ZÁPIS č. 21 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Hřebeč konaného v pondělí 31. srpna 2009

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS č. 21 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Hřebeč konaného v pondělí 31. srpna 2009"

Transkript

1 ZÁPIS č. 21 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Hřebeč konaného v pondělí 31. srpna 2009 Zahájení: v hod. Přítomni: pí. Milena Hájková, Ing. Jindřich Burger, pí. Petra Piskáčková, p. Miloslav Mleziva, MUDr. Štěpán Mentberger, Ing. arch. Markéta Škodová Nepřítomni: Ing. Pavel Komárek, CSc., Ing. Jan Klas, p. Zdeněk Milata, Zapisovatel: pí. Petra Piskáčková Ověřovatelé: Ing. Jindřich Burger, MUDr. Štěpán Mentberger Občané: 4 (viz. prezenční listina) Obecní zastupitelstvo je usnášení schopné, neboť je přítomna nadpoloviční většina členů OZ. Starostka přivítala všechny přítomné a zahájila jednání OZ. Zapisovatelem dnešního jednání jmenovala pí. Piskáčkovou, jako ověřovatele navrhla Ing. Burgera a MUDr. Mentbergera. Zapisovatelka i ověřovatelé byli schváleni. Pí. Hájková Omluva Ing. Klas dořešit zástupce za Ing. Klase v zastupitelstvu (kandidátka ODS). Navržený program včetně doplnění: Kontrola usnesení Zpráva o činnosti Směna pozemků p. Humla a pí. Šmídové (příloha č. 1) Prodej části pozemku v ul. V háji (příloha č. 2) Věcné břemeno - smlouva o smlouvě budoucí (pro ing. Fedovou - uložení kabelů pro fotovoltaické elektrárny - příloha č. 3) Pronájem místnost v DS po p. Šubířovi Schválení názvů nových ulic Příspěvek škole na "Motýlí výlet" Vyřazení nepotřebného majetku Rozprava Program byl schválen všemi přítomnými zastupiteli. 1. Kontrola usnesení Ing. Burger kontrola usnesení z minulého a předminulého veřejného zasedání. pí. Hájková: Příprava změny smlouvy o projednávání přestupků realizace cca od nového roku. Dopravní řešení v ul. Opletalova byly osloveny dotčené orgány (Policie ČR DI, Magistrát města Kladna odbor dopravy) vesměs zatím negativní stanoviska. Zpomalovací pásy nebyly doporučeny. Obec podala žádost o dotaci z programu FROM ve výši cca 9 mil. Kč na rekonstrukci sálu KD. Výsledek zatím neznáme. OZ bere na vědomí kontrolu usnesení z předchozích veřejných zasedání. Strana 1 (celkem 6)

2 2. Zpráva o činnosti pí. Hájková přítomné seznámila s činností a hospodařením obce za minulé období: NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PŘÍJMY A VÝDAJE ZA OBDOBÍ KVĚTEN - SRPEN 2009 P Ř Í J M Y Kč Daň z příjmu fyz. osob ze závislé činnosti ,00 Daň z příjmu fyz. osob z podnikání ,00 Daň z příjmu fyz. osob z kapitálových výnosů ,00 Daň z příjmu právnických osob ,00 Daň z přidané hodnoty ,00 Daň z nemovitostí ,00 Poplatky za tenisové kurty ,00 Prodej pozemků ,00 CELKEM ,00 NEJDŮLEŽITĚJŠÍ VÝDAJE ZA OBDOBÍ KVĚTEN - SRPEN 2009 Kč Podíl na zhotovení přeložky el. vedení VN ,00 ZŠ záloha ,00 MŠ záloha ,00 Knížky pro prvňáčky 3 000,00 Skákací hrad na Den dětí 6 000,00 Dětský cyklistický závod 5 720,00 Příspěvek DSO Mikroregionu Údolí Lidického potoka na r ,00 Příspěvek na žáky, kteří chodí do ZŠ Buštěhrad ,00 Oprava přechodu pro chodce 1 820,00 Voda Peklov ,00 Vyvážení popelnic ,00 Velkoobjemové kontejnery a nebezpečný odpad ,00 Kontejnery pro separovaný sběr pro 2. pololetí ,00 Policie Stehelčeves ,00 Splátka půjčky SFŽP ,00 Úroky z půjčky ,00 Provozní a manipulační řád přehrady ,00 Klempířské práce na KD 4 760,00 Sportovní areál - projekt ,00 Přístavba ZŠ, MŠ, tělocvičny - projekt ,00 Rekonstrukce dětského hřiště ( z toho dotace od MMR 300 tis. Kč) ,00 Příspěvek na zvelebení obce ,00 Příspěvek na chodníky ,00 Příspěvek TJ Sokol Hřebeč na dopravu dětí na tábor ,00 Zpracování žádosti o dotaci na přestavbu KD ,00 Kontrola hasicích přístrojů 4 698,00 Připojení rozvaděče k regulátoru VO ,00 Archeologická studie Tasova ,00 Daň z převodu nemovitostí ,00 Zpomalovací pásy na Čamrdě 7 140,00 Prořezání trávníku na fotbalovém hřišti ,00 Oprava veřejného osvětlení ,00 Strana 2 (celkem 6)

3 Branky a sítě na florbal 6 860,00 Zpevnění povrchu komunikací ,00 CELKEM ,00 OZ bere na vědomí informace o činnosti a finančních příjmech a výdajích za uplynulé období. 3. Směna pozemků p. Humla a pí. Šmídové P. Huml požádal o směnu části svého pozemku č. parc. 1755/3 za část obecních pozemků č. parc. 1755/1 a 1755/2, a to tak, aby výměra pozemku č. parc. 1755/3 zůstala zachována. Rovněž pí. Šmídová požádala o směnu části svého pozemku č. parc. 1755/4 za část obecních pozemků č. parc. 1755/1 a 1755/2; i v tomto případě zůstane výměra pozemku č. parc. 1755/4 zachována. (viz. příloha č. 2). Realizací této směny dojde k lepšímu využití stávajících pozemků, na oba dva pozemky bude přístup ze stávající komunikace ul. Polní a tím obec ušetří finanční prostředky. Majitelé pozemků souhlasí s věcným břemenem splaškové kanalizace. Záměr na směnu pozemků byl zveřejněn na úřední desce od do Hlasování: PRO: 6 hlasů PROTI: 0 hlasů ZDRŽEL SE: 0 hlasů OZ schvaluje směnu části pozemku č. parc. 1755/3 p. Humla za část obecních pozemků č. parc. 1755/1 a 1755/2 a směnu části pozemku č. parc. 1755/4 pí. Šmídové za část obecních pozemků č. parc. 1755/1 a 1755/2. Výměry jednotlivých pozemků zůstanou zachovány. 4. Prodej části pozemku v ul. V háji Pan Andrle požádal o odkoupení části pozemku č. parc. 259/1, ostatní plocha o výměře cca 72 m 2. Jedná se o část ulice V háji. Záměr na odprodej pozemku byl zveřejněn na úřední desce od do Zastupitelé zastávají názor, že chodníky a komunikace by měly být v co největší míře ve vlastnictví obce (vyjadřování vlastníků při realizaci různých staveb). Hlasování: PRO: 0 hlasů PROTI: 6 hlasů ZDRŽEL SE: 0 hlasů OZ neschvaluje prodej části pozemku č. parc. 259/1 p. Andrlemu. 5. Věcné břemeno smlouva o smlouvě budoucí (pro Ing. Fedovou uložení kabelů pro fotovoltaické elektrárny Ing. Fedová požádala o souhlas s uložením el. kabelů do obecních pozemků č. parc a 1777 (příloha č. 1). Jedná se o kabely pro fotovoltaické elektrárny, které budou vystaveny na pozemcích Ing. Fedové v lokalitě Peklov. Nejedná se o technologii, která by způsobovala únik nebezpečných látek, zvýšení prašnosti, hluku apod. Hlasování: PRO: 6 hlasů PROTI: 0 hlasů ZDRŽEL SE: 0 hlasů Strana 3 (celkem 6)

4 OZ schvaluje smlouvu o budoucí smlouvě o věcném břemenu s Ing. Fedovou pro uložení kabelů do obecních pozemků č. parc a Pronájem místnosti v DS po p. Šubířovi Pan Šubíř požádal o ukončení nájmu v Domě služeb k Návrhy na využití: a) vypsat výběrové řízení na pronájem místnosti, b) místnost ponechat pro účely údržby OÚ. Z důvodu záměru vytvořit ze dvora DS tzv. sběrný dvůr a také z důvodu potřeby dílny údržbářů, zastupitelé doporučují místnost ponechat v užívání obce. Obec požádá o fin. prostředky na vybavení sběrného dvora a pokusí se zrekonstruovat jinou místnost vhodnou k pronájmu. Hlasování pro pronájem: PRO: 0 hlasů PROTI: 6 hlasů ZDRŽEL SE: 0 hlasů OZ neschvaluje další pronájem místnosti v Domě služeb po p. Šubířovi. Místnost bude ponechána k dalšímu využití pro obec. 7. Schválení názvů nových ulic Vzhledem k rostoucí výstavbě RD v obci, vznikly další nové ulice, a to v části obce směrem k Hostouni (2 ulice) a směrem na Dolany za ul. Opletalovou (řadové domky). Návrh názvu pro ulici mezi řadovými domky Bezručova. Hlasování: PRO: 6 hlasů PROTI: 0 hlasů ZDRŽEL SE: 0 hlasů Návrh názvů pro ulice k Hostouni Kubišova a Gabčíkova. Hlasování: PRO: 4 hlasů PROTI: 2 hlasy ZDRŽEL SE: 0 hlasů OZ schvaluje název ulice BEZRUČOVA (směrem na Dolany) OZ neschvaluje názvy ulic KUBIŠOVA a GABČÍKOVA (směrem na Hostouň). 8. Příspěvek škole na Motýlí výlet ZŠ požádala o příspěvek ve výši Kč na pořádání Motýlího výletu, který škola organizuje v rámci vyučovacího programu vždy na začátku školního roku, aby se děti lépe poznaly mezi s sebou i s pedagogy. Hlasování: PRO: 6 hlasů PROTI: 0 hlasů ZDRŽEL SE: 0 hlasů OZ schvaluje poskytnutí příspěvku ZŠ Hřebeč ve výši Kč na Motýlí výlet. 9. Vyřazení nepotřebného majetku Starostka předložila návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného a drobného hmotného majetku obce: skartovací stroj HSM 90.2, skartovací stroj HSM 90, kopírka Canon NP Všechny navržené předměty jsou nefunkční, zastaralé a rozbité. Vyřazené předměty budou předány k likvidaci v rámci sběru nebezpečného odpadu. Strana 4 (celkem 6)

5 Hlasování: PRO: 6 hlasů PROTI: 0 hlasů ZDRŽEL SE: 0 hlasů OZ schvaluje vyřazení skartovacího stroje zn. HSM 90.2, skartovacího stroje zn. HSM 90 a kopírky zn. Canon NP 6317 z majetku obce. 10. Rozprava Pí. Hájková podala informace týkající se: žádosti o dotaci na zřízení kontaktního místa Czech POINTu na OÚ Hřebeč, cyklistických závodů Poslední šlápnutí, které se budou konat 10. října 2009, výroční zprávy společnosti Vítej, o.p.s. za rok 2008, vyhlášení výběrového řízení na obsazení 2 míst údržbářů (odchod do důchodu). p. Vlasák: Předložil zastupitelům žádost o řešení stavu v ul. K přehradě (příloha č. 4), týkající se odvodnění této ulice. pí. Piskáčková Obec svolá místní šetření, kterého se zúčastní p. Vlasák, zástupce obce, a zástupce firmy. Ale velmi těžko budeme řešit odvodnění ulic při přívalových deštích. pí. Vlasáková: Požádala, aby obec vyzvala majitele sousední parcely k pravidelné údržbě pozemku (likvidaci plevelu). Ing. Škodová: Upozornila na výskyt bolševníku v Úžlabinách. OZ bere na vědomí připomínky občanů vznesené v rozpravě. Jednání ukončeno: ve hod. Zapsala: Petra Piskáčková.. Ověřili: Ing. Jindřich Burger.. MUDr. Štěpán Mentberger.. Strana 5 (celkem 6)

6 USNESENÍ č. 21 z veřejného zasedání OZ Hřebeč konaného v pondělí 31. srpna 2009 ZASTUPITELÉ OBCE PO PROJEDNÁNÍ: a) schvalují: 1. Zapisovatelkou pí. Petru Piskáčkovou, ověřovateli zápisu Ing. Jindřicha Burgera a MUDr. Štěpána Mentbergera. 2. Navržený program zasedání. 3. Směnu části pozemku č. parc. 1755/3 p. Humla za část obecních pozemků č. parc. 1755/1 a 1755/2 a směnu části pozemku č. parc. 1755/4 pí. Šmídové za část obecních pozemků č. parc. 1755/1 a 1755/2. Výměry jednotlivých pozemků zůstanou zachovány. 4. Smlouvu o budoucí smlouvě o věcném břemenu s Ing. Fedovou pro uložení kabelů do obecních pozemků č. parc a č. parc Název ulice BEZRUČOVA (směrem na Dolany) 6. Poskytnutí příspěvku ZŠ Hřebeč ve výši Kč na Motýlí výlet. 7. Vyřazení skartovacího stroje zn. HSM 90.2, skartovacího stroje zn. HSM 90 a kopírky zn. Canon NP 6317 z majetku obce. b) neschvalují: 1. Prodej části pozemku č. parc. 259/1 p. Andrlemu. 2. Další pronájem místnosti v Domě služeb po p. Šubířovi. Místnost bude ponechána k dalšímu využití pro obec. 3. Názvy ulic KUBIŠOVA a GABČÍKOVA (směrem na Hostouň). c) berou na vědomí: 1. Kontrolu usnesení z předchozích veřejných zasedání. 2. Informace o činnosti a finančních příjmech a výdajích za uplynulé období. 3. Připomínky občanů vznesené v rozpravě.. Ing. Jindřich Burger místostarosta obce Milena Hájková starostka obce Strana 6 (celkem 6)

ZÁPIS č. 22 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Hřebeč konaného v pondělí 7. prosince 2009

ZÁPIS č. 22 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Hřebeč konaného v pondělí 7. prosince 2009 ZÁPIS č. 22 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Hřebeč konaného v pondělí 7. prosince 2009 Zahájení: v 18.00 hod. Přítomni: pí. Milena Hájková, Ing. Jindřich Burger, pí. Petra Piskáčková,,

Více

ZÁPIS č. 19 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Hřebeč konaného v úterý 19. května 2009

ZÁPIS č. 19 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Hřebeč konaného v úterý 19. května 2009 ZÁPIS č. 19 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Hřebeč konaného v úterý 19. května 2009 Přítomni: pí. Milena Hájková, Ing. Jindřich Burger, Ing. Pavel Komárek, CSc.,, pí. Petra Piskáčková,

Více

ZÁPIS č. 26 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA OBCE HŘEBEČ konaného v pondělí 30. srpna 2010

ZÁPIS č. 26 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA OBCE HŘEBEČ konaného v pondělí 30. srpna 2010 ZÁPIS č. 26 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA OBCE HŘEBEČ konaného v pondělí 30. srpna 2010 Zahájení: Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé: Občané: v 18.00 hodin pí. Milena Hájková,

Více

Tento zápis je anonymizovaný

Tento zápis je anonymizovaný Zápis č. 12 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Hřebeč konaného dne 26. května 2008 Přítomni: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé: Občané: pí. Milena Hájková, Ing. Pavel Komárek CSc, p. Zdeněk

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Hřebeč konaného v úterý 8. června 2010

ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Hřebeč konaného v úterý 8. června 2010 ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Hřebeč konaného v úterý 8. června 2010 Zahájení: v 18.00 hod. Přítomni: pí. Milena Hájková, Ing. Jindřich Burger, pí. Petra Piskáčková, p.

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Obec Dobšín. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 26. června 2015 v 18:00hod. v budově OÚ

Obec Dobšín. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 26. června 2015 v 18:00hod. v budově OÚ Obec Dobšín Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 26. června 2015 v 18:00hod. v budově OÚ Přítomni: Jaroslav Černý, Lenka Bočková, Jiří Čech, Václav Červinka, Filip Hájek, Jaroslav

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Místo: zasedací místnost KD Urbanov Přítomni zastupitelé: Jiří Kotrba, Martin Nosek, Pavel Špaček, Jaroslav Šebesta, Bohdan Staller,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne , od 18:00 hodin Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zasedání č. 25/2013 Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne 21.2.2013, od 18:00 hodin Zasedání

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 33 z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Zápis. z 88. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin.

Zápis. z 88. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin. Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Radoslav Němeček Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Ing. Vladimír Elšík Omluveni: Ing. Tomáš Letocha Vlasta Sedláková Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 88. schůze

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/6 Z á p i s č. 1 / 2014 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 17. 12. 2014 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 10 z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Zápis č. 26 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 16. 5. 2012 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 26 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 16. 5. 2012 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 26 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 16. 5. 2012 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod.

Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod. Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod. Přítomni: K. Baka, Ing. J. Bednář, V. Černý, Ing. E. Klašková, V. Mátl,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin.

Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin. Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 21. 2. 2017 od 18 00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo

Více

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler.

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler. Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 5 / 2019 ze dne 24. 04. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 04. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2011 konaného dne 9. listopadu 2011 Zasedání Zastupitelstva obce Svor bylo svoláno podle ustanovení 92, odst.1 Zákona č. 128/2007 Sb., v platném znění.

Více

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 3. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 11. 2016 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne v zasedací místnosti kulturního domu.

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne v zasedací místnosti kulturního domu. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne 23. 12. 2015 v zasedací místnosti kulturního domu. Přítomni: Širůček Z., Šebek P., Müller J., Havránek J., Opluštil P., Sokol Petr, Sokol

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 13/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 4.2.2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 18:00 hod. do 20:13 hod. Zápis č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 6. 4. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:05), Jiří Horák, Lenka Dunčková, Zdeněk Zachař,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne 23.3.2011, v zasedací místnosti starého obecního úřadu. Zahájení : 19.00 hod. Ukončení :

Více

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 15.09.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne od 18:00 hodin Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zasedání č. 35/20114 Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne 6.3.2014 od 18:00 hodin Zasedání

Více

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 27 z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 19.12. 2012 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 26. 02. 2019 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starostka obce Mgr. Gabriela Šmerdová zahájila

Více

Zápis z 43. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného ve čtvrtek 24. dubna 2014 od 19:30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Bělči

Zápis z 43. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného ve čtvrtek 24. dubna 2014 od 19:30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Bělči Zápis z 43. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného ve čtvrtek 24. dubna 2014 od 19:30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Bělči Přítomni: Stanislav Šmejkal, Jaroslav Čech, Marcel Fiala, Pavel

Více

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Z á p i s z druhého zasedání zastupitelstva obce v Myslejovicích konaného dne 28. března 2019 v 17.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Návrhová

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne 23.12.2014 v 18.00 hod. na OÚ Přítomni: p. Plevač, Matýzka, Krejčí, Dufek, Smejkal, Steiner, Pochop, Mašek, Dufková Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 6/2016. konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 6/2016. konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 6/2016 konaného dne 30.6.2016 Zasedání bylo řádně svoláno rozesláním pozvánek a plakátů. Informace o zasedání dle ustanovení 93 odst. 1 zákona o obcích byly

Více

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.6.2017 Přítomni: Uhrová Ivana, Vrbka Roman, Koukal Ladislav, Škorpík Milan, Koukal Antonín, Ing. Macek Jan (6) Omluveni:

Více

Jednání zastupitelstva bylo zahájeno v hodin Jednání OZ bylo nahráváno: ANO

Jednání zastupitelstva bylo zahájeno v hodin Jednání OZ bylo nahráváno: ANO Z á p i s č. 8/2015 z jednání zastupitelstva obce Vysoký Újezd konaného dne 9. 12. 2015 v Kuchaři Přítomni: Severinová Marie - starostka obce Vlasák Karel - místostarosta obce Zastupitelé: Vičan M., Tůma

Více

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 3. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Program veřejného zasedání

Program veřejného zasedání Program veřejného zasedání zastupitelstva obce Makotřasy konaného dne: 28.11. 2012 v 18. 30 hod. 1) Zahájení 2) Určení ověřovatelů a zapisovatele 3) Schválení programu 4) Informace o stavu finančního konta

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Zápis č. 7/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Místo konání : Dvory nad Lužnicí obecní úřad Začátek : 18 hodin Zasedání řídil : Jan Herzog, starosta obce Přítomni : viz

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny 15.9. 2011 v Domažličkách Začátek : 19.30 hodin v Domažličkách Přítomni : p. Ing. Sommer Josef, Ing. Rubáš Jiří, Rausová Dana, Ing. Kuba Antonín, Frána

Více

Zápis č. 8/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 8/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 19:03 hod. do 20:33 hod. Zápis č. 8/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Přítomni:, Miroslav Masopust, Zdeněk Zachař, Lenka Dunčková, Martin Havlíček, Jiří Horák, Attila

Více

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 3/2016 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 9. 3. 2016, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer

Více

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.12.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,00 hod. Přítomni členové

Více

Obec Dobšín. Z Á P I S č. 17 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 9. června 2017 v 18:00hod.

Obec Dobšín. Z Á P I S č. 17 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 9. června 2017 v 18:00hod. Obec Dobšín Z Á P I S č. 17 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 9. června 2017 v 18:00hod. Přítomni: Jaroslav Černý, Lenka Bočková, Václav Červinka, Filip Hájek, Jaroslav Keller, Omluveni:

Více

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne 14.1.2016. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 19:20 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

OBEC NESOVICE. 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE. 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 63. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 17. 3. 2014 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé:,,,, Petra Vasilová,, (účast od 18.30) Nepřítomní zastupitelé:

Více

Zápis č. 11/2016. z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. srpna 2016 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 11/2016. z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. srpna 2016 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 11/2016 z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. srpna 2016 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, František Novák, Ing. Svatopluk

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 3. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce 2. listopadu 2009

Zápis č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce 2. listopadu 2009 1 Obec Kostice Zápis č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce 2. listopadu 2009 2 Zápis o průběhu 16. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 2.11.2009 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

ZÁPIS Č. 36 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘEBEČ, KONANÉHO VE STŘEDU 2. května 2018

ZÁPIS Č. 36 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘEBEČ, KONANÉHO VE STŘEDU 2. května 2018 ZÁPIS Č. 36 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘEBEČ, KONANÉHO VE STŘEDU 2. května 2018 Zahájení: Ukončení: Přítomni: 19:35 hod. 21:20 hod. pí. Petra Piskáčková (dále jen PP ), p. František Svoboda (dále

Více

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z mimořádného veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 8.6.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S o průběhu 30. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 30. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 30. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 8. 4. 2009 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 30. zasedání zastupitelstva

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 14. 12. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

ZÁPIS č. 03/2019. ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne od 17:30 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Líšná

ZÁPIS č. 03/2019. ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne od 17:30 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Líšná ZÁPIS č. 03/2019 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 13. 03. 2019 od 17:30 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Líšná Přítomni: R. Kovanda, J. Mudra, J. Hurtová, T. Valenta, P. Bělohlávek,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 08. 10. 2012 v Těšeticích Starosta obce zahájil 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis a usnesení č. 3/2018 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení č. 3/2018 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hodin. Bod č. 1 - Technický bod Starosta Zdeněk Čížek zahájil zasedání č. 3/2018 Zastupitelstva obce Šebetov (dále jen ZO ) v 17:00 hodin a všechny přivítal. Technický bod Starosta konstatoval, že informace o

Více

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 29 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 28.6.2018 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Ing. Macek Jan, Koukal Ladislav, Ing. Mastný Martin, Koukal Antonín, Vejmělková

Více

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli Zápis č. 28 - Zasedání zastupitelstva obce Rohle 30. 08. 2018 od 17:00 v ZŠ v Rohli Přítomní: 8 Roman Kopp, Mgr. Eva Kožoušková, MUDr. Antonín Kutálek, Ing. Pavel Kutálek, Mgr. Tomáš Michálek, Eva Petrášová,

Více

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.10.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 11. 12. 2018 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.04/11 ve Vysokém konaného dne 15.4.2011

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 24.1.2019 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis č. 20 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 8. února 2017 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 20 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 8. února 2017 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 20 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 8. února 2017 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav Janovský, Ing.

Více

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne Zápis č. 01/2018 z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne 26. 10. 2018 Přítomni: 7 Mgr. Barbora Staňková Szolonyová, Džoganík Zdeněk, Hladiš Robert, Horenský Lukáš, Bartošíková Anna, Ing.

Více

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin Zápis č. 6/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin 1. Úvodní slovo Jednání zahájil a vedl starosta obce Ing. Milan Žďárek. Přítomno 13

Více

o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13. 7. 2016 v Těšeticích Starosta obce zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 18. 12. 2015 Přítomni: p. Pavel Procházka, p. Ing. Petr Hubáček Ph.D., p. Karel Valenta, p. Libor Šulc

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 8.2.2019 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více