Přístroje pro dům a zahradu. Vášeň pro zahradu. NOVINKA 2014: Thermofl amm bio Electro

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přístroje pro dům a zahradu. Vášeň pro zahradu. NOVINKA 2014: Thermofl amm bio Electro"

Transkript

1 Přístroje pro dům a zahradu Vášeň pro zahradu 2014 NOVINKA 2014: Thermofl amm bio Electro

2 4 Péče o pokojové a balkónové rostliny

3 Naskenujte QR kód a prohlédněte si video a obrazový materiál k výrobku. Zdarma. Za pár vteřin. Individuální poradenství. 5 Rozprašovače a tlakové postřikovače o objemu 0,3 až 1,25 l se využívají především v zahradách, ve sklenících a domácnostech, při pěstování pokojových květin, na balkóně a při čištění. Hobby 05 Hobby 10 Rozprašovače a tlakové postřikovače GLORIA vybavené průsvitnou měrkou pro kontrolu plnícího množství. Rozprašovač typ Hobby 05 Číslo výrobku: Rozprašovač typ Hobby 10 Číslo výrobku: Praktické a všestranné. o b j e m 0, 5 l ( H o b b y 0 5 ) n e b o 1 l ( H o b b y 1 0 ) kvalitní pumpa se zdvojeným účinkem: 1 x pumpování = 2 x rozprašování pistolový úchop rozprašovací hlavice plynule stavitelná tryska s ergonomickou povrchovou strukturou, včetně mosazné vložky velmi jemné rozprašování vysoká stabilita díky plochému základu nádrže průsvitná měrka pro kontrolu plnícího množství se stupnicí koncentrací velký plnící otvor pro pohodlné plnění pevná nádoba z plastu hmotnost 0,1 kg. Tlakový postřikovač typ Hobby 100 Číslo výrobku: Kompaktní tlakový postřikovač pro domácnost a zahradu. objem 1 l max. provozní tlak 3 bar ergonomicky tvarovaná rukojeť plynule stavitelná tryska s ergonomickou povrchovou strukturou, včetně mosazné vložky podstavec zajišťující dobrou stabilitu kvalitní pumpa bezpečnostní ventil průsvitná měrka pro kontrolu plnícího množství se stupnicí koncentrací velký plnící otvor pro pohodlné plnění pevná nádoba z plastu. Kvalitní pumpa se zdvojeným účinkem Výkonná a komfortní dvojice rozprašovačů typu Hobby 05 a Hobby 10: kvalitní pumpa se zdvojeným účinkem jediným pohybem velmi jemně rozprašuje v obou směrech. Tlakový postřikovač typ Hobby 125 Číslo výrobku: Výkonný tlakový postřikovač se špičkovými funkcemi. objem 1,25 l max. provozní tlak 3 bar ergonomicky tvarovaná rukojeť postřik ve všech pozicích plynule stavitelná tryska s ergonomickou povrchovou strukturou, včetně mosazné vložky sklopná tryska podstavec zajišťující dobrou stabilitu vysoce výkonná pumpa bezpečnostní a odvzdušňovací ventil průsvitná měrka pro kontrolu plnícího množství velký plnící otvor pro pohodlné plnění pevná nádoba z plastu. Mlžič typ 208 Číslo výrobku: Určený pro speciální práce, velmi jemné mlžení, ideální zvláště pro použití ve sklenících, při péči o pokojové rostliny a zejména pro orchideje a růže. Objem 0,3 l nádoba a pístová trubka z plastu šroubovatelná nádoba.

4 6 Zdokonalený tvar a funkce 0,8 L

5 Naskenujte QR kód a prohlédněte si video a obrazový materiál k výrobku. Zdarma. Za pár vteřin. Individuální poradenství. 7 K dispozici v různých trendy barvách:»black & White«Číslo výrobku: »Anthrazit«Číslo výrobku: »Wineberry«Číslo výrobku: »Apple Green«Číslo výrobku: »Ice Blue«Číslo výrobku: Designové postřikovače GLORIA Atraktivní designový postřikovač s funkcí 2 v 1: postřik + zálivka Rozprašovací hlavici lze snadno demontovat velký nalévací trychtýř usnadňuje plnění přesná pumpa dávkuje postřikování integrovaná výlevka k zalévání květin a sazenic vysoký stupeň stability ergonomický design hlavice a páky pumpy elegantní a nadčasový design pro použití v domácnosti a zimních zahradách, na terasách a balkónech kvalitní stavitelná tryska pro jemný rozstřik objem 0,8 litrů. LET ZÁRUKA Kvalitní stavitelná tryska pro jemný rozstřik. Praktický: designový postřikovač GLORIA s integrovanou výlevkou pro zalévání rostlin. 1 2 Flexibilní: rozstřik ve všech pozicích. Snadné plnění díky tvarovanému trychtýři. Komfortní: rychlá demontáž rozprašovací hlavice.

6 Všestranné a praktické Plastové tlakové postřikovače GLORIA o objemu 3 8 litrů Tlakové postřikovače GLORIA jsou vhodné především pro péči o rostliny. Díky maximálnímu provoznímu tlaku 3 bary jsou také využívány k aplikaci postřiku na malé stromy, keře a růže. Konstantní rozstřik prostředku zaručuje příjemnou a pohodlnou práci. Všechny postřikovače jsou vybaveny bezpečnostním ventilem, stavitelnou dutou kuželovitou tryskou a rychlouzavíracím ventilem s integrovaným filtrem.

7 Naskenujte QR kód a prohlédněte si video a obrazový materiál k výrobku. Zdarma. Za pár vteřin. Individuální poradenství. 9 GLORIA přetlakový ventil Číslo výrobku: Automatické udržování hladiny tlaku nahrazuje manuální tlakování dlouhé pracovní intervaly a optimální rozstřik šroubovatelný ventil pro všechny 3 8 l tlakové postřikovače GLORIA z plastu: prima 3, prima 5 typ 39TE, prima 5 typ 42E, primex 5, prima 8, Spray&Paint (5 l) další modely po konzultaci. Vhodné prodlužovací trubky naleznete na straně 36. Tlakový postřikovač prima 3 Číslo výrobku: Nový kompaktní postřikovač pro malé zahrady. Max. provozní tlak 3 bar objem 3 l stavitelná mosazná dutá kuželovitá tryska velký nalévací trychtýř bezpečnostní a odvzdušňovací ventil výkonná tlaková pumpa popruh průsvitná měrka pro kontrolu plnícího množství rychlouzavírací ventil s integrovaným filtrem. Tlakový postřikovač prima 5, typ 39 TE Číslo výrobku: Cenově výhodný postřikovač pro malé zahrady. Max. provozní tlak 3 bar objem 5 l testováno TÜV/GS mosazná trubka stavitelná mosazná dutá kuželovitá tryska průsvitná měrka pro kontrolu plnícího množství bezpečnostní a odvzdušňovací ventil velký nalévací trychtýř výkonná tlaková pumpa popruh rychlouzavírací ventil s integrovaným filtrem. Tlakový postřikovač prima 8 Číslo výrobku: Max. provozní tlak 3 bar objem 8 l bezpečnostní a odvzdušňovací ventil mosazná trubka průsvitná měrka pro kontrolu plnícího množství stavitelná mosazná dutá kuželovitá tryska velký nalévací trychtýř výkonná tlaková pumpa popruh rychlouzavírací ventil s integrovaným filtrem.

8 10 Typ 39 TE Tlakový postřikovač typ prima 5 Comfort Číslo výrobku: Robustní tlakový postřikovač s komfortními doplňkovými funkcemi. Objem 5 l max. provozní tlak 3 bar mosazná rozstřikovací trubka stavitelná mosazná dutá kuželovitá tryska 2,5 m dlouhá spirálová hadice pro větší vzdálenosti a flexibilitu přetlakový ventil pro připojení ke kompresoru robustní plastová nádrž průsvitná měrka pro kontrolu plnícího množství bezpečnostní a odvzdušňovací ventil výkonná tlaková pumpa velký nalévací trychtýř popruh rychlouzavírací ventil s integrovaným filtrem. Přetlakový ventil s přípojkou ke kompresoru pro automatické tlakování 2,5 m dlouhá spirálová hadice pro větší vzdálenosti a flexibilitu Tlakový postřikovač primex 5 Číslo výrobku: Komfortní postřikovač pro zahradu. Max. provozní tlak 3 bar pevná nádoba z plastu objem 5 l testováno TÜV/GS bezpečnostní a odvzdušňovací ventil přetlakový ventil pro připojení ke kompresoru průsvitná měrka pro kontrolu plnícího množství výkonná tlaková pumpa držák rozstřikovací trubky podstavec zajišťující dobrou stabilitu mosazná prodlužovací trubka o délce 50 cm mosazná rozstřikovací trubka se stavitelnou mosaznou dutou kuželovitou tryskou popruh rychlouzavírací ventil s integrovaným filtrem. Vhodné rozprašovací kužely naleznete na straně 38.

9 Naskenujte QR kód a prohlédněte si video a obrazový materiál k výrobku. Zdarma. Za pár vteřin. Individuální poradenství. 11 Komfortní výbava postřikovače hobby exclusiv Sklopná a stavitelná tryska Průsvitná měrka pro kontrolu plnícího množství Teleskopická prodlužovací trubka (plastová), kompletní s tryskou, plynule stavitelná od 0,58 do 1 m. Manometr Nalévací sítko Popruh s ramenní vycpávkou Podstavec zajišťující dobrou stabilitu Velký nalévací trychtýř Hadicová přípojka u dna nádrže (snadné vyprázdnění zbytku postřiku z nádrže) Pohodlná rukojeť včetně ochranného pouzdra proti ohnutí trubky Vložka z měkkého plastu, ergonomický design Optimalizované vedení trubky Tlakový postřikovač hobby exclusiv, typ 262 Číslo výrobku: Komfortní postřikovač pro péči o zahradu. Max. provozní tlak 3 bar objem 5 l testováno TÜV/GS velký nalévací trychtýř manometr bezpečnostní a odvzdušňovací ventil výkonná tlaková pumpa teleskopická trubka se sklopnou a stavitelnou tryskou (max. délka 1000 mm) hadicová přípojka u dna nádrže (snadné vyprázdnění zbytku postřiku z nádrže) nalévací sítko (zachycuje nečistoty při nalévání a zabraňuje ucpávání trysky) držák rozstřikovací trubky pevný popruh s ramenní vycpávkou rychlouzavírací ventil s integrovaným filtrem. Čistící prostředek pro postřikovače na straně 35.

10 12 Pístový zádový postřikovač Pro Pro 1800: Mimořádný komfort Nosné popruhy tvaru S se perfektně přizpůsobí tělu Ergonomicky tvarované zádové vycpávky podpírají a chrání tělo Vysoce efektivní systém ventilace Prsní popruh fixuje nosné popruhy, drží a zajišťuje stabilitu Bederní popruh fixuje nesenou zátěž na bedrech, maximální komfort pro dlouhodobou práci Měřítkem je člověk: perfektní rozložení zátěže

11 Pístový zádový postřikovač velký objem nádoby, pohodlí při práci 13

12 14 Výraznou předností pístových zádových postřikovačů GLORIA je jejich velká kapacita a velký akční rádius. Díky široké škále vybavenosti, jako je např. mosazná prodlužovací trubka o délce 0,5 m, rychlouzavírací ventil s integrovaným manometrem nebo komfortní ergonomicky tvarovaná rukojeť s vložkou z měkkého plastu, lze tyto postřikovače uplatnit především ve větších a rozlehlých zahradách, při pěstování vinné révy, v lesnictví nebo ve sklenících. Pevná nádoba z plastu s polstrovaným popruhem u Hobby postřikovačů je perfektně přizpůsobená tělu, stejně jako profesionální nosný systém s prodyšnou funkční pěnou u modelů Profi. Pístový zádový postřikovač Hobby 1200 Číslo výrobku: Objem 12 l pevná nádoba z plastu rychlouzavírací ventil s integrovaným manometrem mosazná rozstřikovací trubka s dutou stavitelnou kuželovitou tryskou oceněná Julius Kühn Institute plastová pumpa ergonomická, pohodlná rukojeť s vložkou z měkkého plastu páka pumpy ovladatelná z levé i pravé strany s držákem rozstřikovací trubky rychloupínací systém polstrovaného popruhu nalévací sítko nádrž ergonomicky přizpůsobená zádům pro aplikaci biologických prostředků na ochranu rostlin nádoba s průsvitnou měrkou pro kontrolu plnicího množství včetně komfortní ergonomicky tvarované rukojeti s vložkou z měkkého plastu a rychlouzavíracím ventilem s integrovaným manometrem. Vč. mosazné prodlužovací trubky o délce 0,5 m Pístový zádový postřikovač Pro 1300 Číslo výrobku: Objem 13 l pevná nádoba z plastu rychlouzavírací ventil s integrovaným manometrem mosazná rozstřikovací trubka s dutou stavitelnou kuželovitou tryskou oceněná Julius Kühn Institute mosazná pumpa odolné vitonové těsnění stavitelná páka pumpy ovladatelná z levé i pravé strany s držákem rozstřikovací trubky profesionální nosný systém s prodyšnou funkční pěnou, anatomicky tvarovaným prsním a bederním popruhem a řemenem s nastavením délky nalévací sítko nádrž ergonomicky přizpůsobená zádům pro aplikaci biologických prostředků na ochranu rostlin nádoba s průsvitnou měrkou pro kontrolu plnicího množství včetně komfortní ergonomicky tvarované rukojeti s vložkou z měkkého plastu a rychlouzavíracím ventilem s integrovaným manometrem. Vložka z měkkého plastu, ergonomický design

13 Naskenujte QR kód a prohlédněte si video a obrazový materiál k výrobku. Zdarma. Za pár vteřin. Individuální poradenství. 15 Vč. mosazné prodlužovací trubky o délce 0,5 m Vč. mosazné prodlužovací trubky o délce 0,5 m Vč. mosazné prodlužovací trubky o délce 0,5 m Pístový zádový postřikovač Hobby 1800 Číslo výrobku: Objem 18 l pevná nádoba z plastu rychlouzavírací ventil s integrovaným manometrem polstrované ramenní popruhy s rychloupínacím systémem mosazná rozstřikovací trubka s dutou stavitelnou kuželovitou tryskou oceněná Julius Kühn Institute výkonná plastová pumpa páka pumpy ovladatelná z levé i pravé strany s držákem rozstřikovací trubky nalévací sítko nádrž ergonomicky přizpůsobená zádům pro aplikaci biologických prostředků na ochranu rostlin nádoba s průsvitnou měrkou pro kontrolu plnicího množství včetně komfortní ergonomicky tvarované rukojeti s vložkou z měkkého plastu a rychlouzavíracím ventilem s integrovaným manometrem. Pístový zádový postřikovač Pro 1800 Číslo výrobku: Objem 18 l pevná nádoba z plastu rychlouzavírací ventil s integrovaným manometrem mosazná rozstřikovací trubka s dutou stavitelnou kuželovitou tryskou oceněná Julius Kühn Institute mosazná pumpa odolné vitonové těsnění stavitelná páka pumpy ovladatelná z levé i pravé strany s držákem rozstřikovací trubky profesionální nosný systém s prodyšnou funkční pěnou, anatomicky tvarovaným prsním a bederním popruhem a řemenem s nastavením délky nalévací sítko nádrž ergonomicky přizpůsobená zádům pro aplikaci biologických prostředků na ochranu rostlin nádoba s průsvitnou měrkou pro kontrolu plnicího množství včetně komfortní ergonomicky tvarované rukojeti s vložkou z měkkého plastu a rychlouzavíracím ventilem s integrovaným manometrem. Pístový zádový postřikovač Typ 2016 Číslo výrobku: Objem 16 l nádoba z korozivzdorné ušlechtilé oceli rychlouzavírací ventil s integrovaným manometrem ergonomická, pohodlná rukojeť s vložkou z měkkého plastu mosazná rozstřikovací trubka s osvědčenou dutou kuželovitou tryskou výkonná plastovápumpa, otočná páka pumpy rychloupínací systém polstrovaného popruhu nalévací sítko integrovaná zádová podpěra pro aplikaci biologických prostředků na ochranu rostlin. Výkonná, robustní a spolehlivá pumpa z korozivzdorné ušlechtilé oceli splňuje nejvyšší požadavky (k dispozici také jako příslušenství, Číslo výrobku: ) Výkonná, přesná, lehká a odolná mosazná pumpa pro profesionální použití Spolehlivá, standardní, plastová pumpa měřítko v oblasti kvality a výkonu

14 16 Výkonné tlakové postřikovače pro profesionální použití Struktura ocelové nádoby Práškový nátěr Vnitřní plastová vrstva Ocel Základní nátěr High-tech vnitřní vrstva odolná proti korozi Kapalina Vnitřní vrstva Tlaková nádoba

15 17 Manometr Rychlouzavírací ventil s integrovaným filtrem Odkládací přihrádka pro malé náhradní díly jako např. těsnění nebo trysky Mosazná výkonná pumpa Integrovaný redukční ventil a manometr (10 l postřikovače) Bezpečnostní a odvzdušňovací ventil Držák pumpy Nalévací sítko: zachycuje nečistoty a zabraňuje ucpávání trysky Hadicová přípojka u dna nádrže (snadné vyprázdnění zbytku postřiku z nádrže) Nové výkonné tlakové postřikovače z robustní oceli resp. korozivzdorné ušlechtilé oceli splňují veškeré požadavky na bezpečnou manipulaci při práci a díky vybavení poskytují rovněž vysoký uživatelský komfort. Postřikovače vyrobené z oceli jsou opatřeny kvalitní vnitřní plastovou vrstvou, která chrání nádobu zevnitř před korozí a usnadňuje její čištění. Vysoká odolnost proti nárazům a opotřebení spolu s mimořádnou odolností proti korozi jsou charakteristickými znaky postřikovačů z nerezové ušlechtilé oceli. Oba modely slouží pro aplikaci biologických prostředků na ochranu rostlin. Všechny nové modely umožňují max. provozní tlak 6 barů a jsou dodávány s nádržemi o objemu 5 nebo 10 l. Tyto skutečnosti je předurčují k uplatnění ve středně velkých a rozlehlých zahradách. V kombinaci s vhodnými prodlužovacími trubkami lze dosáhnout aplikace postřiku až do vzdálenosti 6 m. Velký nalévací trychtýř Kryt rozstřikovací trubky: chrání trysku před znečištěním v parkovací poloze Popruh (typ dle modelu postřikovače)

16 18 Naskenujte QR kód a prohlédněte si video a obrazový materiál k výrobku. Zdarma. Za pár vteřin. Individuální poradenství. Výkonný tlakový postřikovač 405 T Číslo výrobku: Tlaková nádoba z oceli s kvalitní plastovou vnitřní vrstvou. Max. provozní tlak 6 bar objem 5 l testováno TÜV/GS mosazný rychlouzavírací ventil s integrovaným filtrem manometr bezpečnostní a odvzdušňovací ventil popruh s ramenní vycpávkou přenosný na zádech nalévací sítko snadné vyprázdnění zbytku postřiku z nádrže. Výkonný tlakový postřikovač 410 T Číslo výrobku: Tlaková nádoba z oceli s kvalitní plastovou vnitřní vrstvou. Max. provozní tlak 6 bar objem 10 l testováno TÜV/GS rychlouzavírací ventil s integrovaným filtrem, redukčním ventilem a manometrem manometr bezpečnostní a odvzdušňovací ventil rozstřikovací trubka s osvědčenou dutou kuželovitou tryskou zádová podpěra popruhy s rychloupínacím systémem a vycpávkou přenosný na zádech nalévací sítko snadné vyprázdnění zbytku postřiku z nádrže. Výkonný tlakový postřikovač 505 T Číslo výrobku: Tlaková nádoba z korozivzdorné ušlechtilé oceli. Max. provozní tlak 6 bar objem 5 l testováno TÜV/GS mosazný rychlouzavírací ventil s integrovaným filtrem manometr bezpečnostní a odvzdušňovací ventil popruh s ramenní vycpávkou přenosný na zádech nalévací sítko snadné vyprázdnění zbytku postřiku z nádrže. Výkonný tlakový postřikovač 510 T Číslo výrobku: Tlaková nádoba z korozivzdorné ušlechtilé oceli. Max. provozní tlak 6 bar objem 10 l testováno TÜV/GS rychlouzavírací ventil s integrovaným filtrem, redukčním ventilem a manometrem manometr bezpečnostní a odvzdušňovací ventil rozstřikovací trubka s osvědčenou dutou kuželovitou tryskou zádová podpěra popruhy s rychloupínacím systémem a vycpávkou přenosný na zádech nalévací sítko snadné vyprázdnění zbytku postřiku z nádrže.

17 22 GLORIA AutoPump Postřikování bez námahy.

18 Naskenujte QR kód a prohlédněte si video a obrazový materiál k výrobku. Zdarma. Za pár vteřin. Individuální poradenství. 23 Postřikování bez námahy Gloria AutoPump Set umožňuje průběžný postřik bez ručního tlakování. Integrovaná akumulátorová elektrická pumpa AutoPump automaticky udržuje hladinu tlaku v postřikovači během postřikování. Pro snadnou práci bez vynaložení fyzického úsilí. GLORIA AutoPump pro všechny 3 až 8 l plastové postřikovače GLORIA Jednoduché připojení k 3, 5 a 8 l tlakovým postřikovačům GLORIA. Napájení standartními tužkovými bateriemi. GLORIA AutoPump Číslo výrobku: Automatické udržování hladiny tlaku v postřikovači během postřikování konstantní tlak garantuje kvalitní rozstřik pro všechny 3, 5 a 8 l plastové postřikovače GLORIA napájení standartními tužkovými/nabíjecími bateriemi snadné použití: vyjměte pumpu, zašroubujte AutoPump, hotovo! optimální kapacita 10 nádrží (klasické baterie) nebo 14 nádrží postřiku (nabíjecí baterie)*. *Závisí na baterii/výkonu akumulátoru. Údaje se vztahují k typu Prima 5, objem 5 litrů, baterie/akumulátory nejsou součástí dodávky. Automatické tlakování a můžete začít! GLORIA AutoPump set Číslo výrobku: Zařízení pro pohodlné zahradničení a péči o rostliny GLORIA AutoPump 5-l postřikovač vyrobený z pevného plastu velký nalévací trychtýř nosný popruh stavitelná dutá kuželovitá tryska napájení standartními tužkovými bateriemi/nabíjecími bateriemi (8 x Alkaline 1,5 V Mignon LR 6 AA)*. GLORIA elektrický kompresor HOBBY viz strana 35

19 24 Naskenujte QR kód a prohlédněte si video a obrazový materiál k výrobku. Zdarma. Za pár vteřin. Individuální poradenství. Rozprašovač AutoPump Mini Číslo výrobku: Baterií napájený rozprašovač s osvětlením LED. Objem 1 litr pevná nádoba z kvalitního plastu bateriemi napájené čerpadlo pumpy tryska s osvětlením LED s integrovaným ukazatelem stavu nabití plynule stavitelná tryska ergonomická rukojeť Softtouch s vypínačem průsvitná měrka pro kontrolu plnícího množství se stupnicí koncentrací baterie*: 4 x 1.5 V AA, ne dobíjecí baterie provozní doba: až 10 l hmotnost: 0,3 kg. *Závisí na baterii/výkonu akumulátoru. Baterie/akumulátory nejsou součástí dodávky.

20 30 Okamžitý lesk & čistota

21 Naskenujte QR kód a prohlédněte si video a obrazový materiál k výrobku. Zdarma. Za pár vteřin. Individuální poradenství. 31 SELBST AUSPROBIERT FAZIT: Bewertet mit SEHR GUT Ausgabe 10/ Tlakový postřikovač typ FoamyClean 100 Číslo výrobku: Inovativní tlakový postřikovač pro aplikaci čistící pěny. patentovaná konstrukce trysky se třemi výměnnými vložkami pro nastavení hustoty pěny kvalitní vitonové těsnění ergonomicky tvarovaná rukojeť vysoká stabilita díky dovnitř vypouklému rovnému dnu kvalitní pumpa bezpečnostní ventil velký plnící otvor pro pohodlné plnění pevná, transparentní nádoba z plastu s měrkou a stupnicí koncentrací objem max. 1 l, doporučeno 0,5 l max. provozní tlak 3 bar. Krok 1 Odšroubujte FoamyClean 100 Krok 2 Naplňte čistícím prostředkem Krok 3 A je hotovo! 1 2 3

22 32 Postřikovač místo štětce Tlakové postřikovače Spray&Paint pro aplikaci prostředků vyrobených na vodní bázi. n Ideální výsledky: stejnoměrný a hladký povrch bez stékajících kapek a nerovností n Ergonomie: komfortní a čistá práce díky pohodlné rozstřikovací trubce n Úspora času: rychlý postup díky výkonné ploché trysce n Úspora nákladů: nízká spotřeba, efektivní provoz Sortiment produktů výše uvedených výrobců se může v ČR lišit.

23 Naskenujte QR kód a prohlédněte si video a obrazový materiál k výrobku. Zdarma. Za pár vteřin. Individuální poradenství. 33 Spray&Paint Compact Číslo výrobku: Snadno ovladatelný postřikovač pro ošetřování malých ploch a objektů. Max. provozní tlak 3 bary max. objem 1,25 l doporučujeme 0,75 l pevná nádoba z plastu kvalitní vitonová těsnění výkonná tlaková pumpa bezpečnostní a odvzdušňovací ventil plastová postřikovací trubka s rozstřikovací tryskou (65 ). Doporučené produkty Alpina Alpina Bondex Bondex Bondex Budget Budget FLT FLT Hammer Hornbach Hornbach J.W. Ostendorf OSMO OSMO PNZ PNZ PNZ Xyladecor Xyladecor Lazura pro impregnaci dřeva 2 v 1 směs (vodou ředitelná) Bezbarvý pro exteriér EXPRESS Express Lazura na dřevo Carbiol Lazura na dřevo (vodou ředitelná) Carbiol Lazura na dřevo Lazura na dřevo Heide Hornbach akrylátové mořidlo Hornbach podkladový nátěr Lazura Reddish brown Lazura na ploty a do zahrad Park Lane Blokátor vlhkosti Impregnační základ W Vosk na dřevo Olej pro dřevěné podlahy Lazura pro rozstřik Spray&Paint Číslo výrobku: Max. provozní tlak 3 bar objem 5 l stabilní plastová nádrž s nalévacím trychtýřem a popruhem vysoce kvalitní vitonová těsnění výkonná tlaková pumpa bezpečnostní a odvzdušňovací ventil zesílená plastová trubka s plastovou rozstřikovací tryskou rychlouzavírací ventil vyrobený z vysoce kvalitního plastu. Dbejte pokynů výrobce. Práva na drobné změny jsou vyhrazena. Za tiskové chyby neručíme.

24 34 Originální příslušenství GLORIA pro univerzální využití Vašeho postřikovače Sortiment GLORIA poskytuje neomezené možnosti díky komplexnímu příslušenství. Můžete si zvolit požadovaný typ trysky, prodlužovací trubky nebo rozprašovacího kužele. Kromě toho GLORIA zajišťuje pro své zákazníky servisní podporu včetně dodávek náhradních dílů. Takto mohou zákazníci dlouhodobě těžit z kvality svých postřikovačů. Celý rozsah příslušenství GLORIA naleznete na adrese: cs/dum-a-zahradu/ prislusenstvi.html

25 Naskenujte QR kód a prohlédněte si video a obrazový materiál k výrobku. Zdarma. Za pár vteřin. Individuální poradenství. 35 Kompresorová přípojka Číslo výrobku: Lze použít pro všechny výkonné tlakové postřikovače. Je vybavená bezpečnostním ventilem, přípojkou tlakového vzduchu a zpětným ventilem. GLORIA přetlakový ventil Číslo výrobku: šroubovatelný ventil pro všechny 3 8 l tlakové postřikovače GLORIA z plastu: prima 3, prima 5 typ 39TE, prima 5 typ 42E, primex 5, prima 8, Spray&Paint (5 l) další modely po konzultaci. Manometr GLORIA elektrický kompresor HOBBY Číslo výrobku: Výkonný kompresor pro použití v zahradě i v domácnosti. Díky možnosti připojení k tlakovým postřikovačům GLORIA (vyžaduje přetlakový ventil ) se péče o rostliny stává zábavou. Vytváří tlak automaticky pro snadné postřikování široké využití v domácnosti: huštění jízdních kol, pneumatik automobilů, invalidních vozíků, přívěsů, atd. robustní plastové tělo motor 230 V 1 válec výkonnost 15 l/min. nárůst tlaku až do 7 barů odolný proti stříkající vodě univerzální adaptér pro všechny standartní ventily 4 m dlouhá spojovací hadice. Univerzální a flexibilní připojení na 230 V. Servisní sada náhradních dílů Č. výr.: Nejdůležitější originální náhradní díly pro postřikovače GLORIA. Obsahuje: 10 x Č. výr.: x Č. výr.: x Č. výr.: x Č. výr.: x Č. výr.: x Č. výr.: x Č. výr.: x Č. výr.: x Č. výr.: x Č. výr.: x Č. výr.: x Č. výr.: x Č. výr.: x Č. výr.: x Č. výr.: x Č. výr.: x Č. výr.: x Č. výr.: Čistící prostředek pro postřikovače Číslo výrobku: % bylinný ohleduplný k uživateli a k životnímu prostředí 100 % biologicky odbouratelný 100 % účinně odstraňuje zbytky postřiku chrání postřikovač před usazováním vodního kamene a před korozí jedno balení prostředku zajistí 10 čistících procesů (u nádob o objemu 5 l) objem 250 ml Univerzální adaptér vhodný pro všechny standartní ventily

26 36 Prodlužovací trubky Pro ošetřování vysokých stromů jako jsou jedle, ovocné nebo listnaté stromy jsou nepostradatelnými pomocníky prodlužovací trubky. Delší prodlužovací trubkou mohou být snadno ošetřeny i 4 m vysoké stromy. Podmínkou je však, aby v nádrži výkonného tlakového postřikovače bylo dosaženo požadovaného tlaku 6 bar. U tří barových tlakových postřikovačů se doporučuje prodlužovací trubka o délce max. do 1 m. Mosazná prodlužovací trubka pro výkonné tlakové postřikovače Typ 124, délka 0,5 m. Číslo výrobku: Typ 109, délka 0,7 m. Číslo výrobku: Typ 110, délka 1 m. Číslo výrobku: Plastová teleskopická prodlužovací trubka Číslo výrobku: Kompletní s tryskou, plynule stavitelná od 0,58 do 1 m, určená pro typ 229S/T/TS, prima 5, 256, 257, 261, 262. Mosazná teleskopická prodlužovací trubka Typ 131, plynule stavitelná od 0,5 do 1 m. Číslo výrobku: Typ 132, plynule stavitelná od 1 do 2 m. Číslo výrobku: Typ 132 lze použít jen v kombinaci s mosazným rychlouzavíracím ventilem. Plastová teleskopická rozstřikovací trubka Číslo výrobku: Kompletní s připojovací hadicí a ventilem pro boj proti škůdcům prodloužení od 0,90 m do 3,00 m ve 3 krocích vhodná pro všechny vysoce výkonné postřikovače. Rozstřikovací trubka s plastovým kloubem a tryskou Číslo výrobku: Stavitelná určená pro typ 229, 229 S, 229 T, 229 TS, 256, 257, prima-sérii a primex. Rozstřikovací trubka kompletní včetně trysky Číslo výrobku: určená pro všechny vysoce výkonné postřikovače a pro všechny pístové zádové postřikovače. Mosazná rozstřikovací trubka kompletní včetně mosazné trysky Číslo výrobku: Stavitelná určená pro typ 229, 229 S, 229 T, 229 TS, 256, 257, prima-sérii a primex. Rozstřikovací trubka kompletní Číslo výrobku: určená pro typ prima 5, prima 8, 229 S od 3/95. Flexibilní trubka komplet M18 x 1,5 (bez trysky) Číslo výrobku: určená pro Hobby 125, typ 90 pro použití s tryskou , , Flexibilní trubka komplet M11 x 1 (bez trysky) Číslo výrobku: určená pro prima-sérii, primex, 261 / 262, všechny vysoce výkonné postřikovače, pístové zádové postřikovače 2012, 2016, 2018, Pro 5 / 8 pro použití s tryskou , ,

27 37 Speciální mosazná proudová tryska Číslo výrobku: vhodná pro všechny výkonné tlakové postřikovače. Použití: Širokým rozptylem je zvláště vhodná k postřiku porostu v řadách a k plošnému rozstřiku. Úhel postřiku: 90. Speciální tryska pro hnojení vápnem Číslo výrobku: používá se jen na vápno, vhodná pro všechny výkonné tlakové postřikovače z oceli a typ 162. Použití: vhodná především pro viskózní postřiky, např. vápna ve sklepních prostorech a chlévech. Úhel postřiku: 65. Kuželovitá tryska kompl., stavitelná Číslo výrobku: pro typ prima 5. Úhel postřiku: Kuželovitá tryska o Ø 1 mm Číslo výrobku: s rozprašovací násadou pro všechny výkonné tlakové postřikovače, tryska typu G-H Úhel postřiku: 55. Kuželovitá tryska o Ø 2 mm Číslo výrobku: s rozprašovací násadou pro všechny výkonné tlakové postřikovače, tryska typu G-H Úhel postřiku: 80. Kuželovitá tryska kompl., stavitelná Číslo výrobku: pro typ 251, 256, 257, 259, 229 TS. Úhel postřiku: Kuželovitá tryska Číslo výrobku: pro typ prima 5, 251, 256, 257, 259, 229 TS. Kuželovité trysky, 2 x Ø 1 mm, 1 x Ø 2 mm s rozprašovací násadou Číslo výrobku: vhodné pro všechny výkonné tlakové a pístové zádové postřikovače. Použitím trysky o Ø 2 mm se dosáhne intenzivnějšího postřiku. Tyto trysky se používají k postřiku porostu v jednotlivých řadách (menší plochy). Transportní vozík Číslo výrobku: Pro všechny 10 l vysoce výkonné postřikovače od roku výroby Pro pohodlnou přepravu postřikovačů GLORIA. Vhodný pro tlakové postřikovače a vysoce výkonné postřikovače pro zahradu a průmysl s kruhovým podstavcem. Tryska kompletní Číslo výrobku: určená pro Spray&Paint (5 l) a PaintPro 5. Odvzdušňovací ventil kompletní oleji odolný Číslo výrobku: určený pro prima-sérii, primex, Pro 5, Pro 8, 229 TS / 229 S. Regulátor tlaku Číslo výrobku: pro výkonné tlakové postřikovače GLORIA. Pomocí regulátoru se nastaví požadovaný pracovní tlak.

28 38 Rozprašovací kužely GLORIA pro přesně cílený postřik Rozprašovací kužel typ 260 (100 x 395 mm) Číslo výrobku: pro vysoce výkonné a pístové zádové postřikovače včetně ploché výstupní trysky včetně výlisku pro zavěšení typ trysky 8002 E, schváleno JKI. Rozprašovací kužel typ 270 (115 x 335 mm) Číslo výrobku: určený pro vysoce výkonné a pístové zádové postřikovače, pro všechny 3l, 5l a 8l tlakové postřikovače GLORIA pro dům a zahradu včetně ploché výstupní trysky včetně výlisku pro zavěšení. Rozprašovací kužel typ 280 (Ø 110 mm) Číslo výrobku: určený pro tlakové postřikovače prima-série, hobby (typ 229 TS), hobby universal (typ 261), hobby exclusiv (typ 262), Primex 5 (typ 83), Klick&GO jednoduchá montáž: kužel připevnit k trysce rozstřikovací trubky rozprašovací kužel se závěsnou sponou průměr: 110 mm.

29 41 Společnost GLORIA Haus- und Gartengeräte GmbH Značka GLORIA je již více než 70 let symbolem kvality a spolehlivosti. Společnost, založená roku 1945 v Güterslohu, se od počátku zaměřuje na vývoj tlakových postřikovačů a produktů pro péči o zahradu. Produktová řada GLORIA zahrnuje přístroje pro dům a zahradu i sofistikované postřikovače pro průmysl a řemeslo. GLORIA nabízí stylové a výkonné ruční rozprašovače (od 0,5 až do 1,25 l), množství plastových tlakových postřikovačů (3 až 8 l) a vysoce výkonné tlakové postřikovače s nádržemi vyrobenými z oceli nebo korozivzdorné ušlechtilé oceli (5 a 10 l). Tuto produktovou řadu uzavírají pístové zádové postřikovače o objemu 12 až 18 l a exkluzivní přístroje pro dům a zahradu. GLORIA neustala v inovacích svých produktů s cílem vždy nabídnout svým zákazníkům ještě vyšší kvalitu a snadnější obsluhu přístrojů. Postupem času společnost nastavila nové standarty v zahradní technologii.v posledních letech upoutala pozornost řada Spray&Paint (postřikovače pro ochranu a údržbu dřeva), akumulátorová pumpa AutoPump nebo Klick&GO (systém pro automatické dávkování prostředků na ochranu rostlin). Díky těmto inovacím zaujala značka GLORIA v Německu vedoucí postavení na trhu se zahradními postřikovači a žluto modrá řada postřikovačů si prorazila cestu do celého světa. Přístroje jsou již dnes používány pěstiteli a řemeslníky v mnoha dalších zemích.

30 42 Kvalita GLORIA více než jen slova! Značka GLORIA je po desetiletí symbolem kvality a spolehlivosti. Vývojoví inženýři monitorují náročné pracovní podmínky a vysoké technické požadavky profesionálních uživatelů. Výsledky úsilí: robustnost, odolnost a ergonomie výrobků přinášejí radost a řešení s výrobky GLORIA. Jsou nastaveny vysoké standarty kvality, které se také odrážejí ve výrobě. Moderní technická zařízení tvoří základ pro optimální výrobní podmínky. Zkušení pracovníci zaručují potřebnou pečlivost při montáži. Opakované kontroly komponentů ve výrobním procesu zamezují výskytu případných vad již v počáteční fázi. Nejvyšší řada tlakových postřikovačů GLORIA je vyráběna v Německu. Z uvedených skutečností vyplývá, že u výrobků nesoucích označení Made in Germany je vysoká kvalita stále standartem. Pro zajištění trvalé garance kvality výrobků byla společnost certifikována dle normy DIN ISO Ta zaručuje neměnnou kvalitu výrobků a služeb, provedení a také vysokou spolehlivost. Kromě CE-certifikátu obdržela řada modelů ocenění zkušebny TÜV/GS Siegel, která potvrzují vynikající bezpečnostní úroveň výrobků. GLORIA zajišťuje pro výrobky uvedené v katalogu 10-ti letou servisní podporu včetně dodávek náhradních dílů. Takto mohou zákazníci dlouhodobě těžit z kvality svých výrobků. Kvalita GLORIA více než jen slova!

Přístroje pro dům a zahradu. Včetně osobního mobilního produktového poradce (strana 31) Vášeň pro zahradu

Přístroje pro dům a zahradu. Včetně osobního mobilního produktového poradce (strana 31) Vášeň pro zahradu Přístroje pro dům a zahradu Včetně osobního mobilního produktového poradce (strana 31) Vášeň pro zahradu 2013 2 3 Novinky 2013 NEU NEW Ergonomické pístové zádové postřikovače Nové pístové zádové postřikovače

Více

Přístroje pro dům a zahradu. Vášeň pro zahradu

Přístroje pro dům a zahradu. Vášeň pro zahradu Přístroje pro dům a zahradu Vášeň pro zahradu 2016 2 Novinky 2016 NEU NEW Nový všestranný pomocník pro čištění zpevněných povrchů a spár KOMFORTNÍ EFEKTIVNÍ PRAKTICKÝ UNIVERZÁLNÍ GLORIA doplňuje řadu ekologicky

Více

Přístroje pro dům a zahradu NEU NEW. Vášeň pro zahradu

Přístroje pro dům a zahradu NEU NEW. Vášeň pro zahradu Přístroje pro dům a zahradu NEU NEW Vášeň pro zahradu 2015 2 Novinky 2015 Nový všestranný pomocník pro čištění zpevněných povrchů a spár GLORIA doplňuje řadu ekologicky šetrných výrobků pro odstranění

Více

Rosiče a postřikovače

Rosiče a postřikovače Rosiče a postřikovače Díky našim rosičům se nebudete moct dočkat nového pracovního dne na vinici, v ovocném sadu či na poli se zeleninou. Nejen, že šetří vaše síly, ale především zajistí velmi přesnou

Více

Přístroje pro dům a zahradu. Postřikovače pro průmysl a řemeslnictví. Profiline. Včetně osobního mobilního produktového poradce (strana 2)

Přístroje pro dům a zahradu. Postřikovače pro průmysl a řemeslnictví. Profiline. Včetně osobního mobilního produktového poradce (strana 2) Přístroje pro dům a zahradu Postřikovače pro průmysl a řemeslnictví Profiline Včetně osobního mobilního produktového poradce (strana 2) 2 3 Společnost GLORIA na internetu Kvalita GLORIA Další informace

Více

Přístroje pro dům a zahradu. Postřikovače pro průmysl a řemeslnictví. Profiline

Přístroje pro dům a zahradu. Postřikovače pro průmysl a řemeslnictví. Profiline Přístroje pro dům a zahradu Postřikovače pro průmysl a řemeslnictví 2 Novinky 2011 NEU NEW NEU NEW Flexibilní prodlužovací trubka Elektro kompresor PROFI Výkonný kompresor pro náročné použití. Po připojení

Více

Motorové rosiče a postřikovače. Ošetřování rostlin je tvrdá práce ale také láskyplná péče.

Motorové rosiče a postřikovače. Ošetřování rostlin je tvrdá práce ale také láskyplná péče. Motorové rosiče a postřikovače Ošetřování rostlin je tvrdá práce ale také láskyplná péče. 158 Rosiče a postřikovače STIHL jsou správná volba od privátních zahrádek až po krajinářství. Mnozí vinaři a ovocnáři

Více

Přístroje pro dům a zahradu. Vášeň pro zahradu

Přístroje pro dům a zahradu. Vášeň pro zahradu Přístroje pro dům a zahradu Vášeň pro zahradu 2018 NOVINKY 2018 BRUSHSYSTEM A DALŠÍ NEU NOVINKA BRUSHSYSTEM PŘÍSLUŠENSTVÍ KÁMEN ČIŠTĚNÍ / PÉČE Společnost GLORIA rozšiřuje svůj sortiment kartáčů pro čištění

Více

Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Made in Germany.

Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Made in Germany. Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ Made in Germany www.kranzle.cz Inovace na všech úrovních VÝSLEDNÁ VYSOKÁ KVALITA! Vlastní výzkum a vývoj je základním kamenem a současně hnacím

Více

SATAminijet 4400 B. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Pro precizní práci

SATAminijet 4400 B. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Pro precizní práci SATAminijet 4400 B Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství Pro precizní práci SATAminijet 4400 B dokonalost v malém SATAminijet 4400 je přesně

Více

produktové řady Classic - Comfort - Pro Řada

produktové řady Classic - Comfort - Pro Řada Kompletní přehled a rozdělení sortimentu SOLO 2018 produktové řady Classic - Comfort - Pro Řada Classic Comfort Modely 403, 404 408, 409 453 425/435/475 Classic 473 D, 424 NOVA 401, 402 461, 462 425/435/475Comfort

Více

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaký čistič se spalovacím motorem Pro uživatele, kteří ocení při práci nezávislost na el. síti. Tato třída proto představuje opravdové všeuměly

Více

STIHL RE 109/119/129 PLUS. Kompaktní studenovodní tlakové čističe

STIHL RE 109/119/129 PLUS. Kompaktní studenovodní tlakové čističe STIHL Kompaktní studenovodní tlakové čističe Cílové skupiny a oblasti použití Robustní Vysoká spolehlivost díky použití kvalitních materiálů Uživatelsky jednoduchá, kompaktní konstrukce Jednodušší servisní

Více

produktové řady Classic - Comfort - Pro Řada

produktové řady Classic - Comfort - Pro Řada produktové řady Classic - Comfort - Pro Řada Classic Comfort Modely 403, 404 408, 409 453 425/435/475 Classic 473 D, 424 NOVA 401, 402 461, 462 425/435/475Comfort 417 434 421 Účel použití Robustnost Kvalita

Více

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem GARDENA péče o stromy a keře GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem Stříhání silnějších větví bez vynaložení velké síly: Vysoká kvalita střihu díky promyšlené

Více

Original GARDENA Cleansystém. Perfektní péče na mokro, která má systém. Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě.

Original GARDENA Cleansystém. Perfektní péče na mokro, která má systém. Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě. Perfektní péče na mokro, která má systém Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě. Čisticí systém s přívodem vody a přípojkami GARDENA systému. Jednoduše kombinovatelný Ideální

Více

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu Nový otryskávací přístroj IB 15/120 je ještě výkonnější než jeho předchozí model a přesvědčí svou robustní konstrukcí a velmi spolehlivou technikou. 1 Držák kufru s tryskami 3 Automatické vyprazdňování

Více

Průmyslová řešení. IceBreaker VYSOKOTLAKÁ PÍSTOVÁ ČERPADLA. Výkonná Úsporná Spolehlivá

Průmyslová řešení. IceBreaker VYSOKOTLAKÁ PÍSTOVÁ ČERPADLA. Výkonná Úsporná Spolehlivá Průmyslová řešení IceBreaker VYSOKOTLAKÁ PÍSTOVÁ ČERPADLA Výkonná Úsporná Spolehlivá Energeticky účinné s dlouhou životností V čem jsou rozdíly Vysokotlaká čerpadla IceBreaker firmy WAGNER jsou novou kompletní

Více

HD 25/15-4 Cage Plus. Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro čištění se zvýšenou intenzitou vody. Rám Cage

HD 25/15-4 Cage Plus. Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro čištění se zvýšenou intenzitou vody. Rám Cage Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro čištění se zvýšenou intenzitou vody. 1 2 1 2 Rám Cage Robustní trubkový rám. S integrovaným zavěšením na jeřáb a s přihrádkou na příslušenství. Elektronická kontrola pro

Více

Základní třída K 2 Premium

Základní třída K 2 Premium Základní třída K 2 Premium Vybavení: Integrovaný vodní filtr Adaptér připojení k zahradní hadici A3/4" Vysokotlaká pistole VT hadice 6 m Vario-Power-pracovní nástavec Rotační tryska Objednací číslo: 1.673-305.0

Více

Série PRO LINE. Pístové kompresory

Série PRO LINE. Pístové kompresory Série PRO LINE Pístové kompresory 2 Bezolejové kompresory s přímým pohonem Řada O20P Vysoce výkonné bezolejové pístové kompresory Bezpečnost žádný únik oleje Komfort pryžová rukojeť pro pohodlnější manipulaci

Více

K 3 Full Control Home T150 *EU

K 3 Full Control Home T150 *EU Maximální kontrola na každém povrchu - díky pracovnímu nástavci s regulací a zobrazením stupně tlaku na pistoli. K bohatému vybavení tlakového mycího stroje K 3 Full Control Come patří vedle pistole s

Více

Výrobky K 2 Compact Home

Výrobky K 2 Compact Home Výrobky K 2 Compact Home Vysokotlaký čistič K2 Compact Home pro drobnější využití a lehké nečistoty je snadno skladný a přepravitelný, nabízí sadu Home Kit a čistič ploch T 50 a čisticí prostředek Patio

Více

Střední třída K 3. Technické údaje

Střední třída K 3. Technické údaje Střední třída K 3 Vysokotlaký čistič K3 je jako stvořený pro příležitostné použití a prezentuje se jako silný pomocník při lehkých nečistotách na jízdních kolech, zahradních plotech, motocyklech apod.

Více

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Efektivní proudění vzduchu v přístroji.

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Efektivní proudění vzduchu v přístroji. Nový otryskávací přístroj je ještě výkonnější než jeho předchozí model a přesvědčí svou robustní konstrukcí, nejspolehlivější technikou a nejlepšími výsledky při otryskávání suchým ledem. 1 Držák kufru

Více

Základní třída K 2 Compact

Základní třída K 2 Compact Základní třída K 2 Compact Obzvláště praktický vysokotlaký čistič K2 Compact řeší lehčí nečistoty v domácnosti v okamžiku a k tomu je lehce skladný a dá se snadno přepravovat. Vybavení: Integrovaný vodní

Více

Základní třída K 2 Home

Základní třída K 2 Home Základní třída K 2 Home Vysokotlaký čistič K2 Home se specializuje na příležitostné použití a lehké nečistoty. Díky sadě Home Kit vyčistí tento vysokotlaký čistič i větší plochy v domácnosti. Vybavení:

Více

SATAminijet 4400 B. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Pro precizní práci

SATAminijet 4400 B. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Pro precizní práci SATAminijet 4400 B Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství Pro precizní práci SATAminijet 4400 B Brilantnost v malém SATAminijet 4400 je přesně

Více

BESTSELLERS ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Dlouhodobě nízká cena

BESTSELLERS ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Dlouhodobě nízká cena BESTSELLERS 2017 HOME&GARDEN FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Obj. číslo: 1.055-500.0 Plošný výkon: cca 60 m 2 na jedno naplnění nádrže Pracovní šířka: 300 mm Otáčky

Více

THE BETTER CHOICE. SINCE

THE BETTER CHOICE. SINCE THE BETTER CHOICE. SINCE 1948. German quality sprayers and cutoff machines CLEANLine Ruční, konvové a zádové postřikovače a zpěnovače Modely určené především k čištění a dezinfekci SOLO CLEANLine: Kompletní

Více

ProSpray. Airless pístová zařízení. ProSpray. Dokonale sladěné výkonnostní kategorie Vylepšené vlastnosti Osvědčená profesionální kvalita

ProSpray. Airless pístová zařízení. ProSpray. Dokonale sladěné výkonnostní kategorie Vylepšené vlastnosti Osvědčená profesionální kvalita Airless pístová zařízení Dokonale sladěné výkonnostní kategorie Vylepšené vlastnosti Osvědčená profesionální kvalita wagner-group.com Generace robustních pístových čerpadel s vysokým sacím výkonem Třetí

Více

HD 10/25-4 SX Plus. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher

HD 10/25-4 SX Plus. Pro větší bezpečnost. Osvědčená kvalita Kärcher Vysokotlaký čisticí stroj bez ohřevu třídy Super s vynikajícím výkonem a novým vybavením ve vertikální konstrukci. Rozšířený akční rádius díky vestavěnému hadicovému bubnu s 20m VT hadicí. 1 Osvědčená

Více

NOVÁ ŘADA. Profesionální kvalita za atraktivní cenu! Made in Germany. Vysokotlaké čističe řady K 1050. www.kranzle.cz

NOVÁ ŘADA. Profesionální kvalita za atraktivní cenu! Made in Germany. Vysokotlaké čističe řady K 1050. www.kranzle.cz Vysokotlaké čističe řady K 1050 Profesionální kvalita za atraktivní cenu! Made in Germany. Partner specializovaných obchodů! NOVÁ ŘADA Made in Germany www.kranzle.cz Vysokotlaké čističe řady K 1050 K 1050

Více

Oprava a údržba potrubí

Oprava a údržba potrubí Oprava a údržba potrubí Široký výběr z jednoho zdroje. Unikátní odolné provedení. Rychlé a spolehlivé výsledky. Typ Po modelů Strana Tlakové zkušební pumpy 2 9.2 Zmrazovače potrubí 2 9.3 Čerpadla na odstraňování

Více

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.EUROM.CZ WWW.ROMBV.COM EUROM... VÍCE NEŽ JEN STROJE Používáno vice jak 1350 uživateli denně Velmi snadná obsluha díky ergonomii Vyčištění

Více

Základní třída K 2.800 eco!ogic

Základní třída K 2.800 eco!ogic Základní třída K 2.800 eco!ogic Kompaktní všestranně použitelný stroj pro příležitostná použití a lehká znečištění (např. pro zahradní nábytek, jídzní kola a malé plochy). 10% úspora vody a energie oproti

Více

Výrobky K 2. Technické údaje

Výrobky K 2. Technické údaje Výrobky K 2 Vysokotlaký čistič K2 s pneumatikami jako stvořený pro příležitostné použití a lehké nečistoty, jaké se vyskytují např. na jízdních kolech, zahradním nářadí a nábytku. Vybavení: Integrovaný

Více

K 2 Premium Full Control

K 2 Premium Full Control K 2 Premium Full Control Vysokotlaký čistič K 2 Premium Full Control firmy Kärcher s cílenou regulací tlaku umožňuje efektivní čištění vozidel a rozpouští mírné znečištění okolo domu. 1 2 3 4 1 Pracovní

Více

Novinka. STORCH Airless. Stříkací technika

Novinka. STORCH Airless. Stříkací technika Novinka STORCH Airless Stříkací technika Robustní spolehlivá technika Dlouhá životnost a rychlá návratnost Vysoký výkon s širokou paletou materiálů Kompletní vybavení v základní dodávce Široká škála příslušenství

Více

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min ELEKTRONÁŘADÍ Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 65mm plast 2mm ocel 8mm) Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 85mm plast 2mm ocel 8mm Nastavitelný kmit:4 (3+0) Pila přímočará 79034 750 počet kmitů 800-3000

Více

UniMaster. Flexibilní a uživatelsky příjemné pro univerzální použití. 1 Výroba stlačeného vzduchu

UniMaster. Flexibilní a uživatelsky příjemné pro univerzální použití. 1 Výroba stlačeného vzduchu 1 Výroba stlačeného vzduchu UniMaster Flexibilní a uživatelsky příjemné pro univerzální použití Pojízdné kompresory UniMaster se vyznačují hlavně snadným používáním a vysokým stupněm flexibility. Kompresory

Více

SATA Čistící zařízení. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Optimální čištění pistolí

SATA Čistící zařízení. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Optimální čištění pistolí SATA Čistící zařízení Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství Optimální čištění pistolí Rychlé a důkladné mezi čištění Pomocí pneumatických rychlých

Více

Čisticí stroje. Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava. Zvýšená životnost. 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu. 4 Vždy vhodný čisticí prostředek

Čisticí stroje. Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava. Zvýšená životnost. 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu. 4 Vždy vhodný čisticí prostředek Čisticí stroje Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu 4 Vždy vhodný čisticí prostředek Zvýšená životnost 3 2 Nízké opotřebení Technika 1 Regulace tlaku/průtoku na přístroji

Více

Série BLUE LINE. Pístové kompresory

Série BLUE LINE. Pístové kompresory Série BLUE LINE Pístové kompresory 2 3 Využijte výhod značky ABAC Od roku 1980 poskytuje firma ABAC svým zákazníkům perfektní skladbu flexibility a zkušeností pro průmyslové, profesionální a řemeslnické

Více

Čisticí stroje. Komfortní práce 5. prostředek

Čisticí stroje. Komfortní práce 5. prostředek Čisticí stroje Komfortní práce 5 4 Vždy vhodný čisticí prostředek Technika 1 Regulace tlaku/průtoku na přístroji K přímému přizpůsobení množství vody a pracovního tlaku na čerpadle. Ve srovnání s regulací

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

Ecogum. Profesionální revoluční systém ostraňování žvýkaček

Ecogum. Profesionální revoluční systém ostraňování žvýkaček Ecogum Profesionální revoluční systém ostraňování žvýkaček Profesionální revoluční systém ODSTRAŇOVÁNÍ ŽVÝKAČEK Velice snadné použití, komfortní batoh umožňující obsluze svobodu pohybu. Výhody technologie

Více

K 3 Full Control. Pistole Power Full Control a pracovní nástavce. Čisté řešení díky nádržce. Držáky příslušenství, vysokotlaká pistole a kabel

K 3 Full Control. Pistole Power Full Control a pracovní nástavce. Čisté řešení díky nádržce. Držáky příslušenství, vysokotlaká pistole a kabel K 3 Full Control Ideální vysokotlaký čistič pro příležitostná použití při lehčím znečištění. K 3 Full Control zobrazuje tlak na pistoli pro vhodný tlak na každý povrch. 1 2 3 4 1 2 Pistole Power Full Control

Více

SF 23 SUPERFINISH PLUS UNIVERZÁLNÍ NOVINKA. Jedna pumpa - mnoho možností

SF 23 SUPERFINISH PLUS UNIVERZÁLNÍ NOVINKA. Jedna pumpa - mnoho možností N Airless pistole Příslušenství 0296 465 Airless pistole AG08; 2-prstá; vč. držáku TradeTip 3 trysky 0296 388 Airless pistole AG08; vč. držáku TradeTip 3 trysky 0528 318 Airless pistole AG08 TS; vč. držáku

Více

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití.

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití. BESTSELLERS 2015 HOME&GARDEN PARNÍ MOP SC 1 Floor Kit Kompaktní parní čistič a mop v jednom. Rychle po ruce a perfektní pro průběžné čištění. Obj. číslo: 1.516-264.0 Plošný výkon: 20 m² Doba ohřevu: 3

Více

K 2 Full Control Home

K 2 Full Control Home K 2 Full Control Home Vysokotlaký čistič K 2 Full Controll Home včetně sady Home Kit a s cílenou regulací tlaku. Ideální pro větší plochy okolo domu. Plošný výkon 20 m2/h. 1 2 3 4 1 2 Pracovní nástavec

Více

K 2 Compact. K 2 Compact, 1.673-121.0, 2015-11-14

K 2 Compact. K 2 Compact, 1.673-121.0, 2015-11-14 Vysokotlaký čistič K2 Compact zaujme svými kompaktními rozměry při plné výkonnosti. Vysokotlaký čistič tak nabízí maximální flexibilitu a mobilitu a navíc se dá po použití pohodlně a úsporně uložit. K

Více

Vysokotlaké stroje Nilfisk-ALTO pro dům a zahradu

Vysokotlaké stroje Nilfisk-ALTO pro dům a zahradu Vysokotlaké stroje Nilfisk-ALTO pro dům a zahradu Jak zvolit vysokotlaký stroj, tak aby nejlépe vyhovoval vašim potřebám řada řada řada Řada PRO je nejvyšší řadou vysokotlakých strojů Nilfisk-ALTO pro

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

K 2 Compact Home model 2019

K 2 Compact Home model 2019 K 2 Compact Home model 2019 Model 2018. Vysokotlaký čistič K2 Compact Home pro menší nasazení a lehčí nečistoty lze dobře uskladnit a přepravovat a navíc nabízí sadu Home s čističem ploch T 150 a čisticím

Více

STUDENOVODNÍ. profesionální vysokotlaké stroje

STUDENOVODNÍ. profesionální vysokotlaké stroje STUDENOVODNÍ profesionální vysokotlaké stroje 1 XT Domů nebo do firmy! 1 XT Základní vysokotlaký stroj pro občasné použití Kompaktní design Čerpadlo se třemi písty Automatický Start/Stop Nastavitelná rukojeť

Více

SUR STANDARD SUR HD. Vozíky mechanické

SUR STANDARD SUR HD. Vozíky mechanické SUR STANDARD Mechanický vozík osvědčené, spolehlivé, velmi snadno složitelné konstrukce, vhodný jak do domácnosti, tak i do nemocnic, ústavů a jiných zdravotnických zařízení. Nosnost do 120 kg. skládací

Více

Tomseva s.r.o. maloobchod a velkoobchod s osivy, hnojivy, květináči, obaly, zahradnickými potřebami a postřiky Objednací číslo:00183zl

Tomseva s.r.o. maloobchod a velkoobchod s osivy, hnojivy, květináči, obaly, zahradnickými potřebami a postřiky Objednací číslo:00183zl Objednací číslo:00183zl Postřikovač MIURA 12L Cena bez DPH: 975,20 Kč Cena s DPH: 1179,99 Kč Objednací číslo: 00221xx Prodloužení 50 cm Cena bez DPH: 104,95 Kč Cena s DPH: 126,99 Kč Objednací číslo:00226xx

Více

ALDA Opava Těšínská 75, 746 01 Opava. Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA

ALDA Opava Těšínská 75, 746 01 Opava. Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA Model: K 1260 Akční cena! Více informací na naší prodejně. Technické parametry zdvihový objem válce 118,8 cm³ výstupní výkon 5,8 kw motor dvoutaktní motor, chlazený

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

Střední třída K 5.530 T400 Special Edition

Střední třída K 5.530 T400 Special Edition Střední třída K 5.530 T400 Special Edition Kompaktní, mobilní a výkonný vysokotlaký čistič Kärcher s vodou chlazeným asynchronním motorem. Stroj je standardně vybaven rotačním mycím kartáčem a čističem

Více

Jednokotoučové stroje BDS 43/Duo C Adv. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l. Technické údaje

Jednokotoučové stroje BDS 43/Duo C Adv. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l. Technické údaje Jednokotoučové stroje BDS 43/Duo C Adv Univerzální a mnohostranně využitelný jednokotoučový stroj se 150 popř. 300 ot/min. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l Objednací číslo: 1.291-223.0 Technické

Více

K 2 Basic *EU. K 2 Basic *EU, ,

K 2 Basic *EU. K 2 Basic *EU, , K 2 Basic *EU Špinavá jízdní kola, zahradní nářadí s nánosem zaschlého bláta, špinavý zahradní nábytek - vysokotlaký čistič Kärcher K2 Basic odstraní lehká znečištění okolo domu obratem ruky. Tento tlakový

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

NT 70/2 Prof. Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 3 motory

NT 70/2 Prof. Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 3 motory Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 1 2 3 1 2 3 motory Vyberte si mezi 1, 2 neb 3 motory. Na přední straně je můžete dle vašich požadavků libovolně

Více

K 2 Basic *EU. Pořádek na háku. Dobře se drží. Velký hák na kabel k řádnému uložení kabelu přímo na přístroji.

K 2 Basic *EU. Pořádek na háku. Dobře se drží. Velký hák na kabel k řádnému uložení kabelu přímo na přístroji. K 2 Basic *EU Vysokotlaký čistič K2 Basic je ideálním řešením pro čištění při příležitostném používání & lehčím znečištění kolem domu (např. jízdních kol, zahradního nářadí, zahradního nábytku). 1 Pořádek

Více

IB 7/40 Classic. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Nejvyšší mobilita. Efektivní proudění vzduchu v přístroji.

IB 7/40 Classic. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Nejvyšší mobilita. Efektivní proudění vzduchu v přístroji. IB 7/40 Classic Nový KÄRCHER Ice Blaster IB 7/40 Classic přesvědčí svou čisticí silou. Po technické stránce proudění je tak optimalizován, že i při nízkém tlaku vzduchu je dosahováno vynikajících výsledků

Více

Váš nepostradatelný společník při zahradničení.

Váš nepostradatelný společník při zahradničení. Užijte si to. Odpočiňte si. Váš nepostradatelný společník při zahradničení. Make it your home. S lehkým a ergonomickým zahradním nářadím Isio firmy Bosch je všechno hračka. Multifunkční pohonná jednotka

Více

Vysokotlaké čističe bez ohřevu třídy Kompakt

Vysokotlaké čističe bez ohřevu třídy Kompakt Nová HD-C Range ve variantách: HD 5/12 C Plus *EU HD 5/12 CX Plus *EU HD 5/15 C Plus *EU HD 5/15 CX Plus *EU HD 6/13 C Plus *EU HD 6/13 CX Plus *EU Vysokotlaké čističe bez ohřevu třídy Kompakt Myšlenka:

Více

K 2 Basic. K 2 Basic, ,

K 2 Basic. K 2 Basic, , Ať už zašpiněná jízdní kola, zabahněné zahradní nářadí nebo znečistěný zahradní nábytek vysokotlaký čistič K2 Basic od společnosti Kärcher odstraňuje lehčí nečistoty v domácnosti v okamžiku. Vysokotlaký

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

Suchý a mokrý vysavač

Suchý a mokrý vysavač Suchý a mokrý vysavač REMS Pull L / M NOVINKA for Professionals K profesionálnímu vysávání prachu, nečistot a tekutin. Patentované, automatické čištění filtru. Konstantně vysoký sací výkon. Zapínací-/vypínací

Více

Katalog airless příslušenství

Katalog airless příslušenství Stříkací technika Graco Katalog airless příslušenství Volba číslo 1 pro profesionální malíře Největší sortiment airless techniky v ČR www.graco-media.cz 288 438 NOVINKA!!! Nejnovější generace airless pistole

Více

K 2 Compact Car. K 2 Compact Car, ,

K 2 Compact Car. K 2 Compact Car, , Mimo své praktické velikosti přesvědčuje vysokotlaký čistič K2 Compact Car svou vysokou výkonností. Výhodné rozměry vysokotlakého čističe zajišťují optimální mobilitu a umožňují prostorově úspornou úschovu.

Více

Kompresory pro řemeslnou výrobu série CLASSIC

Kompresory pro řemeslnou výrobu série CLASSIC www.kaeser.com Kompresory pro řemeslnou výrobu série CLASSIC Nasávaný objem: 210 až 40 l/min tlak: 10 barů Co očekáváte od svého kompresoru pro řemeslnou výrobu CLASSIC? Každý řemeslník potřebuje vhodné

Více

Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden

Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden BP 5 Home & Garden, čerpadlo nejlepší kvality s dlouhou životností, s účinným 4-stupňovým pohonem pro zahradní zavlažování a zásobování domácností vodou (např. dešťovou

Více

Bez ohřevu HD 9/18-4 ST

Bez ohřevu HD 9/18-4 ST Bez ohřevu HD 9/18-4 ST Kompaktní stacionární vysokotlaké čističe Kärcher s až 6-ti odběrnými místy lze individuálně konfigurovat podle potřeb zákazníků. Jednou z jejich významných předností je nízké opotřebení.

Více

K 2 *EU K 2 *EU, 1.673-220.0, 2015-12-11

K 2 *EU K 2 *EU, 1.673-220.0, 2015-12-11 K vybavení vysokotlakého čističe K2 patří dvě snadno ovladatelná kola, jedna pistole, 4 m dlouhá vysokotlaká hadice, jednoduchý pracovní nástavec, rotační tryska s rotujícím bodovým paprskem proti nejodolnějším

Více

K 2 Home. K 2 Home, ,

K 2 Home. K 2 Home, , Vysokotlaký čistič K2 Home je vybaven pistolí, dvěma snadno ovladatelnými koly, 4 m dlouhou vysokotlakou hadicí, rotační tryskou s rotujícím bodovým paprskem proti nejodolnějším nečistotám a vodním filtrem

Více

Tlaková myčka K 2 Compact (model

Tlaková myčka K 2 Compact (model Tlaková myčka K 2 Compact (model Model 2019. Mimořádně kompaktní, snadno se přepravuje a dobře ukládá: Vysokotlaký čistič K 2 Compact pro lehčí znečištění okolo domu. Plošný výkon 20 m²/h. 1 Uložení hadice

Více

Zahradní čerpadla GP BP 5 Home & Garden. Vybavení: Optimalizovaný připojovací nátrubek. Technické údaje

Zahradní čerpadla GP BP 5 Home & Garden. Vybavení: Optimalizovaný připojovací nátrubek. Technické údaje Zahradní čerpadla GP BP 5 Home & Garden BP 5 Home & Garden, čerpadlo nejlepší kvality s dlouhou životností, s účinným 4-stupňovým pohonem pro zahradní zavlažování a zásobování domácností vodou (např. dešťovou

Více

E-mail: info@cz.husqvarna.com www.gardena.cz / www.gardena.sk

E-mail: info@cz.husqvarna.com www.gardena.cz / www.gardena.sk 2016 Katalog 2016 Katalog Moje zahrada. Moje vášeň. ZAVLAŽOVÁNÍ ZAVLAŽOVÁNÍ 3 Original GARDENA System 4 GARDENA Profi-System 12 GARDENA koncové přípojné přístroje 15 Přípojné přístroje 16 Zalévací tyče/zahradní

Více

Kompresory pro řemeslnou výrobu série CLASSIC

Kompresory pro řemeslnou výrobu série CLASSIC www.kaeser.com Kompresory pro řemeslnou výrobu série CLASSIC Nasávaný objem: 210 až 40 l/min tlak: 10 barů Co očekáváte od svého kompresoru pro řemeslnou výrobu CLASSIC? Každý řemeslník potřebuje vhodné

Více

K 3 Car. K 3 Car, 1.601-819.0, 2015-05-30

K 3 Car. K 3 Car, 1.601-819.0, 2015-05-30 Vysokotlaký čistič K3 Car společnosti Kärcher se sadou Car Kit, která se skládá z mycího kartáče, pěnovací trysky a 0,5 l autošamponu. Tento vysokotlaký čistič, vybavený pistolí Quick Connect a 6 m dlouhou

Více

K 7 Premium Full Control Plus

K 7 Premium Full Control Plus K 7 Premium Full Control Plus Včetně bubnu na navíjení hadice a sady Home Kit: K 7 Premium Full Control Plus. Pistole vysokotlakého čističe umožňuje pomocí tlačítek +/- a LCD displeje nastavení ideálního

Více

K 7 Full Control Plus

K 7 Full Control Plus K 7 Full Control Plus Vysokotlaký čistič K 7 Full Control Plus včetně pistole s regulací stupně tlaku a dávkováním čisticího prostředku stiskem tlačítka a LCD displejem pro kontrolu tlaku. 1 2 3 4 1 2

Více

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 7/18 C Plus

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 7/18 C Plus VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 7/18 C Plus Vysokotlaký čistič pro univerzální živnostenské použití. U tohoto TOP přístroje lze plynule regulovat tlak a průtok.kärcher-rotační tryska v objemu dodávky.

Více

Matrx zádové opěrky. Invacare ZÁRUKA POHODLÍ. Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší...

Matrx zádové opěrky. Invacare ZÁRUKA POHODLÍ. Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší... Invacare Matrx zádové opěrky ZÁRUKA POHODLÍ Jana Masaryka 1713 500 12 Hradec Králové Tel.: 495 220 684 Fax: 495 221 327 E-mail: sivak@sivak.cz Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší...

Více

K 7 Premium Full Control Plus Home

K 7 Premium Full Control Plus Home K 7 Premium Full Control Plus Home Včetně bubnu na navíjení hadice a sady Home Kit: K 7 Premium Full Control Plus Home. Pistole vysokotlakého čističe umožňuje pomocí tlačítek+/- a LCD displeje nastavení

Více

OŠETŘENÍ TOPNÝCH SYSTÉMŮ A TEPLÉ VODY

OŠETŘENÍ TOPNÝCH SYSTÉMŮ A TEPLÉ VODY NOVINKY 2012 AKCE od 1. 3. 2012 ČISTICÍ ČERPADLAA PŘÍPRAVKY PRO TOPNÉ SYSTÉMY DÁVKOVACÍ JEDNOTKA OŠETŘENÍ TOPNÝCH SYSTÉMŮ A TEPLÉ VODY PŘÍPRAVKY PRO OŠETŘENÍ TOPNÝCH A SOLÁRNÍCH SYSTÉMŮ INHIBITOR PRO TOPNÉ

Více

Detaily. Popis. Vybavení a užitek

Detaily. Popis. Vybavení a užitek Zahradní čerpadla GP BP 3 Home & Garden Výkonné a s dlouhou životností, takové je domácí a zahradní čerpadlo BP 3 Home & Garden. Je ideálním řešením zahradního zavlažování, případně zásobování vodou, např.

Více

Střední třída IVR 40/30 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální.

Střední třída IVR 40/30 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální. Střední třída IVR 40/30 Pf Průmyslový vysavač Kärcher IVR 40/30 Pf: s vysoce kvalitním kompresorem bočního kanálu a kapesním filtrem. Ideální pro dlouhé pracovní cykly a jemné prachy v oblasti výroby a

Více

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů Vysoce efektivní a ekonomické složení produktů Pro čisticí prostředky Kärcher jsou používány vysoce kvalitní suroviny. Díky tomu je možné používat produkty ve velmi malém dávkování, při kterém se šetří

Více

K 3. Quick Connect. Pořádek na háku. Čisté řešení díky nádržce. Velký hák na kabel k řádnému uložení kabelu přímo na přístroji.

K 3. Quick Connect. Pořádek na háku. Čisté řešení díky nádržce. Velký hák na kabel k řádnému uložení kabelu přímo na přístroji. Vysokotlaký čistič K3 je jako stvořený pro příležitostné použití a prezentuje se jako silný pomocník při lehkých nečistotách na jízdních kolech, zahradních plotech, motocyklech apod. 1 Quick Connect 3

Více

Novinka. STORCH Airless. Stříkací technika

Novinka. STORCH Airless. Stříkací technika Novinka STORCH Airless Stříkací technika Robustní spolehlivá technika Dlouhá životnost a rychlá návratnost Vysoký výkon s širokou paletou materiálů Kompletní vybavení v základní dodávce Široká škála příslušenství

Více

K 3 Car. K 3 Car, ,

K 3 Car. K 3 Car, , Vysokotlaký čistič K3 Car společnosti Kärcher se sadou Car Kit, která se skládá z mycího kartáče, pěnovací trysky a 0,5 l autošamponu. Tento vysokotlaký čistič, vybavený pistolí Quick Connect a 6 m dlouhou

Více

POJÍZDNÉ KOMPRESORY P ENOSNÉ A POJÍZDNÉ PÍSTOVÉ KOMPRESORY

POJÍZDNÉ KOMPRESORY P ENOSNÉ A POJÍZDNÉ PÍSTOVÉ KOMPRESORY P ENOSNÉ A POJÍZDNÉ PÍSTOVÉ KOMPRESORY âerven 2003 P ÍSLU ENSTVÍ ROZVODY STLAâENÉHO VZDUCHU SPOMKOVAâKY A H EBÍKOVAâE ST ÍKACÍ TECHNIKA PNEUMATICKÉ NÁ ADÍ ÚPRAVA VZDUCHU STACIONÁRNÍ KOMPRESORY Rozdûlení

Více

NÁSTROJE - NÁŘADÍ - KOMPRESORY

NÁSTROJE - NÁŘADÍ - KOMPRESORY Spirálové hadice 8/12mm Kompresor FINI BK 119 270V 5,5 Profesionální spirálové hadice s poniklovanými koncovkami Profesionální italský kompresor 8/12mm délka 7,5m 8/12mm délka 499,- 549,- EU objem tlakové

Více

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/11 C Plus

VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/11 C Plus VT čističe bez ohřevu třída Kompakt HD 5/11 C Plus Kompaktní, mobilní vysokotlaký čistič na jednofázový proud. Díky malým rozměrům, nízké hmotnosti je ideální pro používání na různých místech. Vybavení:

Více

UVEDENÍ NA TRH BD 50/50 CLASSIC BP, BD 50/60 CLASSIC EP

UVEDENÍ NA TRH BD 50/50 CLASSIC BP, BD 50/60 CLASSIC EP UVEDENÍ NA TRH BD 50/50 CLASSIC BP, BD 50/60 CLASSIC EP 1. PRODUKTOVÁ IDEA BD 50/50 (60) Classic je následovník podlahového stroje BD 530. Jedná se o kompaktní podlahový stroj s jednoduchou obsluhou a

Více