Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU"

Transkript

1 Strana: 1/4 Prezenční listina Přítomni: Dorko, Dvořáček, Eštok, Horáček, Chmelová, Jarošová, Lux, Martínek, Mrázková, Neiser, Pálmaiová, Plevová, Pohlídalová, Porubän, Rychlý, Sikorová, Sochorová, Šácha, Štigler Hosté: Bužga, Čermáková, Dvořák, Machytka, Moravcová V., Vrublová, Závacká, Zonča Omluveni: Krupa, Palová, Svrčinová Neomluveni: --- Přítomných akademiků: 12 Přítomných studentů: 7 Akademický senát byl dle VaJř AS LF OU usnášení schopný. Program zasedání: 1. Žádost o udělení předchozího souhlasu ke jmenování nových členů Vědecké rady LF OU dle 27, odst. 1., písm. f) zákona o vysokých školách 2. Žádost o vyjádření ke změně studijního programu Akreditace bakalářského studijního programu/ oboru Specializace ve zdravotnictví / Fyzioterapie v italském jazyce s místem výuky v Itálii dle 27, odst. 2., písm. a) zákona o vysokých školách 3. Programové priority Studentské komory AS LF OU pro akademický rok 2016/ Dopis dr. Švorce ml. jako reakce na nepravdivé údaje uvedené v minulém zápise z AS LF 5. Různé Předseda senátu (dále jména osob bez titulů, vědeckých a vědecko-pedagogických hodností) na úvod zasedání AS LF OU zdůvodnil jeho přesunutí na dnešní den a přivítal jako hosta děkana LF OU a ostatní přítomné. Zahájení jednání AS LF OU se účastnilo 18 senátorů. Předseda senátu upozornil na provádění audiozáznamu pro potřeby záznamu. Vzhledem k tomu, že nedošlo k dohodě předsedy AS LF OU a děkana LF OU ve smyslu odměny pro zapisovatelky, nebude prováděn doslovný zápis, aby nedošlo k mnoha stránkovému zápisu z jednání AS LF OU. Dnes bude proveden stručný zápis z jednání AS LF OU. Předseda senátu vyzval k identifikaci osob, které byly přítomny na zahájení jednání AS LF OU. Představil se dr. Lichnovský z PRK Partners, který byl pozván na jednání AS LF

2 Strana: 2/4 OU děkanem LF OU. Předseda senátu vyzval všechny senátory k hlasování, zda souhlasí s účastí na jednání z řad veřejnosti advokátu Jakubu Lichnovskému z PRK Partners. Hlasování: 8 pro, 10 proti, 0 se zdržel. Výsledek hlasování: nesouhlas. Usnesení: AS LF OU nesouhlasí s účastí na jednání z řad veřejnosti advokáta pana Jakuba Lichnovského. Na jednání AS LF OU se dostavil senátor Neiser, dále se jednání zúčastnilo 19 senátorů. Při zahájení jednání vystoupil Machytka z Katedry chirurgických oborů, který na základě dostupných informací ohledně odstoupení senátora Richtera se přihlásil o právo kooptace, které nebylo AS LF OU učiněno. Kooptovaným členem AS LF OU se stala senátorka Sochorová. Předseda senátu vysvětluje proces kooptace na základě situace, kdy Machytka v době přihlášení kandidatury nebyl členem akademické obce. Členem akademické obce se stal až Machytka napadá způsob voleb v rámci zápisu, kdy volební komise řádně potvrdila, že prošel volbami. Pokud tedy senát říká, že neoprávněně, tudíž zpochybňuje nejen výsledky volební komise, ale celý výsledek voleb, který by byl neplatný, protože voliči byli uvedeni v omyl a mohli jej volit. Předseda senátu sděluje, že došlo k telefonické konzultaci s právním oddělením rektorátu ohledně kooptace. Machytka žádá řádné doložení informací, a jak se tyto informace předseda dozvěděl. Předseda senátu ukončuje debatu vzhledem k tomu, že Machytka není řádným členem senátu. Machytka žádá doložení a vysvětlení situace. Děkan žádá o prozkoumání situace a doložení. Předseda senátu zopakoval, že v době přihlášení kandidatury Machytka nebyl členem akademické obce. Členem akademické obce se stal až Předseda senátu ukončuje debatu. Děkan se ptá, proč že byl zpochybněn závěr volební komise, proč tedy toto neučinila komise okamžitě v okamžiku výsledku voleb. Předseda zdůrazňuje, že nebyl ve volební komisi. Děkan sděluje, že námitky se dají učinit do dvou měsíců po vyhlášení výsledků volební komise, tudíž napadáme výsledky voleb do AS LF OU. Předseda shrnuje řečené a přechází k harmonogramu jednání. Děkan LF OU se dotázal na pořízení vlastní audionahrávky zasedání AS LF OU. Předseda senátu vyzval všechny senátory k hlasování o pořízení audionahrávky děkanem LF OU. Místopředseda SK Porubän AS LF OU požádal o tajné hlasování k pořízení audionahrávky zasedání AS LF OU děkanem LF OU. Předseda senátu zahájil hlasování pro tajné hlasování.

3 Strana: 3/4 Usnesení: AS LF OU souhlasí s tajným hlasováním v případě hlasování o pořízení audionahrávky jednání AS LF OU děkanem LF OU. Přepočítání hlasů provedl místopředseda SK Porubän. Předseda senátu zahájil hlasování, zda děkan LF OU může pořizovat zvukový záznam z jednání AS LF OU. Hlasování: 5 pro, 11 proti, 3 se zdržel. Výsledek hlasování: nesouhlas. Usnesení: AS LF OU nesouhlasí s pořízení audionahrávky zasedání AS LF OU děkanem LF OU. Předseda senátu se dotázal senátorů AS LF na souhlas s návrhem programu AS LF, tak jak byl přednesen. Zahájil hlasování na souhlas s návrhem programu AS LF. Usnesení: AS LF OU souhlasí s návrhem programu AS LF, program je přijat AS LF. AD 1) Žádost o udělení předchozího souhlasu ke jmenování nových členů Vědecké rady LF OU dle 27, odst. 1., písm. f) zákona o vysokých školách Předseda senátu uvedl první bod jednání AS LF. Přečetl všechny kandidáty na nové členy Vědecké rady LF OU z dostupných materiálů, které byly senátorům zaslány děkanem LF OU. Krátce jednotlivé kandidáty představil, doplňující informace podal děkan LF OU. Senátoři AS LF postupně hlasovali o předchozím souhlasu kandidátů. doc. MUDr. Milana Adamuse, Ph.D., MBA do Vědecké rady LF OU. Hlasování: 18 pro, 0 proti, 1 se zdržel. Usnesení: AS LF OU souhlasí se jmenováním nového člena doc. MUDr. Milana Adamuse, Ph.D., MBA do Vědecké rady LF OU. Senátor Martínek se dotázal na formulaci předchozí souhlas, co to znamená? Předseda senátu se děkana LF OU dotázal na vysvětlení uvedené formulace.

4 Strana: 4/4 Děkan LF OU odpověděl, že jde pravděpodobně o právní terminologii, o standardní formulaci. Neznamená to, že by se VR schvalovala ještě jednou. doc. MUDr. Michala Bara, Ph.D. do Vědecké rady LF OU. Usnesení: AS LF OU souhlasí se jmenováním nového člena doc. MUDr. Michala Bara, Ph.D. do Vědecké rady LF OU. Předseda senátu zahájil hlasování o předchozím souhlasu ke jmenování nové členky doc. MUDr. Lenky Foretové, Ph.D. do Vědecké rady LF OU. Usnesení: AS LF OU souhlasí se jmenováním nové členky doc. MUDr. Lenky Foretové, Ph.D. do Vědecké rady LF OU. Mgr. Michala Haluzíka, Ph.D. do Vědecké rady LF OU. Usnesení: AS LF OU souhlasí se jmenováním nového člena Mgr. Michala Haluzíka, Ph.D. do Vědecké rady LF OU. prof. MUDr. Vladimíra Janouta, CSc. do Vědecké rady LF OU. Usnesení: AS LF OU souhlasí se jmenováním nového člena prof. MUDr. Vladimíra Janouta, CSc. do Vědecké rady LF OU. prof. MUDr. Milana Koláře, Ph.D. do Vědecké rady LF OU.

5 Strana: 5/4 Usnesení: AS LF OU souhlasí se jmenováním nového člena prof. MUDr. Milana Koláře, Ph.D. do Vědecké rady LF OU. prof. MUDr. Pavla Komínka, Ph.D., MBA do Vědecké rady LF OU. Usnesení: AS LF OU souhlasí se jmenováním nového člena prof. MUDr. Pavla Komínka, Ph.D., MBA do Vědecké rady LF OU. Předseda senátu požádal děkana LF OU o bližší představení Ing. Petra Pivody, MBA. Děkan LF OU představil Ing. Petra Pivodu, MBA. Následně proběhla diskuse ohledně uvedeného kandidáta, o jeho odborném vědeckém působení a smyslu poslání Vědecké rady LF OU. Děkan vysvětloval důvody, proč byl kandidát navržen. Ing. Petra Pivody, MBA do Vědecké rady LF OU. Hlasování: 1 pro, 8 proti, 10 se zdržel. Výsledek hlasování: nesouhlas. Usnesení: AS LF OU nesouhlasí se jmenováním nového člena Ing. Petra Pivody, MBA do Vědecké rady LF OU. doc. RNDr. Omara Šerého, Ph.D. do Vědecké rady LF OU. Hlasování: 18 pro, 0 proti, 1 se zdržel. Usnesení: AS LF OU souhlasí se jmenováním nového člena doc. RNDr. Omara Šerého, Ph.D. do Vědecké rady LF OU. doc. MUDr. Ondřeje Šimetky, Ph.D. do Vědecké rady LF OU.

6 Strana: 6/4 Usnesení: AS LF OU souhlasí se jmenováním nového člena doc. MUDr. Ondřeje Šimetky, Ph.D. do Vědecké rady LF OU. prof. MUDr. Jaroslava Štěrby, Ph.D. do Vědecké rady LF OU. Usnesení: AS LF OU souhlasí se jmenováním nového člena prof. MUDr. Jaroslava Štěrby, Ph.D. do Vědecké rady LF OU. AD 2) Žádost o vyjádření ke změně studijního programu Akreditace bakalářského studijního programu/ oboru Specializace ve zdravotnictví / Fyzioterapie v italském jazyce s místem výuky v Itálii dle 27, odst. 2., písm. a) zákona o vysokých školách Předseda senátu uvedl druhý bod jednání AS LF OU. Dodal, že senátoři byli s materiálem seznámeni. Děkan LF OU požádal senátory o předání slova proděkance Závacké, která problematiku projednávaného bodu všem vysvětlila. Dále dodala, že se jedná pouze o změnu, kdy by měl být AS LF OU informován, nepodléhá schvalování. Předseda senátu otevřel diskusi k danému bodu. Senátorka Chmelová konstatuje, že se tedy nic nemění. Proděkanka Závacká potvrzuje, že se mění jen formality. Předseda senátu doplnil, že AS LF OU bere tento bod na vědomí. AD 3) Programové priority Studentské komory AS LF OU pro akademický rok 2016/2017 Předseda senátu předal slovo místopředsedovi SK Porubänovi. Senátorům byly dopředu zaslány programové priority Studentské komory AS LF OU pro akademický rok 2016/2017 (Příloha 2). Místopředseda SK Porubän je na zasedání senátu krátce představil. Jde o podněty studentů, které je nejvíce zajímají. Jsou uvedené jen ty nejzásadnější. Jejich řešení je ve vzájemné spolupráci studentů, AS LF OU a děkana LF OU. AS LF OU bere na vědomí programové priority Studentské komory AS LF OU pro akademický rok 2016/2017.

7 Strana: 7/4 AD 4) Dopis dr. Švorce ml. jako reakce na nepravdivé údaje uvedené v minulém zápise z AS LF Předseda senátu uvedl čtvrtý bod jednání, kdy senátorům byl zaslán otevřený dopis dr. Švorce ml. (Příloha 3). Senátor Horáček se k uvedenému bodu vyjádřil. S dr. Švorcem ml. si vše vyjasnil a omluvil se za nevhodnou formulaci svého komentáře. Předseda senátu doplnil, že AS LF OU bere tento bod na vědomí a poděkoval přístupu senátora Horáčka. AD 5) Různé Předseda senátu zahájil diskusi k uvedenému bodu. Senátorka Sochorová uvedla problém osvětlení areálu LF OU, který byl přednesen již na dřívějších zasedáních AS LF OU, ale nebyl řešen. Stejně tak je problém se stravováním studentů v areálu LF OU. Děkan LF OU doplnil, že se osvětlením bude zabývat a zařídí vyhovující osvětlení. Senátor Lux se představil jako kooptovaný senátor AS LF OU za senátorku Výbornou. Předseda senátu přiblížil senátora Luxe, který byl u zrodu LF, potažmo ZSF a FNO. Dále předseda senátu představil novou členku AS LF OU, která byla kooptována po rezignaci senátora Richtera. Nová senátorka Sochorová uvedla, že se do senátu po nějakém čase vrací. Dále předseda senátu představil nového člena SK AS LF OU Rychlého, který byl kooptován po rezignaci senátora Cimermana. Nový senátor Rychlý se všem představil. Senátor Šácha uvedl problematiku parkování studentů ve FNO. Studenti mohli po vyřízení registrace bezplatně parkovat v areálu VŠB. Nyní lze parkovat na VŠB za úhradu. Následně proběhla živá diskuse k problematice parkování ve FNO. Děkan LF OU uvedl problematiku uzavření menzy k a následující vyplývající konsekvence, které mohou být pro LF OU výhodné. Dodal, že problematika parkování bude řešena vždy s prioritou pro pacienty. Děkan LF OU přednesl svoji prezentaci Role LF OU. Při prezentování k problematice anglické mutace proběhla živá diskuse. Z jednání odchází senátor Martínek a senátorka Sochorová. Děkan LF OU opět zdůraznil anglickou mutaci. Senátorka Chmelová přednesla svoji obavu a zkušenost z anglické mutace. Senátor Neiser uvedl svoji zkušenost s anglickou mutací z Olomouce. Senátorka Jarošová doplnila, že pacienti neumí anglicky. Místopředsedkyně senátu Plevová odešla. V jednání AS LF OU pokračovalo 15 senátorů. Děkan LF OU upřesnil zajištění technického zázemí pro anglickou mutaci, uvedl problematiku financování všech LF. Ostatní senátoři nad touto problematikou diskutovali. Senátor Lux konstatoval, že je na jednání poprvé a je zděšen tím, jak probíhal začátek jednání ve věci nejasnosti kooptace náhradníka za odstoupivšího senátora. Upozornil,

8 Strana: 8/4 že se jedná o vážný problém, a že bychom jako senátoři měli mít jasno, kdo je a kdo není členem senátu, jinak by mohlo být zpochybněno jakékoliv jeho další jednání. Žádá, aby se to uvedlo do zápisu a aby se tato záležitost vyřešila. Předseda senátu poděkoval za připomínku. K této diskusi se připojila senátorka Chmelová, která uvedla své nejasnosti ze strany volby Machytky. Jeho připomínky zpochybňují závěr volební komise. Připomínky měly být vzneseny do 2 měsíců. Osobně není zběhlá v procedurálních postupech a přemýšlí, zda má senát vůbec existovat. Nemá z toho příjemný pocit. Předseda senátu uvedl, včera se na chybu přišlo, v době přihlášení Machytky na kandidátku nebyl akademickým členem. Je to stejné pochybení, jako kdyby byl kooptován. Naopak by druhá strana napadala to, že senát přijal někoho, kdo v době volby nebyl akademický člen. Rozdíl jednoto týdne je zřetelný. Machytka k uvedenému podotkl, že zkoumání oprávněnosti jeho zvolení bylo účelové. Zkoumala se oprávněnost u všech členů? Jakým způsobem se senát dostal k informacím byl/nebyl členem akademické obce? Předseda senátu uvedl, že problematika byla konzultována s právním oddělením rektorátu OU, který by měl být respektován. Předseda senátu uvedl další termín jednání na Zapsala: Babičová, Plevová Verifikoval: Dvořáček V Ostravě Přílohy: Příloha 1 Prezenční listina Příloha 2 Programové priority Studentské komory AS LF OU pro akademický rok 2016/2017 Příloha 3 Dopis dr. Švorce ml. jako reakce na nepravdivé údaje uvedené v minulém zápise z AS LF

9 Strana: 9/4

10 Strana: 10/4 Příloha 2 Programové priority Studentské komory AS LF OU pro akademický rok 2016/2017

11 Strana: 11/4

12 Strana: 12/4

13 Strana: 13/4 Příloha 3 Dopis dr. Švorce ml. jako reakce na nepravdivé údaje uvedené v minulém zápise z AS LF

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/10 Prezenční listina Přítomni: Dorko, Dvořáček, Horáček, Jarošová, Krupa, Kubančáková, Lux, Martínek, Mrázková, Pálmaiová, Plevová, Porubän, Rychlý, Sikorová, Sochorová, Svrčinová, Zatloukalová

Více

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/21 Prezenční listina Přítomni: Durďáková, Dvořáček, Grundmann, Chylíková, Kovalová, Krupa, Kubančáková, Neiser, Pálmaiová, Rychlý, Sikorová, Sochorová, Šácha Hosté: Martínek, Závacká Omluveni:

Více

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/22 Prezenční listina Přítomni: Bužga, Durďáková, Dvořáček, Grundmann, Chylíková, Kovalová, Krupa, Machaczka, Mrázková, Pálmaiová, Plevová, Porubän, Rychlý, Sikorová, Sochorová, Svrčinová, Zatloukalová

Více

Prezenční listina. Program zasedání:

Prezenční listina. Program zasedání: Strana: 1/24 Prezenční listina Přítomni: Dorko, Dvořáček, Grundmann, Chylíková, Mrázková, Neiser, Pálmaiová, Plevová, Sikorová, Sochorová, Svrčinová, Šácha, Rychlý Hosté: Dluhošová, Martínek Omluveni:

Více

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/19 Prezenční listina Přítomni: Bužga, Dorko, Durďáková, Dvořáček, Chmelová, Krupa, Machaczka, Neiser, Pálmaiová, Plevová, Porubän, Rychlý, Sikorová, Sochorová, Svrčinová, Šácha, Zatloukalová

Více

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/7 Prezenční listina Přítomni: Dvořáček, Horáček, Chmelová, Krupa, Kubančáková, Lux, Martínek, Mrázková, Neiser, Pálmaiová, Plevová, Rychlý, Sikorová, Sochorová, Šácha, Zatloukalová Hosté: Dítě,

Více

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/20 Prezenční listina Přítomni: Dorko, Dvořáček, Grundmann, Chylíková, Kubančáková, Mrázková, Neiser, Plevová, Porubän, Rychlý, Sikorová, Sochorová, Šácha Hosté: Martínek, Závacká Omluveni: Bužga,

Více

Zápis z 12. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 12/2010 ze dne

Zápis z 12. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 12/2010 ze dne Zápis z 12. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 12/2010 ze dne 25.02.2010 Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů Omluveni: Bc. Helena Přibylová, Mgr. Jana Kameníčková Nepřítomni:

Více

Zápis ze společného zasedání odstupujícího a nově zvoleného AS FMMI dne 30. červen 2014

Zápis ze společného zasedání odstupujícího a nově zvoleného AS FMMI dne 30. červen 2014 Zápis ze společného zasedání odstupujícího a nově zvoleného AS FMMI dne 30. červen 2014 Přítomno: 8 členů akademické komory a 3 členové studentské komory (dle prezenční listiny) odstupujícího AS FMMI splněna

Více

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/30 Prezenční listina Přítomni: Dvořáček, Chylíková, Kovalová, Krupa, Neiser, Pálmaiová, Plevová, Sikorová, Sochorová, Svrčinová, Rychlý, Šácha, Škerková. Hosté: Dluhošová, Jarošová, Martínek,

Více

Zápis č. 13 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 13 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 13 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne 20. 12. 2016 Počet přítomných senátorů: 11 Omluveni: doc. Tichý, Ing. Mikulec Neomluveni: 0 Hosté: prof. Dr. Ing. Zdeněk Zmeškal,

Více

Zápis ze řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne (M-409, budova FSE UJEP, 14:00 hod)

Zápis ze řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne (M-409, budova FSE UJEP, 14:00 hod) Zápis ze řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne 19. 5. 2010 (M-409, budova FSE UJEP, 14:00 hod) Prezenční listina: Omluveni: 11 senátorů PhDr. Petr Balek, Vojtěch Bok, Daniela Cibulková,

Více

Zápis č. 16 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 16 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 16 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne 06. 06. 2017 Počet přítomných senátorů: 11 Omluveni: 2 Neomluveni: 0 Ukončení mandátu: 2 Hosté: prof. Dr. Ing. Zdeněk Zmeškal,

Více

Zápis ze zasedání AS OU Číslo jednací: OU-2167/

Zápis ze zasedání AS OU Číslo jednací: OU-2167/ Zápis ze zasedání AS OU 15.01.2018 Číslo jednací: OU-2167/90-2018 Prezenční listina Přítomni: Cieslar, Čapandová, Dvořáček, Ferdiánová, Fric, Honová, Kazík, Krausová, Krhutová, Michel, Mlčák, Mostýn, Ožana,

Více

ZÁPIS ze 49. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 5. února 2015

ZÁPIS ze 49. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 5. února 2015 ZÁPIS ze 49. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 5. února 2015 čj. DFF/36/15 Přítomni: členové AS FF UHK dle přiložené prezenční listiny Nepřítomni: L. Kloučková, Bc. M.

Více

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Návrh zápisu ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 1. dubna 2015 Přítomno: 19 členů AS FF UP (dle prezenční listiny) Omluven: doc.

Více

Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne 23. 2. 2016 Počet přítomných senátorů: 15 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Hosté: prof. Dr. Ing. Dana Dluhošová,, doc. Ing. Martin Macháček,

Více

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne od 14:15 v MO 409 na FSE UJEP

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne od 14:15 v MO 409 na FSE UJEP Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne 17. 2. 2016 od 14:15 v MO 409 na FSE UJEP Přítomní senátoři: Akademická komora AS FSE UJEP doc. PhDr. Václav Houžvička, Ph.D Ing. Petr Kačírek

Více

Akademický senát Vysoké školy ekonomické v Praze

Akademický senát Vysoké školy ekonomické v Praze Stránka 1 Předmět Zasedání 01/18-21 Datum Místo VŠE v Praze, zasedací místnost rektora NB 169 Přítomni Fakulta financí a účetnictví (F1): Marek, Zelenka, Král, Husák Fakulta mezinárodních vztahů (F2):

Více

Zápis ze 17. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 17/2017 ze dne

Zápis ze 17. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 17/2017 ze dne Zápis ze 17. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 17/2017 ze dne 4. 5. 2017 Přítomno: dle prezenční listiny 7 členů Omluveni: Marie Pavlíková, Paulína Maderová, Mgr. Naděžda Calabová,

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 15/2010 ze dne 13.05.2010

Zápis ze zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 15/2010 ze dne 13.05.2010 Zápis ze zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 15/2010 ze dne 13.05.2010 Přítomno: dle prezenční listiny 7 senátorů, od 13:11 8 senátorů, od 14:03 9 senátorů Omluveni: Eva Hlinková,

Více

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018 Akademický senát Vysoké školy polytechnické Jihlava Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018 Přítomni: za akademickou komoru (dále jen AK): 9 (viz prezenční listina)

Více

Zápis 6. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 6/2012 ze dne

Zápis 6. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 6/2012 ze dne Zápis 6. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 6/2012 ze dne 01. 11. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů Omluveni: - Nepřítomni: - Předsedající: Mgr. Zdeňka Mikšová, Ph.D.

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 7. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 7. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23. Č. j.: KaRek/0009/2018 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S ze 7. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23. ledna 2018 Přítomni: dle prezenční listiny 26 senátorů z

Více

Z Á P I S z 8. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 18. října 2018

Z Á P I S z 8. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 18. října 2018 Č. j.: FZS/0027/18 PID: 406182 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S z 8. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 18. října 2018 Přítomni: dle

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 16. dubna 2014

Zápis ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 16. dubna 2014 UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakulta Akademický senát Filozofické fakulty Předseda Křížkovského 10, 771 80 OLOMOUC Tel. 585633206 Email: wilken.engelbrecht@upol.cz Zápis ze zasedání Akademického

Více

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ

AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ AKADEMICKÝ SENÁT FAKULTY LOGISTIKY A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ UTB VE ZLÍNĚ Zápis č. 5/2015 (96) z řádného zasedání Akademického senátu FLKŘ konaného dne 16. března 2015 v zasedací místnosti fakulty, budova UH

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Z Á P I S

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Z Á P I S ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STROJNÍ Akademický senát Fakulty strojní ČVUT v Praze Č.j. ASFS/14-16/Z/18 Z Á P I S z 18. zasedání Akademického senátu Fakulty strojní ČVUT v Praze konaného

Více

Z Á P I S z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/1 PŘÍTOMNI: Komora akademických pracovníků: doc. MUDr. Michal Bar, Ph.D., Mgr. Marek Bužga, Ph.D., doc. MUDr. Zuzana Čermáková, Ph.D., doc. MUDr. Leopold Pleva, CSc., MUDr. Jana Povová, Ph.D.,

Více

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne 20.02.2013 (v budově vilky areálu Kampusu od 14:00) Prezenční listina: 11 senátorů Ing. Petr Hlaváček, Ph.D., RNDr. Jana Šimsová, Ph.D., Ing.

Více

Protokol o volbách do Akademického senátu Lékařské fakulty OU v Ostravě

Protokol o volbách do Akademického senátu Lékařské fakulty OU v Ostravě Lékařská fakulta Ostravské univerzity v Ostravě Syllabova 19 703 00 Ostrava 3 Česká republika telefon +420 596 781 630, fax +420 596 781 630 www.osu.cz IČ 61988987 DIČ CZ61988987, Bankovní spojení: ČNB

Více

Po celou dobu jednání pléna byl AS FAV ZČU usnášeníschopný. Jako skrutátorky byly jmenovány senátorky Hadašová a Šedivá.

Po celou dobu jednání pléna byl AS FAV ZČU usnášeníschopný. Jako skrutátorky byly jmenovány senátorky Hadašová a Šedivá. Zápis ze schůze AS FAV ZČU v Plzni, která se konala 19. 11. 2008 v místnosti UV 115 od 14:00 hod. AS FAV ZČU Přítomno: 12 až 16 členů AS FAV ZČU v průběhu zasedání - viz prezenční listina Omluveni: 2 členové

Více

Zápis z 6. zasedání AS FPE konaného dne

Zápis z 6. zasedání AS FPE konaného dne Akademický senát Fakulty pedagogické Západočeské univerzity v Plzni Zápis z 6. zasedání AS FPE konaného dne 1. 10. 2014 Prezence AS FPE viz tabulka o hlasování Přítomno: 15 členů; Omluveno: 4 členové;

Více

Sdělil, že je přítomno 10 členů a senát je usnášeníschopný. Zároveň omluvil Dr. Gála, který se dnešního zasedání nemohl zúčastnit.

Sdělil, že je přítomno 10 členů a senát je usnášeníschopný. Zároveň omluvil Dr. Gála, který se dnešního zasedání nemohl zúčastnit. Zápis č. 03/2015 (03) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 16. února 2015 v zasedací místnosti děkanátu FT, v budově U1 UTB, nám. TGM 275, Zlín Přítomni: Omluven: Hosté:

Více

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 čj. DFF/184/16 Přítomni: členové AS FF UHK dle přiložené prezenční listiny Omluven: Bc. Tomáš Tázlar Hosté:

Více

Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy

Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy Čj.: VSPJ/02221/2018 Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy Účast: dle prezenční listiny z 28 členů Akademické rady VŠPJ (dále též AR VŠPJ ) na zasedání

Více

ZÁPIS Č. 2N/2005 (166) ZE ZASEDÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU VUT KONANÉHO DNE 8. LISTOPADU 2005 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI REKTORA VUT V BRNĚ, ANTONÍNSKÁ 1

ZÁPIS Č. 2N/2005 (166) ZE ZASEDÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU VUT KONANÉHO DNE 8. LISTOPADU 2005 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI REKTORA VUT V BRNĚ, ANTONÍNSKÁ 1 ZÁPIS Č. 2N/2005 (166) ZE ZASEDÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU VUT KONANÉHO DNE 8. LISTOPADU 2005 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI REKTORA VUT V BRNĚ, ANTONÍNSKÁ 1 Přítomni: Hosté: viz prezenční listina (celkem 24 senátorů)

Více

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Zápis ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 17. června 2015 Přítomno: 15 členů AS FF UP (dle prezenční listiny) Omluveni: doc. L.

Více

N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S

N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S S T E J N O P I S N 734/2013 Nz 634/2013 N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S sepsaný jménem JUDr. Josefa Kawuloka, notáře se sídlem v Ostravě, kancelář na adrese Ostrava, Moravská Ostrava, Milíčova 1670/12dne dvacátého

Více

Akademický senát. Vysoké školy ekonomické v Praze. Program

Akademický senát. Vysoké školy ekonomické v Praze. Program Stránka 1 Předmět Zasedání 9/2015 2018 Datum 13. února 2017 Místo VŠE v Praze, zasedací místnost rektora NB 169 Přítomni Fakulta financí a účetnictví (F1): Marek, Vančurová, Zelenka, Kropáč, Šubrtová Fakulta

Více

Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017

Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017 Č. j.: FZS/0129/17 PID: 388360 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S z 5. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 9. října 2017 Přítomni: dle prezenční

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 1. ustavující zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 15. 11. 2010 v 17:00 hod. Městský dům, U Malé řeky 3 Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé:

Více

Program zasedání: Zahájení jednání AS LF OU se účastnilo 13 senátorů.

Program zasedání: Zahájení jednání AS LF OU se účastnilo 13 senátorů. Strana: 1/25 Prezenční listina Přítomni: Bužga, Dorko, Durďáková, Dvořáček, Grundmann, Chmelová, Chylíková, Krupa, Mrázková, Neiser, Pálmaiová, Plevová, Porubän, Sikorová, Sochorová, Svrčinová, Šácha,

Více

Akademický senát FSv ČVUT

Akademický senát FSv ČVUT Akademický senát FSv ČVUT Zápis z 26. zasedání AS FSv, které se konalo dne 13. 11. 2013 Přítomni: dle prezenční listiny Hosté: prof. Kohoutková, prof. Máca, Ing. Vlasák, doc. Čiháková Dr. Šibrava zahájil

Více

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/1 PŘÍTOMNI: Komora akademických pracovníků: Mgr. Marek Bužga, Ph.D., MUDr. Igor Dvořáček, Ph.D., MUDr. Zdeňka Hajduková, Ph.D., doc. MUDr. Michal Hladík, Mgr. Jaroslava Chyliková, Ph.D., PhDr.

Více

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu Akademický senát Zápis z 11. zasedání Akademického senátu konaného 13. 2. 2019 od 14.00 hodin v zasedací místnosti děkanátu FaF UK Přítomni: dr. Babica Jan, Mgr. Bárta Pavel, dr. Červený Lukáš, Jan Tomáš,

Více

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 11/2010 ze dne

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 11/2010 ze dne Zápis z 11. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 11/2010 ze dne 21.01.2010 Přítomno: dle prezenční listiny 7 členů Omluveni: Eva Hlinková, PhDr. Renata Halmo Nepřítomni: Předsedající:

Více

Z Á P I S. číslo: z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S. číslo: z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/1 PŘÍTOMNI: Komora akademických pracovníků: MUDr. Michal Bar, Ph.D., Mgr. Marek Bužga, Ph.D., MUDr. Zuzana Čermáková Ph.D., doc. MUDr. Jaroslav Horáček, CSc., MUDr. Lubomír Martínek, Ph.D., MUDr.

Více

Zápis z 27. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne

Zápis z 27. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne Akademický senát Fakulty strojního inženýrství VUT Technická 2 616 69 Brno Zápis z 27. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne 21.4.2005 Místo konání: zasedací místnost děkana FSI VUT v

Více

Zápis z 1. zasedání AS FA ČVUT, konaného v zasedací místnosti FA ČVUT č. 262

Zápis z 1. zasedání AS FA ČVUT, konaného v zasedací místnosti FA ČVUT č. 262 Zápis z 1. zasedání AS FA ČVUT, konaného 07. 12. 2016 v zasedací místnosti FA ČVUT č. 262 Přítomni (viz také presenční listina v příloze zápisu) Senát zaměstnanecká část: Plos, Jehlík, Sedlák, Vorlík,

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6. Č. j.: KaRek/0076/2017 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6. června 2017 Přítomni: dle prezenční listiny 29 senátorů z

Více

Zápis č. 1 ze zasedání Akademického senátu PřF UP dne 17. května 2017

Zápis č. 1 ze zasedání Akademického senátu PřF UP dne 17. května 2017 Zápis č. 1 ze zasedání Akademického senátu PřF UP dne 17. května 2017 Přítomni: 20 členů AS PřF UP dle prezenční listiny Omluveni: Mgr. L. Borková Hosté: děkan prof. I. Frébort, doc. R. Kubínek, Mgr. J.

Více

Zápis ze zasedání VR FZV UP

Zápis ze zasedání VR FZV UP Zápis ze zasedání VR FZV UP 16. 4. 2012 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkanky Datum: 16. 4. 2012 Čas: 14.00 hod Přítomni: prof. PhDr. Ivo Barteček, CSc. Mgr. et Mgr. Petra

Více

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/29 Prezenční listina Přítomni: Dorko, Durďáková, Dvořáček, Grundmann, Chylíková, Krupa, Mrázková, Neiser, Pálmaiová, Plevová, Sikorová, Svrčinová, Šácha, Škerková Hosté: Dluhošová, Jarošová,

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S z 10. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 16.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S z 10. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 16. č. j.: KaRek/0074/2018 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S z 10. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 16. října 2018 Přítomni: dle prezenční listiny 25 senátorů z

Více

Akademický senát Vysoké školy ekonomické v Praze

Akademický senát Vysoké školy ekonomické v Praze Stránka 1 Předmět Zasedání 6/2015 2018 Datum 16. května 2016 Místo VŠE v Praze, zasedací místnost rektora NB 169 Přítomni Fakulta financí a účetnictví (F1): Marek, Vančurová, Zelenka, Kropáč, očeň Fakulta

Více

Zápis 16. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 16/2013 ze dne

Zápis 16. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 16/2013 ze dne Zápis 16. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 16/2013 ze dne 26. 9. 2013 Přítomno: dle prezenční listiny 7 členů Omluveni: PhDr. Lenka Machálková, Ph.D., p. Marie Pavlíková Nepřítomni:

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č.

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č. Zápis č. 3/2018 ze zasedání Vědecké rady FTK UP konaného dne 19. listopadu 2018 v 10:00 hodin v zasedací místnosti č. 309 na FTK UP Celkový počet členů Vědecké rady FTK UP: 24, z toho přítomných: 20. Přítomni:

Více

Předseda AS FT Dr. Staněk požádal přítomné členy senátu, zda mají připomínky, popř. doplňující návrhy k zápisu č.15/2014 (50).

Předseda AS FT Dr. Staněk požádal přítomné členy senátu, zda mají připomínky, popř. doplňující návrhy k zápisu č.15/2014 (50). Zápis č. 01/2015 (01) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 5. ledna 2015 v zasedací místnosti děkanátu FT, v budově U1 UTB, nám. TGM 275, Zlín Přítomni: Hosté: Dr.

Více

Zápis č. 1/2018 ze zasedání Správní rady Vysoké školy polytechnické Jihlava

Zápis č. 1/2018 ze zasedání Správní rady Vysoké školy polytechnické Jihlava Správní rada Vysoké školy polytechnické Jihlava Zápis č. 1/2018 ze zasedání Správní rady Vysoké školy polytechnické Jihlava Termín zasedání: 12. dubna 2018 Přítomni: prof. MVDr. Vladimír Večerek, CSc.,

Více

Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016

Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016 Č. j.: FZS/0284/16 PID: 372343 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S z 2. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií, konané dne 24. října 2016 Přítomni: dle

Více

Zápis ze 13. zasedání AS FPE konaného dne

Zápis ze 13. zasedání AS FPE konaného dne Akademický senát Fakulty pedagogické Západočeské univerzity v Plzni Zápis ze 13. zasedání AS FPE konaného dne 3. 6. 2015 Prezence AS FPE viz tabulka o hlasování Přítomno: 20 členů; Omluven: 1 člen; Neomluveno:

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 21

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 21 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 21 Pracoviště Akademický senát Fakulty strojní VŠB-TUO Zaznamenal Ing. et Ing. Mgr. Jana Petrů, Ph.D. Funkce tajemnice AS FS Spojení Telefon: +420 597 324 397 Fax: - E-mail: jana.petru@vsb.cz

Více

Zápis z řádného zasedání AS PřF UJEP konaného dne

Zápis z řádného zasedání AS PřF UJEP konaného dne Zápis z řádného zasedání AS PřF UJEP konaného dne 3. 8. 2010 Přítomni: Doc. J. Anděl (předseda), Dr. M. Kuřil, Mgr. K. Řeháková, Bc. J. Ceeová (místopředsedkyně), Z. Marek, L. Zedníček, T. Humhej Omluven:

Více

Zápis ze zasedání AS LDF MENDELU v Brně konaného dne 10. února 2014

Zápis ze zasedání AS LDF MENDELU v Brně konaného dne 10. února 2014 Zápis ze zasedání AS LDF MENDELU v Brně konaného dne 10. února 2014 Přítomni: doc. Ing. Petr Čermák, Ph.D, Dr. JUDr. Ing. Martin Flora, doc. Ing. Vladimír Gryc, Ph.D., doc. Ing. Karel Drápela, CSc., doc.

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 4

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 4 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 4 Pracoviště Akademický senát Fakulty strojní VŠB-TUO Zaznamenal Ing. et Ing. Mgr. Jana Petrů, Ph.D. Funkce tajemnice AS FS Spojení Telefon: +420 597 324 397 Fax: - E-mail: jana.petru@vsb.cz

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015 Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci ze dne 13. 4. 2015 Místo konání: Děkanát FZV UP v Olomouci, Tř. Svobody 8 pracovna děkana Datum: 13. 4. 2015 Čas:

Více

Z Á P I S. 1. Projednání návrhu na odvolání doc. MUDr. P. Zonči, Ph.D., FRCS, MBA, z funkce děkana Lékařské fakulty OU dle čl. 7 odst. 3 Jř AS LF OU.

Z Á P I S. 1. Projednání návrhu na odvolání doc. MUDr. P. Zonči, Ph.D., FRCS, MBA, z funkce děkana Lékařské fakulty OU dle čl. 7 odst. 3 Jř AS LF OU. Strana: 1/26 Prezenční listina Přítomni: Bužga, Dorko, Durďáková, Dvořáček, Grundmann, Chmelová, Chylíková, Kovalová, Krupa, Mrázková, Neiser, Pálmaiová, Plevová, Porubän, Sikorová, Sochorová, Šácha, Škerková,

Více

Zápis z 5. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne

Zápis z 5. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne Akademický senát Fakulty strojního inženýrství VUT Technická 2 616 69 Brno Zápis z 5. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne 16.3.2006 Místo konání: zasedací místnost děkana FSI VUT v

Více

Prezenční listina. Program zasedání: 1. Návrh na odvolání děkana LF OU

Prezenční listina. Program zasedání: 1. Návrh na odvolání děkana LF OU Strana: 1/6 Prezenční listina Přítomni: Dorko, Dvořáček, Horáček, Chmelová, Jarošová, Krupa, Kubančáková, Lux, Martínek, Mrázková, Neiser, Pálmaiová, Palová, Plevová, Porubän, Rychlý, Sikorová, Sochorová,

Více

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/28 Prezenční listina Přítomni: Bužga, Dorko, Durďáková, Dvořáček, Grundmann, Chmelová, Chylíková, Kovalová, Krupa, Mrázková, Neiser, Pálmaiová, Plevová, Sikorová, Sochorová, Šácha, Škerková,

Více

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Č. j.: FZS/0055/17 PID: 0380490 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Přítomni: dle

Více

Zápis ze zasedání Akademického senátu FSS OU dne

Zápis ze zasedání Akademického senátu FSS OU dne Zápis ze zasedání Akademického senátu FSS OU dne 24.4.2017 Přítomni (celkem) dle Prezenční listiny: 8 (+ 2 hosté) Komora akademických pracovníků: K. Cilečková, L. Krhutová, Š. Dořičáková, H. Lukšová, V.

Více

Akademický senát FSv ČVUT

Akademický senát FSv ČVUT Akademický senát FSv ČVUT Zápis z 24. zasedání AS FSv, které se konalo dne 2. 10.2019 Přítomni: Hosté: Veřejnost: dle prezenční listiny děkan prof. Máca, proděkani prof. Pešková, prof. Pavelka, prof. Patzák,

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne 1. 11. 2018 v sále Kulturního domu v Bašce Přítomni: 15 členů zastupitelstva 46 občanů 64 účast celkem 1. Zahájení, hymna 2. Informace o výsledcích

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 6. února 2014

Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 6. února 2014 Zápis ze zasedání Vědecké rady FHS UK ze dne 6. února 2014 PROJEDNANÉ BODY PROGRAMU: 1. Schválení programu zasedání Vědecké rady FHS UK dne 6. února 2014 - program zasedání byl Vědeckou radou FHS UK schválen

Více

Zápis z 20. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 20/2017 ze dne

Zápis z 20. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 20/2017 ze dne Zápis z 20. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 20/2017 ze dne 9. 11. 2017 Přítomno: dle prezenční listiny 7 členů Omluveni: Bc. Jiří Horalík, DiS., Mgr. Štěpánka Bubeníková,

Více

Zápis z 6. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne

Zápis z 6. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne Akademický senát Fakulty strojního inženýrství VUT Technická 2 616 69 Brno Zápis z 6. řádného zasedání Akademického senátu FSI VUT v Brně dne 13. 3. 2003 Místo konání: Zasedací místnost ústavu konstruování

Více

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/1 PŘÍTOMNI: Komora akademických pracovníků: Mgr. Marek Bužga, Ph.D., doc. MUDr. Michal Hladík, Ph.D., Mgr. Jaroslava Chylíková, PhDr. Radka Kozáková, Ph.D., prof. MUDr. PhDr. Jana Mačáková, CSc.,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne od 13:30 hod. ve velké zasedací místnosti na RUP

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne od 13:30 hod. ve velké zasedací místnosti na RUP ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY VNITŘNÍHO HODNOCENÍ UP konaného dne 26. 6. 2017 od 13:30 hod. ve velké zasedací místnosti na RUP Přítomni: Prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D., předseda RVH UP prof. Mgr. MgA.

Více

Zápis z 3. zasedání Vědecké rady FEK dne 23. dubna 2015

Zápis z 3. zasedání Vědecké rady FEK dne 23. dubna 2015 FAKULTA EKONOMICKÁ děkan Zápis z 3. zasedání Vědecké rady FEK dne 23. dubna 2015 Přítomni: Omluveni: doc. Ing. Petr Cimler, CSc. (FEK ZČU) doc. PaedDr. Jaroslav Dokoupil, Ph.D. (ZČU) prof. Ing. Lilia Dvořáková,

Více

Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze

Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze Zápis z 1. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty mezinárodních vztahů (AS FMV) VŠE v Praze Datum a místo zasedání: 29. září 2011, 13h00, místnost 244NB Přítomni: Taušer, Čajka, Češková, Pošvicová,

Více

UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI Akademický senát Přírodovědecké fakulty UP. Zápis č. 3. ze zasedání Akademického senátu PřF UP dne 5.

UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI Akademický senát Přírodovědecké fakulty UP. Zápis č. 3. ze zasedání Akademického senátu PřF UP dne 5. UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI Akademický senát Přírodovědecké fakulty UP Zápis č. 3 ze zasedání Akademického senátu PřF UP dne 5. října 2011 Přítomni: 19 členů AS PřF dle prezenční listiny omluveni:

Více

Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Gál, Dr. Rouchal, Dr. Egner, Dr. Jančová, Ing. Huba, D. Vítková, Bc. Ondroušek (9 členů)

Dr. Staněk, Dr. Beníček, Dr. Gál, Dr. Rouchal, Dr. Egner, Dr. Jančová, Ing. Huba, D. Vítková, Bc. Ondroušek (9 členů) Zápis č. 16/2016 (35) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 21. listopadu 2016 v zasedací místnosti 311, v budově U1, Vavrečkova 275, Zlín Přítomni: Dr. Staněk, Dr.

Více

Zápis č. 9 z řádného jednání Akademického senátu Ekonomické fakulty VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 9 z řádného jednání Akademického senátu Ekonomické fakulty VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 9 z řádného jednání Akademického senátu Ekonomické fakulty VŠB-TUO konaného dne 4. 12. 2012 Počet přítomných senátorů: 12 Omluveni: Dr. Čulík, Ľuboš Mikolášik, Dr. Pochyla Neomluveni: 0 Hosté:

Více

Program jednání: Jednání: Zápis ze schůze AS FAV ZČU v Plzni, která se konala v místnosti UV 115 od 14:00 hod. k bodu A1.

Program jednání: Jednání: Zápis ze schůze AS FAV ZČU v Plzni, která se konala v místnosti UV 115 od 14:00 hod. k bodu A1. Zápis ze schůze AS FAV ZČU v Plzni, která se konala 1. 10. 2008 v místnosti UV 115 od 14:00 hod. AS FAV ZČU Přítomno: 15 až 16 členů AS FAV ZČU v průběhu zasedání - viz prezenční listina Omluveni: 2 členové

Více

Zápis z prvního jednání Akademického senátu Filozofické fakulty Ostravské univerzity v Ostravě konaného dne

Zápis z prvního jednání Akademického senátu Filozofické fakulty Ostravské univerzity v Ostravě konaného dne Zápis z jednání AS FF OU ze dne 30. 11. 2015 1 Zápis z prvního jednání Akademického senátu Filozofické fakulty Ostravské univerzity v Ostravě konaného dne 30. 11. 2015 Datum, místo: Přítomni: 30. 11. 2015,

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S z 9. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 29.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S z 9. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 29. č. j.: KaRek/0039/2018 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S z 9. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 29. května 2018 Přítomni: dle prezenční listiny 27 senátorů z

Více

Zápis ze zasedání AS HGF VŠB-TU Ostrava ze dne

Zápis ze zasedání AS HGF VŠB-TU Ostrava ze dne Zápis ze zasedání AS HGF VŠB-TU Ostrava ze dne 16. 3. 2016 Přítomni: viz prezenční listina (celkem 20 senátorů) Hosté: doc. Ing. Hana Staňková, Ph.D., JUDr. Alexandr Király, Ph.D., doc. Ing. Jan Valíček,

Více

Zápis č. 6/2018 (160) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne

Zápis č. 6/2018 (160) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne Zápis č. 6/2018 (160) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty aplikované informatiky konaného dne 23. 4. 2018 Přítomni: doc. Ing. František Gazdoš, Ph.D., Ing. Miroslav Matýsek, Ph.D., Ing. Milan

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 12

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 12 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ AS FS č. 12 Pracoviště Zaznamenal Funkce Akademický senát Fakulty strojní VŠB-TUO Ing. et Ing. Mgr. Jana Nováková tajemnice AS FS Spojení Telefon: +420 597 324 391 Ověřil Funkce Fax: -

Více

Zápis z 1. zasedání Akademického senátu

Zápis z 1. zasedání Akademického senátu Akademický senát Zápis z 1. zasedání Akademického senátu konaného 7. 2. 2018 od 14.00 hodin v zasedací místnosti děkanátu FaF UK Přítomni: Mgr. Bárta Pavel, dr. Červený Lukáš, dr. Hošťálková Anna, Mgr.

Více

Zápis č. 11/2014 (46) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne od 13 hodin

Zápis č. 11/2014 (46) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne od 13 hodin Zápis č. 11/2014 (46) z řádného zasedání Akademického senátu Fakulty technologické konaného dne 06. 10. 2014 od 13 hodin Přítomni: Dr. Staněk, Dr. Halabalová, Dr. Gál, doc. Vilčáková, Dr. Egner, Dr. Rouchal,

Více

Prezenční listina. Program zasedání: 1. Návrh na odvolání děkana LF OU

Prezenční listina. Program zasedání: 1. Návrh na odvolání děkana LF OU Strana: 1/5 Prezenční listina Přítomni: Dorko, Dvořáček, Horáček, Chmelová, Jarošová, Krupa, Kubančáková, Lux, Martínek, Mrázková, Neiser, Pálmaiová, Palová, Plevová, Pohlídalová, Porubän, Rychlý, Sikorová,

Více

Z Á P I S 10. zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, konaného dne v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích

Z Á P I S 10. zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, konaného dne v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích 10. zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích Č. jednací : Sob 216/2016 V Soběšovicích dne 17.11.2016 Zpracoval : Valošková Petra 1 o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSEUJEP ze dne od 14:15v MO 223 na FSE UJEP

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSEUJEP ze dne od 14:15v MO 223 na FSE UJEP Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSEUJEP ze dne 14.10. 2015 od 14:15v MO 223 na FSE UJEP Přítomní senátoři: PhDr. Bc. Kateřina Smejkalová, Ph.D. - předsedkyně Ing. Eva Fuchsová doc. PhDr. Václav

Více

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Návrh zápisu ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 25. února 2015 Přítomno: 18 členů AS FF UP (dle prezenční listiny) Omluven: dr.

Více

Změna náhradníka do SK RVŠ (Eliška Chaloupková za Martina Šrámka). Kurzy angličtiny současná skutečnost

Změna náhradníka do SK RVŠ (Eliška Chaloupková za Martina Šrámka). Kurzy angličtiny současná skutečnost Č. j.: VSPJ/06524/2018 Akademický senát Vysoké školy polytechnické Jihlava Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 7/2018 ze dne 21. listopadu 2018 Přítomni: za akademickou komoru (dále jen

Více

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne od 14:00 ve studovně FSE UJEP (MO 223)

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne od 14:00 ve studovně FSE UJEP (MO 223) Zápis z řádného zasedání Akademického senátu FSE UJEP ze dne 19. 2. 2014 od 14:00 ve studovně FSE UJEP (MO 223) Přítomní senátoři: PhDr. Bc. Kateřina Smejkalová, Ph.D. - předsedkyně Bc. Miroslav Kopáček

Více

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ AS FS DNE 4. 6. 2002 Jednání senátu se zúčastnili členové nově zvoleného AS, a v jeho úvodní části ještě i členové odstupujícího senátu. Přítomno: 11 členů odstupujícího senátu akademické

Více