Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Balíčky, programy a ubytování - hotelů Grand, Anna Marie a Janeček

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Balíčky, programy a ubytování - hotelů Grand, Anna Marie a Janeček"

Transkript

1 Cestování Balíčky, programy a ubytování - hotelů Grand, Anna Marie a Janeček Lázeňská 165 Bělohrad % na programy a balíčky ze stálé nabídky hotelu na Dům U ospalého heligónu Horní Lipová 127 Lipová-lázně % na ubytování se snídaní v Domě U ospalého heligónu Hotel a Pension Seeberg Poustka Ostroh 59 Františkovy % z pultové ceny ubytovacích služeb, pobytových balíčků a wellness služeb Hotel U Kabinky Jánské Černohorská 323 Janské % na ubytování cz HOTEL U KAPRA Nám. K. V. Raise , % na ubytování na min. 3 noci 115 Bělohrad Penzion Flóra*** Černohorská 17 Janské , cz 15.00% na ubytování v Penzionu Plˇora*** - Jánské lázně na min. 2 noci Penzion Pavel Lipová - 19 Lipová-lázně % na týdenní pobyt - zima 20.00% na týdenní pobyt - léto Penzion Rossini Lidická 5 Františkovy % na ubytování, pouze rezervace přes recepci, slevy se nesčítají 20.00% na ubytování na 4 noci a více ( ) % na jednu noc k dalším mim. 5 nocím Strana 1 z 11 Aktualizováno dne:

2 Gastronomie Restaurace Hotelu Bohumilka Lázeňská % na stálý jídelní lístek Bělohrad u RESTAURACE U KAPRA Nám. K. V. Raise 115 Bělohrad , % na stálý jídelní lístek Strana 2 z 11 Aktualizováno dne:

3 Móda Kubát Kůže.cz Brtev , % na nabídku, slevy se nesčítají Bělohrad Brtev 39 Bělohrad , % na nabídku, slevy se nesčítají Strana 3 z 11 Aktualizováno dne:

4 Muzea, galerie, památky Boheminium Mariánské Krakonoš 665 Mariánské % na veškeré vstupné Fatamorgana - Muzeum iluzí Ruská 433/6 Františkovy % na základní vstupné do muzea pro držitel SP eum.cz Infocentrum města Mariánské Hlavní 47/28 Mariánské , % tematické komentované prohlídky v nabídce Turistického informačního centra v Mariánských Lázních (dům Chopin). Sleva = snížené vstupné dle ceníku (sleva pro studenty, držitele ZTP a držitele Senior pasu) Městské muzeum Františkovy Dlouhá 194/4 Františkovy vylazne.cz 0.00% Držitel Senior pasu vstup za snížené vstupné - sleva vstupného "důchodce" Městské muzeum Františkovy - Hrad Seeberg Městské muzeum Františkovy - NPR SOOS Městské muzeum Mariánské Muzeum Johanna Schrotha Památník Fryderyka Chopina Poustka 18 (Ostroh) Cheb pokladna, kastelánka vylazne.cz Kateřina 39 Skalná pokladna, správce rezervace vylazne.cz Goethovo náměstí Mariánské 11 IC Lipová- 476 Hlavní 47, Dům Chopin % na vstupné Lipová-lázně % na vstupném Mariánské , % Držitel Senior pasu vstup za snížené vstupné - sleva vstupného "důchodce" 0.00% Držitel Senior pasu vstup za snížené vstupné - sleva vstupného "důchodce" 50.00% na základní vstupné pro držitele SP Strana 4 z 11 Aktualizováno dne:

5 Ostatní Fincentrum - Danuše Americká 91/7 Františkovy % na specifické služby Drohobecká Fincentrum Reality - Zdenek Macek Americká 91/7 Františkovy % na provizi při zprostředkovatele 50.00% na průkaz energetické náročnosti budovy. V případě úspěšného zprostředkování prodeje nemovitosti prodávajícího ( ) % na výpis z katastru nemovitostí a podání návrhu na vklad do katastru nemovitostí LK - Hardware, s.r.o. Dvořákova 533 Mariánské , % na servisní práce technika Strana 5 z 11 Aktualizováno dne:

6 Péče o tělo a wellness Aquaforum 5. května 19 Františkovy kovylazne.cz 10.00% na základní vstupné do Aquafora na 2 nebo 4 hodiny (možnost kombinace se vstupem do sauny Hotel Cristal Palace Hlavní 61 Mariánské % hotelové, wellness a léčebné pobyty v hotelu Cristal Palace Hotel Krakonoš Mariánské 660 Mariánské % dle domluvy celoročně, sleva na jednu hodinu v hotelovém bazénu 50.00% dle domluvy celoročně, sleva na jednu hodinu v solné jeskyni/osoba Hotel Polonia s.r.o. Hlavní třída 50/34 Mariánské % na ubytování se stravováním a relaxační procedury přímo v hotelu Hotel San Remo Zeyerova 161 Mariánské % hotelové, wellness a léčebné pobyty v hotelu Cristal Palace Hodonín Měšťanská 140 Hodonín % na ubytování v rámci týdenních a vícedenních samopláteckých pobytů a také na ubytování pro klienty zdravotních pojišťoven v rámci příspěvkové lázeňské péče. Sleva se nevztahuje na cenově zvýhodněné pobyty a pobytové balíčky. Slevy se nesčítají. Kalokagathia U Reálky 4 Olomouc , % na nabízené služby Leopoldov - ubytování Smraďavka 416 Buchlovice % na ubytování a balíčlky (ne akční) u Leopoldov - wellness a Smraďavka 416 Buchlovice % na procedury zdraví u Městské lázně Nové Město na Hornická 1495 Nové Město , % na základní vstupné do areálu Moravě na Moravě Prima Salon - kadeřnictví Hlavní 659 Mariánské % na nabízené kadeřnické služby Prima Salon - kosmetika Hlavní 659 Mariánské % na nabízené kosmetické služby - ošetření obličeje Solná jeskyně Františkovy Americká 204/20 Františkovy % na vstup do solné jeskyně i permanentky m Solná jeskyně SOL VITAL Ruská 99/6, Dům Mariánské % na vstupné dle platného ceníku Britania Svatováclavské pivní lázně Mariánská 3 Olomouc vovar.cz 10.00% na nabízené služby Thajské masáže Františkovy Americká 204/20 Františkovy m 10.00% na nabízené masáže Strana 6 z 11 Aktualizováno dne:

7 Potraviny Potraviny Dymáček - výroba Hlavní 122 Mariánské , % na nabídku výrobny lahůdek lahůdek k.webnode.cz Strana 7 z 11 Aktualizováno dne:

8 Sport Bazén - Hotel Grand Lázeňská 165 Bělohrad % na vstup do bazénu na Hotelu Grand - 1 hod. Nutná telefonická poptávka na volnou kapacitu bazénu. K + K Ski School, lyžařská školka Sportovní 324, za Hotelem Lesní dům Janské % v lyžařské škole 10.00% v půjčovně lyží, snowboardů a saní K + K Ski School, půjčovna Krkonošská 315 (U Stezky korunami Janské % v lyžařské škole 10.00% v půjčovně lyží, snowboardů a saní stromů) K + K Ski School, půjčovna Černá Hora 171, Hotel Černá bouda Janské % v lyžařské škole 10.00% v půjčovně lyží, snowboardů a saní K + K Ski School, půjčovna a lanový park Černohorská 343, CP lanovky na Černou horu Janské % na výlet, na výlety na čtyřkolkách, tandem paraglide 15.00% na jednotlivé vstupy do lanového parku, půjčení koloběžek a kol, lukostřelba, trampolína Léto na Lázeňském vrchu Lipová - lázně Lipová-lázně % na tréninkové golfové hole 20.00% na půjčovné koloběžky Lyžařský areál Košťálka Modrokamenná 255 Janské % na 3-hodinové jízdné Městské lázně Panská 1700/23 Ústí nad Labem % při hotovostní platbě na 1 hodinu koupání v bazénu (dospělí 60,- Kč) se vztahuje sleva ve výši 5,- Kč na jednu osobu, sleva se nevztahuje na doplatky 0.00% při hotovostní platbě na 2 hodiny koupání v bazénu (dospělí 80,- Kč) se vztahuje sleva ve výši 5,- Kč na jednu osobu, sleva se nevztahuje na doplatky Městský bazén Tyršova 617/6 Mariánské , zne.cz 0.00% vstup pro držitele SP za snížené vstupné dle platného ceníku SKI areál Lázeňský vrch Lipová - lázně Lipová-lázně % na vybrané skipasy Sport Bílek Hlavní 700 Mariánské % na veškerý sortiment, mimo koloběžek KOSTKA Zimní stadion Tyršova 621/21a Mariánské zne.cz 0.00% vstup pro držitele SP za snížené vstupné dle platného ceníku Strana 8 z 11 Aktualizováno dne:

9 Vzdělávání Sunrise Languace Agency Na Lužci, ZŠ % na skupinové jazykové kurzy Bohdaneč Strana 9 z 11 Aktualizováno dne:

10 Zdraví Obchodní 304 Janské Aquacentrum Státních léčebných lázní Janské Dioptra Optik, s.r.o. Dykova 152/2 Mariánské Lázeňská klinika hotelu Pawlik 5. května 19 Františkovy Mšené, a.s. Lázeňská 62 Mšené-lázn ě % na jednorázové jednotlivé vstupné do Aquacentra. Slevy se nesčítají a nelze je kumulovat s dalšími slevovými akcemi Státních lázní, s.p % na kompletní zakázku % ke kompletní zakázce na brýlové pouzdro a mikrovlákno na čištění % na volně dokupované procedury, poskytované lázeňskou klinikou hotelu Pawlik , % na stálou nabídku lázeňských pobytů, která je vždy aktuálně uvedena na internetových stránkách v sekci Stálá nabídka pobytů. Jedná se o pobyty Víkend manažer, Víkend senior, Zadáno pro ženy, Léčebný slatinný týden, Léčebný program 50+, Konopný léčebný % na volně prodejné léčebné balneo procedury - zábaly, koupele, masáže, peelingy, bazén a další - z ceny vždy aktuálně uvedených na internetových stránkách v sekci ceníky volně prodejných procedur a to vždy v od pondělí do čtvrtka % na volně prodejné wellnes služby - pedikúra, manikúra, kadeřnictví, kosmetika, sauna, solarium, malá posilovna - z cen aktuálně uvedených na internet. stránkách v sekci ceníky wellness procedur, vždy od pondělí do čtvrtka. Olomouc Krapkova 34 Olomouc % na vstup do bazénu Slatinice Slatinice 29 Slatinice , % na procedury, na procedury je nutné objednat se nejpozději 3 dny předem. Dlouhodobá sleva a bonusová sleva se nesčítají. LÁZNĚ TEPLICE NAD BEČVOU Teplice nad Bečvou 63 Teplice nad Bečvou % na léčebně-relaxační pobyty z nabídky LTnB. Sleva se nevztahuje na akční pobyty a na last minute. Slevu nelze sčítat s jinými slevami % na léčebně-relaxační pobyty z nabídky LTnB. Sleva se nevztahuje na akční pobyty a na last minute. Slevu nelze sčítat s jínými slevami. Tato sleva platí v období zima. Lékárna L95 Lomany Americká 252/53a Františkovy % na volný prodej, slevy se nesčítají Lékárna L95 Luxor Mírové nám. 84/1 Mariánské % na volný prodej, slevy se nesčítají Lékárna TESCO MARIÁNSKÉ LÁZNĚ Chebská 870/23 Mariánské % na veškerý volně prodejný sortiment 60.00% až 60% na doplatky za léky Strana 10 z 11 Aktualizováno dne:

11 Zdraví Oční optika Věra Hoblová Hlavní 712/31a, naproti hotelu Haná Mariánské , % na celou zakázku, slevy se nesčítají 35.00% na brýlové obruby v termínu první týden v měsíci Státní léčebné lázně Bludov, s.p. Lázeňská 572 Bludov % na lázeňské procedury (nelze kombinovat s jinými slevami či slevovými balíčky) Zdravotnické potřeby Hlavní třída 267/27 Mariánské % na volný prodej 10.00% na zdravotní obuv Zdravotnické potřeby U Školy Dvořákova 533 Mariánské % na zdravotní obuv při min. útratě 1 000,- Kč Strana 11 z 11 Aktualizováno dne:

Cestování. Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda nad Úpou , % na ubytování

Cestování. Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda nad Úpou , % na ubytování Cestování Grand Luxury Hotel Krakonošovo nám. Trutnov 499 941 072, http://www.glhotel.cz 10.00% na ubytování v útulném pokoji typu standard a luxury 120 733 206 868 Hotel Prom Pietteho nám. 27 Svoboda

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Dům U ospalého heligónu Horní Lipová 127 Lipová-lázně 608 961 866 http://www.korcian.cz 5.00% na ubytování se snídaní v Domě U ospalého heligónu Farma Zlaté Hory Hlucholazské Zlaté Hory 731 523

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Balkan Bus - Hellas Tour Netušilova 1623/1 Prostějov 608 829 222 http://www.balkanbus.cz 10.00% na všechny zájezdy. Nárok na slevu je potřeba nahlásit při objednávání Hotel Tennis Club Za Kosteleckou

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Cestování Soukenné náměstí Liberec 485 105 215 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a 669/2a, OC Forum zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Hotel Atom Velkomeziříčská 640/45 Třebíč 561 200 123, 739 348 914 http://www.hotelatom.cz 10.00% na ubytování 35.00% ba víkendové pobyty pá-ne na 2 noci Hotel Zámek Valeč Valeč 1 Valeč 724 400

Více

Cestování. Apartmány Staré Město Lesní 2224 Staré Město , % na ubytování

Cestování. Apartmány Staré Město Lesní 2224 Staré Město , % na ubytování Cestování Apartmán DaHepo - Kouty nad Desnou Loučná nad 605 232 184 http://www.apartman-dahepo 10.00% na ubytování Červenohorské sedlo 77 Desnou.cz Apartmány Nové Domky Nové Domky 220 Šumperk 583 213 967,

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov , 10.

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov ,   10. Cestování DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov 777 007 743, http://www.dj-penzion.cz 10.00% na ubytování 518 628 565 Hotel Panon Koupelní 4 Hodonín 518 341 243 http://www.hotelpanon.cz 15.00% na pultové ceny

Více

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety Cestování Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl 724 313 719, 602 331 119 http://www.agropension.cz 10.00% na ubytování mimo hlavní prázdniny, rezervace nutná telefonicky nebo online na www.agropension.cz

Více

% na ubytování na 5. noc u

% na ubytování na 5. noc u Cestování Hotel Akademie Velké Bílovice Zahradní 1295 Velké Bílovice 519 364 111 http://www.hotelakademie.cz 100.00% na ubytování na 5. noc Penzion Citadela Višňová 173 Horní Věstonice 777 331 666 http://www.penzion-palava.e

Více

Dostupnost: Parkoviště i vleky se nacházejí přímo v obci u lázní Lipová. WWW stránky: Live camera: Zde

Dostupnost: Parkoviště i vleky se nacházejí přímo v obci u lázní Lipová. WWW stránky:   Live camera: Zde Skiareál leží na rozhraní pohoří Rychlebských hor a Hrubého Jeseníku přímo v srdci lázeňské obce Lipová-lázně. Sjezdové tratě jsou vhodné především pro rodinné lyžování. Výhodou je možnost lyžování pro

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

HOTEL OLYMPIA - ceník pro individuální klientelu 2014

HOTEL OLYMPIA - ceník pro individuální klientelu 2014 Víkendový pobyt - cena pro 1 osobu / 2 noci Relaxační pobyt pro dvě osoby - cena pro 1 osobu / 2 noci Víkendový pobyt (2noci) Relaxační pobyt pro dvě osoby (2noci) - Balíček je možno objednat pouze pro

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Palackého 1947 Pardubice 466 513 240 http://www.cedok.cz 0.00% na nabídku zájezdů v poslední minutě s dodatkovou slevou ve výši 150,- Kč/osobu k autobusovým a 300,- Kč/osobu k leteckým

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové , Cestování Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec 495 534 620, 495 534 621 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 ČTYŘDENNÍ REHABILITAČNÍ POBYT

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování ARNICA Lipnice nad Lipnice nad Lipnice nad 603 330 588, http://www.ubytovanilipnice.c 10.00% na ubtování na min. 2 noci 193 608 830 588 z FOREST Lipnice nad Lipnice nad Lipnice nad 603 330 588,

Více

Přehled nových poskytovatelů Olomouckého kraje ve slevové síti Rodinných pasů - srpen a září 2009

Přehled nových poskytovatelů Olomouckého kraje ve slevové síti Rodinných pasů - srpen a září 2009 Přehled nových poskytovatelů Olomouckého kraje ve slevové síti Rodinných pasů - srpen a září 2009 Více o těchto i dalších poskytovatelích na http://www.rodinnepasy.cz/cs/poskytovatele-slev.php. Název Ulice

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

http://www.penzioncosmos.e u

http://www.penzioncosmos.e u Cestování Exprescar Kladno 28. října 1327 Kladno 777 600 345 http://www.exprescarkladno. 5.00% na zájezdovou dopravu Hotel U Hradu Staroměstské nám. 108 Mladá 326 721 049 http://www.uhradu. 10.00% na ubytování

Více

REKONDICE 2015. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků. Týdenní rekondiční pobyty. Jáchymov (neděle sobota)

REKONDICE 2015. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků. Týdenní rekondiční pobyty. Jáchymov (neděle sobota) REKONDICE 2015 Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků Jáchymov (neděle sobota) Týdenní rekondiční pobyty Termín: 15. 21. února, 22. 28. února, 1. 7. března 2015 Ubytování: 2lůžkové pokoje

Více

NABÍDKA POBYTŮ 2015. Hotely kategorie *** Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt.

NABÍDKA POBYTŮ 2015. Hotely kategorie *** Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt. NABÍDKA POBYTŮ 2015 Hotely kategorie *** 02. 01. 31. 03. 2015 01. 11. - 19. 12. 2015 01. 04. 31. 10. 2015 Sezonu a cenu určuje datum nástupu na pobyt. Víkend pro ženu a muže (Pá - Ne) Stravování : plná

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Náměstí Republiky 292/32 Žďár nad 566 623 648 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 450 Kč klasická 55 min 800 Kč klasická 85 min Kč masáž s přidanými technikami 55 min

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 450 Kč klasická 55 min 800 Kč klasická 85 min Kč masáž s přidanými technikami 55 min 1 Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 4 klasická 55 min 800 Kč klasická 85 min 1 200 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 9 reflexní 25 min 500 Kč přikládání baněk, navíc ke zvolené

Více

LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013

LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013 Základní vstupenky LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013 Dospělí Studenti (6-18) VSTUPENKY Děti (3-6) Rodinná (2 + 2 studenti) 3 hodinová 01.01.-03-27. 1650.- 1150.- 500.- 4800.- 1250.- 03.28.-04-30., 09.30.-

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Activity Park Všemina Všemina 300 Všemina 577 116 611 http://www.vsemina.cz 0.00% sleva pro držitele SP - speciální balíčky - viz text Exim Tours a.s. - Zlín OC Čepkov Tyršovo nábř. 5496 Zlín

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Kavárna Lanna Jiráskovo nábřeží 45e České 737 967 000 http://www.kavarna-lanna.cz 10.00% na půjčovné (pronájem), kteréhokoliv kola v rámci půjčovny kol Bicykl Lanna zřizované Kavárnou Lanna.

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

Cestování. Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov % na ubytování září-červen Jezdecká a vozatajská stáj JUKO Rouské

Cestování. Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov % na ubytování září-červen Jezdecká a vozatajská stáj JUKO Rouské Cestování Hotel FIT*** Dvořákova 21 b Přerov 583 842 416, http://www.hotelfit.c 15.00% na ubytování včetně snídaně 724 559 790 Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov 581 204 466 http://www.hotel-jana.c 10.00%

Více

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 360 Kč klasická 55 min 650 Kč klasická 85 min 975 Kč masáž s přidanými technikami 55 min

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 360 Kč klasická 55 min 650 Kč klasická 85 min 975 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 1 Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 25 min 360 Kč klasická 55 min 6 klasická 85 min 975 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 7 reflexní 30 min 430 Kč přikládání baněk 20 min 280 Kč jemné

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada.cz 10.00% na ubytování na 3 a více nocí Apartmens Sedlák Horní Palava 21 Blansko 602 569 600 http://www.sedlak.info 10.00%

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

Karlovarská KARTA. TURISTICKÁ (KarlovyVARY CARD ) REZIDENTNÍ (ekvivalent k Mariánce)

Karlovarská KARTA. TURISTICKÁ (KarlovyVARY CARD ) REZIDENTNÍ (ekvivalent k Mariánce) Karlovarská KARTA REZIDENTNÍ (ekvivalent k Mariánce) cíl: zvýhodnění a komfort občanů města/kraje V návaznosti na karty vydané dopravními podniky by městské/krajské společnosti a případně i další instituce

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Revír a kemp Brodský (Broďák) , Červený Kostelec Červený Kostelec

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Revír a kemp Brodský (Broďák) , Červený Kostelec Červený Kostelec Cestování Revír a kemp Brodský (Broďák) Červený Kostelec Červený Kostelec 777 633 193, 739 445 762 http://www.campbrodsky.c 10.00% na ubytování v kempu Strana 1 9 Aktualiováno dne: 06.06.2019 Gastronomie

Více

REKONDICE 2014. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků o. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY

REKONDICE 2014. Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků o. s. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY REKONDICE 2014 Celostátní rekondiční pobyty pro členy Klubu bechtěreviků o. s. Jáchymov (neděle sobota) TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Termín: 16. 22. února, 23. 1. března, 2. 8. března 2014 Ubytování: 2 lůžkové

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 30 min 330 Kč klasická 55 min 590 Kč klasická 85 min 885 Kč masáž s přidanými technikami 55 min

Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 30 min 330 Kč klasická 55 min 590 Kč klasická 85 min 885 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 1 Ceník služeb Masáže a terapie mobilizační klasická 30 min 330 Kč klasická 55 min 590 Kč klasická 85 min 885 Kč masáž s přidanými technikami 55 min 690 Kč reflexní 30 min 390 Kč přikládání baněk 20 min

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2015 LÁZEŇSKÉ

Více

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR 2017 CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR Zima 16. 1. 19. 3. 2017 30. 10. 17. 12. 2017 Jaro/Podzim 20. 3. 25. 6. 2017 4. 9. 29. 10. 2017 26. 6. 3. 9. 2017 ceník wellness pobytů V ceně je zahrnuto ubytování,

Více

Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove...

Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove... 2019 Vánoce a Silvestr Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove... Vánoce jsou nejkrásnější svátky v roce - nadělte si pod stromeček místo shonu, stresu a sáhodlouhých příprav aktivní odpočinek v prvních

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. nám. Přemysla Otakara II. 39 http://www.cedok.cz Exim Tours a.s. - NC Géčko Vrbné 2360 Penzion Minor*** Školní 8 387 202 859, 387 202 858, 387 202 860 0.00% na nabídku zájezdů v poslední

Více

Wellness Relax Lázeňská léčba

Wellness Relax Lázeňská léčba Wellness Relax Lázeňská léčba CZ Spa Hotel Děvín Spa Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb pod jednou střechou. Kvalitní ubytování, gastronomie, wellness, kosmetika, pedikúra. Vysokou kvalitu a efektivitu

Více

PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE SE SDRUŽENÍM

PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE SE SDRUŽENÍM PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE SE SDRUŽENÍM KRKONOŠE REGIONCARD ojedinělý projekt zaměřený na marketing celého regionu včetně polské strany cílem je přilákat nové klienty a navýšit počet dní

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

Tipatour - doprodej volných míst. Česká republika

Tipatour - doprodej volných míst. Česká republika Tipatour - doprodej volných míst Česká republika Západní Čechy Mariánské Lázně Hotel KRAKONOŠ***+, polopenze, vstup do krytého bazénu ZDARMA. Balneoprovoz, solná jeskyně. Veškeré procedury probíhají na

Více

ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR v Lázních Jáchymov

ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR v Lázních Jáchymov ADVENT, VÁNOCE A SILVESTR 2018 v Lázních Jáchymov V ánoce jsou nejkrásnější svátky v roce nadělte si pod stromeček místo shonu, stresu a sáhodlouhých příprav aktivní odpočinek v prvních radonových lázních

Více

ZPŮSOB PLATBY REHABILITAČNÍCH POUKAZŮ

ZPŮSOB PLATBY REHABILITAČNÍCH POUKAZŮ ZPŮSOB PLATBY REHABILITAČNÍCH POUKAZŮ Žádáme Vás o hromadné zaplacení všech přidělených poukazů buď převodním příkazem nebo složenkou na účet u České spořitelny a.s. Praha 3, č.ú. 2000260389/0800, konst.symbol

Více

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2015 v Kč. v Mariánských Lázních

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2015 v Kč. v Mariánských Lázních MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2015 v Kč PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE 2015 PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE Cena v Kč za osobu / noc zahrnuje ubytování a plnou

Více

Pobyty pro samoplátce

Pobyty pro samoplátce Pobyty pro samoplátce REKONDIČNÍ POBYTY PRO DĚTI Pobyty se zaměřují na prevenci obtíží pohybového ústrojí a zlepšení kondice dítěte. Při nástupu je sestaven individuální léčebný plán, jehož cílem je odstranění

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Masarykovo náměstí 21/11 Karviná 596 311 010, 596 311 009 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE, a.s.

LÁZNĚ LUHAČOVICE, a.s. 17. - 18. 4. 2013 Hospitality & Tourism Summit - Hotel Aquapalace Praha TVORBA PRODUKTOVÉ NABÍDKY NA ROK 2013 Ing. Jiří Dědek, MBA obchodní ředitel Lázně Luhačovice, a.s. Spa & Wellness Nature Resorts

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů Ceník lázeňských a wellness pobytů 2014 1. 5. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. 2. 1. - 30. 4. 1. 11. - 28. 12. Platnost ceníku od 2. 1. 2014 LÁZEŇSKÉ POBYTY Lázeňský pobyt KLASIK Dvoulůžkový pokoj SU* 2 380,-

Více

R E K O N D I C E 2 0 1 3

R E K O N D I C E 2 0 1 3 R E K O N D I C E 2 0 1 3 Celostátní rekondiční pobyty pro členy KLUBU BECHTĚREVIKU o.s. 1. TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Jáchymov Neděle-sobota Termín: 10. 2. - 16. 2.; 17. 2. - 23. 2.; 24.2.- 2. 3.2013 Ubytování:

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Ostrava 595 782 648, http://www.cedok.cz 595 782 642 Čedok a.s. Rudná 3114/114, OC Avion Ostrava Čedok a.s. 30. dubna 2b Ostrava 596 121 384, 596 111 142 Exim Tours a.s. - Avion Shopping Park

Více

Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016

Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016 Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016 Ceník platný 03. 01. 2016 18. 12. 2016 obsah Pobyty pro dospělé Léčebný lázeňský pobyt Léčebný lázeňský pobyt SPECIÁL Program proti bolesti zad Lázeňská

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 7 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra

Více

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2016 WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYT PRO SENIORY 55 + POHÁDKOVÁ DOVOLENÁ Hotel STUDÁNKA **** Letovisko

Více

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary PACKAGE 2010 Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary BEAUTY JEDNODENNÍ BALÍČKY bez ubytování 1. Den pro sebe (1 den) welcome drink 1x oběd formou bufetu 1x bylinná koupel s přísadou 1x masáž šíje

Více

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2017 BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA BÁJEČNÝ - POBYT PRO SENIORY

Více

NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. SKIAREÁLY - Snowhill a.s.

NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. SKIAREÁLY - Snowhill a.s. NABÍDKA pro OSŽ Mladá Boleslav SKIAREÁLY Snowhill a.s. - 2011/2012 NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. 2011/2012 SKIAREÁLY - Snowhill a.s. Snowhill a.s. leden 2012 Nabídka vybraných produktů: V rámci

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

Tipy na výlety v okolí

Tipy na výlety v okolí JANSKÉ LÁZNĚ 2019 Janské Lázně Klidné městečko s nevšední historií se rozkládá na úpatí Černé hory, na jejíž vrcholek vede přímo z města kabinová lanová dráha. První teplý pramen byl objeven už v roce

Více

Pobyty na 3 nebo 7 nocí v období

Pobyty na 3 nebo 7 nocí v období JIZERSKÉ HORY Desná Apartmány KAČENKA 4-lůžkový apartmán: vstupní předsíňka, obývací místnost s TV-SAT a s vybavenou kuchyňskou linkou. Schodiště do podkroví, kde jsou dvě oddělené 2-lůžkové ložnice a

Více

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017

Hotel Mesit. Ubytování. Wellness balíčky. Služby. pultové ceny 2017 Hotel Mesit pultové ceny 2017 Ubytování Wellness balíčky Služby CENÍK UBYTOVÁNÍ ZIMA 2017 HOTEL MESIT *** OD 1.1. DO 26.3.2017 CHECK - IN: od 14:00 CHECK - OUT: do 11:00 Ubytování v klasických pokojích

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře ošetřovatelská

Více

Ceník ubytování 2018 8. 1. 2018 7. 1. 2019 LÁZEŇSKÝ POBYT 1. Minimální délka pobytu je 6 nocí. 2. Lázeňský pobyt zahrnuje: ubytování a welcome drink plnou penzi koupací plášť a pantofle, volný vstup do

Více

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Zážitek na celý rok Dobrý den, z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou spolupráce mezi Vaší školou a našim

Více

NABÍDKA PRO ŠKOLY ZIMA 2017/18

NABÍDKA PRO ŠKOLY ZIMA 2017/18 Novinky 1/8/2017 NABÍDKA PRO ŠKOLY ZIMA 2017/18 SkiResort ČERNÁ HORA PEC - největší lyžařský resort v Česku Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, ráda bych Vás i Vaše studenty pozvala na lyžařský

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři w w w.h usto p e ce - cit y. cz rodina sport senioři víno PRO SENIORY Seniorský věk už dnes nemusí být obdobím stráveným v ústraní aktivního společenského života. Stále více institucí myslí na lidi seniorského

Více

DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená

DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená DOVOLENÁ 2018 Za zdravím do Konstantinových Lázní Wellness a relax Aktivní dovolená Aktivní dovolená v Konstantinových Lázních Hledáte klidné lázeňské místo pro svůj léčebný pobyt nebo cíl pro svou dovolenou?

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

Ceník lázeňských procedur

Ceník lázeňských procedur Ceník lázeňských procedur POZNÁMKY K léčebným procedurám, které nejsou součástí Vašeho lázeňského programu a vyžadují předpis od lékaře, je nutné absolvovat vstupní lékařskou prohlídku (viz níže). Ceny

Více

Vepřové speciality. Cena od 2.610,- Kč. Termíny a ceny. osoba / pobyt. 4 dny / 2 noci. V ceně:

Vepřové speciality. Cena od 2.610,- Kč. Termíny a ceny. osoba / pobyt. 4 dny / 2 noci. V ceně: od 2.610,- Kč Vepřové speciality 4 dny / 2 noci 3 x ubytování 3 x snídaně formou švédských stolů 1 x večeře formou bufetu 1 x večerní bufet obohacen o zabíjačkové speciality taneční večer s konzumací -

Více

Seniorské pobyty. Slovenská republika. Seniorské pobyty. Bojnice. Sliač. Hotel Damona Regia 50+ LD Palace*** 50+ www.cdtravel.cz

Seniorské pobyty. Slovenská republika. Seniorské pobyty. Bojnice. Sliač. Hotel Damona Regia 50+ LD Palace*** 50+ www.cdtravel.cz Na tyto pobyty se již nevztahují žádné další slevy. Slovenská republika Bojnice Hotel Damona Regia 50+ Poloha: v tichém prostředí blízko termálních lázní s celoročním provozem (cca 2 min. chůze), letního

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2018 31. 12. 2018) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na 7 nocí dle předpisu lékaře (na 6 nocí 20 procedur)

Více

LÉČEBNÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV 2014

LÉČEBNÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV 2014 LÉČEBNÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV 2014 Město Jáchymov a jeho historie Jáchymov, lázeňské městečko s necelými třemi tisíci obyvatel, leží na severozápadním okraji Čech a je součástí Karlovarského kraje. Nedaleko města

Více

Lázeňská rehabilitační klinika

Lázeňská rehabilitační klinika ANENSKÉ SLATINNÉ LÁZNĚ A. S. LÁZNĚ BĚ LOHRAD MEDICAL SPA Lázeňská rehabilitační klinika L ÁZEŇSKÁ REHABILITAČNÍ KLINIKA Hotel Anna Marie kompletní spektrum léčebných procedur velký rehabilitační bazén

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 CK TURISTA Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 4 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky uvádíme, že golf již zdaleka nemusí být drahým sportem (i když tomu

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. nám. Přemysla Otakara II. 39 České http://www.cedok.cz 387 202 859, 387 202 858, 387 202 860 Čedok a.s. Velké náměstí 1 Písek 3823 213 096, 382 213 001 http://www.cedok.cz 0.00% na

Více

cz

cz Alfa Oční optika Jánská 11 Brno 542 231 168, 10.00% na brýlové obruby 731 463 473 Andělský dotek - masáže, Čtvrtě 5 Brno 734 338 955 http://www.andelskydotek. 20.00% celoročně na veškeré masáže Jitka Kuglerová

Více

Ceník ubytování

Ceník ubytování Ceník ubytování 2017 8.1. 2017-7.1. 2018 VÁŽENÍ HOSTÉ, dovolte nám představit ceník ubytování v Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE. Čeká na Vás 58 komfortně zařízených pokojů a prvotřídní služby lázeňského

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality V listopadu a prosinci Rozdáváme Dárky abychom Vám zpříjemnili nakupování vánočních překvapení pro Vaše blízké Vybírat můžete ze 3 variant: 100 Ne j r y c h l e j š í c h kteří jednorázově nakoupí

Více

Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu

Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu (Monínec 12. října 2018) Areál Monínec bude i letos jedním z prvních lyžařských středisek, které spustí zimní sezónu. Lyžaři si zde budou moci poprvé

Více

Tipy na dovolenou v České republice Léto a podzim 2016

Tipy na dovolenou v České republice Léto a podzim 2016 Tipy na dovolenou v České republice Léto a podzim 2016 Ubytování, pobytové zájezdy, lázně a wellness, chaty a chalupy OD ROKU 1920 ZA HRANICE VŠEDNÍCH DNŮ CESTOVNÍ KANCELÁŘ OD ROKU 1920 ZA HRANICE VŠEDNÍCH

Více

REKONDICE 2014 CELOSTÁTNÍ REKONDIČNÍ POBYTY PRO ČLENY KLUBU BECHTĚREVIKŮ. Týdenní rekondiční pobyty

REKONDICE 2014 CELOSTÁTNÍ REKONDIČNÍ POBYTY PRO ČLENY KLUBU BECHTĚREVIKŮ. Týdenní rekondiční pobyty REKONDICE 2014 CELOSTÁTNÍ REKONDIČNÍ POBYTY PRO ČLENY KLUBU BECHTĚREVIKŮ Jáchymov (neděle sobota) Týdenní rekondiční pobyty Termín: 23. 11. 29. 11., 30. 11. 6. 12., 7. 12. 13. 12. 2014 Ubytování: 2 lůžkové

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

Ceník Wellness procedur 2016

Ceník Wellness procedur 2016 Ceník Wellness procedur 2016 Ceník Wellness 2016 Masáže Masáž částečná záda, šíje 20 Min. 400,- Kč Masáž částečná záda, šíje, dolní končetiny 40 Min. 690,- Kč Dokoupení aromatického oleje (levandule, meduňka,

Více

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Ceník ubytování Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Malý dvoulůžkový Deluxe + bezbariérový pokoj detail kategorie Délka

Více

Hlavní sezóna /1 osoba/noc. 1/2 osoba/noc. Hlavní sezóna /2 1/1. osoba/pobyt. osoba/pobyt

Hlavní sezóna /1 osoba/noc. 1/2 osoba/noc. Hlavní sezóna /2 1/1. osoba/pobyt. osoba/pobyt Ceník pobytů 2019 Léčebné pobyty hrazené pojišťovnou Příplatky za ubytování Gočár / B 0 Kč 125 Kč 0 Kč 150 Kč Veselý, Jubilejní, Bílý / A 90 Kč 390 Kč 150 Kč 490 Kč Veselý / A PLUS 240 Kč - 300 Kč - Příspěvková

Více

Ceník Wellness procedur

Ceník Wellness procedur Ceník Wellness procedur Ceník Wellness 2017 Masáže Masáž částečná záda, šíje 20 Min. 400,- Kč Levandulová masáž částečná záda, šíje 20 Min. 450,- Kč Eukalyptová masáž částečná záda, šíje 20 Min. 450,-

Více

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2019 PODĚBRADY Ceník lázeňských a wellness pobytů 2019 Darujte zdraví, darujte odpočinek v lázních Dárkový poukaz Vám vystavíme na Vaše přání: na jakýkoli

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality Le t n í Ak č n í Ce n y Je d n o r á z o v ý c h Vs t u p ů vstup do Relaxačního a Regeneračního Centra zahrnuje neomezené využití bazénu, vířivky, solné jeskyně, klimatizovaného fitness a saunového

Více