SHARE (%), D15+, Mediální zastupitelství: MEDIA MASTER, s.r.o., Mikuleckého 1309/4, Praha 4

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SHARE (%), D15+, 06-06 12.2013-1.2014. Mediální zastupitelství: MEDIA MASTER, s.r.o., Mikuleckého 1309/4, 147 00 Praha 4"

Transkript

1

2 Celoplošná plnoformátová komerční televizní stanice, která zahájila činnost v roce Televize Barrandov je v současné době 4. nejsledovanější stanicí v zemi s průměrným podílem nad 5 %. SHARE (%), D15+, Úspěch Televize Barrandov stojí na třech hlavních programových pilířích: vlastní zábavné tvorbě, atraktivním zpravodajství a vhodně zvolených akvizicích. Profil diváků stanice: Diváci jsou nejčastěji ženy starší 30 let se středoškolským vzděláním a ze střední socioekonomické třídy. Široký dopad napříč skupinami. Silné postavení mezi rodinami s dětmi a nejmladšími diváky.

3 TV report 30. týden 2015 ( ) PODÍL NA SLEDOVANOSTI: souhrn týdne (share v %, D15+) Celý den Celý den (D15-54) Primetime ,3 3,7 3,9 1,9 1,9 4,2 0,3 1,0 1,7 0,7 1,4 4,9 5,1 10,4 5,2 5,5 16,7 13,1 16,3 13,1 21,6 9,4 3,6 4,1 3,0 6,4 3,1 3,1 6,4 2,7 1,4 2,3 2,6 1,8 1,7 0,7 0,4 12,6 ČT1 Nova Prima TV Barrandov ČT2 ČT24 Nova Cinema ČT sport At Media Prima COOL Prima love TELKA Prima ZOOM SMÍCHOV FANDA ČT :D KINO Barrandov Barrandov PLUS Ostatní TV 2,7 2,8 2,9 3,5 3,7 1,7 2,0 5,0 1,6 0,8 0,4 1,4 5,2 0,2 8,4 6,1 13,2 19,4 19,3 4 Zdroj: ATO-Mediaresearch,

4

5 Naše zprávy Premiéra pondělí až neděle 18:30 Publicistický pořad Stopáž 30 minut Souhrn toho důležitého a nejzajímavějšího, co se uplynulý den událo doma i ve světě. Naše zprávy televize Barrandov přinášejí aktuální a ověřené informace ve správný čas. Aktuální informace Vám každý den přinášejí Petr Převrátil, Denisa Jeřábková, Kristýna Fantová, Mirek Vaňura, Petra Květová Pšeničná a René Hnilička.

6 Česká tajenka Premiéra PO PÁ v 15:45 Zábavná televizní soutěž 30 minut Nová zábavná televizní soutěž Česká tajenka vychází z oblíbenosti hádání tajenek na televizní obrazovce. Kromě klasických víceslovných tajenek ( města, přísloví, pranostiky, slavné citáty, flora a fauna ) přináší i úsměvné tajenky (žákovské perličky, Murphyho zákony apod.). V soutěži se utkají dva hráči, kteří hrají proti sobě. Soutěžící může projít až pěti koly a může vyhrát ,-Kč a mnoho hodnotných věcných cen.

7 Soudkyně Barbara Premiéra PO PÁ v 17:15 seriál 50 minut Příběhy z prostředí soudní síně, které vychází ze skutečných událostí. Soudkyně Barbara rozhoduje běžné spory, které se bohužel tak často odehrávají za dveřmi našich domovů, za ploty našich sousedů, za okny našich známých. Rozvody, podvody, krádeže, dědické nebo sousedské spory řeší každý druhý v této zemi. Diváci tak poznají, jak vypadá výslech obžalovaných, svědků či rodinných příslušníků a co všechno může mít vliv na vynesení rozsudku," prozradil o novém seriálu František Borovský, programový ředitel TV Barrandov. Případy, s nimiž se naše soudkyně musí popasovat, se skutečně staly, na lavici obžalovaných však skuteční pachatelé nestanou. Zastoupí je herci. Do taláru soudkyně Barbary se budou střídavě oblékat Pavlína Kafková a Simona Prasková.

8 Kurňa, co to je? Premiéra v pondělí ve 20:15 Soutěžní pořad Stopáž 60 minut Soutěžně-zábavným pořadem pro celou rodinu provází Pavel Zedníček a jeho synovec Kuba. V každém díle soutěží tři dvojice v rychlosti, vtipu a důmyslnosti. VIP osobnosti se svými nápovědami z řad svých rodinných příslušníků a přátel opisují jinými slovy podstatná jména, hádají tajemné předměty, předvádějí pantomimu, poznávají písničku pozpátku a hledají známou osobnost skrytou v tajence. Nechybí napětí, protože soutěžní disciplíny jsou bodově hodnoceny a do poslední chvíle není jasno, kdo celou soutěž vyhraje. V publiku drží palce svým oblíbeným soutěžícím diváci, kteří vytvářejí příjemnou a neopakovatelnou atmosféru každého dílu tohoto zábavného pořadu.

9 Neuvěřitelný týden Premiéra pondělí ve 22:25 Zábava Stopáž 30 minut Chcete vědět, jak to bylo doopravdy? Petr Jablonský a jeho hosté v novém satirickém týdeníku shrnou události uplynulých dní. Petr Jablonský glosuje stěžejní události uplynulého týdne. Jak to s námi naši politici doopravdy myslí? Jejich hlasy mluví za ně. Božskou kápnou každý pátek večer na Barrandově. "Neuvěřitelný týden reaguje na aktuální dění doma i ve světě a bere to od politiky, přes společnost až po umění. Bude veselý, pln humoru a hlavně nadhledu. Každý si tam něco najde," slibuje imitátor Petr Jablonský.

10 Sejdeme se na Cibulce Premiéra každé úterý v 20:15 Talk show Stopáž 65 minut Co na srdci, to na jazyku! Zvídavé otázky Aleše Cibulky pro pozvané hosty. Zábavné setkání Aleše Cibulky a známých osobností, kteří se nebojí jeho nečekaných otázek. Talk show je postavena nejen na výkonu oblíbeného moderátora, ale zárukou úspěchu je podle Aleše Cibulky i správný výběr hostů.,,do každého dílu si zvu čtyři nebo pět známých osobností, které volně hovoří na určité téma, k němuž mají velmi blízko.

11 Barrandovská Sedmička Premiéra v úterý ve 21:30 Reportážní pořad / Magazín ze světa celebrit 45 minut Na Barrandově se narodil český film, Sedmička zase zná osudy našich slavných. Barrandovská Sedmička každé úterý z legendárního místa o českých celebritách a jejich životech. Barrandovská Sedmička přináší divákům týdně sedm reportáží z prostředí české smetánky. Pořad se natáčí v prostorách prvorepublikové Havlovy vily. "Je to až trochu svazující, když si uvědomím, že sem chodily na večírky hvězdy jako Adina Mandlová, Hugo Haas, Lída Baarová nebo Oldřich Nový," říká moderátorka Alice Bendová.

12 Tajemství Premiéra každé úterý ve 22:30 Dokument Stopáž 40 minut Dokumentární seriál o životech významných českých osobností. Pořad Tajemství zasvětí diváka do života významných českých herců, zpěváků a všech, kteří mají své místo v síni slávy. Rodina i nejbližší okolí prozradí mnoho detailů, které nebyly nikdy zveřejněny. Tajemství zasvětilo diváky do životů mnoha hvězd, jako je Lubomír Lipský, Stella Zázvorková, Jiřina Jirásková, Jiřina Bohdalová, Vladimír Menšík, Michal David a mnoho dalších. Jeden z nejúspěšnějších formátů TV Barrandov. Tajemství Karla Svobody (resp. Největší hity Karla Svobody) je dosud historicky nejsledovanějším pořadem TV Barrandov

13 Vtip za stovku Premiéra každou středu ve 20:15 TV soutěž Stopáž 60 minut Zábavný soutěžní televizní týdeník. Dva moderátoři, jeden VIP host, desítky vtipů a stotisícová prémie! Moderují Václav Vydra a Michal Novotný. Oslovujeme náhodné lidi ve vybraném českém městě s otázkou: Řeknete nám vtip za STO korun? Zároveň mají diváci možnost posílat své vtipy do soutěže o STO tisíc korun. Tyto vtipy pak vyprávějí ve studiu moderátoři. O vítězném vtipu týdne, který postupuje do finálového dílu, pak rozhoduje host. Města jsou pokaždé jiná a lze využít i soutěživosti mezi jednotlivými regiony.

14 Nikdo není perfektní Premiéra ve čtvrtek od 20:15 Zábavná show Stopáž 50 minut Zábavná show, která prověří znalosti českých osobností i náhodných kolemjdoucích. Jak chytrý je český národ? A jak jsou na tom se základními znalostmi české osobnosti? To proklepne Jiří Krampol a Mahulena Bočanová.

15 Intim s Heidi Janků Premiéra v pátek ve 23:00 Talk show Stopáž 37 minut Týdeník o intimní, tedy velmi důležité, části života. Témata, při kterých se možná trochu červenáme. Sex jako nedílná součást každého z nás. Magazín o těle a na tělo. Celebrity otevřeně a upřímně v intimních zpovědích. Magazín, který vkusně a výhradně formou reportáží, komunikuje s divákem všechna témata, týkající se lidské intimity, která je součástí života člověka. Vše na úrovni, zábavně a informativně, nikoliv s primárním úmyslem vzrušit, ale odpovědět na otázky. Pořadem vás provází moderátorka Heidi Janků.

16 Cibulkova zábavná tajenka Premiéra v sobotu ve 20:15 Zábavná televizní soutěž 70 minut 4 osobnosti, 3 soutěžní kola, 2 mezihry a 1 vítěz. Známé osobnosti českého showbyznysu se utkají v rozšířeném vydání oblíbené hry pro celou rodinu, moderované Alešem Cibulkou. Základem pořadu je herní princip České tajenky, tedy každodenního odpoledního soutěžního klání, ve kterém hráči z řad diváků bojují o finanční výhru. Ta bude v případě sobotního speciálu s VIP osobnostmi věnovaná na charitativní účely. Soutěž prověří nejen znalosti 4 hostů, ale také jejich smysl pro humor. Součástí večera bude i několik hudebních čísel.

17 Exkluziv Kateřiny Brožové Premiéra v sobotu ve 21:45 Lifestyle magazín Stopáž 37 minut Exkluziv Kateřiny Brožové je mimořádná talk show. Jejími hosty jsou výrazné osobnosti české kultury a společenského života v doprovodu svých nejbližších a nejmilejších. Přicházejí se svými partnery, dětmi, přáteli či kolegy. V atmosféře připomínající přátelské povídání v obýváku u dobré kamarádky se pak odvíjí neformální rozhovor, který s postupujícím časem nabývá na důvěrnosti a uvolněnosti. Rozhovor, v němž se objevují zcela nové neznámé informace, případně informace známé z minulosti, které jsou pro mladší diváky z kategorie neuvěřitelných až neskutečných. Vzhledem ke složení hostů (rodiče + děti, kolegové z divadla) není nouze o mezigenerační či ne/kolegiální výměny názorů, veselé historky, leckdy také překvapivá odhalení či přiznání. To vše v zábavném tónu a pohodě.

18 Media Master, s.r.o. Mikuleckého 1309/ Praha 4 Tel.:

PODZIM NA TV BARRANDOV

PODZIM NA TV BARRANDOV PODZIM NA TV BARRANDOV PODZIM 2014 OBSAH - Aktuální sledovanost TV Barrandov - Pořady vlastní tvorby Kurňa, co to je? Sejdeme se na Cibulce Ona a ON Bastardi Vtip za stovku 112 Co mi nedá spát Tajemství

Více

OBSAH PREZENTACE. O Media Masteru. Kontakty

OBSAH PREZENTACE. O Media Masteru. Kontakty OBSAH PREZENTACE O Media Masteru Představení zastoupených médií TV Barrandov Kino Barrandov Barrandov Plus Týden Instinkt Sedmička Exkluziv Interview Animáček Top dívky Popcorn Marketing sales media PR

Více

StarDance řada mimořádně sledované a úspěšné taneční show

StarDance řada mimořádně sledované a úspěšné taneční show StarDance 2018 9. řada mimořádně sledované a úspěšné taneční show Roztančený podzim 2018 v České televizi České celebrity a profesionální tanečníci Emoce, vzrušení, smích a napětí To nejlepší z české a

Více

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika Media kit 1/2018 Ivana Navrátilová životní styl Televize Seznam Televize Seznam denně informuje o nejzásadnějších událostech a přináší aktuality z domova i zahraničí. Věnuje se kauzám, které hýbou českou

Více

Nové pořady. na Nově

Nové pořady. na Nově Nové pořady Zvoňte dvakrát! To nevymyslíš Evergreen show VIP na cestách Svatby paní Veroniky Clever v lednu 2006 Svatby paní Veroniky Clever Zvoňte dvakrát! To nevymyslíš Evergreen show na Nově Zvoňte

Více

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika Media kit 4/2018 Ivana Navrátilová životní styl Televize Seznam Televize Seznam denně informuje o nejzásadnějších událostech a přináší aktuality z domova i zahraničí. Věnuje se kauzám, které hýbou českou

Více

Zpravodajství. Televize Seznam. Publicistika

Zpravodajství. Televize Seznam. Publicistika Mediakit 2019/2020 Zpravodajství Televize Seznam Publicistika Svět užitečných informací, inspirace a kvalitní televizní zábavy pro celou rodinu. Televize plná osobností. Nezávislé zpravodajství z domova,

Více

StarDance V když hvězdy tančí 2012

StarDance V když hvězdy tančí 2012 StarDance V když hvězdy tančí 2012 Na podzim 2012 připravila Česká televize pro diváky další řadu soutěže StarDance V když hvězdy tančí. Moderátorské role se opět chopil již sehraný pár Tereza Kostková

Více

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika Media kit 4/2018 Ivana Navrátilová životní styl Televize Seznam Televize Seznam denně informuje o nejzásadnějších událostech a přináší aktuality z domova i zahraničí. Věnuje se kauzám, které hýbou českou

Více

Kinosvět pro radost z vědění. Obecná prezentace

Kinosvět pro radost z vědění. Obecná prezentace Kinosvět pro radost z vědění Obecná prezentace Kinosvět a přece se točí... neplacený 24 hodinový TV program zaměřený na dokumenty více jak 600 hodin premiér ročně pořady jsou rozděleny do jednotlivých

Více

Květen 2019 PROGRAMOVÉ TIPY

Květen 2019 PROGRAMOVÉ TIPY Květen 2019 2 E! Živě z červeného koberce 1. KVĚTNA V 00:00 HOD - BILLBOARD MUSIC AWARDS 2019 6. KVĚTNA VE 00:30 HOD - MET GALA 2019 Sezóna červených koberce je opět tady a reportéři E! u toho nesmí chybět.

Více

StarDance VI když hvězdy tančí 2013

StarDance VI když hvězdy tančí 2013 StarDance VI když hvězdy tančí 2013 Na podzim 2013 připravila Česká televize další řadu soutěže StarDance VI když hvězdy tančí. Moderátorské role se již tradičně zhostil pár Tereza Kostková a Marek Eben,

Více

Mistrovství světa v ledním hokeji na obrazovkách České televize

Mistrovství světa v ledním hokeji na obrazovkách České televize Mistrovství světa v ledním hokeji na obrazovkách České televize Ve dnech od 9. do 26. května 2014 se konalo v hlavním městě Běloruska Minsku 78. Mistrovství světa v ledním hokeji. Česká televize nabídla

Více

Kinosvět pro radost z vědění. Obecná prezentace

Kinosvět pro radost z vědění. Obecná prezentace Kinosvět pro radost z vědění Obecná prezentace Kinosvět a přece se točí... neplacený 24 hodinový TV program zaměřený na dokumenty více jak 600 hodin premiér ročně pořady jsou rozděleny do jednotlivých

Více

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz připraveno 2. ledna 2009 základní informace Motto Fotbal každý den Koncept stanice 1. LIGA je nová televizní

Více

Televize Seznam. Jiří Kubík publicistika. Filip Horký zpravodajství

Televize Seznam. Jiří Kubík publicistika. Filip Horký zpravodajství Mediakit 2019 Jiří Kubík publicistika Televize Seznam Vysílání denně informuje o nejzásadnějších událostech a přináší aktuality z domova i zahraničí. Věnuje se kauzám, které hýbou českou společností, a

Více

VOLEBNÍ SERVIS České televize

VOLEBNÍ SERVIS České televize VOLEBNÍ SERVIS České televize PRO PŘEDČASNÉ VOLBY DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY Pět týdnů před předčasnými sněmovními volbami 2013 přineslo na obrazovky České televize dosud nejširší

Více

StarDance VII když hvězdy tančí 2015

StarDance VII když hvězdy tančí 2015 StarDance VII když hvězdy tančí 2015 Na podzim 2015 připravila Česká televize v pořadí již sedmou řadu soutěže StarDance když hvězdy tančí. Moderátorské role se již tradičně zhostil sehraný pár Tereza

Více

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI DVOJKA

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI DVOJKA CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI DVOJKA 1. 1. 2017 Od 1. 1. 2014 neposkytuje Český rozhlas agenturní provizi (dle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) CENÍK KLASICKÉ REKLAMY REKLAMNÍ

Více

audiopopisů pro nevidomé Provozovatel AIDEM a.s./brno TV 1

audiopopisů pro nevidomé Provozovatel AIDEM a.s./brno TV 1 /Program AIDEM a.s./brno TV 1 ATV CZ, s.r.o. / GOLF CHANNEL Barrandov Televizní Studio a.s. / Televize Barrandov Zastoupení titulků pro neslyšící 2013 zpřístupnil osobám se sluchovým postižením tyto pořady:

Více

Program TV Barrandov - červenec - srpen 2010 sobotní zábava

Program TV Barrandov - červenec - srpen 2010 sobotní zábava sobota 3. 7. Tajemství královen popu Kolik líčidel je třeba, kolik vlásenek, jak je to s tajnými fotografiemi, láskami a intrikami? Anebo skutečně vítězí píle a talent? Dokument ze zákulisí přípravy jedné

Více

StarDance když hvězdy tančí v roce 2007

StarDance když hvězdy tančí v roce 2007 StarDance když hvězdy tančí v roce 2007 Druhý ročník taneční soutěže StarDance přinesla Česká televize divákům opět na podzim, tak aby slavnostní finále vyvrcholilo v předvánoční době. Osm sobotních večerů

Více

Mistrovství světa v ledním hokeji na obrazovkách České televize

Mistrovství světa v ledním hokeji na obrazovkách České televize Mistrovství světa v ledním hokeji na obrazovkách České televize Ve dnech od 1. do 17. května 2015 se konalo v hlavním městě České republiky Praze a také v Ostravě 79. Mistrovství světa v ledním hokeji.

Více

MINDSHARE TV REPORT 4. TÝDEN 2015 TÝDENNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE

MINDSHARE TV REPORT 4. TÝDEN 2015 TÝDENNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE 6: 7: 8: 9: 1: 11: 12: 13: 14: : 16: 17: 18: 19: 2: 21: 22: 23: 1: 2: 3: 4: : 6: Tis. diváků v CS -17 Afinita 18+ 19.1.2-2.1.2 MINDSHARE TV REPORT 4. 2 NÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE MINDSHARE POINT OF

Více

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři?

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? Kdo jsme: Vydavatelství Borgis a.s. vydávající deník PRÁVO Deník PRÁVO: vychází 6x týdně Elektronická verze: www.pravo.cz, www.novinky.cz*

Více

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři?

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? Kdo jsme: Vydavatelství Borgis a.s. vydávající deník PRÁVO Deník PRÁVO: vychází 6x týdně Elektronická verze: www.pravo.cz, www.novinky.cz*

Více

Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy

Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy Rádio Impuls. Ráááádio. Ortenovo nám. 15a, 170 00 Praha 7 rádio je

Více

StarDance když hvězdy tančí

StarDance když hvězdy tančí Od listopadu do konce roku 00 provázela televizní diváky na obrazovce České televize velkolepá taneční soutěž a show StarDance když hvězdy tančí. Osm tanečních párů tvořených vždy jedním profesionálním

Více

STANDARDNÍ FORMÁTY INZERCE - PŘÍLOHA CENÍKU NA ROK 2010

STANDARDNÍ FORMÁTY INZERCE - PŘÍLOHA CENÍKU NA ROK 2010 STANDARDNÍ FORMÁTY INZERCE - PŘÍLOHA CENÍKU NA ROK 2010 Platnost od 1. 2. 2010 Deník Blesk byl založen v roce 1992 a od roku 2002 je nejprodávanějším a nejčtenějším celostátním deníkem v České republice.

Více

Praha TV Metropolitní televize přináší nepřetržitý proud informací z Prahy a okolí.

Praha TV Metropolitní televize přináší nepřetržitý proud informací z Prahy a okolí. REBEL 2 Slušnej Kanál Progresivní rocková hudební televize. Praha TV Metropolitní televize přináší nepřetržitý proud informací z Prahy a okolí. ČT1 HD Veřejnoprávní televize zaměřená na šíření klíčových

Více

Ver.02/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA

Ver.02/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Ver.02/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Vlasta Jediný opravdu český týdeník pro ženy Vlasta je tradiční a proto důvěryhodná. Vlasta je moderní a proto stále milovaná a žádaná. Vlasta je partnerkou

Více

Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA

Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Vlasta Jediný opravdu český týdeník pro ženy Vlasta je tradiční a proto důvěryhodná. Vlasta je moderní a proto stále milovaná a žádaná. Vlasta je partnerkou

Více

MINDSHARE TV REPORT 42. TÝDEN 2014 TÝDENNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE

MINDSHARE TV REPORT 42. TÝDEN 2014 TÝDENNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE 13.1.214-19.1.214 MINDSHARE TV REPORT 42. 214 NÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE Jedinou zaznamenatelnou změnou je návrat FTV Prima (a Barrandova) před skupinu ČT celkem. Ta se po minulém týdnu, kdy její

Více

OBSAH Top ČT CELKEM Top ČT Ceremoniály, české medaile. České medaile - grafy podílu na publiku ...6

OBSAH Top ČT CELKEM Top ČT Ceremoniály, české medaile. České medaile - grafy podílu na publiku ...6 OBSAH Shrnutí...1 Top ČT CELKEM Top Ceremoniály, české medaile České medaile - grafy podílu na publiku České medaile - grafy podílu na publiku...2...4...5...6...7 Zdroj: ATO - MEDIARESEARCH ZOH v Sochi

Více

BAKALÁŘSKÁ PRÁCE. Self promotion. specifika žánru vzhledem k užití v českých médiích

BAKALÁŘSKÁ PRÁCE. Self promotion. specifika žánru vzhledem k užití v českých médiích Masarykova univerzita v Brně, Fakulta sociálních studií BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Self promotion - specifika žánru vzhledem k užití v českých médiích Brno 2007 Filip Vážanský Čestné prohlášení Prohlašuji, že jsem

Více

Vážení novináři, Ing. Marcela Hrdá Generální ředitelka

Vážení novináři, Ing. Marcela Hrdá Generální ředitelka Vážení novináři, dovolte mi, abych Vám představila podzimní programové novinky televizní Skupiny Barrandov. Významně se nám v letošním roce podařilo posílit oblast vlastní tvorby, která se tak stala dominantou

Více

Stanice mluveného slova. Sekce programu a vysílání Termín: listopad 2012

Stanice mluveného slova. Sekce programu a vysílání Termín: listopad 2012 Stanice mluveného slova Sekce programu a vysílání Termín: listopad 2012 Proč SMS? součást kandidátského projektu Mgr. art. Petera Duhana, na základě kterého byl Radou ČRo zvolen generálním ředitelem ČRo

Více

Měsíční zpráva o sledovanosti televize Leden Zdroj: ATO-MEDIARESEARCH

Měsíční zpráva o sledovanosti televize Leden Zdroj: ATO-MEDIARESEARCH Měsíční zpráva o sledovanosti televize Leden 2013 Zdroj: ATO-MEDIARESEARCH Obsah OBSAH 1. Vývoj ATS 2. Přehled ATS po dnech 3. Share 4. Hlavní stanice a skupiny 5. TOP 50 nejsledovanějších titulů 6. Odložené

Více

Portofolio televizních kanálů

Portofolio televizních kanálů Portofolio televizních kanálů SAT Plus, s.r.o. upc express Společnost SAT Plus, s.r.o. se od svého založení věnuje projektům nízkonákladových televizních stanic a je majitelem licencí tří televizních kanálů,

Více

LOH Peking divácký ohlas na XXIX. letní olympijské hry vysílané Českou televizí

LOH Peking divácký ohlas na XXIX. letní olympijské hry vysílané Českou televizí LOH Peking 2008 divácký ohlas na XXIX. letní olympijské hry vysílané Českou televizí dění z XXIX. letních olympijských her v Pekingu, které se konaly od 8. srpna 2008 do 24. srpna 2008, zprostředkovala

Více

ROCK TV KOMERČNÍ NABÍDKA JEDINÁ CELOPLOŠNÁ ROCKOVÁ TELEVIZE U NÁS

ROCK TV KOMERČNÍ NABÍDKA JEDINÁ CELOPLOŠNÁ ROCKOVÁ TELEVIZE U NÁS KOMERČNÍ NABÍDKA JEDINÁ CELOPLOŠNÁ OVÁ TELEVIZE U NÁS PROČ BÝT U TOHO? ŠOUBYZNYS DĚSÍ VÁS TO SLOVO? MÁTE K TOMU ODPOR? PŘESTO VŠICHNI CHCEME BÝT U TOHO, TOUŽÍME ZAŽÍT SLÁVU, MÍT MOC A PENÍZE. JE TO ODPUDIVÉ,

Více

STANDARDNÍ FORMÁTY INZERCE - PŘÍLOHA CENÍKU Č. 19

STANDARDNÍ FORMÁTY INZERCE - PŘÍLOHA CENÍKU Č. 19 STANDARDNÍ FORMÁTY INZERCE - PŘÍLOHA CENÍKU Č. 19 Deník Blesk je plnobarevný celostátní deník nové doby nevyhýbající se žádným tématům a přinášející přehledné aktuální zpravodajství, zajímavosti a senzace

Více

Profitujte z našich informací

Profitujte z našich informací Profitujte z našich informací noviny l aplikace l web DENNÍ RUBRIKY HOSPODÁŘSKÝCH NOVIN PONDĚLÍ ČTVRTEK Extra Publicisticky zpracovaná klíčová událost nebo exkluzivní zjištění Události Podrobné zpravodajství

Více

Dětský kanál a nové pojetí kultury ve vysílání České televize Tisková konference

Dětský kanál a nové pojetí kultury ve vysílání České televize Tisková konference Dětský kanál a nové pojetí kultury ve vysílání České televize Tisková konference 21. února 2013 Tisková konference České televize Koncepce dětského kanálu ČT Petr Dvořák, generální ředitel ČT 21. února

Více

PODPOŘTE MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI. Odbor obchodu ČRo

PODPOŘTE MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI. Odbor obchodu ČRo 22.4.2014 Produkt: Mistrovství světa v hokeji 2014 Cílová skupina: lidé se zájmem o sport hokej, napříč všemi věkovými kategoriemi Cíl: posílení značky a propojení s významnou sportovní událostí Forma

Více

MINDSHARE TV REPORT 8. TÝDEN 2015 TÝDENNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE

MINDSHARE TV REPORT 8. TÝDEN 2015 TÝDENNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE 743 67 616 693 Projekce (tis.) CS 1+ 1 264 1 24 1 11 1 6 1 77 933 92 91 838 987 1 41 1 631 1 839 2 33 16.2.21-22.2.21 MINDSHARE TV REPORT 8. 21 NÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE Konec divácky zajímavých

Více

Měsíční zpráva o sledovanosti Listopad 2018 TEST. Zdroj: ATO - Nielsen Admosphere

Měsíční zpráva o sledovanosti Listopad 2018 TEST. Zdroj: ATO - Nielsen Admosphere Měsíční zpráva o sledovanosti Listopad 2018 TEST Zdroj: ATO - Nielsen Admosphere Obsah 1. Vývoj ATS 2. Share 3. Hlavní stanice a skupiny 4. TOP 50 nejsledovanějších titulů 5. Odložené sledování a sledovanost

Více

O b e c n á p r e z e n t a c e

O b e c n á p r e z e n t a c e O b e c n á p r e z e n t a c e ÚVODNÍ PŘEHLED Profil televize Distribuční kanály signálu TV Óčko Pokrytí digitálním signálem a jeho vývoj Výběr pořadů Přehled reklamních možností Ceník TV Óčko 2012 Proč

Více

ČTYŘI V TOM ČT Čtyři v tom

ČTYŘI V TOM ČT Čtyři v tom Rok 2013 odstartovala Česká televize uvedením dokumentárního seriálu o nastávajících maminkách. Od 13. ledna do 17. února 2013 měli diváci každou neděli od 20:00 na kanálu ČT2 možnost prožívat se čtyřmi

Více

sociodemografická data

sociodemografická data sociodemografická data Představení ARBOmedia ARBOmedia je společnost, která se vrací zpět na český trh. V portfoliu má více než 30 webových projektů, včetně značek jako kinobox.cz, epravo.cz, mobile.de,

Více

První přímá volba prezidenta České republiky

První přímá volba prezidenta České republiky První přímá volba prezidenta České republiky První přímá volba prezidenta se stala historickým okamžikem také pro Českou televizi. V sobotu 26. ledna 2013 završila Česká televize jako médium veřejné služby

Více

MINDSHARE TV REPORT 6. TÝDEN 2015 TÝDENNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE

MINDSHARE TV REPORT 6. TÝDEN 2015 TÝDENNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE 2.2.2-8.2.2 MINDSHARE TV REPORT 6. 2 NÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE MINDSHARE POINT OF VIEW Televizní událostí minulého týdne se staly především závody Světového poháru v biatlonu, které se tentokrát

Více

TV Barrandov Popelka. Premiéra každý všední den v 16:20 Soutěžní pořad s prvky reality show 46 minut Charakteristika pořadu:

TV Barrandov Popelka. Premiéra každý všední den v 16:20 Soutěžní pořad s prvky reality show 46 minut Charakteristika pořadu: TV Barrandov Popelka Premiéra každý všední den v 16:20 Soutěžní pořad s prvky reality show 46 minut Charakteristika pořadu: Závislost na nakupování je považována v západní civilizaci již několik let za

Více

PROJEKT PŘEDVOLEBNÍHO VYSÍLÁNÍ ČESKÉHO ROZHLASU PRO VOLBY DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU 2014

PROJEKT PŘEDVOLEBNÍHO VYSÍLÁNÍ ČESKÉHO ROZHLASU PRO VOLBY DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU 2014 PROJEKT PŘEDVOLEBNÍHO VYSÍLÁNÍ ČESKÉHO ROZHLASU PRO VOLBY DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU 2014 (k datu 26.3.2014) Strana 1 ÚVOD Předvolební vysílání Českého rozhlasu zahrnuje 10 programových řad, a to na celoplošných

Více

MINDSHARE TV REPORT 12. TÝDEN 2015 TÝDENNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE

MINDSHARE TV REPORT 12. TÝDEN 2015 TÝDENNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE 16.3.21-22.3.21 MINDSHARE TV REPORT 12. 21 NÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE MINDSHARE POINT OF VIEW Vývoj v aktuálním týdnu byl ovlivněn především očekávaným oslabením ČT sport, ke kterém došlo v důsledku

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

MINDSHARE TV REPORT ÚNOR 2016 MĚSÍČNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE

MINDSHARE TV REPORT ÚNOR 2016 MĚSÍČNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE 6: 6:4 7:3 8:1 9: 9:4 1:3 11:1 12: 12:4 13:3 14:1 1: 1:4 16:3 17:1 18: 18:4 19:3 2:1 21: 21:4 22:3 23:1 : :4 1:3 2:1 3: 3:4 4:3 :1 Rating 1.2.216-29.2.216 MINDSHARE TV REPORT 216 MĚSÍČNÍ TV REPORT AGENTURY

Více

MINDSHARE TV REPORT 35. TÝDEN 2014 TÝDENNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE

MINDSHARE TV REPORT 35. TÝDEN 2014 TÝDENNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE ČT SPPORT.8.214-31.8.214 MINDSHARE TV REPORT 3. 214 NÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE MINDSHARE POINT OF VIEW Jednoznačným vítězem tohoto týdne je seriál Vinaři. Jeho premiérový díl na Primě sledovaly téměř

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

MEDIA KIT. Proč inzerovat v deníku PRÁVO? Kde inzerovat v deníku PRÁVO? Kdo jsou čtenáři deníku PRÁVO? [Zadejte text.]

MEDIA KIT. Proč inzerovat v deníku PRÁVO? Kde inzerovat v deníku PRÁVO? Kdo jsou čtenáři deníku PRÁVO? [Zadejte text.] Proč inzerovat v deníku PRÁVO? Kde inzerovat v deníku PRÁVO? Kdo jsou čtenáři deníku PRÁVO? [Zadejte text.] KDO JSME? Vydavatelství Borgis a.s. vydávající deník PRÁVO Deník PRÁVO: vychází 6x týdně Elektronická

Více

TEXT A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE

TEXT A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE VÁNOČNÍ TOUR 2017 V ČÍSLECH 13 měst 13 sborů přes 500 zapojených dětí více než 3 500 diváků PELHŘIMOV PARDUBICE TEPLICE CHVALETICE MĚLNÍK LITOMYŠL

Více

(Hoodwinked) Francouzský animovaný film (2006), 75 min. (Sammys adventures) Americký animovaný film (2005), 80 min.

(Hoodwinked) Francouzský animovaný film (2006), 75 min. (Sammys adventures) Americký animovaný film (2005), 80 min. Společnost Barrandov Televizní Studio a.s. spustí v sobotu 16. května v 10:00 novou televizní stanici BARRANDOV PLUS. Její program kombinuje pořady pro nejmenší diváky s evropskou i světovou dokumentární

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV ČTENÁŘI MAGAZÍNU + VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA) je

Více

Měsíční zpráva o sledovanosti televize Listopad 2012

Měsíční zpráva o sledovanosti televize Listopad 2012 Měsíční zpráva o sledovanosti televize Listopad 2012 Zdroj: ATO MEDIARESEARCH, prosinec 2012 Obsah OBSAH 1. Souhrn 2. Vývoj ATS a ratingu 3. Share jednotlivých TV stanic 4. Meteoindex 5. TOP 10 vybraných

Více

ČTYŘI V TOM 2 ČT Čtyři v tom 2

ČTYŘI V TOM 2 ČT Čtyři v tom 2 Čtyři v tom 2 Rok po startu první řady seriálu Čtyři v tom uvedla Česká televize další řadu dokumentárního seriálu o nastávajících maminkách Čtyři v tom 2. Od 23. února do 30. března 2014 měli diváci každou

Více

Je prima být online. Naše televizní weby a lifestylové magazíny

Je prima být online. Naše televizní weby a lifestylové magazíny Je prima být online Naše televizní weby a lifestylové magazíny Televizní zábava na webu iprima.cz Hlavní portál TV Prima, který rozšiřuje televizní zábavu do internetového prostředí Vstupní brána do exkluzivního

Více

80. výročí ROK 2011 NA TV BARRANDOV

80. výročí ROK 2011 NA TV BARRANDOV 80. výročí ROK 2011 NA TV BARRANDOV Základní charakteristika CHARAKTERISTIKA SLEDOVANOST vývoj dle týdnů a stanic (Rating v %, D15+, 06:00-06:00) 0,80 0,70 Nova Cinema Prima COOL TV Barrandov 0,60 0,50

Více

Stopáž: 30 min. Vysílací čas: premiéra v sobotu v 08:30 repríza v neděli v 17:30 reprízy starších dílů vždy v sobotu v 17:30

Stopáž: 30 min. Vysílací čas: premiéra v sobotu v 08:30 repríza v neděli v 17:30 reprízy starších dílů vždy v sobotu v 17:30 Pořad pro naše nejmenší pobavte se, možná i lehce poučte s dětmi. Pořad má za cíl zábavnou formou naučit děti, jak se chovat v určitých situacích (např. návštěva divadla, třídění odpadu, pravidla silničního

Více

Příloha č. 1: Vzhled hlavní stránky webového portálu VTV4 (obrázek) Příloha č. 5: Pořad Talk Vietnam jeden z hostů (obrázek)

Příloha č. 1: Vzhled hlavní stránky webového portálu VTV4  (obrázek) Příloha č. 5: Pořad Talk Vietnam jeden z hostů (obrázek) Seznam příloh Příloha č. 1: Vzhled hlavní stránky webového portálu VTV4 www.vtv4.vn (obrázek) Příloha č. 2: Hlavní zpravodajská relace (obrázek) Příloha č. 3: Vzhled Youtube kanálu (obrázek) Příloha č.

Více

ZOH ve VANCOUVERU 2010 na obrazovkách ČT

ZOH ve VANCOUVERU 2010 na obrazovkách ČT ZOH ve VANCOUVERU 2010 na obrazovkách ČT Ve dnech 12.2. 28.2.2010 se v kanadském Vancouveru konaly XXI. Zimní olympijské hry. Česká televize nabídla svým divákům kompletní vysílací servis na programech

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV ČTENÁŘI MAGAZÍNU + VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA) je

Více

S jakou odezvou se uvedené cykly setkaly u diváků, ukazuje následující tabulka s daty o ohlasu dosaženém v období až

S jakou odezvou se uvedené cykly setkaly u diváků, ukazuje následující tabulka s daty o ohlasu dosaženém v období až REFERENDUM O EVROPĚ Referendum, v němž v pátek 13. června a v sobotu 14. června roku 2003 měli čeští občané starší osmnácti let možnost odpovědět na otázku Souhlasíte s tím, aby se Česká republika stala

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV ČTENÁŘI MAGAZÍNU + VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA) je

Více

Voice of Prague s.r.o., Rohanské nábřeží 661/5, Praha 8 Karlín, 186 00

Voice of Prague s.r.o., Rohanské nábřeží 661/5, Praha 8 Karlín, 186 00 Voice of Prague s.r.o., Rohanské nábřeží 661/5, Praha 8 Karlín, 186 00 HRAJEME NEJLEPŠÍ HUDBU V METROPOLI Classic Praha (dříve Classic FM) hraje klasickou a filmovou hudbu, doplněnou pořady s hudbou jazzovou,

Více

HVEZDa MOJE ŠTASTNÁ HVĚZDA. SťaStNá ZÁKLADNÍ INFORMACE +8 STRAN ZDARMA! Cílová skupina. Zaměření titulu Cena pouze. Co před námi tají. Novinka!

HVEZDa MOJE ŠTASTNÁ HVĚZDA. SťaStNá ZÁKLADNÍ INFORMACE +8 STRAN ZDARMA! Cílová skupina. Zaměření titulu Cena pouze. Co před námi tají. Novinka! +8 STRAN ZDARMA! SťaStná Hrajte s námi o skvělé ceny! Jedinečné luštění, se kterým se nebudete nudit! Luštěte, bavte se a vyhrávejte Ceny! Tajenku zasílejte pomocí SMS na číslo 903 33 09 ve tvaru: ORImezeraPSImezeraODPOVEDBEZMEZERmezeraJMENOmezeraPRIJMENImezeraULICEmezeraCISLOPOPISNEmezeraMESTOmezeraPSCBEZMEZER

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV ČTENÁŘI MAGAZÍNU + VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA) je

Více

MINDSHARE TV REPORT KVĚTEN 2015 MĚSÍČNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE

MINDSHARE TV REPORT KVĚTEN 2015 MĚSÍČNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE 1..21-31..21 MINDSHARE TV REPORT 21 MĚSÍČNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE Květnovou televizní událostí měsíce se jednoduše nemohlo stát nic jiného než MS v hokeji. ČT sport se díky němu v květnu dostala

Více

MŇAM TV. Život je fajn.

MŇAM TV. Život je fajn. MŇAM TV Život je fajn. Co je MŇAM TV? televizní stanice zaměřená výhradně na životní styl zahájila své vysílání v únoru 2015 svým divákům přináší pořady z vlastní i zahraniční produkce od léta 2015 své

Více

Televize a internet platformy budoucnosti. Milan Fridrich ředitel programu ČT

Televize a internet platformy budoucnosti. Milan Fridrich ředitel programu ČT Televize a internet platformy budoucnosti Milan Fridrich ředitel programu ČT Televize nebo Internet? O co jde? XX. století: Médium šíří poselství... XXI. století: Médium šíří strukturu myšlení, životní

Více

Kam se posouvá divácké chování? Hana Friedlaenderová

Kam se posouvá divácké chování? Hana Friedlaenderová Kam se posouvá divácké chování? Hana Friedlaenderová 2012 MEDIARESEARCH, a.s. Změna mediálního prostředí Digitalizace Mediální vybavenost domácností Internet 2 ATS (hodiny) Růst sledovanosti neceloplošných

Více

PROFIL MAGAZÍNU VÍKEND DNES

PROFIL MAGAZÍNU VÍKEND DNES PROFIL MAGAZÍNU VÍKEND DNES suplement sobotního vydání MF DNES v atraktivním formátu tabloidu s moderní grafikou důraz na kvalitní obsah i zajímavé fotografie vysoká čtenost a prodaný náklad v cílových

Více

Prezidentský panel 2018

Prezidentský panel 2018 Prezidentský panel 2018 Debaty a rozhovory na televizních stanicích, jejich hodnocení a vliv na rozhodování o volbě 29. 1. 2018 Shrnutí Debata na České televizi nějakým způsobem zasáhla více než polovinu

Více

DOBA TEMATICKÁ V PRAXI. WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky

DOBA TEMATICKÁ V PRAXI. WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky DOBA TEMATICKÁ V PRAXI WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky ZNÁTE SPOLEČNOST ATMEDIA? Portfolio stanic Významné změny Již 7 let čeříme vody českého TV trhu! Na českém trhu od roku 2008, o rok později již

Více

PROGRAM NOVA SPORT - týden č. 3-2010

PROGRAM NOVA SPORT - týden č. 3-2010 PROGRAM NOVA SPORT - týden č. 3-2010 Pondělí 18.1.2010 09:10 Washington-Philadelphia Záznam hokejového zápasu NHL Záznam 11:10 World Heli Challenge 2009-New Zealand Dokument o extrémních sportech 11:35

Více

PILSEN GOLF MASTERS 2014

PILSEN GOLF MASTERS 2014 PILSEN GOLF MASTERS 2014 www.pgmcz.eu ČERVENEC 2014 VE ZNAMENÍ ELITNÍHO DÁMSKÉHO GOLFU! Pilsen Golf Masters 2014 (PGM) se uskuteční na Dýšině v týdnu od 21. do 27. července. Turnaj se odehraje opět ve

Více

* 2003 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM *

* 2003 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM * 1 * 2003 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM * Z mistrovství světa v ledním hokeji 2003 Česká televize na ploše téměř 53 hodin přiblížila celkem 25 zápasů, z toho

Více

Mezinárodní den seniorů: Dárek k svátku rozezpíval celý Domov

Mezinárodní den seniorů: Dárek k svátku rozezpíval celý Domov Mezinárodní den seniorů: Dárek k svátku rozezpíval celý Domov Začátek října patří dříve narozeným. Ti v neděli, 1. 10., oslavili svůj společný svátek, Mezinárodní den seniorů. A co by to bylo za oslavu

Více

KDE NALADIT REGIONÁLNÍ VYSÍLÁNÍ

KDE NALADIT REGIONÁLNÍ VYSÍLÁNÍ KDE NALADIT REGIONÁLNÍ VYSÍLÁNÍ O TELEVIZI OIK TV... OIK TV je od roku 1991 zpravodajsko-informační medium pro obyvatele a návštěvníky Orlickoústeckého a Českotřebovského regionu ležících na východě Pardubického

Více

provozovatel regionálního vysílání na sdílených frekvencích s TV Prima: zasahuje téměř 50 % území a tedy i obyvatel ČR,

provozovatel regionálního vysílání na sdílených frekvencích s TV Prima: zasahuje téměř 50 % území a tedy i obyvatel ČR, VAŠE REGIONÁLNÍ INFORMACE RTA Holding největší síť regionálních televizí v ČR, provozovatel regionálního vysílání na sdílených frekvencích s TV Prima: RTA JIŽNÍ ČECHY RTA JIŽNÍ MORAVA RTA OSTRAVA RTA VÝCHODNÍ

Více

ZOH PYEONGCHANG S l e d o v a n o s t h e r. Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere, GemiusStream

ZOH PYEONGCHANG S l e d o v a n o s t h e r. Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere, GemiusStream ZOH PYEONGCHANG 2018 S l e d o v a n o s t h e r Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere, GemiusStream Průměrný podíl na publiku (celý den) V p r ů b ě h u k o n á n í Z O H 2 0 1 8 ( 9. 2 5. 2. 2 0 1 8 ) Nova 2

Více

Pořady ke krajským a senátním volbám 2016 ČT24, ČT1

Pořady ke krajským a senátním volbám 2016 ČT24, ČT1 Pořady ke krajským a senátním volbám 216 ČT24, ČT1 Vypracovala: Renata Týmová, vedoucí útvaru Výzkumu a analýz ČT Předkládá: Petr Dvořák, generální ředitel ČT zdroj: ATO Nielsen Admosphere Sledovanost

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV ČTENÁŘI MAGAZÍNU + VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA) je

Více

NÁMĚSTÍČKO LETOS ZATÍM NEJVYHLEDÁVANĚJŠÍ DRAMATICKÝ SERIÁL NA ČT1

NÁMĚSTÍČKO LETOS ZATÍM NEJVYHLEDÁVANĚJŠÍ DRAMATICKÝ SERIÁL NA ČT1 LETOS ZATÍM NEJVYHLEDÁVANĚJŠÍ DRAMATICKÝ SERIÁL NA ČT1 Novinka seriálové dramatiky vysílaná na ČT1 v pondělní večer od 6. září do 8. listopadu 2004 pod názvem se stala nejúspěšnějším titulem tohoto žánru

Více

PROPOJTE SE PROJEKTEM DOBRÁK ROKU. Odbor obchodu a marketingu ČRo

PROPOJTE SE PROJEKTEM DOBRÁK ROKU. Odbor obchodu a marketingu ČRo PROPOJTE SE PROJEKTEM DOBRÁK ROKU ČRo 2.4.2015 POPIS KAMPANĚ DOBRÁK ROKU: Soutěž o nejoblíbenější a nejzdatnější dobrovolnický hasičský sbor. Do soutěže se zapojují místní dobrovolnické hasičské sbory

Více

RANČ U ZELENÉ SEDMY POKRAČUJÍCÍ PODÍVANÁ PRO CELOU RODINU

RANČ U ZELENÉ SEDMY POKRAČUJÍCÍ PODÍVANÁ PRO CELOU RODINU POKRAČUJÍCÍ PODÍVANÁ PRO CELOU RODINU Nové pokračování komediálního seriálu, vysílané v podobě 3. sedmidílné řady na ČT1 od 2. května do 13. června 2005, uvítalo v průměru 1,568.000, tzn. 18,4 % dospělých

Více

Měsíční zpráva o sledovanosti televize Srpen 2012

Měsíční zpráva o sledovanosti televize Srpen 2012 Měsíční zpráva o sledovanosti televize Srpen 2012 Zdroj: ATO MEDIARESEARCH, září 2012 Obsah Zdroj: ATO - MEDIARESEARCH OBSAH 1. Souhrn 2. Vývoj ATS a ratingu 3. Share jednotlivých TV stanic 4. Meteoindex

Více

Oblíbená československá lidová televize

Oblíbená československá lidová televize Oblíbená československá lidová televize Co je Šlágr TV? Stanice stanice plná lidových písní, cimbálovky a českého country hudba, která chytne za srdce všechny příznivce tradičních veselek přibližuje lidovky

Více