ndividuální přístup ke každému zákazníkovi je naším základním mottem.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ndividuální přístup ke každému zákazníkovi je naším základním mottem."

Transkript

1

2

3 ůraz na Vaše požadavky a přání. Pro nás neexistuje univerzální řešení každý zákazník je pro nás radostnou výzvou k novému řešení. ndividuální přístup ke každému zákazníkovi je naším základním mottem. ýběr dveřních systémů, materiálů a doplňků skříní je opravdu široký a umožňuje bezproblémovou realizaci Vašich snů. konomiku spojujeme s ergonomií a vzhledem optimálně úložně vyřešená a vzhledově příjemná skříň není nyní drahým luxusem, ale zcela dostupnou možností. abízíme Vám komplexní služby zahrnující propracovaný návrh, výrobu a montáž skříně včetně záručního i pozáručního servisu. etaily jsou pro nás důležité na detailech záleží. Promýšlíme i ty nejmenší podrobnosti při návrhu skříně a při výrobě i montáži dbáme na vysokou kvalitu. bdržíte dokonale řemeslně zpracované skříně, které, i když se jedná o nábytek na zakázku, jsou vyráběny plně industriálně na nejmodernějších počítačově řízených technologiích. riginál je jen jeden Vaše skříň DIVENDOOR. ozumíme našim zákazníkům Vaše potřeby a požadavky nás inspirují a my se snažíme Vám předkládat stále nová řešení, včetně použití nových novativních materiálů.

4 Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice.

5 Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou často používaným prvkem v soudobém moderním trendu při zařizování místností.

6 Výtvarné možnosti Příliš velká plocha světlých dveří skříně může působit v interiéru monotónně, a proto ji lze odlehčit a zároveň výtvarně oživit použitím pruhu skla vsazeného do přírodního hliníkového kování Calgary.

7 Pracovna V moderně zařízené pracovně má vestavěná skříň s efektními skleněnými prvky své nezastupitelné místo.

8 Jak vyzrát na nudu Mléčně skleněná výplň středních částí dveří dodá zábavnou lehkost a eleganci nejen skříni, ale i celému pokoji.

9 Radost vyrůstat Hladké barevné kostky na dveřích rozveselí každý dětský pokoj.

10 Neviditelná skříň Vhodná volba materiálu a členění výplní dveří skříně umožňuje její barevné začlenění do celkového provedení pokoje, kde světlý nábytek podtrhuje celkovou čistotu interiéru.

11 Královna garáže Skříň s prakticky uzpůsobeným systémem širokých polic zajistí pohodlnou organizaci všech věcí v garáži.

12 Přehlednost Velký výběr prvků vnitřního členění skříně nebo šatny umožňuje vždy vyhovět individuálním požadavkům zákazníka, a docílit tak přehlednosti celého úložného prostoru.

13 Ve světlém tónu Použití světlého materiálu na vnitřek šatny podtrhuje celkově příjemný dojem pořádku ze systémového uložení oblečení, a vhodně tak doplňuje funkcionalistické vyznění interiéru ložnice.

14 Moderní průchod Klasické dveře mezi místnostmi mohou být nahrazeny posuvnými, které tvoří působivý a originální prvek každého interiéru.

15 Kouzlo detailu Každý detail posuvných dveří skříně je pečlivě výrobně zpracován. Použité barvy a materiály výplní dveří lze ideálně doplnit a podtrhnout výběrem profilů ze široké škály hliníkového i ocelového kování.

16 Skleněná harmonie Současná výstavba poskytuje mnoho prostoru pro použití nestandardních řešení průhledné skleněné skládací dveře posílí kouzlo moderního obydlí nebo kanceláře.

17 Nekonvenční spojení Sytá barva vestavěné skříně vyniká na pozadí jasné výmalby zdí v předsíni.

18 Klidné místo Sytý mahagonový odstín laminované desky výplně posuvných dveří skříně dodává pokoji ráz anglického venkova.

19 Klasická řešení Vnitřní zařízení skříně upoutá pozornost díky provázanosti použitých barev a materiálů s přehledným užitným rozčleněním prostoru. Ušlechtilý vzhled Tmavě hnědá přední plocha skříně, zaujímající celou stěnu pokoje, tvoří i díky bodovému halogenovému osvětlení dominující prvek interiéru.

20 Příjemná knihovna Domácí knihovna, uspořádaná do vestavěné skříně s prosklenými ratanovými dveřmi, potěší svou útulností. Chytré uložení Knihy uložené v policích za posuvnými prosklenými dveřmi jsou chráněny před prachem i vlhkostí, ale zůstávají přehledně uspořádané a snadno dostupné.

21 Výrazné kontrasty Použití odlišných barev výplní a profilů kování společně s horizontálním členěním dveří podtrhují současný moderní vzhled skříně. Geometrie Skleněné police na rohu volně stojící skříně zdůrazňují geometrický vzhled moderního nábytku.

22 Transparentní stěna Posuvné dveře z pískovaného skla umožňují částečně poodhalit vnitřní kompozici polic i zásuvek, a ideálně tak doplňují a oživují použitou modř na stěnách. Není co skrývat Vnitřní prvky skříně, zhotovené ze světlých laminovaných desek, zajímavě kontrastují s chladným odstínem částečně průsvitných posuvných dveří.

23 Funkcionalistický vzhled Pravidelné horizontální dělení skleněných výplní posuvných dveří pomocí vodorovných profilů může navazovat i na minimalistický interiér. Burgundské pro znalce Žhnoucí červeň prosklených posuvných dveří skříně se spolu s jasnou symetrií přírodního hliníkového kování stává dominantním estetickým prvkem interiéru.

24 Zrcadlová stěna Oranžové květiny zdobící zrcadlové plochy posuvných dveří skříně jsou doplňkem k fialovým rostlinným motivům na stěnách a zrcadla zároveň pomáhají opticky zvětšit prostor kuchyně. Možnosti prostoru Pravidelně geometricky uspořádaný světlý vnitřek skříně zklidňuje barevnou úpravu kuchyně a tvoří zajímavou alternativu ke klasickému způsobu ukládání nádobí a doplňků v kuchyni.

25 Překvapení Za obrázky polepenými posuvnými dveřmi skříně se ukrývá nejen oblečení, ale i pracovní koutek s psacím stolem. Rozhýbané obrázky Pohodlný přístup do části skříně, která tvoří pracovní koutek, umožňuje použití dolních kolejnic zapuštěných do plovoucí podlahy.

26 Dobře vybavená předsíň Do prostorné skříně v předsíni se vejde nejen oblečení a boty, ale najdou tam své úložné místo i předměty k zajištění běžného chodu domácnosti. V japonském stylu Vstup do obytných místností zajišťují poloprůhledné skleněné posuvné dveře.

27 Ložnice se zrcadlem Částečná zrcadlová výplň dveří skříně umožňuje opticky zvětšit prostor ložnice a dodává jí působivě avantgardní vzhled. Koupelnová skříň Prostorná a pohodlná skříň s poloprůhlednými minimalisticky řešenými dveřmi, diskrétně pojme libovolné množství toaletních potřeb.

28 Praktická řešení Přehledné standardní uspořádání skříně uvítají všichni, kteří mají rádi pořádek a jasný systém v ukládání věcí ve svém domově. Tradiční i ergonomické Klasické dveře skříně ukrývají ergonomicky navržené vnitřní uspořádání skříně, jež umožňuje snadno a rychle dosáhnout na uskladněné oblečení.

29 Světlo a prostor Tmavší předsíň dokáže rozjasnit a opticky zvětšit široká zrcadlová skříň. Diskrétní šatna Prostorná skříň v předsíni s promyšleným vnitřním členěním dokáže bez problémů pojmout a před příchozími skrýt veškeré ošacení i boty.

30 Slunné podkroví Skříň s šikmými posuvnými zrcadlovými dveřmi projasní podkrovní prostory a umožní maximální využití prostoru určeného pro uložení věcí. Magie skla Skládací průhledné skleněné dveře na rozdíl od klasických dokáží dodat interiéru pocit volnosti a lehkosti.

31 Skříň snů O vnitřním uspořádání skříně, počtu a typu polic,zásuvek, košů, šatních tyčí a dalších doplňků spolurozhodujete sami v průběhu procesu návrhu skříně. Tiché zásuvky Pohodlná, prostorná a dobře osvětlená skříň je vybavena zásuvkami s tichým a lehkým chodem na výběr je bohatá nabídka typů pojezdů zásuvek a způsobů jejich otvírání.

32 Teplé tóny Kombinace příjemného odstínu ořechového dřeva na posuvných dveřích skříně a moderní zeleně na stěnách pomáhá navodit klidnou atmosféru pokoje. Exotika Přírodní struktura světlého ratanového výpletu spolu se zrcadlem použitým na dveřích skříně a vhodnými doplňky rozdýchává pokoj etnickým koloritem.

33 Lesk i mat Zlaté hliníkové kování Calgary zušlechťuje plochu výplní dveří provedení ratanového přírodního výpletu, který může mít lesklou či matnou povrchovou úpravu. V městském stylu Pohodlné řešení s vyklápěcí šatní tyčí na saka a košile společně s instalací prvků drátěného programu umožňuje dokonalejší využití vnitřního prostoru skříně.

34 Originální průsvity Na policích ve skříni vládne dokonalý řád a pořádek, částečně viditelný přes plochu posuvných dveří ze skla s potiskem imitace pískování. Přehlednost Drátěné koše umožňují okamžitý a dokonalý přehled o uloženém obsahu.

35 Na svých místech Mezi policemi, zásuvkami, koši a šatními tyčemi lze při návrhu skříně vždy nalézt vhodné prostory pro uložení schůdků, žehlícího prkna, čistících prostředků a náčiní i ostatních věcí, které jsou nutné pro bezproblémový chod domácnosti. Koše kontra zásuvky Své místo nacházejí ve skříních často oba prvky koše nabízejí okamžitý přehled a vzdušnost na rozdíl od diskrétního uložení obsahu v zásuvkách.

36 Správné měřítko Rozměry zásuvek se přizpůsobují typu a velikosti ukládaných předmětů. Klasická varianta Běžné je použití standardní pevné šatní tyče v horní části skříně v pohodlném dosahu uživatele. Dolní partie Spodní prostory skříní jsou tradičně určeny spíše pro ukládání bot a méně často používaných či objemnějších a těžších věcí. Praktické uložení Výsuvné drátěné koše a police jsou ideální pro vzdušné a přehledné ukládání věcí, v tomto případě ručníků i obuvi.

37 Mělké skříně I ve skříních s nedostatečnou hloubkou nám instalace výsuvných šatních věšáků dovoluje uložení ošacení na ramínkách s možností pohodlného přístupu a výběru. Doplňky Moderní skříň může obsahovat například i speciální úchyt na žehličku. Nahoru i dolů Sklopné šatní tyče zjednoduší dostupnost oblečení uloženého v horních partiích skříně, které jsou jinak mimo běžný dosah uživatele. Horní partie S využitím sklopných šatních tyčí se otvírá pod stropem vysokých šatních skříní další využitelný prostor pro uložení ošacení na ramínkách, který byl až dosud obtížně přístupný.

38 Netradiční řešení Ve skříních s nedostatečnou hloubkou mohou být dámské boty uloženy ve sklonu pomocí využití dvou pevných šatních tyčí. Drátěné police Dalším možným způsobem je ukládání bot na drátěné police. Výsuvné police V hlubokých skříních lze boty ukládat na výsuvné police, které umožňují bezproblémový a rychlý přístup i do zadních řad bot. Na podnose Výsuvné police jsou komfortním a pohodlným řešením pro ukládání různých předmětů a ošacení, které zdokonalují využití celého vnitřního prostoru skříní.

39 Inteligentní světlo Speciálně instalované osvětlení se vysouvá a rozsvěcí při otevření skříně společně s pohybem dveřního křídla. Osvětlení Halogenová světla různých typů mohou být umístěna v římse nad vestavěnou skříní. Komfortní police Police mohou být opatřeny různými typy úchytek usnadňujícími jejich vysouvání. Plná dostupnost Využití plnovýsuvů zlepšuje použitelnost i zadních prostor u hlubokých zásuvek.

40 Tradiční varianta řešení Standardní profil dolní kolejnice u skříní s posuvnými dveřmi. Nerovná podlaha Profily dolních kolejnic pro posuvné dveře mohou být osazeny přímo do desky dna skříně, které také zároveň může sloužit k vyrovnání podlahy v místě prostoru pro skříň. Bez bariér Úzký profil dolní kolejnice pro posuvné dveře lze instalovat bez vyvýšení přímo do kobercové krytiny na podlaze. Dlažba Profily dolních kolejnic pro posuvné dveře můžeme bezpečně uložit i mezi dlaždice již při jejich pokládání na podlahu.

41 Tři v jednom Doplňková horní jednokolejnice, montovaná k běžně užívané horní dvojkolejnici,dovolí současné pohodlné odsouvání i více dveřních křídel najednou u širokých skříní. Šikmá skříň Skříně se systémem posuvných dveří lze zabudovat i do zkosených stěn podkrovních místností. Praktická skládačka Skládací dveře umožňují pohodlný přístup k celému obsahu skříně najednou. Jízda po podlaze Profily dolních kolejnic, zapuštěné do krytiny podlahy, mají svou výhodu v bezbariérovém přístupu do skříně či místnosti, ať už se jedná o dlažbu, koberec či plovoucí podlahu.

42 Křivky Přední plochu skříně dynamizují tmavé plochy nepravidelných tvarů, orámované speciálně tvarovanými profily kování dveří. Kouzlo asymetrie Teplé odstíny výplní z laminovaných desek v asymetrickém provedení doplňuje chladivý lesk použitých stříbrných profilů kování dveří. Pro odvážné Avantgardní skříň se zkosenými prvky výplní dveří, které navíc zvýrazňují použité tmavší dělící profily kování. Ratan a kov Jemnost ratanového výpletu zvýrazňuje zlatý profil ocelového kování dveří.

43 Šach-mat Geometrická kompozice výplně dveří z laminovaných desek a pískovaného skla doplněná ocelovým kováním v provedení dřevodekoru. Chladivý mat Příklad výplně skleněné dveře s folií v imitaci pískovaného skla. Kontrast Tmavá ratanová výplň zajímavě kontrastuje se světlým dřevodekorem výplně dveří. Správný úhel pohledu Neobvykle řešenou plochu dveří ozvláštňují zešikmené části orámované hliníkovými profily.

44

45 Při plánování vzhledu skříně je kromě prvotního určení její funkce a vyřešení vnitřního uspořádání a vybavení důležité i její následné umístění a nároky kladené na míru jejího estetického významu a vzhledu pro daný typ interiéru. Má být jen nenápadnou pomocnicí, nebo přitahovat pohledy, a vytvářet tak zajímavý a důležitý prvek ve vybavení místnosti? Různorodé odpovědi na tuto otázku usnadňuje při návrhu skříně výběr ze široké palety různých typů a barev materiálů pro výplně dveří a vnitřní vestavbu. Neméně důležitý je ovšem také výběr typu a barvy kování pro dveřní systém skříně. Vhodnou volbou tohoto kování lze podtrhnout a zvýraznit určité rysy skříně. Každý z nabízených typů profilů kování dveří skříní je proto dostupný vždy v několika barevných provedeních. Použití vhodného detailu se tak odráží na kvalitním dojmu z celku.

46 Montreal Jednoduchou linii profilu Montreal v kombinaci se zajímavými vzory ocení jistě nejen mladí lidé. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

47 Halifax Spojení širšího jemně zaobleného profilu Halifax v tmavém dřevodekoru s hlubšími tóny hnědé tvoří výraznou kompozici. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

48 Windsor Elegantní prohlubeň v profilu Windsor znamenitě doplňuje rafinovanou estetiku moderních podzimních tónů. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

49 Niagara Jemná a měkká linie profilu Niagara bezchybně ladí s hladkými barevnými plochami nebo nevšední strukturou vyplétaného ratanu. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

50 Calgary Propracovaný, stylizovaný profil Calgary je ideálním společníkem jasně a sytě probarvených výrazných ploch. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

51 Victoria Minimalistický profil Victoria s pravidelným vertikálním drážkováním skvěle doplní posuvné dveře svěže moderního až funkcionalistického vzhledu. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

52 Edmonton Výrazná geometrie profilu Edmonton se zajímavou hrou dopadajícího světla zvýrazní střídmou jednoduchost moderního designu. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

53 Yukon Estetická linie hladkého profilu Yukon vynikne v souhře s barvami nebe a vody nebo v lesklém sousedství skla a kovu. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

54 Hudson Asymetricky tvarovaný geometrický profil Hudson výborně ladí ve společnosti avatngardních matovaných materiálů kovového nebo plastického vzhledu. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

55 Logan Profil Logan se vyznačuje výrazným světelným lomem, a souzní tak ideálně se sofistikovanou měkce prokreslenou strukturou desek. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

56 Victoria Hliník Hliníkové profily kování dveří skříni mají zvýšenou pevnost a odolnost povrchu a jsou nabízeny v několika typech povrchové úpravy. Povrchy profilů mohou být buď matné hladké, broušené nebo lakované v dekoru dřeva. Barvy hliníkových profilů kování dveří skříní Matná hladká Přírodní hliník Matná hladká Zlatá Matná hladká Champagne Matná hladká Olivová Broušená Hliník broušený Broušená Zlatá broušená Broušená Champagne broušená Broušená Olivová broušená Lak Mahagon Lak Jabloň Lak Ořech

57 Ocel Ocelové profily se zvýšenou konstrukční odolností jsou rovněž nabízeny v široké paletě povrchové úpravy. Povrch profilů je buď lakovaný matný nebo je potažen folií s dřevodekorem. Barvy ocelových profilů kování dveří skříní Stříbrná Satin Zlatá Bílá Zlatá perleť Buk Javor Dub Olše Třešeň Hruška Ořech Mahagon

58

59 Styl a design Nejvýraznějším a nejdůležitějším prvkem dopadu typu a spolupůsobení skříně v návrhu celého interiéru je vždy její přední část dveřní systém, kde největší vliv má výběr použitého druhu a barvy materiálu výplně dveří. Volba mezi velkými barevnými plochami, členěnými nebo celistvými, hladkými i plastickými, s výraznými vzory či s jemnou strukturou v provedení různých druhů materiálů, je závislá na velkém množství faktorů. Nejde jen o rozdíl mezi solitérní skříní, okamžitě poutající pozornost, nebo neviditelným kusem nábytku splývajícím s okolní stěnou záleží také na životním stylu, rytmu i pohledu na svět každého jednotlivého uživatele skříní. Rozhodnutí mezi klasickými, tradičními, moderními, minimalistickými, avantgardními nebo futuristickými možnostmi provedení skříně je závislé pouze na Vašem přání a požadavcích skříně DIVENDOOR se ale vždy stávají elegantním prvkem každého interiéru.

60 Laminované desky Částečný náhled ze široké škály nabízených laminovaných desek. Materiál lze použít jak na výplně dveří, tak i na vnitřní vestavbu skříně. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

61 Dekorativní lamináty Částečný výběr z nabídky laminátů. Materiál lze použít jak na výplně dveří, tak i na vnitřní vestavbu skříně. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

62 Skla a zrcadla Částečný náhled ze široké nabídky různých druhů skel a zrcadel. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

63 Ratan a bambus Částečná ukázka možností výběru z nabídky typů ratanových a bambusových výplní dveří. Zobrazené výplně dveří se nemusí vždy shodovat s aktuální nabídkou, která je k dispozici u všech prodejců skříní DIVENDOOR.

64 Návrh skříně pro jednu osobu Návrh skříně pro dvě osoby Projekt Ukázky příkladů projektů optimálního řešení vnitřní vestavby skříně pro jednu nebo dvě osoby. dveře dveře

65 Vaše skříň Podle svých individuálních potřeb a představ si můžete sami zkusit navrhnout uspořádání své skříně. Vaše skříň

66 Rozsáhlé možnosti Plníme přání Elegantní vzhled, vysoké užitné vlastnosti a dobrá cena. = = = = Množství různých systémů posuvných, skládacích a otočných dveří s rozmanitým způsobem zavěšení dveří; Velký výběr systémových řešení, bohatá nabídka materiálů a doplňků zaručují ideální řešení skříní, přesně podle požadavků a očekávání zákazníka; Garantem profesionálního návrhu i dokonalého řemeslného zpracování skříní jsou naši vyškolení pracovníci a spolupracovníci; Poskytujeme kompletní zákaznický servis návrh, výrobu, dopravu a montáž skříní včetně záručního i pozáručního servisu. Od získání ideální skříně Vás dělí jen dva kroky: Kontaktujte nás pro získání nejbližší adresy expozice skříní DIVENDOOR telefonicky bezplatně na nebo na divendoor@divendoor.cz, info@divendoor.cz. Využijte služeb projekčního technika na nejbližší expozici skříní DIVENDOOR anebo si s ním domluvte telefonicky jeho návštěvu u Vás.

67 Místo, kde získáte komplexní služby Prosíme Vás o kontakt. Kontaktní údaje Naši projekční technici Vám rádi profesionálně a bezplatně navrhnou skříně plně odpovídající Vašim potřebám a požadavkům. Expozice, návrh,zaměření a nacenění : divendoor@divendoor.cz nebo info@divendoor.cz, bezplatná infolinka : Váš dodavatel skříní DIVENDOOR

68

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice.

Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Výtvarný prvek Tmavší dveře skříně oživují a vhodně zvýrazňují celkově čistý a klidný dojem do světla laděné ložnice. Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou

Více

Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou často používaným prvkem v soudobém moderním trendu při

Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou často používaným prvkem v soudobém moderním trendu při Atraktivní nábytek Skříně s výplněmi dveří v kombinaci skla a laminovaných desek jsou často používaným prvkem v soudobém moderním trendu při zařizování místností. Výtvarné možnosti Příliš velká plocha

Více

skříně na míru / katalog

skříně na míru / katalog / katalog / katalog Profil společnosti Společnost Halbos již patnáct let přináší nápady a inspirace v oblasti interiérů na míru. Pomáháme řešit problémy úložných prostor. Naší specializací jsou zejména

Více

Nábytek SMART má tři varianty stolového podnoží, a to kombinace kovových nohou a lubů z DTD desek, celokovového podnoží typu U a typu A.

Nábytek SMART má tři varianty stolového podnoží, a to kombinace kovových nohou a lubů z DTD desek, celokovového podnoží typu U a typu A. Český kancelářský nábytek SMART představuje moderní koncept tvorby kancelářských pracovišť. Atraktivní geometrické linie odrážejí základní tvůrčí principy: jednoduchost, variabilitu a funkčnost kancelářského

Více

M/M nábytek s.r.o. - Výsuvy Základem kvalitní kuchyně je kvalitní kování u zásuvek. Naší stěžejní značkou pro výsuvy je firma GRASS, která zabezpečuje kvalitní ložiskové výsuvy s nosností až 40kg na 1

Více

TRADICE S MODERNÍM OBSAHEM

TRADICE S MODERNÍM OBSAHEM WOODFACE TRADICE S MODERNÍM OBSAHEM Moderní provedení skříně s klasickými otvíravými dveřmi je určeno všem obdivovatelům tohoto stylu. Pod výrazem moderní se zde skrývá celá řada doplňků zvyšujících užitnou

Více

Společnost LENZA nabízí nábytkovou řadu

Společnost LENZA nabízí nábytkovou řadu Technický popis Společnost LENZA nabízí nábytkovou řadu určenou pro vybavování předsíní. Elegantní a moderní nábytek do předsíně je ergonomický a současně velmi funkční. Velký výběr rozměrů jednotlivých

Více

interiérové dveře a zárubně

interiérové dveře a zárubně interiérové dveře a zárubně Mezi největší přednosti dveří tohoto slavného italského výrobce patří specifický design, krásný povrch a vysoká kvalita zpracování i použitých materiálů. Dveře Ghizzi&Benatti

Více

ASSIST. stůl psací A stůl psací. pracovní stoly ASSIST jsou charakteristické A

ASSIST. stůl psací A stůl psací. pracovní stoly ASSIST jsou charakteristické A 16 17 ASSIST Dezén: calvados 18 19 ASSIST Dezén: dub antracit pracovní stoly ASSIST jsou charakteristické vynesenou plovoucí stolovou deskou nad boky stolů pracovní desky i nohy stolů mají tl. 38 mm všechny

Více

nábytku Sestavte si obývák, ložnici, či dětský pokoj dle vlastní fantazie Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které

nábytku Sestavte si obývák, ložnici, či dětský pokoj dle vlastní fantazie  Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které Kolekce nábytku color Sestavte si Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které můžete libovolně kombinovat. Nová řada EXCLUSIVE vám přináší u zásuvek plnovýsuvy s dotahem a u dveří panty s tlumením.

Více

obývací pokoj půdorys 1:25

obývací pokoj půdorys 1:25 OBÝVACÍ POKOJ zavěšená TV STROPNÍ SVÍTIDLO PŘISAZENÉ - čtvercové B obývací pokoj půdorys 1:25 krbová vložka taburet (oblý tvar) STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté A stolek

Více

nábytku Vyrobeno v česku Český výrobek

nábytku   Vyrobeno v česku Český výrobek Barevná variabilita Kartáče proti prachu Kolekce nábytku color Vyrobeno v česku Česká kvalita Český výrobek Dotah dveří Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které můžete libovolně kombinovat.

Více

WWW.VNPSRO.CZ. obývák, ložn KÁ KV Č ČESKÝ VÝROBEK KARTÁČE PROTI PRACHU BAREVNÁ VARIABILITA DOTAH DVEŘÍ

WWW.VNPSRO.CZ. obývák, ložn KÁ KV Č ČESKÝ VÝROBEK KARTÁČE PROTI PRACHU BAREVNÁ VARIABILITA DOTAH DVEŘÍ WWW.VNPSRO.CZ SI E T V SESTA R O L O C a pastelových rů o k e d o v ře d dka binovat. iroká nabííd m Šir o k ě ln o v o b li můžete barev, které si ES KÁ KV ITA AL N U K T Á BY Č E C K E L O K ici, obývák,

Více

INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012

INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012 INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012 interiérové dveře nejvyšší kvality INTERIÉROVÉ DVEŘE OBLOŽKOVÉ ZÁRUBNĚ DVEŘNÍ KOVÁNÍ Vše co vyrábíme, najdete pod jednou střechou www.albo.cz Materiály dveří a zárubní Firma ALBO

Více

Exner 1914. katalog 2014

Exner 1914. katalog 2014 Exner 1914 7UDGLFH YɸURE\ QiE\WNX ([QHU VH YiçH MLç N URNX NG\ E\OD ÀUPD ([QHU ]DORçHQD MDNR WUXKOiʼVWYt 9 URFH QD SR]HPFtFK ] PDMHWNX.DUOD 6FKZDU]HQEHUJD E\O\ SDQHP 9iFODYHP ([QHUHP SRORçHQ\ ]inodg\ WRYiUQ\

Více

Krémové potěšení. Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla.

Krémové potěšení. Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla. Krémové potěšení Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla. Úchytky vhodně doplňují celkový design sestavy. Korpus Čelní plochy Úchytky Sklo ořech dijon

Více

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA 1 JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké linie v interiéru

Více

VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU...

VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU... 96 VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU... 106 UNIVERZÁLNÍ SYSTÉM ŠATNA... 122 97 ::: VÝSUVNÉ KOŠE

Více

KATALOG STANDARDŮ 5/2015

KATALOG STANDARDŮ 5/2015 5/2015 KATALOG STANDARDŮ DVEŘE Dveře dotvářejí Váš interiér. Jsou chápány jako nábytek, který mimo jiné plní komunikační funkci mezi jednotlivými místnostmi. Dveře, které byly vybrány do standardu projektu,

Více

E1N E2N E4N E5N E6N E7N E8N E12 E16

E1N E2N E4N E5N E6N E7N E8N E12 E16 ÚCHYTKY ŘADY Dvířka řady E jsou dodávána s konkrétními kovovými úchytkami. Ty jsou buď zapuštěny do plochy, nebo instalovány na hranu dvířek. Takzvané úchytkové tvary jsou téměř hladké, frézování se omezuje

Více

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz Vestavěné skříně Vestavěné skříně nacházejí uplatnění všude tam, kde je kladen důraz na využití úložného prostoru. Navrhneme a vyrobíme

Více

VELKOOBCHODNÍ CENÍK DVEŘNÍCH KŘÍDEL PLATNÝ OD

VELKOOBCHODNÍ CENÍK DVEŘNÍCH KŘÍDEL PLATNÝ OD INFEMA - vybavení interiérů, služby pro truhláře Ke Kablu 289, 100 37 Praha 10 www.infema.cz objednávky: info@infema.cz Volejte 776367937 776046448 VELKOOBCHODNÍ CENÍK DVEŘNÍCH KŘÍDEL PLATNÝ OD 1.9. 2016

Více

e1n e2n e4n e5k e5n e6n e7n e8n e12 e13 e14 e16 e18 e20 e21

e1n e2n e4n e5k e5n e6n e7n e8n e12 e13 e14 e16 e18 e20 e21 Katalog úchytek E1N E2N E4N E5K E5N E6N E7N E8N E12 E13 E14 E16 E18 E20 E21 U1 U2 U3 Kovové úchytky jsou elegantní i praktické, a proto se nelze divit jejich oblibě. Hodí se zejména do moderních sestav

Více

Kolekce GRESS. jsou navrženy tak, aby i jednotlivě vkusně doplnily výbavu pokojů. Společně pak tvoří elegantní řešení výbavy vašeho bytu.

Kolekce GRESS. jsou navrženy tak, aby i jednotlivě vkusně doplnily výbavu pokojů. Společně pak tvoří elegantní řešení výbavy vašeho bytu. Kolekce GRESS Ložnice z kolekce GRESS Korpus a čela v barvě dub sonoma jsou vyrobeny z LDT desky zakončené hranou ABS. Velká, třídveřová skříň může být ještě zvětšena o nástavec, který značně zvětšuje

Více

na celý život... CELOMASIVNÍ LOŽNICOVÝ NÁBYTEK

na celý život... CELOMASIVNÍ LOŽNICOVÝ NÁBYTEK na celý život... CELOMASIVNÍ LOŽNICOVÝ NÁBYTEK Diana Postel se vyznačuje ostrými liniemi a je částečně odlehčena výřezem v zadním čele. Přední čelo je protaženo k úrovni podlahy. Celková masivnost postele

Více

HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA. Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality

HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA. Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké

Více

AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ III/2010

AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ III/2010 AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ III/2010 DEKORATIVNÍ PANELY P1 materiál fólie min. rozměr max. rozměr váha MDF bez omezení * 396 x 404 mm 2.500 x 1200 mm 11 kg / m 2 P2 Sledujeme trendy moderní bytové architektury

Více

V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 D O P L Ň K Y Š AT N A... 9 7 S K L O P N É Š AT N Í T Y Č E... 9 8

V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 D O P L Ň K Y Š AT N A... 9 7 S K L O P N É Š AT N Í T Y Č E... 9 8 V Y B AV E N Í Š AT E N Ř A D A H O G A R P L U S................................................................................ 8 8 V Ý S U V N É Š AT N Í K O Š E... 9 4 P R Á D E L N Í K O Š E.....................................................................................

Více

Čisté linie, velkorysý pracovní prostor, respekt k dobrému řemeslu.

Čisté linie, velkorysý pracovní prostor, respekt k dobrému řemeslu. 1914 katalog 2014 2 3 E XPO+ Čisté linie, velkorysý pracovní prostor, respekt k dobrému řemeslu. Nábytková řada Expo+ nenechá na pochybách, kdo je majitelem kanceláře. Dezén: ořech 4 5 E XPO+ Dezén: dub

Více

obkladové systémy a věšákové stěny

obkladové systémy a věšákové stěny obkladové systémy a věšákové stěny 2012 Obkladový systém KOMPAKT PŘINÁŠÍME NOVINKU, KTERÁ ZÁKAZNÍKŮM UMOŽNÍ SLADIT V INTERIÉRU DVEŘNÍ KOMPLET SAPELI S DALŠÍM DEKORATIVNÍM PRVKEM. ZÁKLADEM BUDE OBKLADOVÝ

Více

Možnost jakýchkoliv barevných kombinací díky dvířkám a zásuvkám, které se objednávají samostatně

Možnost jakýchkoliv barevných kombinací díky dvířkám a zásuvkám, které se objednávají samostatně 90 cm nový typ úchytu 90 cm UZ510011 1390 Kč Čtvercová skříňka na zásuvky Součástí skříňky je jedna pevná polička. Skříňka je přizpůsobena k zasunutí čtyř širokých zásuvek (prodávají se samostatně, což

Více

obkladové systémy a věšákové stěny

obkladové systémy a věšákové stěny obkladové systémy a věšákové stěny 2012 obkladový systém KOMPAKT PŘInášÍmE novinku, která ZákaZnÍkŮm UmoŽnÍ sladit v IntERIéRU dveřní komplet sapeli s dalším dekorativním PRvkEm. ZákladEm bude obkladový

Více

WWW.VNPSRO.CZ ČESKÝ VÝROBEK KARTÁČE PROTI PRACHU BAREVNÁ VARIABILITA DOTAH DVEŘÍ KOMPLETNÍ DODÁVKA KATALOG NÁBYTKU

WWW.VNPSRO.CZ ČESKÝ VÝROBEK KARTÁČE PROTI PRACHU BAREVNÁ VARIABILITA DOTAH DVEŘÍ KOMPLETNÍ DODÁVKA KATALOG NÁBYTKU WWW.VNPSRO.CZ ČESKÁ KVALITA ČESKÝ VÝROBEK KARTÁČE PROTI PRACHU BAREVNÁ VARIABILITA DOTAH DVEŘÍ KOMPLETNÍ DODÁVKA KATALOG NÁBYTKU LYON VNP s. r. o. Bílá kost ČESKÁ KVALITA Česká kvalita Základem našich

Více

Nábytkový soubor VARIO

Nábytkový soubor VARIO Nábytkový soubor VARIO Několik základních informací na úvod. nábytkový soubor VARIO je vyráběn ve dvou odlišných cenových kategoriích : DUB mořený označení STANDARD a přírodní především exotické dýhy -

Více

Trend SEKTOROVÝ NÁBYTEK

Trend SEKTOROVÝ NÁBYTEK Trend SEKTOROVÝ NÁBYTEK JEDNODUCHÁ A VKUSNÁ Korpus: Bílá 500 Čelní plochy: Thermopal Oliva espana + bílý Úchytky: S1/432 Al Sklo: Matelux TREND 2 3 ELEGANCE BEZ KOMPROMISŮ Korpus: Jabloň kern 7937 Čelní

Více

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Kuchyně a vybavení interiérů Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Firma Dřevonábytek zahájila činnost v roce 1999 v menších

Více

PŘEDSÍŇOVÉ SESTAVY WAY IN 2011

PŘEDSÍŇOVÉ SESTAVY WAY IN 2011 PŘEDSÍŇOVÉ SESTAVY WAY IN 2011 Dřevotvar, výrobní družstvo Znojmo Dejte interiéru styl... český výrobce nábytku, založeno 1946 Družstevní 3615/8, 670 27 Znojmo tel.: +420 515 266 511 fax.: +420 515 266

Více

NÁVRH INTERIÉRU. paní Bortlíčková - Nad Smetankou P9, Praha. Předsíň a chodba orientálním stylu. finální verze 10.11.2014

NÁVRH INTERIÉRU. paní Bortlíčková - Nad Smetankou P9, Praha. Předsíň a chodba orientálním stylu. finální verze 10.11.2014 NÁVRH INTERIÉRU paní Bortlíčková - Nad Smetankou P9, Praha Předsíň a chodba orientálním stylu finální verze 10.11.2014 Zpracovala: Ing. arch. Nela Gottvaldová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

Trend SEKTOROVÝ NÁBYTEK

Trend SEKTOROVÝ NÁBYTEK Trend SEKTOROVÝ NÁBYTEK JEDNODUCHÁ A VKUSNÁ Korpus: Bílá 500 Čelní plochy: Thermopal Oliva espana + bílý Úchytky: S1/432 Al Sklo: Matelux TREND 2 3 ELEGANCE BEZ KOMPROMISŮ Korpus: Jabloň kern 7937 Čelní

Více

PROGRAM PORTE. design Ing. Jan Sedláček

PROGRAM PORTE. design Ing. Jan Sedláček PROGRAM PORTE design Ing. Jan Sedláček PROGRAM PORTE PROGRAM PORTE Kvalita Variabilita Praktičnost Design Servis Masivní buk, přírodní buková dýha Tvrzené bezpečnostní sklo Materiály na přírodní bázi certifikované

Více

DVEŘE SE SKRYTOU ZÁRUBNÍ

DVEŘE SE SKRYTOU ZÁRUBNÍ DVEŘE SE SKRYTOU ZÁRUBNÍ Nejnovější materiály, rozměry až ke stropu a struktury zapuštěné zárubně dávají dveřím novou roli, která je výzvou pro jakýkoli design. B-LINE OTOČNÉ DVEŘE B-MOVE POSUVNÉ DVEŘE

Více

Provedení zvýraznění. Lak bílý Lak šedý Lak pískový. Vysoký lesk bílý Vysoce lesklý lak šedý Vysoce lesklá písková

Provedení zvýraznění. Lak bílý Lak šedý Lak pískový. Vysoký lesk bílý Vysoce lesklý lak šedý Vysoce lesklá písková CZ now! slide dokonalého tvaru, tiché, USPořádAné: vypracované Skříně S PoSUvnýmI dveřmi. Zasouvání je jedna z nejhezčích funkcí, kterou může být nábytek vybaven. Velkorysé, individuálně uspořádané fronty,

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

egoplus mladý italský design od Antonia Citteria

egoplus mladý italský design od Antonia Citteria egoplus egoplus mladý italský design od Antonia Citteria Nejdůležitější je uspořádání prostoru V koupelně vybavené keramikou a nábytkem Ego Plus se uplatnily důležité nové trendy. Moderní koupelna představuje

Více

Svěží inspirace. Korpus Čelní plochy Úchytky Sklo. bříza světlá limetka + ALU rámy S4 224 AL + D6 96 AL pave

Svěží inspirace. Korpus Čelní plochy Úchytky Sklo. bříza světlá limetka + ALU rámy S4 224 AL + D6 96 AL pave Svěží inspirace Interiér obývacího pokoje v odlehčeném stylu je výsledkem vhodně kombinovaných materiálů a čistého designu. Jednotlivé části sestavy propojují s citem aplikované hliníkové prvky. Korpus

Více

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Okenní parapety Exclusive Jedinečný design a nabízené dekory jsou atraktivní pro moderní architekturu. formátováno přesně na míru dle přání

Více

Aktuální dostupnost zboží lze ověřit na www.hopa-koupelny.cz. nábytek

Aktuální dostupnost zboží lze ověřit na www.hopa-koupelny.cz. nábytek Aktuální dostupnost zboží lze ověřit na www.hopa-koupelny.cz nábytek 157 koupelnový nábytek Výjimečné kvality koupelnového nábytku HOPA dosahujeme díky moderním technologiím i pečlivosti, které se při

Více

PROJEKT. p. Matějková - byt

PROJEKT. p. Matějková - byt PROJEKT p. Matějková - byt p. MATĚJKOVÁ - byt Při návrhu bytu jsme používali převážně neutrální tóny (béžová, hnědá, bílá, šedá) doplněné barevnými detaily a barevnou výmalbou. Zastáváme názor, že tímto

Více

Materiál s tradicí. V novém podání.

Materiál s tradicí. V novém podání. Řada LS v mosazi Materiál s tradicí. V novém podání. Mosaz - slitina mědi a zinku známá již od starověku se i dnes cení jako vysoce univerzální materiál. Kov vyzařuje auru zvláštní elegance díky odstínům

Více

Romana II. Možnost úložného prostoru

Romana II. Možnost úložného prostoru vi No a nk Wanda Tato postel zaujme hlavně svým zadním čelem kde je hlavová opěrka s možností kombinovat různé odstíny moření jako je například na fotografii. Nohy u předního čela jsou rohové a tím dodávají

Více

Modely Akord v nabídce: Povrchy: Lišty v ploše:

Modely Akord v nabídce: Povrchy: Lišty v ploše: Modely Akord v nabídce: 10 11 12 10 15 16 11 17 12 15 16 17 DÝHA BARVA D, R, H S2 POLO BEZ 40 45 90 40 91 92 45 95 90 96 91 92 97 95 96 97 LET ZÁRUKA Povrchy: Dýha bříza, bubinga, buk, citron, dub AM,

Více

Modely Note v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva. Vacuo. model 13. model 43. model 92. model 82

Modely Note v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva. Vacuo. model 13. model 43. model 92. model 82 Modely Note v nabídce: 10 11 12 13 14 16 18 19 DÝHA BARVA VACUO 3, 4, R, H P3, S2, S3, O3 18 19 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 53 54 56 POLO 58 59 BEZ 53 54 56 58 59

Více

S2, S3, O3, P POLO BEZ

S2, S3, O3, P POLO BEZ Modely Lotos v nabídce: 10 11 12 13 14 16 18 19 DÝHA BARVA CPL LESK H, R, 3, 4 S2, S3, O3, P2 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 53 18 19 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 53 54 56 58 59 POLO BEZ 54 56 58

Více

Ceník kancelářského nábytku. Variant EMPE

Ceník kancelářského nábytku. Variant EMPE eník kancelářského nábytku Variant EMPE Platný od 1. 1. 2011 Vážení zákazníci, představujeme Vám nábytkový systém určený pro vybavování administrativních interiérů. Vyniká především vysokou užitkovostí

Více

MiltDesign. Bezrámové příčky s dvojsklem.

MiltDesign. Bezrámové příčky s dvojsklem. Bezrámové příčky s dvojsklem www.milt.cz Nadčasové interiéry Přestavitelné příčky s dvojsklem nemají vertikální sloupky jak mezi moduly, tak v kolmých nebo šikmých napojeních prosklených příček. Díky tomu

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Výrobky s výrazným designem od firmy KEUCO vytvářejí v koupelně jedinečné prostředí. Kolekce

Více

PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY. Třída č. 1. RAL 1018 žlutá

PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY. Třída č. 1. RAL 1018 žlutá PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY Třída č. 1. RAL 1018 žlutá 1. Žákovská výškově stavitelná lavice pro dva žáky počet kusů: 15 - žákovská výškově stavitelná lavice pro dva žáky - výška stolové

Více

Rozdíl se skrývá v detailech

Rozdíl se skrývá v detailech interiérové příčky Rozdíl se skrývá v detailech Vaše přání jsou naší inspirací a Vaše spokojenost naším prvořadým cílem. Jsme přesvědčeni, že každý projekt, bez ohledu na jeho velikost a náročnost, může

Více

h a n d b o o k A L F A 5 0 0

h a n d b o o k A L F A 5 0 0 handbook A LFA 500 úvod Variabilní Alfa 500 s velmi funkčním designem má široké uplatnění. Je vhodný pro vybavení referentských pracovišť, kanceláří mana ge mentu, jednacích místností, aj. Výškové moduly

Více

VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu)

VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu) VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu) Šířka: Výška: Obj. číslo: Cena: 3104 mm 2528 mm 2688 mm 2976 mm 2240 mm 2048 mm 2048 mm

Více

katalog postelí 2018

katalog postelí 2018 katalog postelí 2018 136 214 56 185 61 135 191 61 60 VER-0010 VER-0010 VER-0011 VER-0030 VER-0030 VER-0031 přírodní v barvě antická hnědá rošt v ceně, výška roštu od země 31 cm přírodní v barvě antická

Více

Interiérové dveře s PROLISY - FÓLIOVANÉ

Interiérové dveře s PROLISY - FÓLIOVANÉ Interiérové dveře s PROLISY - FÓLIOVANÉ CLAUDIUS ODYSEUS TROJA Dveře PLNÉ SOCRATES ACHILES AULIDA Dveře - model B OCTAVIANUS PARIS ELIDA HEKTOR Dveře - model E DVEŘE FÓLIE (kašírovaná fólie), CPL FÓLIE

Více

Moderní obývací prostor volně navazuje na kuchyni a to i podobnou barevností fólie Avola champagne.

Moderní obývací prostor volně navazuje na kuchyni a to i podobnou barevností fólie Avola champagne. RAČTE VSTOUPIT! Praktická, střízlivá kuchyňská linka využívá fólii z řady crosscut s dekorem tropické dřeviny Wenge bělené. Moderní obývací prostor volně navazuje na kuchyni a to i podobnou barevností

Více

Org@Tower. Vertikální členění na míru

Org@Tower. Vertikální členění na míru Vertikální členění na míru Telekomunikace a informační technologie stále výrazněji ovlivňují každodenní práci. Mobilita, kreativita a týmová práce dominují rychlým změnám v úspěšných firmách. Kancelář

Více

AGILE A CS 80 MAGNEO. Posuvné interiérové dveře ovládané manuálně nebo automaticky

AGILE A CS 80 MAGNEO. Posuvné interiérové dveře ovládané manuálně nebo automaticky AGILE A CS 80 MAGNEO Posuvné interiérové dveře ovládané manuálně nebo automaticky 1 AGILE A CS 80 MAGNEO AGILE A CS 80 MAGNEO MANUÁLNÍ A AUTOMATICKÉ POSUVNÉ DVEŘE Komfortní a pro interiér prostorově úsporné

Více

Maloobchodní ceník BMB Platnost od 20. 4. 2015 VENEZIA

Maloobchodní ceník BMB Platnost od 20. 4. 2015 VENEZIA Maloobchodní ceník BMB VENEZIA Text v hlavičce sloupce % DPH Zaokrouhlit na : 1, 5, 10, 100 apod. 21 1 Verze: 20150701_001V BMB spol. s r.o. Telefon: 518 305 640 Nádražní 524, 696 32 Ždánice Fax: 518 633

Více

LITVA Glaverbel Baltic Tel.: +370 37 451 566 - Fax: +370 37 451 757 i n f o @ b a l t i c. g l a v e r b e l. c o m

LITVA Glaverbel Baltic Tel.: +370 37 451 566 - Fax: +370 37 451 757 i n f o @ b a l t i c. g l a v e r b e l. c o m BULHARSKO Glaverbel Bulgaria Tel.: +359 2 9555 387 - Fax: +359 2 8500 256 b o r i s. g i t e v @ b g. g l a v e r b e l. c o m ČESKÁ REPUBLIKA Glaverbel Czech Tel.: +420 417 501111 - Fax: +420 417 502121

Více

postel NIOBE 180 x 200 provedení bílé světlo nebo barevné 3 767,- 4 951,- D u b - i n t a r z i e d ě l e n á

postel NIOBE 180 x 200 provedení bílé světlo nebo barevné 3 767,- 4 951,- D u b - i n t a r z i e d ě l e n á Intarzie postel NIOBE, NOEMI - noční stolek - komoda - toaletní stolek - zrcadlo osvětlení postel NIOBE 180 x 200 noční stolek postel NOEMI 180 x 200 noční stolek Noemi komoda exclusiv toaletní stolek

Více

VYTÁPĚNÍ, KTERÉ MÁ STYL

VYTÁPĚNÍ, KTERÉ MÁ STYL VYTÁPĚNÍ, KTERÉ MÁ STYL Designové otopné těleso Techno Designové otopné těleso Techno Otopné těleso BITHERM TECHNO je představitelem úspěšného spojení technického, estetického, funkčního a užitného pojetí

Více

katalog postelí 2018

katalog postelí 2018 katalog postelí 2018 136 185 214 56 61 40 VER-0010 VER-0010 VER-0011 přírodní v barvě antická hnědá rošt v ceně, výška roštu od země 31 cm 120 187 216 57 58 40 VER-0020 VER-0020 VER-0021 přírodní v barvě

Více

Modely Swing v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. model 11. model 18. model 48. model 49

Modely Swing v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. model 11. model 18. model 48. model 49 11 13 15 17 18 19 21 23 Modely Swing v nabídce: 11 13 15 17 18 19 21 23 27 28 29 31 33 35 11 37 13 15 17 18 19 21 23 25 27 28 29 31 33 35 37 DÝHA BARVA CPL R, H 25 27 28 29 31 33 35 37 38 39 41 25 27 28

Více

Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55. Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. model 10. model 55. model 40. model 50

Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55. Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. model 10. model 55. model 40. model 50 Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55 10 40 50 55 10 40 50 55 DÝHA 3, 4, R, H 10 40 50 55 50 55 10 40 50 55 S2, S3, O3 POLO BEZ Povrchy: Dýha bříza, bubinga, buk, citron, dub AM, dub EV, dub stříbrný, hruška,

Více

Modely Bergamo v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. model 10. model 20. model 31. model 41

Modely Bergamo v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. model 10. model 20. model 31. model 41 Modely Bergamo v nabídce: DÝHA BARVA CPL 10 15 16 20 25 10 15 16 20 25 30 31 32 33 34 35 36 37 10 15 16 20 25 30 31 32 33 34 35 36 37 30 31 32 33 34 35 36 37 20 25 30 31 32 33 34 35 36 37 40 41 42 43 50

Více

Modely Bonalana v nabídce: 11 12 13. Vložené lišty: Povrchy: Sklo v ceně: polykarbonát čirý, polykarbonát mléčný. Dýha. model 15 O4.

Modely Bonalana v nabídce: 11 12 13. Vložené lišty: Povrchy: Sklo v ceně: polykarbonát čirý, polykarbonát mléčný. Dýha. model 15 O4. Modely Bonalana v nabídce: DÝHA Vložené lišty: 15 15 15 S2, O3 LET ZÁRUKA O1 O2 O3 O4 Povrchy: Dýha buk, bříza, dub AM, dub EV, dub finský, jasan, javor AM, javor EV, olše, ořech AM, ořech EV, ořech finský,

Více

VÝPIS VNITŘNÍCH DVEŘÍ 1/4 akce:

VÝPIS VNITŘNÍCH DVEŘÍ 1/4 akce: VÝPIS VNITŘNÍCH DVEŘÍ 1/4 schéma, rozměr (mm), 12 vnitřní dveře - garáž vnitřní dveře jednokřídlé pravé ID 90 ocelová zárubeň pro stěnu tl. 250 mm s těsněním, světlý průchod / 13 vnitřní dveře - WC vnitřní

Více

Přehled cen vzorových sestav

Přehled cen vzorových sestav Šířka: 4000 mm 3136 mm 2496 mm 2496 / 1600 mm 2496 / 1344 mm Výška: 2068 mm 2068 mm 1652 mm 1652 mm 1600 mm V69 V70 V71 V72 V75 31 507,- 26 937,- 19 013,- 21 860,- 21 856,- Přehled cen vzorových sestav

Více

PLECHOVÉ KARTOTÉKY REGÁLY KOŠE. SVAŘOVANÁ skříň. Kartotéky Široká rozměrová škála ZÁSUVKOVÝCH kartoték pro formáty A4, A5, A6.

PLECHOVÉ KARTOTÉKY REGÁLY KOŠE. SVAŘOVANÁ skříň. Kartotéky Široká rozměrová škála ZÁSUVKOVÝCH kartoték pro formáty A4, A5, A6. PLECHOVÉ SKŘÍNĚ REGÁLY KOŠE Kartotéky Široká rozměrová škála ZÁSUVKOVÝCH kartoték pro formáty A4, A5, A6. základní provedení 8 druhů barev, viz. popis Regály Jsou nabízeny ve třech výrobkových řadách ve

Více

SÍTĚ PROTI HMYZU. Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku. www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115. Specialisté na rolovací systémy

SÍTĚ PROTI HMYZU. Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku. www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115. Specialisté na rolovací systémy SÍTĚ PROTI HMYZU www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115 Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku Specialisté na rolovací systémy Unikátní systém sítí proti hmyzu Extrudované profily sítí

Více

DESIGNOVÁ KUCHYNĚ BEZ DESIGNOVÝCH CEN...

DESIGNOVÁ KUCHYNĚ BEZ DESIGNOVÝCH CEN... DESIGNOVÁ KUCHYNĚ BEZ DESIGNOVÝCH CEN... kitchens made in germany PŘIJĎTE SE PODÍVAT SAMI COLOUR-CONCEPT Vám nabízí 27 fascinujících barev satinovaného laku ke zcela individuálnímu uspořádání vaší kuchyně.fascinující

Více

Portfolio. Portfolio 3. Výběr kabiny 4. Vybavení a doplňky kabiny 6. Kombinace dveří 6. Křídlové dveře 6. Dvoukřídlé dveře 6. Automatické dveře 7

Portfolio. Portfolio 3. Výběr kabiny 4. Vybavení a doplňky kabiny 6. Kombinace dveří 6. Křídlové dveře 6. Dvoukřídlé dveře 6. Automatické dveře 7 Garaventa Lift s.r.o. pobočka Čechy pobočka Morava a Slezsko Volejte zdarma 800 171 515 Plošina Pražská 16 102 21 Praha 10 T 272 6611 43-5 nám. Svobody 237 687 07 Buchlovice, okr. Uherské Hradiště T 775

Více

donald dětské a studentské pokoje

donald dětské a studentské pokoje dětské a studentské pokoje donald Vhodný pro vybavení: pokoje... Ložnice... Obývací pokoje... Pracovny a stoly... Knihovny... Předsíně... donald DONALD, buk DONALD 11, DONALD 14, DONALD 17, DONALD 19,

Více

Modely Kubika v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré.

Modely Kubika v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré. Modely Kubika v nabídce: DÝHA 10 12 13 14 16 18 21 22 LET 10 12 13 14 16 18 21 22 40 42 43 ZÁRUKA 44 46 40 42 43 44 46 48 51 52 21 22 40 42 43 44 46 48 51 52 Povrchy: Dýha buk, dub AM, hruška, javor EV,

Více

1 ŠROUBOVÉ 2 BEZŠROUBOVÉ S NOSNOSTÍ. RAL 9003 (bílá signální) nebo POZINK, RAL 7035 (šedá) pouze u regálu s policí z DTD SESTAVNÉ

1 ŠROUBOVÉ 2 BEZŠROUBOVÉ S NOSNOSTÍ. RAL 9003 (bílá signální) nebo POZINK, RAL 7035 (šedá) pouze u regálu s policí z DTD SESTAVNÉ PLECHOVÉ SKŘÍNĚ KARTOTÉKY REGÁLY KOŠE Kartotéky Široká rozměrová škála ZÁSUVKOVÝCH kartoték pro formáty A4, A5, A6. základní provedení 8 druhů barev, viz. popis Skříně Nabídka zahrnuje 3 výrobkové řady

Více

Dávkovače mýdla a saponátu

Dávkovače mýdla a saponátu novinka Dávkovače mýdla a saponátu Komfort a elegance v každém detailu Spolehlivý dávkovací mechanismus Materiál z nerezavějícího kovu Vhodné i pro tělovou kosmetiku Úspora přípravků Snadné plnění Výhradní

Více

Tradice 25 LET NA ČESKÉM TRHU, 50 LET CELOSVĚTOVĚ CO ZNAMENÁ BARRISOL

Tradice 25 LET NA ČESKÉM TRHU, 50 LET CELOSVĚTOVĚ CO ZNAMENÁ BARRISOL www.barrisolhome.cz Tradice 25 LET NA ČESKÉM TRHU, 50 LET CELOSVĚTOVĚ Máte dojem, že trh s materiály je nasycen a nic nového vás nepřekvapí? Rádi bychom vám představili designovou pnutou fólii Barrisol

Více

3009 STRIPES Co může být jednoduššího, než motiv složený ze samých obdélníčků? Stripes nekonečné možnosti provedení, kombinací a užití.

3009 STRIPES Co může být jednoduššího, než motiv složený ze samých obdélníčků? Stripes nekonečné možnosti provedení, kombinací a užití. POTISKNEME TO! 3003 ABSTRACT Tvary motivu Abstract vytvářejí kompozici, která se sice vzpírá jednoznačnému popisu, ale působí naprosto přirozeně a pozitivně. Variabilita vyzní především v různobarevných

Více

v ý h o d y n á b y t k u / CUBITO-N

v ý h o d y n á b y t k u / CUBITO-N v ý h o d y n á b y t k u / CUBITO-N 1 kvalitní pojezdy s plnovýsuvem a brzdou dovírání 1 2 zásuvkové umyvadlové skříňky kombinujte vždy s místošetřícím sifonem Jika 8.9424.6.000.000.1 3 3 zásuvky bez

Více

D V E Ř E P R O A R C H I T E K T Y

D V E Ř E P R O A R C H I T E K T Y DVEŘE PRO ARCHITEKTY DVEŘE SE SKRYTOU ZÁRUBNÍ Nejnovější materiály, rozměry až ke stropu a struktury zapuštěné zárubně dávají dveřím novou roli, která je výzvou pro jakýkoli design. B-LINE OTOČNÉ DVEŘE

Více

59,- Zrcadlo. vyprodání zásob!

59,- Zrcadlo. vyprodání zásob! -54 % 21.873,-* 9.999,- 2dílná sada, cena za 3místnou a 2místnou pohovku Mnoho výstavního nábytku, jednotlivých kusů, speciálních položek a přebytečných skladových zásob MUSÍ PRYČ! -70% na zboží ve výprodeji

Více

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o.

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o. AluClick Systém hliníkového zábradlí pro Vás... Úvod : Vážený zákazníku, dovolujeme si Vám představit náš výrobek AluClick - moderní špičkový systém hliníkového zábradlí určený především pro panelové domy

Více

Plastové židle. Dřevěné židle

Plastové židle. Dřevěné židle 1 Plastové židle Dřevěné židle Amfora 26-27 Amore 05 Atami 24 Blok 20 Colorado 22-23 Eset 21 Frame 15 Impact 14 Margot 09 Napoli 16 Olla 04-05 Orea 24-25 Parana 17 Poema 06-07 Poema PB 10-11 Prodigi 18-19

Více

Kontejnery, noční stolky a komody. Mobilní kontejner. Noční stolky. Komody

Kontejnery, noční stolky a komody. Mobilní kontejner. Noční stolky. Komody Technický popis Moderní nábytková řada určena pro vybavování dětských pokojů nabízí široké spektrum prvků, různé modelové řady díky nimž je možné vytvářet kompozice podle vlastního uvážení a potřeb dítěte.

Více

švestka/ švestka/ černá buk bílá bílá javor/bílá káva/bílá pùvodní cena 499,-

švestka/ švestka/ černá buk bílá bílá javor/bílá káva/bílá pùvodní cena 499,- švestka/ švestka/ černá buk bílá bílá javor/bílá káva/bílá dekory skříně: dekor švestka/černá barva, buk, bílá barva, š/v/h: 8 x 0 x 64 cm. 4.990, - Kč (7086655, -689, -746) dekor švestka, javor, káva/bílá

Více

TANDEM plus BLUMOTION částečný a plný výsuv s čelní spojkou

TANDEM plus BLUMOTION částečný a plný výsuv s čelní spojkou TANDEM plus BLUMOTION částečný a plný výsuv s čelní spojkou V pohybu TANDEM: Systém mnoha tváří 2 Jednoduchá a jistá aretace a bezpečnost díky čelním spojkám TANDEM Nadchněte Vaše zákazníky mnohotvárností

Více

sokl 6 = skříň - nástavec 5 = plast. kluzáky (bez rektifikace) 9 = s rektifikací, bez soklu 4 = se soklem, výška 7 cm (za příplatek)

sokl 6 = skříň - nástavec 5 = plast. kluzáky (bez rektifikace) 9 = s rektifikací, bez soklu 4 = se soklem, výška 7 cm (za příplatek) a registratury S L - 2 3 1 0 x x x x x x x x x x x číslo modelu dveře vnitřní výbava sokl povrch korpusu povrch vrchní desky povrch dveří úchytka typ L = závěsy vlevo R = závěsy vpravo - = 80 cm šířka

Více

Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND. Přehled prvků 1/2011

Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND. Přehled prvků 1/2011 Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND Přehled prvků 1/2011 Několik základních informací na úvod Nábytkový soubor VARIO je vyráběn ve dvou odlišných cenových kategoriích : DUB mořený označení STANDARD a

Více

Verze: Maloobchodní ceník BMB Platnost od řada VENEZIA

Verze: Maloobchodní ceník BMB Platnost od řada VENEZIA Verze: 30.11.2017 Maloobchodní ceník BMB řada VENEZIA VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu) Šířka: Výška: Obj. číslo: Cena: 3104

Více

Designová otopná tělesa. Harmonie pohodlí a tvarů

Designová otopná tělesa. Harmonie pohodlí a tvarů Designová otopná tělesa Harmonie pohodlí a tvarů Teplo nebo design design nebo teplo? Teplo a design design a teplo! I teplo může mít svůj tvar Čím blíže se technická zařízení nacházejí k člověku, tím

Více

INTERIA MOST s. r. o.

INTERIA MOST s. r. o. INTERIA MOST s. r. o. Báňská 287 tel. +420 47620 6843, fax 47620 8091 mob. +420 602 446 481, 602 446 482 E mail : interia@mail.mus.cz http://www.interiamost.cz Naše společnost Vám nabízí : - kancelářský

Více