VOLTAREN EMULGEL 150 g + Voltaren Emulgel 50 g ཞ SLEVA. ulgel 15 Voltaren Em g! n Emulgel 50 Voltare

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VOLTAREN EMULGEL 150 g + Voltaren Emulgel 50 g ཞ SLEVA. ulgel 15 Voltaren Em g! n Emulgel 50 Voltare"

Transkript

1 JARNÍ NABÍDKA OD DO SE SPOUSTOU NOVINEK ZA AKČNÍ CENU VETERINÁRNÍ PŘÍPRAVKY SVALŮ A KLOUBŮ FYPRYST 50 mg roztok pro nakapání na kůži spot-on pro kočky proti blechám a klíšťatům VOLTAREN EMULGEL 150 g + Voltaren Emulgel 50 g pro psy i kočky uleví od bolesti tlumí zánět SLEVA Vyhrazené veterinární léčivé přípravky. Obsahují fipronilum. 30 % zmenšuje otok IBALGIN 400 mg 48 tablet RŮŽOVÝ IBALGIN JE JEN JEDEN. Ě NYNÍ V CEN 0 g ulgel 15 Voltaren Em lení ba i g! n Emulgel 50 Voltare Účinné analgetikum: pomáhá při bolesti hlavy, zubů, zad, svalů, kloubů a menstruační bolesti snižuje horečku, tlumí zánět pro dospělé a dospívající od 12 let V akci také více variant za ceny od 89 Kč. DEHINEL 230 mg / 20 mg potahované tablety pro kočky, 2 tablety proti oblým i plochým červům Kč 1 14 Kč Volně prodejný veterinární léčivý přípravek. V akci také vybrané druhy DEHINEL tablety na odčervení pro psy od 59,- 79,- ( 20,-) KLOUBY Při koupi VOLTAREN EMULGEL 150 g obdržíte NAVÍC Voltaren Emulgel 50 g za 0,01 Kč vč. DPH. Léky k zevnímu použití s účinnou látkou diclofenacum diethylaminum. Lék k vnitřnímu užití s účinnou látkou ibuprofenum. NADÝMÁNÍ GS CONDRO DIAMANT 120 tablet MULTIVITAMINY ESPUMISAN 40 mg RAKYTNÍČEK multivitaminové želatinky 70 ks + DÁREK svítící ventilky 2 ks 50 měkkých tobolek skvělá chuť díky obsahu ovocné šťávy mg originálního glukosamin sulfátu v denní dávce s DIAMANT FORTESCINEM č. 1 v ČR v léčbě příznaků zažívacích obtíží způsobených plyny* obsahuje 9 vitaminů a rakytník na podporu obranyschopnosti organismu aescin pro správné krevní zásobení kloubního pouzdra, vazů a šlach pro dospělé a děti od 6 let vitamin C pro tvorbu pevné kolagenní sítě chrupavek a menisků lze užívat v těhotenství Kč V akci také: GS Condro Forte tablet 729,- 825,- ( 96,-) bez příměsí a konzervačních látek * Na základě IMS dat za období leden říjen Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje simetikon Kč 26 Kč V akci také: Espumisan 40 mg, 100 měkkých tobolek,- 179,- ( 20,-)

2 RÝMA, NACHLAZENÍ IBUPROFEN NALGESIN S ÚČINNÉ ANALGETIKUM IBUPROFENUM: lék na bolesti hlavy, zubů, zad, svalů, kloubů, menstruační bolesti, bolesti spojené s nachlazením 400 mg Galmed, 30 tablet zmírňuje bolest, tlumí zánět a snižuje teplotu, při chřipkových a revmatických onemocněních, 40 tablet nyní nově i cenově výhodné balení 40 tablet OTRIVIN MENTHOL 1 mg/ml nosní sprej s dávkovačem, roztok 10 ml SPREJ S CHLADIVOU SILOU MENTOLU A EUKALYPTU: uvolní ucpaný nos do 2 minut a až na 12 hodin, při migrénách. bez konzervantů, Lék k vnitřnímu užití s účinnou látkou naproxenum natricum. Pečlivě si pročtěte příbalový leták. V akci také: NALGESIN S, 20 tablet 119,- 135,( 16,-) Obsahuje ibuprofenum. Lék k vnitřnímu užití. KAŠEL specificky navržená dávkovací pumpa zabrání mikrobiální kontaminaci. sirup 200 ml 105 Obsahuje xylometazolin. Lék k podání do nosu. Čtěte pečlivě příbalový leták. DĚTI SINECOD 0,15% 125 ALERGIE PANADOL PRO DĚTI ANALERGIN 30 tablet 24 mg/ml JAHODA sirup 100 ml ke zmírnění nosních a očních příznaků sezónní a celoroční alergické rýmy vhodný pro dospělé a děti od 3 let snižuje horečku a mírnou až středně silnou bolest ke zmírnění příznaků chronické kopřivky nejasného původu sirup s vanilkovou příchutí vhodný pro děti od 3 měsíců proti suchému dráždivému kašli různého původu 129 neobsahuje alkohol a barviva Kč Lék k vnitřnímu užití s účinnou látkou butamirati citras. Lék k vnitřnímu užití s účinnou látkou paracetamol. Lék k vnitřnímu užití s účinnou látkou cetirizin-dihydrochlorid. DĚTI IBALGIN GEL 100 g KLOUBY ORTHO HELP COLLAGEN GUMMIES KIDS 90 ks + Ortho Help Emulgel Duo Effect 50 ml potlačuje bolest, tlumí zánět a snižuje otok k léčbě poranění šlach, svalů a kloubů jako je podvrtnutí, natažení, zhmoždění gel má zklidňující a chladivý účinek ovocené želatinové bonbóny pro podporu revitalizace pohybového aparátu a při zvýšené fyzické zátěži CEMIO KAMZÍK 60 kapslí jediný v ČR s nativním kolagenem NCI a NCII a vitaminem C vitamin C je důležitý pro správnou tvorbu kolagenu v kloubních chrupavkách pro děti a dospívající Léky k vnějšímu užití. Obsahují ibuprofenum. V akci také: Ibalgin krém 100 g,-,( 20,-) bez umělých barviv, konzervantů, sladidel a lepku Kč Při zakoupení Ortho Help Collagen Gummies KIDS (doplněk stravy) získáte Ortho Help Emulgel Duo Effect 50 ml (kosmetický přípravek) za 0,01 Kč vč. DPH.

3 KAŠEL RÝMA, NACHLAZENÍ PAMĚŤ HEDELIX SIRUP QUIXX GINGIO TABLETY nosní sprej 30 ml 100 potahovaných tablet tradiční rostlinný léčivý přípravek účinně a bezpečně pomáhá uvolnit ucpaný nos při nachlazení a chřipce rostlinný léčivý přípravek pro podporu mozkových funkcí u starších pacientů 100 ml podpůrná léčba při kašli provázejícím nachlazení vhodný i pro těhotné a děti od 6 měsíců věku lze užívat již od narození hypertonický roztok mořské vody a čištěné vody EKZÉM Kč krém 20 g Zdravotnické prostředky. V akci také: QUIXX ACUTE nosní sprej 100 ml 195,- 229,- ( 34,-) ANTIMYKOTIKUM BEPANTHEN SENSIDERM Kč Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje hustý extrakt z břečťanového listu. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. Lék k vnitřnímu užití s účinnou látkou suchý jinanový extrakt. PÉČE O ZUBNÍ NÁHRADU CANESPOR COREGA ORIGINAL KONEC SVĚDĚNÍ I PÁLENÍ. KONEC PLÍSNĚ. pevná fixace zubní náhrady po celý den určený k léčbě plísně kůže pomáhá předcházet ulpívání zbytků jídla extra silný DUOPACK 2 40 g 1 denně krém 15 g neobsahuje zinek ulevuje od svědění do 30 minut po aplikaci obnovuje kožní bariéru, hydratuje a regeneruje vhodný také k péči o pokožku po léčbě kortikoidy Kč Zdravotnický prostředek. L.CZ.MKT.CC V akci také: Bepanthen Sensiderm krém 50 g 285,329,- ( 44,-) KAŠEL Léky k vnějšímu použití s účinnou látkou bifonazol. L.CZ.MKT.CC V akci také: CANESPOR 1 denně roztok 15ml,- 179,( 40,-) 60 Kč Zdravotnický prostředek. V akci také: Corega bez příchuti Extra silný DUOPACK 2 40g,- 219,- ( 60,-) a Corega Whitening tabs 30 ks 89,- 105,- ( 16,-) PROSTATA AMBROBENE CENTRUM A-Z na vlhký kašel kompletní multivitamin s minerály, stopovými prvky v mimořádné jarní nabídce rozpouští hlen a usnadňuje vykašlávání VITAMINY 15 mg /5 ml, sirup 100 ml tablet PROSTAMOL UNO 60 tobolek na problémy s močením způsobené zbytnělou prostatou v I. a II. stadiu tohoto onemocnění více informací naleznete na sirup vhodný i pro děti včetně kojenců Kč 70 Kč Léky k vnitřnímu užití s účinnou látkou ambroxol hydrochlorid. 469 V akci také: Ambrobene 20 tablet 55,- 65,( 10,-) V akci také: CENTRUM SILVER 100 tablet 449,- 604,( 155,-) Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje extrakt Serenoa repens.

4 SPÁNEK KLIMAKTERIUM PERSEN mono 30 tablet rostlinný léčivý přípravek ke zmírnění poruch usínání, spánku a mírného nervového napětí PROSTATA CEMIO RED3 GS MERILIN HARMONY 60 kapslí tablet NAVÍC NOVÁ GENERACE PÉČE O PROSTATU, POTENCI A VITALITU tři účinky v jedné kapsli denně přírodní a nehormonální klinicky ověřená účinnost kombinace extraktu ploštičníku hroznatého (návaly horka, pocení) a třezalky tečkované (pro zlepšení nálady) Kč 76 Kč V akci také: GS Merilin tablet NAVÍC 449,- 525,- ( 76,-) OPARY 1 Doplňky stravy. Doplňky stravy. Lék k vnitřnímu užití s účinnou látkou valerianae extractum siccum. Čtěte pozorně příbalovou informaci. slivoň africká k podpoře zdraví prostaty, maca k podpoře sexuálního zdraví a fyzické kondice a sibiřský ženšen k podpoře vitality V akci také: Cemio RED3, 30 kapslí 279,- 319,( 40,-) NÁPLASTI ZOVIRAX DUO 50 mg/g + 10 mg/g, krém 2 g ALERGIE 3M SPOFAPLAST rychloobvazy nosní sprej, suspenze, 10 ml V nabídce balení 6 a 8 cm 1 m: krém na léčbu oparů s dvojím složením: zabraňuje množení viru pomáhá léčit zánět zkracuje dobu hojení textilní elastická náplast příznaky alergické rinitidy extra jemná náplast z netkané textilie okamžitá úleva tradiční pevná silně lepící náplast Klasik cílené působení v místě obtíží Kč Lék k vnějšímu užití s účinnou látkou aciclovirum a hydrocortisonum. LIVOSTIN od 29 metrové náplasti 3MTM Spofaplast perfektně drží na pokožce a spolehlivě ošetří všechna drobná poranění Reklama na léčivý přípravek. Nosní sprej, suspenze Livostin k nosnímu podání a oční kapky, suspenze Livostin k očnímu podání obsahují levokabastin-hydrochlorid. Před použitím si pečlivě přečtěte celou příbalovou informaci. Držitel registrace: McNeil Products Ltd., UK. 1 V akci také: Livostin, oční kapky, suspenze, 4ml,- 1,- ( 50,-) Zdravotnické prostředky. HUBNUTÍ, DETOXIKACE SLIMAX FORTE 150 tobolek zhubněte snadno a rychle 1, 2 přípravek pro rychlou a účinnou redukci hmotnosti 1, 2 snižuje kalorický příjem z jídla 2, redukuje hlad 1 a podporuje odbourávání tuků 2 NATURAL TAIWAN CHLORELLA 750 tablet pro přirozenou obranyschopnost organismu TEREZIA OSTROPESTŘEC + REISHI 60 kapslí pročištění ostropestřec pomáhá k detoxikaci a regeneraci jater pro normální trávení a funkci jater v kombinaci s reishi a černým bezem na podporu imunity bez příměsí a konzervačních látek Kč 1 glukomannan, 2 opuncie 269 V akci také: Slimax Lady 50 +, 150 tobolek 5,- 689,( 90,-)

5 JAKÁ VYŠETŘENÍ VÁM UDĚLAJÍ V LÉKÁRNĚ ZCELA ZDARMA? V LÉKÁRNĚ DNES MŮŽETE ZAČÍT ZDRAVĚ HUBNOUT, BOJOVAT PROTI ZLOZVYKU KOUŘENÍ NEBO NAJÍT POMOC PŘI LÉČBĚ CUKROVKY. TO VŠE POD DOHLEDEM SKUTEČNÝCH ODBORNÍKŮ. Odlišit zapomínání, které je jedním z příznaků počínající Alzheimerovy choroby, od normálního zhoršování paměti nově dokážou speciálně proškolení lékárníci ve vybraných pobočkách sítě lékáren Moje lékárna. V mnoha případech bývá problém s pamětí bagatelizován. Ojedinělé nejsou ani případy, kdy praktický lékař nerozpoznal pokročilé stadium demence. Lidé si tak mohou ověřit, zda jsou jejich potíže s pamětí v normě, či nikoli. Demenci sice nelze vyléčit, ale včasná diagnóza má zásadní vliv na kvalitu života nemocných. V síti Moje lékárna jsou k zakoupení i pomůcky na procvičování mozku, tzv. sada pro kognitivní trénink pro domácí použití nebo jednoduché sešity pro trénování, které byly vyvinuty ve spolupráci s Českou alzheimerovskou společností. Za vděk těmito pomůckami berou lidé pečující o blízké s Alzheimerovou chorobou, ale i pracovníci v pobytových službách pro seniory. Soustavným vzděláváním lékárníků se lékárny sdružení Moje lékárna stávají významným poradenským centrem pro seniory. K dostání v síti lékáren SEZNAM LÉKÁREN, KDE SI LZE ZMĚŘIT PAMĚŤ Lékárna ADA, Podkrušnohorská 1719, Litvínov Lékárna Pod Cvilínem, Opavská 296/48, Krnov Lékárna Pod Klajdovkou, Horníkova 2485/34, Brno Lékárna Na Poliklinice, Bratří Mrštíků 38, Břeclav Lékárna Jižní Svahy, Okružní 46, Zlín Lékárna Dubňany, Zdravotnické středisko 1541, Dubňany Lékárna Avion, Nám. Míru 3/216, Rýmařov Lékárna Magnus, Jesenická 633, Vrbno pod Pradědem Lékárna Na Vršku, Nádražní 40, Bruntál Lékárna Na Národní, Národní 12, Havířov Lékárna U Hradeb, Mírové náměstí 1, Hlučín Lékárna Poliklinika, Slezského odboje 3, Opava Lékárna Sagena, 8. pěšího pluku 2450, Frýdek-Místek Lékárna Farmaka, Puchmajerova 7, Ostrava Lékárna Na Zelené, Zelená 3062/30, Ostrava Lékárna Hradec, Smetanova 684, Hradec nad Moravicí Lékárna Na Poliklinice, Štefánikova 1301, Kopřivnice Lékárna U Nádraží, Husova 2846/2, Přerov Lékárna Diagnostické centrum, Sokolská tř. 1925/49, Ostrava Procvičování krátkodobé paměti Sešit pro trénování paměti a dalších kognitivních funkcí I Obtížnost 1 Procvičování krátkodobé paměti Sešit pro trénování paměti a dalších kognitivních funkcí II Obtížnost 2 Kontaktní osobu, která provádí vyšetření, naleznete na Vyšetření paměti probíhá na základě telefonické objednávky v konkrétním kontaktním místě.

6 MĚJTE ROVNOVÁHU ZAŽÍVÁNÍ POD KONTROLOU BIOPRON IB-SYMBIO + VLÁKNINA BIOPRON IB-SYMBIO + S. BOULARDII BIOPRON IB-SYMBIO + ENZYMY speciálně navržená kombinace komplexu živých bakterií (laktobacily, bifidobakterie) a trávicích enzymů (amyláza, lipáza, proteáza) doplněná o prebiotickou vlákninu (FOS) speciálně navržená kombinace komplexu živých bakterií (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus) a probiotických kvasinek Saccharomyces Boulardii) doplněná o prebiotickou vlákninu (FOS) speciálně navržená kombinace komplexu živých bakterií (laktobacily, bifidobakterie), rozpustné vlákniny (psyllium) a prebiotické vlákniny (inulín) 14 sáčků 30 tobolek VAGINÁLNÍ INFEKCE 30 tobolek KLOUBY VITAMINY IDELYN BELIEMA EFFECT PROENZI INTENSIVE MARŤÁNCI ZÁŘÍCÍ GUMMIES 50 ks vaginální tablety s laktobacily a kyselinou mléčnou TO NEJLEPŠÍ PRO VÁŠ POHYB OD PROENZI. vhodné při kvasinkové i bakteriální infekci nové, unikátní složení vitaminy a minerály pro posílení imunity obohacené o betaglukany, bez umělých barviv, cukru, konzervantů, lepku a laktózy 10 tablet + intimní ubrousky DÁREK: intimní ubrousky NAVÍC Kouzelná zářící pinzeta 120 tablet zesílená výživa díky rostlinným extraktům: vrbě bílé, kurkuminu a boswellii serratě pro zdravé, pružné a pohyblivé klouby Kč 30 Kč Kosmetický přípravek. V akci také: Proenzi krém 100 ml,- 179,( 20,-) Zdravotnický prostředek. KOENZYM SRDCE PAMĚŤ KOENZYM Q10 60 mg OMEGA-3 RYBÍ OLEJ kvalitní koenzym Q10 získaný přírodní cestou vysoká dávka omega-3 prémiové kvality pro zdravé srdce tobolek FORTE tobolek GINKOPRIM MAX 60 tablet kvalitní extrakt ginkgo biloby pro podporu paměti, koncentrace a mozkové činnosti navíc 50 % ZDARMA

7 DĚTSKÁ VÝŽIVA PROBIOTIKA SUNAR COMPLEX 2, 3, 4, g s mléčným tukem komplexní péče pro spokojené bříško VÝŽIVA MOJE LÉKÁRNA LACTOBACILKY tablet NAVÍC bez lepku a laktózy kombinace 5 probiotických kmenů s vysokým podílem aktivních bakterií (lactobacilů) je vhodná zejména pro děti Kojení je pro kojence nejlepší způsob výživy. V akci také: Sunar premium 2, 3, g,- 314,( 15,-) IMUNITNÍ SYSTÉM s meruňkovým olejem kapslí 4 účinné složky v 1 kapsli obsahuje meruňková jádra s vitaminem B17 reishi a rakytník podporují obranyschopnost organismu 379 obsahuje 10 vitaminů a minerálů 5 miliard probio kultur v 1 porci 59 vysoký obsah vlákniny 49 obsahuje 3 porce Potravina pro zvláštní výživu. Bezlaktózová potravina. V akci také: dalších 8 druhů Nutrikaší probiotic od 49,- IMUNITNÍ SYSTÉM B17 APRICARC probiotic natural 3 60 g INSTANTNÍ KAŠE PRO PODPORU ORGANISMU cucavé pastilky pro děti od 3 let vápník a vitamin D je potřebný pro normální růst a vývoj kostí dítěte NUTRIKAŠE VLÁKNINA TEREZIA HLÍVA ÚSTŘIČNÁ s rakytníkovým olejem a reishi Forte, 60 kapslí PSYLLIUM indická rozpustná vláknina Galmed 200 g hlíva od českého výrobce bez příměsí a konzervačních látek indická vláknina na podporu správného vyprazdňování nejsilnější hlíva na trhu dle deklarovaného obsahu betaglukanů (129,3 mg v 1 kapsli) změkčuje stolici rakytník a reishi podporují imunitu Kč 15 Kč V akci také: B17 APRICARC s meruňkovým olejem kapslí 7,- 989,- ( 190,-) PROBIOTIKA PÁLENÍ ŽÁHY SWISS LAKTOBACÍLKY BABY 30 kapslí REGULACE CUKRU V KRVI RENNIE DIAREGUL ZAPOMEŇTE NA PÁLENÍ ŽÁHY obsahuje vzácnou houbu hnojník a rostliny chebuli srdčitou, zázvor a skořici, které pomáhají udržet normální hladinu cukru v krvi 48 žvýkacích tablet 60 kapslí ulevuje od pálení žáhy již během 5 minut žvýkací tablety není třeba zapíjet bez příměsí a konzervačních látek probiotika a prebiotika pro děti již od narození snadné a přesné dávkování přímo do jídla obsahují laktobacily i bifidobakterie přirozeně se vyskytující v trávicím traktu dětí Doplňky stravy. V akci také: Swiss LAKTOBACÍLKY BABY 60 kapslí 279,- 319,- ( 40,-) Kč Lék k vnitřnímu užití. Pečlivě si pročtěte příbalový leták. L.CZ.MKT.CC V akci také: Rennie 96 žvýkacích tablet 1,- 225,( 26,-)

8 OPARY PARAMEGAL 500 mg 30 tablet KRK ACYCLOSTAD 50 mg/g, krém 5 g ACICLOVIRUM: k léčbě infekcí vyvolaných virem Herpes simplex, projevujících se opary na rtech a obličeji PARACETAMOL: proti bolesti hlavy, kloubů, svalů, zubů a při chřipce snižuje teplotu 45 pastilky s jitrocelem, mateřídouškou a vitaminem C, 36 ks jitrocel má zklidňující a příjemný účinek na krk, hltan a hlasivky a ulevuje v případě šimrání v krku a hltanu mateřídouška ulevuje v případě podráždění krku a hltanu, má zklidňující a příjemný účinek na krk, hltan a hlasivky Kč Lék k vnitřnímu užití s účinnou látkou paracetamol. HERBOFITKY 89 V akci také: Paramegal 500 mg 10 tablet, 15,- 19,( 4,-) Lék k vnějšímu užití s účinnou látkou aciclovirum. V akci také: Herbofitky s islandským lišejníkem a vitaminem C 12 ks 45,- 55,- ( 10,-) ESPIGAL 80 mg GALMED CARBO MEDICINALIS OPTI GALMED ZAŽÍVÁNÍ GALLAX 15 ml na akutní i chronickou zácpu pro usnadnění vyprázdnění 50 kapslí 20 tablet s obsahem aktivního černého uhlí, které přispívá ke snižování nadměrné plynatosti po jídle a kaolínu obsahuje simethicon 80 mg, který podporuje regulaci střevních plynů 1 dávka večer před spaním Lék k vnitřnímu užití s účinnou látkou natrii picosulfas monohydricus 7,5 mg/ml. Čtěte pečlivě příbalový leták. 23 Kč V akci také: Gallax 30 ml 115,- 128,- ( 13,-) VETERINÁRNÍ PŘÍPRAVKY Kč 11 Kč V akci také: Espigal 80 mg Galmed 100 kapslí 129,- 151,( 22,-) FYTO PIPETA napomáhá rozpouštění a uvolňování ušního mazu repelentní pipeta proti klíšťatům i blechám, vhodná pro psy i kočky oto Ag ušní kapky s kapátkem 50 ml antimikrobní a fungicidní účinky stříbra podporuje hojení zánětů zvukovodu Veterinární přípravky s obsahem nanostříbra. Používejte biocidní přípravky bezpečně. VETERINÁRNÍ PŘÍPRAVKY TRAUMAPET na všechny druhy chovaných zvířat 60 pro psy do 10 kg a kočky 15 ml + NIXX hygienický gel na ruce 50 ml za 0,01 Kč vč. DPH při nákupu jakékoliv FYTO PIPETY neobsahuje insekticidy ani hormony Kč V akci také: TraumaPet ophtal Ag oční kapky s kapátkem 10 ml,- 183,- ( 34,-) Veterinární přípravky. Složení Fyto pipety: 9 g/kg Geraniol. Složení Fyto obojek: 3,5 g/kg Geraniol. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Čtěte pečlivě příbalový leták. 90 Kč V akci také FYTO OBOJEK pro psy a kočky + Péče o srst jemný šampon 200 ml za 0,01 Kč vč. DPH 379,- 559,- ( 180,-) * Obvyklá prodejní cena (může se v jednotlivých lékárnách lišit). Uvedené ceny jsou doporučené a uvedené v Kč včetně DPH. Nabídka platí od do nebo do vyprodání zásob. Prostudujte pečlivě příbalový leták. Účinky a způsob použití konzultujte s lékárníkem nebo lékařem. Cílem této nabídky není podpora zvýšeného užívání léčiv. Změna vyhrazena, za tiskové chyby neručíme.

VOLTAREN EMULGEL 150 g + Voltaren Emulgel 50 g NYNÍ V CENĚ. Voltaren Emulgel 150 g i balení Voltaren Emulgel 50 g!

VOLTAREN EMULGEL 150 g + Voltaren Emulgel 50 g NYNÍ V CENĚ. Voltaren Emulgel 150 g i balení Voltaren Emulgel 50 g! JARNÍ NABÍDKA OD 10. 3. DO 30. 4. 2018 SE SPOUSTOU NOVINEK ZA AKČNÍ CENU VETERINÁRNÍ PŘÍPRAVKY FYPRYST 50 mg roztok pro nakapání na kůži spot-on pro kočky ཞproti ཞ blechám a klíšťatům ཞpro ཞ psy i kočky

Více

TEREZIA Hlíva ústřičná. Svůj kalendářní věk znáte... A znáte i stáří svých cév? Přijďte si je změřit do lékáren Více informací na

TEREZIA Hlíva ústřičná. Svůj kalendářní věk znáte... A znáte i stáří svých cév? Přijďte si je změřit do lékáren Více informací na AKČNÍ NABÍDKA OD 9. 3. DO 30. 4. 2019 Březen-Duben Svůj kalendářní věk znáte... A znáte i stáří svých cév? Přijďte si je změřit do lékáren Více informací na Sledujte nás na: Chřipka, nachlazení Theraflu

Více

AKČNÍ NABÍDKA. Potíže se zvětšenou prostatou jsou tématem, Pánové, chodíte často? 419,- 499,- * 65,- 76,- * 209,- 238,- * 249,- 312,- *

AKČNÍ NABÍDKA. Potíže se zvětšenou prostatou jsou tématem, Pánové, chodíte často? 419,- 499,- * 65,- 76,- * 209,- 238,- * 249,- 312,- * AKČNÍ NABÍDKA 12. 3. 30. 4. 2016 www.mojelekarna.cz Pánové, chodíte často? Potíže se zvětšenou prostatou jsou tématem, o kterém muži neradi hovoří. Přitom se podle průzkumů týkají více než poloviny mužské

Více

TASECTAN 500 mg LINEX FORTE

TASECTAN 500 mg LINEX FORTE AKČNÍ NABÍDKA OD 9. 3. DO 30. 4. 2019 Březen-Duben Svůj kalendářní věk znáte... A znáte i stáří svých cév? Přijďte si je změřit do lékáren Více informací na www.mojelekarna.cz Sledujte nás na: Imunita

Více

VAŠE ZDRAVÍ SI BEREME NA STAROST

VAŠE ZDRAVÍ SI BEREME NA STAROST VAŠE ZDRAVÍ SI BEREME NA STAROST AKCE MĚSÍCE listopad 2015 Platnost: 1. 11. - 30. 11. 2015-25 % -16 % Panadol Novum 500 mg 24 tablet Mucosolvan pro dospělé 100 ml, sirup Rychleji snižuje horečku a působí

Více

KOMPLEXNÍ OCHRANA PROTI VNĚJŠÍM I VNITŘNÍM PARAZITŮM ZA PŘÍZNIVOU CENU

KOMPLEXNÍ OCHRANA PROTI VNĚJŠÍM I VNITŘNÍM PARAZITŮM ZA PŘÍZNIVOU CENU Platnost nabídky 11. 3. 30. 4. 2017 KOMPLEXNÍ OCHRANA PROTI VNĚJŠÍM I VNITŘNÍM PARAZITŮM ZA PŘÍZNIVOU CENU FYPRYST 50 mg ROZTOK PRO NAKAPÁNÍ NA KŮŽI SPOT-ON PRO KOČKY proti blechám a klíšťatům pro psy

Více

Lékárny 239,- 199,- 430,- 250,- Akční leták se vztahuje na lékárny EUPHRASIA. SAFORELLE gel pro intimní hygienu 500ml

Lékárny 239,- 199,- 430,- 250,- Akční leták se vztahuje na lékárny EUPHRASIA. SAFORELLE gel pro intimní hygienu 500ml Lékárny www.euphrasia.cz EUPHRASIA s. r. o. facebook.com/lekarnyeuphrasia Platnost letáku: 1. - 31.5.2017 Akční leták se vztahuje na lékárny EUPHRASIA Paranit gel na detekci hnid 150ml SAFORELLE gel pro

Více

ZÁŘÍ / ŘÍJEN AKČNÍ NABÍDKA OD DO

ZÁŘÍ / ŘÍJEN AKČNÍ NABÍDKA OD DO GS CONDRO DIAMANT 100 tablet VYZKOUŠEJTE i Vy mimořádnou sílu pro Vaše klouby! ཞ2122 ཞ mg originálního glukosamin sulfátu CliniQ s jedinečným DIAMANT FORTESCINEM ཞAescin ཞ pro správné krevní zásobení kloubního

Více

Tipy pro chřipku a nachlazení

Tipy pro chřipku a nachlazení Tipy pro chřipku a nachlazení a nachlazení Kdo by je neznal?! Léčba chřipky hned při prvních příznacích může zkrátit celkovou dobu potřebnou k plnému vyléčení, proto nezapomeňte na vhodné doplnění Vaší

Více

ZÁŘÍ / ŘÍJEN AKČNÍ NABÍDKA OD DO

ZÁŘÍ / ŘÍJEN AKČNÍ NABÍDKA OD DO AKČNÍ NABÍDKA OD 16. 9. DO 31. 10. 2017 GS CONDRO DIAMANT 100 tablet VYZKOUŠEJTE i Vy mimořádnou sílu pro Vaše klouby! 2122 mg originálního glukosamin sulfátu CliniQ s jedinečným DIAMANT FORTESCINEM Aescin

Více

Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Kč Kč Kč Kč - BALDRIPARAN THERAFLU FORTE

Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Kč Kč Kč Kč - BALDRIPARAN THERAFLU FORTE AKČNÍ NABÍDKA OD 15. 9. DO 31. 10. 2018 Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Bezplatné měření staří cév probíhá nejen v lékárnách Moje lékárna, ale i v mobilních poradnách od 21. 9. 5. 10.

Více

Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Kč Kč Kč Kč - BALDRIPARAN THERAFLU FORTE

Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Kč Kč Kč Kč - BALDRIPARAN THERAFLU FORTE AKČNÍ NABÍDKA OD 15. 9. DO 31. 10. 2018 Září / Říjen OVĚŘTE SI, JAK STARÉ JSOU VAŠE CÉVY! Bezplatné měření staří cév probíhá nejen v lékárnách Moje lékárna, ale i v mobilních poradnách od 21. 9. 5. 10.

Více

TRÁPÍ VÁS ZAPOMNĚTLIVOST?

TRÁPÍ VÁS ZAPOMNĚTLIVOST? Platnost nabídky 21. 1. 28. 2. 2017 TRÁPÍ VÁS ZAPOMNĚTLIVOST? Procvičování mozku může být zábava se SADOU PRO KOGNITIVNÍ TRÉNINK 549,- PROSTATA BOLEST V KRKU CEMIO RED3 30 KAPSLÍ SEPTABENE 3 mg/1 mg pastilky

Více

18 Kč. Volně prodejný lék k nosnímu použití. Obsahuje tramazolini hydrochloridum.*

18 Kč. Volně prodejný lék k nosnímu použití. Obsahuje tramazolini hydrochloridum.* AKČNÍ BŘEZEN 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 03. 2019 do 31. 03. 2019 nebo do vyprodání zásob BRUFEN 400, 400 mg 30 potahovaných tablet Úleva od bolesti hlavy včetně migrény, zubů, horečky a bolesti

Více

MUCONASAL PLUS 10 ml. Strepsils Med a Citron 24 pastilek

MUCONASAL PLUS 10 ml. Strepsils Med a Citron 24 pastilek AKČNÍ BŘEZEN 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 03. 2019 do 31. 03. 2019 nebo do vyprodání zásob BRUFEN 400, 400 mg 30 potahovaných tablet Úleva od bolesti hlavy včetně migrény, zubů, horečky a bolesti

Více

Interní informační a vzdělávací materiál pro lékárníky a farmaceutické asistentky. Novinky SANOFI Srpen 2015

Interní informační a vzdělávací materiál pro lékárníky a farmaceutické asistentky. Novinky SANOFI Srpen 2015 Interní informační a vzdělávací materiál pro lékárníky a farmaceutické asistentky Novinky SANOFI Srpen 2015 IBALGIN RAPIDCAPS 400 mg měkké tobolky Léčivá látka v tekuté formě: ibuprofenum 400 mg (ibuprofen

Více

AKCE SLEVY MUCONASAL PLUS

AKCE SLEVY MUCONASAL PLUS www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 1. do 31. 3. 2019 nebo do vyprodání zásob BRUFEN 400, 400 mg 30 potahovaných tablet MUCONASAL PLUS 10 ml Nemocnice pořídila nový rentgen. Ročně na něm vyšetří 13

Více

AKCE SLEVY MUCONASAL PLUS

AKCE SLEVY MUCONASAL PLUS www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 1. do 31. 3. 2019 nebo do vyprodání zásob BRUFEN 400, 400 mg 30 potahovaných tablet Úleva od bolesti hlavy včetně migrény, zubů, horečky a bolesti doprovázející nachlazení.

Více

MUCONASAL PLUS 10 ml. snížení bolesti v krku po pěti minutách účinkuje proti virům, bakteriím a kvasinkám už za 1 minutu* 35 Kč

MUCONASAL PLUS 10 ml. snížení bolesti v krku po pěti minutách účinkuje proti virům, bakteriím a kvasinkám už za 1 minutu* 35 Kč AKČNÍ BŘEZEN 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 03. 2019 do 31. 03. 2019 nebo do vyprodání zásob BRUFEN 400, 400 mg 30 potahovaných tablet Úleva od bolesti hlavy včetně migrény, zubů, horečky a bolesti

Více

Kosmetický přípravek. BOLEST, HOREČKA. ACYGAL 500 mg, 10 TABLET. KYSELINA ACETYLSALICYLOVÁ: snižuje horečku tiší bolest

Kosmetický přípravek. BOLEST, HOREČKA. ACYGAL 500 mg, 10 TABLET. KYSELINA ACETYLSALICYLOVÁ: snižuje horečku tiší bolest Platnost nabídky 15. 7. 31. 8. 2017 OPALOVÁNÍ MOJE LÉKÁRNA PANTHENOL SPREJ 10%, 150 ml AKCE s vysokým obsahem Panthenolu 10 % ochlazuje a zklidňuje pokožku po slunění snadno se vstřebává Kosmetický přípravek.

Více

AKCE SLEVY MUCONASAL PLUS

AKCE SLEVY MUCONASAL PLUS www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 1. do 31. 3. 2019 nebo do vyprodání zásob BRUFEN 400, 400 mg 30 potahovaných tablet Úleva od bolesti hlavy včetně migrény, zubů, horečky a bolesti doprovázející nachlazení.

Více

AKCE SLEVY MUCONASAL PLUS

AKCE SLEVY MUCONASAL PLUS www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 1. do 31. 3. 2019 nebo do vyprodání zásob BRUFEN 400, 400 mg 30 potahovaných tablet Úleva od bolesti hlavy včetně migrény, zubů, horečky a bolesti doprovázející nachlazení.

Více

-26 % -20 % -32 % 258,- 149,- 119,- 269,- 109,- 129,- 159,- Lékárny pro vaše zdraví KŘÍŽOVKA O CENY UVNITŘ! Platnost akční nabídky:

-26 % -20 % -32 % 258,- 149,- 119,- 269,- 109,- 129,- 159,- Lékárny pro vaše zdraví KŘÍŽOVKA O CENY UVNITŘ! Platnost akční nabídky: KŘÍŽOVKA O CENY UVNITŘ! Platnost akční nabídky: 5. 3. 1. 4. 2018 Lékárny pro vaše zdraví Apo-Ibuprofen 400 mg 100 tablet Uleví od bolesti hlavy, zad, kloubů i menstruační bolesti. Snižuje horečku a tlumí

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU na našich lékárnách! Sleva platí při výdeji léčivého přípravku vázaného na lékařský

Více

-14% sleva 136 Kč Běžná cena: 158 Kč. JUNIOR spray 150 ml akční cena 184 Kč MAXX spray 80 ml akční cena 218 Kč. Repelent

-14% sleva 136 Kč Běžná cena: 158 Kč. JUNIOR spray 150 ml akční cena 184 Kč MAXX spray 80 ml akční cena 218 Kč. Repelent Od 1.6. pro Vás chystáme nový věrnostní program. Sbírejte body a získejte neodolatelné odměny pro Vaše nejmenší. * 16. 5. 30. 6. 2016 z Vaší lékárny Repelent PREDATOR FORTE spray 150 ml Repelent PREDATOR

Více

VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 CENTRUM SILVER 100 TABLET + 30 TABLET CENTRUM OVOCNÉ NAVÍC. 559 Kč 589 Kč

VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 CENTRUM SILVER 100 TABLET + 30 TABLET CENTRUM OVOCNÉ NAVÍC. 559 Kč 589 Kč VE SPOLUPRÁCI S Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 FLUIMUCIL 600 Balení 20 šumivých tablet K léčbě vlhkého kašle. Rozpouští hlen, usnadňuje vykašlávání. Šumivé tablety s příjemnou citrónovou chutí. 1 x denně

Více

LETNÍ CESTY Kč - LEROS NATUR STREPTOKILL TENA LADY SLIM ULTRA MINI ENDIARON NAVÍC* AKČNÍ NABÍDKA OD DO Červenec / Srpen

LETNÍ CESTY Kč - LEROS NATUR STREPTOKILL TENA LADY SLIM ULTRA MINI ENDIARON NAVÍC* AKČNÍ NABÍDKA OD DO Červenec / Srpen Červenec / Srpen LETNÍ CESTY PŘI KOUPI 2 RŮZNÝCH 115 VYOBRAZENÝCH PRODUKTŮ CESTOVNÍ TAŠTIČKA -14 Kč NAVÍC* 195-26 Kč 209 K Č *Při koupi 2 různých vyobrazených produktů cestovní taštička za 0,01 Kč. O správném

Více

IBALGIN tablet. THERAFLU 500 mg / 100 mg / 6,1 mg 16 tobolek + * TEPLOMĚR Kč - COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 14 sáčků

IBALGIN tablet. THERAFLU 500 mg / 100 mg / 6,1 mg 16 tobolek + * TEPLOMĚR Kč - COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 14 sáčků CHŘIPKA, NACHLAZENÍ THERAFLU 500 mg / 100 mg / 6,1 mg 16 tobolek + * TEPLOMĚR EFEKTIVNÍ ÚLEVA OD PŘÍZNAKŮ CHŘIPKY A NACHLAZENÍ VE FORMĚ TOBOLEK. POMÁHÁ PŘI: ཞmírné ཞ nebo středně silné bolesti, ཞhorečce,

Více

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč AKČNÍ únor 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 02. 2019 do 28. 02. 2019 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml rychle uvolňuje ucpaný nos zvlhčuje nosní sliznici

Více

V lékárnách Pharmacentrum

V lékárnách Pharmacentrum V lékárnách Pharmacentrum DBK (obchodní centrum) Budějovická 1667, Praha 4, metro C Budějovická BUDĚJOVICKÁ (poliklinika) Antala Staška 1670/80, Praha 4, metro C Budějovická ZELENÝ PRUH (poliklinika) Roškotova

Více

KUPUJTE, STÍREJTE A HRAJTE O IPHONE 7!

KUPUJTE, STÍREJTE A HRAJTE O IPHONE 7! AKČNÍ NABÍDKA OD 11. 5. DO 30. 6. 2019 Květen-Červen KUPUJTE, STÍREJTE A HRAJTE O IPHONE 7! Náp...a další hodnotné ceny sti la 3M SPOFAPLAST urychlují hojení, tlumí bolest, zabraňují tvoření jizev V akci:

Více

AKČNÍ NABÍDKA. Platnost nabídky nebo do vyprodání zásob 159,- SPÁNEK. Doplněk stravy. 475,- Zdravotnický prostředek.

AKČNÍ NABÍDKA. Platnost nabídky nebo do vyprodání zásob 159,- SPÁNEK. Doplněk stravy. 475,- Zdravotnický prostředek. AKČNÍ NABÍDKA Platnost nabídky 16. 7. 31. 8. 2016 nebo do vyprodání zásob www.mojelekarna.cz VITAMINY HOREČKA A Moje lékárna Magnesium B6 Forte 50 + 10 tablet VÝHODNÁ CENA Acygal 500 mg, 10 tablet Ke snížení

Více

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 110 Kč

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 110 Kč AKČNÍ únor 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 02. 2019 do 28. 02. 2019 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml rychle uvolňuje ucpaný nos zvlhčuje nosní sliznici

Více

Obnovte svou ženskou intimní rovnováhu BUĎTE OPĚT SAMA SEBOU

Obnovte svou ženskou intimní rovnováhu BUĎTE OPĚT SAMA SEBOU 23. 1. 29. 2. 2016 Obnovte svou ženskou intimní rovnováhu BUĎTE OPĚT SAMA SEBOU Problémy v oblasti intimních partií potrápí alespoň jednou za život až dvě třetiny žen a pravidelně jimi trpí až pětina ženské

Více

Velká jarní nabídka Alphega lékárny

Velká jarní nabídka Alphega lékárny Velká jarní nabídka Alphega lékárny 1. 31. 3. 2018* Ibalgin 400 mg 48 tablet Tantum Verde Lemon 20 pastilek Voltaren Emulgel 150 g + 50 g NAVÍC 83 Kč 65 Kč pouzdro ZDARMA! Účinné analgetikum: pomáhá při

Více

-50 % Výhodně pro zdraví. 239 Kč. z doplatku na léky. 329 Kč. 49 Kč. Lékárna. www.drmax.cz. 279 Kč 4. 31. 3. 2015. Condrosulf 400, 60 tvrdých tob.

-50 % Výhodně pro zdraví. 239 Kč. z doplatku na léky. 329 Kč. 49 Kč. Lékárna. www.drmax.cz. 279 Kč 4. 31. 3. 2015. Condrosulf 400, 60 tvrdých tob. Výhodně pro zdraví Lékárna 4. 31. 3. 2015-50 % z doplatku na léky Nárok na slevu mohou uplatnit senioři nad 60 let a děti do 15 let od 1. 1. do 31. 3. 2015 po předložení klientské karty. Sleva je vázána

Více

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč AKČNÍ NABÍDKA ÚNOR 2019 Akční ceny platí od 01. 02. 2019 do 28. 02. 2019 nebo do vyprodání zásob Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml RÝMA PREVENCE Oscillococcinum 30 dávek Reklama na léčivý přípravek.

Více

599,- 1198,- * NICORETTE SPRAY 1 mg/dávka, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 13,2 ml 149,- 214,- * IMUNITA 119,- 139,- * Doplněk stravy.

599,- 1198,- * NICORETTE SPRAY 1 mg/dávka, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 13,2 ml 149,- 214,- * IMUNITA 119,- 139,- * Doplněk stravy. Platnost nabídky 12. 11. 31. 12. 2016 PÉČE O KLOUBY Úžasné VÁNOCE Znáte z TV! Více informací na straně 2. PÉČE O ZUBNÍ NÁHRADU Doplněk stravy 1/2 ceny COREGA FIXAČNÍ KRÉM ORIGINAL/BEZ PŘÍCHUTI EXTRA SILNÝ

Více

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti.

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti. AKČNÍ ŘÍJEN 2018 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2018 do 31. 10. 2018 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Ibalgin Rapidcaps, měkké tobolky 400 mg 20 měkkých tobolek BOLEST Brufen 400, 400 mg

Více

VÝHODNÉ DÁRKOVÉ BALENÍ. 599 Kč

VÝHODNÉ DÁRKOVÉ BALENÍ. 599 Kč Vánocní ˇ nabídka Alphega lékárny Í ČN O N Á V Y 1. 31. 12. 2018* NAPROXEN Apotex Vicks SymptoMed Complete Voltaren Emulgel 220 mg, 20 měkkých tobolek citron, 10 sáčků 10 mg/g, 2x 120 g 170 Kč 139 Kč 113

Více

AKCE SLEVY. Oscillococcinum. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení

AKCE SLEVY. Oscillococcinum. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 1. do 28. 2. 2019 nebo do vyprodání zásob Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml rychle uvolňuje ucpaný nos zvlhčuje nosní sliznici díky obsahu kyseliny hyaluronové

Více

S klientskou kartou Dr.Max. ... za Váš recept* BOLEST V KRKU. Lék k vnitřnímu užití. RÝMA. Lék s účinnou látkou oxymetazolin

S klientskou kartou Dr.Max. ... za Váš recept* BOLEST V KRKU. Lék k vnitřnímu užití. RÝMA. Lék s účinnou látkou oxymetazolin * Platí pouze při výdeji léčivého přípravku vázaného na lékařský předpis, hrazeného z veřejného zdravotního pojištění. 6. 11. 30. 11. 2013 S klientskou kartou Dr.Max ušetřete GS Condro Diamant 60 tbl....

Více

19, Kč -64 % 220,- Lékárny -20 % 1+1. Ibalgin krém g. Ibalgin tablet. Septabene 3 mg/1 mg pastilky 16 pastilek

19, Kč -64 % 220,- Lékárny -20 % 1+1. Ibalgin krém g. Ibalgin tablet. Septabene 3 mg/1 mg pastilky 16 pastilek Lékárny Ibalgin 400 24 tablet Účinné analgetikum: Pomáhá při bolesti hlavy, zubů, zad, svalů, kloubů a menstruační bolesti. Snižuje horečku. Tlumí zánět. Pro dospělé a dospívající od 12 let. Růžový Ibalgin

Více

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA Cucavé tabletky se šalvějí, vitaminem C a inulinem Dr. Heart Šalvěj lékařská imunita, rovnováha v dýchacích cestách Vitamín C imunita, ochrana buněk. Šalvěj lékařská

Více

135,- 15 ml. Nosní sprej. Sinex Vicks. Obsahuje sodnou sůl naproxenu. Čtěte pečlivě příbalový leták. Lék k vnitřnímu užití. 358,-

135,- 15 ml. Nosní sprej. Sinex Vicks. Obsahuje sodnou sůl naproxenu. Čtěte pečlivě příbalový leták. Lék k vnitřnímu užití. 358,- Platnost nabídky: od 29. 10. do 25. 11. 2018 135,- Nalgesin S 20 tablet 99,- Lék na bolesti hlavy, zubů, zad, svalů, kloubů, menstruační bolesti, bolesti spojené s nachlazením. Znáte z TV reklamy. -27

Více

s aloe a eukalyptem pro účinnou úlevu od rýmy a ucpaného nosu. Přípravek mohou používat dospělí a děti od 6 let.

s aloe a eukalyptem pro účinnou úlevu od rýmy a ucpaného nosu. Přípravek mohou používat dospělí a děti od 6 let. AKČNÍ NABÍDKA říjen-listopad 2016 Zdraví o krok blíž www.pharmapoint.cz Bolest Rýma Rýma APO-Ibuprofen 400 mg 100 potahovaných tablet Sinex Vicks 15 ml Muconasal Plus 10 ml Uleví od bolesti hlavy, zubů,

Více

Ještě LEPŠÍ CENY NEJ -26 % -32 % 49,- Cena za 2 ks 258,- 149,- Lékárny. Založte si kartu Více výhod ve Vaší lékárně. Je to snadné a rychlé.

Ještě LEPŠÍ CENY NEJ -26 % -32 % 49,- Cena za 2 ks 258,- 149,- Lékárny. Založte si kartu Více výhod ve Vaší lékárně. Je to snadné a rychlé. Lékárny Ještě LEPŠÍ CENY s kartou Založte si kartu ve Vaší lékárně. Je to snadné a rychlé. 1+1 úžasnější nabídka Doplňky stravy NEJ s kartou B KOMPLEX Forte 30 tablet Pro podporu využití energie z živin

Více

Vyzvednutí zdarma na 188 lékárnách ML po celé ČR!

Vyzvednutí zdarma na 188 lékárnách ML po celé ČR! Platnost nabídky 13. 5. 30. 6. 2017 DNES REZERVUJETE, ZÍTRA VYZVEDNETE. Vyzvednutí zdarma na 188 lékárnách ML po celé ČR! AKCE VĚNUJTE ZDRAVÍ I SVÝM DOMÁCÍM MAZLÍČKŮM! Moje lékárna přichází s nabídkou

Více

LEDEN / ÚNOR Kč - PARALEN GRIP CHŘIPKA A BOLEST 24 tablet. SEPTABENE CITRON A BEZOVÝ KVĚT 3 mg/1 mg pastilky, 16 pastilek

LEDEN / ÚNOR Kč - PARALEN GRIP CHŘIPKA A BOLEST 24 tablet. SEPTABENE CITRON A BEZOVÝ KVĚT 3 mg/1 mg pastilky, 16 pastilek LIMITOVANÁ NABÍDKA, OLYNTH, NOSNÍ SPREJ, ROZTOK 10 ml KTERÁ VÁS PŘI CHŘIPCE POSTAVÍ NA NOHY + různé druhy RYCHLÁ ÚLEVA OD RÝMY 199 169 uvolnění ucpaného nosu uvolnění vedlejších nosních dutin nástup účinku

Více

To nejpevnější zdraví v předvánočním shonu i o vánočních svátcích vám přeje

To nejpevnější zdraví v předvánočním shonu i o vánočních svátcích vám přeje Výhodná nabídka s platností To nejpevnější zdraví v předvánočním shonu i o vánočních svátcích vám přeje Klouby Proenzi Comfort 120 + 60 tablet + DÁREK Kloubní výživa nové generace ve formě ochucených tablet

Více

Akutní pomoc pro podporu dětské imunity

Akutní pomoc pro podporu dětské imunity Najděte si svou lékárnu na 5. stránce nebo na www. Akutní pomoc pro podporu dětské imunity Dětský organismus je křehký a někdy stačí málo a viry či bakterie jej mohou pěkně potrápit. Například opětovný

Více

Akutní pomoc pro podporu dětské imunity

Akutní pomoc pro podporu dětské imunity Akutní pomoc pro podporu dětské imunity Dětský organismus je křehký a někdy stačí málo a viry či bakterie jej mohou pěkně potrápit. Například opětovný nástup do škol či školek v kombinaci s prvními podzimními

Více

-18 % 125 Kč. 349 Kč. 140 Kč 427 Kč. IBALGIN 400 Balení 10 šumivých tablet

-18 % 125 Kč. 349 Kč. 140 Kč 427 Kč. IBALGIN 400 Balení 10 šumivých tablet Platnost od 7. 9. do 31. 10. 2017 NEO-ANIGN BEZ CUKRU VOLTAREN FORTE 2.32% GEL 150 G + KROKOMĚR Na bolest v krku prostě neo-geniální!. Ulevuje od bolesti v krku, potlačuje infekci, léčí zánět. Voltaren

Více

Velká jarní nabídka Alphega lékárny

Velká jarní nabídka Alphega lékárny Velká jarní nabídka Alphega lékárny 1. 31. 3. 2019* ATARALGIN 50 tablet Nasivin SENSITIVE 0,05% nosní sprej, roztok, 10 ml TANTUM VERDE Lemon 20 pastilek TANTUM NATURA Orange&Honey pastilky Doplněk stravy

Více

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti snižuje horečku.

30 potahovaných tablet. poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních, bolesti hlavy, zad, kloubů, zubů i menstruační bolesti snižuje horečku. AKČNÍ ŘÍJEN 2018 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2018 do 31. 10. 2018 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Ibalgin Rapidcaps, měkké tobolky 400 mg 20 měkkých tobolek BOLEST Brufen 400, 400 mg

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 1. 2012 / Doporučené ceny při sazbě 14 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

Lékárna. Zima. bez starostí. 219 Kč. 119 Kč. 139 Kč. 59 Kč. 69 Kč. www.drmax.cz 3. 29. 2. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví 10 + 5

Lékárna. Zima. bez starostí. 219 Kč. 119 Kč. 139 Kč. 59 Kč. 69 Kč. www.drmax.cz 3. 29. 2. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví 10 + 5 www.drmax.cz 3. 29. 2. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Zima bez starostí Olynth 0,1 %, nosní sprej, roztok, 10 ml uvolnění ucpaného nosu uvolnění vedlejších nosních dutin nástup účinku již od 5

Více

22 Kč. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* ACC LONG 600 mg šumivé tablety, 20 tbl.

22 Kč. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* ACC LONG 600 mg šumivé tablety, 20 tbl. AKČNÍ ŘÍJEN 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2019 do 31. 10. 2019 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Otrivin MENTHOL 1 mg/ml QUIXX nosní sprej 30 ml Oscillococcinum 30 dávek PREVENCE sprej

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. Platnost od 18. 2. 2016 do 31. 3. 2016 nebo do vyprodání zásob. DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU na našich lékárnách!

Více

Velká podzimní nabídka Alphega lékárny

Velká podzimní nabídka Alphega lékárny VZADU 2x SLEVOVÝ KUPÓN Velká podzimní nabídka Alphega lékárny 1. 31. 10. 2018* Otrivin Menthol 1 mg/ml, sprej, 10 ml THERAFLU FORTE 1000/200/12,5 mg, 10 sáčků TANTUM VERDE Lemon orm. pas. 20 x 3 mg + DÁREK!

Více

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč

Oscillococcinum. znáte z TV. preventivně a od prvních příznaků léčba pro celou rodinu i jednotlivce bez věkového omezení. 90 Kč AKČNÍ NABÍDKA ÚNOR 2019 Akční ceny platí od 01. 02. 2019 do 28. 02. 2019 nebo do vyprodání zásob Olynth HA 0.1% nosní sprej, roztok 10 ml RÝMA PREVENCE Oscillococcinum 30 dávek Reklama na léčivý přípravek.

Více

CHŘIPKOU NENECHTE SE ZASKOČIT. 569 Kč 699 Kč. 129 Kč 149 Kč. 179 Kč. 89 Kč. 169 Kč 175 Kč AKCE 2 + 1. Oscillococcinum

CHŘIPKOU NENECHTE SE ZASKOČIT. 569 Kč 699 Kč. 129 Kč 149 Kč. 179 Kč. 89 Kč. 169 Kč 175 Kč AKCE 2 + 1. Oscillococcinum NENECHTE SE ZASKOČIT Oscillococcinum 30 dávek + 6 dávek Nyní 20 % navíc za výhodnou cenu! CHŘIPKOU 569 699 + Humer Sinusitis, velmi ucpaný nos, rýma 15 ml + rychlý účinek do 20 minut = rychle uvolňuje

Více

PODPOŘ SVÉ ZDRAVÍ. www.podporsvezdravi.cz. Zácpa. Průjem. Hemoroidy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy.

PODPOŘ SVÉ ZDRAVÍ. www.podporsvezdravi.cz. Zácpa. Průjem. Hemoroidy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. Obezita & Diabetes. Srdce & Cévy. FENOLAX EUCARBON TASECTAN CARBO MED. MULTILAC DOBEXIL H OmegaDefend BAYFLEX EMOXEN GEL CandyS PŘESNÉ DÁVKOVÁNÍ FENOLAX Projímadlo v tabletách 5 mg 30 tablet FENOLAX www.fenolax.cz Pomáhá při akutní zácpě

Více

22 Kč. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* ACC LONG 600 mg šumivé tablety, 20 tbl.

22 Kč. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* ACC LONG 600 mg šumivé tablety, 20 tbl. AKČNÍ ŘÍJEN 2019 NABÍDKA Akční ceny platí od 01. 10. 2019 do 31. 10. 2019 nebo do vyprodání zásob www.pharmapoint.cz Otrivin MENTHOL 1 mg/ml QUIXX nosní sprej 30 ml Oscillococcinum 30 dávek PREVENCE sprej

Více

129 Kč. 89 Kč 101 Kč. 99 Kč 112 Kč

129 Kč. 89 Kč 101 Kč. 99 Kč 112 Kč Potřebujete pomoc při chřipce či rýmě? Nejste si jisti, který lék je ten správný? Přijďte se poradit do lékáren Dr.Max. DOPLNĚK STRAVY Marťánci 100 tbl. Marťapero CHŘIPKA Paralen Grip horký nápoj třešeň

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 4. 2011 / Doporučené ceny při sazbě 10 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

AKCE SLEVY. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. 146,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu*

AKCE SLEVY. V akci také QUIXX acute nosní sprej, 100 ml, cena 194 Kč. 146,- Zdravotnický prostředek k aplikaci do nosu* www.pharmapoint.cz Akční ceny platí od 1. 10. do 31. 10. 2019 nebo do vyprodání zásob Otrivin MENTHOL 1 mg/ml QUIXX nosní sprej 30 ml Vyšlo nové číslo magazínu Srdce, v nemocnicích i na úřadech je zdarma

Více

Cemio Kamzík vánoční. 549 Kč

Cemio Kamzík vánoční. 549 Kč Vánocní ˇ nabídka Alphega lékárny 1. 31. 12. 2017* APO-IBUPROFEN 400 mg Cemio Kamzík vánoční Voltaren Emulgel 100 tablet 120 kapslí 2x 100 g 144 Kč 109 Kč u leví od bolesti hlavy, zubů, zad, kloubů i menstruační

Více

249 Kč 325 Kč Doplněk stravy

249 Kč 325 Kč Doplněk stravy URGO FILMOGEL SPOTS Na pupínky Novinka 336 Kč 2ml Rychlé, účinné a diskrétní řešení na problematickou pleť! unikátní složení s Tea tree oil a Kyselinou salicylovou podporuje a urychluje hojení patentovaná

Více

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje OVOCNÉ ČAJE určené pro běžné pití LIMETKA A GREP Ovocný čaj pro běžné pití. MALINA A JAHODA Ovocná směs obohacená echinaceou. RANNÍ SVĚŽEST Zelený

Více

VÝHODNÉ DÁRKOVÉ BALENÍ. 599 Kč

VÝHODNÉ DÁRKOVÉ BALENÍ. 599 Kč Vánocní ˇ nabídka Alphega lékárny Í ČN O N Á V Y 1. 31. 12. 2018* NAPROXEN Apotex Vicks SymptoMed Complete Voltaren Emulgel 220 mg, 20 měkkých tobolek citron, 10 sáčků 10 mg/g, 2x 120 g 170 Kč 139 Kč 113

Více

Velká jarní nabídka Alphega lékárny

Velká jarní nabídka Alphega lékárny Velká jarní nabídka Alphega lékárny 1. 31. 3. 2018* Ibalgin 400 mg 48 tablet Tantum Verde Lemon 20 pastilek Voltaren Emulgel 150 g + 50 g NAVÍC 83 Kč 65 Kč pouzdro ZDARMA! Účinné analgetikum: pomáhá při

Více

AKČNÍ NABÍDKA. Lékárny pro Vaše zdraví. GS Condro Diamant. Caltrate Plus. 149 Kč. 599 Kč. 99 Kč. 119 Kč. Zdravé kosti.

AKČNÍ NABÍDKA. Lékárny pro Vaše zdraví. GS Condro Diamant. Caltrate Plus. 149 Kč. 599 Kč. 99 Kč. 119 Kč. Zdravé kosti. AKČNÍ NABÍDKA V letáku také slevy a výhody pro členy klubu Platnost nabídky: od 13. 3. do 28. 4. 2017 Klouby Lékárny pro Vaše zdraví Zdravé kosti Mykóza GS Condro Diamant Limitovaná edice 120+20 tablet

Více

LÉKÁRNA. ACC LONG Balení 10 šumivých tablet Pro dospělé a dospívající od 14 let. Stačí pouze 1 tableta denně rozpustit ve sklenici vody.

LÉKÁRNA. ACC LONG Balení 10 šumivých tablet Pro dospělé a dospívající od 14 let. Stačí pouze 1 tableta denně rozpustit ve sklenici vody. Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 7. 9. do 31. 10. 2017 NEO-ANIGN BEZ CUKRU Balení 24 pastilek Na bolest v krku prostě neo-geniální!. Ulevuje od bolesti v krku,

Více

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví

Lékárna. Nízké ceny pro Vaše zdraví www.drmax.cz 2. 31. 3. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví S radostí v pohybu 109 Kč Běžná cena 129 Kč Brufen 400 100 tbl. potlačuje bolest, snižuje horečku poskytuje úlevu při chřipkových onemocněních

Více

V AKCI TAKÉ: COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 10 SÁČKŮ LEVOPRONT SIRUP 120 ML

V AKCI TAKÉ: COLDREX HORKÝ NÁPOJ CITRON 10 SÁČKŮ LEVOPRONT SIRUP 120 ML Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 10.3. do 30.4. 2016 Platnost od 12. 1. do 28. 2. 2017 APO-IBUPROFEN 400 MG Balení 100 tablet Uleví od bolesti zad, kloubů i menstruační bolesti. Snižuje horečku

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 10. 2016 eshop.nefdesante.cz NOVINKA AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů

Více

Tammex nabízí první pomoc při průjmu

Tammex nabízí první pomoc při průjmu Tammex nabízí první pomoc při průjmu Všichni známe ten nepříjemný pocit, když naše útroby postihne průjem. Bolesti břicha a hodiny strávené na toaletě nás mohou zcela paralyzovat a narušit náš denní program.

Více

VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od do V AKCI TAKÉ: 140 Kč 148 Kč TEREZIA HLÍVA ÚSTŘIČNÁ S RAKYTNÍKOVÝM OLEJEM

VE SPOLUPRÁCI S. Platnost od do V AKCI TAKÉ: 140 Kč 148 Kč TEREZIA HLÍVA ÚSTŘIČNÁ S RAKYTNÍKOVÝM OLEJEM VE SPOLUPRÁCI S Platnost od 9. 3. do 30. 4. 2017 TANTUM VERDE LEMON ORM. PAS. 20 X 3 MG TANTUM VERDE ORM. GGR. 1 X 120 ML Působí proti bolesti a zánětu v krku. Pastilky ve čtyřech příchutích. Bez cukru.

Více

Uchovávejte při teplotě do 25 C v dobře uzavřené lahvičce, lahvičku uchovávejte v krabičce, aby byl přípravek chráněn před světlem a vlhkostí.

Uchovávejte při teplotě do 25 C v dobře uzavřené lahvičce, lahvičku uchovávejte v krabičce, aby byl přípravek chráněn před světlem a vlhkostí. ÚDAJE UVÁDĚNÉ NA VNĚJŠÍM OBALU krabička (lahvička) 1. NÁZEV LÉČIVÉHO PŘÍPRAVKU Ibalgin 400 potahované tablety ibuprofenum 2. OBSAH LÉČIVÉ LÁTKY/LÉČIVÝCH LÁTEK Ibuprofenum 400 mg v 1 potahované tabletě.

Více

VÝHODNÁ NABÍDKA S PLATNOSTÍ OD DO IMUNITA. WOBENZYM, 800 ent. tablet. Akční cena. 229 Kč. 280 Kč* Akční cena. 299 Kč.

VÝHODNÁ NABÍDKA S PLATNOSTÍ OD DO IMUNITA. WOBENZYM, 800 ent. tablet. Akční cena. 229 Kč. 280 Kč* Akční cena. 299 Kč. Þ cena s klientskou kartou Lékáren AGEL IMUNITA posiluje oslabenou imunitu proti chřipce a nachlazení urychluje hojení po úrazech a operacích včetně stomatologických zákroků brání opakování vaginálních

Více

-20 % -25 % -24 % 109,- 149,- 379, Theraflu Forte 1000 mg/200 mg/12,2 mg 10 sáčků + Lilien dezinfekční gel 50 ml

-20 % -25 % -24 % 109,- 149,- 379, Theraflu Forte 1000 mg/200 mg/12,2 mg 10 sáčků + Lilien dezinfekční gel 50 ml Premium Vitamin C 250 mg 100 tablet Vitamin C: podporuje imunitu organismu, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na antioxidační ochraně buněk. 109,- Cena za 2 ks Běžná cena 2 ks 218 Kč.

Více

CENY VE VITOŠÍCH. ( Tyto ceny jsou platné pro červenec.2015. Jakékoliv změny jsou vyhrazeny. ) 699 TravelDrops, banán, citrón - 15 ks

CENY VE VITOŠÍCH. ( Tyto ceny jsou platné pro červenec.2015. Jakékoliv změny jsou vyhrazeny. ) 699 TravelDrops, banán, citrón - 15 ks ( Tyto ceny jsou platné pro červenec.01. Jakékoliv změny jsou vyhrazeny. ) Strana: 1 / GraviDrops, při těhotenské nevolnosti - 1 00 StressDrops, guava, jablko - 1 ks TravelDrops, banán, citrón - 1 ks 1

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 4. 2011 / Doporučené ceny při sazbě 10 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

rodinu! Pro celou Soutěžte z Vaší lékárny Přijďte si pro svou Pharmacard -32% sleva 282 Kč * Doporučená cena: 414 Kč

rodinu! Pro celou Soutěžte z Vaší lékárny Přijďte si pro svou Pharmacard -32% sleva 282 Kč * Doporučená cena: 414 Kč Soutěžte o dvě elektrická autíčka pro děti v hodnotě 10 000 Kč. ** 27. 2. 9. 4. 2017 z Vaší lékárny The Simpsons Multivitaminy s dárkem se svítícím budíkem: obsahuje multivitaminy želé (50 želé) a multivitaminy

Více

Pro Vaše. nejbližší. Lékárna. 129 Kč. 79 Kč. 369 Kč. 149 Kč AKCE. www.drmax.cz 4. 31. 5. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví

Pro Vaše. nejbližší. Lékárna. 129 Kč. 79 Kč. 369 Kč. 149 Kč AKCE. www.drmax.cz 4. 31. 5. 2016. Nízké ceny pro Vaše zdraví www.drmax.cz 4. 31. 5. 2016 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Pro Vaše nejbližší 129 Kč Běžná cena 169 Kč Ušetříte 40 Kč Analergin 30 tbl. ke zmírnění nosních a očních příznaků sezonní a celoroční alergické

Více

Úžasná vánoční nabídka

Úžasná vánoční nabídka Lékárny Úžasná vánoční nabídka Ibalgin 400 53,- 19,- 24 tablet Účinné analgetikum: % Tlumí zánět. Pro dospělé a dospívající od 12 let. Růžový Ibalgin je jen jeden. Obsahuje ibuprofen. Snižuje horečku.

Více

Založte si kartu Více výhod ve Vaší lékárně. Nejvýhodnější je lék úplně bez doplatku. Přijďte se poradit do Magistra lékáren. Ušetříte více.

Založte si kartu Více výhod ve Vaší lékárně. Nejvýhodnější je lék úplně bez doplatku. Přijďte se poradit do Magistra lékáren. Ušetříte více. jen to, co Doporučíme Vám svým dětem mamince nebo B EZ DOPL ATK U Založte si kartu ve Vaší lékárně. Nejnější je lék úplně bez doplatku. Přijďte se poradit do Magistra lékáren. Ušetříte více.* *Víme, že

Více

2 V 1 PRO RYCHLEJŠÍ ÚLEVU OD RÝMY! V AKCI TAKÉ: 140 Kč 148 Kč TEREZIA HLÍVA ÚSTŘIČNÁ S RAKYTNÍKOVÝM OLEJEM

2 V 1 PRO RYCHLEJŠÍ ÚLEVU OD RÝMY! V AKCI TAKÉ: 140 Kč 148 Kč TEREZIA HLÍVA ÚSTŘIČNÁ S RAKYTNÍKOVÝM OLEJEM Platnost od 9. 3. do 30. 4. 2017 TANTUM VERDE LEMON ORM. PAS. 20 X 3 MG TANTUM VERDE ORM. GGR. 1 X 120 ML Působí proti bolesti a zánětu v krku. Pastilky ve čtyřech příchutích. Bez cukru. Pro děti od 6

Více

-50 % Výhodně pro zdraví. 19,90 Kč. z doplatku na léky. 69 Kč. 109 Kč. Lékárna. www.drmax.cz. 25 Kč 12. 31. 1. 2015

-50 % Výhodně pro zdraví. 19,90 Kč. z doplatku na léky. 69 Kč. 109 Kč. Lékárna. www.drmax.cz. 25 Kč 12. 31. 1. 2015 Výhodně pro zdraví Lékárna 12. 31. 1. 2015-50 % z doplatku na léky Nárok na slevu mohou uplatnit senioři nad 60 let a děti do 15 let od 1. 1. do 31. 3. 2015 po předložení klientské karty. Sleva je vázána

Více

599,- 1198,- * NICORETTE SPRAY 1 mg/dávka, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 13,2 ml 149,- 214,- * IMUNITA 119,- 139,- * Doplněk stravy.

599,- 1198,- * NICORETTE SPRAY 1 mg/dávka, ORÁLNÍ SPREJ, ROZTOK 13,2 ml 149,- 214,- * IMUNITA 119,- 139,- * Doplněk stravy. Platnost nabídky 12. 11. 31. 12. 2016 PÉČE O KLOUBY Úžasné VÁNOCE Znáte z TV! Více informací na straně 2. PÉČE O ZUBNÍ NÁHRADU Doplněk stravy 1/2 ceny COREGA FIXAČNÍ KRÉM ORIGINAL/BEZ PŘÍCHUTI EXTRA SILNÝ

Více

85,- 75,- Zapoměňte na pálení žáhy. Ulevuje od pálení žáhy již během 5 minut! Efektivní a rychlé působení. výkací tablety není třeba zapíjet.

85,- 75,- Zapoměňte na pálení žáhy. Ulevuje od pálení žáhy již během 5 minut! Efektivní a rychlé působení. výkací tablety není třeba zapíjet. Ibalgin 400 Rennie 85,- 75,- 48 tablet 69,- -19% Zapoměňte na pálení žáhy. Ulevuje od pálení žáhy již během 5 minut! Efektivní a rychlé působení. Ž výkací tablety není třeba zapíjet. 109,- Rennie, 96 tablet,

Více

Velká podzimní nabídka Alphega lékárny

Velká podzimní nabídka Alphega lékárny VZADU 2x SLEVOVÝ KUPÓN Velká podzimní nabídka Alphega lékárny 1. 31. 10. 2018* Otrivin Menthol 1 mg/ml, sprej, 10 ml THERAFLU FORTE 1000/200/12,5 mg, 10 sáčků TANTUM VERDE Lemon orm. pas. 20 x 3 mg + DÁREK!

Více

Lékárny 199, ,- 98,- -25 % Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje sodnou sůl naproxenu. Čtěte pečlivě příbalový leták.

Lékárny 199, ,- 98,- -25 % Lék k vnitřnímu užití. Obsahuje sodnou sůl naproxenu. Čtěte pečlivě příbalový leták. Lékárny S prodlouženým účinkem vitaminu C díky postupnému uvolňování. Navíc zinek pro podporu imunity. Vitamin C podporuje imunitu a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Premium Vitamin C Duo 500

Více

-10 % -30 % -17 % -31 % 139,- 59,- 78,- 159,- 69,- Lékárny pro vaše zdraví. Platnost akční nabídky:

-10 % -30 % -17 % -31 % 139,- 59,- 78,- 159,- 69,- Lékárny pro vaše zdraví. Platnost akční nabídky: Platnost akční nabídky: 5. 2. 4. 3. 2018 Lékárny pro vaše zdraví Olynth 0,1 %, nosní sprej, roztok, 10 ml RYCHLÁ ÚLEVA OD RÝMY Uvolnění ucpaného nosu. Uvolnění vedlejších nosních dutin. Nástup účinku již

Více

Vyzkoušejte i Vy originál ze Švýcarska!

Vyzkoušejte i Vy originál ze Švýcarska! náplasti Spofaplast k produktům ML Vyzkoušejte i Vy originál ze Švýcarska! Cemio KAMZÍK jako jediný v ČR obsahuje kombinaci nativního kolagenu typu I (NC I ), nativního kolagenu typu II (NC II ), a vitaminu

Více

Zdravé a veselé. 449 Kč. Lékárna. 579 Kč. 749 Kč. Adventní kalendář. Nízké ceny pro Vaše zdraví AKCE AKCE. www.drmax.cz 1. 31. 12. 2015.

Zdravé a veselé. 449 Kč. Lékárna. 579 Kč. 749 Kč. Adventní kalendář. Nízké ceny pro Vaše zdraví AKCE AKCE. www.drmax.cz 1. 31. 12. 2015. www.drmax.cz 1. 31. 12. 2015 Lékárna Nízké ceny pro Vaše zdraví Adventní kalendář uvnitř letáku Zdravé a veselé 449 Kč Běžná cena 499 Kč Ušetříte 50 Kč Voltaren Forte 2,32% 2 100 g díky dvojnásobné koncentraci

Více

Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo.

Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo. TIENS DIGEST DOBRÉ ZINC and A ŠPATNÉ its influence BAKTERIE on V TRÁVICÍM human body SYSTÉMU Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo. Špatné bakterie podporují chorobné

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty LÉKÁRNA KLATOVSKÉ NEMOCNICE VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty LÉKÁRNA KLATOVSKÉ NEMOCNICE VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S LÉKÁRNA KLATOVSKÉ NEMOCNICE Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. KLIENTSKÁ KARTA LÉKÁRNY KLATOVSKÉ NEMOCNICE LÉKÁRNA KLATOVSKÉ NEMOCNICE Plzeňská

Více