Bezpečnostní opatření ADAM Manuál CZ (SK) ink

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bezpečnostní opatření ADAM Manuál CZ (SK) ink"

Transkript

1 ADAM Manuál CZ (SK) By notioink Bezpečnostní opatření 1. Neukládejte tablet spolu s malými věcmi, mohou poškrábat displej nebo vniknout do zařízení. 2. Nevystavujte tablet ve špinavým nebo zaprášeným podmínkám. Udržujte tablet v čistém a suchém prostředí. 3. Nepokládejte tablet na nerovné nestabilní pracovní plochy. 4. Nepokládejte předměty na vrchní část tabletu. Nevsunujte žádné cizí předměty do tabletu. Nevystavujte displej nadměrnému tlaku. 5. Nevystavujte tablet silnému magnetickému a elektrickému rušení. V okolí tabletu nepoužívejte diskety, je možné že dojde ke ztrátě dat z diskety. 6. Nenechávejte tablet vystavený slunečnímu záření, hlavně v automobilu, může to způsobit poškození displeje. 7. Bezpečná teplota: tablet může být používán při okolních teplotách mezi 5 C (41 F)a 35 C (95 F). 8. Nevystavujte tablet různým kapalinám, dešti, a vlhkosti. 9. Výstraha: Pokud bude baterie vyměněna za nesprávný typ hrozí exploze baterie. Zlikvidujte použité baterie dle instrukcí. 10. Nevyhazujte tablet do směsného odpadu. Respektujte nařízení k likvidaci odpadu elektronických zařízení. Prosím recyklujte baterii, ověřte na příslušném úřadě nebo u obchodníka postup recyklace. 11. Tablet a napájecí adaptér se mohou během provozu a nabíjení zahřívat. Nenechávejte tablet v klíně nebo na jiné části těla z důvodu způsobení zdravotních potíží nebo zranění působením tepla. 12. Vstupní napájení: Dodržujte dle štítku na tabletu, před zapojením adaptéru se ujistěte, zda souhlasí popis napájení na tabletu a na nabíjecím adaptéru. Používejte pouze příslušenství specifikované v Notion Ink. 13. Zkontrolujte připojení mezi hlavní jednotkou a příslušenstvím než zapnete tablet. 14. Nepoužívejte tablet při konzumaci jídla pro předejití znečištění tabletu. 15. Nezasunujte do tabletu (hlavně do konektorů) žádné cizí předměty, které by mohly způsobit poškození. 16. Pokud chcete instalovat/odinstalovat externí zařízení, které nepodporují hot-plug, vypněte nejprve tablet. 17. Po nabití odpojte tablet z elektrické sítě. Zařízení udržujte mimo dosah dětí. 18. Nerozdělávejte tablet. Pouze certifikovaný technik je oprávněn opravovat tablet.

2 19. Nepokládejte tablet na měkké předměty (postel, pohovka, atd.), může dojít k přehřátí tabletu. Poznejte váš tablet Čelní pohled 1) Vestavěná 185 otočná kamera 2) VYHLEDÁVÁNÍ Krátkým stiskem se zobrazí možnosti vyhledávání, dlouhým stiskem dojde k zapnutí/vypnutí podsvícení LCD displeje. 3) DOMŮ Krátkým stiskem se zobrazí úvodní obrazovka, dlouhým stiskem se zobrazí právě spuštěné aplikace. 4) MENU zobrazí nabídku menu. 5) ZPĚT Vrácení o krok zpět. 6) Dotykový LCD displej 7) Detektor světla automatické nastavení podsvícení LCD displeje dle okolního světla Levý/pravý pohled 1) Tlačítko napájení 2) Port HDMI 3) Port USB (USB2.0) 4) Port Mini-USB 5) Reproduktory 6) Ovládání hlasitosti 7) Konektor Jack pro připojení sluchátek 8) Napájecí konektor 9) Tlačítko Zpět Vrácení o krok zpět. 10) Indikátor napájení: - modrá tablet je plně nabitý, - purpurová tablet se nabíjí, - červená pokud je baterie nabitá na méně než 5% 11) Indikátor CPU: pokud indikátor bliká je právě zpracováván daný proces, znamená to, že tablet nezamrznul i když právě neodpovídá na pokyny z uživatelského prostředí. - Nízké využití CPU žlutá dioda bliká pomale - Střední využití CPU žlutá dioda bliká rychleji - Vysoké využití CPU žlutá dioda bliká rychle - Velmi vysoké využití CPU (nad 95%) dioda svítí červeně

3 !!!! Upozornění: USB disk může být zasunut pouze v jedné orientaci. Pokud bude zasunut nesprávně silou, může dojít k poškození! K zachování životnosti baterie je doporučeno nabíjet tablet minimálně každé tři měsíce pokud není používán častěji. Horní pohled 1) Vestavěná 185 otočná kamera Spodní pohled 1) Mikrofon 2) Resetovací tlačítko 3) Slot SIM karty (jen u 3G varianty) 4) Slot Micro SD Péče o tablet Tablet Adam je přenosné zařízení, špatné zacházení může poškodit zařízení. Dotykový displej - Dotykový displej je nejjemnější součást tabletu skládající se z tenkého skla. Sklo může být zlomeno pokud bude použita nadměrná síla, nepoškrábejte sklo tabletu. - Ukládejte tablet v obalech k ochraně proti nečistotám, vodě, otřesům a škrábancům během přenášení. - Nepokládejte těžké předměty na dotykový displej. - Nepoškrábejte dotykový displej nehty a dalšími tvrdými předměty. - Používejte jemný hadřík nejlépe s mikrovláknem k utření tabletu a předejití poškrábání displeje. Neotírejte dotykový displej rukou. - Používejte uspávací režim tabletu pokud nebude používán kratší dobu. - Nečistěte dotykový displej chemickými přípravky - Dotykový displej by neměl přijít do styku s tvrdými předměty (např. knoflík, řemínek, apod.). - Nevylévejte žádné kapaliny do tabletu, může to způsobit poškození vnitřních součástek.!!!! Upozornění: Nečistěte dotykový displej agresivními čističi a spreji. Další příslušenství Postupujte podle jednotlivých kroků uvedených níže před čištěním tabletu a příslušenství. - Vypněte tablet, odpojte jej od elektrické sítě, a odpojte veškeré příslušenství od elektrické sítě. - Použijte tlakovou pumpu vzduchu k vyfoukání prachu z portů. - Tablet nejprve navlhčete a poté vysušte jemným hadříkem. Dejte přitom pozor ať vlhkost nevnikne dovnitř tabletu. - Zapněte tablet poté co bude čištění dokončeno. Pokud je tablet politý vodou - Nezapínejte tablet, pokud je zapnutý, okamžitě jej vypněte. - Odpojte napájecí kabel a veškeré příslušenství připojené k tabletu. - Vysušte tablet. Použijte absorpční papír a jemný hadřík. - Vyvětrejte tablet a příslušenství, poté můžete tablet odeslat do servisního centra pro další asistenci. - Nepoužívejte k vysušení tabletu fén na vlasy, vysoká teplota by mohla poškodit některé součásti. Bezpečnostní opatření - Nevystavujte tablet dlouhou dobu vysokým teplotám, hlavně v automobilu, hrozí poškození některých částí tabletu. - Zálohujte svá data tak často, jak je to jen možné.!!!! Upozornění: Aktualizujte tablet Adam ihned jakmile bude dostupná nová verze software. Cestování s tabletem Adam Tablet Adam je výborný společník na cestování. Zde je několik kroků, které mějte na paměti pokud berete tablet na cesty.

4 1) Vypněte tablet. 2) Odpojte napájecí adaptér 3) Vypojte veškeré příslušenství a zařízení z portů. 4) Uložte tablet do přenosného obalu k ochraně proti nečistotám, vodě, otřesům a škrábancům během přenášení. 5) Zkontrolujte zda máte napájecí adaptér, manuál, a záruční list. Nezapomeňte hesla pokud je máte nastavena. 6) Zjistěte jaké napájecí napětí je v zemích které chcete navštívit. Tablet Adam obsahuje univerzální AC-DC adaptér, je pouze nutné přikoupit jiný tvar zástrčky.!!!! Upozornění: Pokud používáte v automobilu tablet Adam, nenechávejte jej na slunci. Vždy uchovejte tablet ve stínu a chladném prostředí. První rychlé nastavení: 1) Nastavení jazyka Settings Language &input Select language - Čeština 2) Nastavení Wi-Fi Wireless&networks Wi-Fi (zapnete) pak Wi-Fi settings vyberte z vyhledaných sítí 3) Nastavení Google účtu Nastavení účtu a synchronizace Přidat účet a postupujte dle instrukcí 4) Po přihlášení do Google účtu můžete stahovat/kupovat z Marketu jednotlivé aplikace Technické parametry Výška: cca. 14 mm Šířka: 191 mm Délka: 269 mm Váha: cca. 750 g NVIDIA Tegra 250 Dual Core Cortex A-9 ULP GPU 1GB DDR2 RAM 1GB SLC 8GB Flash Micro-SD Card support Univerzální nabíječka 3článková 24,6Whr baterie 3.2 MP Auto Focus Swivel WLAN b/g/n Bluetooth 2.1+EDR Stereo reproduktory Mikrofon USB 2.0 Host x2 Mini USB HDMI Micro SD slot SIM Card slot (pouze u 3G varianty) DC konektor Akcelerometr Světelný senzor 10.1 WSVGA (1024x600) Digitální kompas A-GPS Doplňující informace Produkty jsou určeny pro prodej v České republice a na Slovensku. Záruční lhůta je na produkty 24 měsíců, pokud není stanovena jinak. Záruční opravy zařízení uplatňujte u svého prodejce. V případě technických problémů a dotazů kontaktujte svého prodejce. Prohlášení o shodě lze stáhnout z webu Zařízení je dodáváno s přenosným napájecím zdrojem. Používejte pouze napájecí zdroj dodaný k tomuto zařízení. Dodaný napájecí zdroj může být zapojen pouze do elektrického rozvodu, jehož napětí odpovídá údajům na typovém štítku zdroje. Dodržujte pravidla pro práci s elektrickými přístroji a přívodní elektrickou šňůru zapojujte pouze do odpovídajících elektrických zásuvek. Uživatel není oprávněn rozebírat zařízení ani vyměňovat žádnou jeho součást. Při otevření nebo odstranění krytů hrozí riziko úrazu elektrickým proudem. Při nesprávném sestavení zařízení a jeho opětovném zapojení se rovněž vystavujete riziku úrazu elektrickým proudem. Symbol uvedený na výrobku, jeho obalu nebo v průvodní dokumentaci znamená, že použité elektrické nebo elektronické výrobky nesmí být likvidovány společně s komunálním odpadem. Za účelem správné likvidace výrobku jej odevzdejte na určených sběrných místech, kde bude přijat zdarma. Při nesprávné likvidaci tohoto druhu obalu mohou být v souladu s národními předpisy uděleny pokuty. Výhradní dovozce produktů NotionInk: INTELEK spol. s r.o., Vlárská 22, Brno web: support@eaget.cz

5 ADAM Manuál SK By notioink Bezpečnostné opatrenia 1. Neukladajte tablet spolu s malými vecami, môžu poškrabať displej alebo vniknúť do zariadenia. 2. Nevystavujte tablet špinavým alebo zaprášeným podmienkam. Udržujte tablet v čistom a suchom prostredí. 3. Nepokladajte tablet na nerovné nestabilné pracovné plochy. 4. Nepokladajte predmety na vrchnú časť tabletu. Nevsúvajte žiadne cudzie predmety do tabletu. Nevystavujte displej nadmernému tlaku. 5. Nevystavujte tablet silnému magnetickému a elektrickému rušeniu. V okolí tabletu nepoužívajte diskety, je možné že dôjde k strate dát z diskety. 6. Nenechávajte tablet vystavený slnečnému žiareniu, hlavne v automobile, môže to spôsobiť poškodenie displeja. 7. Bezpečná teplota: tablet môže byť používaný pri okolitých teplotách medzi 5 C (41 F) a 35 C (95 F). 8. Nevystavujte tablet rôznym kvapalinám, dažďu a vlhkosti. 9. Výstraha: Pokiaľ bude batéria vymenená za nesprávny typ, hrozí explózia batérie. Zlikvidujte použité batérie podľa inštrukcií. 10. Nevyhadzujte tablet do zmiešaného odpadu. Rešpektujte nariadenia k likvidácii odpadu elektronických zariadení. Prosím recyklujte batériu, overte na príslušnom úrade alebo u obchodníka postup recyklácie. 11. Tablet a napájací adaptér sa môžu behom prevádzky a nabíjania zahrievať. Nenechávajte tablet v lone alebo na inej časti tela z dôvodu spôsobenia zdravotných problémov alebo zranení pôsobením tepla. 12. Vstupné napájanie: Dodržujte podľa štítku na tabletu, pred zapojením adaptéru sa uistite, či súhlasí popis napájania na tabletu a na nabíjacom adaptéri. Používajte len príslušenstvo špecifikované v Notion Ink. 13. Skontrolujte pripojenie medzi hlavnou jednotkou a príslušenstvom než zapnete tablet. 14. Nepoužívajte tablet pri konzumácii jedla pre predídenie znečistenia tabletu. 15. Nevsúvajte do tabletu (hlavne do konektoru) žiadne cudzie predmety, ktoré by mohli spôsobiť poškodenie. 16. Pokiaľ chcete inštalovať/odinštalovať externé zariadenia, ktoré nepodporujú hot-plug, vypnite najprv tablet. 17. Po nabití odpojte tablet z elektrickej siete. Zariadenie udržujte mimo dosah detí. 18. Nerozoberajte tablet. Len certifikovaný technik je oprávnený opravovať tablet.

6 19. Neklaďte tablet na mäkké predmety (posteľ, pohovka, atd.), môže dôjsť k prehriatiu tabletu. Poznajte váš tablet Čelný pohľad 1) Vstavaná 185 otočná kamera 2) Vyhľadávanie Krátkym stiskom sa zobrazia možnosti vyhľadávania, dlhým stiskom dôjde k zapnutiu/vypnutiu podsvieteniu LCD displeja. 3) Domov Krátkym stiskom sa zobrazí úvodná obrazovka, dlhým stiskom sa zobrazí práve spustená aplikácia. 4) Menu zobrazí ponuku menu. 5) Späť Vrátenie o krok späť. 6) Dotykový LCD displej 7) Detektor svetla automatické nastavenie podsvietenia LCD displeja podľa okolitého svetla Ľavý/pravý pohľad 1) Tlačidlo napájania 2) Port HDMI 3) Port USB (USB2.0) 4) Port Mini-USB 5) Reproduktory 6) Ovládanie hlasitosti 7) Konektor Jack pre pripojenie slúchadiel 8) Napájací konektor 9) Tlačidlo Späť Vrátenie o krok späť. 10) Indikátor napájania: - modrá tablet je plne nabitý, - purpurová tablet sa nabíja, - červená pokiaľ je batéria nabitá na menej než 5% 11) Indikátor CPU: pokiaľ indikátor bliká je práve spracovávaný daný proces, znamená to, že tablet nezamrzol i keď práve neodpovedá na pokyny z užívateľského prostredia. - Nízke využitie CPU žltá dióda bliká pomaly - Stredné využitie CPU žltá dióda bliká rýchlejšie - Vysoké využitie CPU žltá dióda bliká rýchlo - Veľmi vysoké využitie CPU (nad 95%) dióda svieti červene!!!! Upozornenie: USB disk môže byť zasunutý len v jednej orientácii. Pokiaľ bude zasunutý nesprávne silou, môže dôjsť k poškodeniu!

7 K zachovaniu životnosti batérie je doporučené nabíjať tablet minimálne každé tri mesiace pokiaľ nie je používaný častejšie. - Nevylievajte žiadne kvapaliny do tabletu, môže to spôsobiť poškodenie vnútorných súčiastok.!!!! Upozornenie: Nečistite dotykový displej agresívnymi čističmi a sprejmi. Horný pohľad 1) Vstavaná 185 otočná kamera Spodný pohľad 1) Mikrofón 2) Resetovacie tlačidlo 3) Slot SIM karty (len u 3G varianty) 4) Slot Micro SD Starostlivosť o tablet Tablet Adam je prenosné zariadenie, nesprávne zachádzanie môže poškodiť zariadenie. Dotykový displej - Dotykový displej je najjemnejšia súčasť tabletu skladajúca sa z tenkého skla. Sklo môže byť zlomené pokiaľ bude použitá nadmerná sila, nepoškrabte sklo tabletu. - Ukladajte tablet v obaloch k ochrane proti nečistotám, vode, otrasom a škrabancom behom prenášania. - Neklaďte ťažké predmety na dotykový displej. - Nepoškriabte dotykový displej nechtami a ďalšími tvrdými predmetmi. - Používajte jemnú handričku, najlepšie z mikrovlákien, k utreniu tabletu a predídeniu poškrabania displeja. Neutierajte dotykový displej rukou. - Používajte uspávací režim tabletu pokiaľ nebude používaný kratšiu dobu. - Nečistite dotykový displej chemickými prípravkami. - Dotykový displej by nemal prísť do styku s tvrdými predmetmi (napr.. gombík, remienok, apod.). Ďalšie príslušenstvo Postupujte podľa jednotlivých krokov uvedených nižšie pred čistením tabletu a príslušenstva. - Vypnite tablet, odpojte ho od elektrickej siete a odpojte všetko príslušenstvo od elektrickej siete. - Použite tlakovú pumpu vzduchu k vyfúkaniu prachu z portu. - Tablet najprv navlhčite a potom vysušte jemnou handričkou. Dajte pritom pozor aby vlhkosť nevnikla dovnútra tabletu. - Zapnite tablet potom čo bude čistenie dokončené. Pokiaľ je tablet poliaty vodou - Nezapínajte tablet, pokiaľ je zapnutý, okamžite ho vypnite. - Odpojte napájací kábel a všetko príslušenstvo pripojené k tabletu. - Vysušte tablet. Použite absorbčný papier a jemnú handričku. - Vyvetrajte tablet a príslušenstvo, potom môžete tablet odoslať do servisného centra pre ďalšiu asistenciu. - Nepoužívajte k vysušeniu tabletu fén na vlasy, vysoká teplota by mohla poškodiť niektoré súčasti. Bezpečnostné opatrenia - Nevystavujte tablet dlhú dobu vysokým teplotám, hlavne v automobile, hrozí poškodenie niektorých časti tabletu. - Zálohujte svoje dáta tak často, ako je to možné.!!!! Upozornenie: Aktualizujte tablet Adam ihneď ako bude dostupná nová verzia softwaru. Cestovanie s tabletem Adam Tablet Adam je výborný spoločník na cestovanie. Tu je niekoľko krokov, ktoré majte na pamäti pokiaľ beriete tablet na cesty. 1) Vypnite tablet. 2) Odpojte napájací adaptér 3) Vypojte všetko príslušenstvo a zariadenie z portu.

8 4) Uložte tablet do prenosného obalu k ochrane proti nečistotám, vode, otrasom a škrabancom behom prenášania. 5) Skontrolujte či máte napájací adaptér, manuál, a záručný list. Nezabudnite hesla pokiaľ ich máte nastavené. 6) Zistite aké napájacie napätie je v krajinách, ktoré chcete navštíviť. Tablet Adam obsahuje univerzálny AC-DC adaptér, je len nutné prikúpiť iný tvar zástrčky.!!!! Upozornenie: Pokiaľ používate v automobile tablet Adam, nenechávajte ho na slnku. Vždy uchovajte tablet v tieni a chladnom prostredí. Prvé rychlé nastavenie: 1) Nastavenie jazyka - Settings - Language &input - Select language Slovenština 2) Nastavenie Wi-Fi - Wireless&networks - Wi-Fi (zapnete) potom Wi-Fi settings - vyberte z vyhľadaných sietí 3) Nastavenie Google účtu - Nastavenie účtu a synchronizácie - Pridať účet a postupujte podľa inštrukcií 4) Po prihlásení do Google účtu môžete sťahovať/kupovať z Marketu jednotlivé aplikácie Technické parametre: Výška: cca. 14 mm Šírka: 191 mm kamera Dĺžka: 269 mm Váha: cca. 750 g NVIDIA Tegra 250 Dual Core Cortex A-9 ULP GPU 1GB DDR2 RAM 1GB SLC 8GB Flash Micro-SD Card support Univerzálna nabíjačka 3článková 24,6Whr baterie A-GPS Digitálny kompas 10.1 WSVGA (1024x600) 3.2 MP Auto Focus otočná WLAN b/g/n Bluetooth 2.1+EDR Stereo reproduktory 3.5mm Jack pre prip. slúchadiel Zabudovaný mikrofón USB 2.0 Host x2 Mini USB HDMI Micro SD slot SIM Card slot (len u 3G varianty) DC konektor Akcelerometr Svetelný senzor Doplňujúce informácie Produkty sú určené pre predaj v Českej republike a na Slovensku. Záručná lehota je na produkty 24 mesiacov, pokiaľnie je stanovená inakšie. Záručné opravy zariadenia uplatňujte u svojho predajcu. V prípade technických problémov a dotazov kontaktujte svojho predajcu Prehlásenie o zhode sa dá stiahnuť z webu Používajte len napájací zdroj dodaný k tomuto zariadeniu. Dodaný napájací zdroj môže byť zapojený len do elektrického rozvodu, ktorého napätie odpovedá údajom na typovom štítku zdroja. Dodržujte pravidla pre prácu s elektrickými prístrojmi a prívodnú elektrickú šnúru zapojujte len do odpovedajúcich elektrických zásuviek. Užívateľ nie je oprávnený rozoberať zariadenie ani vymieňať žiadnu jeho súčasť. Pri otvorení alebo odstránení krytu hrozí riziko úrazu elektrickým prúdom. Pri nesprávnom zostavení zariadenia a jeho opätovnom zapojení sa tiež vystavujete riziku úrazu elektrickým prúdom. Symbol uvedený na výrobku, jeho obalu alebo v sprievodnej dokumentácii znamená, že použité elektrické alebo elektronické výrobky nesmú byť likvidované spoločne s komunálnym odpadom. Za účelom správnej likvidácie výrobku ho odovzdajte na určených zberných miestach, kde bude prijatý zdarma. Pri nesprávnej likvidácii tohto druhu obalu môžu byť v súlade s národnými predpismi udelené pokuty. Výhradní dovozce produktů NotionInk do SR: INTELEK spol. s r.o., Vlárská 22, Brno web: support@eaget.cz

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Model S105 5-Port Desktop Fast Ethernet Switch

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Model S105 5-Port Desktop Fast Ethernet Switch UŽIVATELSKÝ MANUÁL Model S105 5-Port Desktop Fast Ethernet Switch UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Důležité informace 3 Obsah balení 3 Přehled indikace LED diod na předním panelu zařízení 3 Popis portů na zadním

Více

C Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitální S Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitálny

C Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitální S Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitálny C Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitální S Vzduchový kompresor 12V BRICK, digitálny item 07 204 C item 07 204 Vzduchový kompresor s digitálním měřičem tlaku, napájení 12V=. Napájecí kabel se zástrčkou

Více

Manuál Shenzhen Rikomagic Tech Corp.,Ltd

Manuál Shenzhen Rikomagic Tech Corp.,Ltd MK902 Manuál Shenzhen Rikomagic Tech Corp.,Ltd Tento manuál obsahuje všetky informácie pre správne a bezpečné používanie zariadenia. Pred používaním si tento manuál pozorne prečítajte. Nevystavujte zariadenie

Více

WELL USB-M3K, USB IP telefon

WELL USB-M3K, USB IP telefon WELL USB-M3K, USB IP telefon Návod ke snadné instalaci Návod k jednoduchej inštalácii Uživatelská příručka / Návod pre uživatelov CZ Vážený zákazníku, děkujeme za Váš nákup a věříme, že budete s produktem

Více

SECURITY. Instalační manuál CZ P13. www.iget.eu SUPPORT: http://www.iget.eu/helpdesk

SECURITY. Instalační manuál CZ P13. www.iget.eu SUPPORT: http://www.iget.eu/helpdesk SECURITY Instalační manuál CZ P13 www.iget.eu SUPPORT: http://www.iget.eu/helpdesk Bezpečnostní opatření 1. Nepokládejte žádné těžké nebo ostré předměty na zařízení. 2. Nevystavujte zařízení přímému slunečnímu

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Model W311U Wireless-N USB Adapter

UŽIVATELSKÝ MANUÁL UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Model W311U Wireless-N USB Adapter UŽIVATELSKÝ MANUÁL UŽIVATELSKÝ MANUÁL Model W311U Wireless-N USB Adapter UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Obsah balení 3 Instalace hardwaru 3 Software 5 Podmínky používání 5 Čištění 5 Bezpečnostní pokyny 6 Servis

Více

Funkce. Stiskněte pro rychlý přístup k naposledy používaným aplikacím nebo naposledy prohlížené stránky. Pro záznam zvuku. 4.

Funkce. Stiskněte pro rychlý přístup k naposledy používaným aplikacím nebo naposledy prohlížené stránky. Pro záznam zvuku. 4. Funkce Funkce Vlastnosti Držením tlačítko tablet zapnete nebo vypnete. 1. Tlačítko Power (zapnutí/vypnutí) Stisknutím tlačítka vypnete nebo zapnete displej. 2. Tlačítko nastavení hlasitosti Stisknutím

Více

Boombastic. Portabler BT Speaker

Boombastic. Portabler BT Speaker 10028933 10028934 10028935 Boombastic Portabler BT Speaker Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

Bezdrôtová nabíjačka K7

Bezdrôtová nabíjačka K7 Bezdrôtová nabíjačka K7 kompatibilné UŽÍVATEĽSKÝ MANUÁL 1 Úvod Ďakujeme Vám za zakúpenie nášho produktu. Pred prvým použitím si pre Vašu pozornosť, prosím pozorne prečítajte tento manuál. Prosíme Vás o

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 5 6. Tlačítka... 5 7. APP zásuvky... 6 8. Nastavení systému... 6 9. Instalace,

Více

Tablet EAGET FAMILY N7A Uživatelská příručka

Tablet EAGET FAMILY N7A Uživatelská příručka Tablet EAGET FAMILY N7A Uživatelská příručka Tento návod k použití je pouze pro referenční účely, mohou být změněny bez předchozího upozornění 1 Poděkování Děkujeme za zakoupení našeho produktu. Produkt

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 4 6. Tlačítka... 5 7. Nastavení Systému... 5 8. HDMI... 7 9. Instalace, odinstalace

Více

Doca D589. Uživatelská příručka. Powerbanka pro nastartování vozidla

Doca D589. Uživatelská příručka. Powerbanka pro nastartování vozidla Doca D589 Powerbanka pro nastartování vozidla Uživatelská příručka Děkujeme za nákup naší powerbanky pro nastartování auta. Prosím vždy dodržujte bezpečnostní pokyny. Před použitím si prostudujte tento

Více

POWLI424 1 2 4 3 9 5 6 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com

POWLI424 1 2 4 3 9 5 6 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI424 1 2 4 3 9 6 5 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com SKLÁDACÍ LED, NABÍJECÍ PRACOVNÍ SVÍTILNA POWLI424 UPOZORNĚNÍ! Než začnete zařízení používat, přečtěte si v zájmu své vlastní bezpečnosti

Více

AUNA RADIO GAGA, INTERNETOVÉ RÁDIO. Návod na používanie

AUNA RADIO GAGA, INTERNETOVÉ RÁDIO. Návod na používanie AUNA RADIO GAGA, INTERNETOVÉ RÁDIO Návod na používanie 10022778 Vážený zákazník, V prvom rade sa Vám chceme poďakovať za nákup tohto produktu. Aby sa zabránilo možnému technickému poškodeniu, prosíme Vás,

Více

TECHNICKÁ DATA

TECHNICKÁ DATA Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením instrukcí

Více

TOALETNÝ STOLÍK NÁVOD NA POUŽÍVANIE MONTÁŽ. Bezpečnostné upozornenie

TOALETNÝ STOLÍK NÁVOD NA POUŽÍVANIE MONTÁŽ. Bezpečnostné upozornenie TOALETNÝ STOLÍK NÁVOD NA POUŽÍVANIE SK Ďakujeme Vám za zakúpenie tohto výrobku. Prosím, prečítajte si pozorne tento návod a dodržujte uvedené inštrukcie. Vkladanie batérií 2x AA 1.5V batéria 2x AA 1.5V

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

10030449 10030450 10030451 10030452 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Yealink WPP20. Bezdrátový dongle pro sdílení obsahu

Yealink WPP20. Bezdrátový dongle pro sdílení obsahu Yealink WPP20 Bezdrátový dongle pro sdílení obsahu Obsah 1. Obsah balení... 2 2. Před zahájením používání... 2 3. Spuštění a zastavení sdílení obsahu... 2 4. BEZPEČNOST A LEGISLATIVA... 3 1. Obsah balení

Více

BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Před použitím zařízení si pozorně přečtěte doporučené bezpečnostní opatření.

BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Před použitím zařízení si pozorně přečtěte doporučené bezpečnostní opatření. Tento uživatelský manuál obsahuje všechny informace týkající se bezpečnosti a správného používání zařízení. Prosím ujistěte se, že jste se řádně seznámili se všemi body tohoto uživatelského manuálu před

Více

POWLI Fig. A Copyright 2014 VARO

POWLI Fig. A Copyright 2014 VARO POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 Fig 1 Copyright 2014 VARO www.varo.com LED BATERKA 1,5 W POWLI421 POWLI421 SK 1 POPIS (OBR. A) 1. Otočná hlava 2. Hlavný vypínač

Více

SECURITY. Instalační manuál CZ. www.iget.eu SUPPORT: http://www.iget.eu/helpdesk

SECURITY. Instalační manuál CZ. www.iget.eu SUPPORT: http://www.iget.eu/helpdesk SECURITY Instalační manuál CZ P8 www.iget.eu SUPPORT: http://www.iget.eu/helpdesk Bezpečnostní opatření 1. Nepokládejte žádné těžké nebo ostré předměty na zařízení. 2. Nevystavujte zařízení přímému slunečnímu

Více

Terminál s tiskárnou Citaq V1. Manuál

Terminál s tiskárnou Citaq V1. Manuál Terminál s tiskárnou Citaq V1 Manuál Ovládací prvky Zapínací tlačítko Krátký stisk: probuzení nebo zámek obrazovky Dlouhý stisk: stiskněte tlačítko po dobu 2-3 sekundy a zařízení se zapne; při zapnutém

Více

1. Klávesy a funkce. KynectTAB 32013G

1. Klávesy a funkce. KynectTAB 32013G Rychlý průvodce 1. Klávesy a funkce 1. Přední fotoaparát 2. Klávesa Volume + 3. Klávesa Volume - 4. Zadní fotoaparát 5. Zdířka pro sluchátka 6. Slot pro SIM kartu 7. Klávesa pro zapnutí a zámek 8. Pack

Více

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HT 8355 Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn.

Více

ProfiPAD. mobilní EET terminál s tiskárnou. Manuál

ProfiPAD. mobilní EET terminál s tiskárnou. Manuál ProfiPAD mobilní EET terminál s tiskárnou Manuál Ovládací prvky Zapínací tlačítko Krátký stisk: probuzení nebo zámek obrazovky Dlouhý stisk: stiskněte tlačítko po dobu 2-3 sekundy a zařízení se zapne;

Více

DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx

DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx Uživatelská příručka Vyobrazení v této příručce jsou pouze ilustrační. Schémata a obrázky vztahující se k vašemu zařízení najdete v cizojazyčné příručce

Více

WELL Mairdi MRD-M9 Bluetooth headset

WELL Mairdi MRD-M9 Bluetooth headset WELL Mairdi MRD-M9 Bluetooth headset 5 CZ Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevil nákupem tohoto výrobku. Nákup náhlavní soupravy WELL Mairdi MRD-M9 byl zcela jistě dobrou volbou

Více

CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A)

CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A) CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A) Obsah ZAMÝŠLENÉ VYUŽITÍ strana 1 DÍLY strana 2 NÁVOD K POUŽITÍ strana 2-4 Spuštění přístroje Doporučení k úklidu Nabíjení baterie NÁVOD K ÚDRŽBĚ strana 5-6 Demontáž a

Více

BDVR 2.5. Návod na použití

BDVR 2.5. Návod na použití Vážený zákazníku! Děkujeme Vám, za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis Zařízení 2 1) SD slot 2) Zelená LED (spuštěné zařízení)

Více

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A Bluetooth 4.0 + EDR, apt-x, ANC Děkujeme, že jste si zakoupili bluetooth sluchátka CEL-TEC F5A. Před použitím si pečlivě přečtěte tento návod. Obsah 1. Hlavní vlastnosti...

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com

POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 Fig 1 Copyright 2014 VARO www.varo.com SVÍTILNA LED 1,5 W POWLI421 POWLI421 CS UPOZORNĚNÍ! Než začnete zařízení používat, přečtěte

Více

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY BLAUPUNKT PP10BK/WH Návod k použití Přenosné rádio DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Konstrukce tohoto zařízení zajišťuje osobní bezpečnost, pokud zařízení je používáno v souladu s pokyny. Nesprávné použití

Více

Elegance. BT Stereo sluchátka.

Elegance. BT Stereo sluchátka. Elegance BT Stereo sluchátka 10028473 http://www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

DiscoStar. Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio

DiscoStar. Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio DiscoStar Portabler Akku-BT Lautsprecher mit Disco Licht Effekt, USB, SD, Aux, Radio 10028847 10028848 10028849 Vážený zákazníku, zakoupením produktu jste získali kvalitní produkt, který odpovídá současnému

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Děkujeme, že jste si vybrali naši power banku DOCA 15000 se startovačem aut. Při manipulaci dbejte bezpečnostních zásad použití elektronických spotřebičů. Přečtěte si, prosím, pozorně

Více

Technická specifikace a návod na montáž

Technická specifikace a návod na montáž Model: AURA/HB-A-100 Technická specifikace a návod na montáž Model: AURA/HB-A-100 Průmyslové LED svítidlo AURA Vám pomůže snížit spotřebu energie ve výrobních halách a zlepšit výkon osvětlení. Tato svítidla

Více

KLARSTEIN XJ3 GRENOBLE, ČISTIČ VZDUCHU, IONIZÁTOR, 4 - V 1, FILTER. Návod na používanie

KLARSTEIN XJ3 GRENOBLE, ČISTIČ VZDUCHU, IONIZÁTOR, 4 - V 1, FILTER. Návod na používanie KLARSTEIN XJ3 GRENOBLE, ČISTIČ VZDUCHU, IONIZÁTOR, 4 - V 1, FILTER Návod na používanie 10021654 Vážený zákazník, V prvom rade sa Vám chceme poďakovať za nákup tohto produktu. Aby sa zabránilo možnému technickému

Více

Prosím přečtěte si tyto informace pozorně před prvním použitím. Správným užíváním dosáhnete požadovaných výsledků a dlouhé životnosti výrobku.

Prosím přečtěte si tyto informace pozorně před prvním použitím. Správným užíváním dosáhnete požadovaných výsledků a dlouhé životnosti výrobku. Příslušenství Rychlý návod Funkce Tento návod k obsluze odkazuje na nejaktuálnější informace, které byly dostupné v době jeho vzniku. Zobrazení a ilustrace v návodu slouží k detailnějšímu a přesnějšímu

Více

WELL Mairdi MRD-M9 Bluetooth headset

WELL Mairdi MRD-M9 Bluetooth headset WELL Mairdi MRD-M9 Bluetooth headset 5 CZ Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevil nákupem tohoto výrobku. Nákup náhlavní soupravy WELL Mairdi MRD-M9 byl zcela jistě dobrou volbou

Více

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1 (cz) Tablet S7.1 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si zakoupili Tablet PC. Tento manuál Vám představí funkce tohoto zařízení, kterým je potřeba věnovat pozornost. Prosím, přečtěte si tento manuál řádně

Více

Wikipad 7. Uživatelská příručka

Wikipad 7. Uživatelská příručka Wikipad 7 Uživatelská příručka Úvod Děkujeme Vám, že jste se rozhodli pro nákup zařízení Wikipad 7 Wikipad Vám umožní: Vyzkoušet si hraní, jako na herních konzolích Surfovat na internetu rychleji a plynuleji

Více

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB.

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB. 2011 Všechna práva vyhrazena Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011 Acer ICONIA TAB Číslo modelu: Sériové číslo: Datum zakoupení: Místo zakoupení: Informace o

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

WELL Mairdi MRD-308DS, MRD-308S, MRD-512S, MRD-512S, MRD-512DS, MRD-609, MRD-609D, MRD-612, MRD-612D, MRD-805, MRD-805D, MRD-809, MRD-809D

WELL Mairdi MRD-308DS, MRD-308S, MRD-512S, MRD-512S, MRD-512DS, MRD-609, MRD-609D, MRD-612, MRD-612D, MRD-805, MRD-805D, MRD-809, MRD-809D WELL Mairdi MRD-308DS, MRD-308S, MRD-512S, MRD-512S, MRD-512DS, MRD-609, MRD-609D, MRD-612, MRD-612D, MRD-805, MRD-805D, MRD-809, MRD-809D 5 CZ Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám

Více

TAB R70 NÁVOD K OBSLUZE

TAB R70 NÁVOD K OBSLUZE TAB R70 NÁVOD K OBSLUZE VISIT OUR WEBSITE WWW.GOCLEVER.COM TO SEE MORE PRODUCTS TAB, NAVIO, DVR, DVB-T Před prvním použitím přístroje si prosím pečlivě prostudujte návod k obsluze. Úvod Děkujeme za Vaši

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku!

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku! BT410 Bluetooth Speaker (integrovaná funkce pro handsfree telefonování) Uživatelská příručka Výstraha: 1) Ilustrace slouží pouze pro referenci. 2) Společnost Lenovo je odhodlána zlepšovat výkon a kvalitu

Více

POKOJOVÁ ANTÉNA NÁVOD K OBSLUZE

POKOJOVÁ ANTÉNA NÁVOD K OBSLUZE POKOJOVÁ ANTÉNA ANT 607 I NÁVOD K OBSLUZE Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy. Návod musí být vždy přiložen k přístroji.

Více

LightUp BT-vežový reproduktor

LightUp BT-vežový reproduktor LightUp BT-vežový reproduktor 10030357 10030358 www.auna-multimedia.com Vážený zákazník, gratulujeme Vám k zakúpeniu produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny, aby sa

Více

Indukční smyčka iloop

Indukční smyčka iloop 1 Návod na použití Indukční smyčka iloop bez vypínače 2 Toto zařízení slouží pro uživatele sluchadel. Při použití s telefonem můžete hovořit přímo přes interní mikrofon umístěný uvnitř iloop. Propojení

Více

Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth. Model: Fantec SB-200BT. Příručka v Češtině

Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth. Model: Fantec SB-200BT. Příručka v Češtině Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth Model: Fantec SB-200BT Příručka v Češtině Technické specifikace: Rozměry (Š x V x H): 340 x 110 x 110 mm Výstupní výkon: 24W (2 x 12W) RMS Verze rozhraní

Více

Užívateľský manuál. Popis produktu. 1)Ovládacie tlačidlo nahor 2)Tlačidlo MENU. 3)Ovládacie tlačidlo dolu. 4)Slot pre micro SD kartu 5)Objektív

Užívateľský manuál. Popis produktu. 1)Ovládacie tlačidlo nahor 2)Tlačidlo MENU. 3)Ovládacie tlačidlo dolu. 4)Slot pre micro SD kartu 5)Objektív Užívateľský manuál Popis produktu Popis 1)Ovládacie tlačidlo nahor 2)Tlačidlo MENU 4)Slot pre micro SD kartu 5)Objektív 3)Ovládacie tlačidlo dolu 6)Reproduktor 7)Potvrdzujúce tlačidlo 8)Prepínanie režimu

Více

BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS

BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS BLUETOOTH REPRODUKTOR XBASS Specifikace: - Specifikace reproduktoru: 40MM x 3W - Výstup: 6W - Frekvenční odezva: 20Hz - 20KHz - Citlivost: 100db±5db - SNR: 90DB - Zkreslení: 0,5% - Bluetooth specifikace:

Více

AngelSounds JPD-100S9

AngelSounds JPD-100S9 AngelSounds JPD-100S9 Zařízení pro sledování srdečních ozev plodu Manuál Představení produktu AngelSounds JPD-100S9 je lehký a přenosný detektor pro poslech srdečních ozev plodu dítěte. Pozn. Pro správnou

Více

Point of view HDMI SmartTV dongle 200 BT

Point of view HDMI SmartTV dongle 200 BT Point of view HDMI SmartTV dongle 200 BT Česky Obsah Obsah... 1 Obecné oznámení pro uživatele... 2 Varování... 2 Obsah balení... 2 1. HDMI TV dongle... 3 1.1. Zobrazení produktu... 3 1.2. Instrukce k užívání...

Více

Solární fontána

Solární fontána Solární fontána 10027997 Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Pozorně si přečtěte příručku a dodržujte následující rady, abyste předešli poškození přístroje. Jakékoliv selhání způsobené

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

Dr. Bang

Dr. Bang Dr. Bang 10029208 10029209 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na

Více

Tablet iget SCHOOL N9A. Uživatelská příručka

Tablet iget SCHOOL N9A. Uživatelská příručka Tablet iget SCHOOL N9A Uživatelská příručka 1 Tento návod k použití je pouze pro referenční účely, může být změněn bez předchozího upozornění Poděkování Děkujeme za zakoupení našeho produktu iget SCHOOL

Více

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití

SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití SEIKO Digitální metronom SQ200 Návod k použití Pro bezpečné používání Varování Nerozebírejte, nepokoušejte se opravit nebo manipulovat s tímto metronomem, mohlo by dojít ke zkratu. Nepoužívejte tlačítka,

Více

BEZDRÁTOVÝ REPRODUKTOR

BEZDRÁTOVÝ REPRODUKTOR BEZDRÁTOVÝ REPRODUKTOR UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA M-BTP50.B M-BTP50.W Obsah CZ Záruka 3 Specifikace 3 Přehled o produktu 4 Nabíjení baterie 5 LED indikátor stavu 5 Zapnutí/vypnutí 5 Párování a propojení se zařízením

Více

ElZapp. Frekvenční generátor. Návod k obsluze

ElZapp. Frekvenční generátor. Návod k obsluze ElZapp Frekvenční generátor Návod k obsluze Obsah Obsah...2 Poděkování...2 Důležité pokyny...2 Obsah balení...3 Uvedení do provozu...3 Popis panelů přístroje...3 Popis hlavních ovládacích prvků...5 Zadávání

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

ST-HC Fén. Návod k použití Záruční podmínky

ST-HC Fén. Návod k použití Záruční podmínky ST-HC 7322 Fén Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že

Více

Návod na použitie ŽEHLIACA KEFA HM-3016

Návod na použitie ŽEHLIACA KEFA HM-3016 Návod na použitie ŽEHLIACA KEFA HM-3016 Pred použitím tohto spotrebiča sa prosím, oboznámte s návodom na jeho obsluhu. Spotrebič používajte iba tak, ako je popísané v tomto návode na použitie. Návod uschovajte

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

Point of view HDMI Smart TV dongle Mini RF klávesnice

Point of view HDMI Smart TV dongle Mini RF klávesnice Obsah Obsah... 1 Obecné oznámení pro uživatele... 2 Varování... 2 Obsah balení... 2 1. HDMI TV dongle... 3 1.1. Zobrazení produktu... 3 1.2. Instrukce k užívání... 3 1.3. Základní plocha... 3 1.4. Nastavení

Více

LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO

LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO Děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek FOMEI. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte tento manuál. E-mail: sls@fomei.com Webové stránky: www.fomei.com Upozornění

Více

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 1 budík STAR Vibrační Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 2 Do budíku můžete vložit lithiovou baterie CR2032 (není součástí dodávky), která zajišťuje zálohu nastavení budíku při výpadku síťového

Více

auna Areal Kanálový Surround System

auna Areal Kanálový Surround System auna Areal 652 5.1 Kanálový Surround System 10030886 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny,

Více

Přenosný zdroj energie M3 - návod k použití

Přenosný zdroj energie M3 - návod k použití Seznam položek Přenosný zdroj energie M3 - návod k použití Vstup Input (Micro USB) Indikátor LED indicator LED / vypínač Output Výstup Power button (USB A type) A) Obecné a informace o bezpečnosti Před

Více

Xiaomi Power Bank. uživatelská příručka

Xiaomi Power Bank. uživatelská příručka Xiaomi Power Bank uživatelská příručka ã2017 Pokyny k bezpečnosti Pokud Power Bank nepoužíváte, odpojte jej od zásuvky. Je-li plně nabitý Power Bank ponechán bez použití, dojde po čase k jeho samovolnému

Více

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio 10022754 10022755 10022756 Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G)

Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G) Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G) Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.4 a má čtyřjádrový procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy a

Více

Příručka začínáme. Príručka začíname

Příručka začínáme. Príručka začíname CZ: Příručka začínáme SK: Príručka začíname Stáhněte si aplikaci Bamboo Spark Stiahnite si aplikáciu Bamboo Spark Bamboo Spark -Abyste - mohli používat vaše zařízení, budete si muset stáhnout aplikaci

Více

Smart watch Immax SW2,android 4.4 Uživatelský manuál

Smart watch Immax SW2,android 4.4 Uživatelský manuál 09003 Smart watch Immax SW2,android 4.4 Uživatelský manuál Představení: Děkujeme, že jste si vybrali chytré hodinky Immax SW2 Hodinky s telefonem Immax SW2 jsou dodávány s operačním systémem Android 4.4,

Více

POP-650. Návod k použití

POP-650. Návod k použití POP-650 Návod k použití VŠEOBECNÉ INFORMACE Účelem tohoto uživatelského manuálu je poskytnout všeobecné informace o pokladním terminálu POP- 650 a ukázat uživatelům jak provádět hardwarovou konfiguraci

Více

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér Obsah balení 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér 5 Audio adaptér RCA 6 Audio kabel 3.5 mm 7 Audio adaptér z 6.3 mm na 3.5 mm 8 Externí mikrofon Funkční prvky: Sluchátka

Více

GL100 Uživatelský návod

GL100 Uživatelský návod GL100 Uživatelský návod GL100P rev. 1.0. 1 www.eurosat.cz Popření odpovědnosti: Firma neodpovídá za jakékoliv škody, finanční ztráty či právní spory týkající se majetku či osob, vzniklé v souvislosti se

Více

Elegance ANC BT stereo slúchadlá s ANC

Elegance ANC BT stereo slúchadlá s ANC Elegance ANC BT stereo slúchadlá s ANC 10031587 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se

Více

Solárna nabíjačka na dobíjanie automobilových akumulátorov Battery SAVER SE. Obj.č.:

Solárna nabíjačka na dobíjanie automobilových akumulátorov Battery SAVER SE. Obj.č.: N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj. č.: 857030 www.conrad.sk Solárna nabíjačka na dobíjanie automobilových akumulátorov Battery SAVER SE Obj.č.: 85 70 30 Toto zariadenie Vám uľahčí štartovanie

Více

Akustický kartáček na zuby

Akustický kartáček na zuby Akustický kartáček na zuby 09123 Příručka Vážené zákaznice, vážení zákazníci, Velmi nás těší, že jste se rozhodli pro koupi akustického kartáčku na zuby. Před prvním použitím přístroje si pozorně přečtěte

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

SWAN II. UŽIVATELSKÝ MANUÁL

SWAN II. UŽIVATELSKÝ MANUÁL OD ROKU 1993 SWAN II. UŽIVATELSKÝ MANUÁL UPOZORNĚNÍ: 1. Před zapnutím zařízení si prostudujte všechny provozní a bezpečnostní instrukce. 2. Dodržujte provozní a uživatelské instrukce. 3. Přístroj by neměl

Více

Bezdrátová nabíjecí podložka

Bezdrátová nabíjecí podložka Bezdrátová nabíjecí podložka cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 14220AB4X5IX 2019-03 Vážení zákazníci, Vaše nová nabíjecí podložka nabíjí zařízení s pod po - rou Qi chytrý telefon, tablet apod.

Více

Kontrola obsahu balení

Kontrola obsahu balení Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

Bezpečnostní informace

Bezpečnostní informace Čeština Obrázky a obsah v této příručce se mohou od konkrétního produktu lišit. Chcete-li získat další informace, můžete otevřít celou uživatelskou příručku. Navštivte web www.samsung.com a vyhledejte

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Čeština Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně.

Více

ČISTIČKA VZDUCHU DO AUTA R-9100

ČISTIČKA VZDUCHU DO AUTA R-9100 Návod k použití ČISTIČKA VZDUCHU DO AUTA R-9100 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Indukční deska

Indukční deska Indukční deska 10012197 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem

M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem Návod k použití Přečtěte si pozorně tento návod před použitím přístroje. 1 POPIS OVLÁDACÍCH PRVKŮ ~AC IN 1. Madlo k přenášení 2. Teleskopická anténa 3.

Více

Zkontrolujte dodané příslušenství.

Zkontrolujte dodané příslušenství. Gratulujeme ke koupi tabletu od společnosti Gigabyte. Tato instalační příručka nabízí informace které vám pomohou se spuštěním a nastavením notebooku Gigabyte. Konfigurace Vašeho zařízení záleží na zakoupeném

Více

Návod k používání Czevitrum Lighting elements

Návod k používání Czevitrum Lighting elements Návod k používání Czevitrum Lighting elements Czevitrum s.r.o. Československé armády 370/9 160 00 Praha Česká republika Vydáno: prosinec 2014 MODELY TYPOVÉ ŘADY CZEVITRUM LIGHTING ELEMENTS: Orbit Omega

Více