Junák - svaz skautů a skautek ČR. Středisko Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Junák - svaz skautů a skautek ČR. Středisko 521.01 Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem 1912-2012"

Transkript

1 Junák - svaz skautů a skautek ČR Středisko Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem Výroční zpráva 2012

2 Základní informace o středisku: Název: Právní forma: IČ / DIČ: Junák - svaz skautů a skautek ČR, středisko Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem občanské sdružení podle zákona č. 83/1990 Sb. Základní organizační jednotka se samostatnou právní subjektivitou, odvislou od zakladatele / CZ Datum založení: Sídlo (klubovny): Bankovní spojení: Číslo účtu: Korespondenční adresa: Na Stavě Třebechovice pod Orebem Česká spořitelna Třebechovice pod Orebem /0800 Přemysl Pistora - vedoucí střediska Nerudova Třebechovice pod Orebem Telefonické spojení: pigr@seznam.cz webové stránky:

3 Základní charakteristika a poslání: Posláním Junáka je podporovat rozvoj osobnosti mladých lidí, jejich duchovních, mravních, intelektuálních, sociálních a tělesných schopností tak, aby byli po celý život připraveni plnit povinnosti k sobě samým, bližním, vlasti, přírodě a celému lidskému společenství. A co to znamená? Smyslem skautingu je všestranný rozvoj mladých lidí v duchu tří základních zásad označovaných za tři nosné pilíře skautského hnutí: ctít ve svém životě hodnoty, které člověka přesahují, a usilovat o ně i za cenu osobního nepohodlí, usilovat o svůj vlastní rozvoj, snažit se prohlubovat svoje vědomosti a zdokonalovat své schopnosti a dovednosti, chovat úctu k ostatním lidem, být platnou součástí společnosti a chránit přírodu.

4 Úvodní slovo vedoucího střediska Vážení rodiče, partneři, přátelé, bratři a sestry. Máme za sebou rok 2012, rok, v němž jsme oslavili 100 let od svého založení. V tomto, pro nás tak významném roce jsme nejen slavili, ale i konali. Uspořádali jsme mnoho akcí pro naše členy i pro třebechovickou veřejnost. Radostnou zprávou je, že se nám daří zvyšovat kvalitu akcí a za roky, jež je pořádáme, minimalizujeme problémy. Méně radostnou zprávou je, že nám klesá členská základna. Tentokráte o 4 členy, zdá se to málo, ale je to úbytek. Věřím, že v následujícím roce se počet členů střediska, zejména těch mladších zvedne. Vrcholem právě uplynulého roku byly bezesporu oslavy založení. K našemu výročí jsme vydali Almanach, mnohé upomínkové předměty. Společně se sestrami a bratry z dalších středisek a také s veřejností jsme se 22. září bavili a slavili. Snad jsme tím zaseli další semínko, aby se nadále rozvíjela ušlechtilá skautská myšlenka. K tomu, aby skauting v Třebechovicích nadále vzkvétal, je třeba kvalitních vedoucích, které děti pro skautskou myšlenku nadchnou. Musím přiznat, že nás v tom trochu tlačí bota. I přes neustálé vzdělávání vedoucích nemáme u všech oddílů plně kvalifikované vedoucí. A proto si kladu otázku, jak zaonačit, aby se do vedení oddílů dostalo více mladých, a naplní heslo skautských činovníků Povinnost Odpovědnost Kázeň. Letos jsme přepřáhli ve vedení střediska. Skončil dlouholetý vedoucí střediska Míla Rücker Dědek a s ním i naše hospodářka Jana Rückerová. Oběma patří velký dík za práci, kterou pro středisko vykonali a my věříme i nadále vykonají. Nedostali středisko v nejlepší kondici ale předávají jej stabilizované po všech stránkách. Nyní je na mně, mém zástupci Viktorovi Charvátovi a nové hospodářce Lucce Štursové, abychom na jejich práci navázali a zkusili posunout středisko zase trochu dál. Jak se nám bude dařit, uvidíme už letos. Máme v plánu opět zvednout kvalifikaci vedoucích oddílů, navýšit počet vedoucích u oddílů, snažit se o vzrůstající počet členů střediska a starat se o náš skautský dům. V neposlední řadě jsme připraveni být servisním týmem pro potřeby střediska i jeho členů. Děkuji všem vedoucím, kteří bez nároku na odměnu starají o činnost střediska, zejména o naše nejmladší. Za jejich záslužnou práci je jim jedinou odměnou radost a smích na tvářích našich dětí. Věřím, že i nadále jim budou věnovat své znalosti a schopnosti. Přeji nám všem, abychom společně nepolevovali v našem záslužném konání a měli pro něj dostatek sil. Přemysl Pistora - vedoucí střediska

5 Středisková rada, revizní komise: Funkce Jméno příjmení Vedoucí střediska Přemysl Pistora Zástupce vedoucího střediska Viktor Charvát Hospodářka - volená členka rady Lucie Štursová Člen rady Jan Krejcar Člen rady Matěj Horák Členka rady Adéla Kuchařová Člen rady Tomáš Kopecký Předsedkyně revizní komise Jana Rückerová Člen revizní komise František Drnovský

6 Obsazení oddílů: Světlušky: Jan Krejcar Jitka Babicová Magdaléna Pistorová Vlčata: Matěj Horák Přemysl Pistora Skautky: Adéla Kuchařová Helena Vlasáková Lucie Štursová Skauti: Tomáš Kopecký Filip Haviár Roveři: Viktor Charvát Kmen dospělých /oldskauti Jaroslav Charvát Jan Šlapák

7 Činnost střediska v roce 2012 Členská základna střediska V roce 2012 bylo ve středisku Junáka Třebechovice p.o. zaregistrováno celkem 92 členů. Z toho 62 členů ve věku do 26 let a 30 členů ve věku nad 26 let. Samostatná činnost oddílů V roce 2012 bylo ve středisku zaregistrováno pět oddílů dětí a mládeže do 26 let a jeden oddíl dospělých. Všechny oddíly pro děti a mládež vyvíjely pravidelnou celoroční činnosti. Členové oddílů se scházeli na pravidelných každotýdenních schůzkách doplněných víkendovými výlety. Celostředisková činnost akce určené pro všechny členy střediska i nečleny Junáka: Skautský ples :

8 V měsíci březnu proběhl tradiční 17. skautský ples. Jednalo se o desátý od obnovení Junáka v roce Letos k nám zavítal rekordní počet 220 platících návštěvníků, kteří se podíleli na skvělé atmosféře. Brigáda na Skautském domově Sázení stromů ke 100 letům Dne jsme vysadili v lesoparku BOR na 100 stromů. Učinili jsme tak u příležitosti 100 výročí založení Kroužku skautů v našem městě. Místo bylo označeno pamětní deskou, která naše výročí připomíná. Dne proběhla brigáda na našem Skautském domově. V zimních měsících praskla voda ve Skautském domově. Bezprostřední následky jsme odstranili ihned poté. Větší úklid a zajištění opětovného bezproblémového chodu bylo možné až v jarních měsících.

9 Svatý Jiří ve Štěnkově V sobotu jsme na naší základně uspořádali oslavu svátku sv. Jiří - patrona skautů. Po procházce z Petrovic do Štěnkova, při níž jsme plnili řadu nelehkých úkolů, jsme si opekli buřty, zazpívali u táboráku a předali medaili Jiřího Prášila. Závody vlčat a světlušek v Hradci Králové V neděli 22. dubna 2012 se naši vlčáci zúčastnili závodu Vlčat a Světlušek v Hradci Králové. Klíčem, který obdrželi hned na startu, odemkli pomyslnou továrnu na čokoládu Williho Wonky. V ní je čekala řada úkolů, s nimiž se popasovali tu lépe, tu hůře. Z čehož resultovalo 6. místo. Kameny v Orlickém Záhoří Každoročně naše středisko pomáhá v Orlickém Záhoří se sběrem kamenů z tamních luk. Letos jsme pomáhali až do pozdních odpoledních hodin. Bylo nás celkem 17 ve 4 autech.

10 Okolo Orebu Výlet do Prahy na výstavu Století skautingu V sobotu se uskutečnil jedenáctý ročník cyklistického putování Okolo Orebu. Akce byla pořádána ve spolupráci s místní organizací Orla. Akce je určena široké veřejnosti a letos se zúčastnilo 239 účastníků. Cílem akce je ukázat možnosti k vyjížďkám do blízkého i vzdálenějšího okolí našeho města a seznámit se zajímavostmi našeho mikroregionu. Vyjeli jsme do Prahy na výstavu Trochu lepší svět - století skautingu. Nejen třebechovický Junák, ale i celý český Junák letos oslavil 100 let od svého založení. Zúčastnilo se 22 skautů a skautek všech věkových kategorií.

11 Zářijová brigáda na Skautském domově Den oslav, 22. září se nezadržitelně blížil a tak jsme uspořádali další z řady brigád. Vytvořili jsme lavičky k ohništi, usadili totemy, natřeli plot i bránu. Areál byl na den oslav řádně připraven. Oslavy založení Kroužku skautů v Třebechovicích Roku 2012 jsme oslavili 100 let od našeho založení. Hlavní den oslav proběhl 22. září Pro oslavu jsme vytvořili almanach, placky, odznaky, pohlednice, razítko. Uspořádali jsme výstavu, která v Heldově městské knihovně trvala měsíc. Hlavního dne se přes nepřízeň počasí zúčastnilo přes 500 skautů, občanů města a návštěvníků. Oslavy jsme uspořádali za podpory mnoha patnerů a zejména finanční podpory Královéhradeckého kraje.

12 Celostřediskový výlet do Jaroměře Tradiční podzimní výlet se uskutečnil tentokráte do Jaroměře. O víkendu strávilo takřka 40 třebechovických skautů tři krásné dny v Jaroměři. Na sobotní vycházku jsme šli do Josefova a po návratu nás dokonce čekal kouzelník. Setkání ke 100 letům Tradiční předvánoční setkání činovníků, roverů se členy kmene dospělých se tentokráte uskutečnilo již Tentokráte u příležitosti založení Kroužku skautů v našem městě. Přesně vydalo tehdejší C. a K. místodržitelství potvrzení k provozování Kroužku skautů. Sešlo se nás kolem 30, bilancovali jsme, promítali fotky z oslav. Při příležitosti takto významné události byli, za svou dlouholetou činnost oceněni sestry Jana Rückerová, Jitka Čechurová, Anna Kadeřávková a bratři Přemysl Pistora a Viktor Charvát.

13 Střediskový sněm V prosinci se uskutečnil řádný střediskový sněm. Na něm předneslo stávající vedení své zprávy, poté následovaly volby. Na sněmu byli do těchto funkcí zvoleni: Vedoucí střediska: Přemysl Pistora Zástupce vedoucího střediska: Viktor Charvát Volená členka rady: Lucie Štursová Revizní komise: Jana Rückerová Revizní komise: František Drnovský

14 Tábor v Orlickém Záhoří Každoročním vyvrcholením celoroční činnosti oddílů je celostřediskový čtrnáctidenní letní tábor. V roce 2012 se konal tradičně na počátku července v Orlickém Záhoří v počtu 53 účastníků. Kromě členů střediska se tábora účastnili i nečlenové Junáka. Vedení tábora bylo zajištěno vedoucími s odpovídající kvalifikací a s dlouholetou táborovou zkušeností. Vedoucí a činovníci odvedli kvalitní práci, díky čemuž tábor proběhl bez větších komplikací. Skautský domov a základna ve Štěnkově Skautský domov V areálu Skautského domova v Třebechovicích pod Orebem se nacházejí klubovny všech třebechovických oddílů. V hlavní budově v suterénu je jednak klubovna světlušek a také technické zázemí, ve zvýšeném přízemí je velká klubovna vlčat a skautek. Klubovna skautů se nachází v samostatném sroubku, opravená klubovna č. 7 slouží k využívání při celostřediskových akcích. V třebechovickém areálu je ještě menší travnaté hřiště na sportovní hry, soutěže či závody. V roce 2012 jsme opravili prasklou vodu, uklidili, natřeli plot a zejména vyměnili okna do ulice na hlavní budově. Základna ve Štěnkově Základna ve Štěnkově slouží oddílům střediska na víkendové výlety. Odehrávají se zde také některé celostřediskové akce. V roce 2012 se prováděly opravy na přístřešku a údržbové práce, areál prošel několikrát celkovým úklidem.

15 Vzdělávání vedoucích a činovníků Všechny akce probíhají pod vedením kvalifikovaných vedoucích. Přesto je dalšímu vzdělávání vedoucích věnována velká pozornost. V roce 2012 získali čekatelskou zkoušku bratři Matěj Horák, Radim Horák a sestra Markéta Jarkovská. Dále jsme se zúčastnili vzdělávání vedoucích v Hostinném. Vyznamenání Za celoroční výbornou práci u oddílů a pro středisko nad rámec běžné celoroční činnosti byla vyznamenána střediskovou medailí Jiřího Prášila sestra Adéla Kuchařová. Za dlouholetou činnost byli vyznamenáni krajskou medailí Lilie a Přátelství bronzovým stupněm sestra Jana Rückerová a bratři Viktor Charvát a Přemysl Pistora. Medailí Díků byly vyznamenány sestry Anna Kadeřávková a Jitka Čechurová. Naši střediskovou medaili obdrželi Jakub Fabián - Králík a Martin Paul - Doktor, za dlouholetou pomoc našemu středisku.všem gratulujeme a moc děkujeme za odvedenou práci. Partneři Město Třebechovice pod Orebem Královéhradecký kraj Adriana Restaurace Černý kůň, Třebecovice p.o. Empla Labeta Jaroměřická mlékárna Tatra mléko Rekop Podorlická sodovkárna Pekárna Marta Chovservis Kand Gran Moravia Heinz Neli Stavoka Kosice a.s. Ing. arch. Karel Michálek VAK HK TAB Financial VAK Stavby Ing. arch. Stanislav Novotný Autobazar GOLEM Příloha: Zpráva o hospodaření střediska za rok 2012

Junák - svaz skautů a skautek ČR Středisko 521.01 Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem

Junák - svaz skautů a skautek ČR Středisko 521.01 Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem Výroční zpráva 2013 Junák - svaz skautů a skautek ČR Středisko 521.01 Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem Základní informace o středisku: Název: Právní forma: IČ / DIČ: Junák - svaz skautů a skautek

Více

Junák - svaz skautů a skautek ČR. Středisko 521.01 Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem

Junák - svaz skautů a skautek ČR. Středisko 521.01 Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem Junák - svaz skautů a skautek ČR Středisko 521.01 Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem Výroční zpráva 2011 Základní informace o středisku: Adresa střediska: Junák - svaz skautů a skautek ČR Středisko

Více

Stedisko Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem. Výroní zpráva za rok 2010

Stedisko Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem. Výroní zpráva za rok 2010 Junák - svaz skaut a skautek R Stedisko 52101 Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem Základní informace o stedisku Adresa stediska: Junák - svaz skaut a skautek R Stedisko Fr. Barvíe Tebechovice p.o.

Více

Stedisko Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem. Výroní zpráva za rok 2009

Stedisko Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem. Výroní zpráva za rok 2009 Junák svaz skaut a skautek R Stedisko 52101 Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem Základní informace o stedisku Adresa stediska: Junák svaz skaut a skautek R Stedisko Fr. Barvíe Tebechovice p.o. Na Stav

Více

2014 www.juntrebech.com

2014 www.juntrebech.com junák - svaz skautů a skautek ČR středisko Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem 2014 www.juntrebech.com Výroční zpráva středisko františka barvíře 2 obsah 2 Obsah 4 Základní informace 6 Úvodní slovo

Více

Stedisko Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem. Výroní zpráva za rok 2008

Stedisko Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem. Výroní zpráva za rok 2008 Junák svaz skaut a skautek R Stedisko 52101 Františka Barvíe Tebechovice pod Orebem Základní informace o stedisku Vedení stediska Výroní zpráva za rok 2008 Vdce stediska: Miloslav Rücker Pod Zahrady 154,

Více

výroční zpráva střediska Junák - český skaut, středisko Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem, z.s.

výroční zpráva střediska Junák - český skaut, středisko Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem, z.s. výroční zpráva střediska Junák - český skaut, středisko Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem, z.s. 6 % roční nárůst základny 125 členů střediska 69/72 nárůst dětí do 18 let roky 2015/2016 výroční

Více

Výroční zpráva za školní rok 2011/2012

Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Oheň Praha Na Chvalské tvrzi 860/1, 193 00 Praha - Horní Počernice IČO: 638 34 910 ev.č. 11927 Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 Kdo jsme? Junák svaz skautů

Více

výroční zpráva střediska Junák - český skaut, středisko Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem, z.s.

výroční zpráva střediska Junák - český skaut, středisko Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem, z.s. výroční zpráva střediska 2015 Junák - český skaut, středisko Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem, z.s. výroční zpráva 2015 3 O Junáku a našem středisku Posláním Junáka je podporovat rozvoj osobnosti

Více

JUNÁK - SVAZ SKAUTŮ A SKAUTEK ČR středisko Strážci Ostrava

JUNÁK - SVAZ SKAUTŮ A SKAUTEK ČR středisko Strážci Ostrava JUNÁK - SVAZ SKAUTŮ A SKAUTEK ČR středisko Strážci Ostrava Pár slov na úvod Milý čtenáři, Junák - svaz skautů a skautek ČR je dobrovolné, nezávislé a nepolitické občanské sdružení ve smyslu zákona č. 83/1990

Více

JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 696 19, Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2009

JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 696 19, Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2009 JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 696 19, Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2009 Mikulčice 2009 JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 625.05 696 19, Mikulčice

Více

Duben Rytířská robinsonáda v Hostinném Na naši pravidelnou jarní výpravu jsme se tentokrát vydali do Hostinného. Během této výpravy jsme navštívili i naše letní tábořište nedaleko Svaté Kateřiny a samozřejmě

Více

Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ IČ

Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ IČ Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ 40747 IČ 66102391 O nás Náplní činnosti mladých hasičů při SDH Varnsdorf je vzdělávání dětí nejen v

Více

Výroční zpráva SDH Mniší za rok 2018

Výroční zpráva SDH Mniší za rok 2018 za rok 2018 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2018 a končící dnem 31. prosince 2018 na základě vyhodnocení činnosti a její jednotlivá ustanovení byla předmětem jednání Valné hromady konané

Více

Činností Junáka je aktivní naplňování tohoto poslání. Podpora všestranného rozvoje dětí probíhá prostřednictvím těchto aktivit:

Činností Junáka je aktivní naplňování tohoto poslání. Podpora všestranného rozvoje dětí probíhá prostřednictvím těchto aktivit: Junák český skaut, z. s. je dobrovolný, nezávislý a nepolitický spolek, jehož posláním a účelem je, v souladu s principy a metodami stanovenými zakladatelem skautského hnutí Robertem Baden-Powellem a zakladatelem

Více

JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 696 19, Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2012

JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 696 19, Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2012 JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 696 19, Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2012 Mikulčice 2012 JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 625.05 696 19, Mikulčice

Více

Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti SDH Bozkov.

Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti SDH Bozkov. Výroční zpráva 2017 Výroční zpráva SH ČMS - Sbor dobrovolných hasičů Bozkov za rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě

Více

Přítomnost členů komise Petra Benešová přítomna Mgr. Ondřej Sychra, DiS. přítomen Mgr. Anna Vrchotová přítomna

Přítomnost členů komise Petra Benešová přítomna Mgr. Ondřej Sychra, DiS. přítomen Mgr. Anna Vrchotová přítomna Zápis z jednání komise rady města Komise pro výchovu, vzdělávání a komunitní plánování č. 03/16 Den konání 4. října 2016 Místo konání zasedací místnost internátu Litomyšlské nemocnice, a.s. na ul. J. E.

Více

JUNÁK - svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice , Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2013

JUNÁK - svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice , Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2013 JUNÁK - svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 696 19, Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2013 Mikulčice 2013 JUNÁK - svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 696 19, Mikulčice 126

Více

výroční zpráva Junák svaz skautů a skautek ČR středisko Krakonoš Vrchlabí JUNÁK VRCHLABÍ VÝROČNÍ ZPRÁVA

výroční zpráva Junák svaz skautů a skautek ČR středisko Krakonoš Vrchlabí JUNÁK VRCHLABÍ VÝROČNÍ ZPRÁVA výroční zpráva 2005 Junák svaz skautů a skautek ČR středisko Krakonoš Vrchlabí 1 obsah kdo jsme 3 mladí lidé ve skautingu 4 skautská činnost 5 dospělí ve skautingu 6 STŘEDISKO KRAKONOŠ VRCHLABÍ 7 organizace

Více

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SUCHÝ založeno Výroční zpráva SDH Suchý za rok 2016

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SUCHÝ založeno Výroční zpráva SDH Suchý za rok 2016 SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SUCHÝ založeno 1927 Výroční zpráva SDH Suchý za rok 2016 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín

VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín Obsah: 1. Základní údaje 2. Charakteristika činnost 3. Činnost v průběhu roku 4. Výhled na

Více

Výroční zpráva. SDH Pavlínov. za rok 2017

Výroční zpráva. SDH Pavlínov. za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti a její jednotlivá ustanovení byla předmětem

Více

Výroční zpráva za rok 2007

Výroční zpráva za rok 2007 Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v České republice, o. s. Okresní organizace Trutnov Výroční zpráva za rok 2007 Vážení členové, milí přátelé, naši sponzoři, dobrovolníci a příznivci,

Více

Činnost sdružení v roce 2002

Činnost sdružení v roce 2002 Kdo jsme Občanské sdružení I MY (Společnost přátel Rolničky pro podporu lidí s postižením) vzniklo v Soběslavi v březnu 2000. Cílem sdružení je pomáhat prosazovat zájmy dětí i dospělých s postižením a

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA JUNÁKA, KRAJE VYSOČINA

VÝROČNÍ ZPRÁVA JUNÁKA, KRAJE VYSOČINA VÝROČNÍ ZPRÁVA JUNÁKA, KRAJE VYSOČINA 2007 Posláním Junáka je podporovat rozvoj osobností dětí a mladých lidí, jejich duchovních, mravních, intelektuálních, sociálních a tělesných schopností, aby byli

Více

Výroční zpráva 2010. 52/02 Základní organizace Českého svazu ochránců přírody Choceň

Výroční zpráva 2010. 52/02 Základní organizace Českého svazu ochránců přírody Choceň Výroční zpráva 2010 52/02 Základní organizace Českého svazu ochránců přírody Choceň Kdo jsme? Jsme nezisková organizace. Našimi členy jsou dobrovolníci a naše práce souvisí s činností oddílu mladých ochránců

Více

Výroční zpráva

Výroční zpráva Výroční zpráva 2015 1 Statek, z. s. Spolek Statek, z. s., vznikl 4. 2. 2008. Sídlí v Podještědí, v obci Lesnovek, asi 30 km od Liberce. Aktivity však pořádá po celé republice. Hlavními předměty činnosti

Více

V únoru jsme vyrazily rovnou na výpravy dvě. Jelikož byla pořádná zima, nejely jsme zas v tak hojném počtu, ale výpravy byly užité!

V únoru jsme vyrazily rovnou na výpravy dvě. Jelikož byla pořádná zima, nejely jsme zas v tak hojném počtu, ale výpravy byly užité! VÝROČNÍ ZPRÁVA TURISTIKY ZA ROK 2016 Úvod Výbor turistiky pracoval ve složení: Předseda: Anna-Marie Koubová Hospodář: Dominika Zábranská Zdravotník: Alžběta Mandelová Organizační práce a členská základna

Více

Výroční zpráva za rok 2016 Šumperk 2017

Výroční zpráva za rok 2016 Šumperk 2017 Junák - český skaut, středisko Rudy Knotka Šumperk, z. s. Výroční zpráva za rok 2016 Šumperk 2017 Junák v Šumperku Junák český skaut, z. s. je dobrovolný, nezávislý a nepolitický spolek ve smyslu zákona

Více

43. ODDÍL SKAUTŮ MODRÝ ŠÍP KONTAKT

43. ODDÍL SKAUTŮ MODRÝ ŠÍP KONTAKT 43.oddíl skautů Modrý šíp INFORMACE O 43. ODDÍL SKAUTŮ 43. oddíl skautů Modrý šíp je určen pro chlapce ve věku 9 až 17 let. MODRÝ ŠÍP Oddíl je součásd skautského střediska Modrý šíp, které sídlí v Ostravě

Více

Zápis z jednání ORJ Frýdek-Místek

Zápis z jednání ORJ Frýdek-Místek Junák svaz skautů a skautek ČR, Okres Frýdek-Místek Zápis z jednání ORJ Frýdek-Místek Datum: čtvrtek 29. března 2012 Místo: Okresní klubovna, Kostíkovo náměstí 638, Frýdek-Místek Začátek: 17:30 Přítomni:

Více

Junák svaz skautů a skautek ČR, středisko Rudy Knotka Šumperk. Výroční zpráva za rok 2014

Junák svaz skautů a skautek ČR, středisko Rudy Knotka Šumperk. Výroční zpráva za rok 2014 Junák svaz skautů a skautek ČR, středisko Rudy Knotka Šumperk Výroční zpráva za rok 2014 Šumperk 2015 Junák svaz skautů a skautek ČR v Šumperku Junák český skaut, z. s. je dobrovolný, nezávislý a nepolitický

Více

ČESKÝ SVAZ OCHRÁNCŮ PŘÍRODY ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2007

ČESKÝ SVAZ OCHRÁNCŮ PŘÍRODY ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2007 ČESKÝ SVAZ OCHRÁNCŮ PŘÍRODY OSADNÍCI JAROMĚŘ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2007 Úvod Rok 2007 byl již šestým od založení ZO ČSOP Osadníci Jaroměř. Naše organizace se neustále vyvíjí tím směrem, jaký jsme si

Více

Junák - svaz skautů a skautek České republiky středisko Františka Pecháčka Bludov

Junák - svaz skautů a skautek České republiky středisko Františka Pecháčka Bludov Junák - svaz skautů a skautek České republiky středisko Františka Pecháčka Bludov Bludov 2013 Autor textů: Stanislav Balík - Ježek, za přispění Jana Juránka Hanese, Jiřího Znoje Cvrčka a Jaroslava Petříka

Více

Výroční zpráva kmene Walden rok 2015

Výroční zpráva kmene Walden rok 2015 Výroční zpráva kmene Walden rok 2015 Walden je jedním z prvních kmenů obnovené Ligy lesní moudrosti (LLM). Podle terminologie je jejím pobočným spolkem. vznikl v roce 1990 v Dejvicích, kde nyní sídlí na

Více

Výroční zpráva Občanského sdružení Bezva prázdniny za rok 2010

Výroční zpráva Občanského sdružení Bezva prázdniny za rok 2010 Občanské sdružení Bezva prázdniny IČO: 270 55 175 www.bezvaprazdniny.cz info@bezvaprazdniny.cz Výroční zpráva Občanského sdružení Bezva prázdniny za rok 2010 1. Vznik Občanského sdružení Bezva prázdniny

Více

Výroční zpráva 2014 Junák - český skaut, středisko Žamberk, z. s.

Výroční zpráva 2014 Junák - český skaut, středisko Žamberk, z. s. Schváleno střediskovou radou dne 13. 9. 2015. Výroční zpráva 2014 Junák - český skaut, středisko Žamberk, z. s. Slovo vedoucího střediska Milí čtenáři, je mou milou povinností přiblížit vám uplynulý rok

Více

JEDNÁNÍ KRJ DNE 8. 3. 2014

JEDNÁNÍ KRJ DNE 8. 3. 2014 JEDNÁNÍ KRJ DNE 8. 3. 214 Přítomni: Stanislav Vojíř, Oldřich Štěpánek, Radka Kukralová, Pavel Bacík, Josef Ležal, Marie Vojířová, Jaromír Kupr, Renata Procházková, Michal Novák, František Kotaska, Pavel

Více

Panteří drápek 2. číslo - říjen 2013

Panteří drápek 2. číslo - říjen 2013 Co najdete v tomto čísle: Aktuality strana 2 Registrace strana 3 Z uplynulých akcí strana 4 Pozvánky na akce strana 5 Strana 1 Úvodní slovo Vážení rodiče, posíláme tentokrát trochu kratší vydání časopisu

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY U S N E S E N Í z 13. mimořádné schůze Rady městského obvodu Mariánské Hory a Hulváky, konané dne 8. října 2008 čís. usn. 1247/M13-1251/M13

Více

75 let skautingu v Moravské Třebové

75 let skautingu v Moravské Třebové Jiří Šmeral 75 let skautingu v Moravské Třebové Olomouc 2010 Počátky moravskotřebovského skautingu ve třicátých letech Historie moravskotřebovského skautingu dospěla v letošním roce do sedmdesátého pátého

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Statek, o. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA Statek, o. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Statek, o. s. Hlavice - Lesnovek 1 463 48 Všelibice www.statek.org Email: Statek@Statek.org IČ: 22685227 Číslo účtu: 670100-2205634508/6210 Registrace MVČR, pod j. č. VS/1-1/70 310/08-R

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 MANDLOVÉ OČI sdružení rodin a přátel osob s Downovým syndromem

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 MANDLOVÉ OČI sdružení rodin a přátel osob s Downovým syndromem VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 Aprílový rekondiční pobyt, ORBITA Rožnov pod Radhoštěm, duben 2005 Podzimní rekondiční pobyt, ORBITA Rožnov pod Radhoštěm, říjen 2005 MANDLOVÉ OČI sdružení rodin a přátel osob s Downovým

Více

INFORMACE Z OKRESU 2012 VÝJEZDNÍ ZASEDÁNÍ OKRESU

INFORMACE Z OKRESU 2012 VÝJEZDNÍ ZASEDÁNÍ OKRESU INFORMACE Z OKRESU 2012 VÝJEZDNÍ ZASEDÁNÍ OKRESU Junák svaz skautů a skautek ČR, okres Hodonín Mgr. Karel Ryba Mýval předseda OR REGISTRACE 2012 (OKRES 700 ČLENŮ) KYJOV 161, ČEJKA 117, RATÍŠKOVICE 197,

Více

1. září Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků.

1. září Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků. 1. září 2011 Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků. Den bezpečnosti Zumba Ekocentrum Čapí hnízdo Dne 21. září 2011 byly čtvrté třídy na exkurzi v Ekocentru Čapí hnízdo. Hlavní

Více

Vilém Řiháček vedoucí střediska

Vilém Řiháček vedoucí střediska 7 30 / {;13œ7" 45³&%*4,0."'&,*/( Pojďte se s námi na chvíli ohlédnout za rokem 2016. Byl to čas plný skautování, nezapomenutelných zážitků a významných událostí. Můžeme si hrdě přiznat, že to byl vydařený

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014/2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014/2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014/2015 Junák český skaut, středisko Oheň Horní Počernice, z. s. Na Chvalské tvrzi 860/4 193 00 Praha 20 Horní Počernice IČO: 638 34 910 Kdo jsme? Junák český skaut, z. s., je dobrovolný,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Statek, o. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA Statek, o. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Statek, o. s. Hlavice - Lesnovek 1 463 48 Všelibice www.statek.org Email: Statek@Statek.org IČ: 22685227 Číslo účtu: 670100-2205634508/6210 Registrace MVČR, pod j. č. VS/1-1/70 310/08-R

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Statek, o. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA Statek, o. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 Statek, o. s. Hlavice - Lesnovek 1 463 48 Všelibice www.statek.org Email: Statek@Statek.org IČ: 22685227 Číslo účtu: 670100-2205634508/6210 Registrace MVČR, pod j. č. VS/1-1/70 310/08-R

Více

Výroční zpráva o činnosti kmene LLM. Jestřábi. za rok 2011

Výroční zpráva o činnosti kmene LLM. Jestřábi. za rok 2011 Výroční zpráva o činnosti kmene LLM Jestřábi za rok 2011 Tuchlovice 26. 3. 2012 Kmen Jestřábi je dětským oddílem, který působí již 23. rokem v Tuchlovicích a ve Stochově. Patříme do dětské organizace Liga

Více

Co najdete v tomto čísle: O oddíle - Registrace strana 2. O středisku strana 3. Z uplynulých akcí strana 4. Plány akcí na 2. pololetí strana 5-6

Co najdete v tomto čísle: O oddíle - Registrace strana 2. O středisku strana 3. Z uplynulých akcí strana 4. Plány akcí na 2. pololetí strana 5-6 Co najdete v tomto čísle: O oddíle - Registrace strana 2 O středisku strana 3 Z uplynulých akcí strana 4 Plány akcí na 2. pololetí strana 5-6 Pozvánka na akci strana 7 Úvodní slovo Vážení rodiče, posíláme

Více

10 č. Středisko Lužan Varnsdorf. www.varnsdorf.skauting.cz

10 č. Středisko Lužan Varnsdorf. www.varnsdorf.skauting.cz 64 spokojjených dětíí v našiich oddííllech 7 dobrovollných dospěllých vedoucíích 10 č čllenů kmene dospěllých Středisko Lužan Varnsdorf www.varnsdorf.skauting.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 Junák - svaz skautů

Více

Představení kmene. Webové stránky kmene: http://arapaho.lovciveverek.cz/ Fotogalerie: http://arapaho.rajce.idnes.cz/

Představení kmene. Webové stránky kmene: http://arapaho.lovciveverek.cz/ Fotogalerie: http://arapaho.rajce.idnes.cz/ KLM Arapaho Výroční zpráva 2014 Představení kmene Struktura kmene: Náčelník: Zuzana Kluková Ohnivec: Jana Hajduchová Náčelník ROP: Jan Hajduch Pokladník: Irena Malinová Písmák: Zuzana Kluková Webové stránky

Více

Výroční zpráva

Výroční zpráva Výroční zpráva 2016 1 Statek, z. s. Spolek Statek, z. s., vznikl 4. 2. 2008. Sídlí v Podještědí, v obci Lesnovek, asi 30 km od Liberce. Aktivity však pořádá po celé republice. Hlavními předměty činnosti

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

DON BOSKO HAVÍŘOV o. s. Následně byla tato změna povolena a vzata na vědomí Ministerstvem vnitra dne 15. 11.2012

DON BOSKO HAVÍŘOV o. s. Následně byla tato změna povolena a vzata na vědomí Ministerstvem vnitra dne 15. 11.2012 Název sdružení: Sdružení Laiků Don Boska Sídlo sdružení: Haškova 3, Havířov Město, 73601 IČO: 630 24 730 Změna názvu sdružení 2 Dne 3. října 2012 byla na členské schůzi SLDB schválena změna názvu sdružení

Více

Junák - český skaut, okres Brno-venkov, z. s.

Junák - český skaut, okres Brno-venkov, z. s. Junák - český skaut, okres Brno-venkov, z. s. Výroční zpráva 2015 Organizační struktura okresu Vedení okresu Předseda ORJ Radek Konečný Místopředseda Jiří Hodek Výchovní zpravodajové Matěj Rádsetoulal

Více

Z kulturních a společenských akcí na Vrablovci

Z kulturních a společenských akcí na Vrablovci Z kulturních a společenských akcí na Vrablovci Příloha č. 3 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2009 Vítání jara na Vrablovci Bylo to v pátek 24. dubna 2009 v sále místní hospody, pořádal Klub důchodců Vrablovec.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Statek, o. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA Statek, o. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 Statek, o. s. Hlavice - Lesnovek 1 463 48 Všelibice www.statek.org Email: Statek@Statek.org IČ: 22685227 Číslo účtu: 670100-2205634508/6210 Registrace MVČR, pod j. č. VS/1-1/70 310/08-R

Více

Junák - český skaut, 9. středisko Jana Boska Olomouc, z. s.

Junák - český skaut, 9. středisko Jana Boska Olomouc, z. s. Výroční zpráva 2014 Junák - český skaut, 9. středisko Jana Boska Olomouc, z. s. Slovo úvodem Vážení přátelé, držíte v rukou výroční zprávu skautského střediska Jana Boska Olomouc pro rok 2014. Chceme Vás,

Více

Výroční zpráva. Modřanská trojka org. KONDOR

Výroční zpráva. Modřanská trojka org. KONDOR Výroční zpráva 2015 Modřanská trojka org. KONDOR Pravé a dokonalé přátelství znamená spojit mnoho srdcí a těl v jedno M3 a jediného ducha. Pythagoras 2 Sídlo a údaje o skupině Modřanská trojka, org. KONDORR

Více

Junák svaz Skautů a skautek Středisko URAGAN Výroční zpráva za rok 2010 Adresa: Pod Spravedlností 1261, 15600 Praha Zbraslav IČO: 47611499 Číslo účtu: 126686319 / 0800 www.uragan-zbraslav.cz Středisko

Více

Zpráva o aktivitách za rok 2018

Zpráva o aktivitách za rok 2018 Děti a stromy, z. s. sídlo: Mahlerova 23 58601 Jihlava IČ: 22893482 web: www.hajenkazborna.cz e-mail:klub.hajenka@seznam.cz Zpráva o aktivitách za rok 2018 Úvodní slovo Spolek Děti a stromy vzniklo v roce

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010. datum registrace na MVČR: 28. 5. 2008 IČO: 22734155 DIČ: CZ 22734155. číslo účtu: 236578722/0300 Poštovní spořitelna

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010. datum registrace na MVČR: 28. 5. 2008 IČO: 22734155 DIČ: CZ 22734155. číslo účtu: 236578722/0300 Poštovní spořitelna VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 název organizace: organizační forma: sídlo: Rodinné centrum ROUTA, o.s. občanské sdružení Prokopa Holého 1269, Čelákovice 250 88 provozovna RC: prostory MC Čelákovice Stankovského 1650,

Více

Přehled akcí rybářského kroužku MO Libice nad Cidlinou za rok 2018

Přehled akcí rybářského kroužku MO Libice nad Cidlinou za rok 2018 Přehled akcí rybářského kroužku MO Libice nad Cidlinou za rok 2018 Duben - SBÍRÁNÍ ODPADKŮ NA REVÍRU 411170 JEZERO ANEB JARNÍ ÚKLID OBCE Na tuto akci se sešel RK téměř v plném počtu a někteří z nich si

Více

Aikido Vinohrady Praha, o.s.

Aikido Vinohrady Praha, o.s. Aikido Vinohrady Praha, o.s. Výroční zpráva za rok 2007 Vypracoval Martin Švihla 2.1.2008 Obsah zprávy: Aikido Poslání klubu Činnost klubu Klub v roce 2007 Pravidelná výuka Nepravidelné aktivity (semináře,

Více

Výroční zpráva za rok 2006 středisko Holešov

Výroční zpráva za rok 2006 středisko Holešov Výroční zpráva za rok 2006 středisko Holešov V roce 2006 bylo u nás registrováno ve třech oddílech celkem 68 členů, z toho oddíl děvčat Slunečnice měly 5 světlušek, 8 skautek, 2 rangers a 4 vedoucí. Oddíl

Více

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 strana 3 I. ÚVOD II. ČLENSTVO Pionýr, z. s. - 87. pionýrská skupina Javor je pobočným spolkem zapsaného spolku Pionýr s právní subjektivitou. Jejím sídlem je Bělocerkevská 3, Praha

Více

JUNÁK SVAZ SKAUTŮ A SKAUTEK ČR Pardubický kraj

JUNÁK SVAZ SKAUTŮ A SKAUTEK ČR Pardubický kraj JUNÁK SVAZ SKAUTŮ A SKAUTEK ČR Pardubický kraj Sídlo: Jana Palacha 324, 530 02 Pardubice IČ: 70881383, DIČ: CZ-70881383, bank. spojení: ČSOB Pardubice, č.ú. 208453463/0300 ZÁPIS č. III/7 Z JEDNÁNÍ KRAJSKÉ

Více

Občanské sdružení Bezva prázdniny

Občanské sdružení Bezva prázdniny Občanské sdružení Bezva prázdniny IČO: 270 55 175 www.bezvaprazdniny.cz info@bezvaprazdniny.cz Výroční zpráva Občanského sdružení Bezva prázdniny za rok 2007 1. Vznik Občanského sdružení Bezva prázdniny

Více

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 strana 3 I. ÚVOD II. ČLENSTVO Pionýr, z. s. - 87. pionýrská skupina Javor je pobočným spolkem zapsaného spolku Pionýr s právní subjektivitou. Jejím sídlem je Bělocerkevská 3, Praha

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2009 Zpracovala: Jitka Heltová Strana 1 (celkem 8) Charakteristika sdružení Adresa:

Více

V roce 2018 pořádala, nebo se podílela Rada dětí a mládeže na těchto akcích a soutěžích.

V roce 2018 pořádala, nebo se podílela Rada dětí a mládeže na těchto akcích a soutěžích. Hodnocení činnosti Rady dětí a mládeže v roce 2018 Činnost RDM vychází z Koncepce podpory mládeže do roku 2020, jejichž cílem je přispět ke zvyšování kvality života mladých lidí, zejména prostřednictvím

Více

Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice

Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2008 ADRESA: SHM Klub Liblice Liblice 58, 277 32 Byšice Tel.: 731 625 905 e-mail: IČ: 68382570 DIČ: 045-68382570 č.ú.: 133719254

Více

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili.

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili. Čas běží jako voda a vy držíte v ruce další dvojčíslo našich Kostkovaných novin! Listopad a prosinec patří tradičně mezi nejhezčí měsíce nejen ve školce :o) Hned první listopadový den nás čekala oslava,

Více

Junák svaz skautů a skautek ČR Středisko ŘEHOŘE MENDLA Brno

Junák svaz skautů a skautek ČR Středisko ŘEHOŘE MENDLA Brno Junák svaz skautů a skautek ČR Středisko ŘEHOŘE MENDLA Brno VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Obsah Obsah... 2 Úvodní slovo... 3 Základní údaje... 5 Členská základna v roce 2013... 7 Celoroční činnost... 8 Letní tábory...

Více

DNY GIS LIBEREC 2008 SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ

DNY GIS LIBEREC 2008 SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ DNY GIS LIBEREC 2008 Podruhé se Krajská vědecká knihovna v Liberci stala místem setkání s moderními technologiemi. Ve dnech 12. 14. listopadu se v ní uskutečnily Dny geografických informačních systémů

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Plán práce na školní rok 2013 2014 platný od 1. 9. 2013 zpracovala Bc. Eliška Ziková 1. Pravidelná zájmová činnost Při DDM bude letos pracovat

Více

OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ

OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ OLDŘICHOVICKÝ ZPRAVODAJ 4. čtvrtletí 2010 Zastupitelstvo obce Oldřichovice přeje všem spoluobčanům v roce 2011 mnoho pracovních i osobních úspěchů Volby do obecního zastupitelstva Ve dnech 15.-16. října

Více

Liga lesní moudrosti kmen Wallowa Brno. Výroční zpráva 2011

Liga lesní moudrosti kmen Wallowa Brno. Výroční zpráva 2011 Liga lesní moudrosti kmen Wallowa Brno Výroční zpráva 2011 1 Představení kmene Kmen Wallowa je organizační jednotkou Ligy lesní moudrosti The Woodcraft League (LLM) od roku 1990, kdy byla LLM po komunistickém

Více

Pouze život,který žijeme pro ostatní, stojí zato. Albert Einstein

Pouze život,který žijeme pro ostatní, stojí zato. Albert Einstein HOSPIC V MOSTĚ, O.P.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2011 Pouze život,který žijeme pro ostatní, stojí zato. Albert Einstein Obecně prospěšná společnost byla založena 7.dubna 2000 a 28. července 2000 byla zapsána

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA STŘEDISKO MAFEKING JEŠTĚ JSTE O NÁS NESLYŠELI? PŘEDSTAVUJEME SE VÁM!

VÝROČNÍ ZPRÁVA STŘEDISKO MAFEKING JEŠTĚ JSTE O NÁS NESLYŠELI? PŘEDSTAVUJEME SE VÁM! VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 10. STŘEDISKO MAFEKING Pojďte se s námi na chvíli ohlédnout za rokem 2015. Byl to čas plný skautování, nezapomenutelných zážitků a významných událostí. Můžeme si hrdě přiznat, že to

Více

Výroční zpráva. SDH Lužany. za rok 2016

Výroční zpráva. SDH Lužany. za rok 2016 Výroční zpráva Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SH ČMS Sbor dobrovolných hasičů Lužany (dále jen ) a

Více

Výroční zpráva 2011. Tělocvičná jednota SOKOL Písty. Předkládá výbor TJ.Sokol

Výroční zpráva 2011. Tělocvičná jednota SOKOL Písty. Předkládá výbor TJ.Sokol Výroční zpráva 2011 Tělocvičná jednota SOKOL Písty Předkládá výbor TJ.Sokol Obsah I. Úvod II. Údaje o organizaci III. Činnost v roce 2011 IV. Finanční zpráva V. Revizní zpráva VI. Plán činnosti na rok

Více

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ,

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. 1 Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Zápis č. 2/2016. Junák český skaut, okres Nový Jičín, z. s. z jednání Okresní rady Junáka Nový Jičín

Zápis č. 2/2016. Junák český skaut, okres Nový Jičín, z. s. z jednání Okresní rady Junáka Nový Jičín Zápis č. 2/2016 z jednání Okresní rady Junáka Nový Jičín Datum: 7. 3. 2016 Zahájení: 18.05 hod. Místo konání: klubovna střediska Pagoda Nový Jičín Ukončení: 19.05 hod. ORJ: Střediska: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Willík - občanské sdružení rodičů a přátel dětí s Williamsovým syndromem

Willík - občanské sdružení rodičů a přátel dětí s Williamsovým syndromem Výroční zpráva 2008 Willík - občanské sdružení rodičů a přátel dětí s Williamsovým syndromem Občanské sdružení Willík bylo založeno z iniciativy rodičů dětí s Williamsovým syndromem v roce 2006. Cílem

Více

Olomoucký kraj. podrobné informace. Junák svaz skautů a skautek ČR VÍKENDOVÝ VŮDCOVSKÝ KURZ OLOMOUCKÉHO KRAJE

Olomoucký kraj. podrobné informace. Junák svaz skautů a skautek ČR VÍKENDOVÝ VŮDCOVSKÝ KURZ OLOMOUCKÉHO KRAJE VÍKENDOVÝ VŮDCOVSKÝ KURZ OLOMOUCKÉHO KRAJE podrobné informace 1/5 Víkendový vůdcovský kurz pořádaný pod záštitou KRJ Olomouckého kraje O AKCI Olomoucké vůdcovky jsou určeny těm, kteří jsou přesvědčeni,

Více

Vážení přátelé a příznivci Klubu ŽAP,

Vážení přátelé a příznivci Klubu ŽAP, Vážení přátelé a příznivci Klubu ŽAP, přišla chvíle, kdy hodnotíme právě uplynulý rok 2014. Předkládáme Vám účet z činnosti, a zpovídáme se z hospodaření s finančními prostředky. Chceme být stručné, ale

Více

Junák český skaut, středisko Rudy Knotka Šumperk, z. s. Výroční zpráva za rok 2018

Junák český skaut, středisko Rudy Knotka Šumperk, z. s. Výroční zpráva za rok 2018 Junák český skaut, středisko Rudy Knotka Šumperk, z. s. Výroční zpráva za rok 2018 Junák v Šumperku Junák český skaut, z. s. je dobrovolný, nezávislý a nepolitický spolek ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb.,

Více

ZÁKON JUNÁKŮ A SKAUTEK. 1. Junák a skautka jsou pravdomluvní a čest je jim nade vše.

ZÁKON JUNÁKŮ A SKAUTEK. 1. Junák a skautka jsou pravdomluvní a čest je jim nade vše. Poznámka redakce Abahoa: - některé zákony apod. doznaly od roku 1993 změn, takže opis originálu občasníku je doplněn malým textem s upřesněním platném ke dni 2.3.2oo3. Jezevec Úvodem... Milý bratři Junáci

Více

I. Organizační část I.1 Základní údaje o klubu I.2 Organizační struktura klubu... 4

I. Organizační část I.1 Základní údaje o klubu I.2 Organizační struktura klubu... 4 Výroční zpráva o činnosti za rok 2015 1 Obsah I. Organizační část... 3 I.1 Základní údaje o klubu... 3 I.2 Organizační struktura klubu... 4 I.3 Činnost v roce 2015... 6 I.3.1 Obecně k činnosti klubu...

Více

NÁRODNÍ INICIATIVA PRO ŽIVOT, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009

NÁRODNÍ INICIATIVA PRO ŽIVOT, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 NÁRODNÍ INICIATIVA PRO ŽIVOT, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 NÁRODNÍ INICIATIVA PRO ŽIVOT (dále jen NIŽ) je státem zaregistrovaná obecně prospěšná společnost, jejíž cílem je ochrana základního lidského práva,

Více

Zápis ze setkání Okresní rady Junáka Šumperk

Zápis ze setkání Okresní rady Junáka Šumperk Zápis ze setkání Okresní rady Junáka Šumperk ORJ ŠUMPERK (ŠIROKÁ) Místo a datum konání: Přítomni: Fara v Rudě nad Moravou Sobota 20. prosince 2014 13:30 17:00 br. Pavel Fornůsek - Stopař, br. Tomáš Pospíšil

Více

Výroční zpráva Junák - český skaut, středisko Ležáky Skuteč, z. s. Statutární orgán

Výroční zpráva Junák - český skaut, středisko Ležáky Skuteč, z. s. Statutární orgán Výroční zpráva 2015 Junák - český skaut, středisko Ležáky Skuteč, z. s. Statutární orgán František Sokol - vůdce střediska Michael Trojtlar - zástupce vůdce střediska Datum založení organizace 4. března

Více

Výroční členská schůze 2018 ZO ČZS Brno Kraví Hora 1

Výroční členská schůze 2018 ZO ČZS Brno Kraví Hora 1 Výroční členská schůze 2018 ZO ČZS Brno Kraví Hora 1 Výroční členská schůze 2018 ZO ČZS Brno Kraví Hora 1 Program schůze: 1/ Zahájení 2/ Volba mandátové komise 3/ Volba návrhové komise 4/ Zpráva o činnosti

Více

Centrum pro děti, mládež a dospělé DRAK o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013

Centrum pro děti, mládež a dospělé DRAK o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Centrum pro děti, mládež a dospělé DRAK o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 D R A K Úvodní slovo: Vážené dámy, pánové a milé děti! Na těchto stránkách se Vám budeme snažit zrekapitulovat rok 2013, kdy bylo naše občanské

Více

Dokonalá čísla jsou stejně tak vzácná jako dokonalí lidé. René Descartes

Dokonalá čísla jsou stejně tak vzácná jako dokonalí lidé. René Descartes 11 1 Dokonalá čísla jsou stejně tak vzácná jako dokonalí lidé. René Descartes 2 Sídlo a údaje o skupině: U Spořitelny 69/18 Praha 12 Modřany 143 00 Tel.: 777 785 423 IČO: 708 64 101 Číslo účtu: 634 753

Více

VÝPRAVY A AKCE KMENE. Strá nká 1

VÝPRAVY A AKCE KMENE. Strá nká 1 Kmen Ťapáč Liga lesní moudrosti Zázvorkova 1999, Praha 13 - Lužiny www.tapac.webnode.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA KMENE ŤAPÁČ ROK 2014 Tento dokument obsahuje výroční zprávu kmene Ťapáč za uplynulý rok. Jsou zde

Více