water style HANSADESIGNO. Váš zcela osobní styl pro koupelnu a kuchyň. Více na hansadesigno.hansa.com

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "water style HANSADESIGNO. Váš zcela osobní styl pro koupelnu a kuchyň. Více na hansadesigno.hansa.com"

Transkript

1 water style. Váš zcela osobní styl pro koupelnu a kuchyň. Více na hansadesigno.hansa.com

2 DOMOVE, SLADKÝ STYLOVÝ DOMOVE. Doma. Jakých prvních deset slov vás napadne, když se řekne příjemný pocit? Domov bývá hned za duševní pohodou a pivem po práci. Ale co dělá domov domovem? Co dělá z bytu nebo domu domov? Rodina? Přátelé? Tapety? Oblíbené křeslo? Ano, ano a ano. A ještě mnohem víc. Každý člověk cítí, vidí, vychutnává a prožívá domov zcela po svém. Tento požadavek na osobitost nás vedl při vývoji : Styl odráží individualitu a absolutní dokonalost. A na konci je rozhodnutí: Zda ovládané ze strany, z vrchu nebo bezdotykové; zda jen do koupelny nebo i do kuchyně; zda v klasickém chromu nebo něco nápadnějšího odpověď zní vždy:.

3 VE VARIANTĚ WOW! STYLOVÉ DO NEJMENŠÍHO DETAILU. EXTRAVAGANTNÍ. SENZAČNÍ. ODVÁŽNÁ. I takové jsou modely. Příkladem je nový proud Mikado, který harmonicky směruje vodu v mnoha vzájemně zkřížených proudech. Tady nemůžeme a nechceme vůbec nic popírat: Varianta v barvě růžového zlata a s proudem Mikado není pro každého. Ale možná právě proto je pro vás. MODERNÍ NAŠE VÝROBKY JSOU ZAMĚŘENY NA DLOUHOU ŽIVOTNOST: JE NADČASOVOU VÝROBNÍ ŘADOU, KTERÁ NAVZDORY ODLIŠNOSTEM ČLENŮ VAŠÍ RODINY VSÁZÍ NA JEDNOTNOU, JASNOU ŘEČ TVARŮ A NA POUŽITÍ VYSOCE KVALITNÍCH MATERIÁLŮ. ÚTLÝ, KULATÝ PRŮŘEZ, KTERÝ KONČÍ V MĚKCE ZAOBLENÉ ZÁKLADNĚ

4 DOTKNOU SE VÁS. I BEZ DOTY- KU. EKOLOGICKÉ ZLEPŠIT ŽIVOT NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ ZNAMENÁ TAKÉ CHRÁNIT JEJICH ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ. MY TO DĚLÁME NAPŘ. TÍM, ŽE U VŠECH ARMATUR K UMYVADLU ŘADY OMEZUJEME SPOTŘEBU VODY. VARIANTY S PROUDEM MIKADO TAK SPOTŘEBUJÍ JEN 2 LITRY ZA MINUTU. INOVATIVNÍ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A INOVACE SE U SPOLEČNOSTI VŽDY PODŘIZUJÍ POTŘEBÁM UŽIVATELE: VŠECHNY BEZDOTYKOVÉ MODELY TAK LZE NAPŘÍKLAD OVLÁDAT POMOCÍ APLIKACE : KROMĚ JINÉHO LZE AKTIVOVAT REŽIM ČIŠTĚNÍ, DOTÁZAT SE NA STAV BATERIE NEBO VYTVOŘIT AUTOMATICKÝ PLÁN PROPLACHOVÁNÍ. VĚTŠÍ KOMFORT JE SOTVA MOŽNÝ. VODA SE ZAPNE, VODA SE VYPNE JAKO KOUZELNÝM PROUTKEM. Bezdotykové varianty fascinují nejen svým vnějším vzhledem; mají co nabídnout i uvnitř: Díky vyspělé senzorové technologii voda teče jen tehdy, kdy má téct. Výsledek: Menší spotřeba vody. Více komfortu a hygieny. ELEGANTNÍ VARIANTA DO KOUPELNY PRO HOSTY. Naše nejmenší varianta kombinuje přednosti bezdotykové technologie s krásou proudu Mikado. Může se host cítit více vítaný?

5 KRÁSA NA VÝBĚR. Stejně krásné a individuální jako vaše koupelna: armatury pro umyvadlo. Vyberte si mezi bezdotykovými, ovládanými seshora nebo ze strany. BOČNÍ OVLÁDÁNÍ Elegantní a zároveň praktické. Díky stylově vysokému a v závislosti na modelu i otočnému výtoku nabízejí modely ovládané ze strany mimořádně mnoho volného místa u umyvadla. Doplňková funkční sprcha ještě zvětšuje akční rádius a je velmi užitečná např. při mytí vlasů. VRCHNÍ OVLÁDÁNÍ Klasika k dostání v četných variantách: ať již kompaktní pro menší umývadla nebo jako řešení větších rozměrů s podstavcem, zda s funkční sprchou, nebo vždy ovšem top vzhled a funkce. MNOHOSTRANNÉ DÍKY MIMOŘÁDNĚ VELKÉMU VÝBĚRU ARMATUR, SPRCH A PŘÍSLUŠENSTVÍ SNAD NEEXISTUJE KOUPELNA, KTERÁ BY NEBYLA VHODNÁ PRO VÝROBKY, A DÍKY ČETNÝM VARIANTÁM OVLÁDÁNÍ, VELIKOSTÍ A DESIGNU NEPŘIJDE ZKRÁTKA ANI OSOBNÍ VKUS. BEZDOTYKOVÉ Pohodlí, úspora vody, hygiena je toho mnoho, co mluví ve prospěch elektronicky ovládané armatury. Mimo jiné patentovaná, mimořádně přesná senzorová technologie, která reaguje jako by sama od sebe.

6 STYLOVÉ KOUPÁNÍ A SPRCHOVÁNÍ. Za stěnou technika, na stěně spočívá váš pohled: nabízí pro podomítkové instalace široký výběr uživatelsky příjemných, perfektně zpracovaných a tvarově krásných ovládacích prvků jak pro vanu, tak i pro sprchu. Alternativně můžete do koupelny začlenit přirozeně i v podobě stylových intuitivně ovládaných nástěnných armatur. PODOMÍTKOVÉ I NÁSTĚNNÉ VŽDY TO SPRÁVNÉ ŘEŠENÍ. má pro každou stavební situaci perfektní odpověď: Svojí funkčností a designem vás přesvědčí nejen nástěnná řešení, ale i široký výběr podomítkových řešení. K tomu účelu kromě MATRIX, modulárního, rastrově založeného systému pro optimální plánování prostoru, nabízíme i flexibilní a všestranný univerzální systém BLUEBOX. Obě řešení spojuje promyšlená koncepce s důrazem na variabilitu, inovativní technologie a rychlá montáž. ZNAČKA KVALITY ZNAMENÁ KVALITU. TENTO STAV JSME SI VYSLOUŽILI INOVATIVNÍMI VÝROBKY, VYNIKAJÍCÍM ZPRACOVÁNÍM A NAŠÍM JIŽ PŘÍSLOVEČ- NÝM CHÁPÁNÍM KVALITY. VÝSLEDKEM JE PAK ŘADA VÝ- ROBKŮ JAKO ; EKOLOGICKÁ VÝROBA A OCHRANA PŘÍRODNÍCH ZDROJŮ. VŠE S OFICIÁLNÍMI ZKOUŠKAMI A CERTIFIKÁTY ISO. KRÁSA VE STOJE: pro vany volně stojící v prostoru.

7 ZE SPRCHOVÁNÍ SE STÁVÁ POMOC V KUCHYNI PŘÍJEMNÝ PROŽITEK. MYTÍ SALÁTU. VLHČENÍ UTĚREK. OPLACHOVÁNÍ ZELENINY. VYPLACHOVÁNÍ HRNCŮ... Kuchyňská armatura je bezpochyby univerzální pracovnicí mezi armaturami. O to důležitější je, že nejen dobře vypadá, ale je i zcela praktická. Popis schopností, který perfektně odpovídá kuchyňské armatuře : Díky otočnému a mimořádně vysokému výtoku a vytahovací sprše se dvěma druhy proudů bravurně vyhraje jakoukoliv bitvu v kuchyni. Sprchy řady ACTIVEJET jsou se svými kompletně kulatými tvary nebo zaoblenými hranami perfektním doplněním řady. Příslušná sada sprchových tyčí s komfortním nastavením výšky a praktickou mýdlenkou má flexibilně nastavitelný nástěnný držák při rekonstrukci tak lze např. jednoduše použít stávající vyvrtané otvory. Sprchy ACTIVEJET umí nejen ovládat teplotu vody, ale u tříproudové varianty i pulzující, měkký a intenzivní proud: Druhy proudu, které jsou jednoduše volitelné stisknutím tlačítka, se postarají o zcela nový pocit při sprchování. SPOLEHLIVOST NÁZEV OZNAČUJE VYNIKAJÍCÍ VÝROBKY A VYNIKAJÍCÍ LIDI, KTEŘÍ TYTO VÝROBKY VYRÁBĚJÍ, PRODÁVAJÍ A INSTALUJÍ. PROTO NÁM NENÍ NA OBTÍŽ POSKYTNOUT NA 2 ROKY ZÁRUKU NA FUNKČNOST A 10 LET ZÁRUKU NA MOŽNOST DOKOUPENÍ NÁHRADNÍCH DÍLŮ.

8 PŘEHLED VÝROBKŮ. WASHBASIN růžovězlatá Mikado regulátor paprsku, vyložení: 130 mm chrom vyložení: 130 mm chrom vyložení: 130 mm chrom chrom připojení pomocí tlakových chrom chrom s funkční sprchou s dálkovým ovládáním, bez odpadní soupravy, připojení pomocí tlakových chrom s funkčním sprchou, chrom vyložení: 128 mm chrom vyložení: 128 mm chrom připojení pomocí tlakových chrom připojení pomocí tlakových chrom připojení přes tlakové e G 3/ chrom pro umyvadlovou mísu, bez odpadní soupravy, připojení pomocí tlakových chrom s funkční sprchou s dálkovým ovládáním, bez odpadní soupravy, připojení pomocí tlakových chrom s funkčním sprchou, elektronická baterie pro umyvadlo, bateriový provoz chrom řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek), Mikado regulátor paprsku, bez odpadní soupravy vyložení: 100 mm elektronická bateriový provoz, chrom řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek), odpadní souprava s push-ovládáním, připojovací e vyložení: 138 mm elektronická baterie pro umyvadlo,, síťový provoz chrom vč. síťového trafa a přívodního kabelu, Mikado regulátor paprsku, bez odpadní soupravy, hygienické proplachování po 72 hodinách na 30 sekund nastaveno z výroby vyložení: 100 mm sada pro hotovou montáž umyvadlová páková nástěnná baterie, hodící se k MATRIX pro podomítkové těleso * chrom vyložení: 194 mm BIDET umyvadlová elektronická baterie pro instalaci do zdi, (G 1/2) hodící se k MATRIX, * chrom s termostatickým směšováním, řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek), vč. síťového trafa a přívodního kabelu vyložení: 195 mm baterie, chrom pro bidet, odpadní souprava (kov), připojení pomocí tlakových tříotvorová baterie pro umyvadlo, chrom odpadní souprava (kov) vyložení: 141 mm baterie, chrom pro bidet, odpadní souprava (kov), připojení pomocí tlakových vyložení: 117 mm elektronická síťový provoz, chrom řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek), vč. síťového trafa a přívodního kabelu, odpadní souprava s push-ovládáním, připojovací e vyložení: 138 mm elektronická baterie pro umyvadlo,, vysoký výtok bateriový provoz chrom řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek), odpadní souprava s pushovládáním, připojovací e vyložení: 164 mm elektronická baterie pro umyvadlo,, síťový provoz chrom řízená bezdotykově elektronicky (infračervený paprsek), vč. síťového trafa a přívodního kabelu, odpadní souprava s push-ovládáním, připojovací e vyložení: 164 mm Slovní ochranná známka a loga Bluetooth jsou vlastnictvím společnosti Bluetooth SIG, Inc., a jejich používání je u společnosti Armaturen GmbH licencováno. Jiné značky a obchodní názvy jsou vlastnictvím příslušných majitelů. *Včetně vhodného podomítkového tělesa.

9 VANA/SPRCHA páková vanová baterie, chrom vyložení: 146 mm ACTIVEJET pro vanové baterie světle šedá/chrom ACTIVEJET ruční sprcha, 1proudová, Velikost sprchové hlavice 120 mm, sprchová e, 1500 mm ACTIVEJET STYLE pro vanové baterie bílá/chrom ACTIVEJET STYLE ruční sprcha, 1proudová, Velikost hlavice sprchy 110 mm x 120 mm, sprchová e, 1500 mm chrom chrom chrom páková vanová baterie, * chrom stojící na podlaze vyložení: 200 mm sprchová e Silverjet chrom, délka mm chrom, délka mm chrom, délka mm chrom, délka mm VANA/SPRCHA PODOMÍTKOVÁ s funkční jednotkou vanová páková baterie BLUEBOX funkční * chrom bezšroubová růžice, Funkční jednotka s přepínáním BLUESWITCH s funkční jednotkou vanová páková baterie BLUEBOX funkční * chrom bezšroubová růžice, kulatá růžice, Ø 170 mm, Funkční jednotka s přepínáním BLUESWITCH sada pro konečnou montáž s funkční jednotkou vanový termostat, (G 1/2) BLUEBOX funkční * chrom s integrovanou keramickou regulací množství, bezšroubová růžice, Funkční jednotka s přepínáním a zavíráním BLUESWITCH s funkční jednotkou vanový termostat, (G 1/2) BLUEBOX funkční * chrom s integrovanou keramickou regulací množství, bezšroubová růžice, kulatá růžice, Ø 170 mm, Funkční jednotka s přepínáním a zavíráním BLUESWITCH sada pro konečnou montáž s funkční jednotkou vanový termostat, (G 1/2) se zabezpečením proti zpětnému toku BLUEBOX funkční chrom s integrovanou keramickou regulací množství, bezšroubová růžice, Funkční jednotka s přepínáním a zavíráním BLUESWITCH sada pro konečnou montáž s funkční jednotkou vanová páková baterie se zabezpečením proti zpětnému toku BLUEBOX funkční chrom bezšroubová růžice, Funkční jednotka s přepínáním BLUESWITCH sada pro konečnou montáž s funkční jednotkou vanová páková baterie se zabezpečením proti zpětnému toku BLUEBOX funkční * chrom bezšroubová růžice, kulatá růžice, Ø 170 mm, funkční jednotka s přepínáním BLUESWITCH sada pro konečnou montáž s funkční jednotkou vanový termostat, (G 1/2) se zabezpečením proti zpětnému toku BLUEBOX funkční * chrom s integrovanou keramickou regulací množství, bezšroubová růžice, kulatá růžice, Ø 170 mm, Funkční jednotka s přepínáním a zavíráním BLUESWITCH sada pro konečnou montáž s funkční jednotkou baterie s termostatem, (G1/2) BLUEBOX funkční jednotka s dekorační sadou * chrom bezšroubová růžice, funkční jednotka bez přepínání, bez uzavírání s funkční jednotkou baterie s termostatem, (G1/2) BLUEBOX funkční jednotka s dekorační sadou chrom bezšroubová růžice, kulatá růžice, Ø 170 mm, funkční jednotka bez přepínání, bez uzavírání VANA SPRCHA výtok do vany, chrom také ke kombinaci s MATRIX, růžice hranatá, 75 mm x 75 mm přiložena navíc, Růžice soft edge - růžice kulatá, Ø 75 mm přiložena navíc vyložení: 195 mm pákové směšovací baterie pro všechny 4otvorové armatury * chrom Růžice soft edge vyložení: 189 mm pákové směšovací baterie pro všechny 4otvorové armatury * chrom růžice kulatá vyložení: 190 mm pákové směšovací baterie pro všechny 3otvorové armatury * chrom pro vzdálené napouštění vany (FILL), bez soupravy pro napouštění vany FILL, Růžice soft edge pákové směšovací baterie pro všechny 3otvorové armatury * chrom pro vzdálené napouštění vany (FILL), bez soupravy pro napouštění vany FILL, Růžice kulatá páková sprchová baterie, (G 1/2) chrom ACTIVEJET Sada s nástěnnou tyčí 970 mm světle šedá/chrom ACTIVEJET ruční sprcha, 3 proudová, sprchová e, 1750 mm, s mýdlenkou ACTIVEJET STYLE Sada s nástěnnou tyčí 970 mm chrom ACTIVEJET Style ruční sprcha, 3 proudová, sprchová e, 1750 mm, s mýdlenkou celokovová nástěnná tyč nástěnná tyč "600" chrom celokovová nástěnná tyč Sprchová tyč "1100" chrom VANA/SPRCHA PODOMÍTKOVÁ SPRCHA PODOMÍTKOVÁ hotovou montáž 7.7 elektronická baterie s termostatem, (G1/2) vestavné těleso MATRIX Tiptronik * chrom se sprchovou sadou, výtok do vany konečnou montáž 2.1 páková baterie, (G1/2) hodící se k MATRIX * chrom se sprchovou sadou, s výtokem do vany, pákové sprchové baterie * chrom hodící se k MATRIX s 2 ce stným ve ntilem - instalační balíček 6.2 baterie s termostatem, (G1/2) hodící se k MATRIX chrom se sprchovou sadou, s výtokem do vany, termostatická baterie vestavné těleso MATRIX * chrom SIGNATUR, LOFT,, LIGNA, STELA, RONDA, s 2-cestným ventilem / s uzavíracím ventilem konečnou montáž 4.1 páková baterie, (G1/2) hodící se k MATRIX * chrom se sprchovou sadou, pro vzdálené napouštění vany (FILL) Sada pro hotovou montáž s funkční jednotkou páková sprchová baterie BLUEBOX funkční * chrom bezšroubová růžice, funkční jednotka bez přepínání Sada pro hotovou montáž s funkční jednotkou baterie s termostatem, (G1/2) BLUEBOX funkční * chrom bezšroubová růžice, funkční jednotka bez přepínání, bez uzavírání Sada pro hotovou montáž s funkční jednotkou páková sprchová baterie BLUEBOX funkční * chrom bezšroubová růžice, kulatá růžice, Ø 170 mm, funkční jednotka se zavíráním, bez přepínání Sada pro hotovou montáž s funkční jednotkou baterie s termostatem, (G1/2) BLUEBOX funkční chrom bezšroubová růžice, kulatá růžice, Ø 170 mm, funkční jednotka bez přepínání, bez uzavírání Sada pro hotovou montáž s funkční jednotkou sprchová termostatická baterie, (G 1/2) BLUEBOX funkční * chrom s integrovanou keramickou regulací množství, bezšroubová růžice, Růžice soft edge - měkké hrany - zakulacená, Funkční jednotka se zavíráním, bez přepínání Sada pro hotovou montáž s funkční jednotkou sprchová termostatická baterie, (G 1/2) BLUEBOX funkční * chrom s integrovanou keramickou regulací množství, funkční jednotka se zavíráním, bez přepínání *Včetně vhodného podomítkového tělesa.

10 SPRCHA PODOMÍTKOVÁ konečnou montáž 9.1 páková baterie, (G1/2) hodící se k MATRIX * chrom se sadou s nástěnnou tyčí, s hlavovou sprchou RAIN, konečnou montáž 9.2 páková baterie, (G1/2) hodící se k MATRIX * chrom se sprchovou sadou, s hlavovou sprchou RAIN, páková baterie, (G1/2) hodící se k MATRIX * chrom s celokovovou tyčí 1100 mm konečnou montáž 14.1 baterie s termostatem, (G1/2) vestavné těleso MATRIX Tiptronik * chrom SIGNATUR, LOFT,,LIGNA, STELA, RONDA, souprava s nástěnnou tyčí 1100 mm, s hlavovou sprchou RAIN, konečnou montáž 14.2 baterie s termostatem, (G1/2) vestavné těleso MATRIX Tiptronik * chrom SIGNATUR, LOFT,,LIGNA, STELA, RONDA, souprava s nástěnnou tyčí 1100 mm, VIVA hlavová sprcha konečnou montáž 14.3 baterie s termostatem, (G1/2) vestavné těleso MATRIX Tiptronik * chrom SIGNATUR, LOFT,,LIGNA, STELA, RONDA, se sprchovou sadou, hlavová sprcha RAIN konečnou montáž 14.4 baterie s termostatem, (G1/2) vestavné těleso MATRIX Tiptronik * chrom SIGNATUR, LOFT,,LIGNA, STELA, RONDA, sprchová souprava, VIVA hlavová sprcha konečnou montáž 15.2 konečnou montáž 15.1 baterie s termostatem, baterie s termostatem, (G1/2) (G1/2) vestavné těleso vestavné těleso MATRIX Tiptronik MATRIX Tiptronik * chrom * chrom SIGNATUR, LOFT, SIGNATUR, LOFT,,LIGNA,,LIGNA, STELA, RONDA, STELA, RONDA, sprchová souprava souprava s nástěnnou tyčí 1100 mm * chrom pro podomítkové ventily, pro vícecestný ventil konečnou montáž 11.2 konečnou montáž 11.4 baterie s termostatem, baterie s termostatem, DN (G1/2) 15 (G1/2) hodící se k MATRIX hodící se k MATRIX * chrom * chrom SIGNATUR, LOFT, SIGNATUR, LOFT,,LIGNA,,LIGNA, STELA, RONDA, STELA, RONDA, souprava s nástěnnou tyčí 1100 mm, se sprchovou sadou, VIVA VIVA hlavová sprcha hlavová sprcha * chrom pro podomítkové ventily konečnou montáž 13.1 konečnou montáž 13.2 baterie s termostatem, DN baterie s termostatem, DN 15 (G1/2) 15 (G1/2) hodící se k MATRIX hodící se k MATRIX * chrom * chrom SIGNATUR, LOFT, SIGNATUR, LOFT,,LIGNA,,LIGNA, STELA, RONDA, STELA, RONDA, souprava s nástěnnou tyčí 1100 mm sprchová souprava * chrom pro podomítkové ventily pákové sprchové baterie * chrom hodící se k MATRIX výtok d opředu termostatická baterie vestavné těleso MATRIX * chrom SIGNATUR, LOFT,, LIGNA, STELA, RONDA, pro 1nástěnný vývod / s uzavíracím ventilem * chrom pro podomítkové ventily, pro vícecestný ventil chrom * chrom chrom * chrom pro podomítkové ventily, pro vícecestný ventil chrom chrom chrom s integrovaným uzavíráním chrom použitelné rovněž jako rohový ventil chrom chrom chrom KUCHYNĚ chrom chrom s integrovaným uzavíráním chrom s integrovaným uzavíráním chrom použitelné rovněž jako rohový ventil baterie pro dřez, chrom vyložení: 219 mm baterie pro dřez, chrom pro beztlaké ohřívače vody, připojení pomocí měděných trubiček vyložení: 219 mm baterie pro dřez, bateriový provoz chrom elektronický uzavírací ventil, vyložení: 219 mm baterie pro dřez, chrom vytahovací sprcha, připojení pomocí tlakových vyložení: 231 mm baterie pro dřez, bateriový provoz chrom vytahovací sprcha, elektronický uzavírací ventil, připojení pomocí tlakových vyložení: 231 mm Váš odborný partner na sanitu vám rád představí kompletní program. *Včetně vhodného podomítkového tělesa.

11 ČESKO Česko s.r.o Praha 9 Kbely Telefon: hansa.cesko@hansa.com Pro technické dotazy: technik@.com Poznejte vodu jinak. Navštivte nás v Praze. Apple a Apple Logo jsou značky společnosti Apple Inc., které jsou zapsané v USA a v dalších zemích. App Store je značka služeb společnosti Apple Inc. Google Play a logo Google Play jsou značky společnosti Google Inc. Tisková norma: /2. Vytištěno v Německu. Právo na omyly a změny vyhrazeno.

HANSAPOLO: Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU.

HANSAPOLO: Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU. : Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU. VYSOCE SOLIDNÍ: PRO BYTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ Vedle klasické pákové baterie je k dispozici o 20 mm vyšší XL verze s větším vyložením. je vysoce kvalitní alternativa pro

Více

HANSASIGNATUR ESTETIKA NOVÉ INTELIGENCE HANSASIGNATUR

HANSASIGNATUR ESTETIKA NOVÉ INTELIGENCE HANSASIGNATUR ESTETIKA NOVÉ INTELIGENCE Co slibuje jejich design, splňuje jejich celková koncepce: otevírá nové dimenze. Inteligentně vytvořená, multifunkční a trvale komfortní koupelna nejenže vypadá futuristicky,

Více

Položka č Strana CZK Položka č Strana CZK 10... 16 021 05 6, 8, 10, 12, 15 7.323,00 10 020 05-00 31 1.440,00

Položka č Strana CZK Položka č Strana CZK 10... 16 021 05 6, 8, 10, 12, 15 7.323,00 10 020 05-00 31 1.440,00 REJSTŘÍK Položka č Strana CZK Položka č Strana CZK 10... 16... 10 010 05-00 31 1.166,00 16 021 05 6, 8, 10, 12, 15 7.323,00 10 020 05-00 31 1.440,00 16 021 45 6, 8, 10, 12, 15 15.765,00 10 105 05-00 31

Více

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345 Vážení obchodní přátelé, chceme vám stručně představit naše NOVINKY 2013, které jsme pro vás připravili. Všechny novinky jsou tentokrát z naší továrny ve Znojmě. Rozšiřujeme především nabídku českých vodovodních

Více

Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji!

Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji! AKČNÍ PODZIM ZIMA 2010 platí do 31. 12. 2010 ceny jsou včetně DPH Oras Cubista 2816F Světová novinka! Zaváděcí cena: 8 280,- Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji! Váš prodejce: Firma Oras je

Více

My Catalogue. Index Tenso Páková umyvadl. bat., DN Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15

My Catalogue. Index Tenso Páková umyvadl. bat., DN Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 www.grohe.cz - 06.02.2009 My Catalogue Index 33347 Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 32366 Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 32427 Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 32443 Tenso Páková umyvadl. bat., DN

Více

Armatury pro beztlakové průtokové ohřívače vody

Armatury pro beztlakové průtokové ohřívače vody Oblast použití Ideální ve spojení s beztlakovým průtokovým ohřívačem vody > > Umyvadla > > Výlevky > > Kuchyně > > Sprcha Informace o výrobku 1 / 19 Dotazy k výrobku: 596 550 207 AEB AEN END EWT SMB SME

Více

HANSATWIST NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT.

HANSATWIST NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT. NEJHEZČÍ ZPŮSOB, JAK SE ROZHODNOUT PRO KOMFORT. MÁTE MOŽNOST VOLBY: NÁPADNÝ SPOLEČNÍK? VYSOCE KOMFORTNÍ: S TŘMENOVOU PÁKOU. s třmenovou pákou je nejen opticky výrazná, ale také velmi příjemná na uchopení.

Více

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud V koupelně se obracíme zády ke všednosti. Užíváme si zde vzácné, velmi osobní chvilky. Jen zřídka jsme si

Více

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 1. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-03/2013

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 1. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-03/2013 VODOVODNÍ BATERIE Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 1. 2013 do 31. 3. 2014 2013 CZ-03/2013 Umyvadlová kohoutková s otočným výtokem 150 mm 3.1270.1.004.221.1 s automatickou

Více

TARA ULTRA Kč otočný výtok o 360, 8 l/min při tlaku 3 bar

TARA ULTRA Kč otočný výtok o 360, 8 l/min při tlaku 3 bar 2017/2018 2 KUCHYŇSKÉ BATERIE 33800875-00 TARA ULTRA 15 166 Kč otočný výtok o 360, 8 l/min při tlaku 3 bar 33826875-00 TARA ULTRA 15 972 Kč baterie k oplachovací spršce 27719970-00, otočný výtok o 360,

Více

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-09/2013

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-09/2013 VODOVODNÍ BATERIE Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 2013 CZ-09/2013 Umyvadlová kohoutková s otočným výtokem 150 mm, průtok 8 l/min 3.1270.1.004.221.1

Více

SENZAČNÍ SÓLISTÉ NOVINKA. IXMO_solo. nyní také jako termostat. Art.-Nr.: 03507/ IXMO_solo, tschechisch, 02/2019

SENZAČNÍ SÓLISTÉ NOVINKA. IXMO_solo. nyní také jako termostat. Art.-Nr.: 03507/ IXMO_solo, tschechisch, 02/2019 SENZAČNÍ SÓLISTÉ NOVINKA nyní také jako termostat KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 58653 Hemer telefon +49 2372 904-0 telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.com Art.-Nr.: 03507/471100, tschechisch,

Více

HANSASENSeTION. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO

HANSASENSeTION. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO HANSASENSeTION elektronické. efektivní. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO NIKDY NEBYLO CLEVER TAK ROZMANITÉ: HANSASENSeTION PRO KOUPELNY A KUCHYNĚ Mají rozdílné koncepce ovládání, svým vzhledem se hodí ke zcela

Více

My Catalogue. Index Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN Eurostyle Páková umyvadl. bat.

My Catalogue. Index Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN Eurostyle Páková umyvadl. bat. www.grohe.cz - 06.02.2009 My Catalogue Index 33552 Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN 15 33558 Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN 15 33559 Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN 15 33557 Eurostyle Páková umyvadl.

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Svoboda čistých tvarů Designové koupelny s kolekcí EDITION 90 značky KEUCO Kruh se setkává se čtvercem: zařízení koupelen EDITION 90 firmy KEUCO spojuje v opulentní hře kulaté a hranaté tvary s výrazným

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk Kolekce armatur Kolekce armatur Ekonomické, bezpečné a praktické náš široký výběr atraktivních armatur nabízí na jakémkoliv místě vaší koupelny nebo kuchyně každodenní opravdové potěšení. Kuchyňské 122

Více

INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS

INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS OBJEVTE SVÉ NOVÉ JÁ S ČISTÝM POŽITKEM ZE SPRCHOVÁNÍ. Sprchování tak je mnohem víc než jen každodenní rituál péče o tělo. Pod sprchou se konečně opět stáváme

Více

chrom chrom

chrom chrom GESSI via manzoni 38601.031 38603.031 38607.031 7 242 Kč Baterie umyvadlová stojánková s výpustí 1 1/4, s hadičkami 3/8. Délka ramínka 127 mm. 6 766 Kč 38605.031, baterie umyvadlová bez výpusti 38701.031

Více

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2013

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2013 KLUDI Armatury pro koupelnu a kuchyni Ceník 2013 2 Obsah Novinky 2013 4 Zákaznický servis 11 Navigátor funkcí 12 Přehled povrchů 16 Rejstřík 18 Koupelnový program Baterie KLUDI ADLON 31 KLUDI AMBA 36 KLUDI

Více

KLUDI BALANCE white. Čistá lehkost NOVINKA

KLUDI BALANCE white. Čistá lehkost NOVINKA KLUDI BALANCE white Čistá lehkost NOVINKA 520239175 umyvadlová jednopáková baterie DN 10 KLUDI BALANCE White Tak čistá. Tak jasná. Tak lehká. KLUDI BALANCE WHITE budí emoce. Čistá bílá propůjčuje pocitu

Více

OBSAH Ceník platný od 1. 4. 2007

OBSAH Ceník platný od 1. 4. 2007 OBSAH Ceník platný od 1. 4. 2007 V případě zájmu o jiné příslušenství než je standardně dodáváno k vanovým a sprchovým bateriím, je možno provést libovolnou záměnu z naší nabídky sprchového programu. VODOVODNÍ

Více

STENO. stojánková umyvadlová bez výpustě. stojánková bidetová bez výpustě. stojánková umyvadlová s otočným ramínkem

STENO. stojánková umyvadlová bez výpustě. stojánková bidetová bez výpustě. stojánková umyvadlová s otočným ramínkem STENO STENO steno keramická hlava SEDAL D 35 mm ST 3041 stojánková umyvadlová bez výpustě 97,4 45 ST 3042 stojánková bidetová bez výpustě 112,5 135 ST 3043 stojánková umyvadlová s otočným ramínkem 16 118

Více

Multiplex Trio E3, E2, E. Elektronické vanové armatury Viega.

Multiplex Trio E3, E2, E. Elektronické vanové armatury Viega. Multiplex Trio E3, E2, E Elektronické vanové armatury Viega. Multiplex Trio E3, E2, E: Výhody. Poslední vývoj přináší do koupelny elektronické ovládání, které podtrhuje význam koupelny jako oázy wellness.

Více

V I A M A N Z O N I V I A T O R T O N A V I A S O L F E R I N O V I A B A G U T T A D O P L Nˇ

V I A M A N Z O N I V I A T O R T O N A V I A S O L F E R I N O V I A B A G U T T A D O P L Nˇ V I A M A N Z O N I V I A T O R T O N A V I A S O L F E R I N O V I A B A G U T T A S P R C H O V Ý P R O G R A M D O P L Nˇ K Y vybrané produkty kolekcí via Solferino,Via Manzoni a Via Tortona, jsou technologicky

Více

CONNECT BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE WWW.IDEALSTANDARD.CZ

CONNECT BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE WWW.IDEALSTANDARD.CZ CONNECT BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE WWW.IDEALSTANDARD.CZ ONNECT CONNECT BLUE BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE, KTERÁ VÁM BUDE ŠETŘIT VODU, ENERGII A PENÍZE 100% Technologie Click = ÚSPORA. 50% 0%» Klasické

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Termostat IXMO_solo: absolutní redukce na to nejpodstatnější Senzace do sprchy Minimalismus znamená vynechat vše, co je přebytečné. Minimalismus ve sprše znamená IXMO_ solo. Díky inovativní technice spojuje

Více

obsah 22 BAULLOP DOPLŇKY 23 ESSENTIALS 24 ESSENTIALS CUBE 25 GROHTHERM F / RAPIDO C 26 GROHTHERM 28 INSTALAČNÍ SYSTÉMY / TLAČÍTKA

obsah 22 BAULLOP DOPLŇKY 23 ESSENTIALS 24 ESSENTIALS CUBE 25 GROHTHERM F / RAPIDO C 26 GROHTHERM 28 INSTALAČNÍ SYSTÉMY / TLAČÍTKA KATALOG 2014 obsah OBSAH 4 6 8 10 QUADRA 11 LINEARE 12 EUROCUBE 13 EURODISC COSMOPOLITAN 14 ESSENCE 16 CONCETTO 17 EUROSTYLE COSMOPOLITAN 18 EUROSTYLE 19 EUROSMART COSMOPOLITAN 20 EUROSMART 22 BAULLOP

Více

05/2005. Kludi - Armaturen s.r.o. Pražská 355 CZ - 274 01 Slaný. Telefon: +420 312 522 877 Fax: +420 312 520 948

05/2005. Kludi - Armaturen s.r.o. Pražská 355 CZ - 274 01 Slaný. Telefon: +420 312 522 877 Fax: +420 312 520 948 /20 Kludi - Armaturen s.r.o. Pražská 355 CZ - 274 01 Slaný Telefon: +420 312 522 877 Fax: +420 312 520 948 Internet: www.kludi.cz E-Mail: info@kludi.cz Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 D-58685 Menden

Více

Dornbracht Ceny 2013 Kuchyně CZ / SK

Dornbracht Ceny 2013 Kuchyně CZ / SK Dornbracht Ceny 2013 Kuchyně CZ / SK Ceny jsou uvedeny bez DPH Platný od 01.07.2013 Česká republika / Slovenská republika Culturing Life Produktové vlastnosti baterií Kuchyňské baterie Dornbracht nabízejí

Více

Vodovodní baterie a doplňky

Vodovodní baterie a doplňky Vodovodní a doplňky PŘEHLED NABÍDKY 2017 10 Doplňky Doplňky Termo Duální 10 systémy Classic Neo Rosa Suzan Samostojící Stojánkové Kuchyňské Bidetové Sprchy a příslušenství Sprchové sety Vanové sety www.ravak.cz

Více

OBSAH Ceník platný od 17. 8. 2009

OBSAH Ceník platný od 17. 8. 2009 OBSAH Ceník platný od 17. 8. 2009 V případě zájmu o jiné příslušenství než je standardně dodáváno k vanovým a sprchovým bateriím, je možno provést libovolnou záměnu z naší nabídky sprchového programu.

Více

Termostaty Hansgrohe. Komfort ve svém nejkrásnějším tvaru

Termostaty Hansgrohe. Komfort ve svém nejkrásnějším tvaru Termostaty Hansgrohe Komfort ve svém nejkrásnějším tvaru Komfortní, bezpečné a krásné: Nové termostaty Ecostat od Hansgrohe Při sprchování a koupání pociťujeme jako příjemný pouze velmi omezený teplotní

Více

C E N Í K VÝBĚR SORTIMENTU VODOVODNÍCH BATERIÍ

C E N Í K VÝBĚR SORTIMENTU VODOVODNÍCH BATERIÍ C E N Í K VÝBĚR SORTIMENTU VODOVODNÍCH BATERIÍ 2 0 1 7 OBSAH Design ELITE 3 INFINITY 4 FRESH 7 Classic PRESTIGE 11 HARMONY 13 PROJECT 15 SIMPATY 17 STIL 20 CLASSIC 24 Podomítkové baterie 26 Tlačné ventily

Více

Axor Starck Organic. Umyvadlo strana 25.2 Bidet strana 25.4. Armatury na okraj vany. Vana strana 25.4. strana 25.6. Armatury na vanový sokl

Axor Starck Organic. Umyvadlo strana 25.2 Bidet strana 25.4. Armatury na okraj vany. Vana strana 25.4. strana 25.6. Armatury na vanový sokl Axor Starck Organic Umyvadlo strana 25.2 Bidet strana 25.4 Vana strana 25.4 Armatury na okraj vany strana 25.6 Armatury na vanový sokl strana 25.7 Sprcha strana 25.8 Termostaty, ventily, přepínače strana

Více

Be inspired by Danish Design. Tradition. t r a d i c e v m o d e r n í m p o j e t í

Be inspired by Danish Design. Tradition. t r a d i c e v m o d e r n í m p o j e t í Be inspired by Danish Design Tradition t r a d i c e v m o d e r n í m p o j e t í Inspirovány klasickým a romantickým stylem moderního venkova, jsou baterie řady Tradition dánského výrobce Damixa perfektním

Více

vlastnosti a výhody ZárUKa 5 Let JedNodUCHá MoNtᎠomezovač teploty ZárUKa

vlastnosti a výhody ZárUKa 5 Let JedNodUCHá MoNtᎠomezovač teploty ZárUKa Ceraplan III PERFEKTNÍ FUNKČNOST & MODERNÍ DESIGN NOVÁ GENERACE VODOVODNÍCH BATERIÍ CERAPLAN III V minulosti velmi dobře vnímaná a oblíbená kolekce vodovodních baterií CERAPLAN byla úspěšně inovována a

Více

Kapitola 14. Ventily a baterie MCM. 192 samouzavírací ventily a baterie MCM stojánkové. 195 samouzavírací ventily a baterie MCM nástěnné

Kapitola 14. Ventily a baterie MCM. 192 samouzavírací ventily a baterie MCM stojánkové. 195 samouzavírací ventily a baterie MCM nástěnné Kapitola 14 Ventily a baterie MCM 192 samouzavírací ventily a baterie MCM stojánkové 195 samouzavírací ventily a baterie MCM nástěnné 200 samouzavírací pedálové ventily MCM 201 výtoková ramínka 202 náhradní

Více

Dornbracht Novinky 2014 CZ / SK

Dornbracht Novinky 2014 CZ / SK Dornbracht Novinky 2014 CZ / SK Ceny jsou uvedeny bez DPH Platný od 01.03.2014 Česká republika / Slovenská republika Culturing Life Obsah Změny 2014 / Kategorie dodacích lhůt (DC) IV - VII MEM 001-042

Více

Svět plný elegance a harmonie. Metropol Classic.

Svět plný elegance a harmonie. Metropol Classic. Svět plný elegance a harmonie. Metropol Classic. Umělecké ztvárnění vaší koupelny. Díky nové řadě baterií Metropol Classic přináší Hansgrohe novou klasickou řeč tvarů do vaší koupelny. Metropol Classic

Více

TESI. T umyvadlo nábytkové Kč T umyvadlo nábytkové Kč

TESI. T umyvadlo nábytkové Kč T umyvadlo nábytkové Kč 2017 2 TESI T350901 umyvadlo nábytkové 80 45 5 150 Kč T350801 umyvadlo nábytkové 100 45 8 820 Kč T0051OV skříňka pod umyvadlo bílá 80 cm 10 230 Kč T0052OV skříňka pod umyvadlo bílá 100 cm 10 950 Kč E3252BH

Více

TESI. T umyvadlo nábytkové Kč T umyvadlo nábytkové Kč T umyvadlo nábytkové Kč

TESI. T umyvadlo nábytkové Kč T umyvadlo nábytkové Kč T umyvadlo nábytkové Kč 2018 TESI T351001 umyvadlo nábytkové 60 45 3 680 Kč T350901 umyvadlo nábytkové 80 45 5 150 Kč T350801 umyvadlo nábytkové 100 45 8 820 Kč T0050OV skříňka pod umyvadlo bílá 60 cm 9 810 Kč T0051OV skříňka

Více

KLUDI NEWS

KLUDI NEWS KLUDI NEWS 1. 4. 2015 - novinky pro rok 2015 - připomínka několika novinek 2014 Ing. Martin KOPTIŠ martin.koptis@kludi.cz 602 32 84 86 KLUDI PUSH TERMOSTAT pro 88011 Cena 2-cestné verze 13 190,- Kč bez

Více

CENÍK HANSA 2016 NOVINKA

CENÍK HANSA 2016 NOVINKA CENÍK HANSA 2016 NOVINKA 7 FILOZOFII, KTEROU SE ŘÍDÍME, POCÍTÍTE VE VŠEM, CO DĚLÁME. PROŽITEK Z VODY Značka HANSA reprezentuje záměr nejen vytvářet armatury, ale utvářet i vodu. Tento záměr je vítán všude,

Více

Ceník VIGOUR 2014. keramika, baterie, žlaby, rošty, příslušenství

Ceník VIGOUR 2014. keramika, baterie, žlaby, rošty, příslušenství Ceník VIGOUR 20 keramika, baterie, žlaby, rošty, příslušenství Zkratka 1 Název DPC bez DPH strana VIGCLIVN VIGDTOPN VIGDTOPSTYHS VIGCLIVNSWB VIGCLIVNS VIGDTOPSTYS VIGCLIVNBD VIGDTOPNBD VIGCLIVNTB VIGCLIVNB

Více

single-lever basin mixer

single-lever basin mixer 410230575 single-lever basin mixer 416710575 single-lever bath and shower mixer 6785005-00 bath-shower set 1S Nádech luxusu NEW Kombinací luxusu a extravagance můžete vylepšit svůj koupelnový interiér.

Více

Vkus urbanisty. Axor Citterio M

Vkus urbanisty. Axor Citterio M Axor Citterio M Vkus urbanisty. Axor Citterio M Axor Citterio M Procházka nákupními ulicemi. Návštěva muzea. Espresso na piazza. Aktivní, naplněný život mezi kanceláří, kavárnou a podkrovím... Miláno,

Více

vaše koupelna. vaše kreativita. Váš život.

vaše koupelna. vaše kreativita. Váš život. vaše koupelna. vaše kreativita. Váš život. filozofii, kterou Se řídíme, pocítíte ve všem, co děláme. kvalita BeZ kompromisů hansa dodává na trh nejlepší kvalitu: to je kritérium, které si sami stanovujeme

Více

IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie, 12 V

IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie, 12 V Novinky 1.6.2012 IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie, 12 V 8524F Chrom 13250.00 Bezdotyková umyvadlová baterie s páčkou pro nastavení teploty (dle nastavení z výroby). Baterii lze snadno zajistit

Více

GROHTHERM 1000 NOVINKA 100 % GROHE COOLTOUCH. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ. GROHE Termostaty MASTERS OF TECHNOLOGY. Sledujte nás

GROHTHERM 1000 NOVINKA 100 % GROHE COOLTOUCH. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ. GROHE Termostaty MASTERS OF TECHNOLOGY. Sledujte nás WWW..CZ Sledujte nás WWW..SK Termostaty GROHTHERM 1000 100 % COOLTOUCH. MAXIMÁLNÍ POHODLÍ. Nový web optimalizovaný pro mobily, tablety a počítače. Více o termostatech najdete online na www.grohe.cz a www.grohe.sk

Více

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2014/15

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2014/15 KLUDI Armatury pro koupelnu a kuchyni Ceník 2014/15 2 Obsah Novinky 2014 4 Zákaznický servis 11 Navigátor funkcí 12 Přehled povrchů 16 Rejstřík 18 Kuchyňský program Baterie KLUDI ADLON 33 KLUDI AMPHORA

Více

E-Kompaktní průtokový ohřívač CFX-U

E-Kompaktní průtokový ohřívač CFX-U Oblast použití Jedno odběrné místo: > Kuchyňský dřez > Umyvadlo > Dvojumyvadlo Více odběrných míst: > Sprcha a umyvadlo Informace o výrobku 1 / 5 Dotazy k výrobku: 596 550 207 Energetická třída A (s Multiple

Více

01321183 010362 Hansamix 2014 umyvadlová stojánková páková baterie Hansa. 01192186 010374 Hansamedica umyvadlová stojánková páková baterie Hansa

01321183 010362 Hansamix 2014 umyvadlová stojánková páková baterie Hansa. 01192186 010374 Hansamedica umyvadlová stojánková páková baterie Hansa Ceny bez DPH Země Číslo položky Popis původu platné od 1.1.2015 01042183 010362 mix 2014 umyvadlová stojánková páková baterie 174,98 01042186 010374 medica umyvadlová stojánková páková baterie 184,58 01082183

Více

CENÍK GROHE 2013, verze 1.0. Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2013. Tiskové chyby vyhrazeny.

CENÍK GROHE 2013, verze 1.0. Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2013. Tiskové chyby vyhrazeny. KATALOG GROHE 2013 CENÍK GROHE 2013, verze 1.0 Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2013. Tiskové chyby vyhrazeny. obsah Obsah strana Koupelnové armatury Allure 4 Quadra

Více

Ceník novinek 10/2017 CZK

Ceník novinek 10/2017 CZK Ceník novinek 10/2017 hansgrohe sortiment pro koupelny Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH a rozumějí se jako doporučené prodejní ceny pro konečného spotřebitele vycházející ze Všeobecných obchodních podmínek.

Více

kapitola 14 - ventily a baterie MCM

kapitola 14 - ventily a baterie MCM kapitola 14 - ventily a baterie MCM 14 2013 Novinkou v naší nabídce je sortiment samouzavíracích ventilů a baterií italské firmy MCM. Firma MCM je výrobcem časových a pedálových ventilů více jak 20 let.

Více

E-Kompaktní průtokový ohřívač CEX

E-Kompaktní průtokový ohřívač CEX Einsatzbereiche Oblast použití Einzelversorgung: Jedno odběrné místo: > Küchenspüle Kuchyňský dřez > Waschtisch Umyvadlo > Doppelwaschtisch Dvojumyvadlo > Výlevka Více odběrných míst: > Sprcha a umyvadlo

Více

Brochure_alessi_sense_bad.indd :19

Brochure_alessi_sense_bad.indd :19 Brochure_alessi_sense_bad.indd 1 21.02.17 13:19 Rodrigo Torres Rodrigo Torres se narodil v roce 1976 v Bogotě, v Kolumbii, a absolvoval studium v bakalářském studijním programu v oboru průmyslový design

Více

dp danex-plast Ravak - baterie SUZAN Cena A Platný od cena A MOC Kód Typ bez DPH vč. DPH UMYVADLOVÁ stojánková - bez výpusti

dp danex-plast Ravak - baterie SUZAN Cena A Platný od cena A MOC Kód Typ bez DPH vč. DPH UMYVADLOVÁ stojánková - bez výpusti Cena A Ravak - baterie SUZAN cena A MOC bez DPH vč. DPH baterie SUZAN mají keramickou kartuš ø35 mm UMYVADLOVÁ stojánková - bez výpusti SN 012.00 817 1 088 UMYVADLOVÁ stojánková - s výpustí SN 011.00 892

Více

dp danex-plast Ravak - baterie SUZAN Cena A Platný od cena A MOC Kód Typ bez DPH vč. DPH baterie SUZAN mají keramickou kartuš ø35 mm

dp danex-plast Ravak - baterie SUZAN Cena A Platný od cena A MOC Kód Typ bez DPH vč. DPH baterie SUZAN mají keramickou kartuš ø35 mm Cena A Ravak - baterie SUZAN baterie SUZAN mají keramickou kartuš ø35 mm UMYVADLOVÁ stojánková - bez výpusti SN 012.00 824 1 217 UMYVADLOVÁ stojánková - s výpustí SN 011.00 893 1 319 UMYVADLOVÁ stojánková

Více

08/2009 Copyright by Grohe

08/2009 Copyright by Grohe 08/2009 Copyright by Grohe GROHE ČR s.r.o. V Oblouku 104 252 43 Průhonice - Čestlice Tel.: +420 225 091 083 Fax: +420 225 091 085 e-mail: eva.kuzmikova@grohe.com www.grohe.cz www. www.grohe.cz I www. Strana

Více

poznejte, co dělá z koupelny koupelnu HANSA

poznejte, co dělá z koupelny koupelnu HANSA poznejte, co dělá z koupelny koupelnu HANSA DŮSLEDNĚ STÁLE ODPOVĚDNĚ 100 LET INOVACÍ HANSA UDÁVÁ KROK CHRÁNÍME TO, CO NÁS INSPIRUJE. HANSA má za sebou již více než 100 let a ve svém oboru se řadí k vedoucím

Více

CENÍK NOVINEK N 10/2017 0 1 FORM FOLLOWS L O PERFECTION E CENÍK NOVINEK N 10/2017 0 1 FORM FOLLOWS L O PERFECTION E Hansgrohe CS s.r.o. / Dornych 47 / CZ 617 00 Brno / Česká Republika Tel. +420 511 120550

Více

ÚVOD 2 KLUDI KLUDI_KATALOG.indd :43:45

ÚVOD 2 KLUDI KLUDI_KATALOG.indd :43:45 Podomítkové systémy ÚVOD 2 KLUDI PODOMÍTKOVÉ SYSTÉMY KLUDI PODOMÍTKOVÉ SYSTÉMY KLUDI JEDNODUCHÉ UNIVERZÁLNÍ ESTETICKÉ Široká nabídka výrobků KLUDI vytváří možnosti pro různorodé zapojení sprchových a vanových

Více

GROHE Koupelny NOVINKA GROHE EUROSMART PRO KOUPELNY, KUCHYNĚ A KOMERČNÍ VYUŽITÍ. Masters of technology

GROHE Koupelny NOVINKA GROHE EUROSMART PRO KOUPELNY, KUCHYNĚ A KOMERČNÍ VYUŽITÍ. Masters of technology GROHE Koupelny NOVINKA GROHE EUROSMART PRO KOUPELNY, KUCHYNĚ A KOMERČNÍ VYUŽITÍ Masters of technology theocharis liolis Master of Technology, vytvořil pomocí technologie GROHE StarLight nepřekonatelně

Více

Akce Podzim 2012 vč.dph bez mtž. Akce Podzim 2012 vč.dph s mtž. běžná cena s DPH 20% kod set popis - veškeré výrobky v barvě bílá

Akce Podzim 2012 vč.dph bez mtž. Akce Podzim 2012 vč.dph s mtž. běžná cena s DPH 20% kod set popis - veškeré výrobky v barvě bílá kod set popis - veškeré výrobky v barvě bílá Akce Podzim 2012 vč.dph bez mtž. Akce Podzim 2012 vč.dph s mtž. běžná cena s DPH 20% 234262###0001 Alma Ocelová vana 160 x 75 cm 5 054 4 801 5 946 234262###0101

Více

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ NABÍDKA SORTIMENTU

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ NABÍDKA SORTIMENTU Vodovodní baterie KOMPLETNÍ NABÍDKA SORTIMENTU Suzan Rosa Neo Termo Sprchy a příslušenství Kuchyňské baterie Slovo design je dnes skloňováno naprosto všude. Vše má super design, nový design, unikátní design.

Více

Možnosti zapojení vodovodních baterií

Možnosti zapojení vodovodních baterií Možnosti zapojení vodovodních baterií 4/2018 Varianty zapojení Sety s nástěnnou baterií 1. Baterie s horním vývodem, s tyčí a hlavovou sprchou Sestava 1/1 Sestava 1/2 Sestava 1/3 96062/1,0 SET066,0 RUP/179,0

Více

SPRCHY CONCEPT 100/200 NEW. Sprchový program pro svěží vstup do nového dne. Sprchy CONCEPT 100/200 NEW 1

SPRCHY CONCEPT 100/200 NEW. Sprchový program pro svěží vstup do nového dne. Sprchy CONCEPT 100/200 NEW 1 SPRCHY CONCEPT 100/200 NEW Sprchový program pro svěží vstup do nového dne Sprchy /200 NEW 1 Konečně koupelna, kde se cítím skvěle! Svěží vstup do nového dne se sprchami CONCEPT Ještě před pár lety byly

Více

kapitola 14 - ventily a baterie MCM

kapitola 14 - ventily a baterie MCM kapitola 14 - ventily a baterie MCM 14 2010 Novinkou v naší nabídce je sortiment samouzavíracích ventilů a baterií italské firmy MCM. Firma MCM je výrobcem časových a pedálových ventilů více jak 20 let.

Více

Možnosti zapojení vodovodních baterií 6/2017

Možnosti zapojení vodovodních baterií 6/2017 Možnosti zapojení vodovodních baterií 6/2017 Varianty zapojení Sety s nástěnnou baterií 1. Baterie s horním vývodem, s tyčí a hlavovou sprchou Sestava 1/1 Sestava 1/2 Sestava 1/3 96062/1.0 SET066.0 RUP/179.0

Více

PLATNOST OD Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH.

PLATNOST OD Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH. NEJPRODÁVANĚJŠÍ BATERIE V ČESKÉ A SLOVENSKÉ REPUBLICE 2018 NOVINKY V CENÍKU 9/2018 PLATNOST OD 1. 9. 2018 Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH. VISION X 42001/1,0 Umyvadlová baterie chrom 1 652 66,08 42003,0

Více

My Catalogue. Index Grohtherm 1000 Termost. vanová bat., DN Grohtherm 1000 Termost. sprch. bat.

My Catalogue. Index Grohtherm 1000 Termost. vanová bat., DN Grohtherm 1000 Termost. sprch. bat. www.grohe.cz - 06.02.2009 My Catalogue Index 34155 Grohtherm 1000 Termost. vanová bat., DN 15 34143 Grohtherm 1000 Termost. sprch. bat., DN 15 34151 Grohtherm 1000 Termost. sprch. bat., DN 15 34160 Grohtherm

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Výrobky s výrazným designem od firmy KEUCO vytvářejí v koupelně jedinečné prostředí. Kolekce

Více

PROTRONIC-S. Bezdotyková optoelektronicky řízená umyvadlová armatura

PROTRONIC-S. Bezdotyková optoelektronicky řízená umyvadlová armatura PROTRONIC-S Bezdotyková optoelektronicky řízená umyvadlová armatura Doplňující bezdotykové výrobky pro bezdotykový mycí prostor Vysoušeč rukou RODX310 Zásobník na papírové utěrky RODX630 Dávkovač mýdla

Více

RAF vodovodní beterie BC OC OB Vyobrazení Označení Popis výrobku chrom bílá-chrom chrom-zlato bílá-zlato Mj Účto sk. Klasické baterie Rio

RAF vodovodní beterie BC OC OB Vyobrazení Označení Popis výrobku chrom bílá-chrom chrom-zlato bílá-zlato Mj Účto sk. Klasické baterie Rio RAF vodovodní beterie BC OC OB Vyobrazení Označení Popis výrobku chrom bílá-chrom chrom-zlato bílá-zlato Mj Účto sk. Klasické baterie Rio 1001 Umyvadlová klasická baterie 1 381,00 x x x ks RAF_1 stojánková

Více

Komfort a bezpečnost ve sprše

Komfort a bezpečnost ve sprše Komfort a bezpečnost ve sprše KeUCo GmbH & Co. KG postfach 1365 58653 Hemer, Germany telefon +49 2372 904-0 telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de art.nr.: 03507/251101 Komfort und sicherheit

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Hygiena a design v centru zájmu Čistota s doplňky PLAN značky KEUCO Každodenní hygiena je důležitá, abychom si udrželi dobré zdraví. Všude, kde se setkává mnoho lidí, kteří si podávají ruce, dotýkají se

Více

Shower for life. Vinata Rychlé řešení bez rekonstrukce. Bezpečný sprchový box nejen pro seniory. Montáž jen za 1 den.

Shower for life. Vinata Rychlé řešení bez rekonstrukce. Bezpečný sprchový box nejen pro seniory. Montáž jen za 1 den. Vinata Rychlé řešení bez rekonstrukce Bezpečný sprchový box nejen pro seniory Montáž jen za 1 den Vysoká bezpečnost Vybavení Hansgrohe Shower for life My víme, na čem záleží Sprchové boxy Vinata Roth určuje

Více

HANSABLUEBOX: CELKOVĚ LEPŠÍ.

HANSABLUEBOX: CELKOVĚ LEPŠÍ. HANSABLUEBOX: CELKOVĚ LEPŠÍ. HANSABLUEBOX S PRODUKTEM HANSABLUEBOX SI INS POD OMÍTKOU. INSTALUJETE SI SPOK Důsledky rozhodnutí, která se přijímají během plánování a zařizování nové koupelny, mají dlouhodobé

Více

hansgrohe Raindance Select S s proudem PowderRain NOVÝ Nový jemný proud s mikrokapkami. Nový proud PowderRain od hansgrohe.

hansgrohe Raindance Select S s proudem PowderRain NOVÝ Nový jemný proud s mikrokapkami. Nový proud PowderRain od hansgrohe. hansgrohe Raindance Select S s proudem PowderRain NOVÝ Nový jemný proud s mikrokapkami. Nový proud PowderRain od hansgrohe. 2 hansgrohe Příběh hansgrohe Příběh 3 4 hansgrohe Příběh Relaxační a jemný sprchový

Více

My Catalogue. Index 34185 Grohtherm 3000 Termost. vanová bat., DN 15. www.grohe.cz - 06.02.2009. 34179 Grohtherm 3000 Termost. sprch. bat.

My Catalogue. Index 34185 Grohtherm 3000 Termost. vanová bat., DN 15. www.grohe.cz - 06.02.2009. 34179 Grohtherm 3000 Termost. sprch. bat. www.grohe.cz - 06.02.2009 My Catalogue Index 34185 Grohtherm 3000 Termost. vanová bat., DN 15 34179 Grohtherm 3000 Termost. sprch. bat., DN 15 34196 Grohtherm 3000 Termost. sprch. bat., DN 15 19258 Grohtherm

Více

Multifunkční vlastnosti

Multifunkční vlastnosti Multifunkční vlastnosti Dřezy s ohřívací zónou S novým typem ESWA (L/R) 00.0 je Küppersbusch zase o krok dále za starými typy dřezů! Pod odkapávací deskou je ukryta zcela nově vyvinutá ohřívací zóna, kterou

Více

Pákové baterie Steno ST3001 baterie páková stojánková na studenou vodu

Pákové baterie Steno ST3001 baterie páková stojánková na studenou vodu Pákové baterie Steno ST3001 baterie páková stojánková na studenou vodu ST3002 baterie páková na studenou vodu s otočným ramínkem 199,00 Kč 150,00 Kč ST3042 bidetová páková baterie ST3041 páková stojánková

Více

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení

Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Pisoárový systém Geberit. Flexibilní řešení Všechny výhody z jediného zdroje. Největší předností pisoárového systému Geberit je jeho flexibilita představuje ideální řešení pro každý požadavek nebo stavební

Více

KWC EVE Luminaqua LED-technology

KWC EVE Luminaqua LED-technology 204 KWC EVE Luminaqua LED-technology Kuchyňské baterie Dávkovače saponátu INOVACE, PŘESNOST A ESTETIKA: to jsou vlastnosti, které charakterizují inteligentní řešení baterií KWC. KWC představuje 140 let

Více

Multiplex Trio E. Elektronické vanové armatury Viega.

Multiplex Trio E. Elektronické vanové armatury Viega. Multiplex Trio E Elektronické vanové armatury Viega. 2 Viega Multiplex Trio E3, E2, E Multiplex Trio E3, E2, E Výhody. Aktuální trendy přinášejí do koupelny elektronické ovládání, které podtrhuje význam

Více

Vitopend 100-W. Splňuje *** klasifikaci podle. směrnice o účinnosti

Vitopend 100-W. Splňuje *** klasifikaci podle. směrnice o účinnosti Vitopend 100-W Závěsný plynový topný/kombinovaný kotel, typ WH1D s modulovaným atmosférickým hořákem pro provoz závislý nebo nezávislý na vzduchu v místnosti. Rozsah jmenovitého tepelného výkonu: 10,5

Více

Armatury. Concept 100. Váš zaručený komfort

Armatury. Concept 100. Váš zaručený komfort Armatury Concept 100 Váš zaručený komfort Když je vše, jak má být Technické řešení, komfort, design nebo příznivá cena? S armaturami Concept 100 získáte jednoduše vše. Celá série vyniká estetickým, nadčasovým

Více

Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1

Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1 Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1 21.02.17 13:02 Rodrigo Torres Rodrigo Torres se narodil v roce 1976 v Bogotě, v Kolumbii, a absolvoval studium v bakalářském studijním programu v oboru průmyslový design

Více

GROHE Kuchyňské armatury

GROHE Kuchyňské armatury 08/2009 Copyright by Grohe GROHE ČR s.r.o. V Oblouku 104 252 43 Průhonice - Čestlice Tel.: +420 225 091 083 Fax: +420 225 091 085 e-mail: eva.kuzmikova@grohe.com www. www. GROHE Kuchyňské armatury www.

Více

CARLTON 1 otvorová umyvadlová baterie AX 17035810, Hansgrohe Axor Provedení satinox

CARLTON 1 otvorová umyvadlová baterie AX 17035810, Hansgrohe Axor Provedení satinox KOUPELNOVÉ ARMATURY CARLTON 1 otvorová umyvadlová baterie AX 17035810, Hansgrohe Axor Provedení satinox 16 916 Kč 6 999 Kč CARLTON 3 otvorová páková umyvadlová baterie AX 17135120, Hansgrohe Axor + porcelán

Více

GROHE RAPIDO T GROHE RAPIDO E

GROHE RAPIDO T GROHE RAPIDO E GROHE RAPIDO T GROHE RAPIDO E PODOMÍTKOVÁ ŘEŠENÍ THEOCHARIS LIOLIS Master of Technology pracující na mimořádně odolném povrchu chránícího naše baterie GROHE StarLight. MASTERS OF TECHNOLOGY Zaměstnanci

Více

Novinky 2014. Armatury pro koupelnu a kuchyni

Novinky 2014. Armatury pro koupelnu a kuchyni Novinky 2014 Armatury pro koupelnu a kuchyni 3 Obsah Koupelna KLUDI boční ovládání 6 KLUDI BALANCE WHITE 10 KLUDI BOZZ 22 KLUDI ZENTA 28 KLUDI TERCIO 34 Sprcha KLUDI DUAL-SHOWER-SYSTÉMY 40 Kuchyně KLUDI

Více

CENÍK KARTELL BY LAUFEN 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31. 3. 2014

CENÍK KARTELL BY LAUFEN 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31. 3. 2014 CENÍK KARTELL BY LAUFEN 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31. 3. 2014 2013 KOUPELNOVÁ KERAMIKA VANY A VANIČKY KOUPELNOVÝ NÁBYTEK VODOVODNÍ BATERIE KARTELL by LAUFEN volně

Více

CENÍK ISH NOVINEK 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31.3.2014 (vyjma Kartell by Laufen)

CENÍK ISH NOVINEK 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31.3.2014 (vyjma Kartell by Laufen) CENÍK ISH NOVINEK 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31.3.2014 (vyjma Kartell by Laufen) 2013 KOUPELNOVÁ KERAMIKA VANIČKY KOUPELNOVÝ NÁBYTEK VODOVODNÍ BATERIE SaphirKeramik

Více

Mycí stroje průchozí na nádobí

Mycí stroje průchozí na nádobí AM 900-10N oplachové čerpadlo,zpětný ventil Elektronické ovládání s barevnou indikací Kryt uzavřený ze všech stran Hlubokotažený tank, zaoblené rohy, samočistící program Mycí stroje průchozí na nádobí

Více

Vodovodní baterie a doplňky

Vodovodní baterie a doplňky Vodovodní baterie a doplňky KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ www.ravak.cz Seznam náhradních dílů Suzan SN páka Suzan X07P040 Cena bez DPH: 130,- Cena s DPH: 157,- SN těsnění se sítkem ¾ X07P048 SN perlátor 24 X07P045

Více

Axor Universal. Accessories

Axor Universal. Accessories Axor Universal Accessories Axor Universal Accessories Axor Universal Accessories Kdo v koupelně ctí eleganci a luxus, musí totéž vyžadovat i u doplňků. a právě elegance a vysoká kvalita se v koupelně projeví

Více

Nejkrásnější pracovní místo v domě. S inovačními dřezy a bateriemi od hansgrohe.

Nejkrásnější pracovní místo v domě. S inovačními dřezy a bateriemi od hansgrohe. Nejkrásnější pracovní místo v domě. S inovačními dřezy a bateriemi od hansgrohe. Firma Hansgrohe SE už se svými produkty získala téměř 500 mezinárodních cen za design a stává se tak jednou z nejoceňovanějších

Více