TECHNICKÉ A ARCHITEKTONICKY ZAJÍMAVÉ STAVBY, OBCHODY A PROVOZOVNY.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TECHNICKÉ A ARCHITEKTONICKY ZAJÍMAVÉ STAVBY, OBCHODY A PROVOZOVNY."

Transkript

1 TECHNICKÉ A ARCHITEKTONICKY ZAJÍMAVÉ STAVBY, OBCHODY A PROVOZOVNY. Zbytky zdiva a studny obřanského hradu. Sídlo bylo vybudováno v prvé polovině 13 století nad pravým břehem řeky Svitavy, mezi Obřanami a Bílovicemi nad Svitavou. Posledním majitelem hradu byl Gerhard z Kunštátu a Obřan, který přepadával pocestné a obchodníky na Jantarové cestě jedoucí kolem řeky. Lapka byl zajat a hrad byl brněnskými občany rozbořen.

2 Secesní vila na Mlýnském nábřeží. Vila na Mlýnském nábřeží z prvé poloviny XX. stol. s pozdější přístavbou garáže.

3 Bývalá dělnická kolonie Olší v Maloměřicích. První domky byly vybudovány v počátku XX. století.

4 Bývalá Krčálova restaurace na Mlýnském nábřeží. Krystkova vila na Mlýnském nábřeží, vybudovaná v třicátých a renovovaná v devadesátých letech XX. století.

5 Vila na Mlýnském nábřeží s dostavbou z devadesátých let XX století. Makovského vila na Mlýnském nábřeží. Stavba byla vybudovaná ve dvacátých letech XX. století.

6 Novostavby na ul. Zázmolí. V oranžovém domě žila, zavražděná spisovatelka Simona Monyová. Bývalá Esslerova vila na ul. Babická.

7 Budova na ul. Obřanská, byla vybudovaná jako služebna pro Finanční stráž. Později sloužila jako Národní výbor a nyní ordinace obvodních lékařů. V šedesátých letech XX století, byl objekt na ul. Obřanská, vybudován jako sídlo policie. V letech dům využívala MČ jako radnici. Po rekonstrukci v roce 2011 je budova sídlem fa. Veselý s.r.o.

8 Hasičský dům v Obřanech, vybudovaný v roce Přestavěná budova bývalé maloměřické hasičské zbrojnice na ul. Slaměníkova. Dnes budova slouží jako klubovna skautů.

9 Dům důstojného stáří Betanie Křesťanská pomoc na ul. Borky. Objekt byl předán do užívání v roce 2004.

10 Bývalý Obchodní dům Metoděje Beneše v Obřanech na ul. Fryčajova. Dům byl postaven ve 20. letech XX. století.

11 Lékárna v budově na ul. Selská, rodiny Hoškovi. Budova byla postavena na začátku 30. let XX. století.

12 Kruhová stavba rodinného sídla na ul. Líští v Obřanech. Stavba byla vybudovaná v prvních letech XXI. století.

13 Bytový dům s prodejnami rodiny Hrbatových na ul. Fryčajova. Budova byla postavena ve 30. letech XX. století.

14 Obřanská Orlovna vystavěna v 30. letech XX. století. Dostavba restaurace, sálu a bytu, byla provedena v 60 let. XX. století. V budově bylo provozováno kino Sokolovo.

15 Knihovna Jiřího Mahena na ul. Selská, po rekonstrukci otevřená veřejnosti v roce Budova v minulosti sloužila jako rod. dům, restaurace a mateřská školka.

16 Nedobudovaná klubovna maloměřického fotbalového oddílu na ul. Borky.

17 Bytový dům MČ, vybudovaný v roce 1993 na ul.hlaváčova. Bývalá Hejčova hospoda z počátku XX. století na ul. Fryčajova. Budova byla později využívaná jako obchod Včela a Jednota nyní kanceláře.

18 Srbův statek v Koutech na ul. Fryčajova. Statek si zachoval, až na drobnosti, charakter selské usedlosti z konce XIX. století.

19 Novostavba rohového bytového a obchodního domu na ul.slaměníkova. Bytový dům MČ rekonstruovaný v roce 2011 na ul. Podzimní.

20 Bytové domy na ul. Fryčajova, vybudované svépomoci občanů. Objekt samoobsluhy na ul. Fryčajova, vybudovaný v akci Z Bytové domy i obchod, byly vybudované v 70. Letech XX. století.

21 Budova vzpírány v areálu T.J.Sokol Obřany na ul. Mlýnské nábřeží, vybudované v 70. letech XX. století. Obřanská sokolovna vybudovaná začátkem XX. stol ČOS Obřany, nyní je v majetku TJ.Sokol Obřany Původní budova sokolovny, byla celodřevěná. Součástí areálu byla restaurace s kuželnou a hřiště. Současný stav budovy je i po několika rekonstrukcích v havarijním stavu a slouží jako sklad.

22 Budova radnice MČ Brno Maloměřice a Obřany na ul. Selská 66 vybudovaná v akci Z v roce 1901 na místě kde stával Dělnický dům.

23 Klubovna fotbalového oddílů TJ Sokol Obřany na ul. Zlatníky vybudovaná v roce 2009.

24 Jízdárna, restaurace a hotel v areálu Panská lícha v Obřanech.

25 Bývalá pekárna a obchod pana Martina Fikese na ul. Falháberova.

26 Jedna z nejstarších budov na ul. Mlýnské nábřeží z konce 19 století.

27 Jeden z nejstarších patrových domů v Obřanech na ul. Falhaberova.

28 Budova samoobsluhy na ul. Fryčajova. Obchod byl vybudován v akci Z v 70. letech - XX. století.

29 Bytový dům a bývalá restaurace z počátku XX století na ul. Mlýnské nábřeží.

30 Výstavba bytových a rodinných domů v části Soběšská na ul. Fantova.

31 Ulice Výpustky po rekonstrukci v roce 2001.

32 Ulice Jarní.

33 Vila na ul. Mlýnské nábřeží. Ve vile žije spisovatelka Eva Kiliánová. V minulosti zde trávili volný čas přátelé rodiny, spisovatel B. Hrabal a herec Oldřich Nový.

34 Současný stav vodního díla a zahrady bývalé tex. továrny Esslerky Vnitřní areál Esslerky včetně budované bytové nadstavby nad kancelářským objektem továrny.

35 Bytové domy MČ na ul. Dolnopolní.

36 Maloměřická kaplička z roku 1905.

37 Budova bývalá restaurace p. Hada, nyní samoobsluha potravin.

Plán zabezpečení zimní údržby MČ Brno Maloměřice a Obřany pro období

Plán zabezpečení zimní údržby MČ Brno Maloměřice a Obřany pro období Městská část Brno Maloměřice a Obřany IČO 44992785-18 Selská 66, 614 00 Brno Bankovní spojení: Komerční banka a.s. pobočka Brno město č. účtu 9005-20920621/0100 Plán zabezpečení zimní údržby MČ Brno Maloměřice

Více

DUBEN Foto L. Nivnická

DUBEN Foto L. Nivnická DUBEN 2015 Foto L. Nivnická Plakát knihovna Prostor a čas Plakát knihovna geopatogenní zóny Dům důstojného stáří - den otevřených dveří 14. duben 2015 Maloměřický Dům důstojného stáří na ulici Borky 7

Více

Kulturní a historické památky MČ Brno Maloměřice a Obřany. Sakrální stavby.

Kulturní a historické památky MČ Brno Maloměřice a Obřany. Sakrální stavby. Kulturní a historické památky MČ Brno Maloměřice a Obřany. Sakrální stavby. Kostel sv. Václava v Obřanech, pochází z konce17 století. Po požáru v roce 1780 byl kostel obnoven. Opravy hlavní lodi kostela

Více

DATABÁZE BROWNFIELDS LIBERECKÉHO KRAJE. Obrázek na pozadí: Cihelna / Česká Lípa

DATABÁZE BROWNFIELDS LIBERECKÉHO KRAJE. Obrázek na pozadí: Cihelna / Česká Lípa Obrázek na pozadí: Cihelna / Česká Lípa Současný stav V současné době je v evidenci 445 lokalit typu brownfields ORP Počet lokalit Českolipsko 100 Frýdlantsko 81 Jablonecko 31 Jilemnicko 20 Liberecko 71

Více

3.3.21 OBCHODNĚ PRŮMYSLOVÉ PLOCHY (OPP)

3.3.21 OBCHODNĚ PRŮMYSLOVÉ PLOCHY (OPP) 3.3.21 OBCHODNĚ PRŮMYSLOVÉ PLOCHY (OPP) 3.3.21 OBCHODNĚ PRŮMYSLOVÉ PLOCHY (OPP) 1. Obchodně průmyslové plochy jsou polyfunkční území pracovních aktivit a vybavenosti určené pro umístění průmyslových staveb

Více

Praha,

Praha, Praha, 24. 11. 2016 1 Malá městská část (8500 obyvatel). Sídlo správního obvodu (20 tis. obyvatel). Rozkládá se na levém břehu Berounky. Leží na jihozápadě Prahy. 2 Celkový pohled na Radotín 3 4 Školství

Více

4. Co Vám ve Vraném nad Vltavou a v jeho okolí chybí?

4. Co Vám ve Vraném nad Vltavou a v jeho okolí chybí? 4. Co Vám ve Vraném nad Vltavou a v jeho okolí chybí? Krajina a příroda hospodářství - obnovení funkce statku stromy v nové zástavbě upravený horní okraj obce a na něm louky a sady častější čištění (odbahnění)

Více

Obsah: 1. O nás. Region 17 obcí. 2) SPL a Fiche. 3) 1. výzva 20.1.2010. Místní akční skupina Podhostýnska, o. s.

Obsah: 1. O nás. Region 17 obcí. 2) SPL a Fiche. 3) 1. výzva 20.1.2010. Místní akční skupina Podhostýnska, o. s. Obsah: Místní akční skupina Podhostýnska, o. s. 1. O nás 2. SPL a Fiche 3. 1. výzva 4. Realizace projektů 1. výzvy 5. 2. výzva 6. 3. výzva 7. 4. a 5. výzva 1. O nás MAS Podhostýnska, o. s. byla založena

Více

SEZNAM NEMOVITÉHO MAJETKU SVĚŘENÉHO MĚSTSKÝM ČÁSTEM STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY

SEZNAM NEMOVITÉHO MAJETKU SVĚŘENÉHO MĚSTSKÝM ČÁSTEM STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SEZNAM NEMOVITÉHO MAJETKU SVĚŘENÉHO MĚSTSKÝM ČÁSTEM STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY Příloha č. 2 Statutu statutárního města Opavy Účinnost od: 1. 1. 2016 Zpracoval: odbor majetku města

Více

MĚSTYS CERHENICE AKČNÍ PLÁN INVESTIC OBCE. (Zásobník projektů pro období 2008-2015) MĚSTYS CERHENICE

MĚSTYS CERHENICE AKČNÍ PLÁN INVESTIC OBCE. (Zásobník projektů pro období 2008-2015) MĚSTYS CERHENICE MĚSTYS CERHENICE AKČNÍ PLÁN INVESTIC OBCE (Zásobník projektů pro období 2008-2015) : MĚSTYS CERHENICE Zpracoval: PhDr. Marek Semerád starosta městyse Schválil: Zastupitelstvo městyse Cerhenice, dne 30.

Více

Záměry obcí na období 2014-2020

Záměry obcí na období 2014-2020 Pořadové číslo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Žadatel Obec Hamry (CHR) Záměry obcí na období 2014-2020 Projekt Oprava místních komunikací Oprava veřejného osvětlení Zateplení ZŠ Rekonstrukce dětského hřiště Rekonstrukce

Více

Březen Foto L. Nivnická

Březen Foto L. Nivnická Březen 2015 Foto L. Nivnická Březen měsíc čtenářů 2. březen 2015 Také pobočka Knihovny Jiřího Mahena v Brně se zapojila do celostátních aktivit Březen- měsíc čtenářů podporovaný Svazem knihovníků a informačních

Více

ZMIZELÉ DUBÍ 8.díl Bývalá kaple a škola v Bystřici

ZMIZELÉ DUBÍ 8.díl Bývalá kaple a škola v Bystřici ZMIZELÉ DUBÍ 8.díl Bývalá kaple a škola v Bystřici Dnes předkládám k porovnání dva skládané snímky Bystřice. Jsou na nich zachycena stejná místa s odstupem cca 90 let. Na skládaných pohledech vidíme v

Více

MAS 21, o. p. s., sídlo: Plzeňská 32, Velká Hleďsebe, IČ: Zápis

MAS 21, o. p. s., sídlo: Plzeňská 32, Velká Hleďsebe, IČ: Zápis Zápis z jednání Programového výboru MAS 21, o.p.s. konaného dne 28. 2. 2013 po ukončení veřejného slyšení žadatelů a zasedání Výběrové komise MAS 21, o.p.s. v souvislosti s 5. Výzvou SPL v Lázních Kynžvartu.

Více

architektonický daniel hakl

architektonický daniel hakl P r á c e 2 0 0 0 2 0 0 9 architektonický daniel hakl Ing. Daniel Hakl Formanská 206 149 00 Praha 4 tel.: 603 512 503 e-mail: daniel.hakl@seznam.cz www.aadh.cz Výběr projektů a realizací rok název stavby

Více

LEDEN 2015 ZÁDUMČIVÉ LEDNOVÉ SLUNCE foto L. Nivnická

LEDEN 2015 ZÁDUMČIVÉ LEDNOVÉ SLUNCE foto L. Nivnická LEDEN 2015 ZÁDUMČIVÉ LEDNOVÉ SLUNCE foto L. Nivnická Tříkrálový koncert Boni Discipuli 6. leden 2015 Tento koncert v kostele sv. Václava v Obřanech se stal v městské části již tradicí. Veřejnosti se představil

Více

Finanční plán oprav a investic na rok 2019 a výhled na roky

Finanční plán oprav a investic na rok 2019 a výhled na roky Finanční plán oprav a investic na rok 2019 a výhled na roky 20202022 Místní komunikace Schválené akce Opravy výmolů a silničních vpustí SÚS Pardubického kraje Vjezdy k RD majitelé RD Projekt Úprava přechodu

Více

Příloha č. 12 k vyhlášce č. 428/2001 Sb.

Příloha č. 12 k vyhlášce č. 428/2001 Sb. Příloha č. 12 k vyhlášce č. 428/2001 Sb. SMĚRNÁ ČÍSLA ROČNÍ POTŘEBY VODY Položka Druh potřeby vody Směrné číslo roční potřeby vody popř. jiný ukazatel ---------------------------------------------------------------------------

Více

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE Kde nás najdete BOSKOVICKO a MORAVSKÝ KRAS Boskovice leží na střední Moravě asi 40 km severně od Brna na hranici mezi Boskovickou brázdou a Drahanskou vrchovinou

Více

PROGRAM ROZVOJE OBCE ŽATČANY NA OBDOBÍ 2016 2019

PROGRAM ROZVOJE OBCE ŽATČANY NA OBDOBÍ 2016 2019 PROGRAM ROZVOJE OBCE ŽATČANY NA OBDOBÍ 2016 2019 Setkání s občany k rozvoji obce 8. března 2015 PROGRAM SETKÁNÍ» 1. Přiblížení zpracování programu rozvoje» 2. Představení situace v obci» 3. Diskuze nad

Více

Identifikace školy, školského zařízení či dalšího subjektu Název: IČO: RED IZO: IZO:

Identifikace školy, školského zařízení či dalšího subjektu Název: IČO: RED IZO: IZO: či dalšího subjektu Základní škola, Šlapanice, okres Modernizace odborných učeben ZŠ Šlapanice 11 800 000 2017-2018 X X X organizace, IČO: 75023920, Red IZO:600110516 Základní škola Újezd u Brna, okres

Více

Zlín město funkcionalismu

Zlín město funkcionalismu 1 - jedinečná ukázka meziválečného funkcionalismu a konstruktivismu - hlavním motivem zlínské architektury je tovární objekt - tento motiv se opakuje v různých variacích i u ostatních budov sloužících

Více

POUTNÍ MÍSTO PANNY MARIE VE SKÁLE

POUTNÍ MÍSTO PANNY MARIE VE SKÁLE Městys Spálov Městys Spálov leží v oblasti přírodního parku Oderské vrchy na hranici krajů Moravskoslezského a Olomouckého. Z Ostravy i Olomouce se k nám dostanete pohodlně za necelou hodinku a rázem se

Více

Město Břeclav S80RP00HD8WY

Město Břeclav S80RP00HD8WY Město Břeclav S80RP00HD8WY Muz*. ýff$$/dů// SVOLANÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA BŘECLAVI k zasedání č. 5, které se koná ve středu 22.6.2011 v 16:00 hodin v budově Městského úřadu Břeclav, zasedací místnost č.

Více

Program rozvoje obce: Seznam plánovaných projektů obce Olešnice

Program rozvoje obce: Seznam plánovaných projektů obce Olešnice Program rozvoje obce: Seznam plánovaných projektů obce Olešnice Seznam projektových záměrů: Název projektu Rekonstrukce a oprava místních komunikací Lokalizace místní části obce Rozpočet 4 mil. Kč Popis

Více

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT DIPLOMOVÁ PRÁCE ZS 2011/2012 AUTOR: BC. MONIKA BOŠTIČKOVÁ VEDOUCÍ PRÁCE: ING. ARCH. ALEŠ LANG STAVEBNĚ HISTORICKÝ PRŮZKUM AREÁLU ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU ZPRACOVAL DOC. ING. ARCH.

Více

STRATEGICKÝ PLÁN OBNOVY MĚSTA KLADRUBY

STRATEGICKÝ PLÁN OBNOVY MĚSTA KLADRUBY M Ě S T O K L A D R U B Y Nám. Republiky 89, 349 61 Kladruby u Stříbra, IČ 00259888 tel. 374 616 711, fax 374 631 090, e-mail : obec@kladruby.cz STRATEGICKÝ PLÁN OBNOVY MĚSTA KLADRUBY Obsah: Obsah 1 Informace

Více

celkové náklady na projekt v Kč Očekávaný termín realizace projektu (od do)

celkové náklady na projekt v Kč Očekávaný termín realizace projektu (od do) Investiční priority seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro integrované nástroje ITI, IPRÚ, CLLD a ostatní zdroje pro území ORP Šlapanice Identifikace školy, školského

Více

PROJEKTY STAVEB A INTERIÉRŮ

PROJEKTY STAVEB A INTERIÉRŮ PROJEKTY STAVEB A INTERIÉRŮ 1 Dům služeb a společenské centrum Prostějov Studie 1985, Ing.arch. M.Konvička 2 Rekonstrukce statku Gabrielov, Čechy pod Kosířem, Studie 1987, Ing.arch.J.Škopán 3 Školící a

Více

Vypište místa, kam chodíte rádi na procházku

Vypište místa, kam chodíte rádi na procházku Kristýna 476 Trojmezí 101 Horní náměstí 100 Městský park 72 Popova skála 61 Mokřady - povalový chodník 47 alej Lidická Zlatá Výšina 37 Loučná 36 Lužické hory - lesy v okoli Hrádku 31 Rokle Dolní Sedlo

Více

Projekty doporučené k financování

Projekty doporučené k financování Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko Úřad Regionální rady Projekty doporučené k financování z 3. kola výzvy pro oblast podpory 4.1 Rozvoj venkova Regionálního operačního programu regionu

Více

ROZPOČTOVÝ VÝHLED OBEC HLINSKO

ROZPOČTOVÝ VÝHLED OBEC HLINSKO ROZPOČTOVÝ VÝHLED OBEC HLINSKO 2015 2019 1 1. Základní údaje: Jméno zpracovatele: Údaje Jan Skopalík, starosta obce Obec Hlinsko Hlinsko č. 13 IČO 00636240 2. Historie obce Čtyři kilometry na jih od Lipníka

Více

Současnost (březen 2016)

Současnost (březen 2016) Současnost (březen 2016) Obec Velká Polom se nachází v Moravskoslezském kraji a od 1. ledna 2007 tvoří jednu z okrajových částí okresu Ostrava město. K 1. lednu 2016 je počet obyvatel 2043. 1 Se svou rozlohou

Více

Přehled nemovitých kulturních památek v Tišnově

Přehled nemovitých kulturních památek v Tišnově Přehled nemovitých kulturních památek v Tišnově Strana seznamu Název Číslo popisné Rejstříkové číslo ÚSKP Datum prohlášení za KP 2 Radnice 111 19615/7-1033 3. 5. 1958 3 Hotel Květnice 120 36161/7-8091

Více

N a ř í z e n í. p.č číslo komunikace bližší specifikace místní komunikace, chodníku k. ú. 28d-Na Hradbách (úsek od MK 27d-schody za č. p.

N a ř í z e n í. p.č číslo komunikace bližší specifikace místní komunikace, chodníku k. ú. 28d-Na Hradbách (úsek od MK 27d-schody za č. p. N a ř í z e n í Města Nová Bystřice č. 1 /2018 O VYMEZENÍ ÚSEKŮ MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ A CHODNÍKŮ, NA KTERÝCH SE PRO JEJICH MALÝ DOPRAVNÍ VÝZNAM NEZAJIŠŤUJE SJÍZDNOST A SCHŮDNOST ODSTRAŇOVÁNÍM SNĚHU A NÁLEDÍ

Více

Důvodová zpráva pro jednání ZO dne

Důvodová zpráva pro jednání ZO dne Důvodová zpráva pro jednání ZO dne 15. 12. 2014 1 Příloha č.: 4 Bod č. 2 V příloze č. 5, která je součástí pozvánky jednání Zastupitelstva obce, je návrh Rozpočtu obce pro rok 2015. Rozpočet je zpracován

Více

29. 2664 Zahradní 17 23 0 23 30. 2722 Zahradní 33 23 0 23 31. 2707 Zahradní 35 23 0 23 32. 2708 Zahradní 37 23 0 23 CELKEM 540 540

29. 2664 Zahradní 17 23 0 23 30. 2722 Zahradní 33 23 0 23 31. 2707 Zahradní 35 23 0 23 32. 2708 Zahradní 37 23 0 23 CELKEM 540 540 Seznam domů v majetku Města Šumperk, aktualizace 1. 4. 2006 které má ve správě ŠMR, a.s. ** Seznam domů v majetku Města Šumperk ve správě provozovatelů jednotlivých zařízení 1) seznam domů 100 % vlastnictví

Více

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne 23.3.2016 126/13/16 135/13/16 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník 1. místostarosta 126/13/16 M. č. 0 s c h v a l u j e program

Více

HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA. Přehled stavebního vývoje. Zpracoval: Jiří Kučera

HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA. Přehled stavebního vývoje. Zpracoval: Jiří Kučera HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA Přehled stavebního vývoje Zpracoval: Jiří Kučera Hostivice, leden 2011 Přehled stavebního vývoje 2 Původní podoba Sokolovny Hostivickou Sokolovnu postavila Tělocvičná jednota Sokol

Více

č. 1/2006 o závazné části územního plánu obce Albrechtice

č. 1/2006 o závazné části územního plánu obce Albrechtice OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE ALBRECHTICE č. 1/2006 o závazné části územního plánu obce Albrechtice Zastupitelstvo obce Albrechtice se usneslo vydat na základě ustanovení 84 odst. 2) písm. b) zákona č.

Více

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků (bez DPH s valorizační doložkou)

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků (bez DPH s valorizační doložkou) Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků (bez DPH s valorizační doložkou) Město Česká Lípa používá při uzavírání nájemních smluv níže uvedené ceny, které jsou projednány v poradním orgánu

Více

Informace o přijatých usneseních ze 4. schůze Rady města Šluknov konané dne 9. ledna 2019 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních ze 4. schůze Rady města Šluknov konané dne 9. ledna 2019 v kanceláři starostky Program jednání: Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Přehled projektů, na jejichž realizaci město žádalo či již získalo dotaci (v období 11/ /2011)

Přehled projektů, na jejichž realizaci město žádalo či již získalo dotaci (v období 11/ /2011) Přehled projektů, na jejichž realizaci město žádalo či již získalo dotaci (v období 11/2010 12/2011) akce dotace od v rámci programu výše dotace celkové náklady termíny realizace Snížení energetické náročnosti

Více

PRODEJ ZÁMKU V MOSTOVĚ, OKRES CHEB

PRODEJ ZÁMKU V MOSTOVĚ, OKRES CHEB PROKONZULTA, a.s. Křenová 26, 602 00 Brno tel. +420 543 255 515, info@prokonzulta.cz PRODEJ ZÁMKU V MOSTOVĚ, OKRES CHEB Areál zámku - zámeckého hotelu v Mostově na Chebsku, v klidné přírodní lokalitě při

Více

Bytový dům SUCHDOLSKÉ NÁMĚSTÍ I

Bytový dům SUCHDOLSKÉ NÁMĚSTÍ I www.bytysuchdol.cz Vizualizace pohled ze Suchdolského náměstí Moderní budova vznikne v krásném prostředí Prahy 6 Suchdola na Suchdolském náměstí. 5 podlaží, 26 bytových jednotek o velikostech 1+kk až 4+kk,

Více

OBČANSKÉ A ADMINISTRATIVNÍ STAVBY

OBČANSKÉ A ADMINISTRATIVNÍ STAVBY SLUŽEBNA MĚSTSKÉ POLICIE DOUBRAVKA rekonstrukce Plzeň Statutární město Plzeň Termín realizace: 03/2018 09/2018 SWIETELSKY stavební s.r.o. 1 VÝPRAVNÍ BUDOVA SOKOLOV rekonstrukce Sokolov Správa železniční

Více

Příloha REGULATIVŮ PLOCH S ROZDÍLNÝM VYUŽITÍM rozepsané do textu z tabulek

Příloha REGULATIVŮ PLOCH S ROZDÍLNÝM VYUŽITÍM rozepsané do textu z tabulek Příloha REGULATIVŮ PLOCH S ROZDÍLNÝM VYUŽITÍM rozepsané do textu z tabulek PLOCHY V ZASTAVĚNÉM ÚZEMÍ A ZASTAVITELNÉ PLOCHY PLOCHY BYDLENÍ - v rodinných domech venkovské bydlení venkovského typu v rodinných

Více

Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice

Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice Strategický plán rozvoje je jedním ze základních dokumentů územního celku obce Strážkovice, vyjadřující předpokládaný vývoj

Více

Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji v roce úspěšní žadatelé

Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji v roce úspěšní žadatelé Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji v roce 2014 - úspěšní žadatelé Žadatel Druh dotace Projekt Schválená částka TJ Moravan Lednice Regenerace travnatého hřiště 146 020 TJ Tatran ŠATOV

Více

Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji v roce úspěšní žadatelé

Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji v roce úspěšní žadatelé Zkvalitnění sportovního prostředí v Jihomoravském kraji v roce 2014 - úspěšní žadatelé Žadatel Okres Účel dotace Název projektu Schválená výše dotace Počet bodů TJ Morava Lednice Břeclav Regenerace travnatého

Více

Strategický plán obce Zákolany

Strategický plán obce Zákolany VIZE Strategický plán obce Zákolany - 2014 Zákolany poskytují svým obyvatelům podmínky pro nadstandardní kvalitu života, která je dána: 1. kvalitním a dostupným zabezpečením jejich základních potřeb 2.

Více

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou)

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou) Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od 22.8.2016 (bez DPH s valorizační doložkou) Město Česká Lípa používá při uzavírání nájemních smluv níže uvedené ceny, které jsou

Více

Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim

Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim LEGENDA Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim 1 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 2 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 3 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 4 NÁROŽÍ MASARYKOVO NÁM.,

Více

Strategický rozvojový plán obce Rokytno. (místní části Rokytno, Bohumileč, Drahoš a Zástava)

Strategický rozvojový plán obce Rokytno. (místní části Rokytno, Bohumileč, Drahoš a Zástava) Strategický rozvojový plán obce Rokytno (místní části Rokytno, Bohumileč, Drahoš a Zástava) Strategický plán rozvoje je jedním ze základních dokumentů územního celku obce Rokytno, vyjadřující předpokládaný

Více

U S N E S E N Í z 4. řádného zasedání Zastupitelstva města Třebechovice pod Orebem, které se konalo dne 1. dubna 2019

U S N E S E N Í z 4. řádného zasedání Zastupitelstva města Třebechovice pod Orebem, které se konalo dne 1. dubna 2019 U S N E S E N Í z 4. řádného zasedání Zastupitelstva města Třebechovice pod Orebem, které se konalo dne 1. dubna 2019 4/076-2019 4/077-2019 4/078-2019 4/079-2019 4/080-2019 4/081-2019 4/082-2019 4/083-2019

Více

Závěrečný účet MČ Brno Maloměřice a Obřany za rok 2018

Závěrečný účet MČ Brno Maloměřice a Obřany za rok 2018 Závěrečný účet MČ Brno Maloměřice a Obřany za rok 2018 Městská část Brno Maloměřice a Obřany je organizační jednotkou statutárního města Brna, jehož území je rozčleněno na 29 městských částí na základě

Více

Cyklostezky PRÒKAZ ÚâASTNÍKA www.politavi.cz www.facebook.com/politavi

Cyklostezky PRÒKAZ ÚâASTNÍKA www.politavi.cz www.facebook.com/politavi Cyklostezky PRÒKAZ ÚâASTNÍKA Bošovice, Bučovice, Dambořice, Heršpice, Hodějice, Holubice, Hostěrádky-Rešov, Hrušky, Kojátky, Kobeřice u Brna, Křenovice, Křižanovice, Letonice, Lovčičky, Milešovice, Mouřínov,

Více

1-zcela spokojen 2-spokojen 3-spíše spokojen 4-nespokojen 5-nemohu posoudit

1-zcela spokojen 2-spokojen 3-spíše spokojen 4-nespokojen 5-nemohu posoudit 1-zcela spokojen 2-spokojen 3-spíše spokojen 4-nespokojen -nemohu posoudit 1. Jaký je Váš názor na čistotu a celkový vzhled obce? 4 3 2 1 2. Jste spokojen s komunikací Obecního úřadu s občany? 3 3 2 2

Více

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY KOMERČNÍ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE IDEÁLNÍ PROSTORY PRO REPREZENTATIVNÍ SLUŽBY Lokalita Bytový areál Letňanské zahrady se nachází poblíž ulice Veselská v

Více

Náměstí kláštera na Velehradě. Kardinál Josip Bozanič. (foto ČT)

Náměstí kláštera na Velehradě. Kardinál Josip Bozanič. (foto ČT) ČERVENEC 1. 7. Červenec své kralování zahájil krásným sluníčkovým dnem s teplotou 25 C. Na ulicích zavládnul jakýsi klid, ubylo spěchajících a nervózních lidí a ani automobilů tolik nejezdí, prostě přišla

Více

428/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zemědělství ze dne 16. listopadu 2001, Příl.12

428/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zemědělství ze dne 16. listopadu 2001, Příl.12 428/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zemědělství ze dne 16. listopadu 2001, Příl.12 SMĚRNÁ ČÍSLA ROČNÍ POTŘEBY VODY Položka Druh potřeby vody Směrné číslo roční potřeby vody popř. jiný ukazatel m3 ---------------------------------------------------------------------------

Více

PLÁN ROZVOJE SPORTU. Město VESELÍ NAD MORAVOU

PLÁN ROZVOJE SPORTU. Město VESELÍ NAD MORAVOU PLÁN ROZVOJE SPORTU Město VESELÍ NAD MORAVOU PROSINEC 2018 OBSAH Základní údaje o obci.. str. 3 Aktuální stav v oblasti sportu.str. 4 Sportovní kluby ve Veselí nad Moravou..str. 9 Financování sportu z

Více

Volná příloha akčního plánu JEDNOLETÝ PLÁN OPRAV A INVESTIC

Volná příloha akčního plánu JEDNOLETÝ PLÁN OPRAV A INVESTIC Volná příloha akčního plánu JEDNOLETÝ PLÁN OPRAV A INVESTIC Program rozvoje města Frenštát pod Radhoštěm pro období 2016 2025 Plán oprav a investic pro daný rok je jednoletý koncepční dokument, který

Více

European Heritage Days (Dny evropského dědictví) V sobotu 12. září budou v Pelhřimově ZDARMA otevřeny veřejnosti tyto památky:

European Heritage Days (Dny evropského dědictví) V sobotu 12. září budou v Pelhřimově ZDARMA otevřeny veřejnosti tyto památky: European Heritage Days (Dny evropského dědictví) 2015 V sobotu 12. září budou v Pelhřimově ZDARMA otevřeny veřejnosti tyto památky: Městská šatlava dům čp. 11 Budovu dalo město přistavět k zámku směrem

Více

PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTO DOMAŽLICE

PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTO DOMAŽLICE PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTO DOMAŽLICE 2018-2023 Červen 2018 1 Obsah Úvod......3 1.Přehled současné sportovní vybavenosti....4 1.1. Sportovní areál Střelnice.........4 1.2.Plavecký bazén..........5 1.3. Městská

Více

U S N E S E N Í z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Stará Paka, konaného dne od 18:00 hod. v zasedací síni OÚ Stará Paka

U S N E S E N Í z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Stará Paka, konaného dne od 18:00 hod. v zasedací síni OÚ Stará Paka U S N E S E N Í z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Stará Paka, konaného dne 25. 2. 2016 od 18:00 hod. v zasedací síni OÚ Stará Paka Zastupitelstvo obce Stará Paka: 1) schvaluje program 9. veřejného

Více

Město Moravský Beroun. Zpráva o realizovaných a rozpracovaných projektech za volební období

Město Moravský Beroun. Zpráva o realizovaných a rozpracovaných projektech za volební období Město Moravský Beroun Zpráva o realizovaných a rozpracovaných projektech za volební období 2010 2014 Rok Název investiční akce 2011 Rekonstrukce kanalizace ulice Opavská 905 597 2011 Odstranění kůlny za

Více

Akční plán regionu Zábřežsko 2007-2013

Akční plán regionu Zábřežsko 2007-2013 Akční plán regionu Zábřežsko 2007-2013 AKTUALIZACE LISTOPAD 2008 Aktivita / Projekt Prioritní osa č.1 Životní prostředí Téma 1.1. Ochrana životního prostředí Nositel projektu Finanční náročnost (v tis.kč)

Více

ad 3) Podklady k projednání z komise pro hospodaření se svěřeným majetkem

ad 3) Podklady k projednání z komise pro hospodaření se svěřeným majetkem Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis R6/081 z 81. zasedání RMČ Brno-jih konaného dne 30.12.2013 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí 13, Brno Přítomni: členové

Více

adresa Třebešovská 566/56, Praha 9, Horní Počernice objekt Rodinný dům

adresa Třebešovská 566/56, Praha 9, Horní Počernice objekt Rodinný dům akce: Výstavba podkroví, stavba na klíč adresa: Třebešovská 566/56, Praha 9, Horní Počernice objekt: Rodinný dům popis: Střecha, krovy, statika stropy, podlahy schodiště konstrukce ze sádrokartonů akce

Více

ROZMÍSTĚNÍ SEPARAČNÍCH KONTEJNERU k AKTUÁLNÍ STAV

ROZMÍSTĚNÍ SEPARAČNÍCH KONTEJNERU k AKTUÁLNÍ STAV ROZMÍSTĚNÍ SEPARAČNÍCH KONTEJNERU k 1.2.2016 - AKTUÁLNÍ STAV ŠIROKÝ BROD 1. Široký Brod ZŠ plast 1 ks 6 m3 Obec Železný Žlutý bílé sklo 1 ks 1,1 m3 Obec Plastový Bílé víko 2. Široký Brod - hřbitov komunál

Více

- 2 - o b c e K o z m i c e - v ý d a j e n a r o k odd VÝDAJE NA DOPRAVNÍ OBSLUŽNOST

- 2 - o b c e K o z m i c e - v ý d a j e n a r o k odd VÝDAJE NA DOPRAVNÍ OBSLUŽNOST - 2 - R O Z P O Č E T o b c e K o z m i c e - v ý d a j e n a r o k 2 0 1 4 odd. 2221 VÝDAJE NA DOPRAVNÍ OBSLUŽNOST 65 000 Kč odd. 3314 KNIHOVNA 70 000 Kč odd. 3399 KULTURA - balíčky + kytice (narozeniny,

Více

Příloha REGULATIVŮ PLOCH S ROZDÍLNÝM VYUŽITÍM rozepsané do textu z tabulek

Příloha REGULATIVŮ PLOCH S ROZDÍLNÝM VYUŽITÍM rozepsané do textu z tabulek Příloha REGULATIVŮ PLOCH S ROZDÍLNÝM VYUŽITÍM rozepsané do textu z tabulek PLOCHY V ZASTAVĚNÉM ÚZEMÍ A ZASTAVITELNÉ PLOCHY BV - PLOCHY BYDLENÍ - v rodinných domech venkovské bydlení venkovského typu v

Více

Březí Kokořov. Čepinec

Březí Kokořov. Čepinec ŽINKOVY HISTORIE OBLASTI V SOUVISLOSTECH Žinkovy jsou poprvé v pramenech zmiňovány roku 1176 (MCLXXVI). Jedná o období, kdy členové panovnického rodu Přemyslovců bojovali mezi sebou o moc. V době, kdy

Více

PLNĚNÍ ZÁVAZNÝCH UKAZATELŮ ROZPOČTU ROKU 2018

PLNĚNÍ ZÁVAZNÝCH UKAZATELŮ ROZPOČTU ROKU 2018 Příloha č. 1 závěřečného účtu roku 2018 M ě s t o J i ř í k o v PLNĚNÍ ZÁVAZNÝCH UKAZATELŮ ROZPOČTU ROKU 2018 Obsah: 1. Příjmy rozpočtu 2. Financování 3. Výdaje rozpočtu Zpracovala: Ing. Jitka Schovancová,

Více

PASOHLÁVKY VYHLÁŠKA. č.../2002. o závazných částech změny č.1 územního plánu sídelního útvaru

PASOHLÁVKY VYHLÁŠKA. č.../2002. o závazných částech změny č.1 územního plánu sídelního útvaru VYHLÁŠKA č..../2002 o závazných částech změny č.1 územního plánu sídelního útvaru PASOHLÁVKY - Zastupitelstvo obce Pasohlávky na základě schválené změny č.1 územního plánu sídelního útvaru (ÚPN SÚ) Pasohlávky

Více

1. (1032) Lesní hospodářství 375,00

1. (1032) Lesní hospodářství 375,00 1. (1032) Lesní hospodářství 375,00 5139 Nákup materiálu 10,00 5166 Poradenská činnost 100,00 5169 Nákup ostatních služeb 180,00 ožínání v oplocenkách 140 tis. Kč 5171 Opravy a udržování 85,00 2. (2212)

Více

750. výročí. obce Všeradice

750. výročí. obce Všeradice 750. výročí obce Všeradice Dne 26. března 1262, pan Oldřich Zajíc z Valdeka a na Valdeku, daruje statek svůj Všeradice, klášteru Sv. Dobrotivá. Toto je nám dosud známá první dochovaná zmínka o naší obci.

Více

Plán akcí malého rozsahu a komunikací n

Plán akcí malého rozsahu a komunikací n Plán akcí malého rozsahu a komunikací n Poř. číslo 1. Název rozpočtového opatření Penetrace recyklátu komunikací příjezdu k čp.1020 a 1021, 820 a 821, ul. Dymlovská - horní konec, ul.ořechová, bez projektu

Více

Strategický plán rozvoje. města. Bohušovice nad Ohří

Strategický plán rozvoje. města. Bohušovice nad Ohří Strategický plán rozvoje města Bohušovice nad Ohří 2016 2020 znak města Vypracoval : MUDr. Jiří Kožíšek, místostarosta města červen srpen 2016-1- Obsah: 1. Charakteristika a poloha města 1.1. Charakteristika

Více

A. Péče o kulturní památky v MPZ

A. Péče o kulturní památky v MPZ A. Péče o kulturní památky v MPZ A.1. Uveďte počet nemovitých kulturních památek na územní MPZ na konci roku 2016. Uveďte rozlohu MPZ v ha. Na území MPZ Polná se v roce 2016 nachází 1 x národní kulturní

Více

Centrum obce Žehuň. Náves v minulosti nazývaná Kopeček. Pomník padlých v průběhu několika desetiletí

Centrum obce Žehuň. Náves v minulosti nazývaná Kopeček. Pomník padlých v průběhu několika desetiletí Centrum obce Žehuň Za zmínku stojí i vlastní centrum obce, takzvaná náves, v minulosti nazývaná Kopeček, kde stojí pomník padlých z první světové války, který se slavnostně odhaloval 25. září 1921. Pořízen

Více

Primátor města Hradec Králové

Primátor města Hradec Králové Primátor města Hradec Králové poskytuje podle 14c písm. f) zákona číslo 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu České republiky a o změně a doplnění některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů,

Více

A07 - Souhrnná hodnotící zpráva pro Regionální Radu

A07 - Souhrnná hodnotící zpráva pro Regionální Radu A07 - Souhrnná hodnotící zpráva pro Regionální Radu V regionu soudržnosti Severozápad byly přijaty v rámci výzvy/výzev od 27.04.2010 do 30.06.2010 projekty v následujících oblastech a podoblastech podpory:

Více

Kostel Nanebevzetí Panny Marie. Kostel sv. Jana Nepomuckého

Kostel Nanebevzetí Panny Marie. Kostel sv. Jana Nepomuckého Kostel Nanebevzetí Panny Marie Staroměstské náměstí, Římskokatolická církev Bohoslužby neděle 9.00, 10.30 (se zaměřením na děti) a 18.00 Kostel, uzavírající svým průčelím Staroměstské náměstí spolu s budovou

Více

Přehled rozdělení dotací

Přehled rozdělení dotací MAS Partnerství venkova Přehled rozdělení dotací v rámci realizace SPL v letech 2009 až 2014 Základní údaje Na projekty SPL rozděleno celkem: 33 636 680 Kč Z toho podle typu žadatele: Podrobněji: Celkové

Více

V roce 2008 obec byla přijata do Mikroregionu Táborsko.

V roce 2008 obec byla přijata do Mikroregionu Táborsko. 1 Obsah programu Obsahem programu je pokračovat v práci našich předchůdců, prohlubovat a zefektivňovat výkon samosprávy ve všech oblastech kulturního, společenského a hospodářsko-ekonomického života v

Více

Monitorovací indikátory k hodnocení míry plnění SPL

Monitorovací indikátory k hodnocení míry plnění SPL Monitorovací indikátory k hodnocení míry plnění SPL Monitorovací indikátory byly zvoleny na základě cílů a priorit ISÚ a SPL. Monitoring je zaměřen na: a) sledování naplnění cílů SPL a PRV prostřednictvím

Více

U S N E S E N Í. ze 44. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období , které se

U S N E S E N Í. ze 44. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období , které se U S N E S E N Í ze 44. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 18. 12. 2013 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

Monitorovací indikátory byly zvoleny na základě cílů a priorit ISÚ a SPL.

Monitorovací indikátory byly zvoleny na základě cílů a priorit ISÚ a SPL. Monitoring naplňování cílů SPL Monitorovací indikátory byly zvoleny na základě cílů a priorit ISÚ a SPL. Monitoring je zaměřen na: a) sledování naplnění cílů SPL a PRV prostřednictvím projektů podpořených

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449 Administrativní objekt se skladovým zázemím a přípravnou BRTNICE okr. Jihlava, kraj Vysočina Insolvenční řízení SOLAR NET s.r.o. Obsah Stručný popis:... 3 Důležité

Více

Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne 31.1.2014 664 42 Modřice

Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne 31.1.2014 664 42 Modřice Městská policie nám. Svobody 90 664 42 Modřice Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne 31.1.2014 664 42 Modřice Přehled činnosti Městské policie za měsíc leden Celkem bylo řešeno 7 případů

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček

Více

Ústecký kraj Zastupitelstvo Ústeckého kraje

Ústecký kraj Zastupitelstvo Ústeckého kraje Bod příloha č. 8 Ústecký kraj Zastupitelstvo Ústeckého kraje DODATEK Č. 19 KE ZŘIZOVACÍ LISTINĚ Č.J. 243/2002 příspěvkové organizace Ústeckého kraje Oblastní muzeum v Děčíně, příspěvková organizace se

Více

I. část - občanská vybavenost veřejně prospěšná

I. část - občanská vybavenost veřejně prospěšná I. část - občanská vybavenost veřejně prospěšná Objekt č. 1 : Česká pošta, s.p. adresa : Školní 192 přístup do objektu Přístupu do objektu brání schod, nutno zrealizovat šikmou rampu (kulturní památka

Více

7. zasedání RADY OBCE SLATINICE konané v 15:30 hod. na OÚ ve Slatinicích.

7. zasedání RADY OBCE SLATINICE konané v 15:30 hod. na OÚ ve Slatinicích. 7. zasedání RADY OBCE SLATINICE konané 28. 5. 2015 v 15:30 hod. na OÚ ve Slatinicích. Přítomni: Bc. Ondřej Mikmek, Mgr. Zdeňka Ševčíková, Lubomír Vymazal Stanislav Havlíček, Jana Stachová Program: 1. Rozpočtové

Více

INFORMACE O SCHVÁLENÉM ROZPOČTU NA ROK 2018

INFORMACE O SCHVÁLENÉM ROZPOČTU NA ROK 2018 Příloha č. 3 k návrhu rozpočtu Města Jiříkova na rok 2019 M ě s t o J i ř í k o v INFORMACE O SCHVÁLENÉM ROZPOČTU NA ROK 2018 dle zákona č. 23/2017 Sb., o pravidlech rozpočtové odpovědnosti Obsah: 1. Příjmy

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. června 2011

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. června 2011 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. června 2011 R 262/11 Zapojení prostředků z rezervního fondu ZŠ a MŠ Doksy Staré Splavy a) schvaluje čerpání prostředků z rezervního fondu příspěvkové organizace

Více

Seznam výměníkových stanic (VS) a odběrných míst (OM) Teplárna Liberec, a.s.

Seznam výměníkových stanic (VS) a odběrných míst (OM) Teplárna Liberec, a.s. Číslo VS/OM Název VS/OM 2010432000 VS NA LUKÁCH 2010432001 Na Lukách 2010481000 VS MÁCHOVA 2010481801 Areál ASVS,Jeronýmova 522 2010481802 ZŠ U Školy 222/6,LBC 7 2010481803 Gymnazium a SPgŠ,Jeronýmova

Více

Akční plán rozvoje obce Pístina. na období

Akční plán rozvoje obce Pístina. na období Akční plán rozvoje obce Pístina na období 2015-2020 Schváleno Zastupitelstvem obce Pístina dne 23.07.2015 1 Obsah: Úvod... str. 3 Základní údaje....str. 4 Doplňující údaje.....str.4 Rozvoj obce 2011-2015......str.

Více