Aktuální stav úhrad cytologických výkonů a výsledky dohodovacích řízení. David Hepnar

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Aktuální stav úhrad cytologických výkonů a výsledky dohodovacích řízení. David Hepnar"

Transkript

1 Aktuální stav úhrad cytologických výkonů a výsledky dohodovacích řízení David Hepnar

2 Dohodovací řízení o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2016 Kalkulační vzorec Hodnota bodu Regulační omezení (POP, PURO)

3 nález ÚS 19/13 cenová regulace, nemá-li přesáhnout meze ústavnosti, nesmí evidentně snížit cenu tak, aby tato vzhledem ke všem prokázaným a nutně vynaloženým nákladům eliminovala možnost alespoň jejich návratnosti, Pouhou možnost, že zdravotní pojišťovna takovouto částku poskytne ze svých zdrojů dobrovolně (tj. na základě individuálního ujednání mezi ní a poskytovatelem podle poslední věty 17 odst. 5 zákona o veřejném zdravotním pojištění), nelze považovat ve vztahu k poskytovatelům za relevantní garanci nebo systémové řešení problému. Podle Ústavního soudu je totiž problematická již samotná možnost uzavírání těchto individuální dohod, jež nemá žádná transparentní pravidla a z podstaty věci umožňuje nerovný přístup vůči poskytovatelům ze strany zdravotní pojišťovny. Napadená vyhláška tak zcela nepřijatelně platí pro jednoho adresáta méně a pro jiného více.

4 Body v jednotlivých odbornostech

5 3. Informace o výsledcích DŘ pro rok 2015 Náš návrh do dohodovacího řízení: Pro nasmlouvané výkony screeningu děložního hrdla podle seznamu výkonů se stanoví hodnota bodu ve výši 1,04 Kč. Pro výkon se stanoví režie za výkon dle vyhlášky 134/1998 Sb. v platném znění režie 300%. Hrazené služby poskytované poskytovateli v odbornostech uvedených v bodě a) až b) tohoto odstavce v období od do pojištěncům zdravotní pojišťovny budou hrazeny výkonově dle platného znění vyhlášky č. 134/1998 Sb., kterou se vydává seznam zdravotních výkonů s bodovými hodnotami, s následující hodnotou bodu: v odbornostech 222, 801, 802, 807, 815, 822 s hodnotou bodu ve výši 0,78 Kč, v odbornostech 805, 813, 817, 818, s hodnotou bodu ve výši 0,76 Kč, v odbornostech 804 s hodnotou bodu ve výši 0,74 Kč, v odbornostech 816 s hodnotou bodu ve výši 0,54 Kč. Celková výše úhrady Poskytovateli poskytujícímu hrazené služby v odbornostech uvedených v odst. 2, bodě a) až b) nepřekročí částku, která se vypočte takto: POP icz x PURO icz kde: POP icz počet unikátních pojištěnců Pojišťovny ošetřených Poskytovatelem v odbornostech uvedených v odst. 3, bodě a) až b) v hodnoceném období; hodnoceným obdobím se rozumí rok PURO icz průměrná úhrada za zdravotní výkony, včetně ZUM a ZULP na jednoho unikátního ošetřeného pojištěnce Pojišťovny ošetřeného Poskytovatelem v odbornostech uvedených v odst. 3, bodě a) až d) v referenčním období zvýšená na hodnotu 105%; referenčním obdobím se rozumí rok Celková výše úhrady se stanoví pro každou skupinu odborností uvedených v odst. 2, bodě a) až d) zvlášť.

6 3. Informace o výsledcích DŘ pro rok 2015 Náš návrh do dohodovacího řízení: Pro nasmlouvané výkony screeningu děložního hrdla podle seznamu výkonů se stanoví hodnota bodu ve výši 1,04 Kč. Pro výkon se stanoví režie za výkon dle vyhlášky 134/1998 Sb. v platném znění režie 300%. Hrazené služby poskytované poskytovateli v odbornostech uvedených v bodě a) až b) tohoto odstavce v období od do pojištěncům zdravotní pojišťovny budou hrazeny výkonově dle platného znění vyhlášky č. 134/1998 Sb., kterou se vydává seznam zdravotních výkonů s bodovými hodnotami, s následující hodnotou bodu: v odbornostech 222, 801, 802, 807, 815, 822 s hodnotou bodu ve výši 0,78 Kč, v odbornostech 805, 813, 817, 818, s hodnotou bodu ve výši 0,76 Kč, v odbornostech 804 s hodnotou bodu ve výši 0,74 Kč, v odbornostech 816 s hodnotou bodu ve výši 0,54 Kč. Celková výše úhrady Poskytovateli poskytujícímu hrazené služby v odbornostech uvedených v odst. 2, bodě a) až b) nepřekročí částku, která se vypočte takto: POP icz x PURO icz kde: POP icz počet unikátních pojištěnců Pojišťovny ošetřených Poskytovatelem v odbornostech uvedených v odst. 3, bodě a) až b) v hodnoceném období; hodnoceným obdobím se rozumí rok PURO icz průměrná úhrada za zdravotní výkony, včetně ZUM a ZULP na jednoho unikátního ošetřeného pojištěnce Pojišťovny ošetřeného Poskytovatelem v odbornostech uvedených v odst. 3, bodě a) až d) v referenčním období zvýšená na hodnotu 105%; referenčním obdobím se rozumí rok Celková výše úhrady se stanoví pro každou skupinu odborností uvedených v odst. 2, bodě a) až d) zvlášť.

7 NÁVRH SZP Pro zdravotní péči poskytovanou ve výše vyjmenovaných odbornostech, s výjimkou odborností 809, 816 a 817 podle seznamu výkonů se stanoví hodnota bodu ve výši 0,70 Kč pro poskytovatele zdravotní péče v odbornostech, pro které je držitelem licence ISO 15189, případně NASKL II na minimálně takový rozsah metod, které k zajištění kvality laboratorní diagnostiky doporučily jednotlivé odborné společnosti v rámci Rady pro akreditaci klinických laboratoří ČLS JEP. PZS prokáže platný certifikát na celé období roku 2016 nejdéle do Pro všechny ostatní neakreditované odbornosti, případně odbornosti, pro které není splněna podmínka dle předchozích pravidel, je základní hodnota bodu ve výši 0,40 Kč. Pro zdravotní péči poskytovanou v odbornostech 816 a 817 podle seznamu výkonů se stanoví hodnota bodu ve výši 0,50 Kč, přičemž pro níže uvedené metody platí stanovený maximální počet bodů: jedna trombomutace body dvě trombomutace společně bodů tři trombomutace společně bodů Cystická fibróza 36/50 mutací bodů Bechtěrev HLA B body Celiakie bodů M.Gilbert body Hemochromatóza bodů Beta-thalassémie bodů BRCA predikce mutace v rodině bodů BRCA predikce mutace v rodině (sekvenování) bodů BRCA screen 7 mutací bodů BRCA komplet bodů Celková výše úhrady Poskytovateli poskytujícímu hrazené služby v odbornosti podle odstavců 1 a 2 nepřekročí částku, která se vypočte takto: POP icz x PURO icz kde: POP icz počet unikátních pojištěnců Pojišťovny ošetřených Poskytovatelem v hodnoceném období; hodnoceným obdobím se rozumí rok PURO icz průměrná úhrada na jednoho unikátního ošetřeného pojištěnce Pojišťovny danému Poskytovateli v referenčním období; referenčním obdobím se rozumí rok 2014.

8

9

10 U poskytovatele, u kterého nelze výši referenčních hodnot stanovit z důvodu, že poskytovatel vznikl v průběhu referenčního období, neměl v referenčním období smlouvu se zdravotní pojišťovnou, poskytoval hrazené služby pouze v části referenčního období nebo pokud poskytovatel v dané odbornosti v referenčním období hrazené služby neposkytoval, použije zdravotní pojišťovna pro účely výpočtu celkové úhrady podle bodů 3 a 4 referenční hodnoty srovnatelných poskytovatelů. U poskytovatelů, kteří nebyli v referenčním období držiteli Osvědčení podle bodu 2 písm. b) a c), ale pro hodnocené období předloží platné Osvědčení, provede zdravotní pojišťovna přepočet PURO ICZ s použitím hodnoty bodu podle bodu 2 písm. b).

11 Děkuji za pozornost

P R O T O K O L Z JEDNÁNÍ ZDRAVOTNÍCH POJIŠŤOVEN A SKUPINY POSKYTOVATELŮ MIMOÚSTAVNÍ GYNEKOLOGICKÉ PÉČE PRO OBDOBÍ ROKU 2011, KONANÉHO DNE 30. 8.

P R O T O K O L Z JEDNÁNÍ ZDRAVOTNÍCH POJIŠŤOVEN A SKUPINY POSKYTOVATELŮ MIMOÚSTAVNÍ GYNEKOLOGICKÉ PÉČE PRO OBDOBÍ ROKU 2011, KONANÉHO DNE 30. 8. P R O T O K O L Z JEDNÁNÍ ZDRAVOTNÍCH POJIŠŤOVEN A SKUPINY POSKYTOVATELŮ MIMOÚSTAVNÍ GYNEKOLOGICKÉ PÉČE PRO OBDOBÍ ROKU 2011, KONANÉHO DNE 30. 8. 2010 Datum a čas konání: 30. 8. 2010 Místo konání: Ústředí

Více

Článek I. uzavřené mezi smluvními stranami: Poskytovatel zdravotních služeb:

Článek I. uzavřené mezi smluvními stranami: Poskytovatel zdravotních služeb: Dodatek č.... ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č... ze dne (dále jen Smlouva ) (poskytovatel v odbornostech 603, 604 gynekologie a porodnictví a dětská gynekologie) uzavřené mezi smluvními

Více

Návrh VZP ČR pro segment AS pro jednání DŘ o hodnotě bodu a výši úhrad v roce 2016.

Návrh VZP ČR pro segment AS pro jednání DŘ o hodnotě bodu a výši úhrad v roce 2016. Návrh VZP ČR pro segment AS pro jednání DŘ o hodnotě bodu a výši úhrad v roce 2016. A) Hodnota bodu a výše úhrad 1. Výše úhrady se stanoví podle seznamu výkonů úhradou za poskytnuté zdravotní výkony s

Více

Protokol o nedohodě v segmentu mimoústavní ambulantní specializované péče

Protokol o nedohodě v segmentu mimoústavní ambulantní specializované péče Protokol o nedohodě v segmentu mimoústavní ambulantní specializované péče v přípravné fázi dohodovacího řízení o hodnotě bodu a výši úhrad pro rok 2011.. Výsledek posledního dne jednání 30.8.2010. Po diskuzi

Více

l. Návrh SZP ČR (příloha č. 1) Výsledek hlasování Za zdravotní pojišťovny: Souhlas: 6 Nesouhlas: 0 Zdržel se hlasování:1

l. Návrh SZP ČR (příloha č. 1) Výsledek hlasování Za zdravotní pojišťovny: Souhlas: 6 Nesouhlas: 0 Zdržel se hlasování:1 Příloha č.4 PROTOKOL O NEDOHODĚ Z JEDNÁNÍ ZDRAVOTNÍCH POJIŠŤOVEN A SKUPINY POSKYTOVATELŮ HRAZENÝCH SLUŽEB V ODBORNOSTECH 925,911, 914, 916 a 921 PRO ROK 2015 Datum a čas konání: 30.7.2013 ve 13.00 hod

Více

Návrh SAS pro jednání DŘ o hodnotě bodu a výši úhrad na rok 2018 pro jednání

Návrh SAS pro jednání DŘ o hodnotě bodu a výši úhrad na rok 2018 pro jednání Návrh SAS pro jednání DŘ o hodnotě bodu a výši úhrad na rok 2018 pro jednání 25.5.2017 Podmínkou platnosti návrhu je zachování stávající podoby seznamu výkonů, kde připouštíme jen vznik nových výkonů.

Více

VZOR DODATKU PRO ROK Článek I. uzavřené mezi smluvními stranami: Poskytovatel zdravotních služeb:

VZOR DODATKU PRO ROK Článek I. uzavřené mezi smluvními stranami: Poskytovatel zdravotních služeb: VZOR DODATKU PRO ROK 2019 Dodatek č.... ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č... ze dne (dále jen Smlouva ) (poskytovatel v odbornostech 603, 604 gynekologie a porodnictví a dětská gynekologie)

Více

Návrh VZP na úhradu zdravotní péče v segmentu ambulantní specializované péče v roce 2008

Návrh VZP na úhradu zdravotní péče v segmentu ambulantní specializované péče v roce 2008 Návrh VZP na úhradu zdravotní péče v segmentu ambulantní specializované péče v roce 2008 I. Úhrada za zdravotní péči 1. Specializovaná ambulantní zdravotní péče poskytovaná v ambulantních zdravotnických

Více

D o d a t e k č... ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb

D o d a t e k č... ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb D o d a t e k č.... ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č. ze dne... (dále jen Smlouva ) (poskytovatel specializované ambulantní zdravotní péče dohoda a vzdělávání) uzavřené mezi smluvními

Více

NATALART s.r.o. MUDr. Bořivoj Mejchar nebo MUDr. Vladimír Bouše nebo MUDr. Kamila Křižanovská, jednatelé společnosti. Článek I.

NATALART s.r.o. MUDr. Bořivoj Mejchar nebo MUDr. Vladimír Bouše nebo MUDr. Kamila Křižanovská, jednatelé společnosti. Článek I. Dodatek č. 3 ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č. 5P44G025 (dále jen Smlouva ) (poskytovatel v odbornostech 603, 604 gynekologie a porodnictví a dětská gynekologie) uzavřené mezi smluvními

Více

Gynekologie NB s.r.o. MUDr. Břetislav Ulrich, MUDr. Jiřina Ulrichová. Ing. Blanka Vajrychová Vedoucí Oddělení správy smluv. Článek I.

Gynekologie NB s.r.o. MUDr. Břetislav Ulrich, MUDr. Jiřina Ulrichová. Ing. Blanka Vajrychová Vedoucí Oddělení správy smluv. Článek I. Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č. 6L50A100 (dále jen Smlouva ) (poskytovatel v odbornostech 603, 604 gynekologie a porodnictví a dětská gynekologie) uzavřené mezi smluvními

Více

Článek I. uzavřené mezi smluvními stranami: Poskytovatel zdravotních služeb: Sídlo (obec):

Článek I. uzavřené mezi smluvními stranami: Poskytovatel zdravotních služeb: Sídlo (obec): Dodatek č. 4 ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č. 5P44G025 (dále jen Smlouva ) (poskytovatel v odbornostech 603, 604 gynekologie a porodnictví a dětská gynekologie) uzavřené mezi smluvními

Více

MUDr. Pavel Wybitul, jednatel společnosti

MUDr. Pavel Wybitul, jednatel společnosti Dodatek č. 4 ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č. 5T87G021 ze dne 31. 8. 2015 (dále jen Smlouva ) (poskytovatel v odbornostech 603, 604 gynekologie a porodnictví a dětská gynekologie)

Více

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY. Vyhláška č. 619/2006 Sb.,

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY. Vyhláška č. 619/2006 Sb., SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY Vyhláška č. 619/2006 Sb., kterou se stanoví hodnoty bodu, výše úhrad zdravotní péče hrazené ze zdravotního pojištění a regulační omezení objemu poskytnuté péče hrazené z

Více

Návrh zástupců ZZ segmentu AS pro jednání DŘ o hodnotě bodu a výši úhrad na rok 2016 pro jednání 14.7.2015

Návrh zástupců ZZ segmentu AS pro jednání DŘ o hodnotě bodu a výši úhrad na rok 2016 pro jednání 14.7.2015 Příloha č. 1 k protokolu z DŘ o hodnotě bodu a výši úhrad v segmentu AS pro rok 2016 14.7.2015 Návrh zástupců ZZ segmentu AS pro jednání DŘ o hodnotě bodu a výši úhrad na rok 2016 pro jednání 14.7.2015

Více

Věc: Vyjádření Asociace center lékařské genetiky ČR k nákladům spolupracujících gynekologů na vyžádanou péči

Věc: Vyjádření Asociace center lékařské genetiky ČR k nákladům spolupracujících gynekologů na vyžádanou péči V Praze dne 26.června 2013 Věc: Vyjádření Asociace center lékařské genetiky ČR k nákladům spolupracujících gynekologů na vyžádanou péči Vážení kolegové, dovolte nám, abychom reagovali na mnohé žádosti

Více

Návrh VZP ČR v segmentu ambulantní specializované péče včetně regulačních omezení pro rok 2018

Návrh VZP ČR v segmentu ambulantní specializované péče včetně regulačních omezení pro rok 2018 Návrh VZP ČR v segmentu ambulantní specializované péče včetně regulačních omezení pro rok 2018 A) Hodnota bodu a výše úhrad 1. Výše úhrady se stanoví podle seznamu výkonů úhradou za poskytnuté výkony s

Více

Dodatek č. CU/1/2019 Smlouvy o poskytování a úhradě hrazených služeb Dohoda o ceně varianta 5R - gynekologie (dále jen Dohoda o ceně)

Dodatek č. CU/1/2019 Smlouvy o poskytování a úhradě hrazených služeb Dohoda o ceně varianta 5R - gynekologie (dále jen Dohoda o ceně) Dodatek č. CU/1/2019 Smlouvy o poskytování a úhradě hrazených služeb Dohoda o ceně varianta 5R - gynekologie (dále jen Dohoda o ceně) uzavřený mezi smluvními stranami Poskytovatelem zastoupeným adresa

Více

Specializovaná ambulantní zdravotní péče poskytovaná v ambulantních zdravotnických zařízeních (pracovní verze 20.8.2007)

Specializovaná ambulantní zdravotní péče poskytovaná v ambulantních zdravotnických zařízeních (pracovní verze 20.8.2007) Výchozí předpoklady: Specializovaná ambulantní zdravotní péče poskytovaná v ambulantních zdravotnických zařízeních (pracovní verze 20.8.2007) nárůst zdrojů o 5 % (bude upřesněno najednání analytické komise

Více

Způsoby úhrad zdravotní péče na rok 2014

Způsoby úhrad zdravotní péče na rok 2014 Způsoby úhrad zdravotní péče na rok 2014 Česká průmyslová zdravotní pojišťovna v roce 2014 hradí poskytovatelům zdravotních služeb (dále PZS) zdravotní péči v souladu se Zákonem č. 48/1997 Sb., o veřejném

Více

NÁVRH SZP ČR PRO DOHODOVACÍ ŘÍZENÍ NA ROK 2016

NÁVRH SZP ČR PRO DOHODOVACÍ ŘÍZENÍ NA ROK 2016 NÁVRH SZP ČR PRO DOHODOVACÍ ŘÍZENÍ NA ROK 2016 Zdravotní služby poskytované poskytovateli akutní zdravotní péče budou v roce 2016 hrazeny podle individuálního smluvního ujednání mezi konkrétním poskytovatelem

Více

Problematika účtování dle vyhlášky pro rok 2018 a další praktické rady

Problematika účtování dle vyhlášky pro rok 2018 a další praktické rady Problematika účtování dle vyhlášky pro rok 2018 a další praktické rady Ing. Ivana Jenšovská Poradenská, konzultační a lektorská činnost ve zdravotnictví Referenčním obdobím je rok 2016. Hodnoceným obdobím

Více

«cubarcode» Čl.1. Výše úhrady se stanoví podle seznamu výkonů úhradou za poskytnuté zdravotní výkony s hodnotou bodu ve výši:

«cubarcode» Čl.1. Výše úhrady se stanoví podle seznamu výkonů úhradou za poskytnuté zdravotní výkony s hodnotou bodu ve výši: «cubarcode» Dodatek č. CU/1/2018 Smlouvy o poskytování a úhradě zdravotních služeb Dohoda o ceně varianta 2A ambul. specialista (dále jen Dohoda o ceně) uzavřený mezi smluvními stranami Poskytovatelem

Více

VYHLÁŠKA ze dne 5. září 2018 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2019

VYHLÁŠKA ze dne 5. září 2018 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2019 Strana 3210 Sbírka zákonů č. 201 / 2018 Částka 100 201 VYHLÁŠKA ze dne 5. září 2018 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2019 Ministerstvo zdravotnictví stanoví

Více

VYHLÁŠKA ze dne 19. října 2016 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2017

VYHLÁŠKA ze dne 19. října 2016 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2017 Strana 5082 Sbírka zákonů č. 348 / 2016 Částka 137 348 VYHLÁŠKA ze dne 19. října 2016 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2017 Ministerstvo zdravotnictví

Více

348/2016 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zdravotnictví o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok

348/2016 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zdravotnictví o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 348/2016 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zdravotnictví ze dne 19. října 2016 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2017 Ministerstvo zdravotnictví stanoví podle 17

Více

Věc: Dodatek č. CU/1/2015 Smlouvy o poskytování a úhradě zdravotních služeb - Dohoda o ceně pro rok 2015 ambulantní specialista

Věc: Dodatek č. CU/1/2015 Smlouvy o poskytování a úhradě zdravotních služeb - Dohoda o ceně pro rok 2015 ambulantní specialista «TableStart:body» «Adrdiv» Česká republika «Nazev» «Adresakontakt_1_r» «Adresakontakt_2_r» Email: «email» Referent:: «referent» IČZ: «Icz» Věc: Dodatek č. CU/1/2015 Smlouvy o poskytování a úhradě zdravotních

Více

DODATEK typ A č. 1/2015 ke Smlouvě č. smlouva o poskytování a úhradě zdravotních služeb (dále jen smlouva) mezi. Článek I.

DODATEK typ A č. 1/2015 ke Smlouvě č. smlouva o poskytování a úhradě zdravotních služeb (dále jen smlouva) mezi. Článek I. CISLO *KOD* DODATEK typ A č. 1/2015 ke Smlouvě č. smlouva o poskytování a úhradě zdravotních služeb (dále jen smlouva) mezi Zaměstnaneckou pojišťovnou Škoda se sídlem v Mladé Boleslavi, Husova 302 IČO:

Více

VYHLÁŠKA ze dne 19. října 2017 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2018

VYHLÁŠKA ze dne 19. října 2017 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2018 Strana 3738 Sbírka zákonů č. 353 / 2017 353 VYHLÁŠKA ze dne 19. října 2017 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2018 Ministerstvo zdravotnictví stanoví podle

Více

VYHLÁŠKA ze dne 19. října 2017 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2018

VYHLÁŠKA ze dne 19. října 2017 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2018 Strana 3738 Sbírka zákonů č. 353 / 2017 353 VYHLÁŠKA ze dne 19. října 2017 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2018 Ministerstvo zdravotnictví stanoví podle

Více

kde: Ú je maximální úhrada poskytovateli v hodnoceném období

kde: Ú je maximální úhrada poskytovateli v hodnoceném období NÁVRH SZP ČR PRO DOHODOVACÍ ŘÍZENÍ NA ROK 2018 Zdravotní služby poskytované poskytovateli akutní zdravotní péče budou v roce 2018 hrazenypodle individuálního smluvního ujednání mezi konkrétním poskytovatelem

Více

VYHLÁŠKA ze dne 15. října 2015 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2016

VYHLÁŠKA ze dne 15. října 2015 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2016 Strana 3370 Sbírka zákonů č. 273 / 2015 Částka 111 273 VYHLÁŠKA ze dne 15. října 2015 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2016 Ministerstvo zdravotnictví

Více

MUDr. Pavel Neugebauer Předseda SPLDD ČR

MUDr. Pavel Neugebauer Předseda SPLDD ČR Vyhláška č.550/2005 Sb., resp. 101/2006 Sb., kterou se stanoví výše úhrad zdravotní péče hrazené z veřejného zdravotního pojištění, včetně regulačních omezení, pro 1. pololetí 2006 MUDr. Pavel Neugebauer

Více

omezení pro úhrady uvedené v 3 až 15, poskytované těmito smluvními poskytovateli zdravotních služeb (dále jen poskytovatel ):

omezení pro úhrady uvedené v 3 až 15, poskytované těmito smluvními poskytovateli zdravotních služeb (dále jen poskytovatel ): Strana 4034 Sbírka zákonů č. 324 / 2014 Částka 129 324 VYHLÁŠKA ze dne 17. prosince 2014 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2015 Ministerstvo zdravotnictví

Více

«cubarcode» Čl.1. Výše úhrady se stanoví podle seznamu výkonů úhradou za poskytnuté zdravotní výkony s hodnotou bodu ve výši:

«cubarcode» Čl.1. Výše úhrady se stanoví podle seznamu výkonů úhradou za poskytnuté zdravotní výkony s hodnotou bodu ve výši: «cubarcode» Dodatek č. CU/1/2019 Smlouvy o poskytování a úhradě zdravotních služeb Dohoda o ceně varianta 2A ambul. specialista (dále jen Dohoda o ceně) uzavřený mezi smluvními stranami Poskytovatelem

Více

EFEKTIVITA V OBLASTI LABORATORNÍHO KOMPLEMENTU Z POHLEDU VZP ČR

EFEKTIVITA V OBLASTI LABORATORNÍHO KOMPLEMENTU Z POHLEDU VZP ČR EFEKTIVITA V OBLASTI LABORATORNÍHO KOMPLEMENTU Z POHLEDU VZP ČR NÁKLADY A PRODUKCE ZA ROKY 2013 AŹ 2017 Náklady Přehled nákladů v segmentu mimolůžkových laboratoří za roky 2013 až 2017 (údaje z Výročních

Více

Připomínky České lékařské komory k návrhu úhradové vyhlášky pro rok 2015

Připomínky České lékařské komory k návrhu úhradové vyhlášky pro rok 2015 ČESKÁ LÉKAŘSKÁ KOMOR A tel. 25721 1 3 29 Kancelář prezid en ta : Lék a řská ulice č. 2, E-ma il: se kreta r iat@cl kcr.c z 1 5 0 00 Praha 5, www.lkcr.cz Kancelář v Olomouci, Dolní nám. 38, 772 00 Olomouc

Více

Připomínky České lékařské komory zpracované na základě společného jednání zástupců poskytovatelů příslušných segmentů zdravotní péče dne 9.11.

Připomínky České lékařské komory zpracované na základě společného jednání zástupců poskytovatelů příslušných segmentů zdravotní péče dne 9.11. Připomínky České lékařské komory zpracované na základě společného jednání zástupců poskytovatelů příslušných segmentů zdravotní péče dne 9.11.2010 k návrhu vyhlášky Ministerstva zdravotnictví ČR o stanovení

Více

VYHLÁŠKA ze dne 20. prosince 2012 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2013

VYHLÁŠKA ze dne 20. prosince 2012 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2013 Strana 6258 Sbírka zákonů č. 475 / 2012 475 VYHLÁŠKA ze dne 20. prosince 2012 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2013 Ministerstvo zdravotnictví stanoví

Více

«cubarcode» Dodatek č. CU/1/2018 Smlouvy o poskytování a úhradě hrazených služeb Dohoda o ceně varianta 5S - gynekologie (dále jen Dohoda o ceně)

«cubarcode» Dodatek č. CU/1/2018 Smlouvy o poskytování a úhradě hrazených služeb Dohoda o ceně varianta 5S - gynekologie (dále jen Dohoda o ceně) «cubarcode» Dodatek č. CU/1/2018 Smlouvy o poskytování a úhradě hrazených služeb Dohoda o ceně varianta 5S - gynekologie (dále jen Dohoda o ceně) uzavřený mezi smluvními stranami Poskytovatelem zastoupeným

Více

Jak si poradit s vyúčtováním roku 2018 a jak se chovat v roce Ing. Ivana Jenšovská Poradenská, konzultační a lektorská činnost ve zdravotnictví

Jak si poradit s vyúčtováním roku 2018 a jak se chovat v roce Ing. Ivana Jenšovská Poradenská, konzultační a lektorská činnost ve zdravotnictví Jak si poradit s vyúčtováním roku 2018 a jak se chovat v roce 2019 Ing. Ivana Jenšovská Poradenská, konzultační a lektorská činnost ve zdravotnictví VZP ČR Finanční vypořádání předběžných úhrad za rok

Více

Dodatek č. Z/GY/2019 IČZ «ICZ» GY / Z. «naz_poskytovatel» «ulice» «psc» «obec»

Dodatek č. Z/GY/2019 IČZ «ICZ» GY / Z. «naz_poskytovatel» «ulice» «psc» «obec» IČZ «ICZ» GY / Z Dodatek č. Z/GY/2019 «naz_poskytovatel» «ulice» «psc» «obec» Vojenská zdravotní pojišťovna České republiky se sídlem Praha 9, Drahobejlova 1404/4, PSČ 190 03 jejímž jménem jedná na základě

Více

Ústavní péče. MUDr. Pavel Neugebauer Předseda SPLDD ČR

Ústavní péče. MUDr. Pavel Neugebauer Předseda SPLDD ČR Vyhláška č.550/2005 Sb., kterou se stanoví výše úhrad zdravotní péče hrazené z veřejného zdravotního pojištění, včetně regulačních omezení, pro 1. pololetí 2006 MUDr. Pavel Neugebauer Předseda SPLDD ČR

Více

DŘ na rok 2017 úhrada zdravotních služeb poskytovaných poskytovateli lůžkové péče, s výjimkou zdravotních služeb poskytovaných v odborných léčebných

DŘ na rok 2017 úhrada zdravotních služeb poskytovaných poskytovateli lůžkové péče, s výjimkou zdravotních služeb poskytovaných v odborných léčebných DŘ na rok 2017 úhrada zdravotních služeb poskytovaných poskytovateli lůžkové péče, s výjimkou zdravotních služeb poskytovaných v odborných léčebných ústavech, léčebnách dlouhodobě nemocných, poskytovatelů

Více

Správné vykazování výkonů a finanční vyúčtování dle vyhlášky pro rok 2017

Správné vykazování výkonů a finanční vyúčtování dle vyhlášky pro rok 2017 a finanční vyúčtování dle vyhlášky pro rok 2017 Ing. Ivana Jenšovská Poradenská, konzultační a lektorská činnost ve zdravotnictví Poskytovatelem zdravotních služeb se rozumí právnická nebo fyzická osoba,

Více

VYKAZOVÁNÍ PRO ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNY

VYKAZOVÁNÍ PRO ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNY VYKAZOVÁNÍ PRO ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNY JAK VYKAZOVAT JEDNOTLIVÁ VYŠETŘENÍ Vraná Milena Odd. HLA, Národní referenční laboratoř pro DNA diagnostiku, ÚHKT, Praha WWW.UHKT.CZ Přehled nových genetických kódů pro

Více

Úhradové dodatky 2019

Úhradové dodatky 2019 Úhradové dodatky 2019 Ambulantní gynekologie Úhradová vyhláška: Hodnota bodu v základní výši 1,08 Kč s možností dalšího navýšení o 0,01 Kč, pokud poskytovatel doloží, že alespoň 50% nositelů výkonů (lékařů)

Více

N á v r h. VYHLÁŠKA ze dne 2015 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2016

N á v r h. VYHLÁŠKA ze dne 2015 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2016 N á v r h VYHLÁŠKA ze dne 2015 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2016 Ministerstvo zdravotnictví stanoví podle 17 odst. 5 zákona č. 48/1997 Sb., o veřejném

Více

MUDr. Pavel Neugebauer Předseda SPLDD ČR

MUDr. Pavel Neugebauer Předseda SPLDD ČR Vyhláška č.550/2005 Sb., kterou se stanoví výše úhrad zdravotní péče hrazené z veřejného zdravotního pojištění, včetně regulačních omezení, pro 1. pololetí 2006 MUDr. Pavel Neugebauer Předseda SPLDD ČR

Více

Článek I. uzavřené mezi smluvními stranami: Poskytovatel zdravotních služeb:

Článek I. uzavřené mezi smluvními stranami: Poskytovatel zdravotních služeb: Dodatek č.... ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č... ze dne (dále jen Smlouva ) (kombinovaná kapitačně výkonová platba u praktických lékařů pro děti a dorost) uzavřené mezi smluvními stranami:

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB IČO 0 0 1 7 9 9 0 6 IČZ smluvního ZZ 6 1 0 0 4 0 0 0 Číslo smlouvy 3 H 6 1 M 0 0 4 Název IČO Fakultní nemocnice Hradec Králové PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 8.10.10 /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

Název IČO Psychiatrická nemocnice Bohnice. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Psychiatrická nemocnice Bohnice. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 0 0 0 6 4 2 2 0 IČZ smluvního ZZ 0 8 4 2 8 0 0 0 Číslo smlouvy 6 A 0 8 G 4 2 8 Název IČO Psychiatrická nemocnice Bohnice PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A

Více

Stanovisko ČLK k úhradovým dodatkům VZP ČR pro rok 2019

Stanovisko ČLK k úhradovým dodatkům VZP ČR pro rok 2019 Stanovisko ČLK k úhradovým dodatkům VZP ČR pro rok 2019 Všeobecná zdravotní pojišťovna 111 (VZP ČR) v těchto dnech rozesílá soukromým poskytovatelům zdravotních služeb návrhy úhradových dodatků ke smlouvě

Více

Stanovisko ČLK k úhradovým dodatkům s VoZP pro rok 2019

Stanovisko ČLK k úhradovým dodatkům s VoZP pro rok 2019 Stanovisko ČLK k úhradovým dodatkům s VoZP pro rok 2019 Vojenská zdravotní pojišťovna České republiky (VoZP) v těchto dnech rozesílá soukromým poskytovatelům zdravotních služeb návrhy úhradových dodatků

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 2 9 0 1 1 0 4 3 IČZ smluvního ZZ 3 0 5 8 3 0 0 0 Číslo smlouvy 0 S 3 0 K 0 0 1 Název IČO CYGY s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Více

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č. 1691S006 (dále jen Smlouva ) (stomatologie)

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č. 1691S006 (dále jen Smlouva ) (stomatologie) Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č. 1691S006 (dále jen Smlouva ) (stomatologie) uzavřené mezi smluvními stranami: Poskytovatel zdravotních služeb: MS Zubař s.r.o. Sídlo (obec):

Více

Název IČO Zdravotnické zařízení MEDIAM, s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Zdravotnické zařízení MEDIAM, s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 4 8 0 3 4 0 3 7 IČZ smluvního ZZ 0 7 0 9 7 0 0 0 Číslo smlouvy 6 A 0 7 A 0 9 7 Název IČO Zdravotnické zařízení MEDIAM, s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytování a úhradě zdravotní péče č. 1637S001 ze dne (dále jen Smlouva ) (stomatologie)

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytování a úhradě zdravotní péče č. 1637S001 ze dne (dále jen Smlouva ) (stomatologie) Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytování a úhradě zdravotní péče č. 1637S001 ze dne 29. 11. 2016 (dále jen Smlouva ) (stomatologie) uzavřené mezi smluvními stranami: Poskytovatel zdravotních služeb: JBBH

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 2 8 8 9 2 9 5 0 IČZ smluvního ZZ 0 3 3 3 8 0 0 0 Číslo smlouvy 6 A 0 3 A 3 3 8 Název IČO OB klinika a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

VÝVOJ PRODUKČNÍCH DAT ZDRAVOTNÍCH SLUŽEB V SEGMENTU LABORATOŘÍ ZA ROKY 2010 AŽ 2013 A VÝHLED NA ROKY PŘÍŠTÍ. Petr Honěk VZP ČR

VÝVOJ PRODUKČNÍCH DAT ZDRAVOTNÍCH SLUŽEB V SEGMENTU LABORATOŘÍ ZA ROKY 2010 AŽ 2013 A VÝHLED NA ROKY PŘÍŠTÍ. Petr Honěk VZP ČR VÝVOJ PRODUKČNÍCH DAT ZDRAVOTNÍCH SLUŽEB V SEGMENTU LABORATOŘÍ ZA ROKY 2010 AŽ 2013 A VÝHLED NA ROKY PŘÍŠTÍ Petr Honěk VZP ČR VÝVOJ ÚHRADOVÝCH MECHANISMŮ V SEGMENTU LABORATOŘÍ V LETECH 2010 AŽ 2014 Základní

Více

Název IČO Fresenius Medical Care - DS, s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Fresenius Medical Care - DS, s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 4 5 7 9 0 9 4 9 IČZ smluvního ZZ 3 0 5 4 7 0 0 0 Číslo smlouvy 6 S 3 0 I 5 4 7 Název IČO Fresenius Medical Care - DS, s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 4 9 6 8 6 3 5 6 IČZ smluvního ZZ 0 5 6 1 3 0 0 0 Číslo smlouvy 1 6 0 5 V 0 0 8 Název IČO MEDITERRA s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 2 7 9 1 8 3 3 5 IČZ smluvního ZZ 1 0 6 2 6 0 0 0 Číslo smlouvy 5 A 1 0 A 6 2 6 Název IČO Mediclinic a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

Název IČO Fakultní nemocnice Hradec Králové. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Fakultní nemocnice Hradec Králové. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 0 0 1 7 9 9 0 6 IČZ smluvního ZZ 6 1 0 0 4 0 0 0 Číslo smlouvy 3 H 6 1 M 0 0 4 Název IČO Fakultní nemocnice Hradec Králové PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

REGULAČNÍ OMEZENÍ a problémy, kterým by měli poskytovatelé předcházet

REGULAČNÍ OMEZENÍ a problémy, kterým by měli poskytovatelé předcházet 1 REGULAČNÍ OMEZENÍ a problémy, kterým by měli poskytovatelé předcházet Ing. Ivana Jenšovská, STROFIOS a.s. Brno, 29.11. 2014 2 REGULAČNÍ OMEZENÍ amb. spec. Regulace na ZULP/ ZUM, léky a zdravotnické prostředky,

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 0 1 6 6 3 1 2 7 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 5 3 6 5 9 0 0 0 Číslo smlouvy 3 L 5 3 A 0 6 3 Název IČO ALERGOLOGIE ŽELEZNÝ BROD s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 8.08.08 /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

Název IČO GENETIKA-ZENKLOVA s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO GENETIKA-ZENKLOVA s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 0 1 8 9 1 6 8 5 IČZ smluvního ZZ 0 8 1 8 0 0 0 0 Číslo smlouvy 6 A 0 8 A 1 8 0 Název IČO GENETIKA-ZENKLOVA s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 2 8 4 9 5 3 0 6 IČZ smluvního ZZ 0 9 0 0 2 0 0 0 Číslo smlouvy 6 A 0 9 A 0 0 2 Název IČO Poliklinika Prosek a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

ROCE 2019 POHLEDEM VZP ČR

ROCE 2019 POHLEDEM VZP ČR ÚHRADY ZDRAVOTNÍCH SLUŽEB V ROCE 2019 POHLEDEM VZP ČR KONFERENCE INMED, 23. 24. 10. 2018 ING. JIŘÍ MRÁZEK, MBA OBSAH PREZENTACE Obnova smluv CZ DRG nasmlouvání nových markerů Memorandum psychiatrie + hemodialýza

Více

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č. 1760S004 ze dne (dále jen Smlouva ) (stomatologie)

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č. 1760S004 ze dne (dále jen Smlouva ) (stomatologie) Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č. 1760S004 ze dne 26.9.2017 (dále jen Smlouva ) (stomatologie) uzavřené mezi smluvními stranami: Poskytovatel zdravotních služeb: Stomatologická

Více

VÝTAH Z VYHLÁŠKY Č. 324

VÝTAH Z VYHLÁŠKY Č. 324 VÝTAH Z VYHLÁŠKY Č. 324 324 VYHLÁŠKA ze dne 23. prosince 2014 o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2015 Referenčním obdobím se rozumí pro účely této vyhlášky

Více

Název IČO Městská poliklinika Praha. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Městská poliklinika Praha. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 0 0 1 2 8 6 0 1 IČZ smluvního ZZ 0 1 2 8 0 0 0 0 Číslo smlouvy 6 A 0 1 A 2 8 0 Název IČO Městská poliklinika Praha PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Dodatek č. 3 ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb

Dodatek č. 3 ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb Dodatek č. 3 ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č. 1758C002 ze dne 28.3.2017 (dále jen Smlouva ) (kombinovaná kapitačně výkonová platba u praktických lékařů pro děti a dorost) uzavřené

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 4 9 7 0 9 1 0 1 IČZ smluvního ZZ 0 6 1 5 6 0 0 0 Číslo smlouvy 8 A 0 6 K 1 5 6 Název IČO BIOLAB Praha, k.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

je maximální úhrada poskytovateli v hodnoceném období

je maximální úhrada poskytovateli v hodnoceném období I. VARIANTA Návrh VZP ČR na úhradu zdravotních služeb poskytovaných poskytovateli lůžkové péče, s výjimkou zdravotních služeb poskytovaných v odborných léčebných ústavech, léčebnách dlouhodobě nemocných,

Více

MUDr. Eva Syslová, jednatelka. Článek I.

MUDr. Eva Syslová, jednatelka. Článek I. Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č. 1832B007 (dále jen Smlouva ) (kombinovaná kapitačně výkonová platba u praktických lékařů pro dospělé) uzavřené mezi smluvními stranami:

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 6 7 3 6 0 2 2 0 IČZ smluvního ZZ 0 8 2 8 6 0 0 0 Číslo smlouvy 6 A 0 8 A 2 8 6 Název IČO MUDr.Eva Tomková PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

Dodatek č. 2. MUDr. Petr Strnad, člen představenstva Stanislava Kabele, členka představenstva. Ing. Markéta Benešová vedoucí Oddělení správy smluv

Dodatek č. 2. MUDr. Petr Strnad, člen představenstva Stanislava Kabele, členka představenstva. Ing. Markéta Benešová vedoucí Oddělení správy smluv Dodatek č. 2 ke Smlouvě o poskytování a úhradě hrazených služeb č. 1608C007 ze dne 9.12.2016 (dále jen Smlouva ) (kombinovaná kapitačně výkonová platba u praktických lékařů pro děti a dorost) uzavřené

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 0 3 6 0 5 8 2 5 IČZ smluvního ZZ 7 2 9 9 6 1 7 7 Číslo smlouvy 4 B 7 2 G 0 0 3 Název IČO Gynekologie Brno s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

NÁVRH. Vyhláška č. 134/1998 Sb., kterou se vydává seznam zdravotních výkonů s bodovými hodnotami, ve znění pozdějších předpisů.

NÁVRH. Vyhláška č. 134/1998 Sb., kterou se vydává seznam zdravotních výkonů s bodovými hodnotami, ve znění pozdějších předpisů. NÁVRH VYHLÁŠKA ze dne prosince 2010, o stanovení hodnot bodu, výše úhrad zdravotní péče hrazené z veřejného zdravotního pojištění a regulačních omezení objemu poskytnuté zdravotní péče hrazené z veřejného

Více

Název IČO MUDr.Zdeňka Hanzlíková. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO MUDr.Zdeňka Hanzlíková. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 8 6 5 9 5 3 2 6 IČZ smluvního ZZ 0 9 4 2 5 0 0 0 Číslo smlouvy 6 A 0 9 A 4 2 5 Název IČO MUDr.Zdeňka Hanzlíková PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

Koncept úhrad v roce 2016. Mgr. Pavlína Žílová Analytik oddělení úhradových mechanizmů a zdravotního pojištění, MZ ČR

Koncept úhrad v roce 2016. Mgr. Pavlína Žílová Analytik oddělení úhradových mechanizmů a zdravotního pojištění, MZ ČR Koncept úhrad v roce 2016 Mgr. Pavlína Žílová Analytik oddělení úhradových mechanizmů a zdravotního pojištění, MZ ČR Výběr pojistného od roku 2012 Výběr pojistného za zaměstnance a osvč (2015 2016) + 7,4

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 0 4 3 2 8 0 4 3 IČZ smluvního ZZ 5 4 0 1 4 0 0 0 Číslo smlouvy 5 L 5 4 A 0 8 3 Název IČO EndoKa s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

Typ B. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

Typ B. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 0 0 0 6 4 2 0 3 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 0 5 0 0 2 0 0 0 Číslo smlouvy 1 8 0 5 M 0 0 3 Název IČO Fakultní nemocnice v Motole PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 8.11.11 /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 4 4 7 9 7 3 6 2 IČZ smluvního ZZ 0 7 0 0 3 0 0 0 Číslo smlouvy 6 A 0 7 A 0 0 3 Název IČO SAZ v Praze 7 PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

2. Výkony podle seznamu výkonů zahrnuté do kapitační platby v odbornosti 001, podle seznamu výkonů:

2. Výkony podle seznamu výkonů zahrnuté do kapitační platby v odbornosti 001, podle seznamu výkonů: Příloha č.2 Návrh VZP ČR na úhradu hrazených služeb včetně regulačních omezení v oboru všeobecného praktického lékařství a praktického lékařství pro děti a dorost na rok 2018 A) Kombinovaná kapitačně výkonová

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 2 7 4 1 9 5 3 3 IČZ smluvního ZZ 2 6 4 7 9 0 0 0 Číslo smlouvy 6 S 2 6 A 0 4 7 Název IČO CLINTERAP s. r. o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 4 9 3 7 1 3 2 1 IČZ smluvního ZZ 0 5 0 7 4 0 0 0 Číslo smlouvy 6 A 0 5 A 0 7 4 Název IČO MUDr.Milan Radosta PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 0 0 0 6 4 1 6 5 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 0 2 0 0 4 0 0 0 Číslo smlouvy 1 8 0 2 M 0 0 9 Název IČO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 8.11.11 /4_12 SMLOUVY

Více

Název IČO MUDr. Straková Jaroslava. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO MUDr. Straková Jaroslava. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 4 7 7 3 0 4 8 0 IČZ smluvního ZZ 4 3 1 6 3 0 0 0 Číslo smlouvy 7 P 4 3 A 0 1 8 Název IČO MUDr. Straková Jaroslava PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Název IČO Nemocnice sv.alžběty spol.s r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Nemocnice sv.alžběty spol.s r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 4 9 6 7 8 7 7 9 IČZ smluvního ZZ 0 2 1 4 7 0 0 0 Číslo smlouvy 6 A 0 2 A 1 4 7 Název IČO Nemocnice sv.alžběty spol.s r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

( { } ) kde: je maximální úhrada poskytovateli v hodnoceném období

( { } ) kde: je maximální úhrada poskytovateli v hodnoceném období II. VARIANTA Návrh VZP ČR na úhradu zdravotních služeb poskytovaných poskytovateli lůžkové péče, s výjimkou zdravotních služeb poskytovaných v odborných léčebných ústavech, léčebnách dlouhodobě nemocných,

Více

Název IČO Dopravní zdravotnictví a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Dopravní zdravotnictví a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 5 9 0 3 6 5 9 IČZ smluvního ZZ 0 2 3 8 0 0 0 0 Číslo smlouvy 5 A 0 2 A 3 8 0 Název IČO Dopravní zdravotnictví a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Název IČO Oblastní nemocnice Trutnov, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Oblastní nemocnice Trutnov, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 6 2 3 7 IČZ smluvního ZZ 6 9 1 Číslo smlouvy 2 H 6 9 N 1 Název IČO Oblastní nemocnice Trutnov, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-1 / 7.7.7 /4_5 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Více

9. funkční období. (Navazuje na sněmovní tisk č. 174 ze 7. volebního období PS PČR) Lhůta pro projednání Senátem uplyne 8.

9. funkční období. (Navazuje na sněmovní tisk č. 174 ze 7. volebního období PS PČR) Lhůta pro projednání Senátem uplyne 8. 278 9. funkční období 278 Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 592/1992 Sb., o pojistném na veřejné zdravotní pojištění, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném zdravotním pojištění

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 6 0 4 3 6 8 6 7 IČZ smluvního ZZ 0 9 5 1 1 0 0 0 Číslo smlouvy 6 A 0 9 A 5 1 1 Název IČO MUDr. Luděk Svoboda PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více