Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.3.2008 od 18.00 hod na OÚ."

Transkript

1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Přítomno: 11 Řídící zasedání: ing. Vl. Kožený Návrhová komise: p. Šindelář, p. Novotný, p. Sedlačík Ověřovatelé: p. Pazderka, p. Konečný Zapisovatel: pí Musilová Program: 1) Kontrola usnesení zastupitelstva obce ze dne ) Záměr prodeje nemovitosti čp. 8 informace. 3) Žádost o udělení výjimky z průměrného počtu žáků na školní rok 2008/2009 pro ZŠ a MŠ Žleby spojování tříd. 4) Pasport místních komunikací a dopravního značení. 5) Schválení zrušovací vyhlášky č.1/ ) Vaření v ZŠ a MŠ Žleby pro veřejnost. 7) Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Čáslavsko. 8) Rozpočet na chodník v ul. Vinařská, Žleby. 9) Cenová nabídka na zalesnění pozemku p.č. 807 v k.ú. Zehuby. 10) Žádost o pronájem části pozemku p.č. 244/1 v k.ú. Žleby. 11) Žádost o odkoupení vozidla CAS 25 hasičská cisterna. 12) Stížnost Národního památkového ústavu na vypouštění vod do zámeckého parku a stížnost na černou skládku. 13) Různé. 14) Diskuse. 15) Návrh na usnesení. 16) Závěr. Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne ) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s kontrolou usnesení zastupitelstva obce ze dne Zastupitelstvo obce bere na vědomí. 25) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s informacemi o záměru prodeje nemovitosti čp.8 ve Žlebech. návrh zrušit bod č.11 ze dne týkající se záměru prodeje čp.8. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo zrušení bodu č.11 ze dne týkající se záměru prodeje domu čp. 8 ve Žlebech. 26) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s žádostí o udělení výjimky z průměrného počtu žáků na školní rok 2008/2009 pro ZŠ a MŠ Žleby spojování tříd. návrh schválit výjimku z průměrného počtu žáků na školní rok 2008/2009 pro ZŠ a MŠ Žleby.

2 Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo výjimku z průměrného počtu žáků na školní rok 2008/2009 pro ZŠ a MŠ Žleby a ukládá místostarostovi zjistit stanovený minimální průměrný počet žáků ve třídě 27) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s pasportem místních komunikací a dopravního značení. návrh požádat f. ASIG o předložení smlouvy o dílo Usnesení: zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo vyhotovení návrhu smlouvy o dílo s f. ASIG ve výši ,-Kč bez DPH a ukládá starostovi jednat s f.asig o smlouvě o dílo. 28) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se zněním zrušovací vyhlášky č. 1/2008, která ruší vyhlášku č.1/2004 řád pohřebiště. návrh schválit zrušovací vyhlášku č.1/2008 Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo zrušovací vyhlášku č. 1/2008,která ruší vyhlášku č.1/2004 řád pohřebiště a zároveň schvaluje řád pohřebiště jako opatření č.1/ ) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s informacemi o vaření v jídelně ZŠ a MŠ Žleby pro veřejnost. Zastupitelstvo obce bere na vědomí a bude dále jednat s pí Slavíkovou po jejím návratu z nemocenské. 30) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s informacemi o dobrovolném svazku obcí Mikroregion Čáslavsko. a) návrh schválit vstup obcí Okřesaneč a Drobovice do DSO Mikroregionu Čáslavsko Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo vstup obcí Okřesaneč a Drobovice do DSO Mikroregion Čáslavsko. b) návrh schválit vstupní poplatek ve výši 2.000,- Kč pro rok 2008 Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo vstupní poplatek do DSO Mikroregion Čáslavsko ve výši 2.000,- Kč pro rok c) návrh schválit způsob financování DSO v dalších letech 1.000,-kč na každý druhý rok Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo financování DSO Mikroregionu Čáslavsko v dalších letech 1.000,-Kč na každý druhý rok. 31) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s informací o rozpočtu na chodník v ul. Vinařská Žleby. Zastupitelstvo obce bere na vědomí a přesouvá tento bod na příští zasedání zastupitelstva obce, kdy oslovená firma předloží cenovou nabídku. 32) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s cenovou nabídkou na zalesnění pozemku p.č. 807 v k.ú. Zehuby v ceně cca ,-Kč bez DPH. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo cenovou nabídku f. Progres Heřmanův Městec na zalesnění pozemku p.č. 807 v k.ú. Zehuby ve výši cca ,-Kč bez DPH. 33) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s žádostí o odkoupení vozidla CAS 25 hasičská cisterna. návrh prodej vozidla CAS 25 v ceně 4,-Kč/kg f. Metalurgie ČKD Kutná Hora Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo prodej vozidla CAS 25 v ceně 4,-Kč/kg f. Metalurgie ČKD Kutná Hora, s odkladem do doby uvedení do provozu

3 TATRY ) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se žádostí o pronájem části pozemku p.č. 244/1 v k.ú. Žleby. návrh schválit záměr pronájmu části pozemku p.č. 244/1 v k.ú. Žleby za 1,-Kč/m 2 na dobu neurčitou. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo záměr pronájmu části pozemku p.č. 244/1 v k.ú. Žleby za 1,-Kč/m 2 na dobu neurčitou. 35) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se stížností Národního památkového ústavu na vypouštění vod do zámeckého parku a stížnost na černou skládku za školkou ve Žlebech. a) vypouštění vod do zámeckého parku Zastupitelstvo obce bere na vědomí a navrhuje umístění vsakovací jímky. b) černá skládka za školkou ve Žlebech návrh nechat zazdít vstup do parku v ul. Ke Hřišti a zamezit tím tvoření černé skládky Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo návrh nechat zazdít vstup do parku v ul. Ke Hřišti a zamezit tím tvoření černé skládky. 36) Různé: a) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s dopisem pana Judy Wanderera Petersena pátrání po předcích ve Žlebech. Zastupitelstvo obce bere na vědomí a ukládá místostarostovi panu odepsat. b) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s oznámením o zásahu ořez dřevin v ochranném pásmu VN 22 KV v k.ú. Žleby. Zastupitelstvo obce bere na vědomí. c) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s nabídkou dopravních ukazatelů. Zastupitelstvo obce bere na vědomí a přesouvá tento bod na příští zasedání zastupitelstva obce. d) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s informacemi odboru životního prostředí Čáslav o povoleních k výstavbě studní. Zastupitelstvo obce bere na vědomí a ukládá starostovi vyvěsit na úřední desku. e) Zastupitelstvo obce bylo s odměnami zastupitelům obcí od dle nařízení č. 79/2008: starosta dle nařízení č.79/2008 místostarosta ,-Kč předsedové komisí 1.240,-Kč členové zastupitelstva a komisí 340,-Kč Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo odměny zastupitelům obce a členům komisí dle nařízení č.79/2008, viz. Příloha. f) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se žádostmi o umístění do domu s 22 chráněnými byty. paní Emília Večerková, Třemošnice, Družstevní 314 Usnesení: Zastupitesltvo obce jednohlasně schválilo umístění paní Emílie Večerkové do domu s 22 chráněnými byty a podepsání nájemní smlouvy. pan Vladislav Kutílek, Čáslav, R. Těsnohlídka 1516 Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo umístění pana Kutílka do domu s 22 chráněnými byty a podepsání nájemní smlouvy.

4 pan Bohuslav Sedlmajer,Čáslav,Havlenova 454 Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo umístění pana Sedlmajera do domu s 22 chráněnými byty a podepsání nájemní smlouvy. pan Vlastislav Smutný, Čáslav, Tyršova Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo umístění pana Smutného do domu s 22 chráněnými byty a podepsání nájemní smlouvy. g) Zastupiteltvo obce bylo seznámeno s informacemi o zastavovací studii Sibiř II. f. PROAGRO s.r.o. Pardubice. návrh schválit zastavovací situaci Sibiř II. f.proagro s.r.o. Pardubice Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo zastavovací studii Sibiř II. h) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s informací o otevírání obálek k poptávkovému řízení na projektovou dokumentaci ČOV a kanalizaci ve Žlebech. návrh otevírání obálek dne v hod na OÚ Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo otevírání obálek dne v hod na OÚ k poptávkovému řízení projektové dokumentace ČOV a kanalizaci ve Žlebech. i) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s informací o stavu střechy na čp.15. Zastupitelstvo obce ukládá stavební komisi toto prošetřit. j) Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s žádostí od man. Myslivcových, Kladno, Hřehečská 2647 k udělení souhlasu k odkupu parcely p.č. 774/30 v k.ú. Žleby od man. Duškových, Ronov nad Doubravou. návrh udělit souhlas k prodeji parcely p.č. 774/30 v k.ú. Žleby od man. Duškových na man. Myslivcovi. Usnesení: Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo udělení souhlasu k prodeji parcely p.č. 774/30 v k.ú. Žleby man. Duškových na man. Myslivcovi s předkupním právem pro obec Žleby a podmínkami pro výstavbu. 37) Diskuse: p. Novotný zda budou určeni řidiči na nové hasičské auto p. Sedlačík ti co mají proškolení profesní průkaz (Benoni,Havelka,Musil) p. Novotný připomínka k zápisům zastupitelstva,jsou neúplné, chybí částky starosta bude doplněno Zastupitelstvo obce bere na vědomí a ukládá toto starostovi. p. Konečný kdy se začne s budováním chodníku v ul. Družstevní starosta právě probíhá jednání s vlastníky dotčených pozemků p. Novotný kolik se v letošním roce podalo dotací starosta na letošní rok jsou podány tři žádosti o dotaci p. Pazderka zda bude chodník v ul. Družstevní budovat firma starosta ano, bude ho budovat firma, dle nabídek firem, na základě poptávkového řízení Zastupitelstvo obce se zavazuje k vybudování chodníku v ul. Družstevní v roce 2008 ve výši rozpočtových nákladů.

5 38) Návrh na usnesení. Usnesení:Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo usnesení zastupitelstva obce ze dne Skončeno :20.35 hod Zapsala: pí Musilová Ověřovatelé: p. Konečný, p. Pazderka

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 13.12.2006 od 18.00 hod. na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 13.12.2006 od 18.00 hod. na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 13.12.2006 od 18.00 hod. na OÚ. Přítomno: 11 Řídící zasedání: p. Vl. Šindelář Návrhová komise: p. ing. Kožený, p. Mrkvička, p. Marousek Ověřovatelé: p.

Více

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program, zasedání zastupitelstva obce dne

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program, zasedání zastupitelstva obce dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 19.11.2007 od 17.00 hod na OÚ. Přítomno: 7 Omluveno: 3 Neomluveni: 1 Řídící zasedání: ing. Vl. Kožený Návrhová komise: p. Marousek, p. Novotný, p.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.2.2008 od 18.00 hod na OÚ ve Žlebech.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.2.2008 od 18.00 hod na OÚ ve Žlebech. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.2.2008 od 18.00 hod na OÚ ve Žlebech. Přítomno: 8 18.30 hod. p. Mrkvička Omluveni: 2 Neomluven: 1 Řídící zasedání: p. Šindelář Návrhová komise: ing. Kožený,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.6.2005 od 18.00 hod v MŠ Žleby.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.6.2005 od 18.00 hod v MŠ Žleby. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.6.2005 od 18.00 hod v MŠ Žleby. Přítomno: 8 Omluveno: 3 Řídící zasedání: p. Šindelář Zapisovatel: pí. Musilová Ověřovatelé: p. Mrkvička, p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 25.6.2007 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 9 Omluveni: 2 Řídící zasedání: p. Šindelář Návrhová Komise: ing. Kožený, p. Marousek, p. Sedlačík Ověřovatelé:

Více

Program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 10.9.2007 od 18.00 hod na OÚ.

Program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 10.9.2007 od 18.00 hod na OÚ. Program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 10.9.2007 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 9 od 18.40 hod přítomen p. Pazderka Řídící zasedání: Ing. Vl. Kožený Návrhová komise: p. Šindelář, p. Mrkvička,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 19.12.2005 od 17.00 hod v restauraci U Čápa.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 19.12.2005 od 17.00 hod v restauraci U Čápa. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 19.12.2005 od 17.00 hod v restauraci U Čápa. Přítomno: 10 Omluveni: Neomluveni: 1 Zapisovatel: pí. Musilová Návrhová komise: p. Novotný, p. Adámek, p.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ. příchod ing. Kožený odchod p. Fiala V.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ. příchod ing. Kožený odchod p. Fiala V. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 15.12.2010 od 18.00 hod na OÚ Přítomno: 8 příchod 18.15 - ing. Kožený odchod 19.45 - p. Fiala V. Návrhová komise: p. FialaV., p. Marousek P., p. Mikyska T. Ověřovatelé:

Více

Přítomni: p.šindelář, Bc.Novotná, p.just, p.krahulec, p.zavadil, p.fiala, p.sedlačík, p.novotný, p.mikyska Omluveni: p.musil, ing.

Přítomni: p.šindelář, Bc.Novotná, p.just, p.krahulec, p.zavadil, p.fiala, p.sedlačík, p.novotný, p.mikyska Omluveni: p.musil, ing. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 9.5.2016 od 18:00 hod v hasičské zbrojnici v Zehubech č.p.6. Přítomni: p.šindelář, Bc.Novotná, p.just, p.krahulec, p.zavadil, p.fiala, p.sedlačík,

Více

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zasedání zastupitelstva obce ze dne

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zasedání zastupitelstva obce ze dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby ze dne 19.3.2018, které se konalo od 18.00 hodin v budově Obecního úřadu, Zámecké náměstí 67, Žleby. Přítomni: p. Šindelář, Bc. Novotná, p. Zavadil,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28.11.2016 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing.kožený, p.zavadil, p.sedlačík, p.fiala, p.musil, p.novotný, p.krahulec Řídící zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod. v budově Obecního úřadu Žleby.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod. v budově Obecního úřadu Žleby. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 17.2.2010 od 18.00 hod. v budově Obecního úřadu Žleby. Přítomno: 10 omluven: 1 Řídící zasedání: ing.vl. Kožený Návrhová komise: p. Šindelář, p. Novotný, p. Fiala

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 25.6.2012 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, p. Marousek, p. Vojáček, p. Sedlačík, p. Fiala V., p. Just, p. Mikyska, p. Krahulec

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 9.9.2013 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, p. Marousek, p.vojáček, p. Just, p.fiala V., p.fiala Zd., p. Mikyska, p. Sedlačík,

Více

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod v Hostinci U Kosů

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod v Hostinci U Kosů Zápis z ustavujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 29.10.2018 od 17.00 hod v Hostinci U Kosů Přítomni: pí Němcová, pí MVDr. Nová, p. Semerád, pí Mgr. Záklasníková, p. Suchánek, p. Bc. Rek

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 27.6.2018 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, Ing. Kožený Vl., Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Fiala, p. Just, p. Musil, Ing. Kožený R., Ph.D.,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby dne 29. 3. 2004 od 17.00 hod v restauraci U Čápa na Sibiři.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby dne 29. 3. 2004 od 17.00 hod v restauraci U Čápa na Sibiři. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby dne 29. 3. 2004 od 17.00 hod v restauraci U Čápa na Sibiři. Řídící zasedání: p. Novotný Přítomno: 7 od 17. 45 hod + 2 členové Omluveno: 2 Zapisovatel:

Více

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program veřejného zasedání zastupitelstva obce dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.12.2017 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Sedlačík, p. Fiala, p. Just, p. Musil, p. Novotný, p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 17.12.2018 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Novotný, pí Mgr. Záklasníková, p. Suchánek, p. Semerád, p. Zavadil, p. Šindelář, p. Musil, p. Fiala, p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 30.4.2018 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Šindelář, Ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Sedlačík, p. Just, Ing. Kožený Ph.D., p. Novotný, p. Krahulec,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 30.10.2017 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Just, p. Fiala, p. Sedlačík, p. Musil, p. Mikyska, p.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod. na OÚ ve Žlebech

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne od hod. na OÚ ve Žlebech Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 30.1.2012 od 18.00 hod. na OÚ ve Žlebech Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, p. Marousek, p. Vojáček, p. Fiala V., p. Just, p. Fiala Zd., p. Mikyska, p. Krahulec

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 27.2.2017 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, p.zavadil, p.just, p.musil, p.krahulec Omluveni: p.novotný, Bc.Novotná, p.sedlačík, p.mikyska,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 24.4.2017 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Zavadil, p. Sedlačík, p. Fiala, p. Musil, p. Krahulec Omluveni: p.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 27.6.2016 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, p.zavadil, p.sedlačík, p.just, p.musil, p.mikyska, p.novotný Omluveni: Bc.Novotná,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 3.9.2012 od 18.00 hod na OÚ Přítomno: p. Krahulec, p. Fiala Zd., p. Mikyska, p. Fiala V., p. Šindelář, ing. Kožený, p. Just, p. Vojáček Omluveni: p.

Více

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zasedání zastupitelstva obce dne

Zastupitelstvo obce jednohlasně schválilo program zasedání zastupitelstva obce dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 29.6.2015 od 18.00 hod. na OÚ. Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, Bc.Novotná, p.zavadil, p.sedlačík, p.just, p.mikyska Omluveni: p.novotný, p.fiala, p.musil,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 26.10.2015 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, p.zavadil, p.fiala, p.just, p.musil, p.mikyska, p.novotný, p.krahulec Omluveni: Bc.Novotná,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28.5.2007 od 18.00 hod. v Zehubech.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28.5.2007 od 18.00 hod. v Zehubech. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28.5.2007 od 18.00 hod. v Zehubech. Řídící zasedání: ing. Vl. Kožený Návrhová komise: p. Šindelář, p. Marousek, p. Mrkvička Ověřovatelé: p. Sedlačík,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod v Zehubech č.p.6

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod v Zehubech č.p.6 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 28.5.2018 od 18.00 hod v Zehubech č.p.6 Přítomni: p. Šindelář, Ing. Kožený, Bc. Novotná, p. Just, p. Zavadil, p. Krahulec, p. Novotný, Ing. Kožený

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 6.9.2010 od 18.00 hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 6.9.2010 od 18.00 hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 6.9.2010 od 18.00 hod na OÚ. Přítomno: 9 18.24 hod. p. Mrkvička Řídící zasedání: p. Šindelář Návrhová komise: ing. Kožený, p. Marousek, p. Sedlačík Ověřovatelé:

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 10.9.2018 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, Ing. Kožený MBA, Bc. Novotná, p. Just, p. Musil, p. Fiala, p. Sedlačík, Ing. Kožený R. Ph.D, p.

Více

Zápis č. 9/2010 z jednání zastupitelstva obce Pičín, konaného dne 20. 12. 2010 od 18:30 hod. v kanceláři Obecního úřadu Pičín

Zápis č. 9/2010 z jednání zastupitelstva obce Pičín, konaného dne 20. 12. 2010 od 18:30 hod. v kanceláři Obecního úřadu Pičín Zápis č. 9/2010 z jednání zastupitelstva obce Pičín, konaného dne 20. 12. 2010 od 18:30 hod. v kanceláři Obecního úřadu Pičín Přítomni: Ověřovatelé: Zapisovatel: viz prezenční listina Ing. Petr Kollert,

Více

5. Mikroregion Poličsko a) Závěrečný účet za r. 2018, zpráva o výsledku přezkoumání - ZO bere na vědomí

5. Mikroregion Poličsko a) Závěrečný účet za r. 2018, zpráva o výsledku přezkoumání - ZO bere na vědomí Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2019 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 26.6 2019 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 26.6.2019 20:15 hodin 1 č.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 22.10.2007 od 17.00 hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 22.10.2007 od 17.00 hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 22.10.2007 od 17.00 hod na OÚ. Přítomno:10 příchod pana Fialy v 18.40 hod Neomluveni:1 Řídící zasedání: Vladimír Šindelář Návrhová komise: Ing.Vlastimil

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 21.11.2018 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Novotný, pí Mgr. Záklasníková, p. Suchánek, p. Semerád, p. Zavadil, p. Šindelář, p. Musil, p. Fiala, p.

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 14.11.2011 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p.šindelář, p.marousek, p.vojáček, p.sedlačík, p.fiala V., p.just, p.fiala Zd., p.mikyska p.novotný, p.krahulec, p.ing.kožený

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 21.1.2019 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p. Novotný, pí Mgr. Záklasníková, p. Suchánek, p. Semerád, p. Šindelář, p. Musil, p. Fiala, pí MVDr. Nová, pí

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 28.5.2012 od 18.00 hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech. Přítomni: p.marousek, p.vojáček, p.novotný, p.mikyska, p.šindelář, p.ing.kožený, p.just, p.fiala

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 14.2.2018 Přítomni: Aleš Zeman, Karel Kameník, Zdenka Konárková, Luděk Brandýský, Jiří Stárek, Petr Zítko Omluven: Tomáš Absolon Hosté: František Brandýský,

Více

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 20.12.2017 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 6 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,.Duspiva,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 5.9.2011 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p.šindelář, p.marousek, p.ing.kožený, p.vojáček, p.sedlačík, p.just, p.fiala Zd., p.mikyska, p.krahulec 18.23 hod

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 12-2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 22. 10. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu:

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu: SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 20.4.2016 Návrh programu: 1. Schválení programu jednání RM 2. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy k bytu ul. Xxxxxxx 3. Žádost o

Více

27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í z, konané dne 24. 11. 2016 K bodu 2 Schválení programu Rada s ch v a l u j e Program 27. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 24. 11. 2016: 1. Zahájení 2. Schválení programu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Roman Guráň, Marie Benýšková, Josef Zelinka

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Konaného dne 22. února 2012 v 18,00 hodin na Obecním úřadě ve Vohančicích Přítomni: Milan Šejnoha, Roman Nejez, Pavla Poláčková, Babák Martin, Veronika Slámová

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Přítomno: p.šindelář, p.marousek, p.vojáček, p.sedlačík, p.fiala V., p.just, p.fiala Zd. p.mikyska, p.novotný, p.krahulec

Přítomno: p.šindelář, p.marousek, p.vojáček, p.sedlačík, p.fiala V., p.just, p.fiala Zd. p.mikyska, p.novotný, p.krahulec Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Žleby, konaného dne 28.3.2011, od 17.00 hod. na Obecním úřadě ve Žlebech. Přítomno: p.šindelář, p.marousek, p.vojáček, p.sedlačík, p.fiala V., p.just, p.fiala

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.01/13 ve Vysokém konaného dne 1.2.2013

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne 27.12.2011, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Láz ze dne 20. srpna 2014

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Láz ze dne 20. srpna 2014 O b e c L á z Láz čp. 7, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Láz ze dne 20. srpna 2014 Přítomni: Mgr. Vlasta Čechová, David Vošmik,

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Obec Havlovice. Zápis č. 12/2015 z jednání Rady obce Havlovice konané v pondělí 14. září 2015.

Obec Havlovice. Zápis č. 12/2015 z jednání Rady obce Havlovice konané v pondělí 14. září 2015. Obec Havlovice Zápis č. 12/2015 z jednání Rady obce Havlovice konané v pondělí 14. září 2015. Přítomni: Ing. Pavel Dvořáček, Martin Kult, Petr Smékal, Martin Spielberger Omluvení: Martin Dvořáček Zápisem

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 8.10. 2012 od 18.00 hod na OÚ Přítomno: p.šindelář, ing.kožený, p.marousek, p.vojáček, p.sedlačík, p.fiala V., p.just p.mikyska, p.novotný, p.krahulec

Více

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu vypuštěny s ohledem na zákon č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Bod č.1 Technický bod Výpis

Více

U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 25.4.2016 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 33. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 5.3. 2012 od 17 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba

Více

Veřejné zasedání zastupitelstva obce Čížkov Čížkov

Veřejné zasedání zastupitelstva obce Čížkov Čížkov Veřejné zasedání zastupitelstva obce Čížkov 21.12.2016 Čížkov Bod 01. 1. Zahájení 2. Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 3. Kontrola unesení z minulého zasedání 4. Zpráva starosty 5. Žádost o odkoupení

Více

OBEC CHRTNÍČ. Zápis z jednání zastupitelstva obce ze dne

OBEC CHRTNÍČ. Zápis z jednání zastupitelstva obce ze dne OBEC CHRTNÍČ Zápis z jednání zastupitelstva obce ze dne 17.12. 2016 Jednání zastupitelstva zahájeno v 18:00 hod. Na jednání přítomno 7 zastupitelů. Program: 1. Starosta obce, dále předsedající, zahájil

Více

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup Z Á P I S z 1. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 25. února 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 10.10. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 6 členů omluveno: 3 členi

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 24 ze dne 4. 2.2013 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 24 ze dne 4. 2.2013 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 24 ze dne 4. 2.2013 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: 11 členů zastupitelstva obce 1 občan P r o g r a m : 1) Zahájení, jmenování

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 26.9.2016 od 18.00 hod na OÚ Přítomni: p.šindelář, ing.kožený, Bc.Novotná, p.zavadil, p.musil, p.fiala, p.mikyska, p.novotný, p. Krahulec. Omluveni:

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 26.6.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zapsal: Mgr. Jiří Novák Ověřili: 5

Zapsal: Mgr. Jiří Novák Ověřili: 5 Z Á P I S z XI. zasedání zastupitelstva obce v Březníku Datum: 25. 4. 2008 Hodina: 19.00 Místo: Obecní úřad Březník zasedací místnost Přítomni: Ing. J. Mojžíš, Mgr. Jiří Novák, J. Franěk, A. Fröhlich odešel

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 27.6.2011 od 18.00 hod na OÚ Přítomno: p.šindelář, p.ing.kožený, p.marousek, p.vojáček, p.just, p.fiala Zd., p.mikyska, p.novotný, p.krahulec, p.sedlačík omluven:

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne č. j. 6/2017 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 22. 5. 2017 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 22.5.2017 18:13 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 22.5.2017 19:55

Více

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 12. 12. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil Krejčí,

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis z 28. veřejného zasedání ZO Bulovka z jednání dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ

Zápis z 28. veřejného zasedání ZO Bulovka z jednání dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zápis z 28. veřejného zasedání ZO Bulovka z jednání dne 11.11.2013 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Valášek, Židuliaková, Pavlíková, Šebela Omluven: Niedermertl,

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 3/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 5.5. 2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. _ Přítomno: 7 členů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.6.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.6.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20.6.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 12. 1. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne , od 18:00 hodin Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zasedání č. 25/2013 Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne 21.2.2013, od 18:00 hodin Zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech, č.p.6.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech, č.p.6. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 29.5.2017 od 18.00 hod. v hasičské zbrojnici v Zehubech, č.p.6. Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, p. Just, p. Zavadil, Bc. Novotná, p. Sedlačík,

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 14.08. 2013 v 19 hodin Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice na srpen 2013 Termín: středa 14. 08. 2013 od 19 hodin v budově hasičárny v Boru

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 13. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 13. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 13. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 14.12.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík,

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Maryška, Niedermertl, Arafa, Štecher,

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 54. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 3. prosince 2001 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín. 2. Kontrola plnění

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 19. prosince 2016 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 19. prosince 2016 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.06/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Němec, Johánková

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Němec, Johánková Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 5. května 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání ZO Babice dne na Obecním úřadě v Babicích zápis č začátek v 19:30 hod.

Zápis ze zasedání ZO Babice dne na Obecním úřadě v Babicích zápis č začátek v 19:30 hod. Zápis ze zasedání ZO Babice dne 28.4.2014 na Obecním úřadě v Babicích zápis č. 10 - začátek v 19:30 hod. Přítomni: Kačírková Iva, Heřmanský Jan, Rathouský Pavel, Haluza Karel, Hušová Hana, Volenec David,

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.12.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

4) Zhotovení studie všech možností vypouštění odpadních vod v Obci Bezděčí u Trnávky a Unerázky

4) Zhotovení studie všech možností vypouštění odpadních vod v Obci Bezděčí u Trnávky a Unerázky Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Bezděčí u Trnávky, konané dne 20.5.2015. - zasedání zahájeno v 18.00 hodin a ukončeno v 19.05 hodin. - jednání vedla starostka obce Petra Klíčová (dále jako předsedající).

Více