Svatoslav. Čechtín Benetice. Hroznatín. Přeckov. Trnava. Krahulov Hvězdoňovice Pyšel. Kožichovice. Ostašov Dolní Vilémovice.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Svatoslav. Čechtín Benetice. Hroznatín. Přeckov. Trnava. Krahulov Hvězdoňovice Pyšel. Kožichovice. Ostašov Dolní Vilémovice."

Transkript

1 ročník IX. ZPRAVODAJ 1 květen 2018 Bransouze Horní Smrčné Chlum Radošov Kouty Svatoslav Radonín Číchov Kněžice Hrutov Přibyslavice Zašovice Čechtín Benetice Červená Lhota Číhalín Okřešice Hroznatín Přeckov Rudíkov Hodov Rohy Studnice Opatov Okříšky Heraltice Nová Ves Petrovice Trnava Nárameč Kamenná Pokojovice Krahulov Hvězdoňovice Pyšel Předín Chlístov Čechočovice Vladislav Štěměchy Římov Čáslavice Markvartice Rokytnice nad Rokytnou Loukovice Kojetice Stařeč Mastník Horní Újezd Výčapy Kožichovice Slavičky Ostašov Dolní Vilémovice Podhorácko, o.p.s. J. A. Komenského Okříšky tel.: , podhoracko@ .cz Šebkovice Výzvy MAS Podhorácko proběhnuvší, vyhlášené i plánované V tomto čísle zpravodaje se dozvíte nejnovější informace o výzvách MAS Podhorácko z Programu rozvoje venkova (PRV), Integrovaného regionálního operačního programu (IROP) a Operačního programu zaměstnanost (OPZ). Další informace naleznete uvnitř zpravodaje.

2 2 Program rozvoje venkova (PRV) V průběhu prvních měsíců roku 2018 proběhlo vyhlášení výzvy, sběr projektů, jejich výběr k financování a odeslání na RO SZIF k další administraci. Z pěti vyhlášených Fichí byly projekty podány do čtyř z nich, a to: z F10 Zemědělci pro trh Podhorácka z F11 Zemědělci pro krajinu Podhorácka z F12 - Podnikání na Podhorácku z F13 Lesy Podhorácka. Celkem bylo přijato 34 projektů s celkovou částkou požadované dotace Kč. Seznam vybraných žádostí v rámci druhé výzvy MAS Podhorácko z PRV FICHE 10 - Zemědělci pro trh Podhorácka Fiche 1. Ing. Dagmar Dušková Červená Lhota Rodinná sýrárna Damilk ,- 2. Ing. Ladislav Trojan Opatov Pořízení lisovací technologie ,- FICHE 11 - Zemědělci pro krajinu Podhorácka Fiche 1. Milan Krul Okřešice Nákup zemědělské techniky ,- 2. Bc. Martin Kostelník DiS. Štěměchy Čelní nakladač pro živočišnou výrobu ,- 3. Dana Semrádová Chlum Nákup strojů a čelního nakladače s příslušenstvím ,- 4. Pavlína Buršíková Přeckov Pořízení diskové sekačky - Pavlína Buršíková ,- 5. David Ferda Červená Lhota Nákup traktorového návěsu ,- 6. Ing. Radek Trojan Kožichovice Pořízení kolového traktoru ,- 7. Jaroslav Nechodom Šebkovice Pořízení kompaktomatu ke zkvalitnění předseťové přípravy ,- 8. Ing. Ladislav Trojan Opatov Pořízení kolového traktoru pro zemědělskou činnost ,- 9. Ing. Jana Šťastná Svatoslav Pořízení specializované techniky pro živočišnou výrobu ,- 10. Ing. Jaromír Křivánek Horní Smrčné Technika na ochranu rostlin ,- 11. Vlastimil Ferda Číhalín Pořízení pluhu ,- 12. Ing. Vlastimil Ferda Číhalín Pořízení návěsu a bran ,- 13. Ing. Josef Holčapek Šebkovice S novým strojem k diverzifikaci výroby a vyšší rentabilitě ,- FICHE 12 - Podnikání na Podhorácku Fiche 1. Miroslava Kotačková Rudíkov Cykloturistika dostupná všem nákup elektrokol a elektrokoloběžek ,- 2. Vladimír Neuman Radošov Modernizace vrat provozovny ,- 3. SOFI plus, s.r.o. Rudíkov Stavební práce Sofi plus nákup vibračních desek a pásového rypadla ,- 4. Michal Frolek Petrovice Vybavení pro montáž zateplovacích systémů a oprav fasád ,- 5. Petr Kamarád Rokytnice nad Rokytnou Formátovací pila s předřezem ,- 6. Jaroslav Noháček Petrovice Pořízení ručních tabulových klempířských nůžek ,- 7. Pavel Navrkal Přibyslavice Zpracování odpadů z truhlářské dílny ,- 8. Miloslav Fic Okříšky MODERNIZACE AUTOOPRAVNY ,- 9. TZ Auto, s. r. o. Okříšky STANICE MĚŘENÍ EMISÍ ,- 10. Autobaterie Kopečný s.r.o. Trnava Investice do rozvoje společnosti pořízení automobilu N1 a notebooku ,- 11. Milan Rigó Trnava Nákup CNC stroje ,-

3 3 FICHE 13 - Lesy Podhorácka Fiche 1. Bohumír Vostal Okřešice Jednonápravový plošinový traktorový přívěs ,- 2. Stanislav Maštalíř Hodov Nákup lanového navijáku ,- 3. Milan Doležal Číhalín Nákup vybavení k zajištění výchovy lesa ,- 4. Obec Pyšel Pyšel Mobilní drtič do obecních lesů ,- 5. Jaroslav Navrkal Okřešice Pořízení čelního nakladače ,- 6. Radek Mejzlík Vladislav Nákup štěpkovače klestu ,- 7. Miloš Veselý Čechtín, Číchov, Vladislav Pořízení čelního nakladače ,- 8. Zdeněk Nerad Číhalín Nákup lesnické techniky ,- Celkem: 34 žádostí ,- Někteří žadatelé z první výzvy již podávají Žádosti o proplacení. Zde vidíte několik příkladů toho, co lze z dotace pořídit: Fiche 11 Fiche 11 Fiche 13 Fiche 13 Na začátku roku 2019 plánujeme vyhlášení třetí výzvy z PRV Budou vyhlašovány tyto Fiche: z Fiche 9 - Venkovské vzdělávání a informační akce, z Fiche 10 - Zemědělci pro trh Podhorácka, z Fiche 11 - Zemědělci pro krajinu Podhorácka, z Fiche 12 - Podnikání na Podhorácku, z Fiche 13 - Lesy Podhorácka.

4 4 Operační program zaměstnanost (OPZ) Žadatelé musí mít zřízen přístup na portál MS2014+, platný elektronický podpis a datovou schránku. Postup naleznete na: Od září do prosince loňského roku byly v rámci OPZ vyhlášeny tři výzvy: Prorodinná opatření I., Sociální podnikání I. a Sociální služby I. Celkem se do těchto výzev přihlásili 4 žadatelé. Projekty z výzvy Prorodinná opatření mají již ukončený proces kontroly ze strany řídícího orgánu OPZ, zbylé dva projekty zatím čekají na finální schválení. Prorodinná opatření I výzvy 1. Základní škola Ludvíka Svobody, Rudíkov Rudíkov Příměstské tábory a dětský klub Rudíkov 92, ,50,- 2. Základní škola T. G. Masaryka a mateřská škola Přibyslavice, příspěvková organizace Přibyslavice Doprava do školy Přibyslavice 76, ,-* *Žádost stažena na přání žadatele po závěrečném ověření způsobilosti ŘO OPZ a před vydáním rozhodnutí o poskytnutí dotace. Sociální podnikání I. výzvy 1. EKOVYSOČINA s. r. o. Radonín Rozvoj sociálního podniku EKOVYSOČINA, s. r. o. 76, ,- Sociální služby I. výzvy 1. STŘED, z. ú. Území regionu MAS Podhorácko Terénní sociální práce v ohrožených rodinách v regionu Podhorácka 51, ,- Na podzim tohoto roku plánujeme opět vyhlásit následující výzvy: Výzva č. 4 OPZ MAS Podhorácko Prorodinná opatření II. Plánované datum vyhlášení výzvy: Plánované datum a čas zahájení příjmu žádostí o podporu: , 4:00 Plánované datum a čas ukončení příjmu žádostí o podporu: , 12:00 Obce, organizace zřizované obcemi, příspěvkové organizace, nestátní neziskové organizace, obchodní korporace, OSVČ, poradenské a vzdělávací instituce, školy a školská zařízení. Zařízení péče o děti zajišťující péči o děti v době mimo školní vyučování podpora je určena na zakládání a provozování školních družin a klubů, která doplní chybějící kapacitu stávajících družin a klubů (s dobou provozu odpovídající potřebám rodičů). Příměstské tábory. Společná doprava dětí do/z školy, dětské skupiny a/nebo příměstského tábora podpora je určena na dopravu dětí do/z školy, dětské skupiny a/nebo příměstského tábora (týká se dětí předškolního věku a žáků 1. stupně ZŠ). Dětské skupiny podpora je určena na vytvoření nových/transformace stávajících zařízení, poskytujících pravidelnou péči o dítě od 1 roku věku do zahájení povinné školní docházky a na jejich provoz.

5 5 Vzdělávání pečujících osob jedná se o další profesní vzdělávání pro pečující osoby zaměřené na zlepšení jejich přístupu na trh práce, včetně výkonu samostatně výdělečné činnosti. Dosažené vzdělání by podpořeným osobám mělo usnadnit jejích uplatnění např. v dětských skupinách, dětských klubech a příměstských táborech. Budou podporovány pouze aktivity, které mají přímý dopad na cílové skupiny z území MAS Podhorácka, tj. aktivity zaměřené na přímou práci s cílovými skupinami. Jednotlivé aktivity lze při realizaci projektů mezi sebou navzájem kombinovat. Z popisu projektu však musí být jasně zřejmé, které činnosti spadají do dané aktivity a stejně tak musí být náklady na jednotlivé typy aktivit odděleny v rozpočtu projektu. Výše dotace: % (dle typu příjemce) Maximální výše celkových způsobilých výdajů: Kč Minimální výše celkových způsobilých výdajů: Kč Pravidla naleznete na: Výzvu a její přílohy naleznete po jejím vyhlášení zde: Výzva č. 5 Sociální služby II. Plánované datum vyhlášení výzvy: Plánované datum a čas zahájení příjmu žádostí o podporu: , 4:00 Plánované datum a čas ukončení příjmu žádostí o podporu: , 12:00 Obce, dobrovolné svazky obcí, organizace zřizované obcemi, organizace zřizované kraji, příspěvkové organizace, nestátní neziskové organizace, obchodní korporace, OSVČ, poradenské a vzdělávací instituce, poskytovatelé sociálních služeb, profesní a podnikatelská sdružení, sociální partneři, školy a školská zařízení Sociální služby - bude podporováno poskytování sociálních služeb, které jsou registrovány v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., budou podporovány pouze sociální poskytované terénní a ambulantní formou a jako pobytové budou podporovány jen odlehčovací služby a krizová pomoc. Další programy a činnosti v oblasti sociálního začleňování jedná se o programy a činnosti nad rámec základních činností sociálních služeb podle zákona č. 108/2006 Sb. Výše dotace: % (dle typu příjemce) Maximální výše celkových způsobilých výdajů: Kč Minimální výše celkových způsobilých výdajů: Kč Pravidla naleznete na: Výzvu a její přílohy naleznete po jejím vyhlášení zde:

6 6 Integrovaný regionální operační program (IROP) Žadatelé musí mít zřízen přístup na portál MS2014+ a platný elektronický podpis. Postup naleznete na: Integrovaný regionální operační program (IROP) V tomto roce budou výzvy zaměřené na: Různorodá a bezpečná doprava na Podhorácku II. Plánované datum vyhlášení výzvy: květen/červen 2018 Alokace výzvy MAS: Kč Obce, dobrovolné svazky obcí (DSO), organizace zřizované nebo zakládané obcemi, organizace zřizované nebo zakládané DSO Podporované aktivity Bezpečnost dopravy: Rekonstrukce, modernizace a výstavba chodníků přizpůsobených osobám s omezenou schopností pohybu a orientace, včetně přechodů pro chodce a míst pro přecházení. Rekonstrukce, modernizace a výstavba bezbariérových komunikací pro pěší k zastávkám veřejné hromadné dopravy. Rekonstrukce, modernizace a výstavba podchodů nebo lávek pro chodce přes silnice I., II. a III. třídy, místní komunikace, železniční a tramvajovou dráhu, přizpůsobených osobám s omezenou schopností pohybu a orientace a navazujících na bezbariérové komunikace pro pěší. Dále je možná: realizace zmírňujících a kompenzačních opatření pro minimalizaci negativních vlivů na životní prostředí (např. výsadba doprovodné zeleně). Realizace prvků zvyšujících bezpečnost železniční, silniční cyklistické a pěší dopravy (zvuková a světelná signalizace) - vždy v návaznosti na některou z předchozích aktivit. Výše dotace: 95% Maximální výše celkových způsobilých výdajů: Kč Minimální výše celkových způsobilých výdajů: Kč Podporované aktivity Cyklodoprava: Výstavba nových cyklostezek sloužících k dopravě do zaměstnání, škol a za službami. Především: výstavba samostatných stezek pro cyklisty nebo stezek pro cyklisty a chodce se společným nebo odděleným provozem s dopravním značením C8a, b, C9a, b nebo C10a, b, sloužících k dopravě do zaměstnání, škol a za službami. Součástí projektu mohou být i odpočívadla a dopravní značení. Výše dotace: 95% Maximální výše celkových způsobilých výdajů: Kč Minimální výše celkových způsobilých výdajů: Kč

7 7 Komunitní centra - místa života II. Plánované datum vyhlášení výzvy: říjen 2018 Alokace výzvy MAS: Kč Kraje a organizace zřizované/zakládané kraji; Obce a organizace zřizované a zakládané obcemi; dobrovolné svazky obcí a organizace zřizované a zakládané dobrovolnými svazky obcí; nestátní neziskové organizace; církve; církevní organizace Bude podporován rozvoj infrastruktury komunitních center - stavební úpravy, pořízení vybavení a případné související úpravy venkovního prostranství (zeleň, parková úprava) za účelem vytvoření prostoru pro setkávání členů komunit ohrožených sociálním vyloučením. Není možno budovat kulturní centra nebo prostory (sály apod.) pro masovou zábavu. Výše dotace 95 % Minimální a maximální výše způsobilých výdajů bude nastavena ve výzvě MAS. Zázemí sociálních podniků II. Plánované datum vyhlášení výzvy: říjen 2018 Alokace výzvy MAS: Kč OSVČ, malé a střední podniky, obce, kraje, organizace zřizované nebo zakládané kraji, organizace zřizované nebo zakládané obcemi, dobrovolné svazky obcí, organizace zřizované nebo zakládané dobrovolnými svazky obcí, NNO, církve a církevní organizace Bude podporován vznik sociálních podniků (nová výstavba, nákup objektů, stavební úpravy, nákup zařízení a vybavení, které vytvoří podmínky pro sociální podnikání). Výše dotace 95 % Minimální a maximální výše způsobilých výdajů bude nastavena ve výzvě MAS. Sociální bydlení v centrech obcí Podhorácka I. Plánované datum vyhlášení výzvy: říjen 2018 Alokace výzvy MAS: Kč Obce, nestátní neziskové organizace, církve, církevní organizace. Pořízení bytů formou výstavby nových bytů, formou nákupu, rekonstrukce bytů, bytových domů či nebytových prostor a jejich adaptace pro potřeby sociálního bydlení včetně pořízení nezbytného základního vybavení. Výše dotace 95 % Minimální a maximální výše způsobilých výdajů bude nastavena ve výzvě MAS.

8 8 UPOZORNĚNÍ Prosím, věnujte pozornost tomu, že tento zpravodaj vychází v době, kdy jsou některé výzvy v procesu kontroly a připomínkování ze strany příslušných řídících orgánů, může v nich tedy dojít k menším změnám. Nejnovější informace, týkající se vyhlášených i plánovaných výzev, naleznete na Dotazy a konzultace směřujte na kancelář MAS Podhorácko Naleznete nás na: Podhorácko, o.p.s. J. A. Komenského Okříšky tel.: , podhoracko@ .cz Vchod do kanceláře MAS Podhorácko Ev.č.zpravodaje - MK ČR E Zpravodaj MAS Podhorácko vydává Podhorácko, o.p.s. za účelem informování obyvatel a všech subjektů na území Místní akční skupiny Podhorácko v nákladu 8500 výtisků. Dodání do každého domu garantované obcemi. Adresa: Podhorácko, o.p.s., J.A. Komenského 87, Okříšky. Kontaktní údaje pro zasílání příspěvků: tel.: tel.: , , podhoracko@ .cz, Grafická úprava a tisk FIBOX s.r.o., FIBOX.cz J

Integrovaný regionální operační program IROP

Integrovaný regionální operační program IROP Realizace SCLLD MAS Podještědí Integrovaný regionální operační program IROP Úvodní prezentace VH MAS Podještědí 30. 11. 2017 Manažer IROP: Ing. Filip Šafařík Programový rámec IROP 2014-2023 Celková alokace

Více

Fiche a Opatření ve Strategii MAS Podhorácko Okříšky

Fiche a Opatření ve Strategii MAS Podhorácko Okříšky Fiche a Opatření ve Strategii MAS Podhorácko 30.11. 2016 Okříšky Odkaz na strategii: http://www.podhoracko.eu/vismoonline_actionscrip ts/file.ashx?id_org=200071&id_dokumenty=2297 Odkaz na finanční plán:

Více

PŘEHLED DOTAČNÍCH MOŽNOSTÍ

PŘEHLED DOTAČNÍCH MOŽNOSTÍ PŘEHLED DOTAČNÍCH MOŽNOSTÍ DUBEN 2017 Věstník MAS Český sever MAS Český sever, z. s. Národní 486, 407 47 Varnsdorf info@masceskysever.cz Máte zájem o některou z níže uvedených dotací? Případně jste zde

Více

Harmonogram plánovaných výzev MAS Region Kunětické hory, z.s. na roky 2016 a 2017 ver. 4

Harmonogram plánovaných výzev MAS Region Kunětické hory, z.s. na roky 2016 a 2017 ver. 4 Harmonogram plánovaných výzev MAS Region Kunětické hory, z.s. na roky 2016 a 2017 ver. 4 Možnost změny uvedených údajů vyhrazena. Název výzvy MAS Prorodinná opatření - I Název programu Operační program

Více

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje regionu Společná CIDLINA PROGRAMOVÝ RÁMEC IROP. Verze č. 2 (03/2018)

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje regionu Společná CIDLINA PROGRAMOVÝ RÁMEC IROP. Verze č. 2 (03/2018) 2015 I n á š k r a j j e k r a j p o h o d y Strategie komunitně vedeného místního rozvoje regionu Společná CIDLINA 2014 2022 PROGRAMOVÝ RÁMEC IROP Verze č. 2 (03/2018) Obsah 1. Programový rámec IROP...

Více

Programový rámec IROP

Programový rámec IROP Programový rámec IROP Program: Integrovaný regionální operační program Prioritní osa: Komunitně vedený místní rozvoj Investiční priorita: Provádění investic v rámci komunitně vedených strategií místního

Více

INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Komunitně vedený místní rozvoj (CLLD)

INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Komunitně vedený místní rozvoj (CLLD) INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Komunitně vedený místní rozvoj (CLLD) PROGRAMOVÝ RÁMEC FIN. ALOKACE: cca 42 500 000 Kč Fiche 1 BEZPEČNOST DOPRAVY A CYKLODOPRAVA Bezbariérový přístup zastávek Zvuková

Více

MAS Hlučínsko Přehled operačních programů v CLLD Dobroslavice,

MAS Hlučínsko Přehled operačních programů v CLLD Dobroslavice, MAS Hlučínsko Přehled operačních programů v CLLD Dobroslavice, 7.12.2016 Integrovaný operační program IROP-1 Bezpečná doprava Nově vybudovaná cyklostezka mezi obcí a městem sloužící k dopravě do zaměstnání,

Více

Seminář pro žadatele IROP výzva č. 1 Bezpečná doprava MAS Brána do Českého ráje Dřevěnice

Seminář pro žadatele IROP výzva č. 1 Bezpečná doprava MAS Brána do Českého ráje Dřevěnice Seminář pro žadatele IROP výzva č. 1 Bezpečná doprava MAS Brána do Českého ráje 7.11.2017 Dřevěnice Výzva č. 1 MAS pro IROP Opatření / fiche: Bezpečná doprava Výzvy MAS jsou podvýzvami IROP vyhlašované

Více

OPERAČNÍ PROGRAMY IROP PRV OPZ VÝZVY MAS KRÁLOVSKÁ STEZKA

OPERAČNÍ PROGRAMY IROP PRV OPZ VÝZVY MAS KRÁLOVSKÁ STEZKA OPERAČNÍ PROGRAMY IROP PRV OPZ VÝZVY MAS KRÁLOVSKÁ STEZKA 2017-2018 Integrovaný regionální operační program (IROP) DOPRAVA Výstavba a rekonstrukce bezbariérových chodníků, které ideálně vedou k infrastruktuře

Více

Sdružení SPLAV-IROP-Ekologická a bezpečná doprava I.

Sdružení SPLAV-IROP-Ekologická a bezpečná doprava I. MAS Sdružení SPLAV jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území MAS Sdružení SPLAV na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání

Více

PROGRAMOVÝ RÁMEC IROP

PROGRAMOVÝ RÁMEC IROP PROGRAMOVÝ RÁMEC IROP A1 ZVÝŠENÍ BEZPEČNOSTI DOPRAVY Projekty budou zaměřeny na zvyšování bezpečnosti železniční, silniční, cyklistické a pěší dopravy v území MAS: Rekonstrukce, modernizace a výstavba

Více

MAS SVITAVA IROP Bezpečná doprava

MAS SVITAVA IROP Bezpečná doprava Místní akční skupina Svitava z. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území Místní akční skupiny Svitava z. s. na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí

Více

MAS Znojemské vinařství, z.s. IROP Rozvíjet dopravu

MAS Znojemské vinařství, z.s. IROP Rozvíjet dopravu MAS Znojemské vinařství, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Znojemské vinařství, z.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu

Více

Dodatek č. 5: Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území MAS Střední Haná, o.p.s. pro programové období

Dodatek č. 5: Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území MAS Střední Haná, o.p.s. pro programové období Dodatek č. 5: Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území MAS Střední Haná, o.p.s. pro programové období 2014-2020 Tímto dodatkem se mění níže uvedené části SCLLD: kapitola 1.1.1 Programový

Více

Výzva Místní akční skupiny k předkládání žádostí o podporu Prorodinná opatření. V rámci Operačního programu Zaměstnanost

Výzva Místní akční skupiny k předkládání žádostí o podporu Prorodinná opatření. V rámci Operačního programu Zaměstnanost Výzva Místní akční skupiny k předkládání žádostí o podporu Prorodinná opatření V rámci Operačního programu Zaměstnanost Výzva č. 1 OPZ Prorodinná opatření Datum zahájení příjmu žádostí o podporu 9. 5.

Více

vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Region Kunětické hory, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro programové období 2014 2020 MAS Region Kunětické hory vyhlašuje

Více

vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu s názvem DOPRAVA

vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu s názvem DOPRAVA Místní akční skupina Rožnovsko, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje (SCLLD) Místní akční skupiny Rožnovsko na období 2014-2020

Více

MAS Dolnobřežansko IROP Bezpečná doprava v obci

MAS Dolnobřežansko IROP Bezpečná doprava v obci MAS Dolnobřežansko, o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Dolnobřežansko, o.p.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 01. výzvu k předkládání žádostí o podporu

Více

MAS Podještědí jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Podještědí na období

MAS Podještědí jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Podještědí na období MAS Podještědí jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Podještědí na období 2014 2020 vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

MAS Vltava IROP Podpora šetrných forem dopravy a zvyšování bezpečnosti II.

MAS Vltava IROP Podpora šetrných forem dopravy a zvyšování bezpečnosti II. MAS Vltava jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Vltava na období 2014 2020 vyhlašuje 3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního

Více

Integrovaný regionální operační program (IROP) Plánované datum vyhlášení VÝZVY

Integrovaný regionální operační program (IROP) Plánované datum vyhlášení VÝZVY SC SCLLD Název SC IROP Alokace** MAS Rozvoj Krnovska Harmonogram výzev 2019 - aktualizace 16.1.2019 Integrovaný regionální operační program (IROP) Podporované aktivity* Typy příjemců Cílové skupiny D.

Více

Výzva č. 6 MAS Prostějov venkov o.p.s. IROP Bezpečnost dopravy II.

Výzva č. 6 MAS Prostějov venkov o.p.s. IROP Bezpečnost dopravy II. MAS Prostějov venkov o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Prostějov venkov o.p.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu

Více

Termíny. Operační program. Specifický cíl IROP. Číslo výzvy ŘO IROP

Termíny. Operační program. Specifický cíl IROP. Číslo výzvy ŘO IROP Místní akční skupina Rožnovsko, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje (SCLLD) Místní akční skupiny Rožnovsko, z.s. na období 2014-2020

Více

1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Lužnice jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Lužnice na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního

Více

MAS Brána do Českého ráje IROP Bezpečná doprava

MAS Brána do Českého ráje IROP Bezpečná doprava MAS Brána do Českého ráje z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Brána do Českého ráje na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu

Více

Operační program zaměstnanost

Operační program zaměstnanost Realizace SCLLD MAS Rozvoj Tanvaldska Operační program zaměstnanost Úvodní prezentace Seminář 1_MAS Rozvoj Tanvaldska 17. 1. 2018 Programový rámec OPZ Podporovaná opatření schválená ŘO OPZ: A.1.3 Podpora

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ROZVOJ KRNOVSKA STRATEGIE KOMUNITNĚ VEDENÉHO MÍSTNÍHO ROZVOJE (SCLLD)

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ROZVOJ KRNOVSKA STRATEGIE KOMUNITNĚ VEDENÉHO MÍSTNÍHO ROZVOJE (SCLLD) MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ROZVOJ KRNOVSKA STRATEGIE KOMUNITNĚ VEDENÉHO MÍSTNÍHO ROZVOJE (SCLLD) REALIZACE SCLLD V ROCE 2017 Město Albrechtice 27. 3. 2017 programový rámec CLLD IROP Integrovaný regionální operační

Více

2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Královská stezka jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Královská stezka na období 2014 2020 vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu s názvem DOPRAVA

vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu s názvem DOPRAVA MAS Staroměstsko, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Staroměstsko na období 2014-2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí

Více

MAS Český sever z. s., jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Český sever z.s., na období

MAS Český sever z. s., jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Český sever z.s., na období MAS Český sever z. s., jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Český sever z.s., na období 2014 2020 oznamuje změny v 1. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Hornolidečska, jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Hornolidečska na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

MAS Moravský kras z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Moravský kras z.s. na období

MAS Moravský kras z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Moravský kras z.s. na období MAS Moravský kras z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Moravský kras z.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 7. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Buchlov, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Integrovaná strategie MAS Buchlov pro období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

vyhlašuje 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

vyhlašuje 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Litomyšlsko jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území MAS Litomyšlsko 2014 2020 vyhlašuje 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu

Více

Operační program zaměstnanost

Operační program zaměstnanost Realizace SCLLD MAS Podještědí Operační program zaměstnanost Úvodní prezentace VH MAS Podještědí 30. 11. 2017 Programový rámec OPZ Podporovaná opatření schválená ŘO OPZ: A.1.3.2 Podpora služeb komunitního

Více

INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM

INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Předběžný harmonogram výzev 015 INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Prioritní osa Identifikace specifického cíle Zaměření výzvy Typ výzvy Termín výzvy Specifický cíl Podporované aktivity Příjemci Předpokládané

Více

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje regionu MAS Podhorácko. Příloha 4 Projektové záměry z území MAS

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje regionu MAS Podhorácko. Příloha 4 Projektové záměry z území MAS Podhorácko, o.p.s., J. A. Komenského 87, Okříšky 675 21, IČ: 27668134, www.podhoracko.eu Tel.: +420 775 999 980, +420 775 999 978, podhoracko@email.cz, datová schránka: wnwj944 Strategie komunitně vedeného

Více

4. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

4. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Brána do Českého ráje z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Brána do Českého ráje na období 2014 2020 vyhlašuje 4. výzvu k předkládání žádostí o podporu

Více

Harmonogram výzev

Harmonogram výzev Harmonogram výzev 2017-2018 Vyhlášení výzvy: srpen 2017 Vyhlášené fiche: 1. Výzva PRV Vyhlášeno 5 Fichí 2. Zemědělské podnikání - podpora investic v rostlinné a živočišné výrobě 3. Zemědělské podnikání

Více

s názvem MAS Společná CIDLINA IROP Bezpečně do škol a zaměstnání II." VAZBA NA VÝZVU ŘO IROP Č. 53 Udržitelná doprava - Integrované projekty CLLD

s názvem MAS Společná CIDLINA IROP Bezpečně do škol a zaměstnání II. VAZBA NA VÝZVU ŘO IROP Č. 53 Udržitelná doprava - Integrované projekty CLLD MAS Společná CIDLINA, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje regionu Společná CIDLINA 2014-2020 vyhlašuje 6. výzvu k předkládání žádostí

Více

Bezpečnost dopravy - I.

Bezpečnost dopravy - I. SEMINÁŘ PRO ŽADATELE 4. výzva IROP Bezpečnost dopravy - I. 19. září 2018, Netolice PROGRAM SEMINÁŘE prezence účastníků úvod a představení IROP, role MAS, MMR a CRR představení výzvy MAS Bezpečnost dopravy

Více

MAS Rakovnicko jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje "SCLLD pro území MAS Rakovicko na období "

MAS Rakovnicko jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Rakovicko na období MAS Rakovnicko jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje "SCLLD pro území MAS Rakovicko na období 2014-2020" vyhlašuje 5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

2. VÝZVA MAS SVATOJIŘSKÝ LES IROP DOPRAVA

2. VÝZVA MAS SVATOJIŘSKÝ LES IROP DOPRAVA Místní akční skupina SVATOJIŘSKÝ LES, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území Místní akční skupiny SVATOJIŘSKÝ LES, z.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 2. výzvu k

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky. oznamuje změnu v 18. výzvě k předkládání žádostí o podporu. Integrovaný regionální operační program

Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky. oznamuje změnu v 18. výzvě k předkládání žádostí o podporu. Integrovaný regionální operační program Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky oznamuje změnu v 18. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu PODPORA BEZPEČNOSTI DOPRAVY A CYKLODOPRAVY Přehled

Více

MAS Labské skály z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Labské skály z.s. na období

MAS Labské skály z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Labské skály z.s. na období MAS Labské skály z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Labské skály z.s. na období 2014 2020 oznamuje změn v 9. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

MAS ČESKÁ KANADA IROP BEZPEČNÁ DOPRAVA

MAS ČESKÁ KANADA IROP BEZPEČNÁ DOPRAVA MAS Česká Kanada o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Česká Kanada na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

PROGRAMOVÝ VÝBOR MAS BOHUMÍNSKO

PROGRAMOVÝ VÝBOR MAS BOHUMÍNSKO PROGRAMOVÝ VÝBOR MAS BOHUMÍNSKO Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území MAS Bohumínsko (SCLLD) 2014-2020 18.4.2016 Projekt Komunitní rozvoj venkova na území MAS Bohumínsko, z.s. je financován

Více

5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Boleslavsko jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Boleslavsko na období 2014 2020 vyhlašuje 5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

Výzva MAS ORLICKO - IROP - Bezpečné silnice a chodníky pro všechny III.

Výzva MAS ORLICKO - IROP - Bezpečné silnice a chodníky pro všechny III. MAS ORLICKO, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného rozvoje území MAS ORLICKO vyhlašuje 13. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

MAS Dolní Morava Náměstí 177, , Lanžhot, IČ: tel: ,

MAS Dolní Morava Náměstí 177, , Lanžhot, IČ: tel: , STRUČNÝ PŘEHLED MOŽNÝCH AKTIVIT A TYPOVÝCH PROJEKTŮ PODPOROVANÝCH V RÁMCI SCLLD MAS DOLNÍ MORAVA PRO OBDOBÍ 2014-2020 INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM CÍRKVE CÍRKEVNÍ ORGANIZACE (Výčet aktivit je

Více

vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu Místní akční skupina Stolové hory, z. s., jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území Místní akční skupiny Stolové hory, z. s., na období 2014 2020 vyhlašuje 2. výzvu k předkládání

Více

MAS ČESKÁ KANADA IROP BEZPEČNÁ DOPRAVA II

MAS ČESKÁ KANADA IROP BEZPEČNÁ DOPRAVA II MAS Česká Kanada o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Česká Kanada na období 2014 2020 vyhlašuje 5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

Seminář pro žadatele. Výzvy 2019 Programový rámec OPZ. Vyhlášené výzvy. Č. výzvy:880/03_16_047/clld_16_02_

Seminář pro žadatele. Výzvy 2019 Programový rámec OPZ. Vyhlášené výzvy. Č. výzvy:880/03_16_047/clld_16_02_ Vyhlášené výzvy Seminář pro žadatele Výzvy 2019 Programový rámec OPZ 4. výzva MAS KŽV_OPZ_Pracovní příležitosti na venkově II. (28.04.2019-07.06.2019) 5. výzva MAS KŽV_ OPZ_ Zapojení. ( 28.04.2019-07.06.2019)

Více

Příloha č. 4. SCLLD MAS Hanácký venkov, z. s. Finanční plán a indikátory pro programové rámce

Příloha č. 4. SCLLD MAS Hanácký venkov, z. s. Finanční plán a indikátory pro programové rámce Alen Příloha č. 4 SCLLD MAS Hanácký venkov, z. s. Finanční plán a indikátory pro programové rámce Tab. 1: Financování Opatření/Fichí SCLLD v jednotlivých letech 2016 - tabulka e) dle MPIN Identifikace

Více

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území Mladoboleslavský venkov na období

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území Mladoboleslavský venkov na období Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území Mladoboleslavský venkov na období 2014 2020 III. OPZ II. PRV I. IROP I.1 - Podpora hasičů I.2 - Podpora vzdělávání I.3 - Sociální infrastruktura

Více

5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Lužnice jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Lužnice na období 2014 2020 vyhlašuje 5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního

Více

MAS Mohelnicko, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Mohelnicko na období

MAS Mohelnicko, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Mohelnicko na období MAS Mohelnicko, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Mohelnicko na období 2014 2020 vyhlašuje 4. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území MAS Společnost pro rozvoj Humpolecka vyhlašuje.

Více

MAS Hrušovansko, z.s. IROP Bezpečnost v dopravě

MAS Hrušovansko, z.s. IROP Bezpečnost v dopravě MAS Hrušovansko, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Hrušovansko, z.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

změny k 1. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

změny k 1. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Boleslavsko, z.ú. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Boleslavsko na období 2014 2020 oznamuje změny k 1. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

MAS Krušné hory IROP Dobře udržovaný veřejný prostor a fungující dopravní a technická infrastruktura I.

MAS Krušné hory IROP Dobře udržovaný veřejný prostor a fungující dopravní a technická infrastruktura I. MAS Krušné hory, jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území MAS Krušné hory, o.p.s. pro období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

MAS Hrušovansko, z.s. IROP Bezpečnost v dopravě

MAS Hrušovansko, z.s. IROP Bezpečnost v dopravě MAS Hrušovansko, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Hrušovansko, z.s. na období 2014 2020 oznamuje změny v 1. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

IROP - Integrovaný regionální operační program

IROP - Integrovaný regionální operační program IROP - Integrovaný regionální operační program Seminář pro žadatele v rámci vyhlášené 2.výzvy MAS SERVISO Termín konání: 04. 09. 2018 Čas zahájení: 10:00 hodin Místo konání: Obecní úřad Třebívlice, Komenského

Více

MAS Český les IROP Zajištění dostatečné dopravní obslužnosti a bezpečnosti s využitím udržitelných forem dopravy

MAS Český les IROP Zajištění dostatečné dopravní obslužnosti a bezpečnosti s využitím udržitelných forem dopravy MAS Český les, z.s., jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Český les na období 2014 2020 vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

MAS Horní Pomoraví IROP Doprava II.

MAS Horní Pomoraví IROP Doprava II. MAS Horní Pomoraví jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Horní Pomoraví na období 2014 2020 vyhlašuje 14. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

Podpora rozvoje infrastruktury komunitních center II.

Podpora rozvoje infrastruktury komunitních center II. MAS Český les, z. s., jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Český les na období 2014 2020 vyhlašuje 13. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

Integrovaný regionální operační program. Seminář NS MAS 3. března 2015

Integrovaný regionální operační program. Seminář NS MAS 3. března 2015 Integrovaný regionální operační program Seminář NS MAS 3. března 2015 PROGRAM Vyjednávání s EK Nejčastější omyly Aktuální informace Dosud otevřené otázky k CLLD VYJEDNÁVÁNÍ S EVROPSKOU KOMISÍ Hlavní problémové

Více

4. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

4. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Lužnice, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Lužnice na období 2014 2020 vyhlašuje 4. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

MAS Český ráj a Střední Pojizeří IROP Podpora bezpečnosti a atraktivity alternativních způsobů dopravy

MAS Český ráj a Střední Pojizeří IROP Podpora bezpečnosti a atraktivity alternativních způsobů dopravy Obecně prospěšná společnost pro Český ráj o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Český ráj a Střední Pojizeří na období 2014 2020 vyhlašuje výzvu k předkládání

Více

Integrovaný regionální operační program SC 2.2 Sociální podnikání

Integrovaný regionální operační program SC 2.2 Sociální podnikání Integrovaný regionální operační program SC 2.2 Sociální podnikání 22. 10. 2015 Hradec Králové Ing. Michaela Brožová Centrum pro regionální rozvoj České republiky Současný stav IROP Projednání PD IROP -

Více

INVESTICE V REGIONU ROP JV V ČÍSLECH ÚNOR 2016

INVESTICE V REGIONU ROP JV V ČÍSLECH ÚNOR 2016 INVESTICE V REGIONU ROP JV V ČÍSLECH ÚNOR 2016 Celkem podpořeno 940 projektů (JMK 618) Z toho projektů brownfields 29 (JMK 15). Regenerovaná plocha brownfields: 27 ha (JMK 14 ha). Celková dotace 24 mld.

Více

vyhlašuje 4. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

vyhlašuje 4. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Litomyšlsko jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území MAS Litomyšlsko 2014 2020 vyhlašuje 4. výzvu k předkládání žádostí o podporu

Více

MAS Vyhlídky,z.s. IROP Bezpečnost dopravy

MAS Vyhlídky,z.s. IROP Bezpečnost dopravy MAS Vyhlídky,z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Vyhlídky,z.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 10. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM

INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Deinstitucionalizace sociálních služeb za účelem sociálního začleňování a zvýšení uplatnitelnosti na trhu práce Deinstitucionalizací služeb se transformuje institucionální péče v péči komunitní. Řízeně

Více

1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS LEADER - Loucko, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS LEADER - Loucko, z.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

Aktuální informace. Plénum MAS Region Pošembeří

Aktuální informace. Plénum MAS Region Pošembeří Aktuální informace Plénum MAS Region Pošembeří 18.3.2016 STANDARDIZACE STANDARDIZACE - 30.3.2015 podány Standardy na SZIF - 31.3.2015 potvrzení o zaregistrování Žádosti o standardizaci MAS - 5.8.2015 Žádost

Více

14. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

14. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Sokolovsko o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Sokolovsko na období 2014 2020 vyhlašuje 14. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

MAS Hlučínsko z.s. IROP Dopravní infrastruktura

MAS Hlučínsko z.s. IROP Dopravní infrastruktura MAS Hlučínsko z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Hlučínsko na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

MAS Horní Pomoraví IROP Doprava I.

MAS Horní Pomoraví IROP Doprava I. MAS Horní Pomoraví jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Horní Pomoraví na období 2014 2020 vyhlašuje 8. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

OPZ - IP 2.3 KOMUNITNĚ VEDENÝ MÍSTNÍ ROZVOJ (CLLD)

OPZ - IP 2.3 KOMUNITNĚ VEDENÝ MÍSTNÍ ROZVOJ (CLLD) OPZ - IP 2.3 KOMUNITNĚ VEDENÝ MÍSTNÍ ROZVOJ (CLLD) SEMINÁŘ PRO MAS PRAHA 29. 7. 2015 VĚCNÉ ZAMĚŘENÍ OPZ IP 2.3 CLLD Specifický cíl 2.3.1: Zvýšit zapojení lokálních aktérů do řešení problémů nezaměstnanosti

Více

vyhlašuje 5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

vyhlašuje 5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu Místní akční skupina Brána Brněnska, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území Místní akční skupiny Brána Brněnska, z.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 5. výzvu k předkládání

Více

MAS POHODA IROP Cyklodoprava I

MAS POHODA IROP Cyklodoprava I Místní akční skupina POHODA venkova, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území Místní akční skupiny POHODA venkova na období

Více

MAS ORLICKO, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného rozvoje území MAS ORLICKO

MAS ORLICKO, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného rozvoje území MAS ORLICKO MAS ORLICKO, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného rozvoje území MAS ORLICKO vyhlašuje 5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

MAS MOST Vysočiny jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS MOST Vysočiny na období

MAS MOST Vysočiny jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS MOST Vysočiny na období MAS MOST Vysočiny jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS MOST Vysočiny na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

Seminář pro žadatele k Výzvě PR IROP Budování kapacit a kvality zařízení pro celoživotní učení. 7. srpna 2017, Sloup

Seminář pro žadatele k Výzvě PR IROP Budování kapacit a kvality zařízení pro celoživotní učení. 7. srpna 2017, Sloup Seminář pro žadatele k Výzvě PR IROP Budování kapacit a kvality zařízení pro celoživotní učení 7. srpna 2017, Sloup Vyhlášená výzva Výzva je dostupná na webových stránkách http://www.mas moravsky kras.cz/strategie

Více

Výzva MAS ORLICKO - IROP-Bezpečné silnice a chodníky pro všechny I.

Výzva MAS ORLICKO - IROP-Bezpečné silnice a chodníky pro všechny I. MAS ORLICKO, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje - Strategie komunitně vedeného rozvoje území MAS ORLICKO vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

vyhlašuje 7. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

vyhlašuje 7. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Litomyšlsko jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území MAS Litomyšlsko 2014 2020 vyhlašuje 7. výzvu k předkládání žádostí o podporu

Více

Realizace CLLD v roce 2018 na území Místní akční skupiny Hlučínsko z.s. Přehled vyhlášených výzev a jejich aktuální stav

Realizace CLLD v roce 2018 na území Místní akční skupiny Hlučínsko z.s. Přehled vyhlášených výzev a jejich aktuální stav Realizace CLLD v roce 2018 na území Místní akční skupiny Hlučínsko z.s. Přehled vyhlášených výzev a jejich aktuální stav V Sudicích dne 20. listopadu 2018 Přehled výzev a MAS Hlučínsko z.s. vyhlášených

Více

oznamuje změnu v 4. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

oznamuje změnu v 4. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Partnerství venkova, z. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Partnerství venkova, z. s. na období 2014 2020 oznamuje změnu v 4. výzvě k předkládání žádostí

Více

oznamuje změnu pro 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

oznamuje změnu pro 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Partnerství venkova, z. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Partnerství venkova, z. s. na období 2014 2020 oznamuje změnu pro 6. výzvu k předkládání žádostí

Více

Avízo výzvy. vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

Avízo výzvy. vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu Avízo výzvy MAS Partnerství venkova, z. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Partnerství venkova, z. s. na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky. vyhlašuje 88. výzvu k předkládání žádostí o podporu. Integrovaný regionální operační program

Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky. vyhlašuje 88. výzvu k předkládání žádostí o podporu. Integrovaný regionální operační program Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky vyhlašuje 88. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu INFRASTRUKTURA PRO PŘEDŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ (SVL) II. Identifikace

Více

Seminář pro žadatele výzev MAS Horní Pomoraví , Hanušovice

Seminář pro žadatele výzev MAS Horní Pomoraví , Hanušovice Seminář pro žadatele výzev MAS Horní Pomoraví 7. 4. 2017, Hanušovice Výzvy MAS pro IROP Programový výbor složený z partnerů o.p.s. schvaluje výzvy MAS Výzvy MAS jsou podvýzvami IROP: 53. výzva na udržitelnou

Více

Operační programy na revitalizace brownfields období 2014 2020. ARR Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. Ing. Jana Davidová

Operační programy na revitalizace brownfields období 2014 2020. ARR Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. Ing. Jana Davidová Operační programy na revitalizace brownfields období 2014 2020 ARR Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. Ing. Jana Davidová Operační programy Program rozvoje venkova (PRV) Operační program životní

Více

vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu Místní akční skupina Brána Brněnska, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území Místní akční skupiny Brána Brněnska, z.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 2. výzvu k předkládání

Více

Počet obyvatel: Rozloha: ha Členem: 22 obcí 69 místních částí. Region v srdci Olomouckého kraje

Počet obyvatel: Rozloha: ha Členem: 22 obcí 69 místních částí. Region v srdci Olomouckého kraje Datum vzniku MAS: prosinec 2005 Datum registrace MAS: dne 29. 6. 2006, pod č.j. VS/1-1/64576/06-R, IČO: 270 37 932 Počet obyvatel: 31 767 Rozloha: 28 291 ha Členem: 22 obcí 69 místních částí Region v srdci

Více

Prostějov venkov o.p.s. jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území společnosti Prostějov venkov o.p.s.

Prostějov venkov o.p.s. jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území společnosti Prostějov venkov o.p.s. Prostějov venkov o.p.s. jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území společnosti Prostějov venkov o.p.s. 2014-2020+ vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

MAS ORLICKO, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Integrovaná strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS ORLICKO

MAS ORLICKO, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Integrovaná strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS ORLICKO MAS ORLICKO, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Integrovaná strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS ORLICKO vyhlašuje 11. výzvu k předkládání žádostí o podporu z

Více

MAS POHODA IROP Bezpečnost dopravy I

MAS POHODA IROP Bezpečnost dopravy I Místní akční skupina POHODA venkova, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území Místní akční skupiny POHODA venkova na období

Více