Bc. Andělová Jaroslava, Ing. Voda Vladimír, Slanina Oldřich. 2/ Seznámení s programem. 3/ Určení ověřovatelů zápisu. 4/ Změny rozpočtu č.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bc. Andělová Jaroslava, Ing. Voda Vladimír, Slanina Oldřich. 2/ Seznámení s programem. 3/ Určení ověřovatelů zápisu. 4/ Změny rozpočtu č."

Transkript

1 MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne Přítomni: Omluveni: Ing. Kotouček Ladislav, Dlabal Jaroslav, Mgr. Sedlaříková Marcela, Řehůřek Petr, Svobodová Emilie, Grundmann Roland, Mgr. Potůčková Lucie, Vinterová Anna, Hák Jaroslav, Mgr. Petržela Pavel, ing. Jánský Vlastimil, M.A., ing. Grund Jiří Bc. Andělová Jaroslava, Ing. Voda Vladimír, Slanina Oldřich Hosté: 0 Začátek: Zápisem pověřena: hod. Bc. Jana Csampaiová tajemnice ÚM Program: 1/ Zahájení 2/ Seznámení s programem 3/ Určení ověřovatelů zápisu 4/ Změny rozpočtu č. 5/2015 5/ Rozpočet r / Žádost o koupi pozemku 7/ ROZPRAVA 1/ Zahájení Paní starostka přivítala přítomné zastupitele a hosty na 11. zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky. 2/ Seznámení s programem Starostka přečetla program jednání č. 11/2015 a žádala o doplnění programu o bod Vyjádření Městyse Mladé Buky k oznámení záměru recyklačního centra za bod č. 5 a pan Hák žádal o zařazení bodu Strategický plán zadání. Návrh usnesení číslo 117/2015: Zastupitelstvo městyse Mladé Buky schvaluje program v následujícím znění:

2 /1/ Zahájení, 2/ Seznámení s programem, 3/ Určení ověřovatelů zápisu, 4/ Změny rozpočtu č. 5/2015, 5/ Rozpočet r. 2016, 6/ Vyjádření Městyse Mladé Buky k oznámení záměru recyklačního centra, 7/ Strategický plán zadání, 8/ Žádost o koupi pozemku, 9/ Rozprava/ Pro: 11 Proti: 0 Zdržel se: 0 3/ Určení ověřovatelů zápisu Ověřovateli zápisu byli určeni Mgr. Petržela a paní Svobodová. 4/ Změny rozpočtu č. 5/2015 Návrh usnesení číslo 118/2015: Zastupitelstvo městyse Mladé Buky schvaluje Rozpočtové opatření č. 5/2015. Pro: 11 Proti: 0 Zdržel se: 0 5/ Rozpočet r Do jednací síně se dostavil v hod. Petr Řehůřek. Počet zastupitelů se zvýšil na 12. Paní účetní vysvětlila rozpočet na rok 2016 a větší pozornost věnovala významnějším položkám např. oprava TOPASů, komunikací, demolice Labužníka, oprava MŠ, nákup sekačky. Návrh usnesení číslo 119/2015: Zastupitelstvo schvaluje rozpočet městyse Mladé Buky na rok 2016 Návrh usnesení číslo 120/2015: Zastupitelstvo městyse Mladé Buky schvaluje předběžně rozpočtové opatření č. 6 k rozpočtu za rok 2015 pro operace, které vzniknou za období od data do bez určení konkrétní výše v Kč pro tyto rozpočtové změny: Přijetí a případné realizace výdajů účelově poskytnutých transferů. Výdaje k odvrácení škod, prevenci havárií, řešení havárií a živelních pohrom, výdaje ve stavu nouze, výdaje na vyměřené pokuty, výdaje dle pravomocného rozhodnutí soudu a další výdaje, kde může dojít ke škodám z důvodu časového prodlení. Změny rozpočtu v důsledku upřesnění členění dle plné rozpočtové skladby v případech přesunů příjmů a výdajů. Výdaje nutné pro chod obce. Provedené rozpočtové změny v uvedených případech budou předloženy v konkrétních částkách ke schválení zastupitelstvu na prvním zasedání roku 2016.

3 6/ Vyjádření Městyse Mladé Buky k oznámení záměru recyklačního centra Paní starostka informovala, že pan Tlachač předložil Krajskému úřadu Královéhradeckého kraje odboru životního prostředí svou žádost týkající se výstavby recyklačního centra v Mladých Bukách. Městys odešle své stanovisko a přiloží i usnesení dnešního ZM. Návrh usnesení číslo 121/2015: Zastupitelstvo městyse Mladé Buky nesouhlasí s oznámeným záměrem RECYKLAČNÍHO CENTRA firmy Tlachač s.r.o. z důvodu zásadního negativního vlivu na komfort bydlení občanů žijících v dotčeném území. 7/ Strategický plán zadání Pan Hák navrhl, aby si obec nechala vypracovat Strategický plán obce od ověřené firmy s dobrými recenzemi, zkušenostmi a odborností. Ing. Kotouček se vyjádřil, že zadat v této chvíli tak důležitý koncepční dokument je předčasné. Dle jeho názoru by se měli zastupitelé zaměřit na jiné oblasti v rámci rozvoje obce např. cyklostezky, lokalita Mladé Buky střed, řešení oprav a výstavby komunikací atd. Dle jeho názoru se musí do podstatných záležitostí obce zapojit hlavně občané a vyjádřit svou představu. Ing. Grund doporučoval spíše externí firmu, která zpracuje program rozvoje daného území jeho současný stav a vývoj klíčových socioekonomických ukazatelů. Dokument by obsahoval jak kladné tak záporné stránky rozvoje obce. Celá problematika je rozdělena do několika významných okruhů - ekonomika, lidské zdroje, infrastruktura, životní prostředí, cestovní ruch, zemědělství a rozvoj venkova. Nutné je zapojení široké veřejnosti a zohlednění jejich názorů. V neposlední řadě musí být veškeré výstupy předloženy k projednání zastupitelům. Paní starostka připomněla, že firma BermanGroup má výborné zkušenosti se zpracováváním strategických plánů a zná problematiku na úrovni obce. Ing. Kotouček uvedl, že pochybuje o uskutečnění setkání zastupitelů nad důležitými tématy, když ani v minulosti tomu tak nebylo. Nejprve by měla začít komunikace mezi zastupiteli, následně zastupiteli a občany a až nakonec by měla být oslovena firma. Návrh usnesení číslo 122/2015: Zastupitelstvo městyse Mladé Buky schvaluje vypracování programu rozvoje obce strategického plánu firmou BermanGroup v souladu s vnitřní směrnicí obce o zadávání zakázek malého rozsahu čl. 1 bod 6, písm. f ). Pro: 10 Proti: 0 Zdržel se: 2/Kotouček,Grundmann/

4 8/ Žádost o koupi pozemku 1/ Žádost o koupi části pozemku část p.p.č. 1163/2, k.ú. a obec Mladé Buky, celková výměra m2, orná půda Důvodová zpráva Žádost paní Hany Jánské a pana Tomáše Baldrycha, oba bytem Mladé Buky č. p. 234, o koupi části p.p.č. 1163/2 v k.ú. a obci Mladé Buky pro výstavbu rodinného domu. Rada městyse Mladé Buky dne projednala tuto žádost a svým usnesením č. 422/2015/26 ji postoupila k projednání zastupitelstvu. Minulé vedení městyse Mladé Buky nechalo zpracovat projektovou dokumentaci na tuto oblast, viz. příloha, kde je navrženo 7 rodinných domů, které by bylo možné částečně napojit na stávající sítě. Pro výstavbu dalších domů je nutné nejdříve vybudovat technickou infrastrukturu, bez toho není možné plochu rozdělit na stavební pozemky a prodávat jednotlivě. Ing. Kotouček navrhl řešit tuto lokalitu v rámci strategického plánu. Pan Hák žádal o jednání s Povodím Labem ohledně záplavového území. Vystoupil Ing. Jánský, M.A. s tím, že nebude hlasovat z důvodu možného střetu zájmu. Návrh usnesení číslo 123/2015: Zastupitelstvo městyse odkládá rozhodovat o žádostech týkající se lokality obytná zóna střed Mladé Buky p.p.č.210/1, 1163/2, 1103/1, 222/1, které jsou v majetku městyse, až do vypracování příslušného dokumentu strategického plánu. Pro: 11 Zdržel se: 1/Jánský/ Proti: 0 9/ ROZPRAVA Paní Vinterová přečetla své vyjádření občanům ke stávající politické situaci viz. příloha, která je přílohou zápisu. Paní starostka se vyjádřila k předloženému dokumentu ing. Vodou ohledně územního plánu obce. Dle slov starostky nelze o dotaci na pořízení územního plánu zažádat. Podmínkou způsobilosti je totiž schválený návrh zadání územního plánu smyslu 47 stavebního zákona. Návrh zadání ÚP musí být nejprve projednán všemi dotčenými orgány dle 47 odst. 2 stavebního zákona. Pan Dlabal žádal o zakoupení reflexních pásků pro děti základní a mateřské školy. Mgr. Petržela reagoval, že děti tyto pásky dostaly dnes na besedě s MP. Tyto preventivní akce se budou opět opakovat ve spolupráci se státní policií, městskou policií i hasiči. Ing. Grund se vyjádřil k památnému historickému místu Hrádeček, které ačkoliv neleží na katastru obce, ale v jeho sousedství, bylo by dobré jej oživit formou např. sdružení či jiného uskupení.

5 Paní Svobodová předložila zastupitelům zprávu kontrolního výboru. Paní starostka žádala o zařazení této zprávy do bodu programu. Návrh usnesení číslo 124/2015: Zastupitelstvo schvaluje zařazení zprávy z kontrolního výboru za r do bodů programu. Návrh usnesení číslo 125/2015: Zastupitelstvo bere na vědomí zprávu z kontrolního výboru za rok Zastupitelstvo bylo ukončeno v hod. Tento zápis obsahuje 5 stran a 9 příloh. V Mladých Bukách dne Mgr. Potůčková Lucie starostka Městyse Mladé Buky ověřovatele zápisu.... Svobodová Emílie Mgr. Petržela Pavel

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 01/2014 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 01/2014 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 01/2014 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 03.11.2014 Přítomni: p. Slanina Oldřich, ing. Voda Vladimír, Hák Jaroslav,ing.

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 9.4. 2018 Přítomni: Omluven: Svobodová Emilie, Mgr. Potůčková Lucie, Vinterová Anna, Mgr.

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 03/2014 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 03/2014 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 03/2014 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 15.12.2014 Přítomni: p. Slanina Oldřich, ing. Voda Vladimír, Hák Jaroslav,ing.

Více

2/ Seznámení s programem. 3/ Určení ověřovatelů zápisu. 4/ Dovolení 5. člena Rady městyse Mladé Buky

2/ Seznámení s programem. 3/ Určení ověřovatelů zápisu. 4/ Dovolení 5. člena Rady městyse Mladé Buky MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 25.11.2015 Přítomni: Slanina Oldřich, ing. Voda Vladimír, ing. Kotouček Ladislav,

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 05/2015 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 27.4.

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 05/2015 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 27.4. MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 05/2015 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 27.4.2015 Přítomni: Omluven: Slanina Oldřich, ing. Voda Vladimír, ing.kotouček

Více

2/ Seznámení s programem. 3/ Určení ověřovatelů zápisu. 4/ Rozpočtová změna č. 4 /2016

2/ Seznámení s programem. 3/ Určení ověřovatelů zápisu. 4/ Rozpočtová změna č. 4 /2016 MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 12.12.2016 Přítomni: Dlabal Jaroslav, Svobodová Emilie, Mgr. Potůčková Lucie, Vinterová

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 7. 11. 2018 Přítomni: Svobodová Emilie, Mgr. Potůčková Lucie, Ing. Kotouček Ladislav, Slanina

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 23/2014. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 23/2014. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 23/2014 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 29.09.2014 Přítomni: p. Slanina Oldřich, ing. Voda Vladimír, Mgr. Ferkl Luboš,

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 13/2012. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 13/2012. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 13/2012 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 12.12.2012 Přítomni: Omluven: p. Slanina Odřich, p. Grundmann Roland, ing. Grundmann

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. zápis č. 11/2012. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. zápis č. 11/2012. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY zápis č. 11/2012 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 25.07.2012 Přítomni: Omluven: Anděl Břetislav, PhDr. Böhnisch Robin, Dlabal Radek,

Více

2/ Seznámení s programem. 3/ Určení ověřovatelů zápisu. 5/ Změna rozpočtu č. 2/ / Závěrečný účet za rok 2015

2/ Seznámení s programem. 3/ Určení ověřovatelů zápisu. 5/ Změna rozpočtu č. 2/ / Závěrečný účet za rok 2015 MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 13.6.2016 Přítomni: Omluven: Dlabal Jaroslav, Svobodová Emilie, Mgr. Potůčková Lucie, Vinterová

Více

Usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne

Usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne Usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne 6. 12. 2018 19/2018 Schválení programu jednání. 20/2018 Schválení ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatele. 21/2018 Kontrola

Více

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva.

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva. Usnesení 2. veřejného zasedání Zastupitelstva města Třebenice, konaného v sále Městského úřadu Třebenice, Paříkovo náměstí 1, 411 13 Třebenice dne 17. 12. 2018 od 18.00 hodin. Z důvodu zajištění ochrany

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. zápis č. 07/2011. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 26.09.

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. zápis č. 07/2011. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 26.09. MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY zápis č. 07/2011 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 26.09.2011 Přítomni: Bc. Jiří Zeman, Mgr. Luboš Ferkl, Mgr. Pavel Petržela, p.

Více

2/ Určení ověřovatelů zápisu

2/ Určení ověřovatelů zápisu MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 12. 2. 2018 Přítomni: Omluven: Svobodová Emilie, Mgr. Potůčková Lucie, Vinterová Anna,

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 17.12. 2015 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 10 Počet přítomných členů

Více

2/ Seznámení s programem. 3/ Volba návrhové komise pro usnesení. 4/ Určení ověřovatelů zápisu. 5/ Bezúplatný převod p.p.č.

2/ Seznámení s programem. 3/ Volba návrhové komise pro usnesení. 4/ Určení ověřovatelů zápisu. 5/ Bezúplatný převod p.p.č. MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 19/2010 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky dne 27.01.2010 Přítomni: Omluveni: Jiří Zeman, ing. Michal Skalka, Mgr. Luboš Ferkl, ing.

Více

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 14 členů zastupitelstva obce

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 14 členů zastupitelstva obce Usnesení č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 19. 12. 2014 v 16.00 hodin v budově Integrovaného centra volnočasových aktivit Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 14 členů

Více

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 29.6.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 03/2011. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 03/2011. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 03/2011 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 09.02.2011 Přítomni: Omluven: Anděl Břetislav, Andělová Jaroslava, Dlabal Radek,

Více

Bc. Jana Csampaiová tajemnice ÚM. 2/ Seznámení s programem. 3/ Určení ověřovatelů zápisu. 5/ Změny rozpočtu č. 3/2016

Bc. Jana Csampaiová tajemnice ÚM. 2/ Seznámení s programem. 3/ Určení ověřovatelů zápisu. 5/ Změny rozpočtu č. 3/2016 MĚSTYS MLADÉ BUKY Přítomni: ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 12.9.2016 Dlabal Jaroslav, Svobodová Emilie, Mgr. Potůčková Lucie, Vinterová

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. zápis č. 22/2010. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. zápis č. 22/2010. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY zápis č. 22/2010 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 30.06.2010 Přítomni: Omluveni: Jiří Zeman, ing. Michal Skalka, Břetislav Anděl,Mgr.

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zapsal: Mgr. Rudolf Hubinger - tajemník V 16:00 hodin zahájil starosta města 6. řádné zasedání Zastupitelstva města Nová

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. zápis č. 02/2010. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. zápis č. 02/2010. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY zápis č. 02/2010 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 20.12.2010 Přítomni: Omluven: Anděl Břetislav, Andělová Jaroslava, Dlabal Radek,

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne

OBEC JANSKÁ. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne OBEC JANSKÁ Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne 04. 03. 2011. Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hod., ukončeno

Více

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin.

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne 19.12.2014 1. Zahájení Schůze zahájena v 18:05 Přítomni: 8 zastupitelů omluven Pavel Maroušek. Doloženo prezenční listinou v příloze zápisu.

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 5.11. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného ZÁPIS o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J.

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J. OBEC PROSEČNÉ Zápis č.j. 05/2012 z řádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Prosečné konaného 16. 6. 2012 od 18.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Prosečné. Program jednání: 1. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 03. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička Ladislav

Více

Obec Damníkov Damníkov č. p. 9, tel.: ID datové schránky: ivxb4c6

Obec Damníkov Damníkov č. p. 9, tel.: ID datové schránky: ivxb4c6 Obec Damníkov Damníkov č. p. 9, 561 23 tel.: 465 394 113 e-mail:damnikov@ow.cz ID datové schránky: ivxb4c6 Vaše č.j: Ze dne: Naše č.j: DAM 599/2018 Ze dne: 14. 12. 2018 Vyřizuje: Jiří Blažek Počet listů:

Více

Z á p i s. o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 12. 12. 2016 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Počet přítomných členů zastupitelstva: 7 (Blažek, Machová, Mizera, Suková,

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 23 ze dne 20. 12.2012 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 23 ze dne 20. 12.2012 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 23 ze dne 20. 12.2012 od 19.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: Omluveno: 9 členů zastupitelstva obce 2 členové zastupitelstva obce 4 občané

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Benešov u Semil. konané dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Benešov u Semil. konané dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Benešov u Semil konané dne 20. 2. 2019 Přítomni: Ing. Jiří Lukeš, Klimeš Petr, Ing. Kovář Petr, Menšíková Michaela, Mgr. Müllerová Dana, Plecháč Vladimír, Jaroslav

Více

Zápis č. 2/2017. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 2/2017. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 2/2017 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 2. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2017 proběhlo

Více

Zas. 2/ Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne

Zas. 2/ Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne 26.11.2018 Místo konání: jídelna restaurace Na Radnici Začátek: 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů Omluveni: Otto Strakatý

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.3.2017 Přítomni: p. Zeman, Kameník, Konárková, Brandýský, Stárek, Zítko, Absolon Hosté: Petr Brandýský, David Švestka, Iva Švestková, Jan Burian,

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

RADA MĚSTYSE MLADÉ BUKY USNESENÍ. z 23. jednání Rady městyse Mladé Buky ze dne RADA MĚSTYSE MLADÉ BUKY

RADA MĚSTYSE MLADÉ BUKY USNESENÍ. z 23. jednání Rady městyse Mladé Buky ze dne RADA MĚSTYSE MLADÉ BUKY RADA MĚSTYSE MLADÉ BUKY USNESENÍ z 23. jednání Rady městyse Mladé Buky ze dne 17.10.2016 RADA MĚSTYSE MLADÉ BUKY USNESENÍ č.336/2016/23 Program jednání č. 23/2016 e dne 17. 10. 2016 USNESENÍ č.337/2016/23

Více

Obec Bačetín Bačetín 100, Dobruška Telefon, fax : IČO :

Obec Bačetín Bačetín 100, Dobruška Telefon, fax : IČO : Zápis z 23. veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Bačetín ze dne 13.12.2017 Místo konání: Zasedací místnost v budově OÚ Bačetín v 17,00 hod Přítomní zastupitelé: Martina Böthigová, Gabriela Prýmusová,

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 12. 1. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Všelibice Datum a místo konání: 5. března 2019 od 19 hodin, KM Všelibice. Zasedání se zúčastnilo 13 členů zastupitelstva

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 10 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všelibice, které se konalo v pondělí 16. listopadu 2015 od 19 hodin v Kulturní místnosti ve Všelibicích.

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 16. 09. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Sekyra Přítomni: Antošovský Vítězslav (dostavil se v 18:40) Glocová

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 19.12. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 105-119/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Otakar Rejfek, Petr Černý, Jan Hojda, Milan Novák, Vítězslav Hátle Omluveni: Helena Pavlíková, Josef Hušek,

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 19. 12. 2018 Přítomni: Omluven: Svobodová Emilie, Mgr. Potůčková Lucie, Ing. Kotouček Ladislav,

Více

U S N E S E N Í. z 3. zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne

U S N E S E N Í. z 3. zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Chotěboř konaného dne 30.1.2019 53/3/ZM/2019 Schválení ověřovatelů zápisu z jednání zastupitelstva města za ověřovatele zápisu z jednání 3. řádného zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2014 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2014 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2014 ze dne 10. 12. 2014 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Bc. Josef Tuček, Iva Blažková, Kateřina Teplá, Hana Popková, Ing. Marta

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 02. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Glocová Iveta Jedlička Ladislav Kosík Stanislav

Více

Z Á P I S č. 10/2017

Z Á P I S č. 10/2017 Obec Kyje Z Á P I S č. 10/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Kyje konaného dne 27. 4. 2017 Zahájení: V 18:15 Přítomni: Bc. Hana Vítová, Miroslav Knap, Miroslav Myška, Ladislav Škopán, Alena Myšková Omluveni:

Více

USNESENÍ č. 2/2017. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. června 2017 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2017. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. června 2017 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2017 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. června 2017 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/32/2017

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

ZÁPIS č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne 22. 12. 2014 od 19 hod. na OÚ Chrustenice

ZÁPIS č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne 22. 12. 2014 od 19 hod. na OÚ Chrustenice ZÁPIS č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne 22. 12. 2014 od 19 hod. na OÚ Chrustenice Účast: dle presenční listiny. Přítomni: Dostál, Husáková, Chválná, Jablonická, Mencl,

Více

Obec Kramolna. Zastupitelstvo. Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017

Obec Kramolna. Zastupitelstvo. Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 18:00 hodin Hodina ukončení:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 6. 2016 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

2/ Určení ověřovatelů zápisu. 3/ Záměr prodeje lesních pozemků. 4/ Rozpočtové změny č. 4/ / Rozpočtové změny č. 5/2017 návrh usnesení

2/ Určení ověřovatelů zápisu. 3/ Záměr prodeje lesních pozemků. 4/ Rozpočtové změny č. 4/ / Rozpočtové změny č. 5/2017 návrh usnesení MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 11. 12. 2017 Přítomni: Svobodová Emilie, Mgr. Potůčková Lucie, Vinterová Anna, Mgr. Petržela

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 5. března 2008 od 17.00 hodin v jídelně základní školy

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 5. března 2008 od 17.00 hodin v jídelně základní školy 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 5. března 2008 od 17.00 hodin v jídelně základní školy přítomno: nepřítomni: ověřovatelé zápisu: návrhová komise: zapisovatelka:

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Zápis č. 32/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne

Zápis č. 32/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne Zápis č. 32/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 27.2.2018 Zahájení: Ukončení: 18.00 hodin 20.00 hodin Přítomni: Kovářová, Krahulik, Vaněčková, Blažková, Hadrava Ze šestičlenného

Více

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne

Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne Zápis č. 18/14 a usnesení zastupitelstva obce Čakov ze dne 10.11.2014 Místo konání: OÚ Čakov Přítomní zastupitelé: Ing. Milan Vlk, Ing. Lenka Šišpelová, Tomáš Jabůrek, Bc. Jan Dušák, Michal Ivana, Ing.

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice, č.12/2007, které se konalo dne 18.12.2007

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice, č.12/2007, které se konalo dne 18.12.2007 OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice, č.12/2007, které se konalo dne 18.12.2007 Přítomni: 9 Omluveni: 2 ( Havránková, Pokorný) Hosté: p. 0 Zahájení Starostka obce přivítala členy

Více

OBEC CHOTUSICE, Chotusice CHOTUSICE

OBEC CHOTUSICE, Chotusice CHOTUSICE OBEC CHOTUSICE, Chotusice 61 285 76 CHOTUSICE IČO 00 23 61 28, DIČ CZ 00 23 61 28 tel.: 327 399 223, 739 435 041, www.chotusice.cz e-mail:urad@chotusice.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Chotusice

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis ze 17. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis ze 17. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis ze 17. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 03. 2016 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Omluveni: - Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne 22. 5. 2019 na Obecním úřadě v Mašovicích Starosta obce zahájil 5. zasedání ZO Mašovice v 18.00 hodin a přivítal všechny přítomné.

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Chládek Martin, Mašová Marie,

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 7/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 21. 12. 2015 v 17:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

ZÁPIS z 13. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 18:00 hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8- Ďáblice

ZÁPIS z 13. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 18:00 hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8- Ďáblice Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 13. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 15. 6. 2016 od 18:00 hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8- Ďáblice Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více

Bc.Jana Csampaiová tajemnice ÚM. 2/ Seznámení s programem. 3/ Určení ověřovatelů zápisu. 4/ Rozpočtové změny č. 3/2015

Bc.Jana Csampaiová tajemnice ÚM. 2/ Seznámení s programem. 3/ Určení ověřovatelů zápisu. 4/ Rozpočtové změny č. 3/2015 MĚSTYS MLADÉ BUKY Přítomni: ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 7/2015 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 21.9.2015 Slanina Oldřich, ing. Voda Vladimír, ing.kotouček Ladislav,Dlabal

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 27. 11. 2018 od 19. 00 hodin v kulturním domě v Libňatově Přítomni: Omluveni: Hejna Aleš, Kosina Aleš, Kuldová Marie, Mgr. Nováková

Více

2/ Seznámení s programem. 3/ Určení ověřovatelů zápisu. 4/ Změny rozpočtu č. 1/ / Volba a odvolání členů finančního výboru

2/ Seznámení s programem. 3/ Určení ověřovatelů zápisu. 4/ Změny rozpočtu č. 1/ / Volba a odvolání členů finančního výboru MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 21.3.2016 Přítomni: Dlabal Jaroslav, Řehůřek Petr, Svobodová Emilie, Mgr. Potůčková Lucie,

Více

Zápis ze 8. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 28. dubna 2008

Zápis ze 8. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 28. dubna 2008 Zápis ze 8. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 28. dubna 2008 Přítomni: Hosté: Omluveni: zastupitelé Marie Brunová Dana Bossanyiová Ivana Heřmánková Jiří Horáček ing. Jaroslav Jelínek

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis číslo 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 Zápis číslo 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 22.12.2014 přítomní: Mgr.

Více

Výpis usnesení z 26. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 22. 3. 2010 v 19:00hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

Výpis usnesení z 26. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 22. 3. 2010 v 19:00hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Výpis usnesení z 26. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 22. 3. 2010 v 19:00hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bod č.1) Technický bod Usnesení č. 1 Topolany - schvaluje ověřovatele zápisu Valovou

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288418, IČO00268160 www.obecrusinov.cz e-mail: rusinov@seznam.cz Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Datum a

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 2. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 21.11. 2014 od

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne Obec Sviny Čj.4 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 19.4.2009 Přítomni: Hosté : František David, Ing. František David, Milan Brož, Věra Hrušková, Ing. Martin Havelda, Jan Radosta,

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více