Jak už bylo řečeno, basová a středotónová membrána jsou vyrobeny z aramidových vláken, průměr té hlubokotónové je 21 cm, té středotónové 10 cm a

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jak už bylo řečeno, basová a středotónová membrána jsou vyrobeny z aramidových vláken, průměr té hlubokotónové je 21 cm, té středotónové 10 cm a"

Transkript

1 Cabasse Baltic 4 Autor: Daniel Březina Kategorie: Reprosoustavy podlahové 13. září Kč Reprosoustavy podlahové Hi-Fi Voice doporučuje Cabasse Jestliže mají francouzští Cabasse něco ikonického, je to "koule" - tedy kulové ozvučnice kolem koncentrických měničů, které se prolínají napříč větší částí produktových řad této firmy. V podstatě vždycky ale najdete "kouli" v kombinaci s basovými měniči, výjimkou jsou řady io2, Riga a hlavně vrcholná Baltic, kde si můžete tento typ měniče koupit samostatně buď v provedení na zeď, na stůl nebo na velmi pěkném minimalistickém stojanu.

2 Právě Baltic 4, verze s integrovaným podlahovým stojanem, je vrcholným designovým dílem Francouzů z Cabasse - ať jsou vrcholné modely L Ocean a La Sphére působivé jak chtějí, je to absolutní čistota křivek Baltic 4, která působí dokonale. Kdokoliv měl ten nápad načrtnou celý koncept s touto jednoduchostí by měl dostat bednu nejlepšího vína ze Champagne. Baltic 4 stojí na oblé a mírně vypouklé základně ve vysokém lesku, v jejíž zadní části najdete jeden pár bytelných terminálů. Z této základny vyrůstá směrem vzhůru zužující se dřevěný profil, jehož jediným účelem je dovést kabely ke "kouli" v jeho horní části a tuto udržet na místě. Je to prostě jednoduchý kus dřeva, ale pěkně opracovaný. To zásadní je ale koncentrický měnič - ve středně velké kouli se skrývají dokonce plnohodnotná tři pásma. Číslovka v názvu Baltic 4 pak napovídá, že jde o čtvrtou generaci. Průměr ozvučnice je 27 cm a všechny membrány byly pro tuto generaci navrženy zcela od základu. Možná se vám Cabasse zdá jako taková trochu nenápadná značka, ale sami si ve své továrně vyvinuli tu správnou podobu aramidových vláken pro hluboké a střední tóny. Všechny tři membrány jsou zasazené v koncentrickém uspořádání, to zajišťuje perfektně oblý tvar nejen ozvučnice, ale právě i přední strany. Tím se výrazně snižují nežádoucí difrakce, které najdeme u běžně tvarovaných ozvučnic, stejně jako se tím dosahuje optimálního bodového zdroje vyzařování.

3 Jak už bylo řečeno, basová a středotónová membrána jsou vyrobeny z aramidových vláken, průměr té hlubokotónové je 21 cm, té středotónové 10 cm a tweeter má 2,8 cm. Cabasse Baltic 4 jsou poměrně velké - na výšku měří 128 cm, na šířku 40 a do hloubky 40,2 cm, je to nicméně hlavně náklonem a podstavcem. Absence klasické velké ozvučnice se příznivě promítá ve váze pouhých 16 kg.

4 Díky koncentrickému TCA měniči nabízí Baltic 4 odezvu již od 75 Hz, což je hodně dobré. Pracuje pak až do HZ (byť ani u jedné z hodnot není udána tolerance). Citlivost 91 db / W / m patří k těm rozhodně vyšším, jmenovitá impedance 8 ohm přiznává propad až na 3,5 ohm. Hodně sebevědomé je také tvrzení, že Baltic 4 zvládnou trvale zátěž 250 Wattů a krátkodobě dokonce Watt! Tři pásma pak výhybka dělí na úrovních 740 a Hz. Cabasse Baltic 4 jsme poslouchali v pražském Cabasse Acoustic Center a to ve společnosti subwooferu Santorin 30. Bez něj přeci jen cítíte v basech značné omezení hloubky. Používali jsme set děleného zesilovače Primare PRE60 / A60, streamovali jsme pak z NAS a TIDAL. Ke srovnání hrály L Ocean, Pacific 3SA nebo Murano - vše ze stejné stáje.

5 Samotné koule mají deklarovaný nástup na 75 Hz, v reálu pak jsou pak užitečné ještě o Hz výše, takže kontrabas v "So What" Milese Davise ("Kind of Blue" 2005 Columbia CK 64935) spíše jen "lízly". Pod dejme tomu 90 Hz zvuk prostě téměř není, vyšší bas je ale naopak řádný a to zejména s přihlédnutím k nijak závratným rozměrům Baltic 4. Tam kde hrají, hrají reproduktory skvěle, měkce a přitom s výtečnou definicí, vyšší bas je bohatý, krásně barevný a hebký. Výtečně pak vystihují Baltic 4 charakter tónu. Jakmile do hry vstoupí decentně přibrukující subwoofer, dojem se zkonkrétní a rázem je nástroj tak plný, jak jen potřebujete. Vysloveně krásné, hedvábné a hýřící barvami jsou Baltic 4 ve středním pásmu vokál Katie Melua v "God on the drum, Devil on the bass" ("The House" 2010 Dramatico DRAMCD0061) byl velký, živý, plný síly a pěkně probarvený. Přes vší "krásnost" však Baltic 4 ukážou i syrový, trochu přímý charakter nahrávky s jejími ostrými hranami a štípavými sykavkami - a to vše ve formě, která vás nevytahá za uši, pořád převládá příjemnost a velká muzikálnost. Snad i díky celkové soustředěnosti reprodukce i vokál působí velmi přítomně a prokresleně.

6 Nejvyšší tóny pak jsou energické a objemově výrazné, takový vibrafon v "That slavic smile" od The Modern Jazz Quartet ("Echoes" 1987 Pablo ) byl opravdu velký a výrazný, přitom ale díky i zde přítomnému sladkému, vřelému a bohatému podání nijak ostrý či konfliktní. Zvuk činelu pak byl výtečně rozlišený, souvislý "šum" reprosoustavy rozpracovaly do již opravdu pěkně oddělených úderů a krásným gradientem. Tóny zaznívají rychle a i když třeba vibrafon by jistě mohl vzbuzovat větší pocit "těla", je to pěkný zvuk. Co Baltic 4 rozhodně umí, to je vzbudit parádní dojem dynamiky - i když pochopitelně bez podpory subwooferu je dynamika trochu plošší, od vyššího basu dále byla Musorgského "Velká brána kyjevská" ("Obrázky z výstavy" 1995 Denon CO-78827) působivá, mohutná, šťavnatá a vlastně až trochu pompézní. I dynamika tympánů v závěru byla velmi solidní, po spojení se subwooferem prostě výtečná. Je cítit, že Baltic 4 hodně "unesou" a umí dýchat už při poměrně hodně tichém poslechu.

7 "Koule" umí přednes výtečně zorganizovat, hudba v "Indigo Dreamscapes" od DeJohnetta, Methenyho, Hancocka a Hollanda ("Parallel Realities Live..." 1993 Zaiks JD 1251/52) plula organicky, nenásilně, uvolněně a přitom když se zaposloucháte, tóny jsou velmi dobře ohraničené, stejně jako jsou dobře separované jednotlivé nástrojové linky nebo vnímáte drobné ruchy živého vystoupení v pozadí. Není to analytický zvuk, který by vám servíroval jemné detaily na stříbrném podnose, je to spíše celistvý přednes, v němž se musíte k jednotlivost trochu "proposlouchat", avšak na nedostatek si stěžovat nelze. Přímo vynikající je pak podání hudební scény - ta ve "Spirit of the Air" Pata Methenyho ("Orchestrion" 2010 Nonesuch ) rozkvetla až holograficky napříč celou šířkou místnosti bez ohledu na pozici "koulí", stejně tak tu byla patrná hloubka a to prosím pěkně i v pozici blízko zadní zdi. Baltic 4 jsou mají tak působivé podání prostoru, že jste schopni vnímat i výškovou informaci, tedy skutečně trojdimenzionální lokalizaci v nejlepším slova smyslu.

8 Je fakt, že Cabasse Baltic 4 si hrají trochu po svém, trochu hedvábněji a bohatěji, ale přesto mají razanci, dynamiku a bohatost, která sluší všemu od vybrnkávačky na akustickou kytaru až po velký orchestr a klidně i rockové věci typu "Ashes to ashes" od Faith No More ("The Very Best Definitive Ultimate Greatest Hits Collection" 2009 Rhino ). Chce to samozřejmě v tomto kontextu rozhodně mít zapojený subwoofer, pak má hudba tu správnou naléhavost a hutnost pěkně od podlahy a má ti to správné drama. Tak i tak jsou ale Baltic 4 vysloveně muzikální. Koule Cabasse Baltic 4 byste mohli zprvu podezřívat určitě i z toho, že jde o lifestylový produkt, jehož cílem je oslinit v interiéru a nic víc, ale přitom, jak se po poslechu zdá, forma je jen jakýmsi bonusem k plnému, zábavnému, živému a energickému zvuku plného muzikální lásky k hudbě. Pokud chcete "koule" využít naplno, budete rozhodně potřebovat odpovídající subwoofer, firemní Santorin prokázal příjemně harmonický charakter a nelze ho nedoporučit. V této kombinaci je zvuk sice trochu "po svém", ale krásně prostorový, krásně barevný, krásně sytý a krásně hedvábný a emotivní. Baltic 4 rozhodně zaslouží respekt i z pohledu náročného audiofila. MĚŘENÍ - FREKVENČNÍ ODEZVA + IMPEDANCE Měření frekvenční charakteristiky probíhalo ze vzdálenosti 1 m v ose mezi koaxiálního měniče a to v uzavřeném semireverberantním prostoru s podlahovou plochou cca 25 metrů čtverečních se středně velkými akustickými úpravami (krom koberců a podhledu i basovými pastmi a pohlcujícími panely Sonitus). Měření lze pokládat za 100% věrohodné v pásmu 200 Hz a výše, v pásmu Hz je vidět vliv akustiky místnosti. Měřeno bylo pomocí

9 software Clio Pocket a kalibrovaného mikrofonu, reprosoustavy byly umístěny v poslechové pozici. Na grafu jsou vidět dvě křivky - samotných Baltic 4 (černá) a Baltic 4 v kombinaci se subwooferem dle nastavení pana Cabasse (červená). Je vidět, že Baltic 4 umí zahrát zhruba od Hz, pro seriózní poslech tedy bude subwoofer nutností. Zdůrazněný vyšší bas a nejvyšší tóny pak hrají trochu na efekt, obecně není křivka zrovna vzorně vyrovnaná, byť část problémů připadá na vrub prostoru.

10 Křivka impedance (červená) je výtečně rovná a prostá jakýchkoliv problémů, byť je posazena na úroveň 2-3 ohmy, takže stabilní elektronika je naprostou nutností, ne doporučením. Zákmity na 50 a 150 Hz napovídají něco o rezonanci ozvučnice, jejich zdrojem ale dost možná bude stojan, který je spíše estetický, než klasicky robustní. Ani elektrická fáze nepřináší žádné nežádoucí výstřelky, její "vlnění" je vinou kontaktu reproterminálu a kabelu. VHODNÁ MÍSTNOST MALÁ [< 20m2] [ ] STŘEDNÍ [> 20m2 / < 40m2] [ ] VELKÁ (> 40m2) [ +/- ] Kč ,- - provedení na stojanu Kč ,- - provedení na stůl nebo na zeď KLADY + design + prostor + dynamika a energie + plná měkkost zvuku

11 ZÁPORY - nároky na stabilitu zesilovače - nutnost použití subwooferu PRODÁVÁ: BSS Praha DISTRIBUCE: Voice Audio

Audiovector QR3. Podrobnosti Autor: Daniel Březina Kategorie: Reprosoustavy podlahové 8. prosinec 2016

Audiovector QR3. Podrobnosti Autor: Daniel Březina Kategorie: Reprosoustavy podlahové 8. prosinec 2016 Audiovector QR3 Podrobnosti Autor: Daniel Březina Kategorie: Reprosoustavy podlahové 8. prosinec 2016 30-50 000 Kč Reprosoustavy podlahové Audiovector Dánský Audiovector v roce 2016 představil novou, dostupnější

Více

Audio Physic Classic 20

Audio Physic Classic 20 Audio Physic Classic 20 Podrobnosti Autor: Daniel Březina Kategorie: Reprosoustavy podlahové 25. srpen 2017 50-100 000 Kč Reprosoustavy podlahové Hi-Fi Voice doporučuje Audio Physic homepage Němečtí Audio

Více

labrador line labrador 21 labrador 29

labrador line labrador 21 labrador 29 Řada Labrador je připravena pro velmi náročného posluchače a je konstruována tak, aby vyhověla i nejpřísnějším požadavkům. Samozřejmostí je sandwichová konstrukce ozvučnice, ta u nové řady Labrador používá

Více

xxx pár připravujeme - podzim 2016

xxx pár připravujeme - podzim 2016 Ceník AQ 4/2016 Reprosoustavy AQ Passion line Passion 485 000,- pár Vlajková loď, nekompromisní osazení nejvyššími modely reproduktorů Scan-Speak. Modelovaná sendvičová ozvučnice, korpus je vyztužen unikátními

Více

JAVA MINORCA CABRERA EGEA3 IROISE Kč Kč Kč Kč Kč

JAVA MINORCA CABRERA EGEA3 IROISE Kč Kč Kč Kč Kč Série MC170 JERSEY JERSEY LE ANTIGUA SOCOA ORION 29990 Kč 34990 Kč 16990 Kč 14990 Kč 17990 Kč Black Ebony, Natural Oak Black Piano, White Piano Série MC40 cena za kus cena za kus Black Ebony, Natural Oak,

Více

Stakohome Network s.r.o., tel.: +420 226 517 522, +420 776 780 373, stakohome@stakohome.cz www.inteligentni-byt.cz, www.stakohome.

Stakohome Network s.r.o., tel.: +420 226 517 522, +420 776 780 373, stakohome@stakohome.cz www.inteligentni-byt.cz, www.stakohome. LR4G 6 PRVKŮ SYSTÉM 2 PANELŮ LR3G TŘÍPASMOVÝ PANEL LR8G DVOUPÁSMOVÝ PANEL Jako vlajková loď řady reproduktorů Stealth Acoustics je LR4g prvním neviditelným reproduktorem, který se začleňuje do designu

Více

STONE LINE DINO II. Snowwhite

STONE LINE DINO II. Snowwhite Zvuk a kvalita na prvním místě, tak lze snad nejstručněji vyjádřit to, co již déle než 12 roků skrývá značka AQ. Začalo to nadšením, nespokojeností s tehdejší standardní nabídkou a jednou garáží. Dnes

Více

Line 500 Reference. Line 4Pi. Line 400. Line AIR-X. Ceník reprosoustav a příslušenství Elac platný od 23. 10. 2015. Black HGL 30500 Walnut HGL 30502

Line 500 Reference. Line 4Pi. Line 400. Line AIR-X. Ceník reprosoustav a příslušenství Elac platný od 23. 10. 2015. Black HGL 30500 Walnut HGL 30502 Line 500 Reference FS 509 VX-JET Black HGL 30500 Walnut HGL 30502 Čtyřpásmová podlahová reprosoutava s volitelným nastavením vyzařovací charakteristiky, ozvučnice bassreflex. Osazení: 1x unikátní měnič

Více

Maloobchodní ceník FYNE Audio

Maloobchodní ceník FYNE Audio EXPERIENCE FYNE AUDIO Maloobchodní ceník FYNE Audio Stránka z 5 F series Audiophile range / Made in UK barva balení MOC/kus RP F.2 Contemporary 359 900 Větší bratr modelu F.0, s větším zvukem vhodným do

Více

Fischer & Fischer SN 570. exkluzivní

Fischer & Fischer SN 570. exkluzivní Fischer & Fischer SN 570 e exkluzivní distributor www.ibd-czech.cz www.ibd-slovakia.sk recenze od Daniela Březiny pro e-magazin Hi-Fi Voice Byla to touha po absolutně inertních ozvučnicích, která Thomase

Více

La Sphère. L Océan. Baltic Evolution. Riga. Ceník reprosoustav a příslušenství Cabasse platný od La Sphère system.

La Sphère. L Océan. Baltic Evolution. Riga. Ceník reprosoustav a příslušenství Cabasse platný od La Sphère system. La Sphère La Sphère system pearl Čtyřpásmová podlahová reprosoustava ve sférické ozvučnici se zvukovým procesorem s digitálními parametrickými filtry. Osazení: 1x koncentrický třípásmový měnič: 28mm výškový,

Více

Alps - Difuzor. Akustické vlastnosti: Rozsah rozptylovosti: 250 Hz až 6000 Hz

Alps - Difuzor. Akustické vlastnosti: Rozsah rozptylovosti: 250 Hz až 6000 Hz Alps - Difuzor Difuzor Alps je atraktivní, dřevěný QRD difuzor, navržený pro difuzi zvuku v středovýškovém frekvenčním pásmu s užitečným rozsahem 250 Hz až 6000 Hz. Byl vyvinut speciálně k odstranění jednotlivých

Více

+ i jakožto čistě komerční produkt přehraje lecjaká sluchátka s cenou kolem 10ti tisíc

+ i jakožto čistě komerční produkt přehraje lecjaká sluchátka s cenou kolem 10ti tisíc Bowers&Wilkins P5 Proč se vůbec pustí jeden z nejznámějších výrobců reproduktorových soustav do výroby sluchátek? Kdo ví, patrně proto, že ví, že může uspět a co je ještě lepší, tato premisa se skutečně

Více

Maloobchodní ceník PSB

Maloobchodní ceník PSB Real Sound for Real People Maloobchodní ceník PSB Březen 2015 Výhradní zastoupení výrobků PSB speakers pro území ČR Perfect Sound Group s.r.o. Čerčanská 640/30 140 00 Praha 4 - Krč tel: +420 272 658 390

Více

Stojanová reprosoustava BEYMA--SEAS Audioweb projekt

Stojanová reprosoustava BEYMA--SEAS Audioweb projekt Návrh a konstrukce 2009 Dokumentace zpracována 2013 Autoři Jiří Rezler, Leoš Procházka Osazení Beyma 5mp60n; Seas 27tbcf/g Technická data Bassreflexová ozvučnice, (š x v x h) 170 x 285 x 303mm; Bassreflexový

Více

Ceník Quadral/Aurum Září 2014. M8+ P8 Black

Ceník Quadral/Aurum Září 2014. M8+ P8 Black Ceník Quadral/Aurum Září 2014 M8+ P8 Popis C3 - /Choco oak/light oak C5 DA - /Choco oak/light oak A3 - /Choco oak/light oak A5 - /Choco oak/light oak STEREO KOMPONENTY Řada AURUM CD přehrávač, analogový

Více

Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 19 December 2015

Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 19 December 2015 Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 19 December 2015 Firma Gato Audio není na trhu úplně dlouho, ale za těch pár let své existence se tito Dánové z Kodaně stihli etablovat jako výrobci velmi designově orientovaných

Více

Sound Passion. Maloobchodní ceník GENELEC. Prosinec 2013

Sound Passion. Maloobchodní ceník GENELEC. Prosinec 2013 Sound Passion Maloobchodní ceník GENELEC Prosinec 2013 Výhradní zastoupení výrobků GENELEC Home Audio pro území ČR Perfect Sound Group s.r.o. Čerčanská 640/30 140 00 Praha 4 - Krč tel: +420 272 658 390

Více

pažích. Tu a tam nedokonale vyzpívaná sykavka ale není ničím zatajená ani zahlazená, tyto Xaviany si servítky neberou.

pažích. Tu a tam nedokonale vyzpívaná sykavka ale není ničím zatajená ani zahlazená, tyto Xaviany si servítky neberou. Xavian Virtuosa Jak začít popisovat něco nečekaného a výjimečného? Jak přetavit emoce a dojmy do přesně těch správných slov? V případě těchto reprosoustav to patrně nejde jinak než odkazem na jejich název,

Více

SE JEN NA HUDBU SE SLUCHÁTKY BUXTON

SE JEN NA HUDBU SE SLUCHÁTKY BUXTON Značce BUXTON se podařilo i přes relativně krátkou historii pevně zakotvit na trhu s prémiovými sluchátky Značka BUXTON se od svých počátků věnuje vývoji a výrobě špičkových sluchátek pro širokou veřejnost.

Více

Eiger - basová past HP

Eiger - basová past HP Eiger - basová past HP Zpravidla nejslyšitelnější problémy v záznamu nebo studiové postprodukci bývají způsobeny nízkými kmitočty a bývají často v tradičních akustických úpravách přehlíženy. Eiger je vysoce

Více

Andrea - Absorber. Akustické vlastnosti: Absorpční rozsah: 250 Hz až 5000 Hz Akustické třída: A Vážený součinitel zvukové pohltivosti (αw): 1,0 (M)

Andrea - Absorber. Akustické vlastnosti: Absorpční rozsah: 250 Hz až 5000 Hz Akustické třída: A Vážený součinitel zvukové pohltivosti (αw): 1,0 (M) Andrea - Absorber Andrea je velmi účinný absorbér, navržený s použitím patentovaného řešení firmy Artnovion. Vyniká v omezení odrazů prvního řádu a je vhodný k úpravě širokého rozsahu frekvencí. Absorbér

Více

Řada "Nucleus Micro" dtto, ozvučnice z leštěného nerezu, cena za 1 kus

Řada Nucleus Micro dtto, ozvučnice z leštěného nerezu, cena za 1 kus Belgická 4, 120 00 Praha 2 - Vinohrady Tel.: 224 256 844, GSM: 728 342 665 e-mail:info@highend.cz Reprosoustavy (USA) 20.1.2014 Řada "" Satelitní reprosoustava s polypropylénovým reproduktorem, 100Hz-18kHz

Více

víceúčelové mikrofony

víceúčelové mikrofony víceúčelové mikrofony série pro Je charakteristická spolehlivými modely, které každý den splňují i ty nejvyšší nároky na snímání zvuku a složité úkoly při ozvučování. Špičková elektronika s jemným a čistým

Více

Z technického hlediska uplatňuje BeoLab 90 celou řadu jedinečných přístupů, díky nimž si můžete doma vychutnat špičkový a vysoce kvalitní zvuk.

Z technického hlediska uplatňuje BeoLab 90 celou řadu jedinečných přístupů, díky nimž si můžete doma vychutnat špičkový a vysoce kvalitní zvuk. ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ INFORMACE O VÝROBKU 1 BeoLab 90 BeoLab 90 je revoluční výrobek v oblasti zvukových a přehrávacích zařízení. Jedná se o nový špičkový reproduktor od společnosti Bang & Olufsen, který

Více

Podlahové reproduktory DOME FLAX (SUB AIR + ICW4) Reproduktorový set 5.1

Podlahové reproduktory DOME FLAX (SUB AIR + ICW4) Reproduktorový set 5.1 EASYA DOME EASYA Podlahové reproduktory Špičkové bezdrátové 2,5 pásmové reprosoustavy s bass-reflexem. Podpora technologií Bluetooth a Apt-X. Bezeztrátový přenos audia pomocí platformy KLEERNet. Použité

Více

DNP-F109 (10 490 Kč ) Síťový přehrávač s Ethernetovým a WiFi připojením

DNP-F109 (10 490 Kč ) Síťový přehrávač s Ethernetovým a WiFi připojením DENON F-109 Úspěšný minisystém F-107 složený ze samostatných komponentů má nyní svého nástupce řadu F-109. Novinkou je využití takzvaného plně digitálního konceptu, kdy jsou D/A převodníky umístěny v receiveru.

Více

Xavian Bonbonus Sladká hudba To je nejen vystižení ideální reprodukční reality, ale také název nové série stále úspěšněji expandujícího největšího českého výrobce Xavian, kterou si nadělil k patnáctému

Více

{youtube}szwrkpnbe4k{/youtube} Kč 5 700,- --- --- --- --- --- KLADY. + dynamika projevu. + pevný, monitorově kompaktní zvuk

{youtube}szwrkpnbe4k{/youtube} Kč 5 700,- --- --- --- --- --- KLADY. + dynamika projevu. + pevný, monitorově kompaktní zvuk Koss PRO4AAAT Požádáte-li běžného českého smrtelníka o jmenování neznámějšího výrobce sluchátek, velmi pravděpodobně bude nejčastěji padajícím názvem právě americký Koss. Snad je to díky více než padesátileté

Více

Zřejmě první, co zaujme, je vysokotónový reproduktor s impozantním zvukovodem a neobvykle masivní aluminiové rámečky ostatních měničů.

Zřejmě první, co zaujme, je vysokotónový reproduktor s impozantním zvukovodem a neobvykle masivní aluminiové rámečky ostatních měničů. 010_019 News.qxd 20.8.2004 16:47 Stránka 12 NEWS BC ACOUSTIQUE, MODELOVÁ ADA ACT MODEL A4 Nejvyšší model A4 nové modelové řady francouzského výrobce BC Acoustique nese označení ACT, což je akronym pro

Více

Nová řada 800. Přehled modelů:

Nová řada 800. Přehled modelů: Nová řada 800 Firma Bowers & Wilkins, která bude v příštím roce slavit 50 let od svého založení, uvádí na trh novou generaci řady 800 tedy novou kolekci svých referenčních reprosoustav. Uvedení nové generace

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE TESTOVACÍ CD Obj. č.: 37 57 83 OBSAH Strana: Úvod... 2 Krok 1. Levá/pravá kabeláž reproduktoru... 3 Krok 2. Levé/pravé porovnání zvuku A... 3 Krok 3. Levé/pravé porovnání zvuku

Více

Volvo Premium Sound. značky Harman Kardon

Volvo Premium Sound. značky Harman Kardon Volvo Premium Sound značky Harman Kardon Užívejte si zvuk stvořený pro Vás "Naše vášeň pro co nejživější reprodukci hudby se proměnila ve Váš dokonalý poslechový zážitek." Při navrhování nového Volva se

Více

Maloobchodní ceník Usher

Maloobchodní ceník Usher Maloobchodní ceník Usher Červen 2015 Mini X Diamond Dancer série Diamond Moc vč.dph středo s papírovou membránou 180 mm (8948A). Citlivost: 87 db 1 watt / 1m, nominální impedance: 8 ohmů, 67 600 Kč 41

Více

Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000

Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000 BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU NEW W PR PRODUCT P ODUCT BULLETIN Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000 Umístěte systém pod váš televizor a vychutnejte

Více

MĚŘENÍ - FREKVENČNÍ ODEZVA + IMPEDANCE

MĚŘENÍ - FREKVENČNÍ ODEZVA + IMPEDANCE Xavian Deliziosa Je to již přes 20 let, kdy vznikla tehdy one-man-show Roberta Barletty se jménem Xavian - o nějakých 15 let později pak konstantně rostoucí značka, produkující puristicky či chcete-li

Více

10.4.2014. Ceník AQ. s DPH. Reprosoustavy AQ MOC jedn popis

10.4.2014. Ceník AQ. s DPH. Reprosoustavy AQ MOC jedn popis Ceník AQ 10.4.2014 Reprosoustavy AQ MOC jedn popis Donna line vyrábí se ve všech provedení dýh AQ Donna Prima 123 800,- pár 3-pásmová reprosoustava, bassreflex, dlouhodobý/krátkodobý výkon 120 W/180W,

Více

Cabasse Stream. Cabasse Alcyone satelit.

Cabasse Stream. Cabasse Alcyone satelit. Cabasse Stream Maloobchodní ceník platný od 1.10.2014 Díky mimořádně kvalitnímu DA převodníku zásobí Stream Source vaši aparaturu tím nejlepším z vašich hudebních souborů, a to od MP3 až po 96kHz FLAC.

Více

LABRADOR 175 LABRADOR 165. set AQ LABRADOR

LABRADOR 175 LABRADOR 165. set AQ LABRADOR LABRADOR 175 LABRADOR 165 Velice kvalitní center určený k umístění na televize velkých úhlopříček. Díky svým rozměrům a vzhledu se velice dobře uplatní i u LCD a PDP obrazovek. Kompletně osazen měniči

Více

Ceník reproduktorů. Platnost od 24.4.2015. Neviditelné Amina. Vestavné reproduktory. Venkovní a závěsné

Ceník reproduktorů. Platnost od 24.4.2015. Neviditelné Amina. Vestavné reproduktory. Venkovní a závěsné Ceník reproduktorů Platnost od 24.4.2015 Ceny jsou uvedeny bez DPH. EXW Praha. Veškerá vyobrazení jsou pouze ilustrativní. Neviditelné Amina Vestavné reproduktory Venkovní a závěsné YATUN, s.r.o. V Olšinách

Více

Ceník Změna cen vyhrazena

Ceník Změna cen vyhrazena Ceník 8-2017 Změna cen vyhrazena Cena za kus ALTEI spol. s r.o., U háje 29, 147 00 Praha 4, Česká republika Tel.: (+420) 222 721 501, (+420) 222 728 335; e-mail: info@altei.cz IČO 25637274, DIČ CZ25637274,

Více

BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU. Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203. Přední systém prostorového zvuku

BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU. Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203. Přední systém prostorového zvuku Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203 Přední systém prostorového zvuku Sofistikovaný design, který se vyznačuje elegantním, jemně zaobleným tvarem. Bezdrátový přenos hudby prostřednictvím

Více

Vstupní citlivost: 0,75 V RMS / 47 k Ω při 30 W

Vstupní citlivost: 0,75 V RMS / 47 k Ω při 30 W MODEL TECHNICKÉ SPECIFIKACE OCENĚNÍ MOC KČ Integrované zesilovače Integrovaný zesilovač s výkonem 2 x 50 W osazený elektronkami KR KT88. Osvědčená konstrukce hybridního zesilovače, kdy předzesilovač je

Více

R 11 ARRETÉ Cena Kč

R 11 ARRETÉ Cena Kč Maloobchodní ceník 2019 řada R R 11 ARRETÉ Cena 5 168 000 Kč Osm basových reproduktorů zadní stěně Dva výškové reproduktory AMT Tweeter Reference Hliník používaný v leteckém průmyslu Kryogenně zpracováné

Více

studiové mikrofony mikrofony série 40 mikrofony série 20 průvodce použitím strana 16

studiové mikrofony mikrofony série 40 mikrofony série 20 průvodce použitím strana 16 studiové mikrofony mikrofony série 40 Konstrukční teorie nezkreslujících elektromagnetických měničů kombinovaná se špičkovou moderní technologií a lety vynikajících praktických zkušeností při výrobě mikrofonů

Více

* integrované do sádrokartonových obkladů, zdiva, betonu * interiérového solitéru, pod zrcadla, obklady

* integrované do sádrokartonových obkladů, zdiva, betonu * interiérového solitéru, pod zrcadla, obklady Neviditelné reproduktory instalační hloubka pouhých 44 mm ploché reproduktory * integrované do sádrokartonových obkladů, zdiva, betonu * interiérového solitéru, pod zrcadla, obklady Stěna s připravenými

Více

Maloobchodní ceník TANNOY

Maloobchodní ceník TANNOY Art of Definition Maloobchodní ceník TANNOY Srpen 2018 Stránka 1 z 6 KINGDOM ROYAL popis barva balení MOC/kus RP Kingdom Royal mkii černý satén, dřevo ve vysokém lesku 1 889 900 1 Vrchol technologie v

Více

La Sphère. La Sphère amplifier set. L Océan. Baltic TC ( provedení on stand ) novinka. Baltic TC ( provedení on base) Baltic TC ( provedení on wall )

La Sphère. La Sphère amplifier set. L Océan. Baltic TC ( provedení on stand ) novinka. Baltic TC ( provedení on base) Baltic TC ( provedení on wall ) ilustrativní obrázek maloobchodní ceník Cabasse platný od 1.1.2017 La Sphère MOC ( Kč ) Čtyřpásmová podlahová reprosoustava ve sférické ozvučnici se zvukovým procesorem sdigitálními parametrickými filtry.

Více

A HYPERMEDIÁLNÍ MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉMY ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI. Zvuk a jeho nahrávání ZVUK. reakce logaritmická, frekvenčně závislá

A HYPERMEDIÁLNÍ MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉMY ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI. Zvuk a jeho nahrávání ZVUK. reakce logaritmická, frekvenčně závislá MULTIMEDIÁLNÍ A HYPERMEDIÁLNÍ SYSTÉMY 3) Zvuk a jeho nahrávání Petr Lobaz, 3. 3. 2009 ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI ZVUK příčné kmitání molekul vzduchu rychlost 340 m s 1 (1000 ft s 1, 1 ft ms 1 ) vlnová délka pro

Více

Nové nástěnné jednotky Premium od Mitsubishi Electric

Nové nástěnné jednotky Premium od Mitsubishi Electric Nové nástěnné jednotky Premium od Mitsubishi Electric TECHNIKA V JEJÍ NEJHEZČÍ PODOBĚ Technika v její nejhezčí podobě Nové nástěnné jednotky Premium ZEN spojují skvělý design a vysokou energetickou účinnost.

Více

YAS-105 Přední systém prostorového zvuku BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU

YAS-105 Přední systém prostorového zvuku BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU Nové možnosti Díky svým materiálům, které byly zvoleny s ohledem na bezkonkurenční kvalitu zvuku, a jednoduché konstrukci nabízející výbornou funkcionalitu dodá tento soundbar stylový nádech do každého

Více

Maloobchodní ceník ELAC. Únor 2015

Maloobchodní ceník ELAC. Únor 2015 Maloobchodní ceník ELAC Únor 2015 objednací kód popis barevné provedení MOC včetně DPH a PHE Poznámka SERIES 4PI Kombinaci přímo vyzařovaného zvuku spolu s všesměrovou charakteristikou 4 Pi Plus 2 nelze

Více

Amina Technologies Ltd. Řešení s neviditelnými reproduktory

Amina Technologies Ltd. Řešení s neviditelnými reproduktory Amina Technologies Ltd Řešení s neviditelnými reproduktory Amina DML Technology (1) DML (Distributed Mode Loudspeaker) technologie reprodukce obdobná jako u hudebních nástrojů oproti funkci membrány jako

Více

Premium audiosystém JBL. Dosáhněte nejvyšší úrovně.

Premium audiosystém JBL. Dosáhněte nejvyšší úrovně. Premium audiosystém JBL Dosáhněte nejvyšší úrovně. Dokonalý audiosystém JBL ve vozech Toyota Společnost JBL, založená v roce 1946 Jamesem B. Lansingem, stojí v čele vývoje profesionálních a domácích reproduktorů

Více

Značka BUXTON se od svých počátků věnuje vývoji a výrobě špičkových sluchátek pro širokou veřejnost. Sluchátka svou věrnou reprodukcí a dynamikou

Značka BUXTON se od svých počátků věnuje vývoji a výrobě špičkových sluchátek pro širokou veřejnost. Sluchátka svou věrnou reprodukcí a dynamikou Značka BUXTON se od svých počátků věnuje vývoji a výrobě špičkových sluchátek pro širokou veřejnost. Sluchátka svou věrnou reprodukcí a dynamikou překračují hranice, na které jste v této cenové kategorii

Více

mikrofony pro živé ozvučení

mikrofony pro živé ozvučení série artist elite Naše těsná spolupráce se špičkovými firmami pro ozvučování hudebních produkcí, s významnými konstruktéry a zvukaři, s audio-konzultanty i umělci tedy s těmi nejlepšími profesionály v

Více

Bowers&Wilkins 804 Diamond

Bowers&Wilkins 804 Diamond Bowers&Wilkins 804 Diamond Kdo se jen trochu zajímá o techniku pro věrnou reprodukci zvuku, jen stěží mohl minout patrně nejpopularizovanější událost tohoto roku uvedení nové diamantové řady referenčních

Více

Ceník 3-2016 Změna cen vyhrazena

Ceník 3-2016 Změna cen vyhrazena Ceník 3-2016 Změna cen vyhrazena Cena za kus ALTEI spol. s r.o., U háje 29, 147 00 Praha 4, Česká republika Tel.: (+420) 222 721 501, (+420) 222 728 335; e-mail: info@altei.cz IČO 25637274, DIČ CZ25637274,

Více

autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 23.04.2016

autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 23.04.2016 autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 23.04.2016 O dánských Gato Audio už byla na webu Hi-Fi Voice několikerá zmínka, naposledy o designovém integrovaném zesilovači AMP-150, který však není jen vizuálním

Více

Fischer&Fischer SN-370 AMT

Fischer&Fischer SN-370 AMT Fischer&Fischer SN-370 AMT Německý výrobce Fischer&Fischer se specializuje na výrobu reprosoustav a to ne ledajakých - jsou specifické použitím půl miliardy let staré břidlice na konstrukci ozvučnic, které

Více

M10. Reproduktory M série. Uživatelský návod

M10. Reproduktory M série. Uživatelský návod M10 Reproduktory M série Uživatelský návod 1 Bezpečný provoz Polk specifikuje doporučený rozsah jmenovitého výstupního výkonu zesilovače pro každý pasivní (ne aktivní) reproduktor. Tato hodnota je typicky

Více

Katalog.indd 1 14.07.12 19:09

Katalog.indd 1 14.07.12 19:09 Katalog.indd 1 14.07.12 19:09 Jsme specializovanou firmou v prodeji Akustických Materiálů, absorpčních panelů, mobilních paravanů, plexisklových zástěn a jiných designových doplňků. Naše výrobky byly navrženy

Více

Nové nástěnné jednotky Premium od Mitsubishi Electric

Nové nástěnné jednotky Premium od Mitsubishi Electric Nové nástěnné jednotky Premium od Mitsubishi Electric ZEN-CZ-19_11_2012.indd 1 11/23/2012 12:43:32 PM TechnikA V JEJÍ NEJHEZČÍ PODOBĚ ZEN-CZ-19_11_2012.indd 2 11/23/2012 12:43:41 PM Technika v její nejhezčí

Více

už může posluchač sledovat i průběh tónu, jeho nepatrná chvění i utichání, rozlišení je opravdu velmi slušné.

už může posluchač sledovat i průběh tónu, jeho nepatrná chvění i utichání, rozlišení je opravdu velmi slušné. Xavian Stella Latinské slovo "stella" znamená hvězda. V katalogu tradičního českého výrobce reprosoustav Xavian pak je za hvězdu momentálně nejvyšší model série Natura, sloupek pojmenovaný právě Stella.

Více

Maloobchodní ceník Sonus Faber

Maloobchodní ceník Sonus Faber Maloobchodní ceník Sonus Faber Únor 2017 PRINCIPIA PRINCIPIA 1 14 780 Kč Rozměry (V x Š x H): 320 x 175 x 280 mm, hmotnost: 5 kg PRINCIPIA 3 Frekvenční rozsah: 45 Hz 25.000 Hz, citlivost: 88 db SP 17 460

Více

A - Aktivní sestavy. Sestava A1

A - Aktivní sestavy. Sestava A1 Všechny uvedené sestavy lze připojit přímo do libovolného přehrávače, jako např. HiFi, notebook, MP3 přehrávač, CD player, mobil, TV a jiné. Redukce a audio kabely jsou poskytovány zdarma. O vhodnosti

Více

Hudební nástroje se dělí do několika skupin podle způsobu tvoření tónu.

Hudební nástroje se dělí do několika skupin podle způsobu tvoření tónu. Hudební nástroje Na celém světě existují stovky hudebních nástrojů. My se budeme zabývat především hudebními nástroji, které jsou běžné v Evropě. Některé z těchto nástrojů můžeme vidět a slyšet v symfonickém

Více

Custom installation series

Custom installation series Custom installation series vestavné reproduktory pro zakázkovou montáž Maloobchodní ceník KEF Ci 8 / 208 Stránka z 6 Reference obdélníkový profil Handmade by England Ci560REF -THX jediný vestavný model

Více

B,W,D Kč - 2-pásmový, bassreflex ,8 17,9 x 46,0 x 22,0 STUDIO

B,W,D Kč - 2-pásmový, bassreflex ,8 17,9 x 46,0 x 22,0 STUDIO Březen 2017 Série C 10 C 9 DOLBY ATMOS S 620 Doporučené maloobchodní ceny platné od 1.3.2017 Model Technický popis produktu Cena/kus Cena/pár Barva Systém Výkon [W] Frekv. pásmo [Hz] Citl. [db] Imp. [Ω]

Více

ADAM Audio ARTist 5 Studiové zařízení je málokdy vhodné (esteticky, prakticky ) pro domácí použití, na druhou stranu málokdy najdete v reprodukční technice věrněji hrající kusy (byť samozřejmě i zde jsou

Více

Akustika. 3.1 Teorie - spektrum

Akustika. 3.1 Teorie - spektrum Akustika 3.1 Teorie - spektrum Rozklad kmitů do nejjednodušších harmonických Spektrum Spektrum Jedna harmonická vlna = 1 frekvence Dvě vlny = 2 frekvence Spektrum 3 vlny = 3 frekvence Spektrum Další vlny

Více

Technické vybavení. Ing. Jan Přichystal, Ph.D. 4. května 2010. PEF MZLU v Brně

Technické vybavení. Ing. Jan Přichystal, Ph.D. 4. května 2010. PEF MZLU v Brně PEF MZLU v Brně 4. května 2010 Úvod Pro zpracování audiosignálu na počítači potřebujeme vedle programového vybavení i vybavení technické. Pomocí počítače a periferií můžeme zvuk do počítače nahrát, zpracovat

Více

LARGO 70, 120, 130 HIFI reprosoustavy

LARGO 70, 120, 130 HIFI reprosoustavy LARGO 70, 120, 130 HIFI reprosoustavy Úvodem: O nových reprosoustavách řady Largo můžeme směle říci, že ve své cenové kategorii posouvají laťku designového zpracování i zvukového projevu. Více, než roční

Více

PRESTIGE barva balení MOC/kus Autograph Mini teak / týková dýha 2* 27 990

PRESTIGE barva balení MOC/kus Autograph Mini teak / týková dýha 2* 27 990 Maloobchodní ceník platný od.0.204 KINGDOM ROYAL popis Kingdom Royal černý satén, dřevo ve vysokém lesku 727 990 Vrchol technologie v nejvyšší třídě a muzikální ztělesnění ultra rigidního kabinetu spojuje

Více

Concentro. Gramofon. Discovery Music Server. Line 500 Reference. Line 400. Ceník reprosoustav a příslušenství Elac platný od

Concentro. Gramofon. Discovery Music Server. Line 500 Reference. Line 400. Ceník reprosoustav a příslušenství Elac platný od Concentro Gramofon Black White Ultra HighEnd reprosoustavu Concentro tvoří eliptická ozvučnice z epoxidové pryskyřice s vysoce kvalitní povrchovou úpravou. Základna je vyrobena z jednoho kusu hliníku o

Více

Ceník AudioSolutions

Ceník AudioSolutions Dvoupásmová středová reprosoustava. Velmi rigidní, silně vyztužená, ozvučnice z 36mm MDF. Rozměry (vxšxh): 204x590x320mm, Hmotnost: 14kg/ks, Citlivost: 91 db @ 2.83V 1m Overture O201C Příkon max.: 90W

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK HH ELECtrONiCs

MALOOBCHODNÍ CENÍK HH ELECtrONiCs MLOOBCHODNÍ CENÍK HH ELECtrONiCs Výhradní zástupce pro ČR a SR: Music Trade Pivoňka Sokolská 32, 120 00 Praha 2 tel./fax: 296 180 023, mobil: 777840172 e-mail: musictrad@volny.cz Reproboxy pasivní SERIE

Více

Výhradním dovozcem značky Match do České Republiky je Ahifi Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Match do České Republiky je Ahifi Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku, Gratulujeme k zakoupení této vysoce kvalitní reproduktorové soustavy společnosti MATCH. Tato řada se vyznačuje nejlepší kvalitou, excelentním zpracováním a nejnovější technologií. Po

Více

VINCENT - HIGH END KOMPONENTY

VINCENT - HIGH END KOMPONENTY TUNERY STU 1 Hybridní tuner, 30 předvoleb, AM,FM, RDS, Kovové Dálkové ovládání 17 990 Kč STU 2 Hybridní tuner, 30 předvoleb, AM,FM, RDS, Kovové Dálkové ovládání 19 990 Kč STU 3 Tranzistorový tuner, 30

Více

Maloobchodní ceník reproduktorů Cabasse

Maloobchodní ceník reproduktorů Cabasse Maloobchodní ceník reproduktorů Cabasse Ceník platný od 25.2.2014 www.cabasse.com Live sound emotions." - slogan společnosti Cabasse France přesně vystihuje záměr, který se konstruktéři této značky snaží

Více

REPRODUKTORY. www.nilesaudio.cz www.nilesaudio.sk SPOJENÍ KVALITNÍHO ZVUKU A INTERIÉRU NILES PRODUKTOVÝ KATALOG 20

REPRODUKTORY. www.nilesaudio.cz www.nilesaudio.sk SPOJENÍ KVALITNÍHO ZVUKU A INTERIÉRU NILES PRODUKTOVÝ KATALOG 20 REPRODUKTORY SPOJENÍ KVALITNÍHO ZVUKU A INTERIÉRU www.nilesaudio.cz www.nilesaudio.sk 1 NILES PRODUKTOVÝ KATALOG 20 Historie firmy Niles Již více než 35 let se firmy z oblasti zakázkových instalací obrací

Více

Integrovaný zesilovač A-S1100

Integrovaný zesilovač A-S1100 Integrovaný zesilovač A-S1100 Zesilujeme vášeň pro hudbu Představujeme zesilovač A-S1100, nový integrovaný zesilovač nejvyšší třídy, jehož cílem je věrné zachycení a reprodukce zvuku z různých hudebních

Více

LUCAS 2K SRDCE MOBILNÍHO DJ

LUCAS 2K SRDCE MOBILNÍHO DJ LUCAS 2K SRDCE MOBILNÍHO DJ LUCAS 2K SRDCE MOBILNÍHO DJ LUCAS 2K je ultimátním PA ozvučovacím systémem pro mobilní DJ. Při událostech jako jsou svatby, narozeniny, gala nebo jiné večírky zajistí tento

Více

Xavian XN 125 Junior

Xavian XN 125 Junior Xavian XN 125 Junior Model XN 125 by se dal navzdory svému nově získanému přízvisku Junior nazvat zasloužilým veteránem v katalogu firmy Xavian. Na trhu je totiž tento malý monitor už od roku 1997 Během

Více

Elektrostatická sluchátka. Ceník Změna cen vyhrazena

Elektrostatická sluchátka. Ceník Změna cen vyhrazena Elektrostatická sluchátka Ceník 10-2018 Změna cen vyhrazena ALTEI spol. s r.o., U háje 29, 147 00 Praha 4, Česká republika Tel.: (+420) 222 721 501; (+420) 222 728 335; e-mail: info@altei.cz IČO 25637274,

Více

Ze sterea na prostorový zvuk během několika vteřin

Ze sterea na prostorový zvuk během několika vteřin Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips SoundBar Reproduktor Soundbar Bezdrátové prostorový zvuk 4.1 CH Bluetooth aptx, AAC a NFC 2 vstupy HDMI a výstup HDMI ARC Prostorová kalibrace

Více

Akustika pro posluchače HF JAMU

Akustika pro posluchače HF JAMU Akustika pro posluchače HF JAMU Zvukové vlny a kmity (1)! 2 Vnímání zvuku (3)! 2 Akustika hudebního nástroje (2)! 2 Akustika při interpretaci (2)! 3 Záznam hry na hudební nástroje (2)! 4 Seminární a samostatné

Více

Neviditelné reproduktory architectural loudspeakers. ML Audio ČESKY

Neviditelné reproduktory architectural loudspeakers. ML Audio ČESKY Neviditelné reproduktory architectural loudspeakers ML Audio ČESKY Představujeme Zcela neviditelné integrované ploché reproduktory do stěn, skříní nebo jiných míst, která si sami vyberete. Umístění neviditelných

Více

Zátěžové vinylové podlahoviny. třída sama o sobě

Zátěžové vinylové podlahoviny. třída sama o sobě třída sama o sobě Nová kolekce materiálu NOVILUX 2009-20011 nabízí vysoce kvalitní měkčený vinyl, který byl vytvořen, aby splnil všechny nároky na kvalitní a krásnou podlahovou krytinu. V široké nabídce

Více

X-mini: ultrapřenosné kapesní reproduktorky

X-mini: ultrapřenosné kapesní reproduktorky 6. 4. 2012 Novinky X-mini: ultrapřenosné kapesní reproduktorky Autor: Rudolf PlevaVytisknout textová verze velikost písma Vzhled, konstrukce, připojení, ovládání Kvalita zvuku, hodnocení Miniaturní aktivní

Více

NEVIDITELNÉ REPRODUKTORY

NEVIDITELNÉ REPRODUKTORY NEVIDITELNÉ REPRODUKTORY Kompletně skrytá technologie/audio Kvalitní zvuk by měl být především slyšet nikoli vidět Dnešní vícekanálové systémy prostorového zvuku a audio systémy do celého domu vyžadují

Více

Reproduktory HTS HTS - 402SV stříbrný obj. č HTS - 402BK černý obj. č

Reproduktory HTS HTS - 402SV stříbrný obj. č HTS - 402BK černý obj. č Verze z 09/09 Reproduktory HTS - 402 HTS - 402SV stříbrný obj. č. 34 50 38 HTS - 402BK černý obj. č. 34 51 17 Návod k použití Účel použití Reproduktor HTS-402 je určen pro převodu výstupních elektrických

Více

PLOCHÉ KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY

PLOCHÉ KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY PLOCHÉ KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY Ploché klimatizační jednotky proč právě aeromaster fp? Klimatizační jednotky Aeromaster FP jsou ideální pro větrání a klimatizaci administrativních, obchodních, restauračních

Více

Obsah ČÁST I SLUCH A POSLECH

Obsah ČÁST I SLUCH A POSLECH Poděkování 11 Úvod 13 Co se v knize naučíte 13 Co se nenaučíte 13 Co byste již měli znát 13 Jak s knihou pracovat 14 Zpětná vazba od čtenářů 15 Errata 15 ČÁST I SLUCH A POSLECH KAPITOLA 1 Nearfieldové

Více

JBL 4818 "W - bin" (Stage Accompany 4518)

JBL 4818 W - bin (Stage Accompany 4518) JBL 4818 "W - bin" (Stage Accompany 4518) Toto je konstrukce legendárních reprosoustav JBL Pro 4818 původně osazená 18" (46cm) reproduktorem K151, vyráběná v letech 1977 1986. Konstrukce byla po letech

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU MAC AUDIA, Gratulujeme vám k zakoupení auto HiFi zesilovače EDITION S TWO / EDITION S TWO LIMITED. Použití Toto zařízení lze využít pouze v motorových vozidlech s 12V napěťovým zdrojem

Více

PASIVNÍ REPROSOUSTAVY

PASIVNÍ REPROSOUSTAVY CENÍK PRODUKTŮ 2015 PASIVNÍ REPROSOUSTAVY Cena vč. DPH (Kč) EVP-X SERIES Provedení černý odolný koberec EVP-X12 12" 2pásmová, 55 20 khz (± 3 db), 8, vstupy: 2x 6,3mm jack + 2x speakon, 6.490,- 250/500/1000

Více

Ecophon Master Matrix

Ecophon Master Matrix Ecophon Master Matrix Systém Ecophon Master Matrix je navržen tak, aby se dal velmi rychle a snadno instalovat a zároveň poskytoval mimořádnou přesnost bez nutnosti dodatečných úprav. Toto činí akustický

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před samotnou instalací zesilovače si prosím přečtěte celý uživatelský manuál. 1. TECHNICKÁ DATA Max. výstupní výkon (1kHz sinusový šum 2:8, B+=14,4V) Jmenovitý výstupní výkon

Více

ozvučení průmyslových provozů vzdělávacích zařízení domácností

ozvučení průmyslových provozů vzdělávacích zařízení domácností ozvučení průmyslových provozů vzdělávacích zařízení domácností omnitronic cs série širokopásmové reproduktory určené pro montáž do podhledů, stěn nebo stropů interiéru. reproduktory jsou vybaveny transformátorem

Více