TECHNICKÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE Soutěž bude probíhat na VOŠ a SPŠ ve Žďáře nad Sázavou, Studentská 1, v prostředí ateliérů vybavených celkem 30 žákovskými

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TECHNICKÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE Soutěž bude probíhat na VOŠ a SPŠ ve Žďáře nad Sázavou, Studentská 1, v prostředí ateliérů vybavených celkem 30 žákovskými"

Transkript

1 Soutěž dětí a mládeže v programování 2017/2018 p r o p o z i c e 32. ročník - okresní kolo Žďár nad Sázavou Přihlášky do okresního kola vyplňte elektronicky na adrese: do po tomto termínu nebudou přihlášky registrovány Do kolonky OSTATNÍ uveďte kategorii a přesný název programovacího jazyka!!! Místo konání: Počítačová učebna, Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola Žďár nad Sázavou, Studentská 1 Garant soutěže: Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola Žďár nad Sázavou, Studentská 1 homolkova@spszr.cz Pokyny pro okresní kolo: seznamy žáků vybraných do okresního kola budou zveřejněny na internetové adrese v titulu Vědomostní soutěže výsledky soutěže budou zveřejněny po opravení a vyhodnocení prací na výše uvedené internetové adrese (cca do týdne). vyhlašovatel soutěže prosí o přesné vyplnění přihlášek, údaje jsou využity pro celkové hodnocení soutěže. Údaje vyplňujte hůlkovým písmem (čitelně). Program soutěže: prezence 8:00 8:30 soutěž 8:30 11:45 Při použití vlastního HW ho musí soutěžící ponechat na místě do okamžiku vyhodnocení a zůstat k dispozici porotě (hesla, uložení dat)!

2 TECHNICKÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE Soutěž bude probíhat na VOŠ a SPŠ ve Žďáře nad Sázavou, Studentská 1, v prostředí ateliérů vybavených celkem 30 žákovskými pracovišti. K dispozici je vysokorychlostní internetové připojení a pracovní stanice s operačním systémem Windows 10 Education. Individuální připojení vlastních zařízení k internetu je možné. Na pracovních stanicích je dostupný pro realizaci soutěže následující software: - Microsoft Office 2016 Pro+ - Adobe Photoshop 7.0 CE - Corel Draw X6 - BlueGriffon - Paint.NET - Inkscape - TinkerCAD - instalační soubory pro Microsoft Visual Studio Ultimate 2013, Community 2015 Je možné použít také vlastní legálně držený software, lze ho, po domluvě s organizátorem soutěže, ráno před konáním soutěže od 7:00 nainstalovat přímo na pracovní stanice bez technických omezení. Tento požadavek uveďte zřetelně do přihlášky, následně obdržíte přesné informace. Přesto doporučujeme zvážit soutěžícím v tomto případě vlastní notebook s předinstalovaným a vyladěným softwarem. Případné problémy s instalací nebude možné z časových důvodů před soutěží řešit a soutěžící bude vyřazen.

3 TEMATICKÉ OKRUHY PRO JEDNOTLIVÉ KATEGORIE VYŠŠÍ PROGRAMOVACÍ JAZYKY Soutěž v programovacích jazycích bude rozdělena do dvou kategorií. 1) žákovská kategorie určená pro žáky základních škol a žáky odpovídajících ročníků víceletých gymnázií 2) studentská kategorie určená pro studenty středních škol do 19 let včetně Zadání dílčích úloh z programování v obou kategoriích je sestaveno jako nezávislé na typu vývojového nástroje či programovacího jazyka. PROGRAMOVÁNÍ MIKROŘADIČŮ Soutěž je určená pro žáky základních škol a pro studenty středních škol do 19 let včetně. Úlohy lze řešit reálně s využitím vlastního HW řešitele nebo virtuálně např. v prostředí TinkerCAD. Pozn: Více informací najdete v následujícím dokumentu Národního institutu pro další vzdělávání. APLIKAČNÍ SOFTWARE TVORBA WEBU Soutěž je určená pro žáky základních škol a pro studenty středních škol do 19 let včetně. Úloha bude zaměřena na vytvoření www prezentace firmy, neziskové organizace, školy nebo akce. Pro tvorbu www prezentace i pro grafické zpracování může být využito libovolné technologie, která zaručí off-line i on-line zobrazení. Pro zhotovení případných fotek lze použít školní nebo vlastní fotoaparát, mobil, tablet. Pozn: Více informací najdete v následujícím dokumentu Národního institutu pro další vzdělávání.

4 Národní institut pro další vzdělávání, (zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků dále jen NIDV ) Soutěž v programování 32. ročník 2017/2018 p r o p o z i c e Soutěž v programování je pořádána pro žáky základních a středních škol v kategoriích Programování, Programování mikrořadičů a Programování webu. Řídí se organizačním řádem soutěže č. j. MŠMT / z A. Kategorie: Programování žáci určená pro žáky ZŠ a žáky odpovídajících ročníků víceletých gymnázií Programování mládež určená pro žáky SŠ do 19 let včetně Programování mikrořadičů určená pro žáky ZŠ a SŠ do 19 let včetně Programování webu určená pro žáky ZŠ a SŠ do 19 let včetně V kategorii Programování je možné pro řešení úloh používat jakýkoliv běžně používaný programovací jazyk. V kategorii Programování mikrořadičů používají soutěžící během krajského kola vlastní hardware a vývojové prostředí. Ústřední kolo probíhá na jednotném hardwaru. Kategorie Programování webu je zaměřena na použití frontendových technologií (HTML, CSS, JavaScript). B. Termíny soutěžních kol: okresní kola do 31. března 2018 krajská kola ústřední kolo červen 2018 (TUL, Liberec) C. Přihlášky: Zájemci o tuto soutěž se mohou do soutěže přihlásit sami (přes seznam krajských garantů viz propozice), nebo prostřednictvím svého učitele informatiky. Pořadatel okresního kola, pokud je na okrese vyhlášeno, informuje do všechny školy v okrese a rozešle jim přihlášky (k rukám ředitele školy) do okresního kola. Učitel informatiky je povinen předat vyplněné přihlášky žáků písemně pořadateli okresního kola do Pokud není okresní kolo vyhlášeno, či je z důvodu malého počtu zájemců zrušeno, nahlásí zájemce přímo pořadateli krajského kola (viz příloha krajských organizátorů soutěže). Přihláška obsahuje jméno a příjmení, datum narození, název a adresu školy, třídu, adresu bydliště, ovou adresu, telefon (nejlépe mobil) a soutěžní kategorii. D. Okresní kolo Přihlášení zájemci obdrží pozvánku do okresního kola soutěže minimálně 10 dní před termínem konání. Úkoly pro okresní kolo připravuje a vyhodnocuje příslušná porota. Pro metodickou podporu (zejména tvorbu úloh pro okresní kolo) mohou okresní komise využít informační web sp.stv.cz. V případě, že celkový počet přihlášených do okresního kola překročí technické kapacity organizátora, může tento omezit počet pozvaných účastníků z jednotlivých škol. Výsledkové listiny s úplným seznamem soutěžících pošle organizátor okresního kola organizátorovi krajského kola do Okresní kola garantují příslušná oddělení krajských úřadů. E. Krajské kolo: Úkoly a jejich hodnocení pro kategorii připravuje Ústřední porota ve spolupráci s externími pracovníky. Vyhodnocení úloh provádí příslušná porota podle jednotných kritérií ve spolupráci s delegovaným zástupcem z Ústřední poroty. Krajští garanti obdrží od NIDV přístup na stránku se zadáním úloh.

5 Organizátor krajského kola pozve na krajské kolo (s přihlédnutím k vlastním podmínkám a počtu soutěžících v okrese) nejlepší soutěžící z každého okresu. Přímo postupuje vždy vítěz z každé kategorie. Krajská kola garantují příslušná oddělení krajských úřadů. Výsledky všech kategorií doplní organizátor krajského kola do dodaného souboru a data předá zástupci Ústřední poroty a současně pošle elektronickou poštou do NIDV (peterka@nidv.cz;) a předsedovi Ústřední komise (jiri.olmer@ddmph2.cz) do F. Ústřední kolo: Ústředního kola v programování se účastní soutěžící, kteří dosáhli v krajském kole dané bodové hranice. Bodovou hranici pro účast v ústředním kole stanovuje Ústřední porota Soutěže v programování. O rozhodnutí Ústřední poroty budou informováni nominovaní soutěžící a organizátoři krajských kol e- mailem. Přihlášky do ústředního kola jsou zadávány elektronicky na Podrobné informace pro přihlašování na ústřední kolo budou zaslány v dubnu spolu se zadáním krajského kola organizátorům jednotlivých krajských kol. Kritéria pro postup do ústředního kola určí Ústřední porota na základě výsledků KK, seznam postupujících bude zveřejněn na webu. Postupující účastníci budou vyzváni k přihlášení mailem. Pozn.: Dohled nad žáky po dobu dopravy na jednotlivá postupová kola zajišťuje vysílající škola, pokud se se zákonným zástupcem žáka nedohodne jinak. V průběhu soutěže přejímá dohled nad žáky organizátor, který určí počátek a konec tohoto dohledu (viz OŘ soutěže čl. 10, bod 1). Grantem ústředního kola je NIDV. Aktuální informace budou zveřejňovány na stránkách webové stránky sp.stv.cz slouží jako archiv soutěže. Kontaktní adresa: Mgr. Štěpán Peterka Národní institut pro další vzdělávání Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Talentcentrum, Senovážné nám. 25, Praha 1 tel.: peterka@nidv.cz; jiri.olmer@ddm-ph2.cz sp.stv.cz

6 Příloha č.1 Adresář krajských organizátorů Soutěže v programování ve školním roce 2017/18 Středočeský Liberecký Plzeňský Karlovarský Jihočeský Vysočina Kraj Organizátor krajského kola Telefon, , web PRAHA ÚSTECKÝ KRÁLOVÉHRADECKÝ Pardubický jihomoravský Olomoucký ZLÍNSKÝ Mgr. Tereza Šimčíková DDM Praha 2 - Stanice techniků Vyšehrad Slezská 21/ Praha 2 Mgr. Kamil Balín SPŠ Ústí n. Labem, středisko Stříbrníky Resslova 5, Ústí nad Labem Bc. Natálie Kresslová Dům dětí a mládeže Větrník, Liberec, p.o. Riegrova 16, Liberec Bc. Iveta Šlajerová Mgr. et Mgr. Milan Severa SVČ RADOVÁNEK Stanice mladých techniků sady Pětatřicátníků 3, Plzeň Petr Brož Gymnázium Cheb Nerudova 7, Cheb Ing. Cyril Macho M-tes; U Výstaviště České Budějovice Kamil Svoboda Dům dětí a mládeže Třebíč T.Bati 1084, Třebíč Mgr. Vladislav Zubr, Dům dětí a mládeže, Rautenkrancova Hradec Králové Soňa Petridesová, DDM ALFA Pardubice odloučené pracoviště DELTA Gorkého 2658, Pardubice Mgr. Antonovičová Zdeňka SVČ Lužánky, Lidická Brno RNDr. Drahoslav Viktorýn Gymnázium J. A. Komenského Komenského 169, Uherský Brod Ing. Josef Kolář VOŠ a SPŠ elektrotechnická Olomouc Božetěchova 3, Olomouc MORAVSKOSLEZSKÝ Mgr. Kateřina Hořejší Dům dětí a mládeže M. Majerové 1722/23, Ostrava-Poruba tel.: , ; tereza.simcikova@ddm-ph2.cz kamilbalin@spsul.cz ; tel.: ; natalie.kresslova@ddmliberec.cz; tel: ; slajerova@radovanek.cz severa@radovanek.cz; php/pro-skoly/souteze/55- skolni-rok tel.: ; broz@gymcheb.cz tel.: ; macho@m-tes.cz tel.: ; svoboda@ddmtrebic.cz tel.: /l.111; V.Zubr@barak.cz, tel.: ; sona.petridesova@ddmalfa.cz tel.: ; zdenka@luzanky.cz tel.: , viktoryn@gjak.cz tel.: reditel@spseol.cz tel.: ; reditel@ddmporuba.cz

TECHNICKÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE Soutěž bude probíhat na VOŠ a SPŠ ve Žďáře nad Sázavou v prostředí ateliérů vybavených celkem 32 žákovskými pracovišti. K d

TECHNICKÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE Soutěž bude probíhat na VOŠ a SPŠ ve Žďáře nad Sázavou v prostředí ateliérů vybavených celkem 32 žákovskými pracovišti. K d Soutěž dětí a mládeže v programování 2016/2017 p r o p o z i c e 31. ročník - okresní kolo 7. 3. 2017 Žďár nad Sázavou Termín pro odevzdání přihlášek do okresního kola: nejpozději do 28. 2. 2017 na adresu:

Více

Přihlášky do okresního kola vyplňte elektronicky do po tomto termínu nebudou přihlášky registrovány

Přihlášky do okresního kola vyplňte elektronicky do po tomto termínu nebudou přihlášky registrovány Soutěž dětí a mládeže v programování 2018/2019 p r o p o z i c e 33. ročník - okresní kolo 12. 3. 2019 Žďár nad Sázavou Přihlášky do okresního kola vyplňte elektronicky do 5. 3. 2019 po tomto termínu nebudou

Více

P Y T H A G O R I Á DA. 36. ročník 2012/2013 8. R O Č N Í K Š K O L N Í K O L O

P Y T H A G O R I Á DA. 36. ročník 2012/2013 8. R O Č N Í K Š K O L N Í K O L O P Y T H A G O R I Á DA 6. ročník 2012/201 8. R O Č N Í K Š K O L N Í K O L O Národní institut dětí a mládeže Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků

Více

Organizační řád Soutěže v programování

Organizační řád Soutěže v programování Organizační řád Soutěže v programování Č.j. MSMT 32 359/2014-1 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace a financování soutěží

Více

Organizační řád Dějepisné olympiády

Organizační řád Dějepisné olympiády Č. j. MSMT- 20 406/2016-1 Organizační řád Dějepisné olympiády ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení Č1. 1 Povaha a cíl dějepisné olympiády (1) Dějepisná olympiáda (dále též jen DěO ) je soutěž 1) vycházející

Více

Praha - bytové prostory

Praha - bytové prostory Praha - bytové prostory Praha 1 Praha 2 Garsonka 3 750 000 13 000 2 770 000 12 000 Byt 2+1 6 900 000 19 000 4 100 000 15 000 Byt 3+1 10 100 000 21 000 5 200 000 16 000 Byt 4+1 11 500 000 35 000 7 000 000

Více

P Y T H A G O R I Á D A. 37. ročník 2013/ R O Č N Í K O K R E S N Í K O L O

P Y T H A G O R I Á D A. 37. ročník 2013/ R O Č N Í K O K R E S N Í K O L O P Y T H A G O R I Á D A 37. ročník 2013/2014 7. R O Č N Í K O K R E S N Í K O L O Příloha č. 1 Adresář krajských garantů soutěží na školní rok - 2013/2014 Kraj Krajský úřad pověřená osoba * Mgr. Michaela

Více

Chemická olympiáda. 50. ročník 2013/2014 p r o p o z i c e

Chemická olympiáda. 50. ročník 2013/2014 p r o p o z i c e Chemická olympiáda 50. ročník 2013/2014 p r o p o z i c e Chemická olympiáda (ChO) je soutěž organizována v pěti kategoriích dle zaměření a ročníku školy a na národní úrovni probíhá ve čtyřech stupních

Více

Dějepisná olympiáda 43. ročník - 2013/2014 p r o p o z i c e

Dějepisná olympiáda 43. ročník - 2013/2014 p r o p o z i c e Národní institut dětí a mládeže Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a školské zařízení pro zájmové vzdělávání Dějepisná olympiáda 43. ročník

Více

Praha - bytové prostory

Praha - bytové prostory Praha - bytové prostory Praha 1 Praha 2 Garsonka 3 690 000 13 500 2 630 000 12 500 Byt 2+1 6 700 000 20 000 3 900 000 17 000 Byt 3+1 9 900 000 22 000 5 600 000 18 000 Byt 4+1 10 110 000 30 000 7 000 000

Více

P Y T H A G O R I Á DA. 36. ročník 2012/2013 5. R O Č N Í K Š K O L N Í K O L O

P Y T H A G O R I Á DA. 36. ročník 2012/2013 5. R O Č N Í K Š K O L N Í K O L O P Y T H A G O R I Á DA 36. ročník 2012/2013 5. R O Č N Í K Š K O L N Í K O L O Národní institut dětí a mládeže Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, zařízení pro další vzdělávání pedagogických

Více

P Y T H A G O R I Á D A. 37. ročník 2013/2014 5. R O Č N Í K O K R E S N Í K O L O

P Y T H A G O R I Á D A. 37. ročník 2013/2014 5. R O Č N Í K O K R E S N Í K O L O P Y T H A G O R I Á D A 37. ročník 2013/2014 5. R O Č N Í K O K R E S N Í K O L O Příloha č. 1 Adresář krajských garantů soutěží na školní rok - 2013/2014 Kraj Krajský úřad pověřená osoba * Mgr. Michaela

Více

Organizační řád Dějepisné olympiády

Organizační řád Dějepisné olympiády Organizační řád Dějepisné olympiády Č.j.: 6 946/2007-51 dne 14. 6. 2007 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s 3 odst. 5 písm. vyhlášky č. 55/2005 Sb. o podmínkách organizace a financování

Více

P Y T H A G O R I Á DA. 36. ročník 2012/2013 7. R O Č N Í K Š K O L N Í K O L O

P Y T H A G O R I Á DA. 36. ročník 2012/2013 7. R O Č N Í K Š K O L N Í K O L O P Y T H A G O R I Á DA 36. ročník 2012/2013 7. R O Č N Í K Š K O L N Í K O L O Národní institut dětí a mládeže Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, zařízení pro další vzdělávání pedagogických

Více

CENOVÉ MAPY ČESKÉ REPUBLIKY

CENOVÉ MAPY ČESKÉ REPUBLIKY str. 60 CENOVÉ MAPY ČESKÉ REPUBLIKY Ústecký Liberecký Královéhradecký Karlovarský Praha Plzeňský Středočeský Jihočeský Pardubický Jihomoravský Zlínský BYTOVÉ PROSTORY Praha 1 Praha 2 PRODEJ PRONÁJEM PRODEJ

Více

Organizační řád Olympiády v českém jazyce

Organizační řád Olympiády v českém jazyce Č. j.: MŠMT 9 714/2018-1 Organizační řád Olympiády v českém jazyce Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace a financování soutěží

Více

Organizační řád Olympiády v českém jazyce

Organizační řád Olympiády v českém jazyce Organizační řád Olympiády v českém jazyce Č.j.: MŠMT 32 343/2014-1 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace a financování soutěží

Více

Chemická olympiáda. 52. ročník 2015/2016 p r o p o z i c e

Chemická olympiáda. 52. ročník 2015/2016 p r o p o z i c e Chemická olympiáda 52. ročník 2015/2016 p r o p o z i c e Chemická olympiáda (ChO) je soutěž organizována v pěti kategoriích dle zaměření a ročníku školy a na národní úrovni probíhá ve čtyřech stupních

Více

Chemická olympiáda. 48. ročník 2011/2012 p r o p o z i c e

Chemická olympiáda. 48. ročník 2011/2012 p r o p o z i c e Chemická olympiáda 48. ročník 2011/2012 p r o p o z i c e Chemická olympiáda (ChO) je soutěž organizována v pěti kategoriích dle zaměření a ročníku školy a na národní úrovni probíhá ve čtyřech stupních

Více

Organizační řád soutěže Evropa ve škole

Organizační řád soutěže Evropa ve škole Č.j.: MSMT 32357/2014-1 Organizační řád soutěže Evropa ve škole Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace a financování soutěží

Více

Propozice soutěže. celostátní soutěž škol ve florbale

Propozice soutěže. celostátní soutěž škol ve florbale 2010 2011 Propozice soutěže celostátní soutěž škol ve florbale kategorie III. - 6. a 7. třída ZŠ IV. - 8. a 9. třída ZŠ + odpovídající ročníky víceletých gymnázií Praha, srpen 2010 Základní informace o

Více

Program Excelence. Manuál pro střední školy, žádající o dotaci v programu Excelence

Program Excelence. Manuál pro střední školy, žádající o dotaci v programu Excelence Program Excelence Manuál pro střední školy, žádající o dotaci v programu Excelence 21. října 2015 Obsah 1 Úvod 1 2 Přihlášení do systému 2 2.1 První přihlášení.................................... 3 2.2

Více

Vyhlášení zeměpisné olympiády 2010/2011

Vyhlášení zeměpisné olympiády 2010/2011 Vyhlášení zeměpisné olympiády 2010/2011 Organizační a odborný garant soutěže Katedra geografie FPE ZČU v Plzni vedoucí ústřední komise: Doc. PaedDr Jaroslav Dokoupil, Ph.D. Organizační garant PaedDr. Jiří

Více

Dějepisná olympiáda 44. ročník - 2014/2015 p r o p o z i c e

Dějepisná olympiáda 44. ročník - 2014/2015 p r o p o z i c e Národní institut pro další vzdělávání (zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků dále jen NIDV ) Dějepisná olympiáda 44. ročník - 2014/ p r o p o z i c e Tematické zaměření ročníku: Pot, slzy

Více

P Y T H A G O R I Á DA. 36. ročník 2012/ R O Č N Í K O K R E S N Í K O L O

P Y T H A G O R I Á DA. 36. ročník 2012/ R O Č N Í K O K R E S N Í K O L O P Y T H A G O R I Á DA 36. ročník 2012/2013 5. R O Č N Í K O K R E S N Í K O L O Pokyny k organizaci okresního kola Okresní kolo: Úkoly vyhodnocuje příslušná porota. Výsledky okresního kola s celkovým

Více

Program Excelence. Manuál pro střední školy, žádající o dotaci v programu Excelence

Program Excelence. Manuál pro střední školy, žádající o dotaci v programu Excelence Program Excelence Manuál pro střední školy, žádající o dotaci v programu Excelence 25. září 2012 Obsah 1 Úvod 1 2 Přihlášení do systému 2 2.1 První přihlášení.................................... 3 2.2

Více

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy Tabulka doporučených mezd pro Hlavní město Praha horní hranice horní hranice 27 047 155 27 668 166

Více

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy Tabulka doporučených mezd pro Jihomoravský kraj 20 404 121 24 347 144 26 808 158 21 681 126 26 547

Více

Organizační řád Astronomické olympiády

Organizační řád Astronomické olympiády Č.j.: MŠMT 14 896/2012-51 dne 16. dubna 2012 Organizační řád Astronomické olympiády Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace a

Více

P Y T H A G O R I Á D A. 37. ročník 2013/ R O Č N Í K O K R E S N Í K O L O

P Y T H A G O R I Á D A. 37. ročník 2013/ R O Č N Í K O K R E S N Í K O L O P Y T H A G O R I Á D A 37. ročník 2013/2014 8. R O Č N Í K O K R E S N Í K O L O Příloha č. 1 Adresář krajských garantů soutěží na školní rok - 2013/2014 Kraj Krajský úřad pověřená osoba * Mgr. Michaela

Více

Organizační řád soutěží v cizích jazycích

Organizační řád soutěží v cizích jazycích Č. j.: MSMT- 32 358/2014-1 Organizační řád soutěží v cizích jazycích Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., podmínkách organizace a financování soutěží

Více

P Y T H A G O R I Á DA. 37. ročník 2013/ R O Č N Í K

P Y T H A G O R I Á DA. 37. ročník 2013/ R O Č N Í K P Y T H A G O R I Á DA 37. ročník 2013/2014 7. R O Č N Í K Š K O L N Í K O L O Adresář krajských garantů soutěží na školní rok - 2013/2014 Kraj Krajský úřad pověřená osoba * Mgr. Michaela Knappová. Magistrát

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Název projektu školy: Výuka s ICT na SŠ obchodní České Budějovice Šablona

Více

Chemická olympiáda. 49. ročník 2012/2013 p r o p o z i c e

Chemická olympiáda. 49. ročník 2012/2013 p r o p o z i c e Chemická olympiáda 49. ročník 2012/2013 p r o p o z i c e Chemická olympiáda (ChO) je soutěž organizována v pěti kategoriích dle zaměření a ročníku školy a na národní úrovni probíhá ve čtyřech stupních

Více

Přihláška do... kola Soutěže v jazyce... Jméno a příjmení:... Datum narození:... Adresa bydliště:... PSČ... tel.:

Přihláška do... kola Soutěže v jazyce... Jméno a příjmení:... Datum narození:... Adresa bydliště:... PSČ... tel.: VZOR přihlášky do okresních (NJ, AJ) a krajských kol soutěží: Přihláška do... kola Soutěže v jazyce...... Jméno a příjmení:...... Datum narození:... Adresa bydliště:...... PSČ... tel.:.... e-mail:... Ročník

Více

P Y T H A G O R I Á DA. 37. ročník 2013/2014 6. R O Č N Í K

P Y T H A G O R I Á DA. 37. ročník 2013/2014 6. R O Č N Í K P Y T H A G O R I Á DA 37. ročník 2013/2014 6. R O Č N Í K Š K O L N Í K O L O Adresář krajských garantů soutěží na školní rok - 2013/2014 Příloha č. 1 Kraj Krajský úřad pověřená osoba * Mgr. Michaela

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.9.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 076 66 396 170 472 103 996 19 957 123 953 151 8 368 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 102 225 65 201 167 426 102 155 18 768 120 923 27 8 217 Středočeský 79

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 103 070 66 147 169 217 102 997 19 878 122 875 72 8 325 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 728 68 236 175 964 107 611 21 124 128 735 270 8 747 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2019 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 612 70 857 181 469 110 493 20 781 131 274 26 8 825 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 105 481 67 705 173 186 105 373 21 026 126 399 76 8 461 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 029 66 831 170 860 103 957 19 682 123 639 31 8 364 Středočeský 80

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 741 68 738 176 479 107 598 19 473 127 071 20 8 719 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 293 70 555 180 848 110 191 22 163 132 354 211 8 980 Středočeský

Více

P Y T H A G O R I Á D A. 37. ročník 2013/2014 6. R O Č N Í K O K R E S N Í K O L O

P Y T H A G O R I Á D A. 37. ročník 2013/2014 6. R O Č N Í K O K R E S N Í K O L O P Y T H A G O R I Á D A 37. ročník 2013/2014 6. R O Č N Í K O K R E S N Í K O L O Adresář krajských garantů soutěží na školní rok - 2013/2014 Příloha č. 1 Kraj Krajský úřad pověřená osoba * Mgr. Michaela

Více

KOVO Junior 2015 MECHANIK SEŘIZOVAČ

KOVO Junior 2015 MECHANIK SEŘIZOVAČ CELOSTÁTNÍ ODBORNÁ SOUTĚŽ KOVO Junior 2015 MECHANIK SEŘIZOVAČ PROPOZICE REGIONÁLNÍHO KOLA Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III 12. února 2015-1 - PROPOZICE REGIONÁLNÍHO KOLA 12. února 2015 I. Propozice

Více

ADRESU BYDLIŠTĚ A ŠKOLY

ADRESU BYDLIŠTĚ A ŠKOLY Národní institut pro další vzdělávání (zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků dále jen NIDV ) Dějepisná olympiáda 46. ročník - 2016/ p r o p o z i c e Tematické zaměření ročníku: Marie

Více

A-žáci 3-4. ročníků SŠ 1.1.2009

A-žáci 3-4. ročníků SŠ 1.1.2009 Propozice krajského kola Karlovarského kraje školních předmětových soutěží žáků středních škol v Matematické olympiádě; kategorie A Karlovarský kraj, školní rok 2008/09 vyhlašuje MŠMT ČR, organizuje OŠMT

Více

DĚTSKÁ SCÉNA 2015 Přehlídka dětských recitátorů

DĚTSKÁ SCÉNA 2015 Přehlídka dětských recitátorů DĚTSKÁ SCÉNA 2015 Přehlídka dětských recitátorů propozice 44. ročník 2014/2015 TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ OBLASTNÍHO (OKRESNÍHO) KOLA Oblastní kolo soutěže se uskuteční v sobotu 7. března 2015 v Domě dětí a

Více

Organizační řád Atletického čtyřboje žáků se speciálními vzdělávacími potřebami ze základních škol

Organizační řád Atletického čtyřboje žáků se speciálními vzdělávacími potřebami ze základních škol Organizační řád Atletického čtyřboje žáků se speciálními vzdělávacími potřebami ze základních škol Č. j.: MSMT-23 531/2016-1 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky

Více

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK CLONA FILM, FOTO, VIDEO

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK CLONA FILM, FOTO, VIDEO PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK CLONA FILM, FOTO, VIDEO - 2016 Soutěžní řád soutěže Pionýrského Sedmikvítku CLONA je otevřená celorepubliková korespondenční soutěž v oblastech foto film (video), která je určena

Více

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Informace o počtu nezaměstnaných uchazečů na okrese Vyškov k datu 30.4.2013 měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese

Více

Hodnotící zpráva Evropa hrou 2015. Základní informace

Hodnotící zpráva Evropa hrou 2015. Základní informace Hodnotící zpráva Evropa hrou 2015 Základní informace Dům zahraniční spolupráce (DZS) vyhlásil v roce 2015 třetí ročník Evropských projektových dnů. Oslovil nejen mateřské, základní a střední školy, ale

Více

SEZNAM SLUŽEBNÍCH ÚŘADŮ

SEZNAM SLUŽEBNÍCH ÚŘADŮ SEZNAM SLUŽEBNÍCH ÚŘADŮ 1 Úřad vlády ČR 2 Ministerstvo dopravy 3 Drážní inspekce 4 Drážní úřad 5 Státní plavební správa 6 Úřad pro civilní letectví 7 Ústav pro odborné zjišťování příčin leteckých nehod

Více

ANALÝZA SOUČASNÉHO STAVU PERSONÁLNÍCH PROCESŮ VE SPRÁVNÍCH ÚŘADECH PŘÍLOHA 1 Přehled služebních úřadů a termínů jimi dodaných dotazníků

ANALÝZA SOUČASNÉHO STAVU PERSONÁLNÍCH PROCESŮ VE SPRÁVNÍCH ÚŘADECH PŘÍLOHA 1 Přehled služebních úřadů a termínů jimi dodaných dotazníků ANALÝZA SOUČASNÉHO STAVU PERSONÁLNÍCH PROCESŮ VE SPRÁVNÍCH ÚŘADECH PŘÍLOHA 1 Přehled služebních úřadů a termínů jimi dodaných dotazníků SEZNAM SLUŽEBNÍCH ÚŘADŮ Datum odevzdání 1 Úřad vlády ČR 10.7.2015

Více

Souhrn údajů statistických částí Zpráv o činnosti certifikovaných ICM v ČR. za rok 2015

Souhrn údajů statistických částí Zpráv o činnosti certifikovaných ICM v ČR. za rok 2015 Souhrn údajů statistických částí Zpráv o činnosti certifikovaných v ČR za rok 2015 Souhrn údajů ze statistických částí Zpráv o činnosti certifikovaných v ČR za rok 2015 Souhrn údajů statistických částí

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 4. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.4.213 3.4.213

Více

DĚTSKÁ SCÉNA 2019 Přehlídka dětských recitátorů

DĚTSKÁ SCÉNA 2019 Přehlídka dětských recitátorů DĚTSKÁ SCÉNA 2019 Přehlídka dětských recitátorů propozice 48. ročník 2018/2019 TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ OBLASTNÍHO (OKRESNÍHO) KOLA Oblastní kolo soutěže se uskuteční v sobotu 30. března 2019 v Domě dětí

Více

Sportovní hala 31. ZŠ Plzeň - dívky Pondělí 15. 6. 2015 číslo čas utkání soupeři skupina výsledek

Sportovní hala 31. ZŠ Plzeň - dívky Pondělí 15. 6. 2015 číslo čas utkání soupeři skupina výsledek Sportovní hala 31. ZŠ Plzeň - dívky Pondělí 15. 6. 2015 DB01 09:00 DB1 Zlínsky kraj - DB2 Jihočeský kraj B DB02 09:40 DB3 Liberecký kraj - DB4 Středočeský kraj B DB03 10:20 DB5 Ústecký kraj - DB6 Plzeňský

Více

ŠKOLY S NEJLEPŠÍMI VÝSLEDKY

ŠKOLY S NEJLEPŠÍMI VÝSLEDKY ŠKOLY S NEJLEPŠÍMI VÝSLEDKY TOP 10 GYMNÁZIÍ V ČR (DLE VÝSLEDKŮ SPOLEČNÉ ČÁSTI MZ) NÁZEV ŠKOLY KRAJ 1 První obnovené reálné gymnázium,o.p.s. Lindnerova 3 Praha 8 SOUKrOMÁ Hlavní město Praha 238,36 2 Gymnázium

Více

ŠKOLY S NEJLEPŠÍMI VÝSLEDKY

ŠKOLY S NEJLEPŠÍMI VÝSLEDKY ŠKOLY S NEJLEPŠÍMI VÝSLEDKY TOP 10 GYMNÁZIÍ V ČR (DLE VÝSLEDKŮ SPOLEČNÉ ČÁSTI MZ) TOP 10 SOŠ V ČR (DLE VÝSLEDKŮ SPOLEČNÉ ČÁSTI MZ) NÁZEV ŠKOLY KRAJ 1 Střední škola - Waldorfské lyceum Křejpského 1501 Praha

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplěno MŠMT v případě IP, v případě 16/2010 GP ZS) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 3. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.1.213 3.1.213

Více

Organizační řád Středoškolské odborné činnosti

Organizační řád Středoškolské odborné činnosti Č.j.: MSMT- 32 347/2014-1 Organizační řád Středoškolské odborné činnosti Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace a financování

Více

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Č. j.: Vyřizuje: Tel.: 8. prosince 2017 MZP/2017/710/2977 Mgr. Šamšulová

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Č. j.: Vyřizuje: Tel.: 8. prosince 2017 MZP/2017/710/2977 Mgr. Šamšulová ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: Rozdělovník V Praze dne

Více

PROPOZICE FLORBAL KRAJSKÉ KOLO. IV.kategorie chlapci

PROPOZICE FLORBAL KRAJSKÉ KOLO. IV.kategorie chlapci PROPOZICE FLORBAL KRAJSKÉ KOLO IV.kategorie chlapci Sportovní liga základních škol o Pohár ministryně školství 2016/2017 Městský dům dětí a mládeže Čelákovice,příspěvková organizace, Havlíčkova 691, Čelákovice

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva listopad 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU STROJÍRENSKÁ 6, 591 71 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU

STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU STROJÍRENSKÁ 6, 591 71 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU STROJÍRENSKÁ 6, 591 71 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU PROPOZICE 4. ROČNÍK CELOSTÁTNÍ SOUTĚŽE KOVO JUNIOR 2014, KTERÁ PROBĚHNE POD PATRONACÍ RADNÍ KRAJE VYSOČINA PRO OBLAST ŠKOLSTVÍ,

Více

Čl. 1 Úvodní ustanovení

Čl. 1 Úvodní ustanovení 6 P O K Y N generálního ředitele Hasičského záchranného sboru České republiky ze dne 4. února 2015, k realizaci preventivně výchovné činnosti u Hasičského záchranného sboru České republiky K zabezpečení

Více

Česká rada Pionýra. Pořadatelé a organizátoři:

Česká rada Pionýra. Pořadatelé a organizátoři: KORESPONDENČNÍ VÝBĚROVÁ SOUTĚŽ Pionýrského Sedmikvítku Vyhlašovatel soutěže: Česká rada Pionýra Pořadatelé a organizátoři: Vyhlašovatelem celorepublikové soutěže CLONA je Česká rada Pionýra, Senovážné

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Červen 2017 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky V tomto měsíci celkový

Více

Organizační řád soutěže Tuta Via Vitae aneb Bezpečná cesta životem pro občana EU

Organizační řád soutěže Tuta Via Vitae aneb Bezpečná cesta životem pro občana EU Organizační řád soutěže Tuta Via Vitae aneb Bezpečná cesta životem pro občana EU Nestátní neziskové společnosti FINANČNÍ GRAMOTNOST, o. p. s. a Akademie finanční a občanské gramotnosti, z. ú. vydávají

Více

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010 Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Únor 2010 ÚP PM VEŘ, ved. OTP, 1.2.2006 K 28. 2. 2010 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem 28 869 uchazečů o zaměstnání, což je o 289 více než v minulém

Více

ČESKÁ REPUBLIKA. Do slepé mapy doplň názvy krajů a krajských měst: Vyznač do mapy sousedící státy: Vybarvi státní vlajku:

ČESKÁ REPUBLIKA. Do slepé mapy doplň názvy krajů a krajských měst: Vyznač do mapy sousedící státy: Vybarvi státní vlajku: ČESKÁ REPUBLIKA Do slepé mapy doplň názvy krajů a krajských měst: Vyznač do mapy sousedící státy: Vybarvi státní vlajku: Která historická území tvoří ČR? http://www.zemepis.com/images/slmapy/krajem.jpg

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky. Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky. Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla ZAŘÍZENÍ SLUŽEB PRO MINISTERSTVO VNITRA PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Příloha č.2 k ZD Specifikace

Více

Pravidla soutěže Office Arena 2018

Pravidla soutěže Office Arena 2018 Pravidla soutěže Office Arena 2018 www.soutezarena.cz Cíl soutěže Cílem soutěže je motivovat žáky základních a studenty středních škol všech krajů České republiky a Slovenské republiky k práci s moderními

Více

O Z N Á M E N Í. Č. j. 57966/ENV/15

O Z N Á M E N Í. Č. j. 57966/ENV/15 Č. j. 57966/ENV/15 O Z N Á M E N Í Podle 25 zákona č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých zákonů (vodní zákon), ve znění pozdějších předpisů, a podle ustanovení 19 odst. 4 vyhlášky č. 24/2011 Sb.,

Více

Organizační řád Chemické olympiády

Organizační řád Chemické olympiády Č.j.: MŠMT 14 897/2012-51 dne dubna 2012 Organizační řád Chemické olympiády Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace a financování

Více

Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Benešov, Husova 742 PRÁVO. Mgr. Vladimír Černý

Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Benešov, Husova 742 PRÁVO. Mgr. Vladimír Černý Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Benešov, Husova 742 PRÁVO Mgr. Vladimír Černý Ústavní právo - moc soudní, ČNB, NKÚ III/2 VY_32_INOVACE_186 3 Název školy Registrační číslo

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva leden 2015

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva leden 2015 Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva leden 2015 Zpracovala: Bc. Veronika Dankanicsová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti

Více

Organizační řád Turnaje mladých fyziků

Organizační řád Turnaje mladých fyziků Organizační řád Turnaje mladých fyziků Č.j.: MŠMT - 20 426/2016-1 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace a financování soutěží

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva květen 2015

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva květen 2015 Úřad práce České republiky krajská pobočka v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva květen 2015 Zpracovala: Ing. Veronika Považanová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti

Více

Rozhodnutí o povolení překlad vybraných částí do českého jazyka

Rozhodnutí o povolení překlad vybraných částí do českého jazyka ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: dle rozdělovníku V Praze

Více

ATLETICKÝ ČTYŘBOJ PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY IV. kategorie třída ZŠ SOUTĚŽ TYPU B

ATLETICKÝ ČTYŘBOJ PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY IV. kategorie třída ZŠ SOUTĚŽ TYPU B ATLETICKÝ ČTYŘBOJ 2012 PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY IV. kategorie 8. - 9. třída ZŠ SOUTĚŽ TYPU B OPAVA 31. 5. 2012 Propozice krajského finále v atletickém čtyřboji základní škol ve školním roce 2011/2012 A. Všeobecná

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni Měsíční statistická zpráva říjen 2016 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském kraji k

Více

Porada ředitelů základních škol Pardubický kraj

Porada ředitelů základních škol Pardubický kraj Porada ředitelů základních škol Pardubický kraj Pilotní ověřování organizace přijímacího řízení s využitím centrálně zadávaných jednotných testů 27. listopadu 2014 Ústupky u Seče hotel Jezerka Centrum

Více

Organizační řád a propozice soutěže SAPERE vědět, jak žít

Organizační řád a propozice soutěže SAPERE vědět, jak žít Organizační řád a propozice soutěže SAPERE vědět, jak žít ČÁST PRVNÍ POVAHA A CÍL SOUTĚŽE SAPERE vědět, jak žít Čl. 1 Povaha a cíl soutěže SAPERE vědět, jak žít (1) Soutěž SAPERE vědět, jak žít (dále jen

Více

PŘÍLOHA 1 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ KONCOVÝCH ÚSEKŮ PRONAJATÝCH OKRUHŮ. Popis služby Poskytování koncových úseků pronajatých okruhů

PŘÍLOHA 1 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ KONCOVÝCH ÚSEKŮ PRONAJATÝCH OKRUHŮ. Popis služby Poskytování koncových úseků pronajatých okruhů PŘÍLOHA 1 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ KONCOVÝCH ÚSEKŮ PRONAJATÝCH OKRUHŮ Popis služby Poskytování koncových úseků pronajatých okruhů 1 OBSAH 1. Služba Poskytování koncových úseků pronajatých okruhů...3 2. Poskytování

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ve sportovní gymnastice jednotlivkyň VS 1 A, VS 2 A,

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva červen 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva červen 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva únor 2017 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva. listopad Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva. listopad Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva listopad 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

ADRESÁT: ODESÍLATEL: dle rozdělovníku. 17. září /ENV/15 Ing. Jůzová V Praze dne Čj.: Vyřizuje: Tel.:

ADRESÁT: ODESÍLATEL: dle rozdělovníku. 17. září /ENV/15 Ing. Jůzová V Praze dne Čj.: Vyřizuje: Tel.: ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: dle rozdělovníku V Praze

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně Měsíční statistická zpráva srpen 2018 Zpracoval: Ing. Ivona Macůrková http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/zlk/statistika Informace o nezaměstnanosti ve Zlínském kraji

Více

NEZAMĚSTNANOST V KARLOVARSKÉM KRAJI K

NEZAMĚSTNANOST V KARLOVARSKÉM KRAJI K NEZAMĚSTNANOST V KARLOVARSKÉM KRAJI K 31. 1. 2014 Karlovarský kraj dosáhl k 31. 1. 2014 čtvrtý nejvyšší podíl nezaměstnaných v České republice. Podíl nezaměstnaných činil v Karlovarském kraji 9,69 %. Oproti

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva červenec 2017

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Zpracovala: Bc. Lucie Harcová http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Plzeňský kraj Srpen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 8. 2013 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem

Více