Katalog / Ceník

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Katalog / Ceník"

Transkript

1 Katalog / Ceník.8.0

2

3 Obsah Záruční podmínky Oras... Důležité poznámky k servisu na výrobcích Oras... Bezdotykové baterie základní použití... Index zboží... 6 Oras Electra Oras Electra baterie... 0 Více bezdotykových baterií najdete na následujících stranách: ALESSI by Oras strana 69 IL BAGNO ALESSI One by Oras strana 70 Oras Ventura strana 98 Oras Cubista strana 06 Oras Design baterie LA CUCINA ALESSI by Oras... 6 ALESSI by Oras IL BAGNO ALESSI One by Oras IL BAGNO ALESSI Dot by Oras Oras Ventura Oras baterie Oras Aventa...0 Oras Cubista...05 Oras Vienda... Oras Vega...9 Oras Safira...0 Oras Saga...0 Termostatické baterie Oras Eterna...7 Oras Optima...9 Oras Nova...5 Více termostatických baterií najdete na následujících stranách: IL BAGNO ALESSI One by Oras od strany 85 IL BAGNO ALESSI Dot by Oras od strany 96 Oras Cubista od strany 06 Ostatní baterie...5 Sprchové soupravy Oras Hydra...56 Oras Natura...57 Oras Sensiva...57 Oras Apollo...57

4 Pračkové ventily...59 Zahradní ventily...60 Propojovací díly...6 Příslušenství sprch...65 Výtoková ramena...75 Lékařské páky...78 Nářadí...79 Ostatní příslušenství...80 Náhradní díly Oras Electra...8 LA CUCINA ALESSI by Oras...9 IL BAGNO ALESSI One by Oras...96 IL BAGNO ALESSI Dot by Oras...0 Oras Ventura...0 Oras Aventa...08 Oras Cubista...09 Oras Vienda... Oras Vega...5 Oras Safira...0 Oras Safira Classica... Oras Saga...5 Oras Saga Plus...9 Oras Eterna... Oras Optima... Oras Nova... Ostatní baterie... Zahradní ventily...6 Náhradní díly...7 Čárové kódy... Vyhrazujeme si právo na změny bez upozornění.

5 NOVINKA Oras Electra Spotřeba vody může být snížena o polovinu díky použití bezdotykových baterií Klíčovým faktorem, který posunul Oras na vrchol mezi světovými výrobci vodovodních baterií, je inovativnost kombinovaná s jedinečným designem a špičkovou technologií, přičemž se nezapomíná na základní prvek baterie musí být uživatelsky příjemná. To je důležitá oblast, do které Oras silně investuje. Oras je světovou jedničkou ve výrobě bezdotykových baterií. Baterie Oras Electra si velmi rychle získaly oblibu také v domácnostech, a to především díky snadnému používání a vysokému standardu hygieny, což jsou klíčové faktory pro spotřebitele. Mezi další výhody patří bezpečnost při používání, snadná údržba a značné úspory vody a energie. Podívejte se na nové bezdotykové baterie od strany 0. La Cucina Alessi Oras je partnerem ve špičkovém projektu designu kuchyní Nejnovější kuchyňskou baterií v sérii La Cucina Alessi by Oras je páková baterie navržená panem Alessandrem Mendinim. Design této baterie je zcela jedinečný. Vysoké výtokové rameno, vzbuzující dojem sochařského díla, lahodí oku a do kuchyně vnáší zcela specifický rozměr. I tato baterie může být vybavena ventilem pro připojení myčky. La Cucina Alessi by Oras je výsledkem projektu světoznámého italského designérského studia Alessi a společnosti Oras. Do kuchyně přináší jak fantazii, tak funkčnost. Do série těchto baterií patří set navržený panem Stefanem Giovannonim, který se skládá ze dvou samostatných baterií. První je určena pro potřeby vaření (ovládá se otočnými knoflíky) a druhá slouží k mytí rukou (bezdotyková). Obě baterie mohou být instalovány buď na stejný dřez vedle sebe, anebo odděleně, například tak, že bezdotyková baterie je použita na umyvadlo. Baterie s otočnými knoflíky může být vybavena ventilem pro připojení myčky nádobí. Podívejte se na výrobky La Cucina Alessi by Oras od strany 6. Il Bagno Alessi One Nyní I bezdotyková Na začátku milénia vzniká tvorba mnohostraně využitelných industriálně laděných výrobků pro koupelny pod taktovkou designera jménem Stefano Giovanoni: série IL BAGNO ALESSI One obsahuje vodovodní baterie, nábytek, zrcadla, osvětlení, vany a koupelnové doplňky. Nyní je série doplňena o novou bezdotykovou umyvadlovou baterii IL BAGNO ALESSI by Oras. Bezdotyková baterie je ekologickou alternativou pro vaši koupelnu a to nejen za účelem úspory vody, ale i energie. Žádná horká voda (nešťastnou náhodou) z baterie Vás nemůže překvapit, protože baterie má snadné nastavení teploty vytékající vody. Stejně tak, jako žádné kapání vody při špatném uzavření baterie. Bezdotyková baterie prostě uzavře vodu po mytí automaticky. Nová bezdotyková umyvadlová baterie je nyní k dostání i ve verzi s ruční sprškou Bidetta. Design: Stefano Giovannoni Podívejte se na výrobky IL BAGNO ALESSI One by Oras od strany 70.

6 Il Bagno Alessi Dot Nový koupelnový koncept IL BAGNO ALESSI Dot byl navržen holandským architektem Wielem Aretsem Hlavním motivem při vytváření této série bylo navození uklidňující atmosféry. Ústředním prvkem je kruh, který je přítomen u každé baterie z této série. Stejné tvary a formy se objevují u všech koupelnových výrobků: i průměr všech baterií je stejný. Voda z baterií vytéká volně jako z vodopádu, říká Wiel Arets. Základem je harmonie. Podívejte se na tyto nové baterie od strany 88. Oras Ventura Oras Ventura od vodovodní baterie k pomocníkovi v kuchyni Oras Ventura je splněným snem pro všechny, kdo jsou zvyklí doma vařit. Jedno výtokové rameno dodává automaticky teplou vodu pro mytí rukou - je to hygienické a zároveň tento systém umožňuje šetřit vodou. V momentě, kdy potřebujete teplou nebo studenou vodu na vaření, získáte ji velice rychle z druhého výtokového ramene. Pod horním ramínkem je navíc dostatek prostoru dokonce i pro mytí velkých hrnců a pánví nebo pro oplachování zeleniny. Oras Ventura se vyrábí i ve variantě s ventilem pro připojení myčky nádobí, který se automaticky uzavře, čímž napomáhá předcházet nežádoucím škodám. Baterie se vyrábí v provedení chrom a satin. Design : Jorma Vennola. Podívejte se na výrobky Oras Ventura od strany 98. Oras Ventura Oras Ventura dvě baterie v jedné Oras Ventura umyvadlová stojánková baterie má jak klasické pákové ovládání, tak i ovládání bezdotykové to vše v jednom těle. Díky směšovači je použití bezdotykové funkce s předem nastavenou příjemnou teplotou vody pro mytí rukou nejen hygienické, ale hlavně bezpečné, a to především pokud je baterie používána dětmi či seniory. Ovládání klasickou pákou je možné libovolné nastavení výtoku vody studené či horké. Pákou lze nastavit proud a teplotu vody, a to i při použití modelu se sprškou Bidetta. Při ovládání pákou teče voda z horního perlátoru, zatímco při použití bezdotykové funkce voda vytéká z dolního perlátoru. Tato nová umyvadlová baterie doplňuje sortiment uživatelsky příjemných kuchyňských a koupelnových baterií série Ventura. Podívejte se na výrobky Oras Ventura od strany 00.

7 Oras Cubista Příjemné používání a hygiena Oras Cubisty šetří vodu a energii Jako výrobce produktů, které umožňují hygienické a bezpečné používání vody Oras vždy bere do úvahy i otázky ekologie. Nová bezdotyková Oras Cubista je právě touto ekologickou alternativou pro vaší koupelnu: šetří obojí, vodu i energii. Používání bezdotykových baterií je snadné a bezpečné. Vše co potřebujete udělat je vložit ruce pod baterii a voda začne téct. Není potřeba dotýkat se baterie před ani po mytí. To je nejdůležitější prvek pro dosažení maximální hygieny rukou. Také v provedení s ruční sprchou Bidetta Bezdotyková Oras Cubista umyvadlová baterie, také přichází ve výbavě s víceúčelovou ruční sprškou Bidetta. Ruční sprška Bidetta umožňuje intimní hygienu pokud je umístěna v blízkosti toalety. To znamená, že její použití je možné i v prostorách, kde instalace klasického bidetu není možná. Na malých toaletách a v koupelnách jen rozšíří možnosti využití baterií Oras. Flexibilní s různými možnostmi využití; v obou případech se hodí do designově starších i nových prostor. Design Kirsi Svärd. Podívejte se na výrobky Oras Cubista od stránky 05. Oras Cubista Oras Cubista Nový design a funkčnost Kolekce baterií Oras Cubista byla silně ovlivněna geometrickými tvary kubismu: kužely, válci a kruhy. Designerka této kolekce Kirsi Swärd vyjádřila svou fascinaci cubismem, kde jsou předměty v abstraktní formě rozbity analyzovány a znovu sestaveny. Série Oras Cubista má velmi širokou škálu vodovodních baterií pro různé druhy využití. V jejím portfoliu jsou baterie pro veškeré využití v domácnostech: kuchyň, koupelna, toaleta i technická místnost. Automatické uzavírání ventilu přívodu vody pro myčku nádobí Specialitou Oras Cubista kuchyňských baterií je takzvaná časově řízená kuchyňská baterie; Ventil pro připojení myčky nádobí se automaticky uzavírá po třech, nebo dvanácti hodinách nikdy nezapomenete puštěnou vodu. Je to bezpečné a jednoduché i pro každodenní použiutí. Výtokové ramínko kuchyňské baterie Oras Cubista je vysoké a klenuté. Což z baterie činí velmi zajímavý vizuální designový prvek. Vysoké a klenuté ramínko přináší dostatek prostoru pro pohodlné mytí i těch největších pánví a hrnců. Podívejte se na výrobky Oras Cubista od stránky 06. Oras Vienda Vodovodní baterie, kde se pojí desetiletí zkušeností s dnešními technologiemi a designem Díky evolučnímu designu je baterie Oras Vienda uživatelsky velice přijemná a funkční zároveň. Baterie se snadno ovládá, a to jak při nastavení teploty, tak i síly (ptůtoku) proudu vody. Oblé tvary pomáhají udržet baterii suchou a zabraňují usazování nečistot. Povrch baterie tak zůstává čistý, což samozřejmě přispívá k vysoké hygieně. Kuchyňská baterie má vysoké výtokové rameno, což výrazně zvětšuje pracovní prostor pod ním. Díky své vysoké funkčnosti šetří baterie série Oras Vienda energii a stále se ztenčující vodní zdroje. Podívejte se na výrobky Oras Vienda od stránky.

8 Oras Vega Nová Oras Vega. Baterie s technologií, která šetří vodu již od roku 976. Na počátku vývoje série Oras Vega bylo rozhodujícím momentem skloubit již existující garantovanou technologii Oras s vylepšenou užitnou hodnotou baterie v designu a ve výběru materiálu. Nová Oras Vega obsahuje prvky, které zajišťují úsporu vody a energie. Pokud pustíte vodu, proud je omezen, ale při tom je dostačující. Pokud potřebujete více vody, stisknete eko- tlačítko a při současném zvednutí ovládací páky dostanete standardní proud vody. Toto eko-tlačítko slouží také jako bezpečnostní faktor, protože je omezena také teplota vody. Voda, která vytéká z vodovodní baterie, není nikdy příliš horká. A to je opravdu důležitý bezpečnostní prvek v případě, že baterii používají malé děti nebo starší lidé. Podívejte se na celou sérii na straně 9. Oras Safira Uživatelsky příjemná Oras Safira - široký sortiment jednopákových baterií. Oras Safira je univerzální série vodovodních baterií, která nabízí širokou paletu baterií jak pro koupelnu, tak do kuchyně. Samozřejmě nechybí ani Oras Bidetta baterie s víceúčelovou ruční sprškou. V bateriích série Oras Safira jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. Moderní vodovodní baterie tak nejen pomáhají šetřit vodou a energií, ale také vám zjednoduší život. Samozřejmostí je i standardní kartuše, stejná pro všechny pákové baterie, s keramickými destičkami odolnými proti usazování vodního kamene. Funkční design a technologie pákových baterií byly mnohokrát prověřeny. Tato baterie vám bude sloužit roky! Podívejte se na celou sérii na straně 0. Oras Saga Bylo nebylo, zrodila se krásná baterie, která vypadá drahocenně jako zlato, ale stojí pouhou maličkost. Tak tomu bylo a tak tomu jest! Oras Saga je uživatelsky příjemná a kvalitní řada vodovodních baterií pro kuchyň a koupelnu. Spojuje moderní a svěží design se spolehlivou technologií, která je výsledkem mnohaletých zkušeností. Nová páková baterie umožňuje jednoduché a přesné nastavení průtoku a teploty vody. Mezi její další výhody patří snadná údržba a příznivá cena. A zapomenout nesmíme ani na dnes tolik potřebnou úsporu vody a energie. Podívejte se na celou řadu na straně 0.

9 NOVINKA Oras Eterna Nová Oras Eterna přichází s revoluční funkčností v designu a v každém detailu. Je to právě funkce EcoLed, která Vám oznamuje ideální dobu vašeho sprchování aniž byste plýtvali vodou a energií. Výtokové rameno, které lze otočit o 90 současně s extrémě sofistikovaným termostatem je kombinací luxusu a intuitivnosti. Funkce automatického napouštění vany s možností nastavení maximálního napuštěného množství vody jen doplňuje už tak perfektní balíček ideálních vlastostí této vodovodní baterie. Kombinujte Vaší vodovodní baterii Oras Eterna se sprchovým setem Oras Natura. Sprchový set Oras Natura má unikátní funkci, která Vám šetří obojí. Vodu i energii. Můžete si užít osvěžující sprchu a zároveň při tom o 50 % snížit spotřebu vody a energie ve srovnání s normální běžnou sprchou. Funkce šetření vody a energie je aktivována stisknutím Eko-tlačítka v hlavici ruční sprchy, na kterém se objeví zelený proužek. Ten znázorňuje, že je funkce šetření aktivována. Funkce Eko omezuje proud vody vytékající ze sprchy. Design: Kirsi Svärd Podívejte se na celou sérii od strany 7. Oras Eterna: Ovládání EkoLed tlačným ovladačem, který Vám oznamuje ideální dobu vašeho sprchování. Funkce automatického napouštění vany s možností nastavení maximálního napuštěného množství vody. Kombinace luxusu a intutivnosti: elegance a ekologie v jednom balení.

10 Oras Optima Oras Optima sprchování přesně podle Vašich představ Oras Optima Vám zjednoduší každodenní život. Termostat vyniká neobvyklou přesností reaguje automaticky i na minimální výkyvy tlaku či teploty vody. Při sprchování můžete pohodlně snížit nebo zvýšit teplotu vody jedním otočným regulátorem teploty. Bezpečnostní tlačítko na regulátoru teploty je zárukou, že si omylem nenastavíte příliš horkou vodu a neopaříte se. Další důležitou vlastností Oras Optima je, že povrch baterie se nezahřívá, a proto je Oras Optima naprosto bezpečná i pro děti. Řada sprchových termostatických baterií Oras Optima zahrnuje také dva modely podomítkových baterií. Design: Jorma Vennola Podívejte se na celou řadu od strany 9. Oras Nova Oras Nova krása v jednoduchosti Oras Nova je skutečným potěšením pro oko. Krása a elegance vodovodních baterií Oras Nova spočívá v jejich jednoduchosti žádné složité prvky, ve kterých by se zachycovaly nečistoty a které by byly náročné na údržbu. Baterie je jednoduchá a bezpečná. Regulátory teploty a průtoku se snadno ovládají. Termostat automaticky reaguje i na nejmenší výkyvy v tlaku a teplotě vody. Při sprchování můžete pohodlně snížit nebo zvýšit teplotu vody jedním otočným regulátorem teploty. Oras Nova je dodávána také ve variantě pro obrácený přívod vody. Design: Jorma Vennola Podívejte se na celou sérii od strany 5. Oras Safira Easy-to-use Oras Safira váš pomocník Všechny pákové baterie Oras jsou uživatelsky příjemné a snadno se ovládají. Samozřejmě ale mohou být dodány i s dalšími pomocnými prvky (mj.dlouhá-lékařská páka), které jejich používání dále usnadní osobám se specifickými potřebami. Páky uzpůsobené pro ovládání loktem najdou výborné uplatnění také v místech, kde je maximální důraz kladen na hygienu. Mimořádně jednoduché ovládání je vysoce ceněno v nemocnicích a rovněž v domovech pro seniory a handicapované osoby. Speciální série jako alternativa k bezdotykovým bateriím. Podívejte se na celou sérii od strany 5. 0

11 Oras Hydra Nová Oras Hydra Extra široká sprcha Oras Hydra je sprchový program, z něhož si každý uživatel může vybrat pro sebe vhodnou sprchovou soupravu a později ji případně rozšířit na verzi s talířovou sprchou. Oras Hydra nabízí jemnou, osvěžující a uvolňující sprchu bez zbytečného plýtvání vodou. Úhel sklonu talířové sprchy si můžete nastavit podle potřeby, sprcha tedy může být buď ve vodorovné poloze nebo lehce skloněná dopředu. Silikonové trysky sprchy se snadno čistí. Ruční sprcha Oras Hydra nabízí dvě funkce. Kromě normální jemné sprchy je ruční sprcha vybavena také masážní funkcí, spočívající v silném, osvěžujícím proudu vody tryskajícím ze středu sprchové hlavice. Sprcha je vybavena otočným výtokovým ramínkem, které šetří prostor, praktickým mýdelníkem a také twist-free sprchovou hadicí. Design Kirsi Svärd Podívejte se na celou sérii na stranách 56 a 57. NOVINKA Oras Natura Oras Natura sprchový set, který umí šetřit vodou V letech, kdy Oras Eko-tlačítko na našich různých produktech vešlo do povědomí jako zařízení, které umožňuje šetřit vodu a energii, Oras Natura pokračuje s inovací sérií zakládajících si na úspoře vody a energie i na velmi snadném a pohodlném používání. Eko-tlačítko u sprchového setu Natura umožní úsporu až 50% vody spotřebované sprchováním. Nový sprchový set Oras Natura byl navržen k reprezentaci stylového a nadčasového designu a obsahuje sprchovou tyč s pohyblivým držákem ruční sprchy, ruční sprchu, sprchovou hadici, pevný držák ruční sprchy, háček a mýdelník. Ideální použití sprchového setu je v kombinaci s termostatickými bateriemi Oras. Design Kirsi Svärd Podívejte se na celou sérii od strany 57.

12 Záruční podmínky Oras Tyto záruční podmínky se vztahují na vodovodní baterie Oras a jejich příslušenství a to pouze jestliže jsou zhotoveny z originálních dílů Oras. Záruční doba a) Dva roky od nákupu výrobku. Datum je uvedeno na záručním listu nebo prodejním dokladu. b) Dva roky od data vyraženého na výrobku při výrobě (datum na výrobku + dva roky) Záruka se vztahuje na výrobní závady a vady výrobního materiálu Záruka těsnosti pákových baterií a) Pět let od nákupu výrobku. Datum je uvedeno na záručním listu nebo na prodejním dokladu. b) Pět let od data výroby uvedeného na těle kartuše. Záruka se vztahuje na vady způsobující kapání nebo protékání baterie jestliže páka je v poloze uzavřeno. V takovém případě Oras dodá zdarma novou kartuši. POZOR! Záruka na netěsnost se nevztahuje na opotřebení těsnění výtokového ramene. ODSOUHLASENÍ Záruka bude uznána pouze na výrobku zhotoveného z originálních dílů Oras. Pouze v tomto případě Oras garantuje správnou funkci výrobku. Recyklace materiálu Vodovodní baterie Oras neobsahují žádné materiály, které by bylo možné označit za nebezpečné. I přes to Oras, jako zodpovědný výrobce dbá na to, aby na konci své životnosti všechny výrobky zmizely z oběhu bez dopadu na životní prostředí. Základním cílem je recyklovat všechny materiály, u kterých je to možné. Ostatní materiály musí umožnit jejich přeměnu v energii. Základním materiálem vodovodních baterií je mosaz, která je snadno recyklovatelným materiálem. Nejlepším způsobem jak likvidovat staré baterie je jejich poslání do hutních provozů k recyklaci. Všechny plastové části výrobků Oras jsou recyklovatelné. Všechny balící materiály používané Oras jsou recyklovatelné. Monočlánky a elektronické součástky nesmí být likvidovány s komunálním odpadem. Pro jejich likvidaci využívejte specializované sběrny tohoto odpadu. Náhradní díly je možné zakoupit pouze prostřednictvím servisních partnerů firmy Oras. Servis ORAS : servis.cz@oras.com OMEZENÍ ZÁRUKY Záruka se nevztahuje na vady vzniklé z důvodu špatné montáže, použití nevhodných čistících prostředků (vhodný čistící prostředek je popsán v každém montážním návodu, který je součástí obalu každé baterie) a dále na vady vzniklé z důvodu nečistot obsažených v protékající vodě a vodního kamene. Záruka se nevztahuje na monočlánek v bezdotykových bateriích. OSTATNÍ VADY Ostatní vady se řeší ve smyslu platných zákonných norem a předpisů. NAHLÁŠENÍ REKLAMACE Vzniklé reklamace je třeba nahlásit přímo společnosti Oras na tel , nebo na serviscz@oras.com. Případně též Vašemu prodejci baterií Oras. Povinností zákazníka při reklamaci je doložit termín nákupu (datum uvedení do provozu). Praktické vyřešení reklamace zajišťuje firma Oras prostřednictvým svých servisních partnerů.

13 Důležité poznámky k servisu na výrobcích ORAS Obecně Vodovodní baterie a ventily obsahují některé součásti, které jsou trvale zatěžovány tlakem a okolními vlivy a proto vyžadují údržbu. Pravidelná údržba zajišťuje bezproblémový provoz a prodlužuje životnost výrobku. Servis musí být prováděn vhodným nářadím a používáním originálních náhradních dílů. K zajištění hladkého a rychlého servisu musí být splněny některé podmínky přívodní potrubí musí být proplachem zbaveno všech nečistot (písek, zbytky izolací apod.) před instalací baterie nebo ventilu systém musí být vybaven potřebným množstvím správných filtrů k zabránění průniku nečistot do systému odborně provedená montáž baterie nebo ventilu je základním předpokladem pro jejich bezporuchovou funkci Provádění servisní činnosti zabere velmi málo času jestliže jsou použity uzavírací ventily Oras (roháčky, etážky s kulovým uzávěrem). V tom případě je možné provádět servis na jednotlivých výrobcích bez omezení provozu ostatních výrobků v systému použitých. Maximální doba dodatečného průtoku (Ochrana před vandalismem pro bezdotykové baterie) Maximální doba průtoku u bezdotykových baterií je dvě minuty. (U sprchy pět minut.) Jestliže je sensor zakrytý, baterie se sama automaticky vypne po uvedené době.(ochrana před vandalismem.) Aby se baterie vrátila do původního režimuje nutné odstranit předmět (například žvíkačka, nebo samolepka..), který sensor zakrývá. Doba průtokumůže být u některých modelů změněna. Elektronické baterie splňují nařízení EMC Directive 00/08/EY Pro bezvadný provoz vodovodní baterie je nutné udržovat senzor v dokonalé čistotě. Čištění povrchů vodovodních baterií Obecně je postup čištění vnějšího povrchu baterie stejný jako pro čištění barevných povrchů ostatních výrobků v domácnosti. Zásadně se používají tekuté čistící prostředky neobsahující brusiva ani korozi odstraňující přísady, prostředky musí být s ph 6 9. Je nutné pozorně pročíst návod na použití prostředku stanovený jeho výrobcem ještě před jeho použitím! Nikdy nepoužívejte čistící prostředky dávkované rozprašovačem! naneste čistící prostředek na povrch baterie opláchněte baterii proudem vlažné vody otřete povrch baterie dosucha Speciální barevné povrchy: aranja, leštěná mosaz, zlato Jestliže se na speciálním barevném povrchu objeví skvrna, lze ji odstranit tekutým čistícím prostředkem na stříbro. Pak je nutné povrch opláchnout proudem vody a povrch osušit kusem měkké látky. Barevné povrchové úpravy Povrchy barevných baterií se mohou ošetřit voskovými prostředky na údržbu karosérií vozidel. Je přitom třeba postupovat podle pokynů výrobce čistidla. Velmi znečištěné povrchy Jestliže povrch baterie nebyl dlouho ošetřen a nečistotu nelze odstranit běžným postupem pak je možné opatrně použít alkalické čistidlo naneste čistidlo na vlhkou houbu touto omývejte povrch baterie na znečištěných místech opláchněte povrch proudem vody otřete povrch baterie dosucha Pozor: Chromový povrch baterií není odolný vůči sloučeninám fosforu a chloru. (To samé platí o všech plastových součástech a příslušenstvích sprch). Nevhodné chemikálie jsou například : chlorid aluminia, obsažený v antiperspirantech/deodorantech hydrochlor a jeho deriváty (obsažen v čistidlech na obkladačky a dlažby) různé kyseliny a alkalidy s obsahem chloru čistící prostředky obsahující fosfor prostředí obsahující množství chloru Pozor! Dokonce i naředěné prostředky mohou poškodit povrchovou vrstvu chromu neboť po odpaření vody z roztoku budou chemikálie s povrchem reagovat a znehodnotí jej. Správné používání baterií Oras Bidetta Po použití spršky Bidetta, může ze spršky vytéci ještě velmi malé množství vody. Důvodem je zbytkový tlak v hadici. Lze tomu zamezit tak, že po použití spršky a uzavření baterie, podržíme pár vteřin nad WC spršku se stisknutým tlačítkem. Tím se tělo spršky vyprázdní a po zavěšení do nástěnného držáku již nebude kapat. Nebezpečí zamrznutí V tělese baterie nesmí zůstat žádná voda, jestliže je umístěna v místech kde klesá teplota pod bod mrazu. Zmrzlá voda může nevratně poškodit výrobek. Způsoby jak zabránit poškození v důsledku zamrznutí vody : Jednopákové baterie: Vymontujte kartuši z těla baterie Termostatické baterie: Vymontujte termostatickou kartuši a vypusťte vodu z těla baterie Kohoutkové baterie: Vymontujte vršky z těla baterie Pozor: Stejnou opatrnost vyžadují při přemísťování demontované baterie do prostor s teplotou pod bodem mrazu. Pozor! U dřezových baterií s ventilem pro připojení myčky nádobí je nutné po ukončení mytí tento ventil vždy uzavřít. Pokud nelze pračku připojit k vodovodní baterii, měla by být spojovací hadice (G/) zapojená napevno. POZOR! Vodovodní baterie a jejich příslušenství nesmí být instalovány v místech, kde okolní teplota dosahuje 65 C. Stejné omezení platí pro teplotu použitých prostředků při čištění. UPOZORNĚNÍ! Nenapojujte namísto perlátoru ani jiným způsobem žádná zařízení s uzavíracím ventilem např. vysokotlaká mycí zařízení. Taková zařízení způsobují hydraulické rázy, které poškodí vodovodní baterii nebo její hlavní regulační části. Také může dojít k protékání teplé vody do studené. Pro spršky Bidetta s ovládacím ventilem na rukojeti, je nutné použít konstrukci s ejektorem.

14 Prostředí Byty, domy Číslo zboží IP Nebezpečí vandalismu Vysoká vlhkost Vysoká frekvence použití Domácnosti Kanceláře, Toalety, Administrativní budovy Invalidní WC 800/80 6 V 800/805 0/ V 0 85F/856F 6 V 67 8F/86F 6 V 67 60F/6F 6 V 67 6F/6F 6 V 67 6F/65F V 67 66F/67F V V V V V V / V 67/0 6 0/ V 67/0 679/67 6 V F 6 V F 6 V 67 60F V 67 6F V F 6 V C/608C V 5 657C 6 V V C V C 6 V V 67/X 6607C V C 6 V V F 6 V 5 666FT V 5 666F 6 V 5 666FT V 5 666F 6 V 5 666FT V 5 Uvedená místa použití jsou pouze doporučená. Při výběru vhodného typu baterie je nutné přihlédnout ke skutečným podmínkám na místo použití.

15 Místo použití Vysoké nároky na hygienu Veřejnost Školy, Mateřské školy Bazény, Sauny, Veřejná sportoviště Veřejné toalety, Hotely, Restaurace Letiště, Nádraží, Silniční odpočívadla Zemědělský a Potravinářský průmysl Prodejny potravin, Řeznictví, Pekárny Nemocnice Velkokuchyně Domovy důchodců, Útulky, Centra sociální péče Lékárny, Ordinace, Zubaři 5

16 Index zboží Číslo zboží Cena v Kč bez DPH Strana H H F F F F F F F F F F F U U X X X X F F F , 9, 9, 6 70F F F F F F F F F F F F F F F F F F Y Y Číslo zboží Cena v Kč bez DPH Strana Y Y F F F F F F F F F F U F F U U F X U F F F F Y F F F F Y Y Y Y F Y Y Y F F F F F F F F F

17 Index zboží Číslo zboží Cena v Kč bez DPH Strana 88F F U U U U U U U F F F F F C C F A F C F F F F F F F F U U C A C C C F FT F FT F FT , 9,, , 95,, , , 5 70Y Y Y Číslo zboží Cena v Kč bez DPH Strana 760Y Y Y CY CY CY CY F F F F F F F F F U U F F F

18 Index zboží Číslo zboží Cena v Kč bez DPH Strana / / / H Číslo zboží Cena v Kč bez DPH Strana 00H / / / /

19 9

20 Oras Electra Umyvadlová baterie, 0 V Oras Electra 600 Chrom Bezdotyková baterie pro předem smíšenou vodu. Baterie je vybavena kontrolou průtoku 0. l/s. Předem nastavená doba dodatečného průtoku vody (po ukončení mytí) je vteřina. Tato doba může být dodatečně změněna. Jestliže je fotobuňka zakryta déle než minuty, baterie uzavře průtok vody automaticky. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 Napájecí napětí 0 VAC Max. doba průtoku min ( - 55 s) Rozlišovací rozsah 0-0 cm Čas dotečení s (0-55 s) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 70 kpa EMC directive, 89/6/EEC max 0 ø ~0 V 5 (Pg ) l = 600 G / l = 800 p [kpa] ~0 V 0 0 0, 0, Q [l/s] 0

21 Oras Electra Umyvadlová baterie, 0 V 60 Chrom Bezdotyková baterie se směšovacím ventilem. Baterie je vybavena kontrolou průtoku 0. l/s. Předem nastavená doba dodatečného průtoku vody (po ukončení mytí) je vteřina. Tato doba může být dodatečně změněna. Jestliže je fotobuňka zakryta déle než minuty, baterie uzavře průtok vody automaticky. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Oras Electra Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 Napájecí napětí 0 VAC Max. doba průtoku min ( - 55 s) Rozlišovací rozsah 0-0 cm Čas dotečení s (0-55 s) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 70 kpa EMC directive, 89/6/EEC ø ~0 V (Pg ) max 0 l = 600 G / l = 800 p [kpa] ~0 V 0 0 0, 0, Q [l/s]

22 Oras Electra Umyvadlová baterie, 0 V Oras Electra 605 Chrom Bezdotyková baterie se směšovacím ventilem. Baterie je vybavena kontrolou průtoku 0. l/s. Předem nastavená doba dodatečného průtoku vody (po ukončení mytí) je vteřina. Jestliže je senzor zakryt déle než minuty, baterie uzavře průtok vody automaticky. Napájení 0 Volt. Použití ruční víceúčelové spršky: Sejměte ruční spršku z držáku a stlačte tlačítko na spršce. Proud vody se automaticky zastaví, jakmile umístíte spršku nazpět do držáku. Předem nastavené hodnoty lze změnit pomocí Oras Data Terminálu Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 Napájecí napětí 0 VAC Max. doba průtoku min ( - 55 s) Rozlišovací rozsah 0-0 cm Čas dotečení s (0-55 s) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 0 kpa EMC directive, 89/6/EEC ø ~0 V (Pg ) max 0 l = 600 G /8 l = 800 ~0 V l =,5m

23 Oras Electra Umyvadlová baterie, 0 V 60 Chrom Bezdotyková baterie pro předem smíšenou vodu. Baterie je vybavena kontrolou průtoku 0. l/s. Předem nastavená doba dodatečného průtoku vody (po ukončení mytí) je vteřina. Tato doba může být dodatečně změněna. Jestliže je fotobuňka zakryta déle než minuty, baterie uzavře průtok vody automaticky. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Oras Electra Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 Napájecí napětí 0 VAC Max. doba průtoku min ( - 55 s) Rozlišovací rozsah 0-0 cm Čas dotečení s (0-55 s) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 70 kpa EMC directive, 89/6/EEC max ø ~0 V (Pg ) l = G / l = 00 p [kpa] ~0 V 0 0 0, 0, Q [l/s]

24 Oras Electra Umyvadlová baterie, 0 V Oras Electra 6 Chrom Bezdotyková baterie se směšovacím ventilem. Baterie je vybavena kontrolou průtoku 0. l/s. Předem nastavená doba dodatečného průtoku vody (po ukončení mytí) je vteřina. Tato doba může být dodatečně změněna. Jestliže je fotobuňka zakryta déle než minuty, baterie uzavře průtok vody automaticky. Výška výtokového ramene je 85 mm. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 Napájecí napětí 0 VAC Max. doba průtoku min ( - 55 s) Rozlišovací rozsah 0-0 cm Čas dotečení s (0-55 s) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 70 kpa EMC directive, 89/6/EEC max 0 ø l = 600 G /8 ~0 V (Pg ) 0 l = 00 ~0 V

25 Oras Electra Umyvadlová baterie, 0/ V 60 Chrom Bezdotyková baterie pro předem smíšenou vodu. Zásuvkový transformátor V/pro připojení na el. síť 0 V. Baterie je vybavena kontrolou průtoku 0. l/s. Předem nastavená doba dodatečného průtoku (po ukončení mytí) je vteřina. Tato doba může být dodatečně měněna. Jestliže je fotobuňka zakryta déle než minuty, baterie uzavře průtok vody automaticky. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Oras Electra Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 / transformátor IP 0 Napájecí napětí 0/ VAC Max. doba průtoku min ( - 55 s) Rozlišovací rozsah 0-0 cm Čas dotečení s (0-55 s) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 70 kpa EMC directive, 89/6/EEC max 0 ø ~0 V 5 (Pg ) l = 600 G / l = 800 p [kpa] , 0, Q [l/s] 5

26 Oras Electra Umyvadlová baterie, 0/ V Oras Electra 6 Chrom Bezdotyková baterie se směšovacím ventilem. Zásuvkový transformátor V/pro připojení na el. síť 0 V. Baterie je vybavena kontrolou průtoku 0. l/s. Předem nastavená doba dodatečného průtoku (po ukončení mytí) je jedna vteřina. Tato doba může být dodatečně změněna. Jestliže je fotobuňka zakryta déle než minuty, baterie uzavře průtok vody automaticky. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 / transformátor IP 0 Napájecí napětí 0/ VAC Max. doba průtoku min ( - 55 s) Rozlišovací rozsah 0-0 cm Čas dotečení s (0-55 s) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 70 kpa EMC directive, 89/6/EEC ø ~0 V (Pg ) max 0 l = 600 G / l = 800 p [kpa] , 0, Q [l/s] 6

27 Oras Electra Umyvadlová baterie, V 60F Chrom Bezdotyková baterie se směšovacím ventilem a pro předem smíšenou vodu. Bezdotyková umyvadlová baterie s regulátorem pro nastavení teploty vody na jejím těle (standardní vybavení). Baterie může být snadno upravena pro předem smíšenou vodu, či regulátor teploty může být uzamčen. Díky vysoké třídě ochrany IP 67 je tato baterie vhodná do všech provozních podmínek. Vzhledem k použití technologie Autofocus senzor není nutné žádné další nastavování baterie při instalaci. Omezovač průtoku vody (6 l/min) zaručuje nízkou spotřebu vody. Elektrické připojení V přes oddělený zdroj (např.: Oras 9975) Požadavky na napájení: Výstupní proud zdroje 0. x počet baterií (max. 5 baterií => A). Oras zdroj max. 5 baterií. Oras Electra Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 Napájecí napětí VDC Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s Kabel senzoru 0.5 m Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 00/08/EY ø max 0 9 G / p [kpa] , 0, Q [l/s] 7

28 Oras Electra Umyvadlová baterie, V Oras Electra 6F Chrom Bezdotyková umyvadlová baterie s páčkou pro nastavení teploty (dle nastavení z výroby). Baterii lze snadno zajistit na přednastavenou teplotu smíchané vody. Baterii lze odstavit z provozu pomocí čistící krytky, která překryje sensor, například při čištění umyvadla. Baterie je dodávána s filtry nečistot, zpětnými klapkami a flexi hadičkami. Díky použití pokročilému systému senzorů Autofocus nejsou při instalaci potřebné dělat jakékoliv úpravy. Kontrola prútoku(6 l/min.) umožňuje nízkou spotřebu vody (0,5 l/při jednom použití). Pro V elektrické připojení používáme oddělený zdroj ( Oras č. 9975) ke kterému lze připojit až 5 ks baterií. NOVINKA Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. +70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 Napájecí napětí VDC Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s Kabel senzoru 0.5 m Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa Minimální spotřeba 0 A EMC directive, 00/08/EY 9 70 max 0 5 ø - 5 G /8 8

29 Oras Electra Umyvadlová baterie, V 6F Chrom Bezdotyková umyvadlová baterie s páčkou pro nastavení teploty. Délka výtokového ramínka je 0 mm. Baterie je dodávána s filtry nečistot, zpětnými klapkami a flexi hadičkami. Díky použití systému senzorů Autofocus nejsou při instalaci potřebné dělat jakékoliv úpravy. Nastavitelné parametry mohou být měněny podle podmínek na místě použití díky přednastaveným programům na požadované hodnoty. Kontrola prútoku(6 l/min.) umožňuje nízkou spotřebu vody. Oras Electra Pro V elektrické připojení používáme oddělený zdroj (Oras č. 9975) ke kterému lze připojit až 5 ks baterií. NOVINKA Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Oras lab. Třída bezpečnosti IP67 Napájecí napětí VDC Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 00/08/EY 5 ø max 0 0 G / p [kpa] , 0, Q [l/s] 9

30 Oras Electra Umyvadlová baterie, V Oras Electra 65F Chrom Bezdotyková umyvadlová baterie s páčkou pro nastavení teploty. Délka výtokového ramínka je 70 mm. Baterie je dodávána s filtry nečistot, zpětnými klapkami a flexi hadičkami. Díky systému senzorů Autofocus nejsou při instalaci potřebné dělat jakékoliv úpravy. Nastavitelné parametry mohou být měněny podle podmínek na místě použití díky přednastaveným programům na požadované hodnoty. Kontrola prútoku(6 l/min.) umožňuje nízkou spotřebu vody. Pro V elektrické připojení používáme oddělený zdroj ( Oras č. 9975) ke kterému lze připojit až 5 ks baterií. NOVINKA Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 Napájecí napětí VDC Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 00/08/EY 5 ø max 0 0 G / p [kpa] , 0, Q [l/s] 0

31 Oras Electra Umyvadlová baterie, V 66F Chrom Bezdotyková umyvadlová baterie s páčkou pro nastavení teploty a ruční sprškou Bidetta. Délka výtokového ramínka je 0 mm. Baterie je dodávána s filtry nečistot, zpětnými klapkami a flexi hadičkami. Díky systému senzoru Autofocus nejsou při instalaci potřebné dělat jakékoliv úpravy. Nastavitelné parametry mohou být měněny podle podmínek na místě použití díky přednastaveným programům na požadované hodnoty. Kontrola prútoku (6 l/min.) umožňuje nízkou spotřebu vody. Oras Electra Pro V elektrické připojení používáme oddělený zdroj (Oras č. 9975) ke kterému lze připojit až 5 ks baterií. Použití ruční spršky Bidetta: Při krátkém pohybu ruky před senzorem (0,5 s)se baterie spustí (max. min.) a ruční sprška Bidetta může být použita. K vypnutí baterie po použití Bidetty opět stačí krátký pohyb před senzorem baterie, a nebo si umyjte ruce a baterie se vypne automaticky. NOVINKA Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Oras lab. Třída bezpečnosti IP67 Napájecí napětí VDC Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 00/08/EY 5 0 ø max 0 G / p [kpa] l =,5m , 0, Q [l/s]

32 Oras Electra Umyvadlová baterie, V Oras Electra 67F Chrom Bezdotyková umyvadlová baterie s páčkou pro nastavení teploty a ruční sprškou Bidetta. Délka výtokového ramínka je 70 mm. Baterie je dodávána s filtry nečistot, zpětnými klapkami a flexi hadičkami. Díky systému senzoru Autofocus nejsou při instalaci potřebné dělat jakékoliv úpravy. Nastavitelné parametry mohou být změněny podle podmínek na místě použití díky přednastaveným programům na požadované hodnoty. Kontrola prútoku (6 l/min.) umožňuje nízkou spotřebu vody. Pro V elektrické připojení používáme oddělený zdroj (Oras č. 9975) ke kterému lze připojit až 5 ks baterií. Použití ruční spršky Bidetta: Při krátkém pohybu ruky před senzorem (0,5 s)se baterie spustí (max. min.) a ruční sprška Bidetta může být použita. K vypnutí baterie po použití Bidetty opět stačí krátký pohyb před senzorem baterie, a nebo si umyjte ruce a baterie se vypne automaticky. NOVINKA Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Oras lab. Třída bezpečnosti IP67 Napájecí napětí VDC Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 00/08/EY 5 0 ø max 0 G / p [kpa] l =,5m 0 0 0, 0, Q [l/s]

33 Oras Electra Umyvadlová baterie, 6 V 60F Chrom Bezdotyková umyvadlová baterie s páčkou pro nastavení teploty. Baterie je napájena 6 V monočlánkem. Délka výtokového ramínka je 0 mm. Baterie je dodávána s filtry nečistot, zpětnými klapkami a flexi hadičkami. Díky použití systému senzorů Autofocus nejsou při instalaci potřebné dělat jakékoliv úpravy. Nastavitelné parametry mohou být měněny podle podmínek na místě použití díky přednastaveným programům na požadované hodnoty. Impulzy kontrolovaný Solenoidový ventil dodává baterii dlouhou životnost. Kontrola prútoku (6 l/min.) umožňuje nízkou spotřebu vody. Oras Electra NOVINKA Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Oras lab. Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium CR5 Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 00/08/EY 5 ø max 0 0 G / p [kpa] , 0, Q [l/s]

34 Oras Electra Umyvadlová baterie, 6 V Oras Electra 6F Chrom Bezdotyková umyvadlová baterie s páčkou pro nastavení teploty. Baterie je napájena 6 V monočlánkem. Délka výtokového ramínka je 70 mm. Baterie je dodávána s filtry nečistot, zpětnými klapkami a flexi hadičkami. Díky použití systému senzorů Autofocus nejsou při instalaci potřebné dělat jakékoliv úpravy. Nastavitelné parametry mohou být měněny podle podmínek na místě použití díky přednastaveným programům na požadované hodnoty. Impulzy kontrolovaný Solenoidový ventil dodává baterii dlouhou životnost. Kontrola prútoku (6 l/min.) umožňuje nízkou spotřebu vody. NOVINKA Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Oras lab. Třída bezpečnosti IP67 Monočlánek Lithium CR5 Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 00/08/EY 5 0 ø max 0 G / p [kpa] , 0, Q [l/s]

35 Oras Electra Umyvadlová baterie, 6 V 6F Chrom Bezdotyková umyvadlová baterie s páčkou pro nastavení teploty a ruční sprškou Bidetta. Baterie je napájena 6 V monočlánkem. Délka výtokového ramínka je 0 mm. Baterie je dodávána s filtry nečistot, zpětnými klapkami a flexi hadičkami. Díky použití systému senzorů Autofocus nejsou při instalaci potřebné dělat jakékoliv úpravy. Nastavitelné parametry mohou být měněny podle podmínek na místě použití díky přednastaveným programům na požadované hodnoty. Impulzy kontrolovaný Solenoidový ventil dodává baterii dlouhou životnost. Kontrola prútoku (6 l/min.) umožňuje nízkou spotřebu vody. Použití ruční spršky Bidetta: Při krátkém pohybu ruky před senzorem (0,5 s)se baterie spustí (max. min.) a ruční sprška Bidetta může být použita. K vypnutí baterie po použití Bidetty opět stačí krátký pohyb před senzorem baterie, a nebo si umyjte ruce a baterie se vypne automaticky. NOVINKA Oras Electra Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Oras lab. Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium CR5 Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 00/08/EY 5 0 ø max 0 G / p [kpa] l =,5m , 0, Q [l/s] 5

36 Oras Electra Umyvadlová baterie, 6 V Oras Electra 6F Chrom Bezdotyková umyvadlová baterie s páčkou pro nastavení teploty a ruční sprškou Bidetta. Baterie je napájena 6 V monočlánkem. Délka výtokového ramínka je 70 mm. Baterie je dodávána s filtry nečistot, zpětnými klapkami a flexi hadičkami. Díky použití systému senzorů Autofocus nejsou při instalaci potřebné dělat jakékoliv úpravy. Nastavitelné parametry mohou být měněny podle podmínek na místě použití díky přednastaveným programům na požadované hodnoty. Impulzy kontrolovaný Solenoidový ventil dodává baterii dlouhou životnost. Kontrola prútoku (6 l/min.) umožňuje nízkou spotřebu vody. Použití ruční spršky Bidetta: Při krátkém pohybu ruky před senzorem (0,5 s) se baterie spustí (max. min.) a ruční sprška Bidetta může být použita. K vypnutí baterie po použití Bidetty opět stačí krátký pohyb před senzorem baterie, a nebo si umyjte ruce a baterie se vypne automaticky. NOVINKA Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Oras lab. Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium CR5 Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 00/08/EY 5 0 ø max 0 G / p [kpa] l =,5m , 0, Q [l/s] 6

37 Oras Electra Umyvadlová baterie, 6 V 650F Chrom Bezdotyková baterie se směšovacím ventilem a pro předem smíšenou vodu. Bezdotyková umyvadlová baterie s regulátorem pro nastavení teploty vody na jejím těle (standardní vybavení). Baterie může být snadno upravena pro předem smíšenou vodu, či regulátor teploty může být uzamčen. Díky vysoké třídě ochrany IP 67 je tato baterie vhodná do všech provozních podmínek. Vzhledem k použití technologie Autofocus senzor není nutné žádné další nastavování baterie při instalaci. Omezovač průtoku vody (6 l/min) zaručuje nízkou spotřebu vody. Napájení pomocí lithium monočlánku 6 V. Oras Electra Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium CR5 6 V Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 89/6/EEC ø max 0 9 G / p [kpa] , 0, Q [l/s] 7

38 Oras Electra Umyvadlová baterie, 6 V Oras Electra 650F Chrom Bezdotyková umyvadlová baterie s páčkou pro nastavení teploty (dle nastavení z výroby). Baterii lze snadno zajistit na přednastavenou teplotu smíchané vody. Baterie je napájena 6 V monočlánkem. Baterii lze odstavit z provozu pomocí čistící krytky, která překryje sensor, například při čištění umyvadla. Baterie je dodávána s filtry nečistot, zpětnými klapkami a flexi hadičkami. Díky použití pokročilého systému senzorů Autofocus nejsou při instalaci potřebné dělat jakékoliv úpravy. Impulzy kontrolovaný Solenoidový ventil dodává baterii dlouhou životnost. Kontrola prútoku (6l/min.) umožňuje nízkou spotřebu vody (0,5 l/při jednom použití). NOVINKA Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium CR5 6 V Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 00/08/EY 9 70 max 0 5 ø G /8 8

39 Oras Electra Umyvadlová baterie, 6 V 6050F Chrom Bezdotyková baterie pro předem smíšenou vodu. Kompaktní bezdotyková umyvadlová baterie s jednotrubkovým přívodem pro předem smíšenou nebo studenou vodu. Anti-vandalová konstrukce. Napájení baterií 6 V (uvnitř těla vodovodní baterie). Díky vysoké třídě ochrany IP 67 je tato baterie vhodná do všech provozních podmínek. Oras Electra Vzhledem k použití technologie Autofocus senzor není nutné žádné další nastavování baterie při instalaci. Impulsní pilot ventil zajišťuje pro 6 V baterii dlouhou životnost. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0.08 l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Oras lab. Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium CR5 6 V Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s EMC directive, 00/08/EY 8 ø max 0 9 G / p [kpa] , 0, Q [l/s] 9

40 Oras Electra Umyvadlová baterie, 6 V Oras Electra 67 Chrom Bezdotyková nástěnná umyvadlová baterie s otočným výtokovým ramenem. Perlátor s omezovačem průtoku (6 l/min). Otočný knoflík pro nastavení teploty vody je vybaven bezpečnostním tlačítkem. Napájení pomocí lithium monočlánku 6 V. Výtokové raménko 00 mm. Bez etážek a růžic Doporučené příslušenství: 805/ etážky (sada) 050/ krycí růžice (sada) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium CR5 6 V Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah 0 cm (0 / 50 cm) Čas dodatečného průtoku s ± s Otevírací vzdálenost 0-5 cm Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 89/6/EEC 50± 85 G / p [kpa] , 0, Q [l/s] 0

41 Oras Electra Umyvadlová baterie, 6 V 679 Chrom Bezdotyková nástěnná umyvadlová baterie s otočným výtokovým ramenem. Perlátor s omezovačem průtoku (6 l/min). Otočný knoflík pro nastavení teploty vody je vybaven bezpečnostním tlačítkem. Napájení pomocí lithium monočlánku 6 V. Výtokové raménko 00 mm. Oras Electra Bez etážek a růžic Doporučené příslušenství: 805/ etážky (sada) 050/ krycí růžice (sada) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium CR5 6 V Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah 0 cm (0 / 50 cm) Čas dodatečného průtoku s ± s Otevírací vzdálenost 0-5 cm Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 89/6/EEC 50± 75 G / p [kpa] , 0, Q [l/s]

42 Oras Electra Urinálový splachovač, 6 V Oras Electra 6567 Chrom Bezdotykový urinálový splachovač napájený baterií 6 V. Ve výbavě je filtr nečistot a průchodka na trubici splachovače. Parametry se mění pomocí tlačítka v čidle. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0.56 l/s Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium CR5 6 V Rozlišovací rozsah 0 cm (0 / 0 cm) Předspláchnutí s ON (ON / OFF) Automatické spláchnutí h ON (ON / OFF) Doba průtoku po spláchnutí 6 s ( / 6 / 0 s) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 0 kpa EMC directive, 89/6/EEC ø 65

43 Oras Electra Urinálový řadový splachovač, 0 V Systém splachování je řízen inteligentním senzorem a solenoidovým ventilem a je připojen na síťové napětí 0 V. Oras Electra Senzor zaregistruje v dané zóně uživatele a ventil propustí vodu do urinálů. Je využito regulátoru průtoku 0. l/s, který je možné vymontovat, jestliže to uživatel požaduje. Jestliže během hodin není použit urinál, systém automaticky jedenkrát za tuto dobu spláchne. Hodnoty, které jsou nastaveny výrobcem, je možné změnit pomocí Oras Data Terminálu. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Třída bezpečnosti IP 67 / sensor IP X Napájecí napětí 0 VAC Rozlišovací rozsah max. 5 m Automatické spláchnutí h (0-55 h) Zpoždění spláchnutí 60 s (0-55 s) Doba spláchnutí 0 s ( - 0 s) Kabel senzoru 6 m Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 0 kpa EMC directive, 89/6/EEC ~0 V (Pg ) 6

44 Oras Electra Sprchová baterie, 6 V Oras Electra 680 Chrom Bezdotyková sprchová baterie s presostatem. Baterie reaguje velmi rychle a přesně na změny tlaku vody a udržuje teplotu vody dle nastavení uživatele. Perfektně se hodí na místa, kde je několik baterií či sprch s vysokou spotřebou horké vody. Napájení - baterie 6 V. Knoflík regulace teploty vody je vybaven tlačítkem - bezpečnostní pojistkou proti opaření, kterou je možné překonat jejím stlačením. Bez etážek a růžic Doporučené příslušenství: 805/ etážky (sada) 050/ krycí růžice (sada) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti II (ISO 8) Oras lab. Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium CR5 6 V Max. doba průtoku 5 min Rozlišovací rozsah 60 cm (50 / 60 cm) Čas dotečení 5 s Otevírací vzdálenost 0-5 cm Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 89/6/EEC 50± 0 G / G / p [kpa] , 0, 0, 0, Q [l/s]

45 Oras Electra Sprchový panel, 6 V 666F Aluminum/Chrom Bezdotykový sprchový panel s hlavovou sprchou; pro předem smíšenou vodu. Připojuje se na jednotrubkový rozvod vody o předem nastavené teplotě. Napájecí napětí zajišťuje monočlánek 6 V. Voda ze sprchové hlavice se spustí a uzavře předložením ruky před průzor senzoru v rozmezí jeho rozlišovacího rozsahu. Voda poteče, pokud uživatel stojí pod sprchou. Jakmile se uživatel vzdálí mimo rozlišovací rozsah, voda se automaticky zastaví. Oras Electra Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Změnu provádí servisní pracovník Oras. Příslušenství, které lze samostatně objednat: mýdelník (Oras v.č ), držadlo (Oras v.č. 9988) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (bez regulátoru průtoku) 0.5 l/s Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0.95 l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 5 Monočlánek Lithium CR5 6 V Max. doba průtoku 5 min (0-0 min) Rozlišovací rozsah 50 cm (0-70 cm) Čas dotečení 5 s (0-55 s) Otevírací vzdálenost 0-5 cm Tlaková ztráta při průtoku 0. l/s (bez regulátoru 0 kpa průtoku) EMC directive, 89/6/EEC 600 min p [kpa] min 000 ~ , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 5

46 Oras Electra Sprchový panel, V Oras Electra 666FT Aluminum/Chrom Bezdotykový sprchový panel s hlavovou sprchou; pro předem smíšenou vodu. Připojuje se na jednotrubkový rozvod vody o předem nastavené teplotě. Připojení na síťové napětí přes Bus transformátor (Oras v.č ). Voda ze sprchové hlavice se spustí a uzavře předložením ruky před průzor senzoru v rozmezí jeho rozlišovacího rozsahu. Voda poteče, pokud uživatel stojí pod sprchou. Jakmile se uživatel vzdálí mimo rozlišovací rozsah, voda se automaticky zastaví. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Změnu provádí servisní pracovník Oras. Příslušenství, které lze samostatně objednat: mýdelník (Oras v.č ), držadlo (Oras v.č. 9988) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (bez regulátoru průtoku) 0.5 l/s Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0.95 l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 5 Napájecí napětí VDC Max. doba průtoku 5 min (0-0 min) Rozlišovací rozsah 50 cm (0-70 cm) Čas dotečení 5 s (0-55 s) Otevírací vzdálenost 0-5 cm EMC directive, 89/6/EEC G / min p [kpa] min 000 ~ , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 6

47 Oras Electra Sprchový panel, 6 V 666F Aluminum/Chrom Bezdotykový sprchový panel s ruční a hlavovou sprchou, termostat. Bezdotykový sprchový panel s ruční sprchou pro připojení na rozvod studené a teplé vody s termostatem pro nastavení teploty. Napájecí napětí zajišťuje monočlánek 6 V. Voda ze sprchové hlavice se spustí a uzavře předložením ruky před průzor senzoru v rozmezí jeho rozlišovacího rozsahu. Voda poteče, pokud uživatel stojí pod sprchou. Jakmile se uživatel vzdálí mimo rozlišovací rozsah, voda se automaticky zastaví. Oras Electra Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Změnu provádí servisní pracovník Oras. Příslušenství, které lze samostatně objednat: mýdelník (Oras v.č ), držadlo (Oras v.č. 9988) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (bez regulátoru průtoku) 0. l/s Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0.7 l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 5 Monočlánek Lithium CR5 6 V Max. doba průtoku 5 min (0-0 min) Rozlišovací rozsah 50 cm (0-70 cm) Čas dotečení 5 s (0-55 s) Otevírací vzdálenost 0-5 cm EMC directive, 89/6/EEC 600 min p [kpa] min 000 ~ , 0, 0, 0, Q [l/s] 7

48 Oras Electra Sprchový panel, V Oras Electra 666FT Aluminum/Chrom Bezdotykový sprchový panel s ruční a hlavovou sprchou, termostat. Bezdotykový sprchový panel s ruční sprchou pro připojení na rozvod studené a teplé vody s termostatem pro nastavení teploty. Připojení na síťové napětí přes Bus transformátor (Oras v.č ). Voda ze sprchové hlavice se spustí a uzavře předložením ruky před průzor senzoru v rozmezí jeho rozlišovacího rozsahu. Voda poteče, pokud uživatel stojí pod sprchou. Jakmile se uživatel vzdálí mimo rozlišovací rozsah, voda se automaticky zastaví. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Změnu provádí servisní pracovník Oras. Příslušenství, které lze samostatně objednat : mýdelník (Oras v.č ), držadlo (Oras v.č. 9988) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (bez regulátoru průtoku) 0. l/s Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0.7 l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 5 Napájecí napětí VDC Max. doba průtoku 5 min (0-0 min) Rozlišovací rozsah 50 cm (0-70 cm) Čas dotečení 5 s (0-55 s) Otevírací vzdálenost 0-5 cm EMC directive, 89/6/EEC G / min p [kpa] min 000 ~ , 0, 0, 0, Q [l/s] 8

49 Oras Electra Sprchový panel, 6 V 666F Aluminum/Chrom Bezdotykový sprchový panel s hlavovou sprchou, termostat. Bezdotykový sprchový panel pro připojení na rozvod studené a teplé vody s termostatem pro nastavení teploty. Napájecí napětí zajišťuje monočlánek 6 V. Voda ze sprchové hlavice se spustí a uzavře předložením ruky před průzor senzoru v rozmezí jeho rozlišovacího rozsahu. Voda poteče, pokud uživatel stojí pod sprchou. Jakmile se uživatel vzdálí mimo rozlišovací rozsah, voda se automaticky zastaví. Oras Electra Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Změnu provádí servisní pracovník Oras. Příslušenství, které lze samostatně objednat: mýdelník (Oras v.č ), držadlo (Oras v.č. 9988) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (bez regulátoru průtoku) 0.5 l/s Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0.8 l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 5 Monočlánek Lithium CR5 6 V Max. doba průtoku 5 min (0-0 min) Rozlišovací rozsah 50 cm (0-70 cm) Čas dotečení 5 s (0-55 s) Otevírací vzdálenost 0-5 cm EMC directive, 89/6/EEC min 0 00 min 000 ~00 0 9

50 Oras Electra Sprchový panel, V Oras Electra 666FT Aluminum/Chrom Bezdotykový sprchový panel s hlavovou sprchou, termostat. Bezdotykový sprchový panel pro připojení na rozvod studené a teplé vody s termostatem pro nastavení teploty. Připojení na síťové napětí přes Bus transformátor (Oras v.č ). Voda ze sprchové hlavice se spustí a uzavře předložením ruky před průzor senzoru v rozmezí jeho rozlišovacího rozsahu. Voda poteče, pokud uživatel stojí pod sprchou. Jakmile se uživatel vzdálí mimo rozlišovací rozsah, voda se automaticky zastaví. Pro změnu předem nastavených parametrů je nutné použít Oras Data Terminál. Změnu provádí servisní pracovník Oras. Příslušenství, které lze samostatně objednat: mýdelník (Oras v.č ), držadlo (Oras v.č. 9988) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (bez regulátoru průtoku) 0.5 l/s Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0.8 l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 5 Napájecí napětí VDC Max. doba průtoku 5 min (0-0 min) Rozlišovací rozsah 50 cm (0-70 cm) Čas dotečení 5 s (0-55 s) Otevírací vzdálenost 0-5 cm EMC directive, 89/6/EEC G / 50 min 0 00 min 000 ~

51 Oras Electra Nadomítková část podom. umyvadlové baterie, V 607C Chrom Bezdotyková podomítková umyvadlová baterie. Termostatický směšovač s omezovačem v rukojeti. Elektrické připojení V přes oddělený zdroj (např.: Oras 9975). Požadavky na napájení: Výstupní proud zdroje 0. x počet baterií (max. 5 baterií => A). Oras zdroj max. 5 baterií. Samostatné těleso (č. Oras 67A). Parametry lze nastavit pomocí magnetického klíče. Oras Electra Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 5 Napájecí napětí VDC ± 5 % Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah 0 cm (0 / 50 cm) Čas dodatečného průtoku s ± s Otevírací vzdálenost 0-5 cm Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa Minimální spotřeba 0 A EMC directive, 00/08/EY ± ±5 p [kpa] , 0, Q [l/s] 5

52 Oras Electra Nadomítková část podom. umyvadlové baterie, V Oras Electra 608C Chrom Bezdotyková podomítková umyvadlová baterie. Termostatický směšovač s omezovačem v rukojeti. Elektrické připojení V přes oddělený zdroj (např.: Oras 9975). Požadavky na napájení: Výstupní proud zdroje 0. x počet baterií (max. 5 baterií => A). Oras zdroj max. 5 baterií. Samostatné těleso (č. Oras 67A). Parametry lze nastavit pomocí magnetického klíče. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 5 Napájecí napětí VDC ± 5 % Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah 0 cm (0 / 50 cm) Čas dodatečného průtoku s ± s Otevírací vzdálenost 0-5 cm Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa Minimální spotřeba 0 A EMC directive, 00/08/EY ± ±5 00 p [kpa] , 0, Q [l/s] 5

53 Oras Electra Nadomítková část podom. umyvadlové baterie, 6 V 657C Chrom Bezdotyková podomítková umyvadlová baterie. Termostatický směšovač s omezovačem v rukojeti. Provoz na 6 V baterii (CR5). Samostatné těleso (č. Oras 67A) Parametry lze měnit za pomoci magnetického klíče obsaženého v balení. Oras Electra Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium CR5 6 V Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah 0 cm (0 / 50 cm) Čas dodatečného průtoku s ± s Otevírací vzdálenost 0-5 cm Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 00/08/EY ±5 85±5 5

54 Oras Electra Podomítkové těleso pro sprch. a umyv. baterie Oras Electra 67A Podomítkové termostatické těleso pro umyvadlovou a sprchovou baterii Termostatické podomítkové těleso pro umyvadlové a sprchové bezdotykové baterie Oras Electra. Určeno pro samostatné krycí díly: 607C, 608C, 657A, 6607C, 6657C Technická data Pracovní tlak kpa Teplota vody max. 70 C Více informací 607C, 608C, 657C, 6607C, 6657C max min

55 Oras Electra Krycí díl podom. urinálového splachovače, V 6507C Chrom Krycí díl bezdotykového podomítkového urinálového splachovače. Elektrické připojení V přes oddělený zdroj (např.: Oras 9975). Požadavky na napájení: výstupní proud ze zdroje 0. A x počet baterií (max. 5 baterií => A). Oras zdroj max. 5 baterií. Samostatné těleso (č. Oras 657A). Parametry lze měnit pomocí tlačítka v čidle. Oras Electra Technická data Třída bezpečnosti IP 5 Napájecí napětí VDC ± 5 % Rozlišovací rozsah 0 cm (0 / 0 / 50 cm) Předspláchnutí s ON (ON / OFF) Automatické spláchnutí h ON (ON / OFF) Doba průtoku po spláchnutí 6 s ( / 6 / 0 s) Minimální spotřeba 0 A EMC directive, 00/08/EY 0 min

56 Oras Electra Krycí díl podom. urinálového splachovače, 6 V Oras Electra 6557C Chrom Krycí díl bezdotykového podomítkového urinálového splachovače. Provoz na 6 V baterii (CR5) Samostatné těleso (č. Oras 657A). Parametry lze měnit pomocí tlačítka v čidle. Technická data Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium CR5 6 V Rozlišovací rozsah 0 cm (0 / 0 / 50 cm) Předspláchnutí s ON (ON / OFF) Automatické spláchnutí h ON (ON / OFF) Doba průtoku po spláchnutí 6 s ( / 6 / 0 s) EMC directive, 00/08/EY 0 min

57 Oras Electra Těleso bezdotyk. urinal. splachovače 657A Podomítkové těleso bezdotykového nástěnného urinálového splachovače. Uzavírací ventil a čisticí filtry. Samostatný krycí díl (č. Oras 6507C, 6557C). Oras Electra Technická data Pracovní tlak Průtok při 00 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) kpa 0. l/s 65 kpa max 58 min

58 Oras Electra Nadomítkový díl podom. sprchové baterie, V Oras Electra 6607C Chrom Bezdotyková podomítková sprchová baterie. Termostatický směšovač s omezovačem v rukojeti. Elektrické připojení V přes oddělený zdroj (např.: Oras 9975). Požadavky na napájení: výstupní proud ze zdroje 0. A x počet baterií (max. 5 baterií => A). Oras zdroj max. 5 baterií. Samostatné těleso (Oras č. 67A) Parametry se mění pomocí magnetického klíče obsaženého v balení. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 5 Napájecí napětí VDC ± 5 % Max. doba průtoku 5 min Rozlišovací rozsah 60 cm (50 / 60cm) Čas dotečení 5 s Otevírací vzdálenost 0-5 cm Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa Minimální spotřeba 0 A EMC directive, 00/08/EY

59 Oras Electra Nadomítkový díl podom. sprchové baterie, 6 V 6657C Chrom Bezdotyková podomítková sprchová baterie. Termostatický směšovač s omezovačem V rukojeti. Provoz na 6 V baterii. (CR5) Samostatné těleso (Oras č. 67A) Parametry se mění pomocí magnetického klíče obsaženého v balení. Oras Electra Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium CR5 6 V Max. doba průtoku 5 min Rozlišovací rozsah 60 cm (50 / 60 cm) Čas dotečení 5 s Otevírací vzdálenost 0-5 cm Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 00/08/EY

60 Oras Electra Sběrný transformátor Bus, 0/ V Oras Electra Bílá Sběrný transformátor je určen pro výrobky Oras v.č. 666FT, 666FT, 666FT atd. Současně lze najednou napojit 5 spotřebičů. Pro případ servisu nebo čištění lze připojené baterie nebo urinálové splachovače od transformátoru odpojit. Jestliže dojde k přerušení dodávky elektrické energie, uzavře přívod vody do všech připojených spotřebičů, které jsou právě v činnosti. Montáž transformátoru smí provést pouze osoba s příslušnou kvalifikací. Vhodné použití Místa, kde jsou použity výrobky Oras v.č. 666FT, 666FT a 666FT Technická data Délka kabelu max. 50 m Třída bezpečnosti IP 0 Napájecí napětí 0 VAC / 5 W Připojovací kabel x 0.5 mm² EMC directive, 89/6/EEC ON/OFF

61 Oras Electra Transformátor, 0/ VDC A Zařízení je designováno pro použití s produkty Oras Electra ( V). K zařízení (transformátoru) lze připojit najednou až 5 baterií. (Jak je znázorněno v instrukcích pro instalaci tohoto produktu.) Maximální délka kabelu napájení mezi trafem a všemi bateriemi by v součtu neměla přesáhnout délku 00 m. Kabel pro nízké napětí x 0,5 mm². Transformátor je uložen v plastovém boxu včetně víka uzpůsobeného k připojení baterií. Oras Electra Instalace elektrického zařízení musí být provedena pouze profesionálem způsobilým pro práci z el. zařízením. Technická data Napájecí napětí 0 VAC / 5 W Výstupní proud A Třída bezpečnosti IP 00 EMC directive, 00/08/EY V INPUT: 0V 50Hz 50mA OUTPUT: V A W V 50 Oras VAC VDC A A A - A x > = 0.5 mm + + 6

62 Oras Electra Data Terminal,.5 V Oras Electra 690 Oras Data Terminál je zařízení k profesionální údržbě - umožňuje načtení a změnu nastavených parametrů, které ovlivňují funkčnost baterií či ostatních zařízení. Oras data Terminál není obvykle potřeba při normální instalaci vodovodních baterií Oras Electra. Toto zařízení pracuje se všemi modely Oras Electra, které umožňují přenos dat. Technická data Monočlánek LR6 / AA Napájecí napětí.5 VDC Připojovací kabel USB A to B m Řadový komunikační kabel sub-d09f sub-d09m (.8 m) Displej Zrušit výběr nebo jít zpět Tlačítka se šipkami Potvrdit výběr nebo sadu hodnot Zapnout/Vypnout 6

63 Oras Electra Chrom Nástavný segment 60 mm pro Oras 60F, 6F, 6F, 6F, 6F, 65F, 66F a 67F NOVINKA Oras Electra 69 Chrom Nástavný segment 0 mm pro Oras 60F, 6F, 6F, 6F, 6F, 65F, 66F a 67F 0 NOVINKA 6

64 LA CUCINA ALESSI by Oras Dřezová baterie 850F Chrom Design baterie Kuchyňská stojánková baterie s otočným výtokovým ramenem v úhlech 60, 85 nebo 0 (nastavení výrobcem). Perlátor je integrován uvnitř výtokového ramene. Flex.hadičky Alessandro Mendini design. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0.6 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti II (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 60 kpa ø - 7 p [kpa] max 0 00 G / , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 6

65 LA CUCINA ALESSI by Oras Dřezová baterie s ventilem pro myčku 855F Chrom Dřezová baterie s ventilem pro připojení myčky nádobí Kuchyňská stojánková baterie s otočným výtokovým ramenem v úhlech 60, 85 nebo 0 (nastavení výrobcem). Ventil pro připojení myčky nádobí studená voda. Perlátor je integrován uvnitř výtokového ramene. Flex.hadičky Alessandro Mendini design. Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0.6 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti II (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 60 kpa ø - 7 p [kpa] max 0 00 G / , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 65

66 LA CUCINA ALESSI by Oras Dřezová baterie 850F Chrom 0.00 Design baterie Dřezová baterie Kuchyňská stojánková baterie (otočné rameno 60, 85, nebo 0, ovládací rukojetě s keramickými vršky, flex.hadičky) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti II (ISO 8) 00 ø max 0 75 G /8 66

67 LA CUCINA ALESSI by Oras Dřezová baterie s ventilem pro myčku 855F Chrom Dřezová baterie s ventilem pro připojení myčky nádobí Kuchyňská stojánková baterie s integrovaným ventilem pro připojení myčky (otočné rameno 60, 85, nebo 0, ovládací rukojetě s keramickými vršky, flex.hadičky) Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti II (ISO 8) max 0 75 ø - 7 G /8 67

68 LA CUCINA ALESSI by Oras Bezdotyková kuchyňská baterie, 6 V 858 Chrom Design baterie Bezdotyková kuchyňská baterie, 6 V se směšovacím ventilem. Řídící jednotka je vybavena připojením ke kuchyňské baterii, zdrojem napájecího napětí je monočlánek 6 V. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti II (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 5 Monočlánek Lithium CR5 6 V Max. doba průtoku (bezdotyková funkce) min Rozsah rozlišení (bezdotyková funkce) Optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s EMC directive, 89/6/EEC 600 ø max 0 l = 500 p [kpa] G /8 G / , 0, Q [l/s] 68

69 ALESSI by Oras Umyvadlová baterie, 6 V 857 Chrom Bezdotyková umyvadlová baterie, 6 V se směšovacím ventilem, zdrojem napájecího napětí je monočlánek 6 V Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti II (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 5 Monočlánek Lithium CR5 6 V Max. doba průtoku (bezdotyková funkce) min Rozsah rozlišení (bezdotyková funkce) Optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s EMC directive, 89/6/EEC ø max 0 l = 500 p [kpa] l = G / , 0, Q [l/s] 69

70 IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie, 6 V 85F Chrom Design baterie Bezdotyková umyvadlová baterie s regulátorem teploty a tlačným uzávěrem odpadu. Baterie je vybavena filtry nečistot, zpětnými klapkami a senzorem Autofocus s předem nastavenými funkcemi, pro snadnou instalaci. Baterii ovládá solenoidní ventil s kontrolovanými impulsy, což přispívá k delší životnosti napájecí baterie. Baterie má průtok 6 l/min. Napájení pomocí monočlánku 6 V. F = flexibilní hadičky K dispozici také ve verzi V (Oras kód 85F) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium CR5 Max. doba průtoku min Rozlišovací rozsah optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 00/08/EY ø ø max 0 G / G / p [kpa] , 0, Q [l/s] 70

71 IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie, 6 V 856F Chrom Bezdotyková umyvadlová baterie s ruční sprchou Bidetta, regulátorem teploty a tlačným uzávěrem odpadu. Baterie je vybavena filtry nečistot, zpětnými klapkami a senzorem Autofocus s předem nastavenými funkcemi, pro snadnou instalaci. Baterii ovládá solenoidní ventil s kontrolovanými impulsy, což přispívá k delší životnosti napájecí baterie. Baterie má průtok 6 l/min. Spuštění funkce Bidetta: před senzorem baterie ponechte ruce cca 0,5 vteřiny a poté se aktivuje napájení spršky Bidetta po dobu max min. Design baterie Ukončení funkce Bidetta: vložte ruce před senzor, nebo si začněte umývat ruce a napájení spršky Bidetta se automaticky uzavře. (Využijte pouzev případě, že chcete funkci ukončit dříve než po minutách od otevření) Napájení pomocí monočlánku 6 V. F = flexibilní hadičky K dispozici také ve verzi V (Oras kód 856F) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek Lithium CR5 Max. doba průtoku min. Rozlišovací rozsah optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku s ± s Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 50 kpa EMC directive, 00/08/EY ø ø 6 p [kpa] max 0 G / G / , 0, Q [l/s] 7

72 IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie 8500F Chrom Umyvadlová stojánková baterie s ovládaným vypouštěcím ventilem (flex.hadičky). Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0.8 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti II (ISO 8) ø ø 6 90 max G /8 G / 7

73 IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie 850F Chrom Umyvadlová stojánková baterie s ruční víceúčelovou sprškou Bidetta s ovládaným vypouštěcím ventilem (flex.hadičky). Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) ø ø 6 90 max G /8 G / 7

74 IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie 850 Chrom Umyvadlová nástěnná baterie Délka ramena maximálně 00 mm. Design baterie Příprava pro instalaci je nutná již ve fázi hrubé stavby. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) 0 ø 70 max

75 IL BAGNO ALESSI One by Oras Bidetová baterie 858F Chrom Bidetová baterie s ovládaným vypouštěcím ventilem (flex.hadičky) Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0.8 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti II (ISO 8) ø ø 6 90 max G /8 G / 75

76 IL BAGNO ALESSI One by Oras Vanová a sprchová baterie 855 Chrom Vanová a sprchová baterie (včetně sprchové soupravy) Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0.8 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti II (ISO 8) p [kpa] ± , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 76

77 IL BAGNO ALESSI One by Oras Sprchová baterie 8560 Chrom Sprchová baterie (včetně sprchové soupravy) Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti II (ISO 8) p [kpa] ± , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 77

78 IL BAGNO ALESSI One by Oras Vanová a sprchová baterie 8575U Chrom Design baterie Vanová a sprchová termostatická baterie reaguje velice rychle na změny teploty vstupní vody a udržuje teplotu vody přesně dle Vašich požadavků. Ovládací knoflík teploty vody je vybaven bezpečnostním tlačítkem (nastavena teplota 8 C). Perlátor a přepínač vana/sprcha jsou integrovány do výtokového ramene. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 85 kpa 50±5 ø p [kpa] , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 78

79 IL BAGNO ALESSI One by Oras Sprchová baterie 8570U Chrom Sprchová termostatická baterie reaguje velice rychle na změny teploty vstupní vody a udržuje teplotu vody přesně dle Vašich požadavků. Ovládací knoflík teploty vody je vybaven bezpečnostním tlačítkem (nastavena teplota 8 C). Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0.9 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 5 kpa 50± ø 70 8 p [kpa] , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 79

80 IL BAGNO ALESSI One by Oras Vanová a sprchová baterie 850 Chrom Design baterie Vanová baterie (čtyři otvory) se samostatnými regulačními prvky pro studenou a teplou vodu. Pevná výtoková trubka. Ruční sprcha s hadicí (,0 m) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0.8 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti II (ISO 8) ø - ø-7 max 0 ~ ø l = 000 l = 600 G /8 l =

81 IL BAGNO ALESSI One by Oras Vanová baterie, stojanová baterie 8550 Chrom Vanová a sprchová podlahová baterie (Příprava pro instalaci je nutná již ve fázi hrubé stavby.) Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) p [kpa] ~ , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 8

82 IL BAGNO ALESSI One by Oras Podomítkové těleso sprchové baterie Podomítkové těleso pro výrobky Oras 8597 a 8598 Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti l (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 0 kpa 85 max 5 min p [kpa] , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 8

83 IL BAGNO ALESSI One by Oras Podomítkové těleso sprchové baterie Podomítkové těleso pro sprchovou termostatickou podomítkovou baterii Oras 787, 887, 8577, 8687 Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Třída hlučnosti II (ISO 8) Teplota vody max. +80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 65 kpa Průtok při 00 kpa 0.7 l/s max 58 min

84 IL BAGNO ALESSI One by Oras Podomítkové těleso vanové a spr. baterie Podomítkové těleso pro sprchovou a vanovou termostatickou baterii Oras 788, 888, 8578, 8686 Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Třída hlučnosti II (ISO 8) Teplota vody max. +80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 50 kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s max 58 min

85 IL BAGNO ALESSI One by Oras Chrom IL BAGNO ALESSI One by Oras krycí deska pro podomítkovou termostatickou sprchovou baterii Kompletuje se s podomítkovým tělesem 77. NOVINKA Design baterie Chrom IL BAGNO ALESSI One by Oras krycí deska pro nástěnnou termostatickou sprchovou a vanovou baterii Kompletuje se s podmítkovým tělesem 78 NOVINKA 8597 Chrom IL BAGNO ALESSI One by Oras Sprchová podomítková baterie nadomítková část, kompletuje se s výrobkem Oras Chrom 0.00 IL BAGNO ALESSI One by Oras sprchová podomítková baterie pro dvě odběrná místa nadomítková část, kompletuje se s výrobkem Oras

86 IL BAGNO ALESSI One by Oras Design baterie ø Chrom IL BAGNO ALESSI One by Oras Hlavová sprcha sprcha pro nástěnnou montáž ø Chrom IL BAGNO ALESSI One by Oras Koleno pro připojení hadice ruční sprchy 8590 Chrom IL BAGNO ALESSI One by Oras Sprchová souprava Chrom IL BAGNO ALESSI One by Oras Nástěnný držák ruční sprchy 86

87 IL BAGNO ALESSI One by Oras 8080 Chrom IL BAGNO ALESSI One by Oras Ruční sprcha 95 Design baterie Chrom ±0 IL BAGNO ALESSI One by Oras Hlavová sprcha s opěrnou tyčí pro sprchový kout ø 8 50±0 8 NOVINKA 87

88 IL BAGNO ALESSI Dot by Oras Baterie pro umyvadlovou mísu 860F Chrom Design baterie Stojánková jednopáková baterie umyvadlová baterie s určením pro umyvadlovou mísu z níž voda volně vytéká (Bez provzdušňovače), Flexi hadičky S tlačným uzávěrem odpadu Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 55 kpa p [kpa] 00 ø -7 ø max 0 G / G / 0 0 0, 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 88

89 IL BAGNO ALESSI Dot by Oras Umyvadlová baterie 860F Chrom Stojánková jednopáková umyvadlová baterie z níž voda volně vytéká. (Bez provzdušňovače) S tlačným uzávěrem odpadu. S flexi hadičkami. Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku) 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 55 kpa ø ø 6 p [kpa] max 0 G / G / 0 0 0, 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 89

90 IL BAGNO ALESSI Dot by Oras Baterie pro umyvadlovou mísu 860 Chrom Design baterie Stojánková jednopáková baterie umyvadlová baterie s určením pro umyvadlovou mísu z níž voda volně vytéká (bez provzdušňovače). Včetně ruční sprchy Bidetta, hadice a háčku. S tlačným uzávěrem odpadu. Připojovací trubičky Cu. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0.5 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 5 kpa p [kpa] max 0 ø -7 ø ø G / 0 0 0, 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 90

91 IL BAGNO ALESSI Dot by Oras Umyvadlová baterie 86 Chrom Stojánková jednopáková baterie umyvadlová baterie z níž voda volně vytéká (Bez provzdušňovače). Včetně ruční sprchy Bidetta, hadice a háčku. S tlačným uzávěrem odpadu. Připojovací trubičky Cu. Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0.5 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 5 kpa ø ø 6 p [kpa] max 0 ø G / , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 9

92 IL BAGNO ALESSI Dot by Oras Bidetová baterie 868F Chrom Design baterie Jednopáková bidetová baterie s kloubovým provzdušňovačem. S tlačným uzávěrem odpadu. S flexi hadičkami. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0.9 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 90 kpa max 0 ø -7 G / ø 6 G / p [kpa] , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 9

93 IL BAGNO ALESSI Dot by Oras Vanová a sprchová baterie 8650 Chrom Vanová baterie ( otvory) se samostatnými regulačními prvky teplé a studené vody. Pevná rozptylovací výtoková trubka, z níž voda volně vytéká (bez provzdušňovače). Ruční sprcha s hadicí (.0 m). Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0.5 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti II (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 0 kpa max ø -7 ø-7 max 0 ø l = 000 p [kpa] G /8 l = , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 9

94 IL BAGNO ALESSI Dot by Oras Podomítkové těleso sprchové baterie Podomítkové těleso pro sprchovou termostatickou podomítkovou baterii Oras 787, 887, 8577, 8687 Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Třída hlučnosti II (ISO 8) Teplota vody max. +80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 65 kpa Průtok při 00 kpa 0.7 l/s max 58 min

95 IL BAGNO ALESSI Dot by Oras Podomítkové těleso vanové a spr. baterie Podomítkové těleso pro sprchovou a vanovou termostatickou baterii Oras 788, 888, 8578, 8686 Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Třída hlučnosti II (ISO 8) Teplota vody max. +80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 50 kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s max 58 min

96 IL BAGNO ALESSI Dot by Oras Design baterie Chrom IL BAGNO ALESSI Dot by Oras krycí deska pro podomítkovou termostatickou sprchovou baterii Kompletuje se s podomítkovým tělesem Chrom IL BAGNO ALESSI Dot by Oras krycí deska pro nástěnnou termostatickou sprchovou a vanovou baterii Kompletuje se s podmítkovým tělesem 78 ø Chrom IL BAGNO ALESSI Dot by Oras hlavová sprcha pro nástěnnou montáž 5 ø 89 0 Chrom IL BAGNO ALESSI Dot by Oras výtoková trubka pro plnění vany nebo nožní lázeň

97 IL BAGNO ALESSI Dot by Oras Chrom IL BAGNO ALESSI Dot by Oras kolínko pro připojení hadice ruční sprchy 8690 Chrom IL BAGNO ALESSI Dot by Oras sprchová souprava s posuvným držákem sprchy, sprchovou hadicí (,5 m) a ruční sprchovou růžicí Design baterie Chrom IL BAGNO ALESSI Dot by Oras posuvný držák sprchy 8085 Chrom IL BAGNOALESSI Dot by Oras Ruční sprcha 80 97

98 Oras Ventura Dřezová baterie, 0/ V 800 Chrom Satin Design baterie Dřezová stojánková baterie s otočným výtokovým ramenem se samostatnými regulačními prvky pro teplou a studenou vodu, s pevným výtokovým ramenem s bezdotykovou funkcí. Horní otočné rameno se pohybuje v úhlu 0. Přednastavenou teplotu vody pro rameno s bezdotykovou funkcí lze měnit na směšovací a řídící jednotce umístěné pod dřezem. Nastavení rozlišovací schopnosti senzoru a doby tečení vody se provádí při instalaci baterie. Elektrické připojení je vyřešeno zásuvkovým transformátorem 0/ V. Obě propojovací trubičky mezi baterií a řídící jednotkou mají rozměr: Ø 0 x 600 mm. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 0 Napájecí napětí 0/ VAC Max. doba průtoku (bezdotyková funkce) 0 s Rozsah rozlišení (bezdotyková funkce) cm (0-6 cm) Čas dotečení (bezdotyková funkce) s ( - 0 s) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 7 kpa EMC directive, 89/6/EEC p [kpa] , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 98

99 Oras Ventura Dřezová baterie s ventilem pro myčku, 0/ V 805 Chrom Satin Dřezová stojánková baterie s otočným výtokovým ramenem se samostatnými regulačními prvky pro teplou a studenou vodu, s pevným výtokovým ramenem s bezdotykovou funkcí a s ventilem pro připojení myčky nádobí. Horní otočné rameno se pohybuje v úhlu 0. Přednastavenou teplotu vody pro rameno s bezdotykovou funkcí lze měnit na směšovací a řídící jednotce umístěné pod dřezem. Tato jednotka je také vybavena ventilem pro připojení myčky nádobí, který se otevře stisknutím tlačítka se signální kontrolkou na těle baterie a automaticky se uzavře po uplynutí předem nastaveného času. Nastavení rozlišovací schopnosti senzoru a doby tečení vody se provádí při instalaci baterie. Elektrické připojení je vyřešeno zásuvkovým transformátorem 0/ V. Obě propojovací trubičky mezi baterií a řídící jednotkou mají rozměr: Ø 0 x 600 mm. Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP 0 Napájecí napětí 0/ VAC Max. doba průtoku (bezdotyková funkce) 0 s Rozsah rozlišení (bezdotyková funkce) cm (0-6 cm) Čas dotečení (bezdotyková funkce) s ( - 0 s) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 7 kpa Otevírací vzdálenost ventilu 50 min (60-0 min/ h) EMC directive, 89/6/EEC 99

100 Oras Ventura Umyvadlová baterie, 6 V 800 Chrom Design baterie Umyvadlová stojánková baterie kombinující bezdotykovou funkci baterie pro předem nastavenou teplotu vody s tradičním pákovým ovládáním pro teplou a studenou vodu. Baterie je dodávána včetně tlačného vypouštěcího ventilu. Napájení pomocí lithium monočlánku 6 V. Flexibilní hadičky. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP Monočlánek Lithium CR5 6 V Doba průtoku (bezdotyková funkce) s Rozsah rozlišení (bezdotyková funkce) optimálně nastaveno Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 75 kpa EMC directive, 89/6/EEC max 0 l = 50 l = 50 G /8 G /8 ø - 5 max ø 6 G / p [kpa] , 0, 0, Q [l/s] 00

101 Oras Ventura Umyvadlová baterie, 6 V 80 Chrom Umyvadlová stojánková baterie kombinující bezdotykovou funkci baterie pro předem nastavenou teplotu vody s tradičním pákovým ovládáním pro teplou a studenou vodu. Baterie je dodávána včetně tlačného vypouštěcího ventilu, ruční víceúčelové spršky Bidetta a držáku na stěnu. Napájení pomocí lithium monočlánku 6 V. Flexibilní hadičky. Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0.5 l/s Teplota vody max. 70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Třída bezpečnosti IP Monočlánek Lithium CR5 6 V Doba průtoku (bezdotyková funkce) s Rozsah rozlišení (bezdotyková funkce) optimálně nastaveno Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 5 kpa EMC directive, 89/6/EEC max 0 l = 50 l = 50 G /8 G /8 ø - 5 max = ø 6 G / p [kpa] , 0, 0, Q [l/s] 0

102 Oras Ventura Sprchový panel, 6 V 8065 Chrom Design baterie Sprchový termostatický panel napájený 6 V s elektronickým nastavováním průtoku vody a času pro sprchování. Velmi rychle reaguje na změny teploty vstupní vody a udržuje teplotu vody dle požadavků. Ovládací segment teploty vody je vybaven bezpečnostním tlačítkem (předem nastavená teplota 8ºC) Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti l (ISO 8) Třída bezpečnosti IP Monočlánek LR 0 ( pcs) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa EMC directive, 89/6/EEC p [kpa] , 0, 0, Q [l/s] 0

103 Oras Aventa Dřezová baterie 590F Chrom Dřezová stojánková baterie s otočným ramenem a výsuvnou hlavicí výtokového ramene. Z výroby je pohyb ramene možný v úhlu 60º. Tento úhel je možno zvětšit až na 0º. Flexi hadičky Design baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0.9 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 0 kpa ø 5-8 p [kpa] max G / , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 0

104 Oras Aventa Dřezová baterie s ventilem pro myčku 59F Chrom Design baterie Dřezová stojánková baterie s otočným ramenem a výsuvnou hlavicí výtokového ramene. Z výroby je pohyb ramene možný v úhlu 60º. Tento úhel je možno zvětšit až na 0º. Baterie je vybavena ventilem pro připojení myčky nádobí Flexi hadičky Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0.9 l/s Teplota vody max. 80 C Třída hlučnosti l (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 0 kpa ø 5-8 p [kpa] max G / , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 0

105 Oras Cubista 88F Chrom Oras Cubista dřezová stojánková baterie s flexibilními hadičkami 05 ø - 7 max 0 50 G /8 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa Oras Cubista baterie 05 ø - 7 max 0 89F Chrom Oras Cubista dřezová stojánková baterie s elektronickým ventilem k myčce a s flexibilními hadičkami Ventil k myčce se automaticky uzavírá po nebo hodinách (jedním stisknutím se ventil otevře na hodiny, podržením po dobu 5 sekund se ventil otevře na hodin). Napájení baterií, 6 V. G / Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 00 kpa Třída bezpečnosti: IP 67 Monočlánek: Lithium CR5 6V Otevírací vzdálenost ventilu: h /h 05

106 Oras Cubista Oras Cubista baterie ø - 7 G /8 max F Chrom Oras Cubista umyvadlová bezdotyková baterie Bezdotyková umyvadlová baterie s regulátorem teploty. Baterie je vybavena filtry nečistot, zpětnými klapkami a senzorem Autofocus s předem nastavenými funkcemi, pro snadnou instalaci. Baterii ovládá solenoidní ventil s kontrolovanými impulsy, což přispívá k delší životnosti napájecí baterie. Baterie má průtok 6 l/min. Napájení pomocí monočlánku 6 V. F = flexibilní hadičky K dispozici také ve verzi V (Oras kód 8F). Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku): 0. l/s Teplota vody: max. 70 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Třída bezpečnosti: IP 67 Monočlánek: Lithium CR5 Max. doba průtoku: min Rozlišovací rozsah: optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku: s ± s Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 00 kpa ø - 7 G /8 max F Chrom Oras Cubista umyvadlová bezdotyková baterie Bezdotyková umyvadlová baterie s ruční sprchou Bidetta a regulátorem teploty. Baterie je vybavena filtry nečistot, zpětnými klapkami a senzorem Autofocus s předem nastavenými funkcemi, pro snadnou instalaci. Baterii ovládá solenoidní ventil s kontrolovanými impulsy, což přispívá k delší životnosti napájecí baterie. Baterie má průtok 6 l/min. Spuštění funkce Bidetta: před senzorem baterie ponechte ruce cca 0,5 vteřiny a poté se aktivuje napájení spršky Bidetta po dobu max min. Ukončení funkce Bidetta: vložte ruce před senzor, nebo si začněte umývat ruce a napájení spršky Bidetta se automaticky uzavře. (Využijte pouzev případě, že chcete funkci ukončit dříve než po minutách od otevření) Napájení pomocí monočlánku 6 V. F = flexibilní hadičky K dispozici také ve verzi V (Oras kód 86F) Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa (s regulátorem průtoku): 0. l/s Teplota vody: max. 70 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Třída bezpečnosti: IP 67 Monočlánek: Lithium CR5 Max. doba průtoku: min Rozlišovací rozsah: optimálně nastaveno Čas dodatečného průtoku: s ± s Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa 06

107 Oras Cubista 85 80F Chrom Oras Cubista stojánková jednopáková baterie k umyvadlové míse S tlačným uzávěrem odpadu. F = flexibilní hadičky 0-80 ø 6 60 ø - 5 G / max0 G /8 50 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.8 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 85 kpa Oras Cubista baterie Chrom Oras Cubista stojánková jednopáková baterie k umyvadlové míse s víceúčelovou ruční sprškou Bidetta a tlačným uzávěrem odpadu Připojovací trubičky Cu ø 6 60 ø - 5 max0 50 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa G / ø ø - 5 ø 6 G / max 0 50 G /8 80F Chrom Oras Cubista páková umyvadlová baterie s tlačným uzávěrem odpadu a flexibilními hadičkami Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.9 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 85 kpa 07

108 Oras Cubista Oras Cubista baterie ø 6 60 ø - 5 G / max0 G / F Chrom Oras Cubista páková umyvadlová baterie s flexibilními hadičkami a tlačným uzávěrem odpadu Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.9 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 85 kpa 806 Chrom Oras Cubista páková umyvadlová baterie s víceúčelovou ruční sprškou Bidetta a tlačným uzávěrem odpadu Připojovací trubičky Cu ø - 5 ø 6 G / 00 max0 ø0 50 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa 808F Chrom Oras Cubista páková umyvadlová baterie s víceúčelovou ruční sprškou Bidetta a tlačným uzávěrem odpadu. F = flexibilní hadičky ø - 5 ø 6 G / max 0 50 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 65 kpa G /8 08

109 Oras Cubista F Chrom Oras Cubista stojánková jednopáková baterie s flexibilními hadičkami ø - 5 max 0 G /8 50 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.9 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 85 kpa Oras Cubista baterie 8F Chrom Oras Cubista páková umyvadlová baterie s flexibilními hadičkami a víceúčelovou sprškou Bidetta 8 00 ø - 5 max 0 50 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 65 kpa G / F Chrom Oras Cubista páková bidetová baterie s flexibilními hadičkami a tlačným uzávěrem odpadu 0-80 ø - 5 ø 6 G / max 0 50 G /8 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.8 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 90 kpa 09

110 Oras Cubista Oras Cubista baterie 50± U Chrom Oras Cubista termostatická sprchová baterie s etážkami a krycími růžicemi Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: I (ISO 8) Teplota vody: max. 80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 65 kpa Průtok při 00 kpa: 0.7 l/s 50± U Chrom Oras Cubista termostatická vanová a sprchová baterie s etážkami a krycími růžicemi Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: I (ISO 8) Teplota vody: max. 80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 90 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 75 kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Chrom Oras Cubista sprchová podomítková termostatická baterie nadomítková část (používaná společně s podomítkovým tělesem Oras 77, 77) 00 0

111 Oras Cubista Chrom Oras Cubista vanová a sprchová podomítková termostatická baterie nadomítková část (používaná společně s podomítkovým tělesem Oras 78, 78) 00 88max 58min Podomítkové těleso pro sprchovou termostatickou podomítkovou baterii Oras 787, 887, 8577, Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: II (ISO 8) Teplota vody: max. +80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 65 kpa Průtok při 00 kpa: 0.7 l/s 80 88max 58min Oras Cubista baterie Podomítkové těleso pro sprchovou a vanovou termostatickou baterii Oras 788, 888, 8578, Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: II (ISO 8) Teplota vody: max. +80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s 80

112 Oras Cubista 9max 6min G / Podomítkové těleso pro sprchovou termostatickou baterii Oras 787, 887, 8577, 8687 V montážní krabici z tvrzeného polystyrenu. Oras Cubista baterie G / G / Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: I (ISO 8) Teplota vody: max. +80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 65 kpa Průtok při 00 kpa: 0.7 l/s 9max 6min G / Podomítkové těleso pro vanovou a sprchovou termostatickou podmítkovou baterii Oras 788, 888, 8578, V montážní krabici z tvrzeného polystyrenu. G / G / G / 80 Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: I (ISO 8) Teplota vody: max. +80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s 87U Chrom Oras Cubista sprchová baterie se sprchovým setem Oras Hydra max 70 Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: I (ISO 8) Teplota vody: max. 80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 65 kpa Průtok při 00 kpa: 0.7 l/s 50± U Chrom Oras Cubista vanová baterie se sprchovým setem Oras Hydra max 70 Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: I (ISO 8) Teplota vody: max. 80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 90 kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s 50±5 5 70

113 Oras Cubista ø U Chrom NOVINKA Oras Cubista sprchová baterie s pevnou hlavovou sprchou Oras Hydra Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Teplota vody: max. +80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 90 kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s 50± Oras Cubista baterie U Chrom Oras Cubista sprchová baterie s pevnou hlavovou sprchou Oras Hydra a výtokovým ramenem NOVINKA ø 8 85 Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Teplota vody: max. +80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s 50±5 ø U Chrom Oras Cubista sprchová baterie s pevnou hlavovou a ruční sprchou Oras Hydra NOVINKA Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Teplota vody: max. +80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s 50±5

114 Oras Vienda ø F Chrom F-60 Satin Oras Vienda dřezová stojánková baterie s otočným ramenem. F = flexibilní hadičky Oras Vienda baterie max 0 50 G /8 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa ø - 5 max 0 75F Chrom F-60 Satin Oras Vienda dřezová stojánková baterie s otočným ramenem a ventilem pro připojení myčky. F = flexibilní hadičky G / Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa 65 78F Chrom F-60 Satin Oras Vienda dřezová stojánková baterie s horním otočným výtokovým ramenem. F = flexibilní hadičky ø - 5 max 0 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 5 kpa 50 G /8

115 Oras Vienda F Chrom F-60 Satin Oras Vienda dřezová stojánková baterie s horním otočným výtokovým ramenem a ventilem pro připojení myčky. F = flexibilní hadičky 70-0 ø - 5 max G /8 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 5 kpa Oras Vienda baterie 5-5 G / 65 0 ø - 5 ø 6 max 0 50 G /8 70F Chrom F-60 Satin Oras Vienda umyvadlová stojánková baterie s ovládaným vypouštěcím ventilem. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.9 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 85 kpa 708F Chrom F-60 Satin Oras Vienda umyvadlová stojánková baterie s ovládaným vypouštěcím ventilem, s ruční víceúčelovou sprškou Bidetta. F = flexibilní hadičky G / ø - 5 ø 6 max 0 G /8 50 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa 5

116 Oras Vienda F Chrom F-60 Satin Oras Vienda umyvadlová stojánková baterie F = flexibilní hadičky Oras Vienda baterie ø - 5 max 0 50 G /8 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.9 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 85 kpa 7F Chrom F-60 Satin Oras Vienda umyvadlová stojánková baterie s ruční víceúčelovou sprškou Bidetta. F = flexibilní hadičky 65 0 ø - 5 max 0 50 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa G /8 5-5 G / ø - 5 ø 6 max 0 G / F Chrom F-60 Satin Oras Vienda bidetová baterie s ovládaným vypouštěcím ventilem. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.9 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 85 kpa 6

117 Oras Vienda 50±5 70Y Chrom Y-60 Satin Oras Vienda vanová a sprchová baterie 60 0 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: III (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 55 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa Oras Vienda baterie max 0 max 700 min 0 0 ø l = 70 max ø 6 ø -7 l = 000 l = ø Chrom Satin Oras Vienda vanová a sprchová tříotvorová baterie okrajový systém 750 Sprchová souprava Oras Fontana Sprchová souprava Oras Sensiva Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. / 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 70 kpa 50±5 760Y Chrom Y-60 Satin Oras Vienda sprchová baterie 75 0 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.8 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: II (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 55 kpa 7

118 Oras Vienda Chrom Satin 0.00 Oras Vienda sprchová podomítková baterie nadomítková část (kompletuje se s tělesem Oras v.č. 86) Oras Vienda baterie Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.6 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa Chrom Satin Oras Vienda vanová a sprchová podomítková baterie nadomítková část (kompletuje se s tělesem Oras v.č. 86) Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 00 kpa Univerzální podomítkové těleso pro jednopákové baterie 68 8 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. 8

119 Oras Vega 0 05 ø - 5 max 0 50 G /8 80F Chrom Oras Vega kuchyňská stojánková baterie Otočné výtokové rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 00 (úhel otáčení lze upravit). Ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.6 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s Oras Vega baterie ø - 5 max G /8 85F Chrom Oras Vega kuchyňská stojánková baterie s integrovaným ventilem pro připojení myčky Otočné rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 00 (úhel otáčení lze upravit). Ventil pro připojení myčky na studenou vodu. Ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.6 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s 0 05 ø - 5 max ø 0 88 Chrom Oras Vega kuchyňská stojánková baterie doplněná kartáčem Otočné rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 00 (úhel otáčení lze upravit). Ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. Bílá mycí štětka Bidetta, hadice.5 m a držák. Připojovací trubičky Cu. Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.7 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 00 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0.07 l/s 9

120 Oras Vega Oras Vega baterie ø - 5 max 0 ø Chrom Oras Vega kuchyňská stojánková baterie s integrovaným ventilem pro připojení myčky doplněná kartáčem Otočné rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 00 (úhel otáčení lze upravit). Ventil pro připojení myčky na studenou vodu. Bílá mycí štětka Bidetta, hadice.5 m, držák. Ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. Připojovací trubičky Cu. Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.7 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 00 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0.07 l/s 5 0 ø - 6 max 5 50 G /8 8F Chrom Oras Vega dřezová stojánková baterie s výsuvnou sprchou Otočné rameno s výsuvnou sprchou a perlátorem. Délku vysunování lze nastavit. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 00 (úhel otáčení lze upravit). Ovládací páka je vybavena integrovaným ekotlačítkem pro omezení maximálního průtoku, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. Připojovací trubičky F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.6 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 5 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0.06 l/s 0

121 Oras Vega 00 50± U Chrom Oras Vega nástěnná umyvadlová (dřezová) baterie Otočné výtokové rameno o délce 00 mm. Včetně krytek a etážek. Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Průtok při 00 kpa (s omezovači průtoku): 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa Tlaková ztráta při průtoku 0. l/s (s omezovači průtoku): 00 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s Oras Vega baterie 0 05 ø - 5 max Chrom Oras Vega dřezová stojánková baterie s otočným ramenem pro beztlaké ohřívače vody Ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. Připojovací trubičky Cu. ø 8 Pracovní tlak: kpa Teplota vody: max. 80 C

122 Oras Vega Oras Vega baterie ø - 5 ø 0 max 0 50 G /8 88F Chrom Oras Vega dřezová stojánková baterie s horním výtokovým ramenem Otočné rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 0 (úhel otáčení lze upravit). Ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.6 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s ø - 5 ø 0 max F Chrom Oras Vega dřezová stojánková baterie s horním výtokovým ramenem a ventilem pro připojení myčky Otočné rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 0 (úhel otáčení lze upravit). Ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. F = flexibilní hadičky G /8 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.6 l/s Teplota vody: max 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s 5-5 G / 65 5 ø - 5 ø 6 max0 50 G /8 800F Chrom Oras Vega umyvadlová stojánková baterie s ovládaným vypouštěcím ventilem Pevné rameno o délce 5 mm a perlátor. Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s

123 Oras Vega 5-5 G / 65 5 ø - 5 ø 6 max0 G / F Chrom Oras Vega umyvadlová stojánková baterie s ovládaným vypouštěcím ventilem a ruční sprškou Bidetta Pevné rameno o délce 5 mm a perlátor. Hadice sprchy.5 m, nástěnný držák. Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. F = flexibilní hadičky Oras Vega baterie Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 5 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0.09 l/s 5-5 G / 55 0 ø - 5 ø 6 max0 G / F Chrom Oras Vega umyvadlová stojánková baterie s ovládaným vypouštěcím ventilem Pevné rameno o délce 0 mm a perlátor. Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s 5-5 G / 55 0 ø - 5 ø 6 max ø Chrom Oras Vega umyvadlová stojánková baterie pro beztlaké ohřívače vody s ovl. vypouštěcím ventilem Pevné rameno o délce 0 mm a perlátor. Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. Připojovací trubičky Cu. Pracovní tlak: kpa Teplota vody: max. 80 C

124 Oras Vega Oras Vega baterie 5-5 G / 55 0 ø - 5 ø 6 max0 G / F Chrom Oras Vega umyvadlová stojánková baterie s ovládaným vypouštěcím ventilem ruční sprškou Bidetta Pevné rameno o délce 0 mm a perlátor. Hadice sprchy.5 m, nástěnný držák. Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 5 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0.09 l/s 55 0 ø - 5 max0 G / F Chrom Oras Vega umyvadlová stojánková baterie Pevné rameno délce 0 mm a perlátor. Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s 55 0 ø - 5 max0 G /8 50 8F Chrom Oras Vega umyvadlová stojánková baterie s ruční sprškou Bidetta Pevné rameno délce 0 mm a perlátor. Hadice sprchy.5 m, nástěnný držák. Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 5 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0.09 l/s

125 Oras Vega 0 5 ø - 5 max ø 0 8 Chrom Oras Vega stojánková baterie s horním výtokovým ramenem a ventilem pro připojení myčky Otočné rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 00 (úhel otáčení lze upravit). Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným ekotlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. Připojovací trubičky Cu. Oras Vega baterie Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 75 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s 0 5 ø - 5 max 0 ø Chrom Oras Vega stojánková baterie s horním výtokovým ramenem, ventilem pro připojení myčky a ruční víceúčelovou sprškou Bidetta Otočné rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 00 (úhel otáčení lze upravit). Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným ekotlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. Připojovací trubičky Cu. Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.5 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s 5

126 Oras Vega Oras Vega baterie 5-5 G / 65 5 ø - 5 ø 6 max0 50 G /8 88F Chrom Oras Vega bidetová stojánková baterie s ovládaným vypouštěcím ventilem Pevné rameno a kloubový perlátor. Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s 0 5 ø - 5 max 0 G / F Chrom Oras Vega vanová stojánková baterie Pevné rameno o délce 5 mm, přepínač, perlátor. Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: II (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 00 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0.6 l/s 50± U Chrom Oras Vega vanová a sprchová nástěnná baterie Pevné rameno, přepínač, perlátor. Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. Etážky s tlumičem hluku, krycí růžice. Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: II (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 60 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0.7 l/s 6

127 Oras Vega 50± U Chrom Oras Vega vanová a sprchová nástěnná baterie včetně sprchové soupravy Sensiva Pevné rameno, přepínač, perlátor. Sprchová hadice, nástěnný držák, masážní sprchová hlavice. Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. Etážky s tlumičem hluku, krycí růžice. Oras Vega baterie Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: II (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 60 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0.7 l/s 50± U Chrom Oras Vega sprchová nástěnná baterie Připojení hadice G/. Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným ekotlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. Včetně etážek a krycích růžic. Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.6 l/s Průtok při 00 kpa (s omezovači průtoku): 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti 0. l/s: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa Tlaková ztráta při průtoku 0. l/s (s omezovači průtoku): 00 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s 7

128 Oras Vega Oras Vega baterie 85 50± Chrom Oras Vega vanová a sprchová nástěnná baterie Přepínač, perlátor. Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. Bez etážek a růžic Doporučené příslušenství: 805/ etážky (sada) 050/ krycí růžice (sada) Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa (s omezovači průtoku): 0. l/s Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti 0. l/s: II (ISO 8) Třída hlučnosti 0. l/s: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku 0. l/s (s omezovači průtoku): 00 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 60 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 60 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0.7 l/s 00 50± X Chrom Oras Vega vanová a sprchová nástěnná baterie Otočné rameno 00 mm, přepínač, perlátor. Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. Včetně etážek a krycích růžic. Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa (s omezovači průtoku): 0. l/s Průtok při 00 kpa: 0.5 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Třída hlučnosti 0. l/s: II (ISO 8) Oras lab. Třída hlučnosti 0. l/s: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku 0. l/s (s omezovači průtoku): 00 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 90 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s 8

129 Oras Vega Chrom Oras Vega sprchová podomítková baterie, nadomítková část Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. Kompletuje se s tělesem v.č. 86 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.6 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0.5 l/s Oras Vega baterie Chrom Oras Vega sprchová a vanová podomítková baterie, nadomítková část Dvojčinná ovládací páka je vybavena integrovaným eko-tlačítkem pro omezení maximálního průtoku a zároveň i teploty vody, které lze zrušit stiskem tohoto tlačítka. Kompletuje se s tělesem v.č. 86 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 00 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0.6 l/s Univerzální podomítkové těleso pro jednopákové baterie 68 8 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. 9

130 Oras Safira Oras Safira baterie 0 0 ø - 5 max 0 G / F Chrom Oras Safira dřezová stojánková baterie Otočné výtokové rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 00 (úhel otáčení lze upravit). Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa 60 0 ø - 5 max 0 G / F Chrom Oras Safira dřezová stojánková s ventilem pro připojení myčky Otočné výtokové rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 00 (úhel otáčení lze upravit). Ventil pro připojení myčky. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití.v baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa ø - 5 max 0 ø F Chrom Oras Safira dřezová stojánková baterie s horním výtokovým ramenem Otočné výtokové rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 0 (úhel otáčení lze upravit). Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. F = flexibilní hadičky G /8 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. +80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa 0

131 Oras Safira ø - 5 max G /8 ø 0 09F Chrom Oras Safira dřezová stojánková baterie s horním výtokovým ramenem a ventilem pro připojení myčky Otočné výtokové rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 0 (úhel otáčení lze upravit). Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. F = flexibilní hadičky Oras Safira baterie Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. +80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa 5 0 ø - 6 max 0 50 G /8 0F Chrom Oras Safira dřezová stojánková baterie s výsuvnou sprchou Otočné výtokové rameno s výsuvnou sprchou, perlátor. Délku vysunutí sprchy lze nastavit. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 00 (úhel otáčení lze upravit). Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.6 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 5 kpa 0 0 ø - 5 max ø 0 0 Chrom Oras Safira dřezová stojánková baterie doplněná kartáčem Otočné výtokové rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 00 (úhel otáčení lze upravit). Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. Připojovací trubičky Cu. Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.7 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 00 kpa

132 Oras Safira 50± Chrom Oras Safira nástěnná baterie pro připojení (mycí) hadice. Bez etážek a růžic Doporučené příslušenství: 805/ - Etážky (sada) 050/ - Krycí růžice (sada) Oras Safira baterie Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa (s omezovači průtoku): 0. l/s Průtok při 00 kpa: 0.9 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti 0. l/s: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku 0. l/s (s omezovači průtoku): 00 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa 50± X Chrom Oras Safira nástěnná baterie doplněná kartáčem Přepínač a otočné výtokové rameno. Včetně etážek a krycích růžic. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. 50 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.7 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 00 kpa 5-5 G / 55 0 ø - 5 ø 6 max0 50 G /8 00F Chrom Oras Safira umyvadlová baterie Pevné výtokové rameno, perlátor a ovládaný vypouštěcí ventil. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.9 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 85 kpa

133 Oras Safira 5-5 G / 55 0 ø - 5 ø 6 max0 50 G /8 008F Chrom Oras Safira Umyvadlová baterie s ruční sprškou Bidetta Pevné výtokové rameno, perlátor a ovládaný vypouštěcí ventil. Sprchová hadice.5m, nástěnný držák sprchy. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. F = flexibilní hadičky Oras Safira baterie Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa 55 0 ø - 5 max 0 G / F Chrom Oras Safira umyvadlová baterie Pevné výtokové rameno a perlátor. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.9 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 85 kpa 55 0 ø - 5 max0 50 0F Chrom Oras Safira umyvadlová baterie s ruční sprškou Bidetta Pevné výtokové rameno a perlátor. Sprchová hadice.5m, nástěnný držák sprchy. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. F = flexibilní hadičky G /8 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa

134 Oras Safira Oras Safira baterie 0 5 ø - 5 max ø 0 0 Chrom 0.00 Oras Safira umyvadlová baterie s ventilem pro připojení myčky Otočné výtokové rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 00 (úhel otáčení lze upravit). Ventil pro připojení myčky. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. Připojovací trubičky Cu Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 75 kpa 0 5 ø - 5 max 0 ø Chrom Oras Safira umyvadlová baterie s ventilem pro připojení myčky a ruční sprškou Bidetta Otočné rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 00 (úhel otáčení lze upravit). Ventil pro připojení myčky. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. Připojovací trubičky Cu Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.5 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa 80 5 ø - 5 max 0 ø Chrom Oras Safira umyvadlová baterie Otočné výtokové rameno (5 mm) a perlátor. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. Připojovací trubičky Cu Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 75 kpa

135 Oras Safira 5-5 G / 65 5 ø - 5 ø 6 max0 50 G /8 08F Chrom Oras Safira bidetová baterie Pevné výtokové rameno, kloubový perlátor a ovládaný vypouštěcí ventil. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.9 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 85 kpa Oras Safira baterie 65 5 ø - 5 max0 50 G /8 09F Chrom Oras Safira bidetová baterie bez ovládaného vypouštěcího ventilu Pevné výtokové rameno a kloubový perlátor. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.9 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 85 kpa 80 5 ø - 5 max 0 ø Chrom Oras Safira umyvadlová baterie s ruční sprškou Bidetta Otočné výtokové rameno (5 mm) a perlátor. Sprchová hadice.5 m, nástěnný držák sprchy. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. Připojovací trubičky Cu. Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.5 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa 5

136 Oras Safira Oras Safira baterie 0 90 ø ø - 5 max ø 0 0 Chrom Oras Safira stojánková baterie s vysokým raménkem s ruční sprškou Bidetta Otočné výtokové rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 0 (úhel otáčení lze upravit). Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. Připojovací trubičky Cu Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.6 l/s Teplota vody: max 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa ø - 5 ø 0 max ø Chrom Oras Safira stojánková baterie s vysokým raménkem, víceúčelovou ruční sprškou Bidetta a ventilem na myčku nebo pračku Otočné výtokové rameno a perlátor. Úhel otáčení ramena je přednastaven na 0 (úhel otáčení lze upravit). Ventil pro připojení myčky. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. Připojovací trubičky Cu Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.6 l/s Teplota vody: max 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 5 kpa 6

137 Oras Safira 50± U Chrom Oras Safira vanová a sprchová baterie Pevné výtokové rameno, přepínač a perlátor. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: II (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 60 kpa Oras Safira baterie 50± U Chrom Oras Safira vanová a sprchová baterie včetně sprchového kompletu Sensiva (ruční sprcha Sensiva, hadice 500 mm a háček) Připojení sprchové hadice. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: II (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 60 kpa 85 50± X Chrom 0.00 Oras Safira vanová a sprchová baterie Pevné výtokové rameno, přepínač a perlátor. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa (s omezovači průtoku): 0. l/s Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti 0. l/s: I (ISO 8) Třída hlučnosti 0. l/s: II (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku 0. l/s (s omezovači průtoku): 00 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 60 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 60 kpa 7

138 Oras Safira 00 50± X Chrom Oras Safira vanová a sprchová baterie Přepínač a otočné výtokové rameno (00 mm). Včetně etážek a krycích růžic. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. Oras Safira baterie Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa (s omezovači průtoku): 0. l/s Průtok při 00 kpa: 0.5 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti 0. l/s: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku 0. l/s (s omezovači průtoku): 00 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 90 kpa 50± X Chrom Oras Safira sprchová baterie Připojení sprchové hadice. Včetně etážek a krycích růžic. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa (s omezovači průtoku): 0. l/s Průtok při 00 kpa: 0.6 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti 0. l/s: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku 0. l/s (s omezovači průtoku): 00 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa Chrom Oras Safira nadomítková část podomítkové sprchové baterie Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. Podomítková část: Oras č. 86. Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.6 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa 8

139 Oras Safira Chrom Oras Safira nadomítková část podomítkové vanové a sprchové baterie Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. V baterii jsou zabudovány prvky umožňující nastavit optimální teplotu a maximální průtok vody. Podomítková část: Oras č. 86. Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 00 kpa Oras Safira baterie Univerzální podomítkové těleso pro jednopákové baterie 68 8 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. 9

140 Oras Saga Oras Saga baterie 0 0 ø - 5 max 0 G / F Chrom Oras Saga Dřezová stojánková baterie s otočným ramenem s flexi hadičkami F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa 0 9F Chrom Oras Saga dřezová stojánková baterie s horním, otočným výtokovým ramenem. F = flexibilní hadičky 0 ø - 5 max 0 50 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa G / F Chrom Oras Saga dřezová stojánková baterie s horním, otočným výtokovým ramenem a s ventilem pro připojení myčky. F = flexibilní hadičky ø - 5 G /8 max Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa 0

141 Oras Saga 50±5 97Y Chrom Oras Saga nástěnná umyvadlová (dřezová), baterie (rameno 00 mm) Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.7 l/s Průtok při 00 kpa (s omezovači průtoku): 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti 0. l/s: I (ISO 8) Oras lab. Třída hlučnosti 0. l/s: II (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku 0. l/s (s omezovači průtoku): 00 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 60 kpa Oras Saga baterie 5 00 ø - 5 ø 6 max 0 90F Chrom Oras Saga umyvadlová stojánková baterie s ovládaným vypouštěcím ventilem. F = flexibilní hadičky 5-5 G / G /8 50 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.9 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 85 kpa

142 Oras Saga 908F Chrom Oras Saga umyvadlová baterie s ruční víceúčelovou sprškou Bidetta, s ovládaným vypouštěcím ventilem. F = flexibilní hadičky Oras Saga baterie 5-5 G / 5 00 ø - 5 ø 6 max 0 G /8 50 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 88) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 55 kpa 5 00 ø F Chrom Oras Saga umyvadlová stojánková baterie F = flexibilní hadičky max 0 G /8 50 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.9 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 85 kpa 9F Chrom Oras Saga umyvadlová baterie s ruční víceúčelovou sprškou Bidetta. F = flexibilní hadičky 5 00 ø - 5 max 0 50 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 55 kpa G /8

143 Oras Saga 50±5 95Y Chrom Oras Saga nástěnná umyvadlová (dřezová) baterie (rameno 50 mm) Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.7 l/s Průtok při 00 kpa (s omezovači průtoku): 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti 0. l/s: I (ISO 8) Oras lab. Třída hlučnosti 0. l/s: II (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku 0. l/s (s omezovači průtoku): 00 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 60 kpa Oras Saga baterie 5-5 G / ø - 5 ø 6 max 0 G / F Chrom Oras Saga bidetová stojánková baterie s ovládaným vypouštěcím ventilem F = flexibilní hadičky Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.9 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 85 kpa 0 5 ø F Chrom Oras Saga vanová a sprchová stojánková jednootvorová baterie F = flexibilní hadičky max 0 50 G /8 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: II (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 00 kpa

144 Oras Saga 50±5 90Y Chrom Oras Saga vanová a sprchová baterie 50 0 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: II (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa Oras Saga baterie 50±5 9Y Chrom Oras Saga vanová a sprchová baterie s ruční sprchou Apollo, včetně držáku na krytce etážky a hadice 500 mm Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa (s omezovači průtoku): 0. l/s Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti 0. l/s: I (ISO 8) Oras lab. Třída hlučnosti 0. l/s: II (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku 0. l/s (s omezovači průtoku): 00 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 60 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 60 kpa 50±5 9Y Chrom Oras Saga vanová a sprchová baterie panelákový typ Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.5 l/s Průtok při 00 kpa (s omezovači průtoku): 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti 0. l/s: I (ISO 8) Oras lab. Třída hlučnosti 0. l/s: II (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku 0. l/s (s omezovači průtoku): 00 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 90 kpa

145 Oras Saga 50±5 95Y Chrom Oras Saga vanová a sprchová baterie s ruční sprchou Apollo, včetně držáku na krytce etážky a hadice 500 mm Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. +80 C Třída hlučnosti: II (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa Oras Saga baterie 50±5 960Y Chrom Oras Saga sprchová baterie Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa (s omezovači průtoku): 0. l/s Průtok při 00 kpa: 0.6 l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti 0. l/s: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku 0. l/s (s omezovači průtoku): 00 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa 50±5 97Y Chrom Oras Saga vanová a sprchová baterie Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa (s omezovači průtoku): 0. l/s Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti 0. l/s: I (ISO 8) Oras lab. Třída hlučnosti 0. l/s: II (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku 0. l/s (s omezovači průtoku): 00 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 60 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 60 kpa 5

146 Oras Saga Chrom Oras Saga sprchová podomítková baterie nadomítková část (kompletuje se s výrobkem Oras v.č. 86) Oras Saga baterie Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0.6 l/s Teplota vody: Max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa Chrom 0.00 Oras Saga vanová a sprchová podomítková baterie nadomítková část (kompletuje se s výrobkem Oras v.č. 86) Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 00 kpa Univerzální podomítkové těleso pro jednopákové baterie 68 8 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. 6

147 Oras Eterna Sprchová baterie, V 670U Chrom Termostatická sprchová baterie, která rychle a přesně reaguje na změny teploty přitékající vody a udržuje tak požadovanou teplotu. Ovládací prvek baterie, kterým ovládáte požadovanou teplotu je opatřen teplotním regulátorem, který lze překonat stisknutím tlačítka na ovládacím prvku. (přednastavená teplota 8 C) Tlačný ovladač EcoLed u baterie Oras Eterna Vám ukazuje Ideální dobu sprchování s ohledem na spotřebu vody a energie. Zároveň také funguje jako regulátor průtoku vody. Sprcha se spouští stlačením EcoLed ovladače. Na EcoLed ovladači bliká zelené signalizační světlo. Pokud je sprcha vypnutá do minut blikajícím zeleným signalizačním světlem oznamuje ekologické sprchování. Pokud je sprcha puštěná déle než minuty problikne červené signalizační světlo. Po minutách začne červené signalizační světlo blikat souvisle. Při dosažení minut sprchování se baterie automaticky vypne. Sprcha může být zastavena, nabo zapnuta kdykoliv, opětovným stisknutím tlačného ovladače EcoLed. Světelnou signalizaci EcoLed lze velmi snadno vypnout. NOVINKA Design baterie Výrobek se dodává včetně etážek a krycích růžic. Baterie je dodávaná včetně filtrů a zpětných klapek. Tlačný ovladač EcoLed je napájen x,5 V litiovými AA bateriemi, které jsou součástí dodávky. Termostatické baterie Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. +70 C Třída hlučnosti I (ISO 8) Oras lab. Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek AA.5 V Lithium x Max. doba průtoku min Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 50 kpa Doba napouštění 0 min (0-5 min) EMC directive, 00 / 08/EY ± p [kpa] , 0, 0, Q [l/s] 7

148 Oras Eterna Vanová a sprchová baterie, V 675U Chrom Design baterie Termostatické baterie Termostatická vanová a sprchová baterie, která rychle a přesně reaguje na změny teploty přitékající vody a udržuje tak požadovanou teplotu. Ovládací prvek baterie, kterým ovládáte požadovanou teplotu je opatřen teplotním regulátorem, který lze překonat stisknutím tlačítka na ovládacím prvku. (přednastavená teplota 8 C). Otočné výtokové rameno pohybující se v rozsahu 90 slouží k přepínání proudu vody mezi napouštěním vany a sprchou. Tlačný ovladač EcoLed u baterie Oras Eterna Vám ukazuje Ideální dobu sprchování s ohledem na spotřebu vody a energie. Zároveň také funguje jako regulátor průtoku vody. Sprcha se spouští stlačením EcoLed ovladače. Na EcoLed ovladači bliká zelené signalizační světlo. Pokud je sprcha vypnutá do minut blikajícím zeleným signalizačním světlem oznamuje ekologické sprchování. Pokud je sprcha puštěná déle než minuty problikne červené signalizační světlo. Po minutách začne červené signalizační světlo blikat souvisle. Při dosažení minut sprchování se baterie automaticky vypne. Sprcha může být zastavena, nabo zapnuta kdykoliv, opětovným stisknutím tlačného ovladače EcoLed. Světelnou signalizaci EcoLed lze velmi snadno vypnout. Funkce automatického napouštění vany se spouští otočením výtokového ramena o 90 směrem dopředu a souvislým stlačením EcoLed ovladače po dobu sekundy. Funkce automatického napouštění vany se zaktivuje a voda nepřetržitě teče 0 minut (nastaveno z výroby), po kterých se baterie automaticky vypne. Tuto funkci lze velmi snadno přeprogramovat v rozmezí 0 5 minut. Výrobek se dodává včetně etážek a krycích růžic. NOVINKA Baterie je dodávaná včetně filtrů a zpětných klapek. Tlačný ovladač EcoLed je napájen x,5 V litiovými AA bateriemi, které jsou součástí dodávky. Technická data Pracovní tlak kpa Průtok při 00 kpa 0. l/s Teplota vody max. +70 C Třída hlučnosti II (ISO 8) Oras lab. Třída bezpečnosti IP 67 Monočlánek AA.5 V Lithium x Max. doba průtoku min Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 00 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s) 80 kpa Doba napouštění 0 min (0-5 min) EMC directive, 00/08/EY 70 50± p [kpa] , 0, 0, 0, 0,5 Q [l/s] 8

149 Oras Optima 85 50± Y Chrom Y-50 Chrom/Zlato Y-60 Satin Oras Optima vanová a sprchová termostatická baterie reaguje velmi rychle na změny teploty vstupní vody a udržuje teplotu vody dle požadavků. Ovládací segment teploty vody je vybaven bezpečnostním tlačítkem (nastavena teplota 8ºC) Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: I (ISO 8) Teplota vody: max. 80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 75 kpa Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s Průtok při 00 kpa: 0. l/s Termostatické baterie 50± Y Chrom Y-50 Chrom/Zlato Y-60 Satin Oras Optima sprchová termostatická baterie reaguje velmi rychle na změny teploty vstupní vody a udržuje teplotu vody dle požadavků. Ovládací segment teploty vody je vybaven bezpečnostním tlačítkem (nastavena teplota 8ºC) Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: I (ISO 8) Teplota vody: max. 80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 60 kpa Průtok při 00 kpa: 0.7 l/s Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s Chrom Oras Optima sprchová podomítková termostatická baterie nadomítková část. Reaguje velmi rychle na změny teploty vstupní vody dle požadavků uživatele. Ovládací segment teploty vody je vybaven bezpečnostním tlačítkem (nastavena teplota 8 C). Kompletuje se s Oras 77 nebo 77. 9

150 Oras Optima Chrom Oras Optima vanová a sprchová podomítková termostatická baterie nadomítková část. Reaguje velmi rychle na změny teploty vstupní vody dle požadavků uživatele. Ovládací segment teploty vody je vybaven bezpečnostním tlačítkem (nastavena teplota 8 C). Kompletuje se s Oras 78 nebo 78. Termostatické baterie 88max 58min Podomítkové těleso pro sprchovou termostatickou podomítkovou baterii Oras 787, 887, 8577, Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: II (ISO 8) Teplota vody: max. +80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 65 kpa Průtok při 00 kpa: 0.7 l/s Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s 88max 58min Podomítkové těleso pro sprchovou a vanovou termostatickou baterii Oras 788, 888, 8578, Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: II (ISO 8) Teplota vody: max. +80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s 80 50

151 Oras Optima 9max 6min G / Podomítkové těleso pro sprchovou termostatickou baterii Oras 787, 887, 8577, 8687 V montážní krabici z tvrzeného polystyrenu. G / G / Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: I (ISO 8) Teplota vody: max. +80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 65 kpa Průtok při 00 kpa: 0.7 l/s Eco-průtok při 00 kpa: 0. l/s Termostatické baterie 9max 6min G / Podomítkové těleso pro vanovou a sprchovou termostatickou podmítkovou baterii Oras 788, 888, 8578, V montážní krabici z tvrzeného polystyrenu. G / G / G / 80 Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: I (ISO 8) Teplota vody: max. +80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Eco-průtok při 00 kpa: 0, l/s 5

152 Oras Nova 85 50± CY Chrom Oras Nova vanová a sprchová termostatická baterie, reaguje velmi rychle na změny teploty vstupní vody a udržuje teplotu vody dle požadavků. Ovládací segment teploty vody je vybaven bezpečnostním tlačítkem (nastavena teplota 8ºC) Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: II (ISO 8) Teplota vody: max. 80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Termostatické baterie 85 50± CY Chrom Oras Nova vanová a sprchová termostatická baterie, reaguje velmi rychle na změny teploty vstupní vody a udržuje teplotu vody dle požadavků. Ovládací segment teploty vody je vybaven bezpečnostním tlačítkem (nastavena teplota 8ºC) Pro přívod teplé vody vpravo Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: II (ISO 8) Oras lab. Teplota vody: max. 80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa Průtok při 00 kpa: 0.l/s 50± CY Chrom Oras Nova sprchová termostatická baterie, reaguje velmi rychle na změny teploty vstupní vody a udržuje teplotu vody dle požadavků. Ovládací segment teploty vody je vybaven bezpečnostním tlačítkem (nastavena teplota 8ºC) Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: I (ISO 8) Teplota vody: max. 80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa Průtok při 00 kpa: 0.8 l/s 5

153 Oras Nova 50± CY Chrom Oras Nova sprchová termostatická baterie, reaguje velmi rychle na změny teploty vstupní vody a udržuje teplotu vody dle požadavků. Ovládací segment teploty vody je vybaven bezpečnostním tlačítkem (nastavena teplota 8ºC) Pro přívod teplé vody vpravo Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Teplota vody: max. 80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa Průtok při 00 kpa: 0.8 l/s Termostatické baterie 5

154 Ostatní baterie 0 0 ø - 5 max F Chrom Oras Safira " Easy to use " dřezová baterie Otočné výtokové rameno a perlátor. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. Prodloužená páka napomáhá snazšímu ovládání teploty i průtoku vody. F = flexibilní hadičky G /8 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 0 kpa Ostatní baterie 55 0 ø - 5 max F Chrom Oras Safira "Easy to use" umyvadlová baterie Pevné výtokové rameno a perlátor. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. Prodloužená páka napomáhá snazšímu ovládání teploty i průtoku vody. F = flexibilní hadičky G /8 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa 55 0 ø - 5 max F Chrom Oras Safira "Easy to use" umyvadlová baterie s ruční sprškou Bidetta Pevné výtokové rameno a perlátor. Sprchová hadice.5 m, nástěnný držák sprchy. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna využití. Prodloužená páka napomáhá snazšímu ovládání teploty i průtoku vody. F= flexibilní hadičky G /8 Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 55 kpa 5

155 Ostatní baterie 00 50± Chrom Oras Safira "Easy to use" nástěnná baterie Otočné výtokové rameno s perlátorem. Uživatelsky příjemný tvar páky, který je vhodný pro všechna užití. Prodloužená páka napomáhá snazšímu ovládání teploty i průtoku vody. Bez etážek a růžic Doporučené příslušenství: 805/ etážky (sada) 050/ krycí růžice (sada) Pracovní tlak: kpa Průtok při 00 kpa (s omezovači průtoku): 0. l/s Průtok při 00 kpa: 0. l/s Teplota vody: max. 80 C Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 80 kpa Tlaková ztráta při průtoku 0. l/s (s omezovači průtoku): 00 kpa Ostatní baterie 50± G / Chrom Oras Nova Termostatická sprchová baterie pro osoby se sníženou pohyblivostí Termostatická baterie velmi rychle reaguje na změny teploty vstupní vody a udržuje teplotu vody dle požadavku uživatele. Lze nastavit maximální teplotu vody. Prodloužené rukojeti napomáhají snažšímu ovládání, teploty i průtoku vody. Bez etážek a ružic Doporučené příslušenství: 805/ etážky (sada) 050/ krycí růžice (sada) Pracovní tlak: kpa Třída hlučnosti: I (ISO 8) Oras lab. Teplota vody: max. 80 C Tlaková ztráta při průtoku (0. l/s): 50 kpa Průtok při 00 kpa: 0.8 l/s 55

156 Sprchové soupravy Chrom Sprchová souprava Oras Hydra - talířová sprcha, s úpravou proti usazování vodního kamene (Ø 8 mm, výkyvná) - sprchová tyč s nastavitelnou roztečí úchytů - přepínač s výtokem - mýdelník Úprava proti usazování vodního kamene! Sprchové soupravy 85 9 Chrom Sprchová souprava Oras Hydra - talířová sprcha, s úpravou proti usazování vodního kamene (Ø 8 mm, výkyvná) - sprchová tyč s nastavitelnou roztečí úchytů - ruční sprcha s normální a masážní funkcí, s úpravou proti usazování vodního kamene mm sprchová hadice ( twist free) - přepínač - držák sprchy - mýdelník Úprava proti usazování vodního kamene! 56

157 Sprchové soupravy max Chrom Sprchová souprava Oras Hydra - ruční sprcha s normální a masážní funkcí, s úpravou proti usazování vodního kamene mm sprchová hadice (twist-free) - sprchová tyč s nastavitelnou roztečí úchytů - držák sprchy - mýdelník Úprava proti usazování vodního kamene! max Chrom Sprchová souprava Oras Natura Sprchová souprava, která se nejlépe hodí pro termostatické a presostatické vodovodní baterie. Eko tlačítko na sprchové hlavici může ušetřit až 50 % vody. Sprchová souprava se skládá ze sprchové tyče s nastavitelnou roztečí, ruční sprchy s normální a Eko funkcí, držáku sprchy, sprchové hadice, prostorného držáku na mýdlo a háčku. NOVINKA Úprava proti usazování vodního kamene! Sprchové soupravy 50 Chrom Chrom/Zlato Satin Sprchová souprava Oras Sensiva (ruční dvoupolohová sprcha, hadice, tyč, držák sprchy, mýdelník) 650 Úprava proti usazování vodního kamene! 0H Chrom H- Bílá 5.00 Sprchová souprava Oras Apollo (ruční sprcha, hadice, tyč, držák sprchy a mýdelník) 650 Úprava proti usazování vodního kamene! 57

158 Sprchové soupravy 0 Chrom Bílá Sprcha Oras Apollo Včetně dvou držáků (pevného a výkyvného) a hadice 500 mm Úprava proti usazování vodního kamene! Chrom Dvoupolohová ruční sprcha Oras Sensiva s držákem sprchy Úprava proti usazování vodního kamene! Sprchové soupravy 58

159 Pračkové ventily 5 G / 5 G / 85 Chrom Pračkový ventil mezikus k nástěnné baterii G / G / Pračkové ventily 59

160 Zahradní ventily ø max 50 ø ø Zahradní nezámrzná armatura Připojení (CU) ø 5 mm, maximální délka 50 mm (použitelné pro zdi o max. šířce 60 cm). Ventil obsahuje zpětnou klapku. Po uzavření, odteče zbytková voda přes šedý kroužek na těle ventilu. ø 9 max 50 ø G / Zahradní nezámrzná armatura Připojení G / maximální délka 50 mm (použitelné pro zdi o max. šířce 60 cm). Ventil obsahuje zpětnou klapku. Po uzavření, odteče zbytková voda přes šedý kroužek na těle ventilu. Zahradní ventily ø ø ø Zahradní nezámrzová armatura Připojení (Cu) Ø 5 mm, maximální délka 000 mm Ventil obsahuje zpětnou klapku. Po uzavření, odteče zbytková voda přes šedý kroužek na těle ventilu. ø ø G / Zahradní nezámrzná armatura Připojení G /, maximální délka 000 mm. Ventil obsahuje zpětnou klapku. Po uzavření, odteče zbytková voda přes šedý kroužek na těle ventilu. 60

161 Zahradní ventily G / max 50 ø 76 Chrom 5.00 Zahradní nezámrzná armatura Připojení, maximální délka 50 mm (použitelné pro zdi o max. šířce 60 cm) Zahradní ventily 6

162 Propojovací díly G / 050 Chrom Prodlužovací kus 5 G / 9 G / 050 Chrom Prodlužovací kus se zpětným ventilem G / 5869 Chrom 0.00 Redukce G / G / 000/ Chrom Prodlužovací kus ( ks) pro upevnění baterie na okraj vany 7 65 ø ø - Propojovací díly G / 005/ Chrom Sada etážek ( ks) 0 50 ø / Chrom Sada krycích růžic ( ks) G / 5 6

163 Propojovací díly G / 999 Chrom Redukce Chrom Krycí růžice s integrovaným držákem pro ruční sprchu 60 Chrom Přivzdušňovací ventil 0 ø Chrom Připojovací koleno 0 808/ Chrom Prodloužení Cu trubky ( ks) s uzavíracím kulovým ventilem Propojovací díly / Chrom Sada etážek ( ks) s uzavíracím ventilem G / 6 6

164 Propojovací díly G / 806/ Chrom Uzavírací ventil do etážky ( ks) G / Napojovací kus přímý s uzavíracím ventilem G / 6 ø 0 8/ Chrom Připojovací koleno s uzavíracím kulovým ventilem ø 70 G / 8075 Chrom Prodlužovací kus pro upevnění baterie na okraj vany 60 Propojovací díly ø - 6

165 Příslušenství sprch 580 Chrom Sprchová tyč Oras Hydra s posuvným úchytem ruční sprchy 650 max Chrom 0.00 Sprchová tyč Oras Sensiva s posuvným úchytem ruční sprchy a mýdelníkem 500 Chrom Bílá Sprchová tyč Oras Apollo s posuvným úchytem ruční sprchy a mýdelníkem Chrom Sprchová tyč Oras Sensiva s posuvným úchytem ruční sprchy a mýdelníkem, délka 00 cm 000 G / 0000 Chrom Přepínač vana/sprcha Příslušenství sprch 6 G / G / 000 Chrom Připojovací díl sprchové trubky pro Oras 0, 0 G /

166 Příslušenství sprch 0 Chrom Trubka sprchy G / 0 Chrom Trubka sprchy G / Chrom Držák sprchy stavitelný pro Oras v.č. 0 a 0 G / 90 Chrom Přepínač hlavová-ruční sprcha 60 G / Příslušenství sprch Transparent Mýdelník Oras Hydra Transparent 0.00 Mýdelník Oras Natura 05 66

167 Příslušenství sprch Transparent 5.00 Mýdelník soupravy Apollo Transparent 5.00 Mýdelník soupravy Sensiva ø Chrom Ruční sprcha Oras Hydra s normální a masážní funkcí, s úpravou proti usazování vodního kamene. 58 Úprava proti usazování vodního kamene! Chrom 0.00 Ruční sprcha Oras Natura s normální a Eko funkcí. Tato ruční sprcha se nejlépe hodí pro termostatické a presostatické vodovodní baterie. Eko tlačítko na sprchové hlavici může ušetřit až 50 % vody. NOVINKA Chrom Bílá Chrom/Zlato Bílá/Zlato Satin Úprava proti usazování vodního kamene! Ruční dvoupolohová sprcha Oras Sensiva s normální a masážní funkcí Úprava proti usazování vodního kamene! Příslušenství sprch 0 Chrom Ruční sprcha Oras Ventura Úprava proti usazování vodního kamene! 85 67

168 Příslušenství sprch 0 Chrom Bílá 5.00 Ruční sprcha Oras Apollo Eko (úsporná) 70 00H Chrom H- Bílá Ruční sprcha Oras Apollo Úprava proti usazování vodního kamene! Chrom Bidetta ruční sprcha 55 0 Chrom Bidetta ruční sprcha pro přímé napojení na sprchovou baterii Příslušenství sprch Bílá Bidetta ruční sprška s aretací Chrom Bílá Satin Bidetta - víceúčelová ruční sprška 55 68

169 Příslušenství sprch 06 Chrom Ruční sprška Bidetta pro kadeřnictví Bílá Ruční sprška Bidetta pro lékařská zařízení Bílá Sítko spršky Bidetta 600- Bílá Bidetta - mycí štětka Náhradní koncovka mycí štětky (pro výrobek 600-) Příslušenství sprch Bílá Bidetta mycí štětka 0 69

170 Příslušenství sprch Náhradní koncovka mycí štětky (pro výrobek 6705-) 00 Chrom 0.00 Sprchová hadice Sensiva délka 500 mm, kovová 006 Chrom 5.00 Sprchová hadice Sensiva délka 000 mm, kovová 0 Chrom Bílá Chrom/Zlato Bílá/Zlato Satin Sprchová hadice Sensiva délka 500 mm, plast Příslušenství sprch 00 Chrom Bílá 5.00 Sprchová hadice Sensiva délka 000 mm, plast Satin Sprchová hadice Oras Hydra délka 500 mm (twist - free) 70

171 Příslušenství sprch Satin Sprchová hadice Oras Hydra délka 700 mm (twist - free) 0 Chrom Sprchová hadice zesílená délka 500 mm, kovová 05 Chrom Sprchová hadice zesílená délka 500 mm, konické matky na obou stranách, kovová G /8 Chrom Hadice k tříotvorové baterii Oras 750 (pro průchodku Oras 5859V) ø 70 0 Chrom Sprchové výtokové koleno pro hlavovou sprchu Příslušenství sprch G / Chrom Sprchové výtokové koleno pro hlavovou sprchu 0 7

172 Příslušenství sprch ø 65 0 Chrom Připojovací rameno pro talířovou sprchu Oras Hydra 0 ø 65 0 Chrom 5.00 Nástěnné připojovací rameno pro talířovou sprchu Oras Hydra Chrom Talířová sprcha Oras Hydra, s úpravou proti usazování vodního kamene (Ø 8 mm) ø 8 Úprava proti usazování vodního kamene! 00 Chrom Sprchová hlavice ø 60 Příslušenství sprch 0 Chrom Sprchová hlavice Úprava proti usazování vodního kamene ø Bílá Držák štětky (průchodka) ø 8-0 7

173 Příslušenství sprch Šedá.00 Držák štětky (průchodka) ø Šedá Mýdelník pro 666F, 666F, 666F, 666FT, 666FT, 666FT Chrom Držadlo pro 666F, 666F, 666F, 666FT, 666FT, 666FT Chrom Držák sprchy pro ruční sprchu Oras Natura NOVINKA Chrom Držák sprchy pro ruční sprchu Oras Hydra Příslušenství sprch Chrom Bílá Satin Držák sprchy univerzální 7

174 Příslušenství sprch 500 Chrom Bílá Výkyvný držák ruční sprchy Apollo 85 Příslušenství sprch 7

175 Výtoková ramena G / 5 Chrom Výtokové rameno 0 50 G / 0 Chrom Výtokové rameno 5 00 G / 5 Chrom Výtokové rameno 0 50 G / 0 Chrom Výtokové rameno 5 00 G / 0 Chrom 0.00 Výtokové rameno S Výtoková ramena 5 00 G / 5 Chrom 5.00 Výtokové rameno S

176 Výtoková ramena G / 0 Chrom Výtokové rameno S G / 508 Chrom Výtokové rameno s připojením pro spršku Bidetta G / 55 Chrom Výtokové rameno s připojením pro spršku Bidetta G / 55 Chrom Výtokové rameno s připojením pro spršku Bidetta Výtoková ramena 5 00 G / 50 Chrom Výtokové rameno s připojením pro spršku Bidetta 08 Chrom Výtokové rameno 76

177 Výtoková ramena G / 00 Chrom Výtokové rameno s přepínačem vana/sprcha, s převlečnou maticí Chrom Chrom/Zlato Výtokové rameno s přepínačem vana/sprcha Chrom Chrom/Zlato Satin Výtokové rameno s přepínačem vana/sprcha Chrom Vanové výtokové rameno k podomítkové baterii Chrom Výtokové rameno Cubista Výtoková ramena 05 77

178 Lékařské páky Chrom Prodloužená ovládací páka pro osoby se sníženou pohyblivostí pro série Oras Vega a Oras Safira Chrom Lékařská ovládací páka pro série Oras Vega a Oras Safira 60 Lékařské páky 78

179 Nářadí Montážní klíč trubkový 8 mm (pro montáž kartuše) Klíč pro upevňování baterií - flexibilní Klíč pro upevňování baterií Nářadí 79

180 Ostatní příslušenství ø max Chrom 9.00 Krycí zátka 5855 Chrom Vypouštěcí ventil 5888 Chrom Prodloužení k výrobku Oras v.č. 86 (sada) Ostatní příslušenství 80

181 Oras Electra Popis Číslo zboží Umyvadlová baterie Fotočlánek Regulátor průtoku, 6 l/min Tištěný spoj, 0 V Elektromagnetický ventil, 0 V Výtokové rameno Čistící filtr, DN5 9809/ 07 Řídící skříňka, 0 V Aerator, Mx Umyvadlová baterie 60 0 Zpětný ventil, ø Fotočlánek Regulátor průtoku, 6 l/min Tištěný spoj, 0 V Elektromagnetický ventil, 0 V Výtokové rameno Čistící filtr, DN5 9809/ 08 Řídící skříňka, 0 V Směšovací ventil Aerator, Mx Umyvadlová baterie Háček Zpětný ventil, ø Fotočlánek Regulátor průtoku, 6 l/min Tištěný spoj, 0V Elektromagnetický ventil, 0 V Výtokové rameno Čistící filtr, DN5 9809/ 09 Řídící skříňka, 0 V Aerator, Mx Směšovací ventil Náhradní díly 8

182 Oras Electra Popis Číslo zboží Umyvadlová baterie 6 0 Regulátor průtoku, 6 l/min Tištěný spoj, 0 V Elektromagnetický ventil, 0 V Čistící filtr, DN5 9809/ 05 Směšovací ventil Fotočlánek Aerator, Mx A Řídící skříňka, 0 V Zpětný ventil, ø Výtokové rameno Flexibilní hadička Umyvadlová baterie 60 0 Fotočlánek Tištěný spoj, V Elektromagnetický ventil, V Výtokové rameno Čistící filtr, DN5 9809/ 06 Řídící skříňka, V Transformátor, 0/ V Aerator, Mx 09 Regulátor průtoku, 6 l/min Umyvadlová baterie 6 0 Zpětný ventil, ø Fotočlánek Regulátor průtoku, 6 l/min Tištěný spoj, V Elektromagnetický ventil, V Výtokové rameno Čistící filtr, DN5 9809/ 08 Řídící skříňka, V Transformátor, 0/ V Směšovací ventil 9878 Aerator, Mx Náhradní díly 0 7 8

183 Oras Electra Popis Číslo zboží Umyvadlová baterie 60 0 Regulátor průtoku, 6 l/min Tištěný spoj, 0 V Elektromagnetický ventil, 0 V Čistící filtr, DN5 9809/ 05 Výtokové rameno Aerator, Mx A Fotočlánek Řídící skříňka, 0 V Flexibilní hadička Umyvadlová baterie 6050F 0 Skříňka s monočlánkem 998V 0 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Upevňovací kroužek pro membránu 9905V 0 Elektromagnetický ventil 9906V 05 Senzor 6000V 06 Aerator, M8x 9970V 07 Čistící filtr 9957/ 08 Připojovací část s filtrem, G/8-G/8 6007V Umyvadlová baterie 60F 0 Ovladač regulátoru teploty 99V 0 Zátka 9908V 0 Upevňovací kroužek pro membránu 9905V 0 Elektromagnetický ventil 9906V 05 Senzor, V 60008V 06 Aerator, Mx 6 l/min 9966V 07 Zpětný ventil s filtrem 987/ 08 Čistící filtr 9957/ 09 Těsnění, 8x.x /0 0 Regulátor teploty 990V Náhradní díly 8

184 Oras Electra Popis Číslo zboží Umyvadlová baterie 650F 0 Skříňka s monočlánkem 997V 0 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Ovladač regulátoru teploty 99V 0 Zátka 9908V 05 Upevňovací kroužek pro membránu 9905V 06 Elektromagnetický ventil 9906V 07 Senzor 995V 08 Aerator, Mx 6 l/min 9966V 09 Zpětný ventil s filtrem 987/ 0 Čistící filtr 9957/ Těsnění, 8x.x /0 Regulátor teploty 990V Umyvadlová baterie 6F 0 Ovládací páčka regulátoru teploty 60058V 0 Filler drawing pin 60079V 0 Upevňovací kroužek pro membránu 9905V 0 Elektromagnetický ventil 9906V 05 Senzor, V 60008V 06 Aerator + klíč, Mx 6 l/min Zpětný ventil s filtrem 987/ 08 Čistící filtr 9957/ 09 Těsnění, 8x.x /0 0 Regulátor teploty 990V Umyvadlová baterie 60F ( -00) 0 Pilot ventil, /0-9990V 0 Membrána elektromagnetického ventilu 9898V 0 Skřiňka monočlánku, 0 V Zpětný ventil s filtrem 987/ 05 Regulátor teploty 988V 06 Zátka 9885V 07 Senzor, 6V 9868V 08 Aerator + klíč, Mx 6 l/min Náhradní díly 8

185 Oras Electra Popis Číslo zboží Umyvadlová baterie 650F 0 Skříňka s monočlánkem 997V 0 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Ovládací páčka regulátoru teploty 60058V 0 Filler drawing pin 60079V 05 Upevňovací kroužek pro membránu 9905V 06 Elektromagnetický ventil 9906V 07 Senzor, 6 V V 08 Aerator + klíč, Mx 6 l/min Zpětný ventil s filtrem 987/ 0 Čistící filtr 9957/ Těsnění, 8x.x /0 Regulátor teploty 990V Umyvadlová baterie 650F ( -00) 0 Pilot ventil, /0-9990V 0 Membrána elektromagnetického ventilu 9898V 0 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Zpětný ventil s filtrem 987/ 05 Regulátor teploty 988V 06 Zátka 9885V 07 Senzor, V 08 Aerator + klíč, Mx 6 l/min Umyvadlová baterie 679/67 0 Pilot ventil 996V 0 Membrána 990V 0 Elektromagnetický ventil 99V 0 Těsnění s filtrem, G/ 7875V 05 Regulátor teploty 99V 06 Ovladač regulátoru teploty 6995V 07 Skříňka s monočlánkem 998V 08 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Senzor, 6 V 6000V 0 Výtokové rameno, L=00 0 Výtokové rameno, L=00 Aerator, Mx 995V O-kroužek (0 ks),.6x. 6960/0 Kluzné pouzdro (0 ks), 8/ /0 Těsnící kroužek (0 ks) 956/ Náhradní díly 85

186 Oras Electra Popis Číslo zboží Urinálový splachovač Tělo ventilu 9997V 0 Pilot ventil 995V 0 Senzor, 6 V 998V 0 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Skříňka s monočlánkem 998V 06 Víko, 6567, V 07 Vymezovací těsnění 985V 08 Trubice splachovače, V 08 Trubice splachovače, V Urinálový splachovač 6567 ( -008) 0 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Čistící filtr 9860V 0 Pilot ventil, /0-9990V 0 Membrána elektromagnetického ventilu 99095V 05 Vymezovací těsnění 985V 5 Urinálový řadový splachovač I.C.-senzor Elektromagnetický ventil Tištěný spoj, 0 V Řídící skříňka, 0 V Čistící filtr, DN5 9809/ 5 Náhradní díly 86

187 Oras Electra Popis Číslo zboží Sprchová baterie Pilot ventil 996V 0 Membrána 990V 0 Elektromagnetický ventil 99V 0 Těsnění s filtrem, G/ 7875V 05 Kartuše 6990V 06 Ovladač regulátoru teploty 6995V 07 Skříňka s monočlánkem 998V 08 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Senzor, 6 V 60059V Sprchový panel 666F 0 Čistící filtr, G/ 989/ 0 Pilot ventil, /0-9990V 0 Membrána elektromagnetického ventilu 9898V 0 Senzor, 6 V 60000V 05 Skřiňka monočlánku, 6 V 9986V 06 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Centrální armatura 990V Sprchový panel 666FT 0 Čistící filtr, G/ 989/ 0 Pilot ventil, /0-9990V 0 Membrána elektromagnetického ventilu 9898V 0 Senzor, 6 V 60000V 05 Skřiňka monočlánku, V 9987V 06 Centrální armatura 990V 6 5 Náhradní díly 87

188 Oras Electra Popis Číslo zboží Sprchový panel 666F 0 Kartuše 78780V 0 Čistící filtr Ovladač regulátoru teploty 7879V 0 O-kroužek 78796V 05 Pilot ventil, /0-9990V 06 Membrána elektromagnetického ventilu 9898V 07 Senzor, 6 V 60000V 08 Skřiňka monočlánku, 6 V 9986V 09 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Přepínač Antivandal krytka termostatu 9976V Centrální armatura 990V Sprchový panel 666FT 0 Kartuše 78780V 0 Čistící filtr Ovladač regulátoru teploty 7879V 0 O-kroužek 78796V 05 Pilot ventil, /0-9990V 06 Membrána elektromagnetického ventilu 9898V 07 Senzor, 6 V 60000V 08 Skřiňka monočlánku, V 9987V 09 Přepínač Antivandal krytka termostatu 9976V Centrální armatura 990V Sprchový panel 666F 0 Kartuše 78780V 0 Čistící filtr Ovladač regulátoru teploty 7879V 0 O-kroužek 78796V 05 Pilot ventil, /0-9990V 06 Membrána elektromagnetického ventilu 9898V 07 Senzor, 6 V 60000V 08 Skřiňka monočlánku, 6 V 9986V 09 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Antivandal krytka termostatu 9976V Centrální armatura 990V Náhradní díly 88

189 Oras Electra Popis Číslo zboží Sprchový panel 666FT 0 Kartuše 78780V 0 Čistící filtr Ovladač regulátoru teploty 7879V 0 O-kroužek 78796V 05 Pilot ventil, /0-9990V 06 Membrána elektromagnetického ventilu 9898V 07 Senzor, 6 V 60000V 08 Skřiňka monočlánku, V 9987V 09 Antivandal krytka termostatu 9976V 0 Centrální armatura 990V Nadomítková část podom. umyvadlové baterie 607C/608C 0 Aerator, Mx 859V 0 Ovladač regulátoru teploty 59080V 0 Sáček s příslušenstvím 60005V 0 Senzor, V 6000V 05 Výtokové rameno, 85 mm 6006V 05 Výtokové rameno, 50 mm 60096V 06 Regulátor průtoku, 6 l/min Nadomítková část podom. umyvadlové baterie 657C 0 Aerator, Mx 859V 0 Ovladač regulátoru teploty 59080V 0 Sáček s příslušenstvím 60005V 0 Senzor, 6 V 6000V 05 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Skříňka s monočlánkem 998V 07 Regulátor průtoku, 6 l/min Náhradní díly 89

190 Oras Electra Popis Číslo zboží Podomítkové těleso pro sprch. a umyv. baterie 67A 0 Kartuše 78780V 0 Čistící filtr Elektromagnetický ventil 9906V 0 O-kroužek 78796V 05 Čistící filtr 60008V 5 Krycí díl podom. urinálového splachovače 6507C 0 Senzor, V 60057V 0 Tělo ventilu 9997V 0 Pilot ventil 995V Krycí díl podom. urinálového splachovače 6557C 0 Senzor, 6 V 998V 0 Tělo ventilu 9997V 0 Pilot ventil 995V 0 Skříňka s monočlánkem 998V 05 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Náhradní díly 90

191 Oras Electra Popis Číslo zboží Nadomítkový díl podom. sprchové baterie 6607C 0 Ovladač regulátoru teploty 59080V 0 Sáček s příslušenstvím 60005V 0 Senzor, V 6000V Nadomítkový díl podom. sprchové baterie 6657C 0 Ovladač regulátoru teploty 59080V 0 Sáček s příslušenstvím 60005V 0 Senzor, 6 V 60059V 0 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Skříňka s monočlánkem 998V 5 Podomítkové těleso umyvadlové baterie 60A ( -008) 0 Regulátor průtoku, 6 l/min Membrána elektromagnetického ventilu 9898V 0 Pilot ventil, /0-9990V 0 Čistící filtr 9878V Náhradní díly 9

192 Oras Electra Popis Číslo zboží Nadomítková část podom. umyvadlové baterie 60C ( -008) 0 Nadomítková část podom. umyvadlové baterie, 9976V V 0 Aerator, Mx Podomítkové těleso umyvadlové baterie 607A ( -008) 0 Membrána elektromagnetického ventilu 9898V 0 Přepínač/Kartuše 988V 0 Pilot ventil, /0-9990V 0 Čistící filtr Regulátor průtoku, 6 l/min Nadomítková část podom. umyvadlové baterie 607C ( -008) 0 Nadomítková část podom. umyvadlové baterie, 9977V V 0 Aerator, Mx Náhradní díly 9

193 Oras Electra Popis Číslo zboží Těleso bezdotyk. urinal. splachovače 6506A ( -008) 0 Čistící filtr 9860V 0 Pilot ventil, /0-9990V 0 Membrána elektromagnetického ventilu 99095V Krycí díl podom. urinálového splachovače 6506C ( -008) 0 Krycí díl podom. urinálového splachovače, V 997V Urinálový splachovač 6566 ( -008) 0 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Čistící filtr 9860V 0 Pilot ventil, /0-9990V 0 Senzor, 6 V 999V 05 Membrána elektromagnetického ventilu 99095V 5 Náhradní díly 9

194 LA CUCINA ALESSI by Oras Popis Číslo zboží Dřezová baterie Aerator, M8.5x 8598V 0 Těsnění výtokového ramene 9887V 0 Kartuše Upevňovací matice Krytka 8590V 06 Páka 859V 07 Upevňovací destička, 00x60mm Upevňovací desky Výtokové rameno 859V Dřezová baterie s ventilem pro myčku Aerator, M8.5x 8598V 0 Těsnění výtokového ramene 9887V 0 Kartuše Upevňovací matice Krytka 8590V 06 Páka 859V 07 Upevňovací destička, 00x60mm Upevňovací desky Vršek 580V 0 Páka 8599V Výtokové rameno 859V Dřezová baterie Aerator, Mx 0 0 Těsnění výtokového ramene 85958V 0 Ovládací části s barevnými kroužky 85966V 0 Upevňovací destička, 00x60mm Upevňovací desky Výtokové rameno 85956V 6 5 Náhradní díly 9

195 LA CUCINA ALESSI by Oras Popis Číslo zboží Dřezová baterie s ventilem pro myčku Aerator, Mx 0 0 Těsnění výtokového ramene 85958V 0 Ovládací části s barevnými kroužky 85966V 0 Upevňovací destička, 00x60mm Upevňovací desky Ventil pro připojení myčky nádobí 8596V 07 Výtokové rameno 85956V Umyvadlová baterie Senzor, 6 V 9989V 0 Aerator, Mx 6 l/min 9966V 0 Upevňovací deska 59607V 0 Myčka 85975V 05 Pilot ventil, /0-9990V 06 Držák baterie s rozvodem 9968V 07 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Regulátor teploty 988V 09 Membrána elektromagnetického ventilu 9898V 0 Čistící filtr 9957/ Bezdotyková kuchyňská baterie Senzor, 6 V 9989V 0 Aerator, Mx 6 l/min 9966V 0 Upevňovací deska 59607V 0 Myčka 85975V 05 Pilot ventil, /0-9990V 06 Držák baterie s rozvodem 9968V 07 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Regulátor teploty 988V 09 Membrána elektromagnetického ventilu 9898V 0 Čistící filtr 9957/ Náhradní díly 95

196 IL BAGNO ALESSI One by Oras Popis Číslo zboží Umyvadlová baterie 85F 0 Skříňka s monočlánkem 997V 0 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Ovládací páčka regulátoru teploty 60058V 0 Upevňovací kroužek pro membránu 9905V 05 Elektromagnetický ventil 9906V 06 Senzor, 6 V V 07 Aerator, Mx 6 l/min 9966V 08 Čistící filtr 9957/ 09 Zpětný ventil s filtrem 987/ 0 Těsnění, 8x.x /0 Regulátor teploty 990V Umyvadlová baterie 856F 0 Skříňka s monočlánkem 997V 0 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Ovládací páčka regulátoru teploty 60058V 0 Upevňovací kroužek pro membránu 9905V 05 Elektromagnetický ventil 9906V 06 Senzor, 6 V V 07 Aerator, Mx 60065V 08 Čistící filtr 9957/ 09 Zpětný ventil s filtrem 987/ 0 Těsnění, 8x.x /0 Regulátor teploty 990V Umyvadlová baterie Páka 8590V 0 Krytka 8590V 0 Upevňovací matice Kartuše Myčka 8597V 06 Upevňovací matice 859V 07 Aerator, Mx Náhradní díly 96

197 IL BAGNO ALESSI One by Oras Popis Číslo zboží Umyvadlová baterie Páka 8590V 0 Krytka 8590V 0 Upevňovací matice Kartuše Aerator, Mx 5 Bidetová baterie Páka 8590V 0 Krytka 8590V 0 Upevňovací matice Kartuše Myčka 8597V 06 Upevňovací matice 859V 07 Aerator, Mx 08 Aerator s kulovým kloubem, Mx/Mx Vanová a sprchová baterie Upevňovací matice Kartuše Páka 8590V 0 Krytka 8590V 05 Aerator, M8x 06 Přepínač 8598V 6 5 Náhradní díly 97

198 IL BAGNO ALESSI One by Oras Popis Číslo zboží Sprchová baterie Upevňovací matice Kartuše Páka 8590V 0 Krytka 8590V Vanová a sprchová baterie Těleso přepínače komplet 8598V 0 Matice přepínače 097V 0 Aerator, M8x 0 Ovládací páka 8595V 05 Vršek Průchodka 5859V 07 Krytka přepínače 8590V 08 Výtokove rameno/přepínače, komplet 85998V Vanová baterie, stojanová baterie Páka 85957V 0 Krytka 85955V 0 Upevňovací matice Kartuše Aerator, M8x 06 Matice přepínače 097V 07 Přepínač 8598V Náhradní díly 98

199 IL BAGNO ALESSI One by Oras Popis Číslo zboží Sprchová baterie Vršek Těsnění s filtrem, G/ 7875V 0 O-kroužek 78796V 0 Kartuše 78780V Vanová a sprchová baterie Vršek Těsnění s filtrem, G/ 7875V 0 O-kroužek 78796V 0 Kartuše 78780V 05 Aerator, Mx 859V 06 Přepínač 85995V 6 5 Podomítkové těleso sprchové baterie Kartuše Upevňovací matice 5876 Náhradní díly 99

200 IL BAGNO ALESSI One by Oras Popis Číslo zboží Nadomítkový díl podom. sprchové baterie Páka 85957V 0 Krytka 85955V Nadomítkový díl podom. sprchové baterie Páka 85957V 0 Krytka 85955V 0 Přepínač 85980V Podomítkové těleso sprchové baterie 77 0 Vršek Čistící filtr Kartuše 78780V Náhradní díly 00

201 IL BAGNO ALESSI One by Oras Popis Číslo zboží Podomítkové těleso vanové a spr. baterie 78 0 Přepínač/Kartuše 988V 0 Čistící filtr Kartuše 78780V Náhradní díly 0

202 IL BAGNO ALESSI Dot by Oras Popis Číslo zboží Umyvadlová baterie Kartuše Upevňovací matice Krytka 8590V 0 Ovládací páka V 05 Upevňovací desky Vnitřní pouzdro 6007V 07 Upevňovací šroub, M6x / Bidetová baterie Kartuše Upevňovací matice Krytka 8590V 0 Ovládací páka V 05 Upevňovací desky Aerator s kulovým kloubem, Mx/Mx 5 07 Aerator, Mx 08 Upevňovací šroub, M6x / Vanová a sprchová baterie Matice přepínače 097V 0 Krytka přepínače 60007V 0 Vnitřní pouzdro 6007V 0 Přepínač 09785V 05 Vršek Rukojeť regulátoru průtoku V 6 5 Náhradní díly 0

203 IL BAGNO ALESSI Dot by Oras Popis Číslo zboží Podomítkové těleso sprchové baterie 77 0 Vršek Čistící filtr Kartuše 78780V Podomítkové těleso vanové a spr. baterie 78 0 Přepínač/Kartuše 988V 0 Čistící filtr Kartuše 78780V Náhradní díly 0

204 Oras Ventura Popis Číslo zboží Dřezová baterie Ventil pro horkou vodu s rukojetí 99078V-60 0 Ventil pro horkou vodu s rukojetí 99078V 0 Ventil pro studenou vodu s rukojetí 99079V-60 0 Ventil pro studenou vodu s rukojetí 99079V 0 Těsnění výtokového ramene 9887V 0 Fotočlánek 989V 05 Elektromagnetický ventil V 06 Přepínač/Kartuše 988V 07 Tištěný spoj 9890V 08 Těsnění s filtrem, G/ 600/ 09 Výtokové rameno 9890V 09 Výtokové rameno 9890V-60 0 Upevňovací desky Upevňovací destička, 00x60mm 5885 Aerator Aerator, Mx Směšovací jednotka 98985V 5 Transformátor, 0/ V Dřezová baterie s ventilem pro myčku Ventil pro horkou vodu s rukojetí 99078V-60 0 Ventil pro horkou vodu s rukojetí 99078V 0 Ventil pro studenou vodu s rukojetí 99079V-60 0 Ventil pro studenou vodu s rukojetí 99079V 0 Těsnění výtokového ramene 9887V 0 Fotočlánek 989V 05 Elektromagnetický ventil V 06 Přepínač/Kartuše 988V 07 Tištěný spoj 9890V 08 Těsnění s filtrem, G/ 600/ 09 Výtokové rameno 9890V Výtokové rameno 9890V 0 Upevňovací desky Upevňovací destička, 00x60mm 5885 Aerator Aerator, Mx Směšovací jednotka 98986V 5 Ovládací vypínač 9899V 6 Transformátor, 0/ V Náhradní díly 0

205 Oras Ventura Popis Číslo zboží Umyvadlová baterie Páka 9955V 0 Krytka 8598V 0 Upevňovací matice Kartuše Aerator, M8x 996V 06 Aerator, Mx 6 l/min 9966V 07 Upevňovací deska 59607V 08 Senzor 9969V 09 Pilot ventil, /0-9990V 0 Membrána elektromagnetického ventilu 9898V Regulátor teploty 988V Čistící filtr 9957/ Lithiový monočlánek, CR5 6 V 980 Držák baterie s rozvodem 9968V 5 Tělo umyvadlové baterie, V 6 Tělo umyvadlové baterie, V 7 Tělo umyvadlové baterie, 800T/80T 6006V , 6, 7 8 Umyvadlová baterie 8000E ( -008) 0 Krytka O-kroužek (0 ks),.0x.5 588/0 0 Záslepka, Ventura 586V 0 Upevňovací desky Upevňovací matice Upevňovací šroub, M6x /0 07 Kartuše Páka 599V 09 Aerator, Mx Bidetová baterie 808E ( -008) 0 Krytka O-kroužek (0 ks),.0x.5 588/0 0 Záslepka, Ventura 586V 0 Upevňovací desky Upevňovací matice Upevňovací šroub, M6x /0 07 Kartuše Páka 599V 09 Aerator s kulovým kloubem, Mx/Mx 5 0 Aerator, Mx Náhradní díly 05

206 Oras Ventura Popis Číslo zboží Vanová a sprchová baterie 80 ( -008) 0 Čistící filtr 788/ 0 Těsnící O-kroužek, 9.x 7888/ 0 Termoelement/Kartuše 7888V 0 Ovladač regulátoru teploty 7888V 05 Rukojeť regulátoru průtoku 7888V 06 Přepínač/Kartuše 9886V 07 Aerator Sprchový panel Kartuše 78780V 0 O-kroužek 78796V 0 Tištěný spoj 89986V 0 Přepínač/Kartuše 988V 05 Čistící filtr Řadič 9887V 07 Těleso přepínače komplet 8998V Vanová a sprchová baterie 850 ( -008) 0 Kartuše 78780V 0 Ovladač regulátoru teploty 8880V 0 Ovladač regulátoru teploty 8880V-60 0 Rukojeť regulátoru průtoku 888V 0 Rukojeť regulátoru průtoku 888V-60 0 Růžice ( ks) 888/ 0 Růžice ( ks) / 05 Přepínač/Kartuše 988V 06 Těsnění s filtrem, G/ 7875V 07 Aerator, M8x Náhradní díly 06

207 Oras Ventura Popis Číslo zboží Sprchová baterie 870 ( -008) 0 Vršek Kartuše 78780V 0 Ovladač regulátoru teploty 8880V 0 Ovladač regulátoru teploty 8880V-60 0 Růžice ( ks) 888/ 0 Růžice ( ks) / 05 Těsnění s filtrem, G/ 7875V 06 Rukojeť regulátoru průtoku 888V Rukojeť regulátoru průtoku 888V Náhradní díly 07

208 Oras Aventa Popis Číslo zboží Dřezová baterie Aerator, Mx 0 0 Aerator, Mx 0V-60 0 Výsuvné rameno pro kuchyňské baterie 5960V-60 0 Výsuvné rameno pro kuchyňské baterie 5960V 0 Sprchová hadice, L=500 G/ / M5x 6005V 0 Instalační set výtokového ramene 5967V 05 Kartuše Upevňovací matice Krytka 8590V Krytka 8590V 08 Upevňovací deska 59607V 09 Vratná pružina 5968V 0 Výtokové rameno 5969V-60 0 Výtokové rameno 5969V Páka 5969V-60 Páka 5969V Dřezová baterie s ventilem pro myčku 59 0 Aerator, Mx 0 0 Aerator, Mx 0V-60 0 Výsuvné rameno pro kuchyňské baterie 5960V-60 0 Výsuvné rameno pro kuchyňské baterie 5960V 0 Sprchová hadice, L=500 G/ / M5x 6005V 0 Instalační set výtokového ramene 5967V 05 Kartuše Upevňovací matice Krytka 8590V Krytka 8590V 08 Upevňovací deska 59607V 09 Vršek 580V 0 Rukojeť ventilu pro pračku 596V-60 0 Rukojeť ventilu pro pračku 596V Vratná pružina 5968V Výtokové rameno 5969V Výtokové rameno 5969V-60 Páka 5969V Páka 5969V Náhradní díly 08

209 Oras Cubista Popis Číslo zboží Dřezová baterie 88F 0 Upevňovací desky Upevňovací matice Upevňovací šroub, M6x /0 0 Upevňovací destička, 00x60mm Kartuše Prodloužení, M Výtokové rameno 5900V 08 Páka 59050V 09 Krytka 5905V 0 Těsnící sada 5999 Aerator, Mx 0 Omezovač, /0 Omezovač, 60 / / , 0 6 Dřezová baterie s ventilem pro myčku 89F 0 Upevňovací desky Upevňovací matice Upevňovací šroub, M6x /0 0 Upevňovací destička, 00x60mm Kartuše Prodloužení, M Výtokové rameno 5900V 08 Páka 59050V 09 Krytka 5905V 0 Těsnící sada 5999 Aerator, Mx 0 Omezovač, /0 Omezovač, 60 / /0 Elektromagnetický ventil 60007V 5 Čistící filtr 60008V 6 Skříňka s monočlánkem 997V 7 Lithiový monočlánek, CR5 6 V , Umyvadlová baterie 8F 0 Skříňka s monočlánkem 997V 0 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Ovládací páčka regulátoru teploty 6009V 0 Upevňovací kroužek pro membránu 9905V 05 Elektromagnetický ventil 9906V 06 Senzor, 6 V V 07 Aerator, Mx 6 l/min 9966V 08 Čistící filtr 9957/ 09 Zpětný ventil s filtrem 987/ 0 Těsnění, 8x.x /0 Regulátor teploty 990V Náhradní díly 09

210 Oras Cubista Popis Číslo zboží Umyvadlová baterie 86F 0 Skříňka s monočlánkem 997V 0 Lithiový monočlánek, CR5 6 V Ovládací páčka regulátoru teploty 6009V 0 Upevňovací kroužek pro membránu 9905V 05 Elektromagnetický ventil 9906V 06 Senzor, 6 V V 07 Aerator, Mx 60065V 08 Čistící filtr 9957/ 09 Zpětný ventil s filtrem 987/ 0 Těsnění, 8x.x /0 Regulátor teploty 990V Umyvadlová baterie 80, 88 0 Páka 59050V 0 Krytka 5905V 0 Upevňovací matice Kartuše Aerator, Mx 06 Aerator s kulovým kloubem, Mx/Mx 5 07 Upevňovací šroub, M6x /0 08 Upevňovací desky Sprchová baterie Rukojeť regulátoru průtoku 5905V 0 Vršek Těsnění s filtrem, G/ 7875V 0 O-kroužek 78796V 05 Ovladač regulátoru teploty 5908V 06 Kartuše 78780V 6 5 Náhradní díly 0

211 Oras Cubista Popis Číslo zboží Vanová a sprchová baterie Rukojeť regulátoru průtoku 5905V 0 Vršek Těsnění s filtrem, G/ 7875V 0 O-kroužek 78796V 05 Ovladač regulátoru teploty 5908V 06 Přepínač 09687V 07 Aerator, M8x 08 Kartuše 78780V Podomítkové těleso sprchové baterie 77 0 Vršek Čistící filtr Kartuše 78780V Podomítkové těleso vanové a spr. baterie 78 0 Přepínač/Kartuše 988V 0 Čistící filtr Kartuše 78780V Náhradní díly

212 Oras Vienda Popis Číslo zboží Dřezová baterie 70 0 Páka 590V 0 Krytka 590V 0 Upevňovací matice Kartuše Výtokové rameno 59005V 06 Aerator, Mx 0 07 Kroužek 59/0 08 Těsnící kroužky Omezovač, /0 0 Upevňovací šroub, M6x /0 Myčka 59 Prodloužení, M Upevňovací destička, 00x60mm 5885 Upevňovací desky Omezovač, / , 5 0 Dřezová baterie 78 0 Upevňovací desky Upevňovací matice Upevňovací šroub, M6x /0 0 Těsnící kroužky Upevňovací destička, 00x60mm Kartuše Prodloužení, M Výtokové rameno 5900V 09 Páka 590V 0 Krytka 590V Kroužek 59/0 Myčka 59 Těsnící sada 5999 Aerator, Mx 0 5 Omezovač, /0 6 Omezovač, 60 / / , Umyvadlová baterie 70, 78 Náhradní díly 0 Páka 590V 0 Krytka 590V 0 Upevňovací matice Kartuše Aerator, Mx 06 Aerator s kulovým kloubem, Mx/Mx 5 07 Podložka s očkem pro řetízek 5907V 08 Upevňovací šroub, M6x /0 09 O-kroužek (0 ks),.0x.5 588/0 0 Upevňovací desky

213 Oras Vienda Popis Číslo zboží Vanová a sprchová baterie Upevňovací matice Kartuše Páka 590V 0 Krytka 590V 05 Krytka přepínače 5908V 06 Matice přepínače 097V 07 Přepínač 09785V 08 Aerator, M8x 09 Upevňovací matice 859V 0 Průchodka 5859V Sprchová hadice, L= Vanová a sprchová baterie 787/788 0 Páka 590V 0 Krytka 5876V 0 Přepínač Vanová a sprchová baterie 70Y 0 Páka 590V 0 Krytka 590V 0 Upevňovací matice Kartuše Přepínač Aerator, M8x Náhradní díly

214 Oras Vienda Popis Číslo zboží Dřezová baterie ( -0/005) 0 Krytka, Upevňovací desky Upevňovací matice Upevňovací šroub, M6x /0 05 Těsnící kroužky Upevňovací destička, 00x60mm Kartuše Prodloužení, M Páka Výtokové rameno 5985 Kroužek 59/0 Omezovač, /0 Omezovač, /0 Myčka 59 5 Aerator, Mx , 8 6 Umyvadlová baterie ( -0/005) 0 Krytka Aerator, Mx 0 Upevňovací desky Upevňovací matice Upevňovací šroub, M6x /0 06 Kartuše Páka Podložka s očkem pro řetízek Podložka, set 595/ Vanová a sprchová baterie ( -0/005) 0 Krytka Aerator, M8x Upevňovací matice Kartuše Páka Přepínač Náhradní díly

215 Oras Vega Popis Číslo zboží Dřezová baterie 80 0 Páka 599V 0 Krytka Eko dřez 597V 0 Krycí šroubovací víčko 598V 0 Upevňovací matice Kartuše Kroužek 59/0 07 Výtokové rameno 5986V 08 Aerator, Mx 0 09 Těsnící kroužky Omezovač, /0 Omezovač, /0 Upevňovací šroub, M6x /0 Myčka 59 Prodloužení, M Upevňovací destička, 00x60mm Upevňovací desky , 5 6 Dřezová baterie 8F 0 Páka 599V 0 Krytka Eko dřez 597V 0 Krytka, Upevňovací matice Kartuše Ruční sprcha Sprchová hadice, L=500 G/ / M5x 6005V 08 Prodloužení, M Upevňovací destička, 00x60mm Upevňovací deska 59607V O-kroužek, 0x / Dřezová baterie 88F 0 Upevňovací desky Upevňovací matice Upevňovací šroub, M6x /0 0 Těsnící kroužky Upevňovací destička, 00x60mm Kartuše Prodloužení, M Výtokové rameno 59695V 09 Páka 599V 0 Krytka Eko dřez 597V Krycí šroubovací víčko 598V Kroužek 59/0 Myčka 59 Těsnící sada Aerator, Mx 0 6 Omezovač, /0 7 Omezovač, 60 / / , Náhradní díly 5

216 Oras Vega Popis Číslo zboží Umyvadlová baterie 800, 88 0 Páka 599V 0 Krytka Eko 596V 0 Upevňovací matice Kartuše Aerator, Mx 06 Aerator s kulovým kloubem, Mx/Mx 5 07 Upevňovací šroub, M6x /0 08 Podložka s očkem pro řetízek Podložka, set 595/0 0 Upevňovací desky Umyvadlová baterie 8 0 Páka 599V 0 Krytka Eko 596V 0 Krycí šroubovací víčko 598V 0 Upevňovací matice Kartuše Kroužek 59/0 07 Výtokové rameno, 5mm 598V 08 Aerator, Mx 0 09 Těsnící kroužky Omezovač, /0 Omezovač, /0 Upevňovací šroub, M6x /0 Myčka 59 Prodloužení, M Upevňovací destička, 00x60mm Upevňovací desky , 5 6 Vanová a sprchová baterie 80U 0 Páka 599V 0 Krytka Eko 596V 0 Upevňovací matice Kartuše Přepínač Aerator, M8x Náhradní díly 6

217 Oras Vega Popis Číslo zboží Sprchová baterie 875U 0 Páka 599V 0 Krytka Eko 596V 0 Upevňovací matice Kartuše Nadomítkový díl podom. sprchové baterie Páka 599V 0 Krytka Eko 596V Nadomítkový díl podom. vanové baterie Páka 599V 0 Krytka Eko 596V 0 Přepínač Náhradní díly 7

218 Oras Vega Popis Číslo zboží Dřezová baterie 80 ( -008) 0 Upevňovací desky Upevňovací matice Těsnící kroužky Upevňovací destička, 00x60mm Kartuše Prodloužení, M Výtokové rameno 5986V 08 Krytka Eko dřez 597V 09 Krycí šroubovací víčko 598V 0 Páka 5999 Kroužek 59/0 Omezovač, /0 Omezovač, /0 Myčka 59 5 Aerator, Mx 0 6 Upevňovací šroub, M6x / , 6 6 Dřezová baterie 80E ( -008) 0 Upevňovací desky Upevňovací matice Upevňovací šroub, M6x /0 0 Těsnící kroužky Upevňovací destička, 00x60mm Kartuše Prodloužení, M Páka 598V 09 Výtokové rameno 5986V 0 Krytka, Kroužek 59/0 Omezovač, /0 Omezovač, /0 Myčka 59 5 Aerator, Mx , 7 5 Umyvadlová baterie 80, 88 ( -008) 0 Aerator, Mx 0 Upevňovací desky Upevňovací matice Upevňovací šroub, M6x /0 05 Kartuše Krytka Eko 596V 07 Páka Podložka s očkem pro řetízek Podložka, set 595/0 0 Aerator s kulovým kloubem, Mx/Mx Náhradní díly 8

219 Oras Vega Popis Číslo zboží Umyvadlová baterie 80E, 88E ( -008) 0 Krytka Aerator, Mx 0 Upevňovací desky Upevňovací matice Upevňovací šroub, M6x /0 06 Kartuše Páka 598V 08 Podložka s očkem pro řetízek Podložka, set 595/0 0 Aerator s kulovým kloubem, Mx/Mx Vanová a sprchová baterie 80 ( -008) 0 Upevňovací matice Kartuše Páka Krytka Eko 596V 05 Přepínač Aerator, M8x Vanová a sprchová baterie 80E ( -008) 0 Krytka Upevňovací matice Kartuše Páka 598V 05 Přepínač Aerator, M8x Náhradní díly 9

220 Oras Safira Popis Číslo zboží Dřezová baterie 00 0 Páka 6008V 0 Upevňovací matice Těsnící kroužky Upevňovací destička, 00x60mm Kartuše Prodloužení, M Výtokové rameno, L=0 598V 07 Výtokové rameno, L= V 08 Krytka, Upevňovací desky Kroužek 59/0 Omezovač, /0 Omezovač, /0 Myčka 59 Aerator, Mx 0 5 Upevňovací šroub, M6x / , Dřezová baterie 0F 0 Páka 6008V 0 Krytka 587V 0 Upevňovací matice Kartuše Ruční sprcha Sprchová hadice, L=500 G/ / M5x 6005V 07 Prodloužení, M Upevňovací destička, 00x60mm Upevňovací deska 59607V 0 O-kroužek, 0x / Dřezová baterie 08 Náhradní díly 0 Krytka, Páka 6008V 0 Upevňovací matice Upevňovací destička, 00x60mm Kroužek 59/0 06 Myčka Aerator, Mx 0 08 Výtokové rameno 59695V 09 Těsnící sada Těsnící kroužky 5875 Kartuše Prodloužení, M Upevňovací desky Upevňovací šroub, M6x /0 5 Omezovač, /0 6 Omezovač, 60 / / ,

221 Oras Safira Popis Číslo zboží Umyvadlová baterie 00, 08, 09 0 Krytka Aerator, Mx 0 Upevňovací desky Upevňovací matice Upevňovací šroub, M6x /0 06 Kartuše Páka 6008V 08 Podložka s očkem pro řetízek Podložka, set 595/0 0 Aerator s kulovým kloubem, Mx/Mx Umyvadlová baterie 0 0 Páka 6008V 0 Krytka, Upevňovací matice Kartuše Kroužek 59/0 06 Výtokové rameno, 5mm 598V 07 Aerator, Mx 08 Těsnící kroužky Omezovač, /0 0 Omezovač, /0 Upevňovací šroub, M6x /0 Myčka 59 Prodloužení, M Upevňovací destička, 00x60mm Upevňovací desky , 0 5 Vanová a sprchová baterie 00 0 Páka 6008V 0 Krytka Upevňovací matice Kartuše Přepínač Aerator, M8x Náhradní díly

222 Oras Safira Popis Číslo zboží Sprchová baterie Páka 6008V 0 Krytka Upevňovací matice Kartuše Nadomítkový díl podom. sprchové baterie Páka 6008V 0 Krytka 587 Nadomítkový díl podom. vanové baterie Páka 6008V 0 Krytka Přepínač Náhradní díly

223 Oras Safira Popis Číslo zboží Dřezová baterie 08 ( -008) 0 Krytka, Páka 598V 0 Upevňovací matice Upevňovací destička, 00x60mm Kroužek 59/0 06 Myčka Aerator, Mx 0 08 Výtokové rameno 59695V 09 Těsnící sada Těsnící kroužky 5875 Kartuše Prodloužení, M Upevňovací desky Upevňovací šroub, M6x /0 5 Omezovač, /0 6 Omezovač, 60 / / , Náhradní díly

224 Oras Safira Classica Popis Číslo zboží Umyvadlová baterie ( -008) 0 Upevňovací desky Krytka Upevňovací matice Upevňovací šroub, M6x /0 05 Aerator, Mx 06 Kartuše Páka Podložka s očkem pro řetízek Podložka, set 595/0 0 Aerator s kulovým kloubem, Mx/Mx Dřezová baterie ( -008) 0 Upevňovací matice Upevňovací šroub, M6x /0 0 Těsnící kroužky Upevňovací destička, 00x60mm Kartuše 5878V 06 Prodloužení, M Páka Krycí šroubovací víčko 5969V 09 Kroužek 59/0 0 Omezovač, /0 Omezovač, /0 Myčka 59 Výtokové rameno 59979V Aerator, Mx Upevňovací desky , 6 5 Náhradní díly

225 Oras Saga Popis Číslo zboží Dřezová baterie 90 0 Páka 5960V 0 Krytka, Upevňovací matice Kartuše Kroužek 59/0 06 Aerator, Mx 0 07 Výtokové rameno 59979V 08 Těsnící kroužky Omezovač, /0 0 Omezovač, /0 Upevňovací šroub, M6x /0 Myčka 59 Prodloužení, M Upevňovací destička, 00x60mm Upevňovací desky , 0 5 Dřezová baterie 9 0 Páka 5960V 0 Krytka Upevňovací matice Kartuše Aerator, Mx 0 06 Těsnící kroužek (0 ks) 956/0 07 O-kroužek (0 ks),.6x. 6960/0 08 Kluzné pouzdro (0 ks), 8/ /0 09 Výtokové rameno 90V 0 O-kroužek, 0x 977/0 Upevňovací šroub, M6x /0 Upevňovací destička, 00x60mm 5885 Upevňovací deska 59607V Umyvadlová baterie 90, 98 0 Páka 5960V 0 Krytka Upevňovací matice Kartuše Aerator, Mx 06 Upevňovací šroub, M6x /0 07 Podložka s očkem pro řetízek 596V 08 Podložka, set 595/0 09 Upevňovací desky Aerator s kulovým kloubem, Mx/Mx Náhradní díly 5

226 Oras Saga Popis Číslo zboží Vanová a sprchová baterie 90 0 Páka 5960V 0 Krytka Upevňovací matice Kartuše Přepínač Aerator 5 6 Sprchová baterie Páka 5960V 0 Krytka Upevňovací matice Kartuše Nadomítkový díl podom. sprchové baterie Páka 5960V 0 Krytka 587 Náhradní díly 6

227 Oras Saga Popis Číslo zboží Nadomítkový díl podom. vanové baterie Páka 5960V 0 Krytka Přepínač Vanová a sprchová baterie 90 ( -008) 0 Páka 5960V 0 Krytka Upevňovací matice Kartuše Přepínač Aerator 5 6 Dřezová baterie ( -007) 0 Páka Krytka, Upevňovací matice Kartuše Kroužek 59/0 06 Aerator, Mx 0 07 Výtokové rameno 59979V 08 Těsnící kroužky Omezovač, /0 0 Omezovač, /0 Upevňovací šroub, M6x /0 Myčka 59 Prodloužení, M Upevňovací destička, 00x60mm Upevňovací desky , 0 5 Náhradní díly 7

228 Oras Saga Popis Číslo zboží Umyvadlová baterie ( -007) 0 Páka Krytka Upevňovací matice Kartuše Aerator, Mx 06 Upevňovací šroub, M6x /0 07 Podložka s očkem pro řetízek Podložka, set 595/0 09 Upevňovací desky Aerator s kulovým kloubem, Mx/Mx Vanová a sprchová baterie ( -007) 0 Páka Krytka Upevňovací matice Kartuše Přepínač Aerator 5 6 Náhradní díly 8

229 Oras Saga Plus Popis Číslo zboží Dřezová baterie 90G ( -008) 0 Páka 5965V 0 Krytka Eko dřez 597V 0 Krycí šroubovací víčko 598V 0 Upevňovací matice Kartuše Kroužek 59/0 07 Aerator, Mx 0 08 Výtokové rameno 59979V 09 Těsnící kroužky Omezovač, /0 Omezovač, /0 Upevňovací šroub, M6x /0 Myčka 59 Prodloužení, M Upevňovací destička, 00x60mm Upevňovací desky , 5 6 Umyvadlová baterie 90G, 98G ( -008) 0 Páka 5965V 0 Krytka Eko 596V 0 Upevňovací matice Kartuše Aerator, Mx 06 Upevňovací šroub, M6x /0 07 Podložka s očkem pro řetízek 596V 08 Podložka, set 595/0 09 Upevňovací desky Aerator s kulovým kloubem, Mx/Mx Vanová a sprchová baterie 90G ( -008) 0 Páka 5965V 0 Krytka Eko 596V 0 Upevňovací matice Kartuše Přepínač Aerator 5 6 Náhradní díly 9

230 Oras Saga Plus Popis Číslo zboží Sprchová baterie 960G ( -008) 0 Páka 5965V 0 Krytka Eko 596V 0 Upevňovací matice Kartuše Náhradní díly 0

231 Oras Eterna Popis Číslo zboží Sprchová baterie 670U 0 Rukojeť regulátoru průtoku 60060V 0 Řídící jednotka, V V 0 Tělo ventilu V 0 Krycí díl V 05 Skříňka s monočlánkem 60067V 06 Těsnění s filtrem, G/ 7875V 07 O-kroužek 78796V 08 Ovladač regulátoru teploty 6006V 09 Kartuše 78780V Vanová a sprchová baterie 675U 0 Rukojeť regulátoru průtoku 60060V 0 Řídící jednotka, V V 0 Tělo ventilu V 0 Krycí díl V 05 Skříňka s monočlánkem 60067V 06 Těsnění s filtrem, G/ 7875V 07 O-kroužek 78796V 08 Ovladač regulátoru teploty 6006V 09 Kartuše 78780V 0 Pouzdro přívodní trubky V Aerator V Náhradní díly

232 Oras Optima Popis Číslo zboží Sprchová baterie 760Y 0 Vršek Kartuše 78780V 0 Ovladač regulátoru teploty 88089V 0 O-kroužek 78796V 05 Těsnění s filtrem, G/ 7875V 06 Rukojeť regulátoru průtoku 88088V 07 Krycí díl 78890/ Podomítkové těleso sprchové baterie 77/77 0 Vršek Čistící filtr Kartuše 78780V Podomítkové těleso vanové a spr. baterie 78/78 0 Přepínač/Kartuše 988V 0 Čistící filtr Kartuše 78780V Náhradní díly

233 Oras Nova Popis Číslo zboží Sprchová baterie 0 Vršek Kartuše 78780V 0 Rukojeť regulátoru průtoku 7878V 0 Ovladač regulátoru teploty 7879V 05 O-kroužek 78796V 06 Těsnění s filtrem, G/ 7875V 6 5 Náhradní díly

234 Ostatní baterie Popis Číslo zboží Dřezová baterie 09F 0 Lékařská páka Upevňovací matice Těsnící kroužky Upevňovací destička, 00x60mm Kartuše Prodloužení, M Výtokové rameno, L=0 598V 08 Krytka, Upevňovací desky Kroužek 59/0 Omezovač, /0 Omezovač, /0 Myčka 59 Aerator, Mx 0 5 Upevňovací šroub, M6x / , Umyvadlová baterie 09F 0 Krytka Aerator, Mx 0 Upevňovací desky Upevňovací matice Upevňovací šroub, M6x /0 06 Kartuše Lékařská páka Podložka s očkem pro řetízek Podložka, set 595/ Umyvadlová baterie 09 0 Lékařská páka Krytka Upevňovací matice Kartuše Náhradní díly

235 Ostatní baterie Popis Číslo zboží Sprchová baterie Vršek Kartuše 78780V 0 Rukojeť regulátoru průtoku 7878V 0 Ovladač regulátoru teploty 7879V 05 O-kroužek 78796V 06 Těsnění s filtrem, G/ 7875V 07 Lékařská páka 60068V Náhradní díly 5

236 Zahradní ventily Popis Číslo zboží Zahradní nezámrzová armatura 76 0 Klíč 86 0 Vnější pouzdro (osazené) 858V 0 Vnitřní vřeteno 880V 0 Hlava přisávacího ventilu 8 05 Přisávací ventil Upevňovací objímka (s těsněním) 86V 07 Vnější díl armatury (kompletně osazený) 890V Náhradní díly 6

237 Náhradní díly Popis Číslo zboží Vanové výtokové rameno 0 Přepínač O-kroužek (0 ks) 950/0 0 Upevňovací šroubek 95/0 0 Aerator Tlačný uzávěr odpadu Tlačný uzávěr odpadu 59056V Vypouštěcí ventil 0 Zátka vypouštěcího ventilu Táhlo s kulovým čepem Spojovací díl táhel O-kroužek 5595/0 05 Kulové těsnění Těsnění 55960/0 07 Těsnící O-kroužek Ovládací táhlo vypouštěcího ventilu, Vienda 59008V 08 Ovládací táhlo vypouštěcího ventilu, L= Ovládací táhlo vypouštěcího ventilu, Retro 5595V 08 Ovládací táhlo vypouštěcího ventilu, Ventura V 08 Ovládací táhlo vypouštěcího ventilu, Alessi 85995V 08 Ovládací táhlo vypouštěcího ventilu, L= Náhradní díly 7

238 Náhradní díly Popis Číslo zboží Výsuvné rameno pro kuchyňské baterie 0 Ruční sprcha Sprchová hadice 6005V Ruční sprcha 00 ( -00) 0 O-kroužek 99V Ruční sprcha 00 0 Filtr 986 Náhradní díly 8

239 Náhradní díly Popis Číslo zboží Ruční sprcha 00 0 Filtr Sítko ruční sprchy 969V Bidetta-ruční sprcha 0 Uzavírací těsnění (0 ks) 90/0 0 Filtr s O-kroužky 9690 Sprchová souprava Oras Hydra 9 0 Přepínač 60058V 0 Aerator 60059V 0 Držák 60056V Náhradní díly 9

240 Náhradní díly Popis Číslo zboží Sprchová souprava Oras Hydra 9 0 Přepínač 60058V 0 Zpětný ventil 05 0 Držák 60056V Sprchová souprava Oras Hydra 90 0 Jezdec sprchy 60078V 0 Držák 60056V Sprchová souprava Oras Natura Jezdec sprchy 60056V 0 Držák 60058V Náhradní díly 0

241 Náhradní díly Popis Číslo zboží Sprchová souprava Oras Sonata 00 ( -008) 0 Držák 59860V 0 Jezdec sprchy 5986V 0 Mýdelník 5986V Sprchová souprava Oras Fontana ( -00) 0 Mýdelník 59850V 0 Jezdec sprchy 5985V 0 Držák 5985V Sprchová souprava Oras Sensiva 0 Jezdec sprchy Kryt ( levá/pravá ) Distanční podložka 595V 0 Mýdelník 500 Náhradní díly

242 Náhradní díly Popis Číslo zboží Sprchová souprava Oras Apollo 0 Jezdec sprchy Mýdelník Vnitřní konzole Kryt Distanční podložka Ventil pro připojení myčky nádobí Oras Vega, Oras Safira 0 Vršek 580V 0 Ovládací rukojeť se šroubem 5905V Ventil pro připojení myčky nádobí (99-000) 0 Vršek 580V 0 Ovládací rukojeť se šroubem 5806V Náhradní díly

243 Náhradní díly Popis Číslo zboží Ventil pro připojení myčky nádobí (996-00) 0 Ovládací rukojeť se šroubem Omezovač Uzavírací destičky O-kroužek 58659/0 05 Vršek Náhradní díly

Obsah. Záruční podmínky Oras... 10. Důležité poznámky k servisu na výrobcích Oras... 11. Oras Electra, základní použití... 12. Index zboží...

Obsah. Záruční podmínky Oras... 10. Důležité poznámky k servisu na výrobcích Oras... 11. Oras Electra, základní použití... 12. Index zboží... Obsah Záruční podmínky Oras... 10 Důležité poznámky k servisu na výrobcích Oras... 11 Oras Electra, základní použití... 12 Index zboží... 14 Oras Electra Oras Electra baterie... 20 Oras Design baterie

Více

Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji!

Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji! AKČNÍ PODZIM ZIMA 2010 platí do 31. 12. 2010 ceny jsou včetně DPH Oras Cubista 2816F Světová novinka! Zaváděcí cena: 8 280,- Komfortní řešení Vaší koupelny. Nyní výhodněji! Váš prodejce: Firma Oras je

Více

IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie, 12 V

IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie, 12 V Novinky 1.6.2012 IL BAGNO ALESSI One by Oras Umyvadlová baterie, 12 V 8524F Chrom 13250.00 Bezdotyková umyvadlová baterie s páčkou pro nastavení teploty (dle nastavení z výroby). Baterii lze snadno zajistit

Více

Index zboží. Oras Electra. Bezdotyková umyvadlová baterie. Bezdotyková nástěnná umyvadlová. Bezdotykový urinálový splachovač. Bezdotykové sprchy

Index zboží. Oras Electra. Bezdotyková umyvadlová baterie. Bezdotyková nástěnná umyvadlová. Bezdotykový urinálový splachovač. Bezdotykové sprchy Index zboží Bezdotyková umyvadlová baterie V.č. 6250F Se směšovacím ventilem a pro 4 předem smíšenou vodu V.č. 6100 Pro předem smíšenou vodu 5 V.č. 6104 Se směšovacím ventilem 6 V.č. 6130 Pro předem smíšenou

Více

Katalog / Ceník 2013/2014

Katalog / Ceník 2013/2014 Katalog / Ceník 0/0 Obsah Záruční podmínky Oras... Bezdotykové baterie základní použití... 6 Důležité poznámky k servisu na výrobcích Oras... 8 Index zboží... 9 Oras Electra Oras Electra baterie... Více

Více

Katalog a maloobchodní ceník 2014

Katalog a maloobchodní ceník 2014 Katalog a maloobchodní ceník 2014 Platný od 1. 3. 2014. Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Water is Worth Loving Co nás činí jedinečnými? Veškeré vodovodní baterie Oras jsou označeny symboly, které nejlépe

Více

CENÍK 2014 Oras International Oy, organizační složka Cena bez DPH platná od 1.3.2014

CENÍK 2014 Oras International Oy, organizační složka Cena bez DPH platná od 1.3.2014 CENÍK 2014 Oras International Oy, organizační složka Cena bez DPH platná od 1.3.2014 Položka Popis 173 Přípojka odtoku 806 Kč 180 Prackovy ventil 1 468 Kč 182 Prackovy ventil 1 197 Kč 185 Prackovy ventil

Více

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345 Vážení obchodní přátelé, chceme vám stručně představit naše NOVINKY 2013, které jsme pro vás připravili. Všechny novinky jsou tentokrát z naší továrny ve Znojmě. Rozšiřujeme především nabídku českých vodovodních

Více

Vodovodní baterie ORAS unikátní technologie

Vodovodní baterie ORAS unikátní technologie Oras spol. s r.o. Vodovodní baterie ORAS unikátní technologie A - Pákové baterie Pákové baterie ORAS jsou vybaveny kompenzátorem na eliminaci dynamických rázů v navazujícím potrubí, které vznikají při

Více

Kapitola 14. Ventily a baterie MCM. 192 samouzavírací ventily a baterie MCM stojánkové. 195 samouzavírací ventily a baterie MCM nástěnné

Kapitola 14. Ventily a baterie MCM. 192 samouzavírací ventily a baterie MCM stojánkové. 195 samouzavírací ventily a baterie MCM nástěnné Kapitola 14 Ventily a baterie MCM 192 samouzavírací ventily a baterie MCM stojánkové 195 samouzavírací ventily a baterie MCM nástěnné 200 samouzavírací pedálové ventily MCM 201 výtoková ramínka 202 náhradní

Více

Vodovodní baterie a doplňky

Vodovodní baterie a doplňky Vodovodní a doplňky PŘEHLED NABÍDKY 2017 10 Doplňky Doplňky Termo Duální 10 systémy Classic Neo Rosa Suzan Samostojící Stojánkové Kuchyňské Bidetové Sprchy a příslušenství Sprchové sety Vanové sety www.ravak.cz

Více

OBSAH Ceník platný od 17. 8. 2009

OBSAH Ceník platný od 17. 8. 2009 OBSAH Ceník platný od 17. 8. 2009 V případě zájmu o jiné příslušenství než je standardně dodáváno k vanovým a sprchovým bateriím, je možno provést libovolnou záměnu z naší nabídky sprchového programu.

Více

CONNECT BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE WWW.IDEALSTANDARD.CZ

CONNECT BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE WWW.IDEALSTANDARD.CZ CONNECT BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE WWW.IDEALSTANDARD.CZ ONNECT CONNECT BLUE BLUE INOVATIVNÍ TECHNOLOGIE, KTERÁ VÁM BUDE ŠETŘIT VODU, ENERGII A PENÍZE 100% Technologie Click = ÚSPORA. 50% 0%» Klasické

Více

OBSAH Ceník platný od 1. 4. 2007

OBSAH Ceník platný od 1. 4. 2007 OBSAH Ceník platný od 1. 4. 2007 V případě zájmu o jiné příslušenství než je standardně dodáváno k vanovým a sprchovým bateriím, je možno provést libovolnou záměnu z naší nabídky sprchového programu. VODOVODNÍ

Více

kapitola 14 - ventily a baterie MCM

kapitola 14 - ventily a baterie MCM kapitola 14 - ventily a baterie MCM 14 2013 Novinkou v naší nabídce je sortiment samouzavíracích ventilů a baterií italské firmy MCM. Firma MCM je výrobcem časových a pedálových ventilů více jak 20 let.

Více

kapitola 14 - ventily a baterie MCM

kapitola 14 - ventily a baterie MCM kapitola 14 - ventily a baterie MCM 14 2010 Novinkou v naší nabídce je sortiment samouzavíracích ventilů a baterií italské firmy MCM. Firma MCM je výrobcem časových a pedálových ventilů více jak 20 let.

Více

01321183 010362 Hansamix 2014 umyvadlová stojánková páková baterie Hansa. 01192186 010374 Hansamedica umyvadlová stojánková páková baterie Hansa

01321183 010362 Hansamix 2014 umyvadlová stojánková páková baterie Hansa. 01192186 010374 Hansamedica umyvadlová stojánková páková baterie Hansa Ceny bez DPH Země Číslo položky Popis původu platné od 1.1.2015 01042183 010362 mix 2014 umyvadlová stojánková páková baterie 174,98 01042186 010374 medica umyvadlová stojánková páková baterie 184,58 01082183

Více

08/2009 Copyright by Grohe

08/2009 Copyright by Grohe 08/2009 Copyright by Grohe GROHE ČR s.r.o. V Oblouku 104 252 43 Průhonice - Čestlice Tel.: +420 225 091 083 Fax: +420 225 091 085 e-mail: eva.kuzmikova@grohe.com www.grohe.cz www. www.grohe.cz I www. Strana

Více

Uživatelsky příjemné

Uživatelsky příjemné Uživatelsky příjemné www.oras.com 1 Obsah Co nás činí jedinečnými? 4 15 Uživatelsky příjemné Chytrá voda Ekologie Bezpečnost Hygiena Luxus Vaše zkušenosti s Oras výrobky jsou v dobrých rukou V kuchyni

Více

Be inspired by Danish Design. Tradition. t r a d i c e v m o d e r n í m p o j e t í

Be inspired by Danish Design. Tradition. t r a d i c e v m o d e r n í m p o j e t í Be inspired by Danish Design Tradition t r a d i c e v m o d e r n í m p o j e t í Inspirovány klasickým a romantickým stylem moderního venkova, jsou baterie řady Tradition dánského výrobce Damixa perfektním

Více

Spolu perfektní. KWC Dřezy, kuchyňské baterie a dávkovače saponátu

Spolu perfektní. KWC Dřezy, kuchyňské baterie a dávkovače saponátu Spolu perfektní KWC Dřezy, kuchyňské baterie a dávkovače saponátu 46 Po dokonalé baterii jsme zdokonalili i dřez BRILANTNÍ ŘEŠENÍ V KWC se snažíme dosáhnout dokonalosti ve všem, co vyrábíme. Naším cílem

Více

Dornbracht Ceny 2013 Kuchyně CZ / SK

Dornbracht Ceny 2013 Kuchyně CZ / SK Dornbracht Ceny 2013 Kuchyně CZ / SK Ceny jsou uvedeny bez DPH Platný od 01.07.2013 Česká republika / Slovenská republika Culturing Life Produktové vlastnosti baterií Kuchyňské baterie Dornbracht nabízejí

Více

vlastnosti a výhody ZárUKa 5 Let JedNodUCHá MoNtᎠomezovač teploty ZárUKa

vlastnosti a výhody ZárUKa 5 Let JedNodUCHá MoNtᎠomezovač teploty ZárUKa Ceraplan III PERFEKTNÍ FUNKČNOST & MODERNÍ DESIGN NOVÁ GENERACE VODOVODNÍCH BATERIÍ CERAPLAN III V minulosti velmi dobře vnímaná a oblíbená kolekce vodovodních baterií CERAPLAN byla úspěšně inovována a

Více

Dřezové armatury Ideální partner pro Váš dřez.

Dřezové armatury Ideální partner pro Váš dřez. dřezy 84 Dřezové armatury Ideální partner pro Váš dřez. Lze si snad představit dřez značky Teka bez dřezové baterie Teka? Jsou vyrobeny dle nejpřísnějších jakostních standardů divizí koupelen skupiny Teka.

Více

vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství

vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství vybavení koupelen vodovodní baterie, sprchy a příslušenství Být napřed kvalitou, nikoliv cenou SBA PRO (Sanitary Bath Accessories Professional) je relativně mladá, dynamicky se rozvíjející značka v oblasti

Více

Tesi PŘIROZENĚ KRÁSNÁ

Tesi PŘIROZENĚ KRÁSNÁ Tesi PŘIROZENĚ KRÁSNÁ TESI PŘIROZENĚ KRÁSNÁ Novou kolekci vodovodních baterií TESI charakterizuje zdařilá kombinace přímek a ladných křivek. Jasný, nezaměnitelný design dodává této kolekci nadčasově moderní

Více

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 1. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-03/2013

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 1. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-03/2013 VODOVODNÍ BATERIE Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 1. 2013 do 31. 3. 2014 2013 CZ-03/2013 Umyvadlová kohoutková s otočným výtokem 150 mm 3.1270.1.004.221.1 s automatickou

Více

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-09/2013

VODOVODNÍ BATERIE. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 CZ-09/2013 VODOVODNÍ BATERIE Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 2013 CZ-09/2013 Umyvadlová kohoutková s otočným výtokem 150 mm, průtok 8 l/min 3.1270.1.004.221.1

Více

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2014/15

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2014/15 KLUDI Armatury pro koupelnu a kuchyni Ceník 2014/15 2 Obsah Novinky 2014 4 Zákaznický servis 11 Navigátor funkcí 12 Přehled povrchů 16 Rejstřík 18 Kuchyňský program Baterie KLUDI ADLON 33 KLUDI AMPHORA

Více

TERMOSTATICKÉ BATERIE Glam MONTÁŽNÍ NÁVOD

TERMOSTATICKÉ BATERIE Glam MONTÁŽNÍ NÁVOD TERMOSTATICKÉ BATERIE Glam MONTÁŽNÍ NÁVOD Blahopřejeme Vám k zakoupení termostatické vodovodní baterie od výrobce ALPI RUBINETTERIE. Jedná se o vysoce kvalitní výrobek z prvotřídního materiálu, který je

Více

My Catalogue. Index Tenso Páková umyvadl. bat., DN Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15

My Catalogue. Index Tenso Páková umyvadl. bat., DN Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 www.grohe.cz - 06.02.2009 My Catalogue Index 33347 Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 32366 Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 32427 Tenso Páková umyvadl. bat., DN 15 32443 Tenso Páková umyvadl. bat., DN

Více

CZ UMYVADLOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití. SK UMÝVADLOVÁ BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu

CZ UMYVADLOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití. SK UMÝVADLOVÁ BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu CZ UMYVADLOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití SK UMÝVADLOVÁ BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu HU EGYKAROS MOSDÓ CSAPTELEP Felhasználói kézikönyv CZ NÁVOD K INSTALACI UMYVADLOVÁ BATERIE S JEDNOU

Více

HANSASENSeTION. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO

HANSASENSeTION. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO HANSASENSeTION elektronické. efektivní. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO NIKDY NEBYLO CLEVER TAK ROZMANITÉ: HANSASENSeTION PRO KOUPELNY A KUCHYNĚ Mají rozdílné koncepce ovládání, svým vzhledem se hodí ke zcela

Více

CZ BIDETOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití. SK BIDETOVÁ BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu

CZ BIDETOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití. SK BIDETOVÁ BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu CZ BIDETOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití SK BIDETOVÁ BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu HU EGYKAROS BIDÉ CSAPTELEP Felhasználói kézikönyv CZ NÁVOD K INSTALACI BIDETOVÁ BATERIE S JEDNOU PÁKOU

Více

KWC EVE Luminaqua LED-technology

KWC EVE Luminaqua LED-technology 204 KWC EVE Luminaqua LED-technology Kuchyňské baterie Dávkovače saponátu INOVACE, PŘESNOST A ESTETIKA: to jsou vlastnosti, které charakterizují inteligentní řešení baterií KWC. KWC představuje 140 let

Více

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HT 8355 Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn.

Více

PŘED INSTALACÍ A PRVNÍM POUŽITÍM ELEKTRICKÉHO OHŘÍVAČE VODY SI PROSÍM PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD! MONTÁŽ

PŘED INSTALACÍ A PRVNÍM POUŽITÍM ELEKTRICKÉHO OHŘÍVAČE VODY SI PROSÍM PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD! MONTÁŽ Popis výrobku Vážený zákazníku, jsme rádi, že jste si zakoupil výrobek ze sortimentu LEOV a dal důvěru naší společnosti. Výhody našich výrobků: Kvalita použitých komponentů zaručuje dlouhou životnost za

Více

SIEMENS DE10104 návod k montáži a obsluze

SIEMENS DE10104 návod k montáži a obsluze SIEMENS DE10104 návod k montáži a obsluze Zkontrolujte nový přístroj, zda nebyl během transportu poškozen! Obal a případně starý přístroj likvidujte v souladu s ochranou životního prostředí. Návod k obsluze

Více

Brochure_alessi_sense_bad.indd :19

Brochure_alessi_sense_bad.indd :19 Brochure_alessi_sense_bad.indd 1 21.02.17 13:19 Rodrigo Torres Rodrigo Torres se narodil v roce 1976 v Bogotě, v Kolumbii, a absolvoval studium v bakalářském studijním programu v oboru průmyslový design

Více

ST-HC Fén. Návod k použití Záruční podmínky

ST-HC Fén. Návod k použití Záruční podmínky ST-HC 7322 Fén Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že

Více

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2013

KLUDI. Armatury pro koupelnu a kuchyni. Ceník 2013 KLUDI Armatury pro koupelnu a kuchyni Ceník 2013 2 Obsah Novinky 2013 4 Zákaznický servis 11 Navigátor funkcí 12 Přehled povrchů 16 Rejstřík 18 Koupelnový program Baterie KLUDI ADLON 31 KLUDI AMBA 36 KLUDI

Více

Objednávky. E-MAIL : objednavky@nimco.cz FAX: 485 105 674 TEL: 485 107 441 TEL: 485 105 671

Objednávky. E-MAIL : objednavky@nimco.cz FAX: 485 105 674 TEL: 485 107 441 TEL: 485 105 671 Ceník Ceník 2013/2014 ( ceník ozn. NIMCO 2013/2014-1). Ceník je platný od 1. května 2013. Obrázky výrobků jsou pouze pro ilustraci. Tiskové chyby vyhrazeny. Ceny Ceny jsou uvedeny v české měně (Kč) s DPH

Více

HANSAPOLO: Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU.

HANSAPOLO: Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU. : Z ÁRUK A ÚSPĚCHU VA ŠEHO PROJEK TU. VYSOCE SOLIDNÍ: PRO BYTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ Vedle klasické pákové baterie je k dispozici o 20 mm vyšší XL verze s větším vyložením. je vysoce kvalitní alternativa pro

Více

Termostatický sprchový set TH 80017 TH 80011. návod k instalaci a obsluze

Termostatický sprchový set TH 80017 TH 80011. návod k instalaci a obsluze Termostatický sprchový set TH 80017 TH 80011 CZ návod k instalaci a obsluze Vážení uživatelé! Blahopřejeme Vám k nákupu našeho výrobku. Záruka, její podmínky a doba platnosti jsou uvedeny na záručním listu.

Více

Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1

Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1 Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1 21.02.17 13:02 Rodrigo Torres Rodrigo Torres se narodil v roce 1976 v Bogotě, v Kolumbii, a absolvoval studium v bakalářském studijním programu v oboru průmyslový design

Více

Fragranitové dřezy. Dřezové baterie

Fragranitové dřezy. Dřezové baterie Fragranitové dřezy FG 7257 NOVINKA! ovládání (spuštění a množství průtoku) přes sensor (napájení: lithiový 6V akumulátor) regulace teploty pomocí kroužku na těle baterie na koncovce regulační kroužek proud/sprcha

Více

TA-MATIC. Směšovací ventily Termostatický směšovací ventil pro teplou vodu

TA-MATIC. Směšovací ventily Termostatický směšovací ventil pro teplou vodu TA-MATIC Směšovací ventily Termostatický směšovací ventil pro teplou vodu IMI TA / Teplá voda / TA-MATIC TA-MATIC Termostatické směšovací ventily jsou vhodné pro řízení teploty teplé vody v obytných domech

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk Kolekce armatur Kolekce armatur Ekonomické, bezpečné a praktické náš široký výběr atraktivních armatur nabízí na jakémkoliv místě vaší koupelny nebo kuchyně každodenní opravdové potěšení. Kuchyňské 122

Více

KÓD TYP SPECIFIKACE IVAR /2" IVAR /4" IVAR " IVAR /4" IVAR /4"

KÓD TYP SPECIFIKACE IVAR /2 IVAR /4 IVAR  IVAR /4 IVAR /4 1) Výrobek: TLAKOVÝ REDUKČNÍ VENTIL - se šroubením a manometrem 2) Typ: IVAR.5360 3) Charakteristika použití: Tlakové redukční ventily IVAR.5360 jsou zařízení, která jsou instalována do sanitárních rozvodů

Více

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ NABÍDKA SORTIMENTU

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ NABÍDKA SORTIMENTU Vodovodní baterie KOMPLETNÍ NABÍDKA SORTIMENTU Suzan Rosa Neo Termo Sprchy a příslušenství Kuchyňské baterie Slovo design je dnes skloňováno naprosto všude. Vše má super design, nový design, unikátní design.

Více

KLUDI NEWS

KLUDI NEWS KLUDI NEWS 1. 4. 2015 - novinky pro rok 2015 - připomínka několika novinek 2014 Ing. Martin KOPTIŠ martin.koptis@kludi.cz 602 32 84 86 KLUDI PUSH TERMOSTAT pro 88011 Cena 2-cestné verze 13 190,- Kč bez

Více

CZ SPRCHOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE S JEDNOU. SK SPRCHOVÁ ZMIEŠAVACIA BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu

CZ SPRCHOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE S JEDNOU. SK SPRCHOVÁ ZMIEŠAVACIA BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu CZ SPRCHOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE S JEDNOU PÁKOU Návod k použití SK SPRCHOVÁ ZMIEŠAVACIA BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU Návod na obsluhu HU EGYKAROS KEVERŐS ZUHANYCSAPTELEP Felhasználói kézikönyv CZ NÁVOD K INSTALACI

Více

Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice T. 417 592 111 F. 417 560 772. www.idealstandard.cz

Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice T. 417 592 111 F. 417 560 772. www.idealstandard.cz Ideal Standard s.r.o. Zemská 623, 415 74 Teplice T. 417 592 111 F. 417 560 772 www.idealstandard.cz Výrobce si vyhrazuje právo na změny sortimentu, cen a technické specifikace. 03/10 KK2331000 EASY-Box

Více

Be inspired by Danish Design FERN. Twist & Save - Vaše volba

Be inspired by Danish Design FERN. Twist & Save - Vaše volba Be inspired by Danish Design FERN Twist & Save - Vaše volba Rozhodněte se, kdy chcete šetřit vodou Když nastane potřeba šetřit vodou, je vodovodní baterie tou první přirozenou volbou. Většina lidí má zájem

Více

Každá kapka je drahá NOVINKA. Nový tester fritovacího oleje testo 270: zajišťuje kvalitu a šetří Vaše náklady. Budoucnost zavazuje

Každá kapka je drahá NOVINKA. Nový tester fritovacího oleje testo 270: zajišťuje kvalitu a šetří Vaše náklady. Budoucnost zavazuje Budoucnost zavazuje Každá kapka je drahá Nový tester fritovacího oleje testo 270: zajišťuje kvalitu a šetří Vaše náklady NOVINKA Nyní ještě robustnější díky nerozbitnému senzoru Měření kvality fritovacího

Více

Návod na montáž, obsluhu a údržbu

Návod na montáž, obsluhu a údržbu SANItech tel.: 234 706 311, fax: 234 706 300 e-mail: info.cz@koncept-ekotech.com www.koncept-ekotech.com Návod na montáž, obsluhu a údržbu RADA INFRAVENTILY A BATERIE INSIGHT 02/2015 Popis Stajánkové infraventily

Více

2 013 katalog baterie 2 014

2 013 katalog baterie 2 014 2013 katalog baterie 2014 vodovodní baterie technologie Vzduchový test na montážní lince. KARDEX. Velkokapacitní automatizovaný skladovací systém. Detail laserování loga. Laser při procesu vypalování loga.

Více

KÓD TYP SPECIFIKACE IVAR /2" IVAR /4" IVAR " IVAR /4" IVAR /4" IVAR.

KÓD TYP SPECIFIKACE IVAR /2 IVAR /4 IVAR  IVAR /4 IVAR /4 IVAR. 1) Výrobek: TLAKOVÝ REDUKČNÍ VENTIL - se šroubením a manometrem 2) Typ: IVAR.5350 3) Charakteristika použití: Tlakové redukční ventily IVAR.5350 jsou zařízení, která jsou instalována do sanitárních rozvodů

Více

Armatury pro beztlakové průtokové ohřívače vody

Armatury pro beztlakové průtokové ohřívače vody Oblast použití Ideální ve spojení s beztlakovým průtokovým ohřívačem vody > > Umyvadla > > Výlevky > > Kuchyně > > Sprcha Informace o výrobku 1 / 19 Dotazy k výrobku: 596 550 207 AEB AEN END EWT SMB SME

Více

My Catalogue. Index Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN Eurostyle Páková umyvadl. bat.

My Catalogue. Index Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN Eurostyle Páková umyvadl. bat. www.grohe.cz - 06.02.2009 My Catalogue Index 33552 Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN 15 33558 Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN 15 33559 Eurostyle Páková umyvadl. bat., DN 15 33557 Eurostyle Páková umyvadl.

Více

SENZAČNÍ SÓLISTÉ NOVINKA. IXMO_solo. nyní také jako termostat. Art.-Nr.: 03507/ IXMO_solo, tschechisch, 02/2019

SENZAČNÍ SÓLISTÉ NOVINKA. IXMO_solo. nyní také jako termostat. Art.-Nr.: 03507/ IXMO_solo, tschechisch, 02/2019 SENZAČNÍ SÓLISTÉ NOVINKA nyní také jako termostat KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 58653 Hemer telefon +49 2372 904-0 telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.com Art.-Nr.: 03507/471100, tschechisch,

Více

Návod k použití pro Nerezovou váhu

Návod k použití pro Nerezovou váhu Návod k použití pro Nerezovou váhu Katalogové číslo: 110093 Účel použití Váha Soehnle Professional 9203 je koncipována k vážení zboží. Tato váha je v rámci EU určena k používání bez povinného cejchování.

Více

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Střechy od společnosti Ruukki odpovídají finské kvalitě. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete postavit nový dům nebo renovovat starý, naše široká nabídka

Více

Položka č Strana CZK Položka č Strana CZK 10... 16 021 05 6, 8, 10, 12, 15 7.323,00 10 020 05-00 31 1.440,00

Položka č Strana CZK Položka č Strana CZK 10... 16 021 05 6, 8, 10, 12, 15 7.323,00 10 020 05-00 31 1.440,00 REJSTŘÍK Položka č Strana CZK Položka č Strana CZK 10... 16... 10 010 05-00 31 1.166,00 16 021 05 6, 8, 10, 12, 15 7.323,00 10 020 05-00 31 1.440,00 16 021 45 6, 8, 10, 12, 15 15.765,00 10 105 05-00 31

Více

Vodovodní baterie a doplňky (298-323)

Vodovodní baterie a doplňky (298-323) Opera Harmonie tvaru 300 Sonata Síla a půvab 304 Balletto Víc než zlatý střed 306 Vittoria Solidně a úsporně 312 Viking Sebevědomé mládí 314 Doplňky Hlavice, sprchové sady, hadice a další Vodovodní baterie

Více

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-CM 7083 Kávovar Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

ČR SATURN HOME APPLIANCES

ČR SATURN HOME APPLIANCES ST-EC 1077 Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že náš výrobek se stane věrným a spolehlivým

Více

ŠIKMÝ REGULÁTOR TLAKU (5334) Objednací číslo 05893DC

ŠIKMÝ REGULÁTOR TLAKU (5334) Objednací číslo 05893DC ŠIKMÝ REGULÁTOR TLAKU (5334) Objednací číslo 05893DC Použití: Regulátor tlaku se používá k regulaci vstupního (kolísavého) tlaku na konstantní tlak u hygienickosanitárních systémů jako prvek ochrany bojlerů,

Více

KÓD TYP SPECIFIKACE IVAR /2" IVAR /4" IVAR " IVAR /4" IVAR /4"

KÓD TYP SPECIFIKACE IVAR /2 IVAR /4 IVAR  IVAR /4 IVAR /4 1) Výrobek: TLAKOVÝ REDUKČNÍ VENTIL - se šroubením a manometrem 2) Typ: IVAR.5360 3) Charakteristika použití: Tlakové redukční ventily IVAR.5360 jsou zařízení, která jsou instalována do sanitárních rozvodů

Více

CZ VANOVÁ A SPRCHOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE. SK VAŇOVÁ A SPRCHOVÁ ZMIEŠAVACIA BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU S TROMI OTVORMI Návod na obsluhu

CZ VANOVÁ A SPRCHOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE. SK VAŇOVÁ A SPRCHOVÁ ZMIEŠAVACIA BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU S TROMI OTVORMI Návod na obsluhu CZ VANOVÁ A SPRCHOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE S JEDNOU PÁKOU SE TŘEMI OTVORY Návod k použití SK VAŇOVÁ A SPRCHOVÁ ZMIEŠAVACIA BATÉRIA S JEDNOU PÁKOU S TROMI OTVORMI Návod na obsluhu HU EGYKAROS KEVERŐS KÁD- ÉS

Více

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK0018 Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

Vodovodní baterie a koupelnové doplňky. opera

Vodovodní baterie a koupelnové doplňky. opera Vodovodní baterie a koupelnové doplňky opera opera Opera Jemná elegance tvarů, trojnásobně leštěný povrch, masivní provedení, jednoduchá obsluha a tichý chod, zaručený značkovou kartuší Sedal o průměru

Více

2013 b a t e r i e d o p l ň k y 2014

2013 b a t e r i e d o p l ň k y 2014 2013 baterie doplňky 2014 vodovodní baterie technologie Vzduchový test na montážní lince. KARDEX. Velkokapacitní automatizovaný skladovací systém. Detail laserování loga. Laser při procesu vypalování loga.

Více

V I A M A N Z O N I V I A T O R T O N A V I A S O L F E R I N O V I A B A G U T T A D O P L Nˇ

V I A M A N Z O N I V I A T O R T O N A V I A S O L F E R I N O V I A B A G U T T A D O P L Nˇ V I A M A N Z O N I V I A T O R T O N A V I A S O L F E R I N O V I A B A G U T T A S P R C H O V Ý P R O G R A M D O P L Nˇ K Y vybrané produkty kolekcí via Solferino,Via Manzoni a Via Tortona, jsou technologicky

Více

A A A A Táhlo k umyvadlové výpusti LYRA plus: , LYRA plus 66,00 Kč

A A A A Táhlo k umyvadlové výpusti LYRA plus: , LYRA plus 66,00 Kč 2 KS Druh aktuální Produktové číslo Popis (typ produktu Rozšířený popis Technický popis Vhodné pro Set5 3 Cena CZK bez DPH 4 5 A505119507 Ventil jednocestný : 3512810043101 : 3511810043001 33,00 Kč A505324600

Více

My Catalogue. Index 34185 Grohtherm 3000 Termost. vanová bat., DN 15. www.grohe.cz - 06.02.2009. 34179 Grohtherm 3000 Termost. sprch. bat.

My Catalogue. Index 34185 Grohtherm 3000 Termost. vanová bat., DN 15. www.grohe.cz - 06.02.2009. 34179 Grohtherm 3000 Termost. sprch. bat. www.grohe.cz - 06.02.2009 My Catalogue Index 34185 Grohtherm 3000 Termost. vanová bat., DN 15 34179 Grohtherm 3000 Termost. sprch. bat., DN 15 34196 Grohtherm 3000 Termost. sprch. bat., DN 15 19258 Grohtherm

Více

CENÍK GROHE 2013, verze 1.0. Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2013. Tiskové chyby vyhrazeny.

CENÍK GROHE 2013, verze 1.0. Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2013. Tiskové chyby vyhrazeny. KATALOG GROHE 2013 CENÍK GROHE 2013, verze 1.0 Ceny uvedeny bez DPH. Platnost do vydání nového ceníku nebo do konce roku 2013. Tiskové chyby vyhrazeny. obsah Obsah strana Koupelnové armatury Allure 4 Quadra

Více

NOVÝ Zpětný ventil. Typ 561 a 562. www.titan-plastimex.cz

NOVÝ Zpětný ventil. Typ 561 a 562. www.titan-plastimex.cz NOVÝ Zpětný ventil Typ 561 a 562 www.titan-plastimex.cz VÝHODY Nové zpětné ventily jsou maximálně spolehlivé a výkonné díky optimalizované geometrii proudění vede k vašemu prospěchu a vyššímu zisku. Zpětné

Více

Bezpečnostní značka, odpovídající normě ČSN ISO 3864.

Bezpečnostní značka, odpovídající normě ČSN ISO 3864. verze 2 / prosinec 2012 Popis Zahradní solární sprcha je konstruována jako jednodílné těleso ve tvaru sloupku, kterého PVC plášť slouží jako zásobník teplé vody a zároveň funguje jako sluneční kolektor.

Více

obsah 22 BAULLOP DOPLŇKY 23 ESSENTIALS 24 ESSENTIALS CUBE 25 GROHTHERM F / RAPIDO C 26 GROHTHERM 28 INSTALAČNÍ SYSTÉMY / TLAČÍTKA

obsah 22 BAULLOP DOPLŇKY 23 ESSENTIALS 24 ESSENTIALS CUBE 25 GROHTHERM F / RAPIDO C 26 GROHTHERM 28 INSTALAČNÍ SYSTÉMY / TLAČÍTKA KATALOG 2014 obsah OBSAH 4 6 8 10 QUADRA 11 LINEARE 12 EUROCUBE 13 EURODISC COSMOPOLITAN 14 ESSENCE 16 CONCETTO 17 EUROSTYLE COSMOPOLITAN 18 EUROSTYLE 19 EUROSMART COSMOPOLITAN 20 EUROSMART 22 BAULLOP

Více

Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC UMYVADLOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE

Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC UMYVADLOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC 11/2002 P 4000 S BN, P 4000 S BC Dodávka obsahuje - směšovací baterii 1x, - připojovací hadičky opředené nerezovým pletivem s převlečnými maticemi

Více

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 2013

Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 2013 Vodovodní baterie KOMPLETNÍ SORTIMENT 13 www.ravak.cz Obsah 4 Vlastnosti baterií RAVAK 6 Suzan 10 Rosa 14 Neo 18 Chrome NOVINKA 4 R-box 8 Termo 3 Možnosti využití podomítkových baterií v koupelně 34 Sprchy

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

RUČNÍ SAMOČISTICÍ FITRY NÁVOD K POUŽITÍ GEL.DEPURA MINI , GEL.DEPURA MATIC SI

RUČNÍ SAMOČISTICÍ FITRY NÁVOD K POUŽITÍ GEL.DEPURA MINI , GEL.DEPURA MATIC SI RUČNÍ SAMOČISTICÍ FITRY GEL.DEPURA MINI GEL.DEPURA MATIC SI GEL.DEPURA GEL.DEPURA MINI 101.003.10, 101.003.60 GEL.DEPURA MATIC SI 101.005.50, 101.006.50, 101.007.50, 101.008.50 GEL.DEPURA 101.005.10P,

Více

Varování: Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Varování: Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Návod na montáž, obsluhu a údržbu

Návod na montáž, obsluhu a údržbu SANItech tel.: 234 706 311, fax: 234 706 300 e-mail: info.cz@koncept-ekotech.com www.koncept-ekotech.com Návod na montáž, obsluhu a údržbu RADA 11/2016 Popis RADA je elektronickým zařízením pro hygienický

Více

ST-CM1038. Kávomlýnek Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-CM1038. Kávomlýnek Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-CM1038 Kávomlýnek Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Návod na montáž, obsluhu a údržbu

Návod na montáž, obsluhu a údržbu SANItech tel.: 234 706 311, fax: 234 706 300 e-mail: info.cz@koncept-ekotech.com www.koncept-ekotech.com Návod na montáž, obsluhu a údržbu IQUA umyvadlový stojánkový infraventil a směšovací baterie 07/2013

Více

technologie KaRDEX. Velkokapacitní automatizovaný skladovací systém. Profilový projektor. laboratoř oddělení kvality.

technologie KaRDEX. Velkokapacitní automatizovaný skladovací systém. Profilový projektor. laboratoř oddělení kvality. 2013 baterie doplňky 2014 vodovodní baterie technologie Vzduchový test na montážní lince. KaRDEX. Velkokapacitní automatizovaný skladovací systém. Detail laserování loga. laser při procesu vypalování loga.

Více

A A A A Táhlo k umyvadlové výpusti LYRA plus: , LYRA plus. aktuální Produktové číslo.

A A A A Táhlo k umyvadlové výpusti LYRA plus: , LYRA plus. aktuální Produktové číslo. 2 KS Druh aktuální Produktové číslo Popis (typ produktu Rozšířený popis Technický popis Vhodné pro Set5 3 4 5 A505119507 Ventil jednocestný : 3512810043101 : 3511810043001 A505324600 Rucní sprcha drez

Více

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD MADEIRA KOMBI

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD MADEIRA KOMBI MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD MADEIRA KOMBI Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah balení, jestli obsahuje všechny

Více

Nastavení teploty 1/2 1/2 3/4 3/4 1 1 30-48 C 40-60 C 30-48 C 40-60 C 30-48 C 40-60 C. - uzávěr: - pružina: - těsnící prvky: - nástavec série 522:

Nastavení teploty 1/2 1/2 3/4 3/4 1 1 30-48 C 40-60 C 30-48 C 40-60 C 30-48 C 40-60 C. - uzávěr: - pružina: - těsnící prvky: - nástavec série 522: CALEFFI www.caleffi.com Nastavitelné termostatické směšovací ventily pro ohřívače vody se zásobníkem 58806.04 CZ Copyright 008 Caleffi Funkce Série 50-5 Směšovací ventily série 50 a 5 se používají v systémech,

Více

Úvod: Instalace: Používání: Elektrické připojení: Ovládání:

Úvod: Instalace: Používání: Elektrické připojení: Ovládání: Úvod: Pečlivě, prosím, prostudujte tento návod k použití včetně přiložených nákresů s číselnými a abecedními odkazy v textu. Výrobce neručí za případné poškození věci, ublížení na zdraví nebo možnost požáru

Více

HANSASIGNATUR ESTETIKA NOVÉ INTELIGENCE HANSASIGNATUR

HANSASIGNATUR ESTETIKA NOVÉ INTELIGENCE HANSASIGNATUR ESTETIKA NOVÉ INTELIGENCE Co slibuje jejich design, splňuje jejich celková koncepce: otevírá nové dimenze. Inteligentně vytvořená, multifunkční a trvale komfortní koupelna nejenže vypadá futuristicky,

Více

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD VANOVÁ ZÁSTĚNA GERONA

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD VANOVÁ ZÁSTĚNA GERONA MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD VANOVÁ ZÁSTĚNA GERONA Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah balení, jestli obsahuje

Více

Automatické ovládání sprchy SLS 01K SLS 01AK SLS 01TK SLS 02

Automatické ovládání sprchy SLS 01K SLS 01AK SLS 01TK SLS 02 Montážní návod Automatické ovládání sprchy SLS 0K SLS 0AK SLS 0TK SLS 0 Automatické ovládání sprch ZPĚT Vlastnosti: SLS 0K, SLS 0AK, SLS 0 - reaguje na vstup osoby do snímané zóny čidla okamžitým sepnutím

Více

ST-HC Fén Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HC Fén Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HC 7211 Fén Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že

Více

OHŘÍVAČE VODY ANDRIS KOMPAKTNÍ VELIKOST, VYSOKÝ VÝKON. ariston.com

OHŘÍVAČE VODY ANDRIS KOMPAKTNÍ VELIKOST, VYSOKÝ VÝKON. ariston.com Vyhrazujeme si právo na změny parametrů výrobků z důvodu technických změn a vývoje výrobků v průběhu platnosti této brožury, a případné nepřesnosti způsobené chybou tisku. ARISTON THERMO CZ S.R.O. Poděbradská

Více

PLATNOST OD Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH.

PLATNOST OD Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH. NEJPRODÁVANĚJŠÍ BATERIE V ČESKÉ A SLOVENSKÉ REPUBLICE 2018 NOVINKY V CENÍKU 9/2018 PLATNOST OD 1. 9. 2018 Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH. VISION X 42001/1,0 Umyvadlová baterie chrom 1 652 66,08 42003,0

Více

ST-EC Parní hrnec. Návod k použití Záruční podmínky

ST-EC Parní hrnec. Návod k použití Záruční podmínky ST-EC 1181 Parní hrnec Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více