SPORTOVEC ROKU 2015 I. kolo ankety KSN

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SPORTOVEC ROKU 2015 I. kolo ankety KSN"

Transkript

1 TISKOVÁ ZPRÁVA SPORTOVEC ROKU 2015 I. kolo ankety KSN 57. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY

2 ZÁKLADNÍ INFORMACE tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování v anketě Sportovec roku uzávěrka 2. kola hlasování v anketě 12:00 hod. Sportovec roku I. tisková konference s nominovanými sportovci 17:30 hod SPORTOVEC ROKU :40 hod. přímý přenos slavnostního vyhlášení na programu ČT II. tisková konference s vítězi ankety 23:00 hod. Další informace (historie ankety, nominace, atd.) o projektu jsou dostupné na oficiálních stránkách Ke stažení zde naleznete například tiskové zprávy a logo ankety Sportovec roku Informace o hlasování najdete na webu Klubu sportovních novinářů SCHEMA PROJEKTU Sportovec roku = odborná novinářská anketa KSN jednotlivci kolektivy Sportovní legenda Cena Emila Zátopka Junior roku = vyhlašuje Nadace české sportovní reprezentace

3 VÝSLEDKY 1. KOLA ANKETY KLUBU SPORTOVNÍCH NOVINÁŘŮ VÝSLEDKY 1. KOLA - JEDNOTLIVCI 10 nominovaných jednotlivců pro 2. kolo (bez bodových zisků, v abecedním pořadí) HEJNOVÁ ZUZANA JÁGR JAROMÍR KVITOVÁ PETRA MORAVEC ONDŘEJ PRSKAVEC JIŘÍ SÁBLÍKOVÁ MARTINA SOUKALOVÁ GABRIELA SYNEK ONDŘEJ ŠAFÁŘOVÁ LUCIE ŠTYBAR ZDENĚK atletika hokej tenis biatlon vodní slalom rychlobruslení biatlon veslování tenis cyklistika DALŠÍ POŘADÍ - JEDNOTLIVCI: 11. Bauer Lukáš 335 b. 12. Fuksa Martin 318 b. 13. Berdych Tomáš 294 b. 14. Čech Petr 255 b. 15. König Leopold 231 b. 16. Strachová Šárka 220 b. 17. Vítková Veronika 213 b. 18. Voráček Jakub 211 b. 19. Kudějová Kateřina 182 b. 20. Ledecká Ester 166 b. 21. Plíšková Karolína 142 b. 22. Knapková Miroslava 123 b. 23. Krpálek Lukáš 116 b. 24. Holuša Jakub 108 b. 25. Satoranský Tomáš 105 b. 26. Maslák Pavel 102 b. 27. Bank Ondřej 90 b. 28. Dostál Josef 58 b. 29. Špotáková Barbora 54 b. 30. Veselý Jan 36 b.

4 VÝSLEDKY 1. KOLA - KOLEKTIVY 3 nominované kolektivy pro 2. kolo (bez bodových zisků, v abecedním pořadí) BIATLON - smíšená štafeta ČR (Vítková Veronika, Soukalová Gabriela, Moravec Ondřej, Šlesingr Michal) FOTBALOVÝ TÝM ČR muži TENISOVÝ TÝM ČR ženy (Kvitová Petra, Šafářová Lucie, Plíšková Karolína, Strýcová Barbora, Hradecká Lucie, Allertová Denisa, Smitková Tereza a kapitán Pála Petr) DALŠÍ POŘADÍ - KOLEKTIVY: 4. basketbalistky ZVVZ USK Praha 122 b. 5. biatlon - štafeta ženy 56 b. (Puskarčíková, Landová, Soukalová, Vítková) 6. HC Verva Litvínov 43 b. V 1. kole ankety hlasovalo celkem 189 členů Klubu sportovních novinářů. Právo hlasovat v anketě mají pouze členové Klubu sportovních novinářů ČR. Hlasování sportovních novinářů je dvoukolové. V prvním kole rozhodli sportovní novináři svými hlasy o nominaci 10 jednotlivců a 3 kolektivů postupujících do druhého kola. Ve druhém kole pak z těchto 10 nominovaných jednotlivců vzejde konečné pořadí v anketě Sportovec roku. Stejným způsobem je určeno i pořadí tří nejlepších kolektivů za rok 2015.

5 ZAJÍMAVOSTI O korunku pro nejlepšího sportovce roku bude soutěžit šest letošních mistrů světa. Atletka Zuzana Hejnová, vodní slalomář Jiří Prskavec, rychlobruslařka Martina Sáblíková a veslař Ondřej Synek mají tituly z individuálních soutěží, biatlonisté Ondřej Moravec a Gabriela Soukalová jsou členy zlaté smíšené štafety. Do desítky je doplnili tenistky Petra Kvitová s Lucií Šafářovou, hokejista Jaromír Jágr a cyklista Zdeněk Štybar. Jméno Jaromíra Jágra figuruje mezi deseti nejlepšími už po osmnácté. Poprvé byl slavný hokejista nominován ještě ve společné anketě československých sportovců v roce Kajakář Prskavec tou dobou ještě nebyl na světě, ostatní finalisté byli v školním či dokonce předškolním věku. V letošním ročníku bodovalo pět bývalých vítězů ankety. Oštěpařka Barbora Špotáková (vítězka 2008 a 2012) skončila na 29. místě, všichni ostatní jsou v elitní desítce: Sáblíková (2007, 2009, 2010), Kvitová (2011, 2014), Hejnová (2013) a veterán Jágr (2005). Těsně pod finálovou desítkou skončil běžec na lyžích Lukáš Bauer. Stříbrnému medailistovi z mistrovství světa chybělo k postupu 19 bodů. Ani titul mistra světa z neolympijské disciplíny na 500 metrů, k tomu světové stříbro a evropské zlato nestačily k postupu mezi nejlepší rychlostnímu kanoistovi Martinu Fuksovi, který skončil dvanáctý. Umístění z loňské desítky obhájili Kvitová, Moravec, Sáblíková, Soukalová a Synek. Jágr s Hejnovou se vracejí po roční pauze, Štybar chyběl od roku 2011 a Šafářová s Prskavcem jsou nováčky. Loňské pozice ztratili tenista Berdych, judista Krpálek, cyklista König, snowboardistka Samková a atletka Špotáková. Posledním mužským vítězem ankety Sportovec roku byl v roce 2005 Jaromír Jágr. Letos je finálová desítka genderově vyrovnaná. Nominace sportovních kolektivů je úplně stejná jako v minulém roce. Do finále znovu postoupily české tenistky, obhájkyně prvního místa a vítězky Fed Cupu, smíšená štafeta biatlonistů ověnčená titulem mistrů světa a fotbalový národní tým, který letos vybojoval postup na mistrovství Evropy. Patnáct bodů scházelo k pozvání na slavnostní galavečer týmu basketbalistek USK Praha, který skončil na čtvrtém místě. Další kolektivy už měly výraznější odstup.

6 INFORMACE O PROJEKTU generální partneři projektu: AVE CZ odpadové hospodářství, s.r.o. ŠKODA VAGONKA a.s. hlavní partner projektu: ČEZ, a.s. Vyhlášení výsledků v pořadí 57. ročníku ankety Sportovec roku 2015 proběhne v přímém televizním přenosu zábavného pořadu v pondělí 21. prosince 2015 na ČT1 ve 21:40 hodin z hotelu Hilton Prague. Pořadem bude provázet osvědčená moderátorská dvojice Lucie Výborná a Jan Pokorný. O hudební doprovod se postará Dara Rolins, Gipsy.cz, Tam Tam Batucada a Vem Camará Capoeira. V rámci přenosu bude vyhlášen i vítěz další novinky letošního ročníku, kterou je divácká anketa nesoucí název Vaše srdcová záležitost. Režie pořadu se již tradičně ujme Roman Petrenko. Na základě sportovních výsledků v tomto roce jsme předběžně oslovili sportovce, u kterých byl předpoklad na umístění v první desítce. Po oznámení nominace zahajujeme intenzivní jednání o účasti se všemi nominovanými jednotlivci i kolektivy. Celý projekt organizačně a marketingově zajišťuje již 19. rok společnost BPA sport marketing a.s., která má dlouholeté zkušenosti v oblasti sportovního marketingu a reklamy.

7 DIVÁCKÁ ANKETA "VAŠE SRDCOVÁ ZÁLEŽITOST" Novinkou letošního ročníku Sportovce roku je divácká volba nejsilnějšího sportovního okamžiku roku Vaše srdcová záležitost. Fanoušci mohou vybírat z nominace silných emotivních momentů prostřednictvím oficiálních webových stránek Hlasování probíhá do 13. prosince Soutěž vyhlašuje hlavní organizátor letošního ročníku, společnost BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s redakcí ČT sport. Vylosovaní výherci se budou moci zúčastnit přímého TV přenosu pořadu Sportovec roku Vítězný nejsilnější sportovní okamžik vzejde z dvoukolového hlasování. V 1. kole mohli fanoušci vybírat z nominovaných příspěvků. Do 2. kola postoupí dva nejlepší příspěvky, ke kterým může být případně přiřazen další na tzv. divokou kartu. Hlasování 2. kola proběhne v termínu Nominace 1. kola 1. Jakub Holuša vyhrává HME 2. Titul FC Viktoria Plzeň pro Mariána Čišovského 3. Pád Ondřeje Banka 4. Poslední gól Jaromíra Jágra v reprezentaci 5. Zdeněk Štybar vítězí v etapě na Tour de France 6. Famózní obhajoba Fed Cupu Postup do 2. kola 1. Poslední gól Jaromíra Jágra v reprezentaci 2. Famózní obhajoba Fed Cupu DIVÁCKÁ TIPOVACÍ SOUTĚŽ DENÍKU SPORT Také v letošním roce je pro příznivce sportu připravena divácká soutěž. Fanoušci mohou hlasovat pro svého favorita jednou denně prostřednictvím webových stránek Soutěž bude probíhat od 1. do 17. prosince Jméno vítěze divácké ankety bude vyhlášeno v přímém přenosu pořadu Sportovce roku 2015 na ČT1 a vítěz obdrží v rámci tiskové konference dne trofej od Deníku Sport.

8 JUNIOR ROKU 2015 Letos proběhne již 20. ročník soutěže "Junior roku", kterou vyhlašuje Česká nadace sportovní reprezentace ve spolupráci s Klubem sportovních novinářů a společností BPA sport marketing a.s. Cílem soutěže je posílit zájem mládeže o sport, motivovat juniorské reprezentanty a jejich trenéry k dosažení špičkových mezinárodních výsledků, rozšířit okruh partnerů mladých sportovců. O titul "Junior roku 2015" se mohou ucházet mladí sportovci, kteří v roce 2015 dosáhli věku maximálně 21 let, a kteří nepřekročili v roce 2015 věk juniora dle pravidel a sportovně technických norem svého sportovního odvětví. Při udělení ocenění se hodnotí výsledky na olympijských hrách, na mistrovství světa nebo mistrovství Evropy seniorů, dále na mistrovství světa nebo mistrovství Evropy juniorů, hodnotí se světové a evropské rekordy seniorů a juniorů a jiné mimořádné sportovní výkony. V minulosti dosáhli tohoto ocenění např. Lukáš Bauer, Kateřina Kůrková, Roman Kreuziger, Šárka Záhrobská, David Svoboda, Zuzana Hejnová, Martina Sáblíková nebo Karolína Erbanová. Nadace oslovila všechny sportovní svazy, případně jejich zastřešující organizace evidované Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy České republiky. Termín přihlášek kandidátů byl stanoven na 13. listopad Všechny přihlášky posuzuje na zvláštním zasedání Rada expertů nadace a vybere 10 nejlepších juniorských sportovců. Z nich pak správní rada nadace, rozšířená o předsedu Klubu sportovních novinářů, určí pořadí nejlepších juniorů roku.

9 ODMĚNY SPORTOVCŮ A SPORTOVNÍCH KOLEKTIVŮ JEDNOTLIVCI 1. místo ,- Kč 2. místo ,- Kč 3. místo ,- Kč 4. místo ,- Kč 5. místo ,- Kč 6. místo ,- Kč 7. místo ,- Kč 8. místo ,- Kč 9. místo ,- Kč 10. místo ,- Kč KOLEKTIVY 1. místo ,- Kč 2. místo ,- Kč 3. místo ,- Kč AKREDITACE NA PŘÍMÝ TV PŘENOS Akreditaci sportovních novinářů/fotografů provádí Klub sportovních novinářů, vybor@ksn.cz. Akreditace nesportovních novinářů/fotografů uděluje BPA sport marketing a.s., janisova@bpa.cz. AKREDITACE NA TISKOVÉ KONFERENCE Členům Klubu sportovních novinářů bude umožněn vstup na tiskové konference dne v hotelu Hilton Prague (17:30 hodin a 23:00 hodin) po předložení platného průkazu. Ostatním (nesportovním) novinářům po předložení potvrzené akreditace od BPA sport marketing a.s., janisova@bpa.cz. KONTAKTY V případě doplňujících dotazů týkající se pořadu, organizace projektu, účasti sportovců, atd. : Petra Pavelková, BPA sport marketing, a.s. pavelkova@bpa.cz Dotazy týkající se hlasování v anketě členů KSN směřujte prosím na: Tibor Alföldi, KSN alfoldi@mail.ctk.cz

TISKOVÁ ZPRÁVA SPORTOVEC ROKU 2015 slavnostní vyhlášení výsledků ankety

TISKOVÁ ZPRÁVA SPORTOVEC ROKU 2015 slavnostní vyhlášení výsledků ankety TISKOVÁ ZPRÁVA 21.12. 2015 SPORTOVEC ROKU 2015 slavnostní vyhlášení výsledků ankety SPORTOVEC ROKU 2015 PRAHA 21. prosince 2015 - Slavnostní vyhlášení výsledků novinářské ankety Sportovec roku 2015 proběhlo

Více

SPORTOVEC ROKU 2013 I. kolo ankety KSN

SPORTOVEC ROKU 2013 I. kolo ankety KSN TISKOVÁ ZPRÁVA 28. 11. 2013 SPORTOVEC ROKU 2013 I. kolo ankety KSN 55. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY ZÁKLADNÍ INFORMACE 28.11.13 tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování v anketě Sportovec roku 2013 04.12.13

Více

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN TISKOVÁ ZPRÁVA 1. 12. 2014 SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN 56. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.12.14 tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování v anketě Sportovec roku 2014 08.12.14

Více

SPORTOVEC ROKU 2017 I. kolo ankety KSN

SPORTOVEC ROKU 2017 I. kolo ankety KSN TISKOVÁ ZPRÁVA 1. 12. 2017 SPORTOVEC ROKU 2017 I. kolo ankety KSN 59. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.12. tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování 7.12. (12:00 h) uzávěrka 2. kola hlasování

Více

SPORTOVEC ROKU 2016 I. kolo ankety KSN

SPORTOVEC ROKU 2016 I. kolo ankety KSN TISKOVÁ ZPRÁVA 1. 12. 2016 SPORTOVEC ROKU 2016 I. kolo ankety KSN 58. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY ZÁKLADNÍ INFORMACE 1. 12. tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování v anketě Sportovec roku 2016 8. 12. uzávěrka

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA 10.12.2008 HUDEBNÍ DIVADLO KARLÍN

TISKOVÁ ZPRÁVA 10.12.2008 HUDEBNÍ DIVADLO KARLÍN TISKOVÁ ZPRÁVA 10.12.2008 HUDEBNÍ DIVADLO KARLÍN SPORTOVEC ROKU 2008 JUBILEJNÍ 50. ROČNÍK ZÁKLADNÍ INFORMACE Harmonogram projektu: 10.12.08 tisková konference I. - výsledky 1. kola 11:00 hod. hlasování

Více

SPORTOVEC ROKU 2018 I. kolo ankety KSN

SPORTOVEC ROKU 2018 I. kolo ankety KSN TISKOVÁ ZPRÁVA 30. 11. 2018 SPORTOVEC ROKU 2018 I. kolo ankety KSN JUBILEJNÍ 60. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY ZÁKLADNÍ INFORMACE 30.11. tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování 6.12. (12:00 h) uzávěrka 2.

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA slavnostní vyhlášení výsledků jubilejního 60. ročníku ankety SPORTOVEC ROKU 2018

TISKOVÁ ZPRÁVA slavnostní vyhlášení výsledků jubilejního 60. ročníku ankety SPORTOVEC ROKU 2018 TISKOVÁ ZPRÁVA 21. 12. 2018 slavnostní vyhlášení výsledků jubilejního 60. ročníku ankety SPORTOVEC ROKU 2018 SPORTOVEC ROKU 2018 PRAHA 21. prosince 2018 - Slavnostní vyhlášení výsledků novinářské ankety

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA 22. 12. 2014 SPORTOVEC ROKU 2014. slavnostní vyhlášení výsledků ankety

TISKOVÁ ZPRÁVA 22. 12. 2014 SPORTOVEC ROKU 2014. slavnostní vyhlášení výsledků ankety TISKOVÁ ZPRÁVA 22. 12. 2014 SPORTOVEC ROKU 2014 slavnostní vyhlášení výsledků ankety SPORTOVEC ROKU 2014 PRAHA 22. prosince 2014 - Slavnostní vyhlášení výsledků noviná ské ankety Sportovec roku 2014 proběhlo

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA slavnostní vyhlášení výsledků ankety SPORTOVEC ROKU 2017

TISKOVÁ ZPRÁVA slavnostní vyhlášení výsledků ankety SPORTOVEC ROKU 2017 TISKOVÁ ZPRÁVA 21. 12. 2017 slavnostní vyhlášení výsledků ankety SPORTOVEC ROKU 2017 SPORTOVEC ROKU 2017 PRAHA 21. prosince 2017 - Slavnostní vyhlášení výsledků novinářské ankety Sportovec roku 2017 proběhlo

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE OBSAH 1/ BPA A SPORTOVEC ROKU 2/ HLAVNÍ ATRIBUTY PREZENTACE PARTNERA 3/ FORMY PREZENTACE PARTNERA 4/ PREZENTACE A PR AKTIVITY PROJEKTU 5/ CENA REKLAMNÍHO PLNĚNÍ 6/ KONTAKT Petra

Více

Program OH v Soči - pátek 7. února 2014. Program OH v Soči - sobota 8. února 2014

Program OH v Soči - pátek 7. února 2014. Program OH v Soči - sobota 8. února 2014 Object 1 Program OH v Soči - pátek 7. února 2014 17:00 Slavnostní zahajovací ceremoniál na olympijském stadionu Fisht čas je již přepočítaný na středoevropský (SEČ), tento den neprobíhají žádné sportovní

Více

Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic

Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic 1. Úvod Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města byla schválena Radou města Hranic č.../2015 RM.. ze dne 9. 2. 2015, a zároveň ruší kritéria

Více

Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic

Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města Hranic 1. Úvod Kritéria vyhlašování nejlepších sportovců města byla schválena Radou města Hranic č. 150/2015 RM 4 ze dne 9. 2. 2015, a zároveň ruší kritéria

Více

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 VZPĚRAČI BOSKOVICE, TJ SOUz Boskovice Trenér: Čestmír Sekanina Složení kolektivu: Lukáš Liška (kapitán), Petr Mareček, Miroslav Parolek, Ondřej Hovjacký,

Více

JUDO KANOISTIKA KRASOBRUSLENÍ LEDNÍ HOKEJ LUKOSTŘELBA LYŽOVÁNÍ MODERNÍ GYMNASTIKA MODERNÍ PĚTIBOJ PLAVECKÉ SPORTY PLÁŽOVÝ VOLEJBAL POZEMNÍ HOKEJ

JUDO KANOISTIKA KRASOBRUSLENÍ LEDNÍ HOKEJ LUKOSTŘELBA LYŽOVÁNÍ MODERNÍ GYMNASTIKA MODERNÍ PĚTIBOJ PLAVECKÉ SPORTY PLÁŽOVÝ VOLEJBAL POZEMNÍ HOKEJ Obsah Úvod I. MEDAILE Z OH, MS A ME, VÍTĚZOVÉ ANKET, SVĚTOVÝCH A EVROPSKÝCH POHÁRŮ ATLETIKA BASKETBAL BIATLON BOX CURLING CYKLISTIKA FOTBAL HÁZENÁ JACHTING JUDO KANOISTIKA KRASOBRUSLENÍ LEDNÍ HOKEJ LYŽOVÁNÍ

Více

VÝZVA. k předkládání nominací pro vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Zlínského kraje za sportovní výsledky dosažené v roce 2015

VÝZVA. k předkládání nominací pro vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Zlínského kraje za sportovní výsledky dosažené v roce 2015 VÝZVA k předkládání nominací pro vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Zlínského kraje za sportovní výsledky dosažené v roce 2015 Podpora aktivit v oblasti tělovýchovy a sportu patří mezi priority Zlínského

Více

Sportovec roku České republiky

Sportovec roku České republiky Sportovec roku České republiky Tato anketa se už vyhlašuje spoustu let. Anketu vyhlašuje a zároveň rozhoduje o vítězi klub sportovních novinářů. Jasnou favoritkou ankety byla mistryně světa v běhu na 400m

Více

Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2005

Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2005 Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2005 Partneři Okresního sdružení českého svazu tělesné výchovy Opava při vyhlášení ankety Statutární město Opava Moravskoslezské cukrovary

Více

OBSAH: Top ČT4 ...2 ...3. Top ČT4 bez atletiky ...4. Top ČT2 ...5. Ceremoniály, české medaile ...6. České zlaté medaile - grafy podílu na publiku

OBSAH: Top ČT4 ...2 ...3. Top ČT4 bez atletiky ...4. Top ČT2 ...5. Ceremoniály, české medaile ...6. České zlaté medaile - grafy podílu na publiku OBSAH: Shrnutí...1 Top Top bez atletiky Top Ceremoniály, české medaile České zlaté medaile - grafy podílu na publiku České stříbrné medaile - grafy podílu na publiku České bronzové medaile - grafy podílu

Více

Výsledky 47. ročníku ankety Sportovec města Třebíče

Výsledky 47. ročníku ankety Sportovec města Třebíče Výsledky 47. ročníku ankety Sportovec města Třebíče Sportovní akce roku dle komise: 1. ME v baseballu do 12 let, Nuclears Třebíč, 52 bodů 2. Silvestrovský běh na Klučovku, Atletic Třebíč, 60 bodů 3. Utkání

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA SPORTOVEC ROKU 2016 slavnostní vyhlášení výsledků ankety

TISKOVÁ ZPRÁVA SPORTOVEC ROKU 2016 slavnostní vyhlášení výsledků ankety TISKOVÁ ZPRÁVA 22.12. 2016 SPORTOVEC ROKU 2016 slavnostní vyhlášení výsledků ankety SPORTOVEC ROKU 2016 PRAHA 22. prosince 2016 - Slavnostní vyhlášení výsledků novinářské ankety Sportovec roku 2016 proběhlo

Více

Sportovec města Třebíče 2016

Sportovec města Třebíče 2016 Sportovec města Třebíče 2016 Jednotlivci dospělí: Ondřej Benda, fotbal, HFK Třebíč defenzivní záložník, přístupem a pílí je vzorem pro ostatní Michal Dočekal, fotbal, HFK Třebíč rychlonohý a důrazný útočník,

Více

OBSAH Top ČT CELKEM Top ČT Ceremoniály, české medaile. České medaile - grafy podílu na publiku ...6

OBSAH Top ČT CELKEM Top ČT Ceremoniály, české medaile. České medaile - grafy podílu na publiku ...6 OBSAH Shrnutí...1 Top ČT CELKEM Top Ceremoniály, české medaile České medaile - grafy podílu na publiku České medaile - grafy podílu na publiku...2...4...5...6...7 Zdroj: ATO - MEDIARESEARCH ZOH v Sochi

Více

Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT

Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT Pavel Doležel Narozen: 30. listopadu 1940 Sport: cyklistika ZÁVODNÍK: vítěz dvou etap Závodu míru, kde skončil v roce 1965 celkově druhý, vítěz

Více

2014 Sport bez předsudků 12 let činnosti

2014 Sport bez předsudků 12 let činnosti výroční zpráva 2014 Sport bez předsudků 12 let činnosti 2014-124 akcí - 18.575 účastníků Hlavní cíle projektu: Ukazovat dětem, mladé generaci, že sportovní a pohybové aktivity, jsou nejlepší vhodnou alternativou

Více

Nominační kritéria pro sezónu 2011/2012

Nominační kritéria pro sezónu 2011/2012 Nominační kritéria pro sezónu 2011/2012 RD MUŽI A Složení RDA Šlesingr Michal Soukup Jaroslav Moravec Ondřej Vítek Zdeněk Holubec Tomáš Jánov Vít a) 1.SP Ostersund SWE Šlesingr, Soukup + 3 na návrh trenéra

Více

Příloha 1 Formulář žádosti o podporu

Příloha 1 Formulář žádosti o podporu Příloha 1 Formulář žádosti o podporu Příloha 2 Etický kodex dobrovolníka České olympijské nadace Příloha 3 Zásady pro poskytovány podpory Příloha 4 Propagační leták 2013 2014 Příloha 5 Propagační leták

Více

Projekt reprezentace DP na období verze

Projekt reprezentace DP na období verze Projekt reprezentace DP na období 2018-9 1.2 verze Mgr. Jan Srb Projekt reprezentace DP vychází z hlavních cílů tohoto Olympijského cyklu, což je účast na OH 2020 v Tokiu a vytvoření kvalitního širokého

Více

ROČENKA LAGUNY PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI. Klub vodních sportů LAGUNA Nový Jičín Rok 2009

ROČENKA LAGUNY PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI. Klub vodních sportů LAGUNA Nový Jičín Rok 2009 2009 ROČENKA LAGUNY PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI Klub vodních sportů LAGUNA Nový Jičín Rok 2009 Klub vodních sportů LAGUNA Nový Jičín - ploutvaři Úspěchy roku 2009 Rok 2009 je z hlediska vítězství v týmových národních

Více

Nominační kritéria pro sezónu 2012/2013

Nominační kritéria pro sezónu 2012/2013 Nominační kritéria pro sezónu 2012/2013 Nominační kritéria RD muži: Složení RD muži: Šlesingr Michal Soukup Jaroslav Moravec Ondřej Vítek Zdeněk Holubec Tomáš Jánov Vít Kristejn Lukáš Krupčík Tomáš Krčmář

Více

1. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI V KATEGORIÍCH MLADŠÍ DOROST + 8.TŘÍDA + 7.TŘÍDA

1. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI V KATEGORIÍCH MLADŠÍ DOROST + 8.TŘÍDA + 7.TŘÍDA marketingový partner mediální partneři Základní skupiny: 28.-29.3. 2010 Play-off: 30.3. 2010 Finálový den: 31.3. 2010 Maximální účast 18 klubových týmů z České republiky Počet účastníků hráčů (16-12 let)

Více

Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2004

Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2004 Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2004 Partneři Okresního sdružení českého svazu tělesné výchovy Opava při vyhlášení ankety Statutární město Opava Balakom, a.s. - generální

Více

Projekt reprezentace DP na období verze

Projekt reprezentace DP na období verze Projekt reprezentace DP na období 2016-7 2.1 verze Mgr. Jan Srb N O M I N A C E D O R E P R E Z E N T A Č N Í H O D R U Ž S T V A 1. senioři A tým: přímí kvalifikanti na OH nebo plavci s umístěním do 8.

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

Seznam oceněných je dlouhý, nejvíce je oceněných atletů. Překvapivě se však nedostalo na některé opravdu úspěšné sportovce

Seznam oceněných je dlouhý, nejvíce je oceněných atletů. Překvapivě se však nedostalo na některé opravdu úspěšné sportovce Město Třebíč ocení nejlepší sportovce roku 2010. Vedením města bude vyznamenáno 29 osob a 6 družstev. V loňském roce dosáhli výborných výsledku a vzorně reprezentovali město. Všichni se umístili na medailových

Více

ZOH ve VANCOUVERU 2010 na obrazovkách ČT

ZOH ve VANCOUVERU 2010 na obrazovkách ČT ZOH ve VANCOUVERU 2010 na obrazovkách ČT Ve dnech 12.2. 28.2.2010 se v kanadském Vancouveru konaly XXI. Zimní olympijské hry. Česká televize nabídla svým divákům kompletní vysílací servis na programech

Více

Anketa o nejlepšího sportovce, mužstvo a trenéra Velké Bíteše

Anketa o nejlepšího sportovce, mužstvo a trenéra Velké Bíteše 20 SPORTOVEC MĚSTA Anketa o nejlepšího sportovce, mužstvo a trenéra Velké Bíteše pod záštitou starosty města Velká Bíteš Ing. Milana Vlčka Redakce časopisu Exit162 vypisuje anketu o nejlepšího juniora,

Více

do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007

do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007 do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007 K účasti jsou zvány všechny firmy, které používají firemní tašky s vlastní reklamou, právě tak jako jejich kreativní tvůrci či výrobci. Bližší informace na internetových

Více

CELEBRITY MONITOR SPORTOVNÍ CELEBRITY

CELEBRITY MONITOR SPORTOVNÍ CELEBRITY CELEBRITY MONITOR SPORTOVNÍ CELEBRITY VÝZKUM ZNALOSTI A POPULARITY OSOBNOSTÍ ČESKÉHO SPORTOVNÍHO ŽIVOTA Katedra marketingu Fakulty podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze KONCEPT A CÍL VÝZKUMU

Více

Kalendář průběhu projektu soutěže České hlavičky 2008

Kalendář průběhu projektu soutěže České hlavičky 2008 Kalendář průběhu projektu soutěže České hlavičky 2008 Únor 1.2. ustavující zasedání Klubu Českých hlaviček 13.2. slavnostní vyhlášení 2.ročníku soutěže spuštění www. stránek spuštění reklamní kampaně Červen

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA V Liberci 25. 4.2008

TISKOVÁ ZPRÁVA V Liberci 25. 4.2008 TISKOVÁ ZPRÁVA V Liberci 25. 4.2008 Logo 10. EYOWF 2011 putuje k odsouhlasení k Evropskému olympijskému výboru Náměstek hejtmana Petr Doležal dnes předal ceny vítězkám soutěže o návrh loga 10. Evropského

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed. Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 tel: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S M i s t r o v s t v í Č e s k é r e p u b l i k y Č E S K Ý P O H Á R

Více

MČR v halové lukostřelbě jednotlivců a družstev 2013

MČR v halové lukostřelbě jednotlivců a družstev 2013 TJ Halma Zbůch ve spolupráci s LK Arcus Plzeň pořádá MČR v halové lukostřelbě jednotlivců a družstev 2013 Česká federace Spastic Handicap o.s. sportovní hala Střední odborné učiliště elektrotechnické v

Více

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016 ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec za rok 2016 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SSK Liberec a její jednotlivá

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ve sportovní gymnastice jednotlivkyň VS 1 A, VS 2 A,

Více

Mistrovství ČR 2014 a finále Poháru ČKA

Mistrovství ČR 2014 a finále Poháru ČKA Mistrovství ČR 2014 a finále Poháru ČKA Místa a termíny konání semifinále Muži Ženy Senioři Seniorky Místa a termíny konání finále Místo Termín Účastníci Ubytování Pořad Dobřany (CB) Kosmonosy (KK) Kroměříž

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: ,

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2. tel: , Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2 tel: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S M i s t r o v s t v í Č e s k é r e p u b l i k y Č E S K Ý P O H Á R

Více

Olympijské hry a second screening

Olympijské hry a second screening Olympijské hry a second screening Crossmediální studie ZOH 2014 Datové zdroje projektu Projekt měření televizní sledovanosti (PEM) - ATO Měření návštěvnosti internetu a online videa Pilot mobilního měření

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Střeleckou sezonu jsme zahájili soustředěním: Dukla ASO Hradec Králové Kypr 1.1.- 30.3.2010 Zúčastnění: Jahodová Libuše Novota Jakub Málek Jakub Hošna Matěj

Více

STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH

STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH STUDENTI SG VIMPERK - BĚH NA LYŽÍCH (družstvo Pavláska) Jan Braun Kategorie: Junior Největší úspěchy v sezóně 2010/2011: 3. místo v Šumavském skimaratónu Nejoblíbenější předmět: Zeměpis Moje hobby: sport,

Více

Kategorie Sportovec JMK za rok 2014 (pouze první dále bez pořadí)

Kategorie Sportovec JMK za rok 2014 (pouze první dále bez pořadí) Kategorie Sportovec JMK za rok 2014 (pouze první dále bez pořadí) 1. ADAM ONDRA, TJ Tesla Brno Lezec, který jako první v historii dosáhl titulu mistra světa v kategorii bouldering a v lezení na obtížnost.

Více

VÝZVA. k předkládání nominací pro vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Zlínského kraje za sportovní výsledky dosažené v roce 2013

VÝZVA. k předkládání nominací pro vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Zlínského kraje za sportovní výsledky dosažené v roce 2013 VÝZVA k předkládání nominací pro vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Zlínského kraje za sportovní výsledky dosažené v roce 2013 Podpora aktivit v oblasti tělovýchovy a sportu patří mezi priority Zlínského

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ ČESKÉHO ALPSKÉHO LYŽOVÁNÍ

NABÍDKA PARTNERSTVÍ ČESKÉHO ALPSKÉHO LYŽOVÁNÍ NABÍDKA PARTNERSTVÍ ČESKÉHO ALPSKÉHO LYŽOVÁNÍ ODBORNÝ SPORTOVNÍ ÚSEK ALPSKÝCH DISCIPLÍN SVAZU LYŽAŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY SEKRETARIÁT SLČR A KANCELÁŘE OSÚ AD Cukrovarnická 483/42 162 00 Praha 6 Střešovice Telefon:

Více

Úspěch mentálně postižených sportovců. aneb. III. Světové letní speciální olympijské hry Athény 2011

Úspěch mentálně postižených sportovců. aneb. III. Světové letní speciální olympijské hry Athény 2011 Úspěch mentálně postižených sportovců aneb III. Světové letní speciální olympijské hry Athény 2011 Myslím, že málokdo z nás zaznamenal, že se konaly Světové letní speciální olympijské hry. Ve stínu moha

Více

7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE

7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 28.08.2012 Bod pořadu jednání: 39. Název : Hry VI. letní olympiády dětí a mládeže 2013 účast reprezentace Libereckého kraje Důvod předložení: usnesení č.

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž:

PROPOZICE SOUTĚŽE. Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: PROPOZICE SOUTĚŽE Taneční škola DANCE No. 1. o.s., vyhlašuje taneční soutěž: OBECNÉ INFO: NÁZEV SOUTĚŽE MEZINÁRODNÍ DANCE CUP OSTRAVA 2012!!! O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA OSTRAVY DATUM KONÁNÍ MÍSTO KONÁNÍ 4.

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD. soutěží sekce orientačního běhu Českého svazu orientačních sportů I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

SOUTĚŽNÍ ŘÁD. soutěží sekce orientačního běhu Českého svazu orientačních sportů I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ SOUTĚŽNÍ ŘÁD soutěží sekce orientačního běhu Českého svazu orientačních sportů I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 Soutěžní řád soutěží sekce orientačního běhu (dále SŘ) stanovuje podmínky mistrovských a dlouhodobých

Více

Rozhovor s paní učitelkou Rybářovou. Otázky: 1.Jaký je váš oblíbený sport? Lyžování. 2.Provozujete tento sport? Ano. 3.Jak dlouho? Od dětství.

Rozhovor s paní učitelkou Rybářovou. Otázky: 1.Jaký je váš oblíbený sport? Lyžování. 2.Provozujete tento sport? Ano. 3.Jak dlouho? Od dětství. Rozhovor s paní učitelkou Rybářovou Otázky: 1.Jaký je váš oblíbený sport? Lyžování. 2.Provozujete tento sport? 3.Jak dlouho? Od dětství. 4.Kdo vás učil lyžovat? Tatínek. 5.Měla jste nějaké sportovní zranění?

Více

Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ

Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Městský bazén Liberec 27.5.- 29.5. 2016 Pořadatel: SPČR a AQUA KLUB Liberec

Více

HISTORIE TÝMU odchovanec týmu Ondřej Cink mistrem světa i Evropy, úspěšný účastník OH v Londýně 2012

HISTORIE TÝMU odchovanec týmu Ondřej Cink mistrem světa i Evropy, úspěšný účastník OH v Londýně 2012 2018 HISTORIE TÝMU 1996 - založení triatlonového a cyklistického oddílu 2004 -zahájení práce s mládeží 2005 - první úspěchy na regionální úrovni - první stupně vítězů v Českém poháru 2008-1. mistrovský

Více

Regionální sdružení České unie sportu v Opavě, z.s.

Regionální sdružení České unie sportu v Opavě, z.s. Regionální sdružení České unie sportu v Opavě, z.s. Vodárenská 2736/18, 747 05 Opava Registrace u MV ČR: VS/1-22270/93-R ze dne 08.11.1993 IČ: 00436062 www.cusopava.cz e-mail: cus@cusopava.cz tel.: +420

Více

1

1 Pravidla ČSP pro rok 2017 Český skokový pohár je společným projektem pořadatelů významných parkurových závodů v České republice sdružených v ČJF. Cílem tohoto seriálu kvalifikačních kol a jednoho finále

Více

Český olympijský výbor TISKOVÁ ZPRÁVA

Český olympijský výbor TISKOVÁ ZPRÁVA Český olympijský výbor TISKOVÁ ZPRÁVA V Praze dne 25. března 2009 Ve středu 25. března zasedal Výkonný výbor ČOV. Projednal například rozvojový olympijský program pro období 2009 2012 či zvýšení odměn

Více

Rozpis PPL CUP- MČR jednotlivců mužů a žen 2015. www.cztenis.cz/mcr/ A.Všeobecná ustanovení. 1.Řídící orgán STK ČTS

Rozpis PPL CUP- MČR jednotlivců mužů a žen 2015. www.cztenis.cz/mcr/ A.Všeobecná ustanovení. 1.Řídící orgán STK ČTS Rozpis PPL CUP- MČR jednotlivců mužů a žen 2015 www.cztenis.cz/mcr/ A.Všeobecná ustanovení 1.Řídící orgán STK ČTS Ing.Leoš Fiala,Štvanice 38,170 00 Praha 7 Tel.:222333418 m.777922395 e- mail:leos.fiala

Více

Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na mezinárodní hokejový turnaj žáků KOMETA CUP 2011 v kategoriích:

Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na mezinárodní hokejový turnaj žáků KOMETA CUP 2011 v kategoriích: Bantam 1998 25. 28. 8. 2011 Mezinárodní hokejový turnaj žáků Peewee 2000 1. 4. 9. 2011 Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna. Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na

Více

olympiáda dětí a mládeže

olympiáda dětí a mládeže olympiáda dětí a mládeže ČESKÝ SPORT POTŘEBUJE HRDINY I díky nim řada dětí začíná sportovat a snít o svých úspěších. Proto je Olympiáda dětí a mládeže pro český sport tak důležitá. Nechci říkat, že ODM

Více

MINISTERSTVO OBRANY ČR ARMÁDNÍ VRCHOLOVÝ SPORT

MINISTERSTVO OBRANY ČR ARMÁDNÍ VRCHOLOVÝ SPORT MINISTERSTVO OBRANY ČR 62 V současné době se nově upravená struktura a systém řízení armádního vrcholového sportu realizují v souladu se zněním zákona o podpoře sportu ze dne 28. února 2001. Armádní vrcholový

Více

Dlouholetá tradice hokejových turnajů mládeže v jihomoravské metropoli a snaha o její udržení nás oslovila o pořádání této významné sportovní akce.

Dlouholetá tradice hokejových turnajů mládeže v jihomoravské metropoli a snaha o její udržení nás oslovila o pořádání této významné sportovní akce. 24. 27. 3. 2011 Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna Mezinárodní hokejový turnaj žáků Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na mezinárodní hokejový turnaj žáků. Dlouholetá

Více

1. Mezinárodní atletický mítink žactva, ZŠ Benešova + atletický oddíl Spartaku Třebíč, 41 bodů

1. Mezinárodní atletický mítink žactva, ZŠ Benešova + atletický oddíl Spartaku Třebíč, 41 bodů Výsledky 46. ročníku ankety Sportovec města Třebíče Sportovní akce roku 1. Mezinárodní atletický mítink žactva, ZŠ Benešova + atletický oddíl Spartaku Třebíč, 41 bodů 2. Mc Rai Cup, Spirálka, 45 bodů 3.

Více

TOP Sport Events 2016 1. verze TOP akcí doporučených ČOV na rok 2016, Verze pro VV ČOV dne 9. 9. 2015

TOP Sport Events 2016 1. verze TOP akcí doporučených ČOV na rok 2016, Verze pro VV ČOV dne 9. 9. 2015 TOP Sport Events 2016 1. verze TOP akcí doporučených ČOV na rok 2016, Verze pro VV ČOV dne 9. 9. 2015 HME v poz. hokeji divize A (M) Praha leden 2016 FIS SP v běhu na lyžích Nové Město leden 2016 FIS SP

Více

TALENTOVÉ ZKOUŠKY Z TĚLESNÉ VÝCHOVY PRO AKADEMICKÝ ROK 2019/2020

TALENTOVÉ ZKOUŠKY Z TĚLESNÉ VÝCHOVY PRO AKADEMICKÝ ROK 2019/2020 TALENTOVÉ ZKOUŠKY Z TĚLESNÉ VÝCHOVY PRO AKADEMICKÝ ROK 2019/2020 Studijní program: Trenér Kondiční trenér V přijímacím řízení na UK FTVS musí uchazeč prokázat požadovanou úroveň výkonů v atletice, gymnastice

Více

Fotbal Atletika Vybíjená Přehazovaná Streetball In-line biatlon

Fotbal Atletika Vybíjená Přehazovaná Streetball In-line biatlon 20.000 dětí 10.000 sportovců 70 základních škol 6 sportovních disciplín 80 rozhodčích 5 sportovních týdnů Slavnostní losování států 8 kvalifikačních dnů 1 velký finálový DEN Mediální podpora projektu Fotbal

Více

SKATING CLUB BRNO 20. ROČNÍK VÁNOČNÍHO ZÁVODU SKUPIN SYNCHROHIZOVANÉHO BRUSLENÍ PRO KATEGORIE MLADŠÍHO ŽACTVA A ŽACTVA

SKATING CLUB BRNO 20. ROČNÍK VÁNOČNÍHO ZÁVODU SKUPIN SYNCHROHIZOVANÉHO BRUSLENÍ PRO KATEGORIE MLADŠÍHO ŽACTVA A ŽACTVA SKATING CLUB BRNO POŘÁDÁ 20. ROČNÍK VÁNOČNÍHO ZÁVODU SKUPIN SYNCHROHIZOVANÉHO BRUSLENÍ SANTA CLAUS CUP 2018 PRO KATEGORIE MLADŠÍHO ŽACTVA A ŽACTVA A 17. ROČNÍK ZÁVODU SKUPIN SYNCHRONIZOVANÉHO BRUSLENÍ

Více

Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje atletický oddíl Policejního sportovního klubu Olymp Praha, z.s.

Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje atletický oddíl Policejního sportovního klubu Olymp Praha, z.s. MISTROVSTVÍ ČR MUŽŮ A ŽEN V HALOVÉ ATLETICE 2017 Pořadatel Z pověření ČAS technicky zajišťuje atletický oddíl Policejního sportovního klubu Olymp Praha, z.s. Datum Sobota 25. a neděle 26. února 2017. Místo

Více

MČR v halové lukostřelbě jednotlivců a družstev 2014

MČR v halové lukostřelbě jednotlivců a družstev 2014 TJ ZP Halma Zbůch ve spolupráci s LK Arcus Plzeň pořádá MČR v halové lukostřelbě jednotlivců a družstev 2014 Český svaz lukostřelby a Česká federace Spastic Handicap o.s. sportovní hala Střední odborné

Více

Národní šampionát mažoretek a twirlingu České republiky

Národní šampionát mažoretek a twirlingu České republiky Národní šampionát mažoretek a twirlingu České republiky Propozice pro Mistrovství České republiky WBTF Soutěžní rok 2018/2019 1. vydání srpen 2018 WBTF Česká republika 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Oficiální

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2005 06 Praha, březen 2005 Přehled akcí Listopad 2005 19. I. kolo Poháru ČR 2005-06 - Brno Tech.pořadatel: LS Brno Přihlášky do 07.11.05 na sekretariát ČVS, veslo@telecom.cz

Více

Výtisk č.: Rada města usnesením č. 4389/R/150914, 627/R/080615, 688/R/ Dne: , Podpis:

Výtisk č.: Rada města usnesením č. 4389/R/150914, 627/R/080615, 688/R/ Dne: , Podpis: Město Moravská Třebová 1 Druh předpisu: Název předpisu: Pravidla Číslo předpisu: 4/2014, ve znění dodatku č. 1 Výtisk č.: Platnost od: 15.09.2014 Účinnost od: 01.10.2014 Platnost do: Členy rady města Moravská

Více

ZIMNÍ SPORTY Jméno a příjmení:.

ZIMNÍ SPORTY Jméno a příjmení:. ZIMNÍ SPORTY Jméno a příjmení:. I. Zakroužkuj název sportu zobrazený na obrázku A boby A bowling A triatlon A long track A badminton B saně B curling B duatlon B short track B maraton C skútr C darling

Více

OH 2018 PCHJONGČCHANG

OH 2018 PCHJONGČCHANG OH 2018 PCHJONGČCHANG (zdroj : https://www.sport.cz/zoh/#kalendar) 4.2.2018) PÁTEK 9.2. 0:35 Curling Turnaj smíšených dvojic dopolední program 9.2. 2:00 Akrobatické lyžování Jízda v boulích kvalifikace

Více

CZECH. Mezinárodní šipkový turnaj WDF jako kategorie 3 a BDO kategorie C. Sportovní centrum TJ Bohemians - hala Hagibor, Izraelská 6, Praha 10

CZECH. Mezinárodní šipkový turnaj WDF jako kategorie 3 a BDO kategorie C. Sportovní centrum TJ Bohemians - hala Hagibor, Izraelská 6, Praha 10 ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE ŘÁDNÝ ČLEN WORLD DARTS FEDERATION (WDF) WORLD WORLD DARTS FEDERATION 14. CZECH OPEN Mezinárodní šipkový turnaj WDF jako kategorie 3 a BDO kategorie C Pátek 31. října 2008 Smíšené

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S. ve sportovní gymnastice. kadetů a kadetek

Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S. ve sportovní gymnastice. kadetů a kadetek Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY juniorů, juniorek, mužů a žen ve sportovní

Více

Výsledky nejlepších sportovců v sezóně 2014/2015

Výsledky nejlepších sportovců v sezóně 2014/2015 Výsledky nejlepších sportovců v sezóně 2014/2015 Dunovský Jan - atletika - junioři MČR - 1. místo tyč 2. místo tyč hala Trenér - Miroslav Nosek Flamíková Pavlína - veslování - junioři MEJ - 4. místo párová

Více

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz ROZPIS MISTROVSTVÍ KKKS 2006 JEDNOTLIVCŮ Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Předseda STK VV KKKS Jaroslav Dyntera Kategorie: Místo konání: Muži Hořice Datum: 29. duben 2006 Všeobecná ustanovení 1.

Více

Krajský svaz orientačních sportů Olomouckého kraje

Krajský svaz orientačních sportů Olomouckého kraje Krajský svaz orientačních sportů Olomouckého kraje Hodnocení účasti družstva lyžařského orientačního běhu na Hrách 8. zimní olympiády dětí a mládeže České republiky 1. Příprava sportovců Lyžařský orientační

Více

PROJEKTOVÝ MANAGEMENT. Fakulta sportovních studií MU 2. Přednáška - 26.února 2013

PROJEKTOVÝ MANAGEMENT. Fakulta sportovních studií MU 2. Přednáška - 26.února 2013 PROJEKTOVÝ MANAGEMENT Fakulta sportovních studií MU 2. Přednáška - 26.února 2013 Management sportu a projektový management v praxi významné sportovní organizace České sportovní, a.s. Přednášející: PhDr.

Více

Zpráva o činnosti KPM v roce 2016

Zpráva o činnosti KPM v roce 2016 Zpráva o činnosti KPM v roce 2016 1. Vlastní činnost komise - stanovení krátkodobých a dlouhodobých a cílů KPM - vyhodnocování průběžného plnění úkolů a projektů - zajištění administrativy spojené s činností

Více

Sportovec roku Městské části Praha 5 pro rok 2015 (1. ročník)

Sportovec roku Městské části Praha 5 pro rok 2015 (1. ročník) Sportovec roku Městské části Praha 5 pro rok 2015 (1. ročník) 1. část Popis projektu I. Cíl projektu Cílem projektu je ve spolupráci se sportovními organizacemi na území MČ Praha 5 ocenit sportovce uplynulého

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE V ORIENTAČNÍM BĚHU MAGNUS ORIENTEERING PRO ROK 2014

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE V ORIENTAČNÍM BĚHU MAGNUS ORIENTEERING PRO ROK 2014 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE V ORIENTAČNÍM BĚHU MAGNUS ORIENTEERING PRO ROK 2014 Obsah 1. Název projektu 2. Předkladatel a vedoucí projektu 3. Personální zajištění činnosti SCM v roce 2014

Více

VÍCEÚČELOVÝ SPORTOVNÍ AREÁL HRABĚNKA V JILEMNICI TISKOVÁ KONFERENCE

VÍCEÚČELOVÝ SPORTOVNÍ AREÁL HRABĚNKA V JILEMNICI TISKOVÁ KONFERENCE VÍCEÚČELOVÝ SPORTOVNÍ AREÁL HRABĚNKA V JILEMNICI Lyžařské buňky s Jilemnicí, v pozadí hora Žalý s rozhlednou Hejtman Martin Půta se starostkou Janou Čechovou a komentátorem Ladislavem Stránským TISKOVÁ

Více

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ VE SQUASHI 2014 Jménem České Asociace Squashe si vás dovolujeme pozvat

Více

ROČENKA 2013 Přehled výsledků sportovců Centra sportu MV ČR v roce 2013

ROČENKA 2013 Přehled výsledků sportovců Centra sportu MV ČR v roce 2013 ROČENKA 2013 Přehled výsledků sportovců Centra sportu MV ČR v roce 2013 MISTROVSTVÍ SVĚTA 1. místo Martina Sáblíková rychlobruslení jednotlivé tratě, 5000 m 1. místo Jitka Landová letní biatlon stíhací

Více

Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina

Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina Kategorie: Muži Místo konání: Třebíč Datum: 2. února 2014 Všeobecná ustanovení 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá TJ Třebíč 2) Termín

Více

Vyhodnocení partnerství mezi ČOT a sponzory Vancouver 2010. Březen 2010

Vyhodnocení partnerství mezi ČOT a sponzory Vancouver 2010. Březen 2010 Vyhodnocení partnerství mezi ČOT a sponzory Vancouver 2010 Březen 2010 Cíl a design výzkumu Cíl a design výzkumu Parametry dotazování Sběr dat: 12.-18.03.2010 Vzorek 1 016 lidí ve věku 15-65 let se vztahem

Více

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz ROZPIS MISTROVSTVÍ KKKS JEDNOTLIVCŮ 2012 Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Předseda STK VV KKKS Jaroslav Dyntera Kategorie: Místo konání: Muži Hořice Datum: 18. únor 2012 Všeobecná ustanovení 1.

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 Břevnov

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 Břevnov ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Břevnov OCEŇOVÁNÍ V ČVS Číslo směrnice: 14/2013 změna 01/2015 Směrnice kategorie: C Schváleno: Výborem ČVS dne 22. listopadu 2015 Účinnost

Více

STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country

STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country Český svaz cyklistiky vypisuje národní pohár horských kol v olympijské disciplíně cross-country. Pohár se uskuteční v termínu od

Více