ZKO Cvikov. Český kynologický svaz - Základní kynologická organizace č Cvikov. IČO: ;

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZKO Cvikov. Český kynologický svaz - Základní kynologická organizace č. 54. 471 54 Cvikov. IČO: 65650409; http://www.cvikov.com"

Transkript

1 ZKO Cvikov Český kynologický svaz - Základní kynologická organizace č Cvikov IČO: ; VNITŘNÍ ŘÁD ZKO CVIKOV 1. Tento vnitřní řád (dále jen řád") je vytvořen na základě Stanov Českého kynologického svazu, článku 22/6 a je závazný pro všechny členy tohoto kynologického klubu (dále jen KK"). 2. Řád shora citované stanovy pouze doplňuje a rozšiřuje! Nejsou tím tedy nijak dotčena práva člena daná uvedenými stanovami. 3. Posláním a hlavní činností tohoto KK je teoretické i praktické vedení člena - psovoda při přípravě psa k všestranným zkouškám z výkonu na základě zkušebních řádů schválených ČKS, což znamená především vedení při výchově a výcviku základní poslušnosti psů dle potřeb a požadavku majitele. 4. Pro splnění tohoto poslání i pro další působení všech členů v KK, v jeho prostorách a zařízeních je třeba, aby se všichni členové chovali k sobě navzájem ohleduplně, respektovali daná pravidla - stanovy, řády; dbali pokynů členů výboru KK, instruktorů a osob pověřených vedením hospodářské a výcvikové činnosti KK, nenarušovali si vzájemně výcvik psa. Lhostejnost, bezohlednost a lajdáctví nemá v tomto KK místo. 5. Každý člen nese plně zodpovědnost za svoje jednání a konání v KK. 6. Za své negativní jednání ponese každý člen následky. 7. Na cvičiště se přichází se psem nebo fenou (dále jen pes") na vodítku nebo u nohy a to od závory nebo z druhé strany od výstupu z lesa. V případě příjezdu vozidlem se toto zaparkuje na místě k tomu určeném ( po levé straně za závorou, případně vpravo vedle kotců ). Na vlastní plochu cvičiště je ZÁKAZ VJEZDU. 8. Na výcvik je nutné dostavit se včas, minimálně 5 minut před začátkem výcviku s dostatečně vyvenčeným psem! 9. Každý pes musí mít platný očkovací průkaz - požaduje se očkování proti psince, parvoviroze a vzteklině a dále odčervení a odblešení psa 10. V případě agresivního psa je nutné ho opatřit náhubkem, popř. připnout na vodítko. 11. Odkládání psů se provádí v boxech nebo v kotcích nebo v autě ( v případě uvázání psa ke stromu zvolit strom u závory ); psy NEVÁZAT na verandu, zábradlí, překážky a v blízkosti cvičební plochy! Zákaz vstupu psů do klubovny (výjimku tvoří malá plemena, případně souhlas člena výboru). 12. Každý si nepořádek v areálu cvičiště po svém psu uklidí - především TRUS!!! - k tomu je k dispozici lopata a popelnice (kůlna vedle klubovny).z tohoto důvodu se ZAKAZUJE volné pobíhání psů bez dozoru psovoda v areálu klubu. 13. Zákaz používání mobilních telefonů během výcviku psa.

2 14. Využívání kotců je pro všechny členy klubu zdarma, volný kotec je ten, který je prázdný a zavřený! Při odchodu je třeba kotec zavřít. 15. Každý nájemce kotce udržuje tento a jeho vybavení v perfektním stavu - uklizený, nepoškozený, zbavený pavučin a jiných nečistot včetně výkalů - tyto umisťovat na určená místa (popelnice), pokud je třeba vydezinfikovaný apod. 16. V případě nácviku překážek - tyto po ukončení nácviku zkompletovat do předepsaného tvaru ( nenechávat ležet na zemi prkna od překážek apod.) 17. Povinností každého člena KK je v rámci jeho možností a schopností pomoci při akcích klubu, účastnit se členských schůzí, přednášek, školení apod.; pomoci při úpravě plochy na výcvik (přesun překážek, odnesení, postavení a sklizení výcvikových pomůcek apod.), při údržbě a úpravách cvičiště - povinnost odpracovat určený počet brigádnických hodin ročně - možnost odpracování ve výcvikových nebo brigádnických dnech (jsou vyhlašovány hospodářem klubu). Neodpracované hodiny nutno zaplatit k rukám hospodáře KK - v případě nesplnění této podmínky nebude takovémuto členovi v příštím výcvikovém období umožněn výcvik psa!!! Počet brigádnický hodin za rok a částku v Kč za neodpracovanou brigádnickou hodinu určuje zvlášť členská schůze KK. 18. Veškerý přesun a manipulace s majetkem - materiálem, vybavením a zařízením KK nad rámec činnosti a povinnosti, kterými je daný člen pověřen, je povoleno jen se souhlasem výboru KK - v případě nebezpečí z prodlení toto dát na vědomí členovi výboru, který o tom bude informovat výbor na nejbližší výborové schůzi (předsedovi vždy na vědomí). 19. Osoby, které mají svěřeny klíče od objektu KK jsou plně zodpovědny za jejich používání a ponesou následky za jejich zneužití. 20. Veškeré akce v klubovně se předem hlásí členu výboru KK, předsedovi pak vždy na vědomí. Na každé akci je nutno určit zodpovědnou osobu, která bude mít zodpovědnost za pořádek a úhradu poplatku za amortizaci a spotřebovanou energii!!!!! Ta přebírá a předává klíče od klubovny. Při odchodu zkontroluje stav vybavení klubovny, umyté nádobí, vynesené odpadky, vypnutou vodu, světlo, spotřebiče, uklizené sociálky včetně vytřené podlahy v klubovně a kuchyňce. Pořádek je nutno zajistit i v okolí klubovny, pokud bylo účastníky akce využíváno. Po ukončení akce řádně uzavře a uzamkne klubovnu. Za použítí klubovny pro soukromou akci členů ZKO Cvikov bude účtován paušální poplatek (za kalendářní den) za amortizaci a spotřebovanou energii ve výši, kterou pro každý kalendářní rok stanoví výbor ZKO. 21. Výcvikové dny jsou SOBOTA ODPOLEDNE od 14 hod. a NEDĚLE RÁNO od 9,00 hod., vedením je pověřen VÝCVIKÁŘ a jím určení INSTRUKTOŘI (např. i člen KK) a FIGURANTI - tito jsou plně podřízeni VÝCVIKÁŘI KLUBU.

3 Rozpis orientačně: Sobota: Neděle: 14,00 Stopy 9,00 Stopy 15,00 Poslušnost 10,00 Poslušnost 16,00 Obrany 11,00 Obrany 22. Výcvik v pracovních dnech probíhá na základě dohody s výcvikářem. 23. Všichni účastníci výcviku jsou povinni dbát pokynů shora jmenovaných. 24. Používání velké venkovní lampy pro výcvik jen ve výjimečných případech - svítit co nejkratší dobu!!! 25. Háravé feny se nedoporučuje na cvičiště přivádět - můžete znesnadnit výcvik ostatním členům, kteří mají psa - výcvik možný s vědomím výcvikáře. 26. Každý, kdo se účastní výcviku je povinen mít svoji výstroj psa a pomůcky (žádné půjčování mezi sebou - hlavně u mladých psů) dané zkušebním řádem - BEZ TÉTO VÝSTROJE NEMUSÍ BÝT PŘIPUŠTĚN K VÝCVIKU!!! 27. Každý je povinen znát kategorii zkušebního řádu, dle které provádí výcvik psa - bez této znalosti není úspěšný výcvik možný!!! 28. Psovod zodpovídá za škody způsobené jím i jeho psem a je povinen udržovat pořádek a čistotu v areálu klubu. 29. Během výcviku je možné občerstvení v kantýně KK a to za úhradu. 30. Vstup do areálu mimo výcvikové dny je na vlastní nebezpečí a KK nenese žádnou odpovědnost za případné škody na majetku nebo zdraví. 31. Zákaz používání neadekvátních pomůcek a metod výcviku (kopání do psů a jiné nepřístojné jednání). 32. Nevhodné nebo špatné zacházení se psem nebo porušení zákona č. 246/92 Sb. ve znění pozdějších předpisů na ochranu zvířat může být důvodem k vyloučení z výcviku, v opakovaném případě k vyloučení ze ZKO i z ČKS. 33. Zákaz ponechávání cenných věcí a finanční hotovosti v objektu a areálu klubu, aby se předešlo krádežím a vloupání. 34. Nepřístojné chování a porušování zákonných norem vč. tohoto řádu členem ZKO může být důvodem k vyloučení z výcvikového dne Vedoucím dne, popř. může být řešeno v souladu s platnými normami (Stanovy ČKS - čl. 5/2 a-c, Kárný řád ČKS). Tento VNITŘNÍ ŘÁD byl schválen výroční členskou schůzí ZKO Cvikov aktualizován dne kdy zároveň vstupuje v platnost. Světlana Pištová v.r. předseda ZKO Cvikov

4 Organizace KK Cvikov: Výbor KK Cvikov: Předseda Místopředseda Jednatel Hlavní výcvikář Pokladník Hospodář Světlana Pištová Čunát Milan Poláková Pavla Studničný Josef Macela Václav Pospíšil Miroslav Setkání výboru je minimálně 4x za rok. Podmínky členství Do Kynologického klubu Cvikov můžete přijít cvičit s pejskem jakékoli rasy, jakmile má platné očkování proti vzteklině, parvoviroze a psince - na první setkání vezměte očkovací průkaz s sebou. Cvičí se každou sobotu od 14,00 hod. a neděli od 9,00 hod.. V případě zájmu a potřeby se organizuje výcvik i během týdne po dohodě s výcvikářem. Organizace výcviku je členěna do jednotlivých družstev dle rozcvičennosti psa a dle zaměření (nácvik základní ovladatelnosti, příprava na zkoušky, závody atd.) Výcvik probíhá tzv. metodickou formou, kdy je psovodovi vysvětlen cvik nebo několik cviků, které je pak potřeba během týdne, např. během procházky, protrénovat. Na dalším výcviku je pejsek přezkoušen jak obstál a zvládl zadané cviky. Pokud obstojí, pokračuje se dál v dalších cvicích... UPOZORNĚNÍ: k nácviku obrany je pes z bezpečnostních důvodů připuštěn až po perfektním zvládnutí základů poslušnosti (ovladatelnosti), aby se nestal nebezpečným pro své okolí. Rozhoduje výcvikář. Základní vybavení pro výcvik psa: vodítko (nejlépe nastavitelné, nikoli navíjecí); obojek-stahovací, řetízkový; náhubek; stopovací vodítko (10m); aport; pešek, popř. hadr; hračka psa; pamlsky atd. Kynologický klub Cvikov je organizačně začleněn do Českého kynologického svazu (ČKS), takže vyplněním přihlášky do klubu se zájemce zároveň stává (po přihlášení) členem ČKS, což ho opravňuje k užívání areálu klubu, skládání zkoušek z výkonu dle předepsaných zkušebních řádu, účasti na závodech apod. Každý člen klubu je povinen platit pravidelné členské příspěvky a k tomu odpracovat předepsaný počet brigádnických hodin na úpravě a údržbě cvičiště dle sazebníku. Činnost klubu se řídí Stanovami ČKS a Vnitřní řádem klubu.

5 Ke komunikaci (krom osobní) slouží klubová nástěnka umístěná v klubovně, případně webové stránky kde se člen dozví o aktuálním dění v klubu, pořádaných akcích, aktuálních informacích k výcviku apod. V případě podání podrobnějších informací se můžete obrátit telefonicky na předsedu klubu : Světlana Pištová, tel.: nebo na výcvikáře : Josef Studničný, tel.: , nebo osobně na cvičišti během výcviku každou sobotu od 14,00 hod. a neděli od 9,00 hod. do 12,00 hod., kde se Vám bude věnovat některý z instruktorů. Členské příspěvky : Výši členských příspěvků na kalendářní rok schvaluje členská schůze. Členský příspěvek se skládá z těchto položek : a. Poplatek za člena do fondu ČKS. b. Poplatek na činnost ZKO - krytí rozpočtu. c. Poplatek za neodpracování stanoveného počtu brigádnických hodin pro ZKO. d. Odměna výcvikáři a figurantovi. ČLENSKÉ PŘÍSPĚVKY (od ) Termín přihlášení : do od NOVÝ ČLEN 1.200,- Kč 600,- Kč ČLEN KLUBU 1000,- Kč - ČLEN BEZ PSA* 200,- Kč - DŮCHODCE, vč. Invalidního 500,- Kč - MATEŘSKÁ D. 500,- Kč - VÝCVIKÁŘ, FIGURANT 150,- Kč (ČKS) - HOST na 12 měsíců 1700,- Kč (1200,- Kč bez brigád) - ČESTNÝ ČLEN 150,- Kč (ČKS) - - od se platí příspěvek nového člena již na příští rok * rozuměno člen, který nemá v daném roce požadavky na výcvik, zkoušky, využívání zařízení ZKO jakýmkoliv způsobem

6 Brigádnické hodiny : - brigádnické hodiny pro člena klubu : 10 hodin - nový člen do 30.6.: 10 brigádnických hodin - nový člen od 1.7. do : 5 b.h. - nový člen přijatý po od brigád na aktuální rok osvobozen - hosté mají ve čl. poplatku zahrnutou zálohu na 5 brig. hodin. Po odpracování je jim 500,- kč vráceno - cena 1 brigádnické hodiny (v případě neodpracování) činí 100,- Kč Brigádnické hodiny je možné i započítat za významný přínos pro klub jako je např.: zajištění sponzorského daru nebo akce, která bude finančním přínosem pro ZKO. V těchto případech 1 brig. hod = 1.000,- Kč Max. je možno takto započítat 10 brig. hod / rok Hostování : - je umožněno členovi kterékoliv ZKO, který doloží souhlas své domácí ZKO a souhlasí s dodržováním Vnitřního řádu ZKO. O přijetí hosta rozhodne výbor ZKO. - doba hostování je stanovena na 12 měsíců od přijetí hosta do ZKO. - v případě zájmu o prodloužení hostování je nutné znovu požádat nejpozději 30 dnů před vypršením doby hostování a předložit souhlas domácí ZKO. - poplatky za hostování jsou bez rozdílu: 1700,- Kč /rok (provoz + výcvik 1200 Kč/ rok Kč/rok vratná záloha na 5 brigádnických hodin) - hosté mají stejná práva a povinnosti při účasti na výcviku a využívání cvičebních pomůcek jako členové ZKO. Hosté nemají právo rozhodovat o vnitřních záležitostech klubu, nemají právo volit ani být voleni do funkcí v klubu a dále nemají právo vstupovat do vedení výcviku, pokud nejsou pověřeni členem výboru. Individuální výcvik nečlenů : Individuální výcvik řídí Výcvikář nebo osoba pověřená Výcvikářem ZKO. Osoba, která se se svým psem po předchozí telefonické dohodě účastní tohoto výcviku musí dodržovat veškerá pravidla pro chování v areálu ZKO dané tímto vnitřním řádem. Výše poplatku za individuální výcvik stanoví pro každý kalendářní rok výbor ZKO. Pro rok 2011 je stanovena výše poplatku 100,- Kč za výcvikovou lekci. Pokud je vedením výcviku Výcvikářem pověřen jiný člen ZKO, je mu započítána za provedenou výuku brigádnická hodina. SPONZOŘI KLUBU Cvikov - poděkování Město Cvikov Jana Pospíšilová, Internetový obchod Rodina Steinmannova Otomar Němeček

VNITŘNÍ ŘÁD ZKO VELEŠÍN U LETIŠTĚ

VNITŘNÍ ŘÁD ZKO VELEŠÍN U LETIŠTĚ Český kynologický svaz základní kynologická organizace č. 741 VNITŘNÍ ŘÁD ZKO VELEŠÍN U LETIŠTĚ Úvod: Vnitřní organizační řád cvičiště vychází a je v souladu s platnými stanovami ČKS. Kynologické cvičiště

Více

Základní kynologické organizace č. 430 Klatovy 2. Vnitřní řád vytvořený v souladu se stanovami ČKS. Změna č.1

Základní kynologické organizace č. 430 Klatovy 2. Vnitřní řád vytvořený v souladu se stanovami ČKS. Změna č.1 Základní kynologické organizace č. 430 Klatovy 2 Vnitřní řád vytvořený v souladu se stanovami ČKS Změna č.1 Schválen členskou schůzí dne 13.4.2013 1 Obsah: I. Orgány základní organizace II. Členství v

Více

Vnitřní řád ZKO č. 143 Česká Třebová - Podhorka

Vnitřní řád ZKO č. 143 Česká Třebová - Podhorka strana č.1 Vnitřní řád ZKO č. 143 Česká Třebová - Podhorka Článek 1 Základní kynologická organizace (dále jen ZKO) je základním článkem organizační struktury Českého kynologického svazu (dále jen ČKS).

Více

konané dne 28.11.2015 2 hosté (starosta obce Veřovice - Břetislav Piterák, místostarosta obce Veřovice - Martin Fojtík)

konané dne 28.11.2015 2 hosté (starosta obce Veřovice - Břetislav Piterák, místostarosta obce Veřovice - Martin Fojtík) Přítomno: 10 členů ZKO Veřovice Zápis z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE konané dne 28.11.2015 2 hosté (starosta obce Veřovice - Břetislav Piterák, místostarosta obce Veřovice - Martin Fojtík) 1. Předseda klubu

Více

p o ř á d á 2 3. ú n o r a X X. R O Č N Í K Z Z O Z Z O 1 Z V V 1

p o ř á d á 2 3. ú n o r a X X. R O Č N Í K Z Z O Z Z O 1 Z V V 1 p o ř á d á 2 3. ú n o r a 2 0 1 9 X X. R O Č N Í K d v o u č l e n n á d r u ž s t v a v k a t e g o r i í c h Z Z O, Z Z O 1, Z V V 1 b e z e s t o p a s p e c i á l n í c h c v i k ů Rozhodčí Iveta

Více

Základní kynologická organizace 048 Štěpánov MEMORIÁL JOSEFA VÁCLAVSKÉHO I. ROČNÍK. 28. října 2013. fotbalový stadion TJ Štěpánov

Základní kynologická organizace 048 Štěpánov MEMORIÁL JOSEFA VÁCLAVSKÉHO I. ROČNÍK. 28. října 2013. fotbalový stadion TJ Štěpánov Základní kynologická organizace 048 Štěpánov MEMORIÁL JOSEFA VÁCLAVSKÉHO I. ROČNÍK 28. října 2013 fotbalový stadion TJ Štěpánov Vážení příznivci a přátelé sportovní kynologie, co nejsrdečněji vás zveme

Více

VNITŘNÍ ORGANIZAČNÍ STANOVY. Základní kynologické organizace č. 276. Plzeň Čechurov

VNITŘNÍ ORGANIZAČNÍ STANOVY. Základní kynologické organizace č. 276. Plzeň Čechurov VNITŘNÍ ORGANIZAČNÍ STANOVY ČESKÝ KYNOLOGICKÝ SVAZ Základní kynologické organizace č. 276 Plzeň Čechurov Schváleny výborovou schůzí dne 30. 9. 2011 Doplněny výborovou schůzí dne 23.1.2013 o: článek IV.

Více

Vnitřní řád Českého kynologického pobočného spolku ZKO Litvínov-266 s platností od

Vnitřní řád Českého kynologického pobočného spolku ZKO Litvínov-266 s platností od Vnitřní řád Českého kynologického pobočného spolku ZKO Litvínov-266 s platností od 1.6. 2019 Schválen členskou schůzí : 29.5.2019 Zpracovala Bc. Jana Mikulová Článek 1 Základní ustanovení 1. Název pobočného

Více

III. ročník přeboru Krajské kynologické rady Zlínského kraje

III. ročník přeboru Krajské kynologické rady Zlínského kraje MSKS - Krajská kynologická rada Zlínského kraje ZO MSKS 11009 Březolupy, ZO MSKS 10703 Loukov pořádají 20.10.2018 III. ročník přeboru Krajské kynologické rady Zlínského kraje Propozice závodu: Místo konání:

Více

STANOVY. Základní kynologická organizace Plzeň - Křimice. !Tyto vnitřní stanovy jsou povinni dodržovat členi i nečleni ZKO! - 1 -

STANOVY. Základní kynologická organizace Plzeň - Křimice. !Tyto vnitřní stanovy jsou povinni dodržovat členi i nečleni ZKO! - 1 - STANOVY Základní kynologická organizace Plzeň - Křimice!Tyto vnitřní stanovy jsou povinni dodržovat členi i nečleni ZKO! - 1 - Článek 1 Historie Základní kynologická organizace Plzeň - Křimice je pokračovatelem

Více

Vnitřní řád ZKO Svatava Článek I Základní ustanovení

Vnitřní řád ZKO Svatava Článek I Základní ustanovení Vnitřní řád ZKO Svatava - 651 Článek I Základní ustanovení 1. ZKO Svatava - 651 (dále jen ZKO ) je základním článkem struktury Českého kynologického svazu, z.s. (dále jen ČKS ) a je jeho pobočným spolkem.

Více

2. závod seriálu Ligy Olomouckého kraje

2. závod seriálu Ligy Olomouckého kraje K y n o l o g i c k ý k l u b H v ě z d a Š t e r n b e r k 2. závod seriálu Ligy Olomouckého kraje Sponzor závodu: 1. Všeobecná ustanovení Datum konání: 6. května 2012 Rozhodčí: Milan Mnich Miroslav Kašpar

Více

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE ZKO STRAKONICE Datum konání: dne 7. ledna 2017 od 10:00 hodin v klubovně ZKO

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE ZKO STRAKONICE Datum konání: dne 7. ledna 2017 od 10:00 hodin v klubovně ZKO ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE ZKO STRAKONICE -186 Datum konání: dne 7. ledna 2017 od 10:00 hodin v klubovně ZKO 1. Zahájení a schválení programu členské schůze Jednání zahájila Jindřiška Koštová, přednesla

Více

kategorie: ZZO, ZZO1, ZVV1, ZVV2

kategorie: ZZO, ZZO1, ZVV1, ZVV2 23.9.2017 kategorie: ZZO, ZZO1, ZVV1, ZVV2 Pořadatelský výbor: Ředitel a hlavní pořadatel závodu: Technický vedoucí: Figuranti: Bedřich Burkoň Sedlář Jaroslav Janíček Josef Ščučka David Rozhodčí: Flamichová

Více

Kynologické cvičiště ve Veřovicích

Kynologické cvičiště ve Veřovicích Základní kynologická organizace č. 663 Veřovice pořádá XXIV. ROČNÍK ZÁVODU O CENU VEŘOVIC A XVI. ROČNÍK MEMORIÁLU KARLA ŠKARPY Kynologické cvičiště ve Veřovicích 10. října 2015 Organizační výbor Ředitel

Více

Kde nás najdete: Těšíme se na vaši účast!!!

Kde nás najdete: Těšíme se na vaši účast!!! Kde nás najdete: Pojedete po výpadovce E605 z Plzně na Stříbro. Za cedulí Plzeň cca po 1,5 km (tj. ještě před Křimicemi), těsně za Keramikou Soukup (bude vpravo) a za Českou poštou a Stavebninami Škopek

Více

2. závod seriálu Ligy Olomouckého kraje

2. závod seriálu Ligy Olomouckého kraje K y n o l o g i c k ý k l u b H v ě z d a Š t e r n b e r k 2. závod seriálu Ligy Olomouckého kraje www.kk-hvezda-sternberk.com 1. Všeobecná ustanovení Datum konání: 8. května 2010 Rozhodčí: Prokopová

Více

1. Všeobecná ustanovení

1. Všeobecná ustanovení Datum konání: 9. května 2015 1. Všeobecná ustanovení Rozhodčí: Ředitel závodu: Figurant: Kategorie: Milan Mnich Josef Surovec Kamila Bojanovská v jednání ZZO dle NZŘ bez speciálních cviků ZVV1 speciál

Více

Základní kynologická organizace č. 471. Písek

Základní kynologická organizace č. 471. Písek Základní kynologická organizace č. 471 Písek pořádá dne 13. dubna 2013 1. ročník závodu Soutěžní kategorie : - A NZŘ - ZVV1 poslušnost a obrana (rukáv) - účast bez omezení - B TART - T1 - poslušnost a

Více

Stanovy spolku Mushing team Ostrava, z.s.

Stanovy spolku Mushing team Ostrava, z.s. Stanovy spolku Mushing team Ostrava, z.s. Čl. 1 Název a sídlo Spolek Mushing team Ostrava, z.s. (dále jen spolek MTO ) je právnickou osobou založenou v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

O POHÁR VETERINÁRNÍ KLINIKY MEDIPET

O POHÁR VETERINÁRNÍ KLINIKY MEDIPET KVC Zlín Mladcová pořádá 6.ročník stopařského závodu O POHÁR VETERINÁRNÍ KLINIKY MEDIPET 2.10.2010 ORGANIZAČNÍ VÝBOR Pořadatel akce - KVC Zlín Mladcová (www.kvczlin.wz.cz) Vedoucí závodu - Pavla Ostrčilíková

Více

XXXII. MEZINÁRODNÍ KLUBOVÉ VŠESTRANNÉ ZKOUŠKY slídičů (CACIT, res. CACIT, CACT, res. CACT)

XXXII. MEZINÁRODNÍ KLUBOVÉ VŠESTRANNÉ ZKOUŠKY slídičů (CACIT, res. CACIT, CACT, res. CACT) ČMKU, Českomoravská kynologická jednota, Klub chovatelů loveckých slídičů ČMMJ - Okresní myslivecký spolek Cheb ve spolupráci pořádají XXXII. MEZINÁRODNÍ KLUBOVÉ VŠESTRANNÉ ZKOUŠKY slídičů (CACIT, res.

Více

Kynologický klub JÍLOVÉ U PRAHY Region TART Jílové u Prahy. Pořádá dne XI. ročník závodu O JÍLOVSKÝ DUKÁT

Kynologický klub JÍLOVÉ U PRAHY Region TART Jílové u Prahy. Pořádá dne XI. ročník závodu O JÍLOVSKÝ DUKÁT Kynologický klub JÍLOVÉ U PRAHY Region TART Jílové u Prahy Pořádá dne 4. 5. 2019 XI. ročník závodu O JÍLOVSKÝ DUKÁT Místo konání: Kynologické cvičiště Jílové u Prahy Na Rotlevu Kategorie soutěže 1) ZMT

Více

VÁNOČNÍ OBRANÁŘSKÝ ZÁVOD

VÁNOČNÍ OBRANÁŘSKÝ ZÁVOD VÁNOČNÍ OBRANÁŘSKÝ ZÁVOD 10.12.2016 v Žamberku Hlavní sponzor závodu: Vážení přátelé, ZKO Žamberk č.497 pořádá 17. ročník Vánočního obranářského závodu, na který Vás co nejsrdečněji zveme. Termín konání:

Více

Stanovy Spolku Akvatera

Stanovy Spolku Akvatera Stanovy Spolku Akvatera 1) Vymezení spolku Spolek Akvatera je spolkem ve smyslu Občanského zákoníku - č. 89/2012 Sb.. Členy spolku jsou chovatelé akvarijních rybek, terarijních zvířat, okrasného ptactva

Více

I.ročník otevřené kynologické soutěže ,,LIPENSKÝ SPECIÁL. Dne 9.6.2012 v Lipníku nad Bečvou. Místo konání soutěže:

I.ročník otevřené kynologické soutěže ,,LIPENSKÝ SPECIÁL. Dne 9.6.2012 v Lipníku nad Bečvou. Místo konání soutěže: I.ročník otevřené kynologické soutěže,,lipenský SPECIÁL Dne 9.6.2012 v Lipníku nad Bečvou Místo konání soutěže: Soutěž proběhne v areálu kynologického klubu v Lipníku nad Bečvou ORGANIZACE: Čestný ředitel:

Více

2) Příprava rozpočtu na rok ) Informace z revize, revizní zpráva 4) Kurzy v roce ) Aktualizace vnitřních předpisů 6) Jarní soutěž O Drahel

2) Příprava rozpočtu na rok ) Informace z revize, revizní zpráva 4) Kurzy v roce ) Aktualizace vnitřních předpisů 6) Jarní soutěž O Drahel Zápis členské schůze Kynologického klubu Drahelčice Rudná, o.s. ze dne 28.11.2009 Program: 1) Volba zapisovatele a ověřovatele 2) Schválení programu 3) Schválení úpravy rozpočtu č. 2/2009 4) Příprava rozpočtu

Více

Chlumec nad Cidlinou

Chlumec nad Cidlinou 127. Základní kynologická organizace Chlumec nad Cidlinou za laskavé podpory Staffordshire Bull Terier Clubu CZ a Beagle Clubu ČR Vás srdečně zve na IV. ročník Celostátní soutěže malých plemen dle NZŘ

Více

STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ KYNOLOGICKÝ KLUB DRAHELČICE RUDNÁ, o.s.

STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ KYNOLOGICKÝ KLUB DRAHELČICE RUDNÁ, o.s. STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ KYNOLOGICKÝ KLUB DRAHELČICE RUDNÁ, o.s. Preambule Kynologický klub Drahelčice Rudná, o.s. je dobrovolné nepolitické sdružení chovatelů, majitelů a zájemců o výcvik psů všech

Více

Chlumec nad Cidlinou za laskavé podpory. III. ročník Celostátní soutěže malých plemen dle NZŘ

Chlumec nad Cidlinou za laskavé podpory. III. ročník Celostátní soutěže malých plemen dle NZŘ 127. Základní kynologická organizace Chlumec nad Cidlinou za laskavé podpory Klubu výcviku malých plemen ČR Staffordshire Bull Terier Clubu CZ Beagle Clubu ČR Vás srdečně zve na III. ročník Celostátní

Více

STANOVY Agility Mladá Boleslav o.s.

STANOVY Agility Mladá Boleslav o.s. STANOVY Agility Mladá Boleslav o.s. Čl.1 Název, působnost a sídlo 1. Název skupiny je Agility Mladá Boleslav o.s. Zkrácený název Agility MB o.s. 2. Sídlo Agility Mladá Boleslav o.s. je Žižkova 515, Mladá

Více

NOČNÍ OBRANÁŘSKÝ ZÁVOD

NOČNÍ OBRANÁŘSKÝ ZÁVOD Základní kynologická organizace č. 663 Veřovice pořádá NOČNÍ OBRANÁŘSKÝ ZÁVOD Kynologické cvičiště ve Veřovicích 18. června 2016 Organizační výbor Ředitel závodu: Vendula Sopúchová Hlavní pořadatel: Pavel

Více

Kynologický klub Štramberk a město Štramberk. Vás zvou na V. ročník závodu O ŠTRAMBERSKÉ UCHO

Kynologický klub Štramberk a město Štramberk. Vás zvou na V. ročník závodu O ŠTRAMBERSKÉ UCHO Kynologický klub Štramberk a město Štramberk Vás zvou na V. ročník závodu O ŠTRAMBERSKÉ UCHO Datum konání: 11.10.2014 Uzávěrka přihlášek: 3.10.2014 Místo konání: fotbalové hřiště v obci Ženklava Kategorie:

Více

Fotbalové hřiště Kostelec ( u Zlína ) neděle 9.9.2012. www.zavody.websnadno.cz. psizavody2@seznam.cz

Fotbalové hřiště Kostelec ( u Zlína ) neděle 9.9.2012. www.zavody.websnadno.cz. psizavody2@seznam.cz Fotbalové hřiště Kostelec ( u Zlína ) neděle 9.9.2012 www.zavody.websnadno.cz psizavody2@seznam.cz Předběžný harmonogram: 7:00 8:00 Přejímka, kontrola očkovacích průkazů ( u vstupu) 8:30 Zahájení (losování

Více

Vás zvou na VÍKEND S JEZEVČÍKEM. od 9:00 do CO KDO VYDRŽÍ. NEDĚLE 7.6.2015 Klubová výstava

Vás zvou na VÍKEND S JEZEVČÍKEM. od 9:00 do CO KDO VYDRŽÍ. NEDĚLE 7.6.2015 Klubová výstava Klub chovatelů jezevčíků ČR - Středočeská pobočka a Praha, Vás zvou na VÍKEND S JEZEVČÍKEM AREÁL HOTELU NA STATKU, NEPŘEVÁZKA (45 km od Prahy, sjezd č. 40 z dálnice Praha- Mladá Boleslav) PROGRAM SOBOTA:

Více

ZKO Písek ve spolupráci se SKS TART region Lišov pořádají X. ročník stopařského závodu

ZKO Písek ve spolupráci se SKS TART region Lišov pořádají X. ročník stopařského závodu ZKO Písek ve spolupráci se SKS TART region Lišov pořádají X. ročník stopařského závodu Závod se koná ve dnech 4. - 5. října 2014 v areálu chatového tábora Počta u Lučkovic poblíž obce Mirotice, okr. Písek.

Více

Pod povrchem podpovrchem@seznam.cz www.cajovna.pt.sweb.cz Velké náměstí 44 383 01 Prachatice. STANOVY občanského sdružení.

Pod povrchem podpovrchem@seznam.cz www.cajovna.pt.sweb.cz Velké náměstí 44 383 01 Prachatice. STANOVY občanského sdružení. STANOVY občanského sdružení Pod povrchem Podle zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, ve znění pozdějších předpisů, jsou přijaty následující stanovy: Část I. - Základní údaje 1. Název a sídlo sdružení:

Více

Chlumec nad Cidlinou

Chlumec nad Cidlinou 127. Základní kynologická organizace Chlumec nad Cidlinou za laskavé podpory Staffordshire Bull Terier Clubu CZ a Beagle Clubu ČR Vás srdečně zve na V. ročník Celostátní soutěže malých plemen dle NZŘ 22.

Více

SKS TART region Lišov ve spolupráci se ZKO Písek a Policií ČR pořádají XIII. ročník stopařského závodu

SKS TART region Lišov ve spolupráci se ZKO Písek a Policií ČR pořádají XIII. ročník stopařského závodu SKS TART region Lišov ve spolupráci se ZKO Písek a Policií ČR pořádají XIII. ročník stopařského závodu Závod se koná ve dnech 14. - 15. října 2017 v areálu RZ Lučkovice, poblíž obce Mirotice, okr. Písek.

Více

,,LIPENSKÝ SPECIÁL o pohár starosty města

,,LIPENSKÝ SPECIÁL o pohár starosty města II.ročník otevřené kynologické soutěže,,lipenský SPECIÁL o pohár starosty města Dne 24. a 25. května 2013 v Lipníku nad Bečvou Místo konání soutěže: Soutěž proběhne v areálu kynologického klubu v Lipníku

Více

Tenisový klub Mníšek, o.s.

Tenisový klub Mníšek, o.s. Hospodářský a organizační řád Znění platné ke dni 10.4.2007 Kytínská 925 252 10 Mníšek pod Brdy Hospodářský a organizační řád 1 Úvodní ustanovení 1.1 Hospodářský a organizační řád Tenisového klubu Mníšek,

Více

O pohár starosty města Strmilov

O pohár starosty města Strmilov Kynologický klub Strmilov ve spolupráci se SZKČ Jindřichův Hradec pořádá 2. ročník obranářského závodu O pohár starosty města Strmilov Termín: sobota 30.3.2013 Místo: cvičák Strmilov Prezentace: 7:30 8:30

Více

ČMMJ OMS Ústí nad Orlicí ve spolupráci s KCHHMO. pořádají 2. srpna 2014. v honitbách MS Háje Sloupnice MS Březina České Heřmanice

ČMMJ OMS Ústí nad Orlicí ve spolupráci s KCHHMO. pořádají 2. srpna 2014. v honitbách MS Háje Sloupnice MS Březina České Heřmanice ČMMJ OMS Ústí nad Orlicí ve spolupráci s KCHHMO pořádají 2. srpna 2014 v honitbách MS Háje Sloupnice MS Březina České Heřmanice Klubové Lesní zkoušky U Mudáka na Džbánovci Organizační výbor Ředitel zkoušek:

Více

Málinka z.s. Čl. 1 Název, sídlo. Čl. 2 Právní postavení spolku

Málinka z.s. Čl. 1 Název, sídlo. Čl. 2 Právní postavení spolku STANOVY SPOLKU Málinka z.s. Název spolku: Málinka z.s. Sídlo spolku: Nemile 90, 789 01 Zábřeh Čl. 1 Název, sídlo Čl. 2 Právní postavení spolku 1. Spolek je dobrovolný, nezávislý, sdružující rodiče a příznivce

Více

v sobotu 11. července 2015

v sobotu 11. července 2015 Moravskoslezský bulldog-mops klub pořádá v sobotu 11. července 2015 v oranžerii zámeckého hotelu Maxmilian zámek Loučeň, PSČ 289 37, okr. Nymburk N 50' 17.143, E 15' 01.204, www.zamekloucen.cz Klubovou

Více

IV. SETKÁNÍ SE PSY LVT

IV. SETKÁNÍ SE PSY LVT IV. SETKÁNÍ SE PSY LVT 8.7.-21.7. proběhne v ZKO Kácov IV.ročník setkání se psy LVT se zaměřením na sportovní kynologii, agility a TART. Tato setkání jsou vhodná pro všechna plemena i neplemena, pro začínající

Více

pořádá 34. ročník podzimních kynologických závodů Markvartovice dne

pořádá 34. ročník podzimních kynologických závodů Markvartovice dne ZKO Markvartovice pořádá 34. ročník podzimních kynologických závodů Markvartovice dne 15.10.2016 Program: 7:30 hod. prezentace 7:30 hod. veterinární prohlídka 7:45 hod. zahájení závodu 8:00 hod. start

Více

Brdský zálesák Mníšek pod Brdy. Stanovy spolku

Brdský zálesák Mníšek pod Brdy. Stanovy spolku Brdský zálesák Mníšek pod Brdy Stanovy spolku Čl. I Název a sídlo Brdský zálesák (dále jen spolek ) má své sídlo v Mníšku pod Brdy, na adrese Městské kulturní středisko, V Lipkách 610, 252 10 Mníšek pod

Více

Active Dog o. s. Preambule

Active Dog o. s. Preambule STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ Active Dog o. s. Preambule Active Dog, o. s. je dobrovolné nepolitické sdružení chovatelů, majitelů a zájemců o výcvik psů všech plemen včetně kříženců zřízený za účelem provozování

Více

STANOVY ČSS, z.s. SSK V Chaloupkách Pobočný spolek, reg. č (dále jen stanovy a SSK ) OBSAH

STANOVY ČSS, z.s. SSK V Chaloupkách Pobočný spolek, reg. č (dále jen stanovy a SSK ) OBSAH STANOVY ČSS, z.s. SSK V Chaloupkách (dále jen stanovy a SSK ) OBSAH Čl. 1 Základní ustanovení Čl. 2 Orgány SSK Čl. 3 Hospodaření SSK Čl. 4 Podmínky pro vznik členství a hostování Čl. 5 Čestné členství

Více

Rozhodčí: Christian Steinlechner (Rakousko) OB2,OB3 Lukáš Jánský (CZ) OBZ, OB1 Stewardi: Anna Musilová OBZ, OB1 Zuzana Coufalová OB2, OB3

Rozhodčí: Christian Steinlechner (Rakousko) OB2,OB3 Lukáš Jánský (CZ) OBZ, OB1 Stewardi: Anna Musilová OBZ, OB1 Zuzana Coufalová OB2, OB3 Rozhodčí: Christian Steinlechner (Rakousko) OB2,OB3 Lukáš Jánský (CZ) OBZ, OB1 Stewardi: Anna Musilová OBZ, OB1 Zuzana Coufalová OB2, OB3 Datum konání: 5.-6.listopadu 2016 Místo konání: Krytá kynologická

Více

ZVV 1 speciál / beze stop, střelby a obrany ZVV 1 / beze stop IPO 3 / beze stop SPECIÁLNÍ DISCIPLÍNY:

ZVV 1 speciál / beze stop, střelby a obrany ZVV 1 / beze stop IPO 3 / beze stop SPECIÁLNÍ DISCIPLÍNY: Vážení přátelé, Základní kynologická organizace v Hranicích Vás srdečně zve na 14. ročník závodu O POHÁR STAROSTY MĚSTA HRANICE dne 25. července 2015 ZVV 1 speciál / beze stop, střelby a obrany ZVV 1 /

Více

Spolek rodičů a přátel školy při ZŠ E. Nápravníka Býšť, okres Pardubice

Spolek rodičů a přátel školy při ZŠ E. Nápravníka Býšť, okres Pardubice Spolek rodičů a přátel školy při ZŠ E. Nápravníka Býšť, okres Pardubice Stanovy spolku I. Úvodní ustanovení Název spolku: Spolek rodičů a přátel školy při ZŠ E. Nápravníka Býšť, okres Pardubice Sídlo spolku:

Více

STANOVY Fotbalový klub Horažďovice, z. s.

STANOVY Fotbalový klub Horažďovice, z. s. STANOVY Fotbalový klub Horažďovice, z. s. I. Základní ustanovení Fotbalový klub Horažďovice, ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, se s účinností zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Více

SPOLEK PRO SKVRŇOV STANOVY

SPOLEK PRO SKVRŇOV STANOVY SPOLEK PRO SKVRŇOV STANOVY Čl. I Název, zkratka a sídlo Název spolku zní Spolek pro Skvrňov. Používaná zkratka spolku je SpS (dále jen spolek nebo SpS). Sídlem SpS je: Skvrňov č.p. 30, 281 44. Spolek pro

Více

Kategorie: PROPOZICE Hafani Bafani. Soutěž se psy:

Kategorie: PROPOZICE Hafani Bafani. Soutěž se psy: Kynologický klub Biskupice a DDM Luhačovice pořádají 10.ročník zábavného odpoledne plného her, soutěží a zábavy pro děti i dospělé a jejich čtyřnohé psí kamarády s PP i bez PP PROPOZICE Hafani Bafani DATUM

Více

S T A N O V Y. upravující v souladu s ustanovením z. č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, v platném znění právní vztahy sportovního klubu

S T A N O V Y. upravující v souladu s ustanovením z. č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, v platném znění právní vztahy sportovního klubu S T A N O V Y upravující v souladu s ustanovením z. č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, v platném znění právní vztahy sportovního klubu čl. 1 Název sídlo: 1. Název sportovní asociace je: Česká asociace

Více

PODKRUŠNOHORSKOU OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ LOVECKÝCH PLEMEN

PODKRUŠNOHORSKOU OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ LOVECKÝCH PLEMEN ČESKOMORAVSKÁ KYNOLOGICKÁ JEDNOTA VÝSTAVNÍ VÝBOR CHOMUTOV pořádá PODKRUŠNOHORSKOU OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ LOVECKÝCH PLEMEN 11. května 2013 zámecký park Červeného hrádku u Jirkova I. uzávěrka - 29. 3. 2013

Více

Hrací řád. 1. Dvorce jsou otevřeny denně od 8:00 do setmění. Požadavky na hru před 8:00 je třeba dohodnout se správcem areálu.

Hrací řád. 1. Dvorce jsou otevřeny denně od 8:00 do setmění. Požadavky na hru před 8:00 je třeba dohodnout se správcem areálu. Hrací řád 1. Dvorce jsou otevřeny denně od 8:00 do setmění. Požadavky na hru před 8:00 je třeba dohodnout se správcem areálu. 2. Oprávnění ke hře mají členové oddílu po zaplacení příspěvků a splnění brigádnické

Více

OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ všech plemen spojenou s

OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ všech plemen spojenou s Českomoravská kynologická jednota Výstavní výbor Olomouc pořádá pod záštitou hejtmana Olomouckého kraje Ing. Jiřího Rozbořila a primátora města Olomouc Martina Novotného OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ všech plemen

Více

ZVV 1 speciál / beze stop, střelby a obrany ZVV 1 / beze stop IPO 3 / beze stop SPECIÁLNÍ DISCIPLÍNY:

ZVV 1 speciál / beze stop, střelby a obrany ZVV 1 / beze stop IPO 3 / beze stop SPECIÁLNÍ DISCIPLÍNY: Vážení přátelé, Základní kynologická organizace v Hranicích Vás srdečně zve na 13. ročník závodu O POHÁR STAROSTY MĚSTA HRANICE dne 26.července 2014 letos v novém ZVV 1 speciál / beze stop, střelby a obrany

Více

Kynologický klub Štramberk a město Štramberk Vás zvou na VI. ročník závodu O ŠTRAMBERSKÉ UCHO

Kynologický klub Štramberk a město Štramberk Vás zvou na VI. ročník závodu O ŠTRAMBERSKÉ UCHO Kynologický klub Štramberk a město Štramberk Vás zvou na VI. ročník závodu O ŠTRAMBERSKÉ UCHO Datum konání: 26.9.2015 Uzávěrka přihlášek: 18.9.2015 Místo konání: Kategorie: fotbalové hřiště v obci Ţenklava

Více

Stanovy Sdružení rybářů Okoun Chvalovice

Stanovy Sdružení rybářů Okoun Chvalovice Stanovy Sdružení rybářů Okoun Chvalovice Část první všeobecná ustanovení 1 Základní ustanovení 1. Sdružení rybářů Okoun Chvalovice (dále jen sdružení) je občanským sdružením podle zákona čís. 83/1990 Sb.

Více

Společnost dechové hudby člen AHUV, z. s. Stanovy spolku

Společnost dechové hudby člen AHUV, z. s. Stanovy spolku Společnost dechové hudby člen AHUV, z. s. Stanovy spolku Čl. I Název a sídlo Společnost dechové hudby člen AHUV, z. s. (dále jen spolek ) má své sídlo v Praze, na adrese Radlická 99, 150 00. Čl. II Účel

Více

Směrnice. o zásadách členství v TJ a úhradě členských příspěvků. Platí od 01. 01. 2015. v Novém Sedle, 15. 12. 2014 schváleno na řádném jednání VV TJ

Směrnice. o zásadách členství v TJ a úhradě členských příspěvků. Platí od 01. 01. 2015. v Novém Sedle, 15. 12. 2014 schváleno na řádném jednání VV TJ Tělovýchovná jednota Baník Union Nové Sedlo, o.s. Masarykova 534, 357 34 Nové Sedlo Směrnice o zásadách členství v TJ Platí od 01. 01. 2015 v Novém Sedle, 15. 12. 2014 schváleno na řádném jednání VV TJ

Více

PLÁNOVANÉ ŠKOLÍCÍ AKCE 2018 MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE ČKS

PLÁNOVANÉ ŠKOLÍCÍ AKCE 2018 MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE ČKS PLÁNOVANÉ ŠKOLÍCÍ AKCE 2018 MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE ČKS SEMINÁŘ + ŠKOLENÍ FIGURANTŮ 3.-4.3.2018 ŠKOLENÍ INSTRUKTORŮ VÝCVIKU 17.-18.3.2018 ŠKOLENÍ KRAJSKÝCH A SVAZOVÝCH KLADEČŮ 24.3.2018 SEMINÁŘ FIGURANTŮ

Více

Spolek rodičů a přátel při Základní škole v Rokytnici v Orlických horách. Stanovy spolku

Spolek rodičů a přátel při Základní škole v Rokytnici v Orlických horách. Stanovy spolku Spolek rodičů a přátel při Základní škole v Rokytnici v Orlických horách Stanovy spolku Čl. I Název a sídlo Spolek rodičů a přátel při Základní škole v Rokytnici v Orlických horách (dále jen spolek ) má

Více

SHIH-TZU KLUB EVROPA S T A N O V Y

SHIH-TZU KLUB EVROPA S T A N O V Y SHIH-TZU KLUB EVROPA S T A N O V Y STANOVY S H I H - T Z U KLUBU E V R O P A ****************************************************** Chovatelský klub psů tibetského plemene S H I H - T Z U (dále jen klub)

Více

Základní kynologická organizace č. 663 Veřovice. pořádá. Kynologické cvičiště ve Veřovicích

Základní kynologická organizace č. 663 Veřovice. pořádá. Kynologické cvičiště ve Veřovicích Základní kynologická organizace č. 663 Veřovice pořádá XXIII. ROČNÍK ZÁVODU O CENU VEŘOVIC A XV. ROČNÍK MEMORIÁLU KARLA ŠKARPY Kynologické cvičiště ve Veřovicích 4. října 2014 Organizační výbor Ředitel

Více

Stanovy HOROLEZCI Jeseník, z. s.

Stanovy HOROLEZCI Jeseník, z. s. Stanovy HOROLEZCI Jeseník, z. s. Čl. I Základní ustanovení 1. HOROLEZCI Jeseník, z. s. (dále jen spolek ) je dobrovolné sdružení fyzických osob, které je založeno v souladu s příslušnými ustanoveními zákona

Více

Propozice. Výcvikové setkání plemene NSDTR

Propozice. Výcvikové setkání plemene NSDTR Propozice Výcvikové setkání plemene NSDTR KDY: 7.10.-9. 10. 2016 KDE: Hotel Amerika Velké Meziříčí PŘÍJEZD: V pátek 7. 10. 2016 v odpoledních hodinách. UBYTOVÁNÍ / STRAVOVÁNÍ /CENA: Ubytovaní budeme na

Více

Stanovy Spolku rodičů a přátel školy při ZUŠ F. Pišingera, Trhové Sviny

Stanovy Spolku rodičů a přátel školy při ZUŠ F. Pišingera, Trhové Sviny Stanovy Spolku rodičů a přátel školy při ZUŠ F. Pišingera, Trhové Sviny Sokolská 1052, 374 01 Spolek podporující činnost žáků ZUŠ F. Pišingera, Trhové Sviny. Rodiče, zákonní zástupci a přítomní přátelé

Více

STANOVY KLUBU ČESKÝCH TURISTŮ TÁBOR

STANOVY KLUBU ČESKÝCH TURISTŮ TÁBOR STANOVY KLUBU ČESKÝCH TURISTŮ TÁBOR se sídlem v Táboře, Fügnerova 822 Obsah: I. STATUT A POSLÁNÍ KLUBU A. Název a sídlo B. Statut klubu C. Poslání klubu II. ORGANIZAČNÍ STRUKTURA III. ČLENSTVÍ V KLUBU

Více

PODKRUŠNOHORSKOU OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ LOVECKÝCH PLEMEN

PODKRUŠNOHORSKOU OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ LOVECKÝCH PLEMEN ČESKOMORAVSKÁ KYNOLOGICKÁ JEDNOTA VÝSTAVNÍ VÝBOR CHOMUTOV pořádá PODKRUŠNOHORSKOU OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ LOVECKÝCH PLEMEN spojenou s KLUBOVOU VÝSTAVOU KLUBU CHOVATELŮ ČESKÝCH FOUSKŮ a SPECIÁLNÍ VÝSTAVOU

Více

pořádá 2. ročník závodu

pořádá 2. ročník závodu pořádá 2. ročník závodu DNE 17. 10. 2015 Kategorie ZMT,T1,T2, OPT1, SPT1 V plném rozsahu dle zkušebního řádu. při splnění bodového limitu se zápisem zkoušky + vložená samostatná disciplína na ringo oblek

Více

Klíč spolek invalidů Cvikov, z.s. Stanovy spolku

Klíč spolek invalidů Cvikov, z.s. Stanovy spolku Klíč spolek invalidů Cvikov, z.s. Stanovy spolku Název spolku : Klíč spolek invalidů Cvikov, z.s. čl. I. Název a sídlo Sídlo spolku : Městský úřad, Náměstí Osvobození 63, Cvikov, PSČ 471 54 čl. II. Účel

Více

23. ročník Stopařského přeboru

23. ročník Stopařského přeboru ZKO Nový Malín a Policie České republiky KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE OLOMOUCKÉHO KRAJE ODBOR SLUŢBY POŘÁDKOVÉ POLICIE ODDĚLENÍ SLUŢEBNÍ KYNOLOGIE SKUPINA ZÁKLADNÍCH KYNOLOGICKÝCH ČINNOSTÍ ŠUMPERK pořádá

Více

Stanovy. Klubu Brno Hády,z.s. Schváleno členskou schůzí Klubu Brno Hády,z.s. dne 27. března Stránka 1 z 7

Stanovy. Klubu Brno Hády,z.s. Schváleno členskou schůzí Klubu Brno Hády,z.s. dne 27. března Stránka 1 z 7 Stanovy Klubu Brno Hády,z.s. Schváleno členskou schůzí Klubu Brno Hády,z.s. dne 27. března 2015 Stránka 1 z 7 Stanovy Klubu Brno Hády, z.s. Článek 1 Název a sídlo Klubu Brno Hády, z.s. 1. Klub Brno Hády

Více

STANOVY SPOLKU KRČÍN

STANOVY SPOLKU KRČÍN STANOVY SPOLKU KRČÍN Název spolku: Spolek Krčín (dále jen spolek). Článek I Název spolku Článek II Sídlo spolku Sídlo spolku je na adrese:.. Nové Město nad Metují Článek III Právní postavení spolku 1.

Více

Stanovy Spolku přátel SŠ obchodu, služeb a podnikání a VOŠ Kněžskodvorská 33/A 370 04 České Budějovice

Stanovy Spolku přátel SŠ obchodu, služeb a podnikání a VOŠ Kněžskodvorská 33/A 370 04 České Budějovice I.Název spolku Stanovy Spolku přátel SŠ obchodu, služeb a podnikání a VOŠ Kněžskodvorská 33/A 370 04 České Budějovice Spolek přátel SŠ OSaP a VOŠ, Kněžskodvorská 33/A, 370 04 České Budějovice (dále jen

Více

V souladu s 6 zákona č. 83/1990Sb., o sdružování občanů v platném znění, předkládá přípravný výbor ve složení:

V souladu s 6 zákona č. 83/1990Sb., o sdružování občanů v platném znění, předkládá přípravný výbor ve složení: Ministerstvo vnitra ČR- odbor všeobecné správy oddělení volební a sdružování, úsek sdružování Náměstí Hrdinů 3 140 21 Praha 4 Věc: písemný návrh na registraci občanského sdružení V souladu s 6 zákona č.

Více

Tělovýchovná jednota Přelovice, z.s.

Tělovýchovná jednota Přelovice, z.s. STANOVY Tělovýchovná jednota Přelovice, z.s. I. Úvodní ustanovení 1. Tělovýchovná jednota Přelovice, z.s. (zapsaný spolek) je spolkem dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Více

Ubytovací podmínky Chalupy Žernovka

Ubytovací podmínky Chalupy Žernovka Ubytovací podmínky Chalupy Žernovka Vážení a milí hosté, vítáme Vás v naší chalupě a dovolte, abychom Vás seznámili s pravidly provozu: * Po příjezdu host předloží svůj platný občanský průkaz nebo cestovní

Více

Klub chovatelů špiců

Klub chovatelů špiců Klub chovatelů špiců pořádá ve dnech 14. 5. a 15. 5. 2016 Speciální a Klubovou výstavu špiců a Thai Bangkaew Dog v kynologickém areálu MSKS ve Zbraslavi u Brna 14. 5. 2016 Speciální výstava 15. 5. 2016

Více

Výbor ZKO se sešel celkem čtyřikrát. Kromě zajišťování běžného chodu klubu jako je organizace a plánování akcí se výbor zabýval těmito záležitostmi.

Výbor ZKO se sešel celkem čtyřikrát. Kromě zajišťování běžného chodu klubu jako je organizace a plánování akcí se výbor zabýval těmito záležitostmi. Zápis z členské schůze 10.1.2015 Přítomno: 28 Omluveni: 4 Zpráva o činnosti výboru ZKO za rok 2014 Výbor ZKO se sešel celkem čtyřikrát. Kromě zajišťování běžného chodu klubu jako je organizace a plánování

Více

INTERNÍ ŘÁD HOKEJOVÉHO ODDÍLU TJ LOKOMOTIVA ČESKÁ TŘEBOVÁ

INTERNÍ ŘÁD HOKEJOVÉHO ODDÍLU TJ LOKOMOTIVA ČESKÁ TŘEBOVÁ INTERNÍ ŘÁD HOKEJOVÉHO ODDÍLU TJ LOKOMOTIVA ČESKÁ TŘEBOVÁ Valná hromada hokejového oddílu TJ Lokomotiva Česká Třebová (dále jen hokejový oddíl ) přijala na své schůzi konané dne 26. února 2011 Interní

Více

Česká asociace pro aktivní rozvoj dětí, z.s. - CAPARD. Stanovy spolku. čl. 1. Název, forma, sídlo

Česká asociace pro aktivní rozvoj dětí, z.s. - CAPARD. Stanovy spolku. čl. 1. Název, forma, sídlo Česká asociace pro aktivní rozvoj dětí, z.s. - CAPARD Stanovy spolku čl. 1 Název, forma, sídlo (1) Spolek Česká asociace pro aktivní rozvoj dětí, z.s., (dále jen CAPARD ) je právnickou osobou založenou

Více

Klub chovatelů špiců

Klub chovatelů špiců Klub chovatelů špiců pořádá dne 22. 10. 2014 speciální výstavu špiců při Evropské výstavě psů Místo konání: hala kynologického klubu Zetor Brno, Jedovnická ul. 7a, 628 00 Brno - Líšeň GPS souřadnice: Loc:

Více

STANOVY. Sportovní klub Nýrov, o.s. I. Základní ustanovení

STANOVY. Sportovní klub Nýrov, o.s. I. Základní ustanovení STANOVY Sportovní klub Nýrov, o.s. I. Základní ustanovení 1. Sportovní klub Nýrov, o.s. (dále jen SK Nýrov ) je dobrovolným občanským sdružením fyzických osob, podle zákona č. 83/1990 SB., o sdružování

Více

SPECIÁLNÍ VÝSTAVA AMERICKÝCH KOKRŠPANĚLŮ. sobota 21. listopadu 2015 Motel ŽELEZNÉ HORY, Kojice u Chvaletic

SPECIÁLNÍ VÝSTAVA AMERICKÝCH KOKRŠPANĚLŮ. sobota 21. listopadu 2015 Motel ŽELEZNÉ HORY, Kojice u Chvaletic Českomoravská kynologická unie Český kynologický svaz American Cocker Club ČR SPECIÁLNÍ VÝSTAVA AMERICKÝCH KOKRŠPANĚLŮ sobota 21. listopadu 2015 Motel ŽELEZNÉ HORY, Kojice u Chvaletic Program: 9.00 10.30

Více

Stanovy zapsaného spolku. KRPS, z.s. Klub rodičů a přátel

Stanovy zapsaného spolku. KRPS, z.s. Klub rodičů a přátel Stanovy zapsaného spolku KRPS, z.s. Klub rodičů a přátel V Lipníku nad Bečvou dne 22. prosince 2016 I. Úvodní ustanovení 1. Klub rodičů a přátel Sluníčka, dále jen ve zkratce KRPS, z.s., je nezávislým

Více

STANOVY spolku Tenisový klub Bzenec z.s.

STANOVY spolku Tenisový klub Bzenec z.s. STANOVY spolku Tenisový klub Bzenec z.s. Čl. 1 Název a sídlo Název spolku : Tenisový klub Bzenec z.s. (dále jen spolek) Sídlo spolku : Sportovní 1585, Bzenec, PSČ 696 81 IČ : 26633825 Čl. 2 Postavení spolku

Více

Stanovy Klubu leteckých modelářů BRNO, o.s.

Stanovy Klubu leteckých modelářů BRNO, o.s. KLM Brno Stanovy klubu Strana 1 z 5 Stanovy Klubu leteckých modelářů BRNO, o.s. Preambule Klub leteckých modelářů Brno, o.s. (dále jen KLM Brno) je dobrovolné zájmové občanské sdružení leteckých modelářů

Více

Stanovy občanského sdružení LEPŠÍ KOSTELEC o.s.

Stanovy občanského sdružení LEPŠÍ KOSTELEC o.s. Stanovy občanského sdružení LEPŠÍ KOSTELEC o.s. Název a sídlo: Občanského sdružení, které bude užívat název LEPŠÍ KOSTELEC o.s., se sídlem Smržická 884, 798 41 Kostelec na Hané (IČO: 28553837). Místem

Více

Stanovy KK VFU Brno nabyté účinnosti a platné ode dne 1.7. 2010

Stanovy KK VFU Brno nabyté účinnosti a platné ode dne 1.7. 2010 Stanovy KK VFU Brno nabyté účinnosti a platné ode dne 1.7. 2010 Článek 1 Úvodní a všeobecná ustanovení 1. Název organizace zní Kynologický klub VFU (dále jen KK VFU). 2. KK VFU byl založen v roce 2002.

Více

Čl. 1 Název, forma a sídlo

Čl. 1 Název, forma a sídlo Antrodos z.s. sídlo: Jaurisova 515/4, Michle, 140 00 Praha 4 IČ: 031 85 974 zapsaný ve spolkovém rejstříku vedený u Městského soudu v Praze v oddílu L, vložce číslo 61049 Čl. 1 Název, forma a sídlo Spolek

Více

v Žamberku v areálu autocampingu u koupaliště v neděli dne Speciální výstavu landseerů se zadáváním titulu Vítěz speciální výstavy, CAC

v Žamberku v areálu autocampingu u koupaliště v neděli dne Speciální výstavu landseerů se zadáváním titulu Vítěz speciální výstavy, CAC pořádá v Žamberku v areálu autocampingu u koupaliště v neděli dne 22. 9. 2019 Speciální výstavu landseerů se zadáváním titulu Vítěz speciální výstavy, CAC Výstava proběhne v areálu autocampingu u koupaliště

Více

Spolku rodičů a přátel školy při Základní škole Sviadnov

Spolku rodičů a přátel školy při Základní škole Sviadnov STANOVY I. Úvodní ustanovení 1.1 Název spolku: Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Sviadnov (dále jen Spolek). 1.2 Sídlo Spolku: Na Závodí 70, 739 25 Sviadnov 1.3 Spolek je založený na principu

Více

Základní kynologická organizace Žernov Rýzmburk pořádá Rýzmburský kynologický závod O putovní pohár firmy ATMOS. 19. září 2009

Základní kynologická organizace Žernov Rýzmburk pořádá Rýzmburský kynologický závod O putovní pohár firmy ATMOS. 19. září 2009 Základní kynologická organizace Žernov Rýzmburk pořádá Rýzmburský kynologický závod O putovní pohár firmy ATMOS 19. září 2009 Vážení přátelé a příznivci kynologického sportu, jménem Základní kynologické

Více

Stanovy Veslařského klubu Vajgar

Stanovy Veslařského klubu Vajgar Stanovy Veslařského klubu Vajgar Čl. 1 Název a sídlo Název: Veslařský klub Vajgar, z.s. (dále též klub ) Sídlo: Nábřeží Ladislava Stehny 847/II, 377 01 Jindřichův Hradec Čl. 2 Statut klubu 1. Veslařský

Více