Zapisovatelem zápisu byla určena : paní K. Růžičková Hlasování přítomno: 13 ; pro: 12 ; proti: 0 zdržel se 1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zapisovatelem zápisu byla určena : paní K. Růžičková Hlasování přítomno: 13 ; pro: 12 ; proti: 0 zdržel se 1"

Transkript

1 Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* Libice nad Cidlinou* IČ ; Tel ; ; fax : Číslo účtu : / podatelna@libicenadcidlinou.cz Zápis č. 5 / 2014 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne od hod. ve vinárně kulturního domu. Paní starostka obce zahájila zasedání ZO, které bylo řádně svoláno dle jednacího řádu. Program byl rozeslán spolu s pozvánkou všem členům ZO a dále byl zveřejněn na úřední desce a způsobem v místě obvyklým. Konstatovala, že je přítomno 13 zastupitelů dle presenční listiny. Omluveni jsou: Bc. M. Král Neomluveni: Ing. Vondráček Zasedání je usnášení schopné. Zapisovatelem zápisu byla určena : paní K. Růžičková Hlasování přítomno: 13 ; pro: 12 ; proti: 0 zdržel se 1 Ověřovatelé zápisu: Myšková I., Čejka M. Hlasování přítomno: 13 ; pro: 11 ; proti: 0 zdržel se 2 Program: 1. Kontrola usnesení 2. Čerpání rozpočtu 3. Úvěr kotelna ZŠ 4. Rozpočtové opatření č. 3/ Opravy koncem roku Vklad infrastrukturního majetku 7. Hospodaření obce Zpravodaj obce 9. Diskuse 10. Usnesení a závěr Ad. 1. Kontrola usnesení. Stavba vodovodu zahájena, hlavní řad z Choťánek hotov. Probíhá stavba v obci. Dodatečně řešeno 15 zájemců. Ad. 2. Čerpání rozpočtu v příloze. Rozpočtové opatření navazuje na tyto výsledky a upravuje je dle skutečnosti.

2 Návrh usnesení č. 33/5/14 ZO schvaluje v souladu s 85/2/b) zák. č. 128/2000 v platném znění čerpání rozpočtu za 1 8 měsíc Hlasování přítomno: 13 ; pro: 11 ; proti: 0 zdržel se 2 Usnesení č. 33/5/14 bylo přijato Ad. 3. Úvěr kotelna ZŠ. Dle předpokládaných nákladů na náhradu zdroje vytápění v ZŠ provedla rada a finanční výbor výběr poskytovatele úvěru. Nejvýhodnější nabídka je od České spořitelny. Viz příloha. Předpokládané náklady činí ,- Kč bez DPH. Starostka se zadáním se vyskytly nesrovnalosti. Je na zvážení schválit úvěr. Rada navrhuje přesunout toto na příští rok B. Jiránek - vydrží tuto zimu stará kotelna? F. Kubíček závada se zjistila náhodou. I za provozu se dá nový zdroj nainstalovat a přepojit. B. Jiránek navrhuji tento bod zahrnout do programu zasedání příštího zastupitelstva. F. Kubíček součástí předání funkce a úřadu po volbách bude i dokumentace k tomuto bodu. Návrh usnesení č. 34/5/14 ZO schvaluje v souladu s 84/ 1 zák. č. 128/2000 v platném znění, aby stávající rada pokračovala v přípravě opravy topení Základní školy a materiály k tomuto budou předány novému zastupitelstvu. Usnesení č. 34/5/14 bylo přijato. Ad. 4. Rozpočtové opatření č. 3/2014 v příloze - rozúčtování nákladů na přístavbu MŠ po závěrečné kontrole zástupci ROP na místě stavby. Označení účelovými znaky a doplatek přesunutý z loňska. - Na kontrolním dnu na vodovod bylo upřesněno čerpání dotace i výdaje v letošním roce. Příští rok se předpokládají dokončovací práce a úpravy povrchů komunikací. - O vodovod projevilo nakonec zájem více obyvatel v části realizace 1. Etapy. Navýšen je příjem za příspěvky a vlastní prostředky na přípojky dle doložené kalkulace. - V příjmech je dorovnání inkasa v paragrafech dle známé skutečnosti od M. Hamrníková vznesla několik dotazů ohledně rozdílných částek v RO předloženém na minulém a dnešním zastupitelstvu ( položka budovy, haly, dotace, opravy a udržování, pohřebnictví ) F. Kubíček RO jsem na dnešní zasedání aktuálně upravil. Během měsíce jsou měsíční příjmy kolem 1, ,- Kč, mění se příjmy i předpokládané výdaje ( např. nebude se dělat plánovaná hřbitovní zeď ). Čerpání je dorovnáno dle propočtů za 8 měsíců s přepočtem na celý rok. Starostka mohlo se to vyjasnit na úřadě F. Kubíček částky jsou upravené do položek a paragrafů dle požadovaných účelových znaků M. Hamrníková - nechápu rozdíly v součtech B.Jiránek ke kterému dni je RO č. 3? F. Kubíček vidím, že je v příjmech chybný rok, opravím na 2014 Návrh usnesení č. 35/5/14 ZO schvaluje v souladu s 85/2/b) zák. č. 128/2000 v platném znění Rozpočtové opatření č. 3/2014 v příloze s výhradou, že bude bez položky 3, ,- Kč ( úvěr na kotelnu Základní školy ).

3 Hlasování přítomno: 13 ; pro: 10 ; proti: 1 zdržel se 2 Usnesení č. 35/5/14 bylo přijato Ad. 5.Opravy koncem roku Dáváme na zváženou opravu hřbitovní zdi. Výběr zhotovitele a realizace je v době konání komunálních voleb. Realizace by dle rozpočtových možností obce měla být v říjnu Návrh usnesení č. 36/5/14 ZO schvaluje v souladu s 84/1 zák. č. 128/2000 v platném znění odklad opravy hřbitovní zdi na evangelickém hřbitově západní strana. Oprava dle hotového projektu se odkládá po volbě nového zastupitelstva obce. Usnesení č. 36/5/14 bylo přijato Ad. 6. Vklad infrastrukturního majetku do VaK Nymburk a.s. Valná hromada VaK Nymburk schválila předběžně navýšení základního kapitálu a.s. vkladem kanalizace. Obcím a svazkům vzniká od daňová povinnost z převodu majetku. Předběžně z hodnoty 15 mil. Kč 600 tis. Daň by mohl po dohodě hradit i VaK. To zatím a.s. nepřipouští.. Na příští rok je velký zájem obcí o vklad infrastrukturního majetku. Doporučení je, zvážit tento krok a dát vědět a.s. Vak, aby mohl být určen soudní znalec pro odhad ceny vkládaného majetku. Dále je nepříznivá situace díky tomu, že Vak navyšuje základní jmění o dalších několik ČOV a kalkulace vychází nepříznivě pro stanovení stočného a vodného. Vyšší odpisy. F. Kubíček čekal jsem na dopis o navýšení základního jmění. Vzhledem k výše zmíněným skutečnostem doporučuji odložit vklad asi o rok. Může se změnit zákon nebo bude navržen jiný způsob vkladu. I. Myšková čí je nyní kanalizace? F. Kubíček nyní je ½ investice svazku, ½ investice obce. Údržbu hradí VaK, protože ji provozuje. Návrh usnesení č. 37/5/14 ZO schvaluje v souladu s 84/2/e) zák. č. 128/2000 odklad vkladu majetku o jeden rok. Usnesení č. 37/5/14 bylo přijato Ad. 7. Hospodaření obce Dle žádosti paní M.Hamrníkové uvádíme následující údaje: Prodáno od roku 2010 bylo 8 bytových domů. Dále 16 pozemků u těchto bytových domů. Příjmy z těchto prodejů byly zapojeny do rozpočtů v roce realizace prodeje. Finanční prostředky byly použity na tyto investice: V roce 2011 posílení vodovodního řadu v Choťánkách pro připojení naší obce v budoucnu. V současnosti napojeno GO pamětních desek u hradiště včetně dřevěné pergoly zřízení 11 nových stavebních parcel protipovodňová opatření Na Zámostí a u jezu výměna osvětlovacích těles v ZŠ za úspornější a odstranění azbestových protipožárních podložek pod nimi Nové veřejné osvětlení Na Okrajku včetně železničního přejezdu zateplení fasády obecního úřadu včetně výměny oken přístavba mateřské školky.

4 modernizace sociálního zařízení KD vodovod Libice n. C. 1. etapa Oprava č.p. 183 balkon, výměna oken a balkonových dveří. Výměna střešních oken v obecních bytech č.p.169. M. Hamrníková co jsou vícepráce? Starostka jsou to neplánované práce, např. při opravě WC v KD neplánovaná úprava stropu, křivá podlaha, chybějící izolace a ocelová výztuž v podlaze. Ad. 8. Návrh na předvolební vydání zpravodaje obce projednala rada obce a toto vydání nedoporučuje ZO ke schválení. Obecní zpravodaj vydává stávající zvolené ZO. Prezentace kandidátů je dosti problematická. Jak zajistíme nestrannost, kdo určí pořadí na stránkách zpravodaje, velikost textu či počet znaků a pod. M. Hamrníková zpravodaj má být nezávislý a má zpravovat občany. V jiných obcích zveřejňují kanddáty. Proč to nemůže být i tady? Starostka my nemáme placenou inzerci. M. Hamrníková přečetla ukázku ze zpravodaje nejm. Obce. Starostka mohli jste oslovit lídry kandidujících sdružení a položit jim např. 3 otázky. M. Hamrníková nevidím důvod, proč nezveřejnit kandidáty ve zpravodaji. Já jsem v redakční radě, jsem vyškolená, může to tak být. Ing. Soukupová také jsem v redakční radě, ale nejsem si jistá, jestli je to možné. Co na to říká tiskový a volební zákon? My nemáme zavedenou inzerci. Že je to tak jinde to není měřítko. Důležité jsou právní předpisy. B. Jiránek co dělala rada pro to, aby za uplynulých 12 dní zjistila, zda je to možné? Starostka dotazovala jsem se na to. Je to placená inzerce. Navrhuji řešení oslovte lídry sdružení a položte jim 3 otázky. B. Jiránek bude to také inzerce, když TJ bude zvát na fotbalové utkání nebo DS Vojan na divadelní představení? Ing. Soukupová neziskové spolky dostávají dotace od obce. Něco jiného jsou volby. Návrh usnesení č. 38/5/14 ZO nedoporučuje uveřejnění kandidátních listin a programů nezávislých sdružení ve Zpravodaji obce. Hlasování přítomno: 13 ; pro: 11 ; proti: 2 zdržel se 0 Usnesení č. 38/5/14 bylo přijato Ad 9. Diskuse B. Jiránek zjistil jsem, že rada změnila podmínky pronájmu kulturního domu. Kterým organizacím to bylo oznámeno a kde to bylo zveřejněno? Ing. Vondruška jde o změnu, kdy se k platbě za pronájem připočítá hasičský dozor a osvětlení sálu. Pro cizí nájemce je výhodnější uhradit vše v jedné ceně. B. Jiránek není to nic tajného, mrzí mě, že jste to nedokázali říct. Starostka každý zastupitel mohl nahlížet do zápisů rady. Za celé 4 roky nikdo nepřišel. Končím diskusi.

5 Zasedání ZO skončeno v hod Zapisovatel: Kamila Růžičková Ověřovatelé: Iveta Myšková Milan Čejka Ing. Vladimíra Habásková Starostka obce

Zápis č. 8 / 2012 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 10.12. 2012 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 8 / 2012 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 10.12. 2012 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zapisovatelem zápisu byla určena : K. Růžičková Ověřovatelé zápisu: J. Vojtíšková, J. Outlý Přítomno: 11 Pro: 9 Proti: 0 Zdržel se: 2

Zapisovatelem zápisu byla určena : K. Růžičková Ověřovatelé zápisu: J. Vojtíšková, J. Outlý Přítomno: 11 Pro: 9 Proti: 0 Zdržel se: 2 Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zapisovatelka: Kamila Růžičková Ověřovatelé zápisu: Ing. Kateřina Nováková, Dana Zdražilová

Zapisovatelka: Kamila Růžičková Ověřovatelé zápisu: Ing. Kateřina Nováková, Dana Zdražilová Obec Libice nad Cidlinou Husova 4, 289 07 Libice nad Cidlinou, tel.č. 325 637 141(254) E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz ČS Poděbrady a.s. 0504253319/0800, IČO - 239 381 --------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 3 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 10.6. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 3 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 10.6. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 4 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 9.9. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 4 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 9.9. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, konaného dne 10. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou (dále

Více

Zápis č. 1 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 4.3. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 1 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 4.3. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Milosl

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Milosl Zápis č. Z-16-05 ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Miloslav Janda, Ing. Hana Jarošová, Ing. Jiří Jančík, Karel

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova:

Více

Návrh Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2014.

Návrh Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2014. Návrh Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2014. Návrh předkládá: Finanční výbor ve složení: Ing. Jaroslav Vondruška Pavel Lednický Milan Kožíšek Obsah: -údaje dle 17 zákona č. 250/2000 Sb.,

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou konaného dne od hod ve vinárně KD

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou konaného dne od hod ve vinárně KD Obec Libice nad Cidlinou Husova 4, 289 07 Libice nad Cidlinou, tel.č. 325 637 141(254) E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz ČS Poděbrady a.s. 0504253319/0800, IČO - 239 381 --------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 7 / 2012 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne od hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 7 / 2012 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne od hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 13 členů ZO Třanovice, 2 omluveni 0 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Nepřítomni: V. Šafránek, P. Lednický, P. Volejník, Ing. Žižka, MUDr. Luxemburk, M. Hamrníková, Ing. Hamrník

Nepřítomni: V. Šafránek, P. Lednický, P. Volejník, Ing. Žižka, MUDr. Luxemburk, M. Hamrníková, Ing. Hamrník Obec Libice nad Cidlinou Husova 4, 289 07 Libice nad Cidlinou, tel.č. 325 637 141(254) E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz ČS Poděbrady a.s. 0504253319/0800, IČO - 239 381 --------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 16.prosince 2014 od 19.00 hodin v přístavbě

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 27. 06. 2018 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Bc. Š. Čeněk, RNDr. J. Dobroruková, JUDr. M. Hruška, Ing. K.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 5-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 26. 7. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013.

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013. Zápis číslo 23/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 10.4.2013 Přítomni: starosta - Josef Hloužek, Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Pavel Nezhyba, Ing. Jaroslav Řezáč, Ing.

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 11 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 30.01.2019 Předkládá Ing. Čermáková Libuše - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu s ohledem na ochranu

Více

Zápis č. 2/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 12.3. 2012 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 2/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 12.3. 2012 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích Přítomno: 11 členů zastupitelstva obce P r o g r a m: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu, zapisovatele

Více

Zápis č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Hradec nad Svitavou, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Hradec nad Svitavou

Zápis č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Hradec nad Svitavou, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Hradec nad Svitavou Zápis č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Hradec nad Svitavou, konaného dne 20.3.2014 v zasedací místnosti OÚ Hradec nad Svitavou Program: 1) Zahájení 2) Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek akce

Více

Nepřítomni: Ing. Žižka, MUDr. Luxemburk, M. Hamrníková, Ing. Hamrník, P. Lednický, Ing. Vondráček, M. Plaček

Nepřítomni: Ing. Žižka, MUDr. Luxemburk, M. Hamrníková, Ing. Hamrník, P. Lednický, Ing. Vondráček, M. Plaček Obec Libice nad Cidlinou Husova 4, 289 07 Libice nad Cidlinou, tel.č. 325 637 141(254) E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz ČS Poděbrady a.s. 0504253319/0800, IČO - 239 381 --------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 7.12. 2016, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zapisovatelem zápisu byla určena : paní K. Růžičková Ověřovatelé zápisu: B. Jiránek, M. Čejka Hlasování přítomno: 10 ; pro: 8 ; proti: 0 zdržel se 2

Zapisovatelem zápisu byla určena : paní K. Růžičková Ověřovatelé zápisu: B. Jiránek, M. Čejka Hlasování přítomno: 10 ; pro: 8 ; proti: 0 zdržel se 2 Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 12. 10. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Jan Hojda, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Obec Bačkov. Program jednání : 1. Zahájení. 2. Rozpočtové provizorium na rok Plán Inventur Zřízení Inventární komise

Obec Bačkov. Program jednání : 1. Zahájení. 2. Rozpočtové provizorium na rok Plán Inventur Zřízení Inventární komise Obec Bačkov Bačkov 38, 582 91 Světlá nad Sázavou IČO: 00579777 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bačkov Přítomní zastupitelé: Bárta František, Dočkalová Libuše, Karel Josef, Chlád Miroslav Omluven:

Více

Zápis č. 4/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 20.6. 2012 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 4/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 20.6. 2012 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 14. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 14. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 14. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 20.3.2017 v 17. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 9 členů ZO Třanovice, 6 omluveno 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, L. Marek, V. Huml, P. Urx

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, L. Marek, V. Huml, P. Urx ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 2. května 2012 od 19.00 hodin v přístavbě Lidového

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF

Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova :

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 31. 10. 2018 v přísálí kulturního domu Přítomni: Karel Smyčka, Bc. Marek Karger, Miroslava Nosková, Libor Smékal, Stanislav Studený,

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne Materiál číslo: 27 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 11.12.2017 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 26. 02. 2019 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starostka obce Mgr. Gabriela Šmerdová zahájila

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 10/2015. konaném dne v budově OÚ od hodin

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 10/2015. konaném dne v budově OÚ od hodin Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 10/2015 konaném dne 20.10.2015 v budově OÚ od 19.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce ve 20.00 hodin a

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová V. Huml, P. Urx, M. Huml, Ing. Roman Karásek

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová V. Huml, P. Urx, M. Huml, Ing. Roman Karásek ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 26.listopadu 2013 od 18.00 hodin v přístavbě

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

Zápis č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou konaného dne od hod ve vinárně KD

Zápis č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou konaného dne od hod ve vinárně KD Obec Libice nad Cidlinou Husova 4, 289 07 Libice nad Cidlinou, tel.č. 325 637 141(254) E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz ČS Poděbrady a.s. 0504253319/0800, IČO - 239 381 --------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, P. Urx, Ing. Roman Karásek, L. Marek, V. Huml

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, P. Urx, Ing. Roman Karásek, L. Marek, V. Huml ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 30. září 2014 od 19.00 hodin v Lidovém domě

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis veřejného zasedání obecního zastupitelstva

Zápis veřejného zasedání obecního zastupitelstva Zápis veřejného zasedání obecního zastupitelstva č. 14 /2016 konaného dne 25.11.2016, 18:30 v obecním hostinci U Věčné žízně v Pěčicích Přítomni: Lukáš Kováč Iveta Barešová Kateřina Šedivá Václav Pešta

Více

Zápis č. 6/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne od hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 6/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne od hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 14. 01. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička Ladislav

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.12.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.12.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Frymburk konaného dne v 19 00

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Frymburk konaného dne v 19 00 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Frymburk konaného dne 12.11.2010 v 19 00 Zasedání zastupitelstva obce Frymburk bylo zahájeno v 19:00 dosavadním starostou obce p. Staňkem a konstatoval

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne. 18.4.2012 v kulturním domě ve Vlastibořicích.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne. 18.4.2012 v kulturním domě ve Vlastibořicích. OBEC VLASTIBOŘICE Vlastibořice 23, 463 44 Sychrov info@vlastiborice.cz www.vlastiborice.cz Tel.:485 146 025 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne 18.4.2012 v kulturním domě ve

Více

Zápis č /2016 a přijatá usnesení

Zápis č /2016 a přijatá usnesení Obec Výrava, Výrava 116, 50303 Smiřice Zápis č. 16-03/2016 a přijatá usnesení z 16. zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu 30. 3. 2016, v zasedací místnosti obecního úřadu, zahájeno v 19:00 hod.

Více

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin.

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 27.11.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne 13. 12. 2016 Č.j. 326 /2016/OU Lhota u Příbramě, 13. 12. 2016 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ivan Lachnitt, Bc. David Hnízdil

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis č. 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou konaného dne 23. 4. 2015 od 19.00 hod ve vinárně KD

Zápis č. 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou konaného dne 23. 4. 2015 od 19.00 hod ve vinárně KD Obec Libice nad Cidlinou Husova 4, 289 07 Libice nad Cidlinou, tel.č. 325 637 141(254) E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz ČS Poděbrady a.s. 0504253319/0800, IČO - 239 381 --------------------------------------------------------------------------------

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 29. 6. 2016 od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Ing. Jakub Drmla, Stanislav Sláma,

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 03. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička Ladislav

Více

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Z Á P I S z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Přítomni: Zapisovatelka: Skrutátor hlasů: Ověřovatelé zápisu: Veřejná účast: Čas

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva

obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva Vostrejţová

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 26.6.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 5.11.2018 1. Zastupitelstvo ověřuje: Platnost voleb do Zastupitelstva města Chýnov konaných ve dnech 5. a 6. října 2018 a platnost

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 5/2016 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 11. 5. 2016, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer Václav,

Více

USNESENÍ. 6 členů zastupitelstva (po složení slibu 7 členů zastupitelstva)

USNESENÍ. 6 členů zastupitelstva (po složení slibu 7 členů zastupitelstva) USNESENÍ z 10. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy, které se uskutečnilo dne 30. června 2016 v době od 17.00 do 18.45 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Dolní Nivy Přítomno: Omluveni: Neomluveni:

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

Zápis zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 11. zasedání Zastupitelstva obce dne 20. 6. 2016. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Otakar Rejfek, Milan Novák, Petr Černý, Josef Hušek Omluveni: Jan

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 30.06.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne , konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tisem ze dne 2.6.2014, konaného od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zahájeno: 19:10 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Milan Albrecht, Mgr. Anna Mottlová Malinová,

Více

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Hanzlíková D., Melicharová J., Kukeňová E. Omluveni:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 22. 6. 2016 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 14 Počet přítomných členů:

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 13. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 13. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 13. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 20.12.2016 v 17. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 0 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup Z Á P I S z 1. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 25. února 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 11 ze zasedání zastupitelstva obce 10. prosince 2012

Zápis č. 11 ze zasedání zastupitelstva obce 10. prosince 2012 1 Obec Kostice Zápis č. 11 ze zasedání zastupitelstva obce 10. prosince 2012 2 Zápis o průběhu 11. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 10.12.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobříkov 3/2019 konaného dne , od 18:30 hodin v budově obecního úřadu č.p. 29

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobříkov 3/2019 konaného dne , od 18:30 hodin v budově obecního úřadu č.p. 29 Č.j. DOBRIK/0133 /2019 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobříkov 3/2019 konaného dne 24.04.2019, od 18:30 hodin v budově obecního úřadu č.p. 29 Přítomni: Miloš Vích, Jiří Svatoš, Nikola Kajsrlíková,

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 2.11.2016, od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Stanislav Sláma,

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 20. 9. 2018 Přítomní: R. Kocián, R. Zahradník, J. Kománek, V. Mertová, T. Salvet, R. Turek,, Z. Pecháček, P. Baron, Omluveni: K. Ondrašík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.17 ze dne 21.5.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.17 ze dne 21.5.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.17 ze dne 21.5.2012 od 19.00 hodin v v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: Omluven: 10 členů zastupitelstva obce 2 občané 1 člen zastupitelstva obce

Více

Z á p i s. o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 12. 12. 2016 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Počet přítomných členů zastupitelstva: 7 (Blažek, Machová, Mizera, Suková,

Více