Účastníci smlouvy (smluvní strany):

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Účastníci smlouvy (smluvní strany):"

Transkript

1 Příloha č. 6 Účastníci smlouvy (smluvní strany): R Á M C O V Á S M L O U V A k veřejné zakázce Znovu do zaměstnání Obchodní firma:... zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u... soudu v..., se sídlem: adresa pro doručování: IČ: DIČ: jednající: bankovní spojení: číslo účtu: (dále jen dodavatel ) a Česká republika Úřad práce hl. m. Prahy, se sídlem: Domažlická 11, Praha 3 IČ: jednající: Ing. Ivanem Chomátem, ředitelem (dále jen objednatel ) Tato smlouva je uzavřena v souvislosti s Operačním programem Lidské zdroje a zaměstnanost na základě uskutečněného otevřeného zadávacího řízení s názvem Znovu do zaměstnání. I. Úvodní ustanovení 1. Smluvní strany se dohodly na uzavření této rámcové smlouvy o realizaci aktivit uvedených v čl. II. odst. 1 této rámcové smlouvy, které budou uskutečňovány v rámci projektu Znovu do zaměstnání, evid. pod číslem CZ.1.04/2.1.00/ Strana 1 (celkem 10)

2 2. Tato rámcová smlouva obsahuje podrobné obchodní podmínky pro realizaci jednotlivých aktivit poskytovaných dodavatelem a tvoří právně závazný základ pro realizaci plnění veřejné zakázky. II. Předmět smlouvy 1. Dodavatel se po dobu účinnosti této rámcové smlouvy zavazuje zajišťovat pro objednatele realizaci jednotlivých klíčových aktivit na základě požadavků a potřeb objednatele v souladu s touto rámcovou smlouvu, přičemž služby poskytované na základě této rámcové smlouvy sestávají z následujících klíčových aktivit: Č. 04 Vstupní pohovor dodavatel se dle podrobných podmínek uvedených v zadávací dokumentaci zavazuje zajistit informační schůzku a vlastní vstupní pohovor informačních schůzek se zúčastní osob a do části vstupního pohovoru vstoupí minimálně 400 osob; Č. 05 Neprofesní školení (včetně pracovní a bilanční diagnostiky) dodavatel se dle podrobných podmínek uvedených v zadávací dokumentaci zavazuje provést Neprofesní školení v době cca 6 týdnů včetně pracovní a bilanční diagnostiky. Minimální počet absolventů této klíčové aktivity je 400 osob. Minimálně 250 a maximálně 400 vybraných osob se zúčastní pracovní a bilanční diagnostiky, která bude předcházet vlastnímu neprofesnímu školení (v zadávací dokumentaci blok I a blok II); Č. 06 Profesní školení bude realizováno dle podrobných podmínek uvedených v zadávací dokumentaci formou akreditovaných rekvalifikačních kurzů v souladu se zákonem č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů, a vyhlášky 519/2004 Sb. Tyto podmínky platí i pro subdodavatele; do aktivity vstoupí min. 400 osob a min. 320 osob ukončí profesní rekvalifikační kurz předepsaným způsobem; Č. 07 Individuální podpora (Centrum individuální podpory) bude realizována dle podrobných podmínek uvedených v zadávací dokumentaci; Č. 08 Poradenství dodavatel se zavazuje zajistit poradenský program dle podrobných podmínek uvedených v zadávací dokumentaci, celkem 1400 hodin poradenství 1 hodina Strana 2 (celkem 10)

3 poskytnutého poradenství (individuálního i skupinového) činí 60 minut. Č. 10 Doprovodné aktivity v rámci nich dodavatel poskytne v zastoupení objednatele stanovenou přímou podporu klientům. Prostředky určené pro přímou podporu ve výši stanovené v zadávací dokumentaci bude dodavatel účtovat pouze evidenčně bude se jednat o zprostředkování plnění pro objednatele, u něhož se neuplatní DPH; Č. 11 Monitorování realizace dodavatel zajistí v souladu se zadávací dokumentací. 2. Dodavatel může k provedení klíčových aktivit č. 06 a 08 využít subdodavatelů, pro ostatní klíčové aktivity se zavazuje, že subdodavatele nevyužije. 3. Subdodavatele pro výše uvedené klíčové aktivity musí objednatel dodavateli předem schválit. V případě, že subdodavatele neschválí, musí dodavatel navrhnout jiného subdodavatele, který bude opět podléhat schválení objednatelem. 4. V případě, že část veřejné zakázky bude plněna formou subdodávky (prostřednictvím třetí osoby), požaduje objednatel po dodavateli před schvalováním u subdodavatele uvést jeho identifikační údaje dle 17 písm. d) zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, a přesné vymezení plnění, které bude subdodavatelem poskytováno, v případě klíčové aktivity 06 i předložení platné akreditace. 5. Služby poskytuje dodavatel na svůj náklad a nebezpečí. Dodavatel je oprávněn pověřit provedením části plnění třetí osobu (subdodavatele) pouze pro klíčové aktivity č. 06 a 08. V tomto případě však dodavatel odpovídá za činnost subdodavatele tak, jako by plnění prováděl sám. Veškeré odborné práce musí vykonávat zaměstnanci dodavatele nebo jeho subdodavatelů mající příslušnou kvalifikaci. Zadavatel je oprávněn požadovat doložení dokladu o kvalifikaci subdodavatelů. III. Práva a povinnosti smluvních stran 1. Dodavatel je povinen při provádění objednaných činností postupovat s odbornou péčí a v zájmu objednatele. Strana 3 (celkem 10)

4 2. Práce provádí dodavatel na svůj náklad a nebezpečí. Dodavatel je oprávněn pověřit provedením části plnění třetí osobu (subdodavatele). V tomto případě však uchazeč odpovídá za činnost subdodavatele tak, jako by plnění prováděl sám. 3. Dodavatel je povinen bez zbytečného odkladu oznámit objednateli všechny okolnosti, které zjistil při zařizování záležitostí, a které mohou mít vliv na změnu pokynů nebo zájmů objednatele a řádné poskytování plnění podle této rámcové smlouvy. 4. Zjistí-li některý z účastníků překážky při plnění ze smlouvy, které znemožňují řádné uskutečnění činností spojených s plněním dohodnutým způsobem, oznámí to neprodleně druhé straně, se kterou se dohodne na odstranění daných překážek. Nedohodnou-li se strany na odstranění překážek, popř. změně smlouvy, ve lhůtě 15 dnů ode dne doručení oznámení, může objednatel od smlouvy odstoupit, a to písemnou formou. Současně si vzájemně vyrovnají náklady dosud účelně a prokazatelně vynaložené na plnění předmětu smlouvy, a to nejpozději ve lhůtě do 30 dnů od odstoupení od smlouvy. Objednatel je oprávněn odstoupit i jen od samostatné části plnění. 5. V případě zjištění neplnění závazků ze strany dodavatele, vyzve objednatel písemně k odstranění zjištěných závad a je oprávněn zadržet nejbližší splátku odměny za reklamovaný úkon do doby odstranění závady, případně odstoupit od smlouvy. 6. Objednatel je oprávněn ukončit smlouvu i písemnou výpovědí bez udání důvodu ve dvouměsíční výpovědní lhůtě, přičemž tato počíná běžet prvním dnem měsíce následujícího po doručení výpovědi dodavateli. 7. Dodavatel je oprávněn předčasně ukončit smlouvu pouze v případech předvídaných zákonem, kterým se řídí smlouva. 8. Dodavatel je povinen zachovávat mlčenlivost o všech záležitostech, o nichž se dozvěděl v souvislosti s prováděním předmětných činností. Dodavatel se zavazuje použít veškeré materiály, které obdrží od objednatele v souvislosti s plněním této smlouvy výhradně za účelem realizace veřejné zakázky Znovu do zaměstnání. 9. Objednatel je povinen zachovávat mlčenlivost o všech údajích, které jsou obsaženy v projektových, technických a realizačních podkladech, nebo o jiných skutečnostech, se kterými přišel při plnění z této rámcové smlouvy do styku. Tyto údaje tvoří obchodní tajemství dodavatele ve smyslu zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. 10. Objednatel a osoby oprávněné k výkonu kontroly projektu, z něhož je zakázka hrazena, si vyhrazují právo na provedení kontroly a monitoringu v sídle dodavatele a umožnění ověření dokladů souvisejících s realizací zakázky po dobu 10 let od ukončení financování projektu, z něhož je zakázka hrazena. Strana 4 (celkem 10)

5 11. Smluvní strany mají povinnost uchovávat doklady související s plněním zakázky a umožnit osobám oprávněným k monitoringu a k výkonu kontroly projektu (zejména se jedná o objednatele, a další orgány např. MPSV ČR, MF ČR, NKÚ, ÚOHS, EK, Evropský účetní dvůr), z něhož je zakázka hrazena, provést kontrolu těchto dokladů. Lhůta pro uchovávání dokladů je stanovena na 10 let a začíná běžet od 1. ledna kalendářního roku následujícího po kalendářním roce, ve kterém bylo ukončeno financování projektu. 12. Objednatel nepřipouští žádné omezení výše náhrady škody v jakémkoliv směru. 13. Dodavatel je povinen po celou dobu realizace dodržovat informační povinnost dle Manuálu pro publicitu OP LZZ, Manuálu vizuální identity OP LZZ a Manuálu vizuální identity ESF v ČR pro období , dostupné na zejména zajistit v místě realizace aktivit veřejné zakázky umístění log a informací podle podmínek uvedených v zadávací dokumentaci. Současně je povinen řídit se relevantními ustanoveními tzv. Desatera příruček OP LZZ dostupného na a to v platných verzích. 14. Dodavatel je povinen používat osobní údaje o účastnících jednotlivých aktivit poskytnuté objednatelem ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. 15. Objednatel má právo provádět monitorování a kontrolu realizace veřejné zakázky z pohledu naplňování cílů projektu. V rámci těchto kontrol je dodavatel povinen umožnit kontrolu všech dokladů související s realizací veřejné zakázky a umožnit vstup na místa realizace aktivit projektu a do sídla dodavatele osobám pověřeným kontrolou a monitorováním, které mohou provádět kromě pracovníků objednatele i pracovníci dalších úřadů práce v hl. městě Praze a dalších orgánů ČR (MPSV ČR, MF ČR, NKÚ, ÚOHS) a EU. 16. Dodavatel je povinen informovat objednatele na jeho žádost o plnění závazků z rámcové smlouvy a předkládat monitorovací zprávy, a to ve formě a termínech požadovaných objednatelem, v souladu se zadávací dokumentací. 17. Neupravené smluvní vztahy v zadávací dokumentaci se řídí zákonem č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, a zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. 18. V otázkách týkající se výkladu rámcové smlouvy, musí mít zadávací dokumentace přednost před nabídkou, nikoliv však před obchodním zákoníkem a ostatními obecně závaznými právními předpisy. 19. Nedílnou součástí této rámcové smlouvy je pojistná smlouva dodavatele pro případ odpovědnosti za škodu na zdraví způsobenou při rekvalifikaci dle ustanovení 108 odst. 7 písm. h) zák. č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů, v minimální výši pojistného plnění ,- Kč. Strana 5 (celkem 10)

6 20. Nedílnou součástí této rámcové smlouvy je pojistná smlouva dodavatele pro případ své odpovědnosti za škodu způsobenou třetí osobě, přičemž limit pojistného plnění nesmí být nižší než ,- Kč. 21. Dodavatel je oprávněn předložit objednateli písemný návrh na vypovězení dohody o účasti v projektu s účastníkem projektu a dohody o provedení aktivity s účastníkem rekvalifikačního kurzu, který neplní studijní a výcvikové povinnosti nebo porušuje předpisy, případně řády rekvalifikačního zařízení. 22. Dodavatel je povinen obnovit včas platnost akreditací a příslušných oprávnění na realizaci nabízených programů, aby nedošlo k žádnému omezení jejich realizace. 23. V případě porušení smluvní povinnosti naplnit objednatelem požadované počty osob (tzv. indikátory) u jednotlivých aktivit podle čl II. odst. 1 této smlouvy, je dodavatel povinen zaplatit objednateli smluvní pokutu, a to ve výši 5.000,- Kč za každou chybějící osobu do počtu požadovaného objednatelem. Objednatel právo na zaplacení smluvní pokuty neuplatní, jestliže dodavatel prokáže, že došlo k porušení smluvní povinnosti z objektivních důvodů. Zaplacením smluvní pokuty není dotčen nárok objednatele na náhradu škody. IV. Cena a platební podmínky 1. Cena za realizaci projektu bez přímé podpory a bez DPH je, cena za realizaci projektu bez přímé podpory včetně DPH je. 2. Činnosti v rámci klíčové aktivity č. 06 (Profesní školení) budou realizovány v konkrétních termínech sjednaných v jednotlivých dohodách o provedení rekvalifikace a jejich cena bude stanovena jednotkově. V průběhu plnění bude dodavatel předkládat ocenění jednotlivých kurzů ve struktuře nabídky rekvalifikačního kurzu a kalkulace, která bude tvořit přílohu jednotlivých dohod o provedení rekvalifikace. 3. Dodavatel předloží 1x měsíčně monitorovací zprávu za uplynulé období vždy nejpozději do 15. dne následujícího měsíce. Připadne-li poslední den lhůty na sobotu, neděli nebo svátek, je posledním dnem lhůty nejblíže následující pracovní den. 4. Objednatel provede kontrolu doloženého předmětu plnění a předloženého vyúčtování. Při nejasnostech či chybějících náležitostech vyzve dodavatele k odstranění nedostatků. Strana 6 (celkem 10)

7 5. Objednatel proplatí jen skutečně provedené a doložené části plnění. V případě nedokončení kurzu účastníkem bude uhrazena pouze poměrná část nákladů na školení účastníka. 6. Odsouhlasí-li objednatel monitorovací zprávu včetně jejich příloh, vyzve dodavatele k předložení daňového dokladu faktury. Fakturované ceny nesmí přesáhnout ceny uvedené v příloze č. 3 Struktura nabídkové ceny zadávací dokumentace. Lhůta splatnosti faktury nesmí být kratší než 30 kalendářních dnů. Připadne-li poslední den lhůty na sobotu, neděli nebo svátek, je posledním dnem lhůty nejblíže následující pracovní den. 7. Faktura bude objednatelem proplacena na účet uvedený v této rámcové smlouvě. 8. Úhrada je splněna dnem odepsání fakturované částky z účtu objednatele. 9. Objednatel neposkytuje zálohy. 10. Objednatel bude na dokladech označen v souladu se zadávací dokumentací jako Česká republika Úřad práce hl. m. Prahy. 11. Platby budou probíhat výhradně v Kč (CZK), rovněž veškeré cenové údaje budou v této měně. 12. Dojde-li k proplacení neoprávněných nákladů v důsledku nesplnění povinnosti dodavatele, bude objednatel požadovat vrácení těchto vyplacených finančních prostředků, případně formou odpočtu z následujících plateb v průběhu trvání projektu. 13. Faktura musí obsahovat všechny náležitosti řádného účetního a daňového dokladu ve smyslu příslušných právních předpisů, zejména zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, a zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů. V případě, že faktura nebude mít odpovídající náležitosti, je objednatel oprávněn zaslat ji ve lhůtě splatnosti zpět dodavateli k doplnění či úpravě, aniž se tak dostane do prodlení se splatností; lhůta splatnosti počíná běžet znovu od data doručení náležitě doplněného či opraveného dokladu. 14. Bude-li faktura obsahovat práce a služby, které nejsou předmětem plnění nebo nebyly odsouhlaseny objednatelem, je objednatel oprávněn uhradit pouze prokazatelně provedené a odsouhlasené práce a služby. Na zbývající neproplacenou část faktury nebude dodavatel uplatňovat žádné majetkové sankce. Strana 7 (celkem 10)

8 Platební podmínky pro poskytování přímé podpory: 15. V souladu s ustanoveními smlouvy bude dodavatel v zastoupení objednatele poskytovat účastníkům přímou podporu. Prostředky určené pro přímou podporu až do výše ,- Kč bude dodavatel účtovat pouze evidenčně. Jedná se o zprostředkování pokladního plnění pro objednatele, u něhož se neuplatňuje DPH. 16. Proplácení výdajů na přímou podporu bude probíhat zpětně na základě měsíčního výkazu Přehledu o poskytnutí přímé podpory na účet uvedený v této rámcové smlouvě. 17. Účetní doklady vztahující se k přímé podpoře musí obsahovat náležitosti řádného účetního dokladu ve smyslu příslušných právních předpisů, zejména zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů. 18. Dodavatel bude provádět přehlednou archivaci originálů veškerých dokladů (např. účetních, daňových, dokladů o poskytnutí přímé podpory) týkajících se poskytování přímé podpory po dobu 10 let od ukončení financování projektu, z něhož je zakázka hrazena a tyto budou v průběhu realizace veřejné zakázky kdykoli na žádost objednatele předloženy ke kontrole. V. Doba trvání smlouvy 1. Doba účinnosti této rámcové smlouvy začíná dnem podpisu této rámcové smlouvy oběma účastníky a končí nejpozději dnem s tím, že platby musí být vypořádány nejpozději k tomuto dni. 2. Tato rámcová smlouva bude ukončena: a) uplynutím lhůty, na kterou byla smlouva uzavřena, b) písemnou dohodou obou stran, c) okamžitým odstoupením od smlouvy v případech, kdy některá ze smluvních stran poruší některou povinnost uvedenou v této smlouvě, případně obecně závazné právní předpisy. Odstoupit od smlouvy je oprávněna ta smluvní strana, která svou povinnost neporušila, odstoupení od smlouvy musí být učiněno písemně a prokazatelně doručeno druhé smluvní straně; objednatel má dále nárok na okamžité odstoupení od smlouvy v případě závažného porušení smlouvy např. prodlení dodavatele s plněním veřejné zakázky o 1 měsíc, to v případě prokazatelného zavinění na straně dodavatele, dodavatelem zaviněné vykazování neexistujících plnění, finanční nesrovnalosti, které nebudou objasněny do jednoho měsíce po jejich zjištění a dalšímu jednání dodavatele, které odporuje dobrým mravům. Totéž Strana 8 (celkem 10)

9 platí v případě, že kvalita ani rozsah prací nebude odpovídat podmínkám rámcové smlouvy a dodavatel i přes upozornění objednatele nesjedná nápravu, objednatel je oprávněn odstoupit i jen od samostatné části plnění. d) objednatel je oprávněn ukončit tuto rámcovou smlouvu i písemnou výpovědí bez udání důvodu s dvouměsíční výpovědní lhůtou, přičemž tato počíná běžet prvním dnem měsíce následujícího po doručení výpovědi dodavateli. 3. Dodavatel je oprávněn předčasně ukončit smlouvu pouze v případech předvídaných zákonem, kterým se řídí rámcová smlouva. VI. Ostatní ujednání 1. Otázky v této rámcové smlouvě neupravené nebo upravené jen částečně se řídí ustanoveními obchodního zákoníku, a předpisy souvisejícími, vždy v platném a účinném znění. 2. Nedílnou součástí rámcové smlouvy je zadávací dokumentace a nabídka dodavatele. 3. Dodavatel je povinen při provádění prací dodržovat veškeré platné normy, zákony a prováděcí vyhlášky týkající se jeho činnosti pro objednatele. Pokud porušením těchto předpisů vznikne škoda, nese veškeré vzniklé náklady dodavatel. 4. Dodavatel bere na vědomí, že je jako dodavatel služeb hrazených z veřejných finančních prostředků je osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly ve smyslu 2 písm. e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů. 5. Rámcová smlouva může být doplňována nebo měněna pouze vzestupně číslovanými písemnými dodatky, podepsanými oběma smluvními stranami. Písemnou formu musí mít také veškeré jiné dohody smluvních stran související s touto rámcovou smlouvou. 6. Rámcová smlouva je vyhotovena ve čtyřech stejnopisech, z nichž objednatel obdrží dvě vyhotovení a dvě dodavatel. 7. Smluvní strany prohlašují, že si text rámcové smlouvy řádně přečetly, souhlasí s jejím obsahem; rámcová smlouva nebyla sepsána v tísni ani pod nátlakem, vyjadřuje svobodnou vůli obou smluvních stran a není jednostranně nevýhodná pro žádnou smluvní stranu. Na důkaz svého souhlasu tuto smlouvu obě smluvní strany potvrzují svými podpisy. 9. Rámcová smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. Strana 9 (celkem 10)

10 V Praze dne V. dne objednatel.. dodavatel Přílohy: 1) Kopie kompletní zadávací dokumentace 2) Kopie kompletní nabídky 3) Pojistná smlouva pro případ odpovědnosti za škodu na zdraví způsobenou při rekvalifikaci 4) Pojistná smlouva pro případ odpovědnosti za škodu způsobenou třetí osobě Strana 10 (celkem 10)

Příloha č. 3 Návrh Rámcová smlouva o realizaci rekvalifikace Rekvalifikační kurzy v oblasti výpočetní techniky

Příloha č. 3 Návrh Rámcová smlouva o realizaci rekvalifikace Rekvalifikační kurzy v oblasti výpočetní techniky Příloha č. 3 Návrh Rámcová smlouva o realizaci rekvalifikace Rekvalifikační kurzy v oblasti výpočetní techniky kterou v souladu s 269 odst. 2 zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění uzavřeli:

Více

Příloha č. 3 Návrh smlouvy

Příloha č. 3 Návrh smlouvy Příloha č. 3 Návrh smlouvy Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci zakázky. Obsah obchodních podmínek může uchazeč

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

ČÁST č. 1 Portál MPSV poradenský program s PC (okresy Zlín a Uherské Hradiště)

ČÁST č. 1 Portál MPSV poradenský program s PC (okresy Zlín a Uherské Hradiště) RÁMCOVÁ SMLOUVA O REALIZACI PORADENSKÝCH ČINNOSTÍ uzavřená na základě výsledků otevřeného výběrového řízení nadlimitní veřejné zakázky Poradenství ve Zlínském kraji ev. č.: 490428 dle ustanovení 1746 odst.

Více

POŽADAVKY NA OBSAH SMLOUVY

POŽADAVKY NA OBSAH SMLOUVY POŽADAVKY NA OBSAH SMLOUVY I. Smluvní strany 1. EKOBAL, spol. s.r.o. Sídlo: Hráského 1906/3, 140 00 Praha 4 Zastoupená: Ing. Michal Dřevo, jednatelem IČ: 496 16 625 DIČ: CZ 496 16 625 Kontaktní osoba:

Více

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu kupní smlouvy. Obchodní

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O REALIZACI REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ

RÁMCOVÁ SMLOUVA O REALIZACI REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ RÁMCOVÁ SMLOUVA O REALIZACI REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ Smluvní strany Česká republika - Úřad práce České republiky se sídlem Dobrovského 1278/25, 170 00 Praha 7 Zastoupený PhDr. Kateřinou Sadílkovou, MBA,

Více

smlouvu o poskytování služeb

smlouvu o poskytování služeb Smluvní strany: SMLOUVA o poskytování služeb rekvalifikačních kurzů Řidičská oprávnění v rámci projektu Nový profesní život začíná uzavřená dle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve

Více

I. Úvodní ustanovení

I. Úvodní ustanovení I. Úvodní ustanovení 1. Podáním nabídky v rámci (části) Veřejné zakázky, potažmo podpisem této smlouvy na plnění (části) Veřejné zakázky dodavatel stvrzuje, že disponuje veškerými kvalifikačními předpoklady

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

Rámcová smlouva. I. Úvodní ustanovení

Rámcová smlouva. I. Úvodní ustanovení Příloha č. 6 Rámcová smlouva Účastníci smlouvy (smluvní strany): Česká republika - Úřad práce České republiky se sídlem: Karlovo náměstí 1359/1, 128 00 Praha 2 IČ:72496991 jednající: JUDr. Jiří Kubeša,

Více

smlouvu o poskytování služeb

smlouvu o poskytování služeb Smluvní strany: SMLOUVA o poskytování služeb rekvalifikačních kurzů Zámečnické práce v rámci projektu Nový profesní život začíná uzavřená dle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

SMLOUVU. Preambule. Článek 1 Předmět a místo plnění

SMLOUVU. Preambule. Článek 1 Předmět a místo plnění Příloha č. 1 Česká republika - Ministerstvo práce a sociálních věcí Jednající: Mgr. Kateřinou Šiškovou, Odbor kancelář ministryně a public relations Sídlo: Na Poříčním právu 1/376, Praha 2, PSČ 128 01

Více

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu smlouvy o zajištění služeb.

Více

Veřejná zakázka je financována z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.

Veřejná zakázka je financována z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost. Příloha č. 5 SMLOUVA O DÍLO č.../2010 uzavřená dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991, obchodní zákoník v platném znění Smluvní strany Královehradecký kraj Se sídlem: Pivovarské náměstí 1245/2,

Více

Rámcová smlouva o poskytování služeb uzavřená dle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Rámcová smlouva o poskytování služeb uzavřená dle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 2 Záruky pro mladé v Jihomoravském kraji, reg. č. CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_004/0000009 Rámcová smlouva o poskytování služeb uzavřená dle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve

Více

smlouvu o poskytování služeb

smlouvu o poskytování služeb Smluvní strany: SMLOUVA o poskytování služeb rekvalifikačních kurzů Řidičská oprávnění v rámci projektu Nový profesní život začíná uzavřená dle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

Název projektu: Rozhodnutí-energie-práceII.Číslo projektu: CZ.1.04/3.3.05/

Název projektu: Rozhodnutí-energie-práceII.Číslo projektu: CZ.1.04/3.3.05/ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená dle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY Objednavatel: PEDAGOGICKO-PSYCHOLOGICKÉ PORADENSTVÍ, Chomutov,

Více

Smlouva o realizaci vzdělávacích kurzů. Uzavřená dle ustanovení 269 odst. 2. Zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění.

Smlouva o realizaci vzdělávacích kurzů. Uzavřená dle ustanovení 269 odst. 2. Zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění. I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Smlouva o realizaci vzdělávacích kurzů Uzavřená dle ustanovení 269 odst. 2 Zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Zadavatel Smluvní

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ EVALUACE

SMLOUVA O PROVEDENÍ EVALUACE SMLOUVA O PROVEDENÍ EVALUACE (uzavřená podle 269, odst.2 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů na provedení evaluace na základě veřejné zakázky Průběžná dlouhodobá

Více

Smlouva o zajištění kurzu medicínského práva

Smlouva o zajištění kurzu medicínského práva Smlouva o zajištění kurzu medicínského práva uzavřená ve smyslu ustanovení 591 a následujících zákona číslo 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen obchodní zákoník ) mezi těmito smluvními

Více

Smlouva o zajištění kurzu anglického jazyka

Smlouva o zajištění kurzu anglického jazyka Smlouva o zajištění kurzu anglického jazyka uzavřená ve smyslu ustanovení 591 a následujících zákona číslo 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen obchodní zákoník ) mezi těmito smluvními

Více

Rámcová smlouva o poskytování služeb

Rámcová smlouva o poskytování služeb Rámcová smlouva o poskytování služeb I. Smluvní strany 1. Česká republika Ministerstvo vnitra se sídlem: Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 zastoupena: Ing. Pavlem Kryštofem, ředitelem odboru strukturálních

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ EVALUACE

SMLOUVA O PROVEDENÍ EVALUACE SMLOUVA O PROVEDENÍ EVALUACE (uzavřená podle 269, odst.2 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů na provedení evaluace na základě veřejné zakázky ROČNÍ OPERAČNÍ

Více

I. Předmět plnění. 1. Dodavatel je podle... ze dne. oprávněn provozovat činnost... II. Dodací podmínky

I. Předmět plnění. 1. Dodavatel je podle... ze dne. oprávněn provozovat činnost... II. Dodací podmínky Příloha č. 2 Dne 2010 uzavřeli Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 IČ: 49777700 DIČ: CZ49777700 se sídlem 326 00 Plzeň, Částkova 78 zastoupené Ing. Tomášem Vláškem, ředitelem (dále jen objednatel)

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., nový občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) I. Smluvní strany Základní škola Jablonec

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

Smlouva k zakázce Sada indikátorů (rozpoznávacích znaků) pro sociální podnik a integrační sociální podnik

Smlouva k zakázce Sada indikátorů (rozpoznávacích znaků) pro sociální podnik a integrační sociální podnik Smlouva k zakázce Sada indikátorů (rozpoznávacích znaků) pro sociální podnik a integrační sociální podnik uzavřená podle zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů a zákona

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O REALIZACI REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ

RÁMCOVÁ SMLOUVA O REALIZACI REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ RS/MSK3/RK/4/2015 RÁMCOVÁ SMLOUVA O REALIZACI REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Česká republika

Více

D O H O D A. Článek I Účel poskytnutí příspěvku

D O H O D A. Článek I Účel poskytnutí příspěvku D O H O D A o poskytnutí příspěvku na úhradu mzdových nákladů mentora spolufinancovaného ze státního rozpočtu a Evropského sociálního fondu č. f[xxxxxxx] uzavřená mezi Úřadem práce České republiky zastupující

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

DOHODA o provedení rekvalifikace v rámci projektu.. č.

DOHODA o provedení rekvalifikace v rámci projektu.. č. DOHODA o provedení rekvalifikace v rámci projektu.. č. Příloha č. 7 č. projektu: kterou uzavírá Česká republika - Úřad práce České republiky sídlo: Karlovo náměstí č.p. 1359/1, Nové Město, 128 00 Praha

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

následující Rámcovou smlouvu o realizaci rekvalifikačních kurzů (dále jen smlouva nebo rámcová smlouva ): I. Úvodní ustanovení

následující Rámcovou smlouvu o realizaci rekvalifikačních kurzů (dále jen smlouva nebo rámcová smlouva ): I. Úvodní ustanovení následující Rámcovou smlouvu o realizaci rekvalifikačních kurzů (dále jen smlouva nebo rámcová smlouva ): I. Úvodní ustanovení 1. Podáním nabídky v rámci (části) Veřejné zakázky, potažmo podpisem této

Více

Čl. II Práva a povinnosti smluvních stran

Čl. II Práva a povinnosti smluvních stran Smlouva č. 15/011-0 Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Česká republika Úřad vlády České republiky

Více

SMLOUVA O DÍLO. Účastníci smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. Účastníci smlouvy: SMLOUVA O DÍLO Účastníci smlouvy: Hvězdárna a planetárium Brno, příspěvková organizace se sídlem Kraví hora 2, 616 00 Brno, IČ 00101443, zapsaná v obchod. rejstříku u Kraj. soudu v Brně, oddíl Pr, vložka

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany Objednatel: Základní škola a Mateřská škola Troubky Adresa:

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ČÁST II. OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, a v souladu se zákonem č. 85/1996 Sb., o advokacii,

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

PŘÍLOHA Č. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KUPNÍ SMLOUVA

PŘÍLOHA Č. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KUPNÍ SMLOUVA PŘÍLOHA Č. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: Kupující: Základní škola Moravská Třebová, Kostelní náměstí 21, okres Svitavy IČ: 63608944 Sídlo: Kostelní náměstí č.o. 21, 571 01 Moravská

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Příloha zadávací dokumentace: Návrh smlouvy o zajištění služeb závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a stínování pro pedagogy Smlouva o zajištění

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

U-- Operační program Zaměstnanost úřad práce ČR

U-- Operační program Zaměstnanost úřad práce ČR I *** ** Evropská unie Evropský sociální fond ~ U-- Operační program Zaměstnanost úřad práce ČR Smlouva o realizaci vzdělávací aktivity v rámci projektu Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II č. projektu

Více

PŘÍLOHA Č. 2: NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY ČÁST C MODERNIZACE UČEBNY FYZIKY A CHEMIE reg. č.: CZ /0.0/0.0/16_075/ SMLOUVA

PŘÍLOHA Č. 2: NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY ČÁST C MODERNIZACE UČEBNY FYZIKY A CHEMIE reg. č.: CZ /0.0/0.0/16_075/ SMLOUVA PŘÍLOHA Č. 2: NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY ČÁST C MODERNIZACE UČEBNY FYZIKY A CHEMIE reg. č.: CZ.06.4.59/0.0/0.0/16_075/0009004 OBCHODNÍ PODMÍNKY Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní

Více

Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst! - rekvalifikace

Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst! - rekvalifikace Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst! - rekvalifikace Příloha č. 3 Výzvy uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové 4/47,48,

Více

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB. Poskytovatel :. se sídlem :. zastoupený : IČ: :..

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB. Poskytovatel :. se sídlem :. zastoupený : IČ: :.. NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Uzavřená podle právního řádu České republiky v souladu s ustanovením 269 odst. 2 zákona č.513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen Smlouva) 1 SMLUVNÍ

Více

Čl. I Úvodní ustanovení. Čl. II Předmět a účel smlouvy

Čl. I Úvodní ustanovení. Čl. II Předmět a účel smlouvy PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Číslo smlouvy: 15/181-0 Česká republika Úřad vlády České republiky se sídlem nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1 IČ: 00

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 566 a násl. zák. č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů

MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 566 a násl. zák. č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 2 Vzor prováděcí smlouvy MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 566 a násl. zák. č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Česká televize se sídlem: Kavčí

Více

Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix. Smluvní strany. zapsaná v. zastoupená

Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix. Smluvní strany. zapsaná v. zastoupená Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix Dále jen Smlouva Smluvní strany Společnost.. zapsaná v. zastoupená IČ: DIČ:. Bank. spojení:., č. účtu:. (dále jen Prodávající) a Centrum pro

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Příloha č.1 Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/15 3691/5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

SMLOUVA o zajištění úklidu

SMLOUVA o zajištění úklidu SMLOUVA o zajištění úklidu podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ) Objednatel: Město Nový Bor se sídlem : náměstí Míru 1, PSČ

Více

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1 Příloha č.1 Obchodní podmínky (následně smlouva) uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: Článek 1 Smluvní strany Objednatel:

Více

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále též občanský zákoník )

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále též občanský zákoník ) Příloha č. 7 Výzvy - Závazné požadavky zadavatele na obsah návrhu smlouvy (vzor smlouvy) Kupní smlouva uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále též občanský zákoník ) Město

Více

SMLOUVA. na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET

SMLOUVA. na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET SMLOUVA na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Čl. 1. Smluvní

Více

D O H O D A. o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku č. MEA-V-10/2016.

D O H O D A. o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku č. MEA-V-10/2016. D O H O D A o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku č. MEA-V-10/2016 uzavřená mezi Úřadem práce České republiky zastupující osoba: Mgr. Petr Blecha,

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ]

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ] KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] IČ: [ ] DIČ: [ ] Bankovní spojení: [ ] Číslo účtu: [ ] Telefon: [ ] Tel./fax: [ ] E-mail: [ ] ( dále jen dodavatel) Objednatel:

Více

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH I. Smluvní strany 1. Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace se sídlem: Středoškolská 2992/3, 700 30 Ostrava - Zábřeh

Více

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany Příloha č. 5 Návrh kupní smlouvy KUPN Í SMLO UV A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu:

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu: MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1... IČ:.. zapsaný v.. Bankovní spojení:., jehož

Více

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Příloha č.4 - Vzor návrhu smlouvy Kupní smlouva uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující: Střední

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

VZOR. (Jednotlivá smluvní ustanovení je nutné modifikovat podle příslušné zadávací dokumentace)

VZOR. (Jednotlivá smluvní ustanovení je nutné modifikovat podle příslušné zadávací dokumentace) VZOR (Jednotlivá smluvní ustanovení je nutné modifikovat podle příslušné zadávací dokumentace) Smlouva o zajištění služeb mobility, péče a překonávání bariér klienta Úřadu práce České republiky v působnosti

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O REALIZACI REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ

RÁMCOVÁ SMLOUVA O REALIZACI REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ RÁMCOVÁ SMLOUVA O REALIZACI REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Česká republika - Úřad práce

Více

D O H O D A. Článek I. Účel poskytnutí příspěvku

D O H O D A. Článek I. Účel poskytnutí příspěvku D O H O D A o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku, spolufinancovaného ze státního rozpočtu a Evropského sociálního fondu č. ABA-VZ- /2018 uzavřená

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Česká Skalice číslo: 320 / 2015 / FPU

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Česká Skalice číslo: 320 / 2015 / FPU 1 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Česká Skalice číslo: 320 / 2015 / FPU (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů)

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK Rámcová smlouva Rámcová smlouva na poskytování dodávek uzavřená podle 269 odst. 2 s použitím ustanovení 409 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany

Více

D O H O D A. Článek I. Účel poskytnutí příspěvku

D O H O D A. Článek I. Účel poskytnutí příspěvku D O H O D A o vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací a poskytnutí příspěvku, spolufinancovaného ze státního rozpočtu a Evropského sociálního fondu č. SUA-VZ-90/2016 uzavřená

Více

zapsaným v rejstříku ústavů vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. U 406

zapsaným v rejstříku ústavů vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. U 406 TATO SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB (dále jen Smlouva ) je uzavřena ve smyslu ustanovení 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

S M L O U V A o zajištění výuky cizích jazyků pro zaměstnance MMB. Smluvní strany

S M L O U V A o zajištění výuky cizích jazyků pro zaměstnance MMB. Smluvní strany S M L O U V A o zajištění výuky cizích jazyků pro zaměstnance MMB Smluvní strany Statutární město Brno se sídlem Dominikánské nám. 196/1, 602 00 Brno zastoupené primátorem Ing. Petrem Vokřálem k podpisu

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel)

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel) 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel) Objednatel: Zastoupený: Mgr. Jaroslavou Cháberovou Sídlo: 386

Více

Kupní smlouva. podle 2079, 2080, 2081 a 2082 Zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Kupní smlouva. podle 2079, 2080, 2081 a 2082 Zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Kupující: Sídlo/místo podnikání: Kupní smlouva podle 2079, 2080, 2081 a 2082 Zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Smluvní strany KOUTECKÝ s.r.o. IČ: 63147084 Jednající osoba: Družby 1413, 419 01

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany Příloha č. 7 Návrh smlouvy na zajištění jazykových a jazykově-metodických kurzů v zahraničí pro zvýšení kvalifikace pedagogů a zvýšení kvality výuky na 1. Základní škole Holešov Objednatel: Název: 1. Základní

Více

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO

Více

podle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Po předchozím projednání a dohodě uzavírají smluvní strany:

podle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Po předchozím projednání a dohodě uzavírají smluvní strany: S M L O U V A O D Í L O podle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Po předchozím projednání a dohodě uzavírají smluvní strany: 1. jméno, sídlo: Česká republika

Více

S M L O U V A O D I S T R I B U C I T I S K U

S M L O U V A O D I S T R I B U C I T I S K U Podrobná zadávací dokumentace Návrh obchodních podmínek číslo smlouvy objednatele:... S M L O U V A O D I S T R I B U C I T I S K U uzavřená níže psaného dne měsíce a roku podle ustanovení 724 a násl.

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Evidenční č. smlouvy: ---/2017 Rámcová kupní smlouva 1. Smluvní strany Kupující: 1. Město Kopřivnice Se sídlem: Štefánikova 1163, Kopřivnice, 742 21 osoba oprávněna jednat: Petr Mareček, vedoucí oddělení

Více

D O H O D A. Článek I. Článek II. Podmínky poskytnutí příspěvku

D O H O D A. Článek I. Článek II. Podmínky poskytnutí příspěvku D O H O D A o vyhrazení společensky účelného pracovního místa a poskytnutí příspěvku, spolufinancovaného ze státního rozpočtu a Evropského sociálního fondu č. BMA-SZ-198/2016 uzavřená mezi Úřadem práce

Více

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ)

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) I. Smluvní strany 1.1. Prodávající: (doplní uchazeč) Zapsaný v Obchodním rejstříku vedeném u

Více

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část. Smlouva o poskytování vzdělávání

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část. Smlouva o poskytování vzdělávání Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část Smlouva o poskytování vzdělávání I. SMLUVNÍ STRANY 1. Objednatel Název: Česká republika Národní úřad pro

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Podrobná zadávací dokumentace Návrh obchodních podmínek číslo smlouvy objednatele:... S M L O U V A O D Í L O uzavřená níže psaného dne měsíce a roku podle ustanovení 631 a násl. Občanského zákoníku č.

Více

SMLOUVA o auditní činnosti

SMLOUVA o auditní činnosti Příloha č. 1 výzvy SMLOUVA o auditní činnosti uzavřená podle 591 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 93/2009 Sb., o auditorech, ve znění pozdějších

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Dnešního dne, měsíce a roku smluvní strany Národní hřebčín Kladruby nad Labem,

Více

Příloha č. 2: Návrh smlouvy o zajištění služeb

Příloha č. 2: Návrh smlouvy o zajištění služeb Příloha č. 2: Návrh smlouvy o zajištění služeb Obchodní podmínky Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu kupní smlouvy.

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŢEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŢEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŢEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění 1. SMLUVNÍ STRANY Pan/í se sídlem (dále jen objednatel ) A Lukáš Divíšek PERFEKTNÍ ÚKLID

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více