OBEC KÁMEN Kámen 2

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC KÁMEN Kámen 2"

Transkript

1 OBEC KÁMEN Kámen 2 Č.j /033 V Kámeně dne Zápis z 30. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni: 0 Hosté: 0 Místo: kancelář OÚ Čas: 19:00 hodin Zapisovatelka: Ing. Zlata Vobinušková Ověřovatelé zápisu: Hana Markvartová, Jaroslava Přibylová Zasedání zahájil a řídil starosta obce Mgr. František Hofman. Konstatoval, že jednání je přítomno 7 členů obecního zastupitelstva a ZO je usnášeníschopné (zákon č. 128/2000, o obcích). Starosta seznámil přítomné s programem a požádal o případné doplnění. Zastupitelstvo Obce Kámen (dále jen ZO) projednalo jednotlivé body programu: 1. Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu 2. Schválení programu jednání 3. Kontrola závěrů 29. ZZO 4. Prodej pozemku 5. Omezení vjezdu na parkoviště 6. Pojištění obce 7. Boží muka - oprava křížků 8. Novelizace vyhlášky 9. Kácení stromů 10. Nákup automobilu 11. Ohlášení stavby 12. Posilový vrt v Nízké Lhotě 13. Zahrada za školkou 14. Různé 15. Diskuse 16. Závěr

2 Ad 1. Zapisovatelkou byla určena Zlata Vobinušková, ověřovatelkami zápisu Hana Markvartová a Jaroslava Přibylová Ad 2. Program 30. zasedání ZO byl jednohlasně schválen. Ad 3. Kontrola závěrů 29. ZZO: - ZO zamítlo přistoupení obce Kámen k projektu Pošta Partner, o čemž starosta obce informoval zástupkyni České pošty, s. p. paní Šafránkovou. - Omezení vjezdu na parkoviště - viz bod č. 5 - Po projednání možnosti převodu kaple P. Marie Bolestné do vlastnictví Kraje Vysočina s náměstkyní hejtmana Ing. Janou Fischerovou a dalšími byl tento bod zařazen do programu zasedání zastupitelstva Kraje Vysočina dne Dva pracovníci Biskupství českobudějovického v kapli prováděli inventarizaci mobiliáře. - Informace z třetího výrobního výboru k obchvatu obce Kámen byly ZO akceptovány. - Kácení stromů - viz bod č. 9 - Nákup automobilu - viz bod č Posilový vrt v Nízké Lhotě - viz bod č Prodej pozemku pana Vylíta panu Potěšilovi je uskutečněn a nový vlastník je již zapsán v KN. Další informace viz bod č Na setkání lesních hospodářů v Dřevoně Lukavec nebyl J. Škrleta kvůli nemoci přítomen. - Žádosti o finanční dar těmto organizacím - Lékaři bez hranic, SONS nevidomí, Kočičí útulek na Vysočině, z. s., Centrum pro zdravotně postižené kraje Vysočina, Centrum LADA Pacov - byly schváleny a uhrazeny. - Oprava křížků - viz bod č. 7 - MŠ byla po dobu jarních prázdnin uzavřena. - Žádost na pořízení nového účetního programu pro MŠ Kámen byla schválena. - Zájezd do moravského sklípku ve Velkých Bílovicích se bude konat v sobotu 4. listopadu ZO kontrolu závěrů z 29. ZZO vzalo na vědomí. Ad 4. ZO projednalo prodej části obecního pozemku p. č. 23/3 v k. ú. Kámen u Pacova. Záměr před schválením byl vyvěšen do a nebyly podány žádné námitky. Usnesení: ZO schválilo prodej části pozemku p. č. 23/3 v k. ú. Kámen u Pacova dle nákresu (součást záměru) po vyvěšení záměru od do Kupující si musí přesné zaměření pozemku zajistit sám na vlastní náklady. S kupujícím bude uzavřena kupní smlouva za cenu 30,- Kč/m 2. Ad 5. Starosta obce podal zprávu o umístění dopravních značek omezující vjezd na parkoviště v Kámeně. Jedná se o dopravní značku B 4 - zákaz vjezdu nákladních automobilů nad 3,5t. Dopravní značky dodala firma HIT HOFMAN, s.r.o. Obecní pracovník již zajistil výstavbu betonových patek. ZO informaci o přípravě umístění dopravních značek vzalo na vědomí.

3 Ad 6. Starosta obce podal zprávu o jednání se zástupkyněmi České pojišťovny, a.s. i se zástupci Hasičské vzájemné pojišťovny, a.s. Obě pojišťovny stávající pojistnou smlouvu na zrevidovali, zařadili nově nabytý obecní majetek a vypracovaly nový návrh na pojištění obecního majetku. Usnesení: ZO schválilo ponechat v platnosti stávající pojistnou smlouvu s Hasičskou vzájemnou pojišťovnou, a.s. a s toutéž pojišťovnou uzavřít novou smlouvu na pojištění nově nabytého obecního majetku, který není zahrnut ve smlouvě stávající. Jednáním se zástupci Hasičské vzájemné pojišťovny, a.s. pověřilo ZO místostarostu obce J. Dvořáka. Ad 7. Starosta obce informoval o podání žádosti o národní dotaci MZe v rámci programu Údržba a obnova stávajících kulturních prvků venkovské krajiny. Zpracovatelkou žádosti je Ing. Zíková z Mikroregionu Stražiště. Výše dotace je max. 70% uznatelných výdajů. Dokumentaci na opravu křížků připravil pan MgA. Jan Vodáček. Oprava se bude týkat tří křížků v k. ú. Nízká Lhota. ZO vzalo na vědomí informace týkající se chystané opravy křížků v rámci dotace MZe. Ad 8. Starosta obce zastupitele informoval o potřebě novelizovat obecně závaznou vyhlášku. ZO zprávu vzalo na vědomí. Ad 9. Starosta obce konstatoval, že kácení obecních stromů (topolů) u bramborárny bude provedeno pravděpodobně do konce března panem Brychtou. ZO informace o kácení stromů vzalo na vědomí Ad 10. Zastupitel Pavel Podsklan podal zprávu o výběru jiného obecního automobilu. Stávající Pick-up má STK do května letošního roku a bude nahrazen starším Pick-upem značky Dacia Logan Van. Usnesení: ZO schválilo nákup nového automobilu značky Dacia Logan Van. Ad 11. Starosta obce podal zprávu o podání ohlášení stavby na pozemku p. č. 218/20 v k. ú. Kámen u Pacova. Jedná se o lehkou ocelovou konstrukci (přístřešek na nářadí, dřevo, apod.) výšky 3,1 m a rozlohy 40 m 2. Vlastníci sousední nemovitosti (pozemek p. č. 186/7) jsou se stavebním záměrem srozuměni. Usnesení: ZO souhlasí s výstavbou lehké ocelové stavby na pozemku p. č. 218/20 k. ú. Kámen u Pacova. Ad 12. Místostarosta obce seznámil přítomné s průběhem příprav na zhotovení posilového zdroje vody v Nízké Lhotě. Firma ALTEC International, s. r. o. zpracovává odborný posudek. Administraci žádosti o dotaci vypracovává Ing. Kašparová. ZO zprávu o přípravách posilového zdroje vody v Nízké Lhotě vzalo na vědomí.

4 Ad 13. Starosta obce vyvolal diskusi o úpravě obecního prostranství za MŠ Kámen. Náletové dřeviny a staré proschlé stromy budou vykáceny, plot odstraněn a na pozemku budou vysázeny čtyři nové duby. ZO zprávu o úpravě obecního prostranství za MŠ Kámen vzalo na vědomí. Ad 14. Různé a) Pronájem parkoviště Starosta obce přednesl potřebu opět zajistit funkci hlídaného parkoviště v turistické sezóně. Žádný ze zastupitelů nepředložil nový návrh na řešení této služby, proto bude výběr nájemce realizován jako v minulém roce, tedy obálkovou metodou. Usnesení: ZO vyhlásilo výběrové řízení na pronájem parkoviště a uložilo starostovi vyvěsit na úřední desce a webových stránkách obce záměr před schválením o pronájmu parkoviště v obci. b) Žádost obce Kámen o koupi pozemků Starosta obce podal zprávu o záměru koupit pozemky p. č. 25 a p. č. 26 v k. ú. Nízká Lhota. Vlastníkům pozemků bude písemná žádost zaslána s lhůtou 30 dnů na vyjádření. Usnesení: ZO schválilo záměr na koupi pozemků p. č. 25 a p. č. 26 v k. ú. Nízká Lhota. c) Žádost HC VOD Kámen Starosta obce informoval o žádosti HC VOD Kámen o poskytnutí finančního daru na rozvoj mládežnického hokeje a volnočasové sportovní vyžití občanů obce. Usnesení: ZO schválilo finanční dar ve výši ,- Kč na rok d) Žádost pěveckého sboru Slavík Pacov Starosta obce podal zprávu o žádosti pěveckého sboru Slavík Pacov o finanční dar s příslibem, že PS Slavík příležitostně v obci Kámen uskuteční vystoupení. Usnesení: ZO schválilo finanční dar ve výši 2.000,- Kč na činnost pěveckého sboru Slavík Pacov na rok e) Žádost o prodej stavebního pozemku Starosta obce informoval o žádosti na prodej stavebního pozemku od obce. Místostarosta obce konstatoval, že obec Kámen nemá pozemky pro stavbu rodinných domů k dispozici a navrhl vyvolat jednání o výměně obecních pozemků, aby obec Kámen mohla vytvořit nové stavební pozemky. ZO zprávu o žádosti na prodej stavebního pozemku od obce Kámen vzalo na vědomí.

5 f) Žádost o povolení kácení stromů rostoucích mimo les Starosta obce konstatoval, že žádost o povolení kácení stromů rostoucích mimo les je podána z bezpečnostního důvodu - stromy jsou přerostlé, povrchový kořenový systém nezaručuje stabilitu kmenu a hrozí poškození sousedních nemovitostí. Jedná se o čtyři jehličnany na obecním pozemku p. č. 350/2 v k. ú. Kámen u Pacova. Starosta obce ve své působnosti vydal rozhodnutí o povolení ke kácení. ZO vzalo na vědomí povolení kácení čtyř jehličnanů na obecním pozemku č. 350/2 v k. ú. Kámen u Pacova. Ad 15. Po projednání všech bodů 30. ZZO proběhla krátká diskuse zastupitelů. Ad 16. Starosta obce po projednání všech bodů schváleného programu 30. ZZO ukončil ve 22:00 hodin. Zapisovatelka: Ing. Zlata Vobinušková Ověřovatelé: Hana Markvartová, Jaroslava Přibylová Starosta obce: Mgr. František Hofman Vyvěšeno dne: Sejmuto dne: IČO: , ČSOB PS /0300, info@obeckamen.cz, tel , mobil:

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Č.j. 170216/018 V Kámeně dne 16. 2. 2017 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 16. 2. 2017 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Č.j. 170112/003 V Kámeně dne 12. 1. 2017 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 12. 1. 2017 Přítomno 6 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Č.j. 161215/129 V Kámeně dne 15. 12. 2016 Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 15. 12. 2016 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Č.j. 161116/120 V Kámeně dne 16. 11. 2016 Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 16. 11. 2016 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Č.j. 171214/160-zv V Kámeně dne 14. 12. 2017 Zápis z 38. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 14. 12. 2017 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Č.j. 160512/045 V Kámeně dne 12. 5. 2016 Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 12. 5. 2016 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Čj. 150814/079 V Kámeně dne 14. 8. 2015 Zápis z 10. Zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 13. 8. 2015 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne

OBEC KÁMEN Kámen 2. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Č.j. 160414/036 V Kámeně dne 14. 4. 2016 Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 14. 4. 2016 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Č.j. 181213/100-zv V Kámeně dne 13. 12. 2018 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 13. 12. 2018 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Čj. 151218/135 V Kámeně dne 18. 12. 2015 Zápis z 15. Zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 17. 12. 2015 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen

Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen Čj. 110909/182 Datum: 9. 9. 2011 Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen ze dne 6. 9. 2011 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni: 0 Hosté: Josef Roubík Místo: kancelář

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen (ZO) ze dne

Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen (ZO) ze dne Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen (ZO) ze dne 1. 12. 2011 Přítomno všech 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni: 0 Hosté: Pavel Cihlář, Josef Roubík Místo: kancelář

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 6. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 12.9.2017 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Leoš Mitáček, Jaromír Luža, Martina Hadinec Omluveni: Karel Dibus

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 22.12.2016, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu.

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu. Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28. 12. 2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 10.5.2017 Místo konání: kancelář obecního úřadu Přítomni: starosta Vladimír Med místostarosta Josef Smejkal členové zastupitelstva Helena

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: Miroslav Břenda, Kateřina Javorská, Martin Bednář, Jiří Dobiáš, Tomáš Kukla, Marie Šedivá

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014 Přítomni : Omluven : Leo Kordas,

Více

Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 28.4.2016, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Marie

Více

ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015

ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015 ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek (nepřítomen omluven),

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 1. 4. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 279/2015/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 8

Více

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru.

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Z Á P I S č. 16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Zapisovatel zápisu: Mareš Milan Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 28.1.2019 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Martina Hadinec, Petr Dibus, Luboš Hrabě, Ing. Tomáš Vileta Omluveni: Bc. Eva Machová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 2. 2017 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.04

Více

Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 24. 4. 2014 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2018 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2018 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 4/2018 ze dne 21.09. 2018 Místo konání: knihovna, Písečné 25 Doba konání: 21.09. 2018, 19.00 hod Přítomni: viz. prezenční listina, 5 členů zastupitelstva,

Více

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 4 / 2 0 0 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni: p. Ohrazda, Trapl,

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

ZÁPIS 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE

ZÁPIS 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE ZÁPIS 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE 11.05.2018 I. Základní informace 1. Zasedání zastupitelstva byli přítomni: Pavel Šubrt, Jana Helclová, Václav Chrz, Marie Somrová, Jakub Dvořák 2. Omluveni

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 4. března 2015 od 20 00 hodin Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Plášil Michal Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S č.2/ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č.2/ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č.2/ 2 0 1 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 7.2. 2018 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 7.12.2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis č. 04/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 04/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 04/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 26. 5. 2017 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Schválení programu jednání OZ byl předložen návrh programu jednání. Hlasováno: 12 pro, 0 proti, 0 se zdržel. Navržený program byl schválen.

Schválení programu jednání OZ byl předložen návrh programu jednání. Hlasováno: 12 pro, 0 proti, 0 se zdržel. Navržený program byl schválen. Zápis č. 173 z veřejného jednání zastupitelstva obce, které se konalo dne 11. 2. 2015 od 18.00 hodin v malém sále zámku v Osvračíně ---------------------------------------------------------------------------

Více

Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Mišta,p.Pazderka,p. Svoboda,p. Halák

Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Mišta,p.Pazderka,p. Svoboda,p. Halák Z á p i s č. 4 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 14. 09.2016 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Mišta,p.Pazderka,p.

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 1 Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 24. 9. 2010 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Koždoň, p. Příkazský, pí Rozkydalová, p. Rubeš, pí

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 22.11.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 4 členi

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Z Á P I S č. 2/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne 21. 4. 2016 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Přítomno: 6 členů zastupitelstva obce Rpety dle prezenční listiny

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Z Á P I S o průběhu 18. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 4. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 18. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 4. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 18. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 2. 4. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 18. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Obec Damníkov Damníkov č. p. 9, tel.: ID datové schránky: ivxb4c6

Obec Damníkov Damníkov č. p. 9, tel.: ID datové schránky: ivxb4c6 Obec Damníkov Damníkov č. p. 9, 561 23 tel.: 465 394 113 e-mail:damnikov@ow.cz ID datové schránky: ivxb4c6 Vaše č.j: Ze dne: Naše č.j: DAM 599/2018 Ze dne: 14. 12. 2018 Vyřizuje: Jiří Blažek Počet listů:

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 12.8.2019 od 18:00 hodin. Ostatní přítomní:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 15.02.2017 Místo konání: kancelář obecního úřadu Přítomni: starosta Vladimír Med místosta rosta Josef Smejkal členové zastupitelstva Helena

Více

OBEC CHOTOVICE ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne 7.5.2015 od 17:00 hodin

OBEC CHOTOVICE ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne 7.5.2015 od 17:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne 7.5.2015 od 17:00 hodin Zasedání číslo 4/2015 Datum 7.5.2015 Přítomni Jednání řídil Ověřovatelé zápisu Program jednání Dle prezenční

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 7/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 13. 7. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní úřad

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února 2016 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 13. 06. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis z 11. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 14. července 2015 v zasedací místnosti OÚ

Zápis z 11. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 14. července 2015 v zasedací místnosti OÚ O b e c N í t k o v i c e Nítkovice 89, 768 13 Litenčice, tel/fax 573 374 057, email obec@nitkovice.cz, IČO 00544591 Zápis z 11. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 14.

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.04/11 ve Vysokém konaného dne 15.4.2011

Více

Zápis z 2. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 2. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 2. veřejného jednání ZO Ostrá dne 15.11. 2018 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Kateřina Čápová, Jan Pudil, Jaroslav Tyšlic Omluveni:

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis č. 12/2011 Ze zasedání zastupitelstva obce Březí dne

Zápis č. 12/2011 Ze zasedání zastupitelstva obce Březí dne Zápis č. 12/2011 Ze zasedání zastupitelstva obce Březí dne 27. 10. 2011 Starosta obce p. Tomáš Kodat (dále jen předsedající) zahájil zasedání zastupitelstva obce Březí v 18 hodin. Přivítal přítomné zastupitele

Více

Zápis. z 19. mimořádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 4. března 2016.

Zápis. z 19. mimořádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 4. března 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 19. mimořádného veřejného

Více

Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 7.2.2017 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: Zasedání

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 9. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva Obce Hrejkovice konaného dne

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva Obce Hrejkovice konaného dne Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva Obce Hrejkovice konaného dne 22.4. 2008 Místo konání: Začátek: Zasedání řídila: Přítomni: Zapisovatelka: Ověřovatelé zápisu: zasedací místnost Obecního úřadu v Hrejkovicích

Více

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 13. 6. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne /2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 7. 10. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:40

Více

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 9. června 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 9. června 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 9. června 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, E. Kašáková, J. Bron, M. Vnouček, J. Dvořák, V. Kocourek. Host: M.

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ROZSTÁNÍ KONANÉHO DNE V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI V ROZSTÁNÍ. Zahájeno: 18,00 hod

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ROZSTÁNÍ KONANÉHO DNE V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI V ROZSTÁNÍ. Zahájeno: 18,00 hod ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ROZSTÁNÍ KONANÉHO DNE 15.4. 2016 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI V ROZSTÁNÍ. Zahájeno: 18,00 hod Ukončeno: 19,30 hod Přítomni zastupitelé: Jiří Szymsza, Dušan Škandera,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 2. 6. 2014

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 2. 6. 2014 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 2. 6. 2014 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: 8 - Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 31. 5. 2016, od 19 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně svoláno

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne od hod.

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne od hod. Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 5.4.2016 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: --------------- Neomluveni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016.

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Místo konání zasedání: OÚ Nová Ves I Hodina zahájení zasedání: 18: 00 hod. Počet přítomných členů: 9 Přítomni: Čech, Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 02. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Glocová Iveta Jedlička Ladislav Kosík Stanislav

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 190826 Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 26.08.2019 Program: 1. Zahájení, kontrola usnesení, návrh programu. 2. Schválení programu. 3. Určení zapisovatele zápisu a

Více

Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne od hod.

Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne od hod. Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 1.3.2016 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: --------------- Neomluveni:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 24. 6. 2013

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 24. 6. 2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ DNE 24. 6. 2013 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová Vlasta, Dvořák Václav, Brychta

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/13 ve Vysokém konaného dne 27.12.2013

Více