Zápis 3/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 17. prosince 2018 v 18:00 hodin.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis 3/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 17. prosince 2018 v 18:00 hodin."

Transkript

1 Zápis 3/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 17. prosince 2018 v 18:00 hodin. Přítomno: 6 zastupitelů Omluveni: 1 zastupitel Hosté: Občanů: Program : 1. Zahájení 2. Sociální příspěvek občanům 3. Dodatek č.2 ke smlouvě č. 31/12 pro rok 2019 KTS Ekologie, s.r.o. 4. Výše místního poplatku za svoz KO pro rok Rozpočet MŠ Hradčany pro rok Rozpočet obce Hradčany pro rok Střednědobý výhled rozpočtu obce Hradčany pro rok Odměňování členů zastupitelstva obce od Stanovy Svazek VAK Tišnovsko 10. Inventarizace pro rok 2018 příkaz a plán 11. Cenová nabídka zpracování projektu na technický dvůr Hradčany 12. Různé 13. Rozpočtové opatření 11/ Diskuse 15. Závěr BOD 1) Zahájení Zahájení starostka všechny přítomné přivítala a seznámila zastupitele s výše uvedeným programem dále navrhla za ověřovatele: DiS. Martinu Štouračovou a Petra Maláska a za zapisovatelku navrhla: Miroslavu Pavlíčkovou Návrh usnesení Zastupitelstvo obce schvaluje jednomyslně program zasedání a za ověřovatele: DiS. Martinu Štouračovou a Petra Maláska a za zapisovatelku Miroslavu Pavlíčkovou. Usnesení č. 1. bylo schváleno. Bod 1.1) Kontrola plnění úkolů ze ZO č. 2/2018 ze dne : Zastupitelstvo ukládá: komisi stavební zajistit projektanta na vypracování projektu na vybudování technického zázemí na části pozemku p.č. 1151/1 v k.ú. Hradčany u Tišnova. Termín do splněno přesedkyni finančního výboru Martině Štouračové a účetní Mirce Pavlíčkové provést kontrolu hospodaření v MŠ Hradčany. Termín od do splněno BOD 2) Sociální příspěvek občanům Zastupitelstvu obce byl předložen návrh na sociální příspěvek potřebným občanům dle stanovených kritérií pro rok 2018 v celkové částce ,- Kč. Zastupitelstvo obce schvaluje sociální příspěvek potřebným občanům pro rok 2018 dle předloženého návrhu. Usnesení č. 2. bylo schváleno. BOD 3) Příloha č.2 ke Smlouvě č. 31/12 pro rok 2019 KTS Ekologie, s.r.o. Společností KTS Ekologie s.r.o., se sídlem Hutní osada 14, Zastávka u Brna, byl přílohou předložen dokument - návrh Příloha č. 2 ke Smlouvě č. 31/12 o odstraňování a separaci komunálního odpadu v obci Hradčany pro rok 2019, a dále je v příloze tabulka skutečného vytvoření odpadu v obci.

2 Zastupitelstvo obce schvaluje Přílohu č. 2 ke Smlouvě č. 31/12 o odstraňování a separaci komunálního odpadu v obci Hradčany pro rok 2019 dle předloženého návrhu. výsledek hlasování: Pro 6 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 3. bylo schváleno. BOD 4) Výše místního poplatku za svoz KO pro rok 2019 Dalším bodem je stanovení výše místního poplatku za svoz komunálního odpadu pro rok Pro rok 2019 je potřeba schválit Dodatek č. 6 - příloha k Obecně závazné vyhlášce obce Hradčany č. 1/2012, kterou je stanoven místní poplatek za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů, který je přílohou. Stanovená výše poplatku v roce 2018 je 550,- Kč na obyvatele s trvalým pobytem v obci a za objekt k bydlení bez trvalého pobytu v obci, a senioři nad 70 roků věku 450,- Kč. Z propočtu skutečných nákladů za svozy komunálního odpadu a velkoobjemových kontejnerů a uložení odpadu na sběrném dvoře v Tišnově v roce 2017 (viz příloha) vyplývá, že výše poplatku je již nedostatečná. Výpočtem zjištěná výše činí 599,-Kč. Z přepočtených nákladů za dosud nedokončený rok 2018 při zapojení pytlového sběru plastů tato částka vychází na cca 550,-Kč což je výše dosud stanoveného poplatku. Částka poplatku se skládá ze zákonné částky 250,-Kč a z částky 300,-Kč stanovené ze skutečného výpočtu z nákladů předchozího roku. Jednotliví zastupitelé se vyjádřili k zachování výše poplatku pro rok 2019 v částce 550,-Kč na občana a objekt a na 450,-Kč na seniory nad 70 roků věku. Zastupitelstvo obce schvaluje Dodatek č. 6 - přílohu k Obecně závazné vyhlášce obce Hradčany č. 1/2012, kterou je stanoven místní poplatek za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů na rok 2019 dle předloženého návrhu. Usnesení č. 4. bylo schváleno. BOD 5) Rozpočet MŠ Hradčany pro rok 2019 Ředitelka mateřské školy paní Ivana Čejková předložila ke schválení návrh rozpočtu MŠ Hradčany na rok 2019 jako vyrovnaný v částkách příjmů a výdajů ,-Kč. Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočet MŠ Hradčany pro rok 2019 dle předloženého návrhu. Usnesení č. 5. bylo schváleno. BOD 6) Rozpočet obce Hradčany pro rok 2019 Návrh rozpočtu obce Hradčany na r byl řádně vyvěšen, a to od dosud. Rozpočet na rok 2019, kde závaznými ukazately jsou paragrafy, je navržen jako vyrovnaný v čáskách příjmů a výdajů ,-Kč. Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočet obce Hradčany na rok 2019 dle předloženého návrhu. Usnesení č. 6. bylo schváleno. BOD 7) Střednědobý rozpočet obce Hradčany pro rok Zastupitelstvu byl po řádném vyvěšení předložen ke schválení "Střednědobý výhled rozpočtu Obce Hradčany", který je zpracován na období 2020 až Zastupitelstvo obce schvaluje Střednědobý výhled rozpočtu Obce Hradčany na období dle předloženého návrhu. Usnesení č. 7. bylo schváleno.

3 BOD 8) Odměňování členů zastupitelstva obce od Přílohou je tabulka k nařízení vlády č. 318/2017 Sb., o maximální výši odměn pro zastupitele obcí. Je třeba stanovit výši měsíční odměny platnou od Starostka navrhuje novou výši odměny neuvolněným zastupitelům, a to takto - pro členy zastupitelstva a současně předsedy jednotlivých výborů a komisí ve výši 1770,- Kč/měsíc a místostarostovi ve výši 12000,- Kč/měsíc od Zastupitelstvo obce schvaluje výši odměn neuvolněným členům zastupitelstva obce Hradčany od dle předloženého návrhu. Usnesení č. 8. bylo schváleno. BOD 9) Stanovy Svazek VAK Tišnovsko Přílohou je předložen Návrh dodatku č.8 ke stanovám Svazku VaK Tišnovsko, se sídlem nám. Míru 111, Tišnov. K tomuto návrhu je třeba se vyjádřit, neboť jsme členy tohoto svazku. Zastupitelé se vyjádřili kladně k tomuto návrhu. Zastupitelstvo obce Hradčany na základě 84 odst. 2 písm. E) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, schvaluje tento návrh změny stanov Svazku vodovodů a kanalizací Tišnovsko, IČ: , se sídlem nám. Míru 111, Tišnov. Usnesení č. 9. bylo schváleno. BOD 10) Inventarizace pro rok 2018 příkaz a plán Zastupitelstvo obce bylo seznámeno v příloze účetní obce s příkazem starostky obce k provedení inventur k a plánem provedení inventur a složením inventarizační komise: Předseda inventarizační komise: Ing. Pavel Zelinka a další členové inventarizační komise: Petr Malásek, Martina Štouračová, Ludmila Špačková a Miroslava Pavlíčková Inventarizačni komise provede inventarizaci fyzickou a dokladovou inventuru dle směrnice. Zastupitelstvo schvaluje příkaz a plán inventur pro rok 2018 a ústřední inventarizační komisi ve složení: Předseda inventarizační komise: Ing. Pavel Zelinka, členové inventarizační komise: Petr Malásek, Martina Štouračová, Ludmila Špačková, Miroslava Pavlíčková Usnesení č. 10. bylo schváleno. BOD 11) Cenová nabídka zpracování projektu na technický dvůr Hradčany Místostarosta Petr Malásek předložil návrh cenové nabídky včetně plánku na zpracování projektu na vybudování technického dvora v Hradčanech. Cenovou nabídku předložil Ing. Vladimír Dokládal, Drbalova 163, Tišnov. Zastupitelstvo obce schvaluje cenovou nabídku na vypracování jednostupňové projektové dokumentace na akci "Technický dvůr Hradčany" dle předloženého návrhu. Usnesení č. 11. bylo schváleno.

4 BOD 12) Různé Návrh na finanční dary pro občany za rok 2018 Zastupitestvu obce byl předložen návrh finančních darů pro občany za rok 2018 v celkové výši ,-Kč. Zastupitelstvo obce schvaluje finanční dary občanům za rok 2018 dle předloženého návrhu. Usnesení č bylo schváleno Balíčky pro jubilanty Do letošního roku byly jubilantům ve věkových kategoriích 60, 65, 70, 75, 80 let a každý další rok věku předávány dárkové balíčky ve výši cca 350,-Kč/balíček. Navrhuji upravit kategorie pro darování balíčku, a to 70, 75, 80 let a každý další rok věku a cenu 1 balíčku na cca 400,-Kč/balíček. Zastupitelstvo obce schvaluje kategorie a cenu dárkových balíčků pro jubilanty dle předloženého návrhu. Usnesení č bylo schváleno D deratizace Zástupce firmy Deratizace 4D, s.r.o., se sídlem Heyrovského 607/5, Brno, p. Trubecký, předložil nabídku na Smlouvu o dílo na deratizaci (viz příloha). Do jara letošního roku jsme využívali služeb firmy Pařez-deratizace, vždy za cenu ,-Kč včetně DPH, a to byly kladeny návnady jen k potoku a nebyla od něj zpětná vazba jaký je výskyt hlodavců. Firma 4D deratizace nabízí mapování především ve stokové a dešťové kanalizaci, pokud budeme deratizovat potok, tak cena za jednu návnadu činí cca 300,-Kč. Firma ovšem provede po čtrnácti dnech kontrolu návnad a vyhodnotí výskyt hlodavců ve stokách a kolem potoka. Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o dílo na provedení deratizace v obci firmou Deratizace 4D, s.r.o., se sídlem Heyrovského 607/5, Brno. Usnesení č bylo schváleno Změny v DSO Mikroregion Čebínka a DSO Tišnovsko Starostka seznámila zastupitele, že na posledním shromáždění DSO Mikroregionu Čebínka byl zvolen nový předseda : Tomáš Kříž (starosta Čebína) a místopředseda Martina Bočková (starostka Drásova) Na členské schůzi DSO Tišnovsko byl zvolen předseda Radomír Pavlíček (starosta Železného) a místopředseda Petr Tomek (starosta Kuřímského Jestřabí). Zastupitelstvo obce bere na vědomí volbu předsedů a místopředsedů svazků DSO Mikroregion Čebínka a DSO Tišnovsko Pokračování ve zpracování projektové dokumentace na opravu KD. Starostka navrhla pro další zpracování projektové dokumentace na opravu kulturního domu Ing.arch. Vladimíra Čuhela, Merhautova 1007/137, Brno, který zpracoval zaměření kulturního domu a první etapu opravu sociálního zařízení. Další etapy jsou: bezbariérový výtah, sklad nábytku a úprava obecního úřadu. Zastupitelstvo obce schvaluje Ing. arch. Vladimíra Čuhela pro vypracování projektové dokumentace k jednotlivým etapám opravy kulturního domu v Hradčanech. Usnesení č bylo schváleno.

5 12.6. Cenová nabídka - zhotovení nového zábradlí ke schodům na ulici Tišnovská Firma Zamečnictví Drlík předložila cenovou nabídku na zhotovení zábradlí, které bylo totálně poškozené při havárii osobního vozidla v ranních hodinách , mimo jiné byl poškozen obrubník, opěrná zeď a strom - hloh, celková škoda byla vyčíslena na 13000,-Kč. Zábradlí po jeho výrobě bude nainstalováno, opraveny budou obrubníky a o stavu stromu bude rozhodnuto až na jaře. Zastupitelstvo obce bere na vědomí skutečnosti kolem poškození majetku obce Zpráva finančního výboru obce o provedené kontrole hospodaření MŠ Hradčany. V příloze byl předložen Protokol o kontrole hospodaření a účetnictví Mateřské školy Hradčany provedené za období leden až říjen Zastupitelstvo obce bere na vědomí předložený Protokol o kontrole hospodaření a účetnictví Mateřské školy Hradčany za období leden až říjen BOD 13) Rozpočtové opatření 11/2018 Návrh rozpočtového opatření č. 11/2018 předložila Miroslava Pavlíčková. Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č. 11/2018 dle předloženého návrhu. Usnesení č. 13. bylo schváleno. BOD 14) Diskuse Přistavení kontejneru na bioodpad na ulici Čebínskou - prozatím přistavíme na plochu u restaurace u Pilátů jeden kontejner na bioodpad na zkoušku. Informace o žádosti o dotaci z MMR oprava sociálního zařízení KD. V příloze byla nabídka zúčastnit se soutěže Zlatý erb. BOD 15) Závěr Starostka poděkovala za účast na jednání zastupitelstva obce a ukončila zasedání zastupitelstva obce v 20:30 hodin. Zápis byl vyhotoven dne : Zapisovatelka: Miroslava Pavlíčková Ludmila Špačková Starostka obce Martina Štouračová, DiS., ověřovatelka Petr Malásek ověřovatel

Zápis 23/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne v 19:00 hodin.

Zápis 23/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne v 19:00 hodin. Zápis 23/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 19.12. 2016 v 19:00 hodin. Přítomno: 7 zastupitelů Omluveni: 0 Hosté: 0 Občanů: 0 Program : 1. Zahájení 2. Dodatek č.2 ke smlouvě o svozu odpadu

Více

Zápis 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne v 19:00 hodin.

Zápis 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne v 19:00 hodin. Zápis 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 8. 2. 2016 v 19:00 hodin. Přítomno: 7 zastupitelů Omluveni: Hosté: Občanů: 1 Program : 1. Zahájení 2. Smlouvy E.On věcná břemena 3. Rozpočet

Více

Zápis 13/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne v 19:00 hodin.

Zápis 13/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne v 19:00 hodin. Zápis 13/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 23.11.2015 v 19:00 hodin. Přítomno: 7 zastupitelů Omluveni: 0 Hosté: Občanů: 2 Program : 1. Zahájení 2. E.ON, ČTI věcná břemena 3. Místní akční

Více

Zápis z ustavujícího Zastupitelstva obce Hradčany konaného dne 30. října 2018

Zápis z ustavujícího Zastupitelstva obce Hradčany konaného dne 30. října 2018 Zápis z ustavujícího Zastupitelstva obce Hradčany konaného dne 30. října 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Hradčany bylo zahájeno dne 30. října 2018 v 19:00 hodin dosavadní starostkou obce Ludmilou Špačkovou.

Více

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.5

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.5 Obec Malé Březno Z Á P I S č.5 z jednání zasedání Zastupitelstva obce Malé Březno, které se konalo dne 13.12.2017 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Březně od

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne 13. 12. 2016 Č.j. 326 /2016/OU Lhota u Příbramě, 13. 12. 2016 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ivan Lachnitt, Bc. David Hnízdil

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne 13. 12. 2018 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Alexa, Jiří Bednář, Jaroslava Dobiášová, Ing. Jiří Havíř, Petr Havíř, Lubomír Janíček, Radmila Malachová

Více

Zápis 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne v 19:00 hodin.

Zápis 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne v 19:00 hodin. Zápis 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 14. 3. 2016 v 19:00 hodin. Přítomno: 7 zastupitelů Omluveni: Hosté: Občanů: 2 Program : 1. Zahájení 2. Smlouvy E.On věcná břemena 3. Rozpočtový

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 20.12.2017 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 6 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,.Duspiva,

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek 21.12.2017 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Krédl, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,p.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 30.11.2017 od 18 hodin na Obecním úřadě - zasedací místnost Sobčice 25, 508 01 Hořice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných

Více

Usnesení č. 3 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 19. prosince 2018 v sále KD Vedrovice

Usnesení č. 3 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 19. prosince 2018 v sále KD Vedrovice Usnesení č. 3 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 19. prosince 2018 v sále KD Vedrovice Zapisovatel: Anna Snášelová Ověřovatelé: Zelníček Zdeněk, Žďárský Václav Přítomni: Becha

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 17. prosince 2014, od 18:00 hodin v obecním sále na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 17. prosince 2014, od 18:00 hodin v obecním sále na obecním úřadě Obec Starý Mateřov Zastupitelstvo Obce Starý Mateřov Výpis usnesení z: Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 17. prosince 2014, od 18:00 hodin v obecním sále na obecním úřadě

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010 Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:04

Více

Usnesení č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne na obecním úřadě

Usnesení č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne na obecním úřadě Usnesení č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Říčky v Orlických horách konaného dne 14. 12. 2016 na obecním úřadě Obecní zastupitelstvo po projednání: Schvaluje: 1) Rozpočtové opatření č. 9 2) Přílohu

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V06/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V06/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V06/2017 19.12.2017 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V06/2017. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 19.12.2017 a informace

Více

Usnesení z veřejného zasedání č.1 zastupitelstva

Usnesení z veřejného zasedání č.1 zastupitelstva Usnesení z veřejného zasedání č.1 zastupitelstva Usnesení č. 1: obce Hvozdec ze dne 10.12 2018 Zastupitelstvo obce Hvozdec schvaluje program jednání rozšířený o bod č. 21 a volbu zapisovatele a ověřovatelů

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 10-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 20. 12. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Místo konání : Začátek : Zasedání řídil : Přítomni : Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 12. 2014 Omluveni : - Neomluveni : - Hosté: - Zapisovatel : Ověřovatelé zápisu

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 5-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 26. 7. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2016 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 27. 12. 2016 v 16:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:6

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:6 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.12. 2018 od 19:00 hod. listů:6 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Mašek Josef, Kovalčík Vladimír, Krejčí Jiří, Zejda Josef, Rostislav

Více

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne 23.12.2014 v 18.00 hod. na OÚ Přítomni: p. Plevač, Matýzka, Krejčí, Dufek, Smejkal, Steiner, Pochop, Mašek, Dufková Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 20.12.2017 Termín: středa 20.12.2017 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová Č. j. HVOZ-188/2018 ZÁPIS č. 1/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 15. listopadu 2018 Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání:

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání: Z á p i s z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov Datum konání: 31. 10. 2018 Přítomni: Vyšinská Veronika, Tureničová Ludmila, Šimková Michaela, Ing. Kačírek Miroslav, Kubíček Michal,

Více

Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov

Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lanžov konaného dne 17.12.2012 v Lanžově. Přítomní: Skořepová A., Pavlíčková K., Kněžour M., Janeček J., Holub L.,Antonín M., od 18:21

Více

OBEC CHOTUSICE, Chotusice CHOTUSICE

OBEC CHOTUSICE, Chotusice CHOTUSICE OBEC CHOTUSICE, Chotusice 61 285 76 CHOTUSICE IČO 00 23 61 28, DIČ CZ 00 23 61 28 tel.: 327 399 223, 739 435 041, www.chotusice.cz e-mail:urad@chotusice.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Chotusice

Více

Zápis 7/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 18.5.2015 v 19:00 hodin.

Zápis 7/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 18.5.2015 v 19:00 hodin. Zápis 7/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 18.5.2015 v 19:00 hodin. Přítomno: 7 zastupitelů Omluveni: 0 Hosté: Občanů: 6 Program : 1. Zahájení 2. Záměr o prodeji pozemku p.č. 251/2 3.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2015 KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2015 KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2015 KONANÉHO DNE 4.12.2015 Datum a čas konání: 4.12.2015 18.00 hod. Místo konání: obecní úřad Nevratice Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Jitka

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 23. listopadu 2018, od 19:00 hodin, v místním hostinci. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako

Více

Kontrolu zápisu a usnesení ze zasedání ZO č. 1 provedli Rusňák A.,Kounovský M. Konstatovali, že zápis i usnesení odpovídají jednání zastupitelstva.

Kontrolu zápisu a usnesení ze zasedání ZO č. 1 provedli Rusňák A.,Kounovský M. Konstatovali, že zápis i usnesení odpovídají jednání zastupitelstva. Zápis č.2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Šípy, které se konalo dne 10.dubna 2015 v pohostinství v Šípech -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 14.12.2016 24.12.2016 Strana 1(celkem8) Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 14.12.2016 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od v Lupenické hospodě

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od v Lupenické hospodě Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od 19.00 v Lupenické hospodě Zasedání zastupitelstva bylo řádně svoláno dle zákona o obcích číslo 128/2000 sb..

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 1/2018 ze dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 1/2018 ze dne Lhota u Příbramě, 18. 1. 2018 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 1/2018 ze dne 17. 1. 2018 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ing. Miroslav Machuta, Martin Hošek, Bc. David

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

ZÁPIS Z 6.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHOTIMĚŘ, KONANÉHO DNE V 18.00HODIN

ZÁPIS Z 6.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHOTIMĚŘ, KONANÉHO DNE V 18.00HODIN ZÁPIS Z 6.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHOTIMĚŘ, KONANÉHO DNE 23.11.2017 V 18.00HODIN Místo konání: Zasedací místnost Obecního úřadu, Chotiměř čp. 66 Čas konání: Přítomni: Omluveni: 0 Hosté: 18 00 19 20

Více

Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne od 18:00 hodin. Obec Vilantice Zastupitelstvo obce Vilantice Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne 16. 03. 2015 od 18:00 hodin. Přítomni: Jarošová D Blahovec Z., Essender P., Hlaváček Z.,

Více

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 11. prosince 2018 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) 1. Technický bod

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 01-18 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 13.12.2018. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 2.12.2015, od 17.30 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 15. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: 17. 12. 2018 Datum sejmutí: ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 7. 12. 2018 Číslo: 008/2018 Ověřovatelé: Aleš BOZNER Martin JUKL Přítomní

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 03-2018 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 3. prosince 2018 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 20.12.2016 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 59. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 13.12.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

ZAPIS ZE ZASEDANI ZASTUPITELSTVA OBCE JILOVISTE Restaurace Spark, Jíloviště Číslo: Datum:

ZAPIS ZE ZASEDANI ZASTUPITELSTVA OBCE JILOVISTE Restaurace Spark, Jíloviště Číslo: Datum: ,,,, v v ZAPIS ZE ZASEDANI ZASTUPITELSTVA OBCE JILOVISTE Restaurace Spark, Jíloviště Číslo: Datum: Začátek zasedání: Ukončení zasedání: 112018 2.11.2018 18.05 h 18.35 h Přítomni: F. Andres, V. Dlouhý,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 14. 12. 2016 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Hana Halamová,

Více

Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, e-mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 728 993 219 Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 20.12.2018 přítomní: Tasler

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/12/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/12/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/12/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 5 Přítomni: Šidlová, Dušek, Maryška, Plaček, Šebela, Niedermertl,

Více

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.18/2016

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.18/2016 VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne 12. 12. 2016, zápis č.18/2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006.

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. Přítomni: p. Ledvina, p. Kratochvíl, p. Hladíková, p. Linhartová, p.pokorný, p.černý, p. Buňata, p. Havránková,

Více

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: Zápis č. 2 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Příčovy, konaného dne 11. 12. 2018 od 18:00 hod. v budově Obecního úřadu v Příčovech Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 7/2018 ze dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 7/2018 ze dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 7/2018 ze dne 17. 12. 2018 Přítomni: A. Frühaufová, G. Ptáčková, V. Štich, J. Pazdera, P. Procházka L. Jindrová, P. Leksa Ověřovatelé zápisu: L. Jindrová,

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 14.12. 2010, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 9 členů omluveno: 0 členů

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis 27. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 27. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 27. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 12. 2016 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Přítomní členové zastupitelstva: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec,

Více

ZÁPIS 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE

ZÁPIS 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE ZÁPIS 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE 29. 12. 2017 I. Základní informace 1. Zasedání zastupitelstva byli přítomni: Pavel Šubrt, Jana Helclová, Václav Chrz, Marie Somrová, Jakub Dvořák. 2.

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.10/2012 ve Vysokém konaného dne

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.03/2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Kostelec č. 50/2018 konaného dne 20. prosince 2018 v 17.00 hod. v kanceláři starostky obce Přítomni: Mgr. Jan Strejček,

Více

Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal Šimeček, Milan Dušek, Martin Vaněček

Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal Šimeček, Milan Dušek, Martin Vaněček Č. j. HVOZ-104/2017 ZÁPIS č. 32 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 21. listopadu 2017 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší,

Více

Výpis usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 30.12.2013 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Výpis usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 30.12.2013 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu vypuštěny s ohledem na zákon č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Výpis usnesení z 22. zasedání

Více

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 30. prosince 2018, od 15:00 hodin, v místním hostinci. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 64. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 31.3. 2014 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 3. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

Usnesení č. 6/2018. z 6. schůze Zastupitelstva obce Horní Bludovice konané dne 12. prosince Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434

Usnesení č. 6/2018. z 6. schůze Zastupitelstva obce Horní Bludovice konané dne 12. prosince Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434 Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434 IČ: 002 96 686 739 37 Horní Bludovice Usnesení č. 6/2018 z 6. schůze Zastupitelstva obce Horní Bludovice konané dne 12. prosince 2018 V Horních Bludovicích

Více

ZÁPIS. č. 4-22/12/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62

ZÁPIS. č. 4-22/12/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 ZÁPIS č. 4-22/12/17 z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne 22.12.2017 od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 Přítomni: Ing. Václav Vachuška, Pavel Kandr, Milan Čada, Václav

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne č.j.: STR- 0776/2018/Sed Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Strmilov konaného dne 22. 11. 2018 Místo konání: Městský úřad Strmilov Začátek: 18.00 hod. Zasedání řídil: střídavě starosta Martin Novák

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více