Byl/a byste pro úpravu-zmírnění tzv. protikuřáckého zákona (stran kouření)?

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Byl/a byste pro úpravu-zmírnění tzv. protikuřáckého zákona (stran kouření)?"

Transkript

1 Byl/a byste pro úpravu-zmírnění tzv. protikuřáckého zákona (stran kouření)? ano/spíše ano ODS Adamec Ivan 1 ne/spíše ne nevím/nekomentuji Jsem pro zmírnění dopadů tohoto zákona na veřejnost, ale rozhodnu se podle toho, jak bude vypadat konkrétní návrh. ODS Bauer Jan 1 Ano, jsem. ODS Baxa Martin 1 Ano, jsem pro zmírnění protikuřáckého zákona. ODS Beitl Petr 1 Ano. ODS Benda Marek 1 Ano. ODS Kupka Martin 1 Je pro zmírnění, ale dodal, že je potřeba, aby ta nová uprava byla pořádně promyšlená a nezpůsobovala lidem takové komplikace, jako ta stávající. ODS Blaha Stanislav 1 Jsem pro zrušení protikuřáckého zákona. ODS Blažek Pavel 1 Určitě ano. ODS Černochová Jana 1 Ano, jsem. ODS Fiala Petr neodpověděl ODS Janda Jakub 1 Ano, zákon by měl být upraven. ODS Klaus Václav 1 Ano. ODS Krejza Karel 1 Jsem pro změnu. ODS Majerová Zahradníková Zuzana ODS Martinů Jaroslav 1 ODS Mauritzová Ilona 1 Ano. ODS Munzar Vojtěch 1 Rozhodně ano. neodpověděla Pro rozumné zmírnění protikuřáckého zákona rozhodně jsem a věřím, že o zmírnění budeme usilovat pod hlavičkou celého poslaneckého klubu ODS. ODS Němcová Miroslava Nechci se k tématu vyjadřovat, nechci, aby téma 1 kouření znovu opanovalo politickou scénu. ODS Skopeček Jan 1 Určitě jsem pro zmírnění. ODS Stanjura Zbyněk neodpověděl ODS Bohuslav Svoboda 1 Ano, byl. A změnu se pokusíme iniciovat. ODS Ventruba Jiří neodpověděl ODS Vrecionová Veronika 1 Ano. ODS Zahradník Jan 1 Se zmírněním protikuřáckého zákona souhlasím. ODS Žáček Pavel neodpověděl Navrhoval jsem stavebně oddělené kuřárny bez ČSSD Běhounek Jiří 1 obsluhy, takže bych podpořil zmírnění. ČSSD Birke Jan 1 Pokud to bude na stole tak ano. ČSSD Dolínek Petr 1 Ne. Zákon ukázal, že to funguje. Co se týče vesnických hospod, tak se dá být před nimi. Většina lidí to uvítala. Prostě kouření je pro pasivní kuřáky zlo.

2 ČSSD Foldyna Jaroslav 1 Ano, jsem. Byla to chyba nás ČSSD. Cíl protikuřáckého zákona snížit počty kuřáků a tedy chránit zdraví lidí se plní. Není důvod k jeho změně. ČSSD Gajdůšková Alena 1 ČSSD Hamáček Jan 1 Bude záležet na konkrétním návrhu. ČSSD Hanzel Tomáš 1 ČSSD Chovanec Milan neodpověděl ČSSD Chvojka Jan 1 Jsem jednoznačně pro zmírnění. Nynější zákon je příliš přísný. Zejména co se týče vesnických hospod a případně bychom se měli také bavit o stavebně oddělených kuřárnách. Rád bych řešil interpretační nejasnosti, které se týkají pergol. Není logické, aby se v prostoru, který je sice zastřešen, ale jinak ze všech stran otevřen, nemohlo kouřit. ČSSD Onderka Roman 1 Ano, zastávám názor, že by mělo dojít ke zmírnění tvrdosti protikuřáckého zákona. ČSSD Sobotka Bohuslav neodpověděl ČSSD Staněk Antonín 1 Ano. Byl. ČSSD Valachová Kateřina 1 Dokáži si představit zmírnění podle praxe v zahraničí, například Dánsko nebo Finsko. ČSSD Veselý Ondřej 1 Ano. ČSSD Zaorálek Lubomír 1 Ne, nebyl. STAN Farský Jan 1 Ano. Nejsem pro výrazné zmírnění. STAN Gazdík Petr 1 Ne. STAN Kovářová Věra 1 Ano. STAN Krutáková Jana 1 Ano. Domnívám se, že například stavebně oddělené prostory či kuřácké a nekuřácké restaurace by byly řešením. STAN Půta Martin vzdal se mandátu STAN Rakušan Vít 1 Umím si představit zmírnění zákona. KSČM Aulická Jírovcová Hana Nejsem pro zásadní zmírnění, jen pro změnu dílčích bodů. Jde o to, jaké konkrétní změny by byly 1 navrženy. KSČM Černý Alexander 1 Ne. Zmírnit protikuřácký zákon - to bych osobně klidně KSČM Dolejš Jiří 1 podpořil. KSČM Filip Vojtěch 1 Nejsem proti, aby se protikuřácký zákon změnil, protože některá ustanovení nejsou ani kontrolovatelná a vymahatelná. Změnu by měla iniciovat vláda. KSČM Grebeníček Miroslav 1 Nevím, budu se tím zabývat až to bude ve sněmovně. KSČM Grospič Stanislav 1 KSČM Koníček Vladimír 1 Záleželo by, o jaké změny by šlo, zmírnění zákazu kouření v restauracích bych zvažoval. Úpravu bych podpořil, ale záleží na konkrétním návrhu. KSČM Kováčik Pavel Až nějaký návrh bude, tak si ho prohlédnu, teď ale 1 žádný návrh není, a proto neříkám nic. KSČM Luzar Leo 1 Ano. KSČM Matušovská Květa 1 Ano, jsem pro, aby se současný zákon zmírnil. Je mi to jedno. Z mého pohledu jsou důlěžitější věci k KSČM Ondráček Zdeněk 1 řešení.

3 KSČM Pawlas Daniel 1 Shromažďování hostů před vchodem do restauračních zařízení je ponižující a budu požadovat úpravy tohoto zákona. KSČM Pojezný Ivo 1 Ano. Nikoliv. Aktuální stav považuji odpovídající mému KSČM Valenta Jiří 1 přesvědčení. KSČM Vostrá Miloslava Záleželo by na tom, čeho konkrétně by se případná 1 úprava týkala. TOP 09 Feri Dominik 1 Se současnou podobou nesouhlasím, ale respektuji ji. To nejhorší, co by se mohlo stát, by bylo, kdyby se zákon každý rok měnil. TOP 09 Kalousek Miroslav 1 Ano. TOP 09 Langšádlová Helena 1 Ano. Nemám pocit, že by současná úprava zákona platila dostatečně dlouho na to, abychom mohli férově vyhodnotit jeho skutečné dopady. TOP 09 Pekarová Adamová Markéta 1 TOP 09 Schwarzenberg Karel 1 Jsem pro zmírnění. Zatím ne, myslím, že je brzy na to dělat nějaké TOP 09 Vácha František 1 dalekosáhlé závěry. TOP 09 Válek Vlastimil 1 Nikotinismus je závislost jako kterákoliv jiná, já jako lékař ji těžko mohu podporovat. Proto ani nemohu chtít zmírnění tohoto zákona. Je třeba, aby určitý čas fungoval a pak lze diskutovat o jeho kultivaci. Piráti Balcarová Dana 1 Ano. Piráti Bartoň Lukáš 1 Nejsem vyhraněný. Piráti Bartoš Ivan 1 Odkazuji na náš program. Piráti Černohorský Lukáš 1 Bez konkrétního návrhu se nechci vyjadřovat. Piráti Elfmark František 1 Ano, byl, v nějaké rozumné formě. Piráti Ferjenčík Mikuláš 1 Ano, stavebně oddělené kuřárny bez obsluhy podle mě mají být legální. Piráti Holomčík Radek 1 Ano, v souladu s naším stanoviskem. Piráti Jiránek Martin 1 Pro určité zmírnění ano. Piráti Kolářík Lukáš 1 Byl bych pro zmírnění protikuřáckého zákona nebo i jeho úplné zrušení. Piráti Kopřiva František 1 Ano, byl bych pro povolení oddělených kuřáren. Piráti Kozlová Lenka 1 Ano. Piráti Lipavský Jan 1 Ano. Piráti Martínek Tomáš 1 Určité formy zmírnění bych si dovedl představit. Piráti Michálek Jakub 1 Nechci se vyjadřovat k něčemu, co není na stole. Piráti Peksa Mikuláš 1 Ano. Piráti Pikal Vojtěch 1 Ano, máme k tomu podrobné stanovisko. Piráti Polanský Ondřej 1 Ano, byl bych pro zmírnění protikuřáckého zákona. Například umožněním oddělených kuřáckých prostor, popřípadě jiných úprav. Piráti Pošvář Jan 1 Ano. Piráti Profant Ondřej 1 Byl bych pro zmírnění. Piráti Richterová Olga 1 Piráti Třešňák Petr 1 Ano, byla bych pro umožnění stavebně oddělených kuřáren. Mimo jiné kvůli hluku ve městech. Měly by se prověřit dopady, do budoucna bych určitě zákon zmírnil.

4 Piráti Vymazal Tomáš 1 Ano, určitě. Alespoň dobře odvětrávané kuřárny by měly být zcela legální. SPD Bojko Marian 1 Ačkoliv jsem nekuřák, byl bych pro zmírnění protikuřáckého zákona, jelikož to poškozuje svobodu podnikání. SPD Dvořák Jaroslav neodpověděl SPD Fiala Radim 1 Ano. SPD Holík Jaroslav 1 Zákaz kouřit ve stravovacích zařízeních schvaluji. Pokud však zakážeme kouřit v pivnicích a vyháníme kuřáky na ulici, pak tvoříme živou reklamu pro naši mládež. Kuřák na ulici většinou oklepává popel do ovzduší a zvyšuje množství karcinogenních poletavých částic. SPD Hrnčíř Jan 1 Jsem pro tzv. kuřárny. SPD Hyťhová Tereza neodpověděla SPD Jarošová Monika neodpověděla SPD Jelínek Pavel 1 Jako celé naše hnutí SPD jsem pro svobodu v podnikání a minimální zasahování státu do podnikatelského prostředí. Sám jsem nekuřák, ale ať si rozhodnou majitelé restaurací jak umožní návštěvu oběma skupinám a jsem za zmírnění. SPD Kobza Jiří 1 Jako nekuřák podporuji názor, aby provozovatelé restaurací si směli rozhodnout sami o kouření. Oddělené prostory pro kuřáky považuji za dobrý způsob. SPD Kohoutek Jiří neodpověděl SPD Koten Radek neodpověděl SPD Levová Jana V názvu našeho hnutí stojí svoboda, kterou ctíme. Protikuřácký zákon určitě zaslouží naší pozornost v 1 budoucnosti. SPD Maříková Karla 1 Ano, určitě jsem pro zmírnění. SPD Nevludová Ivana 1 Ke zmírnění protikuřáckého zákona bych byla ve smyslu svobody jako takové. Svobodu máme v názvu našeho hnutí SPD. Myslím si, že podnikatelský subjekt podnikající v restauračních a podobných zařízeních by měl mít své právo rozhodnout se, zda zařízení bude kuřácké či ne. SPD Okamura Tomio 1 Zákon zasluhuje novelu, čas ukázal, že není dobře napsaný. K diskuzi je například německý model, kde mají oddělené kuřárny v restauracích nebo třeba hotelech. SPD Podal Zdeněk neodpověděl SPD Rozner Miloslav neodpověděl SPD Rozvoral Radek neodpověděl SPD Šafránková Lucie 1 Ano. SPD Španěl Lubomír 1 Ano. SPD Vích Radovan 1 Ano. SPD Volný Lubomír neodpověděl ČSL Bartošek Jan 1 Zatím nevidím důvod ke změně

5 ČSL Bělobrádek Pavel 1 V zákoně jsou některá kontroverzní ustanovení, která už potvrdila praxe, je nutné o nich diskutovat. Pak je možné uvažovat o novelizaci, nechceme ohrozit ochranu nekuřáků, ale je třeba přiznat, že zákon v praxi přináší některé zmatky a potíže. Nebráním se diskuzi o změnách na základě doposud ČSL Benešík Ondřej získaných zkušeností s jeho fungování. Obecně ale 1 ochranu nekuřáků nadále podporuji. ČSL Čižinský Jan 1 Ne. ČSL Golasowská Pavla 1 Nejsem pro zmírnění protikuřáckého zákona. ČSL Juránek Stanislav neodpověděl ČSL Jurečka Marian 1 ČSL Kaňkovský Vít 1 Byl bych ochoten o tom diskutovat, záleželo by na konkrétním návrhu. Protikuřácký zákon obsahuje některá kontroverzní ustanovení, což potvrdila praxe a o jejich změně je třeba vést diskuzi. Rozhodně nechceme snížit ochranu nekuřáků, ale je potřeba změnit některá nevyhovující ustanovení. Ano. Jsem pro, aby se po určité době zákon vyhodnotil. Principiálně je správný, myslím, že ho takto vnímají i občané, ale zmírnění si umím představit zejména pro ty zařízení, kde se nevaří a nepodává jídlo. ČSL Mihola Jiří 1 ČSL Výborný Marek 1 Je to věc k diskusi. Maximálně úpravy v detailech. ANO Adámková Věra 1 Zákon bude jistě ještě předmětem jednání. ANO Babiš Andrej neodpověděl ANO Babišová Andrea 1 Vzhledem k tomu, že jsem nekuřačka, tak jsem protikuřácký zákon uvítala. Bohužel je tak striktní, že kouřící občané na chodnících před restauracema se stali běžnou součástí nočního života města. Jsem tedy pro zmírnění zákona. ANO Balaštíková Margita 1 Nebyla. ANO Bělica Josef 1 Určitě bych pro jeho zmírnění nebyl. ANO Berkovec Stanislav 1 Nebyl, i když mi přijde tato verze zbytečně přísná a komplikovaná. Jednodušší je podle mě verze, kterou navrhoval Radek Vondráček - ta nám neprošla. Ale v zásadě si myslím, že 20% kouřící populace nemá právo na ohrožování zdraví těch 80% nekouřících. ANO Bláha Jiří 1 Nechci komentovat. ANO Brabec Richard 1 Ne. Kuřáci patří do míst k tomu nachystaných a ne ven, kde se pohybují všichni nekuřáci. Jsem lékař a nechci abych jako nekuřák byl obtěžován kuřáky cigaret. ANO Brázdil Milan 1 Jsem pro změnu. ANO Brzobohatá Andrea 1 Ano, jsem. ANO Bžoch Jaroslav 1 Ne.

6 ANO Dostálová Klára 1 Zákaz kouření by měl platit tam, kde je provozováno stravování. V nočních podnicích, hernách či barech by kouření mělo být na rozhodnutí příslušného podnikatele. Dnešní situaci, kdy v nočních hodinách hosté například barů kouří na ulici, vnímám jako velmi problematické. ANO Dražilová Lenka 1 Ne. Přesto, že jsem přestal kouřit, byl bych pro oddělené ANO Faltýnek Jaroslav 1 prostory pro kuřáky, jak je to v Rakousku: ANO Farhan Kamal neodpověděl ANO Feranec Milan 1 Nejdříve by se měly vyhodnotit dopady zákona. Zmírnění bych se nebránil. ANO Fialová Eva neodpověděla ANO Fridrich Stanislav 1 Nejsem pro zmírnění. ANO Hájek Josef 1 ANO Hlavatý Jiří vzdal se mandátu Je nutné nejprve prodiskutovat případné připomínky či náměty v protikuřáckém zákonu. Teprve následně diskutovat o formě, jak tyto připomínky řešit. To především záleží na tom, co by taková úprava obsahovala. ANO Hnilička Milan 1 ANO Jáč Ivan 1 Ne. ANO Janulík Miloslav 1 Nebudu pro změnu. ANO Juchelka Aleš 1 ANO Juříček Pavel 1 Nejsem pro jakékoliv zmírňování. ANO Kalous Adam 1 Nejsem pro zmírnění protikuřáckého zákona. Vyčkal bych minimálně rok či rok a půl od účinnosti zákona. Pokud by praxe ukázala na fatální problémy, lze je změnit. Ale nejsem pro výrazné zmírňování ANO Kasal David 1 protikuřáckého zákona. Byl bych pro zmírnění protikuřáckého zákona, neboť jeho současné znění považuji za přehnanou regulaci svobod jak kuřáků, tak především řady majitelů zařízení jako jsou sportbary či klasické vesnické ANO Kohoutek Tomáš 1 hospody, kde se nevaří. Ne, v žádném případě. Zákon funguje, nemá smysl ho ANO Kolovratník Martin 1 měnit. ANO Kořanová Barbora 1 Určitě jsem pro zmírnění. ANO Kott Josef 1 Jsem pro úpravu stávajícího znění zákona. ANO Králíček Robert neodpověděl ANO Kubíček Roman 1 Nic takového není na stole. ANO Kubík Jan 1 Ne. ANO Kytýr Jaroslav 1 Ne, nebyl. ANO Malá Taťána Prioritně by se toutop věcí měl zabývat zdravotní výbor. Ten by měl vyhodnotit dopady tohoto zákona 1 do praxe a případně jednat o změnách. ANO Mališ Přemysl 1 Nechci komentovat. ANO Mašek Jiří 1 Ano. ANO Maxová Radka 1 Jsem ráda, že máme nekuřácké restaurace. ANO Melková Marcela 1 ANO Nacher Patrik 1 Jako liberál a celoživotní nekuřák paradoxně ano byl, neb svoboda volby má pro mě velkou hodnotu.

7 ANO Novák Marek 1 ANO Oborná Monika neodpověděla ANO Okleštěk Ladislav 1 ANO Ožanová Zuzana 1 Ne. Aktuálně toto téma řeší senát. Počkám na jeho případné doporučení či návrhy a následně uvidím, jak budu postupovat dále. O tom vůbec nepřemýšlím, ale v tuto chvíli bych pro jeho změnu nebyl. ANO Pastuchová Jana 1 Jsem ráda, že se v restauracích nekouří, nicméně bych se nebránila mírnému zmírnění po diskuzi. ANO Pelikán Robert 1 Ne. ANO Petrtýl František 1 Protikuřácký zákon bych již neměnil. ANO Plzák Pavel 1 Ne. ANO Pokorná Jermanová Jaroslava vzdala se mandátu ANO Pražák David 1 Vzhledem k tomu, že většinu hospod vůbec netrápí EET, ale protikuřácký zákon, tak bych byl pro úpravu a ať se provozovatel rozhodne. ANO Procházková Věra neodpověděla ANO Pustějovský Pavel 1 Ne. ANO Rais Karel 1 Nevím, možná ano, ale záleží na konkrétním návrhu. ANO Ratiborský Michal 1 ANO Richter Jan 1 Souhlasím s protikuřáckým zákonem. ANO Rutová Miloslava 1 Žádné úpravy zákona nebudu podporovat. ANO Růžička Pavel 1 Ač jsem nekuřák, byl bych pro zmírnění. ANO Řehounek Jan Podle mého osobního názoru se stanovená pravidla mají nechat působit dostatečně dlouho, aby se mohla osvojit. Protikuřácký zákon byl přijat nedávno, proto 1 zatím tuto podmínku nesplňuje. ANO Sadovský Petr 1 Ano, pro částečné zmírnění protikuřáckého zákona bych byl. ANO Schiller Jan 1 Určitě by se měl upravit. ANO Staněk Pavel 1 Nejsem pro zmírnění. ANO Stropnický Martin 1 Ano. ANO Strýček Jiří 1 V současné době nejsem v dané otázce rozhodnut. Domnívám se, že v tuto chvíli změna není třeba. Zákon si musí pořádně sednout a za nějakou dobu jej vyhodnotíme. Následně se rozhodne o případných ANO Šlechtová Karla 1 změnách. Nicméně v tuto chvíli nejsem pro změny. Jsem určitě pro zmírnění, ale musel bych vidět ANO Špičák Julius 1 konkrétní návrh. ANO Štolpa David 1 Přikláním se k tomu, aby zůstal zákon v takovém znění jako dnes. Nicméně jsem otevřen diskusi. ANO Ťok Dan neodpověděl ANO Tureček Karel neodpověděl ANO Válková Helena Zatím si myslím, že nepřišel čas na novelizaci nové právní úpravy. Doporučuji vyhodnotit po roce a až 1 pak zvážit případnou novelizaci. ANO Vildumetzová Jana 1 Ne. ANO Vojtěch Adam 1 Pravděpodobně bude rozumné tento zákon mírně ANO Volný Jan 1 upravit. ANO Vondráček Radek 1

8 ANO Vondrák Ivo 1 Nejsem pro zmírnění protikuřáckého zákona. ANO Vrána Petr 1 Nejsem pro zmírnění protikuřáckého zákona. ANO Vyzula Rostislav 1 ANO Zlesák Radek 1 Nejsem pro úpravu protikuřáckého zákona. Považuji ho za dobrý a dlouhodobě společensky prospěšný.

Čl. I Zákon č. 65/2017 Sb., o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek, ve znění zákona č. 183/2017 Sb.

Čl. I Zákon č. 65/2017 Sb., o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek, ve znění zákona č. 183/2017 Sb. ZÁKON ze dne. 2018, kterým se mění zákon č. 65/2017 Sb., o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek, ve znění zákona č. 183/2017 Sb. Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Čl.

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období. na 30. schůzi Poslanecké sněmovny, která bude zahájena

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období. na 30. schůzi Poslanecké sněmovny, která bude zahájena Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2019 8. volební období P O Z V Á N K A na 30. schůzi Poslanecké sněmovny, která bude zahájena v úterý 28. května 2019 ve 14.00 hodin a bude pokračovat v následujících

Více

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VIII. volební období 470/0

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VIII. volební období 470/0 PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA VIII. volební období 470/0 Návrh poslanců Jiřího Miholy, Karla Raise, Terezy Hyťhové, Iva Pojezného, Martina Baxy a dalších na vydání zákona, kterým se mění

Více

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VIII. volební období 359/0

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VIII. volební období 359/0 PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA VIII. volební období 359/0 Návrh poslanců Barbory Kořanové, Petra Sadovského a dalších na vydání zákona, kterým se mění zákon č. 361/2000 Sb., o provozu na

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období. na 20. schůzi Poslanecké sněmovny, která bude zahájena

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období. na 20. schůzi Poslanecké sněmovny, která bude zahájena Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2018 8. volební období P O Z V Á N K A na 20. schůzi Poslanecké sněmovny, která bude zahájena v úterý 23. října 2018 ve 14.00 hodin a bude pokračovat v následujících

Více

Návrh ZÁKON. ze dne , kterým se mění zákon č. 159/2006 Sb., o střetu zájmů, ve znění pozdějších předpisů ČÁST PRVNÍ

Návrh ZÁKON. ze dne , kterým se mění zákon č. 159/2006 Sb., o střetu zájmů, ve znění pozdějších předpisů ČÁST PRVNÍ Návrh ZÁKON ze dne... 2018, kterým se mění zákon č. 159/2006 Sb., o střetu zájmů, ve znění pozdějších předpisů Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: ČÁST PRVNÍ Změna zákona o střetu zájmů

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období. na 24. schůzi Poslanecké sněmovny, která bude zahájena

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období. na 24. schůzi Poslanecké sněmovny, která bude zahájena Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2018 8. volební období P O Z V Á N K A na 24. schůzi Poslanecké sněmovny, která bude zahájena v úterý 4. prosince 2018 ve 14.00 hodin a bude pokračovat v následujících

Více

dopravní inženýr (železniční doprava)

dopravní inženýr (železniční doprava) Barevný klíč ČSSD ANO KSČM TOP 09 ODS ÚSVIT KDU-ČSL Milan Šarapatka Martin Stropnický Stanislav Huml Květa Matušovská Karel Šidlo Jan Mládek Pavlína Nytrová Adam Rykala Ladislav Šincl Josef Nekl Miroslav

Více

Jakuba Michálka, Jany Vildumetzové, Tomia Okamury, Jana Chvojky, Lea Luzara, Jana Čižinského, Markéty Pekarové Adamové, Jana Farského a dalších

Jakuba Michálka, Jany Vildumetzové, Tomia Okamury, Jana Chvojky, Lea Luzara, Jana Čižinského, Markéty Pekarové Adamové, Jana Farského a dalších PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY Poslanecká sněmovna 2018 VIII. volební období Návrh poslanců Jakuba Michálka, Jany Vildumetzové, Tomia Okamury, Jana Chvojky, Lea Luzara, Jana Čižinského, Markéty Pekarové Adamové,

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 7. volební období 2014

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 7. volební období 2014 Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 7. volební období 2014 ZÁPIS z 20. schůze Poslanecké sněmovny konané ve dnech 4. 11. - 5. 12. 2014 Úterý 4. listopadu 2014 Jednání zahájil v 14.00 předseda

Více

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

USNESENÍ 24. KONGRESU ODS

USNESENÍ 24. KONGRESU ODS USNESENÍ 24. KONGRESU ODS Olomouc 18. - 19. ledna 2014 Technická část usnesení 1. Vnitřní záležitosti 24. kongresu ODS 1.1. zapisovatelkami určuje Ivonu FIŠEROVOU a Kateřinu POKORNOU 1.2. schvaluje Ivana

Více

Informace o programu PSP a Senátu. Poslanecká sněmovna

Informace o programu PSP a Senátu. Poslanecká sněmovna Informace o programu PSP a Senátu Poslanecká sněmovna Tento týden je poslanecký. Návrh pořadu 56. schůze Od 4. 4. 2017 14:00 úterý 4. dubna body 65 /ST 1053/, 1 /ST 501/8/, 2 /ST 876/3/, 3 /ST 810/4/,

Více

Tisková zpráva. Důvěra stranickým představitelům září /5

Tisková zpráva. Důvěra stranickým představitelům září /5 Tisková zpráva Důvěra stranickým představitelům září 2016 Mezi představiteli parlamentních stran v září 2016 občané nejčastěji vyjadřovali důvěru Andreji Babišovi (46 %), nejvyšší podíl nedůvěřujících

Více

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VIII. volební období 389/0

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VIII. volební období 389/0 PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA VIII. volební období 389/0 Návrh poslanců Jiřího Miholy, Karla Raise, Františka Váchy, Václava Klause, Terezy Hyťhové, Jaroslava Foldyny a dalších na vydání

Více

Návrh. ZÁKON ze dne ,

Návrh. ZÁKON ze dne , Návrh ZÁKON ze dne.. 2016, kterým se mění zákon č. 483/1991 Sb., o České televizi, ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů Parlament se usnesl

Více

Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: ČÁST PRVNÍ. Změna školského zákona. Čl. I

Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: ČÁST PRVNÍ. Změna školského zákona. Čl. I ZÁKON ze dne, kterým se mění zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů Parlament se usnesl na tomto zákoně

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2015 VII. volební období. Těsnopisecká zpráva o schůzi Poslanecké sněmovny Parlamentu

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2015 VII. volební období. Těsnopisecká zpráva o schůzi Poslanecké sněmovny Parlamentu Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2015 VII. volební období Těsnopisecká zpráva o schůzi Poslanecké sněmovny Parlamentu Schválený pořad 34. schůze Poslanecké sněmovny 1. Návrh poslance Jana

Více

Seznam studentů přihlášených ke státní závěrečné zkoušce navazujícího magisterského studia FSv ČVUT v Praze studijního oboru Budovy a prostředí

Seznam studentů přihlášených ke státní závěrečné zkoušce navazujícího magisterského studia FSv ČVUT v Praze studijního oboru Budovy a prostředí Komise č. K124-1 zasedá dne 26. 1. 2011 od 8:30 hod v místnosti A433 doc. Ing. Boris Bielek, PhD. Ing. Jaroslava Kramlová doc. Ing. Václav Brabec, CSc. Ing. Markéta Kalousková, CSc. doc. Ing. Vladimír

Více

ZÁKON. ze dne ČÁST PRVNÍ Změna zákona o poskytování služby péče o dítě v dětské skupině

ZÁKON. ze dne ČÁST PRVNÍ Změna zákona o poskytování služby péče o dítě v dětské skupině ZÁKON ze dne. 2014 kterým se mění zákon č. 247/2014 Sb., o poskytování služby péče o dítě v dětské skupině a o změně souvisejících zákonů a zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů Parlament se usnesl

Více

ZÁKON ze dne , kterým se mění zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů. Čl. I Změna zákona o daních z příjmů

ZÁKON ze dne , kterým se mění zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů. Čl. I Změna zákona o daních z příjmů N á v r h ZÁKON ze dne... 2018, kterým se mění zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Čl. I Změna zákona o daních z příjmů Zákon č. 586/1992 Sb.,

Více

vrcholným politikům leden 2019 důvěřujících jen statisticky nevýznamně, u všech

vrcholným politikům leden 2019 důvěřujících jen statisticky nevýznamně, u všech Tisková zpráva Důvěra vrcholným politikům leden 2019 Mezi zkoumanými vrcholnými představiteli státu zařazenými do výzkumu nejvyšší podíly důvěry byly zaznamenány u prezidenta republiky Miloše Zemana (48

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA - Čtvrtmaraton Zlín

VÝSLEDKOVÁ LISTINA - Čtvrtmaraton Zlín 1 1001 KUBÍČEK Jiří 91 M20 1 CZE Zlín 00:37:45 0:00:00 1/1-17:40 1/1-20:03 2 1004 ČERVENKA Jiří 86 M30 1 CZE Zlín 00:39:54 0:02:09 2/1-18:59 2/1-20:53 3 1006 DUBOVECKÝ Andrej 86 M30 2 CZE Zlín 00:42:06

Více

Mikulášská laťka 2007

Mikulášská laťka 2007 Školní sportovní klub při ZŠ Žerotínova SVČ Domeček ve Valašském Meziříčí TJ Valašské Meziříčí - oddíl atletiky Město Valašské Meziříčí Mikulášská laťka 2007 1. Ročník chlapci poř. jméno, příjmení škola

Více

Analýza Předvolebních debat ( )

Analýza Předvolebních debat ( ) Analýza Předvolebních debat (5. 9. 6. 0. 07) Jakub Železný i Daniela Písařovicová v Předvolebních debatách odkazovali na externí zdroje přesně (85 % resp. 8 %), podíl ch replik vyslovených vůči politikům

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2014 7. volební období R o z h o d n u t í č. 18 předsedy Poslanecké sněmovny ze dne 10. července 2014 Podle 88 odst. 3 zákona č. 90/1995 Sb., o jednacím řádu

Více

Pořadí Jméno Celkový počet hlasů Strana

Pořadí Jméno Celkový počet hlasů Strana Pořadí Jméno Celkový počet hlasů Strana Člen zastupitelstva * 1 Havlík Ivan 1 105 ODS * 2 Valtr Ladislav Ing. MBA 977 ODS * 3 Čulík Jan 942 ODS * 4 Chaloupka Pavel 852 ODS * 5 Kučera Miroslav 775 ODS *

Více

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO Třída: 1A třídní učitel: Mgr Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 PČ PŘÍJMENÍ JMÉNO 1 BOBÁLOVÁ Veronika 2 DOLEŽEL Radim 3 GOROLY Radek 4 HARAKAL Filip 5 HARAKALOVÁ Dominika 6 CHALOUPKA

Více

29. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA :00: hlasování, usnesení k k návrhu na projednání petic ve věci Mariánského sloupu Z 5680

29. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA :00: hlasování, usnesení k k návrhu na projednání petic ve věci Mariánského sloupu Z 5680 29. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA 14.09.2017-22:00:59 129. hlasování, usnesení k 215680 k návrhu na projednání petic ve věci Mariánského sloupu Z 5680 Přijato Přítomno: 59 Pro: 36 Proti: 6 Zdržel se: 4 ANO 2011

Více

Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium

Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium P. č Příjmení Jméno Typ studia Skupina Učebna Čas zahájení 1 Bednaříková Andrea čtyřleté Čtvrtek A 4117 14:30 2 Bednaříková Nikol čtyřleté Čtvrtek

Více

N á v r h. ZÁKON ze dne 2018, kterým se mění zákon č. 40/2009 Sb., trestní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, a některé další zákony

N á v r h. ZÁKON ze dne 2018, kterým se mění zákon č. 40/2009 Sb., trestní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, a některé další zákony N á v r h ZÁKON ze dne 2018, kterým se mění zákon č. 40/2009 Sb., trestní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, a některé další zákony Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: ČÁST PRVNÍ Změna

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY konané 22. července 2019

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY konané 22. července 2019 Čj. 2253/19 ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ SCHŮZE VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY konané 22. července 2019 (28. schůze) Schůzi řídil předseda vlády. 1. Nařízení vlády o způsobu určení hodnoty obydlí, které dlužník není povinen

Více

ústavní soud Joštova 625/ Brno Doručení: datovou schránkou V Praze dne 9. června 2019

ústavní soud Joštova 625/ Brno Doručení: datovou schránkou V Praze dne 9. června 2019 ústavní soud Joštova 625/8 660 83 Brno Doručení: datovou schránkou V Praze dne 9. června 2019 Stěžovatelé - poslanci Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky: 1) Tomio Okamura 2) Radim Fiala 3) Radek

Více

STÁLÝ SEZNAM VOLIČŮ Místo trvalého pobytu

STÁLÝ SEZNAM VOLIČŮ Místo trvalého pobytu okrsku 1 1 Adamcová Olga 22.04.1954 Nový Dům 29 1 2 Adamec Václav 04.07.1953 Nový Dům 29 1 3 Augsten Pavel 10.06.1944 Nový Dům 73 1 4 Augsten Petr 14.05.1981 Nový Dům 73 1 5 Augstenová Libuše 16.08.1943

Více

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA Str. 1 KATEGORIE: MK1 50 km, chlapci 0-10 1 280 Trutna Jan 2:14:21 23.22 2 191 Šilpach Dominik 2:39:15 19.59 3 308 Čermák David 2:50:38 18.28 4 328 Chytka Josef 5 228 Bednář Jaroslav ml. 3:09:40 16.45

Více

nedůvěřujících byl zaznamenán v případě Miroslava Kalouska (81 %). V porovnání s dubnem či únorem 2017 mírně vzrostla

nedůvěřujících byl zaznamenán v případě Miroslava Kalouska (81 %). V porovnání s dubnem či únorem 2017 mírně vzrostla Tisková zpráva Důvěra stranickým představitelům září 2017 Mezi představiteli parlamentních stran v září 2017 občané nejčastěji vyjadřovali důvěru Martinovi Stropnickému (43 %), nejvyšší podíl nedůvěřujících

Více

Výsledky zpracoval Ski club Harrachov Sponzoři: : OPAVIA a BRUMÍK, Lissport, Wellness Hotel Centrum, Lyžařské školy JPK a Classic ski school

Výsledky zpracoval Ski club Harrachov Sponzoři: : OPAVIA a BRUMÍK, Lissport, Wellness Hotel Centrum, Lyžařské školy JPK a Classic ski school 1 Nikola Bisová a 18 19 17 54 2 Laura Laurichová a 20 19 15 54 3 Marie Grysniková a 18 18 16 52 4 Ema Mařáková a 17 16 12 45 5 Kateřina Hladíková a 20 20 40 6 Klára Faltusová a 20 19 39 7 Lucie Tůmová

Více

N á v r h ZÁKON. ze dne 2018, Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Čl. I

N á v r h ZÁKON. ze dne 2018, Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Čl. I N á v r h ZÁKON ze dne 2018, kterým se mění zákon č. 159/2006 Sb., o střetu zájmů, ve znění pozdějších předpisů Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Čl. I Zákon č. 159/2006 Sb., o střetu

Více

vrcholným politikům duben 2017 jen u prezidenta Miloše Zemana a předsedy Ústavního soudu Pavla Rychetského.

vrcholným politikům duben 2017 jen u prezidenta Miloše Zemana a předsedy Ústavního soudu Pavla Rychetského. Tisková zpráva Důvěra vrcholným politikům duben 2017 Mezi zkoumanými vrcholnými představiteli státu zařazenými do výzkumu nejvyšší podíl důvěry byl zaznamenán u prezidenta republiky Miloše Zemana (53 %).

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

ZÁKON ze dne..2015, Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Čl. I

ZÁKON ze dne..2015, Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Čl. I ZÁKON ze dne..2015, kterým se mění zákon č. 245/2000 Sb., o státních svátcích, o ostatních svátcích, o významných dnech a o dnech pracovního klidu, ve znění pozdějších předpisů Parlament se usnesl na tomto

Více

Tisková zpráva. Důvěra vrcholným politikům září /5

Tisková zpráva. Důvěra vrcholným politikům září /5 Tisková zpráva Důvěra vrcholným politikům září 2018 Mezi zkoumanými vrcholnými představiteli státu zařazenými do výzkumu nejvyšší podíly důvěry byly zaznamenány u předsedy Ústavního soudu Pavla Rychetského

Více

ZÁP IS z 30. schůze Výbor pro veřejnou správu a regionální rozvoj, která se konala dne 7. října 2015

ZÁP IS z 30. schůze Výbor pro veřejnou správu a regionální rozvoj, která se konala dne 7. října 2015 PS150031193 Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2015 7. volební období ZÁP IS z 30. schůze Výbor pro veřejnou správu a regionální rozvoj, která se konala dne 7. října 2015 v budově Poslanecké

Více

Důvěra vrcholným ústavním činitelům květen 2019

Důvěra vrcholným ústavním činitelům květen 2019 Tisková zpráva Důvěra vrcholným ústavním činitelům květen 2019 Mezi zkoumanými vrcholnými představiteli státu zařazenými do výzkumu nejvyšší podíly důvěry byly zaznamenány u předsedy Ústavního soudu Pavla

Více

Výsledková listina okrskového kola Poháru rozhlasu

Výsledková listina okrskového kola Poháru rozhlasu Výsledková listina okrskového kola Poháru rozhlasu Kategorie: mladší žáci Stadion Za kasárnami Valašské Meziříčí 10.5.2012 1. ZŠ Vyhlídka Valašské Meziříčí 4 246 2. ZŠ Šafaříkova Valašské Meziříčí 3 470

Více

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VIII. volební období 384/0

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VIII. volební období 384/0 PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA VIII. volební období 384/0 Návrh poslanců Václava Klause, Zuzany Majerové Zahradníkové, Aleše Juchelky, Patrika Nachera, Stanislava Juránka, Radima Fialy,

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Poslanecký návrh ZÁKON. ze dne...,

Poslanecký návrh ZÁKON. ze dne..., Poslanecký návrh ZÁKON ze dne..., kterým se mění zákon č. 379/2005 Sb., o opatřeních k ochraně před škodami působenými tabákovými výrobky, alkoholem a jinými návykovými látkami a o změně souvisejících

Více

ZÁKON ze dne, ČÁST PRVNÍ Změna trestního zákoníku. Čl. I

ZÁKON ze dne, ČÁST PRVNÍ Změna trestního zákoníku. Čl. I ZÁKON ze dne, kterým se mění zákon č. 40/2009 Sb., trestní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 251/2016 Sb., o některých přestupcích, ve znění zákona č. 178/2018 Sb. Parlament se usnesl na

Více

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA Str. 1 KATEGORIE: MK1 50 km, chlapci 0-12 1 406 Smejkal Pavel 1:49:50 27.31 2 440 Voneš Jakub 1:50:48 27.08 3 400 Videnský Pavel ml. 2:13:05 22.54 4 303 Doležal Marek 2:13:40 22.44 5 339 Trutna Jan ml.

Více

BOBR SPORT TOUR. Atletický víceboj 2015

BOBR SPORT TOUR. Atletický víceboj 2015 BOBR SPORT TOUR Atletický víceboj 2015 1. třída - SMÍŠENÁ KATEGORIE KRÁL David 95 1.-2. 16 STARÁ Jana 95 1.-2. 16 DOLEŽALOVÁ Vanesa 93 3. 14 KEFALIDIS Andonis 91 4. 13 ČERVENKA Petr 87 5. 12 PANCNER Josef

Více

Moravský pohár 2017 Divize CLASSIC

Moravský pohár 2017 Divize CLASSIC Divize CLASSIC 1 Radkovič Michal S 81,47 78,82 91,19 85,23 84,50 260,92 5 2 Mach Petr 69,14 68,38 100,00 85,26 0,00 254,40 4 3 Musil Eduard 73,21 74,39 79,03 69,50 76,96 230,38 5 4 Vašíček David 80,62

Více

VLŠ 2011 docházka doplněná

VLŠ 2011 docházka doplněná VLŠ 0 docházka doplněná Záznamový list o účasti ve VLŠ 0 Družstvo č. Maňák Jaroslav Bušanský Petr Bártů David Coufal Vojtěch Fichtnerová Adéla Hajský Stanislav Horáček Denis Hůlková Anna Karpíšek Matěj

Více

Startovní listina po klubech

Startovní listina po klubech Startovní listina po klubech Oblastní žebříček hájovna Hromová jedle, Kluky u Písku 2018-04-21T11:00:00 26A 3LZ 3VX 66C 8FX 9JC ACB API CST DCE DOB KCK KRE KTA LPM MIL OCB OPI PCB PGP RIC SLP SOB TCB TJP

Více

vrcholným politikům únor 2018

vrcholným politikům únor 2018 Tisková zpráva Důvěra vrcholným politikům únor 2018 Mezi zkoumanými vrcholnými představiteli státu zařazenými do výzkumu nejvyšší podíly důvěry byly zaznamenány u předsedy Ústavního soudu Pavla Rychetského

Více

Pořadí Kat. Příjmení a jméno Čas 1 A Kučera Martin 00:48:41 2 A Roško Daniel 00:51:15 3 A Hochman Zdeněk 00:52:32 4 A Koudelka Lukáš 00:53:19 5 A

Pořadí Kat. Příjmení a jméno Čas 1 A Kučera Martin 00:48:41 2 A Roško Daniel 00:51:15 3 A Hochman Zdeněk 00:52:32 4 A Koudelka Lukáš 00:53:19 5 A 1 A Kučera Martin 00:48:41 2 A Roško Daniel 00:51:15 3 A Hochman Zdeněk 00:52:32 4 A Koudelka Lukáš 00:53:19 5 A Křivánek Josef 00:53:28 6 B Klopec Aleš 00:53:41 7 B Široký Stanislav 00:53:53 8 B Jančík

Více

Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 Hostibejcké schody - výsledky Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 Adam David 2:48 Andr Václav 1:21 Bačo Jan 2:09 Balcar David 1:50 Bartoš Pavel 1:33 Bartůšek Josef 1:47 Baška

Více

Mistrovství ČR juniorů 2009, Brno Ivanovice

Mistrovství ČR juniorů 2009, Brno Ivanovice Mistrovství ČR juniorů 2009, Brno Ivanovice G11 [7/8] Zora Špalková Anna Puldová 11/4 11/2 11/5 [5/6] Hana Matoušková Tereza Cibulková 11/4 11/4 11/2 [3/4] Alena Voříšková Josefína Joštová 11/2 11/3 11/1

Více

Usnesení z jednání XXIII. sněmu

Usnesení z jednání XXIII. sněmu 26. května 2011 Dům Kultury Litoměřice PROGRAM 1. Zahájení 2. Volby orgánů sněmu 2.1. Volba skrutátorů 2.2. Volba zapisovatele 2.3. Volba ověřovatelů zápisu 2.4. Volba mandátové komise 2.5. Volba návrhové

Více

BOBR SPORT TOUR. Terénní závod na kolech 2016

BOBR SPORT TOUR. Terénní závod na kolech 2016 BOBR SPORT TOUR Terénní závod na kolech 2016 1. třída - SMÍŠENÁ KATEGORIE TLUSTOŠ Daniel 1:19:00 1. 14 15 16 STARÁ Elena 1:34:00 2.-3. 15 7 15 ŠOUSTAROVÁ Zuzana 1:34:00 2.-3. 9 1 15 LEMPERA Lukáš 1:35:00

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období. USNESENÍ organizačního výboru ze 16. schůze 4. září 2014

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období. USNESENÍ organizačního výboru ze 16. schůze 4. září 2014 Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2014 7. volební období 81 USNESENÍ organizačního výboru ze 16. schůze 4. září 2014 k návrhu na přikázání došlých návrhů k projednání výborům Poslanecké sněmovny

Více

Prezenční listina soutěžících

Prezenční listina soutěžících Kategorie: 5. ročník ZŠ Datum konání: 17.5.2017 1 Tomáš Kučera ZŠ Velká Bíteš 15 2 Petr Karásek ZŠ Velká Bíteš 12 3 Vojtěch Fousek ZŠ Velká Bíteš 12 4 Michal Ševců ZŠ Velká Bíteš 11 5 Jiří Ševčík ZŠ Velká

Více

Návrh ZÁKON. ze dne 2018, kterým se mění zákon č. 251/2016 Sb., o některých přestupcích, ve znění zákona č. 178/2018 Sb., ve znění pozdějších předpisů

Návrh ZÁKON. ze dne 2018, kterým se mění zákon č. 251/2016 Sb., o některých přestupcích, ve znění zákona č. 178/2018 Sb., ve znění pozdějších předpisů Návrh ZÁKON ze dne 2018, kterým se mění zákon č. 251/2016 Sb., o některých přestupcích, ve znění zákona č. 178/2018 Sb., ve znění pozdějších předpisů Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky:

Více

PLŽ - 6.kolo HOR út :43 Výsledky OE2010 Stephan Krämer SportSoftware 2017

PLŽ - 6.kolo HOR út :43 Výsledky OE2010 Stephan Krämer SportSoftware 2017 Strana 1 D10 (18) 1,0 km 7 K 1 STH0851 Chrástová Barbora STH STH - SK Studenec 19:03 0:00 2 JIL0751 Malá Anežka JIL JIL - OK Jilemnice 22:55 +3:52 3 SJC0950 Havrdová Selina SJC SJC - Sportcentrum Jičín

Více

Hlasování pro společenství SVJ V Hůrkách 2139-2143. Seznam subjektů

Hlasování pro společenství SVJ V Hůrkách 2139-2143. Seznam subjektů Hlasování pro společenství SVJ V Hůrkách 2139-2143 Přítomno % z přítomných % ze všech Časy Otázka pro hlasování Hlasů % Pro Proti Zdrž. Pro Proti Zdrž. Otevř. Uzavř. Stav Schválení programu shromáždění

Více

Regionální závod ČP -

Regionální závod ČP - 1 18 Třebíč 1 0+1 12:26,0 0,0 18-1 Doležalová Zuzana 0+0 0+0 3:26,4 2 3:26,4 2 +10,2 18-2 Musil Vít 0+0 0+0 3:42,7 1 7:09,1 1 0,0 18-3 Staněk Ondřej 0+1 0+1 5:16,9 5 12:26,0 1 0,0 2 3 4 5 6 7 8 9 21 Staré

Více

SPORTOVNÍ PLAVÁNÍ - SP 1 Pondělí 16,30-18,00 Trenéři : Úterý 17,00-19,00 René Lakomý Středa 17,00-18,00 Petra Kahánková Čtvrtek 16,30-18,00 Pátek

SPORTOVNÍ PLAVÁNÍ - SP 1 Pondělí 16,30-18,00 Trenéři : Úterý 17,00-19,00 René Lakomý Středa 17,00-18,00 Petra Kahánková Čtvrtek 16,30-18,00 Pátek SPORTOVNÍ PLAVÁNÍ - SP 1 Pondělí 16,30-18,00 Trenéři : Úterý 17,00-19,00 René Lakomý Středa 17,00-18,00 Petra Kahánková Čtvrtek 16,30-18,00 Pátek 15,00-17,00 Sobota 8,00-10,00 Duranová Duranová Dvořák

Více

S ČT Sport na vrchol 8 - pátek Lipno VÝSLEDKOVÁ LISTINA. muži-kval

S ČT Sport na vrchol 8 - pátek Lipno VÝSLEDKOVÁ LISTINA. muži-kval muži-kval poř stč jméno nar oddíl poř kat modrá červená součet 1 115 ZBYNĚK STANĚK 1. M 00:24,34 00:24,77 00:49,11 2 119 LADISLAV PROUZA 2. M 00:24,66 00:25,40 00:50,07 3 128 MARTIN ČAPEK 3. M 00:25,28

Více

číslo Jméno rok narození M/Z Jednota čas 4 miková julie 2006 z obřany 3 miková dominika 2002 z obřany 5 miková eliška 2000 z obřany 6 mika ivo 1966 m

číslo Jméno rok narození M/Z Jednota čas 4 miková julie 2006 z obřany 3 miková dominika 2002 z obřany 5 miková eliška 2000 z obřany 6 mika ivo 1966 m 4 miková julie 2006 z obřany 3 miková dominika 2002 z obřany 5 miková eliška 2000 z obřany 6 mika ivo 1966 m obřany 37 mařík jan 2000 m dolní dobrouč 16 maříková zuzana 1997 z dolní dobrouč 27 jakubcová

Více

Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56.

Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56. Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56.0 00:39:44.7 3 2 123 Fojtíček Karel MD40 22 00:19:53.7

Více

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VIII. volební období 102/0

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VIII. volební období 102/0 PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA VIII. volební období 102/0 Návrh poslanců Václava Klause, Petra Fialy, Zbyňka Stanjury a dalších na vydání zákona, kterým se mění zákon č. 101/2017 Sb., kterým

Více

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín Třída: 5.A Bartoň Martin, 5. A Čmelová Klára, 5. A Bílá Marcela, 5. A Kohl Štěpán, 5. A Fraňková Romana, 5. A Třída: 5.A Kuchaříková Klára, 5. A Svobodová Simona, 5. A Zaplatilová Eva, 5. A Mička Filip,

Více

Odpadové hospodářství v ČR / evropská a národní legislativa - otevřený dopis

Odpadové hospodářství v ČR / evropská a národní legislativa - otevřený dopis JUDr. Stanislav P o l č á k předseda, poslanec Evropského parlamentu Praha, 10. září 2018 Č.j.T699-SMSČR-2018 Věc: Odpadové hospodářství v ČR / evropská a národní legislativa - otevřený dopis e premiére,

Více

ZÁKON ze dne.., kterým se mění zákon č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách, ve znění pozdějších předpisů. Čl. I

ZÁKON ze dne.., kterým se mění zákon č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách, ve znění pozdějších předpisů. Čl. I ZÁKON ze dne.., kterým se mění zákon č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách, ve znění pozdějších předpisů. Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Čl. I Zákon č. 202/1990 Sb.,

Více

Česká 3D lukostřelba - sezóna 2012/2013

Česká 3D lukostřelba - sezóna 2012/2013 Průběžné výsledky Českého poháru v 3D 1/7 MINIS MINIS 1 Kučera David 173,00 202 153 164 2 Šrutová Magdalena 165,33 187 146 163 120 3 Rejholec Jan 151,00 166 136 4 Horáková Anna 150,00 150 5 Šrek Prokop

Více

Cena města Mladé Boleslavi a Memoriál Miroslava Tottera Mladá Boleslav, 15.05.2010. Výsledky. Sbor rozhodčích. Ing. ŽÁK Roman. BAŽANTOVÁ Petra č.

Cena města Mladé Boleslavi a Memoriál Miroslava Tottera Mladá Boleslav, 15.05.2010. Výsledky. Sbor rozhodčích. Ing. ŽÁK Roman. BAŽANTOVÁ Petra č. Cena města Mladé Boleslavi - Mladá Boleslav, 15.5.2010 Strana 1 z 15 Cena města Mladé Boleslavi a Memoriál Miroslava Tottera Mladá Boleslav, 15.05.2010 Výsledky Sbor rozhodčích Funkce: Jméno: Kvalifikace:

Více

VOLBY 2017: Volební rozhodování, kampaně a povolební realita

VOLBY 2017: Volební rozhodování, kampaně a povolební realita VOLBY 2017: Volební rozhodování, kampaně a povolební realita Menší zlo, nebo volba srdcem? Emoce lidí ze strany, kterou volili. Emoce z lídra strany, kterou volili. ANO 2011 ODS Piráti SPD KSČM ČSSD KDU-ČSL

Více

XV. ROČNÍK POTEČ TOUR 5. 7. 2014 Výsledková listina

XV. ROČNÍK POTEČ TOUR 5. 7. 2014 Výsledková listina XV. ROČNÍK POTEČ TOUR 5. 7. 2014 Výsledká listina M1 (Muži 18 až 39 let - ročník 1996 až 1975) 8 Ivan Rehák Dubnica n.v. 0:59:16 1 28 Matěj Rubeš Pozděch 1:02:00 2 40 Jiří Kalousek Val.Klobouky 1:02:11

Více

Cyklisticke za vody Okolí m Rovne na kolech

Cyklisticke za vody Okolí m Rovne na kolech Cyklisticke za vody Okolí m Rovne na kolech 10. 9. 2013 Výsledková listina: Kategorie Jméno Příjmení Rok narození Startovní číslo Škola Čas Pořadí 1. minižactvo - dívky Karolína Kaplanová 2007 23 ZŠ Sruby

Více

Rok Top 20 50m volný způsob - 10 let

Rok Top 20 50m volný způsob - 10 let Rok 2010 - Top 20 50m volný způsob - 10 let 1 0:32,10 Kolman Václav 1984 1 0:31,30 Pažoutová Kristýna 1994 2 0:32,40 Černík Jan 1992 2 0:32,10 Hartmannová Tereza 1983 3 0:33,30 Hlinský Martin 1976 3 0:33,80

Více

Vltavský maratón 2007 - výsledky

Vltavský maratón 2007 - výsledky Vltavský maratón 2007 - výsledky 9.6.2007 Braník Maminky s kočárky 1. 121 STODOLOVÁ Anna MODŘANY 1973 7:09.0 2. 39 VŇUKOVÁ Jana PRAHA 4 1999 7:12.7 3.7 3. 13 SCHMIDTOVÁ Jitka PRAHA 4 1974 7:39.1 30.1 4.

Více

Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX. Kategorie 2. - 2004 / 2003 MIX. Kategorie 3.D - 2002 / 2001 dívky

Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX. Kategorie 2. - 2004 / 2003 MIX. Kategorie 3.D - 2002 / 2001 dívky Výsledky Kulatého desetiboje 2008 - jednotlivci Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX Basket Fotbal Tenis Florbal Lacrosse Kuličky Golf Kuželky Petan. Ciky 1. Natálie Hudousková 8 4 10 4 10 0 0 1 2 6 45 2.

Více

Městský běh na 2,4km 2014 Pavel Dvořák 7:52

Městský běh na 2,4km 2014 Pavel Dvořák 7:52 Pavel Dvořák 7:52 1.místo v kategorii Dominik Papp 8:20 2.místo v kategorii Michaela Hlavatá 8:24 1.místo v kategorii Václav Novotný 8:26 3.místo v kategorii Dušan Pavelka 8:48 4.místo v kategorii Radek

Více

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ŽEBŘÍČEK JMEN OBČANŮ VELKÉHO ÚJEZDU ŽEBŘÍČEK JMEN DĚTÍ DO 5ti LET 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ADAM 8 MARIE, MARIA 48 ADÉLA 3 ADÉLA 3 ADÉLA 8 JIŘÍ 39 ALICE 2 JAN 3 ADOLF 1 JAN,

Více

Výsledková listina: CELKOVÉ VÝSLEDKY

Výsledková listina: CELKOVÉ VÝSLEDKY Výsledková listina: 08.07.2017 - CELKOVÉ VÝSLEDKY 1 32 Ploc Jaroslav M 1980 1:22:56 0:12:38 2 0:49:07 1 0:21:09 4 2 26 Cogan Rudolf M 1971 1:24:31 0:13:40 9 0:49:35 3 0:21:15 5 3 24 Křivánek Josef M 1979

Více

Výsledková listina Beroun Race Ženy (156 závodníků)

Výsledková listina Beroun Race Ženy (156 závodníků) Výsledková listina Beroun Race 27. 10. 2018 Ženy (156 závodníků) Startovní číslo Jméno Kategorie Vlna Čas 1. 148 Žižka Adam M 1 1:05:56.7 2. 165 Bukvai Miloš M 1 1:07:21.1 3. 2 Fiala Marek M 1 1:08:32.5

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Chrastava okres... Liberec konaných ve dnech (dne)... 5.10. - 6.10.2018 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Tabulka celkem: družstvo záp výh rem proh skore sety průměr body plné dorážka chyby 1. Soběnov B B 26 25 0 1 164,5:43,5 (209,5:102,5) 2414 50 1678 736 43,3 2. Borovany A A 26 24

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC 8. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 9. 2014 Bod pořadu jednání: Ukončení činnosti Výborů Zastupitelstva města Liberec a správní rad fondů statutárního města

Více

CARBONIA CUP CELKOVÉ BODOVÁNÍ Sezóna 2013

CARBONIA CUP CELKOVÉ BODOVÁNÍ Sezóna 2013 CARBONIA CUP CELKOVÉ BODOVÁNÍ Sezóna 2013 Upravené cestovní vozy: A A1-1600ccm 172 Luděk Dolejš 20 15 0-35 171 Karel Šindelář 10 10 12-32 177 Vít Martinovský 0 15 15-30 170 Petr Zelenka - - - 20 20 178

Více

FENIX SKI TEAM Jeseník 2. míle Josefa Odložila 19. ročník veřejný závod v přespolním běhu 15. září 2012 chata Svornost

FENIX SKI TEAM Jeseník 2. míle Josefa Odložila 19. ročník veřejný závod v přespolním běhu 15. září 2012 chata Svornost FENIX SKI TEAM Jeseník 2. míle Josefa Odložila 19. ročník veřejný závod v přespolním běhu 15. září 2012 chata Svornost Soutěžní výbor: Ředitel závodu: Martin Hausner Předseda org. výboru: Marek Fellner

Více

Seznam studentů přihlášených ke státní závěrečné zkoušce navazujícího magisterského studia FSv ČVUT v Praze studijního programu Budovy a prostředí

Seznam studentů přihlášených ke státní závěrečné zkoušce navazujícího magisterského studia FSv ČVUT v Praze studijního programu Budovy a prostředí studijního programu Budovy a prostředí Komise č. K124-Mgr-1-B zasedá dne 21. 1. 2014 od 8:30 hod v místnosti A433 Předseda: doc. Ing. Juraj Žilinský, Ph.D. (STU Bratislava) Místopředseda: Ing. Jaroslava

Více

Putovní pohár SSK 0201 Chrast - 4.kolo

Putovní pohár SSK 0201 Chrast - 4.kolo Putovní pohár SSK 0201 Chrast - 4.kolo Chrast u Chrudimi 5. 2. 2012 VzPu, VzPi 60, 40 Kategorie : VzPi 60 Poř. Jméno Nar. SSK-průkaz 1. 2. 3. 4. 5. 6. Celk. 1. Petera Lubomír 76 0646-38603 94 97 95 93

Více

O-sport E1 MČR na krátké trati 3,5 MHz VÝSLEDKOVÁ LISTINA

O-sport E1 MČR na krátké trati 3,5 MHz VÝSLEDKOVÁ LISTINA O-sport E1 MČR na krátké trati 3,5 MHz 8. 5. 2015 VÝSLEDKOVÁ LISTINA Limit: 90 minut kat.: D12 4 Tx délka tratě: 1. TOMÁŠKOVÁ Klára GBM0352 55:36 4 2. KLECOVÁ Johana FPA0452 61:46 4 3. HAŽMUKOVÁ Jarmila

Více

5km. Havířov, :08:41 00:17: M 00:17:50 00:00: :09:00 00:17: M 00:19:09 00:01: :09:29 00:19:09

5km. Havířov, :08:41 00:17: M 00:17:50 00:00: :09:00 00:17: M 00:19:09 00:01: :09:29 00:19:09 1 1 1 370 Konderla Jakub 2001 M 00:17:27 00:08:41 00:17:27 2 2 2 175 Garnol Radim 1987 M 00:17:45 00:00:18 16.90 00:09:02 00:17:45 3 3 3 551 Elischer Radan 1987 M 00:17:50 00:00:23 16.82 00:09:00 00:17:50

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA POHÁROVÉHO ZÁVODU II. ROČNÍKU APLSKÉHO POHÁRU VYSOČINY 2014/2015 HARUSŮV KOPEC, 8.3.2015

VÝSLEDKOVÁ LISTINA POHÁROVÉHO ZÁVODU II. ROČNÍKU APLSKÉHO POHÁRU VYSOČINY 2014/2015 HARUSŮV KOPEC, 8.3.2015 Kategorie: U14 Mladdší žactvo dívky Ročník: 2002,2001 1 32 Jozlová Daniela HB SKI TEAM 2002 28,53 2 36 Křižovičová Martina SK Nové Město na Moravě 2001 30,30 1,77 3 34 Krčálová Hanka SKI Klub Velké Meziříčí

Více

Veřejný SYNOT TIP v rámci Valašského poháru

Veřejný SYNOT TIP v rámci Valašského poháru ŘEDITEL ZÁVODU Ekart Jindřich (CZE) START HOMOLOGACE 072/01/04 STARTOVNÍ ČAS 14:00 16:00 Myšáci 1 16 Martínek Lukáš 2008 37.03 2 106 Skalička Jiří 2008 37.04 0.01 3 49 Kohoutek Tomáš 2008 37.91 0.88 4

Více

Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí dopoledne

Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí dopoledne Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí 23. 5. 2011 dopoledne Martin Pavlík pr. - Anglický jazyk 8:20 8:35 Mgr. Miloš Sedlák / Ing. Dagmar Čadová / Josef Kolář pr. - Matematika 8:35 8:50 Mgr.

Více

Konečné výsledky voleb do Akademického senátu ZČU na volební období

Konečné výsledky voleb do Akademického senátu ZČU na volební období Konečné výsledky voleb do Akademického senátu ZČU na volební období 2018-2020 Volby do Akademického senátu ZČU proběhly v termínu 6. 10. 11. 2017 v následujících volebních celcích: Fakulta aplikovaných

Více

Výsledková listina z obřího slalomu. o Štít města Chrudimi

Výsledková listina z obřího slalomu. o Štít města Chrudimi Výsledková listina z obřího slalomu Kategorie: ŠKOLKA - DĚVČATA ročník 2005 a mladší 3 Jedličková Tereza 2006 LO Tesla Pardubice 01:25,58 01:25,88 02:51,46 1 8 Válková Anja 2005 LO Tesla Pardubice 01:34,99

Více