ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách"

Transkript

1 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA BOZP Průběžná 48, České Budějovice tel./fax: , GSM brána: PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách veřejná zakázka na služby Způsob zadání: zjednodušené podlimitní řízení Datum zahájení zadávacího řízení: Název veřejné zakázky: ZAJIŠTĚNÍ FUNKCE KOORDINÁTORA BOZP PRO PROJEKT ZADAVATEL: Frýdlantská vodárenská společnost, a.s. zastoupená ředitelem a členem představenstva, panem Ing. Petrem Olyšarem a členkou představenstva, paní Janou Machovou Strmá 1437, Frýdlant IČ: ZASTOUPENÍ ZADAVATELE: společnost pověřená výkonem zadavatelských činností dle mandátní smlouvy STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r. o. Společnost pro inženýrské a cenové poradenství Průběžná 48, České Budějovice IČ: Spisová značka: C 4875, vedená Krajským soudem v Českých Budějovicích IČ: Bank. spojení: Komerční banka, a.s., České Budějovice DIČ: CZ Číslo účtu: /0100

2 CITACE ZE ZÁKONA: PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE 85 Písemná zpráva zadavatele 1) Zadavatel vyhotoví o každé veřejné zakázce písemnou zprávu. 2) Písemná zpráva musí obsahovat alespoň a) identifikační údaje zadavatele, předmět veřejné zakázky a cenu sjednanou ve smlouvě, b) zvolený druh zadávacího řízení c) identifikační údaje vybraného uchazeče, popřípadě uchazečů, je-li smlouva uzavírána s více osobami na straně uchazeče, odůvodnění výběru nejvhodnější nabídky a uvedení, jaká část veřejné zakázky má být plněna prostřednictvím subdodavatele, d) identifikační údaje všech uchazečů a jejich nabídkovou cenu, e) identifikační údaje zájemců či uchazečů, jež byli vyloučeni z účasti v zadávacím řízení a odůvodnění jejich vyloučení, popřípadě identifikační údaje zájemců, jež nebyli vyzváni k podání nabídky, k jednání či účasti v soutěžním dialogu, a odůvodnění této skutečnosti, f) odůvodnění vyloučení uchazeče, jehož nabídka obsahovala mimořádně nízkou nabídkovou cenu, došlo-li k takovému vyloučení, g) důvod použití soutěžního dialogu, jednacího řízení s uveřejněním či jednacího řízení bez uveřejnění, byla-li taková možnost využita, h) důvod zrušení zadávacího řízení, bylo-li zadávací řízení zrušeno. 3) Zadavatel zašle na vyžádání písemnou zprávu Evropské komisi či Úřadu. strana 2 (celkem 7)

3 add 85 odst. 2 písm. a) identifikační údaje zadavatele, předmět veřejné zakázky a cena sjednaná ve smlouvě IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Frýdlantská vodárenská společnost, a.s. statutární zástupci: ředitel a člen představenstva, pan Ing. Petr Olyšar a členka představenstva, paní Jana Machová adresa sídla: Strmá 1437, Frýdlant IČ: DIČ: CZ PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předmětem plnění se rozumí výkon koordinátora bezpečnosti práce v souladu se zákonem č. 309/2006 k realizovaným stavebním dílům Rekonstrukce úpravny vody Frýdlant a Rekonstrukce úpravny vody Bílý Potok. Rozsah díla je specifikován projektovou dokumentací a touto zadávací dokumentací. Výkonem koordinátora BOZP se rozumí minimální účast na stavbě 2 x týdně v časovém rozsahu dle potřeby. Požadovaný rozsah a obsah předmětu plnění Předmětem této veřejné zakázky na služby je zajištění komplexních služeb výkonu koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v rámci realizace výše uvedených stavebních děl: Povinnosti při realizaci obou stavebních děl:. zpracování plánu BOZP stavby Rekonstrukce úpravny vody Frýdlant a stavby Rekonstrukce úpravny vody Bílý Potok. zajištění proškolení zhotovitele staveb z předpisů BOZP stavby Rekonstrukce úpravny vody Frýdlant a stavby Rekonstrukce úpravny vody Bílý Potok. dle 15, odst. 1 zákona 309/2006 Sb. doručit oznámení o zahájení prací oblastnímu inspektorátu práce příslušnému podle místa staveniště ( 2, odst. 1, zákona č. 251/2005 Sb. o inspekci práce) nejpozději do 8 dnů před předáním staveniště zhotoviteli; náležitosti oznámení o zahájení prací jsou stanoveny v příloze č. 4 ke zmíněnému nařízení vlády č. 591/2006 Sb. Stejnopis oznámení o zahájení prací musí být vyvěšen na viditelném místě u vstupu na staveniště po celou dobu provádění stavby.. bez zbytečného odkladu předat projektantovi, dodavateli (byl-li již určen), popř. jiné osobě veškeré další informace o bezpečnostních a zdravotních rizicích, které jsou mu známy a které se dotýkají jejich činnosti ( 18, odst. 1, písm. b) zákona);. provádět další činnosti stanovené nařízením vlády č. 591/2006 Sb., (viz 18, odst. 1, písm. c);. informovat všechny dotčené dodavatele o bezpečnostních a zdravotních rizicích, která vznikla na staveništi během postupu prací ( 18, odst. 2, písm. a), bod 1);. upozornit dodavatele na nedostatky v uplatňování požadavků na bezpečnost a ochranu zdraví při práci zjištěné na pracovišti převzatém dodavatelem a vyžadovat zjednání nápravy; k tomu je oprávněn navrhovat přiměřená opatření ( 18, odst. 2, písm. a), bod 2); strana 3 (celkem 7)

4 . oznámit stavebníkovi uvedené nedostatky, nebyla-li dodavatelem neprodleně přijata opatření ke zjednání nápravy ( 18, odst. 2, písm. a), bod 3);. zpracovat měsíční hlášenky k činnosti BOZP stavby Rekonstrukce úpravny vody Frýdlant a stavby Rekonstrukce úpravny vody Bílý Potok. provádět další činnosti stanovené nařízením vlády č. 591/2006 Sb., 8 a dále ( 18, odst. 2, písm. b).. zachovávat mlčenlivost o všech informacích a skutečnostech, o nichž se v souvislosti s činností dozvěděl, a nelze je sdělovat dalším osobám, nestanoví-li zvláštní právní předpis jinak (viz 14, odst. 5 zákona) KLASIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Název CPV Služby v oblasti bezpečnosti a zdraví CENA SJEDNANÁ VE SMLOUVĚ: Celková cena bez DPH DPH 20% Celková cena vč. DPH ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč add 85 odst. 2 písm. b) zvolený druh zadávacího řízení zjednodušené podlimitní řízení add 85 odst. 2 písm. c) identifikační údaje vybraného uchazeče, odůvodnění výběru, plnění prostřednictvím subdodavatele Obchodní jméno uchazeče: Sídlo / adresa: INVESTING CZ spol. s r.o. Štefánikovo nám Liberec 1 IČ: DIČ: CZ ODŮVODNĚNÍ VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY Celková cena služeb koordinátora BOZP: Kč bez DPH, tj Kč vč. DPH. z toho: celková cena za činnost koordinátora BOZP na díle Rekonstrukce úpravny vody Frýdlant : Kč bez DPH, tj Kč vč. DPH strana 4 (celkem 7)

5 celková cena za činnost koordinátora BOZP na díle Rekonstrukce úpravny vody Bílý Potok : Kč bez DPH, tj Kč vč. DPH PODÍL PRACÍ, KTERÉ UCHAZEČ ZAMÝŠLÍ ZADAT JINÝM OSOBÁM (BEZ DPH) : není známo add 85 odst. 2 písm. d) identifikační údaje všech uchazečů a jejich nabídková cena Uchazeč SIAL architekti a inženýři spol. s r.o. Liberec U Besedy 8/414, Liberec IČ: REAL engineering spol. s r.o. Zlínská 611/1, Liberec 3 IČ: INVESTING CZ spol. s r.o. Štefánikovo nám. 780, Liberec 1 IČ: Nabídková cena (bez DPH) Kč Kč Kč add 85 odst. 2 písm. e) identifikační údaje zájemců či uchazečů, kteří byli vyloučeni Ze zadávacího řízení byli vyloučeni uchazeči: SIAL architekti a inženýři spol. s r.o. Liberec U Besedy 8/414, Liberec IČ: uchazeč NEPROKÁZAL splnění technických kvalifikačních předpokladů podle 56 odst. 2 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách uchazeč k doloženým významným službám srovnatelného charakteru provedených za poslední 3 roky nedoložil přílohy v souladu s ustanovením 56 odst. 2 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Uchazeč byl na základě doporučení komise pro otevírání obálek s nabídkami v souladu s ustanovením 59 odst. 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vyzván k doplnění příloh k referencím o významných službách srovnatelného charakteru doložených v nabídce tj. k doplnění příloh v souladu s ustanovením 56 odst. 2 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách žádost o předložení dodatečných dokladů prokazující splnění kvalifikace byla uchazeči odeslaná dne uchazeč ve stanovené lhůtě (tzn. ve lhůtě do 5-ti pracovních dnů po doručení žádosti dle potvrzené doručenky max. do ) požadované přílohy k referencím o významných službách srovnatelného charakteru doložených v nabídkách tj. přílohy v souladu s ustanovením 56 odst. 2 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách NEDORUČIL a NESPLNIL POVINNOST písemně objasnit předložené informace či doklady nebo povinnost předložit další dodatečné informace či doklady prokazující splnění kvalifikace v souladu s ustanovením 59 odst. 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve stanovené lhůtě. strana 5 (celkem 7)

6 REAL engineering spol. s r.o. Zlínská 611/1, Liberec 3 IČ: PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE uchazeč NEPROKÁZAL splnění profesních kvalifikačních předpokladů podle 54 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách uchazeč doložil výpis z obchodního rejstříku, který je k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů výpis z obchodního rejstříku je vystavený dne (dle ustanovení 57 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách nesmějí být doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů); uchazeč NEPROKÁZAL splnění technických kvalifikačních předpokladů podle 56 odst. 2 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách uchazeč k doloženým významným službám srovnatelného charakteru provedených za poslední 3 roky doložil pouze dvě z minimálně třech požadovaných přílohy v souladu s ustanovením 56 odst. 2 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách tyto přílohy v souladu s ustanovením 56 odst. 2 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách uchazeč doložil po skončení stanovené lhůty pro předložení dodatečných dokladů prokazující splnění kvalifikace, tzn. až dne (lhůta pro předložení dodatečných dokladů prokazující splnění kvalifikace byla stanovena do 5-ti pracovních dnů po doručení žádosti dle doručenky potvrzené uchazečem skončila tato lhůta ) doručil pouze dvě z minimálně třech požadovaných příloh v souladu s ustanovením 56 odst. 2 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách; uchazeč nedoložil minimálně 2 reference, jejichž předmětem byl výkon činnosti v oblasti BOZP na stavbách, jejichž předmětem byla výstavba inženýrských sítí dle požadavku zadavatel uvedeného v Zadávacích podmínkách, čl. 5.5 (Technické kvalifikační předpoklady) v rámci uchazečem doložených realizovaných zakázek Revitalizace sídliště Rochlice v Liberci úprava komunikací, parkovacích ploch, chodníků a veřejné zeleně, Realizace energetických úspor na školských budovách v majetku města a Bytový dům v ulici Javorová v Liberci nebyla předmětem realizace těchto staveb výstavba inženýrských sítí. Uchazeč byl na základě doporučení komise pro otevírání obálek s nabídkami v souladu s ustanovením 59 odst. 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vyzván k doplnění příloh k referencím o významných službách srovnatelného charakteru doložených v nabídce tj. k doplnění příloh v souladu s ustanovením 56 odst. 2 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách žádost o předložení dodatečných dokladů prokazující splnění kvalifikace byla uchazeči odeslaná dne uchazeč ve stanovené lhůtě (tzn. ve lhůtě do 5-ti pracovních dnů po doručení žádosti dle potvrzené doručenky max. do ) požadované přílohy k referencím o významných službách srovnatelného charakteru doložených v nabídkách tj. přílohy v souladu s ustanovením 56 odst. 2 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách NEDORUČIL a NESPLNIL POVINNOST písemně objasnit předložené informace či doklady nebo povinnost předložit další dodatečné informace či doklady prokazující splnění kvalifikace v souladu s ustanovením 59 odst. 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve stanovené lhůtě. Uchazeč po skončení stanovené lhůty pro předložení dodatečných dokladů prokazující splnění kvalifikace, tzn. až dne doručil dva doklady referencí zakázek srovnatelného charakteru potvrzené objednateli. Zadavatel dle požadavku uvedeného v Zadávacích podmínkách, čl. 5.5 (Technické kvalifikační předpoklady) požadoval prokázat, že dodavatel za poslední 3 roky vykonával srovnatelnou činnost v oblasti BOZP minimálně na 3 stavbách (na jedné stavbě, jejímž předmětem byla výstavba inženýrských sítí s minimálními realizačními náklady stavby ve výši 20 mil. Kč bez DPH; na další jedné stavbě, jejímž předmětem byla výstavba inženýrských sítí s minimálními realizačními náklady stavby ve výši 50 mil. Kč bez DPH a na další jedné stavbě, jejímž předmětem byla výstavba objektu občanské vybavenosti (budovy) s minimálními realizačními náklady stavby ve výši 100 mil. Kč bez DPH), přičemž měl dodavatel ke všem výše uvedeným realizovaným službám srovnatelného charakteru (tzn. minimálně ke 3 stavbám) doložit přílohy strana 6 (celkem 7)

7 v souladu s ustanovením 56 odst. 2 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Uchazeč po stanovené lhůtě pro předložení dodatečných dokladů prokazující splnění kvalifikace doručil pouze dvě z minimálně třech požadovaných příloh v souladu s ustanovením 56 odst. 2 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. add 85 odst. 2 písm. f) vyloučení uchazeče, jehož nabídka obsahovala mimořádně nízkou nabídkovou cenu Žádný uchazeč nebyl vyloučen z důvodu mimořádně nízké nabídkové ceny. add 85 odst. 2 písm. g) důvod použití soutěžního dialogu, jednacího řízení Možnost použití soutěžního dialogu, jednacího řízení s uveřejněním, jednacího řízení bez uveřejnění nebyla využita. add 85 odst. 2 písm. h) zrušení zadávacího řízení Zadávací řízení nebylo zrušeno. Zpracoval: STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r.o., Ing. Martina Gabrielová V Českých Budějovicích dne AUTORSKÁ PRÁVA: Kompletní dokumentace zadávacího řízení je výhradním duševním vlastnictvím společnosti STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r. o., Průběžná 48, České Budějovice. Pořizování kopií pro jiné osoby, popřípadě jeho předávání jiným osobám, bez písemného souhlasu vedení společnosti je zakázáno. strana 7 (celkem 7)

ZADAVATEL: Obec Dolní Dvořiště zastoupená starostkou obce, paní Helenou Panskou Dolní Dvořiště 62 IČ:

ZADAVATEL: Obec Dolní Dvořiště zastoupená starostkou obce, paní Helenou Panskou Dolní Dvořiště 62 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Město Hluboká nad Vltavou zastoupené starostou města, panem Ing. Tomášem Jirsou Masarykova 36, Hluboká nad Vltavou IČ:

ZADAVATEL: Město Hluboká nad Vltavou zastoupené starostou města, panem Ing. Tomášem Jirsou Masarykova 36, Hluboká nad Vltavou IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Správa Národního parku Podyjí zastoupená ředitelem, panem Ing. Tomášem Rothröcklem Na Vyhlídce 1581/5, 669 01 Znojmo IČ: 00837971

ZADAVATEL: Správa Národního parku Podyjí zastoupená ředitelem, panem Ing. Tomášem Rothröcklem Na Vyhlídce 1581/5, 669 01 Znojmo IČ: 00837971 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, Vlašim IČ:

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, Vlašim IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 2 Obchodní zástupce

část 2 Obchodní zástupce DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 4 Pečovatelka děti ve věku 3-15 let

část 4 Pečovatelka děti ve věku 3-15 let DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

BOUZOV REKONSTRUKCE NÁMĚSTÍ a PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE K HRADU BOUZOV

BOUZOV REKONSTRUKCE NÁMĚSTÍ a PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE K HRADU BOUZOV DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Obec Lechovice zastoupená starostou obce, panem Josefem Juráčkem Lechovice 32 IČ:

ZADAVATEL: Obec Lechovice zastoupená starostou obce, panem Josefem Juráčkem Lechovice 32 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Obec Benešov nad Černou zastoupená starostkou obce, paní Veronikou Korchovou Benešov nad Černou 126 IČ:

ZADAVATEL: Obec Benešov nad Černou zastoupená starostkou obce, paní Veronikou Korchovou Benešov nad Černou 126 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 6 Příprava teplých pokrmů ( H, úroveň 3)

část 6 Příprava teplých pokrmů ( H, úroveň 3) DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 5 sportovní vybavení

část 5 sportovní vybavení DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Městys Mohelno zastoupené starostou městyse, panem Jiřím Kostelníkem Mohelno 84 IČ:

ZADAVATEL: Městys Mohelno zastoupené starostou městyse, panem Jiřím Kostelníkem Mohelno 84 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 12 Zámečník H

část 12 Zámečník H DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

tiště část 2: Mobiliář sály zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

tiště část 2: Mobiliář sály zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Ing. Tomáš Kakos fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku Sepekov 69 IČ:

ZADAVATEL: Ing. Tomáš Kakos fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku Sepekov 69 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Město Planá nad Lužnicí zastoupené starostou města, panem Ing. Jiřím Šimánkem Zákostelní 720, 391 11 Planá nad Lužnicí IČ: 00252654

ZADAVATEL: Město Planá nad Lužnicí zastoupené starostou města, panem Ing. Jiřím Šimánkem Zákostelní 720, 391 11 Planá nad Lužnicí IČ: 00252654 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: OBEC POLICE zastoupená starostou obce, panem Karlem Janouškem Police 1, Police u Jemnice IČ:

ZADAVATEL: OBEC POLICE zastoupená starostou obce, panem Karlem Janouškem Police 1, Police u Jemnice IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 4 nábytek zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

část 4 nábytek zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 6 postele + příslušenství

část 6 postele + příslušenství DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 2 dodávka mobiliáře pro Mikroregion Třešťsko zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

část 2 dodávka mobiliáře pro Mikroregion Třešťsko zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. zjednodušené podlimitní řízení podlimitní zakázka na dodávky ČERPACÍ STANICE ŠTĚPÁNKA VÝMĚNA ČERPACÍ TECHNIKY

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. zjednodušené podlimitní řízení podlimitní zakázka na dodávky ČERPACÍ STANICE ŠTĚPÁNKA VÝMĚNA ČERPACÍ TECHNIKY DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Obec Lázně Libverda zastoupená starostou obce, panem Ing. Janem Pospíšilem Lázně Libverda 16, 463 62 Hejnice IČ: 00671983

ZADAVATEL: Obec Lázně Libverda zastoupená starostou obce, panem Ing. Janem Pospíšilem Lázně Libverda 16, 463 62 Hejnice IČ: 00671983 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín V ý z v a Inženýrská činnost ve výstavbě k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č 137/2006 Sb. V platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení na veřejnou zakázku na služby Zakázka:

Více

Hlavičkový papír obce

Hlavičkový papír obce Hlavičkový papír obce Tento projekt REKONSTRUKCE AREÁLU FARY MALENICE (IKS centrum MALENICE) je spolufinancován Evropskou unií V Malenicích 14. 05. 2013 Adresa uchazeče: Věc: Výzva k podání nabídky a zadávací

Více

Rekonstrukce zdroje vytápění a rozšíření teplovodní sítě CZT v Jesenici

Rekonstrukce zdroje vytápění a rozšíření teplovodní sítě CZT v Jesenici ZADAVATEL: MĚSTO JESENICE Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice IČ: 00243825 zastoupené: starostou města, panem Ing. Janem Polákem VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Rekonstrukce zdroje vytápění a rozšíření teplovodní sítě

Více

VÝZVA. Multifunkční objekt dětí a mládeže v Krasově

VÝZVA. Multifunkční objekt dětí a mládeže v Krasově VÝZVA k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění * veřejná zakázka Multifunkční objekt dětí a mládeže

Více

Písemná zpráva zadavatele pro část 1

Písemná zpráva zadavatele pro část 1 Písemná zpráva zadavatele pro část 1 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE PRO ČÁST 1 (dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ) 1. Identifikační údaje

Více

Výzva k podání nabídek 16. března Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídek 16. března Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Zadavatel na základě 25 odst. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v aktuálním znění, zadává tuto výzvu v souladu s postupem pro zjednodušená

Více

ZADAVATEL: Obec Kájov zastoupená starostou obce, panem Bohumilem Šípem Kájovská 100, Kájov IČ:

ZADAVATEL: Obec Kájov zastoupená starostou obce, panem Bohumilem Šípem Kájovská 100, Kájov IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky s názvem Obnova lesního potenciálu po kalamitě - Obec Miličín 1. Úvod V souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Seznam vyzvaných zájemců podle rozdělovníku Ostrava, vypraveno dne: 2. 2. 2012 viz otisk razítka na poštovní obálce číslo jednací: 26095149/2012/16

Seznam vyzvaných zájemců podle rozdělovníku Ostrava, vypraveno dne: 2. 2. 2012 viz otisk razítka na poštovní obálce číslo jednací: 26095149/2012/16 Seznam vyzvaných zájemců podle rozdělovníku Ostrava, vypraveno dne: 2. 2. 2012 viz otisk razítka na poštovní obálce číslo jednací: 26095149/2012/16 PRŮVODNÍ DOPIS - PÍSEMNÁ VÝZVA ZADAVATELE K PŘEDLOŽENÍ

Více

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Sídlo: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje,

Více

Rouchovany chodník, kanalizace

Rouchovany chodník, kanalizace Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ust. 38 z.č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Předmět zakázky: stavební práce Rouchovany chodník,

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Název veřejné zakázky: Stavební úpravy objektu Základní a mateřské školy Úsobrno.

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Název veřejné zakázky: Stavební úpravy objektu Základní a mateřské školy Úsobrno. PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Tato zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) a je dle

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení v souladu s ustanovením 38 odst.1 zákona č.137/2006 o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále i jen ZVZ ) Název veřejné zakázky

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova lávky L-02 přes potok Modla, ul. U Stadionu Lovosice

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova lávky L-02 přes potok Modla, ul. U Stadionu Lovosice PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova lávky L-02 přes potok Modla, ul. U Stadionu Lovosice ZADAVATEL: Město Lovosice Sídlem: Školní 407/2, 410 30 Lovosice Zastoupený: Ing. Milan Dian, Ph.D.,

Více

INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uherské Hradiště. V ý z v a

INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uherské Hradiště. V ý z v a INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uh. Hradiště V ý z v a k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení, dle Závazných

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova mostu M-01 přes potok Modla, ul. Přívozní Lovosice

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova mostu M-01 přes potok Modla, ul. Přívozní Lovosice PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova mostu M-01 přes potok Modla, ul. Přívozní Lovosice ZADAVATEL: Město Lovosice Sídlem: Školní 407/2, 410 30 Lovosice Zastoupený: Ing. Milan Dian, Ph.D., starosta

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku na stavební práce pod názvem Stavební úpravy domova se zvláštním režimem Jedná se o zadávací řízení

Více

Název veřejné zakázky Společná zařízení v katastrálním území Švihov u Lažišť. Zadavatel: Č. j./evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení:

Název veřejné zakázky Společná zařízení v katastrálním území Švihov u Lažišť. Zadavatel: Č. j./evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení: Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Prachatice Sídlem: Vodňanská 329, 383 01 Prachatice Zastoupený: Ing. Františkem Šebestou Pověření číslo jednací 71814/2012-MZE- 13313

Více

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Základní škola a Mateřská škola Nový Jičín, Jubilejní 3, příspěvková organizace Jubilejní 484/3, 741 01 Nový Jičín Mgr. Ladislav Pospěch, ředitel 45214859 VŠEM DODAVATELŮM

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Zadavatel na základě 25 odst. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v aktuálním znění, zadává tuto výzvu v souladu s postupem pro

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Rozšíření

Více

ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014

ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková

Více

Věc: Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka Technický dozor a koordinátor BOZP na stavbě: Sudovo Hlavno tlaková kanalizace

Věc: Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka Technický dozor a koordinátor BOZP na stavbě: Sudovo Hlavno tlaková kanalizace OBEC SUDOVO HLAVNO Sudovo Hlavno 15, 294 76 Kostelní Hlavno IČO: 00509213, číslo účtu: 34928-181/0100, KB a.s., pobočka Brandýs nad Labem telefon: 326 971 081, 724 107 079, e-mail: ou@sudovohlavno.cz,

Více

Archiv UP v Olomouci - zpracování projektové dokumentace, vč. související inženýrské činnosti

Archiv UP v Olomouci - zpracování projektové dokumentace, vč. související inženýrské činnosti U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I R E K T O R Á T Oddělení veřejných zakázek Křížkovského 8 771 47 Olomouc Tel. : +420 585 631 118 FAX : +420 585 631 012 E-mail :petra.jungova@upol.cz

Více

Snížení emisí modernizací tavícího procesu

Snížení emisí modernizací tavícího procesu PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Veřejná zakázka 1. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel: PROMET FOUNDRY a.s., právní forma: akciová společnost, sídlo: Václavská 2027/11, 709 00 Ostrava, Mariánské Hory, IČ:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem 1 Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora

Více

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Zadávání zakázek mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ

Více

VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Vážený pane / Vážená paní, dovoluji si Vás na základě ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

Město Mikulov Odbor rozvoje a živnostenského podnikání Náměstí 1, Mikulov tel.: , fax:

Město Mikulov Odbor rozvoje a živnostenského podnikání Náměstí 1, Mikulov tel.: , fax: Město Mikulov Odbor rozvoje a živnostenského podnikání Náměstí 1, 69220 Mikulov tel.:519444555, fax:519444500 e-mail:podatelna@mikulov.cz *MUMIX00F2W1L* MUMIX00F2W1L -dle rozdělovníku- Číslo jednací Vyřizuje

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, 288 28 Nymburk PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: STAVEBNÍ ÚPRAVY NEMOCNICE

Více

Technický dozor investora a koordinátor BOZP na akci Rekonstrukce objektu Schulhoffova 844/2, Praha 11

Technický dozor investora a koordinátor BOZP na akci Rekonstrukce objektu Schulhoffova 844/2, Praha 11 ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: VR 46:

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

R O Z H O D N U T Í zadavatele o vyloučení uchazeče

R O Z H O D N U T Í zadavatele o vyloučení uchazeče R O Z H O D N U T Í zadavatele o vyloučení uchazeče ATHERIS GROUP, s.r.o., Korunní 588/4, 120 00 Praha 2 Vinohrady, IČ: 282 37 897 pro část č. 1 Kurz manažerských dovedností pro mladé akademické pracovníky

Více

Oznámení o zahájení zadávacího řízení. Dodávka kompaktního teleskopického nakladače a univerzálního rozmetadla chlévské mrvy

Oznámení o zahájení zadávacího řízení. Dodávka kompaktního teleskopického nakladače a univerzálního rozmetadla chlévské mrvy Oznámení o zahájení zadávacího řízení Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace veřejné zakázky na dodávky zadávané jako podlimitní veřejná zakázka ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ust. 38

Více

Podmínky zadávacího řízení veřejné zakázky

Podmínky zadávacího řízení veřejné zakázky - 1 - Podmínky zadávacího řízení veřejné zakázky Veřejná zakázka : STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTOVÝCH DOMŮ NA SÍDLIŠTI II Zadavatel: Město Bystřice nad Pernštejnem Příční 405, 593 15 Bystřice nad Pernštejnem zastoupené:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZŠ Valtická

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZŠ Valtická PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26, odst. 3, písm. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, pro veřejnou zakázku na stavební práce ZŠ Valtická ZADAVATEL:

Více

Rouchovany chodník, kanalizace

Rouchovany chodník, kanalizace Textová část zadávací dokumentace požadavky a podmínky pro zpracování nabídky, obchodní podmínky, technické specifikace a technické a uživatelské standardy staveb pro zpracování nabídky ke zjednodušenému

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Zadavatel: Česká republika Ministerstvo Zemědělství, Krajská agentura pro zemědělství a venkov Praha a středočeský kraj Název veřejné zakázky: Zateplení a výměna výplní otvorů AZV Kutná Hora Sídlem: Slezská

Více

Opatření děkana č. 33/2009

Opatření děkana č. 33/2009 Opatření děkana č. 33/2009 Univerzita Karlova v Praze, Fakulta sociálních věd Opatření děkana č. 33/2009 Název: Postup pro zadávání veřejných zakázek na FSV UK Účinnost: 1.1.2010 V Praze dne 30.11. 2009

Více

1. Vymezení předmětu veřejné zakázky a jeho technická specifikace Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou na základě podmínek PROGRAMU ROZVOJE

1. Vymezení předmětu veřejné zakázky a jeho technická specifikace Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou na základě podmínek PROGRAMU ROZVOJE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK dle pravidel Programu rozvoje venkova Název veřejné zakázky: Rekonstrukce komunikací v Rácovicích Identifikační údaje zadavatele Název / obchodní firma : Obec Rácovice IČ : 00378518

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 386 E-mail: martin.cech@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Odborné poradenství pro program GIS (Zelená úsporám) Zadávací dokumentace dle ustanovení

Více

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk

Město NYMBURK Náměstí Přemyslovců 163/20, Nymburk PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: RPS - NYMBURK, REVITALIZACE

Více

2. POŽADAVKY ZADAVATELE NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY

2. POŽADAVKY ZADAVATELE NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Ústecký kraj Vás vyzývá v souladu s ustanovením 25 a

Více

DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI Systémové číslo VZ:P16V VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI Systémové číslo VZ:P16V VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace DODÁVKA POSYPOVÉ SOLI 2016-2019 Systémové číslo VZ:P16V00000118 VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek OBEC DOLNÍ TŘEBONÍN Výzva k podání nabídek Oprava části cyklostezky v úseku Štěkře - Zlatá Koruna 16.9.2014 Zadavatel Zadavatel: Obec Dolní Třebonín Zástupce: Pavel Ševčík Adresa: Dolní Třebonín 6, 382

Více

Zajištění činnosti technického dozoru investora a koordinátora BOZP stavby Městská knihovna v Chebu oprava fasády a střechy.

Zajištění činnosti technického dozoru investora a koordinátora BOZP stavby Městská knihovna v Chebu oprava fasády a střechy. Město Cheb Poskytuje zadávací dokumentaci k veřejné zakázce malého rozsahu na služby dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen zákon) Zajištění činnosti technického

Více

Písemná zpráva zadavatele dle ust. 85 odst. 1, 2 zákona

Písemná zpráva zadavatele dle ust. 85 odst. 1, 2 zákona Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Vyškov Název veřejné zakázky: Polní cesta P 29 v k.ú. Kučerov Sídlem: Palánek 1, 682 01 Vyškov Sp.zn.: 2VZ31694/2012-130763 Zastoupený:

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na koncesní smlouvu malého rozsahu Provozování vodovodu v obci Černolice

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na koncesní smlouvu malého rozsahu Provozování vodovodu v obci Černolice Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na koncesní smlouvu malého rozsahu Provozování vodovodu v obci Černolice 1. Název předmětu koncesní smlouvy: Provozování vodovodu v obci Černolice 2. Druh zadávacího

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Název veřejné zakázky: Písemná zpráva zadavatele Rekvalifikace Středočeský kraj Část veřejné zakázky: 39 Rozšíření řidičských oprávnění, profesní průkaz Praha Zadavatel: Česká republika Úřad práce ČR Adresa

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení jako podlimitní veřejná zakázka dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. dle 85 odst.1, 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. dle 85 odst.1, 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, CZ01312774 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 odst.1, 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) ZADAVATEL: MĚSTO PODĚBRADY se sídlem: Jiřího náměstí 20/I, 290 31 Poděbrady IČ: 00239640 Zastoupený: Ing. Ladislavem Langrem, starostou města VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY PENTAGONU

Více

MĚSTO BRTNICE náměstí Svobody 379, BRTNICE

MĚSTO BRTNICE náměstí Svobody 379, BRTNICE MĚSTO BRTNICE náměstí Svobody 379, 588 32 BRTNICE K vašemu č.j./ Naše č.j Vyřizuje/telefon V Brtnici dne MUB/928/2015 Sochna/567571718 18. 5. 2015 VÝZVA k podání nabídky Zadání veřejné zakázky v souladu

Více

Dětský domov Strančice, IČ: 43750672,Hrdinů 175,251 63 Strančice

Dětský domov Strančice, IČ: 43750672,Hrdinů 175,251 63 Strančice Dětský domov Strančice, IČ: 43750672,Hrdinů 175,251 63 Strančice Strančice dne 15.12.2008 čj. ST/ZPŘ/08 Výzva k podání nabídky Zadavatel veřejné zakázky Dětský domov Strančice, IČ:43750672 Vás ve smyslu

Více

IČ: 00020478 dle 21 odst. 1 písm. f) zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

IČ: 00020478 dle 21 odst. 1 písm. f) zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Sídlem: Blanická 1 ČR Ministerstvo zemědělství, 772 00 Olomouc Zastoupený: Ing. Jaromírem Součkem Název veřejné zakázky: Komplexní pozemková úprava v k.ú. Želechovice u Uničova Spisová značka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Výzkumně vzdělávací areál PdF UP Technický dozor investora a koordinátor BOZP

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Výzkumně vzdělávací areál PdF UP Technický dozor investora a koordinátor BOZP ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky na služby zadávané jako veřejná zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon o veřejných zakázkách),

Více