Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín"

Transkript

1 Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín Z á p i s č. : z 14. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne od hodin v kanceláři starosty Města Týnce nad Labem. Přítomni: 8 členů ZM, Omluveni z jednání: p. Josef Vomáčka, p. ing. Josef Kantůrek, paní MUDr. Janurová Eva. Zápis obsahuje usnesení č. 450 / / 2008 P R O G R A M 1. Zahájení. 2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM. 3. Návrh programu jednání ZM. 4. Kontrola usnesení č 435/ /2008 z minulého jednání ZM ze dne Diskuse veřejnosti. 6. Návrh výzvy k podání nabídky provedení personálního a organizačního auditu na MěÚ Týnec nad Labem. 7. Návrh Vodos Kolín s.r.o. ceny vodného na rok Žádost o prodloužení nájemní smlouvy paní Pavlíčková Marie. 9. Návrh ceny ( osvětlení a rozebrání a složení chodníku ) na zhotovení veřejného osvětlení v části ulice Husová. 10. Žádost o podepsání budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene č. IV / Návrh Smlouvy o zřízení věcného břemene č. IV / Návrh Dohody o provedení práce firma FLAVIUS spol. s r.o A Žádost o poskytnutí grantu pro sport a volný čas z rozpočtu Středočeského kraje na rok B Návrh žádosti o poskytnutí dotace v rámci Programu obnovy venkova v roce 2009 z rozpočtu Středočeského kraje. 14. Návrh na ukončení nájemních smluv s paní Hanušovou byt č. G- 2 a nebytový prostor Masarykovo náměstí č.p Návrh - Rozpočtu Města Týnec nad Labem na rok Návrh Rozpočtového opatření č. 6/ Diskuse zastupitelstva. 18. Závěr.

2 2 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem zahájil v 17 hodin 10 minut a řídil starosta města pan Josef Polák. 2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM. Ověřovatelé zápisu z 14. zasedání ZM : pan Kučera Václav, pan Tvrdík Václav, Hlasování: Zapisovatel:p. Macháček Vladimír tajemník MěÚ, Hlasování: Návrh programu jednání ZM p. Polák Josef přednesl návrh programu jednání ZM. p. Polák Josef přednesl návrh na rozšíření programu jednání ZM a zrušení bodu č. 16 z jednání ZM. 13. B Návrh žádosti o poskytnutí dotace v rámci Programu obnovy venkova v roce 2009 z rozpočtu Středočeského kraje. 16. Návrh cenové nabídky na napájecí přívod NN pro signalizační zařízení vjezdu do obce Lžovice firma ELEKTRO PRIM s.r.o. Kolín A Návrh cenové nabídky na vícepráce k úpravě thují a ostatních dřevin na hřbitově v Týnci nad Labem firma Kotys Bc. Petr Ledvina. B Návrh cenové nabídky na dodání a montáž bezpečnostní vazby systému Cobra na vybrané stromy v Týnci nad Labem firma Kotys Bc. Petr Ledvina. 18. Návrh cenové nabídky na projekt interiéru vstupní haly MěÚ ( radnice) v Týnci nad Labem ing. Arch. Libor Sommer. 19. Zpráva Kontrolního výboru Zastupitelstva města za období leden květen Návrh Pravidel pro přidělování bytových jednotek v majetku Města Týnec nad Labem. 4. Kontrola usnesení z minulého jednání ZM konaného Úvodní slovo: p. Polák Josef starosta Usnesení plněna průběžně : Usnesení č. 435/2008, 439/ /2008, 445/2008 a 446/ Usnesení splněna : Usnesení č. 436/ /2008, 442/ /2008, 447/ / Diskuse veřejnosti : 6. Návrh výzvy k podání nabídky provedení personálního a organizačního auditu na MěÚ Týnec nad Labem. Starosta města předložil Zastupitelstvu města návrh výzvy k podání nabídky provedení personálního a organizačního auditu na MěÚ Týnec nad Labem.

3 3 USNESENÍ č. 450/2008 ve znění pozdějších předpisů schvaluje výzvu k podání nabídky provedení personálního a organizačního auditu na MěÚ Týnec nad Labem a pověřuje starostu města oslovením pěti firem. Termín plnění : Hlasování : Návrh Vodos Kolín s.r.o. ceny vodného na rok Starosta města předložil Zastupitelstvu města návrh Vodos Kolín s.r.o. ceny vodného na rok Cena : 28,19 Kč/m3 bez DPH. Diskuse : p. Tvrdík Václav, p. Macháček Vladimír ml., p. Mgr. Radouš Hynek, paní Mgr. Hájková Zuzana Kalkulace nákladů, zisk, inflace USNESENÍ č. 451/2008 ve znění pozdějších předpisů schvaluje cenu vodného na rok Cena : 28,19 Kč/m3 bez DPH. Termín plnění : Hlasování : Žádost o prodloužení nájemní smlouvy paní Pavlíčková Marie. Starosta města předložil Zastupitelstvu města žádost o prodloužení nájemní smlouvy paní Pavlíčková Marie kancelář Komenského náměstí č.p patro ( 30 m2). USNESENÍ č. 452 /2008 ve znění pozdějších předpisů schvaluje prodloužení nájemní smlouvy s paní Pavlíčkovou Marií za těchto podmínek : smlouva na dobu neurčitou s výpovědní dobou 3 měsíců, nájemné : 2.000,- Kč/měsíčně a nájemné bude každoročně, nejdříve však v roce 2010, nájemcem automaticky zvýšeno o výši inflace dle průměrného ročního indexu růstu spotřebitelských cen (ISC) Českého statistického úřadu za uplynulý kalendářní rok a pověřuje starostu města podpisem dodatku nájemní smlouvy. Termín plnění : Zodpovídá : tajemník MěÚ Hlasování : Návrh ceny ( osvětlení a rozebrání a složení chodníku ) na zhotovení veřejného osvětlení v části ulice Husová. Starosta města předložil Zastupitelstvu města návrh ceny ( osvětlení a rozebrání a složení chodníku ) na zhotovení veřejného osvětlení v části ulice Husová. J.Broš Elektroservis cena : ,- Kč bez DPH a LŠL- STAVBY s.r.o. cena : ,- Kč bez DPH. Diskuse : pan Macháček Vladimír ml.,pan Mgr. Radouš Hynek,pan Tvrdík Václav Chodník - délka, počet sloupů VO,financování

4 4 USNESENÍ č. 453 /2008 ve znění pozdějších předpisů schvaluje zhotovení veřejného osvětlení v části ulice Husová. J.Broš Elektroservis cena : ,- Kč bez DPH a LŠL- STAVBY s.r.o. cena : ,- Kč bez DPH s podmínkou získání dotace na realizaci akce a pověřují starostu města podpisem smluv o dílo. Termín plnění : Zodpovídá : vedoucí odboru kanceláře úřadu, vnitřních věcí a správy majetku MěÚ Týnec nad Labem Hlasování : Žádost o podepsání budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene č. IV /1. Starosta města předložil Zastupitelstvu města žádost o podepsání budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene č. IV /1 se společností ČEZ Distribuce, a.s.. USNESENÍ č. 454 /2008 ve znění pozdějších předpisů schvaluje žádost o podepsání budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene č. IV /1 se společností ČEZ Distribuce, a.s. s podmínkou zhotovení přípojného bodu pro napájení přečerpávající stanice splaškových vod kanalizace a pověřuje starostu města podpisem smlouvy. Termín plnění : Návrh Smlouvy o zřízení věcného břemene č. IV /15. Starosta města předložil Zastupitelstvu města návrh Smlouvy o zřízení věcného břemene č. IV /15 se společností ČEZ Distribuce, a.s.. USNESENÍ č. 455 /2008 ve znění pozdějších předpisů schvaluje smlouvu o zřízení věcného břemene č. IV /15 se společností ČEZ Distribuce, a.s. a pověřuje starostu města podpisem smlouvy. Termín plnění : Návrh Dohody o provedení práce firma FLAVIUS spol. s r.o.. Starosta města předložil Zastupitelstvu města návrh Dohody o provedení práce firma FLAVIUS spol. s r.o. penetrace, štuková omítka a nátěry hlavní věže kostelu Stětí sv. Jana Křtitele - cena : ,- Kč bez DPH. Zastupitelstvo města Týnec nad Labem bere dohodu o provedení práce na vědomí a rozhodne do konce března Termín plnění :

5 5 13. A: Žádost o poskytnutí grantu pro sport a volný čas z rozpočtu Středočeského kraje na rok B: Návrh žádosti o poskytnutí dotace v rámci Programu obnovy venkova v roce 2009 z rozpočtu Středočeského kraje. Starosta města předložil Zastupitelstvu města 1. Žádost o poskytnutí grantu pro sport a volný čas z rozpočtu Středočeského kraje na rok víceúčelové hřiště Týnec nad Labem - celkové náklady : ,- Kč, výše požadované dotace ,- Kč, podíl žadatele ( Město Týnec nad Labem ) ,- Kč. 2. Starosta města předložil Zastupitelstvu města návrh žádosti o poskytnutí dotace v rámci Programu obnovy venkova v roce 2009 z rozpočtu Středočeského kraje. rekonstrukce části veřejného osvětlení Týnec nad Labem - celkové náklady : ,- Kč, výše požadované dotace ,- Kč, podíl žadatele ( Město Týnec nad Labem ) ,- Kč. USNESENÍ č. 457 /2008 ve znění pozdějších předpisů schvaluje žádost o poskytnutí grantu pro sport a volný čas z rozpočtu Středočeského kraje na rok víceúčelové hřiště Týnec nad Labem - celkové náklady : ,- Kč, výše požadované dotace ,- Kč, podíl žadatele ( Město Týnec nad Labem ) ,- Kč. Termín plnění : USNESENÍ č. 458 /2008 ve znění pozdějších předpisů schvaluje žádost o poskytnutí dotace v rámci Programu obnovy venkova v roce 2009 z rozpočtu Středočeského kraje - rekonstrukce části veřejného osvětlení Týnec nad Labem - celkové náklady : ,- Kč, výše požadované dotace ,- Kč, podíl žadatele ( Město Týnec nad Labem ) ,- Kč. Žádost odpovídá Zásadám pro poskytování účelových dotací z rozpočtu Středočeského kraje v rámci Programu obnovy venkova v roce 2009, přijatých usnesením Zastupitelstva kraje č /2008/ZK ze dne Termín plnění : Návrh na ukončení nájemních smluv - paní Hanušová Miroslava byt č. G- 2 a nebytový prostor Masarykovo náměstí č.p. 39. Starosta města předložil Zastupitelstvu města návrh na ukončení nájemních smluv - paní Hanušová Miroslava byt č. G- 2 a nebytový prostor Masarykovo náměstí č.p. 39 k Diskuse : p. Tvrdík Václav, p. Mgr. Radouš Hynek, p. Macháček Vladimír ml., paní Mgr. Pánková Hana Předávací protokol bytová komise, záměr na pronájem, stanovit podmínky pronájmu.

6 6 USNESENÍ č. 459 /2008 ve znění pozdějších předpisů schvaluje ukončení nájemních smluv - paní Hanušová Miroslava byt č. G- 2 a nebytový prostor Masarykovo náměstí č.p. 39 k a zveřejnění záměru na pronájem bytu č. G- 2 a nebytového prostoru Masarykovo náměstí č.p. 39. Termín plnění : Zodpovídá : vedoucí odboru kanceláře úřadu, vnitřních věcí a správy majetku MěÚ Týnec nad Labem 15. Návrh - Rozpočtu Města Týnec nad Labem na rok Předseda Finančního výboru Města Týnec nad Labem předložil Zastupitelstvu města návrh - Rozpočtu Města Týnec nad Labem na rok Zastupitelstvo města Týnec nad Labem bere návrh - Rozpočtu Města Týnec nad Labem na rok 2009 na vědomí. Návrh - Rozpočtu Města Týnec nad Labem na rok 2009 bude zveřejněn dle zákona na Úřední desce a www stránkách Města Týnec nad Labem. Termín plnění : Zodpovídá : tajemník MěÚ 16. Návrh cenové nabídky na napájecí přívod NN pro signalizační zařízení vjezdu do obce Lžovice firma ELEKTRO PRIM s.r.o. Kolín 5. Starosta města předložil Zastupitelstvu města návrh cenové nabídky na napájecí přívod NN pro signalizační zařízení vjezdu do obce Lžovice firma ELEKTRO PRIM s.r.o. Kolín 5. Cena : ,- Kč bez DPH. Diskuse : p. Macháček Vladimír ml., p. Tvrdík Václav, p. Mgr. Radouš Hynek Cenová nabídka, vícepráce a nebo práce, která byla odsouhlasena s firmou KING AIR, s.r.o. Kolín, USNESENÍ č. 460 /2008 ve znění pozdějších předpisů schvaluje cenovou nabídku na napájecí přívod NN pro signalizační zařízení vjezdu do obce Lžovice firma ELEKTRO PRIM s.r.o. Kolín 5. Cena : ,- Kč bez DPH s podmínkou montáže 1 ks fázového elektroměru. Termín plnění : Zodpovídá : vedoucí odboru kanceláře úřadu, vnitřních věcí a správy majetku MěÚ Týnec nad Labem 17. A: Návrh cenové nabídky na vícepráce k úpravě thují a ostatních dřevin na hřbitově v Týnci nad Labem firma Kotys Bc. Petr Ledvina. B: Návrh cenové nabídky na dodání a montáž bezpečnostní vazby systému Cobra na vybrané stromy v Týnci nad Labem firma Kotys Bc. Petr Ledvina. Starosta města předložil Zastupitelstvu města - návrh cenové nabídky na vícepráce k úpravě thují a ostatních dřevin na hřbitově v Týnci nad Labem firma Kotys Bc. Petr Ledvina. Cena : 9.900,- Kč bez DPH a návrh cenové nabídky na dodání a montáž bezpečnostní vazby systému Cobra na vybrané stromy v Týnci nad Labem firma Kotys Bc. Petr Ledvina. Cena : ,- Kč bez DPH. Diskuse : p. Macháček Vladimír ml., p. Tvrdík Václav, p. Macháček Vladimír tajemník MěÚ,

7 7 Návrh - vykácet všechny thuje, montáž bezpečnostní vazby systému Cobra na vybrané stromy v Týnci nad Labem žádný význam, USNESENÍ č. 461 /2008 ve znění pozdějších předpisů schvaluje cenovou nabídku na vícepráce k úpravě thují a ostatních dřevin na hřbitově v Týnci nad Labem firma Kotys Bc. Petr Ledvina. Cena : 9.900,- Kč bez DPH a návrh cenové nabídky na dodání a montáž bezpečnostní vazby systému Cobra na památnou lípu v zatáčce a památný jírovec u pomníku v Týnci nad Labem firma Kotys Bc. Petr Ledvina. Cena : ,- Kč bez DPH. Termín plnění : Zodpovídá : referent odboru výstavby, územního plánování a životního prostředí MěÚ Hlasování : Návrh cenové nabídky na projekt interiéru vstupní haly MěÚ ( radnice) v Týnci nad Labem ing. Arch. Libor Sommer. Starosta města předložil Zastupitelstvu města návrh cenové nabídky na projekt interiéru vstupní haly MěÚ ( radnice) v Týnci nad Labem ing. Arch. Libor Sommer. Cena : 7.000,- Kč bez DPH. USNESENÍ č. 462 /2008 ve znění pozdějších předpisů schvaluje cenovou nabídku na projekt interiéru vstupní haly MěÚ ( radnice) v Týnci nad Labem ing. Arch. Libor Sommer. Cena : 7.000,- Kč bez DPH. Termín plnění : Zpráva Kontrolního výboru Zastupitelstva města za období leden květen Člen Kontrolního výboru Zastupitelstva města p. Motl Oldřich předložil Zastupitelstvu města zprávu Kontrolního výboru Zastupitelstva města za období leden květen 2008 bez závad. USNESENÍ č. 463 /2008 ve znění pozdějších předpisů schvaluje zprávu Kontrolního výboru Zastupitelstva města za období leden květen Návrh Pravidel pro přidělování bytových jednotek v majetku Města Týnec nad Labem. Starosta města předložil Zastupitelstvu města návrh Pravidel pro přidělování bytových jednotek v majetku Města Týnec nad Labem. USNESENÍ č. 464 /2008 ve znění pozdějších předpisů schvaluje Pravidla pro přidělování bytových jednotek v majetku Města Týnec nad Labem.

8 Termín plnění : Zodpovídá : vedoucí odboru kanceláře úřadu, vnitřních věcí a správy majetku MěÚ Týnec nad Labem Diskuse: paní Mgr. Hynek Radouš oprava kanalizace u haly ZŠ poděkování MěÚ p. tajemník Macháček a pracovníci technických služeb p.kubíček a p.zmátlo. reklamace opravy překopu u domu č.p. 158 jednání s paní Krejčíkovou majitelka a společností Vodos Kolín s.r.o. pan Oldřich Motl rychlá jízda na náměstí a v Týnci nad Labem ( šílená ) p. Skřivánek Aleš pan Vladimír Macháček ml. montáž autobusových zastávek u mostu a ve Lžovicích v pondělí pan Václav Kučera měření rychlosti na Bambousku dotaz na Policii ČR Kolín. paní Mgr. Zuzana Hájková poděkování všem,kteří zabezpečili akci Vítání občánků dne a hlavně panu Bc. Petrovi Ledvinovi za sponzorský dar ve výši 7.800,- Kč. parkování nákladních automobilů na náměstí Odbor dopravy v Kolíně stanovisko k zákazu parkování, pan Josef Polák nabídka od MAS Zlatý pruh Polabí na propagaci na Regiontour 2009, projednání Zásad pro provedení rekonstrukce v rámci dotace na požární techniku v roce 2009, informace z jednáním s panem Kratochvílem Pavlem o koupi pozemků parcela č. 600/2 o výměře 1.121,- m2 a č. 514/1 o výměře 2.975,- m2 v k.ú. Týnec nad Labem ( u sokolovny) nabídka ceny : ,- Kč. Pan Kratochvíl zašle písemnou odpověď. Starosta města v 19 hodin 45 minut zastupitelům města za účast a spolupráci. ukončil jednání a poděkoval všem přítomným Ověřovatelé zápisu : pan Kučera Václav pan Tvrdík Václav Polák Josef starosta města Zapsal: pan Macháček Vladimír tajemník MěÚ

9 9

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 11-2008 z 11. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 28.8. 2008 od 18.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 8-2009 z 8. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 7. 2009 od 17. 00 hodin

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 12-2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 22. 10. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Z á p i s č. : 15-2008 z 15. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 18.12. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty

Více

1. Zahájení : Zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem zahájil v 17 hodin a řídil starosta města pan Josef Polák.

1. Zahájení : Zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem zahájil v 17 hodin a řídil starosta města pan Josef Polák. Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 11-2010 z 11. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 9. 2010 od 17. 00 hodin

Více

Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín

Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 8-2010 z 8. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 17. 6. 2010 od 17. 00 hodin

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 9-2008 z 9. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 17.7. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 5-2008 z 5. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 6.5. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 10-2008 z 10. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 7.8. 2008 od 18.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 6-2009 z 6. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 28. 5. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Z á p i s č. : 13-2008 z 13. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30.10. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 7-2008 z 7. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 19.6. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 11-2009 z 11. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 9. 2009 od 17. 00 hodin

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z 1. jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z 1. jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 1-2010 z 1. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 28. 1. 2010 od 17. 00 hodin

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 3-2008 z 3. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 27.3. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

1. Zahájení : Zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem zahájil v 17 hodin a řídil starosta města pan Josef Polák.

1. Zahájení : Zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem zahájil v 17 hodin a řídil starosta města pan Josef Polák. Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 10-2010 z 10. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 13. 9. 2010 od 17. 00 hodin

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM.

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM. Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 1-2009 z 1. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 29.1.2009 od 18.00 hodin v

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 2-2008 z 2. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 28.2. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 12-2008 z 12. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 25.9. 2008 od 17.30 hodin v kanceláři starosty Města

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z 7. jednání ZM v roce 2010:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z 7. jednání ZM v roce 2010: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 7-2010 z 7. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 27. 5. 2010 od 17. 00 hodin

Více

Zápis obsahuje usnesení č. 696 / 2009 710 / 2009

Zápis obsahuje usnesení č. 696 / 2009 710 / 2009 Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 13-2009 z 13. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 3. 12. 2009 od 18. 00 hodin

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 4-2008 z 4. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 24. 4. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

Zápis obsahuje usnesení č. 775 / 2010 793 / 2010

Zápis obsahuje usnesení č. 775 / 2010 793 / 2010 Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 5-2010 z 5. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 29. 4. 2010 od 17. 00 hodin

Více

Zápis obsahuje usnesení č. 638 / 2009 657 / 2009

Zápis obsahuje usnesení č. 638 / 2009 657 / 2009 Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 9-2009 z 9. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 27. 8. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č. p. 1, 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín

Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č. p. 1, 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č. p. 1, 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. 2/2011 z 2. veřejného jednání Zastupitelstva města Týnec nad Labem, konaného dne 27. 1. 2011 od 17.30 hodin

Více

Zápis obsahuje usnesení č. 521 / 2009 550 / 2009

Zápis obsahuje usnesení č. 521 / 2009 550 / 2009 Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 3-2009 z 3. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 26.3.2009 od 17.00 hodin v

Více

Masarykovo nám. čp. 1 PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1 PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1 PSČ 281 26 Z á p i s č. : 1-2008 z 1. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 24.1. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

Přítomni: 8 členů ZM, Omluveni z jednání: p. Václav Kučera, p. Vladimír Macháček ml., p. Josef Vomáčka,

Přítomni: 8 členů ZM, Omluveni z jednání: p. Václav Kučera, p. Vladimír Macháček ml., p. Josef Vomáčka, Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 4-2009 z 4. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 29. 4. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ Týnec nad Labem okres Kolín

Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ Týnec nad Labem okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 4-2010 z 4. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 25. 3. 2010 od 17. 00 hodin

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 7-2009 z 7. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 25. 6. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 26. 02. 2019 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starostka obce Mgr. Gabriela Šmerdová zahájila

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ Týnec nad Labem okres Kolín

Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ Týnec nad Labem okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Zápis č.5/2016 z veřejného jednání Zastupitelstva města Týnec nad Labem, které se uskutečnilo v pondělí 30. května

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 30. 1. 2019, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2017 konané dne 13. prosince 2017 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, p. Lenc, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner Za MěÚ: Ing. Svoboda, tajemník MěÚ

Více

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014.

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 41. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 12/2011. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 14. 12. 2011 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod.

Zápis č. 12/2011. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 14. 12. 2011 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod. Zápis č. 12/2011 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 14. 12. 2011 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Žofia Vorlová, Mgr. Markéta Drobečková,

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 11 / 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.11. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Zápis z 39. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 8. srpna 2013 v 18.00 hod.

Zápis z 39. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 8. srpna 2013 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Zápis z 39. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 8. srpna 2013 v 18.00 hod. Vladimír Korek, Hynek Čada (příchod v 18.15.), Pavel Havelka, Josef Šnábl, Vítězslav

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Usnesení. z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 30.3.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 157/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pana Miloslava

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Jelínek Tomáš,

Více

ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne

ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne ZÁPIS č. 2 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŢILINA konaného dne 4. 4. 2016 Přítomni: J. Černý, M. David, V. Hamouz, A. Kratochvíl, M. Kratochvíl, A. Novotný, J. Švec, M. Velc Omluven:

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Spis. zn.: 32/2017/STUDENA-4 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.5.2017 v 19:00 Ve Studené dne 30.5.2017 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 Určení ověřovatelů zápisu

Více

Usnesení č. 1 Hlasování Zastupitelstvo schvaluje program zasedání.

Usnesení č. 1 Hlasování Zastupitelstvo schvaluje program zasedání. Obec Holubice Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Holubice konaného 21. 3. 2018 v zasedací místnosti OÚ Přítomni: dle prezenční listiny 12 členů zastupitelstva z 15 Omluveni: Zbyněk Dominik Koukal,

Více

Z Á P I S. ze 17. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 17. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 17. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.11.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: p. David Vágner, Ing. Jindřich Brožovský, Ing.

Více

U S N E S E N Í z 12. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í z 12. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í z 12. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 2.11.2015 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 1. Určení ověřovatelů a zapisovatele Předsedající navrhl

Více

ze schůze rady obce konané dne v 16,00 hod. ve společenské místnosti budovy DPS v Příšovicích

ze schůze rady obce konané dne v 16,00 hod. ve společenské místnosti budovy DPS v Příšovicích Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 10.04.2019 v 16,00 hod. ve společenské místnosti budovy DPS v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření Omluveni: Hlava

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015 Přítomni: Mgr. Mrzílková, p. Lenc, Mgr. Kořanová, Bc. Rajchertová, Ing. Hrodek, p. Wiesner Za MěÚ: Ing. Svobodová Omluveni: Ing.

Více

Město Hostivice. ZÁPIS z jednání Rady města Hostivice č. 2/2012 konaného dne od 16,00 hod. do 17,05 hod.

Město Hostivice. ZÁPIS z jednání Rady města Hostivice č. 2/2012 konaného dne od 16,00 hod. do 17,05 hod. * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne

Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne 8.2.2018 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 hod. do: 20:05 hod. František

Více

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 17. zasedání zastupitelstva

Více

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65

OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 OBEC KŘEPICE, PSČ 691 65 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15. 11. 2007 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Kovařík, Ing. Koždoň, p. Partyka, p. Příkazský, pí

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 14. 6. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva:

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.08.2016, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 304/2018 převod peněžitých prostředků ve výši XXX z rezervního fondu do fondu investic příspěvkové

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 28. srpna 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 28. srpna 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 28. srpna 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva:

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 30.10.2016, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.13/2016

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.13/2016 VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne 4. 4. 2016, zápis č.13/2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 22. 3. 2017 v Těšeticích Starostka obce zahájila mimořádné zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 9.3.2017 Zastupitelstvo obce Bantice: Schvaluje: 1) návrh smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene na parc.č. 366/1 a

Více

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 19.12. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 105-119/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

Usnesení z Rady města Hoštka č. 8/2019 konané dne v Městském úřadě Hoštka od 17:00 hod.

Usnesení z Rady města Hoštka č. 8/2019 konané dne v Městském úřadě Hoštka od 17:00 hod. Usnesení z Rady města Hoštka č. 8/2019 konané dne 12. 2. 2019 v Městském úřadě Hoštka od 17:00 hod. Přítomni: Milan Konfršt, Mgr. Ilona Stieranková, Ing. Eva Vorobelová, Jiřina Bláhová, Irena Nádvorníková

Více

ZÁPIS č. 5. Bod č. 1 Zahájení

ZÁPIS č. 5. Bod č. 1 Zahájení ZÁPIS č. 5 z jednání Rady města Prachatice ze dne 7.1.2019, konaného od 9,00 hodin v Velká zasedací síň na MěÚ Prachatice Přítomni: Přizváni: PaedDr. Jan Klimeš (místostarosta), Ing. Petr Kolín DiS., Mgr.

Více

Zastupitelstvo obce SCHVALUJE

Zastupitelstvo obce SCHVALUJE Obec Bítovany Usnesení č. 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 23.9.2009 v 18. 00 hodin v sále Oú Zastupitelstvo obce SCHVALUJE 1. Program zasedání 2. Návrhovou komisi ve složení :

Více

Z á p i s č. 6/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne

Z á p i s č. 6/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne Z á p i s č. 6/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne 27.9.2018 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 hod. do: 19:45 hod. František

Více

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Zápis č. 7/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Místo konání : Dvory nad Lužnicí obecní úřad Začátek : 18 hodin Zasedání řídil : Jan Herzog, starosta obce Přítomni : viz

Více

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM Usnesení z 92. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 13.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více