Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl ,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl ,"

Transkript

1 Cestování Náev Ulice Město Telefon Web slevy Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl , % na ubytování mimo hlavní prádniny, reervace nutná telefonicky nebo online na Antik Hotel Sofia Lidická 113/1 Litomyšl % na snídaně při minimálné délce pobytu 2 noci APARTMÁNOVÝ DŮM Nám. T.G. Moravská , % na ubytování MORAVSKÁ TŘEBOVÁ Masaryka eu APARTMÁNOVÝ DŮM Nám. Míru 13 Svitavy , % na ubytování SVITAVY eu Apartmány EMMA Červená Voda 422 Červená % na ubytování na 3 noci a více Voda c Apartmány Pod sjedovkou Mlýnický Důvr Králíky % na šestou noc při ubytování nad 5 nocí dovkou.eu AREÁL MOTÝLEK Svojanov u Moravská , % na ubytování Moravské Třebové c ATC Šlechtův palouk Pastviny 451 Žamberk % ceny na osobu v termínu květen - říjen.c Balonklub Chrudim Resselovo nám. 12, Chrudim , % na letenky UBC Balustrada Balóny Litomyšl T. Novákové 81 Litomyšl % na letenky Čedok a.s. Palackého 1947 Pardubice % na nabídku ájedů v poslední minutě s dodatkovou slevou ve výši 150,- Kč/osobu k autobusovým a 300,- Kč/osobu k leteckým ájedům. Neplatí pro pevné dětské ceny a fakultativní služby. 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové ájedy pro letní a imní seónu = sleva a včasný nákup+500,- Kč pro držitele SP - le kumulovat, kombinovat s jinými slevami. Neplatí pro pevné dětské ceny a fakultativní služby % v období skončení předprodejů e ákladní ceny leteckých ájedů pro držitele SP. Tato sleva nele kumulovat s jinými slevami. Neplatí pro pevné dětské ceny a fakultativní služby. Datour, s.r.o. Kpt. Bartoše 454 Pardubice % e ákladní ceny dotovaných leteckých ájedů do Španělska pro seniory a na řecké ostrovy Korfu a Lefkada pořádaných cestovní kanceláří Datour s r.o. 8.00% e ákladní ceny autobusových ájedů a pobytů s vlastní dopravou do Rakouska, dále i vícedenních Adventních ájedů. Slevy nele sčítat ani kombinovat s jinými slevovými programy poskytovatele Strana 1 19 Aktualiováno dne:

2 Cestování Náev Ulice Město Telefon Web slevy Datour, s.r.o. Třída Míru 2671 Pardubice % e ákladní ceny dotovaných leteckých ájedů do Španělska pro seniory a na řecké ostrovy Korfu a Lefkada pořádaných cestovní kanceláří Datour s r.o. 8.00% e ákladní ceny autobusových ájedů a pobytů s vlastní dopravou do Rakouska, dále i vícedenních Adventních ájedů. Slevy nele sčítat ani kombinovat s jinými slevovými programy poskytovatele Datour, s.r.o. Pod Věží 4 Svitavy % e ákladní ceny dotovaných leteckých ájedů do Španělska pro seniory a na řecké ostrovy Korfu a Lefkada pořádaných cestovní kanceláří Datour s r.o. 8.00% e ákladní ceny autobusových ájedů a pobytů s vlastní dopravou do Rakouska, dále i vícedenních Adventních ájedů. Slevy nele sčítat ani kombinovat s jinými slevovými programy poskytovatele Hospoda Na Ranči - penion Poříčí u Litomyšle 96 Poříčí u Litomyšle web.c 10.00% na ubytování na min. 2 noci Hotel Dvořák - Restaurace Formanka Náměstí 164 Chrast , % na konumaci, mimo tabákových výrobků. Sleva je podmíněna předložením vstupenky Městského muea v Chrasti % na ubytování na 2 a více nocí Hotel Schindlerův háj Pražská 2137/77 Svitavy % na ubytování Hotel Zlatý lev Pražská 695/16 Svitavy , % na ubytování Chalupa Hedeč Dolní Hedeč 119 Králíky % na pobyt Chalupa Králíky Červená Voda - Červená % na ubytování Dolní Orlice 15 Voda Chata Orlice Horní Orlice 38 Králíky % na ubytování Chata Seč - Chata U Poláchů Kamenná obec 237 Seč % na apůjčení 2 kol na týden a bonusovou cenu Kč Chata Seč - Chata U Poláchů Kamenná obec 227 Seč % na apůjčení 2 kol na týden a bonusovou cenu Kč Chata Seč - Chata U Poláchů Kamenná obec 275 Seč % na apůjčení 2 kol na týden a bonusovou cenu Kč Chata Seč - Chata U Poláchů Kamenná obec 410 Seč % na apůjčení 2 kol na týden a bonusovou cenu Kč Chata Seč - Chata U Poláchů 5 Kamenná obec 411 Seč % na apůjčení 2 kol na týden a bonusovou cenu Kč Strana 2 19 Aktualiováno dne:

3 Cestování Náev Ulice Město Telefon Web slevy Chata Seč - Chata U Poláchů Kamenná obec 528 Seč % na apůjčení 2 kol na týden a bonusovou cenu Kč Chata Seč - Chata U Poláchů Kamenná obec 506 Seč % na apůjčení 2 kol na týden a bonusovou cenu Kč Letem světem - Balóny Vysočina Na Bídě 1121 Polička , % na vyhlídkové lety Letem světem - Balóny Vysočina Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety Pension U Žaloudků Velká Morava 99 Králíky % na ubytování na min. 4 noci a více morave.eu Penion a restaurace - Mlýn Jangelec Kpt. Poplera 180 Vysoké Mýto , c % na ubytování pro dítě v doprovodu 2 osob (babička, dědeček, teta) % na 2 kopečky mrliny se šlehačkou k hlavnímu jídlu Penion Adéla Hegerova 363 Polička % na ubytování na min. 3 noci, slevy se nesčítají Penion Badinka Borušov-Svojanov Borušov % na ubytování 12 Penion Fajn Žižkova 770 Pardubice , % na ubytování , Penion Hastrman - U Pošty 264 Choltice % na ubytování Ubytování v soukromí Penion Chalupa U Pramene Dolní Hedeč 49 Králíky % na šestou noc při ubytování nad 5 nocí e.eu Penion Ječmínek Červená Voda 360 Červená Voda % na pobyt při 2 nocích a více, pro držitele SP 20.00% na vstup do wellness (vířivka, sauna), pro držitele SP Penion Jídárna Suchá Suchá 1 Litomyšl % na ubytování pro min. 2 osoby Penion Kolesa Kolesa Kladruby nad Labem , (restaurace) Penion Na chalupě Hegerova 100 Polička , e.c Penion Na Lukách Široký Důl 70 Široký Důl c Penion Na rocestí Dolní Morava 106 Dolní Morava 10.00% na pobyt na stravu min. částky 1 000,- Kč 10.00% na ubytování na min. 3 noci, slevy se nesčítají 10.00% na ubytování na min. 3 noci 10.00% na půjčování lyžařského vybavení Strana 3 19 Aktualiováno dne:

4 Cestování Náev Ulice Město Telefon Web slevy Penion U Synka Rybník 141 Česká , % na ubytování Penion V Aleji V Aleji 453 Králíky % sleva 500,- Kč na ubytování při týdenním pobytu com PENZION V PODZÁMČÍ Rybní nám. 3 Moravská , % na týdenní pobyty Penion V Zátiší Dolní Morava 42 Králíky % na ubytování na min. 4 noci a více morave.eu Rekreační aříení Peklo Starý Dvůr 18 Třemošnice % na nabídku občerstvení při min. útratě Kč 10.00% na ubytování na min. 2 noci Restaurace a ubytování - Chata Hvěda Řetová 18 Řetová % na ubytování pro dítě v doprovodu 2 osob (babička, dědeček, teta) % na vstupenku na rohlednu k hlavnímu jídlu v Restauraci Hvěda Rohledna Andrlův Mlýn Andrlův Chlum Řetová % na vstupenku na rohlednu k hlavnímu jídlu v Restauraci Hvěda Sporthotel Chrudim Tyršovo nám. 249 Chrudim % na ubytování při pobytu delším než 2 noci m.c UBYTOVÁNÍ SVITAVY Vojanova 3 Svitavy , % na ubytování eu Ubytování Pod Hůrkou Opletalova 121 Králíky % na šestou noc při ubytování nad 5 nocí Ubytování v soukromí - Marie Havlová Revoluční 419 Polička % na ubytování na min. 3 noci půjčovna stanů a vybavení Vlčnov 14 Chrudim % na nabídku e-shopu - veškerý sortiment 5.00% na apůjčení stanů a vybavení na min. 5 dnů Strana 4 19 Aktualiováno dne:

5 Gastronomie Náev Ulice Město Telefon Web slevy Bejbiště - dětská herna a Poděbradova 68, 1. Chrudim % konumace nad 200,- Kč, neplatí pro prodej hraček kavárna patro Cofee Bar Berenika Plk. B. Kohouta 914 Vysoké Mýto , % při útratě nad 100,- Kč Jídelna a prodejna Zdravíčko Filištínská 143 Chrudim % při nákupu boží nad 500,- Kč a konumaci v jídelně Chrudim (prodejna), (jídelna) Kavárna BOBO CAFÉ Vodní valy 162 Litomyšl % na nabídku kavárny při min. útratě 100,- Kč na osobu, minimálně 1 dospělý + 1 dítě nebo 2 dospělí Kavárna Café Rocestí Purkyňova 252/14 Svitavy % celkové útraty v kavárně Kruh draví - Alternativní jídelna v centru Chrudimi Poděbradova 79 Chrudim % na nabídku jídelny při min. útratě Kč Prodejna Zdravíčko Hlinsko Tylovo nám. 200 Hlinsko % při nákupu boží nad 500,- Kč Restaurace U Synka Rybník 141 Česká , % na nabídku restaurace RESTAURACE UNO T. G. Masaryka 897 Ústí nad Orlicí % na nabídku restaurace od , mimo alkoholu a tabákových výrobků Restaurace dravé výživy Třída Míru 64 Pardubice % na nabídku restaurace při minimální útratě 200,- Kč Špalda Třída Míru 64 Pardubice % na jeden kus mléčné bio čokolády + jeden kus hořké bio čokolády př"i objednávce nad 1 500,- Kč Strana 5 19 Aktualiováno dne:

6 Hobby Náev Ulice Město Telefon Web slevy Army shop TREFA Vojenský Kameničky 125 Kameničky % dle nabídky na webových stránkách prodej BARITA - orientální břišní Jiráskova 29, Pardubice % na kury tance Sokolovna na Olšinkách Dědečkova obůrka Licibořice - sveení na koni Licibořice 8 Licibořice e.c 10.00% na služby Kočkárium - obchod pro všechny kočičky a jejich lidičky Teplého tř Pardubice % při nákupu nad 350,- Kč 10.00% při nákupu nad 1 200,- Kč Stáj Vasury Kolesa Kolesa 28 Kladruby % na vstup na dostihové dny pořádané na Závodišti v Kolesách nad Labem TOP GUN - Modelářství Štěpánkova 87 Chrudim % na veškerý sortiment při nákupu nad 1 000,- Kč. Chrudim im.c Víkendové semináře Dobříkov 190 Dobříkov % na semináře orientálních tanců BARITA Teplého tř Pardubice % při nákupu nad 350,- Kč 10.00% při nákupu nad 1 200,- Kč Strana 6 19 Aktualiováno dne:

7 Móda Náev Ulice Město Telefon Web slevy FASHION FOR HELP Hlinsko Adámkova tř. Hlinsko % na vše, mimo již levněné boží FASHION FOR HELP Chrudim Masarykovo nám. 40 Chrudim % na vše, mimo již levněné boží FASHION FOR HELP Litomyšl Smetanovo nám. 88 Litomyšl % na vše, mimo již levněné boží FASHION FOR HELP Polička U Masných krámů Polička % na vše, mimo již levněné boží 54 FASHION FOR HELP Svitavy Nám. Míru 108/28 Svitavy % na vše, mimo již levněné boží Kadeřnictví Veronika Olomoucká 9 Moravská % na kadeřnické služby v hodnotě minimálně 200,- Kč KLENOTY - HODINY MORAVSKÁ TŘEBOVÁ Nám. T.G. Masaryka 32 Moravská , % na latnické a hodinářské boží % na dárek - váičku při nákupu nad 1000,- Kč Prodejna Moaika Richarda Kloudy Svitavy % na veškerý sortiment prodejny Moaika 110/8 Na Větrníku 1384 Chrudim , % na celý nákup - uveďte kód 349D6B Strana 7 19 Aktualiováno dne:

8 Motorismus Náev Ulice Město Telefon Web slevy Autoservis Jiří Synek Podbranská 671 Česká % služby a prodej Strana 8 19 Aktualiováno dne:

9 Muea, galerie, památky Náev Ulice Město Telefon Web slevy Indiánská vesnice Jangelec Kpt. Poplera 180 Vysoké % na 2 atrakce Nůž, Luk, Tomahawk Mýto c Městské mueum v Ústí nad Orlicí 17. listopadu 72 Ústí nad Orlicí % e výhodněného důchodcovského vstupného (e 30,- Kč na 15,- Kč) Mueum dýmek Proseč Náměstí Dr. Proseč % na vstupné Tošovského Mueum loutkářských kultur v Břetislavova 74 Chrudim % držitel pasu půjde a cenu levněného vstupného Chrudimi Regionální mueum v Široká 86 Chrudim % držitel SP půjde a cenu sníženého vstupného Chrudimi Rohledna Borůvka Hluboká Hluboká % na vstupné Rohledna Tereka Proseč-Paseky Proseč % na vstupné Toulovcova rohledna Budislav Budislav % na vstupné Východočeské mueum v Pardubicích Zámek 2 Pardubice % na vstupné Strana 9 19 Aktualiováno dne:

10 Ostatní Náev Ulice Město Telefon Web slevy Agen - X Studio Hradec Kostelní 913 Žamberk , 10.00% na veškerý sortiment Králové Babiččin dvoreček Licibořice Licibořice 8 Licibořice e.c 0.00% 10,- Kč e vstupného na osobu 5.00% na nabídku při min. útratě 1 000,- Kč Cyklo Content Pardubice Sladkovského 483 Pardubice % na díly a kola 10.00% na servis kol Flora Natura Komenského 38 Dašice % na veškerý sortiment Flora Natura Masarykova 483 Seemice % na veškerý sortiment Kamenictví Raška Pod Bříkami 800 Pardubice , , % na nabídku Kamenictví Raška České Libchavy České Libchavy Kočárky NEC Kolista Chrudim Masarykovo nám. 64 S. K. Neumanna , , % na nabídku Chrudim % na kočárky a autosedačky v případě okamžitého akoupení tj. be amluvení, sleva platí při nákupu nad ,- Kč 7.00% na hračky při nákupu nad 1 500,- Kč Chrudim servis % na jídní kola a servis 10.00% na doplňky Květinový salonek U Nadi Tyršova 175 Polička % na nabídku Květinového salonku Lůžkoviny - Lenka Tomanová 28. října 16 Lanškroun % na nabíený sortiment, mimo levněného a akčního boží Lůžkoviny - Lenka Tomanová Dvořákova 295 Lanškroun % na nabíený sortiment, mimo levněného a akčního boží MOMO Chrudim, o.p.s. - sociálně terapeutická dílna Momo Palackého tř. 200 Chrudim O. K. FOCUS Brožíkova 427 Pardubice , Oknostyl group s.r.o., Svitavy - Zákanické centrum č % na nákup v e-shopu 10.00% na úklidové práce a půjčovnu tepovacích strojů, vysavačů, čištění interiérů voidel, tepování koberců a čalouněného nábytku, stěhovací a vyklíecí práce, malířskou a podlahářskou činnost Nám. Míru 69 Svitavy % Dodatečná sleva na 6 komorová plastová okna Oknostyl PREMIUM round line a klasik. Sleva se sčítá se ákladní slevou 55%. Na nová úsporná okna tak ískáte slevu až ve výši 70%! 15.00% Dodatečná sleva na 7 komorová plastová okna Oknostyl REHAU SYNEGO. Sleva se sčítá se ákladní slevou 55%. Na nová úsporná okna tak ískáte slevu až ve výši 70%! Strana Aktualiováno dne:

11 Ostatní Náev Ulice Město Telefon Web slevy okolokola.c - specialista na Kočí u Chrudimi 41 Kočí % na nabídku elektrokol na prodejně a v e-shopu cyklistiku Podlahy Šeda Masarykovo nám. 40 Chrudim % na podlahové krytiny 10.00% na práci Podlahy Šeda Wilsonova 590 Hlinsko % na podlahové krytiny 10.00% na práci Prodejna SIGMAshop.c Pardubice Palackého třída 248 Pardubice % na čerpadla SIGMA NAUTILA a vodárny SIGMA DARLING KONTA. Slevy nele kombinovat. Na ostatní boží individuálně na dota % na dopravu při nákupu nad 500,- Kč Prodejna Sleep Well Českomoravská Svitavy % na veškerý sortiment prodejny Sleep Well 2420/15a PROFI - FOTO Smilova 320 Pardubice % při útratě nad 100,- Kč Riveos s.r.o. - kompletní účetnictví pro firmy a živnostníky Gorkého 1791 Pardubice % na nabíené služby ROSA rodinné centrum Ústecká 160 Česká % na vstup na dílničky pro dospělé bnode.c Svítidla Drahoš Smetanovo nám. Litomyšl , % na svítidla TANK POWER Přelouč Tovární ulice 1553 Přelouč % na vstupné a dárkové poukay Veloservis Jeníček - jídní kola a doplňky Havlíčkova 147 Chrudim % na nabídku prodejny 10.00% na servis Masarykovo nám. 64 Chrudim % na kočárky a autosedačky při nákupu nad ,- Kč 5.00% na hračky při nákupu nad 2 000,- Kč 7.00% na kočárky a autosedačky při nákupu nad ,- Kč Strana Aktualiováno dne:

12 Péče o tělo a wellness Náev Ulice Město Telefon Web slevy BICOM terapie - Pardubice Nám. Dukelských hrdinů 2159 Pardubice % na nabíené služby Centrum relaxace a draví Masarykovo nám. 2633, Interhotel Labe, 3. podlaží Pardubice % na nabíené služby Fit Salon Družstevní 118 Pardubice % na masáže 10.00% na výživové poradenství Lůžkové a sociální centrum Obce Ležáků 166 Chrudim % na nabídku relaxačních a regeneračních procedur pro seniory o.p.s. Mc BODY Rožkova 120 Pardubice (recepce), , % na permanentky do fitness 10.00% na kur snižování nadváhy 50.00% na aktivační poplatek % na jeden vstup do kuru na 10 lekcí skupinového cvičení Poradce pro výživu Jiráskova 2860 Pardubice pardubice.c 15.00% na první komplexní měření na diagnostickém přístroji IN BODY 230 včetně konultace TV pool s.r.o. - Baény, sauny, SPA a Wellness Na Bídě 1121 Polička , % na nabídku, slevy se nesčítají TV pool s.r.o. - Baény, sauny, SPA a Wellness Smetanovo nám. 26 Litomyšl , % na nabídku, slevy se nesčítají Výživová poradkyně Marie Filištínská 143 Chrudim % na osobní konultace a kury, slevy se nesčítají Hubená Výživová poradkyně Marie Hubená Tylovo nám. 200 Hlinsko % na osobní konultace a kury, slevy se nesčítají WELLNESS PENZIONU V PODZÁMČÍ Rybní nám. 3 Moravská , % na nabíené služby Strana Aktualiováno dne:

13 Potraviny Náev Ulice Město Telefon Web slevy Ekofarma - prodej bio mléka, sýrů, másla Dolní Hedeč 49 Králíky e.eu 10.00% při útratě nad 300,- Kč Strana Aktualiováno dne:

14 Sport Náev Ulice Město Telefon Web slevy BIKE SPORT Chrudim V Tejnecku 543 Chrudim , % na dětská kola (12" - 26") 7.00% na dospělá kola + doplňky 10.00% na oblečení, slevy se nevtahují na levněné a výprodejové boží Bowling Národní dům Kolovská 565 Česká , % na bowling EKOVELO.CZ - speciální cyklistika a půjčovna Fitness centrum Contours Pardubice Hathajóga, Svitavy Nám. Míru 192/95, K Hájovně 31 Pardubice % 1 000,- Kč na příslušenství Tern při nákupu skládacího kola Tern nad ,- Kč. Slevy se nesčítají, platí pro kamenný obchod 0.00% 500,- Kč na příslušenství Dahon při nákupu skládacího kola Dahon nad ,- Kč. Slevy se nesčítají, platí pro kamenný obchod % na týdenní apůjčení koloběžky 30.00% na nákup brašny Messenger Bag Třída Míru 109 Pardubice % na nákup členství % na týdenní cvičení Banín % na lekci Lucky Fitness V Průhonech 183 Chrudim % na veškerý nabíený sortiment Hejduk sport, s.r.o., pobočka Zimní stadion Chrudim Jóga Veselka T. Novákové 64, Litomyšl % na lekci cvičební sál Veselka Krytý plavecký baén Chrudim V Průhonech 503 Chrudim , % na 2. hodinu při akoupení hodinového vstupného m.c Krytý plavecký baén Vysoké Husova 117 Vysoké % držitel SP půjde a cenu seniorského vstupného Mýto Mýto Lanové centrum Pardubice Kunětická 225 Pardubice % na nabídku ardubice.c Letní koupaliště Chrudim V Průhonech 503 Chrudim , % držitel Senior pasu půjde a cenu slevněného vstupného 55, m.c Kč a 40,- Kč Sportcentrum Vysoké Mýto Jiráskova 111 Vysoké , % pronájem bowlingové dráhy střední pásmo hod a Mýto cenu pásma do hod Sportovní centrum Restaart Přerovská 503 Pardubice % na nabíené služby Svítkov SUN SKI & BOARD SCHOOL Skiareál Čenkovice Čenkovice , % na lyžařskou a snowboardovou školu - Čenkovice % na půjčovnu SUN SKI & BOARD SCHOOL Areál Větrný vrch Dolní , % na lyžařskou a snowboardovou školu Dolní Morava Morava % na půjčovnu Strana Aktualiováno dne:

15 Sport Náev Ulice Město Telefon Web slevy TOMAS Sport Štěpánkova 84 Chrudim , 10.00% na sportovní boží Tyršova veřejná plovárna U Plovárny 328 Vysoké % držitel SP půjde a cenu seniorského vstupného Vysoké Mýto Mýto YETTI SPORT Štrossova 122 Pardubice , % na sportovní potřeby Zimní stadion Chrudim V Průhonech 183 Chrudim m.c 0.00% držitel Senior pasu půjde a cenu slevněného vstupného 55,- Kč a 40,- Kč ZUMVA VESELKA Litomyšl T. Novákové 64 Litomyšl c 10.00% na jednoráový vstup Strana Aktualiováno dne:

16 Vdělávání Náev Ulice Město Telefon Web slevy Jaykové centrum v Chrudimi Podfortenská 103 Chrudim % na výuku jayků LINGVA - JAZYKOVÁ ŠKOLA CHRUDIM Poděbradova 536, SŠZS Chrudim % na jaykový tábor - poskytnutí slevy je možné jen při sepsání přihlášky, pětnému poskytnutí slevy nebude vyhověno. Slevy se nesčítají - slevu nele poskytnout s dalšími akcemi a slevami školy. 7.00% na běžný skupinový kur - poskytnutí slevy je možné jen při sepsání přihlášky, pětnému poskytnutí slevy nebude vyhověno. Slevy se nesčítají - slevu nele poskytnout s dalšími akcemi a slevami školy. Orange Academy s.r.o. - Tyršovo nám. 970 Česká % na veškeré kury Učebna Česká Sunrise English Books Staňkova 1219 Pardubice % na nákup veškerých knih nakladatelství Osborne Sunrise Languace Agency Na Lužci, ZŠ Láně % na skupinové jaykové kury Bohdaneč Sunrise Languace Agency 17. listopadu 360, Clever People Pardubice % na skupinové jaykové kury Strana Aktualiováno dne:

17 Zdraví Náev Ulice Město Telefon Web slevy Karla Šípka 282 Pardubice beplatná linka c 321 Avenier, a.s. - Poliklinika Pardubice HELP 5.00% na veškerý sortiment očkovacích vakcín. Nevtahuje se na aplikaci očkovací látky, akční nebo levněné boží a doplňkové služby. Dašická lékárna Komenského 25 Dašice % na volný prodej JVK Optik Nám. Míru 62/39 Svitavy , 10.00% na nové brýle - sluneční a dioptrické LEBO - Zelená lékárna náměstí Míru 31 Svitavy , % na sortiment lékárny Lékárna Dubina Centrum Jana Zajíce 875 Pardubice % na volně prodejný sortiment hraený v hotovosti Lékárna IPC Seč Náměstí Prof. Čeňka Strohala 25 Seč 0.00% až 60% na doplatky a léky 5.00% na veškerý volně prodejný sortiment Lékárna IPC U Bílého orla T. G. Masaryka 138 Slatiňany 0.00% až 60% na doplatky a léky 5.00% na veškerý volně prodejný sortiment Lékárna Na poliklinice Smetanova 830 Choceň 0.00% až 60% na doplatky a léky 5.00% na veškerý volně prodejný sortiment Lékárna Na Skřivánku Na Spravedlnosti Pardubice , 5.00% na volně prodejný sortiment hraený v hotovosti Lékárna Na Višňovce Devotyho 2450 Pardubice % na volný prodej LÉKÁRNA NA ZDRAVÍ MORAVSKÁ TŘEBOVÁ Nám. T.G.Masaryka 3 Moravská % na volný prodej při platbě v hotovosti LÉKÁRNA NA ZDRAVÍ TRNÁVKA - OOVL Městečko Trnávka 5 Městečko Trnávka % na volný prodej při platbě v hotovosti Lékárna Opatovice Ke Hřišti 163 Opatovice nad Labem 0.00% až 60% na doplatky a léky 5.00% na veškerý volně prodejný sortiment Lékárna Pardubičky MUDr. Ducháčkové Pardubice % na volný prodej 45 Lékárna U milosrdného Samaritána J. M. Marků 119 Lanškroun na.c 5.00% na nákup léků, potravinových doplňků, čajů, dravotních pomůcek, dravotní obuvi a sortimentu pro děti a nastávající maminky (při platbě v hotovosti, sleva se nevtahuje na výdej na recept a na dravotní pouka) Lékárna U Perly 17. listopadu 725 Ústí nad % na volný prodej Orlicí OČNÍ OPTIKA ALENA BOHÁČOVÁ Nám. Přemysla Otakara II. 11/1 Vysoké Mýto otto.c 10.00% na brýlové obruby OČNÍ OPTIKA ALENA BOHÁČOVÁ Nám. J. M. Marků 112 Lanškroun otto.c 10.00% na brýlové obruby Strana Aktualiováno dne:

18 Zdraví Náev Ulice Město Telefon Web slevy Oční optika EMI Resselovo nám. 61 Chrudim % na celou akáku Oční optika Ivana Baková Karolíny Světlé 84 Lanškroun , % na brýlové obruby Oční optika Jana Smilova 704 Pardubice % na dioptrické brýle Oční optika MUDr. Jaromír Vybíral Masarykovo nám. 296 Chrudim , % na kontaktní čočky 15.00% na brýlové obruby Oční optika Olivová Palackého 38 Holice % na celou akáku Oční optika Olivová Na Labišti 532 Pardubice % na celou akáku Oční optika Olivová Sládkova 849 Skuteč % na celou akáku Oční optika OPTIKA- INEKO 17. listopadu 278 Pardubice % na nabídku, slevy se nesčítají s.r.o. Oční optika OPTIKA- INEKO Palackého třída Pardubice % na nabídku, slevy se nesčítají s.r.o Oční optika OPTIKA- INEKO Jana Zajíce 983, u Pardubice % na nabídku, slevy se nesčítají s.r.o. kulturního domu Oční optika OPTIKA- INEKO Tyršova 734 Ústí nad % na nabídku, slevy se nesčítají s.r.o. Orlicí Oční optika Třemošnice Budovatelů 420 Třemošnice % na brýlové obruby c Oční optika U Kina - Jana Pardubická 651 Přelouč % na brýlové obruby Čurdová -curdova Oční optika v budově Kasi - Pardubická 651 Přelouč % na brýlové obruby Jana Čurdová -curdova OOVL Svaté Anežky české - Láeňská 226 Brandýs nad % na volný prodej výdejna léků Orlicí Optik Otava Třebovská 71 Jevíčko % na multifokální skla (střední a vysoká kvalita) 10.00% na brýlové obruby. Slevy nele sčítat. Optik Otava Svitavská 325/36, Poliklinika Moravská % na multifokální skla (střední a vysoká kvalita) 10.00% na brýlové obruby. Slevy nele sčítat. Optik Otava náměstí Míru 74/15 Svitavy % na brýlové obruby 10.00% na multifokální skla (střední a vysoká kvalita). Slevy nele sčítat. Optik Sobek 17. listopadu 229 Pardubice % na brýlové obruby Optik Sobek Sladkovského 1875 Pardubice % na brýlové obruby Optik Sobek Hradecká 40 Přelouč % na brýlové obruby Optika Horák Masarykova 1295 Česká % na dioptrické brýlové obruby Strana Aktualiováno dne:

19 Zdraví Náev Ulice Město Telefon Web slevy Optika Lunettes - Pardubice Palackého 2748, Pardubice % na vše, mimo kontaktních čoček Albert HM Albert Optika Lunettes - Pardubice Poděbradská 293, Pardubice % na vše, mimo kontaktních čoček Globus HM Globus Optika Nevolová Krátká 1550 Hlinsko , hop1.c 5.00% na akáku do 1 500,- Kč 10.00% na akáku nad 1 500,- Kč 20.00% na akáku v prosinci a lednu Optika Petříkovi Dvořákovo nábřeží Hlinsko % na celou akáku 269 Optika Trio Palackého tř. 205 Chrudim % na celou akáku Pilulka Lékárna - č. stř. 21 Nám. T. G. Moravská % na volně prodejné boží, nevtahuje se na léky na předpis Masaryka 33/27 Pilulka Lékárna - č. stř. 26 K Polabinám 1893 Pardubice % na volně prodejné boží, nevtahuje se na léky na předpis Strana Aktualiováno dne:

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety Cestování Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl 724 313 719, 602 331 119 http://www.agropension.cz 10.00% na ubytování mimo hlavní prázdniny, rezervace nutná telefonicky nebo online na www.agropension.cz

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Palackého 1947 Pardubice 466 513 240 http://www.cedok.cz 0.00% na nabídku zájezdů v poslední minutě s dodatkovou slevou ve výši 150,- Kč/osobu k autobusovým a 300,- Kč/osobu k leteckým

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl , Cestování Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl 724 313 719, 602 331 119 http://www.agropension.c 10.00% na ubytování mimo hlavní prádniny, reervace nutná telefonicky nebo online na www.agropension.c

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. nám. Přemysla Otakara II. 39 http://www.cedok.cz Exim Tours a.s. - NC Géčko Vrbné 2360 Penzion Minor*** Školní 8 387 202 859, 387 202 858, 387 202 860 0.00% na nabídku zájezdů v poslední

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Cestování Soukenné náměstí Liberec 485 105 215 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a 669/2a, OC Forum zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

Cestování. Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov % na ubytování září-červen Jezdecká a vozatajská stáj JUKO Rouské

Cestování. Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov % na ubytování září-červen Jezdecká a vozatajská stáj JUKO Rouské Cestování Hotel FIT*** Dvořákova 21 b Přerov 583 842 416, http://www.hotelfit.c 15.00% na ubytování včetně snídaně 724 559 790 Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov 581 204 466 http://www.hotel-jana.c 10.00%

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové , Cestování Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec 495 534 620, 495 534 621 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Activity Park Všemina Všemina 300 Všemina 577 116 611 http://www.vsemina.cz 0.00% sleva pro držitele SP - speciální balíčky - viz text Exim Tours a.s. - Zlín OC Čepkov Tyršovo nábř. 5496 Zlín

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Hotel Atom Velkomeziříčská 640/45 Třebíč 561 200 123, 739 348 914 http://www.hotelatom.cz 10.00% na ubytování 35.00% ba víkendové pobyty pá-ne na 2 noci Hotel Zámek Valeč Valeč 1 Valeč 724 400

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Revír a kemp Brodský (Broďák) , Červený Kostelec Červený Kostelec

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Revír a kemp Brodský (Broďák) , Červený Kostelec Červený Kostelec Cestování Revír a kemp Brodský (Broďák) Červený Kostelec Červený Kostelec 777 633 193, 739 445 762 http://www.campbrodsky.c 10.00% na ubytování v kempu Strana 1 9 Aktualiováno dne: 06.06.2019 Gastronomie

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada.cz 10.00% na ubytování na 3 a více nocí Apartmens Sedlák Horní Palava 21 Blansko 602 569 600 http://www.sedlak.info 10.00%

Více

Cestování. Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda nad Úpou , % na ubytování

Cestování. Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda nad Úpou , % na ubytování Cestování Grand Luxury Hotel Krakonošovo nám. Trutnov 499 941 072, http://www.glhotel.cz 10.00% na ubytování v útulném pokoji typu standard a luxury 120 733 206 868 Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Náměstí Republiky 292/32 Žďár nad 566 623 648 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování ARNICA Lipnice nad Lipnice nad Lipnice nad 603 330 588, http://www.ubytovanilipnice.c 10.00% na ubtování na min. 2 noci 193 608 830 588 z FOREST Lipnice nad Lipnice nad Lipnice nad 603 330 588,

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Kavárna Lanna Jiráskovo nábřeží 45e České 737 967 000 http://www.kavarna-lanna.cz 10.00% na půjčovné (pronájem), kteréhokoliv kola v rámci půjčovny kol Bicykl Lanna zřizované Kavárnou Lanna.

Více

% na ubytování na 5. noc u

% na ubytování na 5. noc u Cestování Hotel Akademie Velké Bílovice Zahradní 1295 Velké Bílovice 519 364 111 http://www.hotelakademie.cz 100.00% na ubytování na 5. noc Penzion Citadela Višňová 173 Horní Věstonice 777 331 666 http://www.penzion-palava.e

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. nám. Přemysla Otakara II. 39 České http://www.cedok.cz 387 202 859, 387 202 858, 387 202 860 Čedok a.s. Velké náměstí 1 Písek 3823 213 096, 382 213 001 http://www.cedok.cz 0.00% na

Více

z

z 1.České centrum pro pedagogickou kineiologii Václavská 6 Brno 774 999 268 http://www.edu-k.7x.c 5.00% na každé další seení 10.00% na první seení 10.00% na "Cyklus 10-ti seení" A SCHOOL s.r.o. Obilní trh

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Cestování. Brno ,

Cestování. Brno , Active wellness hotel U Zlaté Tučapy 102 Tučapy 739 610 847 http://www.ulaterybky. a wellness mimo akční nabídku rybky Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada. na 3 a více

Více

v.cz

v.cz Cestování Active wellness hotel U Zlaté Tučapy 102 Tučapy 739 610 847 http://www.ulaterybky.c 10.00% na ubytování a wellness mimo akční nabídku rybky Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Masarykovo náměstí 21/11 Karviná 596 311 010, 596 311 009 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Ostrava 595 782 648, http://www.cedok.cz 595 782 642 Čedok a.s. Rudná 3114/114, OC Avion Ostrava Čedok a.s. 30. dubna 2b Ostrava 596 121 384, 596 111 142 Exim Tours a.s. - Avion Shopping Park

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Activity Park Všemina Všemina 300 Všemina 577 116 611 http://www.vsemina.c 0.00% sleva pro držitele SP - speciální balíčky - vi text Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl 724 313 719, 602 331

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Obor vzdělání. EDUCA Pardubice - Střední odborná škola, s.r.o. Sokolovská 150. Rybitví

Obor vzdělání. EDUCA Pardubice - Střední odborná škola, s.r.o. Sokolovská 150. Rybitví Střední školy v Pardubickém kraji přihlášené k pokusnému ověřování organizace přijímacího řízení do oborů vzdělání s maturitní zkouškou s využitím povinné přijímací zkoušky ve školním roce 2015/2016 Místo

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Activity Park Všemina Všemina 300 Všemina 577 116 611 http://www.vsemina. 0.00% sleva pro držitele SP - speciální balíčky - vi text Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl 724 313 719, 602 331

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Balkan Bus - Hellas Tour Netušilova 1623/1 Prostějov 608 829 222 http://www.balkanbus.cz 10.00% na všechny zájezdy. Nárok na slevu je potřeba nahlásit při objednávání Hotel Tennis Club Za Kosteleckou

Více

z

z 1.České centrum pro pedagogickou kineiologii Václavská 6 Brno 774 999 268 http://www.edu-k.7x.c 5.00% na každé další seení 10.00% na první seení 10.00% na "Cyklus 10-ti seení" A SCHOOL s.r.o. Obilní trh

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc , % na jízdné (sazba č.

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc , % na jízdné (sazba č. Alfa taxi 8. května 522/5 Olomouc 800 150 505, http://www.alfa-taxi.c 33.00% na jídné (saba č. 3) 585 524 359, 608 150 505 Apartmán DaHepo - Kouty nad Desnou Loučná nad 605 232 184 http://www.apartman-dahepo

Více

CK Kudrna Žitná 1 Praha % zájezdy CK Kudrna 12.00% kulturní akce pořádané poskytovatelem

CK Kudrna Žitná 1 Praha % zájezdy CK Kudrna 12.00% kulturní akce pořádané poskytovatelem Cestování BASTIEN STUDIO Sazovická 488/8 Praha 777 786 600 http://www.richieapartmentsp 10.00% na ubytovací služby rague.eu CK Kudrna Žitná 1 Praha 777 583 762 http://www.kudrna.cz 5.00% zájezdy CK Kudrna

Více

Platný k 1.3.2012. I. Školství

Platný k 1.3.2012. I. Školství Přehled organizací Pardubického kraje Platný k 1.3.2012 I. Školství IČO 1 75061074 Název a sídlo Centrum celoživotního vzdělávání zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Pardubického kraje;

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov , 10.

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov ,   10. Cestování DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov 777 007 743, http://www.dj-penzion.cz 10.00% na ubytování 518 628 565 Hotel Panon Koupelní 4 Hodonín 518 341 243 http://www.hotelpanon.cz 15.00% na pultové ceny

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy AKompas Štefániková 51 (vchod z ulice. Brno ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy AKompas Štefániková 51 (vchod z ulice. Brno , AKompas Štefániková 51 (vchod ulice Brno 541 236 975, 732 744 679 http://www.akompas.c 5.00% meinárodní autobusové jídenky (mimo SR), na poplatky a převod peně Western Union Šumavská 2, Brno) Allvet -

Více

a.cz

a.cz Army shop TREFA Vojenský Kameničky 125 Kameničky 728 219 767 http://www.vojenskyprodej.c 5.00% dle nabídky na webových stránkách prodej BARITA - orientální břišní Jiráskova 29, Pardubice 608 879 165 http://www.barita.c

Více

X. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE. Svitavy říjen 2011 květen 2012

X. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE. Svitavy říjen 2011 květen 2012 X. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE Svitavy říjen 2011 květen 2012 Krajské olympiády se zúčastnilo : 43 ZÁKLADNÍCH ŠKOL 28 STŘEDNÍCH ŠKOL Celkem se zúčastnilo 1.430 startujících Regionálních

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Výsledek Výnosy Náklady hospodaření

Výsledek Výnosy Náklady hospodaření Schválené rozpočty (plánu výnosů a nákladů) na rok a střednědobé výhledy rozpočtů (plánů výnosů a nákladů) na období let až příspěvkových organizací) odbor školství, výnosy a výsledek v členění na hlavní

Více

cz

cz Alfa Oční optika Jánská 11 Brno 542 231 168, 10.00% na brýlové obruby 731 463 473 Andělský dotek - masáže, Čtvrtě 5 Brno 734 338 955 http://www.andelskydotek. 20.00% celoročně na veškeré masáže Jitka Kuglerová

Více

Kontrolovaný subjekt. Stránka 1 z 25

Kontrolovaný subjekt. Stránka 1 z 25 PLÁN VNĚJŠÍCH KONTROL NA ROK Krajský úřad Pardubického kraje Předmět 1 P R OF vybrané obce I. a II. typu 2 P 001 90 560 OZ Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví kontrola dle zák. č. 111/2009, o základních

Více

v.cz

v.cz Active wellness hotel U Zlaté Tučapy 102 Tučapy 739 610 847 http://www.ulaterybky.c 10.00% na ubytování a wellness mimo akční nabídku rybky Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada.c

Více

Cestování. Hotel Baťov, společenský dům, s.r.o. Zlín ,

Cestování. Hotel Baťov, společenský dům, s.r.o. Zlín , Cestování Frčíme s.r.o. - cestovní 1. máje 281 Kroměříž 776 372 463, http://www.frcime.c 100.00% na komplexní pojištění na cesty k akoupenému ájedu kancelář 573 331 473 Hotel Baťov, společenský dům, s.r.o.

Více

XIV. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE. SVITAVY září 2015 květen 2016

XIV. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE. SVITAVY září 2015 květen 2016 XIV. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE SVITAVY září 2015 květen 2016 Krajské olympiády se zúčastnilo: 44 ZÁKLADNÍCH ŠKOL 29 STŘEDNÍCH ŠKOL Celkem se zúčastnilo 1.330 startujících Regionálních

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Apartmány Batelov Třešťská 55 Batelov % na týdenní pobyt

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Apartmány Batelov Třešťská 55 Batelov % na týdenní pobyt Cestování Apartmány Batelov Třešťská 55 Batelov 777 869 757 http://www.apartmany-batelo 25.00% na týdenní pobyt v.cz Čedok a.s. Masarykovo nám. 26/644 Jihlava 567 310 064, 567 310 789 http://www.cedok.cz

Více

v.cz

v.cz Active wellness hotel U Zlaté Tučapy 102 Tučapy 739 610 847 http://www.ulaterybky.c 10.00% na ubytování a wellness mimo akční nabídku rybky Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada.c

Více

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2017

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2017 PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2017 Oddělení dozoru České Budějovice, Mánesova 3a, 370 01 České Budějovice, tel.

Více

XIII. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE. PARDUBICE září 2014 květen 2015

XIII. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE. PARDUBICE září 2014 květen 2015 XIII. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE PARDUBICE září 2014 květen 2015 Krajské olympiády se zúčastnilo: 46 ZÁKLADNÍCH ŠKOL 32 STŘEDNÍCH ŠKOL Celkem se zúčastnilo 1.296 startujících Regionálních

Více

Cestování. Apartmány Staré Město Lesní 2224 Staré Město , % na ubytování

Cestování. Apartmány Staré Město Lesní 2224 Staré Město , % na ubytování Cestování Apartmán DaHepo - Kouty nad Desnou Loučná nad 605 232 184 http://www.apartman-dahepo 10.00% na ubytování Červenohorské sedlo 77 Desnou.cz Apartmány Nové Domky Nové Domky 220 Šumperk 583 213 967,

Více

X. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE. Svitavy říjen 2011 květen 2012

X. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE. Svitavy říjen 2011 květen 2012 X. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE Svitavy říjen 2011 květen 2012 Krajské olympiády se zúčastnilo : 43 ZÁKLADNÍCH ŠKOL 28 STŘEDNÍCH ŠKOL Celkem se zúčastnilo 1.430 startujících Regionálních

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Dům U ospalého heligónu Horní Lipová 127 Lipová-lázně 608 961 866 http://www.korcian.cz 5.00% na ubytování se snídaní v Domě U ospalého heligónu Farma Zlaté Hory Hlucholazské Zlaté Hory 731 523

Více

http://www.penzioncosmos.e u

http://www.penzioncosmos.e u Cestování Exprescar Kladno 28. října 1327 Kladno 777 600 345 http://www.exprescarkladno. 5.00% na zájezdovou dopravu Hotel U Hradu Staroměstské nám. 108 Mladá 326 721 049 http://www.uhradu. 10.00% na ubytování

Více

Kontrolovaný subjekt. Stránka 1 z 25

Kontrolovaný subjekt. Stránka 1 z 25 PLÁN VNĚJŠÍCH KONTROL NA ROK Krajský úřad kého kraje Předmět 1 P R OF vybrané obce I. a II. typu 2 S 601 58 981 KŘÚ 3 P 002 74 046 OSV 4 P 002 74 046 OOPKŽÚ 5 S 481 59 638 KŘÚ 6 S 601 03 370 KŘÚ 7 S 481

Více

v.cz

v.cz Activity Park Všemina Všemina 300 Všemina 577 116 611 http://www.vsemina.c 0.00% sleva pro držitele SP - speciální balíčky - vi text Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl 724 313 719, 602 331 119 http://www.agropension.c

Více

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Čj.: Vyřizuje: Tel.: 10. května /ENV/16 Ing. Říčan

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Čj.: Vyřizuje: Tel.: 10. května /ENV/16 Ing. Říčan ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: Rozdělovník V Praze dne

Více

Komenského nám. 125, 532 11 Pardubice IČ: 708 92 822. úřadu

Komenského nám. 125, 532 11 Pardubice IČ: 708 92 822. úřadu Pardubický kraj Krajský úřad č.j. KrÚ 33287/2013 Dodatečná informace č. 1 pro otevřené řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky: Zajištění

Více

m

m Cestování Apartmán Baník Bublava 556 Kraslice 736 533 684 http://www.krista.c 5.00% na ubytování 10.00% na ubytování (01.03.2019-31.05.2019) Apartmán Krista Bublava 589 Kraslice 736 533 684 http://www.krista.c

Více

v.cz

v.cz Active wellness hotel U Zlaté Tučapy 102 Tučapy 739 610 847 http://www.ulaterybky.c 10.00% na ubytování a wellness mimo akční nabídku rybky Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada.c

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Balíčky, programy a ubytování - hotelů Grand, Anna Marie a Janeček

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Balíčky, programy a ubytování - hotelů Grand, Anna Marie a Janeček Cestování Balíčky, programy a ubytování - hotelů Grand, Anna Marie a Janeček Lázeňská 165 Bělohrad 493 767 800 http://www.belohrad.cz 5.00% na programy a balíčky ze stálé nabídky hotelu na www.belohrad.cz

Více

m

m Cestování Apartmán Baník Bublava 556 Kraslice 736 533 684 http://www.krista.c 5.00% na ubytování Apartmán Krista Bublava 589 Kraslice 736 533 684 http://www.krista.c 5.00% na ubytování Apartmán Kristina

Více

Přehled nových poskytovatelů Olomouckého kraje ve slevové síti Rodinných pasů - srpen a září 2009

Přehled nových poskytovatelů Olomouckého kraje ve slevové síti Rodinných pasů - srpen a září 2009 Přehled nových poskytovatelů Olomouckého kraje ve slevové síti Rodinných pasů - srpen a září 2009 Více o těchto i dalších poskytovatelích na http://www.rodinnepasy.cz/cs/poskytovatele-slev.php. Název Ulice

Více

XII. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE. CHRUDIM říjen 2013 květen 2014

XII. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE. CHRUDIM říjen 2013 květen 2014 XII. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE CHRUDIM říjen 2013 květen 2014 Krajské olympiády se zúčastnilo: 40 ZÁKLADNÍCH ŠKOL 27 STŘEDNÍCH ŠKOL Celkem se zúčastnilo 1.469 startujících Regionálních

Více

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2016

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2016 PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2016 Oddělení dozoru České Budějovice, Mánesova 3a, 370 01 České Budějovice, tel.

Více

v.cz

v.cz Active wellness hotel U Zlaté Tučapy 102 Tučapy 739 610 847 http://www.ulaterybky.c 10.00% na ubytování a wellness mimo akční nabídku rybky Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada.c

Více

XIII. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE. CORNY středoškolský atletický pohár. Konečné pořadí dívek : Konečné pořadí chlapců :

XIII. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE. CORNY středoškolský atletický pohár. Konečné pořadí dívek : Konečné pořadí chlapců : XIII. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE CORNY středoškolský atletický pohár Konečné pořadí dívek : 1. Gymnázium Dašická Pardubice 7.459 bodů 2. Gymnázium Mozartova Pardubice 7.330 3. Gymnázium Česká Třebová 6.836

Více

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Č. j.: Vyřizuje: Tel.: 18. srpna 2015 55499/ENV/15 Mgr. Indráková 267 122 559

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Č. j.: Vyřizuje: Tel.: 18. srpna 2015 55499/ENV/15 Mgr. Indráková 267 122 559 ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: Rozdělovník V Praze dne

Více

Kontrolovaný subjekt. Stránka 1 z 22

Kontrolovaný subjekt. Stránka 1 z 22 PLÁN VNĚJŠÍCH KONTROL NA ROK Krajský úřad Pardubického kraje Předmět 1 P R OF vybrané obce I. a II. typu 2 S 135 82 259 KŘÚ SOŠ a SOU obchodu a služeb, Chrudim kontrola dle zák. č. 111/2009, o základních

Více

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Č. j.: Vyřizuje: Tel.: 29. července /ENV/15 Ing. Říčan

ADRESÁT: ODESÍLATEL: Rozdělovník. V Praze dne Č. j.: Vyřizuje: Tel.: 29. července /ENV/15 Ing. Říčan ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: Rozdělovník V Praze dne

Více

Seznam projektů, které splnily schválenou minimální bodovou hranici Oblast podpory 3.1

Seznam projektů, které splnily schválenou minimální bodovou hranici Oblast podpory 3.1 Seznam projektů, které splnily schválenou minimální bodovou hranici Oblast podpory 3.1 22. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod ~ 1 ~ Seznam projektů, které splnily schválenou

Více

XI. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŢE PARDUBICKÉHO KRAJE. Ústí nad Orlicí říjen 2012 květen 2013

XI. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŢE PARDUBICKÉHO KRAJE. Ústí nad Orlicí říjen 2012 květen 2013 XI. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŢE PARDUBICKÉHO KRAJE Ústí nad Orlicí říjen 2012 květen 2013 Krajské olympiády se zúčastnilo : 35 ZÁKLADNÍCH ŠKOL 28 STŘEDNÍCH ŠKOL Celkem se zúčastnilo 1.382 startujících Regionálních

Více

Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Individualizace a inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Individualizace a inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název: Oblast: Autor: Číslo: Pardubický kraj Zeměpis Mgr. Věra Sklenářová VY_32_inovace_Z78_13 Stručná anotace: Materiál slouží k procvičení, doplnění a aktualizaci učiva geografie krajů ČR Tento materiál

Více

XI. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE

XI. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE XI. KRAJSKÁ OLYMPIÁDA MLÁDEŽE PARDUBICKÉHO KRAJE Ústí nad Orlicí říjen 2012 květen 2013 Krajské olympiády se zúčastnilo : 35 ZÁKLADNÍCH ŠKOL 28 STŘEDNÍCH ŠKOL Celkem se zúčastnilo 1.382 startujících Regionálních

Více

místo realizace počet obyvatel Vysoké Chvojno 2 Žamberk město Žamberk 6 037 areál pro turistiku 18 548 621 7 419 448

místo realizace počet obyvatel Vysoké Chvojno 2 Žamberk město Žamberk 6 037 areál pro turistiku 18 548 621 7 419 448 Přílohy Příloha č. 1: Realizované projekty Příjemce typ příjemce místo realizace počet obyvatel předmět projektu celkové výdaje z toho dotace EU 1 Lesní družstvo Vysoké Chvojno, s. r. o. Vysoké Chvojno

Více

Cestování % na kuželky. Penzion muzeum Lesná Lesná 13 Lesná ,

Cestování % na kuželky. Penzion muzeum Lesná Lesná 13 Lesná , Cestování Hotel Happy Star s.r.o. Hnanice 111 Znojmo 515 210 300 http://www.hotelhappystar.cz 25.00% celoročně, kromě TOP-termínů Hotel Kárník Železářská 25 Znojmo 515 226 826 http://www.hotelkarnik.cz

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2018 EA Hotel Kraskov ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2018 EA Hotel Kraskov **** KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2018 **** Lokalita a dopravní spojení Adresa: Telefon: +420 464 600 411 E-mail: kraskov@eahotels.cz www: GPS: 49 52 8.505 N 15 36 34.877 E Silniční dostupnost: Z Prahy Výjezd

Více

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2018

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2018 PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2018 Oddělení dozoru Praha, Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 4, tel. 974 827 691 Rakovník

Více

ADRESÁŘ DRUŽSTEV PŘEHAZOVANÉ DÍVEK

ADRESÁŘ DRUŽSTEV PŘEHAZOVANÉ DÍVEK ADRESÁŘ DRUŽSTEV PŘEHAZOVANÉ DÍVEK TJ SPARTAK POLIČKA A, B Mgr. Ludmila HARAŠTOVÁ, Nádražní 648, 572 01 Polička TM: 731 180 433 e-mail: harasta.frantisek@tiscali.cz hala: ZŠ Masarykova, Polička TJ SVITAVY

Více

Akční plán reálná varianta. optimální varianta. 21 21 lůžko OZP, senioři Králíky. 8 8 lůžko OZP, senioři Žamberk

Akční plán reálná varianta. optimální varianta. 21 21 lůžko OZP, senioři Králíky. 8 8 lůžko OZP, senioři Žamberk Financováno z individuálního projektu na sociální Nově navržená kapacita/ Identifikátor Druh reálná 9524318 AESKULAP spol.s r.o. sociální poskytované ve zdravotnických zařízeních lůžkové péče 21 21 lůžko

Více

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA II. POLOLETÍ 2015

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA II. POLOLETÍ 2015 PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA II. POLOLETÍ 2015 Oddělení dozoru České Budějovice, Mánesova 3a, 370 01 České Budějovice, tel.

Více

Měsíční charakteristika nezaměstnanosti KOP Pardubického kraje Okresy Pardubického kraje k

Měsíční charakteristika nezaměstnanosti KOP Pardubického kraje Okresy Pardubického kraje k Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Pardubicích Měsíční charakteristika nezaměstnanosti Pardubického kraje Okresy Pardubického kraje k 30. 11. 2013 Obsah: Strana č. Mapa Míra nezaměstnanosti v

Více

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ODDĚLENÍ ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2015

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ODDĚLENÍ ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2015 PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ODDĚLENÍ ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2015 Oddělení dozoru České Budějovice, Mánesova 3a, 370 01 České Budějovice, tel. 387 722 393 dny

Více

Plzeňská zasedací

Plzeňská zasedací PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA II. POLOLETÍ 2017 Oddělení dozoru Praha, Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 4, tel. 974 827 691 Benešov

Více

Nový Wellness & Sport Hotel v CHKO Železné Hory, Pardubický kraj

Nový Wellness & Sport Hotel v CHKO Železné Hory, Pardubický kraj ZÁKLADNÍ INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nový Wellness & Sport Hotel v CHKO Železné Hory, Pardubický kraj Management Contract Smlouva o řízení Česká republika Zpracoval Labartt Hospitality s.r.o. (Pouze pro určené

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 2/2011 O REGULACI PROVOZOVÁNÍ VÝHERNÍCH HRACÍCH PŘÍSTROJŮ Zastupitelstvo města Pardubic se na svém zasedání dne 10. 5. 2011 usnesením

Více

Plzeň Nerudova ul. 2672/35, Plzeň, tel , Karlovy Vary Sokolovská 730/108a, Karlovy Vary, tel.

Plzeň Nerudova ul. 2672/35, Plzeň, tel , Karlovy Vary Sokolovská 730/108a, Karlovy Vary, tel. PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA II. POLOLETÍ 2018 Oddělení dozoru Praha, Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 4, tel. 974 827 691 Rakovník

Více

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA II. POLOLETÍ 2016

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA II. POLOLETÍ 2016 PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA II. POLOLETÍ 2016 Oddělení dozoru České Budějovice, Mánesova 3a, 370 01 České Budějovice, tel.

Více

Královehradecký kraj Pardubický kraj

Královehradecký kraj Pardubický kraj Obchodní akademie Tomáše Bati a Vyšší odborná škola ekonomická Zlín Modernizace výuky prostřednictvím ICT registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/34.0505 Královehradecký kraj Pardubický kraj VY_32_INOVACE_PRE.3.13

Více

SÍDELNÍ STRUKTURA PARDUBICKÉHO KRAJE

SÍDELNÍ STRUKTURA PARDUBICKÉHO KRAJE SÍDELNÍ STRUKTURA PARDUBICKÉHO KRAJE (aktualizace 03/2014 zapracování dat ze SLDB 2011) V kraji se nachází 451 obcí, z toho 15 obcí s rozšířenou působností a 26 obcí s pověřeným obecním úřadem. Z celkového

Více

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ODDĚLENÍ ODBORU DOZORU A KONTROLY VEŘEJNÉ SPRÁVY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2014

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ODDĚLENÍ ODBORU DOZORU A KONTROLY VEŘEJNÉ SPRÁVY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2014 PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ODDĚLENÍ ODBORU DOZORU A KONTROLY VEŘEJNÉ SPRÁVY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2014 Oddělení dozoru Praha, nám. Hrdinů 3, 140 21 Praha 4, tel. 974 816 426 Adresa Číslo i Datum

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 POZNÁMKA: Pro uplatnění příslušné slevy předloží zaměstnanec DPP služební průkaz a Průkaz člena dané odborové organizace

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA EA Hotel Kraskov ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA EA Hotel Kraskov **** KONFERENČNÍ NABÍDKA **** Lokalita a dopravní spojení Adresa: Telefon: +420 464 600 411 E-mail: kraskov@eahotels.cz www: GPS: 49 52 8.505 N 15 36 34.877 E Silniční dostupnost: Z Prahy Výjezd Pražský okruh/exit

Více

TURISTICKÝ RUCH NA CHRUDIMSKU-HLINECKU

TURISTICKÝ RUCH NA CHRUDIMSKU-HLINECKU TURISTICKÝ RUCH NA CHRUDIMSKU-HLINECKU HLINECKU Prezentace závěrů výzkumného šetření DUBEN 2009 Realizováno za podpory Heřmanova 22, CZ 170 00 PRAHA 7 Tel.: +420 220 190 580 Fax: +420 220 190 590 E-Mail:

Více

CK Kudrna Žitná 1 Praha % zájezdy CK Kudrna 12.00% kulturní akce pořádané poskytovatelem

CK Kudrna Žitná 1 Praha % zájezdy CK Kudrna 12.00% kulturní akce pořádané poskytovatelem BASTIEN STUDIO Sazovická 488/8 Praha 777 786 600 http://www.richieapartmentsp 10.00% na ubytovací služby CK Kudrna Žitná 1 Praha 777 583 762 http://www.kudrna.cz 5.00% zájezdy CK Kudrna 12.00% kulturní

Více

Škola: Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí 7 III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Inovace výuky na GSN prostřednictvím ICT

Škola: Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí 7 III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Inovace výuky na GSN prostřednictvím ICT Škola: Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí 7 Šablona: Název projektu: Číslo projektu: Autor: Tematická oblast: Název DUMu: Kód: III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Inovace výuky na GSN

Více

Velké náměstí 115 Kroměříž % na vybrané zboží

Velké náměstí 115 Kroměříž % na vybrané zboží Cestování CA ZÁJEZD Šlapanice 777 197 768 http://www.ca-zajezd.cz 10.00% na akce pořádané CA Zájezd. Sleva se počítá ze základních cen. Nelze sčítat s jinými slevami. Prima zájezd Bořivojova 53 Praha 222

Více

Kam mám jít volit? Volební okrsek č. 1. Volební okrsek č. 2. Volební okrsek č. 3. Místo konání voleb:

Kam mám jít volit? Volební okrsek č. 1. Volební okrsek č. 2. Volební okrsek č. 3. Místo konání voleb: Kam mám jít volit? Místo konání voleb: Volební okrsek č. 1 místem konání voleb je volební místnost: ZŠ Václava Havla v Kralupech nad Vltavou Lobečku, Revoluční 682 jídelna ul. Vltavská, Lidická, Ke Koupališti,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA PŘÍLOHA USNESENÍ I. A II. STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 7/2011 O REGULACI PROVOZOVÁNÍ VÝHERNÍCH HRACÍCH PŘÍSTROJŮ Zastupitelstvo města Pardubic se na svém zasedání

Více

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH. CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K 1. 8. 2019 Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Denní sazba se uplatní dle délky trvání Nabídky, kterou Uživatel zvolil, v okamžiku jejího vystavení Kategorie

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 7/2011, O REGULACI PROVOZOVÁNÍ VÝHERNÍCH HRACÍCH PŘÍSTROJŮ, VE ZNĚNÍ OBECNĚ ZÁVAZNÉ VYHLÁŠKY Č. 3/2012 Zastupitelstvo města Pardubic

Více

HRY VIII. ZIMNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE ČR PARDUBICKÝ KRAJ

HRY VIII. ZIMNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE ČR PARDUBICKÝ KRAJ HRY VIII. ZIMNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE ČR PARDUBICKÝ KRAJ 28. 1. 2. 2. 2018 OLYMPIÁDA DĚTÍ A MLÁDEŽE přímá patronace ČOV každý rok, kdy se střídá letní se zimní ODM cílem je pořádání sportovně - uměleckých

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky: Naše značka: Vyřizuje: PRAHA: 73999/ENV/12 Ing. Slezák/l. 2442 1. 11. 2012 Věc: Posuzování vlivů

Více