ZIMA 08 / 09 ZIMNÍ OBLEČENÍ. MATERIÁLY DIAMOND SOFT vlákno s

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZIMA 08 / 09 ZIMNÍ OBLEČENÍ. MATERIÁLY DIAMOND SOFT vlákno s"

Transkript

1 ZIMA 08 / 09 ZIMNÍ OBLEČENÍ Zimní oblečení BBB udrží vaše tělo v teple a perfektně chrání před větrem, deštěm a zimou. Skvělý anatomický střih a funkční materiály použité při výrobě udržují dokonalou teplotní rovnováhu při vyjížďkách. BBB zímní oblečení je vyrobeno z různých high-endových a odolných vláken. I když je mrazivo, prší nebo sněží, BBB zimní oblečení vám umožní vychutnat si cyklistiku naplno. Tak vyražte ven a užijte si jízdu! Všechny modely BBB zimního oblečení je k dispozici ve velikosti: S, M, L, XL a XXL. MATERIÁLY DIAMOND SOFT vlákno s úpravou HYDROFIT Diamond Soft je high-endové funkční vlákno, na vnitřní straně opatřené teplou fleece vrstvou. Kombinace těchto materiálů na zimním oblečení BBB zaručuje rychlý transport vlhkosti od pokožky a také rychlé odpařování této vlhkosti. MULTI-STRETCH velovložka Nejvyšší modelová řada velovložek. Nejlepší pocit a nejvyšší komfort. Antibakteriální úprava. Vyrobena kompletně z jednoho kusu, žádné švy nebo boční panely. THERMO vlákno Materiál vyrobený z 11% elastanu / 89 % polyesteru, Vynikající izolační vlastnosti. Perfektní pro chladné počasí. EVERTEK THERMO PLUS vlákno HO-COOLING ULTRA-STRETCH velovložka WINDTEX VUELTA vlákno Větru odolný, vodu odpuzující, elastický materiál v měkkou vnitřní stranou. Lehký a prodyšný. Rychle schnoucí high-tech vlákno. Rychle odvádí vlhkost od kůže a přenáší ji do vnější vrstvy. Pomáhá udržet tělo v optimální teplotě. Prodyšná, větru a vodě odolná membrána. Wintex se skládá ze tří vrstev, pro nejlepší izolační vlastnosti. High-tech vlákno s nepřekonatelnou schopností odvádění potu. Excelentní izolace a také snadné praní, jsou předností tohoto materiálu. High-end, měkká elastická vložka. Velmi komfortní. Anatomicky tvarovaná pro nejlepší pocit. Výborně odvádí vlkost. Přední a boční panel z froté materiálu. Elastické, antibakteriální vlákno vyrobené z 15% elastanu / 85 % polyamidu. Vynikající izolace, prodyšnost a odvádění vlhkosti od pokožky. Měkká fleece vrstva na vnitřní straně. BBW-131 HIGHSHIELD MEN Pánská zimní bunda. Přední díl vyrobený z 100% Windtexu. Větruodolný, prodyšný. Zadní díl vyrobený z teplého Thermo Plus vlákna. Měkký fleece na vnitřní straně. Praktická kapsa na prsou (pro MP3 přehrávač/peněženku). Silikonový lem okolo pasu a v rukávech zabraňuje sklouznutí. Zadní kapsa se zipem, rozdělená na dvě části. Anatomický střih, perfektně padne. Reflexbní pásky pro vynikající viditelnost. K dostání ve čtyřech barevných kombinacích. BBW-132 HIGHSHIELD WOMEN Dámská zimní bunda. Přední díl vyrobený z 100% Windtexu. Větruodolný, prodyšný. Zadní díl vyrobený z teplého Thermo Plus vlákna. Měkký fleece na vnitřní straně. Silikonový lem okolo pasu a v rukávech zabraňuje sklouznutí. Zadní kapsa se zipem, rozdělená na dvě části. Anatomický střih, perfektně padne. Reflexbní pásky pro vynikající viditelnost. K dostání ve dvou barevných kombinacích.

2 BBW-135 SPRINGSHIELD MEN Dres a dlouhým rukávem z materiálu Diamond Soft. Vynikající dres pro časné jaro a podzim. Diamond Soft vlákno s úpravou Hydrofit. Silikonový lem kolem pasu. Tři zadní kapsy, jedna z nich se zipem. Anatomický střih, perfektně padne. Reflexní pásky pro vynikající viditelnost. K dostání ve čtyřech barevných kombinacích. BBW-136 SPRINGSHIELD WOMEN Dres a dlouhým rukávem z materiálu Diamond Soft. Vynikající dres pro časné jaro a podzim. Diamond Soft vlákno s úpravou Hydrofit. Silikonový lem kolem pasu. Tři zadní kapsy, jedna z nich se zipem. Anatomický střih, perfektně padne. Reflexní pásky pro vynikající viditelnost. K dostání ve třech barevných kombinacích. BBW-59 SQUADRA JERSEY Dres s dlouhým rukávem vyrobený za materiálu HO-Cooling. Jemné vlákno charakteristické svojí prodyšností a měkkým pocitem. Čtyři kapsy vzadu, jedna se zipem YKK. Celorozepínací zip YKK vepředu. K dostání ve dvou barevných kombinacích. BBW-141 WINDSHIELD MEN Lehoučká, větruodolná pánská bunda. Evertek; prodyšný, větru & vodě odolný materiál. Snadno ji složíte a převážíte. Anatomický střih, perfektně padne. Celorozepínací zip YKK vepředu. Reflexní pásky pro vynikající viditelnost. K dostání ve dvou barevných kombinacích. BBW-142 WINDSHIELD WOMEN Lehoučká, větruodolná dámská bunda. Evertek; prodyšný, větru & vodě odolný materiál. Snadno ji složíte a převážíte. Anatomický střih, perfektně padne. Speciální střih respektující ženskou anatomii. Celorozepínací zip YKK vepředu. Reflexní pásky pro vynikající viditelnost. K dostání ve dvou barevných kombinacích.

3 BBW-125/126 TIGHTSHIELD BIB TIGHTS Zimní, elastické kalhoty. Vyrobeny z materiálu Vuelta. Sešito ze 14 panelů, perfektně padnou. Ploché švy pro maximální komfort. Horní díly z termo materiálu. Silikonový lem kolem nohavic. Barva: černá. Také v provedení s antibakteriální vložkou Multi-stretch (BWS-126) BBW-127/128 TIGHTSHIELD TIGHTS Zimní, elastické kalhoty. Vyrobeny z materiálu Vuelta. Sešito ze 12 panelů, perfektně padnou. Speciální střih respektující ženskou anatomii. Ploché švy pro maximální komfort. Elastický pas. Silikonový lem kolem nohavic. Barva: černá. Také v provedení s antibakteriální vložkou Multi-stretch (BWS-128) BBW-123/124 QUADRA BIB TIGHTS Elastické kalhoty, vyrobeny z materiálu Thermo. Anatomický střih, perfektně padne. Horní díly z termo materiálu. Zip u kotníků pro snadnější oblékání a svlékání. Barva: černá. Také v provedení s vložkou Ultra-stretch (BWS-124) BBW-121/122 QUADRA TIGHTS Elastické kalhoty, vyrobeny z materiálu Thermo. Anatomický střih, perfektně padne. Zip u kotníků pro snadnější oblékání a svlékání. Barva: černá. Také v provedení s vložkou Ultra-stretch (BWS-122)

4 NÁVLEKY NA BOTY MATERIÁLY BBB má v nabídce široký sortiment návleků, vždy perfektní návleky do každého počasí. YKK zip garantuje perfektní ovládání za všech podmínek. Všechny návleky BBB mají Open Sole System (O.S.S), který zabraňuje poškození podrážky návleku. Díky systému O.S.S můžete návleky používat pro MTB i silniční kola. Všechny návleky BBB jsou k dostání ve velikostech: 39/40, 41/42, 43/44, 45/46, 47/48 (kromě modelu LightFlex který je uni-size) A B KEVLAR Materiál s velkou odolností proti opotřebení a průrazu. Zabraňuje poškození návleků při chůzi. SHARKSKIN neopren Extra pevný, teplý a elastický neopren. Zaručuje maximální odolnost. MULTI STRETCH NYLON neopren High-endový pružný, nylonem laminovaný neopren. Vynikající obepnutí tretry a ochrana proti vodě. Nylonové okraje zvyšují odolnost návleků. WATERFLEX Progresivní PolyUrethanem (PU) potažený materiál s vnitřní vrstvou Microfleece poskytuje maximální odolnost proti vodě při zachování výborné flexibility. NEOSKIN neopren Neopren potažený speciální A B antibakteriální vrstvou. Měkký, hladký a voděodolný povrch. WINDSTER Větruodolný a prodyšný materiál. Poskytuje perfektní ochranu proti větru. A BWS-01 RACEPROOF B Lehké návleky vynikající do suchého zimního počasí. Anatomický design díky kterému návleky dobře padnou. Velmi kvalitní A materiál B Windster poskytuje maximální ochranu před větrem a zimou. Zadní část je měkká a pohodlná na nošení. Bez zipu. Výborné i pro použití na in-line brusle. BWS-02 HEAVYDUTY Odolné návleky navržené tak, aby poskytly tu nejlepší ochranu před zimou. 3mm Multi Stretch neopren s nylonovým vyztužením po stranách. Průmyslový, nylonový zip YKK, který se nezasekává. Zapínání na pásek se suchým zipem, aby návleky perfektně padly. Extra vyztužení z reflexního materiálu 3M mezi patou a zipem. BWS-04 HARDWEAR Tyto návleky chrání před chladem a mokrem. NeoSkin odolný materiál se 3mm neoprenovým základem. Kvalitní návleky s dvojitou pružností, aby dobře padly a byly odolné proti vodě. Pogumované švy dělají návleky 100% nepromokavé. Rexlexní, průmyslový zip YKK. Dvě kevlarové vyztuhy. Jedna meti patou a zipem a druhá na špičce návleku. Zapínání na pásek se suchým zipem, aby návleky perfektně padly.

5 BWS-10 LIGHTFLEX Lehké, tenké a pružné návleky z Lycry. Elastické vlákno zaručí, že jsou hladké a pevně obtažené okolo tretry. Jedna velikost. Pasuje na boty 41/42, 43/44, 45/46. K dostání ve dvou barvách: černé a modré. BWS-13 RACEFLEX Navrženo pro dokonalou ochranu proti dešti. Extra odolná kevlarová vložka na špičce a patě. Pokrokový 2mm karbonový WaterFlex materiál, vnější povrch PolyUrethane (PU), vnitřní MicroFleece. Posyktuje tu nejlepší ochranu před vodou. Přitom si zachováná odolnost, maximální flexibilitu. Ergonomický design, vyrobeno ze dvou panelů. Díky tomu je použito minimum švů a návleky přesto dokonale padnou Reflexní, průmyslový, pevný nylonový zip YKK. Krytý zip pro nejlepší vlastnosti i v nejhorším počasí. Pásek na suchý zip pro dokonalé dotažení. Všechny švy jsou podlepeny voděodolnou páskou.

6 ZIMNÍ RUKAVICE Zimní rukavice BBB jsou vyrobeny pomocí širokého arzenálu high-tech vláken, která udrží teplo uvnitř a chlad venku. Umožní přitom maximální cirkulaci vzduchu, takže nebudete mít ruce vlhké a studené. Jsou vyrobeny tak, aby vydržely nešetrné zacházení při jízdách terénem a zároveň byly příjemní a pohodlné A co víc - jsou elagantní a moderní. Budete pod velkým tlakem, jakou najít výmluvu, abyste nemuseli na kolo i v té největší zimě. Tak vyražte ven a užijte si jízdu!! A MATERIÁLY AMARA Vyztužení materiálem Amara mezi palcem a ukazováčkem zabraňuje opotřebení a roztrhání v nejvíce namáhaných oblastech. TERRY TOWEL Velmi měkký, savý materiál. Umístěn na hřbetu palce pro utírání potu. GEL-INSERT Gelová vložka, která redukuje nárazy a chrání vaše ruce před bolestí. B RUBBERTEC vyztužení Vyztužení Rubertecem umožňuje pevný kontakt s řídítky a perfektní úchop za mokra i sucha. SILICONOVÝ potisk Silikonový potisk na dlani umožňuje pevné držení řídítek a snadné řazení a brždění. WINDPROTECT Prodyšná, vodě a větru odolná membrána. Materiál umožňuje potu odpařovat se od pokožky, ale zabraňuje vlhkosti dostat se dovnitř. WINDSTER Větru odolný materiál. Nabízí perfektní ochranu před větrem a zimou. Všechny BBB rukavice jsou ve velikostech: S, M, L, XL a XXL BWG-02 COLDSHIELD Sportovní rukavice pro závodní využití. Vyztužení z Amary mezi palcem a ukazováčkem. Vyrobeno z materiálu Spantex. Lehké zimní rukavice pro dokonalý úchop. Dlaň z materiálu Vitech s vyztužením Rubbertec a neklouzavým silikonový potiskem na prstech. Windprotect, větru odolná membrána dělá tyto rukavice odolné proti větru a zimě a zárověň prodyšné. Froté materiál na palci pro utírání potu. Komfortní, extra dlouhý (40mm) lem z neoprenu. Dvě barevné verze: šedá a černá. BWG-05 WEATHERPROOF 2 Ideální rukavice pro vlhké a mrazivé počasí. Dlaň vyztužená Amarou, protiskluzový silikonový potisk. Speciální 3-vrstvý systém: 1. Vnitřní vrstva zajistí pohodlí a maximální izolaci. 2. Vrstva z moderního materiálu Hypora, vyrobená z polyuretanu (PU), zastaví studený vzduch a vodu. Mikroskopické otvory přitom umožní plynulé odpařování vlhkosti. 3. Vnější vrstva je na hřbetu ruka tvořena materiálem ThermoProof a na dlani Amarou. Tato kombinace zaručuje, že rukavice perfektně padbou. Komfortní, extra dlouhá 50mm manžeta s neoprenovým zapínacím páskem pro maximální komfort. BWG-07 WINDBREAKER Větru odolné rukavice pro závodní použití. Vyztužení z Amary mezi palcem a ukazováčkem. Materiál Windster udržuje teplo uvnitř a chlad vně rukavic. Velmi snadno se nasazují a jsou lehké! Vyztužení dlaně z materiálu Amara, antiskluzový silikonový potisk. Dlaň vyztužená materiálem Rubbertec pro lepší úchop. Na hřbetu palce froté materiál k utírání potu. Zapínání páskem na suchý zip s logem.

7 DOPLŇKY BBB doplňky chrání hlavu, nohy a ruce před zimou. Během cvičení a sportovních aktivit, srdce zásobuje krví především životně důležité orgány. Následkem toho, do hlavy proudí méně krve a dochází k jejímu prochladnutí. Čepice Helmethat a Winterhat udrží vaši hlavu v teple i v mrazivém zimním počasí. Návleky na nohy a ruce jsou určeny pro jarní a podzimní použití. Návleky jsou k dispozici ve velikostech: S, M, L, XL a XXL. BBW-97 HELMETHAT BBW-97 Vyrobeno z Thermo vlákna. Dvojitá zateplená vrstva přes uši. Měkká fleece vnitřní vrstva. Ploché švy pro maximální pohodlí. Univerzální velikost. BBW-96 WINTERHAT Vyrobeno z Thermo vlákna. Měkká fleece vnitřní vrstva. Ploché švy pro maximální pohodlí. Univerzální velikost. BBW-96 BBW-92 COMFORT ARMS Vyrobeno z Thermo vlákna. Ploché švy pro maximální komfort. Anatomický tvar tvořený více panely. Pogumované lemy. K dostání ve dvou barvách: modré a černé. BBW-91 COMFORT LEGS Vyrobeno z Thermo vlákna. Ploché švy pro maximální komfort. Anatomický tvar tvořený více panely. Pogumované lemy. K dostání ve dvou barvách: modré a černé. Fotografie: BBB Bike Parts, Ed Buying a Cor Vos. Copyright BBB Bike Parts. Všechna práva vyhrazena. Specifikace všech produktů se mohou změnit bez předchozího upozornění.

Podrobně k vybraným modelům Craft z kolekce podzim/zima 2013-2014

Podrobně k vybraným modelům Craft z kolekce podzim/zima 2013-2014 Příloha č. 1 Podrobně k vybraným modelům Craft z kolekce podzim/zima 2013-2014 CRAFT BIKE oblečení na cyklistiku Thermal koncept CRAFT PB Light Thermal dres Mírně zateplený celorozepínací dres s dlouhým

Více

SOFTSHELLOVÉ OBLEČENÍ zn. Outdoorkids

SOFTSHELLOVÉ OBLEČENÍ zn. Outdoorkids SOFTSHELLOVÉ OBLEČENÍ zn. Outdoorkids - šité speciálně tak, aby vyhovovalo všem dětem a ustálo i nejnáročnější dětské aktivity za každého počasí - univerzální, vhodné na všední nošení, sport i do přírody

Více

etape ACTIVE LIFE ZIMA O7/O8

etape ACTIVE LIFE ZIMA O7/O8 etape ACTIVE LIFE ZIMA O7/O8 Výrobky Etape Vám umožní prožít pøíjemné zážitky pøi sportu a ve volném èase. Jsou navrženy tak, aby Vás nijak mezovaly v pohybu a maximálnì ochránily pøed chladem. neo- Tìchto

Více

Racing. 32511 RaceX jednodílná kombinéza, pánská. 32521 RaceX dvoudílná kombinéza, pánská. Poznámky: 0.00000 08102907 37.5 750.0.

Racing. 32511 RaceX jednodílná kombinéza, pánská. 32521 RaceX dvoudílná kombinéza, pánská. Poznámky: 0.00000 08102907 37.5 750.0. Textilní produkty řady Swix jsou speciálně vyvinuty pro vrcholové sportovce a profesionální závodníky v běžeckém lyžování. Kolekce je však svým rozsahem velmi populární i mezi nadšenci do lyžování, kteří

Více

Workbook 2019 CYKLISTICKÉ OBLEČENÍ S VLASTNÍM DESIGNEM

Workbook 2019 CYKLISTICKÉ OBLEČENÍ S VLASTNÍM DESIGNEM Workbook 2019 CYKLISTICKÉ OBLEČENÍ S VLASTNÍM DESIGNEM PRO KOLEKCE Jsem cyklista tělem i duší. Upřednostňuji vysoce kvalitní látky a propracované střihy. Sleduji nejnovější trendy na trhu a chci oblečení,

Více

P O D Z I M / Z I M A A U T U M N / W I N T E R

P O D Z I M / Z I M A A U T U M N / W I N T E R P O D Z I M / Z I M A A U T U M N / W I N T E R 2 O 1 O ACTIVE LIFE Nová kolekce Etape podzim/zima 2010 je určena pro všechny, kteří se chtějí při sportu cítit příjemně, mít pocit bezpečí a přitom vypadat

Více

Hovězí štípaná kůže, zesílená dlaň, hřbet z červené bavlny, pogumovaná manžeta

Hovězí štípaná kůže, zesílená dlaň, hřbet z červené bavlny, pogumovaná manžeta obj. kód název velikosti standard cena bez DPH cena s DPH Rukavice ze strečové tkaniny z polyesteru a bavlny, bezešvé. Modré PVC tečky na obou straných rukavic (na dlani i hřbetě). Strečová tkanina na

Více

1988 Bunda zimní GORE-TEX, str. 44

1988 Bunda zimní GORE-TEX, str. 44 PRACUJETE V DEŠTI A HLUKU? Odepínací ochranná kapuce ze super-lehkého materiálu GORETEX s inovovaným systémem úprav se může nosit přes klapky na uši, čímž vám zajistí mimořádné teplo i v náročném pracovním

Více

OBLEČENÍ. www.cormoran.de. Erfolg durch Technik. Erfolg durch Technik

OBLEČENÍ. www.cormoran.de. Erfolg durch Technik. Erfolg durch Technik thermo - OBLEČEN Bunda do pasu Outdorová, rybářská vesta vycpaná. Venkovní materiál je vyroben z voděodpudivého materiálu, aby odolal krátkým sprškám. Nabízí skvělý komfort a spoustu různě velikých kapes.,

Více

XTR NEJNOVĚJŠÍ FUNKČNÍ PRÁDLO

XTR NEJNOVĚJŠÍ FUNKČNÍ PRÁDLO 70 TEPLO A SUCHO Opravdový pracovní komfort začíná přímo na těle. Naše oděvy na tělo jsou ušity z velmi funkční tkaniny, která odvádí pot a vlhkost od těla, čímž Vás udrží v teple a suchu. KOMFORT PŘÍMO

Více

Technická specifikace zadávací dokumentace

Technická specifikace zadávací dokumentace Technická specifikace zadávací dokumentace Pracovní oděv pro provoz Oděv uniforma by měla být praktická, odolná a paropropustná. Barvy nesmějí být křiklavé, musí být vyvážené a pokud možno přírodní. Oděv

Více

1277 Bunda dámská Soft Shell malířská, str. 98 1275 Bunda Soft Shell malířská, str. 98 3275 Kalhoty malířské s HP, str. 96

1277 Bunda dámská Soft Shell malířská, str. 98 1275 Bunda Soft Shell malířská, str. 98 3275 Kalhoty malířské s HP, str. 96 94 1277 Bunda dámská Soft Shell malířská, str. 98 1275 Bunda Soft Shell malířská, str. 98 3275 Kalhoty malířské s HP, str. 96 SVOBODA PŘI PRÁCI. KOLEKCE PRO MALÍŘE ÚŽASNÝ KOMFORT, KTERÝ PERFEKTNĚ PADNE

Více

P O D Z I M / Z I M A A U T U M N / W I N T E R

P O D Z I M / Z I M A A U T U M N / W I N T E R P O D Z I M / Z I M A A U T U M N / W I N T E R 2 O 11 DÁMSKÁ BUNDA FUTURA WS materiál Soft Shell s membránou a zateplením elastické panely na bocích a rukávech zvýšený stojáček na ohrnutí protiskluzový

Více

SILNIČNÍ OBLEČENÍ KOMBINÉZY

SILNIČNÍ OBLEČENÍ KOMBINÉZY SILNIČNÍ OBLEČENÍ KOMBINÉZY Kožená kombinéza CR Kožená kombinéza z 1,2-1,4mm silné kůže vysoce oděruvzdorné. Multi-panel grafik design. Mnohovrstvé stehy - vysoce odolné proti roztržení. Snímatelné GP

Více

PRO PRÁCI SPORT VOLNÝ. podzim/zima. Švédská kvalita NOVINKY

PRO PRÁCI SPORT VOLNÝ. podzim/zima. Švédská kvalita NOVINKY PRO PRÁCI SPORT VOLNÝ 2015 podzim/zima Švédská kvalita NOVINKY JAKÝ JE VÁŠ ÚKOL? PŘEDSTAVUJEME NOVOU GENERACI PRACOVNÍCH KALHOT Snickers Workwear slaví 40. výročí inovativní historie spuštěním úplně nové

Více

ODLO - vášeň ke sportu

ODLO - vášeň ke sportu TECHNICKÉ FUNKČNÍ OBLEČENÍ FUNKČNÍ SPORTOVNÍ OBLEČENÍ VRCHOLNÉ KVALITY PRO VŠECHNY, KTEŘÍ RÁDI SPORTUJÍ. ODLO MÁ TO SPRÁVNÉ OBLEČENÍ PRO KAŽDOU SITUACI. ODLO - vášeň ke sportu ODLO je výrobcem sportovního

Více

Aker is the main sponsor of the Norwegian XC Ski Teams. Photo: Vegard Breie. Swix Apparel Catalog AW 13/14

Aker is the main sponsor of the Norwegian XC Ski Teams. Photo: Vegard Breie. Swix Apparel Catalog AW 13/14 Aker is the main sponsor of the Norwegian XC Ski Teams. Photo: Vegard Breie 78 Spodní prádlo Race X Spodní prádlo Race X Spodní prádlo Swix Race X bylo vyvinuto pro sportovce, kteří požadují to nejlepší

Více

2O15 PODZIM/ZIMA. etape mango. www.etape.cz

2O15 PODZIM/ZIMA. etape mango. www.etape.cz 2O15 PODZIM/ZIMA A U T U M N / W I N T E R etape mango www.etape.cz L A D Y L A D Y DÁMSKÁ VĚTROVKA DÁMSKÝ DRES GLORIA GAIA materiál WindShell anatomicky tvarované rukávy ventilace na zádech zadní kapsa

Více

LEMATO - PODKOLENKY stavebnictví, pozemní práce

LEMATO - PODKOLENKY stavebnictví, pozemní práce LEMATO - PODKOLENKY stavebnictví, pozemní práce SILNÉ TEPLÉ PONOŽKY dobrá termo izolace pro venkovní práce lze nosit s holeňovou obuví uchovává nohu v suchu pohodlné při nošení těžkých věcí jemný lem pro

Více

AKCE SIS září 2014. platnost od 16.9.2014. ceny uváděny MOC s DPH (finální ceny pro koncového zákazníka)

AKCE SIS září 2014. platnost od 16.9.2014. ceny uváděny MOC s DPH (finální ceny pro koncového zákazníka) AKCE SIS září 2014 platnost od 16.9.2014 ceny uváděny MOC s DPH (finální ceny pro koncového zákazníka) Farmářka S1 béžová Bezpečnostní kotníková obuv farmářka s tužinkou s PU podrážkou rezistentní olejům.

Více

* 2006 Kanada. 2010 partner ZOH Vancouver. Kombinace trendů do města i přírody. Inovativní tkaniny. Prověřené konstrukční metody.

* 2006 Kanada. 2010 partner ZOH Vancouver. Kombinace trendů do města i přírody. Inovativní tkaniny. Prověřené konstrukční metody. Představení značky * 2006 Kanada 2010 partner ZOH Vancouver Kombinace trendů do města i přírody Inovativní tkaniny Prověřené konstrukční metody Dlouhá životnost Sportovní duch Logo inspirováno Zimními

Více

TABULKA VELIKOSTÍ ODĚVŮ

TABULKA VELIKOSTÍ ODĚVŮ Ochranné oděvy ARDON AQUA představují kompletní řešení pro práci v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Jsou vyrobeny z materiálu Plavitex, což je polyester jednostranně povrstvený směsí PVC a polyuretanu

Více

Comfort Comfort for Her Fresh Warm Sport. KATALOG vložky do bot

Comfort Comfort for Her Fresh Warm Sport. KATALOG vložky do bot Comfort Comfort for Her Fresh Warm Sport KATALOG vložky do bot Sortiment Rychlá a snadná cesta k nalezení správného produktu Comfort Celoroční komfort a konec bolavým nohám. Zda je obuv příliš volná či

Více

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2010 / 2011 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2010 / 2011 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2010 / 2011 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KARA -teplá zimní čepice z polar polyesteru vhodná i k dlouhodobým pobytům v chladném prostředí, podšívka z 3M Thinsulate, barvy modrá,

Více

2O15 PODZIM/ZIMA. etape mango. www.etape.cz

2O15 PODZIM/ZIMA. etape mango. www.etape.cz 2O15 PODZIM/ZIMA A U T U M N / W I N T E R etape mango www.etape.cz L A D Y A C T I V E L A D Y A C T I V E DÁMSKÁ VĚTROVKA GLORIA materiál WindShell anatomicky tvarované rukávy ventilace na zádech zadní

Více

3393 Kalhoty Utility Rip-Stop, str. 20 8506 Košile Rip Stop, s kr. rukávem, str. 65 3244 kalhoty XTR Canvas řemeslnické s HP, str.

3393 Kalhoty Utility Rip-Stop, str. 20 8506 Košile Rip Stop, s kr. rukávem, str. 65 3244 kalhoty XTR Canvas řemeslnické s HP, str. 3393 Kalhoty Utility Rip-Stop, str. 20 8506 Košile Rip Stop, s kr. rukávem, str. 65 3244 kalhoty XTR Canvas řemeslnické s HP, str. 10 2819 Mikina s logem, na zip, str. 64 58 Volba materiálu závisí na typu

Více

zima 2014-2015 11-J1085 Péřový zimní kabát s kapucí Matový vnějšímateriál, který je vodě a větru odolný Dvoucestný zip s vnitřní klopou Odepínací kapuce Elastický pás na kapuci, na rukávech a na spodním

Více

Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina

Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina Multifunkční šátek - 18443300-9 Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina - multifunkční antibakteriální šátek - pro ochranu hlavy, tváře nebo krku před vnějšími vlivy - musí být měkký,

Více

Chili katalog reklamního textilu

Chili katalog reklamního textilu 2010 Chili katalog reklamního textilu Obsah Čepice str. 24 38 kšiltovky str. 39 zimní čepice a kšiltovky Textil str. 4 7 softshell jacket [Chili 47, 48, 51, 52] str. 8 9 softshell vest [Chili 43, 44]

Více

06 Pracovní obuv klasická

06 Pracovní obuv klasická 0 Pracovní obuv klasická Nabídka klasické pracovní obuvi obsahuje rozmanité modely pro různé použití, podle standardu UNE ISO 2034:0 jsou zařazeny do kategorie II. Výhody: Větší komfort díky podrážce z

Více

2O14 PODZIM/ZIMA. etape. www.etape.cz

2O14 PODZIM/ZIMA. etape. www.etape.cz 2O14 PODZIM/ZIMA A U T U M N / W I N T E R etape www.etape.cz L A D Y A C T I V E DÁMSKÁ BUNDA FUTURA WS materiál SoftShell s membránou a zateplením elastické panely na bocích a rukávech zvýšený stojáček

Více

Obsah. textil. čepice

Obsah. textil. čepice Obsah textil str. 4 6 polo shirt [Chili 180, 190, 200] str. 7 windbreaker [Chili 25] str. 8 9 softshell jacket [Chili 41, 42] str. 10 14 fleece jacket [Chili 19, 20, 21, 22, 23] str. 15 17 bodywarmer [Chili

Více

sluší Tady je svět ještě v pořádku Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,-

sluší Tady je svět ještě v pořádku Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,- sluší Bunda dámská 1990,- Bunda pánská 1990,- Legíny dámské 279,- Jeans pánské 899,- Tato nabídka platí od 22. 10. do 17. 11. 2015. Tady je svět ještě v pořádku Zahřejte se s námi Bunda dámská různé barvy,

Více

česky bbb 2013 - www.bbbcycling.com www.bbbcycling.com

česky bbb 2013 - www.bbbcycling.com www.bbbcycling.com česky bbb 2013 - www.bbbcycling.com www.bbbcycling.com Rejstřík 13 cyklooblečení 67 příslušenství 117 díly 15 27 42 44 47 49 50 52 54 56 58 62 64 brýle helmy spodní prádlo dresy bundy pláštěnky kalhoty

Více

Men s INFERNO Jacket. Men s DEMON Jacket. Akční MC 6 999 Kč. Dop. MC 8 799 Kč. Dop. MC 8 199 Kč. Akční MC 6 499 Kč T37 T37

Men s INFERNO Jacket. Men s DEMON Jacket. Akční MC 6 999 Kč. Dop. MC 8 799 Kč. Dop. MC 8 199 Kč. Akční MC 6 499 Kč T37 T37 51 Men s INFERNO Jacket Akční MC 6 999 Kč Dop. MC 8 799 Kč velikost: 48/S 56/XXL vrchní materiál: TORAY DELFY 10 000 membrána, 4-way stretch, 100% Polyester izolace: Thermore T37 Dynamic, 100% Polyester

Více

AKCE SIS listopad 2015

AKCE SIS listopad 2015 AKCE SIS listopad 2015 platnost od 16.11.2015 ceny uváděny MOC s DPH (finální ceny pro koncového zákazníka) RAVEN ZIMNÍ OBUV O1 zimní pracovní obuv zateplení umělou kožešinou svršek z pravé štípenkové

Více

KOLEKCE ZIMA 2014 / 2015

KOLEKCE ZIMA 2014 / 2015 KOLEKCE ZIMA 2014 / 2015 ZIMNÍ OBUV PRABOS TOBIAS S3 WINTER S13873, O2 WINTER S14873 -zateplená obuv s širokou kompozitovou kaplí, kevlarová planžeta proti propichu, / varianta 02 bez kaple a planžety

Více

Katalog reklamního textilu 2014

Katalog reklamního textilu 2014 Katalog reklamního textilu 2014 Obsah Trika pánská... 3 Triko pánské T160... 4 Triko pánské EXCLUSIVE... 5 Triko pánské V - Neck... 6 Triko pánské dlouhý rukáv... 7 Triko pánské bez rukávů... 8 Triko pánské

Více

Oděvy pro svářeče. Oděvy pro svářeče

Oděvy pro svářeče. Oděvy pro svářeče Oděvy pro svářeče Oděvy pro svářeče ESAB nabízí vysoce kvalitní oděvy pro svářeče. Odborníci splnili požadavky svářečů na bezpečnost a nabízí široký sortiment jak tradičních kožených oděvů, tak i oděvů

Více

Pánská bunda OTAKAR a kalhoty TEODOR

Pánská bunda OTAKAR a kalhoty TEODOR naceněno 7.10.2014 Pánská bunda OTAKAR a kalhoty TEODOR TEODOR Pánské kalhoty do pasu s poutky na opasek, zdvojená kolena pro nákoleníky, našité kapsy a zasunovací kapsy s poutky na nářadí, reflexní doplňky,

Více

MEMORIÁL DIVOKÝHO 2012 30. ROČNÍK. Kompletní prezentace oblečení

MEMORIÁL DIVOKÝHO 2012 30. ROČNÍK. Kompletní prezentace oblečení MEMORIÁL DIVOKÝHO 2012 30. ROČNÍK Kompletní prezentace oblečení Přehled artiklů K příležitosti 30. ročníku Memoriálu Divokýho 2012 jsme připravili rozšířenou nabídku oblečení. Osvědčenou a oblíbenou bundu

Více

1122 Bunda zimní řemeslnická, str. 35 3355 Kalhoty Denim řemeslnické, str. 16 9085 Čepice Beanie oboustranná, str. 110

1122 Bunda zimní řemeslnická, str. 35 3355 Kalhoty Denim řemeslnické, str. 16 9085 Čepice Beanie oboustranná, str. 110 1122 Bunda zimní řemeslnická, str. 35 3355 Kalhoty Denim řemeslnické, str. 16 9085 Čepice Beanie oboustranná, str. 110 28 ZVYKEJTE SI NA TEPLEJŠÍ ZIMY U nové řady moderních zimních bund Snickers Workwear

Více

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2014 / 2015

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2014 / 2015 KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2014 / 2015 ČEPICE, TERMO PRÁDLO KARA nové barvy! -teplá zimní čepice z polar polyesteru vhodná i k dlouhodobým pobytům v chladném prostředí, podšívka z 3M Thinsulate, barvy

Více

Podrobně k vybraným novinkám z kolekce DIDRIKSONS1913 pro sezónu jaro/léto 2013

Podrobně k vybraným novinkám z kolekce DIDRIKSONS1913 pro sezónu jaro/léto 2013 Podrobně k vybraným novinkám z kolekce DIDRIKSONS1913 pro sezónu jaro/léto 2013 VÝROČNÍ KOLEKCE SKUTEVIK pánská retro bunda Pánská polyuretanová bunda naprosto odolná větru i dešti, svařené švy. Z vnitřní

Více

Obsah. textil. čepice. str. 24 38 kšiltovky str. 39 zimní čepice a kšiltovky

Obsah. textil. čepice. str. 24 38 kšiltovky str. 39 zimní čepice a kšiltovky Obsah čepice str. 24 38 kšiltovky str. 39 zimní čepice a kšiltovky textil str. 4 9 softshell jacket [Chili 45, 46, 47, 48, 51, 52] str. 10 11 softshell vest [Chili 43, 44] str. 12 13 softshell jacket [Chili

Více

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KARA -teplá zimní čepice z polar polyesteru vhodná i k dlouhodobým pobytům v chladném prostředí, podšívka z 3M Thinsulate, barvy modrá,

Více

0.00000 08102907 37.5 750.0. Swix Apparel Catalog AW 13/14. Aker is the main sponsor of the Norwegian XC Ski Teams. Photo: Vegard Breie

0.00000 08102907 37.5 750.0. Swix Apparel Catalog AW 13/14. Aker is the main sponsor of the Norwegian XC Ski Teams. Photo: Vegard Breie Aker is the main sponsor of the Norwegian XC Ski Teams. Photo: Vegard Breie 100 Produkty Swix Racing jsou navrženy pro elitní běžkaře a nadšence do lyžování, kteří aktivně trénují po celý rok. Použity

Více

Ochranné pracovní pomůcky Uvedení na trh

Ochranné pracovní pomůcky Uvedení na trh Uvedení na trh Program OOPP (osobní ochranné pracovní prostředky) PCI / st-lca / 22.07.2011 / YF_Arbeitsschutz_ de.ppt 1 Výchozí situace Situace Při používání strojů Kärcher přirozeně uživatel často přijde

Více

Zásahové rukavice dle normy EN659:2003+A1:2008. 8052 Phönix-E

Zásahové rukavice dle normy EN659:2003+A1:2008. 8052 Phönix-E Produktový katalog 2013 Zásahové rukavice dle normy EN659:2003+A1:2008 8018 Mars I 8020 Supermars 8008 Helios 8010 Jupiter III 8050 Phönix 8060 Siga PBI 8024 Mars I-E 8023 Supermars-E 8009 Helios-E 8012

Více

Značkové a sportovní oblečení

Značkové a sportovní oblečení Značkové a sportovní oblečení Nová značka funkčního oblečení XD APPAREL vyrobeno s respektem k přírodě Proč XD Aparell? Všichni jsme zodpovědní za budoucnost naší planety. XD Apparel je přesvědčení, že

Více

Malíři a zedníci. Důležitý bod u této řady leží na volnosti pohybu a prostornosti. Proto je zvolený materiál flexibilní a design velkoryse střižen.

Malíři a zedníci. Důležitý bod u této řady leží na volnosti pohybu a prostornosti. Proto je zvolený materiál flexibilní a design velkoryse střižen. Malíři a zedníci Důležitý bod u této řady leží na volnosti pohybu a prostornosti. Proto je zvolený materiál flexibilní a design velkoryse střižen. 23 Fristads oblečení pro malíře a zedníky Fristads BM

Více

Pracovní oděvy pánské

Pracovní oděvy pánské Pracovní oděvy pánské Pánská bunda OTAKAR a kalhoty TEODOR Pánská bunda EDA P152121 P150313 P152122 P150314 P15212 Pánská bunda s krytým zapínáním, rukávy do manžety, kapsy a poutka pro různá využití,

Více

Běžkařské boty Salomon

Běžkařské boty Salomon Běžkařské boty Salomon S-LAB MANŽETA & 3D ENERGYZER 3D Energyzer zajišťuje lepší relaxaci svalů a rychlejší návrat lyže. Díky progresivní postranní podpoře poskytuje i dobrou kontrolu hran a volný pohyb

Více

Značkové a sportovní oblečení

Značkové a sportovní oblečení Značkové a sportovní oblečení Nová značka funkčního oblečení XD APPAREL vyrobeno s respektem k přírodě Proč XD Aparell? Všichni jsme zodpovědní za budoucnost naší planety. XD Apparel je přesvědčení, že

Více

tchibo.cz Objevte jedinečný svět Tchibo OBLÍBENÝ PÁR! OBJEVTE SVŮJ FL/VD/CZ 39/15 V týdnu od 21. 9. 2015

tchibo.cz Objevte jedinečný svět Tchibo OBLÍBENÝ PÁR! OBJEVTE SVŮJ FL/VD/CZ 39/15 V týdnu od 21. 9. 2015 V týdnu od 21. 9. 2015 FL/VD/CZ 39/15 OBJEVTE SVŮJ OBLÍBENÝ PÁR! Objevte jedinečný svět Tchibo tchibo.cz OBJEVTE SVŮJ OBLÍBENÝ PÁR! S tečkami, proužky a dalšími motivy ponožky nemusejí být pořád jen černé.

Více

FIRE MAX 3 Rosenbauer zásahový oděv

FIRE MAX 3 Rosenbauer zásahový oděv FIRE MAX 3 Rosenbauer zásahový oděv Popis zboží: Vyvinut profesionály pro extrémní zásahy. Zásahový oděv FIRE MAX 3 byl vyvinut tak, aby hasičům nabídnul maximální ochranu a zároveň aby poskytoval nejvyšší

Více

SPECIÁLNÍ POUŽITÍ SPECIÁLNÍ POUŽITÍ. Automobilový průmysl/doprava. Farmaceutický průmysl. Chemický průmysl. Zpracování kovů.

SPECIÁLNÍ POUŽITÍ SPECIÁLNÍ POUŽITÍ. Automobilový průmysl/doprava. Farmaceutický průmysl. Chemický průmysl. Zpracování kovů. P.65 CRUSADER FLEX P.68 MERCURY P.67 POLAR GRIP P.67 POWERFLEX T HI VIZ YELLOW P.66 THERM-A-GRIP P.67 THERM-A-KNIT P.66 WINTER HI-VIZ P.66 WINTER MONKEY GRIP Automobilový průmysl/doprava Farmaceutický

Více

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KARA -teplá zimní čepice z polar polyesteru vhodná i k dlouhodobým pobytům v chladném prostředí, podšívka z 3M Thinsulate, barvy modrá,

Více

BEZPEČNOSTNÍ OCHRANNÁ PRACOVNÍ OBUV A ODĚVY

BEZPEČNOSTNÍ OCHRANNÁ PRACOVNÍ OBUV A ODĚVY BEZPEČNOSTNÍ OCHRANNÁ PRACOVNÍ OBUV A ODĚVY DOSIP s.r.o., Vrchlického 1063, 674 01 Třebíč, IČ: 26916916, DIČ: CZ26916916 Tel.: +420 739 376 224, e-mail: vs@dosip.cz, www.safetyjogger.cz KEVLAR A KOMPOZITY

Více

LÁTKY VODOODPUDIVÉ TEPELNÁ IZOLACE Efektivní hospodaření s teplem udržuje stálou tělesnou teplotu.

LÁTKY VODOODPUDIVÉ TEPELNÁ IZOLACE Efektivní hospodaření s teplem udržuje stálou tělesnou teplotu. Když uvažujeme, že vyrazíme na hory, obvykle si představíme krajinu, která nás přenese daleko od našich každodenních problémů a vyvolá v nás pocit radosti ze života. Sníh a křišťálově čistý vzduch nás

Více

Katalog zimní kolekce 2019 / 20 Lyžařské a týmové oblečení

Katalog zimní kolekce 2019 / 20 Lyžařské a týmové oblečení Katalog zimní kolekce 2019 / 20 Lyžařské a týmové oblečení Vážení zákazníci, představujeme Vám zimní kolekci O STYLE týmového a lyžařského oblečení. Tato kolekce obsahuje zimní komplety a softshellové

Více

je pro nás osobní záležitostí.

je pro nás osobní záležitostí. á v o d z e j Slekce 0 2 19 ko Alpina je odborníkem na obuv. Už více než 70 let se specializujeme na sportovní boty, při jejichž výrobě přímo v srdci Evropy využíváme znalosti a dovednosti našich předchůdců

Více

průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna 160 g/m 2 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1

průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna 160 g/m 2 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 KATALOG 2018 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 RESIST R01 60 0 95 0 01-X 00 NEW Single Jersey, 100 % předsrážená bavlna, 160 g/m 2 S - 4XL pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna

Více

KOLEKCE OUTDOOROVÉHO OBLEČENÍ

KOLEKCE OUTDOOROVÉHO OBLEČENÍ SIMPLY CLEVER KOLEKCE OUTDOOROVÉHO OBLEČENÍ ŠkodaOriginální příslušenství ROZPOZNÁVACÍ ZNAKY SEZNAMTE SE S NAŠÍM OUTDOOROVÝM OBLEČENÍM Značka Škoda je v současnosti symbolem pro hledání nápaditých a originálních

Více

Atraktivní volnočasový sortiment. LUTTON softshellová bunda. FIRTH zimní bunda dámská a pánská. CLANE zimní bunda

Atraktivní volnočasový sortiment. LUTTON softshellová bunda. FIRTH zimní bunda dámská a pánská. CLANE zimní bunda Atraktivní volnočasový sortiment FIRTH zimní bunda dámská a pánská CLANE zimní bunda LUTTON softshellová bunda Dámská a pánská prošívaná bunda s kapucí, v atraktivní barevné kombinaci, kontrastní podšívka,

Více

free your mind...! CZE Kombinéza Soffio 111 Boty Sensitive D10 Kompletní oblečení jezdců. Bez kompromisů.

free your mind...! CZE Kombinéza Soffio 111 Boty Sensitive D10 Kompletní oblečení jezdců. Bez kompromisů. free your mind...! Kompletní oblečení jezdců. Bez kompromisů. Kombinéza Soffio 111 Zvolte si jeden ze 20 výchozích střihů a vyberte si požadované barvy a jejich kombinaci. Nebo nám zadejte požadavek nového

Více

LETNÍ KOLEKCE 2015 PREVIEW /MUŽI/

LETNÍ KOLEKCE 2015 PREVIEW /MUŽI/ S 2015_v3 22/07/2014 str. 1 LETNÍ KOLEKCE 2015 PREVIEW /MUŽI/ PÁNSKÁ KOLEKCE: PRR (PROFESSIONAL RIDERS) UOMO S 2015_v3 22/07/2014 str. 2 UOMO DRES KÓD PRODUKTU: L103...15 ŽEBROVANÁ ELASTICKÁ LÁTKA PRO

Více

TEAMOVÁ NABÍDKA CYKLISTIKA

TEAMOVÁ NABÍDKA CYKLISTIKA TEAMOVÁ NABÍDKA CYKLISTIKA Kalas Sportswear Kdo jsme? KALAS Sportswear je největším výrobcem sportovního oblečení na zakázku v České republice. Klademe důraz na kvalitu, rychlost a výhodnou cenu. Vyrábíme

Více

TECHNOLOGIE. Inovativní konstrukce, která umožňuje používání ve všech ročních obdobích. Odolné nylonové suché zipy s upraveným nízkým profilem.

TECHNOLOGIE. Inovativní konstrukce, která umožňuje používání ve všech ročních obdobích. Odolné nylonové suché zipy s upraveným nízkým profilem. TECHNOLOGIE Díky její schopnosti dokonale kopírovat tvar těla, poskytují zóny s paměťovou pěnou jedinečný comfort. Hillman je prvním výrobcem mysliveckého oblečení na světě, který tento materiál v oblečení

Více

Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina

Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina Multifunkční šátek - 18443300-9 Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina - multifunkční antibakteriální šátek - pro ochranu hlavy, tváře nebo krku před vnějšími vlivy - musí být měkký,

Více

Rukavice pro svařování

Rukavice pro svařování Standardy EN pro rukavice a materiály Kategorie 1, jednoduchý design: Tyto produkty chrání před minimálními riziky a mohou být použity pouze v případě minimálního nebezpečí, které může být snadno identifikováno

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Pavel Zemánek tel.: 532 232 945, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz IČO: 652

Více

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Pohodové trendy tričko na každodenní nošení. Pozorné oko ocení zpracované detaily, jako jemný lem u krku, prošívané rukávy nebo ozdobné

Více

Kolekce Alpine BUTIK 2017

Kolekce Alpine BUTIK 2017 Kolekce Alpine BUTIK 2017 OBSAH 1 TRIKA POLO TRIKA KOŠILE STRANA 5 2 MIKINY BUNDY ČEPICE STRANA 13 3 BUTIK PRO DĚTI STRANA 18 4 DOPLŇKY A MODELY STRANA 21 5 TAŠKY A BATOHY STRANA 27 1TRIKA POLO TRIKA

Více

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Pohodové trendy tričko na každodenní nošení. Pozorné oko ocení zpracované detaily, jako jemný lem u krku, prošívané rukávy nebo ozdobné

Více

OBLEČENÍ AXON VESTA WIND VÌTROVKA WIND I BUNDA RUNNER I BUNDA RUNNER II BUNDA IMPERIAL. kod: A505041 dop. MOC: 990,- Kè

OBLEČENÍ AXON VESTA WIND VÌTROVKA WIND I BUNDA RUNNER I BUNDA RUNNER II BUNDA IMPERIAL. kod: A505041 dop. MOC: 990,- Kè OBLEČENÍ AXON VESTA WIND kod: A505041 urèení: cyklistická vesta popis: volný støih, pøední díl z vìtruodol. materiálu, sí. díl, prodloužený díl, sbalitelná do kapsy, pružné prùramky, stah. v pase, podložený

Více

OCHRANNÉ PRACOVNÍ PROSTŘEDKY. JARNÍ NABÍDKA pracovních oděvů

OCHRANNÉ PRACOVNÍ PROSTŘEDKY. JARNÍ NABÍDKA pracovních oděvů OCHRANNÉ PRACOVNÍ PROSTŘEDKY JARNÍ NABÍDKA pracovních oděvů Softshellová bunda Pro-Line Bunda odolná proti vodě a větru, prodyšná, s inovativní Dintex membránou, celopropínací na zip, s ochranou brady,

Více

Profesionální. ochranné. oblečení. vyšší stupeň ochrany při produkci potravin. Pro více informací navštivte naše webové stránky: www.hema.

Profesionální. ochranné. oblečení. vyšší stupeň ochrany při produkci potravin. Pro více informací navštivte naše webové stránky: www.hema. Profesionální ochranné oblečení vyšší stupeň ochrany při produkci potravin Pro více informací navštivte naše webové stránky: www.hema.cz KLEEN FLEXOTHANE Kleen má anti bakteriální vlastnosti, Povrch ze

Více

Všechny ceny uvedené v tomto ceníku jsou bez DPH.

Všechny ceny uvedené v tomto ceníku jsou bez DPH. CENÍK Bison sportswear přináší nové a úplné ceníky pro jednotlivé sporty, které by měly zodpovědět všechny Vaše otázky. V případě dotazu neváhejte nás kontaktovat na níže uvedených kontaktech. Základní

Více

Ochrana hlavy. Rukavice pro svařování. Normy EN pro rukavice a materiály rukavic. Kapuce Proban. Kožená ochrana hlavy a hrudníku

Ochrana hlavy. Rukavice pro svařování. Normy EN pro rukavice a materiály rukavic. Kapuce Proban. Kožená ochrana hlavy a hrudníku Ochrana hlavy Normy EN pro rukavice a materiály rukavic Kapuce Proban Nehořlavá ochrana hlavy pro zakrytí hlavy, krku, zátylku a ramen. Kapuce Proban 0000 593 269 Označení CE - ochranné pracovní prostředky

Více

7577N 793,00 Kč. 943,00 Kč Blůza bez rukávů, 100% 50D polyester s mikrovlákny, vycpávka, podšívka, černá elastická vložka průramku

7577N 793,00 Kč. 943,00 Kč Blůza bez rukávů, 100% 50D polyester s mikrovlákny, vycpávka, podšívka, černá elastická vložka průramku 7546 694,00 Kč 590,00 Kč Sportovní košile se třemi kno íky, elegantní bavlna, 220 g/m² 7546BL modrá 7546N černá 7546G šedá 7577N 793,00 Kč 943,00 Kč Blůza bez rukávů, 100% 50D polyester s mikrovlákny,

Více

Pracovní a ochranné oděvy

Pracovní a ochranné oděvy Pracovní a ochranné oděvy competence Výrobní a technologická kompetence uvex safety group výrobce a poskytovatel systému pracovní ochrany V našich závodech vzniká více než 80 % z naší celkové produkce.

Více

www.buese.cz www.buese.sk ROUTE TOP MOTO

www.buese.cz www.buese.sk ROUTE TOP MOTO TOPMOTO s.r.o EXKLUZIVNÍ IMPORTÉR PRO ČESKOU A SLOVENSKOU REPUBLIKU (Büse,Paschburg&Wunderlich,Motomike,HS-mtotoradteile) TEPLICE DUBSKÁ 3306, 41501 CZ Tel., fax: 417 568 237 Mobil: 602 365 950 E-mail:

Více

český k atalog - w w w. bbbcycling. com

český k atalog - w w w. bbbcycling. com český k atalog - w w w. bbbcycling. com V průběhu let se BBB vyvinula v mnohem víc než jen náhradní díly. BBB vytvořila řadu s více než 1500 produkty ve 40-ti různých skupinách které se prodávají ve 38

Více

2010 PODZIM ZIMA 2011 JARO LÉTO

2010 PODZIM ZIMA 2011 JARO LÉTO Grafický návrh a sazba Iveta Kadlčáková MatchBall s.r.o. 00 Změny a tiskové chyby vyhrazeny. DRAPS s.r.o. Ondřejova /, 00 Olomouc Tel.: +0 0 Fax: +0 E-mail: draps@draps.cz 00 PODZIM ZIMA 0 JARO LÉTO 00

Více

Oblečení a doplňky LÉTO 2018

Oblečení a doplňky LÉTO 2018 Oblečení a doplňky LÉTO 2018 Trička za hubičku Trička Basic Adler pánské, dámské a dětské provedení desítky barevných variant silikonová úprava povrchu pro vyšší jemnost a lesk vel. XS 4XL *, 160 g/m 2

Více

RUKAVICE PRO SJEZDOVÉ LYŽOVÁNÍ 2011/12

RUKAVICE PRO SJEZDOVÉ LYŽOVÁNÍ 2011/12 RUKAVICE PRO SJEZDOVÉ LYŽOVÁNÍ 2011/12 249 Lyžování patří zcela jistě mezi nejoblíbenější a nejstarší zimní sporty. Kořeny tohoto sportovního odvětví sahají až do 19. století, když se v Norsku z telemarkového

Více

KATALOG REKLAMNÍHO. textilu

KATALOG REKLAMNÍHO. textilu KATALOG REKLAMNÍHO textilu 2014 2015 textil str. 4 5 bundy softshell [Chili 53, 54] str. 6 7 mikiny fleece [Chili 26, 27] str. 8 14 softshell bundy a vesty [Chili 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 51] str.

Více

Profesionální ochranné pomůcky pro svařování a manipulaci s materiálem

Profesionální ochranné pomůcky pro svařování a manipulaci s materiálem Sídlo: Sdružená 2008 Prodejna: Mob. 724 883 878 obchod@dolezal-pe.cz Profesionální ochranné pomůcky pro svařování a manipulaci s materiálem Rukavice pro svařování COMFOflex s podšívkou Nejkomfortnější

Více

CENOVÁ NABÍDKA KALAS

CENOVÁ NABÍDKA KALAS CENOVÁ NABÍDKA KALAS O KALAS SPORTSWEAR KALAS Sportswear je největším výrobcem a distributorem cyklistického oblečení nejen v České republice, ale i ve střední a severní Evropě. Kromě cyklistického oblečení

Více

Katalog zdravé obuvi pro sezónu jaro/léto stylish & healthy footwear

Katalog zdravé obuvi pro sezónu jaro/léto stylish & healthy footwear Katalog zdravé obuvi pro sezónu jaro/léto 2018 stylish & healthy footwear Kdo jsme Vybíráme pro Vás kvalitní zdravou obuv od tradičních výrobců z Itálie, Španělska a Portugalska. stylish & healthy footwear

Více

Evropské bezpečnostní standardy

Evropské bezpečnostní standardy OCHRANNÉ POMŮCKY Evropské bezpečnostní standardy Evropské PPE nařízení 89/686/EEC EN 381-5: PPE nohy EN 381-7: PPE - ruce EN 345-2 / EN 20345 & EN 17249: PPE - obuv EN 397: hlava EN 352: sluch EN 1731:

Více

Bolid Handwear System je tvůrcem a producentem špičkových rukavic.

Bolid Handwear System je tvůrcem a producentem špičkových rukavic. Společnost Bolid Handwear System je tvůrcem a producentem špičkových rukavic. Bolid Handwear System vyvíjí sportovní doplňky v úzké spolupráci se svými zákazníky a špičkovými sportovci. Značka BOLID se

Více

- pouze barva 05, 06, 07, 11 velikost XXXXL

- pouze barva 05, 06, 07, 11 velikost XXXXL 100 - Trika dětská Classic 160 Bavlněná trika Classic 160 dětské se vyrábějí s krátkým rukávem a mají kulatý výstřih. Trup triček je po stranách beze švů a díky tomu je zajištěna jejich tvarová stálost.

Více

katalog 2012 tepláky barva zelená, růžové detaily / jemný potisk Jumping na levé přední nohavici a levé zadní části panáček loga Jumping / pevná všitá guma v pase / v pase tunýlek s tkaničkou v barvě potisku

Více

Přehled kolekce Blaser active outfits 2014/15 Pánský sortiment Bundy Argali² bunda lehká cena: od 8 250 Kč

Přehled kolekce Blaser active outfits 2014/15 Pánský sortiment Bundy Argali² bunda lehká cena: od 8 250 Kč Přehled kolekce Blaser active outfits 2014/15 Pánský sortiment Bundy Argali² bunda lehká cena: od 8 250 Kč 112011-001 katalogové číslo 3 www.blaser-odevy.cz vodě a větru odolná, prodyšná s membránou RAMBRANE

Více

TEAM SPIRIT SMU TRÉNINKOVÝ SET // 06-084

TEAM SPIRIT SMU TRÉNINKOVÝ SET // 06-084 TEAM SPIRIT SMU TRÉNINKOVÝ SET // 06084 100% polyesterová pletenina dekorativní stehy, natisknuté znaky a logo firmy hummel zpevňující, natisknuté znaky a logo firmy hummel Velikost: 8, 12, 16 dop. MOC

Více

Specifikace pro část 5 Boty zásahové, nepromokavý oblek, pláštěnka, holínky

Specifikace pro část 5 Boty zásahové, nepromokavý oblek, pláštěnka, holínky Příloha č. 5 k zadávací dokumentaci Specifikace pro část 5 Boty zásahové, nepromokavý oblek, pláštěnka, holínky Boty zásahové 1. CPV kód - 18813000-1 Obuv se svrškem z usně 2. Specifikace - Boty zásahové

Více

Kolekce Alpine BUTIK 2017

Kolekce Alpine BUTIK 2017 Kolekce Alpine BUTIK 2017 OBSAH 1 TRIKA POLO TRIKA KOŠILE STRANA 5 2 MIKINY BUNDY ČEPICE STRANA 13 3 BUTIK PRO DĚTI STRANA 18 4 DOPLŇKY A MODELY STRANA 21 5 TAŠKY A BATOHY STRANA 27 1TRIKA POLO TRIKA

Více

PŘEHLED MATERIÁLŮ A OŠETŘOVÁNÍ TEXTILU 15.16

PŘEHLED MATERIÁLŮ A OŠETŘOVÁNÍ TEXTILU 15.16 PŘEHLED MATERIÁLŮ A OŠETŘOVÁNÍ TEXTILU 15.16 KDYŽ ROKU 1907 ABEL ROSSIGNOL VYBROUSIL PRVNÍ PROUŽKY DŘEVA, NETUŠIL, ŽE O VÍCE NEŽ 100 LET POZDĚJI BUDE JEHO JMÉNO SKLOŇOVÁNO JAKO NÁZEV JEDNÉ Z NEJVÝZNAMNĚJŠÍCH

Více