Strana 2 (celkem 12)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "www.zsmltu.cz Strana 2 (celkem 12)"

Transkript

1 Co uvnitř najdete Pozvánka na burzu středních škol a učilišť Upozornění ze školní jídelny Informace KZČ Eldorádo Informace klubu Chobotnice, a to včetně programu Zajímavosti ze školní družiny Zajímavosti ze školy Důležité informace Noc duchů

2 Burza středních škol a učilišť Srdečně zveme vycházející žáky a jejich rodiče na 6. setkání se zástupci středních škol a učilišť, které se uskuteční v úterý 21. listopadu 2006 od 17 do 18 hodin na II. patře pavilonu B. Účast přislíbili a potvrdili zástupci těchto škol: 1. GYMNÁZIUM Trutnov 2. OBCHODNÍ AKADEMIE Trutnov 3. STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA Trutnov 4. STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA Trutnov 5. VOŠ LESNICKÁ A STŘEDNÍ LESNICKÁ ŠKOLA Trutnov 6. STŘEDNÍ ŠKOLA LESNICKÁ A ZEMĚDĚLSKÁ Svoboda n.ú. 7. SOŠ PODNIKATELSKÁ, s.r.o., Trutnov 8. SOŠ a SOU Trutnov, Volanovská GYMNÁZIUM a SOŠ Hostinné 10. GYMNÁZIUM a SOŠ Úpice 11. STŘEDNÍ ŠKOLA INFORMATIKY A SLUŽEB Dvůr Králové n.l. 12. SOŠ ODĚVNÍ A SOU KREJČOVSKÉ Červený Kostelec 13. STŘEDNÍ ŠKOLA PROPAGAČNÍ TVORBY A POLYGRAFIE Velké Poříčí 14. STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ Jaroměř 15. SOU SPOLEČNÉHO STRAVOVÁNÍ Teplice n. M. 16. SPŠ CHEMICKÁ A VOŠ CHEMICKÁ Pardubice 17. INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA Vysoké n. J. 18. SOU a SOŠ SČMSD Hronov, s.r.o. Strana 2 (celkem 12)

3 Neváhejte a využijte příležitosti zeptat se na vše, co vás zajímá ohledně přijímacích zkoušek, dalšího studia a vašeho uplatnění na trhu práce. Zároveň doporučuji sledovat nástěnku u cvičného bytu, kde zveřejňuji všechny aktuální informace. Pokud budete mít nějaký dotaz či prosbu, ráda vám pomohu. Neodnášejte a neničte proto prosím vystavený materiál. Ing. Lidmila Kuříková, vých. poradkyně Upozornění ze školní jídelny Vážení rodiče, ráda bych Vás opakovaně upozornila na to, že podle Zákona 561/2004 Sb. (Školský zákon), 122 odst. 2 a 117 odst.1b a 1c mají žáci základní školy nárok na obědy za sníženou cenu (= za cenu potravin) jen v době účasti na školní výuce. To znamená, že rodiče jsou povinni odhlásit svému dítěti oběd při jakékoliv jeho celodenní nepřítomnosti ve škole (nemoc, návštěva u lékaře, exkurze, divadlo, soustředění, výlety,...). Pokud při následné kontrole zjistíme neodhlášené obědy (i neodnesené a nesnědené), budou zpětně doúčtovány režijní náklady, a to ve výši 18,50 Kč (věcná, mzdová režie, zisk, DPH 5%). Tato částka bude přičtena ke stravovací normě (to je cena oběda v době účasti dítěte na školní výuce). I nadále platí, že v první den nemoci dítěte (náhlé) si můžete jeho oběd vyzvednout do kastrůlků, a to za cenu ve výši stravovací normy. Další dny můžete oběd odebírat, ale již za plnou cenu. Pokud máte obědy odhlášeny, Vaše dítě jde do školy dříve a vy jste mu nestihli obědy opětovně přihlásit, nebojte se, oběd vždy dostane. Lenka Dvořáková vedoucí ŠJ Strana 3 (celkem 12)

4 Informace KZČ Eldorádo Akce chystané na listopad a prosinec se náš tým Eldorádo-DTJ Trutnov zúčastní dalšího kola Severovýchodní florbalové ligy mládeže v Pardubicích proběhne v Polsku společná sportovní akce pro naše učitele a učitele ze Swidnice. Družstva se utkají ve volejbalu a plavecké štafetě a se družstva našich chlapců ze a tř. zúčastní okrskových kol turnaje v halové kopané se uskuteční okrsková kola turnaje ve florbalu pro žákyně z tř. a žáky ze a tříd. - Na 16. listopad je v kinosále pro všechny žáky naší školy připravený výchovný koncert Vznik a vývoj populární hudby uspořádáme turnaj v kopané přípravek proběhne za účasti našeho týmu další kolo Severovýchodní florbalové ligy mládeže v Benešově. Další kolo je plánováno na do Lanškrouna se uskuteční okresní turnaj v halové kopané žáků tř navštíví Mikuláš s čertem všechny žáky tříd a navštíví Mikuláš také děti na kroužcích Cvičení rodičů s dětmi a Sport hrou 4 6 let. Strana 4 (celkem 12)

5 ReBels Team na Mistrovství Polska V polovině října reprezentovali svěřenci oddílu akrobatického rokenrolu ReBels team Trutnov naše město na MISTROVSTVÍ POLSKA v Zielene Góre. Skvělý sportovní výkon Kristýny Jankové a Tomáše Vícha v kategorii žáci, jim vynesl pěkné 4. místo. Pokud se Vám akrobatický rokenrol líbí, přijďte každé pondělí od 16:00 hod. do ZŠ Mládežnická do oddílu ReBels team Trutnov na nábor. Hledáme právě Vás! Už dnes Vás zveme na velkou mezinárodní soutěž v akrobatickém rokenrolu za přítomnosti televizních kamer. Akce se koná , sportovní hala ZŠ Komenského, HARIBO CUP Uvidíte sportovní juniorské i seniorské páry, českou reprezentaci, ruské akrobatické duo, vynikající polskou hip hopovou skupinu, Lucii Vondráčkovou, dívčí formace a mnohem víc. Na fotografii Kristýna Janková a Tomáš Vích. Strana 5 (celkem 12)

6 Klub zájmové činnosti dětí a mládeže Eldorádo při ZŠ Mládežnická vyhlašuje výtvarnou soutěž Soutěžní kategorie: třída třída třída třída Každá práce musí být na zadní straně označena těmito údaji: - jméno a příjmení - třída Výtvarné práce lze zpracovat libovolnou technikou, odevzdávejte je do Klubu ZČ Eldorádo nejpozději do Hodnocení: v každé kategorii budou vyhodnoceny a odměněny nejlepší a nejoriginálnější práce, které budou od 12. do vystaveny u Klubu Chobotnice v době od do se budou přáníčka vracet autorům. Strana 6 (celkem 12)

7 Informace klubu Chobotnice SPORTOVNÍ ODPOLEDNE V TĚLOCVIČNĚ STŘEDOVĚK, FOTBAL, VYBIKA,... 13:30 14:30 h s sebou sportovní oblečení a obuv do tělocvičny MOBIL (závěsy, řetězy) - v průběhu celého dne DEN UMĚNÍ S TEMATIKOU (velká umělecká díla, práce ve dvojicích) 13:30 14:30 h s sebou pracovní oblečení TURNAJE O SKVĚLÉ CENY utkáme se v pexesu, kartách (prší) a stavbě puzzle na čas v průběhu celého dne VŠE Z VLNY (panenky, panáčci, chobotničky, bambule) 13:30 14:30 h Ve středu budeme v klubu zkoušet vytvořit pěkný textilní věnec. Proto si prosím do pátku přineste polystyrénový kruh nebo 10,- Kč a my vám tento kruh koupíme. Brzy se také pustíme do práce se škrobovým lepidlem, ale do té doby potřebujeme nashromáždit nějaký denní tisk. Proto noste, noste, noste Žádné letáky, jen noviny (přečtené :o). Strana 7 (celkem 12)

8 PÁTRÁ: Moooc bychom potřebovali nějaká bílá prostěradla a ramínka. Můžete nám pomoci??? RADÍ: Za hezkého počasí nás můžete najít na stadionu školy. Páááč chobotnice mají rády čerstvý vzduch. INFORMUJE: V PONDĚLÍ h si můžete přijít zahrát na KYTARU s Jirkou. V ÚTERÝ h si můžete přijít zacvičit s Lenkou AEROBIK. VÁŽENÍ RODIČE, CHYBÍ-LI VÁM DOMA NĚJAKÁ ČÁST OBLEČENÍ VAŠÍ RATOLESTI A JE-LI VAŠE RATOLEST PŘIHLÁŠENA K CHOBOTNICÍM, PŘIJĎE SE K NÁM PODÍVAT. JE ZDE VELKÁ PRAVDĚPODOBNOST, ŽE NAJDETE TO, CO PRÁVĚ HLEDÁTE. ZA MĚSÍC A PŮL NAŠEHO PŮSOBENÍ SE NÁM PODAŘILO NASHROMÁŽDIT POZORUHODNÉ MNOŽSTVÍ OBLEČENÍ. :O) Strana 8 (celkem 12)

9 Chobotnice - alias DEMOLIČNÍ ČETA informuje Náš klub se rozjel na plné obrátky. To nás velice těší, ale z čeho nemáme radost ani v nejmenším? Naše chapadla považují vybavení klubu za hromadu nepotřebného harampádí, které po použití zůstane rozbité, špinavé či jinak poškozené tam, kde jim z rukou odpadne. Navíc se nám zde začíná rozmáhat další nešvar. A sice - záškodník v šatně!!!, který rozhazuje oblečení, schovává tašky, vyhazuje boty do koše nebo do nich plive! TAKŽE VÁŽENÍ PŘÁTELÉ, ŘÍKÁME - STOP!!! Pokud se situace v nejbližší době nezlepší, budeme nuceni přejít k zásadním opatřením, a tím může být i vyloučení z klubu! Pevně věříme, že tyto řádky píšeme poprvé a naposled a příště už budeme informovat pouze o tom, co se nám povedlo!!! Lenka a Jirka zajímavosti ze školní družiny O skřítka Podzimníčka Letošní pěkné podzimní dny inspirovaly vychovatelky ŠD k vyhlášení výtvarné soutěže O skřítka Podzimníčka, která přispěla k rozvoji tvůrčí činnosti a fantazie těch nejmenších. Zajímavé přírodniny, které děti objevovaly při vycházkách, přímo vybízely k tomu, aby si každý vyrobil svého skřítka. Během dvou týdnů se tak na chodbě ŠD objevilo množství skřítků a skřítečků Podzimníčků a pěkná výstava byla tady. Děkujeme také rodičům, kteří se do této akce též zapojili a nechali se svými dětmi vtáhnout do idyly podzimu. Za nejzdařilejší výrobky získávají drobné odměny tyto děti: Lukáš Dostál, Lada Pejchalová, Pavla Faltová, Katka Valentová a Petr Hemelík. Vychovatelky ŠD Strana 9 (celkem 12)

10 zajímavosti ze školy První výlet do hor Dne se prvňáci vydali na svůj první výlet do hor. Navštívili hrad Aichelberg nad Temným Dolem. Náročný výstup zvládli v rekordním čase. Počasí jim přálo, takže se výlet vydařil. Blahopřejeme. Třídní učitelky 1.A, 1.B a p.vychovatelky Výlet do Liberce Dne 24. října se žáci 5.A a 5.C vydali spolu s p. uč. Nesvadbovou, Zákouckou, a Lenkou Medunovou do Liberce, kde v rámci přírodovědné exkurze navštívili zoologickou a botanickou zahradu. Prohlídka začala v ZOO, kde jsme viděli Strana 10 (celkem 12)

11 spoustu exotických zvířat. Nejvíce nás zaujali bílí tygři, kteří se v Evropě nacházejí pouze v liberecké ZOO. V botanické zahradě jsme navštívili skleníkový areál, který tvoří devět různě velkých pavilonů s celkem 13 tématy, např. akvária, masožravé rostliny, kaktusy, orchideje, pravěk apod. Zdálo se nám, jako bychom se mávnutím kouzelného proutku ocitli přímo v tropické a subtropické přírodě. Plni zajímavých zážitků jsme se s dobrou náladou vraceli domů. Důležité informace Tř. učitelky 5.A a 5.C Listopad Třídní schůzky Státní svátek Pedagogická rada Podrobnější informace k třídním schůzkám: třídy od 17,00 h 4. třídy formou individuálních konzultací (dle pokynů třídních učitelů) 5.A a 5.C formou individuálních konzultací (dle pokynů třídních učitelů) 5.B od 17,00 h třídy od 18,00 h Stalo se již tradicí, že se na naší škole scházejí děti ze školní družiny a letos i ze školního klubu Chobotnice v dušičkovém čase, aby si tuto tajuplnou noc užily. Nejinak tomu bylo i letos. V noci z pátku se Strana 11 (celkem 12)

12 všechna strašidla slétla v 19:30h a super radovánky mohly začít. Strašidel bylo opravdu hodně, jen těch chobotničáckých bylo přes 60. Celkem se slétlo na 160 dětí, což svědčí o akci jako hrom. Noční řádění zahájili krotitelé duchů a písnička o bílé paní. Všechny soutěže se nesly jak jinak než ve strašidelném duchu přenášení dýní, netopýrů a duchů z hradu na hrad, proměna v ducha pomocí mouky a vody, tajuplný sliz nebo stavba netradičního hradu Noční škola poskytla zázemí i různým příšerám, které děti potkávaly na stezce odvahy. A že bylo čeho se bát!!! Po malém občerstvení jsme se všichni sešli v kinosále a vychutnali si pohádku na dobrou noc. Spacáky připravené pro odvážlivce, čekaly na své majitele až do jedné hodiny v noci Ve spacáku se pak všechny prožité události musely probrat s kamarádem, a tak spánek přišel až kolem třetí hodiny ranní. Na vyprávění zážitků z netradiční noci čekali v mrazivém ránu také odpočinutí rodiče. No a my jsme si oddechli, že celá akce tak úspěšně proběhla a spěchali jsme do své postele dohnat to, na co nebylo tuto noc moc času. Tedy na spánek! Lenka, Jirka a vychovatelky ŠD Vydává: ZŠ Mládežnická 536, TRUTNOV 4 v počtu 700 výtisků - 7. listopadu Strana 12 (celkem 12)

listopad 2005 Provoz: Ráno PO-PÁ 7:00 7:45 Odpoledne PO ČT 12:45 18:00 Klub je určen žákům II. stupně.

listopad 2005 Provoz: Ráno PO-PÁ 7:00 7:45 Odpoledne PO ČT 12:45 18:00 Klub je určen žákům II. stupně. 3 listopad 2005 Provoz: Ráno PO-PÁ 7:00 7:45 Odpoledne PO ČT 12:45 18:00 Klub je určen žákům II. stupně. 15 PŘIJÍMÁME NÁVRHY NA NÁZEV KLUBU. Nejlepší bude ohodnocen. Pojďte s námi vytvořit místečko, kde

Více

Burza středních škol. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4

Burza středních škol. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Burza středních škol V pondělí 22. listopadu se uskuteční v naší škole již devátá prezentace zástupců středních škol. Srdečně zveme všechny vycházející žáky,

Více

družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 branně-ekologický den Novinka pro rodiče informace KZČ, Chobotnice a ŠD

družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 branně-ekologický den Novinka pro rodiče informace KZČ, Chobotnice a ŠD Co uvnitř najdete družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 branně-ekologický den Novinka pro rodiče informace KZČ, Chobotnice a ŠD družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 datum čas pořadatel

Více

STŘEDNÍ LESNICKÁ ŠKOLA

STŘEDNÍ LESNICKÁ ŠKOLA 3 listopad 2004 Burza středních škol a učilišť Zveme rodiče a žáky 9. a 8. tříd na 4. setkání se zástupci středních škol a učilišť našeho regionu. Akce se uskuteční před třídními schůzkami v úterý 23.11.2004

Více

Informační občasník Mateřské školy Ročov

Informační občasník Mateřské školy Ročov Informační občasník Mateřské školy Ročov č. 1 září 2014 Přivítání všech dětí v MŠ proběhlo 1. 9. 2014. Na děti ve školce čekalo malé překvapení. Třídní seznam dětí i se značkami najdete na nástěnce v šatně

Více

1. oddělení CIPÍSEK p. uč. Alena Horklová p. uč. Jarmila Petrošová. 2. oddělení RÁKOSNÍČEK p. uč. Jarmila Forgačová p. uč.

1. oddělení CIPÍSEK p. uč. Alena Horklová p. uč. Jarmila Petrošová. 2. oddělení RÁKOSNÍČEK p. uč. Jarmila Forgačová p. uč. Vaše děti vzdělává 1. oddělení CIPÍSEK p. uč. Alena Horklová p. uč. Jarmila Petrošová 2. oddělení RÁKOSNÍČEK p. uč. Jarmila Forgačová p. uč. Jitka Šugarová 3. oddělení KRTEČEK p. uč. Bc. Taťána Řehová

Více

VÝUKA JAZYKŮ ZÁJMOVÁ ČINNOST ORGANIZACE 1. ROČNÍKU DESATERO PRO PRVŇÁČKY

VÝUKA JAZYKŮ ZÁJMOVÁ ČINNOST ORGANIZACE 1. ROČNÍKU DESATERO PRO PRVŇÁČKY VÝUKA JAZYKŮ Od třetí třídy začíná výuka cizího jazyka. Angličtinu mohou děti navštěvovat i v kroužku, který na naší škole probíhá v odpoledních hodinách. Od 7. ročníku vyučujeme 2. cizí jazyk ( Nj, Fj,

Více

Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536

Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536 Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Stránka 2 Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536 Rozšířená výuka tělesné výchovy 2014/2015 Milí rodiče, i pro školní rok 2014/2015 vám a vašim dětem nabízíme

Více

TRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY

TRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Vánoční dílničky Vyučující a vychovatelky školní družiny srdečně zvou rodiče a budoucí prvňáčky na TRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY Přijďte si s námi: zazpívat udělat

Více

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 Hudební pásmo nacvičil Mgr.Roman Drápal s dětmi Pondělí 13.dubna Pondělí velikonoční

Více

školní rok 2006/2007

školní rok 2006/2007 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2006/2007 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

Informace v KZČ Eldorádo na výše uvedené adrese, na tel. č. 499 859 956, 731 106 065 nebo na e-mailové adrese eldorado@zsmltu.cz.

Informace v KZČ Eldorádo na výše uvedené adrese, na tel. č. 499 859 956, 731 106 065 nebo na e-mailové adrese eldorado@zsmltu.cz. Krouţky zahajují svou činnost v týdnu od 26. 9. 2011 a končí první týden v červnu 2012. Podepsanou přihlášku doneste nebo pošlete (na výše uvedenou adresu) do KZČDM nejpozději do čtvrtka 15. 9. 2011. O

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno Školní rok: 2017/2018 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno 616 00 I. Provoz mateřské školy - pondělí pátek 7,00-17,00 hod. - je možné předem dohodnout individuální dobu vyzvednutí

Více

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod.

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. pavilon 1. stupně Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Základní škola, Mládežnická

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2007/2008 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

Informace v KZČ Eldorádo na výše uvedené adrese, na tel. č. 499 859 956, 731 106 065 nebo na e-mailové adrese eldorado@zsmltu.cz.

Informace v KZČ Eldorádo na výše uvedené adrese, na tel. č. 499 859 956, 731 106 065 nebo na e-mailové adrese eldorado@zsmltu.cz. Kroužky zahajují svou činnost v týdnu od 24. 9. 2012 a končí první týden v červnu 2013. Podepsanou přihlášku doneste nebo pošlete (na výše uvedenou adresu) do KZČDM nejpozději do pátku 14. 9. 2012. O termínu

Více

Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10. Vnitřní řád

Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10. Vnitřní řád Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10 Vnitřní řád ŠKOLA 1. Režim dne Vyučování začíná dopoledne v 8.00 hodin v obou budovách školy. Odpolední vyučování začíná ve 12.45

Více

OCo uvnitř najdete. Oco nového od září. Oprvní zářijové akce. OInformace KZČ eldorádo. Odalší ohlédnutí za letními tábory. Oinformace ze sportu

OCo uvnitř najdete. Oco nového od září. Oprvní zářijové akce. OInformace KZČ eldorádo. Odalší ohlédnutí za letními tábory. Oinformace ze sportu OCo uvnitř najdete Oco nového od září Oprvní zářijové akce OInformace KZČ eldorádo Odalší ohlédnutí za letními tábory Oinformace ze sportu OFoto ohlédnutí za 1. zářím 2008 O Duncan jánské lázně Na naší

Více

Program školního roku 2014 2015

Program školního roku 2014 2015 Program školního roku 2014 2015 SOUTĚŽE A PROJEKTY : Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního významu Školní pěvecká soutěž

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

Základní škola Rýmařov Školní náměstí 1. Školáček Z Á Ř. Motto školy. Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické.

Základní škola Rýmařov Školní náměstí 1. Školáček Z Á Ř. Motto školy. Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické. Základní škola Rýmařov Školní náměstí 1 Školáček Z Á Ř Í Motto školy Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické. Je třeba si je zasloužit. Například slušným chováním. Školní rok 2014/2015 Nový

Více

INFORMACE PRO RODIČE (školní rok 2015/2016)

INFORMACE PRO RODIČE (školní rok 2015/2016) INFORMACE PRO RODIČE (školní rok 2015/2016) Vážení rodiče, začal další školní rok a jménem všech učitelů a zaměstnanců železnorudské školy vám chci poděkovat za vaši podporu škole v minulém školním roce

Více

Název školy. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Znojmo, příspěvková organizace

Název školy. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Znojmo, příspěvková organizace Název školy Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Znojmo, příspěvková organizace Pontassievská 3, 669 02 Znojmo, tel.: 515 158 101 ředitel:

Více

Základní škola a mateřská škola Špindlerův Mlýn škola s rozšířenou výukou přírodovědných předmětů

Základní škola a mateřská škola Špindlerův Mlýn škola s rozšířenou výukou přírodovědných předmětů Základní škola a mateřská škola Špindlerův Mlýn škola s rozšířenou výukou přírodovědných předmětů Obsah Školní poradenské pracoviště... 2 Sportovní akce, soutěže, kultura:... 3 Mikulášská - pozvánka:...

Více

PLÁN VÝCHOVNÉHO PORADENSTVÍ

PLÁN VÝCHOVNÉHO PORADENSTVÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ADAMOV PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PLÁN VÝCHOVNÉHO PORADENSTVÍ školní rok 2013-2014 PaedDr. Dalimila HODAŇOVÁ výchovná poradkyně Rámcový plán činnosti výchovného poradce 1. pololetí

Více

PLÁN VÝCHOVNÉHO PORADCE školní rok 2018/2019. SRPEN - vypracovat plán výchovného poradce

PLÁN VÝCHOVNÉHO PORADCE školní rok 2018/2019. SRPEN - vypracovat plán výchovného poradce Soukromá obchodní akademie, spol. s r. o. Svatováclavská 1404, 438 01 Žatec tel.: 415 726 003, fax: 415 726 003, www.soazatec.cz, e-mail: soa@soazatec.cz PLÁN VÝCHOVNÉHO PORADCE školní rok 2018/2019 SRPEN

Více

SEZNAM STŘEDNÍCH ŠKOL PŘIHLÁŠENÝCH K PILOTNÍMU OVĚŘOVÁNÍ ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2015_KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ

SEZNAM STŘEDNÍCH ŠKOL PŘIHLÁŠENÝCH K PILOTNÍMU OVĚŘOVÁNÍ ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2015_KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ SEZNAM STŘEDNÍCH ŠKOL PŘIHLÁŠENÝCH K PILOTNÍMU OVĚŘOVÁNÍ ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2015_KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ REDIZO NÁZEV ŠKOLY OBEC ULICE KRAJ OBORY 68-42-M/01 Bezpečnostně právní činnost, 78-651014271

Více

PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO 1. POLOLETÍ 2017

PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO 1. POLOLETÍ 2017 PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO 1. POLOLETÍ 2017 PRAV I D ELNÉ AKCE 1. Setkání v klubovně Pravidelně každou třetí středu v měsíci od 14.00-17.00 hod. BUDOVA Diecézní rady CČSH v Brně, Česká 31, (vedle

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Zásady provozu Provoz ŠJ se řídí:-vyhláškou č. 107/2005 o školním stravování ze dne 25. 2. 2005, finanční normou v platném znění, metodikou spotřebního koše - školským zákonem

Více

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Slavnostní zahájení 3.9. Jičín město pohádky Růžovo-oranžový den Krakonošův trojboj 13.9. Jičín - město pohádky Na tento

Více

Základní škola a mateřská škola Častolovice

Základní škola a mateřská škola Častolovice Škola:Základní škola a mateřská škola Častolovice Vnitřní řád školní jídelny 262/2015 Účinnost od: 1.9.2015 Spisový znak: V VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Základní škola a mateřská škola Častolovice Vyplývá

Více

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Plán práce na měsíc listopad 2018 Čtvrtek 1. 11. 7.00 schůzka žákovského parlamentu Pátek 2. 11. Strašidelné hemžení soutěžní odpoledne ŠD (tělocvična)

Více

prosinec 2004 PROGRAM PETR KOTVALD MADALENA JOAVOVÁ THE FIREBALLS (ROKENROL) COPOLERA (BRAZILSKÝ TANEC) REBELS TEAM ORCHESTR LADISLAVA BAREE

prosinec 2004 PROGRAM PETR KOTVALD MADALENA JOAVOVÁ THE FIREBALLS (ROKENROL) COPOLERA (BRAZILSKÝ TANEC) REBELS TEAM ORCHESTR LADISLAVA BAREE 3 prosinec 2004 PROGRAM PETR KOTVALD MADALENA JOAVOVÁ THE FIREBALLS (ROKENROL) COPOLERA (BRAZILSKÝ TANEC) REBELS TEAM ORCHESTR LADISLAVA BAREE MODERÁTOØI: ÁRKA KUBELKOVÁ A TOMÁ MATUKA Zahájení prodeje

Více

Název školy. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Znojmo, příspěvková organizace

Název školy. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Znojmo, příspěvková organizace Název školy Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Znojmo, příspěvková organizace Pontassievská 3, 669 02 Znojmo, tel.: 515 158 101 ředitel:

Více

Základní škola Kadaň, Na Podlesí 1480, okres Chomutov tel. 0398-334711, tel./fax 0398-332831, E-mail: skola@5zskadan.cz, PSČ 432 01, IČO 46789995

Základní škola Kadaň, Na Podlesí 1480, okres Chomutov tel. 0398-334711, tel./fax 0398-332831, E-mail: skola@5zskadan.cz, PSČ 432 01, IČO 46789995 1 Základní škola Kadaň, Na Podlesí 1480, okres Chomutov tel. 0398-334711, tel./fax 0398-332831, E-mail: skola@5zskadan.cz, PSČ 432 01, IČO 46789995 PROVOZNÍ ŘÁD dle zákona č.258/2000 Sb., o ochraně veřejného

Více

Provoz týkajících se aktivit žáků: Běžný provoz od 6 16.30 hod. Aktivity: Organizace školního roku na příslušný rok a Plán týdne

Provoz týkajících se aktivit žáků: Běžný provoz od 6 16.30 hod. Aktivity: Organizace školního roku na příslušný rok a Plán týdne Provozní řád školy I. Údaje o zařízení: Adresa: Příkrá 67, 264 01 Sedlčany Typ školy: základní škola Kapacita: základní škola 480 žáků školní družina 100 žáků školní klub 220 žáků Zájmové činností, kroužky,

Více

Časopis MŠ. Říjen 2014

Časopis MŠ. Říjen 2014 Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, Jitřní 277, příspěvková organizace Časopis MŠ Říjen 2014 Vydává: Mateřská škola Ústí nad Labem Brná Sebuzínská 42 Tel: 475 541 175 Mobil: 720 619 239 http://www.zsamsbrna.cz/

Více

Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614, příspěvková organizace, PSČ Zpravodaj

Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614, příspěvková organizace, PSČ Zpravodaj Základní škola, Most, Vítězslava Nezvala 2614, příspěvková organizace, PSČ 434 01 Zpravodaj pro žáky 9. ročníků, vycházející žáky nižších ročníků a jejich rodiče č. 1 ( pro interní účely školy ) ZÁŘÍ 2019

Více

Roční plán. Školní rok

Roční plán. Školní rok Roční plán Školní rok 2016-2017 Září 1.9. Mše svatá na zahájení školního roku ve Strašnicích od 9:00 hodin 6.-9.9. Adaptační kurz primy A 7.9. Vědecký jarmark, II. ročník a sexta 13.9. Burza učebnic o

Více

Informace v KZČ Eldorádo na výše uvedené adrese, na tel. č , nebo na ové adrese

Informace v KZČ Eldorádo na výše uvedené adrese, na tel. č , nebo na  ové adrese Kroužky zahajují svou činnost postupně na přelomu září a října 2019 (nejdříve však v týdnu od 23. 9. 2019) a končí poslední týden v květnu 2020. Podepsanou přihlášku doneste nebo pošlete (na výše uvedenou

Více

!! Zápis :00-17:00 hod.

!! Zápis :00-17:00 hod. !! Zápis 2.5.2017 13:00-17:00 hod. Zápis do naší MŠ na školní rok 2017/18 se bude konat 2.5. 2017 od 13:00-17:00 hodin v budově MŠ Bílá. S sebou přineste vyplněnou Žádost o přijetí a Evidenční list s potvrzením

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou letos organizovány nejen kroužky, ale i dohled nad žáky 5. třídy a 2. stupně. Pro žáky 5. třídy platí stejný režim (omlouvání, odchody, ) jako ve školní družině.

Více

Upravené ukazatele přímých NIV pro rok 2008 škol a školských zařízení zřízených krajem - Rada KHK tab. č. 1

Upravené ukazatele přímých NIV pro rok 2008 škol a školských zařízení zřízených krajem - Rada KHK tab. č. 1 P ř í l o h a R30-usneseni-příloha k usnesení RK-30-1367-2008-tab. 1, b.36 1 3121 1 Gymnázium Boženy Němcové, Hradec Králové, Pospíšilova tř. 324 2 3121 1 Gymnázium J. K. Tyla, Hradec Králové, Tylovo nábřeží

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Základní školy Základní škola J. A. Komenského a Mateřská škola, Přerov - Předmostí, Hranická 14 Školní olympiáda

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56 SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56 Jsme jedinou veřejnou školou svého typu v Plzeňském kraji. Pro školní rok 2017/2018 nabízíme žákům z 9. tříd ZŠ a Kvart víceletých gymnázií možnost studia oboru

Více

PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO (PKB) 2018

PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO (PKB) 2018 PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO (PKB) 2018 PRAVIDELNÉ AKCE 1. Setkání v klubovně Pravidelně každou třetí středu v měsíci od 14.00-17.00 hod. BUDOVA Diecézní rady CČSH v Brně, Česká 31, (vedle drogerie

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně:

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně: MOZAIKOVNÍK školní rok 2009 / 2010 Pracoviště I. stupně: Základní škola Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 732 234 209 (sborovna) 739 007 826 603 709 174 (p. ředitelka) Pracoviště

Více

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!!

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Milí rodiče, Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Během prvního týdne se děti především navzájem seznamovaly s novými kamarády.

Více

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium Plzeň otevírá pro školní rok 2015/2016 čtyřleté studium oboru vzdělání 79-41-K/41 GYMNÁZIUM (VŠECHNY DRUHY SPORTU), třída B 79-41-K/81

Více

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ČTVRTEK 1. ÚNOR, MATEŘSKÁ ŠKOLA Ve čtvrtek 1. 2. proběhne v mateřské školce od 8.00 hodin pro 3. a 4. třídu masopustní karneval. ČTVRTEK 1. ÚNOR, ZÁKLADNÍ ŠKOLA - výchovná

Více

STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU KORUNKA OSTRAVA-MARIÁNSKÉ HORY PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KORUNNÍ 49, 709 12 OSTRAVA - MARIÁNSKÉ HORY

STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU KORUNKA OSTRAVA-MARIÁNSKÉ HORY PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KORUNNÍ 49, 709 12 OSTRAVA - MARIÁNSKÉ HORY STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU KORUNKA OSTRAVA-MARIÁNSKÉ HORY PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KORUNNÍ 49, 709 12 OSTRAVA - MARIÁNSKÉ HORY STŘEDISKO PŘÍRODOVĚDCŮ ČKALOVOVA 10,708 00 OSTRAVA-PORUBA Telefon: 599 527 321,

Více

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56 SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56 Jsme jedinou veřejnou školou svého typu v Plzeňském kraji. Pro školní rok 2017/2018 otevíráme třídu oboru vzdělání 79-41-K/41 GYMNÁZIUM (VŠECHNY DRUHY SPORTU) čtyřleté

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

PONDĚLÍ 4. ČERVEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA V pondělí proběhne fotografování tříd (1. 4. třída) a pedagogického sboru mateřské školy.

PONDĚLÍ 4. ČERVEN, MATEŘSKÁ ŠKOLA V pondělí proběhne fotografování tříd (1. 4. třída) a pedagogického sboru mateřské školy. ORGANIZACE MĚSÍCE ČERVNA 2018 PÁTEK 1. ČERVEN, ZÁKLADNÍ ŠKOLA V pátek 1. 6. proběhne fotografování tříd a pedagogického sboru základní školy. Organizace o odpovědnost: Vladimír Vlk. PÁTEK 1. ČERVEN Nepřítomnost:

Více

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl PECKA Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl Květen 2018, ročník 9, číslo 3 Na tvorbě časopisu se podíleli: žáci II. stupně a jejich učitelé. Redakčně upravil Pavel P. 1 Líbil se mi Karlův most.

Více

Návštěva ze Senice. 12.vydání - listopad 2008. Večer duchů

Návštěva ze Senice. 12.vydání - listopad 2008. Večer duchů 12.vydání - listopad 2008 Večer duchů Návštěva ze Senice V pátek 31.10.2008 se vybraní žáci ze školní družiny již potřetí vydali na strašidelnou procházku. Tentokrát byla místem startu trutnovská radnice.

Více

Organizace školního roku 2015-2016

Organizace školního roku 2015-2016 Organizace školního roku 2015-2016 1) Organizace školního roku 2) Aktivity při ZŠ 3) Termíny nejdůležitějších akcí 4) Začátek vyučování a časové rozvržení vyučovacích hodin 5) Termíny třídnických hodin

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009 MOZAIKOVNÍK školní rok 2008 / 2009 Organizace školního roku 2008/2009 Zahájení školního roku 1. září 2008 Ukončení 1.pololetí 29. ledna 2009 Ukončení 2. pololetí 29. června 2009 PRÁZDNINY Podzimní prázdniny

Více

Neinvest. dotace CELKEM

Neinvest. dotace CELKEM P ř í l o h a RK24-usnesenRK24-usnesení,příl. K usn.rk24-1102-2008, b.97 Tabulka č. 1 Zvýšení nenárokových složek platů a motivačních složek mezd pedagogických pracovníků regionálního školství s ohledem

Více

Informace v KZČ Eldorádo na výše uvedené adrese, na tel. č , nebo na ové adrese

Informace v KZČ Eldorádo na výše uvedené adrese, na tel. č , nebo na  ové adrese Kroužky zahajují svou činnost v týdnu od 24. 9. 2018 a končí poslední týden v květnu 2019. Podepsanou přihlášku doneste nebo pošlete (na výše uvedenou adresu) do KZČDM nejpozději do úterý 18. 9. 2018.

Více

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium Plzeň otevírá pro školní rok 2015/2016 obor vzdělání 79-41-K/81 GYMNÁZIUM (VŠECHNY DRUHY SPORTU) osmileté studium, Prima Výhody

Více

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE 1. Rehabilitační cvičení parkinsoniků Tělocvična Každý čtvrtek 15.30-16.30 hod. (v termínech 15.1.-11.6. 2015 a 24.9.-10.12.2015) Tělocvična Sokolu

Více

Organizace školního roku

Organizace školního roku Základní škola a Mateřská škola Brumovice, okr. Břeclav, příspěvková organizace PSČ 691 11 ZŠ tel: 519 423 237 e-mail: zs.brumovice@tiscali.cz www.zsbrumovice.cz ŠJ tel.: 519 423 283 MŠ tel.: 511 110 617

Více

Adéla Davidová: K filmu Robinson Crusoe

Adéla Davidová: K filmu Robinson Crusoe Kalendář 9. 13. 5. škola v přírodě, Černý Důl 20. 5. integrační aktivita MŠ a ZŠ 1. 6. dětský den 3. 6. projektový den: Den životního prostředí 10. 6. integrační aktivita MŠ a ZŠ 10. 6. florbalový turnaj

Více

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56

SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56 SPORTOVNÍ GYMNÁZIUM PLZEŇ, VEJPRNICKÁ 56 Jsme jedinou veřejnou školou svého typu v Plzeňském kraji. Pro školní rok 2017/2018 otevíráme třídu oboru vzdělání 79-41-K/81 GYMNÁZIUM (VŠECHNY DRUHY SPORTU) osmileté

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY , příspěvková organizace se sídlem Chodovice 2, 508 01 Hořice VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Č.j.: 46/2015 Vypracoval: Vydal/Schválil: Na provozní poradě projednáno dne 28. 8. 2015 Vnitřní řád nabývá platnosti

Více

Základní škola včera a dnes

Základní škola včera a dnes ZAJEČOVSKÉ NOVINY ZŠ a MŠ ZAJEČOV Základní škola včera a dnes www.zszajecov.websnadno.cz V 90. letech minulého století vycházely Zaječovské listy a tehdejší pan ředitel RNDr. Radoslav Nop v nich často

Více

Roční plán práce 2018/2019

Roční plán práce 2018/2019 Základní škola Bruntál, Jesenická 10 Roční plán práce 2018/2019 Září 2018 Slavnostní zahájení školního vyučování 3. 9. Týden prevence a průřezových témat, akce jednotlivých tříd Adaptační pobyt žáků 6.

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk, příspěvková organizace Rybniční 203

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk, příspěvková organizace Rybniční 203 Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk, příspěvková organizace Rybniční 203 Plán práce na školní rok 2017 2018 zpracovala Bc. Eliška Ziková I. Identifikační údaje Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise

Více

Vnitřní řád stravovacího zařízení

Vnitřní řád stravovacího zařízení Mateřská škola, Velichovky Vnitřní řád stravovacího zařízení Vedoucí školní jídelny: Jaroslava Kašparová Kuchařky: Ivana Filipová, Lenka Tomášková Telefon pro odhlašování: 499 880 187 E mail: ms.velichovky@cmail.cz

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 Školní rok 2015-2016 začíná v úterý 1.září 2015 první pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 28.ledna 2016 druhé pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 30. Června 2016 Prázdniny

Více

SŠZE a SOU CHKT, Kostelec nad Orlicí. www.szeskostelec.cz

SŠZE a SOU CHKT, Kostelec nad Orlicí. www.szeskostelec.cz Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí SŠZE a SOU CHKT, Kostelec nad Orlicí Zahájení 3. září 2012 v 8:05 hodin v budovách

Více

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 Na začátku školního roku při nástupu do školní družiny dostane každý žák pro rodiče: 1.,, Vnitřní řád školní družiny (příloha) 2. Zápisní lístek 3. Pokyny pro zájemce ŠD 4.

Více

Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Budovatelů 1229, Hlinsko

Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Budovatelů 1229, Hlinsko Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Datum konání: 4. 2. 2019-8. 2. 2019 Místo konání: SVČ POHODA A POHODA COOL Budovatelů 1229, Hlinsko Denní doba

Více

11. Vybíjená (Preventan Cup)

11. Vybíjená (Preventan Cup) Příloha č. 1 b PŘEHLED SOUTĚŽÍ A AKCÍ 2013-14 (soutěže doporučené MŠMT ČR + ostatní) termín název soutěže určeno pro místo konání zodpovědný pracovník září 31.8.-1. Vesele do nového školního roku veřejnost

Více

A DA. tanec ekologie. hudba. Semináře. Tábory. Středisko volného času. volný čas. příroda. sport. Zábava

A DA. tanec ekologie. hudba. Semináře. Tábory. Středisko volného času. volný čas. příroda. sport. Zábava Komenského 810/9 787 01 www.doris.cz Středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris počítače příroda Zážitek hudba Zábava Semináře tanec ekologie Tábory zpěv sport

Více

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 STONOŽKA ŠKOLNÍ ČASOPIS 2018/2019 Žáci a pedagogové ZŠ Opatov CENA: 15,- ČÍSLO: 1 CO SI PŘEČTETE Úvodní slovo Hrou proti AIDS Projektový den: Cesta kolem světa MIKULÁŠ

Více

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT 2012 Statutární město Karlovy Vary Statutární město Karlovy Vary se v letošním roce již tradičně zapojilo do kampaní Evropský týden mobility a Evropský den

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLY. Předmět vymezení: Základní škola a Mateřská škola, Uherské Hradiště Jarošov, Pivovarská 200, příspěvková organizace

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLY. Předmět vymezení: Základní škola a Mateřská škola, Uherské Hradiště Jarošov, Pivovarská 200, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola, Uherské Hradiště Jarošov, Pivovarská 200, příspěvková organizace PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLY Č. j.: Spisový / skartační znak 214 /2018 A. 1. A5 Vypracoval: Schválil: Mgr. Pavel

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍ KLUB

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍ KLUB ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍ KLUB BLAHOVÁČEK Předkladatel Název školy Základní škola Bratří Čapků Úpice Adresa školy Komenského 151, 542 32 Úpice Jméno ředitele Mgr. Martin Zakouřil Kontakty telefon:

Více

V dubnu naši školu navštívil pan MgA. Jan Hrubec s krásným loutkovým představením Rozum a štěstí.

V dubnu naši školu navštívil pan MgA. Jan Hrubec s krásným loutkovým představením Rozum a štěstí. KRONIKA DUBEN 2016 APRÍLOVÁ ŠKOLA Navštívíme dneska spolu/ aprílovou školu,/ kde žáci s poškoláky v čele/ zkoušejí pana učitele S dětmi jsme v rámci hudební výchovy zhudebnili básničku Aprílová škola od

Více

Mateřská škola Bohuslavice Bohuslavice 99. Provozní řád

Mateřská škola Bohuslavice Bohuslavice 99. Provozní řád Mateřská škola Bohuslavice Bohuslavice 99 Provozní řád Základní škola a Mateřská škola, Bohuslavice, okres Šumperk, příspěvková organizace I. Údaje o zařízení Základní škola a Mateřská škola, Bohuslavice

Více

RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014

RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, POLICE NAD METUJÍ RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 Porady, pedagogické rady, třídní schůzky Provozní porady 1. a 2. stupeň 1. pololetí 2. pololetí 09. 09. 2013 03.

Více

Základní škola Choltice

Základní škola Choltice Základní škola Choltice VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Poslání školní družiny Školní družina se ve své činnosti řídí vyhláškou č. 74/2005 Sb., o zájmovém vzdělávání. Hlavním posláním je zabezpečení zájmové

Více

OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová

OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová Již 7. ročníkem 10 dní florbalu v České Třebové se mohli pyšnit organizátoři z florbalového klubu FbK Orlicko Třebovsko. Během celého týdne

Více

Organizace školního roku

Organizace školního roku Základní škola a Mateřská škola Brumovice, okr. Břeclav, příspěvková organizace PSČ 691 11 ZŠ tel: 519 423 237 e-mail: zs.brumovice@tiscali.cz www.zsbrumovice.cz ŠJ tel.: 519 423 283 MŠ tel.: 511 110 617

Více

INFORMAČNÍ BROŽURA ZÁKLADNÍ ŠKOLY BRATŘÍ ČAPKŮ ÚPICE. Co nabízí naše škola?

INFORMAČNÍ BROŽURA ZÁKLADNÍ ŠKOLY BRATŘÍ ČAPKŮ ÚPICE. Co nabízí naše škola? INFORMAČNÍ BROŽURA ZÁKLADNÍ ŠKOLY BRATŘÍ ČAPKŮ ÚPICE Co nabízí naše škola? JIŽ OD ROKU 2006/2007 VYUČUJEME PODLE NAŠEHO ŠKOLNÍHO VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU BLAHOVÁČEK V LETOŠNÍM ŠKOLNÍM ROCE BYLY ŽÁKŮM NABÍDNUTY

Více

Informace v KZČ Eldorádo na výše uvedené adrese, na tel. č , nebo na ové adrese

Informace v KZČ Eldorádo na výše uvedené adrese, na tel. č , nebo na  ové adrese Kroužky zahajují svou činnost v týdnu od 25. 9. 2017 a končí poslední týden v květnu 2018. Podepsanou přihlášku doneste nebo pošlete (na výše uvedenou adresu) do KZČDM nejpozději do pondělí 18. 9. 2017

Více

Poznáváme své město a jeho okolí

Poznáváme své město a jeho okolí ČINNOST družiny na měsíc březen Poznáváme své město a jeho okolí Navštěvujeme historické památky naší země, muzea a výstavy 6. 3. Tvoření pro maminky (DDM Lublaňská, Praha 2) I. a III. oddělení (2. A,

Více

Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 2017

Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 2017 Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 217 Rozdaných dotazníků: 83 Odevzdaných dotazníků: 64 Z toho : Třída 1. třída 2.

Více

Základní škola T. G. Masaryka Moravský Žižkov Školní rok 2015/2016 www.zs-mzizkov.cz

Základní škola T. G. Masaryka Moravský Žižkov Školní rok 2015/2016 www.zs-mzizkov.cz Základní škola T. G. Masaryka Moravský Žižkov Školní rok 2015/2016 www.zs-mzizkov.cz Profilace školy Naše škola se chce profilovat svým individuálním přístupem k žákům, zákonným zástupcům, vytvářet prostor

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN. VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN. VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008 Č.j. 77/2008/R Základní údaje Název: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN 561 66 Těchonín 4 IČO: 70985995 Tel.: 465 635

Více

ZŠ a MŠ Lipová. Přípravka pro předškoláky: strana 1. okres Prostějov, příspěvková organizace

ZŠ a MŠ Lipová. Přípravka pro předškoláky: strana 1. okres Prostějov, příspěvková organizace strana 1 Přípravka pro předškoláky: Přípravka pro předškoláky v lipovské základní škole letos proběhla třikrát, naposled 10. 5. 2016. Předškoláci procvičili grafomotoriku, matematické i jazykové dovednosti,

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 1. Výchovně vzdělávací oblast: 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

PARKINSON KLUB BRNO. PLÁN ČINNOSTI pololetí PRAVIDELNÉ AKCE

PARKINSON KLUB BRNO. PLÁN ČINNOSTI pololetí PRAVIDELNÉ AKCE PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2016-1. pololetí PRAVIDELNÉ AKCE 1. Rehabilitační cvičení parkinsoniků Tělocvična Každý čtvrtek 15.30-16.30 hod. (v termínech 14. 1. - 16. 6. 2016) Tělocvična Sokolu Brno

Více

Termín Akce Účastní se. Princové jsou na draka Divadelní představení 4.A,B,C tělocvičny prosím blok celý den

Termín Akce Účastní se. Princové jsou na draka Divadelní představení 4.A,B,C tělocvičny prosím blok celý den Přehled akcí: červen 2019 Termín Akce Účastní se Princové jsou na draka- muzikál blok tělocvičen- celý den Návštěva knihovny - vyhodnocení čtenářské soutěže 3.6. 9:00-11:00 Princové jsou na draka Divadelní

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Plán práce na školní rok 2013 2014 platný od 1. 9. 2013 zpracovala Bc. Eliška Ziková 1. Pravidelná zájmová činnost Při DDM bude letos pracovat

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, PELECHOVSKÁ 800

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, PELECHOVSKÁ 800 ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, PELECHOVSKÁ 800 www.zspelechovska.cz skola@zspelechovska.cz 191 žáků v 11 třídách 18 učitelů 2 vychovatelky ŠD 9 provozních zaměstnanců Nižší počet žáků individuální přístup

Více

AKTIVITY ŠKOLY. Akce Třída Termín

AKTIVITY ŠKOLY. Akce Třída Termín AKTIVITY ŠKOLY Akce Třída Termín 1. Sběr druhotných surovin Starého papíru 1. - 9. tř. říjen, duben Sběr přírodnin pro lesní zvěř (kaštany, žaludy) říjen - listopad 2.Výtvarné soutěže, akce Masky /čert,

Více