Příloha A: Dotazník. Využití komunikativních obrázků ve virtuálních komunitách

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příloha A: Dotazník. Využití komunikativních obrázků ve virtuálních komunitách"

Transkript

1 Příloha A: Dotazník Dotazník byl vytvořen prostřednictvím služby Google Docs. Po zodpovězení úvodní otázky byl respondent přesměrován na příslušnou část dotazníku podle odpovědi. V závěrečné části byla všem respondentům předložena část s demografickými otázkami. Využití komunikativních obrázků ve virtuálních komunitách Dobrý den, jmenuji se Martina Hatoňová, jsem studentkou čtvrtého ročníku Fakulty informatiky Masarykovy univerzity a ráda bych vás poprosila, zda byste věnovali několik minut svého času k vyplnění dotazníku, který potom zpracuji ve své bakalářské práci. Téma mé závěrečné práce je "Využití komunikativních obrázků ve virtuálních komunitách". Dotazník je plně nymní, bojte se tedy prosím o zužití vámi poskytnutých údajů. Používáte Instagram bo Facebook? používám oboje používám jen Facebook používám jen Instagram používám nic z uvedeného Používám Instagram Jak dlouho používáte Instagram? méně ž rok 1 až 2 roky 2 až 3 roky Jak často používáte Instagram? každý den několikrát týdně několikrát za měsíc několikrát za půl roku méně ž jednou za půl roku Jak často nahráváte fotografie na Instagram? každý den několikrát týdně několikrát za měsíc několikrát za půl roku několikrát za rok nahrávám fotografie Jaký je jčastější obsah vašich nahraných fotografií?

2 záběry z ulice záběry z přírody věci kolem mě umění rodina, přátelé, lidé události, párty, oslavy nahrávám fotografie Jiné: Kromě Instagramu používáte také: Twitter Google Plus Pinterest Tumblr Flickr žádný z uvedeného Na jakém zařízení používáte Instagram? na zařízení s ios na zařízení s Androidem Komunikativní obrázky Moje téma bakalářské práce se týká využití komunikativních obrázků zde na Instagramu. Komunikativní obrázek si představte například jako vaši fotografii z dovolené, kam jste jeli s přáteli a kterou jste sdíleli na Instagramu. Na snímku jste vy, vaši přátelé a na pozadí je hrad. Fotografii si na Instagramu prohlížejí vaši spřátelení uživatelé, kteří se z ní mohou dozvědět jména zachycených osob. Komunikaci s obrázkem si představte následovně: Uživatel zahajuje komunikaci s obrázkem kliknutím na vybru postavu. Obrázek: Toto je Petr. Uživatel: Jaké je jeho příjmení? Obrázek: Novák. Líbilo by se vám, pokud by se vaše fotografie, které zachycují osoby, chovaly jako Pokud by byla možnost vybrat z vašich fotografií, které by se chovaly jako komunikativní obrázky a které, využili byste této možnosti?

3 Bylo by pro vás zavedení komunikativních obrázků důvodem přestat používat Instagram? Máte obavu, že pokud by se vaše fotografie zachycující osoby chovaly jako komunikativní obrázky, bylo by hrubě narušeno vaše soukromí? Následující otázky se týkají použití komunikativních obrázků k označování míst. Použijeme znovu vaši fotografii z dovolené, na které jste vy s přáteli a v pozadí stojí hrad a pod ním malá víska. Fotografii si na Instagramu prohlížejí vaši spřátelení uživatelé, kteří se z ní mohou dozvědět názvy míst. Komunikaci s obrázkem si představte následovně: Uživatel zahajuje komunikaci s obrázkem kliknutím na hrad. Obrázek: Toto je hrad Trosky. Uživatel: Kdy byl postaven? Obrázek: Na konci 14. století Uživatel klik na vesnici pod hradem. Obrázek: Toto je Rovensko pod Troskami. Uživatel: Kolik má obyvatel? Obrázek: Rovensko pod Troskami má 1255 obyvatel. Líbilo by se vám, pokud by se vaše fotografie, které zachycují místa, chovaly jako Pokud by byla možnost vybrat z vašich fotografií, které by se chovaly jako komunikativní obrázky a které, využili byste této možnosti? Bylo by pro vás zavedení komunikativních obrázků důvodem přestat používat Instagram? Máte obavu, že pokud by se vaše fotografie zachycující místa chovaly jako komunikativní obrázky, bylo by hrubě narušeno vaše soukromí?

4 Následující otázky se týkají použití komunikativních obrázků jako fotografií zachycující předměty, ulice, přírodu a podobné. Jako příklad komunikativního obrázku si nyní představte fotografii vašeho pracovního stolu s notebookem, knihami, aktuálním výtiskem novin a šálkem čaje. Komunikaci s obrázkem si představte následovně: Uživatel zahajuje komunikaci s obrázkem kliknutím na knihu. Obrázek: Název knihy je Svůj kalich hořkosti. Uživatel: Kdo je autorem? Obrázek: Autorem je Johans Mario Simmel. Uživatel: Do jakého žánru kniha patří? Obrázek: Psychologický a společenský román. Uživatel: O čem kniha je? Obrázek: Příběh popisuje tragický osud muže, který je zároveň filmovým umělcem, věrným manželem a svůdcem zletilé dívky. Líbilo by se vám, kdyby se vaše fotografie věcí, ulice a přírody chovaly jako Pokud by byla možnost vybrat z fotografií věcí, ulice a přírody, které by se chovaly jako komunikativní obrázky a které, využili byste této možnosti? Bylo by pro vás zavedení komunikativních obrázků důvodem přestat používat Instagram? Máte obavu, že pokud by se vaše fotografie věcí chovaly jako komunikativní obrázky, bylo by hrubě narušeno vaše soukromí? Používám Facebook Jak dlouho používáte Facebook? méně ž rok 1 až 2 roky 2 až 3 roky 3 a více let Jak často používáte Facebook? několikrát denně jednou denně několikrát týdně několikrát za měsíc několikrát za půl roku

5 několikrát za rok Jak často nahráváte fotografie na Facebook? každý den několikrát týdně několikrát za měsíc několikrát za půl roku několikrát za rok nahrávám fotografie Jaký je jčastější obsah vašich nahraných fotografií na Facebooku? záběry z ulice záběry z přírody věci kolem mě umění rodina, přátelé, lidé události, párty, oslavy nahrávám fotografie Jiné: Kromě Facebooku používáte také: Twitter Google Plus Pinterest Tumblr Flickr žádný z uvedeného Na jakém zařízení používáte Facebook? na počítači na zařízení s ios na zařízení s Androidem na zařízení se Symbiam jiné: Komunikativní obrázky Moje téma bakalářské práce se týká využití komunikativních obrázků zde na Facebooku. Komunikativní obrázek si představte například jako vaši fotografii z dovolené, kam jste jeli s přáteli a kterou jste sdíleli na Facebooku. Na snímku jste vy, vaši přátelé a na pozadí je hrad. Fotografii si na Facebooku prohlížejí vaši spřátelení uživatelé, kteří se z ní mohou dozvědět jména zachycených osob. Komunikaci s obrázkem si představte následovně: Uživatel zahajuje komunikaci s obrázkem kliknutím na vybru postavu. Obrázek: Toto je Petr. Uživatel: Jaké je jeho příjmení? Obrázek: Novák.

6 Líbilo by se vám, pokud by se vaše fotografie, které zachycují osoby, chovaly jako Pokud by byla možnost vybrat z vašich fotografií, které by se chovaly jako komunikativní obrázky a které, využili byste této možnosti? Bylo by pro vás zavedení komunikativních obrázků důvodem přestat používat Facebook? Máte obavu, že pokud by se vaše fotografie zachycující osoby chovaly jako komunikativní obrázky, bylo by hrubě narušeno vaše soukromí? Následující otázky se týkají použití komunikativních obrázků k označování míst. Použijeme znovu vaši fotografii z dovolené, na které jste vy s přáteli a v pozadí stojí hrad a pod ním malá víska. Fotografii si na Facebooku prohlížejí vaši spřátelení uživatelé, kteří se z ní mohou dozvědět názvy míst. Komunikaci s obrázkem si představte následovně: Uživatel zahajuje komunikaci s obrázkem kliknutím na hrad. Obrázek: Toto je hrad Trosky. Uživatel: Kdy byl postaven? Obrázek: Na konci 14. století Uživatel klik na vesnici pod hradem. Obrázek: Toto je Rovensko pod Troskami. Uživatel: Kolik má obyvatel? Obrázek: Rovensko pod Troskami má 1255 obyvatel. Líbilo by se vám, pokud by se vaše fotografie, které zachycují místa, chovaly jako Pokud by byla možnost vybrat z vašich fotografií, které by se chovaly jako komunikativní obrázky a které, využili byste této možnosti?

7 Bylo by pro vás zavedení komunikativních obrázků důvodem přestat používat Facebook? Máte obavu, že pokud by se vaše fotografie zachycující místa chovaly jako komunikativní obrázky, bylo by hrubě narušeno vaše soukromí? Následující otázky se týkají použití komunikativních obrázků jako fotografií zachycující předměty, ulice, přírodu a podobné. Jako příklad komunikativního obrázku si nyní představte fotografii vašeho pracovního stolu s notebookem, knihami, aktuálním výtiskem novin a šálkem čaje. Komunikaci s obrázkem si představte následovně: Uživatel zahajuje komunikaci s obrázkem kliknutím na knihu. Obrázek: Název knihy je Svůj kalich hořkosti. Uživatel: Kdo je autorem? Obrázek: Autorem je Johans Mario Simmel. Uživatel: Do jakého žánru kniha patří? Obrázek: Psychologický a společenský román. Uživatel: O čem kniha je? Obrázek: Příběh popisuje tragický osud muže, který je zároveň filmovým umělcem, věrným manželem a svůdcem zletilé dívky. Líbilo by se vám, kdyby se vaše fotografie věcí, ulice a přírody chovaly jako Pokud by byla možnost vybrat z fotografií věcí, ulice a přírody, které by se chovaly jako komunikativní obrázky a které, využili byste této možnosti? Bylo by pro vás zavedení komunikativních obrázků důvodem přestat používat Facebook? Máte obavu, že pokud by se vaše fotografie věcí chovaly jako komunikativní obrázky, bylo by hrubě narušeno vaše soukromí?

8 Používám Instagram i Facebook Jak dlouho používáte Instagram a Facebook? Instagram méně ž rok 1 až 2 roky 2 až 3 roky 3 a více lets Jak často používáte Instagram a Facebook? Instagram každý den několikrát týdně několikrát za měsíc několikrát za půl roku méně ž jednou za půl roku Facebook Facebook Jak často nahráváte fotografie? Instagram každý den několikrát týdně několikrát za měsíc několikrát za půl roku několikrát za rok nahrávám fotografie Facebook Jaký je jčastější obsah fotografií, které nahráváte na Instagram? záběry z ulice záběry z přírody věci kolem mě umění rodina, přátelé, lidé události, párty, oslavy nahrávám fotografie Jiné: Jaký je jčastější obsah fotografií, které nahráváte na Facebook? záběry z ulice záběry z přírody věci kolem mě umění rodina, přátelé, lidé události, párty, oslavy nahrávám fotografie Jiné: Kromě Instagramu a Facebooku používáte také:

9 Twitter Google Plus Pinterest Tumblr Flickr žádný z uvedeného Na jakém zařízení Instagram používáte? zařízení s ios zařízení s Androidem Na jakém zařízení Facebook používáte? na počítači na zařízení s ios na zařízení s Androidem na zařízení se Symbiam Komunikativní obrázky Moje téma bakalářské práce se týká využití komunikativních obrázků na Instagramu a Facebooku. Komunikativní obrázek si představte například jako vaši fotografii z dovolené, kam jste jeli s přáteli a kterou jste sdíleli na Instagramu a Facebooku. Na snímku jste vy, vaši přátelé a na pozadí je hrad. Fotografii si na Facebooku bo Instagramu prohlížejí vaši spřátelení uživatelé, kteří se z ní mohou dozvědět jména zachycených osob. Komunikaci s obrázkem si představte následovně: Uživatel zahajuje komunikaci s obrázkem kliknutím na vybru postavu. Obrázek: Toto je Petr. Uživatel: Jaké je jeho příjmení? Obrázek: Novák. Líbilo by se vám, pokud by se vaše fotografie, které zachycují osoby, chovaly jako Pokud by byla možnost vybrat z vašich fotografií, které by se chovaly jako komunikativní obrázky a které, využili byste této možnosti? Bylo by pro vás zavedení komunikativních obrázků důvodem přestat používat du sociální síť? Máte obavu, že pokud by se vaše fotografie zachycující osoby chovaly jako komunikativní obrázky, bylo by hrubě narušeno vaše soukromí?

10 Následující otázky se týkají použití komunikativních obrázků k označování míst. Použijeme znovu vaši fotografii z dovolené, na které jste vy s přáteli a v pozadí stojí hrad a pod ním malá víska. Fotografii si na Facebooku a Instagramu prohlížejí vaši spřátelení uživatelé, kteří se z ní mohou dozvědět názvy míst. Komunikaci s obrázkem si představte následovně: Uživatel zahajuje komunikaci s obrázkem kliknutím na hrad. Obrázek: Toto je hrad Trosky. Uživatel: Kdy byl postaven? Obrázek: Na konci 14. století Uživatel klik na vesnici pod hradem. Obrázek: Toto je Rovensko pod Troskami. Uživatel: Kolik má obyvatel? Obrázek: Rovensko pod Troskami má 1255 obyvatel. Líbilo by se vám, pokud by se vaše fotografie, které zachycují místa, chovaly jako Pokud by byla možnost vybrat z vašich fotografií, které by se chovaly jako komunikativní obrázky a které, využili byste této možnosti? Bylo by pro vás zavedení komunikativních obrázků důvodem přestat používat du sociální síť? Máte obavu, že pokud by se vaše fotografie zachycující místa chovaly jako komunikativní obrázky, bylo by hrubě narušeno vaše soukromí? Následující otázky se týkají použití komunikativních obrázků jako fotografií zachycující předměty, ulice, přírodu a podobné. Jako příklad komunikativního obrázku si nyní

11 představte fotografii vašeho pracovního stolu s notebookem, knihami, aktuálním výtiskem novin a šálkem čaje. Komunikaci s obrázkem si představte následovně: Uživatel zahajuje komunikaci s obrázkem kliknutím na knihu. Obrázek: Název knihy je Svůj kalich hořkosti. Uživatel: Kdo je autorem? Obrázek: Autorem je Johans Mario Simmel. Uživatel: Do jakého žánru kniha patří? Obrázek: Psychologický a společenský román. Uživatel: O čem kniha je? Obrázek: Příběh popisuje tragický osud muže, který je zároveň filmovým umělcem, věrným manželem a svůdcem zletilé dívky. Líbilo by se vám, kdyby se vaše fotografie věcí, ulice a přírody chovaly jako Pokud by byla možnost vybrat z fotografií věcí, ulice a přírody, které by se chovaly jako komunikativní obrázky a které, využili byste této možnosti? Bylo by pro vás zavedení komunikativních obrázků důvodem přestat používat du sociální síť? Máte obavu, že pokud by se vaše fotografie věcí chovaly jako komunikativní obrázky, bylo by hrubě narušeno vaše soukromí? Demografické otázky Vaše pohlaví: muž žena Váš věk je:

12 Velikost místa vašeho bydliště je: do obyvatel až obyvatel až obyvatel až obyvatel až obyvatel až obyvatel až obyvatel a více chci uvést Jaké je vaše jvyšší dosažené vzdělání? vyučen/a středoškolské bez maturity středoškolské s maturitou vysokoškolské vzdělání s bakalářským diplomem vysokoškolské vzdělání s magisterským diplomem chci uvést Jste v současné době zaměstnán/a? jsem zaměstnán/a na plný úvazek jsem zaměstnán/a na částečný úvazek jsem samostatný/á podnikatel/ka jsem v penzijním důchodu jsem na mateřské/rodičovské dovolené jsem zaměstnán/a jsem studující chci uvést Váš současný status je: svobodný/svobodná ženatý/vdaná rozvedený/rozvedená ovdovělý/ovdovělá chci uvést Děkuji vám za váš čas a ochotu.

Příloha č. 1: Dotazník poskytovaný zasaženým obyvatelům

Příloha č. 1: Dotazník poskytovaný zasaženým obyvatelům 9 PŘÍLOHY Příloha č. 1: Dotazník poskytovaný zasaženým obyvatelům DOTAZNÍK PRO DIPLOMOVOU PRÁCI ZASAŽENÍ Vážení občané Chrastavy, jmenuji se Martina Bartošová, jsem studentkou Přírodovědecké fakulty Univerzity

Více

Metadata průzkumu "Krize a nejistota zaměstnání"

Metadata průzkumu Krize a nejistota zaměstnání Metadata průzkumu "Krize a nejistota zaměstnání" Autor průzkumu: Panajotis Cakirpaloglu, Jan Šmahaj Šetření: 03. 02. 2010-17. 02. 2010 Délka průzkumu: 336 hod Počet respondentů: 154 Vypovídací hodnota:

Více

Osobní údaje Zaškrtněte prosím políčko vedle Vámi vybrané odpovědi nebo napište Vaši odpověď v místu k tomu určeném.

Osobní údaje Zaškrtněte prosím políčko vedle Vámi vybrané odpovědi nebo napište Vaši odpověď v místu k tomu určeném. Vážené dámy, chtěli bychom Vás požádat o vyplnění tohoto dotazníku. Dotazník je součástí projektu Diskriminace žen na trhu práce (SDOLM), ve kterém jsou zjišťovány rozdíly mezi ženami a muži na pracovním

Více

Dotazník pro osoby starší 50 let

Dotazník pro osoby starší 50 let Dotazník pro osoby starší 50 let Aktivní stárnutí můžeme charakterizovat jako zdravý a aktivní životní styl, který má pozitivní dopad na celkovou životní spokojenost osob starších 50 let. Důležitou součástí

Více

Děkuji za Váš čas a ochotu při vyplňování tohoto dotazníku. Kateryna Tokar, studentka 3 lékařské fakulty Karlovy Univerzity v Praze.

Děkuji za Váš čas a ochotu při vyplňování tohoto dotazníku. Kateryna Tokar, studentka 3 lékařské fakulty Karlovy Univerzity v Praze. DOTAZNÍK Dobrý den, ráda bych Vás požádala o vyplnění dotazníku, který je součástí mé bakalářské práce. Cílem práce je zjistit a popsat kvalitu života HIV pozitivních pacientů a posoudit vliv práce všeobecných

Více

1 Přílohy. Dotazník Vlivu rodinné politiky na míru porodnosti v České republice. 1.1 Příloha 1 - Dotazník

1 Přílohy. Dotazník Vlivu rodinné politiky na míru porodnosti v České republice. 1.1 Příloha 1 - Dotazník Přílohy 1 1 Přílohy 1.1 Příloha 1 - Dotazník Dobrý den, jmenuji se Lucie Ježková a chtěla bych Vás požádat o anonymní vyplnění dotazníku, jehož odpovědi budou sloužit výhradně pro vypracování praktické

Více

Vážení respondenti, obracím s prosbou o vyplnění tohoto dotazníku.

Vážení respondenti, obracím s prosbou o vyplnění tohoto dotazníku. Vážení respondenti, obracím s prosbou o vyplnění tohoto dotazníku. Chystám projektový záměr na vytvoření mikrojeslí ve Starém Městě u Bruntálu a v Bruntále. Vyplněné dotazníky budou sloužit jako vyhodnocení,

Více

Žádost uchazeče o zaměstnání

Žádost uchazeče o zaměstnání Žádost uchazeče o zaměstnání Vážená uchazečko, vážený uchazeči, rádi bychom Vás požádali o vyplnění následujícího dotazníku, který bude sloužit personálnímu oddělení k výběru nových zaměstnanců. Všechny

Více

Obracím se na Vás s prosbou o vyplnění následujícího dotazníku. Vyplňování dotazníku je zcela anonymní.

Obracím se na Vás s prosbou o vyplnění následujícího dotazníku. Vyplňování dotazníku je zcela anonymní. PŘÍLOHY Dotazník pro rodiče Autor: Veronika Kafková, pedagogika,5. ročník, FF UK v Praze Vážení rodiče, ráda bych Vás požádala o spolupráci při výzkumu, na kterém pracuji v rámci své diplomové práce. Jde

Více

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1: Dotazník

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1: Dotazník SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1: Dotazník 1 Dotazník Milí studenti, jmenuji se Denisa Ondryášová a jsem studentkou Mendelovy univerzity v Brně. Provádím průzkum pro účely bakalářské práce, zaměřený na internetové

Více

Marketingový dotazník města Frýdek Místek ve věci zpracování studie Regenerace brownfields v lokalitě areálu bývalých kasáren Palkovická

Marketingový dotazník města Frýdek Místek ve věci zpracování studie Regenerace brownfields v lokalitě areálu bývalých kasáren Palkovická Marketingový dotazník města Frýdek Místek ve věci zpracování studie Regenerace brownfields v lokalitě areálu bývalých kasáren Palkovická Předem vám děkujeme, že si najdete chvíli k vyplnění tohoto dotazníku

Více

Příloha č. 1: Dotazník pro první skupinu respondentů skupina žáků devátých tříd ze základních škol v našem městě

Příloha č. 1: Dotazník pro první skupinu respondentů skupina žáků devátých tříd ze základních škol v našem městě PŘÍLOHY: Příloha č. 1: Dotazník pro první skupinu respondentů skupina žáků devátých tříd ze základních škol v našem městě Příloha č. 2: Dotazník pro druhou skupinu respondentů současní studenti našeho

Více

Dotazník je anonymní a slouží pouze pro potřeby výzkumu k diplomové práci Bc. J. Hanušové.

Dotazník je anonymní a slouží pouze pro potřeby výzkumu k diplomové práci Bc. J. Hanušové. Seznam příloh Příloha č. 1 Dotazník Výzkum k diplomové práci - Pracovní spokojenost zaměstnanců Dotazník k diplomové práci Bc. Jitky Hanušové. Diplomová práce je zaměřena na odměňování zaměstnanců nestátních

Více

336 hod. nízká. http://www.vmonline.cz

336 hod. nízká. http://www.vmonline.cz Metadata průzkumu FINANČNÍ GRAMOTNOST Autoři průzkumu: - tým VMonline - Šetření: 8. - 22.10. 2011 Délka průzkumu: 336 hod. Počet respondentů: 82/ validních 61 Vypovídací hodnota: nízká Počet otázek: 20

Více

Dotazník pro posouzení kvality života ženy v období po porodu MOTHER-GENERATED INDEX

Dotazník pro posouzení kvality života ženy v období po porodu MOTHER-GENERATED INDEX Dotazník pro posouzení kvality života ženy v období po porodu MOTHER-GENERATED INDEX 1. krok identifikace důležitých oblastí života 2. krok ohodnocení oblastí života 3. krok přidělování bodů Prosím Vás

Více

288 hod. nízká. http://www.vmonline.cz

288 hod. nízká. http://www.vmonline.cz Metadata průzkumu POSTOJE K PSYCHOLOGŮM A LÉKAŘŮM Autoři průzkumu: - tým VMonline - Šetření: 28.11-09.12. 2011 Délka průzkumu: 288 hod. Počet respondentů: 454/ validních 400 Vypovídací hodnota: nízká Počet

Více

Příloha č. I přehledová mapa území. Příloha č. II Historická mapa

Příloha č. I přehledová mapa území. Příloha č. II Historická mapa Příloha č. I přehledová mapa území Zdroj: Google mapy (www.maps.google.cz) Příloha č. II Historická mapa Zdroj: Mapy.cz (www.mapy.cz) Příloha č. III. Mapa Land use Zdroj: arcgis -vrsty cenia (vlastní zpracování)

Více

Sebeprezentace na sociální síti Facebook - dotazník

Sebeprezentace na sociální síti Facebook - dotazník Sebeprezentace na sociální síti Facebook - dotazník A) VYBERTE ODPOVĚĎ (VÝROK), KTERÁ VÁS ZAJÍMÁ: Poznámka: Můžete zaškrtnout více výroků. Zaškrtnutím více výroků v rámci jedné otázky tyto výroky sloučíte

Více

Věk pouze let, jinak konec. S12 Můžete mi, prosím, říci, kolik je Vám let? Kvóta TAZ.: ZAPIŠTE. ...let

Věk pouze let, jinak konec. S12 Můžete mi, prosím, říci, kolik je Vám let? Kvóta TAZ.: ZAPIŠTE. ...let Dobrý den. Mé jméno je... a jsem tazatelem(kou) Institutu pro výzkum trhu GfK. Rád(a) bych Vám položil(a) několik otázek týkajících se hospodářské a finanční situace v České republice a Vaší domácnosti.

Více

Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice. Dotazník k bakalářské práci na téma:

Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice. Dotazník k bakalářské práci na téma: PŘÍLOHY Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice Dotazník k bakalářské práci na téma: Programy primární prevence a jejich vliv na žáky základních škol. Ve městě Litoměřice Milí žáci,

Více

369 hod. dobrá. žádné. celý dotazník najednou

369 hod. dobrá. žádné. celý dotazník najednou Metadata průzkumu "Předvolební preference 2010" Autor průzkumu: Panajotis Cakirpaloglu, Jan Šmahaj Šetření: 26. 04. 2010-11. 05. 2010 Délka průzkumu: 369 hod Počet respondentů: 148 Vypovídací hodnota:

Více

Vážená paní, vážený pane,

Vážená paní, vážený pane, Vážená paní, vážený pane, Zemědělská fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích zpracovává projekt Chráněná území jako společenská dohoda o ochraně přírody, který je finančně podporován Grantovou

Více

DOTAZNÍK. Tento dotazník je zcela anonymní a bude sloužit pouze jako podkladový materiál ke studiu.

DOTAZNÍK. Tento dotazník je zcela anonymní a bude sloužit pouze jako podkladový materiál ke studiu. DOTAZNÍK Vážení občané města Lanškroun, chtěla bych Vás požádat o vyplnění dotazníku, který slouží jako podklad pro zpracování mé diplomové práce na téma Strategie rozvoje města Lanškroun. Cílem diplomové

Více

Analýza uplatnění absolventů FIM UHK. Petra Poulová Univerzita Hradec Králové

Analýza uplatnění absolventů FIM UHK. Petra Poulová Univerzita Hradec Králové Analýza uplatnění absolventů FIM UHK Petra Poulová Univerzita Hradec Králové Dotazníkové šetření = za 2 let existence má fakulta 534 absolventů = dotazníky distribuovány e-mailem 8 absolventům, kteří se

Více

Dotazník. Příloha č. 1

Dotazník. Příloha č. 1 Errata PŘÍLOHY SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 Dotazník Příloha č. 2 Oceňování bezpříspěvkových dárců krve Příloha č. 3 Grafy: Graf č. 1: Věkové rozpětí respondentů. Graf č. 2: Početní zastoupení dárců krve

Více

Věk pouze let, jinak konec. S12 Můžete mi, prosím, říci, kolik je Vám let? Kvóta TAZ.: ZAPIŠTE. ...let

Věk pouze let, jinak konec. S12 Můžete mi, prosím, říci, kolik je Vám let? Kvóta TAZ.: ZAPIŠTE. ...let Dobrý den. Mé jméno je... a jsem tazatelem(kou) Institutu pro výzkum trhu GfK. Rád(a) bych Vám položil(a) několik otázek týkajících se hospodářské a finanční situace v České republice a Vaší domácnosti.

Více

Dotazníkové šetření pro bakalářskou práci

Dotazníkové šetření pro bakalářskou práci Dotazníkové šetření pro bakalářskou práci Dobrý den, jmenuji se Markéta Jurkovič, jsem studentkou 3. ročníku VŠ Bankovní institut v Praze. V současné době pracuji na bakalářské práci na téma "Metody přesvědčování,

Více

FILTR: NA IV. ODPOVÍDAJÍ TI, KTEŘÍ V III. ODPOVĚDĚLI

FILTR: NA IV. ODPOVÍDAJÍ TI, KTEŘÍ V III. ODPOVĚDĚLI 1. DOTAZNÍK Dobrý den jmenuji se a jsem tazatelem marketingové společnosti DATAMAR. Zabýváme se výzkumem trhu, v současné době provádíme výzkum zaměřený na zjištění informací, jak se podnikatelé dívají

Více

Dotazník "Kvalita života v obci"

Dotazník Kvalita života v obci Dotazník "Kvalita života v obci" Vážení občané, obracíme se na Vás s žádostí o spolupráci při průzkumu, který probíhá ve všech obcích, které jsou členy Místní akční skupiny Rožnovsko. Jeho cílem je zjistit

Více

Section A: Základní údaje

Section A: Základní údaje Vážená paní, vážený pane, jsem studentem Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity a obracím se na Vás s žádostí o vyplnění tohoto dotazníku, který slouží ke zpracování výzkumné části mé diplomové práce.

Více

Přílohy. Seznam příloh. Příloha č. 1: Dotazník pro PPI Příloha č. 2: Dotazník pro firmu Globus ČR, k.s.

Přílohy. Seznam příloh. Příloha č. 1: Dotazník pro PPI Příloha č. 2: Dotazník pro firmu Globus ČR, k.s. Přílohy Seznam příloh Příloha č. 1: Dotazník pro PPI Příloha č. 2: Dotazník pro firmu Globus ČR, k.s. Příloha č. 1: Dotazník pro PPI Dobrý den! Do rukou se Vám dostal dotazník, který bude sloužit jako

Více

Panajotis Cakirpaloglu, Jan Šmahaj. 361 hod. nízká. žádné. celý dotazník najednou

Panajotis Cakirpaloglu, Jan Šmahaj. 361 hod. nízká. žádné. celý dotazník najednou Metadata průzkumu "Cena a kvalita pohonných hmot" Autor průzkumu: Panajotis Cakirpaloglu, Jan Šmahaj Šetření: 21. 04. 2010-06. 05. 2010 Délka průzkumu: 361 hod Počet respondentů: 55 Vypovídací hodnota:

Více

Představení průzkumu a informace k vyplnění dotazníku

Představení průzkumu a informace k vyplnění dotazníku Představení průzkumu a informace k vyplnění dotazníku Vážení respondenti, na následujícím listu máte k dispozici dotazník, který zjišťuje postoje studentů vybraných fakult ke korupci. Průzkum je určen

Více

DOTAZNÍK - DÁRCOVSTVÍ V ČESKÉ REPUBLICE

DOTAZNÍK - DÁRCOVSTVÍ V ČESKÉ REPUBLICE DOTAZNÍK - DÁRCOVSTVÍ V ČESKÉ REPUBLICE Dobrý den, dotazník, který máte právě před sebou, má za cíl zmapovat motivy a faktory, které mohou ovlivňovat rozhodování jednotlivce, zda poskytne finanční dar

Více

Dotazník k bakalářské práci na téma Popularita a postoje k házené v České republice

Dotazník k bakalářské práci na téma Popularita a postoje k házené v České republice Dotazník k bakalářské práci na téma Popularita a postoje k házené v České republice - Vážení respondenti, Obracím se na Vás s prosbou o vyplnění krátkého dotazníku zaměřeného na popularitu házené v České

Více

Dotazník. Kvalita života nemocných s chorobami dýchacích cest

Dotazník. Kvalita života nemocných s chorobami dýchacích cest Adresa správce české verze: Doc. MUDr. František Salajka, CSc., Klinika nemocí plicních a tuberkulózy, Fakultní nemocnice Brno, Jihlavská 20, 639 00 Brno, ČR, telefon 05 4719 2552, e-mail fsalaj@med.muni.cz

Více

1. Bali jsem si vybral/a jako svoji destinaci primárně pro svou: a) pobytovou dovolenou b) poznávací dovolenou c) jiné:

1. Bali jsem si vybral/a jako svoji destinaci primárně pro svou: a) pobytovou dovolenou b) poznávací dovolenou c) jiné: 1 PŘÍLOHY 1.1 PŘÍLOHA 1 - DOTAZNÍK 1. Bali jsem si vybral/a jako svoji destinaci primárně pro svou: a) pobytovou dovolenou b) poznávací dovolenou c) jiné: 2. Z jakých zdrojů jste se dozvěděl/a o Bali?

Více

1 Jste: doktorantské. Masarykova univerzita Mendelova univerzita v Brně Slezská univerzita v Opavě. Strana: 1

1 Jste: doktorantské. Masarykova univerzita Mendelova univerzita v Brně Slezská univerzita v Opavě. Strana: 1 1 Jste: Z následujících možností vyberte jednu. muž žena 2 Jaké je vaše nejvyšší dosažené vysokoškolské vzdělání? bakalářské magisterské, inženýrské doktorantské jiné, napište:... 3 Vaše nejvyšší vysokoškolské

Více

ČÁST A ÚDAJE O ŽADATELI/ŽADATELCE

ČÁST A ÚDAJE O ŽADATELI/ŽADATELCE Dotazník k žádosti o zařazení do evidence žadatelů vhodných stát se osvojiteli / pěstouny / pěstouny na přechodnou dobu ČÁST A ÚDAJE O ŽADATELI/ŽADATELCE I. OSOBNÍ ÚDAJE ŽADATELE/KY Státní příslušnost:

Více

Příloha 1 Tabulky a Grafy

Příloha 1 Tabulky a Grafy Příloha 1 Tabulky a Grafy Tabulka 1 : Vzájemné korelace všech závislých proměnných - Spearmanův koeficient Bůh existuje Posmrtný život existuje Peklo existuje Nebe existuje Telepati e existuje Reinkarnac

Více

Kvalita života, vzhled obcí a životní prostředí

Kvalita života, vzhled obcí a životní prostředí Název obce, za kterou vyplňuji dotazník: Kvalita života, vzhled obcí a životní prostředí 1) Ve vztahu k obci, kde žijete, pracujete, případně podnikáte, se považujete za: spokojeného občana za člověka,

Více

Dotazník k žádosti o zařazení do evidence žadatelů vhodných stát se osvojiteli / pěstouny / pěstouny na přechodnou dobu

Dotazník k žádosti o zařazení do evidence žadatelů vhodných stát se osvojiteli / pěstouny / pěstouny na přechodnou dobu Dotazník k žádosti o zařazení do evidence žadatelů vhodných stát se osvojiteli / pěstouny / pěstouny na přechodnou dobu ČÁST A ÚDAJE O ŽADATELI/ŽADATELCE I. OSOBNÍ ÚDAJE ŽADATELE/KY Rodné příjmení: Státní

Více

STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ŠUMPERKA PRŮZKUM NÁZORŮ OBYVATEL MĚSTA

STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ŠUMPERKA PRŮZKUM NÁZORŮ OBYVATEL MĚSTA M Ě S T O Š U M P E R K STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ŠUMPERKA PRŮZKUM NÁZORŮ OBYVATEL MĚSTA Vážení občané města Šumperka, dovolujeme si Vás seznámit se záměrem města Šumperka vypracovat Strategický plán

Více

Vážení obyvatelé, dovolte nám, abychom se na Vás obrátili s prosbou o spolupráci. Obec připravuje zpracování zásadní rozvojové koncepce.

Vážení obyvatelé, dovolte nám, abychom se na Vás obrátili s prosbou o spolupráci. Obec připravuje zpracování zásadní rozvojové koncepce. DOTAZNÍK PRO OBČANY Vážení obyvatelé, dovolte nám, abychom se na Vás obrátili s prosbou o spolupráci. Obec připravuje zpracování zásadní rozvojové koncepce. Program rozvoje obce Josefův Důl Protože je

Více

Vyhodnocení dotazníku Barcamp Brno 2012. Magdaléna Katolická / @madla_art magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz www.magdalenakatolicka.

Vyhodnocení dotazníku Barcamp Brno 2012. Magdaléna Katolická / @madla_art magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz www.magdalenakatolicka. Vyhodnocení dotazníku Barcamp Brno 2012 Magdaléna Katolická / @madla_art magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz www.magdalenakatolicka.cz Charakter výzkumu Proč? Získat zpětnou vazbu od účastníků konference

Více

Průzkum spokojenosti uživatelů MěK Orlová

Průzkum spokojenosti uživatelů MěK Orlová 01. 04. 2015 06:55:13 Základní údaje Název výzkumu Průzkum spokojenosti uživatelů MěK Orlová Autor Knihovna Orlová Jazyk dotazníku Čeština Veřejná adresa dotazníku http://www.survio.com/survey/d/g9n9u9g8v6t3p7v2b

Více

Dotazník. Dlouhodobá nezaměstnanost osob let v okrese Sokolov.

Dotazník. Dlouhodobá nezaměstnanost osob let v okrese Sokolov. Seznam příloh Příloha č.: Dotazník Příloha č.: Počet evidovaných uchazečů o zaměstnání podle dosaženého vzdělání (tabulka). Příloha č.3: Rekvalifikace v roce 9 a v roce - kumulativně od počátku roku (tabulka).

Více

Příloha č. 1 Maslowova hierarchie potřeb (25)

Příloha č. 1 Maslowova hierarchie potřeb (25) Příloha č. 1 Maslowova hierarchie potřeb (25) (25) Wikiskripta [online]. 2009 [cit. 2011-05-01]. Http://cs.wikipedia.org/wiki/Abraham_Maslow. Dostupné z WWW: .

Více

Příloha č Vyučuji na: - základní škole - střední škole / střední odborné škole - gymnáziu

Příloha č Vyučuji na: - základní škole - střední škole / střední odborné škole - gymnáziu SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1: Využití tabletů ve vyučování (dotazník podoba před vložením na webové stránky) pro učitele, kteří tablet mají k dispozici a ve výuce ho využívají Příloha č. 2: Využití tabletů

Více

Dotazník Datum vyplnění:...

Dotazník Datum vyplnění:... Příloha č. 1: Dotazník Dotazník Datum vyplnění:... Vážená/vážený paní/pane, obracím se na vás s vyplněním tohoto dotazníku, protože pro své šetření do bakalářské práce zjišťuji, zda a jak často jste vy,

Více

Výchovný ústav, Dětský domov se školou, Středisko výchovné péče, Základní škola, Střední škola a Školní jídelna Boletice nad Labem

Výchovný ústav, Dětský domov se školou, Středisko výchovné péče, Základní škola, Střední škola a Školní jídelna Boletice nad Labem Příloha 1. Seznam výchovných zařízení DÚM Diagnostický ústav pro mládež Praha 2 Diagnostický ústav pro mládež Lublaňská 33, Praha 2 Kapacita zařízení 46 klientů Nabízené učební obory Civilní střední školy

Více

Městys Slavětín. Dotazník spokojenosti občanů s kvalitou života v městečku Slavětín a jeho části Kystra.

Městys Slavětín. Dotazník spokojenosti občanů s kvalitou života v městečku Slavětín a jeho části Kystra. Městys Slavětín otazník spokojenosti občanů s kvalitou života v městečku Slavětín a jeho části Kystra. Vážení občané městyse Slavětína a části Kystra, obracíme se na Vás s dotazníkem, abychom zjistili,

Více

5. Ve které části Blatce bydlíte

5. Ve které části Blatce bydlíte Vážení občané, v současné době probíhají práce na zpracování dokumentu Strategický plán rozvoje obce Blatec pro období 2015 2025. Zpracování tohoto dokumentu je pro správný rozvoj naší obce nezbytné, ať

Více

Touto cestou Vás žádám o vyplnění přiloženého dotazníku, jehož vyplnění Vám zabere max. 15 minut.

Touto cestou Vás žádám o vyplnění přiloženého dotazníku, jehož vyplnění Vám zabere max. 15 minut. Vážená paní, vážený pane, jsem studentkou 3. ročníku Mendelovy univerzity v Brně, Provozně ekonomické fakulty. V rámci svojí bakalářské práce, kterou zpracovávám na téma Problematické pracovní vztahy se

Více

Sdílení aut. Odpovědi respondentů č. 1-55

Sdílení aut. Odpovědi respondentů č. 1-55 Sdílení aut Odpovědi respondentů č. 1-55 Zadavatel průzkumu: Adam Ptáček Kontakt na zadavatele: ptacek.a@gmail.com Termín sběru dat: 17. 11. 2015-1. 12. 2015 Počet responsí: 55 Průměrná délka vyplňování:

Více

Seznam příloh. Příloha 1 Žádost o dotazníkovou akci Příloha 2 Dotazník Příloha 3 5 pravidel pro zdraví

Seznam příloh. Příloha 1 Žádost o dotazníkovou akci Příloha 2 Dotazník Příloha 3 5 pravidel pro zdraví Seznam příloh Příloha 1 Žádost o dotazníkovou akci Příloha 2 Dotazník Příloha 3 5 pravidel pro zdraví Příloha 1 Příloha 2 Dotazník Vážená paní/ vážený pane, jmenuji se Veronika Kuncířová a jsem studentkou

Více

Seznam příloh. Příloha č. 1: Dotazník pro seniory: Přístup seniorů k nabídce zájmových a vzdělávacích aktivit pro občany vyššího věku

Seznam příloh. Příloha č. 1: Dotazník pro seniory: Přístup seniorů k nabídce zájmových a vzdělávacích aktivit pro občany vyššího věku Seznam příloh Příloha č. 1: Dotazník pro seniory: Přístup seniorů k nabídce zájmových a vzdělávacích aktivit pro občany vyššího věku Příloha č. 2: Dotazník pro seniory bydliště v pobytovém zařízení pro

Více

Seznam příloh: Příloha číslo 1 : Dotazník pro výchovné poradce. Příloha číslo 2: Vyhodnocení dotazníkového šetření.

Seznam příloh: Příloha číslo 1 : Dotazník pro výchovné poradce. Příloha číslo 2: Vyhodnocení dotazníkového šetření. Seznam příloh: Příloha číslo 1 : Dotazník pro výchovné poradce. Příloha číslo 2: Vyhodnocení dotazníkového šetření. 1 Příloha číslo 1: DOTAZNÍK K INKLUZIVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ pro výchovné poradce Dobrý den,

Více

Příloha 3: KOMBINAČNÍ TŘÍDĚNÍ. Sloupce: Koupil (a) jste si někdy nějaký výrobek označený jako BIO?

Příloha 3: KOMBINAČNÍ TŘÍDĚNÍ. Sloupce: Koupil (a) jste si někdy nějaký výrobek označený jako BIO? Příloha 3: KOMBINAČNÍ TŘÍDĚNÍ Sloupce: Koupil (a) jste si někdy nějaký výrobek označený jako BIO? Řádky: Vaše pohlaví? Ne Ano Součet řádku Muž 19 12 31 Žena 25 44 69 Součet sloupce 44 56 100 Čtvercová

Více

DOTAZNÍK PRO PODPOŘENÉ OSOBY V PROJEKTECH OPZ

DOTAZNÍK PRO PODPOŘENÉ OSOBY V PROJEKTECH OPZ DOTAZNÍK PRO PODPOŘENÉ OSOBY V PROJEKTECH OPZ 1. ČÁST ÚDAJE PŘI VSTUPU DO PROJEKTU Tento dotazník slouží k zjištění přínosů účasti v projektech financovaných z Operačního programu Zaměstnanost, které jsou

Více

Dlouholetý člen České marketingové společnosti dodržující kodex ESOMAR a principy SIMAR

Dlouholetý člen České marketingové společnosti dodržující kodex ESOMAR a principy SIMAR Dlouholetý člen České marketingové společnosti dodržující kodex ESOMAR a principy SIMAR Výzkum názorů obyvatel ve vybraných lokalitách Městské části Brno Bystrc na případnou výstavbu Polyfunkčního centra

Více

Příloha č. 1. Předem Vám velice děkuji za vyplnění dotazníku. Dotazník pro lékaře PRACOVIŠTĚ: Jste: žena muž

Příloha č. 1. Předem Vám velice děkuji za vyplnění dotazníku. Dotazník pro lékaře PRACOVIŠTĚ: Jste: žena muž Příloha č. 1 Dobrý den, Jmenuji se Hana Kneřová a studuji ve 3. ročníku Lékařské fakulty v Hradci Králové, Karlovy Univerzity v Praze, studijního programu Ošetřovatelství, studijního oboru Všeobecná sestra,

Více

Mapování sociálních potřeb občanů Nového Jičína a okolních obcí

Mapování sociálních potřeb občanů Nového Jičína a okolních obcí ~ nt -, * * ** * * ** evropský sociální * fond v ČR EVROPSKÁUNIE PJ-i'i OPER~ČNí PROGRAM LlDSKE ZDROJE Mapování sociálních potřeb občanů Nového Jičína a okolních obcí Vážení spoluobčané, naším hlavním

Více

Omnibus Smrčkova 2485/ Praha 8

Omnibus Smrčkova 2485/ Praha 8 Omnibus 2018 info@stemmark.cz Smrčkova 2485/4 180 00 Praha 8 Omnibusová šetření jsou šetření probíhající pravidelně měsíčně, do kterých jsou podle objednávky klientů zařazovány moduly otázek týkajících

Více

DOTAZNÍK PRO ŽADATELE O OSVOJENÍ DÍTĚTE

DOTAZNÍK PRO ŽADATELE O OSVOJENÍ DÍTĚTE ČÁST A DOTAZNÍK PRO ŽADATELE O OSVOJENÍ DÍTĚTE I OSOBNÍ ÚDAJE Jméno a příjmení: Datum a místo narození: Bydliště: Státní příslušnost: Stav: Číslo občanského průkazu (pasu): rozená: rodné číslo: národnost:

Více

Účel šetření: Zpracování Strategického plánu rozvoje obce Seloutky

Účel šetření: Zpracování Strategického plánu rozvoje obce Seloutky Dotazníkové šetření občané obce Seloutky Účel šetření: Zpracování Strategického plánu rozvoje obce Seloutky Vážení občané, dovolujeme si Vás oslovit a požádat o vyplnění dotazníku, který hodnotí názor

Více

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 Dotazník Příloha č. 2 Informovaný souhlas

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 Dotazník Příloha č. 2 Informovaný souhlas SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 Dotazník Příloha č. 2 Informovaný souhlas 8 Příloha č. 1 Dotazník Osobní údaje 1. Jakého jste pohlaví? o žena o muž 2. Kolik je Vám let?. 3. Jaké je Vaše nejvyšší ukončené vzdělání?

Více

Hodnocení a sebehodnocení ředitelek / ředitelů MŠ

Hodnocení a sebehodnocení ředitelek / ředitelů MŠ 12. Přílohy Dotazník Hodnocení a sebehodnocení ředitelek / ředitelů MŠ 1. MŠ, kterou řídím zřizuje? Vyberte ze seznamu obec kraj jiný subjekt 2. Provádí Váš zřizovatel hodnocení Vaší práce? Vyberte ze

Více

Osobní vzdělávací prostředí

Osobní vzdělávací prostředí KAPITOLA 1 Osobní vzdělávací prostředí Každý učitel se musí během své profesní praxe stále vzdělávat. Díky nástrojům Webu 2.0 je tento vzdělávací proces silně zjednodušen. Usnadňuje budování tzv. PLE (Personal

Více

Účel šetření: Zpracování Strategického plánu rozvoje městyse Jince

Účel šetření: Zpracování Strategického plánu rozvoje městyse Jince Dotazníkové šetření občané městyse Jince Účel šetření: Zpracování Strategického plánu rozvoje městyse Jince Vážení občané, dovolujeme si vás oslovit a požádat o vyplnění dotazníku, který hodnotí názor

Více

Dotazník pro zaměstnance PLASTON AG

Dotazník pro zaměstnance PLASTON AG Dotazník pro zaměstnance PLASTON AG Příloha č. 1 Vážení zaměstnanci, předkládáme vám tento dotazník a prosíme vás o co nejpřesnější a pravdivé zodpovězení otázek. Získané informace o vašich názorech umožní

Více

171 hod. nízká. celý dotazník najednou

171 hod. nízká. celý dotazník najednou Metadata průzkumu "Zavedení odloženého školného" Autor průzkumu: Panajotis Cakirpaloglu, Jan Šmahaj Šetření: 23. 06. 2010-30. 06. 2010 Délka průzkumu: 171 hod Počet respondentů: 77 Vypovídací hodnota:

Více

Příloha č. 1: Tabulka 31 PŘÍZNAKY. U dětí nepřibírání na váze a pomalý růst, hubnutí, apatie, únava a neklid. Celkové

Příloha č. 1: Tabulka 31 PŘÍZNAKY. U dětí nepřibírání na váze a pomalý růst, hubnutí, apatie, únava a neklid. Celkové Příloha č. 1: Tabulka 31 PŘÍZNAKY Celkové Interní U dětí nepřibírání na váze a pomalý růst, hubnutí, apatie, únava a neklid. Anémie z nedostatku železa, nadýmání, nevolnost, bolest břicha, krvácivost,

Více

Výzkum účastníků brněnské májové blokády Výzkumná zpráva

Výzkum účastníků brněnské májové blokády Výzkumná zpráva Výzkum účastníků brněnské májové blokády Výzkumná zpráva Fakulta sociálních studií Masarykova univerzita 2015 Alena Macková Jakub Macek Přehledová zpráva z terénního kvantitativní výzkumu účastníků blokády

Více

Omnibus 2015. info@stemmark.cz Chlumčanského 497/5 180 00 Praha 8

Omnibus 2015. info@stemmark.cz Chlumčanského 497/5 180 00 Praha 8 Omnibus 2015 info@stemmark.cz Chlumčanského 497/5 180 00 Praha 8 Omnibusová šetření jsou šetření probíhající pravidelně měsíčně, do kterých jsou podle objednávky klientů zařazovány moduly otázek týkajících

Více

DOTAZNÍK ASISTENTA PEDAGOGA

DOTAZNÍK ASISTENTA PEDAGOGA DOTAZNÍK ASISTENTA PEDAGOGA Dobrý den, chtěla bych Vás tímto požádat o spolupráci při vypracovávání mé diplomové práce zabývající se skupinovou integrací žáků se specifickými vývojovými poruchami chování

Více

UŽIVATELÉ SOCIÁLNÍCH SÍTÍ V ĆR

UŽIVATELÉ SOCIÁLNÍCH SÍTÍ V ĆR UŽIVATELÉ SOCIÁLNÍCH SÍTÍ V ĆR závěrečná zpráva z marketingového výzkumu trhu FOCUS, Marketing & Social Research říjen Uživatelé sociálních sítí 1 DESIGN VÝZKUMU Agentura FOCUS, Marketing & Social Research

Více

Obrázek č. 9 reklamní plakát

Obrázek č. 9 reklamní plakát Obrázek č. 9 reklamní plakát MĚSTO MÍSTO Dotazník - Řezané květiny Prosím o vyplnění, Vaše odpovědi budou podkladem k diplomové práci. 1) Vaše nejčastější důvody nákupu řezaných květin: vyberte minimálně

Více

Dotazník pro veřejnost města Uherský Ostroh. Dotazník pro veřejnost města Uherský Ostroh

Dotazník pro veřejnost města Uherský Ostroh. Dotazník pro veřejnost města Uherský Ostroh Pohlaví Muž 113 34.88% Žena 211 65.12% Věk méně, jak 14 let 1 0.31% 15-29 let 56 17.28% 30-49 let 146 45.06% 50-69 let 87 26.85% 70 a více let 34 10.49% Dosažené vzdělání Základní 14 4.32% Střední odborné

Více

Příloha č. 1 Klima školy dotazník pro žáky

Příloha č. 1 Klima školy dotazník pro žáky Příloha č. 1 Klima školy dotazník pro žáky Když se řekne škola...vybaví se prostředí, které velmi dobře znáte. Také Vaše informace mohou přispět ke zlepšení života ve škole. Zamyslete se nad uvedenými

Více

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE osoby vyplňující tento dotazník. Jméno... Příjmení... Pozice... /telefon... Datum... Vyplňování dotazníku

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE osoby vyplňující tento dotazník. Jméno... Příjmení... Pozice...  /telefon... Datum... Vyplňování dotazníku IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE osoby vyplňující tento dotazník Jméno... Příjmení... Pozice... Email/telefon... Datum... Vyplňování dotazníku Otázky u kterých je potřeba slovní odpověď jsou opatřeny rámečkem, který

Více

Vážení spoluobčané, Termín pro odevzdání vyplněného dotazníku je do Děkujeme Vám za spolupráci a projevený zájem.

Vážení spoluobčané, Termín pro odevzdání vyplněného dotazníku je do Děkujeme Vám za spolupráci a projevený zájem. Vážení spoluobčané, naše obec začala v současné době zpracovávat svůj program rozvoje, ve kterém chceme vyjasnit priority rozvoje obce a rozvrhnout jednotlivé rozvojové činnosti na nejbližší roky. Program

Více

Příloha č. 1 SWOT analýza ehealth v ČR

Příloha č. 1 SWOT analýza ehealth v ČR Příloha č. 1 SWOT analýza ehealth v ČR Příloha č. 2 Systém vzdělávání nelékařských zdravotnických pracovníků Příloha č. 3 Dotazník DOTAZNÍK Vážení zdravotničtí pracovníci, chtěla bych Vás požádat o zodpovězení

Více

DOTAZNÍK O VLIVU MÉDIÍ NA BODY IMAGE

DOTAZNÍK O VLIVU MÉDIÍ NA BODY IMAGE DOTAZNÍK O VLIVU MÉDIÍ NA BODY IMAGE Tento dotazník k diplomové práci na téma "Vliv médií na body image se zaměřením na poruchy příjmu potravy" zkoumá vliv médií na vnímání vlastního těla ve společnosti.

Více

13. Z jakého či jakých důvodů jste následující obor nebo obory zanechal/a? A-důvod zanechani

13. Z jakého či jakých důvodů jste následující obor nebo obory zanechal/a? A-důvod zanechani Dotazník 2016 Kurzívou za textem otázky jsou uvedeny kódy otázek. Dotazník byl adaptivní. 1. Děkujeme že jste se rozhodli vyplnit tento dotazník. Pokud některé otázce budete rozumět bo si budete jistí,

Více

Příloha 1 Souhlas etické komise UK FTVS

Příloha 1 Souhlas etické komise UK FTVS Příloha 1 Souhlas etické komise UK FTVS Příloha 2 Informovaný souhlas Vážený pane řediteli, žádám Vás tímto o souhlas k vyplnění Mezinárodního dotazníku k pohybové aktivitě (IPAQ) Vašimi žáky v části

Více

Názory občanů na sociální zabezpečení v ČR listopad 2013

Názory občanů na sociální zabezpečení v ČR listopad 2013 TISKOVÁ ZPRÁVA Centrum pro výzkum veřejného mínění Sociologický ústav AV ČR, v.v.i. Jilská, Praha Tel./fax: 86 840 9 E-mail: jana.novakova@soc.cas.cz Názory občanů na sociální zabezpečení v ČR listopad

Více

Příloha 1 Záznamové archy pro rozhovory na ZŠ A, 1. fáze výzkumu. Rozhovory s rodiči

Příloha 1 Záznamové archy pro rozhovory na ZŠ A, 1. fáze výzkumu. Rozhovory s rodiči Příloha 1 Záznamové archy pro rozhovory na ZŠ A, 1. fáze výzkumu Rozhovory s rodiči Podle čeho jste vybírali/a, do jaké základní školy přihlásíte vaše dítě? o Co všechno vaši volbu ovlivnilo? Rozhodovali

Více

MMR_Spokojenost s podmínkami pro práci<br>

MMR_Spokojenost s podmínkami pro práci<br> Vážená paní, Vážený pane, Nejprve uvádíme stručné instrukce pro vyplnění tohoto on line dotazníku: Pod každou otázkou jsou uvedeny pokyny pro vyplnění. Prosíme Vás o velmi pozorné přečtení otázky i instrukcí;

Více

Výživový dotazník. Přílohy. Příloha A vzor dotazníku

Výživový dotazník. Přílohy. Příloha A vzor dotazníku Přílohy Příloha A vzor dotazníku Výživový dotazník Vážený pane, Vážená paní, prosím Vás o vyplnění tohoto výživového dotazníku, který použiji pro zhodnocení Vašich stravovacích návyků a životního stylu.

Více

Vážený respondente, vážená respondentko,

Vážený respondente, vážená respondentko, Vážený respondente, vážená respondentko, jsem studentkou Mendelovy univerzity v Brně a součástí mojí bakalářské práce je průzkumné šetření týkající se kyberšikany na středních školách. Ráda bych Vás požádala

Více

a) soukromá SOŠ manažerská a zdravotnická s.r.o. Břeclav b) Střední odborná škola zdravotnická a sociální, Kyjov

a) soukromá SOŠ manažerská a zdravotnická s.r.o. Břeclav b) Střední odborná škola zdravotnická a sociální, Kyjov 1 SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 dotazník pro pedagogy Dotazník Vážení pedagogové, jmenuji se Ivona Dobešová a jsem studentkou 3. ročníku Mendelovy univerzity v Brně. Moje bakalářská práce se nazývá Hmotné

Více

MMR_Spokojenost s monitorovacími systémy<br>

MMR_Spokojenost s monitorovacími systémy<br> Vážená paní, Vážený pane, Nejprve uvádíme stručné instrukce pro vyplnění tohoto on line dotazníku: Pod každou otázkou jsou uvedeny pokyny pro vyplnění. Prosíme Vás o velmi pozorné přečtení otázky i instrukcí;

Více

Příloha č.1 Operacionalizace

Příloha č.1 Operacionalizace Příloha č.1 Operacionalizace Obsah a náplň Otázka č.3 Obsah Atmosféra Otázka č.2 Teorie vs. praxe Otázka č.7 Sortiment Množství studentů Otázka č.4 Produkt, služba Cena Množství Výše ceny Platební podmínky

Více

Průzkum k distančním volbám

Průzkum k distančním volbám STEM - Středisko empirických výzkumů, Chlumčanského 5, 1 Praha 8 Průzkum k distančním volbám Zpráva z výzkumu STEM pro KDU-ČSL V Praze dne 29. ledna 15 I. Údaje o výzkumu Typ výzkumu: Věcné zaměření výzkumu:

Více

PŘÍLOHY. Příloha I.- Dotazník. Diplomová práce: Sport ve volném čase studentů středních škol Valentová Milí studenti,

PŘÍLOHY. Příloha I.- Dotazník. Diplomová práce: Sport ve volném čase studentů středních škol Valentová Milí studenti, PŘÍLOHY Příloha I.- Dotazník Milí studenti, dovoluji si Vás požádat o spolupráci na diplomové práci s názvem Sport ve volném čase studentů středních škol. V tomto pojetí pojímáme sport za organizovanou

Více

Předvstupní dotazník k žádosti o léčbu v TK

Předvstupní dotazník k žádosti o léčbu v TK Předvstupní dotazník k žádosti o léčbu v TK Kód(vyplní TK): I. Základní údaje: 1. Jméno a příjmení: 2. Křestní jméno matky: 3. Věk: 4. Datum a místo narození: 5. Pohlaví: Muž Žena 6. Státní příslušnost:

Více

Dotazník k žádosti o léčbu v TK

Dotazník k žádosti o léčbu v TK Dotazník k žádosti o léčbu v TK I. Základní údaje: 1. Datum vyplnění: 2. Jméno a příjmení: 3. Věk: 4. Datum narození: 5. Pohlaví: muž žena 6. Státní příslušnost: 7. Národnost: 8. Pojišťovna: 9. Kontaktní

Více

Seznam příloh. Příloha 1: ová komunikace s tiskovou mluvčí NPC SKPV PČR. Příloha 2: Dotazník. Příloha 3: Charakter distribuce (grafy)

Seznam příloh. Příloha 1:  ová komunikace s tiskovou mluvčí NPC SKPV PČR. Příloha 2: Dotazník. Příloha 3: Charakter distribuce (grafy) Seznam příloh Příloha 1: E-mailová komunikace s tiskovou mluvčí NPC SKPV PČR Příloha 2: Dotazník Příloha 3: Charakter distribuce (grafy) Přílohy Příloha 1: E-mailová komunikace s tiskovou mluvčí NPC SKPV

Více

STRAVENKY V KONTEXTU ZAMĚSTNANECKÝCH BENEFITŮ

STRAVENKY V KONTEXTU ZAMĚSTNANECKÝCH BENEFITŮ STRAVENKY V KONTEXTU ZAMĚSTNANECKÝCH BENEFITŮ Unie zaměstnavatelských svazů ČR, Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR v.04 COMPACT (1.6. 2018) ppm factum research OBSAH strana METODIKA 3

Více