Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Borová konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Borová konaného dne 6.11.2013"

Transkript

1 *. ROČNÍK * ČÍSLO * Z jednání Rady obce Borová..,.. a.. - RO schválila řád pohřebišť u katolického a evangelického hřbitova. RO schválila návrh smlouvy o pronájmu hrobových míst. RO schválila podání žádosti o dotaci u firmy Elektrowin na pořízení dvou kusů přístřešků na ukládání vyřazených elektrospotřebičů do sběrného dvora. RO schválila vybudování přístřešku v areálu kompostárny za účelem uskladnění komunální techniky. RO vzala na vědomí avízo o proplacení dotace v částce 9,-- Kč za realizaci projektu Revitalizace významné sídelní zeleně. RO schválila smlouvu č. o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí ČR na akci Nákup techniky na snížení prašnosti v obci Borová. Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Borová konaného dne.. Zastupitelstvo obce schvaluje:. Hospodaření obce za leden až říjen. Příjmy 9..9, Kč., výdaje 9..9, Kč.. Rozpočtové opatření č.. Zrušení běžného účtu u Komerční banky, a.s. č. 9/. Zrušení účtu pro Fond rozvoje bydlení u Komerční banky, a.s. č. -/. Obecně závaznou vyhlášku obce Borová č. / o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadu s výší poplatku pro rok v částce,- Kč. Změnu stanov DSO Oldřiš Borová. Vyhlášení konání místního referenda v obci Borová dle Návrhu na konání místního referenda ze dne.. v pátek dne.. od, do, hod. a v sobotu dne.. od, hod. do, hod.. Navýšení příspěvku Mikroregionu Poličsko pro MAS SpRP o.s. z,-kč/obyv. na,kč/obyv. a tím tedy navýšení příspěvku Mikroregionu Poličsko ze,-kč/obyv na,kč/obyv. s platností od.. do... Zastupitelstvo obce neschvaluje: 9. Zápis z jednání ZO ze dne.. z důvodu nesouhlasu ověřovatelů zápisu p. Josefa Mlynáře st. a p. Petra Bednáře se zněním bodu č.

2 Zastupitelstvo obce bere na vědomí:. Protokol o řídící kontrole kontrolní výbor obce Borová posouzení variantního řešení způsobu odkanalizování území připravované stavby Odvodnění a čištění odpadních vod DSO Oldřiš Borová u Projektové kanceláře Ing. Michael Knotek Šiškova, Praha,. Závěrečný účet dobrovolného svazku obcí Svazek obcí AZASS za rok. Závěrečný účet dobrovolného svazku obcí DOS Oldřiš Borová za rok. Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření obce Borová za rok provedeného dne.9. Krajským úřadem Pardubického kraje s výsledkem nebyly zjištěny chyby a nedostatky. Smlouvu o poskytnutí dotace č. OŽPZ//9 v částce.,- Kč.od Pardubického kraje na akci - Odvádění a čištění odpadních vod DSO Oldřiš Borová dokumentace pro provedení stavby. Zápis o jednání ohledně akce Odvádění a čištění odpadních vod DSO Oldřiš Borová, ak.č. ze dne 9.. na SFŽP ČR v Praze. Kalkulaci ceny za služby poskytované provozovatelem pohřebišť na katolickém a evangelickém hřbitově v Borové se stanovením pronájmu za m hrobového místa s platností od... Pořizovatelem předložené vyhodnocení připomínek uplatněných při společném jednání o přepracovaném návrhu Územního plánu Borová, které se týkají vymezení koridoru pro umístění navrhovaného nadzemního energetického vedení VVN x + kv TR Hlinsko TR Polička. Informaci o stavu odkanalizování nemovitostí v obci Borová 9. Informaci o stavu odkanalizování nemovitostí v majetku obce Borová. Informaci jedná velká korupce. Informaci pana Marcela Hlouše jednatele firmy Ravensburger Karton s.r.o. Polička k energetické situaci na Poličsku v návaznosti na připravovanou stavbu energetického vedení VVN x+ kv, TR Hlinsko TR Polička V pondělí dne 9.. od 9. hod. se uskuteční v sokolovně veřejné zasedání Zastupitelstva obce Borová. Program: - hospodaření obce za leden listopad - rozpočtové opatření č. - změna termínu konání místního referenda - stanovení odměn okrskové komise pro konání místního referenda - různé VODNÉ ZA II. POLOLETÍ Ve dnech. a.. (pondělí, úterý) od. hod. do. hod. bude v kanceláři obecního úřadu vybíráno vodné za II. pololetí. Při placení je nutné sdělit stav počítadla vodoměru. Dodržte prosím tento termín!!! Ve středu.. bude kancelář obecního úřadu z důvodu školení uzavřena. Provoz sběrného dvora komunálního odpadu V měsících prosinec až březen bude sběrný dvůr v provozu pouze o sobotách v době od 9. do. hod.

3 Provoz kompostárny bioodpadu V měsících prosinec až březen bude kompostárna bioodpadu mimo provoz. Ordinace zubního lékaře v Borové:.. a 9.. vždy od.. hod.

4 ZŠ Borová informuje Naši prvňáčci tady už jako ostřílení školáci. řada zleva: Pazderová Lucie, Ester Idowu, Natálie Zölflová, Gabriela Petrová, Nela Zölflová, Lucie Lněničková. řada zleva: David Kubík, Štěpán Bezchleba, Kryštof Tlustý, David Šimák, Lukáš Pazdera, Filip Vobejda Pozvání na Vánoční besídku. Kdy: V sobotu dne.. od. h Kde: Sokolovna Borová Program - divadélko Hvězdičky - zpívání vánočních písní a koled Těšíme se na Vás, děti a zaměstnanci ZŠ Borová.

5 Zveme Vás do Kraje Smetany a Martinů prosinec Bystré.. Mikulášská nadílka v : hod. v budově hasičské zbrojnice výročí Cyrila a Metoděje - beseda s Tomášem Petráčkem v Komunitním sále MFD v : hod... Vánoční koncert ZUŠ v : a v : hod. v tanečním sále ZUŠ 9.. Vánoce, Vánoce přicházejí od : hod. v divadelním sále Sokolovny. Kromě pěveckého sboru Notička se můžete těšit také na divadelní představení žáků. a. Stupně ZŠ. Tu pravou vánoční náladu navodí pásmo koled a vánoční poezie..... Výstava betlémů v Komunitním sále MFD. Otevřeno bude od. -.,... a... Vždy 9: : a : :. Dolní Újezd.. - Rozsvěcení Vánočního stromu od : hod. před základní školou.. - Mikulášská zábava od. hod. v sokolovně, hraje Medium.. - Tradiční vánoční výstava od 9. do. v sokolovně.. - Slavnostní vánoční koncert od. v kostele sv. Martina. Litomyšl.. od : - Vánoční kouzlo Smetanův dům, Litomyšl - Divadýlko KUBA Plzeň.Vánoční příběh - trochu tradiční a trochu mimořádný... od : : - Adventní trh na Smetanově náměstí Stánky s vánočním zbožím a občerstvením. Doprovodný hudební program... od 9: Vánoční koncert Jakuba Smolíka s kapelou.. od : - Dětský silvestrovský ohňostroj Smetanovo náměstí, Litomyšl. S novoročním přípitkem a čočkovou polévkou. Lubná.. od. hodin Vánoční výstava víceúčelové zařízení Skalka, kulturní program od. hodin - vystoupí dětský pěvecký sbor, skupina XILT a pěvecký sbor Vlastimil. Oldřiš.. od. hod. - Zpívání u stromečku (u OÚ ). Společné setkání občanů obce a zpívání koled u rozsvíceného stromku u obecního úřadu... od. hod. - Předsilvestrovský ples v Orlovně. Hraje Combo, program vystoupení a půlnoční překvapení. Stůl možno zamluvit na tel. (Radiměřská Kateřina) Polička Ve světle vánoční svíce Centrum Bohuslava Martinů v Poličce Vánoční výstava rozsvítí rozmanité historické lucerny, louče, svíčky, svícny i lampy z městského, venkovského i církevního prostředí.

6 Hradní advent na Svojanově Prohlídky hradu s tradiční adventní a vánoční výzdobou návštěvníky přenesou na šlechtické sídlo konce 9. století. Nejen výzdoba, ale i vyprávění o dobových zvycích připomenou atmosféru starých předvánočních a vánočních časů. Sobota.. od : hod. adventní koncert v domě zbrojnošů. Pomezí.. - Peklo v hasičárně.. - Zpívání u vánočního stromu Sebranice.. Adventní koncert. Pořádá učitelský sbor ZUŠ Dolní Újezd se svými žáky. Od hod. v kostele sv. Mikuláše v Sebranicích... Předsilvestrovské posezení. Pořádá obec Sebranice. Od hod.v kulturním domě v Sebranicích, hraje Pohoranka, vstupné Kč. Svojanov.. : hod. Mikulášská nadílka na radnici.., hod. Vánoční koncert v kostele sv. Mikuláše.. od : hod. Svojanovské vánoce Vánoční dobroty, cukroví, punč, prodej vánočního zboří, lití olova a jiné vánoční zvyky. Prohlídka kostela sv. Petra a Pavla s vyhlídkou z věže na vánoční městečko. Tak jako každý rok se budeme těšit na vaše cukroví k ochutnání. Budeme rádi, když nám pomůžete vytvořit krásnou vánoční tabuli. Cukroví můžete donést buď na úřad Svojanova, do obchodu v Dolní Lhotě nebo do mateřské školy ve Starém Svojanově. Telecí.. od hodin - Vánoční koncert s Poličankou malý sál KD TJ SOKOL BOROVÁ -výsledkový servis.liga.-.. kolo Borová A - Baník Mikulčice : Borová A - Hodonín B : Ani dvě domácí výhry neposunuly mužstvo Borové na lepší umístění v tabulce. Tabulka.liga sk. D po.-. kole 9 Sokol Znojmo Sokol Brno I Sokol Borová Sokol Lanžhot Koral Tišnov SKST Hodonín B TJ Žďár nad Sázavou SK Slatina - Brno KST Blansko B Baník Mikulčice Sokol Studená Moravská Slavia Brno D 9:9: :: :: :: : : : : : : : :

7 Pozvánka na ligu Další zápasy.ligy se hrají.a. prosince v Borové. V sobotu Borová Blansko (.) a v neděli Borová Tišnov (.) Krajská soutěž : škoda nerozhodného výsledku v domácím zápase s Ústím na d Olricí. Krajská soutěž sk.b.-. kole 9 TJ Jiskra Litomyšl Sedlec B TJ Sokol Borová B TJ Sokol Sudslava A Orel Orlice A TJ Sokol Řetová A TJ Slovan MoravskáTřebová B TJ Vidlatá Seč A TTC Ústí nad Orlicí C TJ Svitavy A TJ Jiskra Litomyšl Sedlec C KST Vysoké Mýto SK US Steinerová Choceň D :: :: :: :: :: :9: : 9:: 9: : : :9 9 9 Krajská soutěž pokračuje. a 9. kolem.. Borová B Mor.Třebová B (9.) Borová B Svitavy A (.) V okresní soutěži naše dvě družstva krásně tabulku otevírají i uzavírají Regionální soutěž Tabulka po.-. kole:.tj Sokol Borová C.TJ Svitavy C.TJ Sokol Korouhev B.TJ Spartak Polička C.TJ Slovan Moravská Třebová D.TJ Sokol Němčice A.TJ Vidlatá Seč C.TJ Slovan Moravská Třebová E 9.SK Linhartice B.TJ Sokol Borová D :9 : : : : : : : : : JŠ

8 Tylův dům v Poličce - KULTURNÍ KALENDÁŘ - PROSINEC Neděle. prosince od. do. hodin, prostory TD VÁNOČNÍ INSPIRACE Čtvrtek. prosince v 9. hodin, malý sál TD ZDOKONALOVACÍ KURZ TANCE Pro dospělé zaměřený na přípravu na plesovou sezónu. Pondělí 9. prosince v 9., velký sál TD G. Aron: MŮJ BÁJEČNÝ ROZVOD Laskavá komedie věnovaná všem, kteří ne vlastní vinou zůstali sami. Všechny postavy ve hře představuje ELIŠKA BALZEROVÁ Čtvrtek. prosince v 9. hodin, velký sál TD MUSICA LEGGERA CLASSICA Pavla Švestková (soprán), Miloslav Klaus (kytara), Jan Riedlbauch (flétna). Neděle. prosince v. hodin, velký sál TD DEVČÁTKO SE ZÁPALKAMI Taneční vystoupení podle Andersenovy pohádky, ve kterém se představí žáci tanečního oboru ZUŠ Bystré. KINO Tylův dům - prosinec Pondělí. prosince v 9. hodin, velký sál TD Křídla Vánoc D drama/komedie, ČR, minut, do let nevhodný, vstupné Kč Zimní příběh o zázracích. O naději v nás. Než to vypukne naostro, co se zajít už teď rozněžnit do kina? Středa. prosince v 9. hodin, velký sál TD Maturita D komedie, ČR, 9 minut, přístupný, vstupné 9 Kč Komedie z prostředí střední školy od scénáristy filmu Gympl. Sobota. prosince v. hodin, velký sál TD Ptačí úlet D animovaný/rodinný, USA, 9 minut, přístupný, dabing, vstupné 9 Kč Film je příběhem dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán. Jejich misí je vrátit čas a zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Středa. prosince v 9. hodin, velký sál TD Cesta DVD horor/psycho, Španělsko, 9 minut, titulky, nevhodný do let, vstupné 9 Kč Zoufalé pátrání po pravdě přivede Raúla k nečekaným a hrůzostrašným zjištěním. Manželství Raúla a Any se začíná rozpadat. V zoufalém pokusu ho zachránit Raul navrhne strávit Vánoce v odlehlé chatě v horách Sobota. prosince v. hodin, velký sál TD Hobit: Šmakova dračí poušť D fantasy, USA/Nový Zéland, minut, dabing, přístupný, vstupné Kč

9 Pondělí. prosince v 9. hodin, velký sál TD Klauni D drama o komedii, ČR/Lucembursko/SR/Finsko, minut, do let nevhodné, vstupné Kč Příběh o pozdním znovushledání klaunského tria, spojuje dohromady domácí komediální hvězdy - Oldřicha Kaisera a Jiřího Lábuse s evropskou hereckou elitou - francouzským hercem Didierem Flamandem. Středa. prosince v. hodin, velký sál TD Ledové království D rodinný/animovaný, USA, 9 minut, přístupný, dabing, vstupné Kč Společnost Walt Disney Animation Studios, tvůrci filmů Na vlásku a Raubíř Ralf, představuje snímek Ledové království, úžasné filmové komediální dobrodružství. Sobota. prosince v 9. hodin, velký sál TD Vše je ztraceno D drama, USA, minut, titulky, nevhodný do let, vstupné Kč Zrodil se silný příběh, dokonalý reprezentant žánru drama o souboji člověka s přírodou. Takový Stařec a moře pro. Století. Film, u kterého dostanete mořskou nemoc. Podle mnohých podává Robert Redford v tomhle filmu životní výkon, což se s ohledem na jeho bohatou filmografii zdá skoro neuvěřitelné. Pondělí. prosince v 9. hodin, velký sál TD Přijde letos Ježíšek? D romantický/komedie, ČR, minut, přístupný, vstupné Kč Vánoční čas umí přinášet podivuhodné příběhy, vtipné historky i nostalgii. Příběh dvou rodin, které se rozhodly, že Vánoce jsou prostě od toho, aby se konaly dobré skutky, přání se plnila za každou cenu, a aby na zázraky věřily nejen děti. Sobota. prosince v. hodin, velký sál TD Putování s dinosaury D dobrodružný/rodinný, USA, 9 minut, dabing, přístupný, vstupné Kč Přijďte zažít dobrodružství tak skutečné, že se ocitnete přímo mezi dinosaury, prožijte dobu těchto obrů v největším příběhu za posledních miliónů let, který byl inspirován veleúspěšným seriálem televize BBC. Pondělí. prosince v 9. hodin, velký sál TD Rozkoš D tragikomické melodrama, ČR, minut, přístupný od let, vstupné Kč Posedlost láskou, posedlost uměním, posedlost originalitou, posedlost napodobováním, posedlost úspěchem, posedlost penězi a posedlost sám sebou. Předprodej vstupenek v Informačním centru Polička (tel. ), IC Bystré (tel. ) a CK KO-TOUR (Riegrova, Polička telef. ) a hodinu před začátkem akce v pokladně Tylova domu. Rezervace vstupenek je možná i přes internetové stránky Tylova domu 9

10 V Borové.. Obecní úřad Borová tel.č.:, fax:

INFORMAČNÍ LETÁK LEDEN 2014 TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA * 17. ROČNÍK * ČÍSLO 1 * Z jednání RO ve dnech 27.11. a 18.12.2013. Poplatky v roce 2014

INFORMAČNÍ LETÁK LEDEN 2014 TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA * 17. ROČNÍK * ČÍSLO 1 * Z jednání RO ve dnech 27.11. a 18.12.2013. Poplatky v roce 2014 INFORMAČNÍ LETÁK LEDEN 2 *. ROČNÍK * ČÍSLO * Z jednání RO ve dnech 2.. a.2.23 - RO vzala na vědomí výzvu k podpisu dohody o poskytnutí dotace z Programu rozvoje venkova ČR na projekt Loď poznání obecní

Více

INFORMAČNÍ LETÁK - PROSINEC 2010

INFORMAČNÍ LETÁK - PROSINEC 2010 Mnoho štěstí v kouzlu vánoc, v záři světel stromečku, ať zavítají láska, klid a zdraví, do vašeho domečku. přeje Zastupitelstvo obce a Obecní úřad Borová INFORMAČNÍ LETÁK - PROSINEC 2010 * 13. ročník *

Více

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Svitavy, 28. listopadu 2018 Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Blíží se konec roku a s ním vánoční období, během kterého trávíme čas s rodinou a užíváme si pohodové atmosféry. Jsme rádi, že naše

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské

Více

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá Datum Čas Název akce Místo konání sobota 1.12. 15.00-18.00 Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček aneb VELKÝ POHÁDKOVÝ MEJDAN Vánoční dílny neděle 2.12. 09.00-18.00 Advent na náměstí - Reprodukovaná

Více

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ VOLBA PREZIDENTA ČR V OBCI BOROVÁ 1.KOLO 11.1. a 12.1. 2013 a 2. KOLO 25.1. a 26.1.2013

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ VOLBA PREZIDENTA ČR V OBCI BOROVÁ 1.KOLO 11.1. a 12.1. 2013 a 2. KOLO 25.1. a 26.1.2013 * 6. ROČNÍK * ČÍSLO * VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ VOLBA PREZIDENTA ČR V OBCI BOROVÁ.KOLO.. a.. a. KOLO.. a 6.. Z jednání rady obce ve dnech.., 9.., 9.. a.. - RO vzala na vědomí rozbor pitné vody z obecního vodovodu

Více

* 15. ROČNÍK * ČÍSLO 12 *

* 15. ROČNÍK * ČÍSLO 12 * * 15. ROČNÍK * ČÍSLO 12 * Z jednání Zastupitelstva obce Borová dne 7.12.2012 Zastupitelstvo obce schválilo: 1. Hospodaření obce za leden až listopad 2012, celkové příjmy 17 221 031,58 Kč, celkové výdaje

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec

Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec č. 13/2014 Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Číslo 13/2014 Obecní úřad Libějovice Prosinec 2014 Libějovice 26 387 72 Libějovice

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007 Obec: IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Kino: Ne 1.12.2007 v 18.00 hod. KDYŽ si

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují.

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují. Rozsvěcení vánočních stromů, Adventní koncerty, Den otevřených dveří na gymnáziu, Gastroden, divadla, předvánoční programy pro děti, fotbalový a florbalový turnaj, Zimní táboření na Hvězdě. To jsou tipy

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

USNESENÍ č. 6/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sebranice konaného dne

USNESENÍ č. 6/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sebranice konaného dne USNESENÍ č. 6/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sebranice konaného dne 13. 6. 2016 Program: 1) Schválení programu zastupitelstva obce 2) Obnova místní komunikace Třešňovka zadávací dokumentace,

Více

Informační občasník OÚ Staré Heřminovy

Informační občasník OÚ Staré Heřminovy Informační občasník OÚ Staré Heřminovy 26.11.2018 2/2018 Seznámení s výsledky voleb do ZO Staré Heřminovy ve dnech 5. - 6. 10. 2018 Počet volebních okrsků 1 Počet okrskových volebních komisí, které předaly

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2012

V Ř E S K O V Á K listopad 2012 V Ř E S K O V Á K listopad 2012 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, výstavba kanalizace pokračuje a já vás žádám, aby jste případné škody na majetku, které jsou způsobeny firmou provádějící tyto práce co

Více

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROSINEC 2012 v 10 hodin MIKULÁŠSKÝ BĚH Běžecké sdružení Liga 2000 v Kamenici nad Lipou Vás zve na tradiční běh, který bude zahájen před sportovní

Více

V Ř E S K O V Á K prosinec 2013

V Ř E S K O V Á K prosinec 2013 V Ř E S K O V Á K prosinec 2013 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, nastal čas se ohlédnout a zhodnotit rok 2013. Myslím, že se nám podařilo splnit úkol, kterým byla největší investiční akce v historii obce.

Více

Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají.

Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají. Obecní vysílání Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají. Stanoviště má u samoobsluhy, otevřeno od 10 hod. Zdrží se

Více

Záměr obce Borová pronajmout nemovitý majetek podle 39 zákona číslo 128/2000 Sb.

Záměr obce Borová pronajmout nemovitý majetek podle 39 zákona číslo 128/2000 Sb. Z jednání RO ve dnech 15.1., 29.1. a 12.2.2014 - RO projednala a schválila přípravu podkladů k prodeji části pozemkové parcely 2038/1 paní Jiřině Leksové, Borové č.p. 51. - RO projednala a schválila přípravu

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK LISTOPAD 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Tajemný Tolštejn Foto Marian Maštrla RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

* 14. ROČNÍK * ČÍSLO 11 *

* 14. ROČNÍK * ČÍSLO 11 * LETÁK INFORMAČNÍ LISTOPAD 2011 * 14. ROČNÍK * ČÍSLO 11 * Z jednání rady obce ve dnech 2.11., 16.11 a 28.11.2011 - RO projednala a schválila cenu za pronájem pozemkové parcely č. 1740/17 o výměře 155 m2

Více

Leden 1 Út Nový rok 2 St 3 Čt Zahájení vyučování po vánočních

Leden 1 Út Nový rok 2 St 3 Čt Zahájení vyučování po vánočních Leden 1 Út Nový rok 2 St 3 Čt Zahájení vyučování po vánočních prázdninách 4 Pá 5 So 6 Ne 7 Po 8 Út Vývoz popelnic 9 St 10 Čt 11 Pá 12 So 13 Ne 14 Po 15 Út 16 St 17 Čt 18 Pá 19 So Kouzelnické představení

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání.

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. {jathumbnail off} Začneme první adventní nedělí od 10 hodin trhem na polickém

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2013 ZUŠ Slavičín Vás

Více

Kulturní a společenské akce. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin. Kavárnička spojená s posezením u kantýny, 13:30 15:00

Kulturní a společenské akce. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin. Kavárnička spojená s posezením u kantýny, 13:30 15:00 Kulturní a společenské akce PROSINEC 2014 zpracovala: M. Klečková Pondělí 1. 12. Zdobení vánočních stromečků ve 3. patře, 13:30 15:30 Úterý 2. 12. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin Kavárnička

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2010

V Ř E S K O V Á K leden 2010 V Ř E S K O V Á K leden 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, dočkali jsme se přívalu sněhu a tak okusili zase po dlouhé době pravou zimu. Největší radost mají samozřejmě děti, ale dospělým sníh přidělává

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK PROSINEC 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Foto Josef Gerhát RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU NABÍDKOU V OBCÍCH

Více

VEČERNÍ PRODEJ. Hračkárna HRAČIČKA Husovo náměstí 17 (u kostela) V prosinci otevřeno v sobotu i v neděli.

VEČERNÍ PRODEJ. Hračkárna HRAČIČKA Husovo náměstí 17 (u kostela) V prosinci otevřeno v sobotu i v neděli. 25 26 27 Hračkárna HRAČIČKA Husovo náměstí 17 (u kostela) V prosinci otevřeno v sobotu i v neděli. VEČERNÍ PRODEJ čtvrtek 15. 12. a úterý 20. 12. od 19:00 do 22:00 hodin UZAVŘETE SI DO KONCE ROKU STAVEBNÍ

Více

PRŮBĚHU TRHŮ BUDE ZPŘÍSTUPNĚNA VYHLÍDKA NA NÁMĚSTÍ Z RADNIČNÍ VĚŽE FLAŠINETÁŘ

PRŮBĚHU TRHŮ BUDE ZPŘÍSTUPNĚNA VYHLÍDKA NA NÁMĚSTÍ Z RADNIČNÍ VĚŽE FLAŠINETÁŘ OTEVÍRACÍ DOBA PRODEJNÍCH STÁNKŮ od 11:00 do 20:00 hod. (do 21:00 hod. šenk u kluziště) OTEVÍRACÍ DOBA LEDOVÉ PLOCHY (KLUZIŠTĚ) od 9:30 do 14:00 hod. - pro školy ve všední dny od 14:00 do 21:00 hod. -

Více

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU PROSINEC NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 2. 12. 2010 - DDM 3. 12. 2010 - DDM VÁNOČNÍ KONCERT Program: vystoupení pěveckého sboru Hlásek posezení u kávy, čaje a cukroví prodej adventních věnců, drobné

Více

Z Á P I S. ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne 20.12.2017 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek, Ing. Jakub Herman a pan

Více

* 12. ročník * číslo 2 *

* 12. ročník * číslo 2 * * 12. ročník * číslo 2 * Dětský karneval vítězná maska s putovní maškarou Z jednání rady obce ve dnech 21.1. a 4.2.2009 - RO projednala a schválila podání žádosti o dotaci u Ministerstva pro místní rozvoj

Více

Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OBČANY

Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OBČANY OBECNÍ ÚŘAD ŽENKLAVA VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OBČANY prosinec 2017 INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU Vážení spoluobčané, blíží se konec roku 2017 a s ním i čas skládání účtů z práce ZO a OÚ. Rok

Více

ÚDAJE O OBCI: Obec Radostín, Radostín 14, Žďár nad Sázavou. Adresa: IČ: Telefon: ID datové schránky:

ÚDAJE O OBCI: Obec Radostín, Radostín 14, Žďár nad Sázavou. Adresa: IČ: Telefon: ID datové schránky: ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE RADOSTÍN ZA ROK 2018 ÚDAJE O OBCI: Adresa: IČ: 00531847 Telefon: 566 659 071 E-mailová adresa: ou.radostin@tiscali.cz ID datové schránky: zx4ayk4 Obec Radostín, Radostín 14, 591 01

Více

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk oznamuje občanům, že ve dnech 2. prosince a 5. a 6. prosince budou ve Štěpánově zapisovány stavy vodoměrů. Obec Štěpánov

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 25.6.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 25.6.2015 1 č.j. 7/2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 25.6.2015 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 25.6.2015 19:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 25.6.2015 20:45

Více

U S N E S E N Í. 21. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 12. prosince 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 21. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 12. prosince 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 21. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 12. prosince 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

OD DO JE CDS MOTÝL UZAVŘENO. OTEVŘENO BUDE JIŽ

OD DO JE CDS MOTÝL UZAVŘENO. OTEVŘENO BUDE JIŽ DOBRÝ DEN! Tento program na PROSINEC byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. Jinak PROGRAM

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

USNESENÍ č. 6/2014. Ze 6. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 16. prosince 2014 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 6/2014. Ze 6. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 16. prosince 2014 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 6/2014 Ze 6. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 16. prosince 2014 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání

Více

Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 30. 3. 2017 od 19:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Kam na výlet: Hrady a zámky ožívají vánočním ruchem

Kam na výlet: Hrady a zámky ožívají vánočním ruchem Publikováno na Prima Nápady (http://napady.iprima.cz) Domů > Kam na výlet: Hrady a zámky ožívají vánočním ruchem Kam na výlet: Hrady a zámky ožívají vánočním ruchem Hrady i zámky se obvykle v zimním čase

Více

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce Datum Název akce Stručný popis akce Pořadatel Místo konání akce 1.1. Novoroční výstup na Velký Kosíř 27. ročník

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne č. j. 13/2017 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 23.10. 2017 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 23.10. 2017 17:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání. 23.10. 2017

Více

Obec Pustá Kamenice Z á p i s č. 5 z jednání zastupitelstva obce konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Obec Pustá Kamenice Z á p i s č. 5 z jednání zastupitelstva obce konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Pustá Kamenice Z á p i s č. 5 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 7.9.2017 v 17.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Miroslav Myška, Jaroslav Sklenář DiS., ing. Alena Černá,

Více

7.12. 2015 - pondělí Zdravotní cvičení pro seniory 7:45 8:45 Počítačové kurzy 9:00 12:00 Kondiční cvičení ženy 9:00 10:00

7.12. 2015 - pondělí Zdravotní cvičení pro seniory 7:45 8:45 Počítačové kurzy 9:00 12:00 Kondiční cvičení ženy 9:00 10:00 SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724-905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

PŘIPRAVOVANÉ AKCE školní rok

PŘIPRAVOVANÉ AKCE školní rok ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA DONÍN, příspěvková organizace ZÁŘÍ Horní Valy 2, 695 01 Hodonín telefon 702 018 098 e-mail: zus.hodonin@wordonline.cz PŘIPRAVOVANÉ AKCE školní rok 2015-2016 22. 9. Domov pro seniory

Více

Leden 1 Po Nový rok Den

Leden 1 Po Nový rok Den Leden 1 Po Nový rok Den obnovy sam. českého státu 2 Út Vývoz papíru 3 St Zahájení vyučování po vánočních prázdninách 4 Čt 5 Pá 6 So 7 Ne 8 Po 9 Út Vývoz popelnic a plastů 10 St 11 Čt 12 Pá 13 So Muzikálové

Více

Usnesení z 9. řádného zasedání zastupitelstva obce Lomnice, VZO/09/2011, konaného 16.11.2011 v obřadní místnosti Obecního úřadu v Lomnici

Usnesení z 9. řádného zasedání zastupitelstva obce Lomnice, VZO/09/2011, konaného 16.11.2011 v obřadní místnosti Obecního úřadu v Lomnici Usnesení z 9. řádného zasedání zastupitelstva obce Lomnice, VZO/09/2011, konaného 16.11.2011 v obřadní místnosti Obecního úřadu v Lomnici Usnesení č. 370/2011 - Určení ověřovatelů zápisu schvaluje ověřovatelem

Více

Zápis č. 7/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 7/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 7/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 30. 12. 2017 od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011 červenec/ 2011 4.7. Návštěva cukrárny s doprovodem - 13.00-15.00 hod. cukrárna Pod Hvězdou 7.7. Bohoslužba slova / duchovní individuální návštěvy 12.7. Přednáška Muzea Strakonice - Rožmberkové a Jižní

Více

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října PONDĚLÍ 1. října FILMOVÝ KLUB King Skate Česko, dokument, 80 min, česky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč Beze stop USA, drama, 119 min, titulky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč ÚTERÝ 2. října Ten

Více

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 3/2015 Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

O skvělou vánoční atmosféru se v Centru setkávání postaraly hlavně děti

O skvělou vánoční atmosféru se v Centru setkávání postaraly hlavně děti strana 5 Poustevník 1/2013 O skvělou vánoční atmosféru se v Centru setkávání postaraly hlavně děti Vánoční koncerty, divadelní představení i výstava vánočních výrobků. To všechno mohli prožít návštěvníci

Více

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou PROSINEC 2016

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou PROSINEC 2016 Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou Kulturní akce: Od 1. 11. 2016 do 31. 1. 2017 PROSINEC 2016 Kožené svítání - prodejní výstava kožené galanterie a obrazů - autorkou

Více

List1. Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v P R O S I N E C Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka

List1. Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v P R O S I N E C Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v P R O S I N E C 2 0 1 6 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Ne 2. 12. - Út 4. 12. Studnice Turistická chata 11:00 Rybí hody Přijďte ochutnat

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

Neděle Čtvrtek Galerie Modrého klíče Vás srdečně zve na tradiční setkávání v čase adventním

Neděle Čtvrtek Galerie Modrého klíče Vás srdečně zve na tradiční setkávání v čase adventním Galerie Modrého klíče Vás srdečně zve na tradiční setkávání v čase adventním Neděle 27. 11. 2016 Galerie bude otevřena od 14.00 do 17.30 hodin. Od 14.30 h jsme připravili Tvůrčí dílnu pro malé i velké:

Více

Prosinec 2011 I letos vystoupí na vánočním koncertu Chvála Bohu s Frantou Černým

Prosinec 2011 I letos vystoupí na vánočním koncertu Chvála Bohu s Frantou Černým Časopis vydávaný Obecním úřadem Javorník Prosinec 2011 I letos vystoupí na vánočním koncertu Chvála Bohu s Frantou Černým Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE Zápis z prosincového zasedání 12.12.2011 1. Určení

Více

Den Zlínského kraje od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a výtvarný obor dílny za 21. Budovou.

Den Zlínského kraje od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a výtvarný obor dílny za 21. Budovou. Akce - školní rok 2015/2016 Září Výstava absolventů výtvarného oboru - vestibul VO ZUŠ Říjen Den Zlínského kraje 3.10.2015 od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a

Více

Informace ze 17. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne

Informace ze 17. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne Prosinec 2012 Informace ze 17. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 17. 12. 2012 Vydané nové obecně závazné vyhlášky obce OZV č.1/2013 o užívání plakátovacích ploch OZV č.2/2013 o stanovení systému

Více

z jednání Zastupitelstva obce Borová č. 5/2015 ze dne 25.11.2015.

z jednání Zastupitelstva obce Borová č. 5/2015 ze dne 25.11.2015. PF 2016 Přejeme Vám krásné prožití vánočních svátků, pevné zdraví a mnoho úspěchů v novém roce Obec Borová *18. ROČNÍK * ČÍSLO 12* z jednání Zastupitelstva obce Borová č. 5/2015 ze dne 25.11.2015. Zastupitelstvo

Více

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Připravované akce ROK 2014 Prosinec 2014 Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Mikulášská zastavení a dobrá hudba navíc Perníčkové odpoledne na Vážce Dámský klub - rumové

Více

Program adventu v Lanškrouně

Program adventu v Lanškrouně I. ADVENTNÍ TÝDEN NEDĚLE 27.11. Program adventu v Lanškrouně 14:00 Nám. J. M. Marků Lanškrounský smíšený sbor, Komo/K/rák ZUŠ J. Pravečka Lanškroun pod vedením V. Jetmarové I. adventní koncert - žáci hudebního

Více

V pátek dne 12. prosince 2008 v 18.00 hodin se uskuteční v zasedací místnosti Obecního úřadu v Borové veřejné zasedání Zastupitelstva obce Borová.

V pátek dne 12. prosince 2008 v 18.00 hodin se uskuteční v zasedací místnosti Obecního úřadu v Borové veřejné zasedání Zastupitelstva obce Borová. INFORMAČNÍ LETÁK LISTOPAD 2008 * 11. ročník * číslo 11 * Z jednání rady obce ve dnech 24.9., 15.10., 29.10. a 11.11.2008 - RO projednala a schválila přípravu dokumentace a podání žádosti o dotaci u Ministerstva

Více

U S N E S E N Í 10. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 9.12.2015 v prostorách Obecního úřadu Dolní Domaslavice

U S N E S E N Í 10. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 9.12.2015 v prostorách Obecního úřadu Dolní Domaslavice U S N E S E N Í 10. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 9.12.2015 v prostorách Obecního úřadu Dolní Domaslavice V Dolních Domaslavicích dne 9.12.2015 Zpracovala: Grześová Božena

Více

Schválený ROZPOČET OBCE NOVÝ OLDŘICHOV NA ROK Rozpočtové příjmy

Schválený ROZPOČET OBCE NOVÝ OLDŘICHOV NA ROK Rozpočtové příjmy Schválený ROZPOČET OBCE NOVÝ OLDŘICHOV NA ROK 2019 Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Funkční třídění Částka Poznámka 1111 Daň z příjmů fyz.osob ze závislé činnosti 2 000 000 1112 Daň z příjmů fyz.osob

Více

1.liga - muži 1.pol. 2.pol. družstva

1.liga - muži 1.pol. 2.pol. družstva 1.liga - muži 1 4.10.14 10.1.15 1 a SKST Baník Havířov B 6 a TJ Ostrava KST B 2 1 b KST Zlín 6 b Siko Orlová 3 2 a KT Praha 5 a SF SKK El Niňo B 4 2 b Libín Prachatice 5 b Elizza Praha 5 3 a US Steinerová

Více

OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 4 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 23.9. 2015, zasedací místnost OÚ Borová č.p.

OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 4 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 23.9. 2015, zasedací místnost OÚ Borová č.p. OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 4 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 23.9. 2015, zasedací místnost OÚ Borová č.p. 100 Zahájeno v 19:08 hodin, ukončeno v 19:45 hod. Jednání vedla

Více

OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 26.8.2015, sokolovna v Borové č.p. 90

OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 26.8.2015, sokolovna v Borové č.p. 90 OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 26.8.2015, sokolovna v Borové č.p. 90 Zahájeno v 19:08 hodin, ukončeno v 20:45 hod. Jednání vedla starostka obce

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko Adventní trh v broumovském klášteře, Galavečer boxu, koncert skupiny Lucie revival, přednáška, charitativní běh, taneční programy, prohlídky kláštera, turnaj v šipkách a v mariáši. To jsou tipy na některé

Více

Jednání komise v 15:00 zahájila místopředsedkyně komise paní Jiřina Slavíková.

Jednání komise v 15:00 zahájila místopředsedkyně komise paní Jiřina Slavíková. ZÁPIS č. 8/ KKVČ RMČ z jednání komise Rady Městské části Praha 8 pro kulturu a volný čas (KKVČ RMČ), které se uskutečnilo v úterý 1. prosince 2015 v Grabově vile (15:00 16:40) 1) Informace Přítomni dle

Více

Hlasování č. 1 pro 7 proti 0 zdržel se 0. Bod č. 2 Kontrola plnění úkolu z minulého zasedání Zastupitelstva obce

Hlasování č. 1 pro 7 proti 0 zdržel se 0. Bod č. 2 Kontrola plnění úkolu z minulého zasedání Zastupitelstva obce Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu vypuštěny s ohledem na zákon č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Výpis usnesení z 15. zasedání

Více

Obec Pustá Kamenice Z á p i s č. 5 z jednání zastupitelstva obce konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Obec Pustá Kamenice Z á p i s č. 5 z jednání zastupitelstva obce konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Pustá Kamenice Z á p i s č. 5 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 18.12.2018 v 17.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Miroslav Myška, Jaroslav Sklenář DiS., Josef Uchytil,

Více

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2016 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/36/2016

Více

Počet obyvatel k : Koleč - 540, Mozolín - 30, Týnec Obec Koleč s částmi Mozolín a Týnec má k celkem 597 obyvatel.

Počet obyvatel k : Koleč - 540, Mozolín - 30, Týnec Obec Koleč s částmi Mozolín a Týnec má k celkem 597 obyvatel. Závěrečný účet Návrh závěrečného účtu obce KOLEČ za rok 2012 /zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů/ Údaje o obci: Adresa:

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz SK Slavičín Vás srdečně

Více

USNESENÍ č. 3/2013. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. září 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 3/2013. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. září 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 3/2013 Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. září 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU Mekuc 11/2015 Úterý 3. listopadu v 15.30 hodin hudební sál MKD PŘÍVORANKA Středa 4. listopadu v 17.00 hodin hudební sál MKD JAZZ WORLD PHOTO 2015 Zahájení výstavy fotografií a Jazzového listopadu v MEKUC.

Více

Saldo: Příjmy - výdaje

Saldo: Příjmy - výdaje ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ŽELECHOVICE NAD DŘEVNICÍ ZA ROK 2017 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2017

Více

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v sálku obecního úřadu Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Týden

Týden správný cíl Vaší cesty Týden 9. 11. - 15. 11. 2013 Opravené Šimkovy sady v Hradci Králové jsou již otevřené veřejnosti. Ač ještě zbývají dvě kolaudace, lidé se již mohou parkem bezpečně procházet. Sady

Více

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2015

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2015 PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2015 LEDEN Novoroční výšlap chata Anna rozhledna Čtvrtek 1. ledna 2015 Pátek 9. ledna 2015, Indoor golf GCMA Zimní turnaj v patování 1.kolo Sobota

Více

Návrh Závěrečného účtu Obce Rovečné za rok 2018 IČO:

Návrh Závěrečného účtu Obce Rovečné za rok 2018 IČO: Návrh Závěrečného účtu Obce Rovečné za rok 2018 IČO: 00295281 - dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů - dle 43 zákona č. 128/2000 Sb., o

Více

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února PÁTEK 1. února Psí domov USA, dobrodružný/rodinný, 92 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč PREMIÉRA Ticho před bouří USA, thriller, 109 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Úniková hra USA, thriller,

Více

U S N E S E N Í č. 5/18

U S N E S E N Í č. 5/18 Číslo strany: 1 U S N E S E N Í č. 5/18 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Traplice konaného 10. prosince 2018 v 18.30 hod. na OÚ Zastupitelstvo obce: bod 2/5/18 bod 3/5/18 Provedlo bod 4/5/18 bod

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

Zápis 6/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne od hodin. na OÚ

Zápis 6/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne od hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 6/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 25. 11. 2016 od 18.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ

OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ 4. čtvrtletí 2010 Zastupitelstvo obce Oldřichovice přeje všem spoluobčanům v roce 2011 mnoho pracovních i osobních úspěchů Volby do obecního zastupitelstva Ve dnech 15.-16. října

Více

Zápis ze 16. jednání ZO Bory v 19 hod.

Zápis ze 16. jednání ZO Bory v 19 hod. v 19 hod. Přítomni: Březka J., Křížová B., Kujalová J., MVDr. Marková R., Špaček M, Příhodová P., Bc. Suková D., Kotačka L., Mgr. Eliáš F., P. Viliš, Vávra P., Omluveni: Mgr. ing. Slavíková M., Ing. L.

Více

Příloha k usnesení. z 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení. z 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 03/03/2019- ZO-U Příloha k usnesení z 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 3. 2019 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Zpráva KV 2. Zpráva

Více

Život našich farností v době adventní a vánoční 2018

Život našich farností v době adventní a vánoční 2018 Život našich farností v době adventní a vánoční 2018 sobota 1. prosinec 17.00 Kryštofovo Údolí náves; Otvírání Jírova Betléma 18.00 Liberec, kostel sv. Antonína Vel mše sv. se žehnáním adventních věnců

Více

V příštích týdnech se můžete těšit na následující akce:

V příštích týdnech se můžete těšit na následující akce: Blzecký občasník 08 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA V pátek 6.11.2015 na svém zasedání zastupitelstvo obce schválilo vyhlášku o nakládání s odpady, vyhlášku o poplatku za likvidaci odpadu a o poplatku

Více

Program infokanálu od

Program infokanálu od INFOKANÁL HUKVALDY Program infokanálu od 21. 2. 2019 1:00 5:00 9:00 13:00 17:00 21:00 Magazín TV Mikroregiony 7/2019 (55 min.) Šenov u NJ Výroční schůze klubu seniorů Sedlnice Hasičský ples Skotnice Vítání

Více

4/ Sociální věci a politika zaměstnanosti ,- Kč 4351 Pečovatelská služba ,- Kč Příjmy pečovatelské služby / pedikúra, donáška obědů, pra

4/ Sociální věci a politika zaměstnanosti ,- Kč 4351 Pečovatelská služba ,- Kč Příjmy pečovatelské služby / pedikúra, donáška obědů, pra KOMENTÁŘ K NÁVRHU ROZPOČTU MĚSTA UHLÍŘSKÉ JANOVICE NA ROK 2012 PŘÍJMY 34.660.000,- Kč 1/ DAŇOVÉ PŘÍJMY 26.850.000,- Kč z příjmu FO a PO DPH Místní poplatky a správní poplatky poplatky vybírané na základě

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2010

V Ř E S K O V Á K březen 2010 V Ř E S K O V Á K březen 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, tak jako každý rok vám připomínám s blížícím se jarem pálení dřevního odpadu ze zahrad. Prosím,abyste opět nepálili ořezané větve ze stromů

Více