Zápis a usnesení. I. Zahájení jednání

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis a usnesení. I. Zahájení jednání"

Transkript

1 Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, Pardubice Zápis a usnesení z 3. řádného jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 11. března 2015 v salonku DK Dukla Přítomni: Ing. Jiří Hájek, Ladislav Doležal, Pavlína Mazuchová, Ing. Jan Jedlička, Pavel Studnička (po část jednání), Ing. Milan Randák, Ing. Jaroslav Kňava, Ing. Jiří Janoš, MVDr. Karel Norek, Bc. Petr Dufek, Ing. Petr Beneš, Jiří Rejda, DiS., MUDr. Tomáš Rejda, Alice Paurová. Omluveni: Evžen Erban, Pavel Studnička (po část jednání). Program: I. Zahájení jednání II. Schválení materiálů k projednání a stanovení jejich pořadí viz dále III. Projednání schválených materiálů IV. Různé V. Závěr I. Zahájení jednání Jednání zahájil starosta Jiří Rejda, DiS., jmenoval ověřitele zápisu MUDr. Tomáše Rejdu a MVDr. Karla Norka, návrhovou komisi Ing. Milana Randáka, Ing. Petra Beneše a Ing. Jana Jedličku, zapisovatelkou jednání Barbaru Kvapilovou. II. Schválení materiálů k projednání a stanovení jejich pořadí 1. Kontrola plnění usnesení vzešlých z jednání RMO Pardubice V 2. Zpráva Kontrolního výboru ZMO Pardubice V o plnění přijatých usnesení ZMO Pardubice V 3. Program rozvoje městského obvodu Pardubice V plnění za rok Rozbor hospodaření MO Pardubice V k Návrh 1. změny rozpočtu MO Pardubice V na r Směrnice č. 27/2015: Zásady a program pro poskytování dotací z rozpočtu městského obvodu Pardubice V v r staženo 7. Změny ve složení Finančního a Kontrolního výboru Zastupitelstva městského obvodu Pardubice V 8. Kontrola plnění usnesení č. 7/2014 Z park Dražkovice K návrhu projednání materiálů neproběhla diskuse.

2 III. Projednání předložených materiálů Před zahájením projednávání jednotlivých materiálů dle pozvánky na jednání zastupitelstva seznámil pan starosta zastupitele se svojí činností od ustavujícího jednání. 1. Kontrola plnění usnesení vzešlých z jednání RMO Pardubice V Pan starosta uvádí zprávu, předává slovo předsedovi kontrolního výboru, bez diskuze. (usnesení č. 13/2015 Z) Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V schvaluje předloženou zprávu Kontrolního výboru ZMO Pardubice V a následující splněná usnesení vyřazuje z evidence sledování: 229/2013 R bod 2, 357/2014 R 373/2014 R, 1/2014 R 20/2014 R, 21/2015 R - 23/2015 R. 2. Zpráva Kontrolního výboru ZMO Pardubice V o plnění přijatých usnesení ZMO Pardubice V Pan starosta uvádí zprávu, předává slovo předsedovi kontrolního výboru, bez diskuze. (usnesení č. 14/2015 Z) Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V schvaluje předloženou zprávu Kontrolního výboru ZMO Pardubice V a: 1. následující splněná usnesení vyřazuje z kontroly: 32/2004 Z její pasáž a), 109/2014 Z 113/2014 Z, 1/2014 Z - 11/2014 Z, 2. následující usnesení ponechává v evidenci: 80/2006 Z, 75/2009 Z, 95/2010 Z, 12/2014 Z. 3. Program rozvoje městského obvodu Pardubice V plnění za rok 2014 Pan starosta uvádí zprávu, diskuze: Bc. Petr Dufek je nutné doplnit program rozvoje, Ladislav Doležal dotaz na hluk letiště, odpovídá Bc. Chuchlíková. Je navržena úprava (doplnění) usnesení. (usnesení č. 15/2015 Z) Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V schvaluje vyhodnocení plnění úkolů Programu rozvoje MO Pardubice V za rok 2014 vč. jeho doplnění.

3 4. Rozbor hospodaření MO Pardubice V k Pan starosta uvádí zprávu, předává slovo předsedkyni FV ZMO Pardubice V Pavlíně Mazuchové, Ing. Kotyková informuje o podrobnostech. (usnesení č. 16/2015 Z) Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V schvaluje rozbor hospodaření MO Pardubice V k uvedený v tabulkové části zprávy a bere na vědomí komentář k tomuto rozboru. 5. Návrh 1. změny rozpočtu MO Pardubice V na r Pan starosta uvádí zprávu, předává slovo předsedkyni FV ZMO Pardubice V Pavlíně Mazuchové, Ing. Kotyková informuje o podrobnostech. Diskuze: Pavel Studnička informuje o možnosti požádat město o poskytnutí dotace na správce hřiště, pan tajemník zjistí možnosti. Ing. Jaroslav Kňava dotazuje se stanovení dělení mimořádného převodu financí z města na městské obvody, pan starosta odpovídá, že po dohodě se všemi obvody. Jiří Rejda, DiS. dotaz na zpravodaj a financování, p. Kotyková vysvětluje. Ing. Jiří Hájek informuje o množství tištěných hlasatelů v minulých letech ( ks), proto bylo asi vydání tak drahé, pan starosta nesouhlasí, tisklo se stejně jako nyní ks. (usnesení č. 17/2015 Z) Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V: 1. Bere na vědomí komentář k návrhu 1. změny rozpočtu na r a rozpočtu sociálního fondu na r a schvaluje návrh 1. změny rozpočtu na r a rozpočtu sociálního fondu na r uvedené v tabulkové části zprávy a rozpočtová opatření uvedená v komentáři k návrhu vč. úpravy provedené přímo na jednání zastupitelstva spočívající ve vytvoření nové položky DPH - transfer z města na realizaci investičních akcí na území MO v daňových příjmech ve výši tis. Kč a v současném zvýšení rezervy rozpočtu o tutéž částku. Tuto úpravu přijímá zastupitelstvo MO za podmínky, že ji schválí rovněž zastupitelstvo města. 2. Souhlasí s úpravou plánu prezentace na položce počítačový kurz, spočívající v rozšíření termínu akce do srpna 2015 a ve změně popisu akce (akce proběhne ve spolupráci s příspěvkovými organizacemi města). 3. Souhlasí s tím, aby o použití rezervy na drobné akce na položce prezentace MO rozhodovala rada městského obvodu. 4. Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V schvaluje směrnici č. 7/2015: Pravidla hospodaření se sociálním fondem MO Pardubice V, kterou se k datu ruší směrnice č. 7-1/2014: Pravidla hospodaření se sociálním fondem ÚMO Pardubice schválená Stávající i nová směrnice jsou přílohou této zprávy.

4 6. Směrnice č. 27/2015: Zásady a program pro poskytování dotací z rozpočtu městského obvodu Pardubice V v r staženo Pan starosta vysvětluje důvody, proč stahuje zprávu, pan tajemník doplňuje - nejsou ještě sjednoceny názory na proces poskytování dotací ze strany města i městských obvodů, tak, aby vše odpovídalo nové právní úpravě. 7. Změny ve složení Finančního a Kontrolního výboru Zastupitelstva městského obvodu Pardubice V Pan starosta uvádí zprávu, bez diskuze. (usnesení č. 18/2015 Z) Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V dnem : 1. zvyšuje počet členů Finančního výboru ZMO Pardubice V na 7, novými členy finančního výboru volí Ing. Petra Beneše a Ing. Jana Jedličku, 2. mění složení Kontrolního výboru ZMO Pardubice V: a) odvolává Ing. Petr Beneše, b) novým členem kontrolního výboru volí Evžena Erbana. Pro 13, zdržel se 0, proti 0 8. Kontrola plnění usnesení č. 7/2014 Z park Dražkovice Pan starosta uvádí zprávu, předává slovo Ing. Janu Jedličkovi. Ing. Jedlička informuje o prošetření zadání PD na park v Dražkovicích. (usnesení č. 19/2015 Z) Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V bere na vědomí zprávu Kontrolního výboru ZMO Pardubice V a usnesení č. 7/2014 Z ze dne vypouští ze sledování. Pro 13, zdržel se 0, proti 0 IV. Různé Jiří Rejda, DiS. dotaz na bývalého starostu Ing. Jiřího Hájka ve věci financování masopustu v minulých letech kde je videozáznam z akce, proč se platily PR služby, produkční práce a další položky ve vyúčtování masopustů v minulých letech obsažené. Ing. Hájek není schopen odpovědět, podrobně odpoví až se připraví na příštím jednání zastupitelstva. Prosí o poskytnutí případných dotazů předem, aby se mohl připravit. Ing. Jiří Hájek nelíbí se mu odpověď primátora města ve věci bezpečnostní koncepce, Jiří Rejda, DiS. informuje o vzniku bezpečnostní komise rady a možnosti pro zastupitele absolvovat noční hlídku s městskou policií kdo má zájem, aby viděl, co se v obvodě v noční době děje. Jiří Rejda, DiS. již takovouto hlídku s městskou policií absolvoval dvakrát. Ing. Jiří Hájek dotaz na pana tajemníka, proč nedal do rady ke schválení jím navrženého kandidáta, pan tajemník odpovídá, že ing. Hájek mimo příjmení kandidáta nedodal žádné jiné bližší údaje. Až je dodá, připraví zprávu do rady.

5 Ing. Milan Randák dotaz prosí o vyhodnocení činnosti Komunitního centra a informuje o dotačním titulu na zabránění vniknutí osob do škol. Ing. Jiří Hájek navrhuje přijmout usnesení o stanovení začátku jednání zastupitelstva, nelíbí se mu jednání až od hod., navrhuje začátek od hod., Ing. Jaroslav Kňava navrhuje od hod., žádný z těchto navržených časů začátku jednání zastupitelstva nebyl přijat. Ladislav Doležal informuje o setkání s jubilanty. Jiří Rejda, DiS. zvažuje možnost pořádání na jiném místě z důvodu bezbariérového přístupu, který v DK Dukla není. Ing. Jan Jedlička dotaz na dopravní značení navrhuje doplnění značení stezky pro cyklisty a pro chodce u Billy. Alice Paurová dotaz na cyklostezku Pardubice - Dražkovice, v jakém stavu je příprava Bc. Petr Dufek odpovídá magistrát nechal propadnout vyjádření dotčených orgánů. Bc. Petr Dufek dotazuje se, kolik času zbývá do skončení udržitelnosti dotace na sportovní hřiště v ulici Kpt. Nálepky pan tajemník zjistí. Ing. Jiří Hájek dotaz na software a nahrávání jednání zastupitelstva, dodavatel SW p. Ministr odpovídá. Ing. Jaroslav Kňava prosba o zaslání mailu, co si zastupitelé představují, aby bylo v koncepci bezpečnostní komise. Alice Paurová prosba o sdělení termínu možnosti služby s hlídkou městské policie, pan starosta po domluvě s městskou policií zašle. Dotazy občana z řad veřejnosti na Ing. Jiřího Hájka: 1) Rušičky odposlechu z jakých peněz a proč byly pořízeny? Ing. Jiří Hájek sděluje, že rušičku nechal zakoupit úřadem, jelikož mu zařízení, které bylo v kanceláři po předchozím starostovi Ing. Jaroslavu Kňavovi, signalizovalo, že je tu možnost odposlechu. Ing. Jaroslav Kňava doplňuje, že zařízení, které bylo za jeho působení v pozici starosty v kanceláři, nebylo kupováno z prostředků úřadu, mrzelo jej, že Ing. Hájek do Pardubického deníku veřejně lhal, když uvedl, že obě zařízení byly v kanceláři po něm. Bc. Petr Dufek se dotazuje Ing. Jiřího Hájka, zda o skutečnosti, že tato zařízení jsou v kanceláři umístěna, věděly jeho návštěvy, popř. úředníci úřadu, Ing. Hájek sděluje, že o zařízeních věděl pan tajemník, sekretářka starosty, jinak nikdo. 2) Vylepení plakátů před volbami starosty na sloupy veřejného osvětlení dotaz na Ing. Hájka, zda měl nebo má informaci, kdo tyto plakáty vylepil, Ing. jiří Hájek odpovídá, že neví, kdo je vylepil, ale že je pomáhal ze sloupů s pracovníky a.s. Služby města Pardubic odstranit. Pardubice 11. března 2015 Ověřitelé: MUDr. Tomáš Rejda MVDr. Karel Norek... Jiří Rejda, DiS. starosta MO Pardubice V

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Zápis a usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Zápis a usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Zápis a usnesení z 11. řádného jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 22. června 2016 v salonku DK Dukla

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Zápis a usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Zápis a usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Zápis a usnesení z 8. řádného jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 16. prosince 2015 v salonku DK

Více

Zápis a usnesení. I. Zahájení jednání

Zápis a usnesení. I. Zahájení jednání Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Zápis a usnesení z 5. řádného jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice V, které

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Zápis a usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Zápis a usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Zápis a usnesení z 19. řádného jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 20. prosince 2017 v salónku DK

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Usnesení. Češkova 22, Pardubice

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Usnesení. Češkova 22, Pardubice Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 2. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 17. prosince 2014 v salonku DK

Více

Zpráva Kontrolního výboru ZMO Pardubice V o plnění přijatých usnesení ZMO Pardubice V

Zpráva Kontrolního výboru ZMO Pardubice V o plnění přijatých usnesení ZMO Pardubice V Městský obvod Pardubice V Zpráva pro jednání ZMO Úřad Městského obvodu Pardubice V Termín jednání: 19. 12. 2018 Předkladatel: Filip Vařecha, předseda KV ZMO Pardubice V Zpracovatel: Mgr. Jiří Šmaha, tajemník

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 37. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 14. prosince 2016 v salonku DK Dukla Přítomni:

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 1. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 8. listopadu 2018 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 2. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 29. listopadu 2018 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 64. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 26. září 2018 v salonku DK Dukla Přítomni: Jiří

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 60. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 27. června 2018 v salonku DK Dukla Přítomni:

Více

Usnesení. které se konalo dne 27. listopadu 2014 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V. III. Program jednání

Usnesení. které se konalo dne 27. listopadu 2014 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V. III. Program jednání Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 1. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 27. listopadu 2014 v zasedací místnosti

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 36. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 23. listopadu 2016 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 52. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 20. prosince 2017 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 22. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 18. února 2016 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 9. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 4. dubna 2019 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení ze 41. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 20. června 2013 v zasedací místnosti

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 50. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 1. listopadu 2017 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení ze 42. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 29. března 2017 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Úřadu městského obvodu Pardubice V. Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Úřadu městského obvodu Pardubice V. Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 27. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 62. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne

Více

které se konalo dne 27. ledna 2005 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V

které se konalo dne 27. ledna 2005 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V Statutární město Pardubice - městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení ze 38. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo

Více

Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne ve Společenském sále radnice, Pernštýnské nám.

Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne ve Společenském sále radnice, Pernštýnské nám. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne 18. 12. 2018

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 33. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne

Více

Usnesení. z 8. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 23. dubna 2015 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V

Usnesení. z 8. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 23. dubna 2015 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 8. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 23. dubna 2015 v zasedací místnosti

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva. Městský obvod - Statutární město Pardubice. Městský obvod Pardubice VI. Úřad městského obvodu Pardubice VI

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva. Městský obvod - Statutární město Pardubice. Městský obvod Pardubice VI. Úřad městského obvodu Pardubice VI Usnesení ze zasedání Zastupitelstva Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad městského obvodu Pardubice VI Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z XVII. zasedání

Více

Usnesení. ze 42. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 23. dubna 2009 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V

Usnesení. ze 42. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 23. dubna 2009 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení ze 42. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Finanční výbor zastupitelstva města Úvaly

Finanční výbor zastupitelstva města Úvaly Finanční výbor zastupitelstva města Úvaly Zápis z řádného zasedání finančního výboru č. IV/2015 Termín : 15.9.2015 Místo : zasedací místnost městského úřadu, nám. Arnošta z Pardubic 95, Úvaly Rozdělovník

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 4.2. 2019 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 1 / Ing. Rybín Petr /

Více

Usnesení. z I. zasedání. Zastupitelstva městského obvodu Pardubice VI

Usnesení. z I. zasedání. Zastupitelstva městského obvodu Pardubice VI Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad městského obvodu Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Usnesení z I. zasedání Zastupitelstva městského obvodu

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne 10. 5. 2018 1. Rudolf Chloupek 6. Miroslav Houška (předseda) 2. Jaromír Pařík 7. František Bradáč 3. Ladislav

Více

Byl chválen následující program

Byl chválen následující program Z á p i s z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne 18.12. 2017 v 17: 30 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: dle prezenční listiny, která je nedílnou

Více

Ing. arch. Jiří Němeček. Mgr. Hana Štrymplová, Bc. Šárka Francová

Ing. arch. Jiří Němeček. Mgr. Hana Štrymplová, Bc. Šárka Francová Z Á P I S z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva MO Střekov, které se konalo dne 5. 11. 2018 od 16.00 hodin v zasedací místnosti domu Žukovova 15, Ústí nad Labem. Zasedání zahájila v 16.00 hodin a

Více

které se konalo dne 27. února 2003 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V

které se konalo dne 27. února 2003 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 4. jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 27. února

Více

JEDNOTLIVÁ SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 1. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2017

JEDNOTLIVÁ SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 1. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2017 JEDNOTLIVÁ SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 1. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2017 V rámci 1. změny byla schválena následující rozpočtová opatření: 1. Přesun 414 tis. Kč z položky předpokládaná dotace od ÚP

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne 7. 6. 2018 Přítomni: 1. Karel Pačiska 8. Josef Březka (místopředseda) 2. Petr Vaněk 9. Josef Hnik

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 11 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 30.01.2019 Předkládá Ing. Čermáková Libuše - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu s ohledem na ochranu

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM 1/8 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Rychtaříková, p. Šimoník Neomluveni: Hosté: p. Nebřenská Zasedání řídi: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.00 hodin.

Více

12. INFORMACE KONTROLNÍHO VÝBORU

12. INFORMACE KONTROLNÍHO VÝBORU Kontrolní výbor 10. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne 16. 12. 2009 Bod pořadu jednání: 12. INFORMACE KONTROLNÍHO VÝBORU Věc: Informace kontrolního výboru Důvod předložení:

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Kontrolní výbor 17. INFORMACE KONTROLNÍHO VÝBORU. Markéta Secká. Vlastimil Jech předseda kontrolního výboru. Návrh usnesení

Kontrolní výbor 17. INFORMACE KONTROLNÍHO VÝBORU. Markéta Secká. Vlastimil Jech předseda kontrolního výboru. Návrh usnesení Kontrolní výbor 10. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne 19. 12. 2011 Bod pořadu jednání: 17. INFORMACE KONTROLNÍHO VÝBORU Věc: Informace kontrolního výboru Důvod předložení:

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 63. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 3. září 2014 v zasedací místnosti

Více

Z Á P I S o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva města Nový Knín č. 29/17 ze dne

Z Á P I S o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva města Nový Knín č. 29/17 ze dne 1 Z Á P I S o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva města Nový Knín č. 29/17 ze dne 11. 12. 2017 Z mimořádného zasedání Zastupitelstva města Nový Knín konaného v prostorech městské radnice v Novém

Více

Z á p i s. ze IX. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17:30 hod. v restauraci U Capoušků v Pardubičkách

Z á p i s. ze IX. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17:30 hod. v restauraci U Capoušků v Pardubičkách Z á p i s ze IX. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne 19.3.2008 v 17:30 hod. v restauraci U Capoušků v Pardubičkách Přítomni: dle prezenční listiny, která je nedílnou

Více

Z á p i s č. 33/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 26.2.2014

Z á p i s č. 33/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 26.2.2014 Z á p i s č. 33/2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 08:25 Rangl, Vlastimila Stará, Jan Turek Ze 7 členů zastupitelstva obce přítomno: 7 Zastupitelstvo

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Více

Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV

Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne 17.12. 2018 v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: dle prezenční listiny, která je nedílnou

Více

ZÁPIS z 21. zasedání finančního výboru ze dne 2. 12. 2013. Přítomni: Peštuková, Buchta, Švubová, Kubíček, Vysloužil, Zaoral

ZÁPIS z 21. zasedání finančního výboru ze dne 2. 12. 2013. Přítomni: Peštuková, Buchta, Švubová, Kubíček, Vysloužil, Zaoral ZÁPIS z 21. zasedání finančního výboru ze dne 2. 12. 2013 Přítomni: Peštuková, Buchta, Švubová, Kubíček, Vysloužil, Zaoral Nepřítomni: Slavík - rezignace Hosté: Peitlová, Frenštátská, Vinklerová Zapisovatel:

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále radnice Pardubice

Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 12.02.2019 od 10:00 hodin ve společenském sále radnice Pardubice

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 26. března 2014 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

Zahájení. Dále z prezenční listiny konstatoval, že na počátku jednání je přítomno všech 15 členů zastupitelstva, a je tedy usnášeníschopné.

Zahájení. Dále z prezenční listiny konstatoval, že na počátku jednání je přítomno všech 15 členů zastupitelstva, a je tedy usnášeníschopné. Přítomni: Omluveni: - Neomluveni: - Veřejnost: 7 Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 16. listopadu 2018 od 17:00 hod v zasedací místnosti

Více

Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 18. 02. 2016 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Zápis. Navržený program jednání:

Zápis. Navržený program jednání: Zápis ze společného jednání výboru a DK MO Českého rybářského svazu, z.s., místní organizace v Letohradě, konané dne 23.1.2019 ve 19.30 hod. v klubovně MO. Přítomni: Členové výboru (dále jen V) : Ing.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 z 8. schůze RMČ Brno-jih konané dne 06.02.2019 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí

Více

Usnesení FV ZMO P2 přijatá na jednání dne

Usnesení FV ZMO P2 přijatá na jednání dne Usnesení FV ZMO P2 přijatá na jednání dne 8. 6. 2016 Usnesení č. 7/2016 Finanční výbor ZMO P2 - Slovany k návrhu vedoucího odboru EaP Ing. Miroslava Němce, po projednání: a) rozbor hospodaření MO Plzeň

Více

Zápis č. 2-12/2014 a přijatá usnesení

Zápis č. 2-12/2014 a přijatá usnesení Zápis č. 2-12/2014 a přijatá usnesení z 2. zasedání zastupitelstva obce konaného v úterý, dne 2. 12. 2014, v zasedací místnosti obecního úřadu, zahájeno v 18:00 hod. Přítomni: Jaroslav Hejcman, Mgr. Jitka

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 6. 2016 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení ze 31. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne

Více

Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně.

Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně. Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne 26.4.2016 od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně. Členové zastupitelstva: Přítomni: Ing. Pavel Moucha, Petr Matějovský,

Více

O b e c N e d ě l i š t ě. Zasedání zastupitelstva obce č.8/2009 ze dne 14.12.2009

O b e c N e d ě l i š t ě. Zasedání zastupitelstva obce č.8/2009 ze dne 14.12.2009 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č.8/2009 ze dne 14.12.2009 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, U. Stannerová, L. Bareš, J. Michálek, L. Mozdík, V. Otřísal, H. Fidranská Nepřítomni:

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis ze 46. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2012 konaného dne

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2012 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2012 konaného dne 13. 3. 2012 1. Rudolf Chloupek 6. Oldřich Sedlák 2. Jaroslav Soukup 7. Zdeněk Dobrý (předseda) 3. Jiří Kvasnička

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE Z Á P I S Z 16. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 10. 10. 2016 Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Ing. Vladislav Krušina člen rady

Více

Z Á P I S. z 24. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 24. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 24. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 21. 2. 2018 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Ověřovatelé

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 17:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 17:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 19.11.2018 od 17:00 hodin ve společenském sále budovy

Více

SOUHRNNÉ ÚDAJE K 2. ZMĚNĚ ROZPOČTU NA R Příjmová část rozpočtu. Financování. Výdajová část rozpočtu. Sociální fond V RÁMCI 2.

SOUHRNNÉ ÚDAJE K 2. ZMĚNĚ ROZPOČTU NA R Příjmová část rozpočtu. Financování. Výdajová část rozpočtu. Sociální fond V RÁMCI 2. SOUHRNNÉ ÚDAJE K 2. ZMĚNĚ ROZPOČTU NA R. 2014 Příjmová část V rámci 2. změny je navrhováno celkové zvýšení rozpočtovaných příjmů o 112,8 tis. Kč. Dále dochází k přesunům mezi některými příjmovými položkami.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 16. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 3. 2017 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 30. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 3. září 2014 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

Zápis. ze 4. jednání Rady Městského obvodu Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 2.2. 2011 v 17.00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV

Zápis. ze 4. jednání Rady Městského obvodu Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 2.2. 2011 v 17.00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Zápis ze 4. jednání Rady Městského obvodu Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 2.2. 2011 v 17.00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing. Petr Heřmanský, p.marie Procházková, Ing.arch.Jan

Více

Z á p i s z jednání kontrolního výboru konaného dne

Z á p i s z jednání kontrolního výboru konaného dne Z á p i s z jednání kontrolního výboru konaného dne 19.12. 2018 Přítomní členové KV: Ing. František Sokol MBA, p. Ladislav Uhrin, MUDr. Martin Chomát, RSDr. Ing. Karel Kvit, Bc. Filip Sequens, p. Martin

Více

Z á p i s z jednání kontrolního výboru konaného dne

Z á p i s z jednání kontrolního výboru konaného dne Z á p i s z jednání kontrolního výboru konaného dne 21.11. 2016 Přítomní členové KV: Ing. Bohuslav Rada, p. Ladislav Uhrin, Bc. Miloslav Apolín, p. Libuše Králová, MUDr. Martin Chomát, Ing. Radmila Čechová

Více

Zápis č. 18/2017. z 19. zasedání Finančního výboru Zastupitelstva města Milevska konaného dne

Zápis č. 18/2017. z 19. zasedání Finančního výboru Zastupitelstva města Milevska konaného dne Město Milevsko Finanční výbor Zastupitelstva města Milevska se sídlem náměstí E. Beneše 420, 399 01 Milevsko telefon: 382 504 105, 382 504 111, e-mail: sekret@milevsko-mesto.cz, www.milevsko-mesto.cz V

Více

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 8/2017 konaného dne

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 8/2017 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 8/2017 konaného dne 7. 12. 2017 1. Jaromír Pařík 6. Zdeněk Tůma 2. Ladislav Kobrle 7. Miroslav Houška (předseda) 3. Jan Tecl

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2. 7. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:08 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Z á p i s č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 5. listopadu 2018 v obřadní místnosti zámku v Konici.

Z á p i s č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 5. listopadu 2018 v obřadní místnosti zámku v Konici. Z á p i s č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 5. listopadu 2018 v obřadní místnosti zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Ing. Michal Obrusník, František Novák,

Více

Zápis. z veřejného zasedání č.10 zastupitelstva obce Hvozdec ze dne

Zápis. z veřejného zasedání č.10 zastupitelstva obce Hvozdec ze dne Zápis z veřejného zasedání č.10 zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 21.9. 2018 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová, Květa Křivánková Dana Vyštejnová,, Petr Velich, Milan Hlavatý

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne 23. 11. 2017 Přítomni: 1. Petr Vaněk 8. Josef Hnik 2. Karel Borek 9. Tomáš Kučera 3. Stanislava

Více

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 5.11. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Z Á P I S. Hlasování o předneseném programu, včetně navrženého doplnění programu a ověřovatelů zápisu dnešního zasedání:

Z Á P I S. Hlasování o předneseném programu, včetně navrženého doplnění programu a ověřovatelů zápisu dnešního zasedání: Z Á P I S ze 40. řádného zasedání zastupitelstva obce Archlebov konaného ve čtvrtek 28.6.2018 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obřadní síně na hasičce s tímto programem: ad 1) Zahájení: Zastupitelstvo

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 35. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 31. 8. 2016 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

Zápis z jednání Finančního výboru ZMO ze dne

Zápis z jednání Finančního výboru ZMO ze dne Zápis z jednání Finančního výboru ZMO ze dne 25.4.2018 Přítomni : viz prezenční listina Program jednání : 1. Zahájení 2. Výsledky hospodaření SMOl za rok 2017 3. Účetní závěrka SMOl k 31.12.2017 včetně

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne 20. 01. 2011. Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta v 18:03h. Po zahájení zasedání zastupitelstva obce složil dle ustanovení 69 zákona

Více

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup Z Á P I S z 6. zasedání zastupitelstva města, které se konalo v pondělí dne 3. listopadu 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Spojil č. 6/2018 ze dne 5. listopadu 2018

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Spojil č. 6/2018 ze dne 5. listopadu 2018 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Spojil č. 6/2018 ze dne 5. listopadu 2018 Přítomni: Radka Ministrová, Ing. Tomáš Kučera, Dana Štěpánková, Ing. Diana Houdová, Mgr. Daniel Přibyl, MUDr.

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2016 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2016 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2016 ze dne 20. 1. 2016 Přítomni: Drábek, Filip, Janauer, Janeček, Kolář, Konopík, Kořínek (18:05), Koubek (18:05), Krafta, Rážová, Sýkorová,

Více

Z Á P I S č. 1/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov

Z Á P I S č. 1/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Z Á P I S č. 1/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne 24. 3. 2016 v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Jednání zastupitelstva obce zahájil v 18.15 hodin starosta obce p. Tesař, který

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice I

Městský obvod Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice I Městský obvod Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice I Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne 1. 11. 2018 ve Společenském sále budovy

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobříkov 3/2019 konaného dne , od 18:30 hodin v budově obecního úřadu č.p. 29

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobříkov 3/2019 konaného dne , od 18:30 hodin v budově obecního úřadu č.p. 29 Č.j. DOBRIK/0133 /2019 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobříkov 3/2019 konaného dne 24.04.2019, od 18:30 hodin v budově obecního úřadu č.p. 29 Přítomni: Miloš Vích, Jiří Svatoš, Nikola Kajsrlíková,

Více