KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE"

Transkript

1 KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, Karlovy Vary Dvory, Česká republika, tel.: Číslo jednací: 3243/ZZ/18-32 Vyřizuje / linka: Bc. Soukupová /503 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Karlovarského kraje, odbor životního prostředí a zemědělství (dále jen krajský úřad ), jako věcně příslušný správní úřad podle ustanovení 22 písm. a) zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o posuzování vlivů na životní prostředí), ve znění pozdějších předpisů, vydává podle 7 odst. 5 zákona o posuzování vlivů na životní prostředí závěr zjišťovacího řízení k záměru: Středisko obchodu a služeb Karlovy Vary Hory I Oznamovatel: ERINACEA, a. s., Zámecká 2, Jirny, IČO: Zástupce oznamovatele: Jan Janda, CENTRUM TEPLICE, spol. s. r. o., J. Suka 1346/3, Teplice, IČO: Zpracovatel oznámení: Ing. Miroslav Vraný, Farm projekt, Jindřišská 1748, Pardubice (držitel autorizace k posuzování vlivů na životní prostředí MŽP č. j /4136/OEP/92, prodlouženo rozhodnutím č. j /ENV/15) Umístění záměru: kraj: Karlovarský obec: Hory k. ú. : Hory u Jenišova Kapacita (rozsah) záměru: Areál střediska obchodu a služeb bude umístěn na ploše m 2. Zařazení záměru: bod 106 (Výstavba skladových komplexů s celkovou zastavěnou plochou od stanoveného limitu 10 tis. m 2 ) kategorie II přílohy č. 1 k zákonu o posuzování vlivů na životní prostředí Charakter záměru a možnost kumulace s jinými záměry: Záměrem je areál, který je navržen jako středisko obchodu a služeb se dvěma velkokapacitními internetovými obchody pro jednoho nebo více nájemců. Druh skladového zboží není přesně specifikován. Manipulace se zbožím uvnitř hal bude prováděna vysokozdvižnými vozíky, automatickými zakládacími systémy. Doprava zboží bude zajištěna převážně vozy spedičního charakteru do 7,5 t. Provoz střediska obchodu a služeb bude dvousměnný, tedy cca až 16 hodin denně, 6 dní v týdnu.

2 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ č. j.: 3243/ZZ/18-32 strana 2 (celkem 7) V oznámení záměru (Ing. Miroslav Vraný, 6/2018) je konstatováno, že záměr může spolupůsobit s některými dalšími aktivitami v blízkém i širším okolí. Konkrétně, že záměr sousedí těsně se záměrem KVK 054 Mavrik, s. r. o., který se nachází severovýchodně od areálu v severní části obce Hory, záměr zatím nebyl realizován. Dále se v blízkosti záměru nachází záměr KVK 198 Hory u Jenišova inženýrské sítě pro 94 RD, tento záměr je postupně realizován. Záměr MZP 168 VVTL plynovod DN 1400 nemá negativní kumulace se záměrem. Záměr KVK 424 Truck centrum na silnici D/6 Karlovy Vary Hory se nachází v těsné blízkosti dálnice, záměr zatím nebyl realizován. Záměr KVK 449 Logistický areál Karlovy Vary Hory II je lokalita na východní straně obce Hory, kumulace tohoto záměru se záměrem sledovaným se týká především dopravního napojení na dálnici D/6. Stručný popis technického a technologického řešení záměru: Navrhovány jsou zejména následující kapacity: celková zastavěná plocha m 2, celkové zpevněné plochy m 2, retenční nádrže m 3 (pro vyrovnání odtoku srážkových vod), zeleň m 2, počet parkovacích stání pro OA 528 míst, počet parkovacích míst pro NA 17 míst, počet nakládacích doků 26 míst, Demoliční práce: V rámci demoličních prací bude zrušena stávající komunikace na parcele p. č. 127/8, která staveništěm prochází a v současné době již není používána. Na pozemku pod touto komunikací bude parkoviště a zpevněné plochy. Urbanistický návrh: Hladina zástavby bude 15 m. Areál bude ohraničen vysokou zelení na parkovištích a vstupních plochách pro odclonění zástavby rodinných domů. Stavební objekty: Obě haly budou mít vnitřní světlou výšku 10,2 m o rozměrech (370,52 x 72,92 m a 202,52 x 96,92 m). Vytápění hal bude pomocí tmavých zářičů, které budou umístěny podél vnitřních stěn ve výšce 10 m. Prostory vestaveb budou vytápěny plynovými turbo kotly. Čerpací stanice odpadních vod: V areálu pro akumulaci splaškových vod bude zřízena jímka s čerpací šachtou o objemu 80 m 3. Komunikace: Pro příjezd do areálu bude nově vybudovaná čtyřramenná kruhová křižovatka (průměr 23 m a šířka jízdního pruhu 7 m) na silnici III/00635, která dvěma rameny napojí účelové komunikace areálu na dopravní infrastrukturu a dvěma rameny na parkoviště, která budou u jednotlivých hal. Chodníky jsou vedeny podél objektů a navazují na zpevněné plochy a parkoviště. Dle 7 zákona o posuzování vlivů na životní prostředí provedl krajský úřad zjišťovací řízení, jehož cílem bylo zjistit, zda záměr může mít významný vliv na životní prostředí a veřejné zdraví a zda bude posuzován podle zákona o posuzování vlivů na životní prostředí.

3 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ č. j.: 3243/ZZ/18-32 strana 3 (celkem 7) Na základě informací uvedených v oznámení záměru, písemných vyjádření dotčených územních samosprávných celků, dotčených správních úřadů a zjišťovacího řízení provedeného podle zásad uvedených v příloze č. 2 k zákonu o posuzování vlivů na životní prostředí dospěl krajský úřad k závěru, že záměr Středisko obchodu a služeb Karlovy Vary Hory I může mít významný vliv na životní prostředí a veřejné zdraví a bude posuzován podle zákona o posuzování vlivů na životní prostředí. Na základě provedeného zjišťovacího řízení upozorňuje krajský úřad na to, že v dokumentaci vlivů záměru na životní prostředí (dále jen dokumentace ) dle přílohy č. 4 k zákonu o posuzování vlivů na životní prostředí je nutné především důsledně vypořádat připomínky uvedené ve vyjádřeních obdržených k oznámení záměru (viz níže) v průběhu zjišťovacího řízení, a to zejména následující: 1) Uvést a náležitě vyhodnotit skutečné dopravní zatížení vyvolané záměrem, a to zejména na silnici č. III/00635 se zaměřením na hluk vyvolaný navýšením dopravy v dané oblasti a na bezpečnost občanů obce Hory. 2) Zpracovat posouzení zamýšleného záměru na krajinný ráz odborně způsobilou osobou podle vydaných metodik. 3) Detailně popsat/odůvodnit vyhodnocení možné kumulace s veškerými stávajícími a připravovanými záměry v zájmovém území (důsledné vyhodnocení vzájemných působení samostatných záměrů a jejich synergických a kumulativních vlivů na jednotlivé složky životního prostředí v širších souvislostech). 4) Prověřit, zda druh moták pochop hnízdí nebo má biotop přímo v lokalitě posuzovaného záměru. 5) Podrobně zpracovat/aktualizovat a okomentovat hlukové i imisní zatížení lokality v současné době, ve fázi výstavby záměru a po realizaci záměru (provoz záměru). 6) Vyhodnotit vlivy na veřejné zdraví (hodnocení zdravotních rizik) v odpovídající míře podrobnosti, zpracované držitelem osvědčení odborné způsobilosti pro oblast posuzování vlivů na veřejné zdraví. 7) Aktualizovat/případně doplnit v oznámení navržená opatření k prevenci, vyloučení, snížení, popřípadě kompenzaci nepříznivých vlivů na životní prostředí, a to zejména s ohledem na možné ovlivnění nejbližší obytné zástavby a s ohledem na změnu dopravní situace související se záměrem.

4 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ č. j.: 3243/ZZ/18-32 strana 4 (celkem 7) Krajský úřad požaduje, aby dokumentace v úvodu obsahovala řádné a přehledné vypořádání obdržených vyjádření k oznámení, a aby relevantní požadavky byly zapracovány do příslušných kapitol dokumentace. Ve smyslu 8 odst. 1 zákona o posuzování vlivů na životní prostředí a s ohledem na počet dotčených správních úřadů a dotčených územích samosprávných celků je nutné předložit dokumentaci zpracovanou autorizovanou osobou dle 19 zákona o posuzování vlivů na životní prostředí, a to v tištěné podobě v počtu 8 parré a dále jednou v elektronické podobě. Pokud elektronická verze dokumentace nebude přesahovat velikost 20 MB, lze předložit pouze 3 parré, přičemž zpracovaná dokumentace musí být ve formátu pdf. O d ů v o d n ě n í Krajský úřad obdržel dne oznámení záměru Středisko obchodu a služeb Karlovy Vary Hory I, podané společností ERINACEA, a. s., Zámecká 2, Jirny, IČO: , jež zastupuje na základě plné moci oznamovatele Jan Janda, CENTRUM TEPLICE, spol. s. r. o., J Suka 1346/3. Oznámení záměru (Ing. Miroslav Vraný, 6/2018) bylo předloženo v souladu s ustanovením 6 odst. 4 zákona o posuzování vlivů na životní prostředí a obsahovalo všechny náležitosti uvedené v příloze č. 3 tohoto zákona. Součástí oznámení (mimo zákonem stanovených příloh) byla též Rozptylová studie (Ing. Martin Vraný, 6/2018) a Posouzení akustické situace (Ing. Martin Vraný, 7/2018). Na základě oznámení bylo v souladu s 7 zákona o posuzování vlivů na životní prostředí zahájeno zjišťovací řízení, jehož cílem bylo zjištění, zda záměr může mít významný vliv na životní prostředí a zda bude posuzován podle zákona o posuzování vlivů na životní prostředí. Informace o oznámení byla zveřejněna v souladu s 16 zákona o posuzování vlivů na životní prostředí na úředních deskách dotčených územních samosprávních celků (Karlovarský kraj a obec Hory) a v Informačním systému EIA na internetových stránkách CENIA ( kód záměru KVK534. Za den zveřejnění je považován podle 16 odst. 4 zákona o posuzování vlivů na životní prostředí den , kdy byla informace vyvěšena na úřední desce Karlovarského kraje. Současně se zveřejněním bylo dotčeným správním úřadům a dotčeným územním samosprávným celkům oznámení záměru a oznámení o zahájení zjišťovacího řízení č. j. 3243/ZZ/18-3 ze dne s žádostí o vyjádření k záměru. Po zvážení zásad uvedených v příloze č. 2 k zákonu o posuzování vlivů na životní prostředí, zejména na možné negativní vlivy na krajinný ráz, které byly v oznámení záměru vyhodnoceny nedostatečně a s přihlédnutím k obdrženým vyjádřením, která na tyto skutečnosti poukázala, dospěl krajský úřad k výše uvedenému závěru, tedy, že záměr není v předloženém oznámení vyhodnocen dostatečně a teoreticky tedy může mít významný vliv na životní prostředí, a proto bude posuzován podle zákona o posuzování vlivů na životní prostředí. V průběhu zjišťovacího řízení krajský úřad obdržel vyjádření následujících subjektů: Karlovarský kraj, Závodní 535/88, Karlovy Vary, ze dne Krajský úřad Karlovarského kraje, odbor životního prostředí a zemědělství, Závodní 535/88, Karlovy Vary, č. j. 3243/ZZ/18-9 ze dne Krajská hygienická stanice Karlovarského kraje se sídlem v Karlových Varech (dále jen krajská hygienická stanice ), Závodní 94, Karlovy Vary, č. j. KHSKV /2018/HOK/Vrb ze dne Česká inspekce životního prostředí, oblastní inspektorát Ústí nad Labem (dále jen ČIŽP OI Ústí nad Labem ), Výstupní 1644, Ústí nad Labem, č. j. ČIŽP/44/2018/6608 ze dne

5 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ č. j.: 3243/ZZ/18-32 strana 5 (celkem 7) Ministerstvo zdravotnictví, Český inspektorát lázní a zřídel, Palackého náměstí 4, Praha 2, č. j. MZDR 28083/2018-3/OIS-ČIL-Vac ze dne Obec Hory, Hory 47, Jenišov, IČO: č. j. 317/18 ze dne Obec Jenišov, Jenišov 88, Jenišov, IČO: č. j /18 ze dne Spolek zdravé životní prostředí Jenišov, z. s. ze dne Občané obce Hory se k záměru vyjádřili ve 12-ti vyjádřeních Shrnutí vyjádření a připomínek obdržených k oznámení záměru: Zásadní připomínky uvedené v těchto vyjádřeních jsou uvedeny výše v požadavcích na zpracování dokumentace. Krajská hygienická stanice, Ministerstvo zdravotnictví, Český inspektorát lázní a zřídel a Karlovarský kraj nemají k záměru připomínky a nepožadují další posuzování vlivů na životní prostředí podle zákona o posuzování vlivů na životní prostředí. Krajský úřad Karlovarského kraje, odbor životního prostředí a zemědělství, úsek vodního hospodářství k oznámení záměru uvádí, že z hlediska zájmů vodního hospodářství bude vliv posuzovaného záměru nevýznamný. Rozsah předložené dokumentace za účelem zhodnocení vlivu na životní prostředí považuje úsek vodního hospodářství z vodohospodářského hlediska za dostatečný a nepožaduje její dopracování. ČIŽP požaduje z hlediska ochrany přírody a krajiny posouzení podle zákona č. 100/2001 Sb. V dokumentaci požaduje zaměření na posouzení vlivu zamýšleného záměru na krajinný ráz, zpracované odborně způsobilou osobou podle vydaných metodik. Obec Hory se k záměru vyjadřuje tak, že požaduje posouzení předloženého záměru podle zákona č. 100/2001 Sb., a to proto, že navrhovaná stavba bude mít z pohledu obce zásadní vliv na životní prostředí v jejím okolí a na obyvatele včetně sociálně ekonomických vlivů. Obec Jenišov ve svém vyjádření k předloženému oznámení udává tyto negativní vlivy na životní prostředí a nedostatky v oznámení: - Navýšení dopravní zátěže v oblasti záměru a příjezdové trasy. - Nadměrné zatížení kruhového objezdu v obci Jenišov. - Nedostatečné vypořádání v záměru s kapitolou zabývající se kumulací dopravní zátěže a emisí. - Absence kapitoly v rozptylové studii Nároky na dopravní a jinou infrastrukturu. - Záměr se nezabývá posouzením kapacit stávajících vodojemů s ohledem na požadavky záměru včetně požární vody s návazností na stávající kapacitu přívodního vodovodního řadu. Vzhledem k nedostatečnému rozsahu oznámení obec Jenišov s předloženým záměrem nesouhlasí a požaduje jeho doplnění. Spolek zdravé životní prostředí Jenišov, z. s. ve svém vyjádření obsahujícím argumenty k jeho závěru, navrhuje umístění záměru na jiné vhodné místo. Dále uvádí, že některé přílohy na portálu CENIA nesplňují řádný termín vyvěšení. Vypořádání: Na portále CENIA byly do složky oznámení vloženy ke dni navíc přílohy Hydrogeologický průzkum pro vsakování srážkových vod a Dodatek k oznámení, a

6 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ č. j.: 3243/ZZ/18-32 strana 6 (celkem 7) to z důvodu vypořádání se s předběžnými připomínkami od ČILZ. Samotné oznámení záměru včetně jeho povinných příloh bylo vloženo v řádném termínu Občané obce Hory ve svých vyjádřeních k předloženému záměru udávají zejména tyto negativní připomínky: - Zvýšení: hlučnosti, exhalace, prašnosti a vibrace z dopravy. - V oznámení není uveden přesný objem vypouštěných spalin z hal. - Hluk z ventilátorů do blízkého okolí, který by rušil obyvatele především v noční době. - Kapacita přípojky vody neřeší požární vodu (je možné, že při požáru nebude požadující kapacita vody nedostatečná). - Nedostatek prostoru pro vsak srážkových vod v areálu (požaduje se 100% vsak srážkových vod v areálu). - V oznámení jsou použity klamavé mapy, viz obrázek Přehled referenčních bodů na straně č. 14, dále Imisní pozadí na straně č. 17 a Občané požadují zpracování Hodnocení zdravotních rizik odborně způsobilou osobou. - Záměr může způsobit komplikace v autobusové dopravě ve směru Hory-Loket. - V příloze oznámení Biologický průzkum (Ing. Lenka Červinková, 6/2018) není uveden chráněný druh moták pochop, který na daném území hnízdí. - Občané jako kompenzační opatření požadují vybudování podchodu nebo přechodu se světelnou signalizací u zastávky MHD Pod Kaštanem. Úplná znění vyjádření obdržených v rámci zjišťovacího řízení k tomuto záměru jsou zveřejněna v Informačním systému EIA na internetových stránkách CENIA ( kód záměru KVK534. Oznamovatel obdrží jejich kopie jako přílohu tohoto závěru zjišťovacího řízení. Závěr zjišťovacího řízení nenahrazuje vyjádření dotčených správních úřadů, ani příslušná povolení podle zvláštních předpisů. Závěr zjišťovacího řízení není rozhodnutím vydaným ve správním řízení a nelze se proti němu odvolat. V Karlových Varech dne v z. Mgr. Andrea Krýzlová v. r. Ing. Regina Martincová vedoucí odboru životního prostředí a zemědělství

7 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ č. j.: 3243/ZZ/18-32 strana 7 (celkem 7) Přílohy (obdrží oznamovatel): Vyjádření Krajské hygienické stanice Vyjádření Krajského úřadu Karlovarského kraje, odboru životního prostředí a zemědělství Vyjádření Karlovarského kraje Vyjádření ČIŽP OI Ústí nad Labem Vyjádření ČILZ Vyjádření Obce Jenišov Vyjádření Obce Hory Vyjádření Spolku zdravé životní prostředí Jenišov, z. s Vyjádření občanů Obce Hory (12) Rozdělovník: Oznamovatel 1) ERINACEA, a.s., Zámecká 2, Jirny zastoupena na základě plné moci pánem Janem Jandou, CENTRUM TEPLICE, spol. s. r. o., J. Suka 1346/333 Dotčené územní samosprávné celky 1) Karlovarský kraj, Závodní 353/88, Karlovy Vary 2) Obec Hory, Hory 47, Jenišov 3) Obec Jenišov, Jenišov 88, Jenišov Dotčené správní úřady 1) Krajský úřad Karlovarského kraje, odbor životního prostředí a zemědělství 2) Krajská hygienická stanice Karlovarského kraje, Závodní 94, Karlovy Vary 3) Česká inspekce životního prostředí OI Ústí nad Labem, Výstupní 1644, Ústí nad Labem 4) Ministerstvo zdravotnictví ČR, Český inspektorát lázní a zřídel, Palackého náměstí 4, Praha 2 Na vědomí 1) Ministerstvo životního prostředí ČR, Vršovická 65, Praha 10 Úřady pro vyvěšení a podání zprávy o datu vyvěšení a sejmutí 1) Obec Jenišov, Jenišov 88, Jenišov 2) Obec Hory, Hory 47, Jenišov

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Dvory, Česká republika, tel.: +420 354 222 300 Číslo jednací: 1788/ZZ/18-12

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Č. j.: 2704/ZZ/15-12 Vyřizuje: Ing. Nixbauerová

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Č. j.: 2880/ZZ/15-14 Vyřizuje: Ing. Jandová/307

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Č. j.: 1568/ZZ/15-13 Vyřizuje: Ing. Nixbauerová

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Brně dne: 18.11.2015 Č. j.: 2302/560/15 81016/ENV/15 Vyřizuje: Ing. Škaloud Tel.: 267 123 705 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zák.č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ č. j. 3357/ZZ/14 Vyřizuje: Ing. Skálová / 221 V Karlových Varech dne 15. 12. 2014 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Dvory, Česká republika, tel.: +420 354 222 300 Číslo jednací: 4148/ZZ/18-12

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ. Identifikační údaje Název záměru: REISSWOLF navýšení kapacity zařízení k odstraňování, sběru a výkupu odpadů

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ. Identifikační údaje Název záměru: REISSWOLF navýšení kapacity zařízení k odstraňování, sběru a výkupu odpadů Praha: 26. 6. 2018 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 055322/2018/KUSK Spisová značka: SZ_055322/2018/KUSK Vyřizuje: Mgr. Jana Říhová / l. 782 Značka: OŽP/Říh ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 odst. 5 zákona

Více

Krajský úřad Pardubického kraje OŽPZ - oddělení integrované prevence ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

Krajský úřad Pardubického kraje OŽPZ - oddělení integrované prevence ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Pardubického kraje OŽPZ - oddělení integrované prevence *KUPAX00JCAPU* KUPAX00JCAPU Váš dopis zn.: Ze dne: Číslo jednací: 18674/2016/OŽPZ/JI Spisová značka: SpKrÚ 10418/2016/OŽPZ/12 Vyřizuje:

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne: 3. 6. 2014 Č. j.: 38130/ENV/14 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č. j.: SpZn: Vyřizuje/linka V Brně dne: JMK 90540/2010 S-JMK 90540/2010 OŽP/Svo Ing. Svobodová/2636

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Č. j.: 2534/ZZ/15-12 Vyřizuje: Ing. Jandová/307

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 6186/ZP/2013 - Po 07.05.2013

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 6186/ZP/2013 - Po 07.05.2013 Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 6186/ZP/2013 - Po 07.05.2013 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01QEK62* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 1538/2017 Sp. zn.: ŽPZ/23952/2016/Haj 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 3997/ZP/2013 - Po 28.03.2013 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí - Veřejná vyhláška

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí - Veřejná vyhláška KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01ZD9M3* Čj: MSK 88785/2018 Sp. zn.: ŽPZ/17660/2018/Bal 208.3 V10 Vyřizuje: Ing. Jana Balonová

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 23. 2. 2015 Č.j.: 9994/ENV/15 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Stavební úpravy, nástavba a přístavba OC FUTURUM, Hradec Králové ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

Stavební úpravy, nástavba a přístavba OC FUTURUM, Hradec Králové ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Královéhradeckého kraje viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 12159/ZP/2008 15.08.2008 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Životní prostředí

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 10. března 2011 Č.j.: 15301/ENV/11 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 7584/ZP/2013 - Po 29.05.2013 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Dvory, Česká republika, tel.: +420 354 222 300 Číslo jednací: 4868/ZZ/18-10

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: SPIS. ZN: ŽP/4352/13 ZN/906/ŽP/13 VYŘIZUJE: Ing. Beneš TEL.: 377 195 552 FAX: 377 195 393 E-MAIL: jan.benes@plzensky-kraj.cz

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Č. j.: 1729/ZZ/15-20 Vyřizuje: Ing. Nixbauerová

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 2. února 2015 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 72429/2014 KUSP 72429/2014 ŽPZE-MJ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 2. února 2015 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 72429/2014 KUSP 72429/2014 ŽPZE-MJ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 2. února 2015 Ing. Miroslava Janáčková KUZL 72429/2014 KUSP 72429/2014

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 11. dubna 2008 Ing. Miroslava Tomalová KUZL 16930/2008 KUSP 16930/2008 ŽPZE-MT ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 11. dubna 2008 Ing. Miroslava Tomalová KUZL 16930/2008 KUSP 16930/2008 ŽPZE-MT ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 11. dubna 2008 Ing. Miroslava Tomalová KUZL 16930/2008 KUSP 16930/2008

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/13004/16 Spis. zn.: ZN/2987/ŽP/16 Počet listů: 4 Počet příloh: 4 Počet listů příloh: 6 Vyřizuje: Jiří Martínek

Více

DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Vršovická 65, 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE V Chomutově dne 17.4.2015 Č.j.: 661/530/15, 27337/ENV/15 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ ROZHODNUTÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU podle

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 50362/2014 Sp. zn.: S-JMK 36969/2014 OŽP/Bra Vyřizuje: Ing. Pavel Brázdil

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 11252/ZP/ Po

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 11252/ZP/ Po Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 11252/ZP/2014 - Po 19.08.2014 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j.: Sp.Zn.: Vyřizuje/linka V Brně dne: JMK 101769/2010 S-JMK 77073/2010 OŽP/Ri Mgr. Richterová/2684

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 21281/ZP/2011 Tm

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 21281/ZP/2011 Tm Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 21281/ZP/2011 Tm 21.12.2011 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 29. 1. 2013 Č.j.: 6457/ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne: 26. 1. 2015 Č. j.: 5429/ENV/15 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Brně dne: 9.6.2017 Č. j.: 1315/560/17 39564/ENV/17 Vyřizuje: RNDr. Rokos Tel.: 267 123 705 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zák.č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí -Veřejná vyhláška

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí -Veřejná vyhláška KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01IZHFL* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 72371/2015 Sp. zn.: ŽPZ/15225/2015/Bal 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j.: Sp.Zn.: Vyřizuje/linka V Brně dne: JMK 34248/2010 S-JMK 66435/2010 OŽP/Ri Mgr. Richterová/2684

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Č. j.: MZP/2017/710/2089 V Praze dne 31. října 2017 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Neznámá platnost Č. j.: 60320/ENV/15 V Praze dne 4. září 2015 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 19. 12. 2013 Č. j.: 91804/ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 21. prosince 2012 Ing. Eva Gregušová KUZL 72419/2012 KUSP 72419/2012 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 21. prosince 2012 Ing. Eva Gregušová KUZL 72419/2012 KUSP 72419/2012 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 21. prosince 2012 Ing. Eva Gregušová KUZL 72419/2012 KUSP 72419/2012

Více

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací / sp.zn. Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací / sp.zn. Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště Seifertova 24, Jihlava Dle rozdělovníku : Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací / sp.zn. Vyřizuje/telefon

Více

Dle rozdělovníku tel.:

Dle rozdělovníku tel.: Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.J.: KUOK 31542/2015 V Olomouci dne 31. 3. 2015 SpZn.: KÚOK/21280/2015/OŽPZ/414 Vyřizuje: Ing. Simona

Více

Dle rozdělovníku. Vyřizuje/telefon Ing. Josef Klečanský 564602525

Dle rozdělovníku. Vyřizuje/telefon Ing. Josef Klečanský 564602525 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Dle rozdělovníku Váš dopis značky/ze 8.6.2011 dne Číslo jednací KUJI

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne 8. 7. 2013 Č. j.: 46775/ENV/13 podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové KUKHK-28069/ZP/2016-Po

Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové KUKHK-28069/ZP/2016-Po Krajský úřad Královéhradeckého kraje Obdrží viz rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové KUKHK-28069/ZP/2016-Po 03.10.2016 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne: 25. 11. 2014 Č. j.: 81992/ENV/14 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje

Krajský úřad Královéhradeckého kraje Krajský úřad Královéhradeckého kraje VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZNAČKA (č. j.): KUKHK-14794/ZP/2017-Po Obdrží viz rozdělovník VYŘIZUJE: Ing. Martina Poláková ODBOR ODDĚLENÍ: životního prostředí a zemědělství

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Č. j.: 55499/ENV/15 V Praze dne 18. srpna 2015 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o posuzování

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne: 25.08.2010 Číslo jednací: 112622/2010/KUSK/OŽP/ŠE Vyřizuje: Ing. Eva Švagrová ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 142020/2012 Sp. zn.: S-JMK 129457/2012 OŽP/Bd Vyřizuje: Bc. Hana Bednářová

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 00 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky: Naše značka: Vyřizuje: PRAHA: 91625/ENV/10 Ing. Lehejček /l. 2434 20.10.2010 Věc: Posuzování

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ ROZHODNUTÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ ROZHODNUTÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU V Chomutově dne 19.9.2016 Č.j.: 1666/530/16, 63323/ENV/16 Vyřizuje: Bc. Votoček Tel.: 267 123 414 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ ROZHODNUTÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU podle 7 odst. 6 zákona č. 100/2001 Sb.,

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Č. j.: 59325/ENV/15 V Praze dne 26. srpna 2015 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o posuzování

Více

ROZHODNUTÍ. Závěr zjišťovacího řízení doručovaný veřejnou vyhláškou

ROZHODNUTÍ. Závěr zjišťovacího řízení doručovaný veřejnou vyhláškou KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/11758/16 Spis. zn.: ZN/2657/ŽP/16 Počet listů: 3 Počet příloh: 4 Počet listů příloh: 4 Vyřizuje: Tel.:

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 19163/ZP/2010-Čr 10.11.2010 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Žerotínovo nám. 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Vaše značka: Naše č.j.: Vyřizuje/linka V Brně dne: --- JMK 22364/2003 OŽPZ/Ri/2

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 23733/2013 Sp. zn.: S-JMK 23733/2013 OŽP/Bed Vyřizuje: Bc. Hana Bednářová

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 51459/2014 Sp. zn.: S-JMK 37909/2014 OŽP/Bra Vyřizuje: Ing. Pavel Brázdil

Více

číslo jednací: KUJCK 11475/2011 OZZL/8/Ma datum: 27. 4. 2011 vyřizuje: Ing. Hana Machartová telefon: 386 720 741

číslo jednací: KUJCK 11475/2011 OZZL/8/Ma datum: 27. 4. 2011 vyřizuje: Ing. Hana Machartová telefon: 386 720 741 O D B O R Ž I V O T N Í H O P R O S T Ř E D Í, Z E M Ě D Ě L S T V Í A L E S N I C T V Í číslo jednací: KUJCK 11475/2011 OZZL/8/Ma datum: 27. 4. 2011 vyřizuje: Ing. Hana Machartová telefon: 386 720 741

Více

ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU Praha: 26. 5. 2016 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 060933/2016KUSK Spisová značka: SZ_060933/2016/KUSK Vyřizuje: Ing. Jan Šefl / l. 859 Značka: OŽP/ŠJ ROZHODNUTÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ V Plzni dne 30. 3. 2017 Č.j.: 23534/ENV/17 353/520/17 R O Z H O D N U T Í - - ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU Ministerstvo životního prostředí (dále

Více

DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU V Chomutově dne 23.12.2015 Č.j.: 2270/530/15, 91921/ENV/15 Vyřizuje: Bc. Votoček Tel.: 267 123 414 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ ROZHODNUTÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU podle 7 odst. 6 zákona č. 100/2001

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOV ACÍHO ŘÍZENÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ ZÁVĚR ZJIŠŤOV ACÍHO ŘÍZENÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 10. 8. 20 I I Č. j.: 62861/ENV/ll ZÁVĚR ZJIŠŤOV ACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne. listopadu 2003 Č.j.: 4797/OIP/03/LP ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na

Více

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 88797/2007/OZP/Fr Mgr. Fryš/564 602 504 22.12.2008

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 88797/2007/OZP/Fr Mgr. Fryš/564 602 504 22.12.2008 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Dle rozdělovníku : Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Č. j.: 71961/ENV/15 V Praze dne 6. listopadu 2015 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o posuzování

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00ONQ59* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 52501/2010 Sp. zn.: ŽPZ/7577/2010/Pok 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Závěr zjišťovacího řízení záměru

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Závěr zjišťovacího řízení záměru KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01ZOZIM* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 96133/2018 Sp. zn.: ŽPZ/20303/2018/Huj 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Praha: 09.05.2013 Číslo jednací: Spis. značka: 052301/2013/KUSK SZ_052301/2013/KUSK Vyřizuje: Bc. Hana Křížová / linka 510 Značka: OŽP/HK ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/8000/16 Spis. zn.: ZN/2177/ŽP/16 Počet listů: 3 Počet příloh: 2 Počet listů příloh: 3 Vyřizuje: Jiří Martínek

Více

Viz rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 25101/ZP/2015-Po

Viz rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 25101/ZP/2015-Po Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 25101/ZP/2015-Po 25.11.2015 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail životního prostředí

Více

MŽP, OPVIP,

MŽP, OPVIP, ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: Rozdělovník V Praze dne

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 2844/ZP/2014 - Po 16.04.2014

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 2844/ZP/2014 - Po 16.04.2014 Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 2844/ZP/2014 - Po 16.04.2014 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 19526/2013 Sp. zn.: S-JMK 19526/2013 OŽP/Bed Vyřizuje: Bc. Hana Bednářová

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne: Naše č. j.: Spis. zn.: Počet listů: 3 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 ŽP/7796/17 ZN/1427/ŽP/17

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne 10. 7. 2012 Č.j. 44940/ENV/12 podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 18539/ZP/2013-Čr 13.11.2013 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

Váš dopis značky/ze Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 33392/2009. Ing.L. Vávrová OZP 259/2009 Váv /

Váš dopis značky/ze Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 33392/2009. Ing.L. Vávrová OZP 259/2009 Váv / KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Dle rozdělovníku. Váš dopis značky/ze Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 33392/2009 Ing.L.

Více

Rekonstrukce silnic II. a III. třídy Nové Město nad Metují ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

Rekonstrukce silnic II. a III. třídy Nové Město nad Metují ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 5070/ZP/2008-Čr 30.04.2008 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životní

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Číslo jednací: 2317/ZZ/16-12 Vyřizuje/linka:

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 10. února 2015 Ing. Vlasta Urbánková KUZL 1153/2015 KUSP 1153/2015

Více

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 24766/2010/OZP/Fr Mgr. Fryš/564602504 2.4.2010

Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 24766/2010/OZP/Fr Mgr. Fryš/564602504 2.4.2010 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Dle rozdělovníku : Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01E7EAV* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 95423/2014 Sp. zn.: ŽPZ/19686/2014/Chro 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 14904/ZP/2010-Čr

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 14904/ZP/2010-Čr Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 14904/ZP/2010-Čr 30.08.2010 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne: 12. 11. 2014 Č. j.: 74733/ENV/14 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 20. 1. 2015 Č.j.: 88540/ENV/14 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 11. 4. 2013 Č. j.: 25101/ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 7074/ZP/2015 - Po 31.03.2015

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 7074/ZP/2015 - Po 31.03.2015 Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 7074/ZP/2015 - Po 31.03.2015 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Č. j.: 47637/ENV/15 V Praze dne 13. července 2015 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o posuzování

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje

Krajský úřad Královéhradeckého kraje Krajský úřad Královéhradeckého kraje váš dopis zn.: ze dne: naše značka (č. j.): KUKHK-4942/ZP/2018-Po dle rozdělovníku vyřizuje: Ing. Martina Poláková odbor oddělení: životního prostředí a zemědělství

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 4. února 2013 Č.j.: 8075/ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ ROZHODNUTÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ ROZHODNUTÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU V Chomutově dne 14. 11 2016 Č.j.: 2074/530/16, 79023/ENV/16 Vyřizuje: Bc. Votoček Tel.: 267 123 414 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ ROZHODNUTÍ DORUČOVANÉ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU podle 7 odst. 6 zákona č. 100/2001

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Dvory, Česká republika, tel.: +420 354 222 300 Číslo jednací: 1/ZZ/18-21

Více

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 25710/ZP/ Po

Viz. rozdělovník. Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 25710/ZP/ Po Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 25710/ZP/2014 - Po 02.02.2015 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Čj.: KUOK 31028/2015 V Olomouci dne 30. 3. 2015 SpZn: KÚOK/22331/2015/OŽPZ/7265 Vyřizuje: Mgr. Vojtěch

Více

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 28. listopadu 2014 Ing. Eva Gregušová KUZL 64037/2014 KUSP 64037/2014 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 28. listopadu 2014 Ing. Eva Gregušová KUZL 64037/2014 KUSP 64037/2014 ŽPZE-EG ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 28. listopadu 2014 Ing. Eva Gregušová KUZL 64037/2014 KUSP 64037/2014

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Č. j.: MZP/2017/710/240 V Praze dne 28. července 2017 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon

Více

VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA V LIBERCI DNE OŽPZ/42/2009 RNDr. Šádková/ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO

VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA V LIBERCI DNE OŽPZ/42/2009 RNDr. Šádková/ ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO Krajský úřad Libereckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Rozdělovník VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA V LIBERCI DNE 8.1.2009 OŽPZ/42/2009 RNDr. Šádková/497 13. 2. 2009 KULK/689/2009

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník. Vyřizuje linka e-mail

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Viz. rozdělovník. Vyřizuje linka e-mail Krajský úřad Královéhradeckého kraje Viz. rozdělovník Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 15886/ZP/2014-Čr 27.10.2014 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor životního

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Č. j.: MZP/2017/710/1851 V Praze dne 25. října 2017 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o

Více