OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ"

Transkript

1 OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. Obecné požadavky na zpracování údajů 1.1. Zpracování údajů znamená sběr, nahrávání, uspořádání, uložení, změny, zveřejnění, dotazování a výňatky z nich, používání, předávání, křížové použití, předání nebo poskytnutí přístupu třetím stranám, propojení, uzavření, vymazání nebo zničení údajů nebo několik výše zmíněných operací, bez ohledu na způsob využití prostředků Investiční společnost musí sestavit seznam a dokumentaci prostředků použitých při zpracování údajů a musí vést záznamy o zpracování údajů. Seznam prostředků použitých při zpracování údajů musí obsahovat jméno, typ a počet zařízení a název výrobce zařízení; název a číslo licence použitého softwaru a název výrobce softwaru; umístění dokumentace použitého softwaru Osoby zapojené do zpracování údajů zpracovávají údaje pouze za oprávněnými účely dle stanovených podmínek a v souladu s obdrženými nařízeními a instrukcemi. Tyto osoby musí zachovat důvěrnost údajů, s kterými pracují a které nejsou určeny pro veřejnost. Tento požadavek zachování důvěrnosti platí i po ukončení zaměstnaneckých vztahů s investiční společností Neoprávněné zpracování údajů (včetně nahrání, změny, smazání, čtení, kopírování, přenos), neoprávněná přeprava záznamů a jakékoliv další neoprávněné použití údajů (nepředepsaných jako úřední povinnost) je zakázána Přiměřená bezpečnostní opatření, včetně šifrování údajů, pokud je to nezbytné, budou provedena při přenosu údajů prostřednictvím datových komunikačních zařízení nebo při přepravě záznamů Každý uživatel databáze bude mít osobní ověřovací údaje, což mu umožní používat databázi. Přístupové heslo do elektronické databáze bude změněno alespoň jednou čtvrtletně. Použití jakýchkoliv prostředků automatického vstupu pomocí hesel je zakázáno. Uživatel systému pro zpracování údajů nemá přístup k údajům a k funkcím, které nejsou požadovány pro oprávněné zpracování údajů.

2 1.7. Investiční společnost zavede adekvátní a dostatečná opatření, aby zajistila zanechání stopy o zpracování každého údaje, což by mohlo následně umožnit identifikaci osoby, která vykonala operaci, povahu a čas operace a jakákoliv další fakta, včetně kdy, kdo a jaké údaje byly zaznamenány, změněny nebo smazány nebo kdy, kdo a k jakým údajům měl přístup v systému zpracování údajů, stejně jako informace o předávání údajů. Možnost obnovení obsahu údajů před změnou je možná po jakékoliv provedené změně v údajích nebo dokumentech Manažer nebo zaměstnanec investiční společnosti spoléhá na to, že jsou předložené údaje osob správné. Manažer nebo zaměstnanec investiční společnosti čas od času ověřuje přesnost údajů v databázích a to tak, že požádá o údaje, které jsou předmětem kontroly a pokud je to nezbytné, učiní opravy nebo potvrdí správnost údajů Všechny neúplné nebo nesprávné údaje, o kterých manažer nebo zaměstnanec investiční společnosti ví, musí být skryty a jakákoliv nezbytná opatření, jako je oprava údajů, musí být provedena ihned. Na základě žádosti opraví manažer nebo zaměstnanec investiční společnosti jakékoliv nesprávné údaje v databázi, pokud subjekt údajů upozorní manažera nebo zaměstnance investiční společnosti na nepřesnosti údajů a předloží správné údaje; nesprávné údaje jsou uloženy společně se správnými údaji a s poznámkou ohledně období, v kterém byly nesprávné údaje použity Jestliže je přesnost údajů v rozporu, zpochybněné údaje musí být skryty, dokud neobdržíme potvrzení přesnosti údajů nebo neobdržíme správné údaje. Třetí osoby, které poskytly nebo obdržely údaje, musí být ihned informovány o jakýchkoliv opravách v údajích, pokud je to technicky proveditelné a nevede tento krok k nepřiměřeným výdajům Automatické kroky systému pro zpracování údajů bez účasti subjektu údajů jsou přípustné pouze za podmínek a dle postupů stanovených zákonem. 2. Práva subjektu údajů 2.1. Subjekt údajů má právo kdykoliv odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů, v takovém případě investiční společnost přestane do odpovídajícího rozsahu údaje zpracovávat Každá osoba má přístup k údajům, které se jí týkají, ledaže je toto právo omezeno zákonem. Rozhodnutí o udělení nebo odebrání přístupu k údajům a vydávání kopií údajů musí být prováděno výkonným manažerem investiční společnosti.

3 2.3. Na základě žádosti subjektu údajů sdělí investiční společnost subjektu údaje, která jsou o něm/ní dostupné v databázi a zdroje takových údajů, účel zpracování údajů a jakékoliv třetí strany nebo kategorie třetích stran, které obdržely oprávnění pro přenos údajů, stejně jako další fakta, které je majitel (zpracovatel) databáze povinen subjektu sdělit, ledaže je právo subjektu získávat informace omezeno. Údaje budou sděleny metodou, kterou si zvolí subjekt údajů, pokud je to možné, během 5 pracovních dnů od obdržení žádosti V případech stanovených zákonem mohou být údaje poskytovány třetím stranám, které mají statutární právo požadovat a obdržet takové údaje. Ve všech ostatních případech budou údaje sděleny třetím stranám pouze, pokud bude mít subjekt údajů příslušný souhlas Oprávněné osoby mohou přezkoumat na stránkách investiční společnosti všechny dokumenty týkající se databáze. 3. Údaje shromážděné v databázích 3.1. Investiční společnost může v databázi shromažďovat jakékoliv veřejně dostupné údaje nebo jakékoliv údaje dobrovolně předložené subjektem údajů. Od klientů mohou být požadovány pouze údaje nezbytné pro poskytnutí služby klientům anebo nezbytné pro výkon operací klientů Investiční společnost může shromažďovat a zpracovávat údaje klienta do rozsahu, který je nezbytný pro dosažení stanovených cílů (poskytování služeb) a takovým způsobem, který je určen pro konkrétní účel. Nepotřebné údaje budou smazány nebo zničeny. Použití údajů jakýmkoliv jiným způsobem, než je dohodnuto, je povoleno pouze se souhlasem subjektu údajů nebo dle podmínek stanovených zákonem Manažeři a zaměstnanci investiční společnosti musí registrovat a zachovat údaje a dokumenty spojené s poskytováním služeb, včetně: 1. dokumenty, které určují práva a povinnosti investiční společnosti a klientům nebo podmínky poskytování služby investiční společnosti klientům; 2. podrobnosti o nabízených službách a transakcích a jakákoliv komunikace mezi klienty a investiční společností, v rozsahu, který zajistí přehled o činnosti investiční společnosti v poskytování služeb.

4 3.4. Manažeři a zaměstnanci investiční společnosti musí registrovat a zachovat údaje o rozhodnutí týkajících se podnikání a řízení investiční společnosti a zachovat interní pravidla pro postup investiční společnosti Osoba jmenovaná správní radou investiční společnosti musí vést záznamy o dokumentech investiční společnosti a musí zorganizovat zachování a archivaci těchto dokumentů v souladu s podmínkami a postupy stanovenými interními pravidly (včetně doby archivace) Investiční společnost musí zachovat údaje alespoň po dobu 5 let, ledaže jsou jiné podmínky pro uchování údajů a dokumentů stanovené zákonem, nebo Financial Services Authority nebo interními předpisy investiční společnosti nebo řídícími orgány investiční společnosti Dohoda o založení účtu a/nebo podmínky poskytování služby investiční společnosti musí být zachovány alespoň tak dlouho, dokud jsou smluvní nebo právní vztahy spojené s poskytováním investičních služeb nebo doplňkových investičních služeb klientovi platné, ledaže je delší termín stanoven zákonem. 4. EMIR ohlašování 4.1 Investiční společnost je předmětem ohlašovací povinnosti dle bodu 9 EMIR a delegovala určité funkce ohlašování třetí straně. Smluvní strany se zavazují přijmout všechna nezbytná opatření, aby umožnila druhé straně splňovat ohlašovací povinnost. 4.2 Smluvní strany tímto výslovně souhlasí s přenosem informací v rozsahu povinném pro splnění ohlašovací povinnosti v souladu s bodem 9 EMIR. Takový přenos informací bude zahrnovat zveřejnění transakčních údajů, včetně údajů z portfolia, hodnoty stanovené pro transakci, kolaterálu a identity stran. Informace budou sděleny obchodnímu depositáři, European Securities and Markets Authority ( ESMA ), anebo budou delegovány zpracovateli třetí strany. Obchodní depozitář nebo ESMA mohou předat tyto informace vnitrostátním dozorčím orgánům v zemích, kde mají zákony na ochranu osobních údajů jinou ochranu, než ve VB. 4.3 Investiční společnost nebude odpovědná vůči klientovi za selhání investiční společnosti nebo zpracovatele třetí strany při ohlašování transakcí v souladu s EMIR.

5 4.4 Klient musí investiční společnost neprodleně informovat o příslušných clearingových požadavcích na transakce. Pokud dojde k jakékoliv změně v clearingových požadavcích, klient musí investiční společnosti neprodleně poskytnout písemné upozornění o takové změně. 5. Vyloučení odpovědnosti překladu Webové stránky Admiral Markets UK Ltd používají různé nástroje pro překlad stránek, aby mohly být použity v jiných zemích. Díky překladu budeme moci pochytit obecný záměr originálního obsahu, ale ne vždy bude překlad přesný. Oficiální text je v anglickém jazyce a naleznete ho na webové stránce Admiral Markets UK Ltd Jakékoliv nesrovnalosti v překladu nejsou zavazující a nemají žádný právní efekt pro účely plnění nebo vynucení. V případě jakýchkoliv dotazů týkajících se přesnosti informací v přeložené verzi na webové stránce, se prosím odkazujte na anglickou verzi stránek. Admiral Markets UK Ltd nenese žádnou zodpovědnost za přesnost. Kvůli složitosti jazyků a možnosti různých překladů a interpretací konkrétních slov a frází je překlad omezen. Admiral Markets UK Ltd proto doporučuje pročíst a ověřit překlad vyplývající z využívání této služby a nenese žádnou odpovědnost za přesnost.

ADMIRAL MARKETS UK LTD ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ADMIRAL MARKETS UK LTD ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ADMIRAL MARKETS UK LTD ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Účinné od 2. prosince 2016 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1.1 Definice použité v těchto zásadách: Klient je fyzická nebo právnická osoba, která uzavřela dohodu

Více

ADMIRAL MARKETS UK LTD OBCHODNÍ PODMÍNKY TÝKAJÍCÍ SE PLATEB

ADMIRAL MARKETS UK LTD OBCHODNÍ PODMÍNKY TÝKAJÍCÍ SE PLATEB ADMIRAL MARKETS UK LTD OBCHODNÍ PODMÍNKY TÝKAJÍCÍ SE PLATEB Tyto obchodní podmínky (dále jen Podmínky ) jsou platné pro všechny převody učiněné klienty (dále jen Admiral Markets ) za účelem vložení finančních

Více

ZÁSADY PROVEDENÍ POKYNŮ ZA NEJLEPŠÍCH PODMÍNEK SPOLEČNOSTI ADMIRAL MARKETS UK LTD

ZÁSADY PROVEDENÍ POKYNŮ ZA NEJLEPŠÍCH PODMÍNEK SPOLEČNOSTI ADMIRAL MARKETS UK LTD ZÁSADY PROVEDENÍ POKYNŮ ZA NEJLEPŠÍCH PODMÍNEK SPOLEČNOSTI ADMIRAL MARKETS UK LTD 1. Všeobecná ustanovení 1.1. Tato Pravidla realizace pokynů za nejlepších podmínek (dále jen Pravidla ) stanovují podmínky

Více

PRAVIDLA PŘIJÍMÁNÍ A PŘEDÁVÁNÍ POKYNŮ

PRAVIDLA PŘIJÍMÁNÍ A PŘEDÁVÁNÍ POKYNŮ PRAVIDLA PŘIJÍMÁNÍ A PŘEDÁVÁNÍ POKYNŮ Vnitřní směrnice č. 5/2015 Určena: Vytvořil: Schválil: Pro zákazníky Zprostředkovatele Compliance Jednatelka společnosti Platnost od: 1. 2. 2015 Účinnost od: 1. 2.

Více

Oznámení o ochraně osobních údajů pro zaměstnance, pracovníky a dodavatele

Oznámení o ochraně osobních údajů pro zaměstnance, pracovníky a dodavatele Oznámení o ochraně osobních údajů pro zaměstnance, pracovníky a dodavatele Společnost FVE CZECH a.s. (dále jen Zaměstnavatel ) se zavazuje chránit soukromí a bezpečnost Vašich osobních údajů. Toto oznámení

Více

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY Vážení zákazníci, tento dokument obsahuje základní informace o zpracovávání Vašich osobních údajů v naší firmě. Vážíme si toho, že nám umožňujete

Více

POLITIKA ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

POLITIKA ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ POLITIKA ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Pardubice, květen 2018 Rada Pardubického kraje za účelem naplnění ustanovení Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Společnost Exkaso s.r.o., IČO: 269 70 601, se sídlem Topolská 952, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, odd. C, vložka 22325 (dále

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Společnost A Z Risk Service spol. s r.o., IČO: 61169901, se sídlem Pod Stráží 462/9, 323 00 Plzeň, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni pod

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ LASVIT s.r.o. IČO: 27931161 se sídlem Komunardů 894/32, Holešovice, 170 00 Praha 7 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ ÚVODNÍ INFORMACE Vážení uchazeči o zaměstnání, tyto

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, NOVINÁŘI, KONTAKTNÍ OSOBY, OHLAŠOVATELÉ VÝPADKŮ SLUŽEB)

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, NOVINÁŘI, KONTAKTNÍ OSOBY, OHLAŠOVATELÉ VÝPADKŮ SLUŽEB) Technologie hlavního města Prahy, a.s. IČO: 25672541 se sídlem Dělnická 213/12, Holešovice, 170 00 Praha 7 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (OBCHODNÍ PARTNEŘI, NOVINÁŘI, KONTAKTNÍ OSOBY, OHLAŠOVATELÉ VÝPADKŮ

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Společnost RENOMIA BENEFIT a.s., IČO: 031 49 013, se sídlem Na Florenci 2116/15, Nové Město, 110 00 Praha 1, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Úvodní ustanovení, autorská práva Vlastníkem a provozovatelem internetových stránek www.silnicehtyn.cz je společnost Silnice Horšovský Týn a. s., se sídlem na adrese

Více

Směrnice. Záměrná a standardní ochrana osobních údajů. Platnost a účinnost od: Mgr. Milan KRÁL

Směrnice. Záměrná a standardní ochrana osobních údajů. Platnost a účinnost od: Mgr. Milan KRÁL Směrnice Záměrná a standardní ochrana osobních údajů Platnost a účinnost od: 24.5. 2018 Vydal: Mgr. Milan KRÁL 1 OBSAH 1 Úvod... 5 1.1 Úvodní ustanovení... 5 1.2 Rozsah působnosti... 5 1.3 Odpovědnost

Více

ZÁSADY PRO ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY

ZÁSADY PRO ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ZÁSADY PRO ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ÚVODNÍ INFORMACE Vážení obchodní partneři a návštěvníci, tyto zásady mají za cíl Vás informovat, jakým způsobem

Více

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Vážení zákazníci, vážení obchodní partneři, tento dokument obsahuje základní informace o zpracovávání Vašich osobních údajů v naší firmě. Vážíme si toho,

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V souvislosti s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

Výkon práv subjektů zpracování

Výkon práv subjektů zpracování Výkon práv subjektů zpracování Příloha ke Standardu kvality sociální služby Ochrana osobních údajů 1. Rozsah působnosti Ustanovení této směrnice jsou závazná pro všechny zaměstnance Domova 2. Společná

Více

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ COMAGRIN, a.s. Na Radosti 184/59, Praha 5, PSČ 155 21, IČ: 24217646.. (Dále jen Správce ) Počínaje dnem 25.5.2018 vstupuje v účinnost NAŘÍZENÍ

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ANKETĚ STROM ROKU I. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ A SUBJEKT OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ANKETĚ STROM ROKU I. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ A SUBJEKT OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ANKETĚ STROM ROKU I. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ A SUBJEKT OSOBNÍCH ÚDAJŮ Správcem osobních údajů je Nadace Partnerství, sídlem Údolní 33, Brno-město, 602 00 Brno (dále jen

Více

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Na této stránce naleznete informace týkající se zpracování osobních organizací Pestrá, o.p.s se sídlem Kučerova 809/11, 198 00 Praha 9 Černý Most (dále jen organizace ). Tyto

Více

Interní směrnice o ochraně osobních údajů (GDPR) NATUR TRAVEL s.r.o.

Interní směrnice o ochraně osobních údajů (GDPR) NATUR TRAVEL s.r.o. Interní směrnice o ochraně osobních údajů (GDPR) NATUR TRAVEL s.r.o. 1. Úvod obecné definice 1.1 Předmět a účel Tato interní směrnice o ochraně osobních údajů představuje jedno z technickoorganizačních

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů pro externí uchazeče

Prohlášení o ochraně osobních údajů pro externí uchazeče Prohlášení o ochraně osobních údajů pro externí uchazeče Rozsah působnosti: Stav ke dni: prosinec 2018 externí uchazeči společnosti ALPIQ ENERGY SE a/nebo Alpiq Services CZ s.r.o. V tomto dokumentu poskytují

Více

PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ DLE NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 O OCHRANĚ FYZICKÝCH OSOB V SOUVISLOSTI SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO KLIENTY NÁVŠTĚVNÍKY HERNÍCH PROSTOR A ÚČASTNÍKY HAZARDNÍCH HER

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO KLIENTY NÁVŠTĚVNÍKY HERNÍCH PROSTOR A ÚČASTNÍKY HAZARDNÍCH HER ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO KLIENTY NÁVŠTĚVNÍKY HERNÍCH PROSTOR A ÚČASTNÍKY HAZARDNÍCH HER ÚVODNÍ INFORMACE Vážení klienti, tyto zásady mají za cíl informovat Vás, jakým způsobem BONVER

Více

Vnitřní směrnice GDPR Výkon práv subjektů údajů

Vnitřní směrnice GDPR Výkon práv subjektů údajů Vnitřní směrnice GDPR Výkon práv subjektů údajů 1.Úvod 1.1 Úvodní ustanovení Dům dětí a mládeže, Uherské Hradiště, Purkyňova 494, příspěvková organizace, vydává tuto směrnici v souladu s těmito předpisy:

Více

O B E C H O S T Í N Hostín 56, Byšice

O B E C H O S T Í N Hostín 56, Byšice INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ, POUČENÍ O PRÁVECH SUBJEKTŮ ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OCHRANOU OSOBNÍCH ÚDAJŮ I. ÚVODNÍ INFORMACE Obec v souvislosti s výkonem své působnosti zpracovává osobní údaje fyzických

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ÚČASTNÍKY KURZŮ JÓGY JDŽ KOPŘIVNICE

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ÚČASTNÍKY KURZŮ JÓGY JDŽ KOPŘIVNICE INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ÚČASTNÍKY KURZŮ JÓGY JDŽ KOPŘIVNICE Vážený/á pane/paní, dovolte nám Vás informovat o tom, jak Jóga v denním životě Kopřivnice, z.s. (dále též jako my nebo JDŽ

Více

Informace o zpracování osobních údajů uchazečů o zaměstnání

Informace o zpracování osobních údajů uchazečů o zaměstnání 1. Úvodní informace Informace o zpracování osobních údajů uchazečů o zaměstnání Vážení uchazeči o zaměstnání, Čtyřlístek centrum pro osoby se zdravotním postižením, příspěvková organizace (dále jen Čtyřlístek,

Více

Informace o zpracování osobních údajů v SECAR BOHEMIA, a. s.

Informace o zpracování osobních údajů v SECAR BOHEMIA, a. s. SECAR BOHEMIA, a.s. Štěpánská 650/23, 110 00 Praha 1, Česká republika IČ: 47115467 DIČ: CZ47115467 sp. zn. B1753 vedená u Městského soudu v Praze Korespondenční a fakturační adresa: SECAR BOHEMIA, a.s.

Více

Pravidla pro zveřejňování informací o doménových jménech.eu (WHOIS)

Pravidla pro zveřejňování informací o doménových jménech.eu (WHOIS) Pravidla pro zveřejňování informací o doménových jménech.eu (WHOIS) 1/7 DEFINICE Pojmy definované v Podmínkách a/nebo v Pravidlech řešení sporů týkajících se domén.eu se zde používají s velkým písmenem.

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ I. CHRÁNÍME VAŠE ÚDAJE Tímto dokumentem vám poskytujeme informace o vašich právech souvisejících se zpracováním vašich osobních údajů ve spol. Autoškola ESSA s.r.o.

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů I. Úvodní ustanovení 1) Pro potřeby těchto Zásad se rozumí: Provozovatelem UNIMaR CZ s.r.o., IČO 25477307 sídlem Holečkova 364/10, 46007 Liberec 7 Osobními údaji jméno a příjmení,

Více

Informační memorandum pro veřejnost

Informační memorandum pro veřejnost Informační memorandum pro veřejnost I. KONTAKTNÍ ÚDAJE Město Nový Jičín (dále jen Město) Masarykovo nám. 1/1 741 01 Nový Jičín +420 556 768 222 (ústředna) Datová schránka: ywmb4nc https://www.novyjicin.cz

Více

Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o.

Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o. Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o. I. Údaje o správci osobních údajů 1. Tyto informace Vás seznamují s tím, jakým způsobem společnost FREE ARCHITECTS s.r.o., IČ 27635996,

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Informace o zpracování osobních údajů 1. Úvodní informace Vážení klienti, zákonní zástupci žáků, zaměstnanci školy Základní škola Ostrava, Matiční 5, příspěvková organizace, jako správce osobních údajů,

Více

Příloha č. 1 Zásady ochrany osobních údajů. Zásady ochrany osobních údajů ze dne Vážená klientko, vážený kliente,

Příloha č. 1 Zásady ochrany osobních údajů. Zásady ochrany osobních údajů ze dne Vážená klientko, vážený kliente, Příloha č. 1 Zásady ochrany osobních údajů Vážená klientko, vážený kliente, Zásady ochrany osobních údajů ze dne 1. 6. 2018 dovolte nám Vás informovat o tom, jak v Menzies Aviation (Czech), s.r.o. (dále

Více

Máte právo požadovat od správce přístup k osobním údajům, které se ho týkají, podle článku 15 GDPR:

Máte právo požadovat od správce přístup k osobním údajům, které se ho týkají, podle článku 15 GDPR: Informace o zpracování osobních údajů Společnost REOL Financial s.r.o.zpracovává osobní údaje podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v

Více

Bezpečnostní politika informací SMK

Bezpečnostní politika informací SMK STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Bezpečnostní politika informací SMK Bezpečnostní směrnice pro dodavatele (verze 4) Schváleno: 28. 05. 2018 Účinnost: 29. 05. 2018 Zpracovatel: Odbor organizační Článek 1 Úvodní

Více

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ uzavřená v souladu s čl. 28 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu

Více

zákona 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), a souvisejících právních předpisů;

zákona 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), a souvisejících právních předpisů; GDPR Informace o zpracování osobních údajů Úvodní informace Základní škola a mateřská škola Ostrava Lhotka, p. o., Těsnohlídkova 99, jako správce osobních údajů, za účelem naplnění zásady transparentnosti

Více

Zásady ochrany osobních údajů. Provozovatel Jaroslava Čermáková Autodíly Krč IČ , se sídlem Štúrova 1307/ , Praha 4 Krč

Zásady ochrany osobních údajů. Provozovatel Jaroslava Čermáková Autodíly Krč IČ , se sídlem Štúrova 1307/ , Praha 4 Krč Ode dne 25. května 2018 se bude ochrana osobních údajů fyzických osob v České republice řídit, popř. již řídí novými pravidly. Tato nová pravidla vycházejí z evropské legislativy, konkrétně nařízení Evropského

Více

O ochraně osobních údajů

O ochraně osobních údajů Typ vnitřní normy: Směrnice č. 2 Název: O ochraně osobních údajů Vazba na legislativu: Závazné pro: Odpovědná osoba: zákon č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, evropská právní úprava Nařízením Evropského

Více

Podmínky ochrany osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů Podmínky ochrany osobních údajů Foxtrot Technologies s.r.o., se sídlem Jivenská 2, 140 00 Praha 4, Česká republika, identifikační číslo: 25709054, společnost vedená u Městského soudu v Praze, spisová značka:

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Úvodní ustanovení Tyto Zásady jsou zpracovány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ÚVODNÍ INFORMACE Vážení obchodní partneři a návštěvníci, tyto zásady mají za cíl informovat Vás, jakým způsobem

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Společnost FINE REALITY, a.s. zpracovává osobní údaje podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Elite Care, s.r.o., se sídlem Bořivojova 878/35, Praha 3 vedená u: Městského soudu

Elite Care, s.r.o., se sídlem Bořivojova 878/35, Praha 3 vedená u: Městského soudu 1. Základní pojmy a právní úprava Pro potřeby těchto Zásad se rozumí: Provozovatelem společnosti: Elite Care, s.r.o., se sídlem Bořivojova 878/35, 130 00 Praha 3, vedená u: Městského soudu v Praze, C 264217.

Více

INFORMACE PRO KLIENTY O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE PRO KLIENTY O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO KLIENTY O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ v souladu se zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, a Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRIVACY POLICY

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRIVACY POLICY ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRIVACY POLICY Správa a zpracování osobních údajů Tyto níže popsané zásady ochrany osobních údajů (společně s našimi smluvními podmínkami) stanoví podmínky, za kterých společnost

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Shromažďování a zpracování vašich osobních údajů probíhá v souladu s platnými právními předpisy o ochraně osobních údajů, zejména

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Naše společnost ETD TRANSFORMÁTORY a.s., IČ: 25137808, se sídlem Zborovská 54/22, Doudlevce, 301 00 Plzeň, vedená v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Plzni pod

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Úvodní informace Vážení zákonní zástupci dětí plnících předškolní vzdělávání, zaměstnanci a zástupci spolupracujících organizací, Mateřská škola Ostrava, Křižíkova

Více

V Olomouci dne 25. května Politika ochrany osobních údajů Gymnázia, Olomouc, Čajkovského 9

V Olomouci dne 25. května Politika ochrany osobních údajů Gymnázia, Olomouc, Čajkovského 9 V Olomouci dne 25. května 2018 Politika ochrany osobních údajů Gymnázia, Olomouc, Čajkovského 9 OBSAH 1 Úvod... 5 2 Hlavní cíle ochrany osobních údajů... 6 3 Zásady zpracování a ochrany osobních údajů...

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace Informace o zpracování osobních údajů Úvodní informace Vážení, Statutární město Ostrava městský obvod Stará Bělá, Junácká 127/343, 724 00 Ostrava Stará Bělá, IČ 00845451, jako správce osobních údajů (dále

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Vážení uchazeči o zaměstnání, tyto zásady mají za cíl informovat vás, jakým způsobem společnost Technologie hlavního města Prahy, a.s.

Více

INFORMACE K OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE K OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE K OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ V DRUŽSTVU DRUCHEMA

INFORMAČNÍ MEMORANDUM OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ V DRUŽSTVU DRUCHEMA Druchema, družstvo pro chemickou výrobu a služby Strana 1/5 INFORMAČNÍ MEMORANDUM OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ V DRUŽSTVU DRUCHEMA Počínaje dnem 25.5.2018 vstupuje v účinnost NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A

Více

Město Benešov nad Ploučnicí IČ Směrnice č. 02/2018. o zpracování osobních údajů. a postupech jejich zabezpečení

Město Benešov nad Ploučnicí IČ Směrnice č. 02/2018. o zpracování osobních údajů. a postupech jejich zabezpečení Město Benešov nad Ploučnicí IČ 00261181 Směrnice č. 02/2018 o zpracování osobních údajů a postupech jejich zabezpečení Ze dne: 21.05.2018 Vypracoval: Mgr. Zdeňka Čvančarová, Ing. Tomáš Kejzlar, Ing. Alexandr

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOST RADIUM S.R.O.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOST RADIUM S.R.O. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOST RADIUM S.R.O. Tyto zásady ochrany osobních údajů (dále jen Zásady ) Vás informují o tom, jak RADIUM s.r.o., se sídlem nám. Chuchelských bojovníků 18/1, 150 00 Praha

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY (dále jen Zásady) Tento dokument obsahuje základní informace o nakládání s osobními údaji v naší firmě. V textu se dozvíte především:

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů zákon č. 101/2000 Sb. Působnost zákona Zákon se vztahuje na osobní údaje, které zpracovávají státní orgány, orgány územní samosprávy, jiné orgány veřejné moci, jakož i fyzické a

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ŽADATELE

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ŽADATELE Příloha č. 1 k Žádosti o umístění do Domova pro seniory ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ŽADATELE Městský ústav sociálních služeb Klášterec nad Ohří, příspěvková organizace, Lípová 545, 431 51 Klášterec nad

Více

Postupy na uplatnění práv dotčených osob

Postupy na uplatnění práv dotčených osob Postupy na uplatnění práv dotčených osob ST.NICOLAUS - trade CZ, a.s. Horní 32 639 00 Brno DIČ CZ25302639 tel.: +420 543 210 033 Email: nicolaus.kancelar@stn-trade.cz Obsah 1. Identifikace společnosti...

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti 3E PROJEKT, a.s.

Zásady ochrany osobních údajů společnosti 3E PROJEKT, a.s. Zásady ochrany osobních údajů společnosti 3E PROJEKT, a.s. 1. Pro potřeby těchto Zásad ochrany osobních údajů se rozumí: Společnost 3E PROJEKT, a.s., IČO 25389092, sídlem Mjr. Nováka 1490/14, Ostrava-Hrabůvka,

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. tímto v souladu s čl. 12 GDPR informuje subjekty údajů o zpracování jejich osobních údajů a o jejich právech.

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. tímto v souladu s čl. 12 GDPR informuje subjekty údajů o zpracování jejich osobních údajů a o jejich právech. PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

Příloha č. 1 Kontrolní seznam o připravenosti na nařízení GDPR Checklist

Příloha č. 1 Kontrolní seznam o připravenosti na nařízení GDPR Checklist Příloha č. 1 Kontrolní seznam o připravenosti na nařízení GDPR Checklist Kategorie osobních údajů a subjektů údajů Prvky osobních údajů obsažené v každé kategorii dat Zdroj osobních údajů Účely, pro které

Více

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ uzavřená podle 6 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon o ochraně osobních údajů )

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MĚSTSKÉ KNIHOVNĚ NERATOVICE

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MĚSTSKÉ KNIHOVNĚ NERATOVICE ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MĚSTSKÉ KNIHOVNĚ NERATOVICE Městská knihvona Neratovice (dále jen knihovna) nakládá s osobními údaji subjektů v rámci platných zákonů a předpisů týkajících se ochrany

Více

Informační memorandum ke zpracování osobních údajů Vyšší odborné školy zdravotnické Brno, příspěvková organizace

Informační memorandum ke zpracování osobních údajů Vyšší odborné školy zdravotnické Brno, příspěvková organizace Vydal: PhDr. Petr Hruška, MBA, ředitel Datum vydání: 24. 5. 2018 Strana: 1 / 7 Informační memorandum ke zpracování osobních údajů Vyšší odborné školy zdravotnické Brno, Cílem tohoto dokumentu je shrnutí

Více

Základní škola Děčín II, Kamenická 1145 S M Ě R N I C E Č. 22

Základní škola Děčín II, Kamenická 1145 S M Ě R N I C E Č. 22 Základní škola Děčín II, Kamenická 1145 příspěvková organizace S M Ě R N I C E Č. 22 o zpracování osobních údajů a postupech jejich zabezpečení Zpracoval: Schválil: Mgr. Jaroslav Skála Mgr. Jaroslav Skála

Více

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů

Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů Informování veřejnosti o zpracování osobních údajů V zájmu zachování transparentnosti, která přispívá k ochraně osobních údajů, správce osobních údajů zveřejňuje informace o zpracování osobních údajů.

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ KLIENTA

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ KLIENTA ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ KLIENTA Příspěvková organizace Domov Na Zátiší Rakovník,, IČO: 712 09 930, se sídlem Františka Diepolta 1787, 269 01 Rakovník (dále také My nebo DS Rakovník ) jakožto správce

Více

Prohlášení o Ochraně osobních údajů

Prohlášení o Ochraně osobních údajů Prohlášení o Ochraně osobních údajů Prosíme, věnujte čas přečtení informací o ochraně osobních údajů. Proč shromažďujeme informace? Informace jsou shromažďovány s cílem usnadnit proces rezervace mezi zákazníkem

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 1 ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 pro zákazníky, dodavatele, marketing a návštěvníky webových stránek Zásady se týkají

Více

Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz

Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz Společnost MEATUS CZ spol. s r.o., IČ: 01671545, se sídlem Sušilova 1528/1, Pražské Předměstí,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO OBCHODNÍ PARTNERY, KONTAKTNÍ OSOBY A NÁVŠTĚVY ÚVODNÍ INFORMACE Vážení obchodní partneři a návštěvníci, tyto zásady mají za cíl Vás informovat, jakým způsobem

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů Toto Prohlášení o ochraně osobních údajů jsme vytvořili proto, abychom vás seznámili s tím, jak shromažďujeme, zpracováváme, používáme a chráníme vaše osobní údaje,

Více

Základní umělecká škola Iši Krejčího Olomouc, Na Vozovce 32

Základní umělecká škola Iši Krejčího Olomouc, Na Vozovce 32 Směrnice Výkon práv subjektů údajů Základní umělecká škola Iši Krejčího Olomouc, Na Vozovce 32 OBSAH 1 Úvod... 4 1.1 Úvodní ustanovení... 4 1.2 Rozsah působnosti... 4 1.3 Společná ustanovení... 4 2 Výkon

Více

Oznámení o zpracování Osobních údajů

Oznámení o zpracování Osobních údajů Oznámení o zpracování Osobních údajů Účelem tohoto oznámení je informovat Vás o postupech Rezidence Šantovka týkajících se zpracování Vašich Osobních údajů a způsobu, jakým je Rezidence Šantovka bude využívat.

Více

SMĚRNICE Č. 1/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMĚRNICE Č. 1/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMĚRNICE Č. 1/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. ÚČEL 1. Účelem této směrnice je stanovit základní pravidla zpracování osobních údajů ve Společnosti. Tato směrnice je jedním z organizačních opatření ochrany

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ KDO JE SPRÁVCEM OSOBNÍCH ÚDAJŮ? Správcem osobních údajů, ve vztahu k subjektům údajům, kterým je určen tento dokument je: společnost EMUN PARTNERS investiční společnost,

Více

výherce, jejichž fotografie byla vyhodnocena jako nejlepší.

výherce, jejichž fotografie byla vyhodnocena jako nejlepší. ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Velká soutěž s Malým princem Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže nazvané Velká soutěž s Malým princem (dále jen Soutěž"). 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Mateřská škola, Kubičko Ostrava Hrabová, Příborská 28

Informace o zpracování osobních údajů. Mateřská škola, Kubičko Ostrava Hrabová, Příborská 28 1. Úvodní informace Vážení zákonní zástupci Informace o zpracování osobních údajů Mateřská škola, Kubičko Ostrava Hrabová, Příborská 28 Mateřská škola, Klubíčko Ostrava Hrabová, Příborská 28, příspěvková

Více

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.

Informace o zpracování osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. Vážení klienti a obchodní partneři, tento dokument obsahuje základní informace o tom, jak zpracováváme vaše osobní údaje. Vzhledem k nové legislativě Evropské unie, byl tento text připraven v souladu s

Více

PLNĚNÍ INFORMAČNÍ POVINNOSTI DLE ČLÁNKU 13 GDPR ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MT LEGAL

PLNĚNÍ INFORMAČNÍ POVINNOSTI DLE ČLÁNKU 13 GDPR ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MT LEGAL PLNĚNÍ INFORMAČNÍ POVINNOSTI DLE ČLÁNKU 13 GDPR ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MT LEGAL MT Legal s.r.o., advokátní kancelář, se sídlem Brno 2, Jakubská 121/1, PSČ 602 00, IČO: 28305043, zapsaná u Krajského

Více

ALIS spol. s r.o., Česká Lípa říjen 2017

ALIS spol. s r.o., Česká Lípa říjen 2017 GDPR a obce Tento materiál není úplným výkladem problematiky GDPR. Snažili jsme se vysvětlit základní pojmy a principy, které se týkají konkrétně obcí. Zajistit soulad s nařízením GDPR není pouze záležitost

Více

Technická a organizační opatření pro ochranu údajů

Technická a organizační opatření pro ochranu údajů Technická a organizační opatření pro ochranu údajů V této příloze najdete více podrobností o tom, jak zabezpečujeme data. verze 1810 Adresa Bisnode Česká republika, a. s. Siemensova 2717/4 155 00 Praha

Více

Informační memorandum o zpracování osobních údajů v Domu sociální péče Kralovice, p. o. (Informace o ochraně osobních údajů zaměstnanců)

Informační memorandum o zpracování osobních údajů v Domu sociální péče Kralovice, p. o. (Informace o ochraně osobních údajů zaměstnanců) Vážení zaměstnanci, DŮM SOCIÁLNÍ PÉČE KRALOVICE, p. o. Plzeňská 345, 331 41 KRALOVICE, IČO 49748190, www.dspkralovice.cz 373 301 111, fax 373 301 112, e-mail: reditel@dspkralovice.cz Informační memorandum

Více

Politika ochrany osobních údajů

Politika ochrany osobních údajů Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3 PSČ 750 02, tel.: +420 581 291 203, datová schránka: vsxji6e www.gjb-spgs.cz; e-mail: info@gjb-spgs.cz Politika ochrany osobních

Více

Informace k ochraně osobních údajů

Informace k ochraně osobních údajů Informace k ochraně osobních údajů Podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto

Více

Informace o zpracování osobních údajů zájemců o sociální službu

Informace o zpracování osobních údajů zájemců o sociální službu Informace o zpracování osobních údajů zájemců o sociální službu 1. Úvodní informace Vážení zájemci o naše služby, Čtyřlístek centrum pro osoby se zdravotním postižením, příspěvková organizace (dále jen

Více

Zásady a informace o zpracování osobních údajů

Zásady a informace o zpracování osobních údajů DOMOV PRO SENIORY IČ: 705 66 241 277 11 Neratovice, Kojetická 1414 tel.: 315 630 511, e-mail: dke@demmy.cz Zásady a informace o zpracování osobních údajů Dům Kněžny Emmy domov pro seniory je správcem Vašich

Více

Pověřence na ochranu osobních údajů pro správce společnost LINDSTRÖM s.r.o. je možné kdykoli kontaktovat na adrese

Pověřence na ochranu osobních údajů pro správce společnost LINDSTRÖM s.r.o. je možné kdykoli kontaktovat na adrese Informace o zpracování osobních údajů Společnost LINDSTRÖM s.r.o. a ostatní společnosti skupiny Lindström Group zpracovávají osobní údaje podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

Sdělení klientům ze dne

Sdělení klientům ze dne Vážená klientko, vážený kliente, Sdělení klientům ze dne 1.7.2018 dovolte nám Vás informovat o tom, jak VHLED, z.s. (dále jen my nebo naše organizace ) v souvislosti s výkonem naší činnosti zpracováváme

Více