Olympiáda vlčat a světlušek 2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Olympiáda vlčat a světlušek 2014"

Transkript

1 Olympiáda vlčat a světlušek 2014 Informace před příjezdem účastníků - Sportovci Zdravíme všechny sportovce! Zasíláme vám téměř poslední informace k Olympiádě vlčat a světlušek, na kterou se chystáte. Pozorně čtěte! Pořadatelé mají již nyní plné ruce práce, aby se vše podařilo. Věříme, že nám vyjde i počasí a vše si užijeme vy i my. Už se na vás moc těšíme! Místo konání akce Původní záměr zůstal stejný. Ubytování a stravování (páteční večeře, sobotní snídaně a večeře, nedělní snídaně) účastníků bude zajištěno v ZŠ Okružní v Mostě (18. ZŠ). Jednotlivá sportoviště jsou zajištěna v blízkém okolí školy, kde budou účastníci ubytovaní. Škola, ve které budeme ubytovaní, je vzdálena od nádraží cca. 2 km (viz. mapka a další informace níže). Sportoviště Atletické sporty sportovní areál Benedikt (hod krikeťákem) a atletický ovál 18. ZŠ (ostatní disciplíny) Kolektivní sporty sportovní areál Benedikt Most (vše mimo florbalu), tělocvičny 18. ZŠ a býv. 17. ZŠ (florbal, mokrá varianta kolektivních sportů) Vodní sporty bazén dětského domova v Mostě (poblíž našich kluboven na býv. 13. ZŠ) Na všech sportovištích bude zajištěn zdravotní dozor! Informace k příjezdu účastníků Příjezd účastníků bude možný v pátek od 15:00 do 18:00 hodin /dřívější příchod hlídek, ani uložení a uschování věcí, není možný s ohledem na výuku ve škole, kde je ubytování zajištěno, plánek cesty ke škole naleznete na našich webových stránkách nebo níže v tomto textu/. Dovolujeme si uvést několik doporučení pro dopravní spojení z různých koutů republiky do Mostu. Ze směru od Plzně (trať č. 160) přímé rychlíkové spojení výstup na nádraží ČD v Mostě Ze směru od Chebu (trať č. 130, resp. 140) přímé rychlíkové spojení výstup na nádraží ČD v Mostě Ze směru od Ústí nad Labem trať 130 (Liberce, Prahy, Kolína) přímé rychlíkové spojení. V případě dopravy od Liberce a Kolína přestup v Ústí nad Labem výstup na nádraží ČD v Mostě Autobusové spojení je možné, příliš jej nedoporučujeme, cesta autobusem je poměrně dlouhá a nepohodlná. Nicméně z Prahy je možné přímé spojení do Mostu. Nově je zavedena linka

2 Student Agency. V případě využití autobusové dopravy vystupte (ideálně) na zastávce Most Kahan nebo na zastávce Most 1.náměstí. Informujte nás, prosím (kontaktní osobu), jak do Mostu dorazíte a jakými dopravními prostředky a zda budete chtít využít spojku. Kontakt pro veškerou komunikaci s účastníky: Ubytování a stravování Veronika Krtičková, veronika.krtickova@skaut.cz., tel.: Ubytování Ubytování všech účastníků je zajištěno v prostorách základní školy Okružní v Mostě (18. ZŠ). Se školou je domluveno ubytování na karimatkách, ve vlastních spacácích ve foyer jednotlivých pavilonů. Vyhovující, velmi velké, prostory. Škola má rekonstruovaná všechna sociální zázemí, k dispozici bude omezený počet sprch. Ubytování nebude zajištěno ve třídách. Důležité jsou přezůvky!!! Stravování Stravování bude zajištěno od páteční večeře, až po nedělní oběd /balíček na cestu domů/. Sobotní oběd bude zajištěn v místě sportovišť /není nutné mít vlastní ešus, lžíci a hrneček/. Pitný režim zajištěn po celou dobu konání akce. Úkol pro účastníky Připravili jsme pro vás několik drobných aktivit před vlastní akcí. Doufáme, že jste na ně nezapoměli. Budeme moc rádi, pokud se jich zhostíte a splníte naše dva zadané úkoly. Moc se těšíme na vaše výtvory. 1.úkol - fotky s pochodní Vyrobte si olympijskou pochodeň a vyfoťte se s ní. Fotografii nám zašlete, pochodeň si můžete přivést s sebou. Zašlete nám max. 3 fotografie. Ze zaslaných fotografií vznikne olympijská štafeta a fotografie budou prezentovány na zahajovacím ceremoniálu. 2.úkol - medailonky Chceme jednotlivé týmy představit na zahajovacím ceremoniálu. Zajímají nás odpovědi na tyto otázky Odkud přijíždí váš tým (město, vesnice, ) Počet členů výpravy (kolik vás je na olympiádě) Počet členů oddílu (jak velký oddíl reprezentujete) Nejoblíbenější aktivita oddílu/roje/šestky (co rádi děláte, jíte, umíte ) Pokud máte oddílovou nebo družinové/šestkové vlajky, určitě je nezapomeňte! Na akci si také můžete vzít zcela jistě váš dres nebo trička, která vás odliší od ostatních týmů Zpracované úkoly a odpovědi na otázky zasílejte do na kontaktní osobu uvedenou výše.

3 Informace k platbě účastnického poplatku Účastnický poplatek je stanoven ve výši 250,- Kč. Platí jak pro účastníky soutěžící, tak pro doprovody hlídek nebo pro nesoutěžící. Vůdce hlídky vypočítal a do návratky zapsal celkovou výši účastnického poplatku, výši zálohy a doplatku. V tuto chvíli by všechny přihlášené hlídky měly mít zálohu účastnického poplatku (ve výši 60%) zaplacenou. Záloha účastnického poplatku, jak jsme uváděli, je nevratná!!! U registrace účastníků, bude vybírán doplatek účastnického poplatku. Zároveň všechny hlídky obdrží potvrzení o zaplacení zálohy na účet střediska a samozřejmě potvrzení o platbě doplatku účastnického poplatku. Členové servistýmu platí účastnický poplatek ve výši 150,- Kč při registraci v místě konání akce. Předpokládaný harmonogram víkendu Pořadatelé nyní poměrně intenzivně ladí průběh celé akce. Téměř finální podobu harmonogramu budeme zasílat příští středu (tedy ). V tuto chvíli je možné se zachytit těchto orientačních bodů a časů. pátek sobota Neděle Do 18:00 příjezdy účastníků, 6:30 budíček, snídaně, přesuny Do 8:30 snídaně, možné odjezdy ubytování a večeře Cca. 20:00 zahajovací 9:00 zahájení disciplín 9:00 možnost doprovodného ceremoniál programu (dle nabídky) 22:30 porada rozhodčích a 11:30 13:00 oběd (průběžně) porada vedoucích 14:00 start doprovodných aktivit 17:00 konec disciplín 17:30 19:00 večeře Cca. 20:00 zábavný večer 23:00 porada vedoucích Vybavení účastníků Rádi bychom upozornili na nutné vybavení pro tuto akci. Nezapomeňte na přezůvky nutné pro pohyb ve škole, kde bude probíhat ubytování a stravování. Na vlastní sportovní disciplíny, vybavte děti, vhodným sportovním oblečením: Atletické disciplíny budou probíhat na klasickém sportovním oválu s dráhou pro běh a doskočištěm pro skok do dálky (tzn. tenisky, oblečení podle počasí). Kolektivní sporty budou probíhat jak v tělocvičně (florbal), tak venku na hřištích nebo na trávě. Zde je nutno počítat s vhodnou obuví do tělocvičny (aby nešpinila) tak na ven. V tomto duchu i bude potřeba přizpůsobit oblečení dětí. Pro účastníky kolektivních sportů budeme mít zajištěné rozlišovací dresy, chrániče a helmy pro florbal. V případě, že budete mít své dresy (trička, cokoli), není to problém.

4 Vodní sporty budou probíhat v bazénu Dětského domova. Zde je nutné, samozřejmě, myslet na kontrolu plavek dětí (aby je nezapomněli doma) a ručníků. Děti budou do místa konání převezeni autobusem. Je nutné počítat s možností častějšího převlékání (v případě většího počtu dětí na vodních disciplínách) a přechodů mezi bazénem a našimi klubovnami (100 m vzdálenost). V rámci programu olympiády je počítáno s pátečním a sobotním večerním programem. Nezapomeňte tedy na pravděpodobnou nutnost teplejšího oblečení (může být chladno). V obou dnech bude dobré, když nezapomenete karimatky na sezení v areálu, kde bude probíhat zahájení nebo sobotní večerní program. V případě mokré varianty proběhnou oba programy (v pátek i v sobotu v sále kina REPRE v centu města) bude-li to aktuální budeme vás informovat při příjezdu do Mostu. Nezapomeňte na láhev na pití. Pitný režim bude zajištěn v jídelně i na sportovištích. Doprovodný program pro účastníky Sobota a neděle V sobotu od 14:00 do 17:00 bude v areálu Benedikt (budou tam probíhat kolektivní sporty, v blízkosti atletické disciplíny) připraven doprovodný program poskládaný z dalších soutěžních disciplín nebo atrakcí, vyrábění nebo např. ukázky hasičského sportu, výcviku psů, nízkých lanových aktivit, aj. Tento program bude možné využít, v případě že bude docházet k prodlevám na sportovištích nebo se skončí v dřívějším čase. V neděli pak bude doprovodný program připraven od 8:30 do 12:30 v areálu školy nebo v blízkém okolí. O doprovodném programu a jeho využití a konkrétní náplni vás budeme informovat po příjezdu při registraci účastníků a také na páteční večerní poradě vedoucích. Doprovodný program bude v sobotu odpoledne otevřen i široké veřejnosti v našem městě. Pro vedoucí Na sobotu jsme obdrželi nabídku od jednoho ze sponzorů akce zúčastnit se zcela zdarma tzv. Uhelného safari. Jedná se o půldenní výjezd do prostorů zdejšího lomu (Lom ČSA), kde se těží hnědé uhlí (ukázka těžební techniky, rekultivací). Počet účastníků je omezen na 18 osob, zájemci však musí oželet možnost účasti/fandění na olympiádě. Aktivita by proběhla mezi 8:30 a 15:00. V případě zájmu o tuto jedinečnou nabídku, kontaktujte Majkla (michal.tarant(a)skaut.cz, ) nebo vyplňte elektronický formulář: Odjezdy v neděli Odjezd účastníků je možný již v neděli ráno, podle vašich možností, po snídani. U snídaně si vyzvednete balíček na cestu. Budete-li chtít, je možné využít některou z nabídek doprovodného programu. V tomto případě je možné si ve škole ponechat věci nejpozději do 12:30.

5 Mapka

6 Olympiádu vlčat a světlušek podpořili Partnery olympiády jsou: MŠMT, Ústecký kraj a město Most Pořadatelé již nyní děkují za výraznou finanční a materiální podporu společnostem TYMOS TM Most, s.r.o., Military Range, Liman sport Partnery celostátního kola závodu dále jsou: SOŠ pro ochranu a obnovu životního prostředí Schola Humanitas Litvínov a Centrum ekologické výchovy VIANA při Schole Humanitas Využijte nabídky prodejny LIMAN SPORT v Plzni. Objednejte si zboží a ušetřete za poštovné. Prodejna bude mít v prostoru konání olympiády svůj stánek. Bude tak možné si své věci nechat do Mostu přivést a převzít osobně.

REPUBLIKOVÁ OPEN SOUTĚŽ MEDVĚDÍ STEZKOU 2012

REPUBLIKOVÁ OPEN SOUTĚŽ MEDVĚDÍ STEZKOU 2012 Česká asociace Sport pro všechny, o.s. Ohradské náměstí 1628/7, 15500 Stodůlky Komise cvičení a pobytu v přírodě MR ČASPV REPUBLIKOVÁ OPEN SOUTĚŽ MEDVĚDÍ STEZKOU 2012 POKYNY PRO ÚČASTNÍKY Borovice (9.

Více

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY Č e s k á a s o c i a c e S p o r t p r o v š e c h n y Komise cvičení a pobytu v přírodě MR ČASPV REPUBLIKOVÁ SOUTĚŽ ČASPV MEDVĚDÍ STEZKOU 2018 POKYNY PRO ÚČASTNÍKY Rekreační středisko Tesla Horní Bradlo

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na druhé Mistrovství České republiky v závodu na HORSKÝCH KOLECH Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců Integra Chroustovice

Více

UPOZORNĚNÍ: pokud vám Registrační formulář nelze otevřít v Internet Explorer, otevřete odkaz pomocí Google Chrome nebo jiného prohlížeče.

UPOZORNĚNÍ: pokud vám Registrační formulář nelze otevřít v Internet Explorer, otevřete odkaz pomocí Google Chrome nebo jiného prohlížeče. Přihlášení Přihlásíte se na odkazu www.taoist.cz/registrace nebo stránkách www.taoist.cz v záložce Plán akcí kliknete na R u akce IWS Praha. Po vyplnění registračního formuláře kliknete na tlačítko odeslat

Více

Všeobecná ustanovení. 1. Pořadatel Atletický klub A.C. TEPO Kladno

Všeobecná ustanovení. 1. Pořadatel Atletický klub A.C. TEPO Kladno Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel Atletický klub A.C. TEPO Kladno 2. Adresa pořadatele Sportovců 456 Kladno Rozdělov, 272 04 Ředitel soutěže: Jiří Klesnil Tel.: 603 815 534 e-mail: jiri.klesnil@volny.cz

Více

P R O P O Z I C E. Mistrovství České republiky žáků a dorostu v radiovém orientačním běhu

P R O P O Z I C E. Mistrovství České republiky žáků a dorostu v radiovém orientačním běhu P R O P O Z I C E Mistrovství České republiky žáků a dorostu v radiovém orientačním běhu 2.- 4. 9. 2011 Druh soutěže: mistrovství České republiky v radiovém orientačním běhu klasika pro kategorie MD 12

Více

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ KARATE OLOMOUC 13. - 18.7. 2015 Zasíláme doplňující informace o letním soustředění: Datum: od 13.7. 2015 (pondělí) do 18.7.2015 (sobota) Místo konání: Chata JUNIOR, Kunčice 14, Staré

Více

Mezinárodní mistrovství České republiky v plážových a mořských disciplínách. 3. 5. června LIPNO 2011

Mezinárodní mistrovství České republiky v plážových a mořských disciplínách. 3. 5. června LIPNO 2011 Vodní záchranná služba ČČK MS Český Krumlov U kasáren 111, 38101 Český Krumlov tel. 380 717 995, 606 270 047 e-mail. info@zachranari.com IČO: 60630256 DIČ: CZ 60630256 www.zachranari.com Mezinárodní mistrovství

Více

VI. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM. kategorie U14 ročník 2005 a mladší březen 2019 Zimní stadión Chrudim

VI. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM. kategorie U14 ročník 2005 a mladší březen 2019 Zimní stadión Chrudim VI. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM CHRUDIM CITY CUP 2019 kategorie U14 ročník 2005 a mladší 29.-31.březen 2019 Zimní stadión Chrudim Termín: 29. - 31. 3. 2019 (pátek - neděle)

Více

23. ročník Stopařského přeboru

23. ročník Stopařského přeboru ZKO Nový Malín a Policie České republiky KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE OLOMOUCKÉHO KRAJE ODBOR SLUŢBY POŘÁDKOVÉ POLICIE ODDĚLENÍ SLUŢEBNÍ KYNOLOGIE SKUPINA ZÁKLADNÍCH KYNOLOGICKÝCH ČINNOSTÍ ŠUMPERK pořádá

Více

SK RADIOSPORT BÍLOVICE NAD SVITAVOU oddíl rádiového orientačního běhu ASOCIACE ROB ČESKÉ REPUBLIKY

SK RADIOSPORT BÍLOVICE NAD SVITAVOU oddíl rádiového orientačního běhu ASOCIACE ROB ČESKÉ REPUBLIKY SK RADIOSPORT BÍLOVICE NAD SVITAVOU oddíl rádiového orientačního běhu ASOCIACE ROB ČESKÉ REPUBLIKY Oficiální název soutěže 4 dny ROB / 4 days ARDF Pořadatel SK RADIOSPORT Bílovice nad Svitavou, oddíl ROB,

Více

Olga Žáková tel. 604/

Olga Žáková tel. 604/ 2019 www.dcinferno.cz Olga Žáková tel. 604/636839 zakova@dcinferno.cz Termíny tábora/soustředění: 1.turnus 3.8.2019 10.8.2019 DISCO a STREET MINI - rok narození 2012, 2013, 2014 DISCO a STREET DĚTI rok

Více

SPORTOVNÍ HRY DD ČR V TACHOVĚ POŘADATEL: DĚTSKÝ DOMOV TACHOV TERMÍN KONÁNÍ: ČERVNA 2018 MÍSTO KONÁNÍ: SPORTOVIŠTĚ MĚSTA TACHOV

SPORTOVNÍ HRY DD ČR V TACHOVĚ POŘADATEL: DĚTSKÝ DOMOV TACHOV TERMÍN KONÁNÍ: ČERVNA 2018 MÍSTO KONÁNÍ: SPORTOVIŠTĚ MĚSTA TACHOV SPORTOVNÍ HRY DD ČR V TACHOVĚ POŘADATEL: DĚTSKÝ DOMOV TACHOV TERMÍN KONÁNÍ: 5. 6. ČERVNA 2018 MÍSTO KONÁNÍ: SPORTOVIŠTĚ MĚSTA TACHOV Ředitel závodu : Mgr. Zdeněk Kropáč Realizační tým : Ing. Jaroslav Jirmus

Více

Mezinárodní mistrovství ČR dorostu LRU přívlač 2013

Mezinárodní mistrovství ČR dorostu LRU přívlač 2013 ČRS ČRS MO Plzeň 1 Vás zve na Mezinárodní mistrovství ČR dorostu LRU přívlač 2013 Závody Mezinárodní mistrovství ČR dorostu proběhnou na revíru Radbuza 1A, revír č. 431 042, MO ČRS Plzeň 1 Dne 13.- 15.9.2013.

Více

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ o Pořadatel: Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 o Datum konání: 22.5.- 26.5. 2016 o Místo

Více

Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ

Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Městský bazén Liberec 27.5.- 29.5. 2016 Pořadatel: SPČR a AQUA KLUB Liberec

Více

Vás zvou na VÍKEND S JEZEVČÍKEM. od 9:00 do CO KDO VYDRŽÍ. NEDĚLE 7.6.2015 Klubová výstava

Vás zvou na VÍKEND S JEZEVČÍKEM. od 9:00 do CO KDO VYDRŽÍ. NEDĚLE 7.6.2015 Klubová výstava Klub chovatelů jezevčíků ČR - Středočeská pobočka a Praha, Vás zvou na VÍKEND S JEZEVČÍKEM AREÁL HOTELU NA STATKU, NEPŘEVÁZKA (45 km od Prahy, sjezd č. 40 z dálnice Praha- Mladá Boleslav) PROGRAM SOBOTA:

Více

ženy dorost

ženy dorost CHKO Podblanicko 4 km pod horou Blaník, 2 km Louňovice pod Blaníkem, okr. Benešov, cca 75 km od Prahy i Kolína Termín soustředění: 1. 8. 09 15. 8. 09 přípravky, muži 1.8. 09 7.8. 09 ženy 7.8. 09 15.8.09

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Svaz potápěčů České republiky a AQUA KLUB Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Městský bazén Liberec 1.6.- 3.6. 2018 Pořadatel: SPČR a AQUA KLUB Liberec

Více

PROPOZICE LETNÍHO KEMPU

PROPOZICE LETNÍHO KEMPU PROPOZICE LETNÍHO KEMPU AKADEMIE KARATE VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ 18. - 25.7. 2015 Horní Bečva, Hotel Kahan 1 Na základě vaší přihlášky Vám zasíláme doplňující informace o kempu Datum: 18.7. 2015 sobota - 25.7.2015

Více

Republikové kolo soutěže hlídek mladých zdravotníků 13. 15. 9. 2013 Praha

Republikové kolo soutěže hlídek mladých zdravotníků 13. 15. 9. 2013 Praha Republikové kolo soutěže hlídek mladých zdravotníků 13. 15. 9. 2013 Praha Křížovka 1. 2. 12 1 2 5 3 10 11 6 13 4 7 8 9 4. 3. 5. 8. 9. 6. 7. 10 11. 12. 13. Informace o soutěži Datum: 13. 15. 9. 2013 Místo

Více

SOKOLSKÉ HRY BEZ HRANIC podtitul: ANI FOTBAL NÁM NENÍ CIZÍ INFORMACE / PROGRAM

SOKOLSKÉ HRY BEZ HRANIC podtitul: ANI FOTBAL NÁM NENÍ CIZÍ INFORMACE / PROGRAM INFORMACE / PROGRAM Termín konání: 14. 7. 16. 7. 2017 Místo: fotbalové hřiště Červené Janovice Cíl akce: - sportovní setkání družstev z obcí regionu a tělocvičných jednot Župy Tyršovy - oslavy 50 let fotbalového

Více

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE*

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na patnáctý *PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců SK Parta Litoměřicko Mediální partneři: Litoměřický

Více

Olga Žáková

Olga Žáková 2018 www.dcinferno.cz Olga Žáková tel. 604/636839 zakova@dcinferno.cz Termíny tábora/soustředění: 1.turnus 28.7.2018 4.8.2018 Soutěžní skupina MINI Soutěžní skupina DĚTI Přípravky disco dance a street

Více

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014 Zabezpečení: Vedoucí: hlavní vedoucí: Martin Zavřel vedoucí: Petr Keramidas David Šmůla pomocníci zdravotník: Jaroslav Vosátka Lucie Mikešková M. Vosátková Ubytování: Chatový ráj Komorník GPS: 49 8'5.114"N,

Více

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný)

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný) VARIANTA 1 Víkendový pobyt pro rodiče a děti Délka pobytu: pátek až neděle (2 noci) pro 2 dospělé osoby a 1 dítě do 12 let V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit

Více

PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2012. Obory: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK

PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2012. Obory: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2012 Obory: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK POŘADATEL: STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ TECHNICKÉ CHOTĚBOŘ, ŽIŽKOVA 1501,

Více

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI Termín: 15. - 16. března 2014 (sobota - neděle) Začátek turnaje: v sobotu 15. 3. v 08:00 hod., konec turnaje: v neděli 16. 3. v cca

Více

Závod vlčat a světlušek

Závod vlčat a světlušek Závod vlčat a světlušek Zlatá Koruna 30. 4. 2. 5. 2010 J ack Sparrow potřebuje pomoct získat znovu Černou Perlu, vydejte se na dobrodružnou plavbu v boji proti kostlivcům! Budete postupovat podle mapy

Více

OTEVŘENÉ MISTROVSTVÍ ČR V CYKLISTICE

OTEVŘENÉ MISTROVSTVÍ ČR V CYKLISTICE Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na sedmnácté OTEVŘENÉ MISTROVSTVÍ ČR V CYKLISTICE Akce se koná v rámci mistrovství světa v cyklistice zdravotně znevýhodněných sportovců, které probíhá

Více

ORGANIZACE A PROGRAM SOUTĚŽE:

ORGANIZACE A PROGRAM SOUTĚŽE: ORGANIZACE A PROGRAM SOUTĚŽE: 12. května 2014 do 17:00 příjezd účastníků a jejich ubytování 18:00-18:30 večeře všech účastníků 19:00 porada pedagogického doprovodu 1.patro DM žáci - osobní volno 22:00

Více

CHRUDIM CITY CUP 2015

CHRUDIM CITY CUP 2015 II. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM CHRUDIM CITY CUP 2015 kategorie mladší žáci 21.3. - 22.3. 2015 Zimní stadión Chrudim Termín: 21. - 22. března 2015 (sobota - neděle) Začátek

Více

rozpis jarní pohár / 17 ok99 hradec králové

rozpis jarní pohár / 17 ok99 hradec králové rozpis jarní pohár n o č n í š t a f e t y k l a s i k a 17 19 3 / 17 ok99 hradec králové Rozpis 21. ročník Jarního poháru Memoriál Petra Samka 1. kolo Českého poháru štafet a České ligy klubů 1. kolo

Více

EDUKAČNÍ KURZ PRO ŽENY S PKU V PŘÍPRAVĚ NA MATEŘSTVÍ

EDUKAČNÍ KURZ PRO ŽENY S PKU V PŘÍPRAVĚ NA MATEŘSTVÍ Klinika dětí a dorostu FNKV ve spolupráci se společností Nutricia a.s. Vás zve na EDUKAČNÍ KURZ PRO ŽENY S PKU V PŘÍPRAVĚ NA MATEŘSTVÍ Období přípravy na mateřství je jedním z nejkrásnějších v životě ženy.

Více

AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR

AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR SPOLEK BLESK WWW.SDRUZENIBLESK.CZ, 777 624 456 AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR Ahoj, tady jsou nové akce na letošní jaro a léto!!!

Více

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE*

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na desátý *PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců SK Parta Litoměřicko Spolupořadatel: OR AŠSK Litoměřice

Více

Kraj Vysočina a. ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ AKADEMIE V HUMPOLCI, střední škola,

Kraj Vysočina a. ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ AKADEMIE V HUMPOLCI, střední škola, Kraj Vysočina a ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ AKADEMIE V HUMPOLCI, střední škola, VYHLAŠUJE CELOSTÁTNÍ ODBORNOU SOUTĚŽ žáků oboru vzdělání OPRAVÁŘ ZEMĚDĚLSKÝCH STROJŮ ČZA v Humpolci, střední škola, pracoviště Světlá

Více

PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2013. Obory s výučním listem: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK

PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2013. Obory s výučním listem: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK PROPOZICE REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE V ODBORNÝCH DOVEDNOSTECH KOVO JUNIOR 2013 Obory s výučním listem: 23-51-H/01 - STROJNÍ MECHANIK 23-51-H/001 - ZÁMEČNÍK POŘADATEL: STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ TECHNICKÉ CHO- TĚBOŘ,

Více

PŘI NÁSTUPU NA SOUSTŘEDĚNÍ ODEVZDAT ORIGINÁL S RAZÍTKEM

PŘI NÁSTUPU NA SOUSTŘEDĚNÍ ODEVZDAT ORIGINÁL S RAZÍTKEM Podmínky účasti - cena soustředění je 1000,- Kč za 3 dny - termín konání 29.4 1.5 2011 atletický stadion Pacov - PŘIHLÁŠKY POSÍLAT NA EMAIL cfpscr@email.cz A PŘI NÁSTUPU NA SOUSTŘEDĚNÍ ODEVZDAT ORIGINÁL

Více

BOGI CUP. Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s.

BOGI CUP.   Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s. Michal Házl Mgr. Patrik Zeman Tel.: 608 608 466 Tel.: 724 918 604 E-mail: info@bogi-sport.cz Přihlášky: zasílat elektronicky do 5. 10. 2018 na e-mail: info@bogi-sport.cz. Prezentace: soupisky nejdříve

Více

Český rybářský svaz odbor mládeže SÚS Ústí nad Labem ZLATÁ UDICE (územní kolo)

Český rybářský svaz odbor mládeže SÚS Ústí nad Labem ZLATÁ UDICE (územní kolo) Český rybářský svaz odbor mládeže SÚS Ústí nad Labem ZLATÁ UDICE 2013 (územní kolo) MO ČRS Stráž pod Ralskem Stráž pod Ralskem 17. 5. - 19. 5. 2013 O B S A H Organizační výbor Všeobecné pokyny Technické

Více

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci,

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, dostává se Vám do rukou první oficiální zpravodaj 10. Mezinárodní olympiády TOM, který jsme v návaznosti na legendu o vzniku našeho města nazvali Paví

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ve spolupráci se ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ pořádá 31. května - 1. června 2007 7. ročník REPUBLIKOVÉHO FINÁLE srovnávací soutěže základních škol se zaměřením

Více

Střední odborné učiliště DAKOL, s.r.o. ve spolupráci s generálním partnerem Sanatoria Klimkovice

Střední odborné učiliště DAKOL, s.r.o. ve spolupráci s generálním partnerem Sanatoria Klimkovice Střední odborné učiliště DAKOL, s.r.o. ve spolupráci s generálním partnerem Sanatoria Klimkovice pod záštitou náměstka hejtmana Moravskoslezského kraje Mgr. Stanislava Folwarczneho a primátorky Statutárního

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018 Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018 Třebíč 1. - 2. 12. 2017 A. Všeobecná ustanovení: 1. Adresa kanceláře: ZŠ a MŠ Třebíč,

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - Kraj Pardubický Pořadatel: ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Krajského kola soutěže mladých hasičů ve hře PLAMEN 2016 - Skuteč SHČMS - KSH Pardubice, OSH Chrudim, odborná

Více

Orion Florbal Cup 2010/2011 P R O P O Z I C E. Krajské kolo soutěže

Orion Florbal Cup 2010/2011 P R O P O Z I C E. Krajské kolo soutěže Orion Florbal Cup 2010/2011 P R O P O Z I C E Krajské kolo soutěže A/ Všeobecná ustanovení Pořadatel: Z pověření KR AŠSK ČR, kraj Středočeský technicky zajišťuje: OR AŠSK Praha - západ, Masarykova 878,

Více

BAVORSKÝ SPOLEK LEHKÉ ATLETIKY KRAJ DOLNÍ BAVORSKO. pro Srovnávací zápas

BAVORSKÝ SPOLEK LEHKÉ ATLETIKY KRAJ DOLNÍ BAVORSKO. pro Srovnávací zápas Informace pro Srovnávací zápas mezi Dolním Bavorskem, Horním Rakouskem, Vysočinou, Dolním Rakouskem a jižními Čechy dne 3.-4. října 2015 v Eggenfeldenu () Milí zástupci mužstev a jednotlivých okresů, zde

Více

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým Vážení přátelé, jak možná víte, letos v červnu jsme pořádali historicky první setkání určené teenagerům a dospělým. Konalo se v Rozdrojovicích u Brna a mnozí z Vás mohou potvrdit, že se více než vydařilo.

Více

XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE. TERMÍN 10. 20. července 2016

XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE. TERMÍN 10. 20. července 2016 XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE TERMÍN 10. 20. července 2016 MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE Blízká lokalita tábora je velkou výhodou snížení nákladů na dopravu dítěte UBYTOVÁNÍ celkem max. 100 dětí ve

Více

Předpis: Systém ražení: Centrum: Ubytování: Přihlášky: Způsob placení:

Předpis: Systém ražení: Centrum: Ubytování: Přihlášky: Způsob placení: Rozpis 22. ročníku Jarního poháru Memoriál Petra Samka 1. kolo Českého poháru štafet a České ligy klubů 1. kolo Východočeské oblasti žactva a veteránů 10. kolo Zimní hradubické ligy Společná část Datum

Více

Rozpis 22. ročníku Jarního poháru. Společná část

Rozpis 22. ročníku Jarního poháru. Společná část Rozpis 22. ročníku Jarního poháru Memoriál Petra Samka 1. kolo Českého poháru štafet a České ligy klubů 1. kolo Východočeské oblasti žactva a veteránů 10. kolo Zimní hradubické ligy Společná část Datum

Více

rozpis jarní pohár / 17 ok99 hradec králové

rozpis jarní pohár / 17 ok99 hradec králové rozpis jarní pohár n o č n í š t a f e t y k l a s i k a 17 19 3 / 17 ok99 hradec králové Rozpis 21. ročník Jarního poháru Memoriál Petra Samka 1. kolo Českého poháru štafet a České ligy klubů 1. kolo

Více

LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let)

LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let) LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let) Letní kurz nabízí celodenní pohybové aktivity v malém počtu dětí, tak aby se jim zkušení trenéři mohli maximálně věnovat. Formou her a zábavy se děti budou hýbat

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016 Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016 Třebíč 27. 28. 11. 2015 A. Všeobecná ustanovení: 1. Adresa kanceláře: Školní sportovní

Více

MEZISTÁTNÍ UTKÁNÍ DOROSTU A DOROSTENEK V ATLETICE CZK SVK HUN SLO TEAM MANUAL MEZISTÁTNÍ UTKÁNÍ DOROSTENCŮ A DOROSTENEK V ATLETICE CZE SVK HUN SLO

MEZISTÁTNÍ UTKÁNÍ DOROSTU A DOROSTENEK V ATLETICE CZK SVK HUN SLO TEAM MANUAL MEZISTÁTNÍ UTKÁNÍ DOROSTENCŮ A DOROSTENEK V ATLETICE CZE SVK HUN SLO TEAM MANUAL MEZISTÁTNÍ UTKÁNÍ DOROSTENCŮ A DOROSTENEK V ATLETICE CZE SVK HUN SLO 11.6.2016 Stadion VUT Pod Palackého vrchem Brno Česká republika Mezistátní utkání dorostenců a dorostenek: Česká republika

Více

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN PROPOZICE VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN HODONÍN zimní stadion Václava Nedomanského 28. 29. 12. 2015 Hodonín - 28.12.-29.12.2015 Propozice

Více

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY Základní škola Benešov, Jiráskova 888 pod záštitou města Benešov,ve spolupráci s KR AŠSK a SK Benešov pořádají kvalifikaci v Poháru Josefa Masopusta

Více

Velkou cenu Jižního Města 2018

Velkou cenu Jižního Města 2018 TTC ELIZZA PRAHA klub stolního tenisu pořádá Velkou cenu Jižního Města 2018 Bodovací turnaj mladšího a nejmladšího žactva ve stolním tenisu 8. 9. září 2018 Sportovní hala Jižního Města areál ZŠ Květnového

Více

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ SUŠICE VYHLAŠUJÍ

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ SUŠICE VYHLAŠUJÍ STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ SUŠICE VYHLAŠUJÍ KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE ODBORNÝCH DOVEDNOSTÍ ŽÁKŮ OBORU 23-68-H/01 Mechanik opravář motorových vozidel Propozice krajského kola soutěže odborných

Více

pod patronací olympijských vítězů Roberta Změlíka a Romana Šebrleho PROPOZICE

pod patronací olympijských vítězů Roberta Změlíka a Romana Šebrleho PROPOZICE pod patronací olympijských vítězů Roberta Změlíka a Romana Šebrleho PROPOZICE 10. 12. 9. 2015 (závody 11. 12. 9. 2015) Stadion Juliska Stadion mládeže Kotlářka Praha 6 Dejvice VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel

Více

RESCUE MARATHON X. Kostelec u Heřmanova Městce, MS OS ČČK Praha 1, Hellichova 11b/632, Praha 1 IČ:

RESCUE MARATHON X. Kostelec u Heřmanova Městce, MS OS ČČK Praha 1, Hellichova 11b/632, Praha 1 IČ: Vážení a milí oslovení, tímto vás všechny zveme na již DESÁTÝ ročník neprofesionálního zdravotnického cvičení Místo: Kostelec u Heřmanova Městce (49.9201961 N, 15.6531461 E) 27. 29. 9. 2019 Cena: Akce

Více

ROZPIS Mistrovství ČR štafet 2018 Veteraniáda ČR štafet 2018

ROZPIS Mistrovství ČR štafet 2018 Veteraniáda ČR štafet 2018 ROZPIS Mistrovství ČR štafet 2018 Veteraniáda ČR štafet 2018 Mistrovství ČR klubů 2018 Mistrovství ČR oblastních výběrů žactva 2018 Veteraniáda ČR klubů 2018 Pořádající orgán: Pořádající subjekt: Český

Více

Český svaz orientačních sportů SK Žabovřesky Brno oddíl orientačního běhu. Brno Kohoutovice, 22. května 2010 Babice u Rosic, 23.

Český svaz orientačních sportů SK Žabovřesky Brno oddíl orientačního běhu. Brno Kohoutovice, 22. května 2010 Babice u Rosic, 23. Český svaz orientačních sportů SK Žabovřesky Brno oddíl orientačního běhu R O Z P I S hummel sprint cup 3. závodu žebříčku A 6. závodu Jihomoravské ligy závodu systému Ranking HSH s koeficientem 1,06 závodu

Více

XXXIII.MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V MUŠKAŘENÍ 2019

XXXIII.MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V MUŠKAŘENÍ 2019 XXXIII.MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V MUŠKAŘENÍ 2019 OHŘE 8A, OHŘE 11 POZVÁNKA Dovolujeme si vás pozvat k XXXIII. Mistrovství České republiky v lovu ryb na umělou mušku, které se uskuteční na pstruhovém

Více

Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe

Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe Její Eminence Mindrolling Džetsün Khandro Rinpočhe Devět ján s důrazem na tři vnitřní tantry, jakožto úvod do vadžrajánového buddhismu Meditační kurz v hotelu Svratka 19. 21. října 2013 Jsme velice potěšeni,

Více

Mistrovství České republiky v PP a RP

Mistrovství České republiky v PP a RP Svaz potápěčů České republiky NEMO Zlín pořádá Mistrovství České republiky v PP a RP Místo konání: Městské lázně Zlín Datum konání: 31.5 2.6 2019 Závody jsou konány za podpory: Svazu potápěčů České republiky

Více

P R O P O Z I C E ORGANIZAČNÍ VÝBOR ROZPIS

P R O P O Z I C E ORGANIZAČNÍ VÝBOR ROZPIS P R O P O Z I C E ORGANIZAČNÍ VÝBOR Ředitel mistrovství Výkonný ředitel Sportovní ředitel Zdravotník Delegát UNITOP : vrchní rada plk. Ing. Bc. Andrej Rohál, PhD. : Mgr. Pavel Kubíček : Jiří Trhlík : Jarmila

Více

Květen 2017 ORONGONG

Květen 2017 ORONGONG Květen 2017 ORONGONG Jak to vidí Fíla Perspektiva {ž} podst. jm. (z lat. perspicere, prohlédati) je nahlížení na určitý problém či jev a postoj vůči němu v závislosti na individuálním vztahu. Jedná se

Více

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E LETNÍ SOUSTŘEDKO 2018 1. TERMÍN: 14.7.2018-21.7.2018 DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E OBROVSKY SE TĚŠÍME NA LÉTO A S NÍM BLÍŽÍCÍ SE 15. LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FANTASY DANCE

Více

3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA PRAHA RADOTÍN

3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA PRAHA RADOTÍN 3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA 11.11.2017- PRAHA RADOTÍN Partneři: Mediální partner: Pořadatel: SK KAMIWAZA KARATE

Více

PŘÍMĚSTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR S ROZŠÍŘENOU VÝUKOU FOTBALU (12. 16. 08.2013)

PŘÍMĚSTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR S ROZŠÍŘENOU VÝUKOU FOTBALU (12. 16. 08.2013) VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ CENTRUM SPORTOVNÍCH AKTIVIT Technická 2896/2, 616 69 Brno IČ: 00216305 DIČ: CZ00216305 Tel.: 541 14 2281 www.cesa.vutbr.cz PŘÍMĚSTSKÝ SPORTOVNÍ TÁBOR S ROZŠÍŘENOU VÝUKOU FOTBALU

Více

Registrace. Ubytování a stravování Za SO zodpovídá: Ing. František Žaloudek (mob.773 500 600) zaloudekfr@centrum.cz

Registrace. Ubytování a stravování Za SO zodpovídá: Ing. František Žaloudek (mob.773 500 600) zaloudekfr@centrum.cz 42. MISTROVSTVÍ REPUBLIKY V ORBĚ Propozice pro oráče, trenéry a rozhodčí Dolní Újezd u Litomyšle 9.10. 10.10. 2015 Na pozemcích ZD Dolní Újezd www.zddu.cz GPS:49.8293436111-16.2571775 Přihlášky Přihlášku

Více

Olomouc 2. 5. dubna 2015

Olomouc 2. 5. dubna 2015 Velikonoce s Olomouc 2. 5. dubna 2015 UBYTOVÁNÍ, REGISTRACE Registrace a ubytování proběhne ve čtvrtek 2. dubna od 14.30 do 17.30 hodin Domově mládeže Střední zdravotnické školy a Vyšší odborné školy zdravotnické

Více

LIBEREC HANDBALL. ve spolupráci s partnerem turnaje CENTRUM BABYLON. a za podpory Města Liberec. pořádají

LIBEREC HANDBALL. ve spolupráci s partnerem turnaje CENTRUM BABYLON. a za podpory Města Liberec. pořádají LIBEREC HANDBALL ve spolupráci s partnerem turnaje CENTRUM BABYLON a za podpory Města Liberec pořádají 14. ROČNÍK TRADIČNÍHO TURNAJE PRO MINIŽÁKOVSKOU KATEGORII LIBEREC, 20.6. 22.6.2014 TURNAJOVÝ BULLETIN

Více

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE 1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR (8.-12.7.2019) Začátek tábora: pondělí 8. července od 7:00 do 8:00 hodin v SVČ Mozaika. Vyzvedávání dětí: Každý den je vyzvedávání dětí mezi 15:30 16:00 hodinou. v prostorách tělocvičny.

Více

SOUTĚŽNÍ SOUSTŘEDĚNÍ VÍTĚZŮ KATEGORIÍ A A B

SOUTĚŽNÍ SOUSTŘEDĚNÍ VÍTĚZŮ KATEGORIÍ A A B SOUTĚŽNÍ SOUSTŘEDĚNÍ VÍTĚZŮ KATEGORIÍ A A B KRAJSKÉHO KOLA ZEMĚPISNÉ OLYMPIÁDY Soutěžní soustředění vítězů kategorií A a B krajského kola 16. ročníku Zeměpisné olympiády školního roku 2013/2014 proběhne

Více

17. a 18. závod ČP MTBO MČR MTBO družstev - Memoriál Tomáše Sikory

17. a 18. závod ČP MTBO MČR MTBO družstev - Memoriál Tomáše Sikory ROZPIS ZÁVODU 17. a 18. závod ČP MTBO MČR MTBO družstev - Memoriál Tomáše Sikory Pořadatel: SK Orientační sporty Nové Město na Moravě z pověření Českého svazu orientačních sportů Datum: 17. 10. 2015 sprint,

Více

------------------------------------------------------------------------------------------------------ PROPOZICE REGIONÁLNÍ KOLO SOUTĚŽE

------------------------------------------------------------------------------------------------------ PROPOZICE REGIONÁLNÍ KOLO SOUTĚŽE PROPOZICE 1 REGIONÁLNÍ KOLO SOUTĚŽE MLADÝCH ZDRAVOTNÍKŮ PRO ÚSTECKÝ A LIBERECKÝ KRAJ PÁTEK 5. ČERVEN 2015 V MOSTĚ ÚVOD Vážení přátelé, dovolte, abychom Vás srdečně pozvali do Mostu na Regionální soutěž

Více

FIT KLUB D+M J. A. Komenského 474/22, Most

FIT KLUB D+M J. A. Komenského 474/22, Most MISS KOLEKTIV POHYB 2014 a MISS KOLEKTIV AEROBIK 2014 12. ročník soutěžní nepostupové přehlídky pohybových skladeb pro kroužky ZŠ, MŠ, DDM, SVČ a děti ze sportovních klubů a fit center. Soutěže se nesmí

Více

FUTURUM OPHTHALMOLOGICUM 2019

FUTURUM OPHTHALMOLOGICUM 2019 Oční klinika LF UK a FN, Hradec Králové pořádá FUTURUM OPHTHALMOLOGICUM 2019 12. 13. dubna 2019 Pec pod Sněžkou I. INFORMACE Vážení a milí kolegové, ráda bych Vás touto cestou pozvala na FUTURUM OPHTHALMOLOGICUM

Více

místní propozice soutěže

místní propozice soutěže Mistrovství ČR v mažoretkovém sportu 2015 Finále skupin a sóloformací výkonostní třídy A Náchod sobota 23.05.2015 neděle 24.05.2015 Soutěž se řídí soutěžním řádem a ústředními propozicemi MČR a pravidly

Více

V HÁZENKÁŘSKÉM DESETIBOJI

V HÁZENKÁŘSKÉM DESETIBOJI 1. MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V HÁZENKÁŘSKÉM DESETIBOJI KATEGORIE: MLADŠÍ ŽÁCI Organizace turnaje Pořadatel: TJ Sokol Nové Veselí - oddíl házené Termín konání: 17-20. června 2011 Místo tonání: Sportovní

Více

Memoriál Jana Gajdoše 2015

Memoriál Jana Gajdoše 2015 TJ Sokol Brno I, Kounicova 20/22, Brno Milí přátelé, oddíl SG Vás zve na mezinárodní závod Závod se koná ve sportovní hale: TJ Sokol Brno I,Kounicova 22, Brno, v sobotu 2 listopadu 2015 Memoriál J. Gajdoše

Více

Český rybářský svaz odbor mládeže SÚS Ústí nad Labem ZLATÁ UDICE (územní kolo)

Český rybářský svaz odbor mládeže SÚS Ústí nad Labem ZLATÁ UDICE (územní kolo) Český rybářský svaz odbor mládeže SÚS Ústí nad Labem ZLATÁ UDICE 2018 (územní kolo) MO ČRS Bílina Bílina 11. 5. - 13. 5. 2018 O B S A H Organizační výbor Všeobecné pokyny Technické pokyny Časový harmonogram

Více

Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 1. kolo

Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 1. kolo TJ Březejc, z.s. z pověření České federace Spastic Handicap, z. s. ve spolupráci s Centrem Kociánka, pracoviště Březejc a městem Velké Meziříčí pořádá Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 1.

Více

Jihlavská astronomická společnost

Jihlavská astronomická společnost Pokyny pro účastníky Letního astronomického soustředění LASO 2010 Hájenka Černé lesy, Brtnice na Jihlavsku, 21. až 30. července 2010 Vážení rodiče a účastníci, na základě Vámi zaslané přihlášky Vám prostřednictvím

Více

Sportovní akademie při FTVS UK Praha dětské sportovní tábory v Sušici v termínech 23. 7. 29. 7. 30. 7. 5. 8. 13. 8. 19. 8. Pokud budete mít zájem, prosíme, abyste vybraný termín nahlásili do 28. února

Více

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy TJ zdravotně postižených Nola z pověření České federace Spastic Handicap, o.s. a Oborová zdravotní pojišťovna pořádají NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy pro sportovce zdravotních tříd BC1,

Více

MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE

MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE TERMÍN 10. 20. července 2016 MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE Blízká lokalita tábora je velkou výhodou snížení nákladů na dopravu dítěte 1 UBYTOVÁNÍ celkem max. 100 dětí ve

Více

Sociální služby Chomutov, příspěvková organizace, pořádají XII. ročník. sportovní akce pro osoby se zdravotním postižením DEN VE FITNESS

Sociální služby Chomutov, příspěvková organizace, pořádají XII. ročník. sportovní akce pro osoby se zdravotním postižením DEN VE FITNESS pořádají XII. ročník sportovní akce pro osoby se zdravotním postižením DEN VE FITNESS Akce je pořádána pod patronací statutárního města Chomutova. Partnerem je Kultura a sport Chomutov, s.r.o. PROPOZICE

Více

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Hotel Aurum***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 CENÍK PLAVECKÉHO SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Šestidenní pobyt v hotelu AURUM***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 Dospělá osoba:

Více

LODM ČR 2013 DOPRAVA

LODM ČR 2013 DOPRAVA LODM ČR 2013 DOPRAVA Abyste se mohli dostat nejen na Vaše sportovní aktivity, ale i na slavnostní ceremoniály či abyste mohli povzbudit Vaše kamarády v jiných sportovních odvětvích, připravili jsme pro

Více

Tréninkový plán jarního kola soustředění v termínu 10-13.2 2011

Tréninkový plán jarního kola soustředění v termínu 10-13.2 2011 Tréninkový plán jarního kola soustředění v termínu 10-13.2 2011 10.2 2011 do 9:00 příjezd a ubytování 9:30 18:00 trénink 11.2 2011 9:00 18:00 trénink 12.2 2011 9:00-18:00 trénink 13.2 2011 9:00-15:00 trénink

Více

XXXII. MEZINÁRODNÍ KLUBOVÉ VŠESTRANNÉ ZKOUŠKY slídičů (CACIT, res. CACIT, CACT, res. CACT)

XXXII. MEZINÁRODNÍ KLUBOVÉ VŠESTRANNÉ ZKOUŠKY slídičů (CACIT, res. CACIT, CACT, res. CACT) ČMKU, Českomoravská kynologická jednota, Klub chovatelů loveckých slídičů ČMMJ - Okresní myslivecký spolek Cheb ve spolupráci pořádají XXXII. MEZINÁRODNÍ KLUBOVÉ VŠESTRANNÉ ZKOUŠKY slídičů (CACIT, res.

Více

Propozice k závodu Pteam XTriatlon

Propozice k závodu Pteam XTriatlon Propozice k závodu Pteam XTriatlon Datum: neděle 12. 8. 2018 Pořadatel: Pteam sport, z.s. Hlavní organizátoři: Ředitel závodu Pavel Hotař tel. 737 547 814 Technický ředitel Jakub Exner tel. 732 920 263

Více

Mistrovství České republiky superseniorek a superveteránů ve volejbalu pro rok 2015. JINDŘICHŮV HRADEC Městská sportovní hala

Mistrovství České republiky superseniorek a superveteránů ve volejbalu pro rok 2015. JINDŘICHŮV HRADEC Městská sportovní hala Mistrovství České republiky superseniorek a superveteránů ve volejbalu pro rok 2015 JINDŘICHŮV HRADEC Městská sportovní hala sobota 17. října a neděle 18. října 2015 Mistrovství České republiky superseniorek

Více

MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ BOCCIA CUP 2018 týmy, páry a jednotlivci

MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ BOCCIA CUP 2018 týmy, páry a jednotlivci Tělovýchovná jednota zdravotně postižených Halma z. s. ve spolupráci s Českou federací boccii z. s., Českou asociací tělesně handicapovaných sportovců, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Statutárním

Více