STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ"

Transkript

1 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA BOZP Průběžná 48, České Budějovice tel./fax: , GSM brána: VĚC: DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 V Českých Budějovicích Evidenční číslo veřejné zakázky: Datum zahájení užšího řízení: Název veřejné zakázky: STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ ZADAVATEL: Město Planá nad Lužnicí zastoupené starostou města, panem Ing. Jiřím Šimánkem Zákostelní 720, Planá nad Lužnicí IČ: ZASTOUPENÍ ZADAVATELE: společnost pověřená výkonem zadavatelských činností dle mandátní smlouvy STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r. o. Společnost pro inženýrské a cenové poradenství Průběžná 48, České Budějovice IČ: Na základě žádosti o dodatečné informace Vám sdělujeme v souladu s 49 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a dle Zadávací dokumentace pokynů pro zpracování nabídky, čl. 2.4 VYJASŇOVÁNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE odpovědi na dotazy dodavatelů: PŘESNÉ ZNĚNÍ ŽÁDOSTI O DODATEČNÉ INFORMACE A ODPOVĚDI NA DOTAZY: dotaz č. 1: Nenašli jsme v projektové dokumentaci bližší popis ani výkresy na vybavení Gastro. Jediný popis vybavení je ve výkazu výměr. Bylo by možné doplnit zadání o dokumentaci na Gastro? odpověď na dotaz č. 1: Popis je pro tuto fázi realizace stavby postačující. dotaz č. 2: V projektové dokumentaci chybí dokumentace na venkovní zpevněné plochy, stejně tak výkaz výměr. Podle koordinační situace se bude provádět úprava zpevněných ploch. Jsou tyto venky předmětem soutěže? odpověď na dotaz č. 2: Zpevněné plochy nejsou předmětem plnění, pouze v SO 05 je úprava plochy štěrkodrtí. Spisová značka: C 4875, vedená Krajským soudem v Českých Budějovicích IČ: Bank. spojení: Komerční banka, a.s., České Budějovice DIČ: CZ Číslo účtu: /0100

2 dotaz č. 3: Ve výkazu výměr stavební části je položka 368 Montáž a dodávka zařízení ricochet vč. skl. stěny 1 celek. Skleněná stěna se objevuje znovu v položce 653. Pokud se jedná o totožnou stěnu, v které položce ji máme nacenit? odpověď na dotaz č. 3: dotaz č. 4: Žádáme o bližší specifikaci položky 382 ve stavební části, Montáž a dodávka opony přední 2x a zadní 1x. Údaje v projektové dokumentaci (půdorysy, řezy) jsou nedostatečné. Potřebujeme znát rozměry, materiál, způsob ovládání, způsob kotvení, atd. odpověď na dotaz č. 4: Opona přední materiál žinylka, řasení min. 1,5, doporučené 2. Opona bude s elektrickým pohonem. Možnost ovládání z jeviště a kabiny osvětlovače. Opona zadní samet, řasení 1,5. dotaz č. 5: Ve výkazu výměr stavební části je položka 320 Montáž a dodávka světlíku z hliníku 1 kus. V položce 661 M+D konstrukce 025 viz podhled jižní 1 kus, je podle našeho názoru tatáž konstrukce. Prosíme o revizi položky, případně vysvětlení, co je předmětem položky 661, pokud to není světlík AL. odpověď na dotaz č. 5: dotaz č. 6: V konstrukční části dokumentace chybí výkresy 04, Prosíme o doplnění. odpověď na dotaz č. 6: Výkresy 4 a 7-10 přikládáme v příloze dodatečných informací. dotaz č. 7: Ve výkazu výměr stavební části je v položce 78 Montáž a dodávka sloupu SL3 12 kusů, odkaz na výkres č. 17. Na výkresu č. 17 konstrukční části je však nadpraží DPx. Sloupy SL3, které jsou patrné i v řezu A-A konstrukční části a na stavbě se nachází, nejsou rozkresleny, tak jak ostatní sloupy. Je možno výkres na SL3 doplnit? odpověď na dotaz č. 7: dotaz č. 8: Na výkrese 22 konstrukční části je zobrazen výkres 23 Střešní vazník výrobní výkres. Je možno výkres 22 Střešní vazník montážní výkres doplnit? odpověď na dotaz č. 8: Na výkrese 22 je chybně uložen výkres 23, v příloze je přiložen přikládáme správný montážní výkres na střešní vazník. strana 2 (celkem 5)

3 dotaz č. 9: Ve výkazu výměr stavební části je položka 84 Montáž a dodávka stožáru na vlajku 2 ks. Dále jsou v položce 584 Montáž a dodávka vnější hliníkový vlajkový stožár 2 kusy. Podle našeho názoru jsou tyto položky totožné. Máme ocenit obě položky, nebo se jedná o duplicitu? Na výkrese situace není vyznačeno jejich umístění, nelze je spolehlivě ověřit. odpověď na dotaz č. 9: Obě položky se stožáry pro vlajku budou ponechány. dotaz č. 10: Žádáme o vysvětlení, co má obsahovat položka 87 Montáž a dodávka systémo.komínu kovového 19 m. Samotný komín je uvedený ve výkazu výměr na ÚT. Co je předmětem položky 87? odpověď na dotaz č. 10: Montáž a dodávka komínového systému v pol.č.87 je systémový komín venkovní, venk. plášť vč. doplňků. dotaz č. 11: Žádáme o upřesnění specifikace a umístění stožáru na audiotechniku viz pol. 88 výkazu výměr stavební části. odpověď na dotaz č. 11: dotaz č. 12: Chybí výkres D12 detail schodišťového zábradlí uvedený u popisu prvku Z11 vnitřní schodišťové zábradlí z nerez trubek (pol. 592 stavebního výkazu výměr). odpověď na dotaz č. 12: Výkres D12 přikládáme v příloze dodatečných informací. dotaz č. 13: Položka výkazu výměr stavební části 623 Montáž a dodávka výstup. žebříků na střechu vč. povrchové úpravy 2 kusy se shoduje s položkou 582 Montáž a dodávka žebřík Z02 žárově zinkovaný 2 kusy. Jedná se o duplicitu? odpověď na dotaz č. 13: dotaz č. 14: Ve výpisu oken stavební části je u prvků O23 a O24 předepsána požární odolnost. Okna jsou popsána jako plastová. Jaká okna máme nacenit? odpověď na dotaz č. 14: dotaz č. 15: Jakou RAL bude mít fasádní plechový obklad a jakou RAL budou mít výplně otvorů? Výběr odstínu má vliv na cenu výplní i fasády. strana 3 (celkem 5)

4 odpověď na dotaz č. 15: Okenní výplně, stejně jako plechový obklad fasády budou v základních barvách RAL, což nebude mít vliv na navýšení ceny těchto položek. dotaz č. 16: Ve výpisu oken a dveří stavební části je požadavek na Uw okenních výplní 1,1 W/m2K na izolační dvojsklo. V technické zprávě (str. 7) se píše o hodnotě Un 1,1 W/m2K na okno jako celek a Un do 1,4 W/m2K na izolační dvojsklo. Jaké jsou tedy požadavky na U u skla a jaké u celého prvku? Budou výplně zaskleny izolačním dvojsklem? (v případě Uw 1,1 na celé okno by muselo být trojsklo). odpověď na dotaz č. 16: dotaz č. 17: V položce č. 489 by se měla ocenit pouze montáž izolace podlah a materiál ocenit ve specifikaci. V daném oddílu ale specifikace tohoto materiálu (EPS 200S) chybí. Prosím o doplnění. odpověď na dotaz č. 17: dotaz č. 18: Prosím o specifikaci rozměrů opony. odpověď na dotaz č. 18: Odpověď viz dotaz č. 4 dotaz č. 19: V zadávací dokumentaci je požadavek na uvedení subdodavatelů formou přiložení seznamu subdodavatelů do nabídky. Dále také požadavek na doložení listiny potvrzené subdodavatelem, který se ale uchazeči jeví jako nestandardní, pokud nedokládá např. část referencí prostřednictvím subdodavatele. Opravdu zadavatel trvá na doložení takovýchto dokumentů v rámci nabídky? odpověď na dotaz č. 19: Ano, zadavatel na doložení požadovaného dokladu trvá (dostačující je prohlášení subdodavatele o případné budoucí spolupráci lze doložit i kopií prohlášení či jiné listiny). dotaz č. 20: V oddíle zámečnických konstrukcích, položka č. 661, odkazuje na konstrukci zastřešení nad schodištěm. Tuto konstrukci ale dle mého názoru popisuje taktéž položka č Prosím o vysvětlení. odpověď na dotaz č. 20: dotaz č. 21: Dále prosím o vysvětlení, co se skrývá pod položkou č. 657 (doplňující pomocná konstrukce podhledu v.č. 27). strana 4 (celkem 5)

5 odpověď na dotaz č. 21: dotaz č. 22: VV hlavního stavebního objektu obsahuje i další stavební objekty, z čehož jeden je protihluková stěna. Tento výkaz výměr je totožný se samostatným soupisem prací protihlukové stěny. Předpokládám, že oceněn má být pouze jeden z nich. odpověď na dotaz č. 22: dotaz č. 23: Po prozkoumání SoD, jsme zjistili, že v ní chybí doložka platnosti právního úkonu dle 41 zákona o obcích. Proč tuto doložku smlouva neobsahuje, když ji zákon o obcích pod sankcí neplatnosti právního úkonu vyžaduje? odpověď na dotaz č. 23: Návrh smlouvy o dílo byl zadavatelem schválen jako součást zadávacích podmínek a následně bude rovněž schváleno konečné znění smlouvy uzavírané s vybraným uchazečem. Doložka platnosti právního úkonu bude uvedena až ve smlouvě uzavřené s vybraným uchazečem. Zadavateli je známo, že zákon o obcích platnost právního úkonu vyžaduje a v takových případech je vždy schválení dohledatelné v příslušných usneseních zastupitelstva nebo rady města. Zadavatel současně v souladu s 40 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách přiměřeně prodlouží lhůtu pro podání nabídek. Nový termín pro podání nabídek a otevírání obálek Vám bude sdělen v rámci dalších dodatečných informací. S pozdravem PŘÍLOHA: Jaroslav Vítovec jednatel společnosti Výkres č. D.12 + Konstrukční část D12.04; D12.07; D12.08; D12.09; D12.10; D12.22 strana 5 (celkem 5)

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Zadavatel: Masarykova univerzita, sídlem Žerotínovo náměstí 617/9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 Veřejná zakázka: PřF MU Vybudování půdní

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

BOUZOV REKONSTRUKCE NÁMĚSTÍ a PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE K HRADU BOUZOV

BOUZOV REKONSTRUKCE NÁMĚSTÍ a PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE K HRADU BOUZOV DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

odpověď na dotaz č. 1: Jednalo se o chybu, součinitel tepelné vodivosti může být nižší než 0,04, vyšší nikoliv.

odpověď na dotaz č. 1: Jednalo se o chybu, součinitel tepelné vodivosti může být nižší než 0,04, vyšší nikoliv. DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Město Hluboká nad Vltavou zastoupené starostou města, panem Ing. Tomášem Jirsou Masarykova 36, Hluboká nad Vltavou IČ:

ZADAVATEL: Město Hluboká nad Vltavou zastoupené starostou města, panem Ing. Tomášem Jirsou Masarykova 36, Hluboká nad Vltavou IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Město Planá nad Lužnicí zastoupené starostou města, panem Ing. Jiřím Šimánkem Zákostelní 720, 391 11 Planá nad Lužnicí IČ: 00252654

ZADAVATEL: Město Planá nad Lužnicí zastoupené starostou města, panem Ing. Jiřím Šimánkem Zákostelní 720, 391 11 Planá nad Lužnicí IČ: 00252654 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

FORMANSKÁ CESTA SPLAŠKOVÁ KANALIZACE A ČOV

FORMANSKÁ CESTA SPLAŠKOVÁ KANALIZACE A ČOV DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4

Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE JIHOMORAVSKÉHO KRAJE varu Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4 Dodatečné informace XVI. k zadávacím podmínkám veřejné zakázky - odpověď na dotazy

Více

část 2 Obchodní zástupce

část 2 Obchodní zástupce DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

ZADAVATEL: Obec Dolní Dvořiště zastoupená starostkou obce, paní Helenou Panskou Dolní Dvořiště 62 IČ:

ZADAVATEL: Obec Dolní Dvořiště zastoupená starostkou obce, paní Helenou Panskou Dolní Dvořiště 62 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I

VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I Identifikační údaje o veřejné zakázce a zadavateli VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Modernizace přírodovědných učeben a laboratoří II. evidenční číslo zakázky

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Sada dodatečných informací č. 2

Sada dodatečných informací č. 2 Údaje veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo zadavatele 13030025 Druh veřejné zakázky Druh zadávacího řízení Identifikační údaje zadavatele Sada dodatečných informací č. 2 Dům dětí a mládeže

Více

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/039397/16/VZKÚ/Bit Sp. zn.: S-SMO/289773/15/ZFUN/79 Vyřizuje: Ing. Martina Bittová Telefon: +420 599 442 074 E-mail: mbittova@ostrava.cz

Více

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 5 sportovní vybavení

část 5 sportovní vybavení DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Obec Lechovice zastoupená starostou obce, panem Josefem Juráčkem Lechovice 32 IČ:

ZADAVATEL: Obec Lechovice zastoupená starostou obce, panem Josefem Juráčkem Lechovice 32 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

část 4 Pečovatelka děti ve věku 3-15 let

část 4 Pečovatelka děti ve věku 3-15 let DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

3) U OBJEKTU A1 a OBJEKTU J, chybí ve výkazu výměr položky pro montáž lešení a ochranné sítě. Žádáme zadavatele o doplnění.

3) U OBJEKTU A1 a OBJEKTU J, chybí ve výkazu výměr položky pro montáž lešení a ochranné sítě. Žádáme zadavatele o doplnění. Žádost o poskytnutí dodatečných informací Žádám Vás tímto o poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem s názvem zakázky Oprava a zateplení plášťů budov

Více

Město Dačice zastoupené starostou města, panem Ing. Vlastimilem Štěpánem Krajířova 27/I, Dačice IČ:

Město Dačice zastoupené starostou města, panem Ing. Vlastimilem Štěpánem Krajířova 27/I, Dačice IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, Vlašim IČ:

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, Vlašim IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4 DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4 veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále také ZVZ) s názvem Práh - rekonstrukce

Více

Statutární město Ostrava Magistrát

Statutární město Ostrava Magistrát Statutární město Ostrava Magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/528312/17/VZKÚ/Jur Sp. zn.: S-SMO/423735/17/VZKÚ/6 Vyřizuje: Ing. Lenka Jurníčková Telefon: +420 599 442 035 E-mail: ljurnickova@ostrava.cz

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 122/PJ/OVZ/2015 dne: 20. března 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 1 K podlimitní veřejné

Více

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim IČ: 00232947

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim IČ: 00232947 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg.

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 02 ze dne 30. 3. 2017 a č. 03 ze dne 30. 3. 2017 v souladu s ust. 98 odst. 1 a 3 a ust. 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění k veřejné

Více

část 6 postele + příslušenství

část 6 postele + příslušenství DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 12 Zámečník H

část 12 Zámečník H DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Oznámení o dodatečných informacích č.6 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum.

Oznámení o dodatečných informacích č.6 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum. V Ostravě dne 14.12.2011 Oznámení o dodatečných informacích č.6 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum. Dne 21.10.2011 byla zveřejněná

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO:

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO: Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 7. 3. 2016 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (14 až 18) veřejné zakázky na zhotovitele

Více

Zájemcům o veřejnou zakázku Oprava výplní objektu bytového domu Tyršova 976, Kolín. V Poličce dne 5. února 2016

Zájemcům o veřejnou zakázku Oprava výplní objektu bytového domu Tyršova 976, Kolín. V Poličce dne 5. února 2016 Tender Consulting CZ s.r.o. Riegrova 46, 572 01 Polička Tel./Fax: 461 721 749, GSM: 725 735 521 E-mail: j.kaspar@tender-consulting.cz www.tender-consulting.cz Zájemcům o veřejnou zakázku Oprava výplní

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 18924/2013 Sp. zn.: S-JMK 143239/2009 OINV Vyřizuje: Mgr. Rumlová Telefon: 541 651 245 Počet listů: 5 Počet

Více

část 4 nábytek zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

část 4 nábytek zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) byly doručeny žádosti o dodatečné

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

tiště část 2: Mobiliář sály zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

tiště část 2: Mobiliář sály zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Správa Národního parku Podyjí zastoupená ředitelem, panem Ing. Tomášem Rothröcklem Na Vyhlídce 1581/5, 669 01 Znojmo IČ: 00837971

ZADAVATEL: Správa Národního parku Podyjí zastoupená ředitelem, panem Ing. Tomášem Rothröcklem Na Vyhlídce 1581/5, 669 01 Znojmo IČ: 00837971 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici

Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Obec Valašská Bystřice, Valašská

Více

DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výměna oken budovy MěÚ ve Vrbně pod Pradědem 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE

DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výměna oken budovy MěÚ ve Vrbně pod Pradědem 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE Dotaz č.1: Lze Vám nabídnout okna s otevřenou ocelovou pozinkovanou výztuhou tl. 1,5 mm 3 mm (v závislosti na velikosti oken) za předpokladu dodržení statiky a tuhosti oken? Poznámka

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Snížení energetických ztrát budovy Šumavská zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

ZADAVATEL: Obec Benešov nad Černou zastoupená starostkou obce, paní Veronikou Korchovou Benešov nad Černou 126 IČ:

ZADAVATEL: Obec Benešov nad Černou zastoupená starostkou obce, paní Veronikou Korchovou Benešov nad Černou 126 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 9. Výstavba nového objektu společnosti POWERBRIDGE spol. s r.o.

Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 9. Výstavba nového objektu společnosti POWERBRIDGE spol. s r.o. Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 9 Zadavatel: POWERBRIDGE spol. s r.o. Sídlo: Vintrovna 262/9, 664 41 Popůvky Zastoupený: Ing. Jitkou Břehovskou, jednatelkou

Více

část 6 Příprava teplých pokrmů ( H, úroveň 3)

část 6 Příprava teplých pokrmů ( H, úroveň 3) DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/457786/15/ZFUN/Měk Sp. zn.: S-SMO/259931/15/ZFUN/32 Profil zadavatele Vyřizuje: Ing. Petr Měkýš Telefon: +420 599 442 356 E-mail: pmekys@ostrava.cz

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky Druh zadávacího

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Vsetínská nemocnice a. s. - interní pavilon - dodávka Evidenční číslo veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Třebíč pavilon chirurgických oborů Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE 3

DODATEČNÉ INFORMACE 3 DODATEČNÉ INFORMACE 3 Název veřejné zakázky: Stavební úpravy za účelem změny užívání domu č.p. 1738 na dům s pečovatelskou službou v Petřvaldě Evidenčním číslo veřejné zakázky: 511151 Identifikační údaje

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2 Název veřejné zakázky: Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parc.č. 1270 Zadavatel: Nemocnice České Budějovice a.s.

Více

Statutární město Ostrava Magistrát

Statutární město Ostrava Magistrát Statutární město Ostrava Magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/000911/18/VZKÚ/Jur Sp. zn.: S-SMO/423735/17/VZKÚ/11 Vyřizuje: Ing. Lenka Jurníčková Telefon: +420 599 442 035 E-mail: ljurnickova@ostrava.cz

Více

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Albrechtická 100 D,E Krnov

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Albrechtická 100 D,E Krnov Výzva více zájemcům k podání nabídky na stavební práce Zateplení bytového domu Albrechtická 100 D,E Krnov Adresa pro styk s uchazeči: Město Krnov Odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov

Více

část 2 dodávka mobiliáře pro Mikroregion Třešťsko zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

část 2 dodávka mobiliáře pro Mikroregion Třešťsko zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 publicita VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 k zakázce na stavební práce s názvem: Výrobní areál HAUSER CZ s.r.o. zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 a Č. 5

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 a Č. 5 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Stavební práce budovy Agrodům Vyškov Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 518574 Ing.

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/ Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově

Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/ Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/18165 Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově Identifikační údaje veřejného zadavatele: Název: Město Mikulov Sídlo: Náměstí 1, 692 20

Více

Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320

Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 5622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 OSBD Česká Lípa plánuje

Více

VZ malého rozsahu Vinohrady 34 výměna oken v celém domě, oprava fasád vč. zateplení a odstranění vlhkosti

VZ malého rozsahu Vinohrady 34 výměna oken v celém domě, oprava fasád vč. zateplení a odstranění vlhkosti Odbor investiční a správy bytových domů Úřadu městské části Dominikánská 2, 601 69 Brno Číslo jednací: MCBS/2015/0142626/JACE Spisová značka: 3520/MCBS/2015/0139085/7 Vyřizuje: Eva Jachymiáková, tel. 542

Více

ZADAVATEL: Městys Mohelno zastoupené starostou městyse, panem Jiřím Kostelníkem Mohelno 84 IČ:

ZADAVATEL: Městys Mohelno zastoupené starostou městyse, panem Jiřím Kostelníkem Mohelno 84 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 425/PJ/OVZ/2015 dne: 12. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 5 K nadlimitní veřejné

Více

V příloze přikládáme skeny počtu dveří, tak jak jsme je napočítali z půdorysu a dále přehledný výtah z výkazu výměr.

V příloze přikládáme skeny počtu dveří, tak jak jsme je napočítali z půdorysu a dále přehledný výtah z výkazu výměr. Dotaz č.1 VYJÁDŘENÍ PROJEKTANTA K VZNESENÝM DOTAZŮM 1) ve výkazu výměr v oddílu 766 Konstrukce truhlářské chybí montáž a dodávka 9 kusů oken: O03.6 kusů O04.3 kusy Prosíme o doplnění do výkazu výměr. 2)

Více

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE Sportovní hala areál Klimeška -Kutná Hora (dále: veřejná zakázka nebo VZ ) ZADAVATEL VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Město Kutná Hora

Více

ZADAVATEL: OBEC POLICE zastoupená starostou obce, panem Karlem Janouškem Police 1, Police u Jemnice IČ:

ZADAVATEL: OBEC POLICE zastoupená starostou obce, panem Karlem Janouškem Police 1, Police u Jemnice IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 5622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. OSBD Česká Lípa plánuje

Více

: Přístavba učeben ZŠ Komenského v Dačicích - II. vysvětlení zadávací dokumentace

: Přístavba učeben ZŠ Komenského v Dačicích - II. vysvětlení zadávací dokumentace STAVONA Tender, spol. s r.o., Pražská 2230/8, 586 01 Jihlava IČO: 02850311, DIČ: CZ02850311 Zápis v obchodním rejstříku: Krajský soud v Brně Spisová značka: C 82705 Telefon: 567 300 128 E-mail: toscher@stavonatender.cz,

Více

Odpovědi na dotazy. Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost - Inovace Inovační projekt Výzva I

Odpovědi na dotazy. Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost - Inovace Inovační projekt Výzva I Odpovědi na dotazy Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost - Inovace Inovační projekt Výzva I 1. Název výběrového řízení Inovace medových výrobků 2. Identifikační údaje zadavatele

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace

Vysvětlení zadávací dokumentace Vysvětlení zadávací dokumentace Dodatečné informace č. 1 k Zadávací dokumentaci Zadavatel: Obec Šenov u Nového Jičína se sídlem: Dukelská 245, 742 42 Šenov u Nového Jičína IČ: 60798432 Název veřejné zakázky:

Více

Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 80259/2013 Mgr. Tvrzová/kl. 218 22. 11. 2013

Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 80259/2013 Mgr. Tvrzová/kl. 218 22. 11. 2013 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Tazateli zasláno prostřednictvím DS Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze

Více

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: V Praze dne 14. ledna 2014 Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Stavební úpravy domů Táborská 376/40 a 1691/32,

Více

Věc: Zadávací řízení - Centrum polytechnické výchovy a vzdělávání pro volbu budoucího povolání stavební část vysvětlení zadávacích podmínek

Věc: Zadávací řízení - Centrum polytechnické výchovy a vzdělávání pro volbu budoucího povolání stavební část vysvětlení zadávacích podmínek V Boskovicích dne 23. března 2018 Věc: Zadávací řízení - Centrum polytechnické výchovy a vzdělávání pro volbu budoucího povolání vysvětlení zadávacích podmínek V rámci podlimitní veřejné zakázky na stavební

Více

a) Výměna sklepních a chodbových oken

a) Výměna sklepních a chodbových oken Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 00005622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. OSBD Česká Lípa je správcem

Více

Odpověď GP na doplňující informace č.1

Odpověď GP na doplňující informace č.1 Odpověď GP na doplňující informace č.1 Akce: Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1.stupeň, Rumburk Dne 31.5.2016 a dne 1.6.2016 byla GP doručena žádost o poskytnutí doplňujících informací ze strany uchazeče ve

Více

Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín

Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín zadávané ve zjednodušeném podlimitním

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XII.

DODATEČNÉ INFORMACE XII. V Praze dne 2. května 204 DODATEČNÉ INFORMACE XII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. zákona č. 37/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly zástupci

Více

Zimní stadion Třeboň

Zimní stadion Třeboň VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 7 v zadávacím řízení Zimní stadion Třeboň ZADAVATEL: Město Třeboň Sídlem: Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň Zastoupený: Mgr. Terezie Jenisová, starostka IČ: 00247618 Vážení,

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Dodatečné informace č. 4

Dodatečné informace č. 4 Dodatečné informace č. 4 k veřejné zakázce Snížení energ. náročnosti MŠ Horní Bečva Zakázka malého rozsahu V Horní Bečvě dne 16. 12. 2014 Zadavatel sděluje následující dodatečné informace k zadávací dokumentaci

Více

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Petrovická 21,23 Krnov

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Petrovická 21,23 Krnov Výzva více zájemcům k podání nabídky na stavební práce Zateplení bytového domu Petrovická 21,23 Krnov Adresa pro styk s uchazeči: Město Krnov Odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov Pracoviště:

Více

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Veřejný zadavatel: Obec Mělnické Vtelno Vážení uchazeči,

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 712/PJ/OVZ/2013 dne: 15. listopadu 2013 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 13 K nadlimitní

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Vyřizuje/tel. PaedDr. Zoja Šťastná/602 748 621 V Brně dne 18.09.2015

Vyřizuje/tel. PaedDr. Zoja Šťastná/602 748 621 V Brně dne 18.09.2015 Všem uchazečům o veřejnou zakázku Vyřizuje/tel. PaedDr. Zoja Šťastná/602 748 621 V Brně dne 18.09.2015 Věc: Veřejná zakázka: REKONSTRUKCE AULY V OBJEKTU A, BA 01 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 Název veřejné zakázky: Řídící se zákonem: OPRAVA DOMU č. p. 60 - NEČTINY O veřejných zakázkách č. 137/2006 sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Druh veřejné zakázky:

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/265119/16/VZKÚ/Bit Sp. zn.: S-SMO/176146/16/VZKÚ/19 Vyřizuje: Ing. Martina Bittová Telefon: +420 599 442 074 E-mail: mbittova@ostrava.cz

Více