1. prosinec Kino. 2. prosinec Kino. 3. prosinec Velký sál KD Kino Apatyka Pampeliška. 4. prosinec Parkoviště před KD Kino Kino DDM. 5.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. prosinec Kino. 2. prosinec Kino. 3. prosinec Velký sál KD Kino Apatyka Pampeliška. 4. prosinec Parkoviště před KD Kino Kino DDM. 5."

Transkript

1 1. prosinec FILMOVÝ KLUB: ČTYŘI LVI hod. Gymnázium KT SOCHA NENÍ JEN BRONZOVÝ PAŇÁK NA ŽULOVÉM PODSTAVCI hod., přednáška s prezentací pana Václava Fialy, aneb O své výtvarné práci do veřejného prostoru, vstupné na podporu aktivit klubu 20,- Kč SLAVÍME hod., večer s účastí veřejnosti k 10. Výročí obnovení činosti a znovuotevření HIFIKLUBU Klatovy Klub Chapadlo MIKULÁŠSKÁ PÁRTY prosinec TACHO hod. 3. prosinec Velký sál KD Apatyka Pampeliška TANEČNÍ PODZIM 2010 závěrečná lekce, hod. AVATAR (3D) hod. ORDINUJE ČINSKÝ SPECIALISTA DR. WANG YIGWU hod., Pochází z rodiny, kde se znalost tajemství čínského lékařství dědí z generace na generaci. Vystudoval nejprestižnější z vysokých škol tohoto zaměření - Institut tradiční medicíny v Pekingu. Od roku 1993 provozuje v Praze vlastní soukromou ordinaci. Je odborným lektorem kurzů čínské medicíny a čínské masáže. O jeho lékařské praxi a zkušenostech byla publikována řada článků i televizní reportáž. 4. prosinec Parkoviště před KD VÁNOČNÍ FARMÁŘSKÉ TRHY hod., i v kulturním domě při vánoční výstavě. Účastníci trhů zde nabídnou vánoční sortiment. LEGENDA O SOVÍCH STRÁŽCÍCH (3D) hod. HABERMANNŮV MLÝN hod. KLATOVSKÁ VĚŽ šachová turnaj, prezentace od 9.15 hod., začátek zhruba v hod., předpokládaný konec , Startovné: 30,- Kč, přezůvky s sebou. Kategorie: MŠ, třída a Třída. Ve spolupráci s šachovým klubem Sokol Klatovy 5. prosinec LEGENDA O SOVÍCH STRÁŽCÍCH (3D) hod. HABERMANNŮV MLÝN hod. VÁNOCE S KAMARÁDY 15,00 hodin, předplatné skupiny D. Pořad, věnovaný nejkrásnějším svátkům v roce. Společné zdobení vánočního stromečku a zpěv koled. Přijde Mikuláš s dárky! DOŠLI JSME K VÁM NA KOLEDU 18,00 hodin předplatné sk. P/1 a ve 20,00 hodin předplatné sk. P/4 Brněnský soubor KAMARÁDI. Klatovy- divadelní klub. BRONZOVÁ NEDĚLE hod., výroční trh 6. prosinec TACHO hod. PIKO hod. MEJDAN MANŽELEK ŠÍLENÝCH ANEB MANŽELSTVÍ JE KABARET 1 19,30 hod.,předplatné skupiny B/1, Komedie o manželských nevztazích.c.k. PLUTO. Hrají: Ivana Malatová, Pavla Bečková, Alena Kozáková, Jindřiška Kikinčuková, Bronislav Kotiš. Z KAPSKÉHO MĚSTA K VIKTORIINÝM VODOPÁDŮM hod., na 300 fotografií z cesty po Jihoafrické republice, Namibii, Botswaně, Zimbabwe a Zambii připravil a uvádí PhDr. Jan Duchek.

2 7. prosinec Velký sál KD KD Družba DOMAŽLIČANKA hod., Vánoční koncert dechové kapely Domažličanky PIKO hod. TACHO hod. HRAJ, KAPELO, HRAJ aneb VYHRÁVÁ KRAJANKA hod., v pořadu věnovaném populární pražské dechovce účinkuji kapelník Václav Hlaváček a zpěváci Brigita Hlaváčková a Jiří Škvára. Připravil Jaroslav Hošťálek, uvádí František Vondryska PŘÁTELSKÉ SEZENÍ hod., setkání lidí, které baví a zajímá česká historie. Větší důraz se klade na historii a dění v regionu. Součástí bude beseda s hostem večera. Vážní zájemci vítaní. Pořadatel: Přátelé české historie 8. prosinec ĎÁBEL hod. FILMOVÝ KLUB: KRÁLOVSTVÍ ZVĚRSTEV hod. Gymnázium KT ENTOMOLOGIE, ENTOMOLOG JAN ROUBAL hod., přednáška s besedou pana Ing. Stanislava Benedikta, člena České společnosti entomologické. Vstupné na podporu aktivit klubu 20,- Kč Klub seniorů SLADKÁ FRANCIE hod, básník Skarlant. 9. prosinec Klatovská radnice Sál knihovny ŠTĚPÁN RAK hod., Kytarové koncertní vystoupení Štěpána Raka ĎÁBEL hod. ĎÁBEL hod. PERU BOLÍVIE hodin. Filmový dokument z 5-ti týdenního putování po Peru a Bolivii představí jeho tvůrci JANA DVORSKÁ A MILOŠ KAŠPAR. Muzeum PŘEDNÁŠKA RITUÁLY A ČAS Jsou důležité v každé době. narozeniny, křtiny, maturita, svatba, apod. přednáška Dagmar Ruskové; začátek v hodin; vstupné 80,- Kč; v přednáškovém sále muzea. Šumava VÁNOČNÍ COCA-COLA KAMION hod. BEATLEMANIE aneb BEATLES hod., nejslavnější skupina všech dob. Připravil a uvádí Bohumil Knotek DNY ŠPANĚLSKÉ KULTURY V KLATOVECH MULTIKULTURNÍ DEN hod., pořádá Centrum španělské kultury a vzdělávání. Studenti studentům. Multikulturní akce na podporu výuky španělského jazyka v Plzeňském kraji. Vystoupení Martina Cáby - ZUŠ Klatovy, španělská kytara, Gymnázium Sušice - španělské vánoční písně a koledy, Gymnázium Luďka Pika Plzeň - divadelní skeče ve španělštině. Projekce filmu Yo también - Španělsko, 2009, v původním znění s titulky. Odborný úvod Karel Kotěšovec. Jezuitský kostel AVE MARIA BETLÉMSKÉ ZASTAVENÍ hod., Varhanní a pěvecký adventní koncert, pořádá: Oblastní charita Klatovy 10. prosinec Centrum Španělské kultury HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI hod. ZÁŽITKOVÝ KURZ ŠPANĚLSKÉHO JAZYKA, ANEB GENERÁLKA NA VÁNOCE - info na pořádá Centrum španělské kultury a vzdělávání Café Jednorožec ŠPANĚLSKÉ VÁNOČNÍ ZVYKY A TRADICE hod., otevřená přednáška, Pablo Chacón Gil KUZMICH ORCHESTRA hod., vstupné 100,- Kč. Kuzmich Orchestra je kapela, ve které se sešly dvé výrazné postavy české alternativní scény Dorota Barová a Josef Ostřanský. Skladby K.O. oscilují mezi intimní křehkostí umocňovanou vyjímečným zpěvem Doroty Barové, elektroakustickým neofolkem, v němž se prolíná akustická kytara s vrstvením vokálů a ostřejší bigbítovou polohou, které dominují repetitivní kytarové a baskytarové riffy s minimalisticky pojatými bicími.dorota Barová - vocals, bass, loops?josef Ostřanský - guitars, drums, loops Arciděkanský kostel ADVENTNÍ KONCERT hod., pořádá ZUŠ Klatovy

3 11. prosinec MěKS U Pepina Centrum Španělské kultury O VODNÍKOVI a hod., Marionetová pohádka A. Průchy loutkový soubor Brouček. Vchod od marketu Lidl. D-Perfekt s.r.o.-hlavní sponzor loutkové scény Brouček MACHETE hod. PEKELNÁ DISKOTÉKA hod.. Pro děti vstup pouze v masce čertíků. Odpoledne plné tancování, soutěží a zábavy. Těšit se můžete na vystoupení děti z kroužků Tanečky a Hudebníček. Vstupné 20,- Kč. ODDECHOVÁ VYCHÁZKA sraz ve hod., vycházka je určená pro přejnost a je vhodná pro rodiny s dětmi. Pořadatel: Přátelé české historie KURZ VAŘENÍ SE ŠPANĚLEM hod., pořádá Centrum španělské kultury a vzdělávání. Typické vánoční menu, vaření a stolování Café Jednorožec LAFIESTA hod., španělské vánoční a silvestrovské zvyky v praxi loterie, karaoke, tanec a mnohem víc 12. prosinec Velký sál KD III. ADVENTNÍ KONCERT ŠKOLNÍCH PĚVECKÝCH SBORŮ hod., účinkují: Klubíčko MŠ Máchova, Zvoneček ZŠ Masarykova, Klatováček ZŠ Tolstého, ZŠ Hálkova, ZŠ Měčín, Sněženky a Machři ZŠ Masarykova PÁSMO POHÁDEK hod. MACHETE hod. VÁNOČNÍ KONCERT SKUPINY ABBA STARS 19,30 hodin, Klatovy divadlo, Na pořad přispěli: Pošumavský automotoklub Klatovy STŘÍBRNÁ NEDĚLE hod, výroční trh. 13. prosinec SAW 7 (3D) hod. 14. prosinec SAW 7 (3D) hod. JAK SE ŽIJE V KLATOVECH CÍRKVI BRATRSKÉ hod., zahájení přednáškového cyklu, ve kterém se veřejnosti představí jednotlivé církve a církevní společenství, působící na území města Klatovy. V zahajovací přednášce nás seznámí s činností Sboru Církve bratrské v Klatovech její kazatel Mgr. David Kašper. Večer České křesťanské akademie.

4 15. prosinec Velký sál KD VÁNOČNÍ MINIKABARET 8.30 a hod., děti se pomocí her seznámí s tradicemi vánoc. SAMMYHO DOBRODRUŽSTVÍ (3D) hod. FILMOVÝ KLUB: NESVATBOV hod. TŘI POHÁDKY NA VÁNOCE 8,30 a v 10,00 hodin, Klatovy divadlo, Pohádka. Určeno pro MŠ a tř.ZŠ Galerie 172 BETLÉMSKÉ ZPÍVÁNÍ hod., sál Vídeňské ulice, Vánoční pohádka. Vystupují děti z kroužků hry na flétnu MAX WENKE SOCHY DO VÁNKU hod., (ulice Čs. Legií 172, Klatovy) Klatovský rodák, farmakolog Prof. MUDr. Max Wenke, se představí na své první výstavě, ve svých 84 letech, jako originální autor pohyblivých soch. Výstavu připravil a uvede Václav Fiala. Galerie je přístupná po zazvonění v pracovní dny nebo po předchozí telefonické domluvě Výstava potrvá do 28. února 2010 Klub seniorů VÁNOČNÍ POSEZENÍ S PROGRAMEM hod, Klub Chapadlo VÝROBA SILVESTROVSKÝCH MASEK Zemědělská škola Klatovy ŽÍT hod., Apatyka Pampeliška srdečně zve na přednášku paní Ing. Zdeňky Jordánové, (vchod ze Žižkovy ulice). Je úspěšnou autorkou řady knih: Poznej svůj cíl, Tvoje dítě jako šance pro tebe, Láska a další. Bližší informace v Apatyce Pampeliška, Pražská 25, Klatovy, telefon: , Vstupenky na paní Jordánovou jsou už v prodeji v "Pampelišce". 16. prosinec Velký sál KD VÁNOČNÍ MINIKABARET 8.30 a hod., děti se pomocí her seznámí s tradicemi vánoc. Muzeum SAMMYHO DOBRODRUŽSTVÍ (3D) hod. DOMŮ NA VÁNOCE hod. VÁNOCE S POHÁDKOU vernisáž výstavy proběhne v 16.00hod.Budou zde vystavovat děti z výparněkeramických kroužků Klatovy ve spolupráci s klatovským muzeem. Otevřeno dle provozní doby muzea. KDYŽ ZVONÍ ZVON hod., pozvání na předvánoční posezení v klubu přijal přední český zvonař Petr Rudolf Manoušek 17. prosinec DOMŮ NA VÁNOCE hod. JÁ, PADOUCH (3D) hod. Café Jednorožec CÍSAŘ BAND hod., Císař band je jazz-bluesový kvartet vynikajících mladých muzikantů. V čele stojí charismatický zpěvák a kontrabasista Jan Císař. Kapela hraje dnes již klasické skladby od velikán jako Ray Charles, Nina Simone... v moderních a neotřelých aranžích. Jan Císař - zpěv, kontrabas, Michal Wroblewsky - saxofon, Jiří Hokeš - kytara, Ondřej Sluka bicí 18. prosinec JÁ, PADOUCH (3D) hod. Sál knihovny RODINKA hod. VÁNOČNÍ KONCERT SOUBORU STŘEDOVĚKÝCH PÍSNÍ GUTA 14 hodin, recitace Jiří Hlobil. Komponovaný pořad vánočních koled a poetické povídání o nejkrásnějším svátku.

5 19. prosinec Velký sál KD IV. ADVENTNÍ KONCERT hod., účinkují: děti z kurzu MěKS Zpíváme a tancujeme, Prvňáčci ZŠ Čapkova, Damia MKS Klatovy, Berušky ZŠ Čapkova, Švihovský hlásek ZŠ Švihov, Karafiát ZŠ Čapkova JÁ, PADOUCH (3D) hod. RODINKA hod. PATRIK HARTL- KLÁRA A BÁRA 19,30 hodin, předplatné skupiny C/1, Radikální komedie o dvou manželských krizích a jednom úmyslně založeném požáru.studio Dva.Hrají: Ivana Chýlková, Eva Holubová, Jan Holík, Mojmír Maděrič, Eva Suchánková.Sponzor: AEROXON s.r.o. Klatovy ZLATÁ NEDĚLE hod., výroční trh 20. prosinec MěKS TANEČNÍ KURZY JARO 2011 od hod., zápis přihlášených žáků. Při zápisu se bude vybírat kurzovné v hotovosti a účastník obdrží časový rozpis kurzu a organizační pokyny RODINKA a hod. VÁNOČNÍ ŘEMESLNÝ TRH hod., spojený s vystoupením souborů VÁNOČNÍ ZPÍVÁNÍ od hod. na klatovském náměstí, zahájení trhu slavnostními fanfárami, Mateřská škola Klatovy, Studentská ul. odlouč. pracoviště Luby, Základní škola a MŠ Klatovy, Hálkova ul., pěvecký sbor při ZŠ Klatovy, Tolstého 765, pěvecký sbor Berušky při ZŠ Klatovy, Čapkova ul. 126, Dechový orchestr mladých při ZUŠ J. Kličky Klatovy 21. prosinec LETOPISY NARNIE: PLAVBA JITŘNÍHO POUTNÍKA (3D) hod. BENGA V ZÁLOZE hod. Z BETLÉMA SE OZÝVÁ hod., vánoční besídka, vystupují děti z kytarových kroužků VÁNOČNÍ ŘEMESLNÝ TRH hod., spojený s vystoupením souborů VÁNOČNÍ ZPÍVÁNÍ od hod. na klatovském náměstí, Mateřská škola Klatovy, Studentská ul. odlouč. Pracoviště, 14,30- pěvecký sbor při ZŠ Klatovy, Plánická ul. 194, 15,00- pěvecké sbory při Masarykově ZŠ Klatovy, 15,30- ženský pěvecký sbor Seniorky, 16,00- Folklórní soubory Šumavánek a Šumava přit.j. Sokol Klatovy 22. prosinec LETOPISY NARNIE: PLAVBA JITŘNÍHO POUTNÍKA (3D) hod. FILMOVÝ KLUB: ILUZIONISTA hod. Kostel Církve čs. VÁNOČNÍ KONCERT SKUPINY ZEBEDEUS hod., (naproti soudu) na koncertu zazní středověké a husitské lidové vánoční písně a koledy ZUŠ Klatovy ADVENTNÍ KONCERT ŽÁKŮ hod. 23. prosinec LETOPISY NARNIE: PLAVBA JITŘNÍHO POUTNÍKA (3D) hod. BENGA V ZÁLOZE hod. ŽIVÝ BELTÉM hod., pořádá Křesťanské společenství Klatovy Dům č. 1 VÁNOČNÍ MEDITACE hod., s Tomášem Lebenhartem a V. Naušovou. Pro zájemce: , prosinec BĚH POD ČERNOU VĚŽÍ (20. ročník) běh městem m, pořadatel: Triatlon klub Klatovy

6 27. prosinec MEGAMYSL (3D) hod. Tělocvična Masarykova ZŠ SOCIAL NETWORK hod. VÁNOCE S MUSICOU BOHEMICOU 19,30 hodin, předplatné skupiny K/1, Musica Bohemica je komorní soubor s třicetiletou tradicí. Interpretuje hudbu historickou,současnou, anonymní a lidovou.uměleckým vedoucím, dirigentem a zakladatelem souboru je Jaroslav Krček. Klatovy - divadlo. FLORBALOVÝ TURNAJ I. STUPEŇ A SŠ prezentace hod., začátek turnaje v 8.00 hod., přihlášky telefonicky předem do , Vánoční vstupné 20,- Kč. Nutné zaplatit předem v. 28. prosinec MEGAMYSL (3D) hod. Tělocvična Masarykova ZŠ SOCIAL NETWORK hod. FLORBALOVÝ TURNAJ II. STUPEŇ - prezentace hod., začátek turnaje v 8.00 hod., přihlášky telefonicky předem do , Vánoční vstupné 20,- Kč. Nutné zaplatit předem v. VESELE I VÁŽNĚ hod., tradiční rozloučení se starám rokem, s živým zpěvem, hrstí programových bonbónků a malým pohoštěním. Večer připravil a s účastí veřejnosti počítá HIFIKLUB KLATOVY Klub Chapadlo POVÍDÁNÍ A PRAKTICKÉ UKÁZKY NA PC prosinec TRON (3D) hod. FILMOVÝ KLUB: SERIÓZNÍ MUŽ hod. SCREAMERS v šapitó 19,30 hodin, Klatovy - divadlo, Nový program naší nejznámější travesti skupiny! Nabídka vánočního dárku! Sál knihovny PŘÍBĚHY KAMENŮ A SKAL ŠUMAVY 18 hodin, křest nových knih JANA KAVALEHO. Sto životních obrazů Jana Kavaleho. Křest knih je spojený s promítáním fotografií autora. Klub Chapadlo SILVESTROVSKÁ DISKOTÉKA prosinec TRON (3D) a hod. 31. prosinec Velký sál KD SILVESTR hod., Silvestrovská taneční zábava. Hudba Music J. Kolorose. Občerstvení zajištěno

7 DLOUHODOBÉ AKCE MěKS Galerie knihovny VÁNOČNÍ VÝSTAVA BETLÉMŮ aneb PŮJDEM SPOLU DO BETLÉMA od hod., výstavu pořádá MěKS spolu se skautskými sběrateli. SOCHY DO BAROKNÍ NIKY (30) a (31) Prodejní výstava potrvá do 7. ledna Vystavují Jiří Ladocha a Jindřich Zeithamml. Výstava je přístupná v době provozu knihovny. JOSEF PROTIVA OBRAZY, KRESBY Muzeum HISTORIE KLATOVSKA stálá expozice, 2. Nadzemní podlaží hlavní budovy muzea CHCEŠ-LI POZNAT NÁŠ KRAJ VÍCE, NESTAČÍ JEN POHLEDNICE IV. do , město Klatovy na starých pohlednicích z přelomu 19. A 20. Století, schodiště mezi 1. A 2. Nadzemním podlažím KLATOVSKO POD ÚTLAKEM NACISMU do , léta , výstavní sál muzea, přednáškový sál muzea a vitríny ve vstupní hale muzea ZA DEVATERO..POHÁDKOVÉ POSTAVIČKY OČIMA DĚTÍ A DOSPĚLÝCH od do , výstava klatovského muzea ve spolupráci s v Klatovech, výstavní sál muzea a vitríny ve vstupní hale. Slavnostní zahájení výstavy proběhne dne 16. prosince 2010 od hodin ve výstavním sále muzea.v rámci této výstavy se uskuteční 19. prosince 2010 od hodin vystoupení hudebních kroužků v Klatovech. VÁNOČNÍ MŠE, KOLEDY A PÍSNĚ od do , notový materiál ze sbírek muzejního archivu, přednáškový sál muzea ČSOB banka VÁNOČNÍ TRH , výrobky tradiční rukodělné výroby a lidových řemesel, přednáškový sál muzea KERAMICKÝ BETLÉM od , vyrobeno od dětí z keramických kroužků

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá Datum Čas Název akce Místo konání sobota 1.12. 15.00-18.00 Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček aneb VELKÝ POHÁDKOVÝ MEJDAN Vánoční dílny neděle 2.12. 09.00-18.00 Advent na náměstí - Reprodukovaná

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Svitavy, 28. listopadu 2018 Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Blíží se konec roku a s ním vánoční období, během kterého trávíme čas s rodinou a užíváme si pohodové atmosféry. Jsme rádi, že naše

Více

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání.

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. {jathumbnail off} Začneme první adventní nedělí od 10 hodin trhem na polickém

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko Adventní trh v broumovském klášteře, Galavečer boxu, koncert skupiny Lucie revival, přednáška, charitativní běh, taneční programy, prohlídky kláštera, turnaj v šipkách a v mariáši. To jsou tipy na některé

Více

A DA. DorIs ŠUMPerK. ZÁŽIteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný ČAs. PřÍroDA. sport. ZÁBAvA

A DA. DorIs ŠUMPerK. ZÁŽIteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný ČAs. PřÍroDA. sport. ZÁBAvA Komenského 810/9 787 01 www.doris.cz středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris PoČÍtAČe PřÍroDA ZÁŽIteK HUDBA ZÁBAvA semináře tanec ekologie tábory ZPĚv sport

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROSINEC 2012 v 10 hodin MIKULÁŠSKÝ BĚH Běžecké sdružení Liga 2000 v Kamenici nad Lipou Vás zve na tradiční běh, který bude zahájen před sportovní

Více

VEČERNÍ PRODEJ. Hračkárna HRAČIČKA Husovo náměstí 17 (u kostela) V prosinci otevřeno v sobotu i v neděli.

VEČERNÍ PRODEJ. Hračkárna HRAČIČKA Husovo náměstí 17 (u kostela) V prosinci otevřeno v sobotu i v neděli. 25 26 27 Hračkárna HRAČIČKA Husovo náměstí 17 (u kostela) V prosinci otevřeno v sobotu i v neděli. VEČERNÍ PRODEJ čtvrtek 15. 12. a úterý 20. 12. od 19:00 do 22:00 hodin UZAVŘETE SI DO KONCE ROKU STAVEBNÍ

Více

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU Mekuc 11/2015 Úterý 3. listopadu v 15.30 hodin hudební sál MKD PŘÍVORANKA Středa 4. listopadu v 17.00 hodin hudební sál MKD JAZZ WORLD PHOTO 2015 Zahájení výstavy fotografií a Jazzového listopadu v MEKUC.

Více

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava 1. září LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ HORALKA,od 18.00 Filmový klub: SINGLE MAN 20.00 USA, titulky, od 12 let, 101 minut, Kč. 60,-Vizuálně vytříbené drama o osamělosti a boji s vnitřními démony s Colinem Firthem

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK PROSINEC 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Foto Josef Gerhát RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU NABÍDKOU V OBCÍCH

Více

LEDEN ÚNOR BŘEZEN. MAŠKARNÍ KARNEVAL místo konání: sál DDM, pořadatel: DDM Klatovy VÝSTAVA VÝTVARNÝCH PRACÍ místo konání: ČSOB, pořadatel: DDM Klatovy

LEDEN ÚNOR BŘEZEN. MAŠKARNÍ KARNEVAL místo konání: sál DDM, pořadatel: DDM Klatovy VÝSTAVA VÝTVARNÝCH PRACÍ místo konání: ČSOB, pořadatel: DDM Klatovy LEDEN 1. 1. SLAVNOSTNÍ VSTUP DO NOVÉHO ROKU U KULTURNÍHO DOMU 11. 1. POCITY (ukázka tvorby Moniky Altmanové) místo konání: sál muzea, pořadatel: Vlastivědné muzeum Dr. Hostaše v Klatovech 15. 1. CHOVATELSKÝ

Více

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46 Druhý zářijový víkend patří ve Vysokém Mýtě tradičním Městským slavnostem. Letos se konají od pátku 7. září do neděle 9. září a nabídnou spoustu kulturních zážitků, zábavu i jarmark. Městské slavnosti

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

7.12. 2015 - pondělí Zdravotní cvičení pro seniory 7:45 8:45 Počítačové kurzy 9:00 12:00 Kondiční cvičení ženy 9:00 10:00

7.12. 2015 - pondělí Zdravotní cvičení pro seniory 7:45 8:45 Počítačové kurzy 9:00 12:00 Kondiční cvičení ženy 9:00 10:00 SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724-905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK LISTOPAD 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Tajemný Tolštejn Foto Marian Maštrla RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Kulturní a společenské akce. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin. Kavárnička spojená s posezením u kantýny, 13:30 15:00

Kulturní a společenské akce. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin. Kavárnička spojená s posezením u kantýny, 13:30 15:00 Kulturní a společenské akce PROSINEC 2014 zpracovala: M. Klečková Pondělí 1. 12. Zdobení vánočních stromečků ve 3. patře, 13:30 15:30 Úterý 2. 12. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin Kavárnička

Více

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK PROGRAM MEKUC ČERVEN 2015 Pondělí 1. června až čtvrtek 4. června Městská knihovna Mělník TÝDEN ČTENÍ DĚTEM Program pro děti i rodiče konaný v rámci celorepublikové akce. Středa 3. června v 19.30 hodin

Více

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: -PO-PÁ - každé ráno od 8 hod rozcvička, po rozcvičce zpěv na oddělení -PO-ČT - pracovnice soc. péče - práce s

Více

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Připravované akce ROK 2014 Prosinec 2014 Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Mikulášská zastavení a dobrá hudba navíc Perníčkové odpoledne na Vážce Dámský klub - rumové

Více

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU PROSINEC NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 2. 12. 2010 - DDM 3. 12. 2010 - DDM VÁNOČNÍ KONCERT Program: vystoupení pěveckého sboru Hlásek posezení u kávy, čaje a cukroví prodej adventních věnců, drobné

Více

Kruh přátel hudby KONCERTNÍ SEZÓNA 2015

Kruh přátel hudby KONCERTNÍ SEZÓNA 2015 Kruh přátel hudby KONCERTNÍ SEZÓNA 2015 SEZNAM KONCERTŮ 22. ledna 2015, Slavnostní aula Gymnázia Dr. Pekaře od 19.15 hodin abonentní LOBKOWICZ TRIO Lukáš Klánský klavír Jan Mráček housle Ivan Vokáč violoncello

Více

PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014

PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014 Mělnické kulturní PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014 Středa 4. června v 19.30 hodin - hudební sál MKD SUNDAY SEXTET Koncert vokální skupiny z Pardubic, která představí jak klasické jazzové písně, tak i novodobé

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 Halloween 2. listopadu 2016 16,00 hod. Dlabání dýní, noční

Více

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli,

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, KONCERT PRO ŽÁKY 5. TŘÍD ZŠ Ten vánoční čas, aneb Jak Anděl málem propadl dovolujeme si Vám nabídnout výchovné koncerty, které základní umělecká škola Bedřicha

Více

KALENDÁŘ AKCÍ PROSINEC 2017

KALENDÁŘ AKCÍ PROSINEC 2017 KALENDÁŘ AKCÍ PROSINEC 2017 Městské informační centrum Duchcov Masarykova 71/7, tel./fax: 417 835 456, www.duchcov.cz Předprodej vstupenek Kulturní centrum Duchcov, Masarykova 9: Pondělí Pátek = 10:00

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007 Obec: IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Kino: Ne 1.12.2007 v 18.00 hod. KDYŽ si

Více

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011 červenec/ 2011 4.7. Návštěva cukrárny s doprovodem - 13.00-15.00 hod. cukrárna Pod Hvězdou 7.7. Bohoslužba slova / duchovní individuální návštěvy 12.7. Přednáška Muzea Strakonice - Rožmberkové a Jižní

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Základní školy Základní škola J. A. Komenského a Mateřská škola, Přerov - Předmostí, Hranická 14 Školní olympiáda

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

Zámecké saxofonové kvarteto / kostel sv. Anny (Anenské náměstí) jablonecké kostely otevřeny doprovodný program VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ

Zámecké saxofonové kvarteto / kostel sv. Anny (Anenské náměstí) jablonecké kostely otevřeny doprovodný program VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ Zámecké saxofonové kvarteto 3. 7. 2012 / 17.00 kostel sv. Anny (Anenské náměstí) Zámecké saxofonové kvarteto vzniklo spojením zkušených hudebníků pohybujících se již mnoho let po známých českých orchestrech.

Více

Vánoční trhy 2009 Program na Staroměstském náměstí 28. 11. 2009 1. 1. 2010

Vánoční trhy 2009 Program na Staroměstském náměstí 28. 11. 2009 1. 1. 2010 Vánoční trhy 2009 Program na Staroměstském náměstí 28. 11. 2009 1. 1. 2010 STAROMĚSTSKÉ NÁMĚSTÍ Vánoční DĚTSKÁ STAROMĚSTSKÁ DÍLNIČKA Opět jsme připravili naší dětskou Staroměstskou dílničku! Stejně jako

Více

Akce školy 2015/2016

Akce školy 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem p.o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Gymnázium

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

Program adventu v Lanškrouně

Program adventu v Lanškrouně I. ADVENTNÍ TÝDEN NEDĚLE 27.11. Program adventu v Lanškrouně 14:00 Nám. J. M. Marků Lanškrounský smíšený sbor, Komo/K/rák ZUŠ J. Pravečka Lanškroun pod vedením V. Jetmarové I. adventní koncert - žáci hudebního

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2013 ZUŠ Slavičín Vás

Více

Eva Kordová Kultura a vzdělávání

Eva Kordová Kultura a vzdělávání Projekt je realizován za finanční podpory města Turnova a ve spolupráci se ZSST Turnov. Probíhá v rámci aktivit Zdravé město Turnov a Místní agenda 21. PŘEHLED AKCÍ ROKU 2016 LEDEN SETKÁNÍ S PŘÍBĚHEM A

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2016

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2016 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVNU 2016 Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Město IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Ne 05.06.2016 19.00 hod. TAJEMSTVÍ JEJICH

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

Akce Obce Šardice 2014

Akce Obce Šardice 2014 Akce Obce Šardice 2014 datum pořadatel název akce LEDEN 11.1.2014 MS HUBERT Šardice Myslivecký ples 18.1.2014 FoS Šardičan Krojový ples 28.1.2014 MŠ Interaktivní muzikoterapeutická pohádka ÚNOR 1.2.2014

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. KÜHNOVA DĚTSKÉHO SBORU, o. p. s. za rok 2008. Praha, 12.4.2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA. KÜHNOVA DĚTSKÉHO SBORU, o. p. s. za rok 2008. Praha, 12.4.2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA KÜHNOVA DĚTSKÉHO SBORU, o. p. s. za rok 2008 Praha, 12.4.2009 Kühnův dětský sbor o.p.s. I. Ze zakládací smlouvy obecně prospěšné společnosti Nadace Kühnova dětského sboru. IČO 66000696,

Více

Kulturní akce Obce Šardice 2017

Kulturní akce Obce Šardice 2017 Kulturní akce Obce Šardice 2017 datum pořadatel název akce LEDEN 14.1.2017 MS HUBERT Šardice Myslivecký ples, DH Šardičanka 21.1.2017 SRPŠ Společenský ples 22.1.2017 ZŠ T.G. Masaryka Šardice Dětský ples

Více

Titulek: Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání: Web organizátora : Titulek Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání:

Titulek: Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání: Web organizátora : Titulek Datum: Charakteristika, popis akce: Místo konání: Advent v Jilemnici Titulek: Adventní podvečery v Tržnici řemesel - tvořivé dílničky. Datum: 27.11.2015, 16:00-19:00 Charakteristika, popis akce: Co budeme tvořit? Adventní a vánoční dekorace, korálkování,

Více

Předmět Začátek Místo konání

Předmět Začátek Místo konání Předmět Začátek Místo konání 2015 Ples ZŠ Závodní (papučový) 17.1.2015 sál Konference 17.1.2015 sál trénink PS Dance 21.1.2015 KD sál Tančírna 23.1.2015 sál Ples ZŠ Školní 246 24.1.2015 sál šlenská schůze

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2005 / 2006

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2005 / 2006 Základní škola,mateřská škola a Základní umělecká škola Jablonec nad Jizerou Odloučené pracoviště : Základní umělecká škola Jablonec n.jiz. 512 43 Jablonec nad Jizerou, Letná 439 481 591 338, e-mail zus-jablonecnj@netair.cz

Více

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník.

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník. PROGRAM MEKUC KVĚTEN 2015 Pondělí 4. května v 17.00 MKD KVĚTEN 1945 NA MĚLNÍKU Přednáška vojenského historika pplk. PhDr. Eduarda Stehlíka doplněná výstavou dobových fotografií a plakátů ze Státního archivu

Více

Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013

Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013 Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013 Září 24.9.2012 Zájezd VO na výstavu J. Lady do Holešova Říjen 13.10.2012 Vystoupení cimbálové muziky Malina Mysločovice 23.10.2012

Více

100. výročí vzniku Československa. OSLAVTE TO S NÁMI! Městský úřad Vysoké Mýto Čtvrtek, 04 Říjen :54

100. výročí vzniku Československa. OSLAVTE TO S NÁMI! Městský úřad Vysoké Mýto Čtvrtek, 04 Říjen :54 Výstavami, přednáškami, koncerty a dalšími akcemi ve školách, v muzeu, na náměstí Přemysla Otakara II. i na jiných místech Vysokého Mýta si v průběhu letošního roku připomínáme 100. výročí vzniku republiky.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ VELKÉ POPOVICE Škol.rok 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ VELKÉ POPOVICE Škol.rok 2009/2010 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZUŠ VELKÉ POPOVICE Škol.rok 2009/2010 Základní umělecká škola Velké Popovice Komenského 198 251 69 Velké Popovice Středočeský kraj Tel./fax :323665847 Mobil :724304692 e-mail:zusvp@cmail.cz

Více

Organizace školního roku 2015-2016

Organizace školního roku 2015-2016 Organizace školního roku 2015-2016 1) Organizace školního roku 2) Aktivity při ZŠ 3) Termíny nejdůležitějších akcí 4) Začátek vyučování a časové rozvržení vyučovacích hodin 5) Termíny třídnických hodin

Více

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Poř. Název akce Pořádá Termín 1. Silvestrovská zábava 2. Třikrálová sbírka 3. Myslivecký ples MS Hubert 31.12.2014 10.1.2015 16.1.2015 4. Školní ples ZŠ 30.1.2015

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

Zastupitelstvo města Lysé nad Labem

Zastupitelstvo města Lysé nad Labem Zastupitelstvo města Lysé nad Labem konané dne 20.09.2017 Přehled akcí plánovaných na rok 2018 a shrnutí akcí za rok 2017 Rada města projednala návrh dne 12.09.2017 usn. č. 562 Usnesení č. 562 Rada města

Více

Přehled sborových aktivit

Přehled sborových aktivit Přehled sborových aktivit Sbor CASD Brno - Střední 10 aktualizováno 15. 10. 2018 ZÁŘÍ 2018 2. 9. ne 16.00 CESTA - koncert v jeskyni Býčí skála Cesta 7. - 9. 9. pá - ne Plánovací víkendovka INRI road 8.

Více

Muzeum jižního Plzeňska v Blovicích, příspěvková organizace. Oprava zámeckého přístupového mostu (2014)

Muzeum jižního Plzeňska v Blovicích, příspěvková organizace. Oprava zámeckého přístupového mostu (2014) Oprava zámeckého přístupového mostu (2014) 1 Restaurátorský průzkum zámeckého přístupového mostu (2014) 2 Restaurátorský průzkum zámeckého přístupového mostu (2014) 3 Platan (2014) 4 Tahové zkoušky (2014)

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz SK Slavičín Vás srdečně

Více

Plán výchovy 2014/2015

Plán výchovy 2014/2015 Plán výchovy 2014/2015 Září - Seznámení s novým školním rokem - Seznámení s chodem školy, okolím, příprava dětí do školy - Výběr zájmových kroužků keramický sportovní rybářský dopravní pantomima - Víkendové

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

STÁLÁ DIVADELNÍ SCÉNA KLATOVY DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ KONCERTY SKUPINA K. sezona 2019/2020

STÁLÁ DIVADELNÍ SCÉNA KLATOVY DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ KONCERTY SKUPINA K. sezona 2019/2020 STÁLÁ DIVADELNÍ SCÉNA KLATOVY DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ KONCERTY sezona 2019/2020 SKUPINA K Předplatné divadla skupiny K Cena předplatného 960,- Kč za 6 koncertů (160,- Kč za jeden koncert) Výhody předplatného:

Více

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou PROSINEC 2016

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou PROSINEC 2016 Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou Kulturní akce: Od 1. 11. 2016 do 31. 1. 2017 PROSINEC 2016 Kožené svítání - prodejní výstava kožené galanterie a obrazů - autorkou

Více

PROGRAM. pátek, 15. prosince čtvrtek, 31. května středa, 20. prosince pondělí, 8. ledna 2018

PROGRAM. pátek, 15. prosince čtvrtek, 31. května středa, 20. prosince pondělí, 8. ledna 2018 PROGRAM Překladatelská soutěž Susanny Roth 2018 České centrum Moskva vyhlašuje 5. ročník Mezinárodní překladatelské soutěže Susanny Roth, určené pro mladé překladatele z českého jazyka. Jejím cílem je

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

Plánujeme: Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka. (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ)

Plánujeme: Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka. (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) Plánujeme: v MFC 4. 4. Pořad Chovejte se jako člověk (Cena: 30 35 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) 1. třídy v MFC 4. 4. 16. 4. 20. 4. Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

Vánoční svátky. Základní škola Kladno, Vašatova 1438 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Paulová.

Vánoční svátky. Základní škola Kladno, Vašatova 1438 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Paulová. VY_32_INOVACE_PRV_ 485 Vánoční svátky Autor: Irena Paulová, Mgr. Použití: 2. ročník Datum vypracování: 16.12. 2012 Datum pilotáže: 20.12. 2012 Metodika: Žáci si s učitelem prohlíží fotografie, zachycující

Více

Přednášky Divadelní představení Koncerty Lampionový průvod Výstavy Setkání důchodců Soutěže Výlety Kurzy Zpívání koled U3V

Přednášky Divadelní představení Koncerty Lampionový průvod Výstavy Setkání důchodců Soutěže Výlety Kurzy Zpívání koled U3V Přednášky Divadelní představení Koncerty Lampionový průvod Výstavy Setkání důchodců Soutěže Výlety Kurzy Zpívání koled U3V Procházku historií Kasejovic nám připravil Mgr. Vladimír Červenka z Muzea Josefa

Více

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Poř. Název akce Pořádá Termín 1. Silvestrovská zábava 2. Třikrálová sbírka 3. Myslivecký ples MS Hubert 31.12.2014 10.1.2015 16.1.2015 4. Školní ples ZŠ 30.1.2015

Více

Výroční zpráva Centrum MANA, z.s Výroční zpráva. Centrum MANA, z.s. IČ Moskevská 967/34 Praha 10,

Výroční zpráva Centrum MANA, z.s Výroční zpráva. Centrum MANA, z.s. IČ Moskevská 967/34 Praha 10, Výroční zpráva 2015 Centrum MANA, z.s. IČ 228 398 10 Moskevská 967/34 Praha 10, 101 00 1 Právní subjektivita: zapsaný spolek Datum vzniku: 31.7.2009 pod č.j. VS/1 1/76415/09 R Evidence spolku: zapsán v

Více

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 4. ročník

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 4. ročník Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 4. ročník září říjen a. Pč - Výzdoba ŠD podzimní zdobení družiny b. Vv - Zážitky a dojmy z prázdnin, malba c. Hv - Písně od táborového ohně 2. Literární - Četba

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Poř. Název akce Pořádá Termín 1. Silvestrovská zábava 2. Třikrálová sbírka 3. Myslivecký ples MS Hubert 31.12.2014 10.1.2015 16.1.2015 4. Školní ples ZŠ 30.1.2015

Více

Akce školy 2017/2018

Akce školy 2017/2018 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

Příloha 1 Fotogalerie kulturních a vzdělávacích akcí v roce Lednové povídání o bylinách,

Příloha 1 Fotogalerie kulturních a vzdělávacích akcí v roce Lednové povídání o bylinách, Příloha 1 Fotogalerie kulturních a vzdělávacích akcí v roce 2018 Lednové povídání o bylinách, 15. 1. 2018 Malování a zpívání s Jindrou Čapkem, 19. 1. 2018 Křest knihy Modrý Pánbůh, 22. 1. 2018 Černá hodinka

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ÚNOR 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín ve spolupráci

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK ÚNOR 2019 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Čí je Masopust? Náááš!! (Foto Josef Zoser) ZVEME VÁS ZA ZAJÍMAVOU

Více

Přehled sborových aktivit

Přehled sborových aktivit Přehled sborových aktivit Sbor CASD Brno - Střední 10 aktualizováno 20. 9. 2018 ZÁŘÍ 2018 2. 9. ne 16.00 CESTA - koncert v jeskyni Býčí skála Cesta 7. - 9. 9. pá - ne Plánovací víkendovka INRI road 8.

Více

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Poř. Název akce Pořádá Termín 1. Silvestrovská zábava 2. Třikrálová sbírka 3. Myslivecký ples MS Hubert 31.12.2014 10.1.2015 16.1.2015 4. Školní ples ZŠ 30.1.2015

Více

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 ÚNOR 2016 11.02.2016 - MASOPUST Dne 11.2.2016 v KD Muglinově byla pro seniory z domů s pečovatelskou službou a klubů důchodců připravena akce pod názvem Masopust. Akci zahájil

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2014

Akce v Sušici a okolí leden 2014 Kašperské Hory Chanovice Chanovice 2.1. 4.1. 4.1., kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Bohoslužba Slavnost Matky Boží, P. Marie Hrad Kašperk, denně od 10:00 do 16:30 hodin Zimmí prohlídky hradu Kašperk tradiční

Více

X X

X X Granty v oblasti kultury Rozpočet 705 tis. Kč + převod 7,283 tis. Kč, celková částka k rozdělení 712,283 tis. Kč ORJ 03 Př.č.Z.ć. Zadatel Název projektu Popis projektu Předp. výdaje Předp. příjmy Žádost

Více

Jednání komise v 15:00 zahájila místopředsedkyně komise paní Jiřina Slavíková.

Jednání komise v 15:00 zahájila místopředsedkyně komise paní Jiřina Slavíková. ZÁPIS č. 8/ KKVČ RMČ z jednání komise Rady Městské části Praha 8 pro kulturu a volný čas (KKVČ RMČ), které se uskutečnilo v úterý 1. prosince 2015 v Grabově vile (15:00 16:40) 1) Informace Přítomni dle

Více

Den Zlínského kraje od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a výtvarný obor dílny za 21. Budovou.

Den Zlínského kraje od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a výtvarný obor dílny za 21. Budovou. Akce - školní rok 2015/2016 Září Výstava absolventů výtvarného oboru - vestibul VO ZUŠ Říjen Den Zlínského kraje 3.10.2015 od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a

Více

Přehled akcí za rok 2011, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2011, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2011, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: Pondělí: -kroužek ručních prací -instruktorky sociální péče - aktivity s uživateli na 1. a 4. odd. Úterý -čtení

Více

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! datum začátku akce: 31.07.2015 datum ukončení akce: 18.09.2015 čas začátku akce: 19.00 místo konání : Knihovna Ignáta Herrmanna - podkroví stručný popis akce:

Více

Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá. pá celý den děti v Jablonci Dýňobraní Dům vína Jablonec

Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá. pá celý den děti v Jablonci Dýňobraní Dům vína Jablonec KALENDÁŘ AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018-2019 Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá Poznámka, kontakt, etc. ZÁŘÍ St 12.9. 9:00 celá Cesta na Sever tělocvična Divadélko Ondřej pohádka pro děti čt 20.9.

Více

Přeji vám, abychom si právě přicházející rok společných oslav královsky užili.

Přeji vám, abychom si právě přicházející rok společných oslav královsky užili. Vážení Klatované, vážení návštěvníci Klatov, rok 2010 bude pro nás mimořádně významný. 750 let od chvíle, kdy Přemysl Otakar II. svými královskými listinami potvrdil význam a vážnost Klatov, je doba, která

Více

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013 HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013 PÁLENÍ ČARODĚJNIC 30.4. 2013 úterý Sokolský vrch 17:00 22:00 Skákací hrad pro děti (vstupné zdarma) 17:00 Soutěže pro děti 17:30 Divadelní představení pro děti

Více

Smíšeného pěveckého sboru

Smíšeného pěveckého sboru Přehled koncertů, akcí a vystoupení Smíšeného pěveckého sboru VOŠP a SPgŠ Litomyšl za školní rok 2008/09 zpracováno 24. 8. 2009 PODZIM 2008 6. 9. 2008 Vystoupení na zámku v Rudolticích 11. 9. 2008 Koncert

Více

Andělák září Oslavencům SRDEČNĚ BLAHOPŘEJEME 1. Životní jubileum oslaví. Anna Svobodová. Anna Lesonická. Olga Svobodová.

Andělák září Oslavencům SRDEČNĚ BLAHOPŘEJEME 1. Životní jubileum oslaví. Anna Svobodová. Anna Lesonická. Olga Svobodová. Životní jubileum oslaví Anna Svobodová Anna Lesonická Olga Svobodová Marta Lazarová Olga Krajčovičová Marie Novotná 91 let 68 let 66 let 66 let 65 let 63 let Oslavencům SRDEČNĚ BLAHOPŘEJEME 1 Víte, že

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ŘÍJEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Gymnázium

Více

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea)

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Dětský pěvecký sbor Melodie (občanské sdružení) T 596 612 102 E sekretariat@zsgepiky.cz W www.zsgepiky.cz Základní

Více