Vaše značka Naše značka: Vyřizuje / telefon: Místo, datum: Moravský Krumlov,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vaše značka Naše značka: Vyřizuje / telefon: Místo, datum: Moravský Krumlov,15. 12. 2015"

Transkript

1 Vaše značka Naše značka: Vyřizuje / telefon: Místo, datum: Moravský Krumlov, Věc: Výzva k podání nabídek ve výběrovém řízení u veřejné zakázky malého rozsahu o sdružených službách dodávky elektrické energie Vážená paní, Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Město Moravský Krumlov,Klášterní nám. 125, Moravský Krumlov, IČ: , si Vás dovoluji vyzvat jako zájemce o veřejnou zakázku na dodávky s názvem: V 00124A veřejná zakázka o sdružených službách dodávky elektrické energie pro město Moravský Krumlov na k podání nabídkyve výběrovém řízení u zakázky malého rozsahu na základě ustanovení 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Město Moravský Krumlovjako centrální zadavatel realizuje tímto výběrovým řízením veřejnou zakázku malého rozsahu na uzavření smlouvy o sdružených službách dodávky elektrické energie pro období od do , a to v rámci tzv. centralizovaného zadávání ve smyslu 3 zákona s tím, že centrální zadavatel ve smyslu 3 odst. 1 písm.b) zákona provádí zadávací řízení a zadává tuto veřejnou zakázku na účet pověřujících zadavatelů, jejíž seznam je Přílohou č. 6 této výzvy. Jednotliví pověřující zadavatelé jsou příspěvkovými organizacemi zřízenými centrálním zadavatelem a jsou tzv. oprávněnými zákazníky ve smyslu 2 odst. 2 písm. a) bod 17 zákona č. 458/2000 Sb. energetický zákon. Tito oprávnění zákazníci budou následně s vybraným dodavatelem, v zastoupení centrálním zadavatelem dle smlouvy o společném postupu v rámci centralizovaného zadávání a zmocnění centrálního zadavatele, uzavírat, za podmínek vzešlých z této veřejné zakázky, smlouvy o sdružených službách dodávky elektřiny pro období od do pro každé odběrné místo u zadavatele zvlášť. Zdůvodnění použití výběrového řízení mimo režim zákona o veřejných zakázkách u zakázky malého rozsahu: Viz dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Informace o předmětu veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: dodávky elektrické energie pro město Moravský Krumlov na Stručný textový popis veřejné zakázky:

2 Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky elektřinydo odběrných míst centrálního zadavatele oprávněnému zákazníkovi s převzetím závazku odebrat elektřinu z elektrizační soustavy včetně přenesené odpovědnosti za odchylku na dodavatele podle zákona š. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích (energetický zákon), ve znění pozdějších předpisů a ve smyslu vyhlášky Energetického regulačního úřadu č. 541/2005 Sb., o Pravidlech trhu s elektřinou a zásadách tvorby cena za činnost operátora trhu s elektřinou a provedení některých dalších ustanovení energetického zákona, v platném znění a dalších prováděcích vyhlášek k tomuto zákonu, z napěťové hladiny. Zadavatel si vyhrazuje právouvedené množství čerpat dle svých potřeb, tj. neodebrat popř. přečerpat stanovenépředpokládané množství. Podrobná specifikace odběrných míst odběratele (dále jen síť NN) je uvedena v příloze č. 3této výzvy. Z důvodu provozních potřeb se může zadavatel v průběhu smluvního období počet měřících nebo odběrných míst změnit, a to jak zrušením stávajících, tak zřízením nových odběrných míst. Dodavatel bude i pro tyto případy zadavatelům garantovat nabídnuté jednotkové ceny a neprodleně po oznámení zadavatelem o zřízení nového odběrného místa zahájí dodávku sdružených služeb za podmínek sjednaných v rámci této veřejné zakázky. Předmětem plnění je i zajištění regulovaného přístupu k přenosové soustavě a distribučním soustavám a zajištění systémových služeb. Rozsah plnění: předpokládaný rozsah zakázky činí cca 135,84 NTMWh/rok a 693,53 VT MWh/rok Předpokládaná hodnota zakázky je ,- Kč bez DPH. Klasifikace předmětu dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 2195/2002 a nařízení Komise č. 213/2008 Dodávka CPV elektrická energie Doba a místo realizace Doba plnění: předpoklad od do Místo plnění: odběrná místa dle Přílohy č. 3 této výzvy Identifikační údaje o veřejném zadavateli: Název zadavatele: Město Moravský Krumlov IČ zadavatele: DIČ zadavatele: CZ Sídlo zadavatele: Klášterní nám. 125, Moravský Krumlov Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Mgr. Tomáš Třetina, starosta Kontaktní osoba: Zdeněk Juránek, místostarosta Telefon:

3 Zastoupení zadavatele osobou příkazníka Zadavatel se rozhodl, přiměřeně v souladu s 151 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon ), nechat se zastoupit při výkonu práv a povinností podle zákona souvisejících s výběrovým řízením osobou níže uvedeného příkazníka. Příkazník splňuje požadavek nepodjatosti podle 74 odst. 7 zákona a je tak zmocněn k veškerým úkonům souvisejícím se zajištěním průběhu výběrového řízení. Příkazníkovi zadavatele však není uděleno zmocnění k zadání veřejné zakázky, vyloučení dodavatele z účasti v řízení, rozhodnutí o výběru nejvhodnějšího návrhu, zrušení řízení či rozhodnutí o způsobu vyřízení námitek. Osoba pověřená činnostmi zadavatele: Steska, Kavřík, advokátní kancelář, s.r.o. IČ: DIČ: Sídlo: CZ Vídeňská 228/7, Brno Kontaktní osoba Mgr. Ing. Ladislav Kavřík Telefon, fax: verejnezakazky@sklegal.cz Požadavky na prokázání splnění kvalifikace Prokázání splnění kvalifikace podle požadavků zadavatele stanovených v souladu se zákonem je předpokladem posouzení a hodnocení nabídky uchazeče v zadávacím řízení. Splněním kvalifikace se rozumí: a) splnění základních kvalifikačních předpokladů, b) splnění profesních kvalifikačních předpokladů, c) předložení čestného prohlášení o ekonomické a finanční způsobilosti uchazeče splnit zakázku d) splnění technických kvalifikačních předpokladů. Dodavatel předloží zadavateli veškeré doklady, kterými prokazuje splnění kvalifikace, ve lhůtě stanovené zadavatelem pro podání nabídky. Veškeré doklady požadované v rámci prokázání splnění kvalifikačních předpokladů postačí předložit v prosté kopii. Základní kvalifikační předpoklady Zadavatel požaduje, aby dodavatel prokázal splnění základních kvalifikačních předpokladů podle ustanovení 53 odst. 1 zákona o veřejných zakázkách, v platném znění viz příloha č. 4této výzvy. Profesní kvalifikační předpoklady

4 Zadavatel požaduje k prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů uchazeče předložení následujících dokladů: Výpis z obchodního rejstříkuči jiné evidence, je-li v ní uchazeč zapsán podle zvláštních předpisů. Doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu zakázky. Zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění (výpis z živnostenského rejstříku). Výpis z obchodního rejstříku nesmí být starší 90 dnů. Čestné prohlášení o ekonomické a finanční způsobilosti Zadavatel požaduje, aby uchazeč předložil čestné prohlášení o své ekonomické a finanční způsobilosti splnit veřejnou zakázku viz příloha č. 5této výzvy. Technické kvalifikační předpoklady Zadavatel nepožaduje prokázání technických kvalifikačních předpokladů. Důsledek nesplnění kvalifikace Nesplní-li dodavatel kvalifikaci v požadovaném rozsahu, bude vyloučen z účasti ve výběrovém řízení. Vyloučení zadavatel uchazeči oznámí. Obchodní podmínky Návrh smlouvy Uchazeč je povinen v nabídce předložit návrh smlouvy, ve kterém budou obsaženy všechny podmínky a požadavky zadavatele definované ve výzvě. Návrh smlouvy musí dále plně respektovat ustanovení obecně závazných právních předpisů. Návrh smlouvy musí být ze strany uchazeče podepsán osobou oprávněnou jednat za uchazeče nebo osobou příslušně zmocněnou. V návrhu smlouvy je uchazeč povinen plně respektovat vedle níže uvedených obchodních podmínek také požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny. Nedodržení obchodních podmínek může být důvodem k vyřazení uchazeče z další účasti v zadávacím řízení. Pro jednotlivá odběrná místa nebude skutečné množství odebrané elektřiny ve smluvním období nijak limitováno. Zadavatel je oprávněn v průběhu smluvního období rušit stávající a zřizovat nová odběrná místa podle svých potřeb. Dodavatel nebude požadovat za zrušené odběry smluvní pokutu, pro nová odběrná místa zahájí dodavatel neprodleně dodávku elektřiny a sdružené služby dodávky elektřiny za podmínek sjednaných v rámci této veřejné zakázky. Se změnou dodavatele nejsou přípustné žádné související aktivační poplatky. Zadavatel si vyhrazuje právo předpokládané množství elektřiny nedočerpat či přečerpat, a to podle svých skutečných potřeb v průběhu plnění veřejné zakázky. Dodavatel se zavazuje, že přečerpání nebo nedočerpání předpokládaného množství elektřiny nebude mít vliv na cenu elektřiny.

5 Zadavatel požaduje, aby dodavatel, s nímž bude uzavřena smlouva, na své náklady zajistil kompletní agendu související s následným uzavřením nových smluv u všech odběrných míst. Způsob měření elektřiny a předávání naměřených údajů se řídí zákonem č. 458/2000 Sb., energetický zákon, ve znění pozdějších předpisů, a zvláštním právním předpisem, který stanový podrobnosti měření elektřiny a předávání technických údajů a Pravidly provozování distribuční soustavy místně příslušného provozovatele distribuční soustavy. Pro dodávku elektřiny v každém odběrném místě bude sjednána jednotková cena v Kč/MWh. Skutečná cena za dodávku elektřiny bude stanovena vyúčtováním podle skutečného odebraného množství MWh za jednotkovou cenu. Splatnost řádně dodavatelem vystaveného daňového dokladu je 30 kalendářních dnů ode dne jeho doručení zadavateli. Veškeré platby budou zadavatelem hrazeny bezhotovostním převodem. Zaplacením se ze strany zadavatele rozumí den odepsání příslušné částky z účtu zadavatele. Na zaplacené zálohy vystaví dodavatel daňové doklady na přijatou úplatu a tyto zaplacené zálohy budou odečteny v ročním vyúčtování. Dodavatel doručí daňový doklad doporučeným dopisem na adresu sídla zadavatele. Pro každé odběrné místo bude vystaven vždy samostatný daňový doklad. Daňový doklad musí mít veškeré náležitosti daňového dokladu ve smyslu zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů a 435 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Nebude-li daňový doklad obsahovat některou z požadovaných náležitostí, nebo bude obsahovat nesprávné cenové údaje, anebo bude-li vystaven v rozporu s platebními podmínkami, je zadavatel oprávněn daňový doklad vrátit dodavateli k opravě. Nová lhůta splatnosti běží v tomto případě ode dne opětovného doručení náležitě opraveného a doplněného daňového dokladu. V případě prodlení zadavatele s úhradou řádně vystaveného a doručeného daňového dokladu má dodavatel nárok na úrok z prodlení ve výši stanoveného zvláštními právními předpisy. Pokud dodavatel nezahájí dodávku elektřiny ve sjednaném místě nebo bude v prodlení s dodávkami elektřiny do jednotlivých odběrných míst, je povinen zaplatit zadavateli smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každý i započatý den prodlení za každé jednotlivé odběrné místo, a to i v případě jediného odběrného místa. Úhradou smluvní pokuty není dotčeno právo zadavatele na náhradu škody, a to i škody přesahující smluvní pokutu. Dodavatel, poskytovatel zdanitelného plnění, je povinen bezprostředně, nejpozději do dvou pracovních dnů od zjištění insolvence nebo hrozby jejího vzniku, popř. od vydání rozhodnutí správce daně, že je dodavatel nespolehlivým plátcem podle 106a zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZDPH ), oznámit takovou skutečnost prokazatelně zadavateli, příjemci zdanitelného plnění. Porušení této povinnosti je smluvními stranami považováno za podstatné porušení smlouvy. Dodavatel se zavazuje, že bankovní účet jím určený pro zaplacení jakékohokoliv závazku objednatele na základě smlouvy bude od data podpisu smlouvy do ukončení její platnosti zveřejněn způsobem umožňující dálkový přístup ve smyslu 96 odst. ZDPH, v opačném případě

6 je dodavatel povinen sdělit zadavateli jiný bankovní účet řádně zveřejněný ve smyslu 96 ZDPH. Pokud bude dodavatel označen správcem daně za nespolehlivého plátce ve smyslu 106a ZDPH, zavazuje se zároveň o této skutečnosti neprodleně písemně informovat zadavatele spolu s uvedením data, kdy tato skutečnost nastala. Pokud zadavateli vznikne podle 109 ZDPH ručení na nezaplacenou DPH z přijatého zdanitelného plnění od dodavatele, nebo se zadavatel důvodně domnívá, že tyto skutečnosti nastaly nebo mohly nastat, má zadavatel právo bez souhlasu dodavatele uplatnit postup zvláštního způsobu zajištění daně, tzn., že je zadavatel oprávněn odvést částku DPH podle daňového dokladu vystaveného dodavatelem přímo příslušnému finančnímu úřadu a to v návaznosti na 109 a 109a ZDPH. Úhradou DPH na účet finančního úřadu se pohledávka dodavatele vůči zadavateli v částce uhrazené DPH považuje bez ohledu na další ustanovení smlouvy za uhrazenou. Zároveň je zadavatel povinen dodavatel o takové úhradě bezprostředně po jejím uskutečnění písemně informovat. Termín plnění Zakázka bude plněna průběžně od do Způsob zpracování nabídkové ceny Zhotovitel stanoví nabídkovou cenu jako jednotkovou cenu v Kč bez DPH. Pro odběr ze sítě NN bude nabídková cena za jednotku v Kč/MWh na dodávku elektřiny zpracována zvlášť pro VT (zde bude samostatně vyčleněn tarif pro veřejné osvětlení) a zvlášť pro NT a to pro: dvoutarifovou sazbu v nízkém a vysokém tarifu Nabídková cena bude uvedena v Kč a to v členění: MWh jednotková cena Kč/MWh bez DPH Celkem předpokládané množství MWh NT předpokládané množství MWh VT předpokládané množství MWh VT veřejné osvětlení Celková nabídková cena 135,84 vyplní uchazeč vyplní uchazeč 337,58 vyplní uchazeč vyplní uchazeč 355,95 vyplní uchazeč vyplní uchazeč vyplní uchazeč (tato položka je předmětem hodnocení) Požadavky na obsahové členění a způsob zpracování nabídky a dokladů k prokázání splnění kvalifikace (jedná se o doporučení zadavatele)

7 Povinné součásti nabídky Součástí nabídky musí dle 68 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách být rovněž: a) formou čestného prohlášení seznam statutárních orgánů nebo členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele (v případě, že žádný ze statutárních orgánů či členů statutárních orgánů nebyl v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru v posledních 3 letech u zadavatele, předloží o této skutečnosti uchazeč rovněž čestné prohlášení) b) má-li dodavatel formu akciové společnosti, seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě pro podání nabídek (formou čestného prohlášení) c) prohlášení uchazeče o tom, že neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zvláštního právního předpisu v souvislosti se zadávanou veřejnou zakázkou (formou čestného prohlášení) Zadavatel doporučuje využít vzorové prohlášení, které je přílohou č. 2tétovýzvy. Způsob a forma zpracování nabídky a dokladů k prokázání kvalifikace (jedná se pouze o doporučení zadavatele) Nabídku a doklady k prokázání splnění kvalifikace by měl uchazeč podat písemně v originále (označeném ORIGINÁL ) v souladu se zadávacími podmínkami nebo v elektronické podobě, a to včetně požadovaného řazení nabídky a dokladů k prokázání splnění kvalifikace. Nabídka v elektronické podobě nesmí přesáhnout velikost 20 MB. Nabídka musí být zpracována prostřednictvím akceptovatelných formátů souborů, tj. Microsoft Office (Word, Excel), Open Office, PDF, JPEG, GIF, ZIP nebo PNG3. Zadavatel preferuje předložení nabídky v PDF formátu. Nabídka a doklady k prokázání splnění kvalifikace by měly být společně s veškerými požadovanými doklady a přílohami svázány do jednoho svazku s názvem: Nabídka a doklady k prokázání splnění kvalifikace Tento svazek by měl být na první straně označen názvem svazku, názvem veřejné zakázky, obchodní firmou a sídlem uchazeče. Veškeré doklady musí být zpracovány v českém jazyce a vytištěny kvalitním způsobem tak, aby byly dobře čitelné. Žádný doklad nesmí obsahovat opravy a přepisy, které by zadavatele mohly uvést v omyl. Každý svazek včetně veškerých příloh by měl být dostatečným způsobem zajištěn proti manipulaci s jednotlivými listy, a to opatřením každého svazku takovými bezpečnostními prvky, které vyloučí možnost jejich neoprávněného nahrazení (např. provázek či přelepky opatřené podpisem uchazeče a jeho razítkem, popř. dalšími). Všechny listy každého ze svazků by měly být očíslovány průběžnou číselnou řadou počínající číslem 1. Posledním listem každého svazku by mělo být podepsané prohlášení uchazeče, v němž uvede celkový počet všech listů ve svazku. Požadavky na jednotné uspořádání písemné nabídky a dokladů k prokázání splnění kvalifikace (jedná se pouze o doporučení zadavatele)

8 Uchazeč sestaví svazky nabídky a dokladů k splnění kvalifikace v níže vymezeném pořadí. Pro sestavení krycího listu nabídky uchazeč závazně použije přílohu č. 1. Nabídka a doklady k prokázání splnění kvalifikace a) krycí list nabídky a rekapitulace nabídkové ceny b) identifikační údaje o uchazeči c) obsah svazku d) doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů e) dokumenty prokazující profesní kvalifikační předpoklady f) čestné prohlášení o ekonomické a finanční způsobilosti g) podepsaný návrh smlouvy splňující požadavky této výzvy h) přílohy návrhu smlouvy i) další doklady požadované v této výzvě (např. plná moc, čestná prohlášení, apod.) j) prohlášení o počtu listů Krycí list nabídky, čestná prohlášení a návrh smlouvy budou podepsány osobou oprávněnou jednat za uchazeče. Pokud budete mít nějaké dotazy, můžete mne kontaktovat na u verejnezakazky@sklegal.cz, příp. na tel. čísle Hodnotící kritéria Podané nabídky budou v souladu s ustanovením 78 odst. 1 písm. b) zákona o veřejných zakázkách hodnoceny podle kritéria nejnižší nabídkové ceny. Hodnocena bude celková nabídková cenabez DPH. Zadávací lhůta Zadavatel stanovuje zadávací lhůtu na 30 dnů. Lhůta pro podání nabídek, adresa, na kterou mají být poslány nabídky Obálka obsahující nabídku a doklady k prokázání splnění kvalifikace bude doručena doporučeně poštou nebo osobním podáním (v pracovních dnech v době od 8:30 do 15:00 hod.) na adresu sídla zadavatele Město Moravský Krumlov, Klášterní nám. 125, Moravský Krumlov, anebo elektronicky na ovou adresu zadavatele eposta@mkrumlov.cza to nejpozději do konce lhůty stanovené pro podávání nabídek, tj. do do 14:00 hodin. Datum, hodina a místo, kde se bude konat otevírání obálek v 14:00 hodin na adrese zadavatele: Město Moravský Krumlov, Klášterní nám. 125, Moravský Krumlov Otevírání obálek mají nárok se účastnit zástupci uchazečů.

9 Práva zadavatele Zadavatel si vyhrazuje právo ponechat si všechny obdržené nabídky, které byly řádně doručeny v rámci lhůty pro podávání nabídek. Zadavatel nebude uchazečům hradit žádné náklady spojené s účastí ve výběrovém řízení, a to ani v případě bude-li výběrové řízení zrušeno. Tyto náklady nesou uchazeči sami. Zadavatel si vyhrazuje možnost zadávací řízení zrušit za podmínek dle zákona o veřejných zakázkách. S upřímným pozdravem a přáním příjemného dne Mgr. Ing. Ladislav Kavřík advokát mobil: Steska, Kavřík, advokátní kancelář, s.r.o. Vídeňská 7, Brno, IČ: zapsán v seznamu advokátů vedeném Českou advokátní komorou pod č Přílohy: 1) krycí list nabídky 2) čestné prohlášení dle 68 odst. 3 3) seznam odběrných míst elektřiny 4) čestné prohlášení základní kvalifikační předpoklady 5) čestné prohlášení o ekonomické a finanční způsobilosti 6) seznam zadavatelů

Dodávka elektrické energie pro město Hartmanice

Dodávka elektrické energie pro město Hartmanice datum zveřejnění: 16.10.2013 VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů) ke zjednodušenému podlimitnímu řízení dle 38 zákona č.

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

Výběrové řízení na zhotovitele projektové dokumentace dostavby ZŠ Spořická 400, Dolní Chabry

Výběrové řízení na zhotovitele projektové dokumentace dostavby ZŠ Spořická 400, Dolní Chabry ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení: Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná zakázka na

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Dne Vážený uchazeči,

Dne Vážený uchazeči, Dne 19. 12. 2014 Výzva k zadávacímu řízení veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Luká - revitalizace veřejných prostranství, CZ.1.12/2.3.00/45.02183 II. zadávanou v řízení dle Metodického pokynu

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice a jeho organizace na rok 2016

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice a jeho organizace na rok 2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů

Více

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení,

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení, Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky Vážení, obracíme se na Vás s výzvou na podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na Dodávka mobilních (dotykových) zařízení (dále jen veřejná zakázka ).

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 11.9.2012

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 11.9.2012 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 11.9.2012 Věc: Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na služby pod označením V 000384 Provoz zařízení

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013 Věc: Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby s označením V 000453 - Provedení auditu

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad

Václavské náměstí 10, Letohrad Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu č. 2019/009 Rekonstrukce č.p. 42 Komenského, Letohrad 1. etapa Zadavatel: Město Letohrad Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Zadávací dokumentace

Více

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Štipoklasy Štipoklasy 20, 284 01 IČ: 00640409 Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Centrální zadavatel. Město Petřvald

Centrální zadavatel. Město Petřvald ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zadávacího řízení dle 27 zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Zadavatel rozhodl, že v souladu s 18 odst. 5 zákona není tato veřejná zakázka zadávána podle zákona.

Zadavatel rozhodl, že v souladu s 18 odst. 5 zákona není tato veřejná zakázka zadávána podle zákona. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 16/2016 vydaného Radou města Přerova, Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních

Více

Poskytování koncesní dokumentace

Poskytování koncesní dokumentace Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Kavřík/ +420 732 837 223 Brno, 9. 11. 2016 Výzva k podání nabídky pro koncesi malého rozsahu zadávanou v řízení v souladu se Závaznými pokyny

Více

Sdružené služby dodávky elektřiny pro město Planá nad Lužnicí a jeho příspěvkové organizace pro r. 2015

Sdružené služby dodávky elektřiny pro město Planá nad Lužnicí a jeho příspěvkové organizace pro r. 2015 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky elektřiny pro město Planá nad Lužnicí a jeho příspěvkové organizace pro r.

Více

2. Předmět a místo plnění Předmětem veřejné zakázky je dodávka plynu do odběrných míst zadavatele (dále jen dodávka) oprávněnému zákazníkovi.

2. Předmět a místo plnění Předmětem veřejné zakázky je dodávka plynu do odběrných míst zadavatele (dále jen dodávka) oprávněnému zákazníkovi. Rada městské části Brno-Jundrov vypisuje výběrové řízení na Veřejnou zakázku malého rozsahu Sdružené služby dodávky zemního plynu pro období 1.1.2013 31.12.2013 1. Identifikační údaje zadavatele Statutární

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

MĚSTO RYCHVALD Orlovská Rychvald

MĚSTO RYCHVALD Orlovská Rychvald MĚSTO RYCHVALD Orlovská 678 735 32 Rychvald Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: MeÚ-R//2018 - Bě Sp. zn.: MeÚ-R//2018/0 Vyřizuje: Ing. Běhal Radek Tel.: 596 543 039 Email: behal@rychvald.cz Datum: Výzva k

Více

Ing. Miloslav Pileček 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA. Jihočeský kraj. Mgr. Jiří Zimola

Ing. Miloslav Pileček 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA. Jihočeský kraj. Mgr. Jiří Zimola ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA DODÁVKY ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: likvidace

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 9/2012 vydaného Radou města Přerova Název zakázky: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních pomůcek pro Základní

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice na období od do

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice na období od do ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů

Více

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na službu Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadavatel: Město Pohořelice, Vídeňská 699, 691

Více

Veřejná zakázka Dodávka elektřiny pro město Králíky, jeho příspěvkové organizace a obchodní společnost, kterou město Králíky zřídilo

Veřejná zakázka Dodávka elektřiny pro město Králíky, jeho příspěvkové organizace a obchodní společnost, kterou město Králíky zřídilo VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku zadávanou v rámci zjednodušeného podlimitního řízení na základě 25 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Název veřejné zakázky: Dodávka

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Dodávka kancelářského a laboratorního nábytku Pavilon Bělidla

Dodávka kancelářského a laboratorního nábytku Pavilon Bělidla V Ý Z V A k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění pro veřejnou zakázku s názvem Dodávka kancelářského

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb,

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb, Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-0503/2011 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 21.2.2011 Písemná výzva

Více

K 00108C projektant kanalizace

K 00108C projektant kanalizace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu 2. kategorie na služby zadanou ve výběrovém řízení dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v Operačním programu Životní prostředí a

Více

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií Lhůta pro podání nabídek: 20.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha

Více

Státní oblastní archiv v Plzni Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň

Státní oblastní archiv v Plzni Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň Státní oblastní archiv v Plzni Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: SOAP/002-2472/2010 VYŘIZUJE: Pluhovský TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 MOB: 605 247 077 E-MAIL: pluhovsky@soaplzen.cz

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/918514-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle 27 a 31ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP Lhůta pro podání nabídek: 31.8.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František

Více

V Černošicích dne 19. června 2014

V Černošicích dne 19. června 2014 V Černošicích dne 19. června 2014 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Supervize jako prevence syndromu vyhoření a podpora pracovního týmu OSPOD Město Černošice vyhlašuje

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Petřvald a jeho příspěvkové organizace Zadavatel:

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Centrální zadavatel. Město Petřvald

Centrální zadavatel. Město Petřvald ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zadávacího řízení dle 27 zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb., v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,

Více

Veřejná zakázka Dodávka elektřiny pro město Petřvald a jeho příspěvkové organizace

Veřejná zakázka Dodávka elektřiny pro město Petřvald a jeho příspěvkové organizace Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku zadávanou v rámci zjednodušeného podlimitního řízení dle 25 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Název veřejné zakázky: Dodávka elektřiny

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky elektrické energie pro Domov pro seniory Podbořany (dále jen veřejná zakázka )

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky elektrické energie pro Domov pro seniory Podbořany (dále jen veřejná zakázka ) Zadávací dokumentace a výzva k účasti v elektronické aukci veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014 Město MILOVICE V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D KY V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E N A V E Ř E J N O U Z A K Á Z K U M A L É H O R O Z S A H U podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k č.j.: HSOS-8911-3/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1 Název veřejné zakázky

Více

Veřejná zakázka Dodávka zemního plynu pro město Králíky, jeho příspěvkové organizace a obchodní společnost, kterou město Králíky zřídilo VÝZVA

Veřejná zakázka Dodávka zemního plynu pro město Králíky, jeho příspěvkové organizace a obchodní společnost, kterou město Králíky zřídilo VÝZVA VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku zadávanou v rámci zjednodušeného podlimitního řízení dle 25 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Název veřejné zakázky: Dodávka zemního

Více

Název veřejné zakázky: Dodávka zemního plynu pro město Králíky, jeho příspěvkové organizace a obchodní společnost, kterou město Králíky zřídilo

Název veřejné zakázky: Dodávka zemního plynu pro město Králíky, jeho příspěvkové organizace a obchodní společnost, kterou město Králíky zřídilo VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku zadávanou v rámci zjednodušeného podlimitního řízení na základě 25 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Název veřejné zakázky: Dodávka

Více

Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí

Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí Zadávací dokumentace veřejné zakázky Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí VEŘEJNÝ ZADAVATEL MĚSTO Týniště nad Orlicí se sídlem Mírové náměstí 90, 51721 Týniště nad Orlicí IČ: 00275468 DIČ: CZ00275468

Více

Sdružené služby dodávky elektřiny pro město Petřvald a jeho příspěvkové organizace

Sdružené služby dodávky elektřiny pro město Petřvald a jeho příspěvkové organizace VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku zadávanou v rámci zjednodušeného podlimitního řízení na základě 25 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Název veřejné zakázky: Sdružené

Více

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK Název projektu OP VK: Nový systém dalšího vzdělávání pedagogů SZŠ a VOŠ v kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.3.02/03.0013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Zajištění záručního a pozáručního servisu služebních vozů Škoda užívaných SFŽP ČR v Praze

Zajištění záručního a pozáručního servisu služebních vozů Škoda užívaných SFŽP ČR v Praze Kontaktní osoba: Radim Ševčík, Barbora Maříková Tel./fax: 267 994 153, 267 994 163 E-mail: zakazky@sfzp.cz Č. j.: SFZP 082459/2015 Č. VZ: 01/2015 Systémové č. VZ: P15V00000756 Datum: 26. 5. 2015 ZADÁVACÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část k podlimitní veřejné zakázce ve smyslu ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon), na zakázku: Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Poskytnutí úvěru na předfinancování dotace Tato veřejná zakázka se nezadává dle zákona 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek. Identifikační

Více

NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Nákup elektrické energie a zemního plynu pro nezávislé sdružení obcí a příspěvkových organizací

NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Nákup elektrické energie a zemního plynu pro nezávislé sdružení obcí a příspěvkových organizací ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K ÚČ ASTI V ELEKTRONICKÉ AUKCI Podlimitní veřejnou zakázku realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZŠ Hustopeče, Nádražní 4, okres Břeclav, příspěvková organizace, Nádražní 4, 69301 Hustopeče se sídlem Nádražní 4, 693 01 Hustopeče, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Nákup multifunkčního

Více

Poskytnutí úvěru pro obec Železné

Poskytnutí úvěru pro obec Železné Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění: Poskytnutí úvěru pro obec

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Zateplení budovy požární stanice v Duchcově č. 21/2014VŘ Nejedná se o zadávací řízení dle zákona

Více

MĚSTO RYCHVALD Orlovská Rychvald

MĚSTO RYCHVALD Orlovská Rychvald MĚSTO RYCHVALD Orlovská 678 735 32 Rychvald Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: MeÚ-R/3995/2018 Sp. zn.: MeÚ-R/3995/2018 Vyřizuje: Ing. Běhal Radek Tel.: 596 543 039 Email: behal@rychvald.cz Datum: 3.12.2018

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ). Název veřejné zakázky: Zabezpečení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE STÁTNÍ TISKÁRNA CENIN, státní podnik se sídlem Praha 1, Růžová 6, č. p. 943, PSČ 110 00 zapsaný v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A LX, vložka 296 zastoupená RNDr. Václavem Plesníkem, MBA pověřeným

Více

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku zadávanou v rámci otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění.

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku zadávanou v rámci otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku zadávanou v rámci otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Název veřejné zakázky: Dodávka elektřiny pro statutární

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n.

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2086/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Zajištění

Více

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením. MVR-1080033 Zlepšení energetické náročnosti objektů ZŠ, ZS v obci

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením. MVR-1080033 Zlepšení energetické náročnosti objektů ZŠ, ZS v obci Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Kavřík / 544 528 640 Brno, 10.7.2008 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením MVR-1080033 Zlepšení energetické

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma VÝZVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ MIMO REŽIM ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH POŽADAVKY NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY A PODMÍNKY JEJÍHO PLNĚNÍ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále je veřejná

Více

VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: Dodávka zemního plynu pro město Petřvald a jeho příspěvkové organizace Centrální zadavatel: Název: Město Petřvald Sídlo:

Více

k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení V Ý Z V A k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění pro veřejnou zakázku s názvem Dodávka pracovní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ELEKTRICKÉ ENERGIE PRO ROK 2011

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ELEKTRICKÉ ENERGIE PRO ROK 2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ELEKTRICKÉ ENERGIE PRO ROK 2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VMP - dodávka elektrické energie pro rok 2011 Zadavatel ve smyslu 2, odst. 2, písm.

Více

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč.

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace VÝKON FUNKCE TDS PŘI ZATEPLENÍ STŘECH ZŠ KRÁSNÉHO 24, BRNO

Zadávací dokumentace VÝKON FUNKCE TDS PŘI ZATEPLENÍ STŘECH ZŠ KRÁSNÉHO 24, BRNO Zadávací dokumentace VÝKON FUNKCE TDS PŘI ZATEPLENÍ STŘECH ZŠ KRÁSNÉHO 24, BRNO Zpracoval: Odbor sociálních věcí Brno, červen, 2018 Stránka 1 z 5 Zadávací dokumentace 1. Předmět zakázky a předmět plnění

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název zakázky: Kantor

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

Zadávací dokumentace 1. Druh zadávacího řízení 2. Zadavatel 3. Druh a předmět zakázky Druh zakázky: Předmět zakázky: 4.

Zadávací dokumentace 1. Druh zadávacího řízení 2. Zadavatel 3. Druh a předmět zakázky Druh zakázky: Předmět zakázky: 4. Zadávací dokumentace 1. Druh zadávacího řízení Zjednodušené podlimitní řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon nebo ZVZ ). 2.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky pod názvem Vybavení domova se zvláštním režimem Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení v souladu s ustanovením 38 odst.1 zákona č.137/2006 o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále i jen ZVZ ) Název veřejné zakázky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, WILSONOVA 405 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výběrové řízení není realizováno dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Výběrové řízení je realizováno

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 313 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 9. 9. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Výměna 2 ks vchodových dveří v objektu Státního okresního archivu Rokycany.

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Výměna 2 ks vchodových dveří v objektu Státního okresního archivu Rokycany. Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2341/2010 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 14.10.2010 Dle rozdělovníku

Více

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO 61781517, Bank. spoj. Č.ú. 101342392/0300, Tel. 376395194 Č.j. 3344/10 Měcholupy 18. 5. 2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Nučice se sídlem úřadu, Kubrova 31, 252 16 Nučice Tel/Fax : 311 670 123, e-mail: info@obecnucice.cz Výzva k podání nabídky Obec Nučice vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu Účetní služby pro obec

Více

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Základní škola a Mateřská škola Nový Jičín, Jubilejní 3, příspěvková organizace Jubilejní 484/3, 741 01 Nový Jičín Mgr. Ladislav Pospěch, ředitel 45214859 VŠEM DODAVATELŮM

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), v režimu zakázek malého rozsahu na stavební práce. 1. Informace o předmětu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka vozidel v

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup počítačů.

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup počítačů. Město Černošice IČ: 00241121 Riegrova 1209 252 28 Černošice V Černošicích dne 11. 10. 2013 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup počítačů. Město Černošice vyhlašuje

Více