Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Zápis a usnesení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Zápis a usnesení"

Transkript

1 Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Zápis a usnesení z 8. řádného jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 16. prosince 2015 v salonku DK Dukla Přítomni: Ladislav Doležal, Ing. Milan Randák, Ing. Jaroslav Kňava, Ing. Jiří Janoš, Bc. Petr Dufek, Ing. Petr Beneš po část jednání, Jiří Rejda, DiS., Evžen Erban, Ing. Jan Jedlička, Ing. Jiří Hájek, Pavel Studnička, A. Paurová po část jednání. Omluveni: Lic. Pavlína Mazuchová, MUDr. Tomáš Rejda, MVDr. Karel Norek, Ing. Petr Beneš po část jednání, A. Paurová po část jednání Program: I. Zahájení jednání II. Schválení materiálů k projednání a stanovení jejich pořadí viz dále III. Projednání schválených materiálů IV. Různé V. Závěr I. Zahájení jednání Jednání zahájil starosta Jiří Rejda, DiS., jmenoval ověřitele zápisu Ing. Petra Beneše a Ladislava Doležala, návrhovou komisi Ing. Jaroslava Kňavu, Alici Paurovou a Pavla Studničku, zapisovatelem jednání Barbaru Kvapilovou. II. Schválení materiálů k projednání a stanovení jejich pořadí 1. Kontrola plnění usnesení vzešlých z jednání RMO Pardubice V 2. Zpráva kontrolního výboru ZMO Pardubice V o plnění přijatých usnesení ZMO Pardubice V 3. Pohledávka MO Pardubice V K+N stavební společnost 4. Rozbor hospodaření MO Pardubice V k Návrh 6. změny rozpočtu MO Pardubice V na r Návrh rozpočtu MO Pardubice V na r Aktualizace rozpočtového výhledu MO Pardubice V na r Změna Statutu

2 Informativní zpráva sportovní hřiště v ulici Kpt. Nálepky v Pardubicích K návrhu projednání materiálů neproběhla diskuse. III. Projednání předložených materiálů Před zahájením projednávaných bodů seznámil pan starosta zastupitelstvo se svojí činností od posledního jednání zastupitelstva. Pan starosta se účastnil sběru papíru v Dražkovicích, setkání sportovců na Vinici, spolupracoval s policií, účastnil se: atletického mítinku, jednání fungování knihoven, setkání jubilantů, setkání Svazu měst a obcí, jednání o zóně 30, kladení věnců v Dražkovicích a u pomníku T. G. M., Podzimní výstavy MŠ Kamarád, Podzimní slavnosti, Svatomartinské oslavy, jednání na letišti, jednání s firmou Foxconn - projekt Dobrý soused, otevření lesoparku na Dukle, rozsvícení vánočního stromečku, jednání o projektu Bobřík, jednání o výstavbě bytových center Na Spravedlnosti, setkání se sportovci z Hvězda Pardubice, jednání o projektu Maximum ZŠ Staňkova atd. Diskuse k činnosti starosty: Ing. Hájek domnívá se, že jednání s firmou Foxconn by se starosta neměl účastnit, pan starosta vysvětlil, o co se jednalo a jaký přínos toto jednání má pro školy a školky na území obvodu (možnost dovybavení kancelářským nábytkem, popř. další podporou školských zařízení ze strany firmy Foxconn). 1. Kontrola plnění usnesení vzešlých z jednání RMO Pardubice V Pan starosta uvádí zprávu, předává slovo předsedovi kontrolního výboru Ing. Jedličkovi. Ing. Hájek žádá o sešití a číslování stran předložených zpráv, již se mu mnohokrát rozsypaly a byl problém s jejich srovnáním, pan tajemník zajistí. Ing. Hájek dotaz, kde sídlí šatník oblastní charity, zdá se mu velká výměra výpůjčky prostoru, pan tajemník odpovídá, že adresa charity je uvedena v daném usnesení, je mu po prověření na Googlu upřesněno sídlo šatníku. Ing. Hájek dotaz na nájem pozemku firmě RONING pan tajemník vysvětlil. Návrhová komise hlasuje o návrh v původním znění (usnesení č. 34/2015 Z) Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V schvaluje předloženou zprávu Kontrolního výboru ZMO Pardubice V a následující splněná usnesení vyřazuje z evidence sledování: 68/2015 R - 119/2015 R. 2. Zpráva Kontrolního výboru ZMO Pardubice V o plnění přijatých usnesení ZMO Pardubice V Pan starosta uvádí zprávu, předává slovo předsedovi kontrolního výboru Ing. Jedličkovi. Ing. Hájek upozorňuje na chybu v návrhu usnesení, pan tajemník se omlouvá a opravuje.

3 Ing. Hájek upozorňuje, že není splněno usnesení č. 80/2006 Z není předložena informace o zpracovaných projektech na opravy a rekonstrukce komunikací a požadavcích k každého roku, pan tajemník odpovídá, že tyto konkrétní informace mají zastupitelé ve schváleném rozpočtu popř. jeho změnách, v minulosti toto usnesení nikdy plněno nebylo, další diskuse na návrh zrušení (Alice Paurová) nebo změny tohoto usnesení, ing. Hájek navrhuje nové usnesení. Pan starosta odpovídá, že bude na každém příštím usnesení předkládat tuto zprávu v rámci informace o činnosti starosty od předchozího jednání zastupitelstva. Poté bylo hlasováno o usnesení navrženém Ing. Hájkem. (usnesení č. 35/2015 Z) Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V ukládá starostovi MO Pardubice V pravidelně předkládat informace o připravovaných a zpracovaných projektech a akcích na opravy a rekonstrukce komunikací a veřejných ploch a požadavcích na zpracování projektů na opravy a rekonstrukce komunikací na území obvodu. KT: každé řádné jednání ZMO Pardubice V (usnesení č. 36/2015 Z) Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V schvaluje předloženou zprávu Kontrolního výboru ZMO Pardubice V a: 1. následující splněná usnesení vyřazuje z kontroly: 80/2006 Z, 95/2010 Z, 12/2014 Z, 22/2015 Z - 33/2015 Z, 2. následující usnesení ponechává v evidenci: 75/2009 Z. 3. Pohledávka MO Pardubice V K+N stavební společnost Pan starosta uvádí zprávu, diskuse: P. Studnička, Ing. Kňava, Ing. Hájek, E. Erban, Ing. Beneš, Ing. Jedlička navrhují prominutí pohledávky. (usnesení č. 37/2015 Z) Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V projednalo předloženou zprávu a promíjí pohledávku smluvní pokutu ve výši ,40 Kč firmě K + N stavební společnost, s.r.o., Na Vrtálně 84, Pardubice, IČ ze SOD ze dne na Realizaci komunikace pro pěší ul. Kpt. Nálepky, Pardubice a SOD ze dne na Realizaci komunikace pro pěší ul. Kpt. Nálepky, 2 část oprava chodníku pro pěší, Pardubice. 4. Rozbor hospodaření MO Pardubice V k Pan starosta uvádí zprávu, předává slovo Ing. Petru Benešovi, členovi finančního výboru. Ing. Hájek - dotaz na odměny pro členy komisí Ing. Kotyková vysvětluje, jak jsou odměny členům komisí vypláceny. Ing. Hájek - dotaz na propagační předměty a aktivity a nízkou výši čerpání pan starosta informuje, že není povinnost utratit veškeré rozpočtované prostředky.

4 Ing. Hájek - dotaz na proplacení ochranného valu na ul. Teplého pan tajemník informuje, že úřad nemůže platit práce, které nebyly provedeny a firma SK EKKO je vyfakturovala, Ing. Bc. Chuchlíková doplňuje konkrétní informace. Ing. Hájek - dotaz na kapitolu 27 doprava které akce se nebudou konat? Ing. Kotyková informuje, pan starosta a Bc. Dufek doplňují informace. Ing. Hájek dotaz na kap. 33 školství a mládež dotace Ing. Kotyková vysvětluje. Ing. Hájek dotaz na dotaci pro TJ Tesla na provoz herny, pan starosta odpovídá, k věci se dotazuje A. Paurová, informaci doplňují Ing. Kotyková, Ing. Randák a Ing. Janoš. Ing. Hájek dotaz na počet dotací na akce pro seniory a dotace pro školy pan starosta odpovídá. (usnesení č. 38/2015 Z) Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V schvaluje rozbor hospodaření MO Pardubice V k uvedený v tabulkové části zprávy a bere na vědomí komentář k tomuto rozboru. 5. Návrh 6. změny rozpočtu MO Pardubice V na r Pan starosta uvádí zprávu, předává slovo Ing. Petru Benešovi, členovi finančního výboru. A. Paurová dotaz na položku oplocení prostoru pro volné pobíhání psů pan starosta odpovídá, že se jedná o oddělení prostoru nového lesoparku od prostoru, který je vymezen pro volné pobíhání psů, částka v rozpočtu je odhad. Ing. Hájek dotaz na velikost této plochy pan tajemník odpovídá, že plocha je vymezena v městské vyhlášce, velikost plochy v danou chvíli nezná, Ing. Hájek se dotazuje na jinou plochu pro volný pohyb psů, která by nemusela být oplocena Ing. Kňava doplňuje, že vhodné volné plochy, které by mohly sloužit pro volné pobíhání psů, a zároveň byly v majetku města na území obvodu, nejsou. (usnesení č. 39/2015 Z) Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V bere na vědomí komentář k návrhu 6. změny rozpočtu na r a rozpočtu sociálního fondu na r a schvaluje návrh 6. změny rozpočtu na r a rozpočtu sociálního fondu na r uvedené v tabulkové části zprávy a rozpočtová opatření uvedená v komentáři k návrhu. 6. Návrh rozpočtu MO Pardubice V na r Pan starosta uvádí zprávu, předává slovo Ing. Petru Benešovi, členovi finančního výboru. Ing. Hájek dotaz na původní a novou směrnici o sociálním fondu nenašel v nich rozdíl, Ing. Kotyková mu uvádí dva konkrétně změněné články v nové směrnici proti původní.

5 Ing. Hájek dotaz na novou cestu v Sokolovské ulici pan starosta sděluje podrobnosti, kudy bude nová cesta vést. Ing. Hájek - dotaz na PC kurzy pro seniory pan starosta odpovídá. P. Studnička dotaz na rozpočet kap. 15 Ing. Kotyková vysvětluje. (usnesení č. 40/2015 Z) 1. Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V schvaluje návrh rozpočtu MO Pardubice V na r a návrh rozpočtu sociálního fondu MO Pardubice V na rok 2016 uvedené v tabulkové části zprávy vč. úpravy provedené přímo na jednání zastupitelstva MO, spočívající v přesunu tis. Kč z položky rezerva rozpočtu na položku realizace ochranného valu v ul. Teplého v kapitole 15 životní prostředí, a bere na vědomí komentář k těmto návrhům. 2. Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V svěřuje Radě městského obvodu Pardubice V pravomoc provádět v r rozpočtová opatření: - související s poskytováním neinvestičních a investičních dotací, příspěvků a darů z rezervy rady MO, starosty a místostarosty a z položky příspěvky a dary v kapitole 33 školství, mládež, tělovýchova, kultura (přesunem z rezervy rady, starosty nebo místostarosty nebo z položky příspěvky a dary v kapitole 33 školství, mládež, tělovýchova, kultura do příslušné kapitoly na samostatné položky); - spočívající v přesunu prostředků mezi výdajovými položkami rozpočtu (stávajícími i nově vytvořenými) v rámci jednotlivých kapitol do výše 200 tis. Kč vč. na jedné položce při jednom rozpočtovém opatření v odůvodněných případech. S těmito rozpočtovými opatřeními budou předem seznámeni členové finančního výboru a při nejbližší změně rozpočtu o nich bude informováno zastupitelstvo; - týkající se rozpočtu na r a spočívající ve zvýšení nebo snížení položky dotace z ÚP dle skutečně obdržené dotace a v současném odpovídajícím zvýšení či snížení položky SDÚ - platy zaměstnanců a náhrady mezd v době nemoci a položky SDÚ - soc. a zdrav. pojištění, ostatní povinné pojistné v kapitole 15 životní prostředí nebo zvýšení či snížení rezervy rozpočtu, a to v případě, pokud se skutečná dotace z ÚP obdržená celkem za r bude lišit od rozpočtované částky na položce dotace z ÚP po poslední změně rozpočtu provedené zastupitelstvem v r S těmito rozpočtovými opatřeními budou předem seznámeni členové finančního výboru a při nejbližší změně rozpočtu o nich bude informováno zastupitelstvo. 3. Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V souhlasí s tím, aby rozpis schváleného návrhu rozpočtu na r a schváleného návrhu rozpočtu sociálního fondu na r ve smyslu 14 zákona o rozpočtových pravidlech ÚSC a rovněž rozpis schválených změn rozpočtu a rozpočtových opatření přijatých během r zajistila vedoucí odboru ekonomického (v případě její nepřítomnosti účetní odboru ekonomického). 4. Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V souhlasí s tím, aby technické přesuny v rámci jednotlivých položek schváleného návrhu rozpočtu na r a schváleného návrhu rozpočtu sociálního fondu na r a rovněž technické přesuny v rámci jednotlivých položek upraveného rozpočtu na r a upraveného rozpočtu sociálního fondu na r během roku prováděla vedoucí odboru ekonomického (v případě její nepřítomnosti účetní odboru ekonomického). 5. Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V souhlasí s tím, aby z položky prezentace MO v kapitole 33 školství, mládež, tělovýchova a kultura byly hrazeny akce uvedené

6 v plánu prezentace MO Pardubice V na r. 2016, který je uveden v závěru této zprávy. 6. Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V souhlasí s tím, aby případné úpravy plánu prezentace MO Pardubice V na r s výjimkou zařazování a rušení akcí a s výjimkou úpravy částek plánovaných výdajů na akce schvalovala rada MO, a dále s tím, aby o čerpání rezervy na položce prezentace MO rozhodovala rada městského obvodu. 7. Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V souhlasí s tím, aby z položky životní jubilea dárky věcné a peněžní byly jubilantům poskytovány drobné dárky v hodnotě do 200,- Kč vč., dále pamětní listy, knihy a devadesátiletým a starším jubilantům rovněž květiny v hodnotě do 500,-- Kč vč. 8. Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V souhlasí s tím, aby z položky propagační předměty a aktivity v kapitole 14 vnitřní správa byly poskytovány drobné propagační předměty a hrazeny kulturní, společenské a obdobné aktivity pro významné návštěvy a další osoby a dále aby z této položky byly hrazeny drobné propagační předměty pro občany. 9. Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V schvaluje směrnici č. 7-1/2015: Pravidla hospodaření se sociálním fondem MO Pardubice V, kterou se k datu ruší směrnice č. 7/2015: Pravidla hospodaření se sociálním fondem ÚMO Pardubice schválená Stávající i nová směrnice jsou přílohou této zprávy. 7. Aktualizace rozpočtového výhledu MO Pardubice V na r Pan starosta uvádí zprávu, předává slovo Ing. Petru Benešovi, členovi finančního výboru. Bez diskuse. (usnesení č. 41/2015 Z) Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V bere na vědomí komentář k aktualizaci rozpočtového výhledu a schvaluje návrh aktualizovaného rozpočtového výhledu MO Pardubice V na r uvedený v tabulkové části zprávy. Pro 10, zdržel se 0, proti 0 8. Změna Statutu Pan starosta uvádí zprávu, předává slovo Mgr. Jiřímu Šmahovi, tajemníkovi úřadu. Ing. Hájek navrhuje stažení materiálu, je zásadní a byl předložen na stůl. Pan tajemník odpovídá, materiál byl zaslán dnes odpoledne, podrobně vysvětluje navržené změny. O materiálu by se mělo rozhodnout, zastupitelstvu města bude předložen na jednání (usnesení č. 42/2015 Z) Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V projednalo předloženou zprávu a na základě 139, odst. 3 zákona o obcích uděluje souhlas

7 městu Pardubice s vyhrazením těchto činností, vykonávaných v přenesené působnosti, Magistrátu města Pardubic: 1. výkon činnosti speciálního stavebního úřadu ve věcech místních komunikací podle zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších právních předpisů, 2. výkon veřejného opatrovníka podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Pro 10, zdržel se 1 (Ing. Hájek), proti 0 Informativní zpráva sportovní hřiště v ulici Kpt. Nálepky v Pardubicích Pan starosta informuje o projektu, diskuse: Ing. Hájek požaduje, až se bude návrh změn veřejně projednávat, aby byli upozorněni zastupitelé. IV. Různé Pan starosta informuje o cyklostezce Dražkovice. Mgr. Šmaha informuje o možném svolání mimořádného zastupitelstva v lednu 2016 z důvodu změny odměňování zastupitelů, zatím ale nebylo vydáno ve Sbírce zákonů. Ing. Jedlička dotaz na osvětlení přechodu pro chodce u konečné MHD č. 1 v Jesničánkách, dotaz zda by bylo možné zřídit přístřešek na zastávce v Chrudimské ulici u konečné č. 1 bude zasláno vyjádření. Ing. Randák informuje o činnosti Komunitního centra. Ing. Janoš žádá o řešení parkování u finančního úřadu. P. Studnička děkuje starostovi za spolupráci při společně organizované akci Mikulášský běh, poděkování za přijetí tělesně postižených sportovců. Pardubice 16. prosince 2015 Ověřitelé: Ing. Petr Beneš Ladislav Doležal... Jiří Rejda, DiS. starosta MO Pardubice V

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 37. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 14. prosince 2016 v salonku DK Dukla Přítomni:

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Zápis a usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Zápis a usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Zápis a usnesení z 11. řádného jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 22. června 2016 v salonku DK Dukla

Více

Zápis a usnesení. I. Zahájení jednání

Zápis a usnesení. I. Zahájení jednání Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Zápis a usnesení z 3. řádného jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice V, které

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Usnesení. Češkova 22, Pardubice

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Usnesení. Češkova 22, Pardubice Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 2. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 17. prosince 2014 v salonku DK

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 2. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 29. listopadu 2018 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 52. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 20. prosince 2017 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Zápis a usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Zápis a usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Zápis a usnesení z 19. řádného jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 20. prosince 2017 v salónku DK

Více

Zpráva Kontrolního výboru ZMO Pardubice V o plnění přijatých usnesení ZMO Pardubice V

Zpráva Kontrolního výboru ZMO Pardubice V o plnění přijatých usnesení ZMO Pardubice V Městský obvod Pardubice V Zpráva pro jednání ZMO Úřad Městského obvodu Pardubice V Termín jednání: 19. 12. 2018 Předkladatel: Filip Vařecha, předseda KV ZMO Pardubice V Zpracovatel: Mgr. Jiří Šmaha, tajemník

Více

Zápis a usnesení. I. Zahájení jednání

Zápis a usnesení. I. Zahájení jednání Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Zápis a usnesení z 5. řádného jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice V, které

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 1. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 8. listopadu 2018 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

Usnesení. které se konalo dne 27. listopadu 2014 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V. III. Program jednání

Usnesení. které se konalo dne 27. listopadu 2014 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V. III. Program jednání Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 1. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 27. listopadu 2014 v zasedací místnosti

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 60. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 27. června 2018 v salonku DK Dukla Přítomni:

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 33. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 50. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 1. listopadu 2017 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 36. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 23. listopadu 2016 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 64. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 26. září 2018 v salonku DK Dukla Přítomni: Jiří

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení ze 42. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 29. března 2017 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Úřadu městského obvodu Pardubice V. Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Úřadu městského obvodu Pardubice V. Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 27. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 9. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 4. dubna 2019 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

JEDNOTLIVÁ SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 1. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2017

JEDNOTLIVÁ SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 1. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2017 JEDNOTLIVÁ SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 1. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2017 V rámci 1. změny byla schválena následující rozpočtová opatření: 1. Přesun 414 tis. Kč z položky předpokládaná dotace od ÚP

Více

Byl chválen následující program

Byl chválen následující program Z á p i s z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne 18.12. 2017 v 17: 30 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: dle prezenční listiny, která je nedílnou

Více

SOUHRNNÉ ÚDAJE K 2. ZMĚNĚ ROZPOČTU NA R Příjmová část rozpočtu. Financování. Výdajová část rozpočtu. Sociální fond V RÁMCI 2.

SOUHRNNÉ ÚDAJE K 2. ZMĚNĚ ROZPOČTU NA R Příjmová část rozpočtu. Financování. Výdajová část rozpočtu. Sociální fond V RÁMCI 2. SOUHRNNÉ ÚDAJE K 2. ZMĚNĚ ROZPOČTU NA R. 2014 Příjmová část V rámci 2. změny je navrhováno celkové zvýšení rozpočtovaných příjmů o 112,8 tis. Kč. Dále dochází k přesunům mezi některými příjmovými položkami.

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 62. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne

Více

Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV

Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne 17.12. 2018 v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: dle prezenční listiny, která je nedílnou

Více

Příjmy. Schválená 1. změna rozpočtu MO Pardubice V na rok příjmy daňové , , , ,0

Příjmy. Schválená 1. změna rozpočtu MO Pardubice V na rok příjmy daňové , , , ,0 Schválená MO Pardubice V na rok 2015 Příjmy příjmy daňové 28 923,0 28 923,0 2 441,0 31 364,0 DPH - podíl na sdílených daních 20 580,3 20 580,3 2 441,0 23 021,3 DPH - podíl na daních 10 796,1 10 796,1 0,0

Více

Příjmy. Schválený rozpočet MO Pardubice V na r příjmy daňové , , ,0. příjmy nedaňové 1 799,0 312, ,0.

Příjmy. Schválený rozpočet MO Pardubice V na r příjmy daňové , , ,0. příjmy nedaňové 1 799,0 312, ,0. MO Pardubice V Příjmy příjmy daňové 27 496,2 30 423,6 28 923,0 DPH - podíl na sdílených daních 19 406,5 21 524,9 20 580,3 DPH - podíl na daních 10 280,6 10 280,6 10 796,1 DPH - transfer na živ. prostředí

Více

SCHVÁLENÁ 4. ZMĚNA ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA R A ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ

SCHVÁLENÁ 4. ZMĚNA ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA R A ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ SCHVÁLENÁ 4. ZMĚNA ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA R. 2017 A ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ JEDNOTLIVÁ SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 4. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2017 V rámci 4. změny byla schválena následující rozpočtová

Více

SCHVÁLENÁ 3. ZMĚNA ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA R A ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ

SCHVÁLENÁ 3. ZMĚNA ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA R A ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ SCHVÁLENÁ 3. ZMĚNA ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA R. 2017 A ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ JEDNOTLIVÁ SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 3. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2017 V rámci 3. změny byla schválena následující rozpočtová

Více

SCHVÁLENÁ 1. ZMĚNA ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA R A ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ

SCHVÁLENÁ 1. ZMĚNA ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA R A ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ SCHVÁLENÁ 1. ZMĚNA ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA R. 2018 A ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ JEDNOTLIVÁ SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 1. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2018 V rámci 1. změny byla schválena následující rozpočtová

Více

Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne ve Společenském sále radnice, Pernštýnské nám.

Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne ve Společenském sále radnice, Pernštýnské nám. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne 18. 12. 2018

Více

SCHVÁLENÁ 2. ZMĚNA ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA R A ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ

SCHVÁLENÁ 2. ZMĚNA ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA R A ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ SCHVÁLENÁ 2. ZMĚNA ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA R. 2017 A ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ JEDNOTLIVÁ SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 2. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2017 V rámci 2. změny byla schválena následující rozpočtová

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 22. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 18. února 2016 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

Příjmy. 1. změna rozpočtu MO Pardubice V na rok příjmy daňové ,8-812, ,8. Schválený rozpočet na r před 1. změnou v tis.

Příjmy. 1. změna rozpočtu MO Pardubice V na rok příjmy daňové ,8-812, ,8. Schválený rozpočet na r před 1. změnou v tis. MO Pardubice V na rok 2011 Příjmy příjmy daňové 23 605,8-812,0 22 793,8 DPH - podíl na sdílených daních 12 940,8-1 212,0 11 728,8 DPH - podíl na státní správě 10 370,5 0,0 10 370,5 DPH - podíl na živ.prostředí

Více

Usnesení. z 8. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 23. dubna 2015 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V

Usnesení. z 8. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 23. dubna 2015 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 8. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 23. dubna 2015 v zasedací místnosti

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 69. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 14. 6. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

I. Schválení programu jednání (pro 4, proti -, zdrž -)

I. Schválení programu jednání (pro 4, proti -, zdrž -) SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 2. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (2. řádné jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 16. prosince

Více

Usnesení. II. Jmenování zapisovatele

Usnesení. II. Jmenování zapisovatele Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení ze 29. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 23. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 16. 12. 2015 v 16:30 hodin v budově

Více

Usnesení. ze 42. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 23. dubna 2009 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V

Usnesení. ze 42. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 23. dubna 2009 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení ze 42. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne

Více

4. změna rozpočtu MO Pardubice V na rok Schválený rozpočet na r v tis. Kč. příjmy daňové , ,4 202, ,2

4. změna rozpočtu MO Pardubice V na rok Schválený rozpočet na r v tis. Kč. příjmy daňové , ,4 202, ,2 MO Pardubice V na rok 2016 Příjmy příjmy daňové 30 909,4 34 082,4 202,8 34 285,2 DPH - podíl na sdílených daních 22 646,2 25 949,2 0,0 25 949,2 DPH - podíl na daních 11 555,9 11 555,9 0,0 11 555,9 DPH

Více

NÁVRH ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA ROK 2016

NÁVRH ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA ROK 2016 NÁVRH ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA ROK 2016 Návrh usnesení: 1. Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V schvaluje návrh rozpočtu MO Pardubice V a návrh rozpočtu sociálního fondu MO Pardubice V na rok

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení ze 41. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 20. června 2013 v zasedací místnosti

Více

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 z 8. schůze RMČ Brno-jih konané dne 06.02.2019 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí

Více

SOUHRNNÉ ÚDAJE K 1. ZMĚNĚ ROZPOČTU NA R Příjmová část rozpočtu. Výdajová část rozpočtu. Sociální fond

SOUHRNNÉ ÚDAJE K 1. ZMĚNĚ ROZPOČTU NA R Příjmová část rozpočtu. Výdajová část rozpočtu. Sociální fond Komentář k 1. změně SOUHRNNÉ ÚDAJE K 1. ZMĚNĚ ROZPOČTU NA R. 2013 Příjmová část V rámci 1. změny je navrhováno celkové snížení rozpočtovaných příjmů o 302,4 tis. Kč. Dále dochází k přesunům mezi některými

Více

3. změna rozpočtu MO Pardubice V na rok Schválený rozpočet na r v tis. Kč. příjmy daňové , ,4-130, ,4

3. změna rozpočtu MO Pardubice V na rok Schválený rozpočet na r v tis. Kč. příjmy daňové , ,4-130, ,4 MO Pardubice V na rok 2016 Příjmy příjmy daňové 30 909,4 34 212,4-130,0 34 082,4 DPH - podíl na sdílených daních 22 646,2 25 949,2 0,0 25 949,2 DPH - podíl na daních 11 555,9 11 555,9 0,0 11 555,9 DPH

Více

NÁVRH ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA ROK 2017

NÁVRH ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA ROK 2017 NÁVRH ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA ROK 2017 usnesení: 1. Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V schvaluje návrh MO Pardubice V a návrh sociálního fondu MO Pardubice V na rok 2017 uvedené v tabulkové

Více

SCHVÁLENÁ 5. ZMĚNA ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA R A ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ

SCHVÁLENÁ 5. ZMĚNA ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA R A ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ SCHVÁLENÁ 5. ZMĚNA ROZPOČTU MO PARDUBICE V NA R. 2017 A ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ JEDNOTLIVÁ SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 5. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2017 V rámci 5. změny byla schválena následující rozpočtová

Více

příjmy daňové , , ,2

příjmy daňové , , ,2 Rozpočet MO Pardubice V Příjmy příjmy daňové 23 605,8 25 161,1 26 893,2 DPH - podíl na sdílených daních 12 940,8 13 390,8 18 307,2 DPH - podíl na daních 10 370,5 10 370,5 10 016,4 DPH - transfer na živ.

Více

Schválený rozpočet na r v tis. Kč

Schválený rozpočet na r v tis. Kč MO Pardubice V Příjmy příjmy daňové 26 80 26 428,4 26 961,5 DPH - podíl na sdílených daních 13 987,0 13 276,0 15 179,0 DPH - podíl na státní správě 8 012,0 8 012,0 8 462,0 DPH - podíl na živ.prostředí

Více

JEDNOTLIVÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 5. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2016

JEDNOTLIVÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 5. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2016 JEDNOTLIVÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 5. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2016 V rámci 5. změny byla schválena následující rozpočtová opatření: 1. Přesun 387,3 tis. Kč z položky DPH - transfer na stavbu parkoviště

Více

12. INFORMACE KONTROLNÍHO VÝBORU

12. INFORMACE KONTROLNÍHO VÝBORU Kontrolní výbor 10. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne 16. 12. 2009 Bod pořadu jednání: 12. INFORMACE KONTROLNÍHO VÝBORU Věc: Informace kontrolního výboru Důvod předložení:

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 63. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 3. září 2014 v zasedací místnosti

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE Z Á P I S Z 16. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 10. 10. 2016 Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Ing. Vladislav Krušina člen rady

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

USNESENÍ z 59. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, které se konalo dne 24.5.2001 v 18 00 hod., v budově ÚMO Pardubice II, Chemiků 128

USNESENÍ z 59. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, které se konalo dne 24.5.2001 v 18 00 hod., v budově ÚMO Pardubice II, Chemiků 128 USNESENÍ z 59. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, které se konalo dne 24.5.2001 v 18 00 hod., v budově ÚMO Pardubice II, Chemiků 128 Přítomni : Jiří Srbek, Ing. Vladimír Beránek, CSc., Ing. Vendulka

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MO PARDUBICE V NA R. 2019

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MO PARDUBICE V NA R. 2019 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MO PARDUBICE V NA R. 2019 Schválená usnesení: 1. Zastupitelstvo městského obvodu Pardubice V schvaluje návrh MO Pardubice V a návrh sociálního fondu MO Pardubice V na rok 2019 uvedené

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od v Lupenické hospodě

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od v Lupenické hospodě Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od 19.00 v Lupenické hospodě Zasedání zastupitelstva bylo řádně svoláno dle zákona o obcích číslo 128/2000 sb..

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zasedání Zastupitelstva obce Hejná, bylo zahájeno v 19.00 starostou obce Vlastimilem Šatrou. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI kancelář úřadu Kostnická 865, Svítkov, Pardubice

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI kancelář úřadu Kostnická 865, Svítkov, Pardubice Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI kancelář úřadu Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Usnesení ze 17. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

16. INFORMACE KONTROLNÍHO VÝBORU

16. INFORMACE KONTROLNÍHO VÝBORU Kontrolní výbor 5. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne 17. 5. 2010 Bod pořadu jednání: 16. INFORMACE KONTROLNÍHO VÝBORU Věc: Informace kontrolního výboru Důvod předložení:

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Příjmy. Rozpočet MO Pardubice V na r příjmy daňové , , ,4. příjmy nedaňové 1 626,9 568, ,0

Příjmy. Rozpočet MO Pardubice V na r příjmy daňové , , ,4. příjmy nedaňové 1 626,9 568, ,0 Rozpočet MO Pardubice V Příjmy příjmy daňové 30 909,4 34 285,2 32 003,4 DPH - podíl na sdílených daních 22 646,2 25 949,2 24 102,9 DPH - podíl na daních 11 555,9 11 555,9 11 482,5 DPH - transfer na živ.

Více

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 16. 12. 2014 v 17.00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

které se konalo dne 27. ledna 2005 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V

které se konalo dne 27. ledna 2005 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice V Statutární město Pardubice - městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení ze 38. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 35. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 31. 8. 2016 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 337/2013 Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne OBEC JENČICE Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne 18.12.2017 Zasedání se konalo na sále KD v Jenčicích od 17.00 hod. Přítomno: 7 členů ZO - Josef Jalovecký, Hana Háková, Ing. Jiří Beneš, Jiří

Více

Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 23. 06. 2016 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Z á p i s. ze IX. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17:30 hod. v restauraci U Capoušků v Pardubičkách

Z á p i s. ze IX. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17:30 hod. v restauraci U Capoušků v Pardubičkách Z á p i s ze IX. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne 19.3.2008 v 17:30 hod. v restauraci U Capoušků v Pardubičkách Přítomni: dle prezenční listiny, která je nedílnou

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

SOUHRNNÉ ÚDAJE K 2. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2015. Příjmová část rozpočtu. Výdajová část rozpočtu. Sociální fond V RÁMCI 2. ZMĚNY

SOUHRNNÉ ÚDAJE K 2. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2015. Příjmová část rozpočtu. Výdajová část rozpočtu. Sociální fond V RÁMCI 2. ZMĚNY Komentář ke 2. změně SOUHRNNÉ ÚDAJE K 2. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2015 Příjmová část V rámci 2. změny je navrhováno celkové zvýšení rozpočtovaných příjmů o 439,5 tis. Kč. Celkové rozpočtované příjmy po zahrnutí

Více

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Rozpočet - příjmy Příjmy běžné - daňové: - Daň z přidané hodnoty 23 604,6 0,0 23 604,6 0,0 23 604,6-58,1 23 546,5 0,0 23 546,5 - Podíl na daních 19 581,7 19 581,7 19 581,7 19 518,7 19 518,7 - Transfer

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva. Městský obvod - Statutární město Pardubice. Městský obvod Pardubice VI. Úřad městského obvodu Pardubice VI

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva. Městský obvod - Statutární město Pardubice. Městský obvod Pardubice VI. Úřad městského obvodu Pardubice VI Usnesení ze zasedání Zastupitelstva Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad městského obvodu Pardubice VI Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z XVII. zasedání

Více

NÁVRH VÝDAJŮ ROZPOČTU NA ROK 2015

NÁVRH VÝDAJŮ ROZPOČTU NA ROK 2015 NÁVRH VÝDAJŮ ROZPOČTU NA ROK 2015 11 HOSPODÁŘSTVÍ 2 850,0 - Místní rozhlasy 100,0 - rekonstrukce, rozšíření sítě, uložení vedení do země, běžné opravy, výměna nefunkčních reproduktorů apod. - Opravy, udržování

Více

Zápis. z 2. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV

Zápis. z 2. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 2. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne 10.12. 2018 v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

Usnesení 26. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne

Usnesení 26. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 26. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 18.12.2017 čís. 219/ZMOb-Svi/1418/26-233/ZMOb-Svi/1418/26 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/8 Přehled

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 26. března 2014 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Rozpočet - příjmy 2016 Příjmy běžné - daňové: - Daň z přidané hodnoty 19 678,9 0,0 19 678,9-6,3 19 672,6 0,0 19 672,6 0,0 19 672,6 - Podíl na daních 15 706,1 15 706,1 15 706,1 15 706,1 15 706,1 - Transfer

Více

O b e c N e d ě l i š t ě. Zasedání zastupitelstva obce č.8/2009 ze dne 14.12.2009

O b e c N e d ě l i š t ě. Zasedání zastupitelstva obce č.8/2009 ze dne 14.12.2009 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č.8/2009 ze dne 14.12.2009 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, U. Stannerová, L. Bareš, J. Michálek, L. Mozdík, V. Otřísal, H. Fidranská Nepřítomni:

Více

Zápis průběhu 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Martinov, konaného dne MUDr. Jan Máca, Libor Telička

Zápis průběhu 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Martinov, konaného dne MUDr. Jan Máca, Libor Telička průběhu 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Martinov, konaného dne 14.12.2018 Přítomni: Omluveni: Místo konání: 13 členů Zastupitelstva městského obvodu Martinov, MUDr. Jan Máca, Libor Telička

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne 27.12.2011, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z 18. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 2/2014 ze dne 17. prosince 2014 konaného v budově OÚ

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 2/2014 ze dne 17. prosince 2014 konaného v budově OÚ OBEC SVÉMYSLICE Svémyslice 18, 250 91 Zeleneč v Čechách IČ : 00639672, DIČ: CZ 00639672 tel./fax: 281925183, info@svemyslice.eu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 2/2014 ze dne 17. prosince 2014

Více

Obec Vysoká u Příbramě

Obec Vysoká u Příbramě Zápis č. 19/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 15. 12. 2016 Místo: Zapisovatel: Sál pohostinství A. Cempírka Ing. Jana Krejčová Ověřovatel zápisu: Ing. Ladislav Drozda, Jaroslav

Více

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Čj. 567 /2017 Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne 16. 11. 2017 od 18.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Mgr. Michaela

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zapsal: Mgr. Rudolf Hubinger - tajemník V 16:00 hodin zahájil starosta města 6. řádné zasedání Zastupitelstva města Nová

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne 1.2.2015 1/2015 Čas zahájení zasedání : 19:00 Čas ukončení zasedání : 21:00 Přítomni : Milan Čapek, Ing. Václav Hlom, Václav Bendl, Dušan

Více

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED bod jednání číslo 3 Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně

Více

Zápis z 10. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 23. září 2015

Zápis z 10. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 23. září 2015 Zápis z 10. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 23. září 2015 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle prezenční listiny p. Plešinger, p. Bauer, p. Kozel p. Purketová,

Více

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora konaného dne 23.2.2017 Místo konání: zasedací místnost úřadu městyse Začátek zasedání: 17:00 hod. Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Miloš Bílý,

Více

ZÁPIS Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE MRAČ konaného dne 1. prosince 2010 v zasedací místnosti OÚ v Mrači

ZÁPIS Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE MRAČ konaného dne 1. prosince 2010 v zasedací místnosti OÚ v Mrači ZÁPIS Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE MRAČ konaného dne 1. prosince 2010 v zasedací místnosti OÚ v Mrači PŘÍTOMNÍ ZASTUPITELÉ: František ZVOLSKÝ, Ing. Radek DVOŘÁK, Jana ČERNÁ Radek DVOŘÁK, František

Více