Profesionální osvětlení. Architektonické osvětlení. Domovní osvětlení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Profesionální osvětlení. Architektonické osvětlení. Domovní osvětlení"

Transkript

1 1 Profesionální osvětlení Domovní osvětlení Světelné zdroje, příslušenství, komponenty

2 2 ELGO a BRILUM všestranná nabídka osvětlení Společnost BRILUM.CZ s.r.o. je jedním z největších českých dodavatelů osvětlovací techniky. Společnost má jednu z vedoucích pozic ve Skupině BRILUX, která se skládá rovněž ze 7 polských firem a 9 jiných zahraničních firem, které působí v Bulharsku, Španělsku, Německu, Rumunsku, na Slovensku, Ukrajině, v Maďarsku, Velké Británii a v Číně. Výrobky se nabízejí ve dvou značkách: ELGO a BRILUM. Bohatá a různorodá paleta profesionální osvětlovací techniky ELGO zahrnuje mnoho výrobků určených k osvětlování silnic a parků, veřejných interiérů, kancelářských, obchodních a průmyslových objektů, včetně speciálního osvětlení, např. k nasvícení skleníkových rostlin. Pod značkou BRILUM se nabízí osvětlovací technika k osvětlování architektonických objektů, včetně osvětlení výkladních skříní obchodů, celkového osvětlení kancelářských prostor, dekorativního osvětlení veřejných objektů atp., a dále široké spektrum svítidel k osvětlení domácností, zahrad a ke speciálnímu použití. BRILUM, to jsou rovněž světelné zdroje, elektroinstalační materiály, náhradní díly a příslušenství.

3 50 let tradice a vize budoucnosti 3 Výrobním centrem skupiny BRILUX jsou závody osvětlovací techniky ELGO Lighting Industries S.A. v Gostyninie, kde se vyrábí většina výrobků. Viditelný sentiment, s nímž polský a evropský trh přistupuje ke značce ELGO, vyplývá nejen z padesátileté tradice výroby osvětlovací techniky, ale především z její stabilně vysoké kvality za velmi výhodné ceny. Tato skutečnost je zdrojem důvěry a věhlasnosti výrobků z Gostynina v oblasti osvětlovací techniky, a to nejen v Polsku, ale i na mnoha světových trzích. Odvážná vize rozvoje značky ELGO navazuje sice na tuto tradici, ale vychází především ze snahy o rozšíření nabídky o moderní výrobky s progresivním designem a vysokými technickými parametry. K tomu také směřuje systematický vývoj v oblasti investic do moderní výrobní techniky, který přináší rozšíření výrobních možností, takže ELGO L.I. může následně v plném rozsahu uspokojovat potřeby trhu v oboru výroby svítidel a osvětlovací elektroniky. Úsilí skupiny BRILUX je zaměřené na dodávky moderních a všestranně využitelných výrobků a dále na poskytování vysoce kvalitních služeb v souvislosti s osvětlením, při udržení konkurenčních cen. Ve výrobě se používají suroviny, materiály a technologie, které neohrožují životní prostředí.

4 4 Návrhy a výzkumy Procesu navrhování výrobků, a to zvláště profesionálních svítidel značky ELGO, se účastní skupina návrhářů, která se skládá z inženýrů zaměřených na osvětlovací techniku, designérů průmyslových forem, inženýrů se zaměřením na elektroniku, konstruktérů a technologů s velkými znalostmi a dlouholetými praktickými zkušenostmi. Jejich činnost je podporována programovým softwarem CAD. Tito odborníci průběžně analyzují trendy ve stylistice a konstrukci a dále nepřetržitě sledují potřeby trhu, aby byli schopní pružně zareagovat. Dodržování správných fotometrických a elektrických parametrů vyráběné osvětlovací techniky, a to jak v průběhu navrhování, tak při sériové výrobě, monitorují vlastní měřící laboratoře, vybavené moderním měřícím zařízením. Návrháři osvětlovací techniky BRILUM a ELGO jsou rovněž schopní podporovat architekty, investory a realizátory prostřednictvím návrhů osvětlení, vytvořených pomocí moderních počítačových programů. Systém řízení jakosti Skupina BRILUX a ELGO Lighting Industries S.A. působí na základě certifikátů systému řízení jakosti v souladu s normou ISO 9001:2000. Členství v organizacích Společnost BRILUM.CZ s. r. o. uzavřela smlouvu o účasti v kolektivním systému EKO- LAMP a s účinností od plní své povinnosti stanovené pro oddělený sběr, zpětný zběr, zpracování, využití a odstranění elektrozařízení a elektroodpadu způsobem podle 37h, odst. 1, písm. c) prostřednictvím firmy EKOLAMP s. r. o.

5 Profesionální osvětlení 5 - kanceláří - veřejných interiérů - průmyslových objektů - sportovních areálů - silnic, ulic, parků - iluminace - osvětlení skleníkových rostlin - veřejných objektů - obchodních interiérů - dekorativní osvětlení - vnější osvětlení budov Domovní osvětlení - domů a bytů - zahrad - prostor kolem budov Světelné zdroje, příslušenství, komponety - Světelné zdroje - klasické žárovky - halogenové žárovky - kompaktní a lineární zářivky - vysokotlaké metalhalogenidové výbojky - vysokotlaké sodíkové výbojky - Příslušenství - prodlužovačky - rozbočky - programovatelné zásuvky - senzory pohybu - Komponenty - transformátory a elektronické napájecí zdroje - magnetické a elektronické předřadníky - startéry - objímky - montážní lišty - mechanické prvky

6 6 Skupina BRILUM na Internetu Internetové stránky ( a jsou dokonalým a rychlým zdrojem technických a obchodních informací. Na hlavní stránce jsou k dispozici nejaktuálnější internetové katalogy výrobků značek ELGO a BRILUM. Rychlý vyhledávač a seznam výrobků v rozdělení na jednotlivé kategorie osvětlení usnadňují nalezení potřebného výrobku. Sekce Novinky představuje nejnovější výrobky, které se teprve nedávno staly součástí nabídky, a v sekci Již brzy jsou s předstihem prezentované výrobky, které budou uvedeny na trh v průběhu čtvrtletí. V početných sekcích a záložkách najdou internetoví návštěvníci stránky BRILUX také firemní publikace vydané tiskem, které jsou k dispozici také v elektronické podobě, v rozšířeném formátu PDF. Do vlastního počítače je tedy možné stáhnout kompletní katalog výrobků, minikatalogy, tematické katalogy, aktuální promoční noviny věnované zaváděným výrobkům a čísla firemního čtvrtletníku. Na stránce je možné najít rovněž kalendář, jehož prostřednictvím se lze zapsat na školící akce TrainingLine, které se pravidelně organizují pro zákazníky v celé zemi. Lze si rovněž objednat předplatné firemního čtvrtletníku a zasílání elektronického informačního týdeníku InfoLine. Je možné si také stáhnout fotometrické údaje o svítidlech ve formátu Eulumdat, které jsou určeny k využití v běžně rozšířených počítačových programech k podpoře návrhů osvětlení. Internetová adresa odkazuje na stránku, z níž lze přejít na stránky jiných zahraničních společností Skupiny BRILUX.

7 Čtvrtletník Osvětlení Info 7 Čtvrtletník Osvětlení INFO, který vydává BRILUM.CZ s.r.o. nepřetržitě od začátku roku 2003, je výjimečná publikace, jež nejlépe dokládá úctu k zákazníkovi a vytrvalou snahu firmy o profesionální poskytování služeb na trhu. Čtvrtletník patří k takovému typu firemních publikací, které obsahují velké množství profesionálních a populárně naučných údajů o osvětlení. Kromě informací ze života firem Skupiny Brilux a prezentací nových výrobků najdou čtenáři v každém čísle článek, který může rozšířit jejich znalosti o problematice osvětlení. Produktové tematické katalogy Product Line Profesionálové nemají informací nikdy dost. Toto tvrzení je zvláště aktuální v případě nových výrobků, s nimiž se trh teprve seznamuje. Účelem série produktových tematických katalogů Product Line, které vydává BRILUM.CZ s.r.o., je poskytování doplňkových, podrobných informací o nejnovějších, zvláště profesionálních výrobcích osvětlovací techniky, které se teprve staly součástí nabídky, nebo o vybraných skupinách výrobků pro speciální použití. Dodatky do katalogu V rámci čtvrtletníku Osvětlení INFO vycházejí rovněž Dodatky do katalogů ELGO a BRILUM, obsahující technické a obchodní údaje o výrobcích, které nejsou zahrnuté v hlavním katalogu a budou součástí nabídky v následujících měsících.

8 8 V souladu s předpisy a životním prostředím Směrnice nízkonapěťová LVD Směrnice 2006/95/WE Evropského parlamentu a Rady ze dne 12. prosince 2006 se vztahuje k harmonizaci legislativy členských států. Týká se elektronického zařízení, u kterého se předpokládá používání při jmenovitém napětí od 50V do 1000V střídavého napětí nebo od 75V do 1500V stejnosměrného napětí. V souladu se směrnicí může být elektronické zařízení uvedeno na trh, pokud: je bezpečná, to znamená, že splňuje základní požadavky uvedené ve směrnici, bylo provedeno hodnocení shody, bylo vydáno prohlášení o shodě WE, je na něm správně umístěné označení CE. Podmínkou uvedení elektrických zařízení do oběhu je, aby byly zkonstruované v souladu s principy dobré inženýrské praxe v oblasti platných bezpečnostních opatření. Po jejich správné instalaci, při vhodné údržbě a provozování v souladu s určením, nemohou ohrožovat bezpečnost osob, domácích zvířat a majetku. Směrnice elektromagnetické kompatibility EMC Směrnice 2004/108/WE Evropského parlamentu a Rady ze dne 15. prosince 2004 se týká sblížení legislativ členských států, vztahujících se k elektromagnetické kompatibilitě. Elektromagnetická kompatibilita je schopnost zařízení uspokojivě fungovat v jeho elektromagnetickém prostředí a nevytvářet přitom elektromagnetické rušení, které by nebylo tolerováno všemi zařízeními, instalacemi a systémy, které se nacházejí v tomto prostředí. Zařízení musí být rovněž odolné vůči rušení, čili musí správně fungovat v přítomnosti elektromagnetického rušení. Elektromagnetickým rušením se rozumí elektromagnetický šum, nežádoucí signál nebo dokonce změna přenosového prostředí. Směrnice týkající se energetické účinnosti předřadníků k zářivkovému osvětlení Směrnice 2000/55/WE Rady a Evropského parlamentu ze dne 18. září 2000 se týká harmonizace práva členských států ohledně energetické účinnosti pro předřadníky napájené elektrickou energií ze sítě. Energetická efektivita obvodu fluorescenční lampa předřadník se určuje celkovým vstupním výkonem tohoto obvodu, který je funkcí výkonu lampy a kategorie předřadníku. Předřadník může být uveden do oběhu, když je celkový vstupní výkon obvodu fluorescenční lampa - předřadník menší nebo stejný jako celkový přípustný vstupní výkon obvodu fluorescenční lampa předřadník vymezený ve Směrnici. Energetická jakost obvodu předřadník fluorescenční lampa je definována ukazatelem energetické účinnosti (EEI). Systém EEI rozlišuje 7 tříd účinnosti: A1, A2, A3 pro elektronické předřadníky; B1, B2, C, D pro indukční (magnetické) předřadníky. Třída elektronické efektivity B2 charakterizuje magnetické předřadníky s nízkými ztrátami výkonu (třídy C a D popisují magnetické předřadníky se středními a velkými ztrátami výkonu v současnosti se již nepoužívají).

9 9 Směrnice RoHS EKOLAMP EKOLAMP Směrnice 2002/95/WE Rady a Evropského parlamentu ze dne 27. ledna 2003 se týká harmonizace práva členských států ohledně podrobných požadavků, týkajících se omezení využívání v elektronice a elektrických zařízeních některých látek, které mohou mít negativní dopad na životní prostředí. Je využívána pro elektrická zařízení a elektroniku určené k provozování při elektrickém napětí nižším než 1000V střídavého proudu a 1500V stejnosměrného proudu. V elektrických zařízeních a v elektronice, vytvářených a uvedených do oběhu, nesmí být využívány následující látky: olovo, rtuť, kadmium, šestimocný chrom, polibromované bifenyly označené symbolem PBB, polibromované étery difenylů označené symbolem PBDE. V některých případech uvedených ve Směrnici se připouští použití výše zmíněných látek. Společnost BRILUM.CZ s. r. o. uzavřela smlouvu o účasti v kolektivním systému EKOLAMP a s účinností od plní své povinnosti stanovené pro oddělený sběr, zpětný zběr, zpracování, využití a odstranění elektrozařízení a elektroodpadu způsobem podle 37h, odst. 1, písm. c) prostřednictvím firmy: EKOLAMP s. r. o Praha 10 Strašnice, Korytná 47/3 tel.: , fax: info@ekolamp.cz web: Firma EKOLAMP s. r. o. je s IČ a DIČ CZ registrována u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka Základním posláním společnosti je na spravedlivé, otevřené a nediskriminační bázi zajistit všem zájemcům (účastníkům) - výrobcům, dovozcům, distributorům a posledním prodejcům osvětlovacích zařízení - možnost společného plnění povinností podle Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2002/96/ES ze dne 27. ledna 2003 o odpadních elektrických a elektronických zařízení (dále jen OEEZ), ve znění Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2003/108/ES (dále jen směrnice) a platného právního řádu České republiky, zejména pak zákona č.185/2001 Sb., o odpadech a o změně některých dalších zákonů, v platném znění a jeho prováděcích předpisů. V rámci zajištění těchto povinností společnost buduje a bude provozovat systém - síť sběrných míst, logistiku sběru a svozu elektrozařízení nebo elektroodpadu, zpracování elekroodpadu včetně jeho materiálového využití a odstranění zbytkových odpadů a bude poskytovat další související služby všem, kteří se do systému zapojí podpisem Smlouvy o účasti stejně jako to učinila společnost BRILUM.CZ s. r. o.

10 10 Obsah katalogové strany Název svítidla Číslo strany Popis svítidla Grafické představení charakteristických vlastností produktu

11 11 Technické údaje Název kapitoly Název podkapitoly Schéma s rozměry Grafické symboly uvádějící společné vlastnosti produktů na stránce Grafické symboly popisující individuální vlastnosti produktu na stárnce 115x115 Grafické symboly znázorňující: velikost montážního otvoru směr svícení způsob napájení Obrázek produktu Model produktu Technické a obchodní údaje

12 1. interiérové Svítidla projekční do pro szynoprzewodów lištové systémy SCENA a ESTRA LUME S10H LUME S20H LUME S30H LUME S40X LUME S60H LUME E10H LUME E20H LUME E30H LUME E40X LUME E60H FUSIO S31H FUSIO S32H FUSIO S41H FUSIO S42H FUSIO S51H FUSIO S52H FUSIO S71H FUSIO S72H FUSIO E31H FUSIO E32H FUSIO E41H FUSIO E42H FUSIO E51H FUSIO E52H FUSIO E71H FUSIO E72H VENTO S VENTO S126 VENTO S226 VENTO E70 VENTO E126 VENTO E226 ADVANTE T/TE SCENA P10 SCENA P20 SCENA P SCENA 10 SCENA 10A SCENA 20 SCENA 20A SCENA G10 SCENA G11 SCENA G90 SCENA PR20 SCENA PR SCENA PR38 SCENA 30 SCENA 40 ESTRA 10 ESTRA 10A ESTRA 20 ESTRA 20A ESTRA G10 ESTRA G ESTRA G90 ESTRA A11 ESTRA P20 ESTRA P30 ESTRA P38 ESTRA 30 ESTRA Lišty a prvky systémů SCENA a ESTRA SCENA WI SCENA WIS SCENA WL1/WL2 SCENA WT1/WT2 SCENA WX1/WX2 SCENA WH1/WH2 SCENA WE SCENA TS ESTRA WI ESTRA WL ESTRA WT ESTRA WX ESTRA WH ESTRA WE ESTRA TS 1.1. Svítidla projekční do pro szynoprzewodów lištový systém TREX TREX 10 TREX 20 TREX Lišty a prvky systému TREX TREX TREX TREX TREX WI TREX WL TREX WF TREX WJ TREX WR TREX WM TREX WH TREX WE TREX TS

13 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční přisazená ADVANTE C/CE SCENA PS10 SCENA PS20 SCENAPS Svítidla expoziční LAVADO 400 LAVADO 400H LAVADO 410 LAVADO 410H LAVADO 401 LAVADO 401H LAVADO 411 LAVADO 411H LAVADO 406/406A LAVADO 406H LAVADO 416/416A LAVADO 416H PROTO 20 PROTO 40 PROTO 60 PINO 100 PINO 200 PINO PINO 400 PASEO 100 PASEO 200 PASEO 300 PASEO 400 PASEO 410 PASEO 600 PIREO 100 PIREO PIREO 300 PIREO 400 PIREO 410 PIREO 600 TONGO 100 TONGO 200 TONGO 300 TONGO 400 TONGO 400A LAVIO S LAVIO S2 LAVIO S3 LAVIO S4 LAVIO C F AVENE ALGO S ALGO R ALGO DR AMADO 100 AMADO 200 AXIO 10 AXIO AXIO 30 AXIO 40 AXIO 50 AXIO 60 AXIO Svítidla typu downlight BLAX 10 BLAX BELLO BELLA FIBRO FIBRO ERMA ERMA ARES ECHO 218 R-3500T R-4000T R-6000T RITMO 35 RITMO 40 RITMO 60 TEO 10S/10L TEO 20S/20L

14 14 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight TEO 30S/30L TEO 40S/40L TEO 44S/44L R-3500 R-4000 R-6000 R-350NG R-400NG R-500NG R-600NG R-700NG R-800NG R-400PG R-500PG R-600PG R-700PG R-800PG H H-6000 H-7000 H-8000 H-6000G H-7000G H-8000G H-6000S H-7000S H-8000S H-6000C H-7000C H-8000C H-6000F H-7000F H-8000F ENZO 200 ENZO 226 ENZO 200C ENZO 226C VISIN 226 VISIN 426 VISIN 626 QUAD, QUAD E QUAD 13D QUAD 18D QUAD 26D A 700S S S E 8016X P 8016PE 8016PM E 8018X 8018P 8018PE 8018PM S, 6218S 7218S, 7226S 8226S 6213G, 6218G 7218G, 7226G 8226G 8032, 8032A 8034, 8034A 8036, 8036A E 8034E 8036E 8032XE 8034XE 8036XE 8032C 8034C 8036C F 8034F 8036F MEZZI 213E MEZZI 218E MEZZI 226E 1.4. Svítidla modulová s rastrovou optikou OPTIMA 104 OPTIMA 104E OPTIMA 104L OPTIMA 104V OPTIMA 104VE OPTIMA 104VL OPTIMA 104A OPTIMA OPTIMA 604E OPTIMA 604V OPTIMA 604VE UM-1 OPTIMA 204 OPTIMA 204E OPTIMA 204L OPTIMA 204V OPTIMA 204VE OPTIMA 204VL

15 1. interiérové 1.4. Svítidla modulová s rastrovou optikou OPTIMA 204A OPTIMA 302 OPTIMA 302E OPTIMA 302L OPTIMA 302V OPTIMA 302VE OPTIMA 302VL OPTIMA 302A OPELLA OPELLA 314D OPELLA 414 OPELLA 414D UM Svítidla modulová s rozptylovým stínítkem ORVENA 418 ORVENA 418E ORVENA 418D ORVENA 418DE UM Svítidla universální PILO 100 PILO 200 PILO 100G PILO 200G 1.6. Svítidla závěsná EVO 114/121/128 EVO 114G/121G/128G EVO 214/221/228 EVO 214G/221G/228G CAVO 114/121/128 CAVO 114G/121G/128G CAVO 214/221/228 CAVO 214G/221G/228G RALO 221/ RALO 221G/228G JAVA 121/128 DALIA 136 DALIA 136G FABIA 218/236 PLATO 14A PLATO 14B PLATO Svítidla nástěnná-stropní vestavná LED LED 207 LED 207 CANDIA 10A 208 ASPRO CANDIA 10B 208 ASPRO CANDIA 10C 208 ASPRO RENO 209 ASPRO 30R 212 RENO LED 209 ASPRO 40R 212 ASPRO ASPRO 50R 212 ASPRO ASPRO 60R 215 ASPRO 10LED 210 ASPRO 70R 217 ASPRO 20LED 210 ASPRO 80R 219 ASPRO 30-2 ASPRO 30-3 ASPRO 30-4 ASPRO 50-2 ASPRO 50-3 ASPRO 50-4 DOBLO 10 TORCH VESTO H20

16 16 1. interiérové 1.7. Svítidla nástěnná-stropní vestavná LED 224 LED 224 VESTO H50 VESTO H100 VESTO 13A VESTO 13B PERO 10 PERO 20 PERO 30 PERO 10 LED PERO 20 LED LED 224 PERO 30 LED 1.8. Svítidla nástěnná přisazená MATRA 10 MATRA 20 CONTUR 11 CONTUR 12 CONTUR 13 CONTUR 21 CONTUR 22 CONTUR 23 YASO 10A YASO 10B YASO 10C PIX 100 SEVO 100 AVES 100 AVES 200 DAVO 100 TIGA 435 ALYA ALYA 20 PALIA 10 PALIA 20 PALIA 30 KS-6 KS-7 KS-8 KS Svítidla nouzová TRYTON 10A TRYTON 10S AWA-AJ/AD/SJ/SD AWB-AD/SD P01, PA01 P02, PA02 P03, PA03 P04, PA04 P05, PA P06, PA06 P07, PA07 P08, PA08 P09, PA09 P10, PA10 P11, PA11 P12, PA12 P13, PA13 MP MU PLUTON 10A PLUTON 10S Svítidla průmyslová F-118A/136A/158A F-218A/236A/258A F-118B/136B/158B 259 F-218B/236B/258B 261 MARENA 118N/136N/158N 261 MARENA 218N/236N/258N 261 MARENA 214S/228S HQ250PA 263 HQ400PA 263 HQ250PC HQ400PC

17 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená GRESO 204 GRESO 205 GRESO 206 GRESO 207 SANTO 140 SANTO 150 SAN 60 SAN 100 ETTO BATTO FIDO OPLA 10 JARI 10 JARI 20 LINDA 16/28 ATLA PORTO AMIGA AMIGA 20 AL-105 AL-106 REGOLA 250 REGOLA 260 AVAN U11 AVAN U12 AVAN G21 AVAN G Svítidla vestavná GL-60A GL-60B GL-60C GL-70A GL-70B 2.3. Svítidla sloupková 303 TAPIL 2.4. Reflektory ALBERO 70E ALBERO 70M ALUM 70 ALUM 150 ALUM 250 ALUM 400 ML-70 ML-150 ML ML PASAT 150S 323 OMH 70/70E 319 PASAT 500S 323 OMH 150/150E 321 B OMH B STERO B ASPIRE B ASPIRE 300C 322 B MISTRAL B-5N 324 MISTRAL 150C 322 B-7N 325 B-5S B-7S B-5SL B-7SL B-5D B-7D B-5P B-7P B-5PJ

18 18 2. venkovní 2.4. Reflektory B-7PJ B-5PD B-7PD 2.5. Svítidla pozemní a nájezdová LED 327 LED HELIO 10 (1 LED) HELIO 10 (6 LED) GRAN 10 GRAN 16 GRAN 26 GRAN 100 GRAN 200 PG-100

19 Seznam produktů Název Č. str. Název Č. str. Název Č. str. Název Č. str F 175 ASPRO B-7PJ XE 173 ASPRO B-7S ASPRO 30R 209 B-7SL A 171 ASPRO BATTO C 174 ASPRO 40R 209 BELLA E 172 ASPRO BELLO F 175 ASPRO BLAX XE 173 ASPRO BLAX ASPRO CANDIA 10A G ASPRO 50R 209 CANDIA 10B G ASPRO 60R 210 CANDIA 10C S ASPRO 70R 210 CAVO S G 168 ASPRO 80R 210 CAVO S 167 ATLA 287 CAVO AVAN G CAVO 114G S AVAN G CAVO 121G AVAN U CAVO 128G A AVAN U CAVO S AVENE 103 CAVO F 95 AVES CAVO S 156 ADVANTE C 63 AVES CAVO 214G ADVANTE CE 63 AWA-AD 253 CAVO 221G G 168 ADVANTE T 39 AWA-AJ 253 CAVO 228G G 168 ADVANTE TE 39 AWA-SD 253 CONTUR S 167 AL AWA-SJ 253 CONTUR S 167 AL AWB-AD 253 CONTUR ALBERO 70E 305 AWB-SD 253 CONTUR ALBERO 70M 305 AXIO CONTUR ALGO DR 105 AXIO CONTUR E 159 ALGO R 105 AXIO DALIA P 160 ALGO S 105 AXIO DALIA 136G PE 160 ALUM AXIO DAVO PM 160 ALUM AXIO DOBLO X 159 ALUM AXIO ECHO ALUM B ENZO E 163 ALYA B ENZO 200C P 164 ALYA B ENZO PE 164 AMADO B-5D 324 ENZO 226C PM 164 AMADO B-5N 322 ERMA X 163 AMIGA B-5P 324 ERMA AMIGA B-5PD 325 ESTRA A 171 ARES B-5PJ 325 ESTRA 10A C 174 ASPIRE B-5S 323 ESTRA E 172 ASPIRE 300C 315 B-5SL 323 ESTRA 20A F 175 ASPRO B ESTRA XE 173 ASPRO 10LED 207 B ESTRA ASPRO B-7D 324 ESTRA A A 171 ASPRO 20LED 207 B-7N 322 ESTRA G C 174 ASPRO B-7P 324 ESTRA G E 172 ASPRO B-7PD 325 ESTRA G

20 Seznam produktů 20 Název Č. str. Název Č. str. Název Č. str. Název Č. str. ESTRA P20 49 FUSIO S41H 29 LAVADO MP 255 ESTRA P30 49 FUSIO S42H 29 LAVADO 400H 67 MU 255 ESTRA P38 49 FUSIO S51H 30 LAVADO OMH ESTRA TS 55 FUSIO S52H 30 LAVADO 401H 68 OMH-150E 311 ESTRA WE 55 FUSIO S71H 30 LAVADO OMH ESTRA WH 55 FUSIO S72H 30 LAVADO 406A 69 OMH ESTRA WI 55 GL-60A 299 LAVADO 406H 69 OMH-70E 311 ESTRA WL 55 GL-60B 299 LAVADO OPELLA ESTRA WT 55 GL-60C 299 LAVADO 410H 67 OPELLA 314D 183 ESTRA WX 55 GL-70A 300 LAVADO OPELLA ETTO GL-70B 300 LAVADO 411H 68 OPELLA 414D 183 EVO GRAN LAVADO OPLA EVO GRAN LAVADO 416A 69 OPTIMA EVO GRAN LAVADO 416H 69 OPTIMA 104A 179 EVO 114G 189 GRAN LAVIO C 89 OPTIMA 104E 179 EVO 121G 189 GRAN LAVIO S 87 OPTIMA 104L 179 EVO 128G 189 GRESO LAVIO S2 87 OPTIMA 104V 179 EVO GRESO LAVIO S3 87 OPTIMA 104VE 179 EVO GRESO LAVIO S4 87 OPTIMA 104VL 179 EVO GRESO LINDA OPTIMA EVO 214G 189 H LINDA OPTIMA 204A 180 EVO 221G 189 H LUME E10H 25 OPTIMA 204E 180 EVO 228G 189 H-6000C 144 LUME E20H 25 OPTIMA 204L 180 F-118A 259 H-6000F 145 LUME E30H 25 OPTIMA 204V 180 F-136A 259 H-6000G 142 LUME E40X 26 OPTIMA 204VE 180 F-158A 259 H-6000S 143 LUME E60H 26 OPTIMA 204VL 180 F-118B 259 H LUME S10H 23 OPTIMA F-136B 259 H-7000C 144 LUME S20H 23 OPTIMA 302A 180 F-158B 259 H-7000F 145 LUME S30H 23 OPTIMA 302E 180 F-218A 259 H-7000G 142 LUME S40X 24 OPTIMA 302L 180 F-236A 259 H-7000S 143 LUME S60H 24 OPTIMA 302V 180 F-258A 259 H MARENA 118N 261 OPTIMA 302VE 180 F-218B 259 H-8000C 144 MARENA 136N 261 OPTIMA 302VL 180 F-236B 259 H-8000F 145 MARENA 158N 261 OPTIMA F-258B 259 H-8000G 142 MARENA 218N 261 OPTIMA 604E 179 FABIA H-8000S 143 MARENA 236N 261 OPTIMA 604V 179 FABIA HELIO 10 (1 LED) 327 MARENA 258N 261 OPTIMA 604VE 179 FIBRO HELIO 10 (6 LED) 327 MARENA 214S 261 ORVENA FIBRO HQ250PA 263 MARENA 228S 261 ORVENA 418D 185 FIDO 277 HQ250PC 263 MATRA ORVENA 418DE 185 FUSIO E31H 31 HQ400PA 263 MATRA ORVENA 418E 185 FUSIO E32H 31 HQ400PC 263 MEZZI 213E 177 P FUSIO E41H 31 JARI MEZZI 218E 177 PA FUSIO E42H 31 JARI MEZZI 226E 177 P FUSIO E51H 32 JAVA MISTRAL PA FUSIO E52H 32 JAVA MISTRAL 150C 317 P FUSIO E71H 32 KS ML PA FUSIO E72H 32 KS ML P FUSIO S31H 29 KS ML PA FUSIO S32H 29 KS ML P05 254

21 Seznam produktů Název Č. str. Název Č. str. Název Č. str. Název Č. str. PA PLATO 14A 201 SCENA TREX P PLATO 14B 201 SCENA TREX PA PLATO SCENA G10 43 TREX TS 61 P PLUTON 10A 257 SCENA G11 43 TREX WE 61 PA PLUTON 10S 257 SCENA G90 43 TREX WF 59 P PORTO 289 SCENA P10 41 TREX WH 60 PA PROTO SCENA P20 41 TREX WI 59 P PROTO SCENA P30 41 TREX WJ 59 PA PROTO SCENA PR20 44 TREX WL 59 P QUAD 13D 152 SCENA PR30 44 TREX WM 60 PA QUAD 18D 152 SCENA PR38 44 TREX WR 60 P QUAD 26D 152 SCENA PS10 65 TRYTON 10A 251 PA QUAD 151 SCENA PS20 65 TRYTON 10S 251 P QUAD E 151 SCENA PS30 65 UM-1 (OPTIMA) 179 PA R SCENA TS 53 UM-1 (ORVENA) 185 P R-3500T 125 SCENA WE 53 UM-2 (OPELLA) 183 PA R-350NG 134 SCENA WH1 53 VENTO E70 36 PALIA R SCENA WH2 53 VENTO E PALIA R-4000T 125 SCENA WI 53 VENTO E PALIA R-400NG 134 SCENA WIS 53 VENTO S70 35 PASAT 150S 319 R-400PG 136 SCENA WL1 53 VENTO S PASAT 500S 319 R-500NG 134 SCENA WL2 53 VENTO S PASEO R-500PG 136 SCENA WT1 53 VESTO 13A 220 PASEO R SCENA WT2 53 VESTO 13B 220 PASEO R-6000T 125 SCENA WX1 53 VESTO H PASEO R-600NG 135 SCENA WX2 53 VESTO H PASEO R-600PG 136 SEVO VESTO H PASEO R-700NG 135 STERO 313 VISIN PERO R-700PG 137 TAPIL 303 VISIN PERO 10LED 224 R-800NG 135 TEO 10L 129 VISIN PERO R-800PG 137 TEO 10S 129 YASO 10A 233 PERO 20LED 224 RALO TEO 20L 129 YASO 10B 233 PERO RALO TEO 20S 129 YASO 10C 233 PERO 30LED 224 RALO 221G 193 TEO 30L 129 PG RALO 228G 193 TEO 30S 129 PILO REGOLA TEO 40L 130 PILO 100G 187 REGOLA TEO 40S 130 PILO RENO 205 TEO 44L 130 PILO 200G 187 RENO LED 205 TEO 44S 130 PINO RITMO TIGA PINO RITMO TONGO PINO RITMO TONGO PINO SAN TONGO PIREO SAN TONGO PIREO SANTO TONGO 400A 84 PIREO SANTO TORCH 217 PIREO SCENA TREX PIREO SCENA 10A 42 TREX PIREO SCENA TREX PIX SCENA 20A 42 TREX

22 22 Systém LUME Svítidla napájená pomocí lištového systému. Umožňují tvorbu zajímavých světelných řešení s možností změny směru světelného toku. Určená pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

23 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro trojfázové lišty SCENA 23 Materiál: korpus slitina hliníku, ocel reflektor slitina hliníku reflektor LUME S30H hliník stínítko/difuzér LUME S30H sklo adaptér umělá hmota Typ zážehu: elektronický Svítidla jsou přizpůsobena pro trojfázové lišty SCENA ~230V 0,5m IP 20 AR-111 0,67kg G53 50W max. LUME S10H Svítidlo lištové, výklopné 0001 LUME S10H OT-LS10H5-73 stříbrná 1 429,- MR-16 0,71kg G5.3 50W max. NOVINKA NOVINKA G8.5 (12V) 1,20kg G8.5 45W max. LUME S30H Svítidlo lištové, výklopné 0003 LUME S30H OT-LS30H4-73 stříbrná 1 859,- NOVINKA LUME S20H Svítidlo lištové, výklopné 0002 LUME S20H OT-LS20H5-73 stříbrná 1 469,-

24 24 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro trojfázové lišty SCENA Materiál: korpus slitina hliníku, ocel reflektor LUME S40X slitina hliníku, ocel; LUME S60H slitina hliníku reflektor LUME S40X hliník stínítko/difuzér LUME S40X sklo adaptér umělá hmota Typ zážehu: elektronický Svítidla jsou přizpůsobena pro trojfázové lišty SCENA ~230V IP 20 MH-7 1m Rx7s 1,13kg 70W LUME S40X Svítidlo lištové, výklopné 0004 LUME S40X OT-LS40X7-73 stříbrná 3 029,- MR-16 G5.3 0,5m 0,50kg 50W max. LUME S60H Svítidlo lištové, výklopné 0005 LUME S60H OT-LS60H5-73 stříbrná 1 099,- NOVINKA NOVINKA

25 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro jednofázové lišty ESTRA 25 Materiál: korpus slitina hliníku, ocel reflektor slitina hliníku reflektor LUME E30H hliník stínítko/difuzér LUME E30H sklo adaptér umělá hmota Typ zážehu: elektronický Svítidla jsou přizpůsobena pro jednofázové lišty ESTRA 0,5m ~230V IP 20 AR-111 0,62kg G53 50W max. LUME E10H Svítidlo lištové, výklopné 0006 LUME E10H OT-LE10H5-73 stříbrná 1 089,- MR-16 0,66kg G5.3 50W max. G8.5 (12V) 1,14kg G8.5 45W max. LUME E30H Svítidlo lištové, výklopné 0008 LUME E30H OT-LE30H4-73 stříbrná 1 529,- NOVINKA LUME E20H Svítidlo lištové, výklopné NOVINKA NOVINKA 0007 LUME E20H OT-LE20H5-73 stříbrná 1 139,-

26 26 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro jednofázové lišty ESTRA Materiál: korpus slitina hliníku, ocel reflektor LUME E40X slitina hliníku, ocel; LUME E60H slitina hliníku reflektor LUME E40X hliník stínítko/difuzér LUME E40X sklo adaptér umělá hmota Typ zážehu: elektronický Svítidla jsou přizpůsobena pro jednofázové lišty ESTRA ~230V IP 20 MH-7 1m Rx7s 1,08kg 70W LUME E40X Svítidlo lištové, výklopné 0009 LUME E40X OT-LE40X7-73 stříbrná 2 699,- MR-16 0,5m G5.3 0,45kg 50W max. LUME E60H Svítidlo lištové, výklopné 0010 LUME E60H OT-LE60H5-73 stříbrná 759,- NOVINKA NOVINKA

27 27

28 28 Systém FUSIO Svítidla napájená pomocí lištového systému. Umožňují tvorbu zajímavých světelných řešení s možností změny směru světelného toku. Určená pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

29 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro trojfázové lišty SCENA 29 Materiál: korpus slitina hliníku, ocel reflektor FUSIO S31H/S32H slitina hliníku, oceli; FUSIO S41H/S42H slitina hliníku reflektor FUSIO S41H/S42H hliník stínítko/difuzér FUSIO S41H/S42H sklo adaptér umělá hmota Typ zážehu: elektronický Svítidla jsou přizpůsobena pro trojfázové lišty SCENA ~230V 0,5m IP 20 AR-111 1,38kg G53 50W max. FUSIO S31H Svítidlo lištové, výklopné 0011 FUSIO S31H OT-FS31H x max. 50W stříbrná 1 919,- AR-111 2,25kg G53 50W max. FUSIO S32H Svítidlo lištové, výklopné 0012 FUSIO S32H OT-FS32H x max. 50W stříbrná 2 499,- G8.5 (12V) 1,38kg G8.5 45W max. FUSIO S41H Svítidlo lištové, výklopné 0013 FUSIO S41H OT-FS41H x max. 45W stříbrná 2 099,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA G8.5 (12V) 1,63kg G8.5 45W max. FUSIO S42H Svítidlo lištové, výklopné 0014 FUSIO S42H OT-FS42H x max. 45W stříbrná 2 779,-

30 30 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro trojfázové lišty SCENA Materiál: korpus FUSIO S51H/S52H slitina hliníku; FUSIO S71H/S72H slitina hliníku, ocel reflektor FUSIO S51H/S52H slitina hliníku, ocel; FUSIO S71H/S72H slitina hliníku adaptér umělá hmota Typ zážehu: FUSIO S51H/S52H elektronický Svítidla jsou přizpůsobena pro trojfázové lišty SCENA ~230V 50W max. 0,5m IP 20 AR-111 0,81kg G53 FUSIO S51H Svítidlo lištové, výklopné 0015 FUSIO S51H OT-FS51H x max. 50W stříbrná 1 729,- AR-111 1,31kg G53 FUSIO S52H Svítidlo lištové, výklopné 0016 FUSIO S52H OT-FS52H x max. 50W stříbrná 2 089,- GU-10 GU10 0,63kg FUSIO S71H Svítidlo lištové, výklopné 0017 FUSIO S71H OT-FS71H x max. 50W stříbrná 1 139,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA GU-10 GU10 0,94kg FUSIO S72H Svítidlo lištové, výklopné 0018 FUSIO S72H OT-FS72H x max. 50W stříbrná 1 499,-

31 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro jednofázové lišty ESTRA 31 Materiál: korpus slitina hliníku, ocel reflektor FUSIO E31H/E32H slitina hliníku, oceli; FUSIO E41H/E42H slitina hliníku reflektor FUSIO E41H/E42H hliník stínítko/difuzér FUSIO E41H/E42H sklo adaptér umělá hmota Typ zážehu: elektronický Svítidla jsou přizpůsobena pro jednofázové lišty ESTRA ~230V 0,5m IP 20 AR-111 1,33kg G53 50W max. FUSIO E31H Svítidlo lištové, výklopné 0019 FUSIO E31H OT-FE31H x max. 50W stříbrná 1 579,- AR-111 2,20kg G53 50W max. FUSIO E32H Svítidlo lištové, výklopné 0020 FUSIO E32H OT-FE32H x max. 50W stříbrná 2 139,- G8.5 (12V) 1,33kg G8.5 45W max. FUSIO E41H Svítidlo lištové, výklopné 0021 FUSIO E41H OT-FE41H x max. 45W stříbrná 1 749,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA G8.5 (12V) 1,58kg G8.5 45W max. FUSIO E42H Svítidlo lištové, výklopné 0022 FUSIO E42H OT-FE42H x max. 45W stříbrná 2 429,-

32 32 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro jednofázové lišty ESTRA Materiál: korpus FUSIO E51H/E52H slitina hliníku; FUSIO E71H/E72H slitina hliníku, ocel reflektor FUSIO E51H/E52H slitina hliníku, ocel; FUSIO E71H/E72H slitina hliníku adaptér umělá hmota Typ zážehu: FUSIO E51H/E52H elektronický Svítidla jsou přizpůsobena pro jednofázové lišty ESTRA ~230V 50W max. 0,5m IP 20 AR-111 0,76kg G53 FUSIO E51H Svítidlo lištové, výklopné 0023 FUSIO E51H OT-FE51H x max. 50W stříbrná 1 389,- AR-111 1,26kg G53 FUSIO E52H Svítidlo lištové, výklopné 0024 FUSIO E52H OT-FE52H x max. 50W stříbrná 1 749,- GU-10 GU10 0,58kg FUSIO E71H Svítidlo lištové, výklopné 0025 FUSIO E71H OT-FE71H x max. 50W stříbrná 799,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA GU-10 GU10 0,86kg FUSIO E72H Svítidlo lištové, výklopné 0026 FUSIO E72H OT-FE72H x max. 50W stříbrná 1 159,-

33 33

34 34 Systém VENTO Svítidla napájená pomocí lištového systému. Umožňují tvorbu zajímavých světelných řešení s možností změny směru světelného toku. Určená pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

35 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro trojfázové lišty SCENA 35 Materiál: korpus VENTO S70 slitina hliníku; VENTO S126/S226 slitina hliníku, ocel držák VENTO S70 slitina hliník; VENTO S126/S226 ocel reflektor hliník stínítko/difuzér VENTO S70 sklo adaptor umělá hmota Typ zážehu: VENTO S126 indukční; VENTO S70/S226 elektronický Svítidla jsou přizpůsobena pro trojfázové lišty SCENA ~230V IP 20 MH-7 1m Rx7s 1,65kg 70W VENTO S70 Svítidlo lištové, výklopné Cena bez DPH 0027 VENTO S70 OT-VES x 70W stříbrná 2 779,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA PLC/2P 1,70kg PLC/4P 1,80kg G24d G24q 26W 26W VENTO S126 Svítidlo lištové, výklopné Cena bez DPH 0028 VENTO S126 OT-VES x 26W stříbrná 879,- VENTO S226 Svítidlo lištové, výklopné Cena bez DPH 0029 VENTO S226 OT-VES x 26W stříbrná 1 559,-

36 36 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro jednofázové lišty ESTRA Materiál: korpus VENTO E70 slitina hliníku; VENTO E126/E226 slitina hliníku, ocel držák VENTO E70 slitina hliníku; VENTO E126/E226 ocel reflektor hliník stínítko/difuzér VENTO E70 sklo adaptor umělá hmota Typ zážehu: VENTO E126 indukční; VENTO E70/E226 elektronický Svítidla jsou přizpůsobena pro jednofázové lišty ESTRA ~230V IP 20 MH-7 1m Rx7s 1,65kg 70W VENTO E70 Svítidlo lištové, výklopné Cena bez DPH 0030 VENTO E70 OT-VEE x 70W stříbrná 2 759,- PLC/2P 1,70kg G24d 26W VENTO E126 Svítidlo lištové, výklopné Cena bez DPH 0031 VENTO E126 OT-VEE x 26W stříbrná 809,- PLC/4P 1,80kg G24q 26W VENTO E226 Svítidlo lištové, výklopné Cena bez DPH 0032 VENTO E226 OT-VEE x 26W stříbrná 1 489,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA

37 Svítidla technická 37

38 38 Systém ADVANTE Svítidla napájená pomocí lištového systému. Umožňují tvorbu zajímavých světelných řešení s možností změny směru světelného toku. Určená pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

39 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro trojfázové lišty SCENA 39 Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo adaptér umělá hmota Koeficient pasivní síly: ADVANTE T cosφ 0,85 Typ zážehu: ADVANTE T indukční; ADVANTE TE elektronický Svítidla jsou přizpůsobena pro trojfázové lišty SCENA ~230V MH-7 Rx7s 1m IP 20 70W 150W 4,24kg 5,09kg ADVANTE T Svítidlo lištové, výklopné 0033 ADVANTE T OT-ADT x 70W bílá 2 759, ADVANTE T OT-ADT x 70W stříbrná 2 759, ADVANTE T OT-ADT x 150W bílá 2 899, ADVANTE T OT-ADT x 150W stříbrná 2 899,- NOVINKA NOVINKA 70W 150W 3,55kg 3,60kg ADVANTE TE Svítidlo lištové, výklopné 0037 ADVANTE TE OT-ADTE x 70W bílá 3 469, ADVANTE TE OT-ADTE x 70W stříbrná 3 469, ADVANTE TE OT-ADTE x 150W bílá 3 499, ADVANTE TE OT-ADTE x 150W stříbrná 3 499,- NOVINKA NOVINKA

40 40 Systém SCENA Svítidla napájená pomocí lištového systému. Umožňují tvorbu zajímavých světelných řešení s možností změny směru světelného toku. Určená pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

41 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro trojfázové lišty SCENA 41 Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo adaptér umělá hmota Koeficient pasivní síly: cosφ 0,85 Typ zážehu: indukční Svítidla jsou přizpůsobena pro trojfázové lišty SCENA ~230V MH-12 G12 1m IP 20 70W 4,06kg SCENA P10 Svítidlo lištové, výklopné 0041 SCENA P10 OT-SP x 70W bílá 2 599, SCENA P10 OT-SP x 70W stříbrná 2 599,- NOVINKA 70W 150W 4,23kg 5,04kg SCENA P20 Svítidlo lištové, výklopné 0043 SCENA P20 OT-SP x 70W bílá 2 899, SCENA P20 OT-SP x 70W stříbrná 2 899, SCENA P20 OT-SP x 150W bílá 3 199, SCENA P20 OT-SP x 150W stříbrná 3 199,- NOVINKA NOVINKA 70W 4,09kg SCENA P30 Svítidlo lištové, výklopné 0047 SCENA P30 OT-SP x 70W bílá 2 599, SCENA P30 OT-SP x 70W stříbrná 2 599,- NOVINKA

42 42 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro trojfázové lišty SCENA Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel adaptér umělá hmota Svítidla jsou přizpůsobena pro trojfázové lišty SCENA ~230V GU-10 GU10 50W max. 0,5m IP 20 0,70kg SCENA 10 Svítidlo lištové, výklopné 0049 SCENA 10 OT-SCE stříbrná 849,- 0,48kg SCENA 10A Svítidlo lištové, výklopné 0050 SCENA 10A OT-SCE10A-73 stříbrná 789,- 0,64kg SCENA 20 Svítidlo lištové, výklopné 0051 SCENA 20 OT-SCE stříbrná 829,- 0,44kg SCENA 20A Svítidlo lištové, výklopné 0052 SCENA 20A OT-SCE20A-73 stříbrná 779,-

43 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro trojfázové lišty SCENA 43 Materiál: korpus slitina hliníku držák SCENA G10 slitina hliníku; SCENA G11/G90 ocel reflektor SCENA G90 hliník stínítko/difuzér SCENA G90 sklo adaptér umělá hmota Svítidla jsou přizpůsobena pro trojfázové lišty SCENA ~230V 50W max. 0,5m IP 20 GU-10 GU10 0,40kg SCENA G10 Svítidlo lištové, výklopné 0053 SCENA G10 OT-SCEG10-73 stříbrná 729,- GU-10 GU10 0,80kg SCENA G11 Svítidlo lištové, výklopné 0054 SCENA G11 OT-SCEG11-73 stříbrná 1 049,- G-9 G9 0,83kg SCENA G90 Svítidlo lištové, výklopné 0055 SCENA G90 OT-SCEG90-73 stříbrná 969,-

44 44 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro trojfázové lišty SCENA Materiál: korpus slitina hliníku držák slitina hliníku adaptér umělá hmota Svítidla jsou přizpůsobena pro trojfázové lišty SCENA ~230V E27 0,5m IP 20 PAR20 50W max. 0,67kg SCENA PR20 Svítidlo lištové, výklopné 0056 SCENA PR20 OT-SCPR20-73 stříbrná 929,- PAR30 max. 100W 0,44kg SCENA PR30 Svítidlo lištové, výklopné 0057 SCENA PR30 OT-SCPR30-73 stříbrná 759,- PAR38 max. 100W 0,46kg SCENA PR38 Svítidlo lištové, výklopné 0058 SCENA PR38 OT-SCPR38-73 stříbrná 789,-

45 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro trojfázové lišty SCENA 45 Materiál: korpus SCENA 30 ocel; SCENA 40 slitina hliníku držák ocel stínítko/difuzér SCENA 30 sklo adaptér umělá hmota Svítidla jsou přizpůsobena pro trojfázové lišty SCENA ~230V E14 40W max. 0,5m IP 20 0,30kg SCENA 30 Svítidlo lištové, výklopné 0059 SCENA 30 OT-SCE stříbrná/mléčné stínítko 529,- 0,32kg SCENA 40 Svítidlo lištové, výklopné 0060 SCENA 40 OT-SCE stříbrná 619,-

46 46 Systém ESTRA Svítidla napájená pomocí lištového systému. Umožňují tvorbu zajímavých světelných řešení s možností změny směru světelného toku. Určená pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

47 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro jednofázové lišty ESTRA 47 Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel adaptér umělá hmota Svítidla jsou přizpůsobena pro jednofázové lišty ESTRA ~230V GU-10 GU10 50W max. 0,5m IP 20 0,65kg ESTRA 10 Svítidlo lištové, výklopné 0061 ESTRA 10 OT-EST stříbrná 479,- 0,43kg ESTRA 10A Svítidlo lištové, výklopné 0062 ESTRA 10A OT-EST10A-73 stříbrná 419,- 0,59kg ESTRA 20 Svítidlo lištové, výklopné 0063 ESTRA 20 OT-EST stříbrná 459,- 0,40kg ESTRA 20A Svítidlo lištové, výklopné 0064 ESTRA 20A OT-EST20A-73 stříbrná 399,-

48 48 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro jednofázové lišty ESTRA Materiál: korpus ESTRA G10/G11/G90 slitina hliníku; ESTRA A11 ocel držák ESTRA G10 slitina hliníku; ESTRA G11/G90/A11 ocel reflektor ESTRA G90 hliník stínítko/difuzér ESTRA G90 sklo adaptér umělá hmota Typ zážehu: ESTRA A11 elektronický Svítidla jsou přizpůsobena pro jednofázové lišty ESTRA ~230V 50W max. 0,5m IP 20 GU-10 GU10 0,31kg ESTRA G10 Svítidlo lištové, výklopné 0065 ESTRA G10 OT-ESTG10-73 stříbrná 399,- GU-10 GU10 0,75kg ESTRA G11 Svítidlo lištové, výklopné 0066 ESTRA G11 OT-ESTG11-73 stříbrná 659,- G-9 G9 0,76kg ESTRA G90 Svítidlo lištové, výklopné 0067 ESTRA G90 OT-ESTG90-73 stříbrná 599,- AR-111 0,54kg G53 ESTRA A11 Svítidlo lištové, výklopné 0068 ESTRA A11 OT-ESTA11-73 stříbrná 699,-

49 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro jednofázové lišty ESTRA 49 Materiál: korpus slitina hliníku držák slitina hliníku adaptér umělá hmota Svítidla jsou přizpůsobena pro jednofázové lišty ESTRA ~230V E27 0,5m IP 20 PAR20 50W max. 0,55kg ESTRA P20 Svítidlo lištové, výklopné 0069 ESTRA PR20 OT-ESTP20-73 stříbrná 559,- PAR30 max. 100W 0,40kg ESTRA P30 Svítidlo lištové, výklopné 0070 ESTRA PR30 OT-ESTP30-73 stříbrná 459,- PAR38 max. 100W 0,42kg ESTRA P38 Svítidlo lištové, výklopné 0071 ESTRA PR38 OT-ESTP38-73 stříbrná 489,-

50 50 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro jednofázové lišty ESTRA Materiál: korpus ESTRA 30 oceli; ESTRA 40 slitina hliníku držák ocel stínítko/difuzér ESTRA 30 sklo adaptér umělá hmota Svítidla jsou přizpůsobena pro jednofázové lišty ESTRA ~230V E14 40W max. 0,5m IP 20 0,23kg ESTRA 30 Svítidlo lištové, výklopné 0072 ESTRA 30 OT-EST stříbrná/mléčné stínítko 189,- 0,26kg ESTRA 40 Svítidlo lištové, výklopné 0073 ESTRA 40 OT-EST stříbrná 279,-

51 51

52 52 Systém SCENA prvky lištového systému Trojfázový lištový systém pro montáž a napájení svítidel. Ve spojení se svítidly systém tvoří kompletní sestavu pro osvětlení, která může být použita v každém prostoru. uzemění Způsob napájení a zapojení trojfázového lištového systému SCENA

53 1. interiérové 1.1. Lišty a prvky systému SCENA 53 Napájení: 440V/230V, 50Hz Materiál: korpus SCENA WI/WIS/WL1/WL2/WT1/WT2/WX1/WX2/WH1/WH2/WE umělá hmota SCENA TS hliníkový profil Rozvody SCENA TS měď Typ lišty: trojfázová Typ svorkovnice: SCENA WH 5 x šroubová svorka max. 10A IP 20 SCENA Prvky lištového systému SCENA WI SCENA WL1/WL2 150g 140g SCENA WIS SCENA WT1/WT2 40g 210g 0074 SCENA WI ST-SCEWI0-10 bílá 99, SCENA WI ST-SCEWI0-73 stříbrná 99, SCENA WIS ST-SCEWIS-10 bílá 69, SCENA WIS ST-SCEWIS-73 stříbrná 69, SCENA WL1 ST-SCEWL1-10 bílá 99, SCENA WL1 ST-SCEWL1-73 stříbrná 99, SCENA WL2 ST-SCEWL2-10 bílá 99, SCENA WL2 ST-SCEWL2-73 stříbrná 99, SCENA WT1 ST-SCEWT1-10 bílá 149, SCENA WT1 ST-SCEWT1-73 stříbrná 159, SCENA WT2 ST-SCEWT2-10 bílá 149, SCENA WT2 ST-SCEWT2-73 stříbrná 159, SCENA WX1 ST-SCEWX1-10 bílá 199, SCENA WX1 ST-SCEWX1-73 stříbrná 199, SCENA WX2 ST-SCEWX2-10 bílá 199, SCENA WX2 ST-SCEWX2-73 stříbrná 199, SCENA WH1 ST-SCEWH0-10 bílá 69, SCENA WH1 ST-SCEWH0-73 stříbrná 79, SCENA WH2 ST-SCEWH2-10 bílá 79, SCENA WH2 ST-SCEWH2-73 stříbrná 89, SCENA WE ST-SCEWE0-10 bílá 19, SCENA WE ST-SCEWE0-73 stříbrná 19,- NOVINKA NOVINKA SCENA WX1/WX2 280g SCENA WH1/WH2 80g SCENA WE 5,0g SCENA TS -1m SCENA TS -2m 0,97kg 1,93kg SCENA TS Lišty art. Model Kód Délka lišty Barva 0096 SCENA TS ST-SCETS1-10 1m bílá 399, SCENA TS ST-SCE m stříbrná 399, SCENA TS ST-SCETS2-10 2m bílá 799, SCENA TS ST-SCE m stříbrná 799,-

54 54 Systém ESTRA prvky lištového systému Jednofázový lištový systém pro montáž a napájení svítidel. Ve spojení se svítidly systém tvoří kompletní sestavu pro osvětlení, která může být použita v každém prostoru. Způsob napájení a zapojení jednofázového lištového systému ESTRA

55 1. interiérové 1.1. Lišty a prvky systému ESTRA 55 Materiál: korpus ESTRA WI/WL/WT/WX/WH/WE umělá hmota ESTRA TS hliníkový profil Rozvody ESTRA TS měď Typ lišty: jednofázová Typ svorkovnice: ESTRA WH 3 x šroubová svorka ~230V max. 16A IP 20 ESTRA Prvky lištového systému 0100 ESTRA WI ST-ESTWI0-73 stříbrná 29, ESTRA WL ST-ESTWL0-73 stříbrná 79, ESTRA WT ST-ESTWT0-73 stříbrná 89, ESTRA WX ST-ESTWX0-73 stříbrná 149, ESTRA WH ST-ESTWH0-73 stříbrná 39, ESTRA WE ST-ESTWE0-73 stříbrná 9,- NOVINKA NOVINKA ESTRA WI 30g ESTRA WL 110g ESTRA WT 160g ESTRA WX 210g ESTRA WH 70g ESTRA WE 4,0g ESTRA TS -1m 0,50kg ESTRA TS -2m 1,02kg ESTRA TS Lišty art. Model Kód Délka lišty Barva 0106 ESTRA TS ST-ESTTS1-73 1m stříbrná 249, ESTRA TS ST-ESTTS2-73 2m stříbrná 489,-

56 56 Systém TREX Svítidla napájená pomocí lištového systému. Umožňují tvorbu zajímavých světelných řešení s možností změny směru světelného toku. Určená pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

57 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro lištový systém TREX 57 Materiál: držák ocel stínítko/difuzér sklo adaptér umělá hmota Svítidla jsou přizpůsobena pro jednofázové lišty TREX ~230V 50W max. 0,5m IP 20 GU-10 GU10 0,15kg TREX 10 Svítidlo lištové, výklopné 0108 TREX 10 OT-TR stříbrná/mléčné stínítko 179,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA G-9 G-9 G-9 G9 G9 G9 0,23kg 0,23kg 0,23kg TREX 20 Svítidlo lištové, výklopné 0109 TREX 20 OT-TR stříbrná/mléčné stínítko 249,- TREX 30 Svítidlo lištové, výklopné 0110 TREX 30 OT-TR stříbrná/mléčné stínítko 249,- TREX 40 Svítidlo lištové, výklopné 0111 TREX 40 OT-TR stříbrná/mléčné stínítko 209,-

58 58 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční pro lištový systém TREX Materiál: reflektor TREX 60 ocel držák ocel stínítko/difuzér TREX 50 sklo adaptér umělá hmota Svítidla jsou přizpůsobena pro jednofázové lišty TREX ~230V 50W max. 0,5m IP 20 G-9 0,23kg G9 TREX 50 Svítidlo lištové, výklopné 0112 TREX 50 OT-TR stříbrná/mléčné stínítko 209,- GU-10 0,15kg GU10 TREX 60 Svítidlo lištové, výklopné 0113 TREX 60 OT-TR stříbrná 159,- NOVINKA NOVINKA

59 1. interiérové 1.1. Lišty a prvky systému TREX 59 Materiál: korpus TREX WI/WL umělá hmota; TREX WF/WJ ocel adaptér TREX WF/WJ umělá hmota ~230V max. 4A IP 20 20g TREX WI Spojka 0114 TREX WI ST-TRWI00-73 stříbrná 39,- NOVINKA 20g TREX WL Spojka 0115 TREX WL ST-TRWL00-73 stříbrná 39,- NOVINKA 120g TREX WF Pružná spojka 0116 TREX WF ST-TRWF00-73 stříbrná 109,- NOVINKA NOVINKA 45g 50g 280mm 360mm TREX WJ Spojka art. Model Kód Délka Barva 0117 TREX WJ ST-TRWJ mm stříbrná 69, TREX WJ ST-TRWJ mm stříbrná 69,-

60 60 1. interiérové 1.1. Lišty a prvky systému TREX Materiál: korpus ocel adaptér umělá hmota max. 4A ~230V IP mm 2 75g TREX WR Teleskopický závěs 0119 TREX WR ST-TRWR00-73 stříbrná 129,- NOVINKA 40g 50g 75g 115mm 215mm 315mm TREX WM Závěs art. Model Kód Délka Barva 0120 TREX WM ST-TRWM mm stříbrná 39, TREX WM ST-TRWM mm stříbrná 49, TREX WM ST-TRWM mm stříbrná 49,- NOVINKA NOVINKA 230g 250g 280g 115mm 215mm 315mm TREX WH Přípojka art. Model Kód Délka Barva 0123 TREX WH ST-TRWH mm stříbrná 139, TREX WH ST-TRWH mm stříbrná 159, TREX WH ST-TRWH mm stříbrná 169,-

61 1. interiérové 1.1. Lišty a prvky systému TREX 61 Materiál: korpus TREX WE umělá hmota TREX TS hliníkový profil Rozvody měď Typ lišty: jednofázová ~230V max. 4A IP 20 4,5g TREX WE Koncovka 0126 TREX WE ST-TRWE00-73 stříbrná 10,- NOVINKA NOVINKA 300g 600g 900g 1m 2m 3m TREX TS Lišta art. Model Kód Délka lišty Barva 0127 TREX TS ST-TRTS m stříbrná 199, TREX TS ST-TRTS m stříbrná 389, TREX TS ST-TRTS m stříbrná 589,-

62 62 ADVANTE Svítidla určená pro přisazení ke stropu. Umožňují tvorbu zajímavých světelných řešení s možností změny směru světelného toku. Určená pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů. Série

63 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční přisazená 63 Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Koeficient pasivní síly: ADVANTE C cosφ 0,85 Typ zážehu: ADVANTE C indukční; ADVANTE CE elektronický ~230V MH-7 Rx7s 1m IP mm 2 70W 150W 4,21kg 5,05kg ADVANTE C Svítidlo přisazené, výklopné 0130 ADVANTE C OS-ADC x 70W bílá 2 559, ADVANTE C OS-ADC x 70W stříbrná 2 559, ADVANTE C OS-ADC x 150W bílá 2 699, ADVANTE C OS-ADC x 150W stříbrná 2 699,- NOVINKA NOVINKA 70W 150W 3,38kg 3,43kg ADVANTE CE Svítidlo přisazené, výklopné NOVINKA 0134 ADVANTE CE OS-ADCE x 70W bílá 3 559, ADVANTE CE OS-ADCE x 70W stříbrná 3 559, ADVANTE CE OS-ADCE x 150W bílá 3 599,- NOVINKA 0137 ADVANTE CE OS-ADCE x 150W stříbrná 3 599,-

64 64 Série SCENA Svítidla určená pro přisazení ke stropu. Umožňují tvorbu zajímavých světelných řešení s možností změny směru světelného toku. Určená pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

65 1. interiérové 1.1. Svítidla projekční přisazená 65 Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Koeficient pasivní síly: cosφ 0,85 Typ zážehu: indukční ~230V MH-12 G12 1m IP mm 2 70W 4,07kg SCENA PS10 Svítidlo přisazené, výklopné 0138 SCENA PS10 OT-SPS x 70W bílá 2 499, SCENA PS10 OT-SPS x 70W stříbrná 2 499,- NOVINKA 70W 150W 4,34kg 5,06kg SCENA PS20 Svítidlo přisazené, výklopné 0140 SCENA PS20 OT-SPS x 70W bílá 2 799,- NOVINKA 0141 SCENA PS20 OT-SPS x 70W stříbrná 2 799, SCENA PS20 OT-SPS x 150W bílá 3 199,- NOVINKA 0143 SCENA PS20 OT-SPS x 150W stříbrná 3 199,- 70W 4,13kg SCENA PS30 Svítidlo přisazené, výklopné 0144 SCENA PS30 OT-SPS x 70W bílá 2 599,- NOVINKA 0145 SCENA PS30 OT-SPS x 70W stříbrná 2 599,-

66 66 Série LAVADO Série svítidel určených pro montáž na stěnu nebo ke stropu. Poloha reflektoru může být regulována. Výsledkem je precizní směrové, bodové osvětlení prostoru nebo objektů. Svítidla mohou být základem pro tvorbu zajímavých řešení s proměnlivým směrem světla. Vhodné pro expoziční a akcentované osvětlení v obchodních interiérech, výlohách, galeriích, muzejích a pro osvětlení moderních obytných prostor. regulace

67 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 67 Materiál: korpus slitina hliníku reflektor slitina hliníku Typ zážehu: elektronický ~230V 50W IP mm 2 AR-111 G53 max. 0,5m 3,27kg LAVADO 400 Svítidlo nástěnné stropní, výklopné 0146 LAVADO 400 OS-LAV x max. 50W bílá 2 999, LAVADO 400 OS-LAV x max. 50W šedá 2 999,- 2,43kg LAVADO 400H Svítidlo závěsné, výklopné 0148 LAVADO 400H OS-LA400H-10 4 x max. 50W bílá 2 399, LAVADO 400H OS-LA400H-90 4 x max. 50W šedá 2 399,- 3,49kg LAVADO 410 Svítidlo nástěnné stropní, výklopné 0150 LAVADO 410 OS-LAV x max. 50W bílá 2 999, LAVADO 410 OS-LAV x max. 50W šedá 2 999,- 2,77kg LAVADO 410H Svítidlo závěsné, výklopné 0152 LAVADO 410H OS-LA410H-10 4 x max. 50W bílá 2 499, LAVADO 410H OS-LA410H-90 4 x max. 50W šedá 2 499,-

68 68 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční Materiál: korpus slitina hliníku reflektor slitina hliníku ~230V IP 20 GU-10 GU10 50W max. 0,5m 2.5mm 2 2,15kg LAVADO 401 Svítidlo nástěnné stropní, výklopné 0154 LAVADO 401 OS-LA x max. 50W bílá 1 199, LAVADO 401 OS-LA x max. 50W šedá 1 199,- 2,14kg LAVADO 401H Svítidlo závěsné, výklopné 0156 LAVADO 401H OS-LA401H-10 4 x max. 50W bílá 1 299, LAVADO 401H OS-LA401H-90 4 x max. 50W šedá 1 299,- 2,35kg LAVADO 411 Svítidlo nástěnné stropní, výklopné 0158 LAVADO 411 OS-LA x max. 50W bílá 1 299, LAVADO 411 OS-LA x max. 50W šedá 1 299,- 2,30kg LAVADO 411H Svítidlo závěsné, výklopné 0160 LAVADO 411H OS-LA411H-10 4 x max. 50W bílá 1 459, LAVADO 411H OS-LA411H-90 4 x max. 50W šedá 1 459,-

69 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 69 Materiál: korpus slitina hliníku reflektor slitina hliníku Typ zážehu: elektronický ~230V IP 20 G5.3 0,5m 2.5mm 2 LAVADO 406/406A Svítidlo nástěnné stropní, výklopné MR-16 50W max. 2,24kg - LAVADO LAVADO 406 OS-LAV x max. 50W bílá 1 999, LAVADO 406 OS-LAV x max. 50W šedá 1 999, LAVADO 406A OS-LA406A-10 4 x max. 20W bílá 1 799, LAVADO 406A OS-LA406A-90 4 x max. 20W šedá 1 799,- 20W max. 2,12kg - LAVADO 406A MR-16 2,17kg 50W max. LAVADO 406H Svítidlo závěsné, výklopné 0166 LAVADO 406H OS-LA406H-10 4 x max. 50W bílá 1 899, LAVADO 406H OS-LA406H-90 4 x max. 50W šedá 1 899,- LAVADO 416/416A Svítidlo nástěnné stropní, výklopné MR-16 50W max. 2,34kg - LAVADO LAVADO 416 OS-LAV x max. 50W bílá 1 999, LAVADO 416 OS-LAV x max. 50W šedá 1 999, LAVADO 416A OS-LA416A-10 4 x max. 20W bílá 1 799, LAVADO 416A OS-LA416A-90 4 x max. 20W šedá 1 799,- 20W max. - LAVADO 416A 2,30kg MR-16 2,32kg 50W max. LAVADO 416H Svítidlo závěsné, výklopné 0172 LAVADO 416H OS-LA416H-10 4 x max. 50W bílá 1 999, LAVADO 416H OS-LA416H-90 4 x max. 50W šedá 1 999,-

70 70 Série PROTO Série svítidel určených pro montáž na stěnu nebo ke stropu. Poloha reflektoru může být regulována. Výsledkem je precizní směrové, bodové osvětlení prostoru nebo objektů. Svítidla mohou být základem pro tvorbu zajímavých řešení s proměnlivým směrem světla. Vhodné pro expoziční a akcentované osvětlení v obchodních interiérech, výlohách, galeriích, muzejích a pro osvětlení moderních obytných prostor.

71 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 71 Materiál: korpus slitina hliníku reflektor slitina hliníku ~230V IP 20 GU-10 GU10 50W max. 0,5m 2.5mm 2 0,45kg PROTO 20 Svítidlo nástěnné stropní, výklopné 0174 PROTO 20 OS-PROT x max. 50W šedá 459,- 0,85kg PROTO 40 Svítidlo nástěnné stropní, výklopné 0175 PROTO 40 OS-PROT x max. 50W šedá 779,- 1,19kg PROTO 60 Svítidlo nástěnné stropní, výklopné 0176 PROTO 60 OS-PROT x max. 50W šedá 1 109,-

72 72 Série PINO Série modulových svítidel pro vestavbu do podhledů. Poloha reflektoru může být regulována. Svítidla jsou základem pro tvorbu zajímavých řešení s proměnlivým směrem světla. Určená pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

73 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 73 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor ocel zrcadlový reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V G-9 IP 20 G9 50W max. 0,5m 2.5mm 2 170x170 1,44kg PINO 100 Svítidlo stropní, výklopné 0177 PINO 100 OS-PIN x max. 50W šedá 979,- 170x340 2,40kg PINO 200 Svítidlo stropní, výklopné 0178 PINO 200 OS-PIN x max. 50W šedá 1 719,- 170x510 3,60kg PINO 300 Svítidlo stropní, výklopné 0179 PINO 300 OS-PIN x max. 50W šedá 2 539,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA 340x340 4,25kg PINO 400 Svítidlo stropní, výklopné 0180 PINO 400 OS-PIN x max. 50W šedá 3 479,-

74 74 Série PASEO Série modulových svítidel pro vestavbu do podhledů. Poloha reflektoru může být regulována. Výsledkem je precizní směrové, bodové osvětlení prostoru nebo objektů. Svítidla mohou být základem pro tvorbu zajímavých řešení s proměnlivým směrem světla. Určená pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů, a také moderních bytových prostor.

75 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 75 min min min max max max Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor ocel 12V 50W IP mm 2 AR-111 G53 max. 0,5m x180 1,05kg PASEO 100 Svítidlo stropní, výklopné 0181 PASEO 100 OS-PAS x max. 50W bílá 629, PASEO 100 OS-PAS x max. 50W šedá 629,- 170x330 1,50kg PASEO 200 Svítidlo stropní, výklopné 0183 PASEO 200 OS-PAS x max. 50W bílá 1 099, PASEO 200 OS-PAS x max. 50W šedá 1 099,- 170x475 2,04kg PASEO 300 Svítidlo stropní, výklopné 0185 PASEO 300 OS-PAS x max. 50W bílá 1 599, PASEO 300 OS-PAS x max. 50W šedá 1 599,-

76 76 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční min min min max max max Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor ocel PASEO PASEO V 50W IP mm 2 AR-111 G53 max. 0,5m PASEO x330 2,60kg PASEO 400 Svítidlo stropní, výklopné 0187 PASEO 400 OS-PAS x max. 50W bílá 2 099, PASEO 400 OS-PAS x max. 50W šedá 2 099,- 170x610 2,87kg PASEO 410 Svítidlo stropní, výklopné 0189 PASEO 410 OS-PAS x max. 50W bílá 2 099, PASEO 410 OS-PAS x max. 50W šedá 2 099,- 320x470 4,05kg PASEO 600 Svítidlo stropní, výklopné 0191 PASEO 600 OS-PAS x max. 50W bílá 2 499, PASEO 600 OS-PAS x max. 50W šedá 2 499,-

77

78 78 Série PIREO Série modulových svítidel pro vestavbu do podhledů. Poloha reflektoru může být regulována. Výsledkem je precizní směrové, bodové osvětlení prostoru nebo objektů. Svítidla mohou být základem pro tvorbu zajímavých řešení s proměnlivým směrem světla. Určená pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů, a také moderních obytných prostor.

79 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 79 max.25 min max.25 min max min PIREO Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor ocel 12V 50W IP mm 2 AR-111 G53 max. 0,5m PIREO PIREO x180 1,12kg PIREO 100 Svítidlo stropní, výklopné 0193 PIREO 100 OS-PIR x max. 50W bílá 629, PIREO 100 OS-PIR x max. 50W šedá 629,- 170x330 1,65kg PIREO 200 Svítidlo stropní, výklopné 0195 PIREO 200 OS-PIR x max. 50W bílá 1 099, PIREO 200 OS-PIR x max. 50W šedá 1 099,- 170x475 2,27kg PIREO 300 Svítidlo stropní, výklopné 0197 PIREO 300 OS-PIR x max. 50W bílá 1 599, PIREO 300 OS-PIR x max. 50W šedá 1 599,-

80 80 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční max.25 min max.25 min max min Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor ocel PIREO PIREO V 50W IP mm 2 AR-111 G53 max. 0,5m PIREO x330 3,80kg PIREO 400 Svítidlo stropní, výklopné 0199 PIREO 400 OS-PIR x max. 50W bílá 2 099, PIREO 400 OS-PIR x max. 50W šedá 2 099,- 170x610 3,13kg PIREO 410 Svítidlo stropní, výklopné 0201 PIREO 410 OS-PIR x max. 50W bílá 2 099, PIREO 410 OS-PIR x max. 50W šedá 2 099,- 320x470 4,47kg PIREO 600 Svítidlo stropní, výklopné 0203 PIREO 600 OS-PIR x max. 50W bílá 2 499, PIREO 600 OS-PIR x max. 50W šedá 2 499,-

81

82 82 Série TONGO Série modulových svítidel pro vestavbu do podhledů. Poloha reflektoru může být regulována. Výsledkem je precizní směrové, bodové osvětlení prostoru nebo objektů. Svítidla mohou být základem pro tvorbu zajímavých řešení s proměnlivým směrem světla. Určená pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

83 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 83 Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor slitina hliníku ~230V 50W IP mm 2 GU-10 GU10 max. 0,5m 115x115 0,75kg TONGO 100 Svítidlo stropní, výklopné 0205 TONGO 100 OS-TON x max. 50W šedá 319,- 115x220 1,22kg TONGO 200 Svítidlo stropní, výklopné 0206 TONGO 200 OS-TON x max. 50W šedá 529,- 115x320 1,67kg TONGO 300 Svítidlo stropní, výklopné 0207 TONGO 300 OS-TON x max. 50W šedá 999,-

84 84 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor slitina hliníku ~230V 50W IP mm 2 GU-10 GU10 max. 0,5m 115x420 2,10kg TONGO 400 Svítidlo stropní, výklopné 0208 TONGO 400 OS-TON x max. 50W šedá 1 199,- 220x220 2,06kg TONGO 400A Svítidlo stropní, výklopné 0209 TONGO 400A OS-TON40A-90 4 x max. 50W šedá 1 199,-

85

86 86 Série LAVIO S Série modulových svítidel pro vestavbu do podhledů. Poloha reflektoru může být regulována. Výsledkem je precizní směrové, bodové osvětlení prostoru nebo objektů. Svítidla mohou být základem pro tvorbu zajímavých řešení s proměnlivým směrem světla. Určená pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

87 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 87 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor slitina hliníku zrcadlový reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V MH-12 G12 150W 1m IP x170 1,73kg LAVIO S Svítidlo stropní, výklopné 0210 LAVIO S OS-LAVIS x 150W bílá 919, LAVIO S OS-LAVIS x 150W stříbrná 919,- NOVINKA 170x340 2,98kg LAVIO S2 Svítidlo stropní, výklopné 0212 LAVIO S2 OS-LAVIS x 150W bílá 2 099, LAVIO S2 OS-LAVIS x 150W stříbrná 2 099,- NOVINKA 170x510 4,23kg LAVIO S3 Svítidlo stropní, výklopné 0214 LAVIO S3 OS-LAVIS x 150W bílá 3 399, LAVIO S3 OS-LAVIS x 150W stříbrná 3 399,- NOVINKA 325x325 4,75kg LAVIO S4 Svítidlo stropní, výklopné 0216 LAVIO S4 OS-LAVIS x 150W bílá 4 499, LAVIO S4 OS-LAVIS x 150W stříbrná 4 499,- NOVINKA

88 88 Svítidlo LAVIO C Svítidlo pro vestavbu do podhledů. Poloha reflektoru může být regulována. Určené pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

89 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 89 Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor slitina hliníku zrcadlový reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V MH-12 G12 150W 1m IP 20 Ø157 0,90kg LAVIO C Svítidlo stropní, výklopné 0218 LAVIO C OS-LAVIC x 150W bílá 799, LAVIO C OS-LAVIC x 150W stříbrná 799,- NOVINKA

90 90 Svítidlo 8100 Svítidlo pro vestavbu do podhledů. Poloha reflektoru může být regulována. Vhodné pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

91 1. interiérové 1.2. Svítidlo expoziční 91 Materiál: límec/prstenec slitina hliníku reflektor slitina hliníku zrcadlový reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V MH-7 Rx7s 70W 150W 1m IP x126 0,80kg 8100 Svítidlo stropní, výklopné OS x 70W bílá 599, OS x 70W chrom sat. 699, OS x 150W bílá 599, OS x 150W chrom sat. 699,-

92 92 Svítidlo 8500 Svítidlo pro vestavbu do podhledů. Poloha reflektoru může být regulována. Vhodné pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

93 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 93 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor slitina hliníku zrcadlový reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V MH-12 G12 70W 1m IP 20 Ø167 1,19kg 8500 Svítidlo stropní, výklopné OS bílá 529, OS stříbrná 579,-

94 94 Série 9000 Svítidlo pro vestavbu do podhledů. Vhodné pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

95 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 95 min. 50 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V MH-12 G12 70W 1m Ø160 IP20 IP44 0,77kg 9000 Svítidlo stropní, pevné OS bílá/zrcadlový reflektor 499, OS stříbrná/zrcadlový reflektor 519,- Ø160 IP 20 0,77kg 9000F Svítidlo stropní, pevné F OS-9000F7-10 bílá/matný reflektor 599, F OS-9000F7-72 stříbrná/matný reflektor 629,- NOVINKA

96 96 Série 65/79 Svítidlo pro vestavbu do podhledů. Vhodné pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

97 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 97 min min Materiál: korpus slitina hliníku límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Ø160 Ø166 Ø185 Ø180 Ø190 Ø215 ~230V 1m IP mm 2 Ø166 MH-7 0,92kg Rx7s 70W 6507 Svítidlo stropní, pevné OS bílá 539, OS stříbrná 549,- Ø166 MH-12 0,87kg G12 70W 6512 Svítidlo stropní, pevné OS bílá 539, OS stříbrná 549,- Ø190 MH-7 1,08kg Rx7s 150W 7907 Svítidlo stropní, pevné OS bílá 659, OS stříbrná 679,- Ø190 MH-12 1,02kg G12 150W 7912 Svítidlo stropní, pevné OS bílá 659, OS stříbrná 679,-

98 98 82/83/84 Série Svítidlo pro vestavbu do podhledů. Poloha reflektoru může být regulována. Vhodné pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

99 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 99 Materiál: límec/prstenec slitina hliníku reflektor slitina hliníku zrcadlový reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V 70W 1m IP 20 Ø200 MH-12 1,13kg G Svítidlo stropní, výklopné OS-820G70-10 bílá 659, OS-820G70-73 stříbrná 699,- Ø225 MH-12 1,36kg G12 2.5mm Svítidlo stropní, výklopné OS bílá 999, OS stříbrná 999,- Ø225 MH-7 1,47kg Rx7s 2.5mm Svítidlo stropní, výklopné OS černá 999, OS bílá 999, OS stříbrná 999,-

100 interiérové 1.2. Svítidla expoziční Materiál: límec/prstenec slitina hliníku reflektor slitina hliníku zrcadlový reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V 1m IP 20 Ø180 MH-12 1,05kg G12 70W 830 Svítidlo stropní, výklopné OS-830G70-10 bílá 639, OS-830G70-73 stříbrná 669,- Ø241 MH-7 1,32kg Rx7s 150W 8300 Svítidlo stropní, výklopné OS černá 999, OS bílá 999,-

101 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 101 Materiál: límec/prstenec slitina hliníku reflektor slitina hliníku zrcadlový reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V MH-12 G12 70W 1m IP 20 Ø190 0,98kg 840 Svítidlo stropní, výklopné OS bílá 689, OS stříbrná 729,- NOVINKA

102 102 Svítidlo AVENE Svítidlo pro vestavbu do podhledů. Poloha reflektoru může být regulována. Vhodné pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů.

103 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 103 Materiál: límec/prstenec slitina hliníku reflektor slitina hliníku zrcadlový reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V MH-7 Rx7s 70W 150W 1m IP mm 2 160x200 elipsa 1,22kg AVENE Svítidlo stropní, výklopné 0251 AVENE OS-AVNE00-10 bílá 999, AVENE OS-AVNE00-73 stříbrná 999,-

104 104 Série ALGO Svítidla určená pro vestavbu do podhledů. Mohou být základem pro tvorbu zajímavých, dekoračních světelných řešení. Vhodné pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů a také moderních bytů.

105 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 105 Materiál: límec/prstenec ocel 12V AR-111 G53 50W max. 0,5m IP mm 2 Ø127 0,23kg ALGO S Svítidlo stropní, pevné 0253 ALGO S OS-ALGS11-10 bílá 169, ALGO S OS-ALGS11-90 šedá 169,- Ø147 0,31kg ALGO R Svítidlo stropní, výklopné 0255 ALGO R OS-ALGR11-10 bílá 189, ALGO R OS-ALGR11-90 šedá 189,- Ø160 0,40kg ALGO DR Svítidlo stropní, výklopné 0257 ALGO DR OS-ALGDR1-10 bílá 199, ALGO DR OS-ALGDR1-90 šedá 199,-

106 106 Série AMADO Svítidla určená pro vestavbu do podhledů. Mohou být základem pro tvorbu zajímavých, dekoračních světelných řešení. Vhodné pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů a také moderních bytů.

107 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 107 Materiál: límec/prstenec slitina hliníku reflektor AMADO 100 hliník stínítko/difuzér AMADO 100 sklo 12V AR-111 G53 50W max. 0,5m IP mm 2 Ø174 0,77kg AMADO 100 Svítidlo stropní, pevné 0259 AMADO 100 OS-AMA bílá 519, AMADO 100 OS-AMA chrom sat. 599,- Ø174 0,57kg AMADO 200 Svítidlo stropní, výklopné 0261 AMADO 200 OS-AMA bílá 459, AMADO 200 OS-AMA chrom sat. 539,-

108 108 Série AXIO Svítidla určená pro vestavbu do podhledů. Mohou být základem pro tvorbu zajímavých, dekoračních světelných řešení. Vhodné pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů a také moderních bytů.

109 1. interiérové 1.2. Svítidla expoziční 109 Materiál: límec/prstenec ocel reflektor hliník stínítko/difuzér AXIO 10 sklo 12V MR-16 G5.3 50W max. 0,5m IP 20 2x0.75mm 2 Ø111 0,26kg AXIO 10 Svítidlo stropní, pevné 0263 AXIO 10 OS-AX bílá 139, AXIO 10 OS-AX chrom sat. 149,- Ø111 0,22kg AXIO 20 Svítidlo stropní, pevné 0265 AXIO 20 OS-AX bílá 129, AXIO 20 OS-AX chrom sat. 139,- Ø87 0,18kg AXIO 30 Svítidlo stropní, pevné 0267 AXIO 30 OS-AX bílá 99, AXIO 30 OS-AX chrom sat. 109,- Ø87 0,18kg AXIO 40 Svítidlo stropní, pevné 0269 AXIO 40 OS-AX bílá 99, AXIO 40 OS-AX chrom sat. 109,-

110 interiérové 1.2. Svítidla expoziční Materiál: límec/prstenec ocel reflektor hliník 12V MR-16 G5.3 50W max. 0,5m IP 20 2x0.75mm 2 Ø85 0,10kg AXIO 50 Svítidlo stropní, pevné 0271 AXIO 50 OS-AX bílá 99, AXIO 50 OS-AX chrom sat. 109,- Ø85 0,10kg AXIO 60 Svítidlo stropní, pevné 0273 AXIO 60 OS-AX bílá 99, AXIO 60 OS-AX chrom sat. 109,- Ø85 0,10kg AXIO 70 Svítidlo stropní, pevné 0275 AXIO 70 OS-AX bílá 99, AXIO 70 OS-AX chrom sat. 109,-

111

112 112 Série BLAX Svítidla určená pro vestavbu do podhledů. Mohou být základem pro tvorbu zajímavých, dekoračních světelných řešení. Vhodné pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů a také moderních bytů.

113 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 113 Materiál: límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V G-9 G9 50W max. 0,5m IP mm 2 Ø145 0,25kg BLAX 10 Svítidlo stropní, pevné 0277 BLAX 10 OS-BLAX10-10 bílá 179, BLAX 10 OS-BLAX10-60 mosaz 189, BLAX 10 OS-BLAX10-65 mosaz ant. 199, BLAX 10 OS-BLAX10-70 chrom 189, BLAX 10 OS-BLAX10-72 chrom sat. 199,- Ø145 0,48kg BLAX 20 Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem 0282 BLAX 20 OS-BLAX20-10 bílá 219, BLAX 20 OS-BLAX20-60 mosaz 239, BLAX 20 OS-BLAX20-65 mosaz ant. 249, BLAX 20 OS-BLAX20-70 chrom 239, BLAX 20 OS-BLAX20-72 chrom sat. 249,-

114 114 Svítidla BELLO, BELLA Svítidla určená pro vestavbu do podhledů. Mohou být základem pro tvorbu zajímavých, dekoračních světelných řešení. Vhodné pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů a také moderních bytů.

115 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 115 Materiál: límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo 12V JC G W max. 0,5m IP mm 2 Ø90 0,70kg BELLO Svítidlo stropní, pevné 0287 BELLO OS-BELL00-70 chrom 319,- Ø90 0,58kg BELLA Svítidlo stropní, pevné 0288 BELLA OS-BELLA0-70 chrom 299,-

116 116 Série FIBRO Svítidla určená pro vestavbu do podhledů. Mohou být základem pro tvorbu zajímavých, dekoračních světelných řešení. Vhodné pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií, výstav a jiných veřejných objektů a také moderních bytů.

117 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 117 Materiál: límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo 12V 50W max. 0,5m IP 20 2x0.75mm 2 Ø102 JC 0,49kg G6.35 FIBRO 10 Svítidlo stropní, pevné 0289 FIBRO 10 OS-FIB bílá 299, FIBRO 10 OS-FIB mosaz ant. 359, FIBRO 10 OS-FIB chrom 359, FIBRO 10 OS-FIB chrom sat. 359,- Ø102 MR-16 0,44kg G5.3 FIBRO 16 Svítidlo stropní, pevné 0293 FIBRO 16 OS-FIB bílá 259, FIBRO 16 OS-FIB mosaz ant. 299, FIBRO 16 OS-FIB chrom 299, FIBRO 16 OS-FIB chrom sat. 299,-

118 118 Série ERMA Svítidla určená pro přisazení ke stropu. Vhodná pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

119 1. interiérové 1.3. Svítidlo typu downlight 119 Materiál: korpus ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V IP 20 E27 2.5mm 2 3U Mini 11W max. 1,01kg ERMA 100 Svítidlo stropní, pevné 0297 ERMA 100 DN-ERM x max. 11W bílá 289, ERMA 100 DN-ERM x max. 11W chrom sat. 329,- NOVINKA 2U 15W max. 1,19kg ERMA 200 Svítidlo stropní, pevné 0299 ERMA 200 DN-ERM x max. 15W bílá 359, ERMA 200 DN-ERM x max. 15W chrom sat. 419,- NOVINKA

120 120 Svítidlo ARES Svítidla určená pro přisazení ke stropu. Vhodná pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

121 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 121 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Typ zážehu: indukční ~230V PLC/2P 26W IP mm 2 G24d 3,50kg ARES 226 Svítidlo stropní, pevné 0301 ARES 226 OS-AR x 26W stříbrná 1 429,-

122 122 Svítidlo ECHO Svítidla určená pro přisazení ke stropu. Vhodná pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

123 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 123 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Typ zážehu: indukční ~230V PLC/2P 18W IP 20 G24d 2.5mm 2 2,07kg ECHO 218 Svítidlo stropní, pevné 0302 ECHO 218 OS-ECH x 18W bílá 689, ECHO 218 OS-ECH x 18W stříbrná 699,-

124 124 Série R/T Svítidla určená pro přisazení ke stropu. Vhodná pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

125 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 125 Materiál: korpus ocel reflektor hliník 60W max. 0,5m ~230V IP 20 E27 2.5mm 2 0,34kg R-3500T Svítidlo stropní, pevné 0304 R-3500T OS-R3500T-10 bílá 159, R-3500T OS-R3500T-73 stříbrná 179,- 0,48kg R-4000T Svítidlo stropní, pevné 0306 R-4000T OS-R4000T-10 bílá 199, R-4000T OS-R4000T-73 stříbrná 238,- 0,72kg R-6000T Svítidlo stropní, pevné 0308 R-6000T OS-R6000T-10 bílá 279, R-6000T OS-R6000T-73 stříbrná 299,-

126 126 Série RITMO Svítidla určená pro přisazení ke stropu. Vhodná pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

127 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 127 Materiál: korpus ocel reflektor hliník 60W max. 0,5m ~230V IP 20 E27 2.5mm 2 0,48kg RITMO 35 Svítidlo stropní, pevné 0310 RITMO 35 OS-RITM35-10 bílá 199, RITMO 35 OS-RITM35-90 šedá 229,- 0,74kg RITMO 40 Svítidlo stropní, pevné 0312 RITMO 40 OS-RITM40-10 bílá 259, RITMO 40 OS-RITM40-90 šedá 289,- 0,86kg RITMO 60 Svítidlo stropní, pevné 0314 RITMO 60 OS-RITM60-10 bílá 359, RITMO 60 OS-RITM60-90 šedá 399,-

128 128 Série TEO Série modulových svítidel pro vestavbu do podhledů. Svítidla mohou být základem pro tvorbu zajímavých světelných řešení. Určená pro osvětlení interiérů obchodů, výloh, galerií a muzeí, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

129 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 129 Materiál: korpus ocel reflektor hliník max. 0,5m ~230V IP 20 E27 60W 2.5mm 2 TEO 10S 115x115 TEO 10L 145x145 0,52kg 0,69kg TEO 10S, TEO 10L Svítidlo stropní, pevné 0316 TEO 10S OS-TEO10S-73 1 x max. 60W stříbrná 179, TEO 10L OS-TEO10L-73 1 x max. 60W stříbrná 259,- TEO 20S 115x235 TEO 20L 145x305 1,02kg 1,33kg TEO 20S, TEO 20L Svítidlo stropní, pevné 0318 TEO 20S OS-TEO20S-73 2 x max. 60W stříbrná 399, TEO 20L OS-TEO20L-73 2 x max. 60W stříbrná 559,- TEO 30S 115x365 TEO 30L 145x465 1,33kg 2,00kg TEO 30S, TEO 30L Svítidlo stropní, pevné 0320 TEO 30S OS-TEO30S-73 3 x max. 60W stříbrná 599, TEO 30L OS-TEO30L-73 3 x max. 60W stříbrná 799,-

130 interiérové 1.3. Svítidla typu downlight Materiál: korpus ocel reflektor hliník max. 0,5m ~230V IP 20 E27 60W 2.5mm 2 TEO 40S 115x490 TEO 40L 145x620 1,77kg 2,70kg TEO 40S, TEO 40L Svítidlo stropní, pevné 0322 TEO 40S OS-TEO40S-73 4 x max. 60W stříbrná 799, TEO 40L OS-TEO40L-73 4 x max. 60W stříbrná 999,- TEO 44S 235x235 TEO 44L 305x305 1,73kg 2,33kg TEO 44S, TEO 44L Svítidlo stropní, pevné 0324 TEO 44S OS-TEO44S-73 4 x max. 60W stříbrná 799, TEO 44L OS-TEO44L-73 4 x max. 60W stříbrná 999,-

131 131

132 132 Série R Svítidla určená pro montáž do podhledů. Vhodná pro osvětlení obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

133 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 133 Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor hliník 60W max. 0,5m ~230V IP 20 E27 2.5mm 2 Ø102 0,26kg R-3500 Svítidlo stropní, pevné 0326 R-3500 OS-R bílá 89, R-3500 OS-R chrom 99, R-3500 OS-R chrom sat. 99,- Ø111 0,34kg R-4000 Svítidlo stropní, pevné 0329 R-4000 OS-R bílá 119, R-4000 OS-R chrom 129, R-4000 OS-R chrom sat. 129,- Ø150 0,43kg R-6000 Svítidlo stropní, pevné 0332 R-6000 OS-R bílá 179, R-6000 OS-R chrom 199, R-6000 OS-R chrom sat. 199,-

134 interiérové 1.3. Svítidla typu downlight Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V E27 60W max. 0,5m IP20 IP44 2.5mm 2 Ø100 0,53kg R-350NG Svítidlo stropní, pevné 0335 R-350NG OS-R350NG-10 bílá 229, R-350NG OS-R350NG-73 stříbrná 239,- Ø120 0,66kg R-400NG Svítidlo stropní, pevné 0337 R-400NG OS-R400NG-10 bílá 289, R-400NG OS-R400NG-73 stříbrná 299,- Ø150 0,63kg R-500NG Svítidlo stropní, pevné 0339 R-500NG OS-R500NG-10 bílá 349, R-500NG OS-R500NG-73 stříbrná 369,-

135 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 135 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V E27 60W max. 0,5m IP20 IP44 2.5mm 2 Ø170 0,71kg R-600NG Svítidlo stropní, pevné 0341 R-600NG OS-R600NG-10 bílá 389, R-600NG OS-R600NG-73 stříbrná 409,- Ø190 0,78kg R-700NG Svítidlo stropní, pevné 0343 R-700NG OS-R700NG-10 bílá 489, R-700NG OS-R700NG-73 stříbrná 499,- Ø215 0,89kg R-800NG Svítidlo stropní, pevné 0345 R-800NG OS-R800NG-10 bílá 569, R-800NG OS-R800NG-73 stříbrná 599,-

136 interiérové 1.3. Svítidla typu downlight Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliník reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Typ zážehu: indukční ~230V PLC/2P G24d IP20 IP44 2.5mm 2 Ø120 13W 0,76kg R-400PG Svítidlo stropní, pevné 0347 R-400PG OS-R400PG-10 bílá 429,- Ø150 18W 0,90kg R-500PG Svítidlo stropní, pevné 0348 R-500PG OS-R500PG-10 bílá 499,- NOVINKA NOVINKA Ø170 18W 1,00kg R-600PG Svítidlo stropní, pevné 0349 R-600PG OS-R600PG-10 bílá 539,- NOVINKA

137 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 137 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Typ zážehu: indukční ~230V PLC/2P G24d 26W IP20 IP44 2.5mm 2 Ø190 1,26kg R-700PG Svítidlo stropní, pevné 0350 R-700PG OS-R700PG-10 bílá 689,- NOVINKA Ø215 1,39kg R-800PG Svítidlo stropní, pevné 0351 R-800PG OS-R800PG-10 bílá 799,- NOVINKA

138 138 Svítidlo H-10 Svítidla určená pro montáž do podhledů. Vhodná pro osvětlení obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

139 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 139 Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor hliník ~230V PLC/2P G24d 26W IP mm 2 Ø265 1,59kg H-10 Svítidlo stropní, pevné 0352 H-10 DP-H x 26W bílá / zrcadlový refl. 779, H-10 DP-H x 26W stříbrná / zrcadlový refl. 799, H-10 DP-H x 26W bílá / matný refl. 779, H-10 DP-H x 26W stříbrná / matný refl. 799,-

140 140 Série H Svítidla určená pro montáž do podhledů. Vhodná pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

141 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 141 Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor hliník ~230V 2U IP 20 E27 2.5mm 2 Ø165 13W max. 0,53kg H-6000 Svítidlo stropní, pevné 0356 H-6000 OS-H x max. 13W bílá 159, H-6000 OS-H x max. 13W chrom sat. 179,- NOVINKA Ø185 18W max. 0,66kg H-7000 Svítidlo stropní, pevné 0358 H-7000 OS-H x max. 18W bílá 249, H-7000 OS-H x max. 18W chrom sat. 279,- NOVINKA Ø215 18W max. 0,76kg H-8000 Svítidlo stropní, pevné 0360 H-8000 OS-H x max. 18W bílá 339, H-8000 OS-H x max. 18W chrom sat. 379,- NOVINKA

142 interiérové 1.3. Svítidla typu downlight Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V IP20 2U E27 IP44 2.5mm 2 Ø165 13W max. 0,68kg H-6000G Svítidlo stropní, pevné 0362 H-6000G OS-H6000G-10 2 x max. 13W bílá 229, H-6000G OS-H6000G-72 2 x max. 13W chrom sat. 249,- NOVINKA Ø185 18W max. 0,91kg H-7000G Svítidlo stropní, pevné 0364 H-7000G OS-H7000G-10 2 x max. 18W bílá 319, H-7000G OS-H7000G-72 2 x max. 18W chrom sat. 359,- NOVINKA Ø215 18W max. 0,97kg H-8000G Svítidlo stropní, pevné 0366 H-8000G OS-H8000G-10 2 x max. 18W bílá 419, H-8000G OS-H8000G-72 2 x max. 18W chrom sat. 469,- NOVINKA

143 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 143 Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V 2U IP 20 E27 2.5mm 2 Ø165 13W max. 0,71kg H-6000S Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem 0368 H-6000S OS-H6000S-10 2 x max. 13W bílá 239, H-6000S OS-H6000S-72 2 x max. 13W chrom sat. 259,- NOVINKA Ø185 18W max. 0,93kg H-7000S Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem 0370 H-7000S OS-H7000S-10 2 x max. 18W bílá 339, H-7000S OS-H7000S-72 2 x max. 18W chrom sat NOVINKA Ø215 18W max. 0,99kg H-8000S Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem 0372 H-8000S OS-H8000S-10 2 x max. 18W bílá 439, H-8000S OS-H8000S-72 2 x max. 18W chrom sat. 479,- NOVINKA

144 interiérové 1.3. Svítidla typu downlight Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor hliník ~230V 2U E27 IP mm 2 Ø165 13W max. 0,62kg H-6000C Svítidlo stropní, pevné 0374 H-6000C OS-H6000C-10 2 x max. 13W bílá 309, H-6000C OS-H6000C-72 2 x max. 13W chrom sat. 339,- Ø185 18W max. 0,70kg H-7000C Svítidlo stropní, pevné 0376 H-7000C OS-H7000C-10 2 x max. 18W bílá 369, H-7000C OS-H7000C-72 2 x max. 18W chrom sat. 409,- NOVINKA NOVINKA Ø215 18W max. 0,83kg H-8000C Svítidlo stropní, pevné 0378 H-8000C OS-H8000C-10 2 x max. 18W bílá 459, H-8000C OS-H8000C-72 2 x max. 18W chrom sat. 499,- NOVINKA

145 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 145 Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor hliník ~230V 2U IP 20 E27 2.5mm 2 Ø165 13W max. 0,64kg H-6000F Svítidlo stropní, pevné 0380 H-6000F OS-H6000F-10 2 x max. 13W bílá 319, H-6000F OS-H6000F-72 2 x max. 13W chrom sat. 349,- NOVINKA Ø185 18W max. 0,72kg H-7000F Svítidlo stropní, pevné 0382 H-7000F OS-H7000F-10 2 x max. 18W bílá 399, H-7000F OS-H7000F-72 2 x max. 18W chrom sat. 429,- NOVINKA Ø215 18W max. 0,85kg H-8000F Svítidlo stropní, pevné 0384 H-8000F OS-H8000F-10 2 x max. 18W bílá 479, H-8000F OS-H8000F-72 2 x max. 18W chrom sat. 529,- NOVINKA

146 146 Série ENZO Svítidla určená pro montáž do podhledů. Vhodná pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

147 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 147 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér ENZO 200, ENZO 226 sklo 250x250 ~230V 2.5mm 2 E27 1,75kg IP20 IP44 ENZO 200 Svítidlo stropní, pevné 0386 ENZO 200 OS-EN x max. 18W (30W) bílá 769,- 2U 18W max ENZO 200 OS-EN x max. 18W (30W) stříbrná 799,- 3U 30W max. 250x250 ~230V 26W PLC/2P IP20 IP44 G24d ENZO 226 Svítidlo stropní, pevné 0388 ENZO 226 OS-EN x 26W bílá 769,- 1,64kg 0389 ENZO 226 OS-EN x 26W stříbrná 799,- 250x250 ~230V 2.5mm 2 E27 1,30kg IP 20 ENZO 200C Svítidlo stropní, pevné 0390 ENZO 200C OS-EN200C-10 2 x max. 18W (30W) bílá 769,- 2U 18W max ENZO 200C OS-EN200C-73 2 x max. 18W (30W) stříbrná 799,- 3U 30W max. 250x250 ~230V 26W PLC/2P IP 20 1,21kg G24d ENZO 226C Svítidlo stropní, pevné 0392 ENZO 226C OS-EN226C-10 2 x 26W bílá 769, ENZO 226C OS-EN226C-73 2 x 26W stříbrná 799,-

148 148 Série VISIN Série modulových svítidel pro vestavbu do podhledů. Svítidla mohou být základem pro tvorbu zajímavých světelných řešení. Určená pro osvětlení obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

149 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 149 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V PLC/2P G24d 26W IP x205 2,20kg VISIN 226 Svítidlo stropní, pevné 0394 VISIN 226 OS-VIS x 26W bílá 1 199,- 380x205 3,40kg VISIN 426 Svítidlo stropní, pevné 0395 VISIN 426 OS-VIS x 26W bílá 1 999,- 550x205 4,53kg VISIN 626 Svítidlo stropní, pevné 0396 VISIN 626 OS-VIS x 26W bílá 2 899,-

150 150 Série QUAD Svítidla určená pro montáž do podhledů. Vhodná pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

151 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 151 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo IP x205 ~230V 26W 1,00kg PLC/2P G24d QUAD Svítidlo stropní, pevné 0397 QUAD OS-QUAD x 26W bílá 499, QUAD OS-QUAD x 26W chrom 559, QUAD OS-QUAD x 26W chrom sat. 559,- 205x205 ~230V 2U 3U E27 18W max. 26W max. 2.5mm 2 QUAD E Svítidlo stropní, pevné 0400 QUAD E OS-QUADE x max. 18W (26W) bílá 499, QUAD E OS-QUADE x max. 18W (26W) chrom 559, QUAD E OS-QUADE x max. 18W (26W) chrom sat. 559,- 1,15kg

152 interiérové 1.3. Svítidla typu downlight Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Typ zážehu: indukční IP mm 2 165x165 ~230V 13W PLC/2P G24d 1,82kg QUAD 13D Svítidlo stropní, pevné 0403 QUAD 13D OS-QU13D x 13W bílá 699, QUAD 13D OS-QU13D x 13W chrom 769, QUAD 13D OS-QU13D x 13W chrom sat. 769,- 207x207 ~230V 18W PLC/2P G24d 2,41kg QUAD 18D Svítidlo stropní, pevné 0406 QUAD 18D OS-QU18D x 18W bílá 759, QUAD 18D OS-QU18D x 18W chrom 899, QUAD 18D OS-QU18D x 18W chrom sat. 899,- 207x207 ~230V 26W PLC/2P G24d 2,68kg QUAD 26D Svítidlo stropní, pevné 0409 QUAD 26D OS-QU26D x 26W bílá 859, QUAD 26D OS-QU26D x 26W chrom 999, QUAD 26D OS-QU26D x 26W chrom sat. 999,-

153

154 154 Série 70 Svítidla určená pro montáž do podhledů. Vhodná pro osvětlení obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, galerií a muzeí, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

155 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 155 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo IP x205 ~230V 26W PLC/2P 1,91kg G24d 7000 Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem OS x 26W bílá 879,- 210x210 ~230V 26W PLC/2P 1,63kg G24d 7000A Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem A OS-7000A x 26W bílá 499,- 165x165 ~230V 13W PLC/2P 1,25kg G24d 700S Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem S OS-700S x 13W bílá 399,-

156 interiérové 1.3. Svítidla typu downlight Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo IP x210 ~230V E27 2U 18W max. 2.5mm Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem OS x max. 18W (26W) bílá 439,- 3U 26W max. 1,71kg 165x165 ~230V 15W max. 2U 2.5mm 2 E27 1,35kg 701S Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem S OS-701S x max. 15W bílá 359,- 210x210 ~230V 150W MH-7 1m Rx7s 7002 Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem OS x 150W bílá 479,- 1,60kg 165x165 ~230V 70W MH-7 1m 1,15kg Rx7s 702S Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem S OS-702S x 70W bílá 399,-

157 157

158 158 Série 8016 Svítidla určená pro montáž do podhledů. Vhodná pro osvětlení obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, galerií a muzeí, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

159 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 159 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Typ zážehu: 8016 indukční IP 20 Ø215 ~230V 18W PLC/2P 2,51kg G24d 8016 Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem OS x 18W bílá 959, OS x 26W bílá 999,- 26W 3,00kg Ø215 ~230V 2U E27 18W max. 2.5mm E Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem E OS-8016E x max. 18W (26W) bílá 419,- 3U 26W max. 1,17kg Ø215 ~230V 150W MH-7 1m Rx7s 8016X Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem X OS-8016X x 150W bílá 419,- 1,01kg

160 interiérové 1.3. Svítidla typu downlight Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Typ zážehu: 8016PE elektronický; 8016PM indukční IP 20 Ø215 ~230V 26W PLC/2P G24d 8016P Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem P OS-8016P x 26W bílá 439,- 1,25kg NOVINKA Ø215 ~230V 18W PLC/4P 2.5mm 2 1,39kg G24q 8016PE Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem PE OS-816PE x 18W bílá 839, PE OS-816PE x 26W bílá 979,- 26W 1,78kg NOVINKA NOVINKA Ø215 ~230V 18W 26W PLC/2P 2.5mm 2 1,76kg 2,54kg G24d 8016PM Svítidlo stropní, pevné, s ozdobným sklem PM OS-816PM x 18W bílá 619, PM OS-816PM x 26W bílá 819,-

161 161

162 162 Série 8018 Svítidla určená pro montáž do podhledů. Vhodná pro osvětlení obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, galerií a muzeí, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

163 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 163 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Typ zážehu: 8018 indukční IP 20 Ø215 ~230V 18W PLC/2P 2,18kg G24d 8018 Svítidlo stropní, pevné OS x 18W bílá 979, OS x 26W bílá 999,- 26W 2,65kg Ø215 ~230V 2U 3U E27 18W max. 26W max. 2.5mm E Svítidlo stropní, pevné E OS-8018E x max. 18W (26W) bílá 299, E OS-8018E x max. 18W (26W) chrom sat. 399,- 0,89kg Ø215 ~230V 150W MH-7 1m 0,68kg Rx7s 8018X Svítidlo stropní, pevné X OS-8018X x 150W bílá 359, X OS-8018X x 150W chrom sat. 399,-

164 interiérové 1.3. Svítidla typu downlight Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Typ zážehu: 8016PE elektronický; 8016PM indukční IP 20 Ø215 ~230V 26W PLC/2P G24d 8018P Svítidlo stropní, pevné P OS-8018P x 26W bílá 359,- 0,89kg Ø215 ~230V 18W PLC/4P 2.5mm 2 1,30kg G24q 8018PE Svítidlo stropní, pevné PE OS-818PE x 18W bílá 789, PE OS-818PE x 26W bílá 889,- 26W 1,73kg NOVINKA NOVINKA Ø215 ~230V 18W PLC/2P 2.5mm 2 1,70kg G24d 8018PM Svítidlo stropní, pevné PM OS-818PM x 18W bílá 569, PM OS-818PM x 26W bílá 739,- 26W 2,50kg NOVINKA

165 165

166 166 Série 62/72/82 Svítidla určená pro montáž do podhledů. Vhodná pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

167 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 167 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Typ zážehu: indukční ~230V PLC/2P G24d IP mm 2 Ø175 13W 18W 1,52kg 6213S 1,52kg 6218S 6213S, 6218S Svítidlo stropní, pevné S OS-6213S x 13W bílá 649, S OS-6218S x 18W bílá 649,- Ø190 18W 26W 1,86kg 7218S 1,86kg 7226S 7218S, 7226S Svítidlo stropní, pevné S OS-7218S x 18W bílá 769, S OS-7226S x 26W bílá 899,- Ø215 26W 2,29kg 8226S Svítidlo stropní, pevné S OS-8226S x 26W bílá 949,-

168 interiérové 1.3. Svítidla typu downlight Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Typ zážehu: indukční ~230V PLC/2P G24d IP20 IP44 2.5mm 2 Ø175 13W 18W 1,52kg 6213G 1,53kg 6218G 6213G, 6218G Svítidlo stropní, pevné G OS-6213G x 13W bílá 479, G OS-6218G x 18W bílá 479,- Ø190 18W 26W 1,86kg 7218G 2,03kg 7226G 7218G, 7226G Svítidlo stropní, pevné G OS-7218G x 18W bílá 569, G OS-7226G x 26W bílá 679,- Ø215 26W 2,25kg 8226G Svítidlo stropní, pevné G OS-8226G x 26W bílá 759,-

169 169

170 170 Série 80 Svítidla určená pro montáž do podhledů. Vhodná pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

171 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 171 Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor hliník Typ zážehu: indukční ~230V PLC/2P G24d IP mm 2 Ø175 13W 18W 1,29kg ,29kg 8032A 8032, 8032A Svítidlo stropní, pevné OS x 13W bílá 399, A OS-8032A x 18W bílá 409,- Ø190 18W 26W 1,59kg ,88kg 8034A 8034, 8034A Svítidlo stropní, pevné OS x 18W bílá 499, A OS-8034A x 26W bílá 599,- Ø215 18W 26W 1,65kg ,04kg 8036A 8036, 8036A Svítidlo stropní, pevné OS x 18W bílá 539, A OS-8036A x 26W bílá 659,-

172 interiérové 1.3. Svítidla typu downlight Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor hliník Typ zážehu: elektronický ~230V PLC/4P G24q IP mm 2 Ø175 13W 18W 1,06kg 1,06kg 8032E Svítidlo stropní, pevné E DB-8032E x 13W bílá 699, E DB-8032E x 18W bílá 699,- Ø190 18W 26W 1,32kg 1,32kg 8034E Svítidlo stropní, pevné E DB-8034E x 18W bílá 799, E DB-8034E x 26W bílá 849,- Ø215 18W 26W 1,47kg 1,47kg 8036E Svítidlo stropní, pevné E DB-8036E x 18W bílá 859, E DB-8036E x 26W bílá 899,-

173 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 173 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Typ zážehu: elektronický ~230V PLC/4P G24q IP20 IP44 2.5mm 2 Ø175 13W 18W 1,28kg 1,28kg 8032XE Svítidlo stropní, pevné XE DB-8X32E x 13W bílá/stínítko čiré 869, XE DB-8X32E x 13W bílá/stínítko mat. 869, XE DB-8X32E x 13W stříbrná/stínítko čiré 879, XE DB-8X32E x 18W bílá/stínítko čiré 869, XE DB-8X32E x 18W stříbrná/stínítko čiré 879,- NOVINKA Ø190 18W 26W 1,58kg 1,58kg 8034XE Svítidlo stropní, pevné XE DB-8X34E x 18W bílá/stínítko čiré 999, XE DB-8X34E x 18W stříbrná/stínítko čiré 1 049, XE DB-8X34E x 26W bílá/stínítko čiré 1 059, XE DB-8X34E x 26W stříbrná/stínítko čiré 1 089,- Ø215 18W 26W 1,74kg 1,74kg 8036XE Svítidlo stropní, pevné XE DB-8X36E x 18W bílá/stínítko čiré 1 129, XE DB-8X36E x 18W stříbrná/stínítko čiré 1 159, XE DB-8X36E x 26W bílá/stínítko čiré 1 159, XE DB-8X36E x 26W stříbrná/stínítko čiré 1 189,-

174 interiérové 1.3. Svítidla typu downlight Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor hliník Typ zážehu: indukční ~230V PLC/2P G24d IP mm 2 Ø165 18W 1,30kg 8032C Svítidlo stropní, pevné C OS-8032C x 18W bílá 529,- Ø190 18W 26W 1,61kg 1,89kg 8034C Svítidlo stropní, pevné C OS-8034C x 18W bílá 639, C OS-8034C x 26W bílá 749,- Ø215 26W 1,95kg 8036C Svítidlo stropní, pevné C OS-8036C x 26W bílá 819,-

175 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 175 Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor hliník Typ zážehu: indukční ~230V PLC/2P G24d IP mm 2 Ø165 18W 1,31kg 8032F Svítidlo stropní, pevné F OS-8032F x 18W bílá 549,- Ø190 18W 26W 1,65kg 1,86kg 8034F Svítidlo stropní, pevné F OS-8034F x 18W bílá 669, F OS-8034F x 26W bílá 779,- Ø215 26W 2,00kg 8036F Svítidlo stropní, pevné F OS-8036F x 26W bílá 839,-

176 176 Série MEZZI Svítidla určená pro montáž do podhledů. Vhodná pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů, a také obchodů a jiných veřejných objektů.

177 1. interiérové 1.3. Svítidla typu downlight 177 Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Typ zážehu: elektronický ~230V PLC/4P G24q IP20 IP44 2.5mm 2 Ø180 13W 1,57kg MEZZI 213E Svítidlo stropní, pevné 0482 MEZZI 213E OS-ME213E-10 2 x 13W bílá 859, MEZZI 213E OS-ME213E-72 2 x 13W chrom sat. 899,- Ø215 18W 1,67kg MEZZI 218E Svítidlo stropní, pevné 0484 MEZZI 218E OS-ME218E-10 2 x 18W bílá 969, MEZZI 218E OS-ME218E-72 2 x 18W chrom sat. 999,- Ø215 26W 1,68kg MEZZI 226E Svítidlo stropní, pevné 0486 MEZZI 226E OS-ME226E-10 2 x 26W bílá 1 019, MEZZI 226E OS-ME226E-72 2 x 26W chrom sat ,-

178 178 Série OPTIMA Rastr parabolického tvaru s příčkami plochými, rýhovanými: Rastr parabolického tvaru s příčkami ve tvaru V: Svítidla s rastrovou optikou určená pro montáž ke stropu. Ideální pro osvětlení veřejných prostor: konferenční a přednáškové sály, kanceláře, banky, úřady, hotely, galerie, obchodní prostory, recepční haly, chodby atd.

179 N 1. interiérové 1.4. Svítidla modulová s rastrovou optikou 179 Materiál: korpus ocel reflektor hliník Koeficient pasivní síly: OPTIMA 104/104L/104V/104VL/104A/604/604V cosφ 0,85 Typ zážehu: OPTIMA 104/104L/104V/104VL/104A/604/604V indukční OPTIMA 104E/104VE/604E/604VE elektronický Výkon světelného zdroje (nouzový režim): OPTIMA 104A 1 x 18W Typ akumulátoru: OPTIMA 104A NiCd Kapacita a napětí akumulátoru: OPTIMA 104A 3,6V; 1h - 1,5Ah; 2h - 2,5Ah; 3h - 4Ah Doba nouzového svícení: 1h/2h/3h Režim práce: OPTIMA 104A nouzově-síťový ~230V 2.5mm 2 T8 18W IP 20 G13 OPTIMA 104/104E/104L/104V/ 104VE/104VL/104A OPTIMA 604/604E/604V/604VE OPTIMA 104/104L/104V/104VL: 3,93kg OPTIMA 104E/104VE: 2,83kg OPTIMA 104/104E/104L/104V/104VE/104VL Svítidlo stropní, rastrové, pevné Rastr/Příčka 0488 OPTIMA 104 OR-OPT x 18W bílá parabolický/ploché, rýhované 799, OPTIMA 104E OR-OP14E x 18W bílá parabolický/ploché, rýhované 1 359, OPTIMA 104L OR-OPT x 18W bílá parabolický/ploché, rýhované 779, OPTIMA 104V OR-OP104V-18 4 x 18W bílá parabolický/ve tvaru V 839, OPTIMA 104VE OR-OP14VE-18 4 x 18W bílá parabolický/ve tvaru V 1 399, OPTIMA 104VL OR-OP104V-55 4 x 18W bílá parabolický/ve tvaru V 789,- N 1h 4,16kg 2h 4,26kg 3h 4,50kg OPTIMA 104A Svítidlo stropní, rastrové, pevné, nouzové Rastr/Příčka Doba svícení 0494 OPTIMA 104A OA-OP104A-01 4 x 18W bílá parabolický/ploché, rýhované 1h 2 059, OPTIMA 104A OA-OP104A-02 4 x 18W bílá parabolický/ploché, rýhované 2h 2 169, OPTIMA 104A OA-OP104A-03 4 x 18W bílá parabolický/ploché, rýhované 3h 2 289,- OPTIMA 604/604V: 4,20kg OPTIMA 604E/604VE: OPTIMA 604/604E/604V/604VE Svítidlo stropní, rastrové, pevné Rastr/Příčka 0497 OPTIMA 604 OR-OP x 18W bílá parabolický/ploché, rýhované 899, OPTIMA 604E OR-OP64E x 18W bílá parabolický/ploché, rýhované 1 499, OPTIMA 604V OR-OP64V x 18W bílá parabolický/ve tvaru V 959, OPTIMA 604VE OR-OP64VE-18 4 x 18W bílá parabolický/ve tvaru V 1 549,- 2,90kg UM-1 Montážní držák art. Model Kód Popis 0501 UM-1 VM-UM pozinkovaný 7,- Speciální otvory na boku svítidla umožňují montáž do sádrokartonových podhledů pomocí držáků UM-1.

180 interiérové 1.4. Svítidla modulová s rastrovou optikou Materiál: korpus ocel reflektor hliník Koeficient pasivní síly: O P T I M A / L / 2 0 4V/ 2 0 4V L / A / 3 02 / 3 02 L / 3 02V/ 3 02V L / 3 02 A cosφ 0,85 Typ zážehu: OPTIMA 204/204L/204V/204VL/204A/ 302/302L/302V/302VL/302A/ indukční OPTIMA 204E/204VE/302E/302VE elektronický Výkon světelného zdroje (nouzový režim): OPTIMA 204A 1 x 18W; OPTIMA 302A 1 x 36W Typ akumulátoru: OPTIMA 204A; OPTIMA 302A NiCd Kapacita a napětí akumulátoru: OPTIMA 204A 3,6V; 1h - 1,5Ah; 2h - 2,5Ah; 3h - 4Ah OPTIMA 302A 4,8V; 1h - 1,5Ah; 2h - 2,5Ah; 3h - 4Ah Doba nouzového svícení: 1h/2h/3h Režim práce: OPTIMA 204A/302A nouzově-síťový ~230V 2.5mm 2 T8 G13 IP 20 OPTIMA 204/204E/204L/204V/204VE/ 204VL/204A OPTIMA 302/302E/302L/302V/302VE/302VL/302A OPTIMA 204/204L/204V/204VL: 18W 4,30kg OPTIMA 204E/204VE: 18W 3,08kg OPTIMA 204/204E/204L/204V/204VE/204VL Svítidlo stropní, rastrové, pevné Rastr/Příčka 0502 OPTIMA 204 OR-OPT x 18W bílá parabolický/ploché, rýhované 899, OPTIMA 204E OR-OP24E x 18W bílá parabolický/ploché, rýhované 1 459, OPTIMA 204L OR-OPT x 18W bílá parabolický/ploché, rýhované 879, OPTIMA 204V OR-OP204V-18 4 x 18W bílá parabolický/ve tvaru V 949, OPTIMA 204VE OR-OP24VE-18 4 x 18W bílá parabolický/ve tvaru V 1 499, OPTIMA 204VL OR-OP204V-55 4 x 18W bílá parabolický/ve tvaru V 889,- N N 18W 1h 4,49kg 2h 4,53kg 3h 4,71kg OPTIMA 204A Svítidlo stropní, rastrové, pevné, nouzové Rastr/Příčka Doba svícení 0508 OPTIMA 204A OA-OP204A-01 4 x 18W bílá parabolický/ploché, rýhované 1h 2 059, OPTIMA 204A OA-OP204A-02 4 x 18W bílá parabolický/ploché, rýhované 2h 2 169, OPTIMA 204A OA-OP204A-03 4 x 18W bílá parabolický/ploché, rýhované 3h 2 289,- OPTIMA 302/302L/302V/302VL: 36W 4,43kg OPTIMA 302E/302VE: 36W 3,10kg OPTIMA 302/302E/302L/302V/302VE/302VL Svítidlo stropní, rastrové, pevné Rastr/Příčka 0511 OPTIMA 302 OR-OPT x 36W bílá parabolický/ploché, rýhované 789, OPTIMA 302E OR-OP32E x 36W bílá parabolický/ploché, rýhované 1 259, OPTIMA 302L OR-OPT x 36W bílá parabolický/ploché, rýhované 769, OPTIMA 302V OR-OP302V-36 2 x 36W bílá parabolický/ve tvaru V 819, OPTIMA 302VE OR-OP32VE-36 2 x 36W bílá parabolický/ve tvaru V 1 299, OPTIMA 302VL OR-OP302V-55 2 x 36W bílá parabolický/ve tvaru V 779,- N N 36W 1h 4,63kg 2h 4,90kg 3h 5,03kg OPTIMA 302A Svítidlo stropní, rastrové, pevné, nouzové Rastr/Příčka Doba svícení 0517 OPTIMA 302A OA-OP302A-01 2 x 36W bílá parabolický/ploché, rýhované 1h 2 189, OPTIMA 302A OA-OP302A-02 2 x 36W bílá parabolický/ploché, rýhované 2h 2 309, OPTIMA 302A OA-OP302A-03 2 x 36W bílá parabolický/ploché, rýhované 3h 2 419,-

181

182 182 Série OPELLA Svítidla s rastrovou optikou určená pro montáž do podhledů. Ideální pro osvětlení veřejných prostor: konferenčních a přednáškových sálů, kanceláří, bank, úřadů, hotelů, galerií, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb atd.

183 1. interiérová 1.4. Svítidla modulová s rastrovou optikou 183 Materiál: korpus ocel reflektor hliník stínítko/difuzér slitina hliníku Typ zážehu: elektronický T5 G5 14W IP mm2 OPELLA 314/314D Svítidlo stropní, rastrové, pevné art. Model Kód Výkon Barva Reflektor/Příčky 0520 OPELLA 314 OR-OPE x 14W bílá parabolický/ploché, rýhované 1 159, OPELLA 314D OR-OP314D-10 3 x 14W bílá parabolický/ploché, rýhované 1 799,- 2,84kg - OPELLA 314 3,24kg - OPELLA 314D OPELLA 414/414D Svítidlo stropní, rastrové, pevné art. Model Kód Výkon Barva Reflektor/Příčky 0522 OPELLA 414 OR-OPE x 14W bílá parabolický/ploché, rýhované 1 449, OPELLA 414D OR-OP414D-10 4 x 14W bílá parabolický/ploché, rýhované 1 959,- 3,00kg - OPELLA 414 3,56kg - OPELLA 414D UM-2 Montážní držák art Model Kód Popis UM-2 VM-UM pozinkovaný 6,- Speciální otvory na boku svítidla umožňují montáž do sádrokartonových podhledů pomocí držáků UM-2. ~230V

184 184 Série ORVENA Svítidla s rozptylujícím stínítkem určená pro montáž do podhledů. Ideální pro osvětlení veřejných prostor: konferenčních a přednáškových sálů, kanceláří, bank, úřadů, hotelů, galerií, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb atd.

185 1. interiérové 1.4. Svítidla modulová s rozptylujícím stínítkem 185 Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér umělá hmota Koeficient pasivní síly: ORVENA 418/418D cosφ 0,85 Typ zážehu: ORVENA 418/418D indukční ORVENA 418E/418DE elektronický IP20 ~230V T8 18W G13 IP44 2.5mm 2 ORVENA 418, ORVENA 418E ORVENA 418D, ORVENA 418DE 4,29kg - ORVENA 418 3,24kg - ORVENA 418E 4,30kg - ORVENA 418D 3,47kg - ORVENA 418DE ORVENA 418/418E/418D/418DE Svítidlo stropní, se stínítkem, pevné 0525 ORVENA 418 OR-ORV x 18W bílá 999, ORVENA 418E OR-OR48E x 18W bílá 1 599, ORVENA 418D OR-OR48D x 18W bílá 999, ORVENA 418DE OR-OR48DE-10 4 x 18W bílá 1 659,- UM-1 Montážní držák art. Model Kód Popis 0501 UM-1 VM-UM pozinkovaný 7,- Speciální otvory na boku svítidla umožňují montáž do sádrokartonových podhledů pomocí držáků UM-1.

186 186 Série PILO Svítidla určená pro přisazení ke stropu. Ideální pro osvětlení veřejných prostor: konferenčních a přednáškových sálů, kanceláří, bank, úřadů, hotelů, galerií, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb atd.

187 1. interiérové 1.5. Svítidla universální 187 Materiál: korpus ocel reflektor hliník stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: indukční ~230V 2.5mm 2 T8 G13 IP 20 18W 36W 2,22kg 2,92kg PILO 100, PILO 200 Svítidlo stropní, pevné 0529 PILO 100 OS-P x 18W bílá 559, PILO 100 OS-P x 18W stříbrná 599, PILO 200 OS-P x 36W bílá 659, PILO 200 OS-P x 36W stříbrná 699,- 18W 36W 1,95kg 2,85kg PILO 100G, PILO 200G Svítidlo stropní, pevné 0533 PILO 100G OS-P100G x 18W bílá 559, PILO 100G OS-P100G x 18W stříbrná 599, PILO 200G OS-P200G x 36W bílá 659, PILO 200G OS-P200G x 36W stříbrná 699,-

188 188 Série EVO Závěsná svítidla vyrobená z hliníkového profilu, ve kterém jsou světelné zdroje chráněny matným stínítkem z umělé hmoty nebo rastrem. Svítidla jsou montována pomocí speciálních regulovatelných lankových závěsů. Určená pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů a jiných veřejných prostor.

189 1. interiérové 1.6. Svítidla závěsná 189 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér EVO 114/121/128/214/221/228 umělá hmota rastr EVO 114G/121G/128G/214G/221G/228G hliník Typ zážehu: elektronický Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 6400K ~230V 2.5mm 2 T5 G5 IP 20 14W 21W 28W 1,60kg 2,00kg 2,50kg EVO 114/121/128 Svítidlo stropní, závěsné 0537 EVO 114 OB-EV x 14W stříbrná 2 829, EVO 121 OB-EV x 21W stříbrná 2 979, EVO 128 OB-EV x 28W stříbrná 3 199,- 14W 21W 28W 1,70kg 2,00kg 2,50kg EVO 114G/121G/128G Svítidlo stropní, závěsné 0540 EVO 114G OB-EV114G-73 1 x 14W stříbrná 2 899, EVO 121G OB-EV121G-73 1 x 21W stříbrná 3 069, EVO 128G OB-EV128G-73 1 x 28W stříbrná 3 289,- 14W 21W 28W 2,07kg 2,50kg 3,35kg EVO 214/221/228 Svítidlo stropní, závěsné 0543 EVO 214 OB-EV x 14W stříbrná 3 519, EVO 221 OB-EV x 21W stříbrná 3 779, EVO 228 OB-EV x 28W stříbrná 4 099,- 14W 21W 28W 2,08kg 2,50kg 3,48kg EVO 214G/221G/228G Svítidlo stropní, závěsné 0546 EVO 214G OB-EV214G-73 2 x 14W stříbrná 3 609, EVO 221G OB-EV221G-73 2 x 21W stříbrná 3 879, EVO 228G OB-EV228G-73 2 x 28W stříbrná 4 239,-

190 190 Série CAVO Závěsná svítidla vyrobená z hliníkového profilu, ve kterém jsou světelné zdroje chráněny matným stínítkem z umělé hmoty nebo rastrem. Svítidla jsou montována pomocí speciálních regulovatelných lankových závěsů. Určená pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů a jiných veřejných prostor.

191 1. interiérová 1.6. Svítidla závěsná 191 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér CAVO 114/121/128/214/221/228 umělá hmota rastr CAVO 114G/121G/128G/214G/221G/228G hliník Typ zážehu: elektronický Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 6400K ~230V T5 G5 IP mm 2 14W 21W 28W 2,00kg 2,50kg 3,12kg CAVO 114/121/128 Svítidlo stropní, závěsné 0549 CAVO 114 OB-CV x 14W stříbrná 2 899, CAVO 121 OB-CV x 21W stříbrná 3 069, CAVO 128 OB-CV x 28W stříbrná 3 299,- 14W 21W 28W 2,19kg 2,50kg 3,17kg CAVO 114G/121G/128G Svítidlo stropní, závěsné 0552 CAVO 114G OB-CV114G-73 1 x 14W stříbrná 2 969, CAVO 121G OB-CV121G-73 1 x 21W stříbrná 3 159, CAVO 128G OB-CV128G-73 1 x 28W stříbrná 3 389,- 14W 21W 28W 2,62kg 3,00kg 4,15kg CAVO 214/221/228 Svítidlo stropní, závěsné 0555 CAVO 214 OB-CV x 14W stříbrná 3 579, CAVO 221 OB-CV x 21W stříbrná 3 859, CAVO 228 OB-CV x 28W stříbrná 4 199,- 14W 21W 28W 2,68kg 3,00kg 4,17kg CAVO 214G/221G/228G Svítidlo stropní, závěsné 0558 CAVO 214G OB-CV214G-73 2 x 14W stříbrná 3 679, CAVO 221G OB-CV221G-73 2 x 21W stříbrná 3 959, CAVO 228G OB-CV228G-73 2 x 28W stříbrná 4 339,-

192 192 Série RALO Závěsná svítidla vyrobená z hliníkového profilu, ve kterém jsou světelné zdroje chráněny matným stínítkem z umělé hmoty nebo rastrem. Svítidla jsou montována pomocí speciálních regulovatelných lankových závěsů. Určená pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů a jiných veřejných prostor.

193 1. interiérové 1.6. Svítidla závěsná 193 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér RALO 221/228 umělá hmota rastr RALO 221G/228G hliník Typ zážehu: elektronický Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 6400K ~230V 2.5mm 2 T5 G5 IP 20 21W 28W 2,90kg 4,00kg RALO 221/228 Svítidlo stropní, závěsné 0561 RALO 221 OB-RL x 21W stříbrná 3 859, RALO 228 OB-RL x 28W stříbrná 4 199,- 21W 28W 3,03kg 4,19kg RALO 221G/228G Svítidlo stropní, závěsné 0563 RALO 221G OB-RL221G-73 2 x 21W stříbrná 3 959, RALO 228G OB-RL228G-73 2 x 28W stříbrná 4 339,-

194 194 Série JAVA Závěsná svítidla vyrobená z hliníkového profilu, ve kterém jsou světelné zdroje chráněny matným stínítkem z umělé hmoty. Svítidla jsou montována pomocí speciálních regulovatelných lankových závěsů. Určená pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů a jiných veřejných prostor.

195 1. interiérové 1.6. Svítidla závěsná 195 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér umělá hmota reflektor hliník Typ zážehu: elektronický Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 6400K ~230V 2.5mm 2 T5 G5 IP 20 21W 28W 1,90kg 2,38kg JAVA 121/128 Svítidlo stropní, závěsné 0565 JAVA 121 OB-JV x 21W stříbrná 2 989, JAVA 128 OB-JV x 28W stříbrná 3 199,-

196 196 Série DALIA Závěsná svítidla vyrobená z hliníkového profilu, ve kterém jsou světelné zdroje chráněny matným stínítkem z umělé hmoty nebo rastrem. Svítidla jsou montována pomocí speciálních regulovatelných lankových závěsů. Určená pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů a jiných veřejných prostor.

197 1. interiérové 1.6. Svítidla závěsná 197 Materiál: korpus slitina hliníku, umělá hmota stínítko/difuzér DALIA 136 umělá hmota rastr DALIA 136G umělá hmota Typ zážehu: indukční ~230V 2.5mm 2 T8 36W IP 20 G13 1,56kg DALIA 136 Svítidlo stropní, závěsné 0567 DALIA 136 OB-DA x 36W šedá 799,- 1,58kg DALIA 136G Svítidlo stropní, závěsné 0568 DALIA 136G OB-DA136G-90 1 x 36W šedá 799,-

198 198 Série FABIA Závěsná svítidla vyrobená z hliníkového profilu, ve kterém jsou světelné zdroje chráněny matným stínítkem z umělé hmoty. Svítidla jsou montována pomocí speciálních regulovatelných lankových závěsů. Určená pro osvětlení kanceláří, obchodních prostor, recepčních hal, chodeb, bank, hotelů a jiných veřejných prostor.

199 1. interiérové 1.6. Svítidla závěsná 199 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér umělá hmota Typ zážehu: elektronický ~230V 2.5mm 2 T8 G13 IP 20 18W 36W 2,90kg 4,27kg FABIA 218/236 Svítidlo stropní, závěsné 0569 FABIA 218 OR-FAB x 18W šedá 1 999, FABIA 236 OR-FAB x 36W šedá 2 459,-

200 200 Série PLATO Série závěsných svítidel se čtyřmi regulovatelnými reflektory umožňujícími změnu polohy světelného zdroje ve dvou rovinách. Svítidla mohou být základem pro tvorbu zajímavých řešení s měnitelným směrem světla. Vhodné pro osvětlení obchodních interiérů, výloh, galerií a muzeí a moderních bytů.

201 1. interiérové 1.1. Svítidla závěsná 201 Materiál: korpus slitina hliníku reflektor slitina hliníku 0,5m ~230V 2.5mm 2 IP 20 E14 1,76kg 40W max. PLATO 14A Svítidlo stropní 0571 PLATO 14A OS-PL14A x max. 40W stříbrná 1 599,- E14 1,59kg 40W max. PLATO 14B Svítidlo stropní, závěsné 0572 PLATO 14B OS-PL14B x max. 40W stříbrná 1 599,- E27 2,70kg 60W max. PLATO 27 Svítidlo stropní, závěsné 0573 PLATO 27 OS-PL x max. 60W stříbrná 1 799,-

202 202 Série CANDIA Dekorační svítidla určená pro montáž do stropů a stěn. Mohou být základem pro tvorbu zajímavých, dekoračních světelných řešení. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prostor a obytných prostor moderního architektonického stylu.

203 1. interiérové 1.7. Svítidla nástěnná-stropní vestavná 203 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo 50W max. 0,5m 12V JC IP 20 G mm 2 85x81 0,24kg CANDIA 10A Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0574 CANDIA 10A OS-CAN10A-73 stříbrná 229,- 85x81 0,25kg CANDIA 10B Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0575 CANDIA 10B OS-CAN10B-73 stříbrná 229,- 85x81 0,26kg CANDIA 10C Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0576 CANDIA 10C OS-CAN10C-73 stříbrná 229,-

204 204 Série RENO Dekorační svítidla určená pro montáž do stropů a stěn. Mohou být základem pro tvorbu zajímavých, dekoračních světelných řešení. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prostor a obytných prostor moderního architektonického stylu.

205 1. interiérové 1.7. Svítidla nástěnná-stropní vestavná 205 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku stínítko/difuzér sklo IP 20 65x65 12V 50W max. 2.5mm 2 JC 0,5m G6.35 0,25kg RENO Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0577 RENO OS-REN bílá 129, RENO OS-REN mosaz 139, RENO OS-REN mosaz ant. 139, RENO OS-REN chrom 139, RENO OS-REN chrom sat. 139,- 65x65 ~230V LED 0,9W 2.5mm 2 0,27kg RENO LED Svítidlo nástěnné-stropní, pevné Barva LED Počet LED 0582 RENO LED OL-RENL70-10 chrom bílá 14 LED 519, RENO LED OL-RENL70-40 chrom modrá 14 LED 489, RENO LED OL-RENL72-10 chrom sat. bílá 14 LED 519, RENO LED OL-RENL72-40 chrom sat. modrá 14 LED 489,-

206 206 Série ASPRO Dekorační svítidla určená pro montáž do stropů a stěn. Mohou být základem pro tvorbu zajímavých, dekoračních světelných řešení. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prostor a obytných prostor moderního architektonického stylu.

207 1. interiérové 1.7. Svítidla nástěnná-stropní vestavná 207 Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel stínítko/difuzér sklo IP 20 66x66 12V 50W max. 2.5mm 2 JC 0,5m G6.35 0,19kg ASPRO 10 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0586 ASPRO 10 OS-ASPR10-70 chrom 129, ASPRO 10 OS-ASPR10-73 stříbrná 129,- 66x66 12V 50W max. 2.5mm 2 JC 0,5m G6.35 0,19kg ASPRO 20 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0588 ASPRO 20 OS-ASPR20-70 chrom 149, ASPRO 20 OS-ASPR20-73 stříbrná 149,- 66x66 ~230V LED 0,9W 2.5mm 2 0,25kg ASPRO 10 LED Svítidlo nástěnné-stropní, pevné Barva LED Počet LED 0590 ASPRO 10 LED OL-AS1L70-10 chrom bílá 14 LED 499, ASPRO 10 LED OL-AS1L70-40 chrom modrá 14 LED 459,- 66x66 ~230V LED 0,9W 2.5mm 2 0,25kg ASPRO 20 LED Svítidlo nástěnné-stropní, pevné Barva LED Počet LED 0592 ASPRO 20 LED OL-AS2L70-10 chrom bílá 14 LED 499, ASPRO 20 LED OL-AS2L70-40 chrom modrá 14 LED 459,-

208 interiérové 1.7. Svítidla nástěnná-stropní vestavná Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel 50W max. 0,5m IP 20 80x70 12V 0,30kg MR-16 G mm 2 ASPRO 30 Svítidlo stropní, pevné 0594 ASPRO 30 OS-ASPR30-70 chrom 195, ASPRO 30 OS-ASPR30-73 chrom mat. 195,- 70x68 12V 0,18kg MR-16 G5.3 2x0.75mm 2 ASPRO 40 Svítidlo stropní, pevné 0596 ASPRO 40 OS-ASPR40-70 chrom 195, ASPRO 40 OS-ASPR40-73 chrom mat. 195,- 80x70 ~230V GU-10 GU10 2.5mm 2 0,31kg ASPRO 50 Svítidlo stropní, pevné 0598 ASPRO 50 OS-ASPR50-70 chrom 279, ASPRO 50 OS-ASPR50-73 chrom mat. 279,-

209 1. interiérové 1.7. Svítidla nástěnná-stropní vestavná 209 Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel 50W max. 0,5m IP 20 80x70 12V 0,24kg MR-16 G mm 2 ASPRO 30R Svítidlo stropní, výklopné 0600 ASPRO 30R OS-ASP30R-70 chrom 159, ASPRO 30R OS-ASP30R-73 stříbrná mat. 159,- 80x70 12V 0,24kg MR-16 G mm 2 ASPRO 40R Svítidlo stropní, výklopné 0602 ASPRO 40R OS-ASP40R-70 chrom 159, ASPRO 40R OS-ASP40R-73 stříbrná mat. 159,- 83x70 ~230V GU-10 GU10 2.5mm 2 0,27kg ASPRO 50R Svítidlo stropní, výklopné 0604 ASPRO 50R OS-ASP50R-70 chrom 189, ASPRO 50R OS-ASP50R-73 stříbrná mat. 189,-

210 interiérové 1.7. Svítidla nástěnná-stropní vestavná Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel 50W max. 0,5m ~230V GU-10 GU10 IP mm 2 107x70 0,37kg ASPRO 60R Svítidlo stropní, výklopné 0606 ASPRO 60R OS-ASP60R-70 1 x max. 50W chrom 209, ASPRO 60R OS-ASP60R-73 1 x max. 50W stříbrná mat. 209,- 170x70 0,55kg ASPRO 70R Svítidlo stropní, výklopné 0608 ASPRO 70R OS-ASP70R-70 2 x max. 50W chrom 329, ASPRO 70R OS-ASP70R-73 2 x max. 50W stříbrná mat. 329,- 105x74 0,43kg ASPRO 80R Svítidlo stropní, výklopné 0610 ASPRO 80R OS-ASP80R-70 1 x max. 50W chrom 199, ASPRO 80R OS-ASP80R-73 1 x max. 50W stříbrná mat. 199,-

211 1. interiérové 1.7. Svítidla nástěnná-stropní vestavná 211 Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel 12V 50W max. 0,5m IP 20 MR-16 G mm 2 150x80 0,52kg ASPRO 30-2 Svítidlo stropní, pevné 0612 ASPRO 30-2 OS-ASP x max. 50W chrom 359, ASPRO 30-2 OS-ASP x max. 50W stříbrná mat. 309,- 225x80 0,80kg ASPRO 30-3 Svítidlo stropní, pevné 0614 ASPRO 30-3 OS-ASP x max. 50W chrom 499, ASPRO 30-3 OS-ASP x max. 50W stříbrná mat. 459,- 157x150 1,00kg ASPRO 30-4 Svítidlo stropní, pevné 0616 ASPRO 30-4 OS-ASP x max. 50W chrom 699, ASPRO 30-4 OS-ASP x max. 50W stříbrná mat. 599,-

212 interiérové 1.7. Svítidla nástěnná-stropní vestavná Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel 50W max. 0,5m ~230V GU-10 GU10 IP mm 2 150x80 0,61kg ASPRO 50-2 Svítidlo stropní, pevné 0618 ASPRO 50-2 OS-ASP x max. 50W chrom 459, ASPRO 50-2 OS-ASP x max. 50W stříbrná mat. 399,- 225x80 0,90kg ASPRO 50-3 Svítidlo stropní, pevné 0620 ASPRO 50-3 OS-ASP x max. 50W chrom 559, ASPRO 50-3 OS-ASP x max. 50W stříbrná mat. 499,- 148x155 1,19kg ASPRO 50-4 Svítidlo stropní, pevné 0622 ASPRO 50-4 OS-ASP x max. 50W chrom 699, ASPRO 50-4 OS-ASP x max. 50W stříbrná mat. 599,-

213 213

214 214 Svítidlo DOBLO Dekorační svítidla s asymetrickým reflektorem, určená pro montáž do stropů a stěn. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prostor a obytných prostor moderního architektonického stylu.

215 1. interiérové 1.7. Svítidla nástěnná-stropní vestavná 215 Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor hliník 12V JC G W max. 0,5m IP mm 2 130x230 0,66kg DOBLO 10 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0624 DOBLO 10 OS-DOB x max. 50W stříbrná 599,-

216 216 Svítidlo TORCH Dekorační svítidla s asymetrickým reflektorem, určená pro montáž do stěn. V závislosti na použití mohou sloužit pro nasvícení stropu nebo podlahy. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prostor a obytných prostor moderního architektonického stylu.

217 1. interiérové 1.7. Svítidla nástěnná-stropní vestavná 217 Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel ~230V GU-10 50W max. IP 20 GU10 2.5mm 2 490x70 1,60kg TORCH Svítidlo nástěnné, pevné 0625 TORCH OS-TORCH0-73 stříbrná 799,-

218 218 Série VESTO Dekorační svítidla s asymetrickým reflektorem, určená pro montáž do stěn nebo stropů. V závislosti na použití mohou sloužit pro nasvícení stropu nebo podlahy. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prostor a obytných prostor moderního architektonického stylu.

219 1. interiérové 1.7. Svítidla nástěnná-stropní vestavná 219 Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo 0,5m IP 20 72x72 12V 20W max. JC G4 2.5mm 2 VESTO H20 Svítidlo nástěnné, pevné 0626 VESTO H20 OS-VEH stříbrná 299,- 0,31kg 72x220 12V MR-16 G5.3 50W max. 2.5mm 2 VESTO H50 Svítidlo nástěnné, pevné 0627 VESTO H50 OS-VEH stříbrná 459,- 0,52kg 170x230 ~230V J-118 R7s max. 100W 2.5mm 2 VESTO H100 Svítidlo nástěnné, pevné 0628 VESTO H100 OS-VEH stříbrná 499,- 1,06kg

220 interiérové 1.7. Svítidla nástěnná-stropní vestavná Materiál: korpus ocel límec/prstenec ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Typ zážehu: indukční ~230V PLC/2P G24d 13W IP mm 2 168x182 2,42kg VESTO 13A Svítidlo nástěnné, pevné 0629 VESTO 13A OS-VES13A-73 stříbrná 899,- 315x182 3,45kg VESTO 13B Svítidlo nástěnné, pevné 0630 VESTO 13B OS-VES13B-73 stříbrná 1 199,-

221 221

222 222 Série PERO Dekorační svítidla určená pro montáž do stěn. Mohou být základem pro tvorbu zajímavých dekoračních světelných řešení. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prostor a obytných prostor moderního architektonického stylu.

223 1. interiérové 1.7. Svítidla nástěnná-stropní vestavná 223 Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku stínítko/difuzér sklo 50W max. 0,5m 12V JC IP 20 G mm 2 90x45 0,19kg PERO 10 Svítidlo nástěnné, pevné 0631 PERO 10 OS-PER chrom 139, PERO 10 OS-PER chrom sat. 139, PERO 10 OS-PER stříbrná 139,- 90x45 0,17kg PERO 20 Svítidlo nástěnné, pevné 0634 PERO 20 OS-PER chrom 139, PERO 20 OS-PER chrom sat. 139, PERO 20 OS-PER stříbrná 139,- 90x45 0,18kg PERO 30 Svítidlo nástěnné, pevné 0637 PERO 30 OS-PER chrom 139, PERO 30 OS-PER chrom sat. 139, PERO 30 OS-PER stříbrná 139,-

224 interiérové 1.7. Svítidla nástěnná-stropní vestavná Materiál: korpus ocel límec/prstenec slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V IP 20 LED 0,5W 2.5mm 2 90x45 0,21kg PERO 10 LED Svítidlo nástěnné, pevné Barva LED Počet LED 0640 PERO 10 LED OL-PE1L72-10 chrom sat. bílá 8 LED 359, PERO 10 LED OL-PE1L72-40 chrom sat. modrá 8 LED 339,- 90x45 0,23kg PERO 20 LED Svítidlo nástěnné, pevné Barva LED Počet LED 0642 PERO 20 LED OL-PE2L72-10 chrom sat. bílá 8 LED 359, PERO 20 LED OL-PE2L72-40 chrom sat. modrá 8 LED 339,- 90x45 0,23kg PERO 30 LED Svítidlo nástěnné, pevné Barva LED Počet LED 0644 PERO 30 LED OL-PE3L72-10 chrom sat. bílá 8 LED 359, PERO 30 LED OL-PE3L72-40 chrom sat. modrá 8 LED 339,-

225 225

226 226 Série MATRA Svítidla určená pro přisazení ke stěnám. Poloha reflektoru může být regulována. Díky použití metalhalogenidových výbojek umožňuje získání silného místního osvětlení. Určená pro osvětlení obchodních interiérů, výloh, galerií a muzeí a také jiných veřejných prostor.

227 1. interiérové 1.8. Svítidla nástěnná přisazená 227 Materiál: korpus ocel reflektor slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Koeficient pasivní síly: cosφ 0,85 Typ zážehu: indukční 1m ~230V MH-12 IP 20 G12 2.5mm 2 70W 150W 4,62kg 5,47kg MATRA 10 Svítidlo nástěnné, výklopné 0646 MATRA 10 OS-MAT x 70W stříbrná 2 539, MATRA 10 OS-MAT x 150W stříbrná 2 839,- 70W 150W 5,20kg 5,85kg MATRA 20 Svítidlo nástěnné, výklopné 0648 MATRA 20 OS-MAT x 70W stříbrná 2 699, MATRA 20 OS-MAT x 150W stříbrná 2 999,-

228 228 Série CONTUR Dekorační svítidla určená pro přisazení ke stěnám. Jsou základem pro tvorbu zajímavých dekoračních světelných řešení. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prosor a obytných prostor moderního architektonického stylu.

229 1. interiérové 1.8. Svítidla nástěnná přisazená 229 Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér sklo max. 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 50W 2.5mm 2 0,81kg CONTUR 11 Svítidlo nástěnné, pevné 0650 CONTUR 11 KS-CON x max. 50W šedá 249,- 1,60kg CONTUR 12 Svítidlo nástěnné, pevné 0651 CONTUR 12 KS-CON x max. 50W šedá 499,- 2,40kg CONTUR 13 Svítidlo nástěnné, pevné 0652 CONTUR 13 KS-CON x max. 50W šedá 749,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA

230 interiérové 1.8. Svítidla nástěnná přisazená Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér sklo 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 50W max. 2.5mm 2 0,81kg CONTUR 21 Svítidlo nástěnné, pevné 0653 CONTUR 21 KS-CON x max. 50W šedá 249,- NOVINKA 1,60kg CONTUR 22 Svítidlo nástěnné, pevné 0654 CONTUR 22 KS-CON x max. 50W šedá 509,- NOVINKA 2,40kg CONTUR 23 Svítidlo nástěnné, pevné 0655 CONTUR 23 KS-CON x max. 50W šedá 759,- NOVINKA

231

232 Série YASO Dekorační svítidla určená pro přisazení ke stěnám. Jsou základem pro tvorbu zajímavých dekoračních světelných řešení. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prosor a obytných prostor moderního architektonického stylu.

233 1. interiérové 1.8. Svítidla nástěnná přisazená Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér YASO 10C sklo 35W max. 0,5m ~230V G-9 IP 20 G9 2.5mm 2 0,23kg YASO 10A Svítidlo nástěnné, pevné 0656 YASO 10A KS-YAS10A-73 stříbrná 219,- 0,23kg YASO 10B Svítidlo nástěnné, pevné 0657 YASO 10B KS-YAS10B-73 stříbrná 219,- 0,27kg YASO 10C Svítidlo nástěnné, pevné 0658 YASO 10C KS-YAS10C-73 stříbrná 239,-

234 234 Svítidlo PIX Dekorační svítidla určená pro přisazení ke stěnám. Jsou základem pro tvorbu zajímavých dekoračních světelných řešení. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prosor a obytných prosotr moderního architektonického stylu.

235 1. interiérové 1.8. Svítidla nástěnná přisazená 235 Materiál: korpus ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Typ zážehu: indukční ~230V PLC/2P 26W IP 20 G24d 2.5mm 2 2,37kg PIX 100 Svítidlo nástěnné, pevné 0659 PIX 100 OS-PIX stříbrná 1 259,-

236 236 Svítidlo SEVO Dekorační svítidla určená pro přisazení ke stěnám. Jsou základem pro tvorbu zajímavých dekoračních světelných řešení. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prosor a obytných prosotr moderního architektonického stylu.

237 1. interiérové 1.8. Svítidla nástěnná přisazená 237 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo max. 0,5m ~230V J-118 R7s 200W IP mm 2 0,56kg SEVO 100 Svítidlo nástěnné, pevné 0660 SEVO 100 KS-SEV stříbrná 599,-

238 238 Série AVES Dekorační svítidla určená pro přisazení ke stěnám. Jsou základem pro tvorbu zajímavých dekoračních světelných řešení. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prosor a obytných prostor moderního architektonického stylu.

239 1. interiérové 1.8. Svítidla nástěnná přisazená 239 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo 0,5m ~230V R7s IP mm 2 max. J W 1,16kg AVES 100 Svítidlo nástěnné, pevné 0661 AVES 100 KS-AVE stříbrná 599,- max. J W 0,58kg AVES 200 Svítidlo nástěnné, pevné 0662 AVES 200 KS-AVE stříbrná 399,-

240 240 Svítidlo DAVO Dekorační svítidla s asymetrickým reflektorem, určená pro přisazení ke stěnám. V závislosti na použití mohou sloužit pro osvětlení povrchu stropu nebo podlahy. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prosor a obytných prostor moderního architektonického stylu.

241 1. interiérové 1.8. Svítidla nástěnná přisazená 241 Materiál: korpus slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo max. 0,5m ~230V J-78 R7s 100W IP mm 2 0,77kg DAVO 100 Svítidlo nástěnné, pevné 0663 DAVO 100 KS-DAV stříbrná 319,-

242 242 Svítidlo TIGA Dekorační svítidla určená pro přisazení ke stěnám. Jsou základem pro tvorbu zajímavých dekoračních světelných řešení. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prosor a obytných prostor moderního architektonického stylu.

243 1. interiérové 1.8. Svítidla nástěnná přisazená 243 Materiál: korpus ocel, slitina hliníku max. ~230V G-9 IP 20 G9 35W 2.5mm 2 0,52kg TIGA 435 Svítidlo nástěnné, pevné 0664 TIGA 435 KS-TIG x max. 35W stříbrná 479,-

244 244 ALYA Série Dekorační svítidla určená pro přisazení ke stěnám. Jsou základem pro tvorbu zajímavých dekoračních světelných řešení. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prosor a obytných prostor moderního architektonického stylu.

245 1. interiérové 1.8. Svítidla nástěnná přisazená 245 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V IP mm 2 G-9 G9 35W max. 0,20kg ALYA 10 Svítidlo nástěnné, pevné 0665 ALYA 10 KS-ALYA10-73 stříbrná 359,- GU-10 0,52kg GU10 50W max. ALYA 20 Svítidlo nástěnné, pevné 0666 ALYA 20 KS-ALYA20-73 stříbrná 499,-

246 246 Série PALIA Dekorační svítidla určená pro přisazení ke stěnám. Jsou základem pro tvorbu zajímavých dekoračních světelných řešení. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prosor a obytných prostor moderního architektonického stylu.

247 1. interiérové 1.8. Svítidla nástěnná přisazená 247 Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér sklo max. 100W 0,5m ~230V J-78 R7s IP mm 2 1,46kg PALIA 10 Svítidlo nástěnné, výklopné 0667 PALIA 10 KS-PAL stříbrná 759,- 1,52kg PALIA 20 Svítidlo nástěnné, výklopné 0668 PALIA 20 KS-PAL stříbrná 799,- 1,57kg PALIA 30 Svítidlo nástěnné, výklopné 0669 PALIA 30 KS-PAL stříbrná 859,-

248 248 Série KS Dekorační svítidla určená pro přisazení ke stěnám. Jsou základem pro tvorbu zajímavých dekoračních světelných řešení. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prosor a obytných prostor moderního architektonického stylu.

249 1. interiérové 1.8. Svítidla nástěnná přisazená 249 Materiál: korpus ocel stínítko/difuzér sklo 60W max. ~230V IP 20 E27 2.5mm 2 2,03kg KS-6 Svítidlo nástěnné, pevné 0670 KS-6 KS-KS stříbrná 459,- 1,93kg KS-7 Svítidlo nástěnné, pevné 0671 KS-7 KS-KS stříbrná 459,- 1,70kg KS-8 Svítidlo nástěnné, pevné 0672 KS-8 KS-KS stříbrná 439,- 1,73kg KS-9 Svítidlo nástěnné, pevné 0673 KS-9 KS-KS stříbrná 439,-

250 250 Série TRYTON Nouzová svítidla pracují ve dvoufunkčním režimu: nouzově-síťovém nebo nouzovém. V nouzově-síťovém režimu světelný zdroj svítí i po přerušení napájení z elektrické sítě. V nouzovém režimu svítí pouze při přerušení napájení.

251 1. interiérové 1.9. Svítidla nouzová 251 Materiál: korpus polykarbonát stínítko/difuzér polykarbonát Typ zážehu: elektronický Typ akumulátoru: NiCd Kapacita a napětí akumulátoru: 2,4V; 1h 2,5Ah; 2h 3,5Ah; 3h 4,5Ah Doba nouzového svícení: 1h/2h/3h Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 6400K ~230V T5 8W IP 65 G5 2.5mm 2 1,10kg 1h 1,25kg 2h 1,25kg 3h TRYTON 10A Svítidlo nouzové (nouzový režim práce) art. Model Kód Doba svícení Barva 0674 TRYTON 10A OA-TRY10A-01 1h bílá 729, TRYTON 10A OA-TRY10A-02 2h bílá 769, TRYTON 10A OA-TRY10A-03 3h bílá 819,- 1,25kg 1h 1,45kg 2h 1,45kg 3h TRYTON 10S Svítidlo nouzové (nouzově-síťový režim práce) art. Model Kód Doba svícení Barva 0677 TRYTON 10S OA-TRY10S-01 1h bílá 789, TRYTON 10S OA-TRY10S-02 2h bílá 829, TRYTON 10S OA-TRY10S-03 3h bílá 879,- NOVINKA NOVINKA

252 252 Série AWA, AWB Nouzová svítidla pracují ve dvoufunkčním režímu: nouzově-síťovém nebo nouzovém. V nouzově-síťovém režimu světelný zdroj svítí i po přerušení napájení z elektrické sítě. V nouzovém režimu svítí pouze při přerušení napájení.

253 1. interiérové 1.9. Svítidla nouzová 253 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér polykarbonát Typ zážehu: elektronický Typ akumulátoru: NiCd Kapacita a napětí akumulátoru: 2,4V; 1h 1Ah; 2h 1,5Ah; 3h 2,2Ah Doba nouzového svícení: 1h/2h/3h Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 6400K Hmotnosti: AWA-AJ: 1h 2,37kg, 2h 2,45kg, 3h 2,47kg; AWA-AD: 1h 2,22kg, 2h 2,27kg, 3h 2,29kg; AWA-SJ: 1h 2,73kg, 2h 2,78kg, 3h 2,88kg; AWA-SD: 1h 2,58kg, 2h 2,60kg, 3h 2,66kg; AWB-AD: 1h 1,18kg, 2h 1,24kg, 3h 1,29kg; AWB-SD: 1h 1,25kg, 2h 1,30kg, 3h 1,33kg ~230V 2.5mm 2 T5 G5 IP 20 AWA AWB 11W AWA-AJ AWA-AD AWA Svítidlo nouzové (nouzový režim práce) art. Model Kód Doba svícení Barva Cena bez DPH 0680 AWA-AJ OA-AWAAJ0-01 1h bílá 2 559, AWA-AJ OA-AWAAJ0-02 2h bílá 2 659, AWA-AJ OA-AWAAJ0-03 3h bílá 2 799, AWA-AD OA-AWAAD0-01 1h bílá 2 559, AWA-AD OA-AWAAD0-02 2h bílá 2 659, AWA-AD OA-AWAAD0-03 3h bílá 2 799,- 11W AWA-SJ AWA-SD AWA Svítidlo nouzové (nouzově-síťový režim práce) art. Model Kód Doba svícení Barva 0686 AWA-SJ OA-AWASJ0-01 1h bílá 2 899, AWA-SJ OA-AWASJ0-02 2h bílá 2 959, AWA-SJ OA-AWASJ0-03 3h bílá 3 059, AWA-SD OA-AWASD0-01 1h bílá 2 899, AWA-SD OA-AWASD0-02 2h bílá 2 959, AWA-SD OA-AWASD0-03 3h bílá 3 059,- 8W AWB Svítidlo nouzové (nouzový režim práce) art. Model Kód Doba svícení Barva 0692 AWB-AD OA-AWBAD0-01 1h bílá 2 219, AWB-AD OA-AWBAD0-02 2h bílá 2 349, AWB-AD OA-AWBAD0-03 3h bílá 2 479,- 8W AWB Svítidlo nouzové (nouzově-síťový režim práce) art. Model Kód Doba svícení Barva 0695 AWB-SD OA-AWBSD0-01 1h bílá 2 559, AWB-SD OA-AWBSD0-02 2h bílá 2 659, AWB-SD OA-AWBSD0-03 3h bílá 2 859,- Označení produktů se skládá z kódu, ve kterém naleznete za pomlčkou dvě písmena označující typ svítidla. A - svítidlo pracuje v nouzovém režimu, S - v nouzově-síťovém režimu, J - svítidlo jednostranné, D - svítidlo dvoustranné.

254 interiérové 1.9. Svítidla nouzová Piktogramy pro svítidla AWA, AWB P Piktogramy P01 P04 P07 P02 P05 P08 P03 P06 P09 art. Model Kód 0698 P01 OA-P , P02 OA-P , P03 OA-P , P04 OA-P , P05 OA-P , P06 OA-P , P07 OA-P , P08 OA-P , P09 OA-P , P10 OA-P , P11 OA-P , P12 OA-P , P13 OA-P ,- P10 P11 P12 P13 10g Piktogramy pro svítidla TRYTON PA01 PA04 PA07 PA10 PA13 PA02 PA05 PA08 PA11 NOVINKA PA03 PA06 PA09 PA12 7g PA Piktogramy art. Model Kód 0711 PA01 OA-PA , PA02 OA-PA , PA03 OA-PA , PA04 OA-PA , PA05 OA-PA , PA06 OA-PA , PA07 OA-PA , PA08 OA-PA , PA09 OA-PA , PA10 OA-PA , PA11 OA-PA , PA12 OA-PA , PA13 OA-PA ,-

255 1. interiérové 1.9. Svítidla nouzová 255 Materiál: korpus slitina hliníku Typ akumulátoru: NiCd Rozsah výkonů: MP: 6W 36W; MU: 6W 58W Světelný zdroj: lineární zářivka, neintegrovaná zářivka 4PIN Režim práce: nouzový/nouzově-síťový Doba nouzového svícení: 1h/2h/3h Kapacita a napětí akumulátoru: MP: 3,6V; 1h 1,5Ah, 2h 2,5Ah, 3h 4Ah MU: 4,8V; 1h 1,5Ah, 2h 2,5Ah, 3h 4Ah ~230V IP 20 0,36kg 0,44kg 0,64kg 1h 2h 3h MP Nouzový modul art. Model Kód Doba svícení 0724 MP MA-MP h 1 079, MP MA-MP h 1 259, MP MA-MP h 1 299,- 0,42kg 0,51kg 0,77kg 1h 2h 3h MU Nouzový modul art. Model Kód Doba svícení 0727 MU MA-MU h 1 269, MU MA-MU h 1 379, MU MA-MU h 1 499,-

256 256 Série PLUTON Nouzová svítidla pracují ve dvoufunkčním režímu: nouzově-síťovém nebo nouzovém. V nouzově-síťovém režimu světelný zdroj svítí i po přerušení napájení z elektrické sítě. V nouzovém režimu svítí pouze při přerušení napájení.

257 1. interiérové 1.9. Svítidla nouzová 257 Materiál: korpus polykarbonát stínítko/difuzér polykarbonát Typ zážehu: elektronický Typ akumulátoru: NiCd Kapacita a napětí akumulátoru: 2,4V; 1h 2,5Ah, 2h 3,5Ah, 3h 4,5Ah Doba nouzového svícení: 1h/2h/3h Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 2700K ~230V T5 8W IP 54 G5 2.5mm 2 0,95kg 1,03kg 1,05kg 1h 2h 3h PLUTON 10A Svítidlo nouzové (nouzový režim práce) art. Model Kód Doba svícení Barva 0730 PLUTON 10A OA-PLU10A-01 1h bílá 629, PLUTON 10A OA-PLU10A-02 2h bílá 677, PLUTON 10A OA-PLU10A-03 3h bílá 739,- 1,11kg 1h 1,20kg 2h 1,22kg 3h PLUTON 10S Svítidlo nouzové (nouzově-síťový režim práce) art. Model Kód Doba svícení Barva 0733 PLUTON 10S OA-PLU10S-01 1h bílá 682, PLUTON 10S OA-PLU10S-02 2h bílá 731, PLUTON 10S OA-PLU10S-03 3h bílá 793,-

258 258 Série F Nekrytá zářivková svítidla typu nosník pro přisazení ke stropu. Dostupná ve verzích: bez reflektoru a s reflektorem. Určená pro osvětlení průmyslových objektů např. výrobních hal, skladů, dílen a také obchodních prostor.

259 1. interiérové Svítidla průmyslová 259 Materiál: korpus - ocel Typ zážehu: indukční ~230V 2.5mm 2 T8 G13 IP 20 18W 36W 58W 1,08kg 1,47kg 2,04kg F-118A, F-136A, F-158A Svítidlo stropní, pevné 0736 F-118A OS-F118A x 18W bílá 179, F-136A OS-F136A x 36W bílá 199, F-158A OS-F158A x 58W bílá 299,- 18W 36W 58W 2,06kg 2,62kg 3,43kg F-218A, F-236A, F-258A Svítidlo stropní, pevné 0739 F-218A OS-F218A x 18W bílá 339, F-236A OS-F236A x 36W bílá 379, F-258A OS-F258A x 58W bílá 559,- 18W 36W 58W 1,32kg 1,96kg 2,59kg F-118B, F-136B, F-158B Svítidlo stropní, pevné 0742 F-118B OS-F118B x 18W bílá 199, F-136B OS-F136B x 36W bílá 229, F-158B OS-F158B x 58W bílá 359,- 18W 36W 58W 2,20kg 3,18kg 3,98kg F-218B, F-236B, F-258B Svítidlo stropní, pevné 0745 F-218B OS-F218B x 18W bílá 359, F-236B OS-F236B x 36W bílá 429, F-258B OS-F258B x 58W bílá 629,-

260 260 Série MARENA Zářivková svítidla s vysokým stupněm krytí proti vnikání pevných částic, prachu a vlhkosti (IP65), pro přisazení ke stropu. Určená pro osvětlení průmyslových objektů s vysokou prašností a vlhkostí např. výrobních hal, skladů, dílen, sklepů a také obchodních prostor, podzemních přechodů atd. Mohou být také využívána pro venkovní osvětlení.

261 1. interiérové Svítidla průmyslová 261 Materiál: podstavec ABS stínítko/difuzér polykarbonát Typ zážehu: MARENA 118N/136N/158N/218N/236N/258N indukční MARENA 214S/228S elektronický IP 65 ~230V 2.5mm 2 T8 18W 36W 58W G13 1,51kg 2,24kg 2,99kg MARENA 118N/136N/158N Svítidlo prachotěsné 0748 MARENA 118N OF-MA118N-90 1 x 18W šedá 359, MARENA 136N OF-MA136N-90 1 x 36W šedá 539, MARENA 158N OF-MA158N-90 1 x 58W šedá 699,- T8 18W 36W 58W G13 1,92kg 3,60kg 4,82kg MARENA 218N/236N/258N Svítidlo prachotěsné 0751 MARENA 218N OF-MA218N-90 2 x 18W šedá 499, MARENA 236N OF-MA236N-90 2 x 36W šedá 699, MARENA 258N OF-MA258N-90 2 x 58W šedá 1 099,- T5 14W 28W G5 1,35kg 1,93kg MARENA 214S/228S Svítidlo prachotěsné 0754 MARENA 214S OF-MA214S-90 2 x 14W šedá 699, MARENA 228S OF-MA228S-90 2 x 28W šedá 899,- NOVINKA

262 262 Série HQ Průmyslová, závěsná svítidla pro vysokotlaké výbojky. Určená pro osvětlení průmyslových objektů např. velkých výrobních hal, skladů, zastřešených prostor, dílen a také obchodních prostor apod.

263 1. interiérové Svítidla průmyslová 263 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér HQ250PA, HQ400PA hliník, sklo HQ250PC, HQ400PC polykarbonát Koeficient pasivní síly: cosφ 0,85 Typ zážehu: indukční 1m ~230V MH-40 E40 2.5mm 2 250W IP 65 7,89kg HQ250PA Svítidlo průmyslové art. Model Kód Materiál stínítka 0756 HQ250PA OP-HQ25PA-73 hliníku 2 499,- 400W IP 65 9,32kg HQ400PA Svítidlo průmyslové art. Model Kód Materiál stínítka 0757 HQ400PA OP-HQ40PA-73 hliníku 3 429,- 250W IP 23 6,68kg HQ250PC Svítidlo průmyslové art. Model Kód Materiál stínítka 0758 HQ250PC OP-HQ25PC-10 polykarbonát 2 569,- 400W IP 23 9,03kg HQ400PC Svítidlo průmyslové art. Model Kód Materiál stínítka 0759 HQ400PC OP-HQ40PC-10 polykarbonát 3 499,-

264 264 Série GRESO Přisazená svítidla přizpůsobená pro venkovní osvětlení. Určená pro dekorační osvětlení fasád u vchodů a vjezdů budov, schodišť a chodeb, prostorů v okolí soukromých domů apod.

265 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 265 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V E27 60W max. IP 54 1,75kg GRESO 204 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0760 GRESO 204 LA-GRE černá 399, GRESO 204 LA-GRE bílá 399, GRESO 204 LA-GRE šedá 399,- 1,86kg GRESO 205 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0763 GRESO 205 LA-GRE černá 429, GRESO 205 LA-GRE bílá 429, GRESO 205 LA-GRE šedá 429,- 1,97kg GRESO 206 Svítidlo nástěnné, pevné 0766 GRESO 206 LA-GRE černá 429, GRESO 206 LA-GRE bílá 429, GRESO 206 LA-GRE šedá 429,- 1,81kg GRESO 207 Svítidlo nástěnné, pevné 0769 GRESO 207 LA-GRE černá 429, GRESO 207 LA-GRE bílá 429, GRESO 207 LA-GRE šedá 429,-

266 266 Série Přisazená svítidla přizpůsobená pro venkovní osvětlení. Určená pro dekorační osvětlení fasád u vchodů a vjezdů budov, schodišť a chodeb, prostorů v okolí soukromých domů apod. SANTO

267 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 267 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V E27 60W max. IP 54 1,70kg SANTO 140 Svítidlo nástěnné, pevné 0772 SANTO 140 LA-SAN černá 469, SANTO 140 LA-SAN bílá 469, SANTO 140 LA-SAN šedá 469,- 1,71kg SANTO 150 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0775 SANTO 150 LA-SAN černá 469, SANTO 150 LA-SAN bílá 469, SANTO 150 LA-SAN šedá 469,-

268 268 Série Přisazená svítidla přizpůsobená pro venkovní osvětlení. Určená pro osvětlení fasád u vchodů a vjezdů budov, schodišť a chodeb, prostorů v okolí soukromých domů apod. SAN

269 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 269 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V E27 IP 54 60W max. 0,69kg SAN 60 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0778 SAN 60 LA-SAN bílá 99,- max. 100W 1,36kg SAN 100 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0779 SAN 100 LA-SAN bílá 199,-

270 270 Svítidla ETTO, BATTO Přisazená svítidla přizpůsobená pro venkovní osvětlení. Určená pro dekorační osvětlení fasád u vchodů a vjezdů budov, schodišť a chodeb, prostorů v okolí soukromých domů apod.

271 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 271 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V E27 60W max. IP 54 1,13kg ETTO 160 Svítidlo nástěnné, pevné 0780 ETTO 160 LA-ETT černá 299, ETTO 160 LA-ETT bílá 299, ETTO 160 LA-ETT šedá 299,- IP 44 1,30kg BATTO 160 Svítidlo nástěnné, pevné 0783 BATTO 160 LA-BAT černá 329, BATTO 160 LA-BAT bílá 329, BATTO 160 LA-BAT šedá 329,-

272 272 Série 13 Přisazená svítidla přizpůsobená pro venkovní osvětlení. Určená pro dekorační osvětlení fasád u vchodů a vjezdů budov, schodišť a chodeb, prostorů v okolí soukromých domů apod.

273 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 273 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V E27 60W max. IP 54 1,17kg 130 Svítidlo nástěnné, pevné LA-AL černá 299, LA-AL bílá 299,- 1,15kg 136 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné LA-AL černá 399,- 1,05kg 138 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné LA-AL černá 389, LA-AL bílá 389,-

274 274 Série 23 Přisazená svítidla přizpůsobená pro venkovní osvětlení. Určená pro dekorační osvětlení fasád u vchodů a vjezdů budov, schodišť, chodeb a sklepů, prostorů v okolí soukromých domů apod.

275 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 275 Materiál: korpus hliník stínítko/difuzér sklo ~230V E27 max. 100W IP 54 1,52kg 232 Svítidlo nástěnné, pevné LA-AL černá 349,- 1,27kg 236 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné LA-AL černá 299, LA-AL bílá 299,-

276 276 Svítidlo FIDO Přisazená svítidla přizpůsobená pro venkovní osvětlení. Určená pro dekorační osvětlení fasád u vchodů a vjezdů budov, schodišť, chodeb a sklepů, prostorů v okolí soukromých domů apod.

277 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 277 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V E27 60W max. IP 54 0,58kg FIDO Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0794 FIDO LA-FID černá 89, FIDO LA-FID bílá 89, FIDO LA-FID šedá 89,-

278 278 Série 3x6 Přisazená svítidla přizpůsobená pro venkovní osvětlení. Určená pro dekorační osvětlení fasád u vchodů a vjezdů budov, schodišť a chodeb, prostorů v okolí soukromých domů apod.

279 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 279 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V E27 60W max. IP mm 2 1,61kg 336 Svítidlo nástěnné, pevné LA černá 349, LA bílá 349,- 1,37kg 346 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné LA černá 339, LA bílá 339,- 1,42kg 356 Svítidlo nástěnné, pevné LA černá 349, LA bílá 349,- 1,48kg 366 Svítidlo nástěnné, pevné LA černá 369, LA bílá 369,-

280 280 Svítidlo OPLA Nepropustné nástěnné-stropní svítidlo pro venkovní použití. Určené pro osvětlení fasád vchodů a podjezdů budov, komunikací, schodišť a chodeb, sanitárních prostor apod.

281 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 281 Materiál: podstavec ABS stínítko/difuzér polykarbonát Typ zážehu: elektronický Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 4000K ~230V 22W IP 54 FCS G10q 2.5mm 2 0,60kg OPLA 10 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0805 OPLA PF-OPLA10-10 bílá 459,- NOVINKA

282 282 Série JARI Nepropustná nástěnná-stropní svítidla pro venkovní použití. Určená pro osvětlení fasád vchodů a podjezdů budov, komunikací, schodišť a chodeb, sanitárních prostor apod.

283 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 283 Materiál: podstavec ABS stínítko/difuzér polyestyren Typ zážehu: indukční Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 4000K ~230V 28W IP 54 2D GR10q 2.5mm 2 1,27kg JARI 10 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0806 JARI 10 PF-JARI10-10 bílá 519,- 1,39kg JARI 20 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0807 JARI 20 PF-JARI20-10 bílá 539,-

284 284 Série LINDA Nepropustná nástěnná-stropní svítidla pro venkovní použití. Určená pro osvětlení fasád vchodů a podjezdů budov, komunikací, schodišť a chodeb, sanitárních prostor apod.

285 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 285 Materiál: podstavec ABS stínítko/difuzér polyestyren Typ zážehu: indukční Temp. chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 4000K ~230V IP 54 2D GR10q 2.5mm 2 16W 28W 1,07kg 1,63kg LINDA 16/28 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0808 LINDA 16 PF-LIND16-10 bílá 479, LINDA 28 PF-LIND28-10 bílá 659,-

286 286 Svítidlo ATLA Nepropustná nástěnná-stropní svítidla pro venkovní použití. Určená pro osvětlení fasád vchodů a podjezdů budov, komunikací, schodišť a chodeb, sanitárních prostor apod.

287 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 287 Materiál: podstavec ABS stínítko/difuzér polykarbonát ~230V E27 60W max. IP 54 0,54kg ATLA Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0810 ATLA PF-ATLA00-10 bílá 299,-

288 288 Svítidlo PORTO Nepropustné nástěnné-stropní svítidlo pro venkovní použití. Určené pro osvětlení fasád vchodů a podjezdů budov, komunikací, schodišť a chodeb, sanitárních prostor apod. Svítidlo může sloužit k podsvětlení čísel budov nebo nemovitostí.

289 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 289 Materiál: podstavec ABS stínítko/difuzér polykarbonát Typ zážehu: indukční Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 6400K ~230V PLS 11W IP 54 G23 2.5mm 2 0,86kg PORTO Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0811 PORTO PF-PORTPC-10 bílá 299,-

290 290 Série AMIGA Nepropustná nástěnná-stropní svítidla pro venkovní použití. Určená pro osvětlení fasád vchodů a podjezdů budov, komunikací, schodišť a chodeb, sanitárních prostor apod.

291 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 291 Materiál: podstavec polykarbonát stínítko/difuzér polypropylen Typ zážehu: indukční Teplota chromatičnosti světelného zdroje v kompletu: 4000K ~230V PLS 9W IP 54 G23 2.5mm 2 0,74kg AMIGA 10 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0812 AMIGA 10 PF-AMIG x 9W bílá 379,- 0,84kg AMIGA 20 Svítidlo nástěnné-stropní, pevné 0813 AMIGA 20 PF-AMIG x 9W bílá 359,-

292 292 Série AL Přisazená svítidla přizpůsobená pro montáž na stěnu. Určená pro dekorační osvětlení fasád vchodů a podjezdů budov, zahradních zdí, chodeb a schodišť apod.

293 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 293 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo 12V JC G4 20W max. IP mm 2 0,25kg AL-105 Svítidlo nástěnné, pevné 0814 AL-105 LO-AL černá 189,- 0,21kg AL-106 Svítidlo nástěnné, pevné 0815 AL-106 LO-AL černá 189,-

294 294 Série REGOLA Přisazená svítidla přizpůsobená pro montáž na stěnu. Určená pro dekorační osvětlení recepčních hal a fasád vchodů budov, schodišť, chodeb apod.

295 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 295 Materiál: korpus slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo 0,5m ~230V IP mm 2 G-9 G9 1,08kg 50W max. REGOLA 250 Svítidlo nástěnné, pevné 0816 REGOLA 250 OZ-REG x max. 50W černá 699, REGOLA 250 OZ-REG x max. 50W šedá 699,- 1,74kg E27 60W max. REGOLA 260 Svítidlo nástěnné, pevné 0818 REGOLA 260 OZ-REG x max. 60W šedá 899,-

296 296 Série AVAN Přisazená svítidla přizpůsobená pro montáž na stěnu. Určená pro dekorační osvětlení recepčních hal a fasád vchodů budov, schodišť, chodeb apod.

297 2. venkovní 2.1. Svítidla přisazená 297 Materiál: korpus slitina hliníku reflektor AVAN G21, AVAN G22 - hliník stínítko/difuzér sklo ~230V 50W max. 0,5m IP mm 2 GU-10 GU10 0,55kg AVAN U11 Svítidlo nástěnné, pevné 0819 AVAN U11 OZ-AVAU x max. 50W šedá 399, AVAN U11 OZ-AVAU x max. 50W chrom sat. 439,- GU-10 GU10 0,79kg AVAN U12 Svítidlo nástěnné, pevné 0821 AVAN U12 OZ-AVAU x max. 50W šedá 599, AVAN U12 OZ-AVAU x max. 50W chrom sat. 699,- G-9 G9 0,89kg AVAN G21 Svítidlo nástěnné, pevné 0823 AVAN G21 OZ-AVAG x max. 50W šedá 499, AVAN G21 OZ-AVAG x max. 50W chrom sat. 559,- G-9 G9 1,60kg AVAN G22 Svítidlo nástěnné, pevné 0825 AVAN G22 OZ-AVAG x max. 50W šedá 899, AVAN G22 OZ-AVAG x max. 50W chrom sat. 999,-

298 298 Série GL Vestavná svítidla přizpůsobená pro venkovní osvětlení. Určená pro dekorační osvětlení fasád vchodů a podjezdů budov, schodišť a chodeb, prostorů v okolí soukromých domů apod.

299 2. venkovní 2.2. Svítidla vestavná 299 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V E27 60W max. IP mm 2 230x85 0,46kg GL-60A Svítidlo nástěnné, pevné 0827 GL-60A LO-GL60A0-00 černá 199, GL-60A LO-GL60A0-10 bílá 199, GL-60A LO-GL60A0-93 šedá 199,- 230x85 0,45kg GL-60B Svítidlo nástěnné, pevné 0830 GL-60B LO-GL60B0-00 černá 199, GL-60B LO-GL60B0-10 bílá 199, GL-60B LO-GL60B0-93 šedá 199,- 230x85 0,47kg GL-60C Svítidlo nástěnné, pevné 0833 GL-60C LO-GL60C0-00 černá 189, GL-60C LO-GL60C0-10 bílá 199, GL-60C LO-GL60C0-93 šedá 189,-

300 Svítidla technická venkovní 2.2. Svítidla vestavná Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo ~230V E27 60W max. IP x100 0,49kg GL-70A Svítidlo nástěnné, pevné 0836 GL-70A LA-GL70A0-00 černá 239, GL-70A LA-GL70A0-10 bílá 239, GL-70A LA-GL70A0-90 šedá 239,- 200x100 E27 0,62kg GL-70B Svítidlo nástěnné, pevné 0839 GL-70B LA-GL70B0-00 černá 259, GL-70B LA-GL70B0-10 bílá 259, GL-70B LA-GL70B0-90 šedá 259,-

301 301

302 302 Svítidlo Sloupkové, dekorační svítidlo venkovního osvětlení určené pro montáž na pevné podloží. Vhodné pro osvětlení okolí budov, parkovišť, procházkových cest, zeleně, parků apod. TAPIL

303 2. venkovní 2.3. Svítidla sloupková 303 Materiál: korpus slitina hliníku stínítko/difuzér sklo max. ~230V E27 100W IP mm 2 7,02kg TAPIL Svítidlo sloupkové, pevné 0842 TAPIL LO-TAPIL0-10 černá 3 399, TAPIL LO-TAPIL0-90 šedá 3 399,-

304 304 Série ALBERO Svítidla pro venkovní iluminační osvětlení s vysokým stupněm krytí proti vnikání pevných částic, prachu a vlhkosti (IP65). Určená pro osvětlení fasád budov, pomníků, parkovišť a jiných rozlehlých prostranství a také sportovních objektů.

305 2. venkovní 2.4. Reflektory 305 Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Koeficient pasivní síly: ALBERO 70M cosφ 0,85 Typ zážehu: ALBERO 70E elektronický ALBERO 70M indukční 1m ~230V MH-7 Rx7s 70W IP mm 2 2,61kg ALBERO 70E Svítidlo metalhalogenidové 0844 ALBERO 70E NH-AL070E-00 černá 2 599, ALBERO 70E NH-AL070E-10 bílá 2 599, ALBERO 70E NH-AL070E-90 šedá 2 599,- 3,83kg ALBERO 70M Svítidlo metalhalogenidové 0847 ALBERO 70M NH-AL070M-00 černá 1 999, ALBERO 70M NH-AL070M-10 bílá 1 999, ALBERO 70M NH-AL070M-90 šedá 1 999,-

306 306 Série ALUM Svítidla pro venkovní iluminační osvětlení s vysokým stupněm krytí proti vnikání pevných částic, prachu a vlhkosti (IP65). Určená pro osvětlení fasád budov, pomníků, parkovišť a jiných rozlehlých prostranství a také sportovních objektů.

307 2. venkovní 2.4. Reflektory Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Koeficient pasivní síly: cosφ 0,85 Typ zážehu: indukční ~230V 1m IP mm 2 MH-7 4,05kg Rx7s 70W ALUM 70 Svítidlo metalhalogenidové 0850 ALUM 70 NH-ALM černá 1 599, ALUM 70 NH-ALM šedá 1 599,- MH-7 Rx7s 150W 5,02kg ALUM 150 Svítidlo metalhalogenidové 0852 ALUM 150 NH-ALM černá 1 899, ALUM 150 NH-ALM šedá 1 899,- MH-40 E40 250W 6,66kg ALUM 250 Svítidlo metalhalogenidové 0854 ALUM 250 NH-ALM černá 2 499, ALUM 250 NH-ALM šedá 2 499,- MH-40 E40 400W 9,30kg ALUM 400 Svítidlo metalhalogenidové 0856 ALUM 400 NH-ALM černá 3 199, ALUM 400 NH-ALM šedá 3 199,-

308 308 Série ML Svítidla pro venkovní iluminační osvětlení s vysokým stupněm krytí proti vnikání pevných částic, prachu a vlhkosti (IP65). Určená pro osvětlení fasád budov, pomníků, parkovišť a jiných rozlehlých prostranství a také sportovních objektů.

309 2. venkovní 2.4. Reflektory 309 Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Koeficient pasivní síly: cosφ 0,85 Typ zážehu: indukční ~230V 1m IP mm 2 MH-7 3,77kg Rx7s 70W ML-70 Svítidlo metalhalogenidové 0858 ML-70 NH-ML černá 1 479, ML-70 NH-ML bílá 1 479,- MH-7 Rx7s 150W 4,74kg ML-150 Svítidlo metalhalogenidové 0860 ML-150 NH-ML černá 1 799, ML-150 NH-ML bílá 1 799,- MH-40 E40 250W 8,85kg ML-250 Svítidlo metalhalogenidové 0862 ML-250 NH-ML černá 3 899, ML-250 NH-ML bílá 3 899,- MH-40 E40 400W 9,87kg ML-400 Svítidlo metalhalogenidové 0864 ML-400 NH-ML černá 3 999, ML-400 NH-ML bílá 3 999,-

310 310 Série OMH Svítidla pro venkovní iluminační osvětlení s vysokým stupněm krytí proti vnikání pevných částic, prachu a vlhkosti (IP65). Určená pro osvětlení fasád budov, pomníků, parkovišť a jiných rozlehlých prostranství a také sportovních objektů.

311 2. venkovní 2.4. Reflektory 311 Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Koeficient pasivní síly: OMH 70/150/400 cosφ 0,85 Typ zážehu: OMH 70/150/400 indukční OMH 70E/150E elektronický ~230V 1m IP mm 2 MH-7 Rx7s 70W 3,70kg OMH-70 2,66kg OMH-70E OMH-70, OMH-70E Svítidlo metalhalogenidové 0866 OMH 70 NH-OMH černá 1 499, OMH 70 NH-OMH bílá 1 499, OMH 70 NH-OMH šedá 1 499, OMH 70E NH-OMH07E-00 černá 2 399, OMH 70E NH-OMH07E-10 bílá 2 399, OMH 70E NH-OMH07E-90 šedá 2 399,- NOVINKA NOVINKA NOVINKA MH-7 Rx7s 150W 4,62kg OMH-150 2,75kg OMH-150E OMH-150, OMH-150E Svítidlo metalhalogenidové 0872 OMH 150 NH-OMH černá 1 599, OMH 150 NH-OMH bílá 1 599, OMH 150 NH-OMH šedá 1 599, OMH 150E NH-OMH15E-00 černá 2 499, OMH 150E NH-OMH15E-10 bílá 2 499, OMH 150E NH-OMH15E-90 šedá 2 499,- MH-40 E40 400W 8,00kg OMH-400 Svítidlo metalhalogenidové 0878 OMH 400 NH-OMH černá 3 299, OMH 400 NH-OMH šedá 3 299,-

312 312 Svítidlo STERO Populární svítidla pro halogenové žárovky. Určená pro všestranné použití mimo jiné pro vjezdy, vchodové brány, terasy, prostranství v okolí soukromých domů, vybraných fragmentů náměstí, a také pro osvětlení menších reklam.

313 2. venkovní 2.4. Reflektory 313 Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 180, horizontálně do 180 ~230V J-78 R7s max. 150W 1m IP mm 2 1,30kg STERO Svítidlo halogenové, výklopné 0880 STERO NH-STE černá 999, STERO NH-STE šedá 999,-

314 314 Série ASPIRE Populární svítidla pro halogenové žárovky. Určená pro všestranné použití mimo jiné pro vjezdy, vchodové brány, terasy, prostranství v okolí soukromých domů, vybraných fragmentů náměstí, a také pro osvětlení menších reklam. Model ASPIRE 300C je vybaven senzorem pohybu.

315 2. venkovní 2.4. Reflektory 315 Materiál: korpus slitina hliníku držák umělá hmota reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 20, horizontálně do Úroveň nastavení poloh senzoru: ASPIRE 300C vertikálně do 80, horizontálně do 330 Detekční vzdálenost: ASPIRE 300C max. 12m při 20 C (vodorovně) Doba svícení: ASPIRE 300C od 5 sek. do 12 min. max. ~230V J-118 R7s 300W 1m IP mm 2 0,74kg ASPIRE 300 Svítidlo halogenové, výklopné 0882 ASPIRE 300 NH-ASP černá 429, ASPIRE 300 NH-ASP bílá 429,- 110 O 0,85kg ASPIRE 300C Svítidlo halogenové, výklopné, se senzorem pohybu 0884 ASPIRE 300C NH-AS300C-00 černá 799, ASPIRE 300C NH-AS300C-10 bílá 799,- Detekční vzdálenost Oblast senzoru pohybu

316 316 Série MISTRAL Populární svítidla pro halogenové žárovky. Určená pro všestranné použití mimo jiné pro vjezdy, vchodové brány, terasy, prostranství v okolí soukromých domů, vybraných fragmentů náměstí, a také pro osvětlení menších reklam. Model MISTRAL 150C je vybaven senzorem pohybu.

317 2. venkovní 2.4. Reflektory 317 Materiál: korpus slitina hliníku držák umělá hmota reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 20, horizontálně do Úroveň nastavení poloh senzoru pohybu: MISTRAL 150C vertikálně do 80, horizontálně do 330 Detekční vzdálenost: MISTRAL 150C max. 12m przy 20 C (vodorovně) Doba svícení: MISTRAL 150C od 5 sek. do 12 min. max. ~230V J-78 R7s 150W 1m IP mm 2 0,59kg MISTRAL 150 Svítidlo halogenové, výklopné 0886 MISTRAL 150 NH-MIS černá 399, MISTRAL 150 NH-MIS bílá 399,- 110 O 0,72kg MISTRAL 150C Svítidlo halogenové, výklopné, se senzorem pohybu 0888 MISTRAL 150C NH-MI150C-00 černá 699, MISTRAL 150C NH-MI150C-10 bílá 699,- Detekční vzdálenost Oblast senzoru pohybu

318 318 Série PASAT Populární svítidla se senzorem pohybu pro halogenové žárovky. Určená pro všestranné použití mimo jiné pro vjezdy, vchodové brány, terasy, prostranství v okolí soukromých domů, vybraných fragmentů náměstí atd. Ke každému svítidlu této série existuje možnost připojení doplňkového svítidla s žárovým světelným zdrojem.

319 2. venkovní 2.4. Reflektory 319 Materiál: korpus slitina hliníku, umělá hmota reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: vertikálně do 25, horizontálně do 80 Úroveň nastavení poloh senzoru pohybu: vertikálně do 35, horizontálně do 70 Detekční vzdálenost: max. 12m při 20 C Doba svícení: od 5 sek. do 12 min. Teplota práce: -20 C C 1m ~230V R7s IP O 2.5mm 2 J-78 max. 150W 0,87kg PASAT 150S Svítidlo halogenové, výklopné, se senzorem pohybu 0890 PASAT 150S NH-PA150S-00 černá 799, PASAT 150S NH-PA150S-90 šedá 799,- NOVINKA J-118 max. 500W 1,33kg PASAT 500S Svítidlo halogenové, výklopné, se senzorem pohybu 0892 PASAT 500S NH-PA500S-00 černá 1 099, PASAT 500S NH-PA500S-90 šedá 1 099,- NOVINKA Detekční vzdálenost Oblast senzoru pohybu

320 320 Série B Populární svítidla pro halogenové žárovky. Určená pro všestranné použití mimo jiné pro vjezdy, vchodové brány, terasy, prostranství v okolí soukromých domů, vybraných fragmentů náměstí, a také pro osvětlení menších reklam. V sérii B jsou také dostupné modely se senzorem pohybu.

321 2. venkovní 2.4. Reflektory 321 Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo ~230V R7s 1m IP mm 2 J-78 max. 150W 0,40kg B-5 Svítidlo halogenové 0894 B-5 NH-B černá 89, B-5 NH-B černá kladívkovaná 99, B-5 NH-B bílá 89, B-5 NH-B stříbrná metalíza 99, B-5 NH-B šedá 89,- J-118 max. 300W 0,57kg B-6 Svítidlo halogenové 0899 B-6 NH-B černá 119, B-6 NH-B bílá 119, B-6 NH-B šedá 119,- J-118 max. 500W 0,75kg B-7 Svítidlo halogenové 0902 B-7 NH-B černá 149, B-7 NH-B černá kladívkovaná 169, B-7 NH-B bílá 149, B-7 NH-B stříbrná metalíza 169, B-7 NH-B šedá 149,-

322 venkovní 2.4. Reflektory Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo 1m ~230V R7s IP mm 2 J-189 max. 1000W 1,44kg B-10 Svítidlo halogenové 0907 B-10 NH-B černá 399, B-10 NH-B bílá 399, B-10 NH-B šedá 399,- J-254 max. 1500W 2,22kg B-15 Svítidlo halogenové 0910 B-15 NH-B černá 699, B-15 NH-B bílá 699, B-15 NH-B šedá 699,- J-78 max. 150W 0,36kg B-5N Svítidlo halogenové 0913 B-5N NH-B5N černá 119, B-5N NH-B5N bílá 119, B-5N NH-B5N šedá 119,- J-118 max. 500W 0,73kg B-7N Svítidlo halogenové 0916 B-7N NH-B7N černá 199, B-7N NH-B7N bílá 199, B-7N NH-B7N šedá 199,-

323 2. venkovní 2.4. Reflektory 323 Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh senzoru pohybu: vertikálně do 30, horizontálně do Detekční vzdálenost: max. 12m při 20 C (vodorovně) Doba svícení: od 5 sek. do 12 min. Teplota práce: -20 C C 1m ~230V R7s IP mm 2 J-78 0,53kg max. 150W 180 O B-5S Svítidlo halogenové, se senzorem pohybu 0919 B-5S NH-B5S černá 359, B-5S NH-B5S šedá 359,- J-118 0,89kg max. 500W 180 O B-7S Svítidlo halogenové, se senzorem pohybu 0921 B-7S NH-B7S černá 399, B-7S NH-B7S šedá 399,- J-78 0,47kg max. 150W 110 O B-5SL Svítidlo halogenové, se senzorem pohybu 0923 B-5SL NH-B5SL00-00 černá 359, B-5SL NH-B5SL00-10 bílá 359, B-5SL NH-B5SL00-93 šedá 359,- J-118 0,96kg max. 500W 110 O B-7SL Svítidlo halogenové, se senzorem pohybu 0926 B-7SL NH-B7SL černá 399, B-7SL NH-B7SL bílá 399, B-7SL NH-B7SL šedá 459,-

324 venkovní 2.4. Reflektory Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel bodec B-5D, B-7D slitina hliníku stojan B-5P, B-7P ocel ochranná mřížka B-5P, B-7P ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo Úroveň nastavení poloh reflektoru: B-5D, B-7D vertikálně do 90º, horizontálně do 360º ~230V R7s 1m IP 44 J-78 0,46kg max. 150W 2.5mm 2 B-5D Svítidlo halogenové, přenosné 0929 B-5D NH-B5D černá 135, B-5D NH-B5D šedá 135,- J-118 0,81kg max. 500W 2.5mm 2 B-7D Svítidlo halogenové, přenosné 0931 B-7D NH-B7D černá 193, B-7D NH-B7D šedá 193,- J cm max. 150W 1,02kg 16A/250V B-5P Svítidlo halogenové, přenosné 0933 B-5P NH-B5P černá 259, B-5P NH-B5P bílá 259, B-5P NH-B5P šedá 259, B-5P NH-B5P zeleno/oranžová 259,- J cm max. 500W 1,45kg 16A/250V B-7P Svítidlo halogenové, přenosné 0937 B-7P NH-B7P černá 299, B-7P NH-B7P bílá 339, B-7P NH-B7P šedá 339, B-7P NH-B7P zeleno/oranžová 299,-

325 2. venkovní 2.4. Reflektory 325 Materiál: korpus slitina hliníku držák ocel bodec ocel ochranná mřížka ocel reflektor hliník stínítko/difuzér sklo 1m ~230V R7s IP 44 16A/250V 180cm J-78 max. 150W 3,27kg B-5PJ Svítidlo halogenové, přenosné 0941 B-5PJ NH-B5PJ x max. 150W šedá 739, B-5PJ NH-B5PJ x max. 150W zeleno/oranžová 739,- J-118 max. 500W 3,76kg B-7PJ Svítidlo halogenové, přenosné 0943 B-7PJ NH-B7PJ x max. 500W šedá 799, B-7PJ NH-B7PJ x max. 500W zeleno/oranžová 799,- J-78 max. 150W 4,16kg B-5PD Svítidlo halogenové, přenosné 0945 B-5PD NH-B5PD x max. 150W šedá 899, B-5PD NH-B5PD x max. 150W zeleno/oranžová 899,- J-118 max. 500W 4,88kg B-7PD Svítidlo halogenové, přenosné 0947 B-7PD NH-B7PD x max. 500W šedá 999, B-7PD NH-B7PD x max. 500W zeleno/oranžová 999,-

326 326 Série HELIO Pozemní LED svítidla s vysokým stupněm krytí proti vnikání pevných částic, prachu a vlhkosti (IP67). Ideální jako dekorační a zvýrazňující osvětlení. Mohou být používána jak v interiérech tak v exteriérech např. podél stěn budov, v chodnících a pro osvětlování zeleně a v zahradách.

327 2. venkovní 2.5. Svítidla pozemní a nájezdová 327 Materiál: korpus slitina hliníku límec/prstenec nerez ocel stínítko/difuzér sklo podstavec pro montáž umělá hmota LED IP 67 2x0.75mm 2 3,5V DC 1W 0,44kg HELIO 10 (1 LED) Svítidlo pozemní LED Barva LED Počet LED 0949 HELIO 10 (1 LED) OL-HEL chrom sat. bílá 1 LED 519,- NOVINKA 12V 0,5W 0,44kg HELIO 10 (6 LED) Svítidlo pozemní LED Barva LED Počet LED 0950 HELIO 10 (6 LED) OL-HEL chrom sat. bílá 6 LED 519,- NOVINKA

328 328 Série GRAN Série pozemních a nájezdových svítidel je charakteristická vysokým stupněm krytí proti vnikání pevných částic, prachu a vlhkosti (IP67). Určená pro iluminační osvětlení fasád budov, pomníků a pro dekorační osvětlení zeleně a zahrad.

329 2. venkovní 2.5. Svítidla pozemní a nájezdová Materiál: korpus slitina hliníku límec/prstenec nerze ocel stínítko/difuzér sklo podstavec pro montáž umělá hmota Nájezdová odolnost: GRAN 10 30KN=3 tuny GRAN 10 GRAN 16 GRAN 26 50W max. IP 67 0,5m ~230V 2.5mm 2 GU-10 GU10 GRAN 10 Svítidlo pozemní 0951 GRAN 10 ON-GR chrom 599,- 0,57kg 12V MR-16 G mm 2 GRAN 16 Svítidlo pozemní 0952 GRAN 16 ON-GR chrom 499,- 0,56kg 12V MR-16 G mm 2 GRAN 26 Svítidlo pozemní 0953 GRAN 26 ON-GR chrom 599,- 0,59kg

330 venkovní 2.5. Svítidla pozemní a nájezdová Materiál: korpus slitina hliníku límec/prstenec GRAN 100 nerez ocel GRAN 100 slitina hliníku reflektor hliník stínítko/difuzér sklo podstavec pro montáž GRAN 100 umělá hmota Koeficient pasivní síly: GRAN 100 cosφ 0,85 Typ zážehu: GRAN 100 indukční Nájezdová odolnost: 30kN 3 tuny GRAN 100 GRAN 200 PG-100 ~230V 1m IP mm 2 MH-7 70W 150W Rx7s 6,92kg 7,97kg GRAN 100 Svítidlo nájezdové 0954 GRAN 100 ON-GR x 70W chrom 2 799, GRAN 100 ON-GR x 150W chrom 2 899,- J-78 R7s 1,17kg max. 100W GRAN 200 Svítidlo nájezdové 0956 GRAN 200 ON-GR černá 499,- 0,36kg PG-100 Základna pro montáž svítidel GRAN PG-100 KM-PG zelená 149,-

331

FUSIO. Svítidla napájená pomocí lištového systému. Umožňují tvorbu zajímavých. řešení s možností změny směru světelného

FUSIO. Svítidla napájená pomocí lištového systému. Umožňují tvorbu zajímavých. řešení s možností změny směru světelného 28 Systém FUSIO Svítidla napájená pomocí lištového systému. Umožňují tvorbu zajímavých světelných řešení s možností změny směru světelného toku. Určená pro osvětlení obchodních prostor, výloh, muzeí, galerií,

Více

Stropní a nástěnná svítidla

Stropní a nástěnná svítidla Product Line 015 2009 Dekorativní půvab PLAFON Stropní a nástěnná svítidla Série PLAFON je bohatou kolekcí stropních a nástěnných svítidel použitelných jako osvětlení obytných prostor, hotelů, restaurací,

Více

PREVIA. Určení. Charakteristika. lineární zářivka T5 14W, 21W, 28W, 35W. lineární zářivka T8 36W, 58W

PREVIA. Určení. Charakteristika. lineární zářivka T5 14W, 21W, 28W, 35W. lineární zářivka T8 36W, 58W PREVIA lineární zářivka T5 14W, 21W, 28W, 35W lineární zářivka T8 36W, 58W Určení Určená pro osvětlení interiérů kanceláři, konferenčních sálů, úřadů, veřejných a obchodních prostor apod. Charakteristika

Více

Instalace Jednoduchá Rychlá Úsporná. 2 3L-Click

Instalace Jednoduchá Rychlá Úsporná. 2 3L-Click LIPO Instalace Jednoduchá Rychlá Úsporná 2 3L-Click Svítidlo LIPO HALLA / 2017 Společnost HALLA je významný český výrobce a vývozce designových svítidel technického rázu. Naše výrobky spojují špičkové

Více

SYSTÉMOVÁ SVÍTIDLA SAMOSTATNÁ SVÍTIDLA AKCENTNÍ SVÍTIDLA KLASICKÁ SVÍTIDLA DOWNLIGHTY SKLENĚNÁ SVÍTIDLA. Serie 41

SYSTÉMOVÁ SVÍTIDLA SAMOSTATNÁ SVÍTIDLA AKCENTNÍ SVÍTIDLA KLASICKÁ SVÍTIDLA DOWNLIGHTY SKLENĚNÁ SVÍTIDLA. Serie 41 SYSTÉMOVÁ SVÍTIDLA 4 43 Serie 01 Serie 02 Serie 03 Serie 10 Strana 4 Strana 12 Strana 18 Strana 32 SAMOSTATNÁ SVÍTIDLA 44 71 Serie 12 Serie 13 Serie 14 Serie 15 Serie 18 Strana 44 Strana 48 Strana 58 Strana

Více

Profesionální osvětlení. Architektonické osvětlení. Domovní osvětlení

Profesionální osvětlení. Architektonické osvětlení. Domovní osvětlení 1 Profesionální osvětlení Architektonické osvětlení Světelné zdroje, příslušenství, komponenty 2 ELGO a BRILUM všestranná nabídka osvětlení Společnost BRILUM.CZ s.r.o. je jedním z největších českých dodavatelů

Více

LED OSVĚTLENÍ VNITŘNÍCH PROSTOR BESTSELLERS

LED OSVĚTLENÍ VNITŘNÍCH PROSTOR BESTSELLERS LED OSVĚTLENÍ VNITŘNÍCH PROSTOR BESTSELLERS Reference: Jupiter Lounge, Sparta, Rotterdam, Nizozemsko 1 LED DOWNLIGHT, str. 6 3 MODULÁRNÍ LED DOWNLIGHT, str. 8 4 LED I-PANEL, str. 9 6 LED PRODISC MINI,

Více

ASPRO. Série. Architektonické osvětlení

ASPRO. Série. Architektonické osvětlení 206 Série ASPRO Dekorační svítidla určená pro montáž do stropů a stěn. Mohou být základem pro tvorbu zajímavých, dekoračních světelných řešení. Používaná pro interiérové osvětlení veřejných prostor a obytných

Více

Lens Fila LED Interiérové svítidlo

Lens Fila LED Interiérové svítidlo SARTDRIVER Lens ila LED Interiérové svítidlo Toto svítidlo je navrženo pro montáž do kontinuálních řad pomocí příslušné spojovací sady pro mechanické připojení a propojovací kabeláží. Je ideální pro osvětlení

Více

LED svítidlo GANYMA. LED MINI panely G03000-3 G15551 G03000-6

LED svítidlo GANYMA. LED MINI panely G03000-3 G15551 G03000-6 LED svítidlo výklopné LED výklopné svítidlo pro použití v interéru s elektronickým předřadníkem (transformátorem) v plastovém stříbrném plášti. Dodává se bez připojovacího kabelu a montážního materiálu.

Více

Zapuštěná svítidla LuxSpace vysoká účinnost, vizuální pohodlí a stylový design

Zapuštěná svítidla LuxSpace vysoká účinnost, vizuální pohodlí a stylový design Lighting Zapuštěná LuxSpace vysoká, vizuální pohodlí a stylový design Zákazníci se snaží optimalizovat všechny zdroje. Týká se to nejen provozních nákladů (energie atd.), ale také personálu. Úspory energie

Více

Kód Osazení Zdroj Patice LxBxH (mm) Modul Mont. otvor (mm)kg

Kód Osazení Zdroj Patice LxBxH (mm) Modul Mont. otvor (mm)kg Svítidla zářivková vestavná - direkt/indirekt 34-02, 34-04 carella těleso: ocelový plech povrchově chráněný lakem nanášeným práškovou technologií barva: bílá RAL 9003 odrazný reflektor: matovaný hliníkový

Více

KNIHA SVÍTIDEL. Dům sociálních služeb S.K. Neumanna, Praha

KNIHA SVÍTIDEL. Dům sociálních služeb S.K. Neumanna, Praha KNIHA SVÍTIDEL Dům sociálních služeb S.K. Neumanna, Praha A1 Svítidlo na zářivky T8 pro přisazenou montáž. Šedý kryt a transparentní difuzor vyrobený z PC. Vnitřní reflektor z ocelového plechu, práškově

Více

SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem

SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem Lighting SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem SmartBalance, suspended I když u funkčního osvětlení ve většině případů rozhoduje výkon, zákazníci také rádi používají svítidla, která jsou

Více

Najdete nás po celé republice

Najdete nás po celé republice NBB Bohemia s.r.o. SVĚTELNÉ ZDROJE SVÍTIDLA ÚSPORNÁ SVĚTELNÁ ŘEŠENÍ Najdete nás po celé republice DE PL Kontaktní informace (sídlo) Společnost - základní údaje (2017),:::r.:' NBB Bohemia s.r.o. (225016261

Více

Rail System LED Třífázový napájecí lištový systém IP40 IK05. Systém řízení osvětlení TECHNICKÁ DATA. nutno objednat zvlášť FLICKER 650 C

Rail System LED Třífázový napájecí lištový systém IP40 IK05. Systém řízení osvětlení TECHNICKÁ DATA. nutno objednat zvlášť FLICKER 650 C LED Třífázový napájecí lištový systém TECHNICKÁ DATA Ekvivalent*, W Jmenovité napětí 93 265 V AC 50/ Hz 176 250 V DC Normy EN 598-1,EN 598-2-1, EN 598-2-22 (základní požadavky), EN 62471 (fotobiologický

Více

Přisazená svítidla LuxSpace vysoká účinnost, zrakový komfort a stylový design

Přisazená svítidla LuxSpace vysoká účinnost, zrakový komfort a stylový design Lighting Přisazená svítidla LuxSpace vysoká účinnost, zrakový komfort a stylový design LuxSpace, surface mounted Zákazníci se snaží optimalizovat všechny svoje zdroje. Týká se to nejen provozních nákladů

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

CoreLine Downlight jasná volba pro LED

CoreLine Downlight jasná volba pro LED Lighting CoreLine Downlight jasná volba pro LED CoreLine Downlight CoreLine Downlight je řada zapuštěných svítidel určených k nahrazení svítidel downlight s kompaktními zářivkami. Jejich atraktivní celkové

Více

D e k o r a t i v n í s v í t i d l a

D e k o r a t i v n í s v í t i d l a Dekorativní svítidla Castelo 66-05 82 Castelo 66-07 83 Castelo 66-08 84 Girasole Spot GSSLED 85 Girasole GSLED 86 Spyder SPYLED 87 Draco BS710 88 Sabik 72-00 90 Sorento 72-01 91 Korona 72-02 92 Lotus 72-94

Více

LOWI VIRTUE LED (LINE)

LOWI VIRTUE LED (LINE) LOWI VIRTUE LED (LINE) Stavebnicový modulární systém pro LED liniové osvětlení na bázi profilu LOWI a světelné výzbroje VIRTUE LED G4. Interiérová přisazená svítidla vyráběná v různých délkách. Moduly

Více

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM 5 LETÁ ZÁRUKA ALPHA LED LINEAR SYSTEM Výrobní haly Logistické areály a sklady ECO FRIENDLY PR O D U C T lineární modulový osvětlovací

Více

SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem

SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem Lighting SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem I když u funkčního osvětlení ve většině případů rozhoduje výkon, zákazníci také rádi používají svítidla, která jsou atraktivní nebo nenápadná.

Více

Nové požadavky na osvětlení a vhodné alternativy pro domácnosti. Ing. Antonín Melč Philips Lighting

Nové požadavky na osvětlení a vhodné alternativy pro domácnosti. Ing. Antonín Melč Philips Lighting Nové požadavky na osvětlení a vhodné alternativy pro domácnosti Ing. Antonín Melč Philips Lighting Omezování prodeje klasických žárovek 8. prosince 2008 členské státy regulačního výboru Evropského parlamentu

Více

TESLUX KATALOG PRODUKTŮ 1/13

TESLUX KATALOG PRODUKTŮ 1/13 2013 KATALOG PRODUKTŮ 1/13 Proč si vybrat značku Díky trendu a zvyšující se poptávce se náš trh začíná zaplňovat LED žárovkami různé kvality, konstrukce a výkonů. Jedná se tedy pouze o zvolenou strategii

Více

Cleanroom LED hygienické a efektivní řešení

Cleanroom LED hygienické a efektivní řešení Lighting Cleanroom LED hygienické a efektivní řešení Cleanroom LED Zákazníci, kteří provozují zařízení s vysokými požadavky na čistotu provozu, vyžadují speciální svítidla IP65, která lze snadno čistit,

Více

Zapuštěné svítidlo TrueLine skutečná linie světla: elegantní, energeticky účinné a v souladu s normami pro osvětlení kanceláří

Zapuštěné svítidlo TrueLine skutečná linie světla: elegantní, energeticky účinné a v souladu s normami pro osvětlení kanceláří Lighting Zapuštěné svítidlo TrueLine skutečná linie světla: elegantní, energeticky účinné a v souladu s normami pro osvětlení kanceláří Zapuštěné svítidlo TrueLine Architekti potřebují osvětlovací řešení,

Více

Systémové LED svítidlo oslnivě jasné

Systémové LED svítidlo oslnivě jasné Systémové LED svítidlo oslnivě jasné 2 Systémové LED svítidlo Rittal Systémové LED svítidlo Dokonalé osvětlení skříňového rozváděče Nejnovější osvětlovací technologie, navržená pro rozváděčové skříně Rittal.

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem

SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem Lighting SmartBalance kombinace výkonu s atraktivním designem SmartBalance, surface mounted I když u funkčního osvětlení ve většině případů rozhoduje výkon, zákazníci také rádi používají svítidla, která

Více

Ledinaire. Svítidla LED. Prostě skvělé LED. Přechod na značková LED svítidla za atraktivní ceny nebyl nikdy snazší

Ledinaire. Svítidla LED. Prostě skvělé LED. Přechod na značková LED svítidla za atraktivní ceny nebyl nikdy snazší Ledinaire Svítidla LED Prostě skvělé LED Přechod na značková LED svítidla za atraktivní ceny nebyl nikdy snazší Řada svítidel LED Ledinaire značky Philips Světelná lišta Ledinaire BN0C Prachotěs Ledinaire

Více

2015 / III. čtvrtletí

2015 / III. čtvrtletí 2015 / III. čtvrtletí KATALOG LED OSVĚTLENÍ žárovky / pásky / kancelářské osvětlení / průyslové osvětlení / veřejné osvětlení Obsah: LED ŽÁROVKY 3 230 V / PATICE E14 (iňonky) 12 230 V / PATICE E27 23 230

Více

Cleanroom LED hygienické a efektivní řešení

Cleanroom LED hygienické a efektivní řešení Lighting Cleanroom LED hygienické a efektivní řešení Cleanroom LED Zákazníci, kteří provozují zařízení s vysokými požadavky na čistotu provozu, vyžadují speciální svítidla IP65, která lze snadno čistit,

Více

ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA INTERIÉROVÁ ZÁVĚSNÁ modulový systém - tubus 65 mm

ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA INTERIÉROVÁ ZÁVĚSNÁ modulový systém - tubus 65 mm ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA INTERIÉROVÁ ZÁVĚSNÁ modulový systém - tubus 65 mm Použití: Zářivková svítidla typu RPK lze instalovat zavěšením na lankových závěsech do různě sestavených obrazců k osvětlení reprezentativních

Více

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM 5 LETÁ ZÁRUKA ALPHA LED LINEAR SYSTEM Výrobní haly Logistické areály a sklady ECO FRIENDLY PR O D U C T lineární modulový osvětlovací

Více

PHIL B VIRTUE LED (LINE)

PHIL B VIRTUE LED (LINE) PHIL B VIRTUE LED (LINE) Stavebnicový modulární systém pro LED liniové osvětlení na bázi profilu PHIL A a světelné výzbroje VIRTUE LED G4. Interiérová přisazená svítidla vyráběná v různých délkách. Moduly

Více

FORLINE. Osvětlovací systém FORLINE je typová řada systémových závěsných a stropních zářivkových a LED svítidel pro osvětlování interiérů.

FORLINE. Osvětlovací systém FORLINE je typová řada systémových závěsných a stropních zářivkových a LED svítidel pro osvětlování interiérů. FORLINE Osvětlovací systém FORLINE je typová řada systémových závěsných a stropních zářivkových a LED svítidel pro osvětlování interiérů. spojená do řad nebo pomocí spojovacích dílů do různých geometrických

Více

Svítidla - přehled lištového systému

Svítidla - přehled lištového systému 14.2.2018 Svítidla - přehled lištového systému Philips Lighting Czech Republic s.r.o. Variabilita návrh řešení přesně podle přání zákazníka a to včetně čtvercových, obdélníkových, T či L sestav Univerzálnost

Více

LED svítidlo GANYMA. LED svítidlo výklopné

LED svítidlo GANYMA. LED svítidlo výklopné LED svítidlo GANYMA Velmi tenké LED svítidlo pro použití v interéru s elektronickým předřadníkem (transformátorem) v hliníkovém plášti. Dodává se vč. připojovacího kabelu o délce 1450 mm. Svítidlo je opatřeno

Více

Katalog výrobků Podskupina č. 5.1 osvětlovací zařízení/ svítidla

Katalog výrobků Podskupina č. 5.1 osvětlovací zařízení/ svítidla Katalog výrobků Podskupina č. 5.1 osvětlovací zařízení/ svítidla 5.1 Svítidla pro lineární a kompaktní zářivky s výjimkou svítidel pro domácnost. (původní název: Svítidla se zářivkami s výjimkou svítidel

Více

Nouzová svítidla G5. Tyto výrobky jsou součástí systému nouzového osvětlení > str verze adresovatelná a standardní.

Nouzová svítidla G5. Tyto výrobky jsou součástí systému nouzového osvětlení > str verze adresovatelná a standardní. Nouzová svítidla G5 verze adresovatelná a standardní 617 60 617 74 + 617 91 + 6608 67 617 46 + 6608 74 + 617 92 Splňují požadavky normy EN 60598-2-22. Napájení: 230 VA ± 10 %, 50/60 Hz. Různé druhy montáže

Více

KANCELÁŘSKÁ. Domovní osvětlení. 1. Domovní osvětlení interiérové. Svítidla

KANCELÁŘSKÁ. Domovní osvětlení. 1. Domovní osvětlení interiérové. Svítidla 232 KANCELÁŘSKÁ 1. interiérové V produktové nabídce značky BRILUM se nachází mnoho různorodých kancelářských svítidel. Jsou mezi nimi lampy moderního nebo klasického vzhledu a také s mnoha doplňkovými

Více

PHIL A VIRTUE LED (LINE)

PHIL A VIRTUE LED (LINE) PHIL A VIRTUE LED (LINE) Stavebnicový modulární systém pro LED liniové osvětlení na bázi profilu PHIL A a světelné výzbroje VIRTUE LED G4. Interiérová svítidla do podhledu nebo do stěny vyráběná v různých

Více

Světelné zdroje - úsporné kompaktní zářivky str: LED svítidla str: LED světelné zdroje str: Flexibilní pásky str: 08

Světelné zdroje - úsporné kompaktní zářivky str: LED svítidla str: LED světelné zdroje str: Flexibilní pásky str: 08 Světelné zdroje - úsporné kompaktní zářivky str: 02-03. LED svítidla str: 04-05 LED světelné zdroje str: 06-07. Flexibilní pásky str: 0 Elektronické transformátory a ovladače pro LED str: 9 Světelné zdroje

Více

POPIS ZDROJ ROZMĚRY. LED 21W, 2250 lm, 3000K, IP20

POPIS ZDROJ ROZMĚRY. LED 21W, 2250 lm, 3000K, IP20 A1 Závěsné, přisazené LED svítidlo. Těleso vyrobeno z ocelového plechu. Mikroprismatický PMMA difuzor. Kryt z transparentního skla. Reflektor z leštěného hliníku. LED 21W, 2250 lm, 3000K, IP20 A2 Závěsné,

Více

CoreLine SlimDownlight - Jasná volba pro LED

CoreLine SlimDownlight - Jasná volba pro LED Lighting CoreLine SlimDownlight - Jasná volba pro LED CoreLine SlimDownlight CoreLine SlimDownlight je řada velmi tenkých zapuštěných svítidel určených k nahrazení svítidel downlight využívajících kompaktní

Více

Kniha svítidel. 18. ledna Svítidla - stránka 1

Kniha svítidel. 18. ledna Svítidla - stránka 1 Kniha svítidel 18. ledna 2014 Akce -Stavební úpravy budovy 28.října 1 pro městskou knihovnu SO 01 -Stavební úpravy se změnou využití na Městskou knihovnu Šumperk D.1.4.g -Zařízení silnoproudé elektrotechniky

Více

Skutečná linie světla elegantní, energeticky účinné a v souladu s normami pro osvětlení kanceláří

Skutečná linie světla elegantní, energeticky účinné a v souladu s normami pro osvětlení kanceláří Lighting Skutečná linie světla elegantní, energeticky účinné a v souladu s normami pro osvětlení kanceláří Přisazené svítidlo TrueLine Architekti potřebují osvětlovací řešení, které odpovídá architektuře

Více

CoreLine SlimDownlight - Jasná volba pro LED

CoreLine SlimDownlight - Jasná volba pro LED Lighting CoreLine SlimDownlight - Jasná volba pro LED CoreLine SlimDownlight CoreLine SlimDownlight je řada vei tenkých zapuštěných svítidel určených k nahrazení svítidel downlight využívajících kompaktní

Více

TrueLine, závěsné ryzí linie světla: elegantní, energeticky účinné a v souladu s normami pro osvětlení kanceláří

TrueLine, závěsné ryzí linie světla: elegantní, energeticky účinné a v souladu s normami pro osvětlení kanceláří Lighting TrueLine, závěsné ryzí linie světla: elegantní, energeticky účinné a v souladu s normami pro osvětlení kanceláří Závěsné svítidlo TrueLine Architekti potřebují osvětlovací řešení, které odpovídá

Více

Světelné zdroje » SVĚTELNÉ ZDROJE

Světelné zdroje » SVĚTELNÉ ZDROJE » SVĚTELNÉ ZDROJE 03 03 LSSI E14 05 LSSI E27 06 MXI E27 08 06 08 10 13 13 15 G9 Příslušenství OpenGLOE E27 12 SPOT GU10 14 16 6 JDR 10 12 J GY6,35 LOTOS E27 GLOE E27 EddyNDLE E14 J G4 16 LOTOS E14 GLOE

Více

Garbo. Uklidňující měkké světlo dekorativních nástěnných a stropních svítidel

Garbo. Uklidňující měkké světlo dekorativních nástěnných a stropních svítidel Garbo Uklidňující měkké světlo dekorativních nástěnných a stropních svítidel Garbo představuje nejnovější přístup firmy Thorn k řešení, které v sobě pojí měkké světlo a diskrétní, klasické a nadčasové

Více

Ke spínání spotřebičů do 63 A elektrických kotlů, přímotopných konvektorů, bojlerů, akumulačních kamen, osvětlení apod.

Ke spínání spotřebičů do 63 A elektrických kotlů, přímotopných konvektorů, bojlerů, akumulačních kamen, osvětlení apod. INSTALAČNÍ RELÉ Ke spínání spotřebičů do 63 A elektrických kotlů, přímotopných konvektorů, bojlerů, akumulačních kamen, osvětlení apod. Ovládací napětí: 30 V a.c. Vizuální indikace při zapnutí Instalační

Více

MODUS SPMA SPMA SPMA SPMA 218. Vestavná plastová svítidla SPMA D SPMA R SPMA S

MODUS SPMA SPMA SPMA SPMA 218. Vestavná plastová svítidla SPMA D SPMA R SPMA S MODUS SPMA MODUS Třebíč MODUS SPMA 218 Zářivkové kompaktní, do podhledu / LVK (Polárně) SPMA SPMA 218 Svítidlo: MODUS Třebíč MODUS SPMA 218 Zářivkové kompaktní, do podhledu Zdroje:: 2 x MASTER PL-C/2P

Více

KATALOG 2013 LED a Halogenové zdroje

KATALOG 2013 LED a Halogenové zdroje KATALOG 2013 LED a Halogenové zdroje OBSAH LED KATALOG LED světelné zdroje LED Pásky Profily pro LED pásky Napáječe a ovládací moduly LED svítidla RTF DOWNLIGHT SLIMFLUX KATALOG HALOGENOVÝCH ZDROJŮ Halogenové

Více

LED TRUBICE 60 cm, 120 cm, 150 cm

LED TRUBICE 60 cm, 120 cm, 150 cm LED TRUBICE 60 cm, 120 cm, 150 cm Led trubice přináší nejúspornější svícení do technických svítidel. Využívají moderní LED technologii (SMD 2835). Výhodou je nízká spotřeba, okamžitý 100% náběh, dlouhá

Více

NAOS LED INTERIÉROVÉ KOVOVÉ

NAOS LED INTERIÉROVÉ KOVOVÉ LED INTERIÉROVÉ KOVOVÉ PŘEHLED PRODUKTŮ interiérové kovové LED svítidlo str. 90 IP20 str. 90 PŘÍSLUŠENSTVÍ str. 93 PŘÍSLUŠENSTVÍ str. 93 ČESKÁ SVÍTIDLA 89 NOVINKA interiérové, kovové. POUŽITÍ Moderní svítidlo

Více

Svítidlo PowerBalance s přisazenou montáží udržitelný výkon

Svítidlo PowerBalance s přisazenou montáží udržitelný výkon Lighting Svítidlo PowerBalance s přisazenou montáží udržitelný výkon Co se týče osvětlení kancelářských prostor pomocí LED svítidel, jsou lidé většinou ochotni investovat do trvalé udržitelnosti, avšak

Více

OBSAH. Interiérová svítidla - přisazená. Interiérová svítidla - podhledová. Průmyslová svítidla - zářivková, třída izolace I, II

OBSAH. Interiérová svítidla - přisazená. Interiérová svítidla - podhledová. Průmyslová svítidla - zářivková, třída izolace I, II OBSAH Interiérová svítidla - přisazená KELPIE-R IP20 FALCON-D/I-BAP IP20 GRIFON-T5-D/I-DL RAL9006 KELPIE-S IP20 FALCON-P-AR IP20 GRIFON-T5-D/I-BAP RAL906 KELPIE-D/I-R IP20 FALCON-Z-AR IP20 FORK IP20 KELPIE-D/I-S

Více

interiérové závěsné zářivkové svítidlo.

interiérové závěsné zářivkové svítidlo. interiérové závěsné zářivkové svítidlo. POUŽITÍ Svítidlo je vhodné pro obchody, salóny, kanceláře a byty. VÝHODY Krytí svítidla IP20 Materiál difuzoru: bílá plastová mřížka, chromovaná plastová mřížka

Více

pro LED CoreLine Surface-mounted Výhody Vlastnosti Aplikace Specifikace

pro LED CoreLine Surface-mounted Výhody Vlastnosti Aplikace Specifikace Lighting CoreLine Surfacemounted jasná volba pro LED CoreLine Surface-mounted Pro nové i renovované prostory vyžadují zákazníci řešení, která nabízí kvalitní osvětlení a podstatné snížení nákladů na energie

Více

Preview Imagemaker 104

Preview Imagemaker 104 104 Preview Imagemaker . Venkovní světlomety 106 Vestavná svítidla 114 Nástěnná venkovní svítidla 120 LED svítidla značky Traxon Technologies 157 Alexandre Zveiger 105 Venkovní světlomety. Pro vytvoření

Více

THALES HL. max. 100W. Kód Model Světelný zdroj Výkon Typ objímky Barva Počet ks v balení Cena bez DPH Kč

THALES HL. max. 100W. Kód Model Světelný zdroj Výkon Typ objímky Barva Počet ks v balení Cena bez DPH Kč omovní osvětlení - venkovní THALES KS THALES HS THALES HL THALES KL 236 Kód Model Světelný zdroj Výkon Typ objímky Barva Počet ks v balení Cena bez PH Kč LO-THAKS0-00 THALES KS kompaktní zářivka nebo tradiční

Více

Nejnovější trendy v interiérových osvětlovacích technologiích - LED. Ing. Tomáš Novák, Ph.D. prof. Ing. Karel Sokanský, CSc.

Nejnovější trendy v interiérových osvětlovacích technologiích - LED. Ing. Tomáš Novák, Ph.D. prof. Ing. Karel Sokanský, CSc. Nejnovější trendy v interiérových osvětlovacích technologiích - LED Ing. Tomáš Novák, Ph.D. prof. Ing. Karel Sokanský, CSc. Osvětlovací technologie - LED Aktuální stav - LED technologie ještě nedosáhla

Více

Brno, Chodská B2 Kniha svítidel

Brno, Chodská B2 Kniha svítidel Brno, Chodská B2 Kniha svítidel 03.08.2017 A1 Vestavné svítidlo 595 x 595 x 15 mm Vestavné svítidlo. Tělo svítidla z velmi nízkého hliníkového profilu práškově lakovaného bílou barvou. Slim opal difuzor.

Více

Divetta - světlo budoucnosti

Divetta - světlo budoucnosti Divetta - světlo budoucnosti Sortiment produktů zahrnuje zářivkové trubice, zářivky, kompaktní zářivky, elektronické předřadníky, elektroluminiscenční diody a kompletní výrobky. Světelné zdroje Divetta

Více

R-lighting. Katalog výrobků 2014

R-lighting. Katalog výrobků 2014 Katalog výrobků 2014 Vážení obchodní přátelé, dovolte, abychom Vám představili další vydání katalogu s výrobním programem svítidel R-lighting firmy Resolux s.r.o. Naše společnost již více než 23 let získává

Více

BE27-12-110W BEST LED žárovka E27, 240V, 12W, 1100lm, WW 169,00 204,49. BE27-12-1170C BEST LED žárovka E27, 240V, 12W, 1170lm, CW 169,00 204,49

BE27-12-110W BEST LED žárovka E27, 240V, 12W, 1100lm, WW 169,00 204,49. BE27-12-1170C BEST LED žárovka E27, 240V, 12W, 1170lm, CW 169,00 204,49 LED ŽÁROVKY Best-LED BE27-12-110W BEST LED žárovka E27, 240V, 12W, 1100lm, WW 169,00 204,49 BE27-12-1170C BEST LED žárovka E27, 240V, 12W, 1170lm, CW 169,00 204,49 BE27-9-730W BEST LED žárovka E27, 240V,

Více

Zapuštěná svítidla LuxSpace square vysoká účinnost, vizuální pohodlí a stylový design

Zapuštěná svítidla LuxSpace square vysoká účinnost, vizuální pohodlí a stylový design Lighting Zapuštěná svítidla LuxSpace square vysoká účinnost, vizuální pohodlí a stylový design LuxSpace square, recessed Zákazníci se snaží optimalizovat všechny zdroje. Týká se to nejen provozních nákladů

Více

Lineární svítidla ELK-38-A03 do strojů a těžkých provozů

Lineární svítidla ELK-38-A03 do strojů a těžkých provozů Lineární svítidla ELK-38-A03 do strojů a těžkých provozů Lineární svítidla ELK-38-A03xx jsou primárně určena pro náhradu stávajících svítidel v obráběcích strojích s lineárními zářivkami. Jejich konstrukce

Více

Požární stanice Znojmo

Požární stanice Znojmo Projekt: Zpracoval: Datum: Požární stanice Znojmo Ing. Petr Martinkovič 30.10.2015 Podolí 474, 664 03 Brno - Slatina, tel: +420 515 915 022 fax: +420 515 915 028, info@lumidee.cz, www.lumidee.cz A Voděodolné

Více

svíticí program Projektové svícení 9/2018 (N)

svíticí program Projektové svícení   9/2018 (N) www.solight.cz 9/218 (N) svíticí program Projektové svícení Úvod LED High Bay Společnost Holding, s.r.o. LED UFO High Bay Společnost Holding, s.r.o. byla založena v roce 29 se zaměřením na dovoz zboží

Více

Přisazená a závěsná svítidla

Přisazená a závěsná svítidla Přisazená a závěsná svítidla Tilia 02-01 12 Orion 03-01 14 Mira 04-01 17 Sirius 05-00 18 Sirius 05-01 19 Cubus 07-04 21 Canes 09-01 22 Gemma 11-01 24 Gemini 12-01 29 Pavo 13-01 32 Avior 15-01 36 Avior

Více

R E G I O N R E G I O N 3 / 4 REGION 600 ROTAVA REGION IV - 480 REGION IV - 600 REGION V - 500 REGION V - 700 JUN - 480 JUN - 600 LAMPARA

R E G I O N R E G I O N 3 / 4 REGION 600 ROTAVA REGION IV - 480 REGION IV - 600 REGION V - 500 REGION V - 700 JUN - 480 JUN - 600 LAMPARA e x t e r i o r L I N E R E G I O N R E G I O N 3 / 4 REGION 600 ROTAVA REGION IV - 480 REGION IV - 600 REGION V - 500 REGION V - 700 JUN - 480 JUN - 600 LAMPARA O B S A H R E G I O N s t r. 3-1 3 příslušenství

Více

CoreLine Batten jasná volba pro LED

CoreLine Batten jasná volba pro LED Lighting CoreLine Batten jasná volba pro LED CoreLine Batten Pro nové i renovované prostory vyžadují zákazníci řešení, která nabízí kvalitní osvětlení a podstatné snížení nákladů na energii a údržbu. Nová

Více

P r ů m y s l o v á s v í t i d l a

P r ů m y s l o v á s v í t i d l a Průmyslová svítidla BS 103 3G salvaspazio 112 BS 103 3G salvatempo 113 Leader 21-01, 21-04 114 BS100, BS110 115 Tores 23-01 116 Castor 25-05 117 Lumino 26-91 118 Leo 40-01 119 Aterix 43-05 120 Aterix 43-09

Více

Lineární svítidla ELK-38

Lineární svítidla ELK-38 Lineární svítidla ELK-38 Lineární svítidla ELK-38 slouží jako přímá náhrada stávajících svítidel s lineárními zářivkami. Konstrukce svítidel umožňuje jejich instalaci k horizontální nebo vertikální stavební

Více

Stylové osvětlení vhodné do kanceláří nabízející nové možnosti

Stylové osvětlení vhodné do kanceláří nabízející nové možnosti Lighting Stylové osvětlení vhodné do kanceláří nabízející nové možnosti Závěsné svítidlo TrueLevel Dnešní svítidla musí nabízet více než jen světlo. Ideální svítidlo pro kanceláře musí nabízet úspory a

Více

Obdélníkové svítidlo SlimBlend vysoký výkon a pokročilé ovládání

Obdélníkové svítidlo SlimBlend vysoký výkon a pokročilé ovládání Lighting Obdélníkové svítidlo SlimBlend vysoký výkon a pokročilé ovládání Obdélníkové svítidlo SlimBlend, závěsná montáž Vlastníci a nájemníci budov chtějí kancelářské osvětlení, které splňuje normy. Vyžadují

Více

p r ů m y s l o v á s v í t i d l a

p r ů m y s l o v á s v í t i d l a průmyslová svítidla Leader 21-01, 21-04 94 BS100, BS110 95 Tores 23-01 96 Castor 25-05 97 Lumino 26-91 98 Leo 40-01 99 Aterix 43-05 100 Aterix 43-09 101 Leone 45-00 102 Leone 45-01 103 Leone 45-02 104

Více

Vynikající poměr výkon/cena představují dovozová svítidla, která naleznete v kategorii Zet Line.

Vynikající poměr výkon/cena představují dovozová svítidla, která naleznete v kategorii Zet Line. irma Archilight s.r.o. je česká společnost založená v roce 2004 jako výrobce a prodejce osvětlovací techniky. Zakladatelé společnosti tímto navázali na dlouholetou praxi v oblasti svítidel. Hlavní nabídku

Více

Typy Doporučený světelný zdroj Předřadná. skříň IP 65 DULUX S 9/11 W G23

Typy Doporučený světelný zdroj Předřadná. skříň IP 65 DULUX S 9/11 W G23 TUB 65 Technický popis: Těleso a příruba jsou odlitky ze slitiny AlSi povrchově upraveny polyesterovou práškovou barvou. Ochranný koš z pozinkovaného ocelového drátu je k přírubě připevněn příchytkami

Více

KNIHA SVÍTIDEL: Karlovy Vary, Goethova vyhlídka osvětlení interiéru. vzhled lišty ST rozměry vzhled svítidla S1 rozměry svítidla

KNIHA SVÍTIDEL: Karlovy Vary, Goethova vyhlídka osvětlení interiéru. vzhled lišty ST rozměry vzhled svítidla S1 rozměry svítidla KNIHA SVÍTIDEL: ST - osvětlovací soustava se bude skládat z osmi stropních lišt, spojených pomocí pružných spojek do osmiúhelníku. Přípojnicové lišty 230 V jsou se sběrnicí DALI pro inteligentní systém

Více

Přisazená svítidla ELK-39

Přisazená svítidla ELK-39 Přisazená svítidla ELK-39 Přisazená svítidla ELK-38 slouží jako přímá náhrada stávajících svítidel s lineárními zářivkami. Svítidla se připevňují pomocí držáků přímo ke stropní konstrukci nebo je lze zavěsit

Více

Komplex opatření pro úspory nákladů na provoz VO - část 1a Svítidla vysokotlaký sodík

Komplex opatření pro úspory nákladů na provoz VO - část 1a Svítidla vysokotlaký sodík 1/5 Příloha č. 1 - Technické podmínky - požadavky na zařízení VO při výběrovém řízení Obměna nasvětlení komunikací městyse Nezamyslice Komplex opatření pro úspory nákladů na provoz VO - část 1a Svítidla

Více

www.beghelli.cz Dorado 82-01 99 Dorado 82-02 100 Dorado 82-00 98 Dorado 82-03 101 Dorado 82-04 102 Dorado 82-95 104 Crater 33-49 105

www.beghelli.cz Dorado 82-01 99 Dorado 82-02 100 Dorado 82-00 98 Dorado 82-03 101 Dorado 82-04 102 Dorado 82-95 104 Crater 33-49 105 Downlighty Dorado 82-00 98 Dorado 82-01 99 Dorado 82-02 100 Dorado 82-03 101 Dorado 82-04 102 Dorado 82-95 104 Crater 33-49 105 Apus 77-00 106 Apus 77-03 107 BS 33-FL 108 BS 33-SC 109 www.beghelli.cz 97

Více

Band. Dokonalé rovnoměrné širokopásmové osvětlení pomocí technologie LED

Band. Dokonalé rovnoměrné širokopásmové osvětlení pomocí technologie LED Band Dokonalé rovnoměrné širokopásmové osvětlení pomocí technologie LED Vývoj technologie LED a pokrok dosažený firmou Thorn vedl ke vzniku řady Band inovačního lineárního svítidla, které v sobě slučuje

Více

Typy Doporučený světelný zdroj Hmotnost (kg) 2,8 R7s IP 65 70 W 70 W. RX7s. RX7s

Typy Doporučený světelný zdroj Hmotnost (kg) 2,8 R7s IP 65 70 W 70 W. RX7s. RX7s SPOTLIGHT Určení: Pro osvětlení reklamních ploch, výloh, architektonických celků, památkových objektů, fasád budov, podchodů, stavenišť, parkovišť či menších prostranství s prostředím venkovním o teplotách

Více

PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA INTERIÉROVÉ LED OSVĚTLENÍ TOP GLOW LINE. http://www.topkonstrukt.cz/ Info@tokonstrukt.cz +420 773 563 399

PROFESIONÁLNÍ LED OSVĚTLOVACÍ TECHNIKA INTERIÉROVÉ LED OSVĚTLENÍ TOP GLOW LINE. http://www.topkonstrukt.cz/ Info@tokonstrukt.cz +420 773 563 399 INTERIÉROVÉ LED OSVĚTLENÍ TOP GLOW LINE LINEÁRNÍ LED TRUBICE T8 - TOP GLOW LINE UŽIJTE SI JASNĚJŠÍ SVĚTLO! VÝBORNÝ INDEX PODÁNÍ BAREV! TOP GLOW LINE LINEÁRNÍ LED TRUBICE T8 / G13 Přednosti: Aplikace: 100lm/W

Více

PERUN LED. nerezové, prachotěsné, vodotěsné. VÝHODY POUŽITÍ LED

PERUN LED. nerezové, prachotěsné, vodotěsné. VÝHODY POUŽITÍ LED nerezové, prachotěsné, vodotěsné. POUŽITÍ Svítidlo je vhodné pro průmyslové vnitřní i venkovní zastřešené prostory, sklady, garáže, dílny, sportovní areály, dopravní terminály, hospodářské objekty, zemědělské

Více

StyliD PremiumWhite ideální kombinace výjimečné kvality světla a úspory energie pro prodejny (s módou)

StyliD PremiumWhite ideální kombinace výjimečné kvality světla a úspory energie pro prodejny (s módou) Lighting StyliD PremiumWhite ideální kombinace výjimečné kvality světla a úspory energie pro prodejny (s módou) StyliD PremiumWhite Máte-li zájem o vysoce kvalitní světlo a barevné podání ve vaší prodejně,

Více

Elektroinstalační materiál » ELEKTROINSTALAČNÍ MATERIÁL

Elektroinstalační materiál » ELEKTROINSTALAČNÍ MATERIÁL » ELEKTROINSTALAČNÍ MATERIÁL 03 3 03 3 SENSOR 10 SENSOR 6 06 05 SENSOR 60 08 09 11 OBJÍMKA LH-GX5,3 13 13 PŘEDŘADNÍKY EVG PŘEDŘADNÍKY VVG TRAFO WG TRAFO SLIM 10 OBJÍMKA LH-GZ10 12 OBJÍMKA LH-E27F SENSOR

Více

TCW060 jednoduše světlo

TCW060 jednoduše světlo Lighting TCW060 jednoduše světlo TCW060 TCW060 navržené pro použití v náročných podmínkách je úsporné, kompaktní svítidlo s vyšším krytím. Specializované verze jsou dostupné pro zářivky TL-D a TL5.Toto

Více

KNIHA SVÍTIDEL VÝZKUMNÉ CENTRUM JOSEFA RESSELA, S002. Jihomoravský kraj, katastrální území Vranov u Brna, Útěchov u Brna

KNIHA SVÍTIDEL VÝZKUMNÉ CENTRUM JOSEFA RESSELA, S002. Jihomoravský kraj, katastrální území Vranov u Brna, Útěchov u Brna KNIHA SVÍTIDEL NÁZEV AKCE VÝZKUMNÉ CENTRUM JOSEFA RESSELA, S002 MÍSTO STAVBY Jihomoravský kraj, katastrální území Vranov u Brna, Útěchov u Brna STAVEBNÍK Mendelova univerzita v Brně, Zemědělská 1, 613

Více

Nástěnná lůžková rampa

Nástěnná lůžková rampa Nástěnná lůžková rampa Naše vlajková loď v oblasti lůžkových ramp Ekonomičnost Dobrý poměr kvalita / cena Flexibilita Konstrukce umožňuje přizpůsobit rampu všem potřebám v místě použití Atraktivita Design

Více

architectural lighting

architectural lighting architectural lighting 08 KATALOG moderní vestavná svítidla CORONA FRAME - Moderní design - Jednoduchost - Elegance - Úspornost CORONA a FRAME Moderní vestavná svítidla čistého designu, vyrobená ze speciálního

Více

TrueLine, zapuštěné ryzí linie světla: elegantní, energeticky účinné a v souladu s normami pro osvětlení kanceláří

TrueLine, zapuštěné ryzí linie světla: elegantní, energeticky účinné a v souladu s normami pro osvětlení kanceláří Lighting TrueLine, zapuštěné ryzí linie světla: elegantní, energeticky účinné a v souladu s normami pro osvětlení kanceláří TrueLine, zapuštěné Architekti potřebují osvětlovací řešení, které odpovídá architektuře

Více

LumiStone inspirace výkonem

LumiStone inspirace výkonem Lighting LumiStone inspirace výkonem LumiStone SP520P/SP522P/SP524P/SP526P Zákazníci v sektoru kancelářských, prodejních a pohostinských služeb chtějí vytvářet prostory s příjemnou a lákavou atmosférou.

Více

Dětská lůžková rampa

Dětská lůžková rampa Dětská lůžková rampa Naše dětská lůžková rampa Navržená přímo pro děti Vytváří z dětského oddělení mnohem vlídnější a příjemnější prostředí. Všestrannost Možnost přizpůsobení vzhledu celkovému designu

Více