Scania Streamline ladné linie snižují aerodynamický odpor a zvyšují zisk

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Scania Streamline ladné linie snižují aerodynamický odpor a zvyšují zisk"

Transkript

1 9. května 2013 Scania Streamline ladné linie snižují aerodynamický odpor a zvyšují zisk Společnost Scania zdokonalila proudění vzduchu kolem přední části kabiny typu G a R i podél jejích boků, čímž dosáhla nižšího aerodynamického odporu a vyšší úspory paliva. Kromě toho se od nynějška všechny kabiny pyšní i propracovanou sluneční clonou s aerodynamičtějším tvarem a novou sadou volitelných doplňkových světel. Nová řada prémiových sedadel a vylepšené barvy interiéru zvyšu komfort a příjemný pocit řidiče i cestujících. Zaoblení hran Odborníci na aerodynamiku ze společnosti Scania prozkoumali všechny možné oblasti, které nabízejí prostor pro zvýšení produktivity a úspory paliva. I když nákladní vozidla Scania řady G a R patří mezi nejaerodynamičtější modely na trhu, při zkoumání narazili na místa, kde by se aerodynamický odpor mohl výrazně snížit. Součástí úprav bylo zaoblení rohových částí kabiny, díky kterému překoná vzduch při proudění zepředu směrem na boky kabiny minimální odpor. Na druhé straně je však určité víření nutné, aby se na klice dveří neusazovala špína a prach. Řešením je patentovaný spoiler, umístěný přímo nad světlomety. Jeho součástí je vedení, které vytváří přiměřené víření vzduchu. Designérský tým společnosti Scania přijal hozenou rukavici a vytvořil svěží, moderní vzhled kabiny, který se prolíná s jejím základním tvarem. Spoiler je přizpůsoben různým výškám kabin typu G a R. V případě modelů Scania V8 se spoiler pyšní chromovou úpravou, která dokonale ladí s ostatními designovými prvky vozidel této série. Vzduch se přes kombinované světlomety dostává do spoileru, kde se rozvíří, a tím brání usazování nečistot.

2 Aerodynamická střešní linie Nová sluneční clona je dalším prvkem, který nejenže zdokonaluje aerodynamické vlastnosti kabiny, ale vylepšuje i její vzhled. Konstruktéři věnovali pozornost všem součástem této clony, stejně jako integrovaným bodovým světlům a obrysovým LED světlům. Nové bodová světla jsou stylová a zároveň se pyšní zdokonaleným, na pohled příjemnějším paprskem světla v blízkosti kabiny i v dálce. Otevřené konce sluneční clony umožňují, aby vzduch proudil podél bočních stran kabiny, a kromě toho snižují i úroveň aerodynamického hluku. Dokonalejší aerodynamické vlastnosti Nové aerodynamické řešení rohů kabiny a sluneční clony snižuje spotřebu paliva nákladních vozidel Scania řady G a R při stálé rychlosti až o jedno procento. Vozidel Scania řady P se uvedené designové úpravy netýkají, protože v případě této modelové řady s nízkopodlažní kabinou by byla úspora související s aerodynamikou zanedbatelná. Více informací o dlouhé tradici aerodynamických nákladních vozidel Scania Streamline najdete na konci tiskové zprávy. Nová světla Mezi další designové úpravy přední části vozu patří vylepšené kombinované světlomety s novými kryty, směrovými LED světly a denními provozními světly. Kromě toho jsou k dispozici i světla typu H4, H7 a xenonová světla, přičemž na evropském trhu je typ H7 součástí standardní výbavy vozů řady G a R.

3 Novinkou jsou i jedinečná koncová světla s technologií LED, která svým tvarem kopírují designové prvky přední části. Zaručují úsporu dalších 30 litrů paliva ročně, dlouhou provozní životnost a vyšší spolehlivost. Stručný přehled výbavy modelů Scania Streamline Scania Streamline je označení vozidel řady G a R, které se automaticky prodávají vybaveny kompletním balíkem spoilerů. Součástí standardní specifikace pro evropský trh jsou následující prvky: automatizovaná převodovka Scania Opticruise s automatickou spojkou, nabídkou až tří výkonnostních režimů a dalších úsporných řešení, inteligentní tempomat Scania Active Prediction, přední světlomety typu H7, znak Scania Streamline, volitelné dekorační prvky, nový modrý metalický lak karoserie Ocean Blue - příplatkový lak pro modelovou řadu Scania Streamline, centrální zamykání, roztahovatelné lůžko (ve všech spacích kabinách typu R). Na všech trzích, kde nejsou dostupné topografické mapové údaje, je součástí výbavy systém Scania Ecocruise. Tento systém je zakomponován do režimu Economy převodovky Scania Opticruise. NOVÉ SEDADLA, VYLEPŠENÉ LŮŽKO A VYŠŠÍ ÚROVEŇ POHODLÍ V souladu s neustálým zdokonalováním produktů značky Scania získávají zákazníci přístup k nové řadě prémiových sedadel, které představují nejvyšší stupeň pohodlí. Součástí vylepšení kabiny je nové čalounění a tlumenější barvy v interiéru, jejichž úkolem je vytvořit klidnější atmosféru v oblasti na spaní. K dalším novinkám patří radiopřijímač s navigací, rozhraní Bluetooth a připojení prostřednictvím USB konektoru. Společnost Scania vyvinula novou řadu prémiových sedadel, které nabízejí dokonalou praktičnost, maximální pohodlí, nepřekonatelný design a samozřejmě i charakteristické ergonomické vlastnosti. Sedadla se pyšní jedinečným designem ve stylu značky Scania a vyrábí je společnost Recaro. Design sedadel je skutečně mistrovským dílem. Čalounění je pečlivě vybráno tak, aby dokonale ladilo se zbytkem interiéru. Ergonomie se posunula na ještě vyšší úroveň. Jasné a zřetelné ovladače a symboly jsou osvětleny, aby je řidič ve tmě nemusel hledat. Sedadla jsou vysoce flexibilní a polohovatelná ve všech směrech a navíc se dodávají s funkcí dvoufázové ventilace. Díky širokému sedáku a výrazně vystupující bederní opěrce jsou nyní ještě pohodlnější.

4 Nové čalounění Zároveň s uvedením nové řady sedadel se změnily i barevná schémata interiéru, které nabízejí nové možnosti a dodávají kabině svěží vzhled. Sedadla jsou dostupné s velurovým čalouněním tmavé nebo světlé pískové barvy nebo s koženými potahy. Boční panely a strop jsou vyrobeny z nového materiálu a stěny prostoru na spaní mají tmavší odstín, aby vytvářely klidnější atmosféru. Jedinečná přístrojová deska a nové lišty na prazích dveří jsou také součástí Scania Streamline. Kabiny typu R s roztahovacím lůžkem ve standardní výbavě Roztahovací lůžko od společnosti Scania s extra tlustou pružinovou matrací poskytuje výjimečné pohodlí a je součástí standardní výbavy spacích kabin typu R. Lůžko se dá zcela vyklopit, i když je řidič na svém sedadle. Každý si může přizpůsobit místo na spaní podle svých potřeb, přičemž však nijak nezasáhne do vysoko flexibilní pozice řidiče. Šířku lůžka lze nastavit na 730 až 900 mm, přičemž toto nastavení slouží také k přizpůsobení tvrdosti matrace. Radiopřijímač s navigací Nový audiosystém společnosti Scania se poprvé představil na výstavě nákladních automobilů IAA 2012 v Německu. Je dostupný s volitelným navigačním systémem, CD přehrávačem, funkcí připojení telefonu přes Bluetooth, konektory AUX, USB a krytým slotem na paměťovou kartu typu SD, který zároveň slouží i pro aktualizaci dat navigace. Jiné aktualizace se dají provést prostřednictvím CD disku nebo USB zařízení. Systém je kompatibilní s komprimovanými zvukovými formáty jako například MP3 a umožňuje přenos zvuku z externího zdroje. K audiosystému je možné připojit i subwoofer. Obrazovka slouží k zobrazení informací navigace a audiosystému, ale zároveň se na ni prostřednictvím rozváděcí skříňky může přenášet obraz až ze šesti kamer.

5 Nový ovládací systém pneumatického pérování Pneumatické pérování od nynějška disponuje elektronickým systémem ovládání výšky. Na novém dálkovém ovladači se nacházejí čtyři paměťová tlačítka. K dispozici jsou dva stupně výkonu - základní a rychlý. Rychlý stupeň je ideální v situacích, které vyžadují časté nastavování pneumatického pérování. Další novinkou je funkce přenosu zatížení. Zatížení se přenáší mezi nápravami třínápravového podvozku. Jde o dvoustupňový proces. Zatížení se přenáší nejprve ze zvedací nápravy na hnací dvojnápravy podvozku, a pak mezi samotnými hnacími nápravami podvozku, výsledkem čehož je vyšší trakční síla. Balíky se skvělou výbavou Zároveň s uvedením modelové řady Scania Streamline představuje společnost Scania nabídku balíčků výbavy pro různé účely. Balík prvků pro řidiče: prémiové sedadlo řidiče s loketní opěrkou, nastavitelným tlumičem a vyhřívaný kožený volant radiopřijímač s ovladači na volantu a možností připojení telefonu prostřednictvím rozhraní Bluetooth. Komfortní balík: vnější úložné prostory na obou stranách úložné složky na obou stranách prostoru na spaní, výklopný stolek na straně spolujezdce pískové nebo šedé ochranné rohože na podlaze a ve střední části kabiny. Balík prestižních prvků: Colour + přístrojový panel, prémiové sedadlo s větráním, elektronická klimatizace, dvojitá skla na oknech dveří. Kožený balík: pískové anebo černé kožené čalounění obou sedadel černé kožené čalounění panelů dveří zlatavý anebo tmavý chromový dekorační pásek na přístrojové desce. Balík osvětlení: xenonové přední světlomety, vysokotlakové ostřikovače předních světlometů, mlhová a bodová světla na nárazníku, koncová LED světla. Stylový balík: metalický lak s čirou vrchní vrstvou, časti podvozku v barvě kabiny, znak a pruhy modelové řady Scania Streamline na přední části, zlatavý dekorační pásek na přístrojové desce černý kontrastní pásek na rámu bočních oken. Kožený balík V8: kožené čalounění v stylu V8 s šedým prošíváním, černý kožený volant s šedým prošíváním, černé kožené panely dveří, černá kožená rohož V8 ve střední části s šedým prošíváním, zlatavý anebo tmavý chromový dekorační pásek na přístrojové desce.

6 TRADICE MODELOVÉ ŘADY SCANIA STREAMLINE Dědictví v podobě ladných linií U příležitosti svého stého výročí společnost Scania představila v roce 1991 sérii nových produktů, které se v následujících letech staly vzory. Nejúchvatnější byla produktová linie Scania Streamline. Šlo o nákladní vozidlo Scania 3. série s novým designem, přičemž konstruktéři se zaměřili na precizní vyladění proudění vzduchu a aerodynamických vlastností vysoko podlažní kabiny typu R. Scania 3. série, rok 1991 Scania Streamline, rok 1991 Aerodynamický odpor se snížil o 12 až 15 procent a spotřeba paliva klesla o 4 až 5 procent. Scania Streamline se stala vzorem a mezi příznivci nákladních vozidel v celé Evropě si získala přímo kultovní status. Důkazem její výjimečné pozice je i vysoký počet překvapivě zachovalých modelů Scania R113 a R143 Streamline, které již mají více než 20 let, ale stále denně jezdí po evropských silnicích. Původním cílem modelu Streamline bylo optimalizovat spotřebu paliva nákladních vozidel dálkové dopravy - t. j. návěsových souprav typu R se spacími kabinami. Tato omezení se však postupně uvolnili a design přední části ve stylu Streamline se stal součástí každé kabiny série R, která se momentálně nacházela na trhu - krátké, spací nebo typu Topline. Kabina přitom mohla sloužit prakticky pro jakékoliv účely. Model Scania Streamline 3. série se vyráběl až do roku 1995, kdy se na trhu objevila Scania 4. série s ještě dokonalejšími aerodynamickými vlastnostmi. Nostalgická poznámka: Uvedením produktové linie Scania Streamline v roce 1991 začal trend vytváření co nejaerodynamičtějších těžkých nákladních vozidel. Novinka společnosti Scania, uvedena na trh u příležitosti jejího stého výročí, se také může pochlubit několika důležitými technickými inovacemi. Dříve, než si to vyžadovala legislativa, se tyto modely začaly dodávat s celou škálou motorů, které splňovaly emisní normu Euro 1. Systém Turbocompound debutoval v 11 litrovém motoru s výkonem 400 k. Motor V8 o objemu 14,2 litru přišel na trh ve verzi s výkonem 500 k. Objevila se nová generace převodovek (8 -, 9 -, 12 - a 14- stupňová převodovka s nebo bez plazivých převodů). Tyto převodovky připravily cestu dvěma dalším inovacím od společnosti Scania, které se v následujících letech staly milníky v daném průmyslovém odvětví. Retardér Scania se objevil v roce Disponoval integrovaným brzdovým systémem s funkcí automatického ovládání rychlosti při jízdě z kopce prostřednictvím brzdového pedálu nebo ovládání na sloupku řízení. Automatická změna převodových stupňů zaznamenala obrovský krok vpřed s uvedením systému Scania Opticruise, který debutoval v roce 1995 spolu s modely Scania 4. série.

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

Ceník platný od 1. července 2015

Ceník platný od 1. července 2015 Ceník platný od 1. července 2015 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) V 200d K 1 070 245,- V 220d K

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 100 kw / 136 k Platné od 3. Března 2014 V 200 CDI K 1 035 155,-

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného zařízení); - Celková šířka (bez sklopných vnějších zpětných

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

(uvedené ceny jsou bez DPH) MERCEDES BENZ SPRINTER 519 CDI BLUETEC

(uvedené ceny jsou bez DPH) MERCEDES BENZ SPRINTER 519 CDI BLUETEC (uvedené ceny jsou bez DPH) MERCEDES BENZ SPRINTER 519 CDI BLUETEC Motor - 2987cm3 (OM 642 DE30LA) Převodovka manuální 6-ti stupňová Výkon - 140 kw / 190 koní Barva ČERNÁ METALÍZA Emisní norma EURO 6 Celková

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

BUSINESS EXCLUSIVE TRADICE KVALITA BEZPEČNOST ORIGINALITA. KHMC Opava

BUSINESS EXCLUSIVE TRADICE KVALITA BEZPEČNOST ORIGINALITA. KHMC Opava BUINE EXCLUIVE TRADICE KVALITA BEZPEČNOT ORIGINALITA KHMC Opava BUINE EXCLUIVE Prémiový model BUINE EXCLUIVE je stavěn přímo na zakázku, podle individuálních potřeb daného klienta. K výrobě je používáno

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od 1. září 2013 Viano CDI 2.0 K FUN 983 730,-

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30 Technická specifikace pro část I. - Malé užitkové (pickup) typ N1 (1ks) Specifikace podvozku 1 Automobil kategorie N1 plnící požadavky zákona 56/2001 sb. 2 Motor zážehový, min. 1190 cm 3 a s minimálním

Více

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD

A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Model A3 Limuzína 1.5 TFSI CoD Celková cena 961 00 Motor 1498 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 Viano CDI 2.0

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

EVOLUCE V AKCI. Zobrazený model je CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle v barvě Metalická Premium Crystal Red.

EVOLUCE V AKCI. Zobrazený model je CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle v barvě Metalická Premium Crystal Red. V AKCI Celosvětově nejprodávanější SUV se stále vyvíjí. Zcela nové CR-V je kultivovanější, všestrannější a nabízí dynamičtější jízdní vlastnosti díky celé řadě vylepšení a inovací. Model CR-V přináší úchvatné

Více

Požadované údaje. Stránka 3 z 10

Požadované údaje. Stránka 3 z 10 Technické podmínky Každé vozidlo musí být jiné tovární značky! Uchazeč musí použít technické podmínky zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel (dále jen zadavatel ) k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

Vaše BMW 540i xdrive Limousine.

Vaše BMW 540i xdrive Limousine. Vaše BMW 540i xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/w4m6c0p2 17.06.2017 1/10 Model BMW 540i xdrive Limousine. Výkon motoru: 340 k Zdvihový objem: 2.998 cc Spotřeba: 7,2 l/100km [1] Emise CO2: 164 g/km

Více

999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km

999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km A3 Spb 30 TFSI 85 kw Model A3 Spb 30 TFSI 85 kw Celková cena 717 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. 641 900,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km 2

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 09.04.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 09.04.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Estoril

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 593 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH)

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH) Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max. 2200-2500 cm 3 výkon min. 110 kw Motor maximální

Více

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208 PŘÍSLUŠENSTVÍ 208 OSOBITOST Vybrali jste si vůz Peugeot 208 a uskutečnili jste tak opravdový generační skok. Je to moderní a technologicky dokonalý vůz a jeho přirozená intuice vás nepřestává příjemně

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/382/ 90 584 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 90 584 Ceníková cena s DPH 109 607 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Nero/Rosso

Více

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství Kia Soul osvoboďte svoji mysl Městský crossover Kia Soul je dalším výrazem revolučního rozšiřování produktové řady osobních automobilů značky Kia. Jako

Více

TATRA PHOENIX Euro 6 PRÄSIDENT

TATRA PHOENIX Euro 6 PRÄSIDENT 1897 2017 TATRA VÁS DOSTANE DÁL tatra.cz TATRA PHOENIX Euro 6 PRÄSIDENT Limitovaná edice TATRA PHOENIX Euro 6 120 let od zahájení výroby automobilů v Kopřivnici (1897 2017) Podvozek obchodní řady TATRA

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E5 04B34 07E7 DÉTAIL1 13E1 12C35 12C36 PROJEĎTE SE! Model Citroën C8 zve Vás a celou Vaši rodinu na jedinečnou vyjížďku. Elegantní linie vozu a jeho dynamický styl jsou zvýrazněné

Více

A4 Avant Sport 2.0 TDI

A4 Avant Sport 2.0 TDI A4 Avant Sport 2.0 TDI Model A4 Avant Sport 2.0 TDI Celková cena 1 183 70 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise CO2: 119 CO g/km 2 Vnější

Více

PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...)

PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...) PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...) Základní informace tovární značka:... typ/model:... druh (osobní/nákladní...):... rok výroby:... registrační značka (SPZ):...

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441. Diesel OPEL Combo Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 33 405.350 350.000 423.500 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 36 441.650 380.000 459.800 1.6 CDTI 66kW (90k) 5-st.

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH FORD RANGER I CENÍK Mimořádná nabídka* Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 419 900 Kč bez DPH Výhodné financování od Ford Credit *Zvýhodněná nabídka platí do 31.12.2014. Cena pro Single Cab

Více

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Model A3 Spb 1.4 TFSI e-tron Celková cena 1 079 100,- Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 0 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Vaše BMW 320d xdrive Limousine.

Vaše BMW 320d xdrive Limousine. Vaše BMW 320d xdrive Limousine. 30.08.2018 Model BMW 320d xdrive Limousine. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,1 l/100km [2] Emise CO2: 135 g/km [2] 1 183 00 30.08.2018 2/8 Exteriér

Více

Scania R 730 4x2 Topline - tahač V8 s největším výkonem a přitažlivostí pro řidiče

Scania R 730 4x2 Topline - tahač V8 s největším výkonem a přitažlivostí pro řidiče PRESS info P10901EN / Per-Erik Nordström 22 September 2010 Scania vystavuje na IAA 2010 Řada užitkových vozidel s vysokou produktivitou Nové nástroje pro optimalizaci spotřeby paliva Řada V8 s unikátní

Více

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw

A1 Sportback 25 TFSI 70 kw A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Model A1 Sportback 25 TFSI 70 kw Celková cena 599 90 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. 524 90 Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO : 104 CO g/km

Více

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY.

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY. AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY. BMW řady 1 (3dveřová / 5dveřová verze) BMW 116d / 116d EDE / 118d / 118d xdrive / 120d / 120d xdrive / 116i / 118i 140 426 Kč zdarma 100 % BMW 125d / 125i 136

Více

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 424 900 Kč bez DPH / 514 129 Kč s DPH

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 424 900 Kč bez DPH / 514 129 Kč s DPH FORD RANGER I CENÍK Mimořádná nabídka* Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 424 900 Kč bez DPH / 514 129 Kč s DPH Výhodné financování od Ford Credit *Zvýhodněná nabídka platí do 31.3.2015.

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Movano, Combi 3300 L2H2, 2.3 BiTURBO (103kW/140k) Start/Stop, 6stupňová manuálna prevodovka Barva Stříbrná Halo (GKY) Model Potahová látka Pulse (TACR)

Více

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- Q2 1.4 TFSI CoD Model Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena 886 20 Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.4 l/100km Emise CO2: 123 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá Ibis

Více

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- A6 2.0 TDI ultra Model A6 2.0 TDI ultra Celková cena 1 498 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2 Vnější lakování A2A2

Více

VÝBAVY A CENY CAMARO

VÝBAVY A CENY CAMARO VÝBAVY A CENY CAMARO CENÍK PLATNÝ OD 1.1.2013 CENA kupé kabriolet CENÍKOVÁ CENA EMISE CO2 1024000 Kč 1074500 Kč 329 g/km 304 g/km 1154000 Kč 1204500 Kč 329 g/km 304 g/km VÝBAVA KUPÉ KABRIOLET Vnější vzhled

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

TOYOTA COROLLA TOYOTA VÍKEND září Nejprodávanější auto na světě

TOYOTA COROLLA TOYOTA VÍKEND září Nejprodávanější auto na světě TOYOTA COROLLA Nejprodávanější auto na světě TOYOTA VÍKEND 16. 17. září 2017 Jednička ve spolehlivosti TŰV zpráva 2016 Toyota Corolla Nejprodávanější vozidlo světa NEJLEPŠÍ POMĚR CENA / VÝKON COROLLA 1,6

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/309/ Cena Ceníková cena bez DPH 88 486 Ceníková cena s DPH 107 068 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Rosso seats,

Více

Technické podmínky dodávky

Technické podmínky dodávky Digitálně podepsal Radomír Doležel DN: c=cz, o=povodí Odry, státní podnik [IČ 70890021], ou=105916, cn=radomír Doležel, serialnumber=p434615 Datum: 2015.05.29 12:46:55 +02'00' Příloha č. 1 Technické podmínky

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ 300 000 Kč 63 977 bez DPH www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/340/ Cena Ceníková cena bez DPH 75 386 Ceníková cena s DPH 91 217 Akční cena bez DPH 63 977

Více

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH)

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max 2000 cm 3 výkon min. 81 kw

Více

Q3 Sport 1.4 TFSI. Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

Q3 Sport 1.4 TFSI. Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- Q3 Sport 1.4 TFSI Model Q3 Sport 1.4 TFSI Celková cena 1 056 900,- Motor 1395 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO2: 136 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

Vaše BMW 530d xdrive Touring.

Vaše BMW 530d xdrive Touring. Vaše BMW 530d xdrive Touring. 23.11.2018 Model BMW 530d xdrive Touring. Výkon motoru: 265 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 5,9 l/100km [2] Emise CO2: 156 g/km [2] 1 718 60 23.11.2018 2/ 10 Exteriér

Více

Možnosti vně kabiny. Obecné informace o možnostech kabiny

Možnosti vně kabiny. Obecné informace o možnostech kabiny Je možné objednat různé možnosti namontované vně kabiny. K dispozici jsou následující komponenty: Střešní kolejnice Střešní nosič Střešní spoiler Boční spoiler Vzduchový klakson Klimatizační systém Poznámka:

Více

Výbava Motorizace Ceníková cena Celková sleva Akční cena. 1.4 T-Jet 120 k Kč Kč Kč

Výbava Motorizace Ceníková cena Celková sleva Akční cena. 1.4 T-Jet 120 k Kč Kč Kč FIAT FAMILY 500L FAMILY nabízí bohatou výbavu: 6 airbagů Klimatizace Volant čalouněný kůží 3,5" barevný TFT displej UConnect rádio s 5" dotykovým displejem, handsfree bluetooth, ovládáním na volantu, vstupy

Více

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- Q3 2.0 TFSI quattro Model Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena 1 114 900,- Motor 1984 cm3 quattro S tronic Výkon: 132 kw / 180 koní Spotřeba paliva: 6.5 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena ,-

A4 Design 2.0 TDI. A4 Design 2.0 TDI Celková cena ,- A4 Design 2.0 TDI Model A4 Design 2.0 TDI Celková cena 1 119 20 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. 987 90 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 114 g/km Emise NOx:

Více

Obecné informace o spotřebě paliva. Odpor vzduchu

Obecné informace o spotřebě paliva. Odpor vzduchu Souhrn Souhrn Tento dokument shrnuje a vysvětluje faktory, které ovlivňují spotřebu paliva vozidla. Pomocný náhon je jedním z nejdůležitějších faktorů, který ovlivňuje, kolik energie je potřeba k pohybu

Více

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km

2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom ,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km. 0,- Emise NOx: 0,049 g/km Q7 3.0 TDI quattro Model Q7 3.0 TDI quattro Celková cena 1 827 500,- Motor 2967 cm3 quattro Tiptronic 8st. autom 1 615 900,- Výkon: 160 kw / 218 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise CO2: 144 g/km 0,-

Více

TEAM CAB. Prezentace produktu. Ulm, Germany 16.10.2014

TEAM CAB. Prezentace produktu. Ulm, Germany 16.10.2014 TEAM CAB Prezentace produktu Ulm, Germany 6.0.04 Concept THE NEW MAGIRUS TEAM CAB KONCEPT VÝROBNÍ ZÁVOD KONSTRUKCE 50 LET ZKUŠENOSTÍ Raffaele Sperandeo Koncept: široká nabídka provedení VÝŠKY M L XL +5+BA

Více

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 1.6 i -DTEC Motor Zdvihový objem (cm 3 ) 1597 Rozvod Palivo Poháněná kola Počet válců 4 Počet ventilů 16 Kompresní poměr 16 Výkon DOHC i-dtec Nafta 2 (přední) Maximální výkon motoru - kw (k) / otáček za

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/321/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Najeto: 999 000 Kč 1 208 790 Kč Ojetý Blu Passione Black/Black

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

TATRA TAKES YOU FARTHER TATRA PHOENIX _ ZÁKLADNÍ DATA

TATRA TAKES YOU FARTHER TATRA PHOENIX _ ZÁKLADNÍ DATA TATRA TAKES YOU FARTHER TATRA PHOENIX _ ZÁKLADNÍ DATA PRODUKTIVITA S nákladními vozidly TATRA budete produktivnější! Díky unikátnímu konstrukčnímu řešení bez žebřinového rámu mezi podvozkem a nástavbou

Více

Tisková zpráva. Výjimečná úspora paliva - Scania Opticruise s výkonnostními režimy. 9. května 2013

Tisková zpráva. Výjimečná úspora paliva - Scania Opticruise s výkonnostními režimy. 9. května 2013 9. května 2013 Výjimečná úspora paliva - Scania Opticruise s výkonnostními režimy Bezplatnou součástí inteligentního řídicího systému pohonné jednotky, která poskytuje úsporu paliva 4 až 5 procent, se

Více

A4 Avant Design 2.0 TDI

A4 Avant Design 2.0 TDI A4 Avant Design 2.0 TDI Model A4 Avant Design 2.0 TDI Celková cena 1 251 300,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.0 l/100km Emise CO2: 104 CO g/km 2

Více

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr.

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Ceník Nový Sharan Zdvihový objem (l) 2,0 TDI BMT 2,0 TDI BMT 4MOTION 2,0 TDI BMT Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 5.0 110 (150) 910 900 940 900 5.6 110 (150) 970 900 1 000 900 5.3

Více

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD LIFESTYLE PLUS LIFESTYLE PLUS 1.6 i-dtec 120 k 2WD 6stupňová manuální převodovka 1.6 i-dtec 160 k 4WD 6stupňová manuální převodovka 9stupňová automatická převodovka 2.0 i-vtec 155 k 4WD 6stupňová manuální

Více

C201 Kompaktní zametač

C201 Kompaktní zametač Malý, elegantní a domyšlený C201 Kompaktní zametač Malé kompaktní zametací zařízení C201 je nejnovějším zametacím zařízením z rodiny JOHNSTON. Byl konstruován s ohledem na tři klíčové požadavky zákazníků

Více

Cenová nabídka. Základní cena vozidla ,-- Barva vozidla / obj. kód: Bílá Cortina / B4B4 0,--

Cenová nabídka. Základní cena vozidla ,-- Barva vozidla / obj. kód: Bílá Cortina / B4B4 0,-- ROS, a.s. Jméno: Sídlo: ROS, a.s. Poříčí 124/3, 63900 Brno Cenová nabídka IČO: 63472406 Info email: audi@rosauto.cz DIČ: CZ63472406 Tel: +420 530 501 113 Zapsaný v OR: Krajský soud v Brně oddíl B, vložka

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg Renault MASTER MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH COMBI - 9 MÍST L1H1 3 000 kg Energy dci 140 814 900 Energy dci 170 854 900 3 300 kg Energy dci 140 834 900 Energy

Více