Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S"

Transkript

1 Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 5. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: MUDr. Eva Bezděková, členka RMV Pavel Bouda, 1. místostarosta JUDr. PhDr. Petr Kolář, Ph.D., starosta Ing. Mgr. Petr Kolařík, Ph.D., 2. místostarosta Ing. Antonín Korta, tajemník MěÚ Ing. Miloš Kozumplík, člen RMV Tomáš Nekarda, člen RMV Jiří Štica, člen RMV <dle prezenční listiny> <dle prezenční listiny> Bc. Lukáš Grabec Ing. Lenka Jahodová Ing. arch. Ivo Ondračka Ing. Andrea Jarošová, vedoucí odboru majetku a investic Rostislav Prax, velitel městské policie JUDr. PhDr. Petr Kolář, Ph.D., starosta Číslo bodu Bod Komentář 1. Zahájení a schválení programu 5. zasedání Rady města Veselí nad Moravou Výsledek hlasování: Přijato 2. Připomínky k zápisu z 4. zasedání Rady města Veselí nad Moravou Bez připomínek. Výsledek hlasování: Přijato 3. 1/5/RMV/2019 Jmenování člena komise Radě města je předložen návrh na doplnění člena komise rady. I. Rada města Veselí nad Moravou jmenuje Stránka 1 z 5

2 v souladu s 102 odst. 2 písm. h) zákona o obcích členem Komise dopravy a bezpečnosti pana: Libora Poulu. Schvalovatel: JUDr. PhDr. Petr Kolář, Ph. D. 4. Výzva k podání žádostí o dotace z rozpočtu města poskytovatelům sociálních služeb na rok 2019 Výzva k podání žádostí o dotace z rozpočtu města Veselí nad Moravou poskytovatelům sociálních služeb k financování běžných výdajů souvisejících s poskytováním sociálních služeb na rok se zveřejněním Výzvy k podání žádostí o dotace z rozpočtu města Veselí nad Moravou poskytovatelům sociálních služeb k financování běžných výdajů souvisejících s poskytováním sociálních služeb na rok 2019 v předloženém znění včetně příloh. Předkladatel: Mgr. Ing. Petr Kolařík, Ph. D. Schvalovatel: Mgr. Vlastimil Hruška Zpracovatel: Bohdana Gálová 5. 2/5/RMV/2019 Zápis z 2. schůze Veselské redakční rady a informace zhotovitele Veselských listů o navýšení ceny Byl předložen zápis z 2. schůze Veselské redakční rady konané dne spolu s informací zhotovitele Veselských listů o navýšení ceny za distribuci a možnostmi řešení distribuce Veselských listů. se zápisem z 2. schůze Veselské redakční rady konané dne II. Rada města Veselí nad Moravou schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo č. DS/0358/2017/KS se zhotovitelem KODIAK print s.r.o., se sídlem Nábřeží 599, Zlín Prštné, IČ , s těmito podstatnými náležitostmi: Původní cena díla bez DPH: Kč, 10% DPH Kč, cena vč. DPH Kč Nová cena díla bez DPH při 14+6 stranách: Kč ( ), 10% DPH Kč, cena vč. DPH Kč Nová cena díla bez DPH při 18+6 stranách: Kč ( ), 10% DPH Kč, cena vč. DPH Kč Cena se upravuje s účinností od do III. Rada města Veselí nad Moravou ukládá 1. tajemníkovi MěÚ 1.1.Ve spolupráci s oddělením KS a s odborem KT zpracovat variantní návrh distribuce Veselských listů od května Termín: Stránka 2 z 5

3 Schvalovatel: JUDr. PhDr. Petr Kolář, Ph. D. Zpracovatel: Veselská redakční rada 6. 3/5/RMV/2019 Technický stav mostů a lávek Technický stav mostů a lávek na území města. s informací o technickém stavu mostů a lávek na území města. II. Rada města Veselí nad Moravou ukládá 1. Odboru MI 1.1.Prověřit ve spolupráci s právníkem úřadu sporné vlastnictví mostních objektů na území města. 1.2.Zajistit zpracování PD nové lávky pro pěší a cyklisty přes Svodnici k zahrádkářské osadě Šlajza. 1.3.SMV - Zajistit odstranění náletových dřevin u mostních objektů dle fotodokumentace zpracované firmou KH-Mosty SMV - Zajistit umístění reflexních prvků na zábradlí mostu ke koupališti. 2. Komisi dopravy a bezpečnosti 2.1.KDB - Prověřit úplnost přehledu mostních objektů na území města dle aktualizovaného pasportu a navrhnout další postup řešení stavu zjištěného hlavní mostní prohlídkou provedenou firmou KH-Mosty. přizváni Ing. Andrea Jarošová, Ing. Lenka Jahodová (odbor MI) Předkladatel: Pavel Bouda Schvalovatel: Pavel Bouda Zpracovatel: Pavel Bouda 7. Studie využití území u Baťova kanálu V rámci plnění úkolu ID 1331 byl městským architektem Ing. arch. Ivo Ondračkou prezentován 1. návrh Studie využití území u Baťova kanálu. s prvním návrhem "Studie využití území u Baťova kanálu" zpracovaným městským architektem Ing. arch. Ivo Ondračkou. Stránka 3 z 5

4 přizváni Ing. Andrea Jarošová, Ing. arch. Ivo Ondračka (odbor MI) Předkladatel: Odbor MI 8. Informace o činnosti městské policie za rok 2018 Informace o činnosti městské policie za rok s informací o činnosti městské policie za rok přizván Rostislav Prax, Bc. Lukáš Grabec (Městská policie Veselí nad Moravou) 9. 4/5/RMV/2019 Kontrola plnění úkolů Radě města je předložena zpráva o plnění úkolů. Zpráva je přílohou zápisu. I. Rada města Veselí nad Moravou schvaluje kontrolu plnění úkolů dle předložené zprávy vč. projednaných připomínek. Předkladatel: tajemník MěÚ Schvalovatel: tajemník MěÚ 10. 5/5/RMV/2019 Různé RMV projednala níže uvedené. I. Rada města Veselí nad Moravou ukládá 1. Odboru MI 1.1.Předložit přehled nájemních a pachtovních smluv na pozemky města s návrhem na zapracování inflační doložky. 2. Komisi životního prostředí 2.1.KŽP - Projednat návrh opatření dle konceptu Územní studie krajiny týkajících se katastrálních území města a předložit stanovisko cestou starosty radě města. Termín: Komisi pro urbanismus a územní plánování 3.1.KUÚP - Projednat návrh opatření dle konceptu Územní studie krajiny týkajících se katastrálních území města a předložit stanovisko cestou starosty radě města. Termín: Odboru ŽPÚP 4.1.Zajistit účast zpracovatele Územní studie krajiny na jednání RMV a předložit příslušnou zprávu. Stránka 4 z 5

5 Termín: Závěr Starosta 5. schůzi RMV ukončil v 19:45. Příští schůze RMV se koná v pondělí od 15:00 v zasedací místnosti č. B-211 a následně v kanceláři starosty. JUDr. PhDr. Petr Kolář, Ph.D. starosta Pavel Bouda 1. místostarosta Stránka 5 z 5

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS. z 36. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS. z 36. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 36. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 11.01.2016 od 16:00 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: MUDr.

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu 17. zasedání Rady města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu 17. zasedání Rady města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 17. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 10.06.2019 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 55. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 10.10.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 31. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 02.11.2015 od 16:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 61. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 09.01.2017 od 15:00 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 63. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 06.02.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 47. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 06.06.2016 od 15:00 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 7. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 04.02.2019 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 57. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 07.11.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Z á p i s z 22. schůze RMV konané dne od 16:35 hod. na městském úřadu (usnesení jsou součástí textu)

Z á p i s z 22. schůze RMV konané dne od 16:35 hod. na městském úřadu (usnesení jsou součástí textu) Sp.Zn.: S-MVNM/37774/2014 KS Č.j.: MVNM/24468/2015 Z á p i s z 22. schůze RMV konané dne 27.07.2015 od 16:35 hod. na městském úřadu (usnesení jsou součástí textu) Přítomni: Omluveni: Hosté: Program: Ing.

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 8. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 18.02.2019 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu 56. zasedání Rady města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu 56. zasedání Rady města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 56. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 24.10.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS. z 14. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne od 14:00 hodin v kanceláři starosty

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS. z 14. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne od 14:00 hodin v kanceláři starosty Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 14. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 29.04.2019 od 14:00 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: MUDr.

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 2. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 26.11.2018 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Stránka 1 z 12 Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 19. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 15.07.2019 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 82. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 09.10.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 59. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 05.12.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 6. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 21.01.2019 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 58. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 21.11.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 71. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 12.06.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 1. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 12.11.2018 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 69. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 15.05.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Z Á P I S. Mgr. Věra Křivánková, Mgr. Vladimír Soukop, Mgr. Renáta Macharová

Z Á P I S. Mgr. Věra Křivánková, Mgr. Vladimír Soukop, Mgr. Renáta Macharová Z Á P I S z 1. mimořádného zasedání zastupitelstva města Slavkov u Brna, která se konala dne 4.5.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé:

Více

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 5 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 41. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 21.8.2017 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 3. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 10.12.2018 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 44. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 25.04.2016 od 16:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 100. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 16.07.2018 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 98. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 04.06.2018 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

ZÁPIS. z 15. schůze Rady města Přerova konané dne 13. dubna 2015

ZÁPIS. z 15. schůze Rady města Přerova konané dne 13. dubna 2015 ZÁPIS z 15. schůze Rady města Přerova konané dne 13. dubna 2015 PROGRAM: --------------- Zahájení primátor Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Schválení záměru vybudování cyklodomu Ing. Měřínský 4. Schválení

Více

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 1. zasedání Zastupitelstva města Veselí nad Moravou, které se konalo dne 05.11.2018 od 15:00 hodin v obřadní síni Městského úřadu Přítomni: Bc. Petra

Více

ZÁPIS z 35. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 35. jednání rady města, které se konalo Stránka 1 z 6 ZÁPIS z 35. jednání rady města, které se konalo dne 11.7.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav, místostarosta Homolka Hynek, mistostarosta Picek Vlastimil,

Více

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 32. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 16.11.2015 od 16:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 84. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 06.11.2017 od 14:30 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS budoucí Zápis [59/RM/1.10.201$] Page I of7 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 59. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 7.70.2018 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni:

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 4 konaného dne 21. ledna 2015

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 4 konaného dne 21. ledna 2015 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 4 konaného dne 21. ledna 2015 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování a

Více

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou ZÁPIS

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou ZÁPIS 1 Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 9. schůze Zastupitelstva města Veselí nad Moravou, která se konala dne 12.09.2016 od 15:00 hodin v obřadní síni Městského úřadu Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

ZÁPIS. ze 79. schůze Rady města Přerova konané ve dnech 4. a 5. listopadu 2013

ZÁPIS. ze 79. schůze Rady města Přerova konané ve dnech 4. a 5. listopadu 2013 ZÁPIS ze 79. schůze Rady města Přerova konané ve dnech 4. a 5. listopadu 2013 PROGRAM: --------------- 1. Zahájení primátor 2. Lávka U Tenisu primátor 3. Nákup energií Ing. Dostal 4. Různé primátor 5.

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014 Schůzi Rady města zahájil v 9:03 hodin Ing. Tomáš Komprs - starosta města Tišnova. Přítomno: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 33. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 30.11.2015 od 16:20 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

4. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

4. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 4. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 5. prosince 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 4. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 19.12.2018 od 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

ZÁPIS. z 29. schůze Rady města Přerova konané dne 27. ledna Zahájení primátor. 2. Investiční záležitosti Michal Zácha, DiS. 3.

ZÁPIS. z 29. schůze Rady města Přerova konané dne 27. ledna Zahájení primátor. 2. Investiční záležitosti Michal Zácha, DiS. 3. ZÁPIS z 29. schůze Rady města Přerova konané dne 27. ledna 2012 PROGRAM: --------------- 1. Zahájení primátor 2. Investiční záležitosti Michal Zácha, DiS. 3. Různé primátor 4. Závěr primátor 1 Přítomni:

Více

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 9. zasedání Zastupitelstva města Nové Město na Moravě, které se konalo dne 11.4.2016 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

USNESENÍ. z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne

USNESENÍ. z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne USNESENÍ z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne 6.11.2014 Přítomni: Mgr. Filip Kořínek, Ing. Tomáš Hlaváček, Mgr. Šimon Hradilek, PhDr. Lenka Kalousková, PhD., Ing. Milena Paříková,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 36. řádné jednání rady městské části, konané dne 8. 12. 2010 v 15:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Háněl, Klímová, Hasenkopfová,

Více

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 16. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 20. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Z á p i s. z 2. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 21. ledna 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 2. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 21. ledna 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

107. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

107. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 107. schůze Rady městské části Praha 8, konané v pátek dne 23. března 2018 od 9:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; MgA. Vilgus, Ph.D., Nepil;

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková (= 2 radní MČ).

Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková (= 2 radní MČ). Z á p i s z 19. schůze Rady městské části Praha 8, konané v pondělí dne 15. dubna 2019 od 11:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Vítek; Slabihoudek, Bc. Švarc,

Více

Anonymizovaný dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. ZÁPIS z 62/VII. schůze Rady městské části Brno-Chrlice ze dne

Anonymizovaný dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. ZÁPIS z 62/VII. schůze Rady městské části Brno-Chrlice ze dne RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO Anonymizovaný dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ZÁPIS z 62/VII. schůze Rady městské části Brno-Chrlice ze dne 31. 8. 2016 Přítomni dle

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

24. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 10:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

24. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 10:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 24. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 29. května 2019 od 10:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 70. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 29.05.2017 od 19:00 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Pan Mikmek konstatoval, že zápis z minulého zasedání byl po projednání oběma ověřovateli podepsán a je tedy pokládán za schválený.

Pan Mikmek konstatoval, že zápis z minulého zasedání byl po projednání oběma ověřovateli podepsán a je tedy pokládán za schválený. Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatinice, které se konalo ve čtvrtek 26.7.2018 od 18,00 hod. Zasedací místnost Obecního úřadu Slatinice Přítomno: 10 zastupitelů (viz. prezenční listina).

Více

14. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

14. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 14. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 6. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 10. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 18.03.2019 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 2. zasedání Zastupitelstva města Veselí nad Moravou, které se konalo dne 17.12.2018 od 15:00 hodin v obřadní síni Městského úřadu Přítomni: Omluveni:

Více

Zápis. ze 40. mimořádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 13. září 2012 v 7:30 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ. dle presenční listiny

Zápis. ze 40. mimořádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 13. září 2012 v 7:30 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ. dle presenční listiny Zápis ze 40. mimořádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 13. září 2012 v 7:30 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Přítomni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle presenční listiny PhDr. Milena

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 2. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 07.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis z 171. zasedání rady města

Zápis z 171. zasedání rady města Zápis z 171. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: Program 171.RM 23. 10. 2018 od 08.15 hod. do 9.40 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Rada města schvaluje

Více

Zápis. z 34. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. z 34. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Bc. Tomáš Letocha Ing. Vladimír Elšík Radoslav Němeček Jiří Švanyga Vlasta Sedláková Ing. Zdeněk Škromach Omluveni: Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 34.

Více

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou Z Á P I S Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 8. schůze Zastupitelstva města Veselí nad Moravou, která se konala dne 13.06.2016 od 15:00 hodin v obřadní síni Městského úřadu Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

OBEC VILÉMOV. Program:

OBEC VILÉMOV. Program: OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Informace přijatých usneseních z 5. Řádného zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 28.03.2019 v obřadní síni Obecního úřadu ve Vilémově OBEC VILÉMOV Program:

Více

Mimořádná schůze Rady m.č. Brno- Vinohrady USNESENÍ

Mimořádná schůze Rady m.č. Brno- Vinohrady USNESENÍ Členům Rady m.č. Brno-Vinohrady Tajemnici ÚMČ Brno Vinohrady Vedoucím odborů m.č. Brno Vinohrady Předsedům komisí RMČ Brno Vinohrady Magistrátu města Brna USNESENÍ z mimořádné schůze Rady, konané dne 15.

Více

Zápis. Mgr. Filip Leder Bc. Petr Machálek Mgr., Bc. Jiří Jobánek. Bc. Igor Fučík, MBA Ing. Karel Doležal Josef Červenka

Zápis. Mgr. Filip Leder Bc. Petr Machálek Mgr., Bc. Jiří Jobánek. Bc. Igor Fučík, MBA Ing. Karel Doležal Josef Červenka Zápis 89. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného ve čtvrtek 21. září 2017 v 16:00 hodin v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: Přítomni: Omluveni: 16:00 hodin Ing.

Více

USNESENÍ. z 1. schůze Rady města Olomouce, konané dne

USNESENÍ. z 1. schůze Rady města Olomouce, konané dne USNESENÍ z 1. schůze Rady města Olomouce, konané dne 6. 11. 2018 1 Majetkoprávní záležitosti odboru investic předloženou důvodovou zprávu, záměr směnit část pozemku parc.č. 930/1 orná půda o výměře 436

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 106. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 14. března 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

6. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

6. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 6. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 19. prosince 2018 od 9:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

ze 7. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne

ze 7. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne USNESENÍ ze 7. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne 11. 7. 2019 Přítomni: Hosté: Omluveni: Nepřítomni: Zasedání zahájeno: Zasedání ukončeno: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. Filip Kořínek, Ing. Petr

Více

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor ZÁPIS 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Nájem nemovitých věcí tvořících sportovní areály: p. Zácha plavecký areál

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 18. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 21. 09. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne 31. ledna 2019 (1. zasedání v roce)

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne 31. ledna 2019 (1. zasedání v roce) USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne 31. ledna 2019 (1. zasedání v roce) Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS z 5. mimořádného zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne 6. 3.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS z 5. mimořádného zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne 6. 3. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS z 5. mimořádného zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne 6. 3. 2019 Zasedání ZMČ zahájila starostka MČ Mgr. Jitka Synková, přivítala

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ).

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ). Z á p i s ze 111. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. května 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 26.9.2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

Jednání Rady města Broumov č. 72 ze dne 29. května 2017

Jednání Rady města Broumov č. 72 ze dne 29. května 2017 Jednání Rady města Broumov č. 72 ze dne 29. května 2017 Přítomni: Omluvena: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, Ing. Jiří Myšák, JUDr. Tomáš Blažek, Mgr. Jiří Ringel, Mgr. Eva Bilíková, Ing. Eva Blažková,

Více

9. schůze Rady m.č. Brno- Vinohrady USNESENÍ

9. schůze Rady m.č. Brno- Vinohrady USNESENÍ Členům Rady m.č. Brno-Vinohrady Tajemnici ÚMČ Brno Vinohrady Vedoucím odborů m.č. Brno Vinohrady Předsedům komisí RMČ Brno Vinohrady Magistrátu města Brna USNESENÍ z 9. schůze Rady, konané dne 20. května

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 56 konaného dne 3. července 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 56 konaného dne 3. července 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 56 konaného dne 3. července 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Anonymizovaný dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. ZÁPIS z 69/VII. schůze Rady městské části Brno-Chrlice ze dne

Anonymizovaný dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. ZÁPIS z 69/VII. schůze Rady městské části Brno-Chrlice ze dne RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO Anonymizovaný dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ZÁPIS z 69/VII. schůze Rady městské části Brno-Chrlice ze dne 9. 11. 2016 Přítomni dle

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 01. 2019 od 16:30 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka Program jednání: 1. Žádost o navýšení

Více

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne 22. 5. 2019 na Obecním úřadě v Mašovicích Starosta obce zahájil 5. zasedání ZO Mašovice v 18.00 hodin a přivítal všechny přítomné.

Více

viz presenční listina - 6 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Josef Obršlík, Zděnek Kališ

viz presenční listina - 6 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Josef Obršlík, Zděnek Kališ Z Á P I S z 50. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 28. srpna 2014 v 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : Omluveni : Hosté: viz presenční

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 12. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda Omluveni: Ing. Stanislav Kužel,

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE Z Á P I S Z 16. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 10. 10. 2016 Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Ing. Vladislav Krušina člen rady

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 108. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 28. března 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Usnesení. z 38. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 38. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 38. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 15.02.2016 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 1288/R/150216: předložený

Více

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 51. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 9. října 2014 v 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : Omluveni : viz presenční listina

Více

Jednací řád Rady městské části Praha 19

Jednací řád Rady městské části Praha 19 Jednací řád Rady městské části Praha 19 čl. 1 Úvodní ustanovení Jednací řád rady Městské části Praha 19 (dále jen "rada ) upravuje základní úkoly, přípravu a svolání schůzí rady, pravidla jejího jednání

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 33/2014, konané dne 22. prosince 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 33/2014, konané dne 22. prosince 2014 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 33/2014, konané dne 22. prosince 2014 Schůzi Rady města zahájil v 08:10 hodin Bc. Jiří Dospíšil starosta města Tišnova. Přítomni: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

Obec Cidlina Zastupitelstvo obce Cidlina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Cidlina, konaného dne v hodin.

Obec Cidlina Zastupitelstvo obce Cidlina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Cidlina, konaného dne v hodin. Obec Cidlina Zastupitelstvo obce Cidlina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Cidlina, konaného dne 11.12.2017 v 18.00 hodin. Zasedání ZOC č. 24/2017 Dne 11.12.2017 se v 18.00 hod konalo v budově obecního

Více