Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby dne od hod v restauraci U Čápa na Sibiři.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby dne 29. 3. 2004 od 17.00 hod v restauraci U Čápa na Sibiři."

Transkript

1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby dne od hod v restauraci U Čápa na Sibiři. Řídící zasedání: p. Novotný Přítomno: 7 od hod + 2 členové Omluveno: 2 Zapisovatel: Musilová Návrhová komise: p. Šindelář, p. Just, p. Lanc Ověřovatele: p. Mrkvička, p. Pazderka Program: 1. Kontrola usnesení ze zasedání zastupitelstva obce ze dne Pozemkový fond ČR územní pracoviště Kutná Hora vyhlášení obchodní soutěže na prodej majetku v obci Žleby. 3. Nákup malého traktůrku zn. MS 19 s příslušenstvím v ceně ,-Kč. 4. Žádost o odkoupení pozemku manž. Němcových. 5. Žádost o odkoupení pozemku manž. Nováčkových. 6. Zajištění poutě pro rok Návrhy projektů na budovy OÚ - čp. 67 a čp Česká inspekce živ. prostředí - protokol o šetření k anonymnímu oznámení ze dne Různé. 10. Diskuse. 11. Návrh na usnesení. 12. Závěr. Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zastupitelstva obce konaného dne ) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s návrhem, aby občané mohli vést diskusi k jednotlivým bodům. PRO 7 Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo vést diskusi k jednotlivým bodům dnešního programu. 19) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s kontrolou usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne ) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s nákupem traktůrku zn. MS 19 s příslušenstvím v ceně ,-Kč. PRO 3 PROTI 2 ZDRŽEL 2 Usnesení: Zastupitelstvo obce neschválilo nákup traktůrku zn. MS 19 s příslušenstvím v ceně ,-Kč. 21) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s nabídkou Pozemkového fondu ČR, územní pracoviště K. Hora - vyhlášení obchodní soutěže na prodej majetku v obci Žleby. návrh, aby starosta přihlásil Obec Žleby do obchodní veřejné soutěže na nákup majetku, čp. 98, 99 nebo čp. 95. PRO 1 PROTI 2 ZDRŽEL 6

2 Usnesení: Zastupitelstvo obce neschválilo návrh, starosty přihlásit Obec Žleby do obchodní veřejné soutěže na nákup majetku. 22) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se záměrem o odkoupení pozemku manž. Němcových p. č. 788/33 v k. ú. Žleby. návrh, aby starosta a místostarosta jednali s p. ing. arch. Mudruňkou o plochách určených k zástavbě rodinných domků. Usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo, aby starosta a místostarosta jednali s p. ing. arch. Mudruňkou o plochách určených k zástavbě rodinných domků. 23) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se záměrem o odkoupení bývalé klubovny SSM a přilehlého pozemku manž. Nováčkovým. návrh pozemek i s klubovnou neprodat manž. Nováčkovým, až do schválení územního plánu. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo návrh neprodat pozemek a budovu manž. Nováčkovým, až do schválení územního plánu. 24) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se žádostmi na pořádání poutě pro rok 2004 (p. Šmíd, p. Beck, p. Novotný) návrh, aby pouť ve Žlebech zajistil p. Novotný pro rok 2004 s podmínkami jako v roce PRO 8 ZDRŽEL 1 Usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo předložený návrh, aby p. Novotný pořádal pouť v roce 2004 s podmínkami jako v roce ) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s návrhy projektů na budovy OÚ - čp. 67 a čp. 15 návrh, aby starosta jednal s projektantem ing. Zdeňkem Realitní Čáslav, aby byl vypracován investiční záměr na budovy čp. 67 a čp. 15. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo návrh, aby starosta jednal s projektantem ing. Zdeňkem z Realitní Čáslav ohledně vypracování investičního záměru na budovy čp. 67, čp ) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s protokolem a šetřením k anonymnímu oznámení ze dne , včetně zprávy o šetření z České inspekce živ. prostředí Praha. Zastupitelstvo obce bere na vědomí. 27) Různé: a) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se změnami v územním plánu obce Žleby. Zastupitelstvo obce bere na vědomí. b) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s přípravou na výběrové řízení - plynofikace obce Zehuby a Kamenné Mosty návrh - zda udělat výběrové řízení do konce dubna 2004 s tím, že výběrová komise bude pětičlenná ve složení: p. Mrkvička, p. Konečný, p. Vojáček, p. Pucandl, p. Šindelář náhradníci: p. Fiala, p. Pazderka. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo provedení výběrového řízení do konce dubna 2004, s tím, že výběrová komise bude pětičlenná ve složení: p. Mrkvička, p. Konečný, p. Vojáček, p. Pucandl, p. Šindelář, náhradníci: p. Fiala, p. Pazderka. c) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se směrnicemi týkající se proplácení cestovních náhrad zaměstnanců OÚ.

3 Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo směrnice týkající se proplácení cestovních nákladů zaměstnanců OÚ. d) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s dopisem z Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových K. Hora ohledně odkoupení části pozemku p. č. 400/2 v k. ú. Žleby. předložen návrh zúčastnit se veřejné obchodní soutěže na odkoupení části pozemku p. č. 400/2 v k. ú. Žleby PRO 2 PROTI 2 ZDRŽEL 5 Usnesení: Zastupitelstvo obce neschválilo účast Obce Žleby na veřejné obchodní soutěži, týkající se prodeje části pozemku p. č. 400/2 v k. ú. Žleby. e) Zastupitelstvo bylo seznámeno s dopisem z Informačního centra K. Hory - příspěvek na zpracování projektu, map a letáčků na cyklotrasy v k. ú. Žleby. návrh poskytnout jednorázový příspěvek na cyklotrasy ve výši ,- až ,- Kč, jako sdružené prostředky. PRO 5 PROTI 3 ZDRŽEL 1 Usnesení: Zastupitelstvo obce neschválilo poskytnutí jednorázového příspěvku. f) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s dopisem z MěÚ Čáslav ohledně vydávání rybářských lístků obecním úřadem Žleby do dle novely zákona o rybářství. Od vydává ryb. lístky MěÚ Čáslav a ukládá OÚ předání materiálů a ryb. lístků na odbor živ. prostředí. g) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se žádostí OÚ Žleby o vydání závazného stanoviska MěÚ Čáslav, odborem vnějších vztahů k postavení stánků na parcele p. č. st. 206 v k. ú. Žleby - zelená plocha u tel. ústředny. Usnesení: Zastupitelstvo obce bere na vědomí. h) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s podmínkami používání vlajek ČR a EU ve dnech a volby do Evropského parlamentu. i) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s návrhem, aby dne bylo zasedání zastupitelstva obce od hod. Usnesení: Zastupitelstvo obce souhlasí s návrhem. j) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s nedostatky v jednacím řádu zastupitelstva obce v článku II. odstavec 6 a článku VII. odstavec 4. Usnesení: Zastupitelstvo obce bere na vědomí a opravy v jednacím řádu se nebudou provádět, jelikož to není vážného charakteru. k) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s možností umístění zesilovače sítě pro mobilní telefony OSKAR na střeše budovy ZŠ s ročním nájmem ve výši ,- až ,- Kč. Zástupcem uvedené firmy byly navrženy dvě lokality. První je střecha ZŠ a druhá lokalita je pole při silnici 337/II. k Ronovu nad Doubravou. předložen návrh, zda zesilovač umístit na střeše ZŠ a nebo na poli směrem k Ronovu nad Doubravou PRO 8 ZDRŽEL 1 Usnesení: Zastupitelstvo obce nesouhlasí s umístěním zesilovače na střeše ZŠ, ale v lokalitě u silnice č. 337/II. směrem k Ronovu nad Doubravou 28) Diskuse: p. Kožený - proč nebude zesilovač umístěn na budově ZŠ finanční prostředky by byly získány pro ZŠ nebo na jinou akci odpověď starosty: zastupitelstvo obce neschválilo, bude opětovně jednáno s p. Matouškem zástupcem firmy.

4 p. Konečný - návrh, aby se koupil nový traktůrek pro potřeby OÚ. Odpověď starosty: bude proveden průzkum k cenovým nabídkám na malé traktůrky žádám vrácení k hlasování o cyklotrasách Odpověď starosty: nelze se vrátit k opětovnému hlasování, možno předložit návrh do programu příštího zasedání zastupitelstva obce dotaz, jak daleko jsou stavby chodníků, zda se zpracovávají projekty na ostatní chodníky. Odpověď starosty: firma TES zahájila práce na chodníku v ul. Ronovská (u pekárny, ale pro nepříznivé počasí nepokračuje). Projektová dokumentace na ostatní chodníky je zpracovávána ing. Veselým, termín dodání červen pí. Mrkvičková - zda se mluvilo s p. Šteinerem odpověď starosty: osobně bylo jednáno s p. Šteinerem a byl vyzván, aby odstranil nedostatky, které způsobují jeho nájemníci v domě čp. 6. p. Šteinerem bylo sděleno, že zjedná nápravu. p. Mrkvička - zda je doplacena silnice Ke Hřišti (přípojky) odpověď starosty: věc byla dořešena a přípojky jsou uhrazeny. silnice v Chalupách propadlá po vodě zda to bude řešeno odpověď místostarosty: tento nedostatek je staršího data, ale bude se muset provést dle finančních možností alespoň oprava povrchové kanalizace a kanalizačních vpustí, jelikož je tato kanalizace z větších částí ucpána. p. Vojáček - nelíbí se mu v zápise ze zasedání zastupitelstva obce odpovědi na dotazy, je odpovězeno pouze dvěma slovy Odpověď starosty: souhlasím s připomínkou, bude sjednána náprava pouze dvěma slovy jak jsou kontrolovány zaměstnanci OÚ, konkrétně p. Radek Semerád, který dne ve hod již popíjel alkoholické nápoje na Šumavě odpověď starosty: zjistím, si, co v uvedený den měl vykonávat, ale je možné že v uvedený den mohl mít dovolenou, jelikož vím, že některé dny čerpal řádnou dovolenou. O věci bude informováno zastupitelstvo obce. návrh, aby byl zákaz kouření na veřejném zasedání zastupitelstva obce odpověď starosty: zakázat kouřit na veřejném zasedání, které se koná v místnosti veřejnosti přístupné tj. v restauraci nelze zakázat kouření, potom by se muselo přistoupit zpět k tomu, svolávat veřejné zasedání do budovy OÚ t. č. v MŠ, kde je zákaz kouření. Dále to odůvodňuji tím, že veřejná zasedání se konají ve veřejných místnostech, aby jsme se přiblížili občanům. nelíbí se mu kvalita internetových stránek, aby byla větší propagace obce odpověď starosty: je mi známa tato situace, ale současné době nikoho nemáme, kdo by zpracovával návrhy a tím i vylepšil kvalitu internetových stránek. Bude jednáno s p. Šikou zda by tyto webové stránky obce nezpracovával. 29) Zastupitelstvo obce seznámeno s návrhem koupit nový traktůrek. návrh, aby starosta a místostarosta provedli průzkum cenových nabídek do příštího zasedání zas. obce. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo, aby starosta a místostarosta provedli průzkum cenových nabídek do příštího zasedání zastupitelstva obce. 30) Návrh na usnesení. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo usnesení zastupitelstva obce konaného dne

5 Skončeno: hod Zapisovatel: Musilová Ověřovatelé: p. Mrkvička, p. Pazderka

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.6.2005 od 18.00 hod v MŠ Žleby.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.6.2005 od 18.00 hod v MŠ Žleby. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.6.2005 od 18.00 hod v MŠ Žleby. Přítomno: 8 Omluveno: 3 Řídící zasedání: p. Šindelář Zapisovatel: pí. Musilová Ověřovatelé: p. Mrkvička, p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 13.12.2006 od 18.00 hod. na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 13.12.2006 od 18.00 hod. na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 13.12.2006 od 18.00 hod. na OÚ. Přítomno: 11 Řídící zasedání: p. Vl. Šindelář Návrhová komise: p. ing. Kožený, p. Mrkvička, p. Marousek Ověřovatelé: p.

Více

Program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 10.9.2007 od 18.00 hod na OÚ.

Program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 10.9.2007 od 18.00 hod na OÚ. Program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 10.9.2007 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 9 od 18.40 hod přítomen p. Pazderka Řídící zasedání: Ing. Vl. Kožený Návrhová komise: p. Šindelář, p. Mrkvička,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 19.12.2005 od 17.00 hod v restauraci U Čápa.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 19.12.2005 od 17.00 hod v restauraci U Čápa. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 19.12.2005 od 17.00 hod v restauraci U Čápa. Přítomno: 10 Omluveni: Neomluveni: 1 Zapisovatel: pí. Musilová Návrhová komise: p. Novotný, p. Adámek, p.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.2.2008 od 18.00 hod na OÚ ve Žlebech.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.2.2008 od 18.00 hod na OÚ ve Žlebech. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.2.2008 od 18.00 hod na OÚ ve Žlebech. Přítomno: 8 18.30 hod. p. Mrkvička Omluveni: 2 Neomluven: 1 Řídící zasedání: p. Šindelář Návrhová komise: ing. Kožený,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 25.6.2007 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 9 Omluveni: 2 Řídící zasedání: p. Šindelář Návrhová Komise: ing. Kožený, p. Marousek, p. Sedlačík Ověřovatelé:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.3.2008 od 18.00 hod na OÚ.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.3.2008 od 18.00 hod na OÚ. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.3.2008 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 11 Řídící zasedání: ing. Vl. Kožený Návrhová komise: p. Šindelář, p. Novotný, p. Sedlačík Ověřovatelé: p. Pazderka,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ. příchod ing. Kožený odchod p. Fiala V.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ. příchod ing. Kožený odchod p. Fiala V. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 15.12.2010 od 18.00 hod na OÚ Přítomno: 8 příchod 18.15 - ing. Kožený odchod 19.45 - p. Fiala V. Návrhová komise: p. FialaV., p. Marousek P., p. Mikyska T. Ověřovatelé:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod. na OÚ ve Žlebech

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod. na OÚ ve Žlebech Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 30.1.2012 od 18.00 hod. na OÚ ve Žlebech Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, p. Marousek, p. Vojáček, p. Fiala V., p. Just, p. Fiala Zd., p. Mikyska, p. Krahulec

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 25.6.2012 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, p. Marousek, p. Vojáček, p. Sedlačík, p. Fiala V., p. Just, p. Mikyska, p. Krahulec

Více

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program, zasedání zastupitelstva obce dne

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program, zasedání zastupitelstva obce dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 19.11.2007 od 17.00 hod na OÚ. Přítomno: 7 Omluveno: 3 Neomluveni: 1 Řídící zasedání: ing. Vl. Kožený Návrhová komise: p. Marousek, p. Novotný, p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28.5.2007 od 18.00 hod. v Zehubech.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28.5.2007 od 18.00 hod. v Zehubech. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28.5.2007 od 18.00 hod. v Zehubech. Řídící zasedání: ing. Vl. Kožený Návrhová komise: p. Šindelář, p. Marousek, p. Mrkvička Ověřovatelé: p. Sedlačík,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 6.9.2010 od 18.00 hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 6.9.2010 od 18.00 hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 6.9.2010 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 9 18.24 hod. p. Mrkvička Řídící zasedání: p. Šindelář Návrhová komise: ing. Kožený, p. Marousek, p. Sedlačík Ověřovatelé:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 27.2.2017 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, p.zavadil, p.just, p.musil, p.krahulec Omluveni: p.novotný, Bc.Novotná, p.sedlačík, p.mikyska,

Více

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod v Hostinci U Kosů

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod v Hostinci U Kosů Zápis z ustavujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 29.10.2018 od 17.00 hod v Hostinci U Kosů Přítomni: pí Němcová, pí MVDr. Nová, p. Semerád, pí Mgr. Záklasníková, p. Suchánek, p. Bc. Rek

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod. v budově Obecního úřadu Žleby.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod. v budově Obecního úřadu Žleby. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 17.2.2010 od 18.00 hod. v budově Obecního úřadu Žleby. Přítomno: 10 omluven: 1 Řídící zasedání: ing.vl. Kožený Návrhová komise: p. Šindelář, p. Novotný, p. Fiala

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 27.6.2018 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, Ing. Kožený Vl., Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Fiala, p. Just, p. Musil, Ing. Kožený R., Ph.D.,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 10.9.2018 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, Ing. Kožený MBA, Bc. Novotná, p. Just, p. Musil, p. Fiala, p. Sedlačík, Ing. Kožený R. Ph.D, p.

Více

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.12.2017 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Sedlačík, p. Fiala, p. Just, p. Musil, p. Novotný, p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 30.4.2018 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Šindelář, Ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Sedlačík, p. Just, Ing. Kožený Ph.D., p. Novotný, p. Krahulec,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28.11.2016 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing.kožený, p.zavadil, p.sedlačík, p.fiala, p.musil, p.novotný, p.krahulec Řídící zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 24.4.2017 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Sedlačík, p. Fiala, p. Musil, p. Krahulec Omluveni: p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 22.10.2007 od 17.00 hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 22.10.2007 od 17.00 hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 22.10.2007 od 17.00 hod na OÚ. Přítomno:10 příchod pana Fialy v 18.40 hod Neomluveni:1 Řídící zasedání: Vladimír Šindelář Návrhová komise: Ing.Vlastimil

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 9.9.2013 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, p. Marousek, p.vojáček, p. Just, p.fiala V., p.fiala Zd., p. Mikyska, p. Sedlačík,

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 12-2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 22. 10. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 21.11.2018 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Novotný, pí Mgr. Záklasníková, p. Suchánek, p. Semerád, p. Zavadil, p. Šindelář, p. Musil, p. Fiala, p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 3.9.2012 od 18.00 hod na OÚ Přítomno: p. Krahulec, p. Fiala Zd., p. Mikyska, p. Fiala V., p. Šindelář, ing. Kožený, p. Just, p. Vojáček Omluveni: p.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 27.6.2011 od 18.00 hod na OÚ Přítomno: p.šindelář, p.ing.kožený, p.marousek, p.vojáček, p.just, p.fiala Zd., p.mikyska, p.novotný, p.krahulec, p.sedlačík omluven:

Více

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 6

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 6 Zápis zasedání ZO Babice konaného dne 29.5.2017 v 19:00 na OÚ Babice Zápis č. 6 Přítomni: Marks Marcela, Chadraba Jan, Rozsíval Josef, Haluza Karel, Šebková Helena, Staněk Radim, Rathouský Pavel příchod

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006.

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. Přítomni: p. Ledvina, p. Kratochvíl, p. Hladíková, p. Linhartová, p.pokorný, p.černý, p. Buňata, p. Havránková,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 21.1.2019 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Novotný, pí Mgr. Záklasníková, p. Suchánek, p. Semerád, p. Šindelář, p. Musil, p. Fiala, pí MVDr. Nová, pí

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 26.10.2015 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, p.zavadil, p.fiala, p.just, p.musil, p.mikyska, p.novotný, p.krahulec Omluveni: Bc.Novotná,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod v Zehubech č.p.6

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod v Zehubech č.p.6 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 28.5.2018 od 18.00 hod v Zehubech č.p.6 Přítomni: p. Šindelář, Ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Just, p. Zavadil, p. Krahulec, p. Novotný, Ing. Kožený

Více

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zasedání zastupitelstva obce ze dne

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zasedání zastupitelstva obce ze dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby ze dne 19.3.2018, které se konalo od 18.00 hodin v budově Obecního úřadu, Zámecké náměstí 67, Žleby. Přítomni: p. Šindelář, Bc. Novotná, p. Zavadil,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 28.5.2012 od 18.00 hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech. Přítomni: p.marousek, p.vojáček, p.novotný, p.mikyska, p.šindelář, p.ing.kožený, p.just, p.fiala

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 30.10.2017 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Just, p. Fiala, p. Sedlačík, p. Musil, p. Mikyska, p.

Více

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zasedání zastupitelstva obce dne

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zasedání zastupitelstva obce dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 29.6.2015 od 18.00 hod. na OÚ. Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, Bc.Novotná, p.zavadil, p.sedlačík, p.just, p.mikyska Omluveni: p.novotný, p.fiala, p.musil,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 26.9.2016 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, Bc.Novotná, p.zavadil, p.musil, p.fiala, p.mikyska, p.novotný, p. Krahulec. Omluveni:

Více

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves Obecní úřad Veliká Ves Z á p i s č. 8 / 2008 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. května 2008 na obecním úřadě ve Veliké Vsi v 18.30 hod. Členů zastupitelstva přítomno :

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 1-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby ze dne od hod. na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby ze dne od hod. na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby ze dne 12.2.2018 od 18.00 hod. na OÚ Přítomni: p. Šindelář, Ing. Kožený V., Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Fiala, p. Just, p. Musil, Ing. Kožený R., Ph.D.,

Více

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup Z Á P I S z 1. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 25. února 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.04/11 ve Vysokém konaného dne 15.4.2011

Více

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 2-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 12. 02. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.19 ze dne 16.7.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.19 ze dne 16.7.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.19 ze dne 16.7.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: 9 členů zastupitelstva obce 2 členové omluveni 3 občané P r o g r a m :

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 22.05. 2013 v 19 hodin

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 22.05. 2013 v 19 hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 22.05. 2013 v 19 hodin Návrh programu zasedání OZ Nedrahovice na květen 2013 Termín: středa 22. 05. 2013 od 19 hodin v budově OÚ Nedrahovice

Více

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva obce Doubice, konaného dne 26. dubna 2004 v úřadovně obecního úřadu

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva obce Doubice, konaného dne 26. dubna 2004 v úřadovně obecního úřadu Zápis z 21. zasedání zastupitelstva obce Doubice, konaného dne 26. dubna 2004 v úřadovně obecního úřadu Přítomní: Program: dle prezenční listiny přítomno: 6 (85 %) omluven Ing. Vachalec 1) Zahájení a návrh

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 18.11.2010 na Obecním úřadě v Nespekách č.p. 12 Č.j.: 491/2010 Celkem přítomno:17 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 9 Nepřítomno

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 7, konaného dne 17. 6. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Ing. Jarmila Kopáčková. Program:

Ing. Jarmila Kopáčková. Program: Strana 1 (celkem 5) Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis 14. zasedání Zastupitelstva obce Moravský Písek konaného dne 28.06.2013 v 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního

Více

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 30. 10. 2018 začátek: 19.00 hod. ukončení: 19.45

Více

Zápis č. 5/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Vranovice konaného dne

Zápis č. 5/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Vranovice konaného dne Zápis č. 5/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Vranovice Obec Vranovice Přítomni: 1. Blanka Strnadová 2. Ing. Stanislav Strnad 3. Václav Polák 4. Martin Vachata 5. Jindřiška Faitová 6. Bc. Luboš

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech, č.p.6.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech, č.p.6. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 29.5.2017 od 18.00 hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech, č.p.6. Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, p. Just, p. Zavadil, Bc. Novotná, p. Sedlačík,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:00 hodin.

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 27.03. 2013 v 19 hodin

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 27.03. 2013 v 19 hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 27.03. 2013 v 19 hodin Návrh programu zasedání OZ Nedrahovice na březen 2013 Termín: středa 27. 03. 2013 od 19 hodin v budově OÚ Nedrahovice

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 6. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.01. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26.6.2017 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, Bc.Novotná, p.zavadil, p.fiala, p.just, p.musil, p.mikyska Omluveni: p.novotný,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 14.11.2011 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p.šindelář, p.marousek, p.vojáček, p.sedlačík, p.fiala V., p.just, p.fiala Zd., p.mikyska p.novotný, p.krahulec, p.ing.kožený

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. ledna 2008

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. ledna 2008 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 24. ledna 2008 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.p.drda, p.j.cikhardtová, p.l.ludvík, p.m.topinková, p.k.schwarz,

Více

Z á p i s č. 6 / 2008

Z á p i s č. 6 / 2008 Obecní úřad Veliká Ves Z á p i s č. 6 / 2008 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 2. dubna 2008 na obecním úřadě ve Veliké Vsi v 18.30 hodin Členů zastupitelstva - přítomno

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 27.6.2016 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, p.zavadil, p.sedlačík, p.just, p.musil, p.mikyska, p.novotný Omluveni: Bc.Novotná,

Více

Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 13.08.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy

Město Abertamy, Farní 2,362 35 Abertamy Farní 2,362 35 Abertamy Město Abertamy, U S N E S E N Í z 24. zasedání zastupitelstva města Abertamy, které se uskutečnilo dne 18.6.2008 od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Jednání řídil:

Více

Květen 2014 Zápis 3/2014

Květen 2014 Zápis 3/2014 Květen 2014 Zápis 3/2014 Stránka 1 z 7 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 26. 5. 2014 ve 20:00 hod. v kanceláři starosty obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Neomluveni:

Více

Zápis č. 4/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 4/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 4/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 29. 6. 2018 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz USNESENÍ č.02/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ve Vysokém konaného dne 6.3.2009 Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2011 konaného dne 9. listopadu 2011 Zasedání Zastupitelstva obce Svor bylo svoláno podle ustanovení 92, odst.1 Zákona č. 128/2007 Sb., v platném znění.

Více

Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne

Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne 17. 11. 2014 Přítomni: dle presenční listiny, všichni členové zastupitelstva Omluveni: 0 Ověřovatelé zápisu: Ing. Vítězslav Jílek, Oldřich

Více

Zápis 10. veřejného jednání ZO Ostrá ze dne 24.9. 2015. od 19:00 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 10. veřejného jednání ZO Ostrá ze dne 24.9. 2015. od 19:00 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 10. veřejného jednání ZO Ostrá ze dne 24.9. 2015 od 19:00 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Omluveni: Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Kateřina Čápová, Miroslav

Více

1. Zahájení : Zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem zahájil v 17 hodin a řídil starosta města pan Josef Polák.

1. Zahájení : Zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem zahájil v 17 hodin a řídil starosta města pan Josef Polák. Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 11-2010 z 11. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 9. 2010 od 17. 00 hodin

Více

Z Á P I S. z 30. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 30. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 30. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.1.2017 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 25. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 7.11.2011 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Uhlíř J., Havránek V., Kotrba

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 6, konaného dne 20. 5. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

Září Stránka 1 z 5

Září Stránka 1 z 5 Září 2014 Stránka 1 z 5 Zápis 5/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 8. 9. 2014 od 20:00 hodin v kanceláři starosty obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Tojnar Jiří, Nývlt

Více

Přítomni: p.šindelář, Bc.Novotná, p.just, p.krahulec, p.zavadil, p.fiala, p.sedlačík, p.novotný, p.mikyska Omluveni: p.musil, ing.

Přítomni: p.šindelář, Bc.Novotná, p.just, p.krahulec, p.zavadil, p.fiala, p.sedlačík, p.novotný, p.mikyska Omluveni: p.musil, ing. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 9.5.2016 od 18:00 hod v hasičské zbrojnici v Zehubech č.p.6. Přítomni: p.šindelář, Bc.Novotná, p.just, p.krahulec, p.zavadil, p.fiala, p.sedlačík,

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.12.2018 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Novotný, pí Mgr. Záklasníková, p. Suchánek, p. Semerád, p. Zavadil, p. Šindelář, p. Musil, p. Fiala, p.

Více

OBEC CHOTUSICE, Chotusice CHOTUSICE

OBEC CHOTUSICE, Chotusice CHOTUSICE OBEC CHOTUSICE, Chotusice 61 285 76 CHOTUSICE IČO 00 23 61 28, DIČ CZ 00 23 61 28 tel.: 327 399 223, 739 435 041, www.chotusice.cz e-mail:urad@chotusice.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Chotusice

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce HORY konaného dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce HORY konaného dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce HORY konaného dne 5.11.2018 od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory Program: 1) Schválení programu 2) Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst.

Více

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne 14.1.2016. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 19:20 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Z Á P I S č. 13 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 16. září 2016 v 18:00hod. na OÚ

Z Á P I S č. 13 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 16. září 2016 v 18:00hod. na OÚ Obec Dobšín Z Á P I S č. 13 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 16. září 2016 v 18:00hod. na OÚ Přítomni: Jaroslav Černý, Lenka Bočková, Jiří Čech, Václav Červinka, Filip Hájek, Jaroslav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 15.6.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 15.6.2009 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 15.6.2009 Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu: - zapisovatel: Fr. Mach - ověřovatelé zápis: J. Soukal,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 21.10.2013 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p.šindelář, p.vojáček, p.fiala Zd., p.novotný, p.krahulec, p.just, ing.kožený, p.fiala V. Omluveni: p.marousek,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 37. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 4.6. 2012 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba

Více

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2013

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2013 Obec Svor Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2013 konaného dne 5. listopadu 2013 Zasedání Zastupitelstva obce Svor bylo svoláno podle ustanovení 92, odst.1 Zákona č. 128/2000 Sb., v platném

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 19.1.2007

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 19.1.2007 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 19.1.2007 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Lácha, Michaela Jůzková, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Josef Novák. Omluven: Stanislav Kahuda

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94 Obecní úřad Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČ: 00515761, bankovní spojení KB Pelhřimov 30521261/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail: ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 20.3.2013 v 17:00hod., na OÚ Svinařov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 20.3.2013 v 17:00hod., na OÚ Svinařov Přítomni: konaného dne 20.3.2013 v 17:00hod., na OÚ Svinařov (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů uvedeno jmenovitě)

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK Číslo: 650 Dne: 25. března 2019 1) Schůze byla zahájena panem starostou v 20:00 hodin. Účast členů zastupitelstva Přítomni: 7 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Zastupitelstvo

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5.10.2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Dušan Vaněček, Miloslav

Více