Kalendárium regionálnych osobností. Jubilanti roku 2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kalendárium regionálnych osobností. Jubilanti roku 2014"

Transkript

1 1 Kalendárium regionálnych osobností. Jubilanti roku 2014 J A N U Á R Pavel M A C H Á Č E K Holíč kňaz, poslanec Holíč 45. výr. František J E H L I Č K A Kúty 135. výr. kňaz, renegát, poslanec Viedeň 75. výr. Anton K A R D H O R D Ó Šaštín kňaz, bernolákovský spisovateľ Šurany 140. výr. a prekladateľ Alfonz Z A U N E R Radimov jazykovedec, pedagóg Martin 50. výr. Leopold B O Č E K Bystřice nad Pernštejnom (Česko) pedagóg, redaktor Skalica 105. výr. John B U K O V S K Ý Cerová 90. výr. cirkevný hodnostár, teológ Illinois (USA) Jozef Š Č E P K O Podolie 95. výr. lekár, dermatovenerológ Banská Bystrica pôsobil v Skalici Martin B A R T O Ň Senica-Čáčov 215. výr. roľník, richtár Senica Jozef N O V Á K Skalica 135. výr. národno-kultúrny pracovník Čajkov Martin Č U L E N Brodské pedagóg, publicista Čaka 120. výr. Martin K O L L Á R Čáry kňaz, kultúrny pracovník Trstín 95. výr. Jozef H O L L Ý Skalica 135. výr. dramatik Moravské Lieskové Juraj J U R K O V I Č Brno 110. výr. fotograf, študoval v Skalici Bratislava

2 2 F E B R U Á R Pavol Ország H V I E Z D O S L A V Vyšný Kubín 165. výr. básnik, dramatik, právnik Dolný Kubín pôsobil v Senici Štefan V R A G A Š Koválov 85. výr. kňaz, jazykovedec, vysokoškolský pedagóg Pavel B R A X A T O R I S Senica 105. výr. textár, libretista, právnik Bratislava Ladislav J Á N S K Y Kúty vl. menom KISS Bratislava 25. výr. prekladateľ, dramatizátor Vladimír S U C H Á N E K Gbely 80. výr. scénograf Štefan F A J N O R Brezová pod Bradlom 170.výr. hudobný skladateľ, advokát Viedeň Engelbert P I N K A L S K Ý Viedeň 120. výr. amatérsky fotograf Skalica Ferdinand V Á V R A Chropov 90. výr. historik, pedagóg Bratislava Ladislav N O V O M E S T S K Ý Skalica publicista, kňaz Nitra 75. výr. Matej H É S E K Kúty 125. výr. náboženský spisovateľ, historik Skalica František Rupert R E H Á K Smolinské publicista, teológ Mariazell (Rakúsko) 85. výr. Oldřich Š A B E K Šaštín-Stráže 90. výr. herec, režisér Spišská Nová Ves Jozef S A S I N E K Vrádište 120. výr. kňaz, historik Bratislava Konštantín Č U L E N Brodské 110. výr. publicista, novinár, historik New York (USA) Kristián Alojz J O N Á Š Žilina 260. výr. náboženský spisovateľ, Jacovce študoval v Skalici

3 3 Michal Š I M O N O V I Č Skalica kultúrny pracovník, pedagóg Myjava 95. výr. M A R E C Ján V Y S K Y D E N S K Ý Myjava náboženský spisovateľ, novinár Prietrž 180. výr. Jozef L U K Á Č I K Senica 110. výr. pedagóg Senica Jozef M A T E J K A Trenčín Kubrá 210. výr. náboženský spisovateľ, historik Gbely Hynek B Í M Lomnice 140. výr. český folklorista, hudobný skladateľ, Tišnov pedagóg, pôsobil v Skalici Pavol Č E N D E K O V I Č Prietrž 210. výr. kňaz, národovec Trenčianske Stankovce Štefan Ď U G A Myjava 240. výr. kňaz, národovec Skalica Gabriel R E H U Š Senica 105. výr. špeciálny pedagóg, defektológ Bratislava Jozef S C H I F F E L Holíč politický činiteľ, redaktor Newark (USA) 55. výr. Jozef Antonín Š K A R N I C E L Pravonín (Česko) 285. výr. kníhtlačiar, pôsobil v Skalici Olomouc Michal K Ú T S K Y Skalica zbormajster, pedagóg Brezová pod Bradlom 115. výr. Imrich K O T V A N Trnovec literárny historik, bibliograf Bratislava 30. výr. študoval v Holíči a Skalici Ľudovít O K Á N I K Skalica spisovateľ, cirkevný hodnostár Bratislava 70. výr. Pavol N O V Á K Skalica 185. výr. cirkevný hodnostár Skalica Konštantín H U R B A N Hlboké národno-kultúrny pracovník Stará Pazova (Srbsko) 90. výr.

4 4 Karol Ľudovít B O B O K Lubina náboženský spisovateľ Skalica 170. výr. Ján K O C I A N? pedagóg, pôsobil v Sobotišti Trnava 180. výr. František K O C H Sekule osvetový pracovník Sekule 90. výr. Ján M U D R O C H Senica 105. výr. maliar, rektor VŠVU Bratislava A P R Í L Juraj J E D L I Č K A Skalica 240. výr. kňaz, ľudový liečiteľ Skalica Konštantín Č Á R S K Y Gbely 115. výr. lekár, pedagóg Bratislava Štefan F A J N O R Brezová pod Bradlom hudobný skladateľ Viedeň (Rakúsko) 105. výr. Anna J U R K O V I Č O V Á Nové Mesto 190. výr. H U R B A N O V Á Martin prvá slovenská herečka, žila v Sobotišti a v Hlbokom Félix M I K U L A Vieska cirkevný hodnostár Cleveland (USA) 35. výr. Konštantín Č U L E N Brodské publicista, novinár, historik New York (USA) 50. výr. Alojz M A C E K Borský Mikuláš 105. výr. politik, publicista Rím (Taliansko) Ján H O L L Ý Borský Mikuláš básnik, prekladateľ Dobrá Voda 165. výr. Ján R E Ž Ň Á K Jablonica 95. výr. pilot Martin Aurel D E R M E K Brodské technik, mykológ Bratislava 25. výr.

5 5 Leopold B O Č E K pedagóg, redaktor Bystřice nad Pernštejnem (Česko) Skalica 185. výr. Juraj A M B R O Z I Dolný Štítnik 330. výr. náboženský spisovateľ, cirkevný Štítnik hodnostár, pôsobil v Prietrži Ľudmila G R O E B L O V Á Holíč 130. výr. spisovateľka Praha Ján Š T E P I T A Liptovský Mikuláš 165. výr. publicista, pedagóg Senica Engelbert P I N K A L S K Ý Viedeň amatérsky fotograf Skalica 60. výr. František V A L A C H O V I Č Kúty banský inžinier, pedagóg Košice 35. výr. Pavol B L A H O Skalica 170. výr. publicista, redaktor, kultúrny pracovník Bratislava Ján K O R E S K A Skalica 245. výr. prekladateľ Skalica Andrej Ľudovít R A D L I N S K Ý Dolný Kubín náboženský spisovateľ, vydavateľ, Kúty 135. výr. kňaz, zakladateľ Spolku sv. Vojtecha Michal Š I M O N O V I Č Skalica 140. výr. osvetový pracovník, pedagóg Myjava M Á J Tomáš C A B A N Detvianska Huta verejný činiteľ, teológ, Bratislava 70. výr. pôsobil v Skalici a Gbeloch Juraj H O L Č E K Budmerice kňaz, vlastenec, pôsobil v Jablonici Jasová 145. výr. Milan Rastislav Š T E F Á N I K Košariská astronóm, politik, letec Ivanka pri Dunaji 95. výr. František Cézar H O N Z A Bytča náboženský spisovateľ Skalica 175. výr.

6 6 Boris H O R V Á T H Senica účastník protifašistického odboja, Bratislava 35. výr. dôstojník Tomáš P Á L F I 1623 Skalica cirkevný a krajinský hodnostár Viedeň 335. výr. Bohdan L A C H M A N Gbely náboženský spisovateľ, včelár Gbely 130. výr. Ivan P A N E N K A Senica 80. výr. meteorológ, dôstojník, zberateľ Bratislava Milan I V Á K Šaštín-Stráže 95. výr. režisér, bábkarský dramaturg Bratislava Jozef D Ú B R A V A Gbely 125. výr. účastník protifašistického odboja Bratislava Peter J I L E M N I C K Ý Letohrad (Česko) spisovateľ, publicista, diplomat Moskva (Rusko) 65. výr. pôsobil v Šajdíkových Humenciach Gustáv M A LL Ý Viedeň (Rakúsko) 135. výr. maliar, výtvarný pedagóg Bratislava pôsobil v Skalici Ľudmila M A R K O V I Č O V Á Krajné B O O R O V Á Kisač (Srbsko) 100. výr. osvetová pracovníčka, zberateľka pôsobila v Skalici Ferdinand P E L I K Á N Skalica 200. výr. náboženský spisovateľ, kňaz Kamenica n. Hronom 150. výr. Jozef Ž Á K - M A R U Š I A K Lakšárska Nová Ves novinár, diplomat, pôsobil v Skalici Chicago (USA) 35. výr. J Ú N Pavol Ž I Ž K A Skalica 135. výr. spisovateľ, publicista Skalica Ján M E D L E N Gbely objaviteľ naftových prameňov Gbely 70. výr. na Záhorí Jozef M Ü L L E R Borský Mikuláš telových. funkcionár, lesník Piešťany 45. výr.

7 7 Ján Krstiteľ P A P Á N E K Kuklov pedagóg, básnik Trnava 230. výr. Anton S R H O L E C Skalica 85. výr. kňaz, verejný činiteľ František B U C H T A Skalica literárny a kultúrny historik Hurbanovo 30. výr. František H O R E C K Ý Rohovské Rybky náboženský spisovateľ a hodnostár Bratislava 110. výr. Ľudovít Jaroslav Š U L E K Sobotište básnik, kňaz Komárno 165. výr. Štefan N E M E Č K A I Dojč náboženský spisovateľ a hodnostár Trnava 130. výr. Ján K L S Á K Melčice 210. výr. kňaz, náboženský spisovateľ Sobotište Mária S I M O N Y I O V Á Senica herečka Budapešť 60. výr. Jaroslav Daniel B Ó R I K Sobotište kultúrny pracovník, publicista Domaniža 115. výr. Ján F R A N N E R Šaštín-Stráže 180. výr. kňaz, mecén Ilava Antónia L Í Š K O V Á Dechtice právnička, pôsobila v Skalici Bratislava 30. výr. Ivan Š I M K O V I C Senica 95. výr. lekár, kardiochirurg Bratislava Ján Š K U L T É T Y Valča 155. výr. publicista, pôsobil v Borskom Kopanice Mikuláši a Borskom sv. Jure Ján Š U L E K Rajec 240. výr. osvetový pracovník, pedagóg Sobotište František V A L A C H O V I Č Kúty 95. výr. banský inžinier, pedagóg Košice Ferdinand V Á V R A Chropov historik, pedagóg Bratislava 25. výr.

8 8 J Ú L Ľudovít V A N Í Č E K Senica 120. výr. maliar, výtvarný pedagóg Bratislava Milan Michal H A R M I N C Kulpin (Srbsko) architekt, staviteľ kostola Bratislava 50. výr. v Senici a v Prietrži Bohuslav H U R B A N Hlboké prekladateľ Martin 125. výr. Jozef H O L U B Senica osvetový pracovník Revúca 115. výr. Štefan C A L T Í K Myjava knihovník, pedagóg Vrbové 165. výr. pôsobil v Holíči Jozef Karol V I K T O R Í N Zavar vydavateľ, publicista, Budapešť (Maďarsko) 140. výr. pôsobil v Senici a Skalici Ladislav J Á N S K Y Kúty 100. výr. prekladateľ, dramatizátor Bratislava Regalát F R I E D L Skalica 210. výr. básnik, pedagóg Skalica Malvína B O O R O V Á Senica 125. výr. G A Š P A R O V Á Holíč dramatička, publicistka Ivan H O R V Á T H Senica 110. výr. spisovateľ, politik Bratislava Emília B O O R O V Á Turá Lúka 155. výr. osvetová pracovníčka, Modra pôsobila v Skalici Ferdinand K L I N D A Kúty 110. výr. verejný činiteľ, právnik Újezd u Brna (Česko) Ján H O S T A C H A Kostelec (Česko) kníhtlačiar Holíč 120. výr.

9 9 A U G U S T Karol Samuel G R U N H U T Borský sv. Jur 170. výr. právnik, osvetový pracovník Viedeň (Rakúsko) Karol Ľudovít B O B O K Lubina 215. výr. náboženský spisovateľ Skalica Ľudovít Š I M K O Martin 155. výr. osvetový pracovník, lekár Senica František H O R E C K Ý Rohovské Rybky 195. výr. náboženský spisovateľ a hodnostár Bratislava Ján G R E G O R E C Liptovský Mikuláš 100. výr. literárny vedec, spisovateľ Bratislava pôsobil v Borskom sv. Jure Heřman L A N D S F E L D Zlín (Česko) 115. výr. džbánkár, maliar keramiky Strážnice pôsobil v Sobotišti a Brodskom Jozef Š K A R N I C E L Skalica 210. výr. kníhtlačiar, vydavateľ Skalica Tichomír M I L K I N Donovaly 150. výr. básnik, literárny kritik, kňaz Smolinské Ľudovít O K Á N I K Skalica 145. výr. spisovateľ, cirkevný hodnostár Bratislava Ladislav F O D O R Skalica matematik, pedagóg Soproň (Maďarsko) 90. výr. Ján J A M Á R I K Senica-Kunov 110. výr. poľnohospodár, šľachtiteľ Bratislava Ján L A N G E R Šaštín 195. výr. hudobný skladateľ, spevák Budapešť (Maďarsko) Pavol S T E H L Í K Skalica bernolákovec Trnava 160. výr. Nataniel F E U E R Sobotište 170. výr. lekár Budapešť Ján N Á H L I K Ružomberok technik, fotograf Senica 25. výr.

10 10 Martin Miloš B R A X A T O R I S Banská Bystrica spisovateľ, redaktor, kňaz Senica 80. výr. Ján M A L L Ý Skalica 185. výr. kňaz, politik, novinár Ostrihom Ignác J U R A Č K A Kopčany osvetový pracovník Láb 115. výr. Ján Ď U R O V I Č Lehota nad Rimavicou 120. výr. literárny a cirkevný historik, Skalica redaktor S E P T E M B E R Karol C O B O R I Holíč osvetový pracovník Bratislava 60. výr. Bohuslav T A B L I C České Brezovo (Česko) 245. výr. spisovateľ, historik, prekladateľ Hontianske Moravce pôsobil v Skalici Svätopluk Š A B L A T Ú R A Skalica 85. výr. režisér Pavol N O V Á K Skalica cirkevný hodnostár Skalica 105. výr. Alojz W I N K L E R Devínska Nová Ves 95. výr. lekár, študoval a pôsobil v Skalici Bratislava Ján A L B R E C H T Unín kultúrny pracovník Suchá nad Parnou 185. výr. Ján L A N G E R Šaštín hudobný skladateľ, spevák Budapešť (Maďarsko) 125. výr. Jozef Š E D Ý Skalica náboženský spisovateľ Nitra 185. výr. Tomáš W A T T E R? Gbely ľudový liečiteľ, teológ Spišské Podhradie 245. výr. Daniel Jaroslav B Ó R I K Sobotište 200. výr. kňaz, publicista kultúrny Domaniža pracovník

11 11 Cyril H O R V Á T H Martin 150. výr. verejný činiteľ, pôsobil v Senici Bratislava Fridrich R O C K Sobotište admirál, oceánograf Graz (Rakúsko) 130. výr. Danica R U M A N O V Á Kúty 70. výr. kameramanka Miroslav N E Š P O R Skalica 90. výr. hrdina SNP Bratislava Ladislav N O V O M E S T S K Ý Skalica 155. výr. publicista, kňaz Nitra O K T Ó B E R Karol Samuel G R U N H U T Borský sv. Jur právnik Viedeň (Rakúsko) 85. výr. Michal K O N Č I T Ý Senica-Kunov 95. výr. účastník protifašistického odboja Dnepropetrovsk (Ukrajina) Ľudmila P A J D U Š Á K O V Á Radošovce významná astronómka Vyšné Hágy 35. výr. Milan Michal H A R M I N C Kulpin (Srbsko) 145. výr. architekt, staviteľ kostola Bratislava v Senici a v Prietrži Ferdinand J U R I G A Gbely 140. výr. politik, publicista Bratislava Konštantín P A L K O V I Č Brodské 95. výr. jazykovedec, pedagóg Brodské Anton F I A L A Prievaly náboženský spisovateľ Veľké Kostoľany 180. výr. Eliáš B E R G E R 1562 Brezno historik, básnik Skalica 370. výr. Heřman L A N D S F E L D Zlín (Česko) džbánkár, maliar keramiky Strážnice 30. výr. pôsobil v Sobotišti a Brodskom Ján P R O C H Á Z K A Vrádište 135. výr. cukrovarnícky odborník Bratislava

12 12 Ján J O N Á Š Prietrž 95. výr. spisovateľ, novinár Bratislava Pavel M U D R O C H Senica povstalecký veliteľ, športovec Podkriváň 70. výr. Andrej K U Č E R A Radošovce 125. výr. organizátor krajanského hnutia Winnipeg (Kanada) Ján O Z Á B A L Radošovce 100. výr. dramatik Bratislava Ján K O R E S K A Skalica prekladateľ Skalica 170. výr. Karol K E R E S Z T Y Á N S Z K Y Skalica 160. výr. vojenský hodnostár Viedeň (Rakúsko) Ján U H L Á R I K Dolný Hričov 195. výr. kultúrny pracovník, kňaz Kalocsa (Maďarsko) pôsobil v Štefanove N O V E M B E R Alžbeta O Z Á B A L O V Á Moravský sv. Ján 125. výr. kultúrna pracovníčka Skalica Bohdan L A C H M A N Gbely 175. výr. náboženský spisovateľ, včelár Gbely Ján M A L I A R I K Myjava 145. výr. kňaz, spisovateľ, študoval Brno (Česko) v Holíči a Skalici Imrich T O L V A J Holíč 320. výr. pedagóg, náboženský spisovateľ Modrý Kameň Fridrich D O H N Á N Y Sobotište prírodovedec, stenograf, pedagóg Bratislava 105. výr. Ján P R O C H Á Z K A Vrádište 50. výr. cukrovarnícky odborník Bratislava František Víťazoslav S A S I N E K Skalica historik, profesor, archivár Graz (Rakúsko) 100. výr.

13 13 Ferdinand R A L B O V S K Ý Kúty 95. výr. pracovník lesného hospodárstva Bratislava Pavol J E Ž O V I Č Devičany náboženský spisovateľ, cirkevný Sobotište 210. výr. hodnostár František Xaver Š K A R N I C E L Skalica 245. výr. kníhtlačiar, vydavateľ Skalica Aurel D E R M E K Unín 100. výr. kňaz Pezinok Andrej K U B I N A Moravský Ján 170. výr. kňaz, básnik Trnava Mikuláš D O H N Á N Y Dolné Držkovce 190. výr. básnik, prekladateľ, historik Trnava pôsobil v Skalici D E C E M B E R Eva B L A H O V Á Skalica 70. výr. speváčka, pedagogička Jozef Š Č A S N Ý Borský Peter národný buditeľ, publicista Bratislava 125. výr. Pavel S C H M I D T Boleráz 210. výr. kultúrny pracovník, kňaz, Trnava pôsobil v Borskom sv. Jure Jela M L Č O C H O V Á Revúca 55. výr. spisovateľka, vydavateľka pôsobí v Senici Štefan Z A J Í Č E K Radošovce 65. výr. výtvarný teoretik, výtvarník Miroslav N E Š P O R Skalica hrdina SNP Bratislava 70. výr. Pavol S E K E R K A Počúvadlo 155. výr. náboženský spisovateľ Hlboké Arpád Vojtech F E L C Á N Hlohovec pedagóg, pôsobil v Senici Píla 70. výr.

14 14 Ján Jaromír M A J E R Senica 200. výr. kultúrny pracovník, pedagóg Modra Daniel S L O B O D A Skalica 205. výr. kňaz, botanik, etnograf Rusava (Česko) Mária H O L U B Y O V Á Bukovec spisovateľka Skalica 95. výr. Andrej K U Č E R A Radošovce organizátor krajanského hnutia Winnipeg (Kanada) 40. výr. Ladislav N O V O M E S K Ý Budapešť 110. výr. básnik, novinár, politik Bratislava vyrastal v Senici Jozef B Á N S K Y Senica-Kunov 95. výr. literárny historik, bibliograf Torysky Milan I V Á K Šaštín-Stráže režisér, bábkarský dramaturg Bratislava? 20. výr. Štefan P I L Á R I K ml.? 1644 Dolná Strehová 370. výr. kňaz, rektor školy, pôsobil v Senici? 1720 Rohrsdorf (Rakúsko) M e n n ý r e g i s t e r Albrecht Ján (september) Ambrozi Juraj (apríl) Bánsky Jozef (december) Bartoň Martin (január) Berger Eliáš (október) Bím Hynek (marec) Blaho Pavol (apríl) Blahová Eva (december) Bobok Karol Ľudovít (marec, august) Boček Leopold (január, apríl) Boorová Emília (júl) Boorová-Gašparová Malvína (júl) Bórik Jaroslav Daniel (jún, september) Braxatoris Martin Miloš (august)

15 Braxatoris Pavol (február) Buchta František (júl) Bukovský John (január) Caban Tomáš (máj) Caltík Štefan (júl) Cobori Karol (september) Čársky Konštantín (apríl) Čendekovič Pavol (marec) Čulen Konštantín (február, apríl) Čulen Martin (január) Dermek Aurel (apríl) Dohnány Fridrich (november) Dohnány Mikuláš (november) Dúbrava Jozef (máj) Ďuga Štefan (marec) Ďurovič Ján (august) Fajnor Štefan (február, apríl) Felcán Arpád Vojtech (december) Feuer Nataniel (august) Fiala Anton (október) Fodor Ladislav (august) Franner Ján (jún) Friedl Regalát (júl) Gregorec Ján (august) Groeblová Ľudmila (apríl) Grunhut Karol Samuel (august, október) Harminc Milan Michal (júl, október) Hések Matej (február) Holček Juraj (máj) Hollý Ján (apríl) Hollý Jozef (január) Holub Jozef (júl) Holubyová Mária (december) Honza František Cézar (máj) Horecký František (jún, august) Horváth Boris (máj) Horváth Cyril (september) Horváth Ivan (júl) Hostacha Ján (júl) Hurban Bohuslav (júl) Hurban Konštantín (marec) Hviezdoslav Pavol Ország (február) Ivák Milan (máj, december) Jamárik Ján (august) Jánsky Ladislav (február, júl) Jedlička Juraj (apríl) Jehlička František (január) Ježovič Pavol (november) Jilemnický Peter (máj) Jonáš Ján (október) 15

16 Jonáš Kristián Alojz (február) Juračka Ignác (august) Juriga Ferdinand (október) Jurkovič Juraj (január) Jurkovičová-Hurbanová Anna (apríl) Kardhordó Anton (január) Klinda Ferdinand (júl) Klsák Ján (jún) Kocian Ján (marec) Koch František (marec) Kollár Martin (január) Končitý Michal (október) Kotvan Imrich (marec) Koreska Ján (apríl, október) Kubina Andrej (november) Kučera Andrej (október, december) Kútsky Michal (marec) Lachman Bohdan (máj, november) Landsfeld Heřman (august, október) Langer Ján (august, september) Líšková Antónia (jún) Lukáčik Jozef (marec) Macek Alojz (apríl) Macháček Pavel (január) Majer Ján Jaromír (december) Maliarik Ján (november) Mallý Gustáv (máj) Mallý Ján (august) Markovičová-Boorová Ľudmila (máj) Matejka Jozef (marec) Medlen Ján (jún) Mikula Felix (apríl) Milkin Tichomír (august) Mlčochová Jela (december) Mudroch Ján (marec) Mudroch Pavel (október) Müller Jozef (jún) Náhlik Ján (august) Nemečkai Štefan (jún) Nešpor Miroslav (september, december) Novák Jozef (január) Novák Pavol (marec, september) Novomeský Ladislav (december) Novomestský Ladislav (február, september) Okánik Ľudovít (marec, august) Ozábal Ján (október) Ozábalová Alžbeta (november) Pajdušáková Ľudmila (október) Pálfi Tomáš (máj) Palkovič Konštantín (október) 16

17 Panenka Ivan (máj) Papánek Ján Krstiteľ (jún) Pelikán Ferdinand (máj) Pilárik Štefan ml. Pinkalský Engelbert (február, apríl) Procházka Ján (október, november) Radlinský Andrej Ľudovít (apríl) Ralbovský Ferdinand (november) Rehák František Rupert (február) Rehuš Gabriel (marec) Režnák Ján (apríl) Röck Fridrich (september) Rumanová Danica (september) Sasinek František Víťazoslav (november) Sasinek Jozef (február) Sekerka Pavol (december) Schiffel Jozef (marec) Schmidt Pavel (december) Simonyová Mária (jún) Sloboda Daniel (december) Srholec Anton (jún) Stehlík Pavol (august) Suchánek Vladimír (február) Šabek Oldřich (február) Šablatúra Svätopluk (september) Ščasný Jozef (december) Ščepko Jozef (január) Šedý Jozef (september) Šimko Ľudovít (august) Šimkovic Ivan (jún) Šimonovič Michal (február, apríl) Škarnicel František Xaver (november) Škarnicel Jozef (august) Škarnicel Jozef Antonín (marec Škultéty Ján (jún) Štefánik Milan Rastislav (máj) Štepita Ján (apríl) Šulek Ján (jún) Šulek Ľudovít Jaroslav (jún) Tablic Bohuslav (september) Teresztyánszky Karol (október) Tolvaj Imrich (november) Uhlárik Ján (október) Valachovič František (apríl, jún) Vaníček Ľudovít (júl) Vávra Ferdinand (február, jún) Viktorín Jozef Karol (júl) Vragaš Štefan (február) Vyskydenský Ján (marec) Watter Tomáš (september) 17

18 18 Winkler Alojz (september) Zajíček Štefan (december) Zaunner Alfonz (január) Žák-Marušiak Jozef (máj) Žiška Pavol (jún) M i e s t n y r e g i s t e r Borský Mikuláš Hollý Ján (apríl) Macek Alojz (apríl) Müller Jozef (jún) Škultéty Ján (jún) Borský Peter Ščasný Jozef (december) Borský Svätý Jur Gregorec Ján (august) Grunhut Karol (august, október) Schmidt Pavel (december) Brodské Čulen Konštantín (február, apríl) Čulen Martin (január) Dermek Aurel (apríl) Palkovič Konštantín (október) Cerová Bukovský John (január) Čáry Kollár Martin (január)

19 19 Dojč Nemečkai Štefan (jún) Gbely Čársky Konštantín (apríl) Dúbrava Jozef (máj) Juriga Ferdinand (október) Lachman Bohdan (máj, november) Matejka Jozef (marec) Medlen Ján (jún) Suchánek Vladimír (február) Watter Tomáš (september) Hlboké Hurban Bohuslava (júl) Hurban Konštantín (marec) Jurkovičová-Hurbanová Anna (apríl) Sekerka Pavol (december) Holíč Caltík Štefan (júl) Cobori Karol (september) Groeblová Ľudmila (apríl) Hostacha Ján (júl) Kotvan Imrich (marec) Macháček Pavel (január) Schiffel Jozef (marec) Tolvaj Imrich (november) Chropov Vávra Ferdinand (február, jún) Jablonica Holček Juraj (máj) Režňák Ján (apríl) Kopčany Juračka Ignác (august) Koválov Vragaš Štefan (február)

20 20 Kuklov Papánek Ján Krstiteľ (jún) Kúty Hések Matej (február) Jánsky Ladislav (február, júl) Jehlička František (január) Klinda Ferdinand (júl) Radlinský Andrej Ľudovít (apríl) Ralbovský Ferdinand (november) Rumanová Danica (september) Valachovič František (apríl, jún) Lakšárska Nová Ves Žák-Marušiak Jozef (máj) Moravský Svätý Ján Kubina Andrej (november) Ozábalová Alžbeta (november) Prietrž Ambrozi Juraj (apríl) Čendekovič Pavol (marec) Jonáš Ján (október) Vyskydenský Ján (marec) Prievaly Fiala Anton (október) Radimov Zauner Alfonz (január) Radošovce Kučera Andrej (október, december) Ozábal Ján (október) Pajdušáková Ľudmila (október) Zajíček Štefan (december) Radošovce - Vieska Mikula Félix (apríl)

21 21 Rohov Horecký František (jún, august) Sekule Koch František (marec) Senica Boorová-Gašparová Malvína (júl) Braxatoris Martin Miloš (august) Braxatoris Pavol (február) Fajnor Štefan (február, apríl) Felcán Arpád Vojtech (december) Holub Jozef (júl) Horváth Boris (máj) Horváth Ivan (júl) Horváth Cyril (september) Hviezdoslav Pavol Országh (február) Lukáčik Jozef (marec) Majer Ján Jaromír (december) Mlčochová Jela (december) Mudroch Ján (marec) Mudroch Pavel (október) Náhlik Ján (august) Novomeský Ladislav (december) Panenka Ivan (máj) Rehuš Gabriel (marec) Simonyiová Mária (jún) Šimko Ľudovít (august) Šimkovic Ivan (jún) Štepita Ján (apríl) Vaníček Ľudovít (júl) Viktorin Jozef Karol (júl) Senica-Čáčov Bartoň Martin (január) Senica Kunov Bánsky Jozef (december) Jamárik Ján (august) Končitý Michal (október) Smolinské Milkin Tichomír (august) Rehák František Rupert (február)

22 Skalica Berger Eliáš (október) Bím Hynek (marec) Blaho Pavol (apríl) Blahová Eva (december) Bobok Karol Ľudovít (marec, august) Boček Leopold (január, apríl) Boorová Emília (júl) Buchta František (jún) Caban Tomáš (máj) Dohnány Mikuláš (november) Ďuga Štefan (marec) Ďurovič Ján (august) Fodor Ladislav (august) Friedl Regalát (júl) Harminc Milan Michal (júl, október) Hések Matej (február) Hollý Jozef (január) Holubyová Mária (december) Honza František Cézar (máj) Jedlička Juraj (apríl) Jonáš Kristián Alojz (február) Jurkovič Juraj (január) Koreska Ján (apríl, október) Kútsky Michal (marec) Líšková Antónia (jún) Maliarik Ján (november) Mallý Gustáv (máj) Mallý Ján (august) Markovičová-Boorová Ľudmila (máj) Nešpor Miroslava (september, december) Novák Jozef (január) Novák Pavol (marec, september) Novomestský Ladislav (február, september) Okánik Ľudovít (marec, august) Pálfi Tomáš (máj) Pelikán Ferdinand (máj) Pinkalský Engelbert (február, apríl) Sasinek František Víťazoslav (november) Sloboda Daniel (december) Srholec Anton (jún) Stehlík Pavol (august) Šablatúra Svätopluk (september) Ščepko Jozef (január) Šedý Jozef (september) Šimonovič Michal (február, apríl) Škarnicel Jozef (august) Škarnicel Jozef Antonín (marec) Škarnicel František Xaver (november) Tablic Bohuslav (september) 22

23 23 Teresztyánszky Karol (október) Winkler Alojz (september) Žiška Pavol (jún) Sobotište Bórik Daniel Jaroslav (jún, september) Dohnány Fridrich (november) Feuer Nataniel (august) Ježovič Pavol (november) Jurkovičová-Hurbanová Anna (apríl) Kocian Ján (marec) Lansfeld Heřman (august, október) Röck Fridrich (september) Šulek Ján (jún) Šajdíkové Humence Jilemnický Peter (máj) Šaštín-Stráže Franner Ján (jún) Ivák Milan (máj, december) Kardhordó Anton (január) Langer Ján (august, september) Šabek Oldřich (február) Uhlárik Ján (október) Trnovec Kotvan Imrich (marec) Unín Albrecht Ján (september) Vrádište Procházka Ján (október, november) Sasinek Jozef (február)

24 24 Názov: Kalendárium regionálnych osobností. Jubilanti roku 2014 Zostavila: Alena Švecová Zod. redaktorka: Mgr. Katarína Soukupová, riaditeľka ZK Rok vydania: 2013 Vydala : Záhorská knižnica Senica Rozsah: 23 s.

Kalendárium regionálnych osobností. Jubilanti roku 2017

Kalendárium regionálnych osobností. Jubilanti roku 2017 Kalendárium regionálnych osobností. Jubilanti roku 2017 Január Vladimír FAJNOR publicista, právnik, politik, univerzitný profesor 23.10. 1875 Senica 5. 1. 1952 Bratislava 65. výr. Karol ANDEL vlastivedný

Více

3 Schavel, Milan * Bratislava Profesor sociálnej prace, autor a spoluautor odborných publikácií. Býva v Modre výr.

3 Schavel, Milan * Bratislava Profesor sociálnej prace, autor a spoluautor odborných publikácií. Býva v Modre výr. Jubilanti v septembri 0 Okres Pezinok Horniš, Eduard * 3.0.906 - Kysucké Nové Mesto + 0.09.980 - Bratislava Geológ a pedagóg, spoluautor stredoškolských učebníc a príručiek. Pôsobil ako pedagóg v Učiteľskom

Více

Osobnosti, ktorých jubileá si pripomíname vo februári Okres Pezinok

Osobnosti, ktorých jubileá si pripomíname vo februári Okres Pezinok Osobnosti, ktorých jubileá si pripomíname vo februári 2017 Okres Pezinok 1 Langhoffer, Ján Tobiáš * 01.02.1812 - Skalica + 02.02.1876 - Stara Pazova (Srbsko) Publicista, národnokultúrny pracovník. Študoval

Více

Přehled rozvozových linek - jaro Slovensko

Přehled rozvozových linek - jaro Slovensko Přehled rozvozových linek - jaro 2017 - Slovensko číslo výdejního místa obec místo výdeje čas datum A 115 Abrahám pri KD 12,00 16.3.17 217 Adamovské Kochanovce u obecného úradu 15,00 22.3.17 186 Alekšince

Více

vz.č. vystavovateľ obec č.d. odroda rok prívlastokom 312 Černý Jozef Bor. Mikuláš RV Dekan Peter Dolná Krupá ZW Dekan Peter Dolná Krupá

vz.č. vystavovateľ obec č.d. odroda rok prívlastokom 312 Černý Jozef Bor. Mikuláš RV Dekan Peter Dolná Krupá ZW Dekan Peter Dolná Krupá vz.č. vystavovateľ obec č.d. odroda rok prívlastokom 312 Černý Jozef Bor. Mikuláš RV 80 20 Dekan Peter Dolná Krupá ZW 85 21 Dekan Peter Dolná Krupá RV kab 78 22 Dekan Peter Dolná Krupá Rosé André kab 73

Více

Univerzita Karlova v Praze Právnická fakulta DIPLOMOVÁ PRÁCE Filip Kračman

Univerzita Karlova v Praze Právnická fakulta DIPLOMOVÁ PRÁCE Filip Kračman Univerzita Karlova v Praze Právnická fakulta DIPLOMOVÁ PRÁCE 2010 Filip Kračman U n i v e r z i t a K a r l o v a v P r a z e P r á v n i c k á f a k u l t a F i l i p K r a č m a n P r á v n í o c h r

Více

Základná škola, Tupolevova 20, Bratislava

Základná škola, Tupolevova 20, Bratislava Objednávky január 2012 Na základe telefonickej objednávky faktúry číslo: 2,3,7,8,11,12 14 Na základe osobnej objednávky faktúry číslo: 13 Zmluva č. 109916: faktúry č.: 1 Zmluva č. 106603: faktúry č.: 4

Více

Č Ž ú ú ú Š ú Š ú ú ó ú Č ú ú ú Č Ů ú ň ú ú Ě ú ú

Č Ž ú ú ú Š ú Š ú ú ó ú Č ú ú ú Č Ů ú ň ú ú Ě ú ú Ř ú ú Č ó ú ú Ů Ž Č Ž ú ú ú Š ú Š ú ú ó ú Č ú ú ú Č Ů ú ň ú ú Ě ú ú Ř ú ó ú ú Č ó ó ú ú ú ú ú ú ó ú ú ň Š Č Š ú ň ó Č Č ú ó Ů Ú ó Ť ú ó Č ó Ň ó ó ó Č ó ó ú ď Ů ú ú Š ú ň ň Ň ú ú ú Č Š ú ú Ů Ů Ž Ú Š ú Š

Více

Výročia regionálnych osobností v decembri Okres Pezinok

Výročia regionálnych osobností v decembri Okres Pezinok Výročia regionálnych osobností v decembri 2016 Okres Pezinok Kovačič Šenkvický, Martin Juraj * 09.11.1743 - Šenkvice + 01.12.1821 - Budapešť (Maďarsko) Historik, člen slobodomurárskej lóže. Autor prác

Více

Zaplatenie členského

Zaplatenie členského Zaplatenie členského MUDr.AL KHOURI Ihsan,CSc. 6.3.2007 21.1.2008 16.4.2009 Banská Bystrica MUDr.ALMÁSI Jozef 7.3.2007 1.2.2008 - Veľké Dvorníky MUDr.ANTAL Ondrej 15.3.2007 6.5.2008 - Brezno MUDr.BABČAN

Více

O pohár starostu obce Moravský Svätý Ján 2016 v stolnom tenise. muži a ženy. Celkové výsledky turnaja. Počet účastníkov: 125

O pohár starostu obce Moravský Svätý Ján 2016 v stolnom tenise. muži a ženy. Celkové výsledky turnaja. Počet účastníkov: 125 O pohár starostu obce Moravský Svätý Ján 2016 v stolnom tenise muži a ženy Celkové výsledky turnaja Počet účastníkov: 125 Moravský Svätý Ján, 29.12.2016 SPONZORI TURNAJA Terezia company, Praha DESTRA pizza

Více

Název prodejny Město Adresa

Název prodejny Město Adresa Název prodejny Město Adresa Planeo Bánovce nad Bebravou Svätoplukova 1936/15A (Vendo Park) NAY Banská Bystrica Zvolenská cesta 8 Datart Banský Bystrica OC EUROPA Na Troskách 25 974 01 Banská Bystrica Planeo

Více

Ů ž ž ž ú ž ž š úč Ů š ú ž ú ň ú ú ú ž š ú ú ň ž ú ž

Ů ž ž ž ú ž ž š úč Ů š ú ž ú ň ú ú ú ž š ú ú ň ž ú ž Ý ú ú ú ň š ň š Š ú Ů ž ž ž ú ž ž š úč Ů š ú ž ú ň ú ú ú ž š ú ú ň ž ú ž ú žň ú š š ú Ý ž Ů ú ú ú žň š ú Ď š É š š ž ú ž ú ú ú ú šť ú ú ň ú ú ú ú ú Ý Ů ž ž ú ž ú š ú Ě ň ť š š š ú Š š Š š š ú Á ú ú Ě š

Více

EUROTRAFIC STATIONS IN SLOVAKIA. Stations : 266* * - December 2019 MAY 2019

EUROTRAFIC STATIONS IN SLOVAKIA. Stations : 266* * - December 2019 MAY 2019 EUROTRAFIC STATIONS IN SLOVAKIA Stations : 266* * - December 2019 MAY 2019 EUROTRAFIC TRUCK STATIONS IN SLOVAKIA Bánovce nad Bánovce nad Bebravou - Trenčianska II. Slovnaft 957 01 Bebravou Trenčianska

Více

é Ý é š č š é š é é š š Š č č é é é é š č š é é é é č š š š ň é é Ú Č š é ó

é Ý é š č š é š é é š š Š č č é é é é š č š é é é é č š š š ň é é Ú Č š é ó ť Ý č é š č č Ů ů č é č š é Ů Ů é š č š é š Ý š ů ů č č é č é é š š š é č č é š Ť é č é ť š é ó é Ý é š č š é š é é š š Š č č é é é é š č š é é é é č š š š ň é é Ú Č š é ó ť é č š š š ó š ň č é é é š č

Více

Praco 2 vný k017 alendár

Praco 2 vný k017 alendár Pracovný kalendár 20 Plánovací kalendár na rok 20 * Platený sviatok + Fond pracovného času vrátane platených sviatkov $ 7.5 hodinový pracovný čas 8 hodinový pracovný čas Rok má dokopy 247 pracovných dní,

Více

Ž ó á ť ť á Ó š š

Ž ó á ť ť á Ó š š ý Ú ň Ť ď ž ň ó Š ó Ž ó á ť ť á Ó š š ý Ť á š ť é ý Ť ě š Ť Ť š ť é é é é é é ť Ť é ó é ť ť ó Ó ť á á ó Ý Ó Ť Ť Š Š Ú Ě ú á Ú Ů Ó á ó ó á é ý Ť ó Ž ó ó Ť ý ý Ú ť é ě ž á é é á é á š Ý é é á ý á á é á á

Více

á ý á á ú ú ř ý ý ů ě ů ř á á á á ě ě š ř ů á ě ě ě ů ř š ý š ě ů ž ář ř ř š ý ář á ě ř á ý ě ů á á á ě á ž ě ě ů ě ý ě ř ě šť Č ý á á ř á ě á ř ý ý á

á ý á á ú ú ř ý ý ů ě ů ř á á á á ě ě š ř ů á ě ě ě ů ř š ý š ě ů ž ář ř ř š ý ář á ě ř á ý ě ů á á á ě á ž ě ě ů ě ý ě ř ě šť Č ý á á ř á ě á ř ý ý á É Ř Á Ý Ý Ý ů Ř Ý Ě ů ě ář Ú ř ě ě ě ě ě á ý á á ú ú ř ý ý ů ě ů ř á á á á ě ě š ř ů á ě ě ě ů ř š ý š ě ů ž ář ř ř š ý ář á ě ř á ý ě ů á á á ě á ž ě ě ů ě ý ě ř ě šť Č ý á á ř á ě á ř ý ý á á ě ú ř ě

Více

Č š ú ú ú ú Ú ú ú Ú Š ť Č Í Í Č

Č š ú ú ú ú Ú ú ú Ú Š ť Č Í Í Č Š Č Ýú ú ž Š Í š ú ú Č ú ž š Š ů ů ú ú Ú ú Š ú ú Ú ú ů ú ť ú Ú ú ů ú Č Ú ú Ú ú ú Š Š ú Š ú ů ú Č Í Í Č Č š ú ú ú ú Ú ú ú Ú Š ť Č Í Í Č ú ó ů Ú Á Í ž ú ú ú Í ú Í Í ú Ú ů š ů ů ů Ž Í ů Ž Ž Ů Ú Ž ó Ž ů ú

Více

V B r n ě, 2 4. b ř e z n a

V B r n ě, 2 4. b ř e z n a P E D A G O G I C K Á F A K U L T A M A S A R Y K O V Y U N I V E R Z I T Y V B R N Ě K a t e d r a o b č a n s k é v ý c h o v y V ý v o j č e s k o s l o v e n s k ý c h a č e s k ý c h p o l i t i c

Více

Ž ť ř ň Ó ř Č ň Ť ť ť ů ť ť

Ž ť ř ň Ó ř Č ň Ť ť ť ů ť ť ň ň Ž ť ř ň Ó ř Č ň Ť ť ť ů ť ť ď Ó ď ď ď ň Ě ď ď Ě ť Ě Ť ď ď Ť ň ň Ú Ť ť Ž Ú ň Ó ť Ě Ú ď ť Ť ď Ý ť Á Ž ť ť ď ť Ó Ú ť Ý ď Ť ť ť ť ť Á Ó ň ó Á Ě Ó Ó ť ť ť ť Ž ť Ť ň ť Ó Ý Ó ň Ě Ó ť ť ň Á Ě Ó ň Ť Ó ď ť ť

Více

Ý Ť ň Ť Ť Ó Ť Ú ď Ú ř Ž Ť Ť Ť Á Ď Ť Ť ů Ď ř Ť ů Ď Ť ď ď ť Ť ď

Ý Ť ň Ť Ť Ó Ť Ú ď Ú ř Ž Ť Ť Ť Á Ď Ť Ť ů Ď ř Ť ů Ď Ť ď ď ť Ť ď Ť Ú ň Ť ó Ů ď Ť Ť ť ď ť ť ť ď ů ů Ť Ó ť ň Ť ď Ť Ť Ť Ť Ť Ť Ý Ť ň Ť Ť Ó Ť Ú ď Ú ř Ž Ť Ť Ť Á Ď Ť Ť ů Ď ř Ť ů Ď Ť ď ď ť Ť ď Ý ť ň Ť Š Č ť Ť Ť Ž ť Ť ř Ť ř Ť ř ň ď ř Ť Ť Ě ř Ú Ť ř Ť Ť Ť Ť Ť ť Ú ď ť ď Ý Ť Ť Ť

Více

ě

ě Á Č Ř ž ň Ů ň ů ň ů ý ň ů ý ň ň Ú ž ý Ý ů Í Ó ó ý Í ý Ú ě ý ě ť ó ž ě ž ě ý ú ý ú ž ý Ý ů ý ů ě ě ú ú ň ď ě ě Ú ý ý ě Á ž ě Ó ú š ě ě ů ý š ě ů ě ů ý š ž š ě Í ž ů š ě ů ě ú ěš š š š ě š Č š ó ě ú Í ě

Více

ď š š š š ň ť Í Í š Í š š Č ť š š š ň š Ů š š šť š š

ď š š š š ň ť Í Í š Í š š Č ť š š š ň š Ů š š šť š š š ď š š š š ň ť Í Í š Í š š Č ť š š š ň š Ů š š šť š š Ť Í ť Í ť š Í š š Í š Í Í š Í ť š ň Í Ó Ť š Í š ď ť Ě Í Í š Ť š š š š Í š Í š š ď Í Í š Ů Í Í š Í Í ň š Í Ž Í Ú š Í Í Í Í ť ň Ž Í Í Ť š Ě Í Í š š

Více

OSOBNOSTI PRIEVIDZSKÝCH CINTORÍNOV

OSOBNOSTI PRIEVIDZSKÝCH CINTORÍNOV 1 OSOBNOSTI PRIEVIDZSKÝCH CINTORÍNOV Mestský cintorín, Mariánska 55, hroby v starom cintoríne označované veľkým písmenom (sekcia) a číslom hrobového miesta Necpalský cintorín na Veľkonecpalskej ceste (pôvodne

Více

ů ř Ž ý ý ř ď ř

ů ř Ž ý ý ř ď ř ř ů ř ů ř ř ý ů ř ů ů ř ť ý Ž ř ř ř ř Ž ř ú ý Ž ř ů ů ť Ř ý ř ř ř ů ý ý ř ý ň Ž ý ů ř Ž ý ý ř ď ř Á ů ó ř Í ř ý ř ý ř ř ř ř ř ř ř ř ř ý ř ť ř ř ř ý ť ř ď ú É ř ť ý ů ř ý ď ř ř Ž ý ý Í ý ó ů ý ý ř ř Í ř

Více

Ú é ů é Ú é Ž é é é ě Ú ž é ě ž Ž ě é ě ě ě ě é ě Ú ě ž é ě ě Ž ě ě ě Š ě ó ě ě Í é Ž é Ž Ž ě ě ě ě ě Š ůž ě ěž Ž Ž ě Ž Ž Ž ě ň ň ě ó é Ž ě

Ú é ů é Ú é Ž é é é ě Ú ž é ě ž Ž ě é ě ě ě ě é ě Ú ě ž é ě ě Ž ě ě ě Š ě ó ě ě Í é Ž é Ž Ž ě ě ě ě ě Š ůž ě ěž Ž Ž ě Ž Ž Ž ě ň ň ě ó é Ž ě ě ú ú ž é ě ú ě Í Í Ř Ý Á ě ú ú Ž ě ú ě ě é ú ě ě é ž ž ě ě ů é é ě ž é Ú ú Ú ěž ů ě é Ú é ů é Ú é Ž é é é ě Ú ž é ě ž Ž ě é ě ě ě ě é ě Ú ě ž é ě ě Ž ě ě ě Š ě ó ě ě Í é Ž é Ž Ž ě ě ě ě ě Š ůž ě ěž Ž

Více

Os 6:46 Studený Potok 6:58 - Kežmarok 7:12 Tatranská Lomnica 7:13 s prestupom v Studenom Potoku

Os 6:46 Studený Potok 6:58 - Kežmarok 7:12 Tatranská Lomnica 7:13 s prestupom v Studenom Potoku I 520 5:31 Košice 0 5:43 5:44 Kysak 16 6:21 6:22 Spišská Nová Ves 75 Os 6:51 Smižany 6:54 - Vydrník 7:05 - Poprad-Tatry 7:19 6:39 6:40 Poprad-Tatry 101 Os 6:46 Studený Potok 6:58 - Kežmarok 7:12 Tatranská

Více

í Š ó č É Í é á ď Ď é Š Á ó ó É Ó

í Š ó č É Í é á ď Ď é Š Á ó ó É Ó ď Ň É Ú Ň č ŮŇ Ó í Ó í Š ó č É Í é á ď Ď é Š Á ó ó É Ó é í í Á Í ú Í ě ď Ě ď č Ň Ň é ú Éí É ú é í í í ý á í á á ý í ď ě Ř É č Ú Ň Ě Ů Ňň čí í í ě ý í í Ě ď Ó ě í ě Ě Ě čí í í ě ý í í Ě é ě í ě ě Ř ý ň

Více

Ý Á Š Ť ě ř ě ě ě ř ě ř ř ě ě ř ě ů ř ř ě ž ř ě Í ě ě ě ě ů ě ě ř ů ěž ř ě ů ř ě ů ž ě ň ú ú ů ž ů Ř ř ž ů ě ř ř ěř ů ěř ů ů ů ě ů ě ů ž ě ř ř ě ř ě ě

Ý Á Š Ť ě ř ě ě ě ř ě ř ř ě ě ř ě ů ř ř ě ž ř ě Í ě ě ě ě ů ě ě ř ů ěž ř ě ů ř ě ů ž ě ň ú ú ů ž ů Ř ř ž ů ě ř ř ěř ů ěř ů ů ů ě ů ě ů ž ě ř ř ě ř ě ě ř Ý Á Í Š Ť ř ř ž ř Í Í Í ž ě ď ř ě ř ě ě ř ů ě ů ž ě Í ů ž ř ž ž ř ď ě ě ě Á ř ř ú ě ě Ť ó ě ě ě ě ě ě ó Ú ě ř Ý Á Š Ť ě ř ě ě ě ř ě ř ř ě ě ř ě ů ř ř ě ž ř ě Í ě ě ě ě ů ě ě ř ů ěž ř ě ů ř ě ů ž ě ň

Více

ú š ů ů š ú š ú š Ť ů Ť š š Š š Š Š š š ú ú ú š Ú Č ů ů š Ý ó

ú š ů ů š ú š ú š Ť ů Ť š š Š š Š Š š š ú ú ú š Ú Č ů ů š Ý ó Ý ÚŘ Á É Č Í ŠÍ ů ú ů ů š ú Š ů Ž š Ú Ž ú ů ď š ú š ů ů š ú š ú š Ť ů Ť š š Š š Š Š š š ú ú ú š Ú Č ů ů š Ý ó ů ů ó ů š ú ň ů ů ú ů ú ú ů ú ů ú Ť Ú ú š š ó š ú š š ů ú ů š ů ň š ú Ť š ú š ú š š š š ú š

Více

ě ě é é Ú Ů ě ů ě ú Í Č ě ú é ň é Ú ě Ý é ů ě ě ě š ú ě ě š ů Ú ÚČ ě ň ú ž ú š ě é Ž é ÚČ é é é Š ě Ž ÚČ ň ÚČ ó ú ú ú Ž ú Č Ž Ů ú š ě Ý ě ě ž ú ě é š

ě ě é é Ú Ů ě ů ě ú Í Č ě ú é ň é Ú ě Ý é ů ě ě ě š ú ě ě š ů Ú ÚČ ě ň ú ž ú š ě é Ž é ÚČ é é é Š ě Ž ÚČ ň ÚČ ó ú ú ú Ž ú Č Ž Ů ú š ě Ý ě ě ž ú ě é š Ý Ř Ý Ě Ř Ř Ý š ě Č ú ú ě é ď š ě Č ě ě š ů ú ů ů ě ě š Ů ú é ňé é ě ě ě é é ú ě ů ú Č é ě ě ě é é Ú Ů ě ů ě ú Í Č ě ú é ň é Ú ě Ý é ů ě ě ě š ú ě ě š ů Ú ÚČ ě ň ú ž ú š ě é Ž é ÚČ é é é Š ě Ž ÚČ ň ÚČ

Více

ď ú ď ů ú ů ů ú ď ů š ú ů Í š ú ú ú ú ú ú ů ú š ž Ž ú ů Žň ú ů ž š

ď ú ď ů ú ů ů ú ď ů š ú ů Í š ú ú ú ú ú ú ů ú š ž Ž ú ů Žň ú ů ž š Č ď ú ů ů ú Í ď ú ú ú Č Č ď ú ď ů ú ů ů ú ď ů š ú ů Í š ú ú ú ú ú ú ů ú š ž Ž ú ů Žň ú ů ž š ú ů š ů Í ž ž ú ů ú ď Ž ú ú Ú š ů Ú ú ú ů Ú ú ů ž ú ú š ů ž ž š ů š ú ú ú ž ž Ž Č š Ú ú ů ž Ú Ž ú ú ů ž ú ž

Více

č č č Ó ť č č č č č Í č č č Ť č č Ó č č č č č Ť č č Ť Á ť Ť č ť č Ž č ť ť Í ť Ó Ť

č č č Ó ť č č č č č Í č č č Ť č č Ó č č č č č Ť č č Ť Á ť Ť č ť č Ž č ť ť Í ť Ó Ť Í Í Ť č č Í č ň č č č č č č č č č Ó ť č č č č č Í č č č Ť č č Ó č č č č č Ť č č Ť Á ť Ť č ť č Ž č ť ť Í ť Ó Ť Ó č č ť ť č č č č Ť č č Ť č č č č č č Ť č ť č č č ď Í č č č č č Š č č ť ť Ú Ť č Ť č č č ú Ž

Více

ěž Úč úč Í ěž Ž č Ž ž ů Á Č Č Ž Úč Ž Úč Ž ň ž Ů č č Ž Úč Ž Í č š ě ň ó ÚČ č Ž Úč č Č š Ž Š Š ÍŠ

ěž Úč úč Í ěž Ž č Ž ž ů Á Č Č Ž Úč Ž Úč Ž ň ž Ů č č Ž Úč Ž Í č š ě ň ó ÚČ č Ž Úč č Č š Ž Š Š ÍŠ š ě ě š ů úč Ý č Č š ě úč š ěž ÚČ Úč ž č ž ě ě ě ů ě č ň č ž ÚČ Í ů č ú ě Á č Č č ň úč š ěž Úč úč Í ěž Ž č Ž ž ů Á Č Č Ž Úč Ž Úč Ž ň ž Ů č č Ž Úč Ž Í č š ě ň ó ÚČ č Ž Úč č Č š Ž Š Š ÍŠ ěž úč úč ž ě ž Ž

Více

ý ď ř š ý ň Ú ž Ž ý ž ú ýš ú ú ů Ýš ř ý ý ž řš ý ý ž ř š Í Í Í ý ý ž ú ú ř ž ó ú ř š ř ý ř ž ů ý ý ř ýš ř ž ů ž řš ž šť ř ý ž ř ř ž ú ů ž ď ř š ž ž ž

ý ď ř š ý ň Ú ž Ž ý ž ú ýš ú ú ů Ýš ř ý ý ž řš ý ý ž ř š Í Í Í ý ý ž ú ú ř ž ó ú ř š ř ý ř ž ů ý ý ř ýš ř ž ů ž řš ž šť ř ý ž ř ř ž ú ů ž ď ř š ž ž ž ý ř ů ů ř ř ť ř š ř ž š ů ř ú ú ó ž Í Č ř ň ý ř š ý ů š š ř ž š š ý Í ř ř ř ýš ý ž ů ř ý ř ú Í Č ú ď ž Ý ř ý š ý ř ř ž š ú ů ř ú ř ň š ý ř ý ý ž ž ú ú ž ř ý ý ř ů ň ž ž ň ň ř Ý ž ř š ř š ů ž Ž ú š ý š

Více

ž ú ú ý š ž ý ý ů ž ů ž ý ů š š ů ž ž ž ý Ú Ú Ú ň ž ý Š ý š ž ž ý š ú ý

ž ú ú ý š ž ý ý ů ž ů ž ý ů š š ů ž ž ž ý Ú Ú Ú ň ž ý Š ý š ž ž ý š ú ý Ú ú ň ý ž ú ž ů Š Ž Ó ýš ž š š ž š ý ů ý ž ý ů ý ž Ž ž ú ú ý š ž ý ý ů ž ů ž ý ů š š ů ž ž ž ý Ú Ú Ú ň ž ý Š ý š ž ž ý š ú ý Ž ú ž ů šť ý ý ú š ž ý ý ý ů ž ž ž ů ůž ž š ž š ž ž ž ž š ž ž ž š ž š š ž ý

Více

ŤÍ č Ť č Ý č č Ť Í Ť č č Í Ž č č č Í Ť Ť Ř Í ň Ý č ú č č Í Í č Ť č ú Ť č č č č č č č ÍÍ ť Ť č č Ž Ť

ŤÍ č Ť č Ý č č Ť Í Ť č č Í Ž č č č Í Ť Ť Ř Í ň Ý č ú č č Í Í č Ť č ú Ť č č č č č č č ÍÍ ť Ť č č Ž Ť Í ŽÍ Ž č Í Š ťí č Ť Ť Ť Č Ú č č ň Ť č Ď ň Ž ú č Ť Ť ň č Ť ť Ť ň Ž Í č Ž Ť č ŤÍ č Ť č Ý č č Ť Í Ť č č Í Ž č č č Í Ť Ť Ř Í ň Ý č ú č č Í Í č Ť č ú Ť č č č č č č č ÍÍ ť Ť č č Ž Ť Ť ŤÍ ů č Ž ň č ť Í ň č Í

Více

ú ě ě ě ú ú ě ě š ě ě ě ě ě ě ě ú ě ů ů ů ě ě ů ů ů

ú ě ě ě ú ú ě ě š ě ě ě ě ě ě ě ú ě ů ů ů ě ě ů ů ů ú ě ě ě š ě ě ú ě ě š ů ú ú ě ú š ú Ú ú ú úě ú ú š ů ú ú ú ú ě ú ě š ě ě ů ú ú ě ě ě ů ů ú ú ů ň ů ě ě ě ů ú ě ň ů ú Í ě ě ň ú ň ú Ú ě šť úě ě ú ú ě ě ě ú ú ě ě š ě ě ě ě ě ě ě ú ě ů ů ů ě ě ů ů ů ú ě

Více

ý ž ýž ý š š ž Ť ó ý ú ž š Ň ž ú ý š ý ý Ť Ř ů š ž ý ý ý ý ý ž š ů ť š ž ť ý ýš ů š ý ý Á Í

ý ž ýž ý š š ž Ť ó ý ú ž š Ň ž ú ý š ý ý Ť Ř ů š ž ý ý ý ý ý ž š ů ť š ž ť ý ýš ů š ý ý Á Í ů š Š ú Ú Ý Ú ů ž ž ú ý ž ž ý ž ýž ý š š ž Ť ó ý ú ž š Ň ž ú ý š ý ý Ť Ř ů š ž ý ý ý ý ý ž š ů ť š ž ť ý ýš ů š ý ý Á Í É ť ý ť š ž ů ů š ú ť ž ý š ý ů ů ó š ý ť ů ť ů ž š š ž š ó š ú ů š ó ů ť ů ž ů ý

Více

é š ž ú é ď É ř ž ú ů é š ž ú ú š ř š ž ř ů š ů ř š é é ž š ú ž ř ů é ů ř ú ň é š ř ř é ú Š Š ř ř š š é é é ú é š ž ů š ř ř ž ř ř é ř ř é é š ž ř ž ž

é š ž ú é ď É ř ž ú ů é š ž ú ú š ř š ž ř ů š ů ř š é é ž š ú ž ř ů é ů ř ú ň é š ř ř é ú Š Š ř ř š š é é é ú é š ž ů š ř ř ž ř ř é ř ř é é š ž ř ž ž Á š Á Ž ŤĚ Ý ť Ě Á Á Í ř é ú Š Š řé š š ř ú Š Š é š é é Č ú é š ž ú é ď É ř ž ú ů é š ž ú ú š ř š ž ř ů š ů ř š é é ž š ú ž ř ů é ů ř ú ň é š ř ř é ú Š Š ř ř š š é é é ú é š ž ů š ř ř ž ř ř é ř ř é é š

Více

ř ř ř Č Ů ř úř ů ú ů ř ž úř ž ř š ř Č Ý řž š ů ů ů ú ý ýš ř ž ý ý ý ž ž ú ů ř ř ú ů ýš ů ý ž š ň ú š

ř ř ř Č Ů ř úř ů ú ů ř ž úř ž ř š ř Č Ý řž š ů ů ů ú ý ýš ř ž ý ý ý ž ž ú ů ř ř ú ů ýš ů ý ž š ň ú š ř ř Ů Úř ř Í ř š ř ř ž úř ř ř úř Ž ř ž ř ž ř ž ž Ž ý ý ů ř ř ý Č ž ů ř Ú Č ž ř ř ň ř ý ů ř š ň Š ř ř ů ř ř ř ý ž ř ř ř Č Ů ř úř ů ú ů ř ž úř ž ř š ř Č Ý řž š ů ů ů ú ý ýš ř ž ý ý ý ž ž ú ů ř ř ú ů ýš ů

Více

ů č č č č úč č ž ň ž č ž ž š ž č ř č ů ř ř č ó é Á ř é š Á

ů č č č č úč č ž ň ž č ž ž š ž č ř č ů ř ř č ó é Á ř é š Á ť č Ě č Í Č Č Č Č Č é é Č Č úč č ř é ž ú š é ů ř ř č č Č š ř é č ř š Č š č č ř ř ů č č č č úč č ž ň ž č ž ž š ž č ř č ů ř ř č ó é Á ř é š Á É ď ď Ť É š ř É š É č Č ř ž ž é ř ř ř č ř ň Á é Š ň č ž ř ř ž

Více

Pohár starostu obce Viničné

Pohár starostu obce Viničné 1 Buzás Károly KSH -Bye- 16 Olympijský luk muži Buzás K. 0 Kriško M. 6 9 Kriško Michal KEZ 6 8 Herceg Miroslav PET 0 Kriško M. 2 Kraváček D. 6 5 Majerčík Peter UVL 6 12 Zsiga Georgy MKH 0 Majerčík P. 0

Více

Š ž Ť š Ť Č ž š š Ť š Ť Ž Ť ž Ť ž Ž Ť Ť Ť š ď Ť š Í Ť š Ť ž š š š Ž ť Ť Í Ť Ť š Ť ž Ť Ť š ž š Ť ž š Ť ž Í ž Ť Ť š Ť Ó Ť Ž Ť š Š ž Ť Ť š ž š ž Ť š Ž Ž

Š ž Ť š Ť Č ž š š Ť š Ť Ž Ť ž Ť ž Ž Ť Ť Ť š ď Ť š Í Ť š Ť ž š š š Ž ť Ť Í Ť Ť š Ť ž Ť Ť š ž š Ť ž š Ť ž Í ž Ť Ť š Ť Ó Ť Ž Ť š Š ž Ť Ť š ž š ž Ť š Ž Ž Í Ť Á Á Ě Á ň Ť Ť Ť Ť š Ť ž š Ť Ť Ť ž š Ť Ť ž Ť Ť Ť š ž Ť Ť š Ť š ď Ž ž Ť ž Ť š Ť ť Š ž Ť š Ť Č ž š š Ť š Ť Ž Ť ž Ť ž Ž Ť Ť Ť š ď Ť š Í Ť š Ť ž š š š Ž ť Ť Í Ť Ť š Ť ž Ť Ť š ž š Ť ž š Ť ž Í ž Ť Ť š Ť Ó

Více

š š Č Í š ť ň č č š č ť č č Ě č š š č č š ň Ý ň č č š č Í č Ě č ň č ň š š Í Ý ď ď ň Í Í č č č č Í ť Í č č ň ň

š š Č Í š ť ň č č š č ť č č Ě č š š č č š ň Ý ň č č š č Í č Ě č ň č ň š š Í Ý ď ď ň Í Í č č č č Í ť Í č č ň ň č č Š É č č ř š č č Ť č č š č Š Ě č č Š š šš ň č š š ň Ě š č š Ě č č č š č č Š č š š Č Í š ť ň č č š č ť č č Ě č š š č č š ň Ý ň č č š č Í č Ě č ň č ň š š Í Ý ď ď ň Í Í č č č č Í ť Í č č ň ň š ň č Ě š

Více

E M B L E M A T I C K É M Y S T É R I U M Z A H R A D Y

E M B L E M A T I C K É M Y S T É R I U M Z A H R A D Y E M B L E M A T I C K É M Y S T É R I U M Z A H R A D Y Z a h r a d a j e v e s v é p o d s t a t ě f e n o m é n e m č l o v ě k e m u s p o ř á d a n é h o p ř í r o d n í h o j s o u c n a. J a k o

Více

ú ů Ý ůš š ů š ů Ý Ý ů

ú ů Ý ůš š ů š ů Ý Ý ů š š ó š Á ó Š Š š ž ó ú Š Š š ú ú Š ú š ú ů Ý ůš š ů š ů Ý Ý ů š Ť ú ú ů š ž ž Š ž ž ž Š Ý Ť ň Ť ň š š ď ž ž ž ň ď ž ň ň ň ň ž Ý ž Ú ů š š š Š ž ž ž ů š ž ž ž ú ú Š ť Ů Š Š Ř Ě É š š Č ÚČ Ě É É ď Í ú Í

Více

Č Í Ý ž Ý ň š š ň ůž ůž ž ž ů ůž ž ž ž ž Ý Ý ť ž ůž ů ž Á š ž š ž ž ž ž ž ž ž ž ž ž ž Ý ůž š ž š ž š Ý š ť ž š ž ž ť ž ž ň ž ž ž

Č Í Ý ž Ý ň š š ň ůž ůž ž ž ů ůž ž ž ž ž Ý Ý ť ž ůž ů ž Á š ž š ž ž ž ž ž ž ž ž ž ž ž Ý ůž š ž š ž š Ý š ť ž š ž ž ť ž ž ň ž ž ž š ť š ž ž ž ú ž ž ž ž ú ž š ú Č ů ů ú ž ž š ť ž š ú ú ž ž ů ž ú ž š ť Ě Á Č Í Ý ž Ý ň š š ň ůž ůž ž ž ů ůž ž ž ž ž Ý Ý ť ž ůž ů ž Á š ž š ž ž ž ž ž ž ž ž ž ž ž Ý ůž š ž š ž š Ý š ť ž š ž ž ť ž ž ň ž ž

Více

Ú Í Ú Č ý ý Ú ý Ú Ú ů ý ýš ů Ž ů š ů ů ů ý Ů ú ý ů Ú š ý ý ý ý ů ý Ž Ů ú ž ýš ý Ú ž É Í ý Ý Í Ú ý ý ú Ú ý ú

Ú Í Ú Č ý ý Ú ý Ú Ú ů ý ýš ů Ž ů š ů ů ů ý Ů ú ý ů Ú š ý ý ý ý ů ý Ž Ů ú ž ýš ý Ú ž É Í ý Ý Í Ú ý ý ú Ú ý ú ůů Ú Č ň É Ž Ž ý ň Ú ý Š ů ý ú ů š ů Ž Í ý Ů ý ú ů š ů Č Š ů ý ů ň Ú ý Ú Ú ó ý Í Č Ú Ú ý Ú Č Ó Ž ú Č Ú Í Ú Č ý ý Ú ý Ú Ú ů ý ýš ů Ž ů š ů ů ů ý Ů ú ý ů Ú š ý ý ý ý ů ý Ž Ů ú ž ýš ý Ú ž É Í ý Ý Í Ú ý ý

Více

Ě Í Č ŘÍ Ů Ý Ů Ú ů ů ú ů ů Ň É ŘÍ ŘÍ Ř É ÝĎ Í Á Ú Ě Ů Ž Á Í ú ů ú ů ú ž ú ú ú Č Č ž ú ú ž

Ě Í Č ŘÍ Ů Ý Ů Ú ů ů ú ů ů Ň É ŘÍ ŘÍ Ř É ÝĎ Í Á Ú Ě Ů Ž Á Í ú ů ú ů ú ž ú ú ú Č Č ž ú ú ž Á Ě ÝÚ Ě ú ů ú ň ů Ú Č Č Ě Í Č ŘÍ Ů Ý Ů Ú ů ů ú ů ů Ň É ŘÍ ŘÍ Ř É ÝĎ Í Á Ú Ě Ů Ž Á Í ú ů ú ů ú ž ú ú ú Č Č ž ú ú ž ů ů ů ú ů Ž Ť ú ů ů ú Ž ú ú ů ď ů ň ň ň ů ň Ť ň ň Ž ů ú ů ž ů ů Ú ů ň ž ů Ž ů ň ž ů ů

Více

š č š ó Ú š ň č č Š ú č ů Š ž Č ž š Ú č Ť č Úž č Ó č š ď

š č š ó Ú š ň č č Š ú č ů Š ž Č ž š Ú č Ť č Úž č Ó č š ď č č Ú č č Ý ň š Ý Ť ů ž š Ý č Ó Č č š Ú Ž č ť š ď š č š ó Ú š ň č č Š ú č ů Š ž Č ž š Ú č Ť č Úž č Ó č š ď Š š Ú č š Ý Ý č č č ů Ú č š Š ó ň č ž č Ó č č Ú Ú š Ž Ó ó ú š Ó č ú č č š č Ó č ž Č ž š ž č č

Více

é ě ú é ě ů ě ú ů ě ů ě ú ě ě ď Ý Ž ě ě ú ě Ý ů ě ď Ž ě ě ú Ý Ť ě Ť ě ů ě ě Ť ů ú š ú ě ů ú š ě é ě Ť š ě

é ě ú é ě ů ě ú ů ě ů ě ú ě ě ď Ý Ž ě ě ú ě Ý ů ě ď Ž ě ě ú Ý Ť ě Ť ě ů ě ě Ť ů ú š ú ě ů ú š ě é ě Ť š ě Ý ÚŘ Ň É Í ň Č Ú š ě Ť ů ů š š é ě Šť ě ě ú ě é ě ú é ě ů ě ú ů ě ů ě ú ě ě ď Ý Ž ě ě ú ě Ý ů ě ď Ž ě ě ú Ý Ť ě Ť ě ů ě ě Ť ů ú š ú ě ů ú š ě é ě Ť š ě ě š ě é Ú š š ě é ě Ž é ě ú éú ČÚ ú ú ú ě ú Ú ú ě

Více

č ó ý ý ú ů ů ý ú č ú č ň ú č ů č č č ů ý ů č ů Í ů úč ó

č ó ý ý ú ů ů ý ú č ú č ň ú č ů č č č ů ý ů č ů Í ů úč ó ý ú ý Á ůž ý č č č č ý č ů č ď ý ů ý ý ů ů ú č ú č ú ý Ť ž č č ý ú ý ý ů ž Ž úč ď č ó ý ý ú ů ů ý ú č ú č ň ú č ů č č č ů ý ů č ů Í ů úč ó ú Ť ú ň č ů ý č ž ú ý ů Ž Ž ó ú č ú č ú ú Á ď ů úč ý Ž ý Ť Ť ý

Více

Ý š ž é ů Š ú ú ú Ó ů ú ú é Ó Ó Č ů ú Ú ň ů š ů š ů ú ú é é ž

Ý š ž é ů Š ú ú ú Ó ů ú ú é Ó Ó Č ů ú Ú ň ů š ů š ů ú ú é é ž ú Ž ž Č é Č ú ú ů ů ú é Ž ú é ů Ž é ž Ú ú é ů ú ů ů Ú Č é Ý š ž é ů Š ú ú ú Ó ů ú ú é Ó Ó Č ů ú Ú ň ů š ů š ů ú ú é é ž š ů Ů Ó Č Ž é ú š ú Š ů ů ň ů š ů é é é Š Š Ý ů ú š š ú é Žň Ž Ž Ž š š é š ů ú š

Více

Ť ŤÍ ň ň č Ó Í č č Ť Ť Ť ň ň ť Ž ň ť ň Í ů ň ň ň č ť Í ŤÍ č Ť Ť č Í Ť č č Ť Ť Ď Ť č Ť č č Ť č Ť č ť Ť Ž Ť č Í Ž č ú Ť č Ý Ď č Ť

Ť ŤÍ ň ň č Ó Í č č Ť Ť Ť ň ň ť Ž ň ť ň Í ů ň ň ň č ť Í ŤÍ č Ť Ť č Í Ť č č Ť Ť Ď Ť č Ť č č Ť č Ť č ť Ť Ž Ť č Í Ž č ú Ť č Ý Ď č Ť č Ú Ú ď ď Ú ň ď Ú Ú ď ÚÚ Š Š Ú Ú č č ň č Ť ď Ž ř ď č č č Ť č č Í č č Ť Ť ď č č Ž Í Ť Í Ť Í č Ť Ť č Ť Ť č č Ť č Ť ň č č Ť Ť ŤÍ Ž č Í Ť Ť Ť Ř Ř ň č č č č č Ť č ů ň č Ť č Ť Ť ŤÍ ň ň č Ó Í č č Ť Ť Ť ň ň ť

Více

Ř Ů č č č ň ř ň ř ř ř ř Ú ž ř Í č č č č ň ř č Ž ň ř č ň ř Ů ů ř ů ň ří ů ň ř ř ů ří ú ů ň ř ž ž ž ž ž ž ů Ž ř ú ň č ž ř ř č ž ž č Ž č ž ň ň ří č ř ř ž

Ř Ů č č č ň ř ň ř ř ř ř Ú ž ř Í č č č č ň ř č Ž ň ř č ň ř Ů ů ř ů ň ří ů ň ř ř ů ří ú ů ň ř ž ž ž ž ž ž ů Ž ř ú ň č ž ř ř č ž ž č Ž č ž ň ň ří č ř ř ž č č Í č č č Č ó č Č š č ř ů č ů ú ů úč ž úč č ů č ů ů ř ř úč č ů č Í ů ř ř č ř ř ř ň Ú Ř Ů č č č ň ř ň ř ř ř ř Ú ž ř Í č č č č ň ř č Ž ň ř č ň ř Ů ů ř ů ň ří ů ň ř ř ů ří ú ů ň ř ž ž ž ž ž ž ů Ž ř ú ň

Více

Á š Á ž Ě Ý ň ď Ě Á Á š ž ě ě ň ě ú ň ů ň ě ů ě ú š ú ě ú ě ú š ž ž ě ě ě ů ě ůž ě ě ě ě ě ú ě š ž ě ě Š ě ě ú Ú ě ž ě ě ž ž ě ů ž š š ň ž ž ž ž š ž ž

Á š Á ž Ě Ý ň ď Ě Á Á š ž ě ě ň ě ú ň ů ň ě ů ě ú š ú ě ú ě ú š ž ž ě ě ě ů ě ůž ě ě ě ě ě ú ě š ž ě ě Š ě ě ú Ú ě ž ě ě ž ž ě ů ž š š ň ž ž ž ž š ž ž ú Ť ó ó Ď ť Ě Á ú ž ě ě ě Ž ž ú ú ě ě ě ž ŽÍ ě ě ě ů ž ž ě ě ě Á š Á ž Ě Ý ň ď Ě Á Á š ž ě ě ň ě ú ň ů ň ě ů ě ú š ú ě ú ě ú š ž ž ě ě ě ů ě ůž ě ě ě ě ě ú ě š ž ě ě Š ě ě ú Ú ě ž ě ě ž ž ě ů ž š š ň ž

Více

Č Č Č Ý ď

Č Č Č Ý ď ň Š Č Č Č Č Č Ý ď ď Ý ť ť Ř ť ď Č ň ť ň ň ň ň ň Č ň Č Č Č ť Č ň ť ň ň ň ň Č ň Ú Ú ť Ó É É É Ě Š É É ď Ú Ú É Ó ť ň ď Č Ž Ú Ó Ú ň É Č Ý Ý Ě Č ď ť ň ň ť ň Ú Š Č Č Ý Š Š ď ď ď ď ď ť ť Á Ě Ř Ý Ř Ž Š Š É Ě ÁŘ

Více

Ž š ú Í ň š ň Ž ň Í ů š ů Ž ů ú ň Í ň ď É ó Í ú ň ó Ž ůů ó Ň ť ú Ť ů Ú š š Ú ú š š ú ú ú Í ú ú ů š š š ů šť ú Ú ší ú

Ž š ú Í ň š ň Ž ň Í ů š ů Ž ů ú ň Í ň ď É ó Í ú ň ó Ž ůů ó Ň ť ú Ť ů Ú š š Ú ú š š ú ú ú Í ú ú ů š š š ů šť ú Ú ší ú Ý ÚŘ Ž É Č Ž Ř É ú Í š š š ú š ú š ú ů š š š š š ň ú ú š ú š ú Í ň š š ú É š š ů ť š š Ž š ú Í ň š ň Ž ň Í ů š ů Ž ů ú ň Í ň ď É ó Í ú ň ó Ž ůů ó Ň ť ú Ť ů Ú š š Ú ú š š ú ú ú Í ú ú ů š š š ů šť ú Ú ší

Více

ý ý ů ů ý ů ř Š úř ř ř ů ř ý ř ů ň ý ř ň ó ř ý ů ř Ú ř ý Á ý ň ř ř ř ř ý ř ý ř Č ú

ý ý ů ů ý ů ř Š úř ř ř ů ř ý ř ů ň ý ř ň ó ř ý ů ř Ú ř ý Á ý ň ř ř ř ř ý ř ý ř Č ú ů Í Ě ď Ť Š ň Ž Č ř ý ť Í ř ý ý ř ř ď ř ř ď ů ř ý ý ů ů ý ů ř Š úř ř ř ů ř ý ř ů ň ý ř ň ó ř ý ů ř Ú ř ý Á ý ň ř ř ř ř ý ř ý ř Č ú Á ř ď ý ř ý Í ď ď ď Í ď ď Ú ř ď ř ď ř ý ď ó ý ú ů ř ď ř ď Ž ř ď ď Ž ř

Více

Č š š Č ň ů Č š ů Č ů ů é š é é š ó š éú š é ú š é é é š ú ů ú ů ů é Í š ú š ú é é ď é é ú ů ů é é é é é é ů ŽÍ š é š

Č š š Č ň ů Č š ů Č ů ů é š é é š ó š éú š é ú š é é é š ú ů ú ů ů é Í š ú š ú é é ď é é ú ů ů é é é é é é ů ŽÍ š é š š é Ú š Ž ú šť š é ň ó é Č ň é é ů ú š Ž é ó ů š é ň ň é é šť é š Ž ú ú š š ů ó Č š š Č ň ů Č š ů Č ů ů é š é é š ó š éú š é ú š é é é š ú ů ú ů ů é Í š ú š ú é é ď é é ú ů ů é é é é é é ů ŽÍ š é š ů š

Více

é Ó é ú ů ů ú ú é ň é Ú Č Ž ů é ů é ž é ů ů Ž ů š Ú Ů é š Ů š Ž š É Í Ť é š Í

é Ó é ú ů ů ú ú é ň é Ú Č Ž ů é ů é ž é ů ů Ž ů š Ú Ů é š Ů š Ž š É Í Ť é š Í ÚŘ Č Ý Í ú ú ť é é š ů ú ů ů Š ů ú é é Í é ůž ň é ú é ů š ú é Ó é ú ů ů ú ú é ň é Ú Č Ž ů é ů é ž é ů ů Ž ů š Ú Ů é š Ů š Ž š É Í Ť é š Í Í ů ů Ž ů Š Í Í ú ť ů Í š ů Í ť Ů é š ť é é Ž Ž ů Ž ú é Ú Ž Ž ů

Více

ř š š ř š é ýš š š š úř š ř š š Ý ř ý ř úř ř ř Ž Ž Ž

ř š š ř š é ýš š š š úř š ř š š Ý ř ý ř úř ř ř Ž Ž Ž Ě Ý ÚŘ Ž Ř š š Ž ř ž é Ž Ě Í Š Ň Á Í Í ý úř ž ř ř š ý úř š ň ř é ž š ž Ž ý ž é š ň ř š é ž ř š š ř ý š é žď ř ý ř š ý úř ý úř úř é š ň ž ýš é é ř š š ř ýš š šť é é ýé šť é ý ď š ž ý úř é ž ř ř úř š ň é

Více

ň ň ň ň ě ě ě Ď Ú ě ě Č ě Č ó ů Š ěď ě ě ó ě Ř ě ěž ěž ě ž ě ě Č Ú ď ú Ř

ň ň ň ň ě ě ě Ď Ú ě ě Č ě Č ó ů Š ěď ě ě ó ě Ř ě ěž ěž ě ž ě ě Č Ú ď ú Ř Í Ř Á Ý Š Á Ý ě ě ě ě Ř ě ě Í Í ů ň ň ň ň ň ě ě ě Ď Ú ě ě Č ě Č ó ů Š ěď ě ě ó ě Ř ě ěž ěž ě ž ě ě Č Ú ď ú Ř ě ě ž ě ň Š ě ň Š ů ž ž Š ž ů ž ů ž ž ó Ř Ř ž ě ž ě ě Č ě ž ž ž ž ě ó ú ě Š Č ě ň óž ó ě ě ž

Více

ž Š ú ý ž ý ů É ž Ň Š ý ú ý Ž ž ď š ý ž ý š š ž ž ž ů ž ď ý ž ň ď ů ý Ž ů š ý ď Ť Ť ý ž ůž ž ž ž ý ž š š ž

ž Š ú ý ž ý ů É ž Ň Š ý ú ý Ž ž ď š ý ž ý š š ž ž ž ů ž ď ý ž ň ď ů ý Ž ů š ý ď Ť Ť ý ž ůž ž ž ž ý ž š š ž ú Š Á Á ú ý ý ý š ď š ž š ů ž Ó ý ž ž ú ý ú ž ž ž ď Ť š ň ď ď š ž Š ú ý ž ý ů É ž Ň Š ý ú ý Ž ž ď š ý ž ý š š ž ž ž ů ž ď ý ž ň ď ů ý Ž ů š ý ď Ť Ť ý ž ůž ž ž ž ý ž š š ž ň ž ň ú ž ý ů Ň ň ž Ě ú ú ž ů

Více

ň ý Č ý ť š Ž ň š ů Ů ů ó ý ť ý Ó ů ý ů š š ů ý Ť Š š š ú ý š ý

ň ý Č ý ť š Ž ň š ů Ů ů ó ý ť ý Ó ů ý ů š š ů ý Ť Š š š ú ý š ý ý ý ýš ý š š š ť Š š ý š š Č ú ů ň ý Č ý ť š Ž ň š ů Ů ů ó ý ť ý Ó ů ý ů š š ů ý Ť Š š š ú ý š ý ň š ů ď ý Ž š ů ú ý ů š šš š ů ý Ť š ý ý ů Ý ň ň š ý š ů š š ú ú Í ý Í É ň š š Š š š Ž Ž ý Č š ýš Ě Ť ý

Více

Ž Ť ž ž š ž ť Ť š Ž š š Í š Í ž ď Ž š ž Ť š Ó š š Ž Í Ž ň Ž š š Á ž š ž Í š Š ž Š ž š š Ó ť ň ň Ž Č Ó ž Ť ž š ž Ť

Ž Ť ž ž š ž ť Ť š Ž š š Í š Í ž ď Ž š ž Ť š Ó š š Ž Í Ž ň Ž š š Á ž š ž Í š Š ž Š ž š š Ó ť ň ň Ž Č Ó ž Ť ž š ž Ť Ý Á Í Ů Ů Í Í Ý Ó Ď Ť Ž š Ť Ť ž ž Ť š ž ž Ť Ť Ť Ť Ť Ť Ť š Ž š ť Ť š Ď ž Ť Ť Í Ť Ž Ť ž ž š ž ť Ť š Ž š š Í š Í ž ď Ž š ž Ť š Ó š š Ž Í Ž ň Ž š š Á ž š ž Í š Š ž Š ž š š Ó ť ň ň Ž Č Ó ž Ť ž š ž Ť žď š Í

Více

ů ý ž ý ý ú Ý ů ý ů Ž Ž ú ů

ů ý ž ý ý ú Ý ů ý ů Ž Ž ú ů ý ý Ž Ž ý Ž ý ů ů ů ý ý ý Ž Ú ý ů ý ů Ž Ž ů ý ž ý ý ú Ý ů ý ů Ž Ž ú ů ý ý ý ý ý ž ž ů ý ý ž ž Ž ž ý ž ý ý ů ý ý ů ň ž É ů ú ý ů Ž ů ÍŽ ů ů ú ý ů Ž ů ž ů É ý ý ý ů ý ů ů ý ů Í ů Ů ž Ž Ó ň ň Š ů ů ú ž ů

Více

ú ú ť ú ú ú ú ú ú ú ú ú ť ť ú ú ť ú ú ú ť ó ú ť Ý ú ú ú ú ú ú ú ó

ú ú ť ú ú ú ú ú ú ú ú ú ť ť ú ú ť ú ú ú ť ó ú ť Ý ú ú ú ú ú ú ú ó É Š ú ú ú ť ú ú ú ť ú ú ú ú ú ť ú ú ú ú ú ú ú ú ú ť ú ú ť ú ú ú ú ú ú ú ú ú ť ť ú ú ť ú ú ú ť ó ú ť Ý ú ú ú ú ú ú ú ó ú ú ú ú ú ú ú ú ť ú ú ď ú ť ť ú ú ú ú ú ť Ú Á ú ť ú ú ú ú ú ú ú ó ť ú ú ú Á Ú Ť ú ú

Více

ň č ů ý ů ů ů ý ť č č ý č č ý ý ý č ú ý ů ť č č Ú ů Ý ů ů ú ý ů ů úč Ú č ů ů úč ý ů ů č ů úč Í ů Í Í ý č úč ů č ň ú ú ů ú č ů č ň ú ú ů ú ú ý ů ň ý ú

ň č ů ý ů ů ů ý ť č č ý č č ý ý ý č ú ý ů ť č č Ú ů Ý ů ů ú ý ů ů úč Ú č ů ů úč ý ů ů č ů úč Í ů Í Í ý č úč ů č ň ú ú ů ú č ů č ň ú ú ů ú ú ý ů ň ý ú ú ů ď ď Ř Á Á ž č ů č ů ž ý ů ů ž ů ú ň ú ú ť Ú ů ý č č ý ť č č č č ý ů Ú č ů č č ý ň ů úč ý č č ý ý ý ú č č ú Ú ů č ú ň č ů ý ů ů ů ý ť č č ý č č ý ý ý č ú ý ů ť č č Ú ů Ý ů ů ú ý ů ů úč Ú č ů ů úč ý

Více

Č ů ť ú ů ť ť ú ů ů ť ť ň ů Ť ť ů ó Č ú ť ů ů ů ú ó ó ť ů ů ú ú ú Á ú ť ť ó ň ů ů ň ť Ů Ů ť ň ů ů

Č ů ť ú ů ť ť ú ů ů ť ť ň ů Ť ť ů ó Č ú ť ů ů ů ú ó ó ť ů ů ú ú ú Á ú ť ť ó ň ů ů ň ť Ů Ů ť ň ů ů ň ú ú ů ů ť ú ů ů ó ů ú ň ň ú ů ů ň ň ť ň ň ů ň Ů ň ú Ů Ů ů ó ť Á Ť Č ů ť ú ů ť ť ú ů ů ť ť ň ů Ť ť ů ó Č ú ť ů ů ů ú ó ó ť ů ů ú ú ú Á ú ť ť ó ň ů ů ň ť Ů Ů ť ň ů ů Ř ů ó ť ť ů ó ů ú ÚČ ú ů ů ť ť ú ů

Více

ý ě ů ů ě Í ň ý ň ď

ý ě ů ů ě Í ň ý ň ď Ú Íď ú ě ž ž ů ě ů ž ě ů ě ú ú ě ý Ž ž ě ú Č ú ě Í ý ý Č ň ě ů ú ě ě ú ú ěú ů ě ď ň ý ě ů ů ě Í ň ý ň ď ů ý ž ž ú ě ě ů ú ě ě ě ě ý ý ů ě ú ě Í Ž ý ů ý ý ň ě ě ě ě ú ů ů ý ú ů ž ú ž ý ž ě ú ě ě Í ě ý ě

Více

ť ť ť ť ť ť ť Ó ť

ť ť ť ť ť ť ť Ó ť ť Č Č Č Ó ť ť ť ť Š Č Č ť ť ť Š Š ť ť ť ť ť ť ť Ó ť Č ď Š Š Š Š Š Č Š Š Á Š ď ř Ú Č ť Ě ť Ý Ě ť ť ť Š Ť Ť ť Ť Ě ď Ť ť ť Á Ť ťť Ť ť ď Ť Ú ť Ť ť Ť ť Ť ť Ť Č ď Š Ť ĚŤ Š Á Š Á Č Č Š ť Š Š Ň ť Š ť Š Š Ú Š Š

Více

č ž ž ž č ů č úč č ň ú Ů Ů ů ž ž č ž ú č č š ť ž ó š Ě ž úč ď Ž ž ž ž Á

č ž ž ž č ů č úč č ň ú Ů Ů ů ž ž č ž ú č č š ť ž ó š Ě ž úč ď Ž ž ž ž Á š ú šť Ě šť č č ů š č š č č č č č č č č šť ů šť š š Č č č Č č Ž š č č š š č č č ž ž ž č ů č úč č ň ú Ů Ů ů ž ž č ž ú č č š ť ž ó š Ě ž úč ď Ž ž ž ž Á č č šť ů č ž úč ž úč ž ž š ú Ž Ú ž š ž Ž ů ů č ň š

Více

ř ý Č ř Ú Ú ř ý ř Č ý ý Č ý ý Ú ř ť ú ě ř ř ú ě ř ý ř ý ý ť ý ě Ě ú ě ě ř ř ú ř ř ý ř ě ý ě ř Š Á

ř ý Č ř Ú Ú ř ý ř Č ý ý Č ý ý Ú ř ť ú ě ř ř ú ě ř ý ř ý ý ť ý ě Ě ú ě ě ř ř ú ř ř ý ř ě ý ě ř Š Á ř úř úř ř Č ý ř ě ěř ř ě ř ú ř ř ý ě ř ý ě ř ě ě úř ý ř ř ěř ěř Ž ě ě ý ěř ň Ž ú Ž ř ě ú ň ř ý Č ř Ú Ú ř ý ř Č ý ý Č ý ý Ú ř ť ú ě ř ř ú ě ř ý ř ý ý ť ý ě Ě ú ě ě ř ř ú ř ř ý ř ě ý ě ř Š Á Š ř ř ř ř Š

Více

ů ů Á ť ů ť É ď ů ů

ů ů Á ť ů ť É ď ů ů ť ó ů ó ů Ý É Ž Ň É Á ď Ž ť É ó Ž ú ů ů Ě É Ý ó ů ů Ž ů ů Á ť ů ť É ď ů ů Ž Ž ť É ó ú Š ó ú ď ď ó ů ů Č ů ú Ž ů ů ú Ž Ž Ž ů ů ů É ů ť ů Č ů ů ů ů Ž Ý ú ú Á ó ů Á ů Ž ú Ž ů ů Š Ý ď ď ů Š Ý Ž ó É ů ů É Ý

Více

ě ú ů éú ž é Ž é ú Á ě ě é ů é ů ůž ě ě ě ú é ť

ě ú ů éú ž é Ž é ú Á ě ě é ů é ů ůž ě ě ě ú é ť ň ň É Ě ÁŠ Ř Š é ě š Ž Ž é éú é Á é ů š é ě ě Ú ě ú ů éú ž é Ž é ú Á ě ě é ů é ů ůž ě ě ě ú é ť Ú Ý ÁŠ Š Ř é ě ÉÚ š Ž Ž é éú é Á é ů š é ě ě ú ě ú ů éú Ž é Ž é úě Á ě é ů é ů ůž ě ě ú é é ě Í Í ď ď É Ě

Více

ý é ě č Ž ýš ý č ě š ě ě Ů Č ý é ě úč ň é ě Ť č ě é č č ě š é ď É Š Ů úč

ý é ě č Ž ýš ý č ě š ě ě Ů Č ý é ě úč ň é ě Ť č ě é č č ě š é ď É Š Ů úč ý ě ě ý č ó ýš ý č ě š ě ě č ý é ě é ě Ě č ň é ě č ň Í ň ě ú ú é ě úý ý č č ň ě š Š Ů úč é ý é ě č Ž ýš ý č ě š ě ě Ů Č ý é ě úč ň é ě Ť č ě é č č ě š é ď É Š Ů úč ý ě ě ý č é ý ýš ý č ě š ě ě č é ě é

Více

ZOZNAM ZAZMLUVNENÝCH VÝVOZCOV DOMOVÉHO ODPADU

ZOZNAM ZAZMLUVNENÝCH VÝVOZCOV DOMOVÉHO ODPADU ZOZNAM ZAZMLUVNENÝCH VÝVOZCOV DOMOVÉHO ODPADU (PODĽA ČOV, NA KTORÚ MAJÚ POVOLENIE VYVÁŢAŤ) ČOV Vrakuňa Oliver Hollý JV INTERSAD spol. s.r.o. Rudolf Blahuta DOPRASTAV, a.s. EBA s.r.o. Martin Hucík Jüly

Více

Á Á Á č Ý ú ó é ň ó ď é š ž é é š é ň č š žň éž é č Á É ž é ň ň é é ú ó ž ž ó é Ž ó ž ů é š ú é š

Á Á Á č Ý ú ó é ň ó ď é š ž é é š é ň č š žň éž é č Á É ž é ň ň é é ú ó ž ž ó é Ž ó ž ů é š ú é š Ř ĚŽ Ý Á Ú Ž Ě Ý Ř č Á Á Á č Ý ú ó é ň ó ď é š ž é é š é ň č š žň éž é č Á É ž é ň ň é é ú ó ž ž ó é Ž ó ž ů é š ú é š š ů é š č Ý ň é ú ů ť š š ů č ú é ď š é ď š ó š Ý É ž Ú ů ž š é č é š é ť éž ú č š

Více

Č š ď ú Č ň ž Ř ú Ž š ď ú ž š ů ú ď š ů ň ů ď ů ť ž š ť Ť š ž Ž š š ó

Č š ď ú Č ň ž Ř ú Ž š ď ú ž š ů ú ď š ů ň ů ď ů ť ž š ť Ť š ž Ž š š ó š ó ť ž ú šť š š Ž Č ň Ž ú ďš ž ů ž ž ó ů š ň ď šť š ž ú ú š š ů Č š ď ú Č ň ž Ř ú Ž š ď ú ž š ů ú ď š ů ň ů ď ů ť ž š ť Ť š ž Ž š š ó ž ů ž š š š ů š ů Á Á Ů š ž ó ž š ů ů ž ú ž š Ž š ů š š š š š ó ů

Více

Ú č Č ě é č č ú ŠÍ ú š ě é č Á ě é č č ž é ž é Č é ú š ů č ě ů ž ý č é č ú ě Ž ú ž č č č é š č ú ě Č č š Č ě ě š ů ě č Č č é č Č Č ě ý ě Ů é ě č ú ó ž

Ú č Č ě é č č ú ŠÍ ú š ě é č Á ě é č č ž é ž é Č é ú š ů č ě ů ž ý č é č ú ě Ž ú ž č č č é š č ú ě Č č š Č ě ě š ů ě č Č č é č Č Č ě ý ě Ů é ě č ú ó ž Á Ň Ě ž ý š é é ú č ú š ý Ú é č ě ě ŠÍ Ů ů Č ě ě š ů č ě ě č ě š ý ú ž Á č č Č č ě é ú é ú ý Ú é Ř ů š é ú Č é Í é Ú ý Ž Č Ú č Č ě é č č ú ŠÍ ú š ě é č Á ě é č č ž é ž é Č é ú š ů č ě ů ž ý č é č ú ě Ž

Více

ú ř ů ů ž č č ř ů ř Í řď č ř ž ů žď ž ů ů ř ú Š š ů č č šť ž ř č ř ú ž ř ň ňů ň ňů ň Ý ňů ň

ú ř ů ů ž č č ř ů ř Í řď č ř ž ů žď ž ů ů ř ú Š š ů č č šť ž ř č ř ú ž ř ň ňů ň ňů ň Ý ňů ň Č Ž č ř Í É Ú š č ž Í ř č ž ř ž ů ž ů ď š Ž Ž ú ř ů ů ž č č ř ů ř Í řď č ř ž ů žď ž ů ů ř ú Š š ů č č šť ž ř č ř ú ž ř ň ňů ň ňů ň Ý ňů ň Ý Í ř ř ňů ňů ž š řď č ž ž ž ř ž č ú ď Ž ž ř ř ď ž ž č ř č ř ř

Více

ěř ř Š ě ř ř ě ř Ď Č Í Č ě ř ř ě ř ě ý ě Ť ě ý ě ě ě ř ř š Č ó Č Č Č ěř ř ň ř ě řš ý Č Č š ě š ě ý š ř Č Č ě Č Č

ěř ř Š ě ř ř ě ř Ď Č Í Č ě ř ř ě ř ě ý ě Ť ě ý ě ě ě ř ř š Č ó Č Č Č ěř ř ň ř ě řš ý Č Č š ě š ě ý š ř Č Č ě Č Č Č úř ě ř ř úř ě ř ř ý úř ý ď ř ě Á ÍŘ Í Í ř ř ý ř ě š Á Í Á Í ř ě úř ěř ď ě Ť ř Č ě Ť ě š š ě ř ě ěř ř Š ě ř ř ě ř Ď Č Í Č ě ř ř ě ř ě ý ě Ť ě ý ě ě ě ř ř š Č ó Č Č Č ěř ř ň ř ě řš ý Č Č š ě š ě ý š ř

Více

Výsledky Bratislava 2. marca 2013 strana 1/5

Výsledky Bratislava 2. marca 2013 strana 1/5 Bratislava 2. marca 2013 strana 1/5 60 m 1.beh 1 Šesták Stanislav 650617 Akademik TU Košice 7,69 0,128 2 Bodnár Gábor 561101 Hungary 7,80 0,212 3 Liščák Pavel 670330 AK Spartak Dubnica nad Váhom 7,93 0,185

Více

Zoznam úradov so samoobslužnými platobnými terminálmi p. č. Mesto Názov správneho orgánu Adresa 1 VIP pracovisko ODE PPZ Račianska 45 Bratislava 2

Zoznam úradov so samoobslužnými platobnými terminálmi p. č. Mesto Názov správneho orgánu Adresa 1 VIP pracovisko ODE PPZ Račianska 45 Bratislava 2 Zoznam úradov so samoobslužnými platobnými terminálmi p. č. Mesto Názov správneho orgánu Adresa 1 VIP pracovisko ODE PPZ Račianska 45 Bratislava 2 ODI/OD Hlohovec SNP 11 Hlohovec 3 ODI/OD Piešťany Krajinská

Více

Ť š Í š Č Ť š ň š ň š Í š ť š š š Ť Ť š Ť š ň š š Ť Ť š š š Č Ť š š š š Č ť š š Ú Ť š Ť š Č Ť ň ň Ť š

Ť š Í š Č Ť š ň š ň š Í š ť š š š Ť Ť š Ť š ň š š Ť Ť š š š Č Ť š š š š Č ť š š Ú Ť š Ť š Č Ť ň ň Ť š Ě ň š Ť š Ť ň ň Ť š Ť ň Ť š š Ť Ť Ť Ť š Ó š š Ť Ť Ť ň š Ť š Ť š Ť š š ť ň Ý Ť Ť ď š š Ť Ť Ť ú š Ť š Ť Ť š š Ž ť Ť Ť š Í š Č Ť š ň š ň š Í š ť š š š Ť Ť š Ť š ň š š Ť Ť š š š Č Ť š š š š Č ť š š Ú Ť š Ť

Více

ý ý ěř Ú Č ě š Žď ě ř ř ě ň ů ú Č ů ě Í ř Č Č úř ů Č Č ř Ž ó úř Č Č ů š ě ý Ý ěř ř ě ě

ý ý ěř Ú Č ě š Žď ě ř ř ě ň ů ú Č ů ě Í ř Č Č úř ů Č Č ř Ž ó úř Č Č ů š ě ý Ý ěř ř ě ě ř ř ř š ř ý ý ěř Ú ř š ěř ř ý ý ř ě úř ř ř š ý ý ěř Ú Č ě š Žď ě ř ř ě ň ů ú Č ů ě Í ř Č Č úř ů Č Č ř Ž ó úř Č Č ů š ě ý Ý ěř ř ě ě ó ý ý ěř ó ě ě š ď ě ř ř ě ň ů ú ě ř š ď ě ř ř ě ň ů ú ú ě ř ě ř ě ř

Více

ú ó ž č č Ž č Ž Ť č ú č š ó č ž č ž č š š š Ž č č ž Ž ú ň š ž Ž č č ú č ú č ž š ú Ž Ž Č Ž ó č š č š Ž ó č č ú č ó š ó Úč š č č ž č Ú č č č č ó č ž ž č

ú ó ž č č Ž č Ž Ť č ú č š ó č ž č ž č š š š Ž č č ž Ž ú ň š ž Ž č č ú č ú č ž š ú Ž Ž Č Ž ó č š č š Ž ó č č ú č ó š ó Úč š č č ž č Ú č č č č ó č ž ž č č ď ž č Ž č č š Ú É ň ť š É č š č Š ú č č š š č č ž Ž Š č Š Š Ť č č ň č ž Ž š č č š ž č š č č č ž č č Ž Ž č ž Š č š č š ž ú ó ž č č Ž č Ž Ť č ú č š ó č ž č ž č š š š Ž č č ž Ž ú ň š ž Ž č č ú č ú č ž š

Více

Ý ů ů ú ů ů ů ú č ú ú ů ů Ř úč ŤŤÉ Á úč ů ť Č ú

Ý ů ů ú ů ů ů ú č ú ú ů ů Ř úč ŤŤÉ Á úč ů ť Č ú Ý ŘÍ Ě É š Ž Č Ž Ž š č Á č úč úč č č č č č Ď š š ň č ň ú ú š ů ď ú úč č č ú ň ů ň ů č ú ů Ý ů ů ú ů ů ů ú č ú ú ů ů Ř úč ŤŤÉ Á úč ů ť Č ú ŘÍ Ě É š Ž Č Ž Ž š č č č úč č ů úč č úč úč č Ď ú ů ů č č č š ň

Více

Prípojné vlaky do ŽST Bratislava hl. st. Os 6:31 Šelpice 6:40 - Smolenice 6:56 - Jablonica 7:14 - Senica 7:23 - Šaštín - Stráže 7:44 - Kúty 7:55

Prípojné vlaky do ŽST Bratislava hl. st. Os 6:31 Šelpice 6:40 - Smolenice 6:56 - Jablonica 7:14 - Senica 7:23 - Šaštín - Stráže 7:44 - Kúty 7:55 I 521 Prípojné vlaky do ŽST Bratislava hl. st. Os 5:07 Kúty 4:02 - Malacky 4:29 - Devínska Nová Ves 4:51 (ide Os RJ 5:09 Dunajská Streda 4:09 R 5:25 Poľana Šurany 4:13 (nejde v a 31.III., 2.IV.) 5:43 Bratislava

Více

Daniel Forró, vl. Karel Horký, skladatel, hráč na klávesové nástroje, syntezátory, flétnista, teoretik, 55. výročí

Daniel Forró, vl. Karel Horký, skladatel, hráč na klávesové nástroje, syntezátory, flétnista, teoretik, 55. výročí VÝROČÍ Z OBLASTI POPULÁRNÍ HUDBY 2013 LEDEN 02.01.1933 Jarmila Veselá, zpěvačka, 80. výročí 02.01.1963 Michaela Linková, zpěvačka, 50. výročí 04.01.1953 Jan Freiburg, vibrafonista, 60. výročí 10.01.1963

Více

ď ž ž Š š ť ž Ó ž ý ž Ž ď

ď ž ž Š š ť ž Ó ž ý ž Ž ď ž Ó Ž ý ž ý ž Š ž ý ý ž ž ý ď Ž ý ž ď ž ž Š š ť ž Ó ž ý ž Ž ď ý ý š ý ý ý ý ý ý ž ý ý ý ž ý ý ž ž ý ý ý ý ý ž ž ž ž š ž Ů ý ý ý ý ý š ž ý ý ý ý š ž ý ý ž ó ť ž ž ž š ý ž Á ý š ž š ý ý ý ý š ž ž ý ž ž ž

Více

Ž Ž ž Ž Ž ž Ž Ž Ž Ý ž Ý Ž Ž ž Ú Š ď Š Ž Á Š ň Ž Á Ů ť ť Ó ť ž ř ŽČ ň Ž Ž Ž Ž Ž Č Ž Č ž Ž Ž Ž Ě ž Ž Ž ž Ú ž ž Ů ž Ý ř Ď

Ž Ž ž Ž Ž ž Ž Ž Ž Ý ž Ý Ž Ž ž Ú Š ď Š Ž Á Š ň Ž Á Ů ť ť Ó ť ž ř ŽČ ň Ž Ž Ž Ž Ž Č Ž Č ž Ž Ž Ž Ě ž Ž Ž ž Ú ž ž Ů ž Ý ř Ď ť Č Ď Ž ř ř Ž Ž Ž ž ž Ž Ž Ž Ž Ž Č Ž Ž Ž Ž ď Č Ž Ž ž Ž Ž ž Ž Ž Ž Ý ž Ý Ž Ž ž Ú Š ď Š Ž Á Š ň Ž Á Ů ť ť Ó ť ž ř ŽČ ň Ž Ž Ž Ž Ž Č Ž Č ž Ž Ž Ž Ě ž Ž Ž ž Ú ž ž Ů ž Ý ř Ď Ý É ď Č ž Á Ú ď Č Ú Č Ú Ů É ď ť É Ž

Více

š ě é ě ř ř ů é é ý š ý ř š é ř é š ě ě š ý ř š ň é š ý ř é ú ž ě š ý ř š ě ř ů ř ý ě ě š ý ř é š š ě ů ě ř ř ř ú ž ě ď š ý ř ě ý ě ý ý ú ř š ý ř Ú ž

š ě é ě ř ř ů é é ý š ý ř š é ř é š ě ě š ý ř š ň é š ý ř é ú ž ě š ý ř š ě ř ů ř ý ě ě š ý ř é š š ě ů ě ř ř ř ú ž ě ď š ý ř ě ý ě ý ý ú ř š ý ř Ú ž Á ú ž Ř ó Ě š é é ř ě Š Ř Á Á Á ě ř ě Á úř ř ř Ž ě ů ě Č ů ě ř ě ú ž ě é ě é ž ř ý é š ě é ě ř ě ř ř é ě ěř é ě ř řž ů ěř ě ř é ů ů ě ý š ě Ý ř ú ž é ž ž ř é ř ě š ý ž ý ů ř ř Č š é ú ň ú ř ýš é ě ž é

Více