Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS"

Transkript

1 Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 31. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne od 16:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: MUDr. Eva Bezděková, člen RMV MUDr. Zdeněk Doupovec, člen RMV Mgr. Evelína Jochová, člen RMV Ing. Petr Kebrle, vedoucí odboru kancelář tajemníka JUDr. PhDr. Petr Kolář, Ph.D., 1. místostarosta Ing. Mgr. Petr Kolařík, Ph.D., 2. místostarosta Ing. Miloš Kozumplík, starosta Jiří Štica, člen RMV Ing. Antonín Korta, tajemník <dle prezenční listiny> Ing. Andrea Jarošová, vedoucí odboru majetku a investic Pavel Bouda, ředitel SMV Ing. Miloš Kozumplík, starosta Číslo bodu Bod Komentář 1. Zahájení a schválení programu 31. zasedání Rady města Veselí nad Moravou Předkladatel: starosta Výsledek hlasování: Přijato 2. Připomínky k zápisu z 30. zasedání Rady města Veselí nad Moravou bez připomínek. Předkladatel: starosta Výsledek hlasování: Přijato 3. 1/31/RMV/2015 Postup prací na zpracování NR verze pro zveřejnění V souladu se schváleným harmonogramem je NR2016 předložen k projednání ve verzi pro zveřejnění, a následně bude zveřejněn v souladu s 11 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů - nejméně po dobu 15 dnů před projednáním NR2016 v 6. ZMV, vhodným způsobem a ve vhodném rozsahu na úřední desce a v elektronické podobě způsobem umožňujícím dálkový přístup. návrh rozpočtu města na rok 2016 pro zveřejnění.

2 Předkladatel: JUDr. PhDr. Petr Kolář, Ph.D. Schvalovatel: Ing. Vojtěška Řičicová Zpracovatel: Ing. Vojtěška Řičicová 4. 2/31/RMV/2015 Rozpočtové opatření č. 26/ Dotace OPVK ZŠ Hutník UZ ZŠ Hutník realizuje projekt v projektu CZ.1.07/1.1.00/ Cestou rozpočtového opatření je nutno zapracovat do rozpočtu příjmy a výdaje z důvodu poskytnuté finanční podpory. rozpočtové opatření č. 26/2015 v běžných příjmech navýšení řádku "ZŠ Hutník OPVK Počáteční vzdělávání podíl EU" ve výši Kč, položka 4122 neinvestiční přijaté transfery od krajů, současně navýšení řádku "ZŠ Hutník OPVK Počáteční vzdělávání podíl SR" ve výši Kč, položka 4122 neinvestiční přijaté transfery od krajů. Současně v běžných výdajích navýšení řádku "ZŠ Hutník OPVK Počáteční vzdělávání podíl EU" na položce 5336 neinvestiční přijaté transfery zřízeným příspěvkovým organizacím, dle platné rozpočtové skladby ve výši Kč, a navýšení řádku "ZŠ Hutník OPVK Počáteční vzdělávání podíl SR" na položce 5336 neinvestiční přijaté transfery zřízeným příspěvkovým organizacím, dle platné rozpočtové skladby ve výši Kč. V příjmech i ve výdajích s UZ 33058, příslušný zdroj a nástroj. Zapracovat do rozpočtového a účetního období říjen Předkladatel: JUDr. PhDr. Petr Kolář, Ph.D. Schvalovatel: Ing. Vojtěška Řičicová Zpracovatel: Ing. Vojtěška Řičicová 5. 3/31/RMV/2015 Hospodaření školských příspěvkových organizací Dle zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů zřizovatel provádí kontrolu hospodaření příspěvkové organizace. Školské příspěvkové organizace města předložily cestou odboru MI ke schválení: 1) Změny rozpočtů p. o. na rok 2015 dle upraveného rozpočtu města 5. ZMV 2) Čerpání rozpočtů p. o. za 01-09/2015 závazné ukazatele rozpočtu na rok 2015 u školských příspěvkových organizací zřízených městem Veselí nad Moravou v návaznosti na upravený rozpočet 5. ZMV ze dne I účetní závěrky za 01-09/2015 školských příspěvkových organizací zřízených Městem Veselí nad Moravou. II s čerpáním rozpočtu u školských příspěvkových organizací města za 01-09/2015.

3 3 z 9 Zpracovatel: Jiřina Mikulcová 6. 4/31/RMV/2015 Hospodaření příspěvkové organizace SMV Dle zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů zřizovatel provádí kontrolu hospodaření příspěvkové organizace. Příspěvková organizace Služby Města Veselí nad Moravou předložila ke schválení: 1) Změny rozpočtu p. o. na rok 2015 dle upraveného rozpočtu města po 05. ZMV 2) Čerpání rozpočtu p. o. za 01-09/2015 závazné ukazatele rozpočtu na rok 2015 příspěvkové organizace Služby Města Veselí nad Moravou v návaznosti na upravený rozpočet 05. ZMV ze dne I účetní závěrku za 01-09/2015 příspěvkové organizace Služby Města Veselí nad Moravou. II s čerpáním rozpočtu příspěvkové organizace Služby Města Veselí nad Moravou za 01-09/2015. Zpracovatel: Radka Nekardová 7. 5/31/RMV/2015 Zápis z 15. jednání Komise pro rodinu a sociální záležitosti Byl předložen zápis z 15. jednání Komise pro rodinu a sociální záležitosti konané dne 14. října 2015 od 16:00 hodin v malé zasedací místnosti Městského úřadu Veselí nad Moravou se zápisem z 15. jednání Komise pro rodinu a sociální záležitosti konané dne II. Rada města Veselí nad Moravou ukládá 1. Ing. Andree Jarošové 1.1. zpracovat návrh změn "Pravidel pro uzavírání nájemních smluv k bytům ve vlastnictví města Veselí nad Moravou" dle doporučení Komise pro rodinu a sociální záležitosti ze dne (usnesení 15/7) a po projednání se zástupci společnosti VESBYT s.r.o a v Komisi majetku, výstavby a investic, předložit návrh ke schválení RMV. Termín: Schvalovatel: Ing. Petr Kebrle Zpracovatel: Komise pro rodinu a sociální záležitosti

4 8. 6/31/RMV/2015 Smlouva o spolupráci k projektu MAP Uzavření Smlouvy o spolupráci k projektu místních akčních plánů rozvoje vzdělávání. Vymezení správního území ORP Veselí nad Moravou zařazeného do projektu MAP. uzavření Smlouvy o spolupráci k projektu Místní akční plán vzdělávání ORP Veselí nad Moravou s nositelem projektu Místní akční skupinou Horňácko a Ostrožsko,z.s., Zámecká 24, Uherský Ostroh dle předloženého návrhu. I se skutečností, že obec Moravský Písek bude pro účely zpracování MAP vyjmuta ze správního území Veselí nad Moravou a bude zařazena do projektu MAP v rámci správního území ORP Kyjov. II zapojení škol: IZO ZŠ Veselí nad Moravou, Hutník, IZO MŠ Veselí nad Moravou, Hutník a IZO MŠ Veselí nad Moravou, Tyršova, zřizovaných městem Veselí nad Moravou do projektu MAP, kdy nositelem projektu je MAS Horňácko a Ostrožsko z.s. se sídlem Zámecká 24, Uherský Ostroh, IČ příchod Mgr. Jochová Schvalovatel: Ing. Vojtěška Řičicová Zpracovatel: Ing. Vojtěška Řičicová 9. 7/31/RMV/2015 Návrh na uzavření nové nájemní smlouvy na užívaný obecní byt si podal na odboru SVZ Žádost o uzavření nové nájemní smlouvy na užívaný byt č. 10, Váverkova 31, Veselí nad Moravou. Dne předložil odbor SVZ Žádost k projednání v Komisi pro rodinu a sociální záležitosti, která doporučuje uzavření nové nájemní smlouvy na užívaný byt č. 10, Váverkova 31, Veselí nad Moravou. uzavření nové nájemní smlouvy k bytu č. 10, Váverkova 31, Veselí nad Moravou s,, Veselí nad Moravou na dobu 3 měsíců. Nájemné je stanoveno ve výši 44,17 Kč/m2 dle Pravidel pro uzavírání nájemních smluv k bytům ve vlastnictví města Veselí nad Moravou a bude každoročně, vždy od 1.7. zvyšováno o míru inflace vyjádřenou přírůstkem průměrného indexu spotřebitelských cen za 12 měsíců posledního kalendářního roku proti průměru 12 měsíců předposledního kalendářního roku a zveřejněnou Českým statistickým úřadem. Schvalovatel: Mgr. Vlastimil Hruška Zpracovatel: Bohdana Gálová Pro: 6 Proti: 0 Zdrželo se: 1 Nehlasovalo: /31/RMV/2015 Vývoj dluhů v bytech města Odbor SVZ má v souvislosti s úkolem R 124/877 - Sledovat vývoj dluhů v bytech města, zajistit potřebné právní úkony k dosažení plnění z uzavřených nájemních smluv podat zprávu na RMV.

5 Odbor SVZ i správce bytů pracují průběžně s dlužníky města. Na jednání RMV byl předložen přehled o vývoji dluhů za poslední tři měsíce. s vývojem dluhů na nájemném v bytech ve vlastnictví města a s právními kroky směřujícími k dosažení plnění závazků vyplývajících z uzavřených smluv. Schvalovatel: Mgr. Vlastimil Hruška Zpracovatel: Mgr. Vlastimil Hruška 11. 9/31/RMV/2015 Návrh na obsazení bytu na DPS Je uvolněný byt č. 207 na DPS. Na základě pořadníku schváleného komisí pro rodinu a sociální záležitosti (viz. usnesení 15/5) navrhuje odbor SVZ obsadit byt,, Veselí nad Moravou. Jako první náhradnice je dle pořadníku navržena, Tvarožná Lhota Jako druhý náhradník je dle pořadníku navržen, Ostrava Vyškovice. Jako třetí náhradnice je dle pořadníku navržena,, Brno. Jako čtvrtá náhradnice je dle pořadníku navržena,, Veselí nad Moravou. s doporučením odboru sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu Veselí nad Moravou dle ustanovení 3075 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, uzavřít smlouvu o nájmu k bytu zvláštního určení nacházejícího se v Domě s pečovatelskou službou, na adrese Veselí nad Moravou, Za Poštou č.p. 110, byt. č. 207, s,, Veselí nad Moravou. Jako první náhradnice je, Tvarožná Lhota. Jako druhý náhradník je,, Ostrava Vyškovice. Jako třetí náhradnice je, Brno. Jako čtvrtá náhradnice je,, Veselí nad Moravou. I uzavření smlouvy o nájmu k bytu č. 207 na DPS s, Veselí nad Moravou od předání bytu správcem na dobu 3 měsíců s opakovaným prodloužením, budou-li ze strany nájemce plněny povinnosti z nájemní smlouvy vyplývající, a to po dobu 12 měsíců. Poté bude smlouva uzavřena na 12 měsíců s opakovaným prodloužením, budou-li ze strany nájemce plněny povinnosti z nájemní smlouvy vyplývající. V případě, že žadatel smlouvu odmítne uzavřít, bude smlouva uzavřena s náhradníkem - první náhradnice Tvarožná Lhota Druhý náhradník Ostrava Vyškovice. Třetí náhradnice Brno. Čtvrtá náhradnice, Veselí nad Moravou. Nájemné je stanoveno ve výši 44,06 Kč/m2 dle Pravidel pro uzavírání nájemních smluv k bytům ve vlastnictví města Veselí nad Moravou pro uzavírání nájemní smlouvy na DPS a bude každoročně, vždy od 1.7., zvyšováno o míru inflace vyjádřenou přírůstkem průměrného indexu spotřebitelských cen za 12 měsíců posledního kalendářního roku proti průměru 12 měsíců předposledního kalendářního roku a zveřejněnou Českým statistickým úřadem.

6 Schvalovatel: Mgr. Vlastimil Hruška Zpracovatel: Bohdana Gálová /31/RMV/2015 Revitalizace DPS Odbor MI předkládá návrh financování revitalizace DPS (výměna oken, zateplení a fasáda budovy). s ekonomickým rozborem finančního krytí revitalizace DPS (výměna oken, zateplení, fasáda) za účelem snížení energetické náročnosti budovy. Zpracovatel: Jiřina Mikulcová /31/RMV/2015 Dodatek č. 1 smlouvy na zpracování projektových dokumentací. Společnost Architekti Hrůša & spol., Ateliér Brno, s.r.o., obchodní společnost, se sídlem Žižkova 5, Brno zpracovává pro Město Veselí nad Moravou projektové dokumentace akce "Veselí nad Moravou, rozvoj sportovně rekreačního a kulturního centra, navazujícího na areál koupaliště". Z důvodu objektivně nepředvídatelných okolností při projednávání rozpracované dokumentace pro územní řízení s dotčenými orgány státní správy a správci dopravní a technické infrastruktury se předkládá návrh na uzavření Dodatku č. 1 k uzavřené smlouvě o dílo. uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo na zpracování projektových dokumentací akce "Veselí nad Moravou, rozvoj sportovně rekreačního a kulturního centra, navazujícího na areál koupaliště" ze dne mezi Městem Veselí nad Moravou a společností Architekti Hrůša & spol., Ateliér Brno, s.r.o., obchodní společnost, se sídlem Žižkova 5, Brno, IČ: , dle předloženého návrhu. projednáno za přítomnosti pana Boudy, Ing. Jarošové, Ing. Jahodové, Ing. Větříčka Předkladatel: JUDr. PhDr. Petr Kolář, Ph.D. Zpracovatel: Ing. Josef Větříček Pro: 6 Proti: 0 Zdrželo se: 1 Nehlasovalo: /31/RMV/2015 Pokračování projektru "Cestovní doklady s biometrickými prvky" Uzavření dodatku č. 5 ke "Smlouvě o umístění technického zařízení na sběr a další zpracovávání dat pro cestovní pasy se strojově čitelnými údaji a s nosičem dat s biometrickými údaji" pro zajištění pokračování projektu. uzavření Dodatku č. 5 ke "Smlouvě o umístění technického zařízení na sběr a další zpracovávání dat pro cestovní pasy se strojově čitelnými údaji a s nosičem dat s biometrickými údaji" ze dne mezi Městem Veselí nad Moravou a STÁTNÍ TISKÁRNOU CENIN, státní podnik, dle předloženého návrhu.

7 Schvalovatel: Ing. Adéla Zemanová Zpracovatel: Ing. Adéla Zemanová /31/RMV/2015 Kalendáře města na rok 2016 Pro potřeby úřadu a propagaci města je třeba zajistit kalendáře města na rok I. Rada města Veselí nad Moravou souhlasí s použitím článku II odst. 7 Zásad pro zadávání a hodnocení veřejných zakázek na zpracování kalendářů města Veselí nad Moravou pro rok 2016 dodavatelem Veselské kulturní centrum, o.p.s., Náměstí Míru 667, Veselí nad Moravou. I uzavření Smlouvy o zajištění tisku 700 ks kalendářů města Veselí nad Moravou na rok 2016 s Veselským kulturním centrem, o.p.s., Náměstí Míru 667, Veselí nad Moravou dle předloženého návrhu. Cena zakázky do Kč včetně DPH. Schvalovatel: Ing. Jitka Vašicová Zpracovatel: Ing. Jitka Vašicová /31/RMV/2015 Kontrola plnění úkolů Zpráva o plnění úkolů je přílohou zápisu. plnění úkolů. Předkladatel: Schvalovatel: Ing. Petr Kebrle Zpracovatel: Ing. Petr Kebrle 17. Zápis z 11. schůze Veselské redakční rady byl předložen zápis z 11. schůze Veselské redakční rady konané dne se zápisem z 11. schůze Veselské redakční rady konané dne Předkladatel: tajemník 18. Zápis z 11. schůze Komise školství, mládeže a volnočasových aktivit byl předložen zápis z 11. schůze Komise školství, mládeže a volnočasových aktivit konané dne

8 se zápisem z 11. schůze Komise školství, mládeže a volnočasových aktivit konané dne Předkladatel: tajemník /31/RMV/2015 Delegace zástupce města do neziskových subjektů Zástupci města Veselí nad Moravou skončilo funkční období v dozorčí radě svazku obcí Obce pro Baťův kanál. I. Rada města Veselí nad Moravou deleguje v souladu se stanovami svazku obcí Obce pro Baťův kanál, paní Bronislavu Mašatovou,, Hodonín do dozorčí rady svazku obcí Obce pro Baťův kanál, IČ: , se sídlem Masarykovo náměstí 53/1, Hodonín. Schvalovatel: Ing. Jitka Vašicová Zpracovatel: Ing. Jitka Vašicová /31/RMV/2015 Komise pro strategický rozvoj města Byl předložen zápis z 11. schůze Komise pro strategický rozvoj města konané dne se zápisem z 11. schůze Komise pro strategický rozvoj města konané dne II. Rada města Veselí nad Moravou odkládá zveřejnění záměru prodat část pozemku p. č 3624/45 v k. ú. Veselí nad Moravou, který se nachází pod nově situovanou garáží, Veselí nad Moravou s tím, že projekt nového situování garáže a příjezdové zpevněné plochy bude předložen k projednání komisi KMVI. II zveřejnění záměru prodat pozemek p. č 405/2 o výměře 17 m2 v k. ú. Veselí nad Moravou ve vlastnictví města a současně nabídnout k odkupu i sousední pozemek, na němž je také postavena garáž jiného vlastníka. Zpracovatel: Komise pro strategický rozvoj města /31/RMV/2015 Odstoupení od podpisu smlouvy Společnost STAVBY VANTO, s.r.o. dopisem ze dne odstoupila od podpisu smlouvy va veřejnou zakázku "Stavební úpravy a modernizace koupaliště ve Veselí nad Moravou - II etapa". s odstoupením společnosti STAVBY VANTO, s.r.o., Obchodní 1676, Kunovice, od podpisu smlouvy na realizaci veřejné zakázky "Stavební úpravy a modernizace koupaliště ve Veselí nad Moravou - II etapa".

9 22. Závěr Zpracovatel: Ing. Petr Kebrle 31. schůzi RMV ukončil starosta v 20:05. Příští řádná schůze RMV se koná v pondělí od 16:00 v zasedací místnosti č. 211 a následně v kanceláři starosty. Předkladatel: starosta Ing. Miloš Kozumplík v. r. starosta JUDr. PhDr. Petr Kolář, Ph.D. v. r. 1. místostarosta

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS. z 36. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS. z 36. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 36. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 11.01.2016 od 16:00 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: MUDr.

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 5. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 07.01.2019 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 63. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 06.02.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 57. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 07.11.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 55. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 10.10.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 47. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 06.06.2016 od 15:00 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu 17. zasedání Rady města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu 17. zasedání Rady města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 17. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 10.06.2019 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu 56. zasedání Rady města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu 56. zasedání Rady města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 56. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 24.10.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Z á p i s z 22. schůze RMV konané dne od 16:35 hod. na městském úřadu (usnesení jsou součástí textu)

Z á p i s z 22. schůze RMV konané dne od 16:35 hod. na městském úřadu (usnesení jsou součástí textu) Sp.Zn.: S-MVNM/37774/2014 KS Č.j.: MVNM/24468/2015 Z á p i s z 22. schůze RMV konané dne 27.07.2015 od 16:35 hod. na městském úřadu (usnesení jsou součástí textu) Přítomni: Omluveni: Hosté: Program: Ing.

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 8. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 18.02.2019 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 61. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 09.01.2017 od 15:00 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Stránka 1 z 12 Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 19. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 15.07.2019 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 32. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 16.11.2015 od 16:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 58. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 21.11.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 59. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 05.12.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 33. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 30.11.2015 od 16:20 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 82. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 09.10.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 2. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 26.11.2018 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 71. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 12.06.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS. z 14. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne od 14:00 hodin v kanceláři starosty

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS. z 14. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne od 14:00 hodin v kanceláři starosty Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 14. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 29.04.2019 od 14:00 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: MUDr.

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 69. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 15.05.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 7. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 04.02.2019 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 6. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 21.01.2019 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 98. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 04.06.2018 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou ZÁPIS

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou ZÁPIS 1 Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 9. schůze Zastupitelstva města Veselí nad Moravou, která se konala dne 12.09.2016 od 15:00 hodin v obřadní síni Městského úřadu Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 1. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 12.11.2018 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 84. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 06.11.2017 od 14:30 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.11.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.11.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.11.2015 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník MěÚ Vimperk

Více

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou Z Á P I S Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 8. schůze Zastupitelstva města Veselí nad Moravou, která se konala dne 13.06.2016 od 15:00 hodin v obřadní síni Městského úřadu Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

ZÁPIS z 35. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 35. jednání rady města, které se konalo Stránka 1 z 6 ZÁPIS z 35. jednání rady města, které se konalo dne 11.7.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav, místostarosta Homolka Hynek, mistostarosta Picek Vlastimil,

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 44. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 25.04.2016 od 16:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 100. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 16.07.2018 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 3.12.2015 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 0 Program: 1. Zahájení

Více

Usnesení 49. mimořádné schůze rady města konané dne čís /RMm1014/ /RMm1014/49. Usnesení. Statutární město Ostrava rada města

Usnesení 49. mimořádné schůze rady města konané dne čís /RMm1014/ /RMm1014/49. Usnesení. Statutární město Ostrava rada města 49. mimořádné schůze rady města konané dne 08.07.2014 čís. 10428/RMm1014/49-10437/RMm1014/49 Ing. Jiří Hrabina náměstek primátora Ing. Tomáš Petřík náměstek primátora Strana 1/11 Přehled usnesení rady

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 70. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 29.05.2017 od 19:00 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 3. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 10.12.2018 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 5 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 41. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 21.8.2017 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou ZÁPIS

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou ZÁPIS 1 z 16 Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 10. schůze Zastupitelstva města Veselí nad Moravou, která se konala dne 12.12.2016 od 15:00 hodin v obřadní síni Městského úřadu Přítomni: Omluveni:

Více

Z á p i s. z 2. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 21. ledna 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 2. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 21. ledna 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13. 05. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. V. Král, Ing. I. Božáková Program jednání: 1. Prodej

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

98. schůze Rady města konané dne

98. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 98. schůze Rady města konané dne 22.7.2014 1530/98/RM/2014 Vyhodnocení záměrů města 1. uzavření Dodatku č. 2 k Nájemní smlouvě č. 2012/0335/SMM, ve znění Dodatku č. 1, uzavřené dne 28.05.2012

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Rada města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 4. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 21.12.2018 od 14:00 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 2. zasedání Zastupitelstva města Veselí nad Moravou, které se konalo dne 17.12.2018 od 15:00 hodin v obřadní síni Městského úřadu Přítomni: Omluveni:

Více

USNESENÍ z 28. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 8. prosince 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 28. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 8. prosince 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 28. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 8. prosince 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/28/2015 Schválení programu 28. schůze Rady města Uničova schvaluje

Více

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou

Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou Zastupitelstvo města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 1. zasedání Zastupitelstva města Veselí nad Moravou, které se konalo dne 05.11.2018 od 15:00 hodin v obřadní síni Městského úřadu Přítomni: Bc. Petra

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 56 konaného dne 3. července 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 56 konaného dne 3. července 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 56 konaného dne 3. července 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ34 konané dne radní MČ Praha 21 - RNDr. Jitka Jenšovská

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ34 konané dne radní MČ Praha 21 - RNDr. Jitka Jenšovská MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č RMČ34 konané dne 26 04 2016 Přítomni : Ověřovatel : dle prezenční listiny radní MČ Praha 21 - RNDr Jitka Jenšovská Program jednání: 1 Kontrola plnění

Více

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor ZÁPIS 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Nájem nemovitých věcí tvořících sportovní areály: p. Zácha plavecký areál

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

USNESENÍ Z 30. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 30. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů USNESENÍ Z 30. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 10.10.2018

Více

USNESENÍ. ze 14. schůze rady města, která se konala dne 22. května 2012 od 08:30 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. ze 14. schůze rady města, která se konala dne 22. května 2012 od 08:30 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ ze 14. schůze rady města, která se konala dne 22. května 2012 od 08:30 hodin do 10:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Omluven: Hosté: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v sále radnice ve Starém Městě. I.

USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v sále radnice ve Starém Městě. I. USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne 19.12.2018 v sále radnice ve Starém Městě Zastupitelstvo města Staré Město I. vzalo na vědomí K bodu 2) zprávu o činnosti rady města

Více

ZÁPIS. z 15. schůze Rady města Přerova konané dne 13. dubna 2015

ZÁPIS. z 15. schůze Rady města Přerova konané dne 13. dubna 2015 ZÁPIS z 15. schůze Rady města Přerova konané dne 13. dubna 2015 PROGRAM: --------------- Zahájení primátor Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Schválení záměru vybudování cyklodomu Ing. Měřínský 4. Schválení

Více

Zápis. ze 40. mimořádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 13. září 2012 v 7:30 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ. dle presenční listiny

Zápis. ze 40. mimořádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 13. září 2012 v 7:30 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ. dle presenční listiny Zápis ze 40. mimořádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 13. září 2012 v 7:30 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Přítomni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle presenční listiny PhDr. Milena

Více

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ.

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ. Z á p i s z 8. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 23. ledna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne

USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 25. 9. 2017 I. Zastupitelstvo města schvaluje: 1. program dnešního jednání v upraveném znění 2. aby rozprava probíhala ke každému bodu

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a ze 47. jednání dne 25.05.2010 od 15 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu Přítomni: Ing. L. Dlabola, JUDr. M. Dušková, Ing. J. Konvalina, Mgr. B. Paulů,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Z Á P I S. Mgr. Věra Křivánková, Mgr. Vladimír Soukop, Mgr. Renáta Macharová

Z Á P I S. Mgr. Věra Křivánková, Mgr. Vladimír Soukop, Mgr. Renáta Macharová Z Á P I S z 1. mimořádného zasedání zastupitelstva města Slavkov u Brna, která se konala dne 4.5.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé:

Více

Zápis č. 24/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 28. listopadu 2017 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 24/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 28. listopadu 2017 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 24/2017 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 28. listopadu 2017 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Bc. Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Bc. Radek Šenkýř Omluven: Tomáš Háp

Více

Usnesení 3. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 5. prosince 2018

Usnesení 3. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 5. prosince 2018 Usnesení 3. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 5. prosince 2018 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 40/3/18 1) schvaluje program 3. schůze rady

Více

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:00 František Bouček, Jitka

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 7/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 7/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 7/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 30. 12. 2017 od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:00 hodin

Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:00 hodin Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 04. 03. 2019 od 17:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Bc. Z. Kojanová Program jednání: 1. Dodatek č. 9 k nájemní

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 17.12.2018 se konalo 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis 30 ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne

Zápis 30 ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne Zápis 30 ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne 26.04.2018 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Lipov (dále též jako zastupitelstvo ) zahájil v 19.00 hodin starosta

Více

Návrh střednědobého výhledu rozpočtu

Návrh střednědobého výhledu rozpočtu IČ: 00567884 PŘÍJMY v tis. Kč Návrh střednědobého výhledu rozpočtu Města Staré Město na období 2019 2021 DIČ: CZ00567884 2019 2020 2021 Třída 1 Daňové příjmy * 113 000 115 000 115 000 Třída 2 Nedaňové

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu 54. zasedání Rady města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu 54. zasedání Rady města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 54. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 26.09.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

VÝPIS USNESENÍ 73. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 73. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 73. schůze Rady města Slavičín dne 28. 3. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Usnesení 17. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 31. července 2019

Usnesení 17. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 31. července 2019 Usnesení 17. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 31. července 2019 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 305/17/19 1) schvaluje program 17. schůze

Více

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 987/2011 RM s c h v a l u j e upravené závazné ukazatele na rok 2011 a příslušnou rozpočtovou změnu pro příspěvkovou

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 53. schůze Rady města Kojetína, konané 28. března 2017, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo

Více

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM 1/8 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Rychtaříková, p. Šimoník Neomluveni: Hosté: p. Nebřenská Zasedání řídi: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.00 hodin.

Více

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Konrádová, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 117. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 8. srpna 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner, MBA,

Více

Zápis z 3. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 9.3.2015 od 16.00 hodin

Zápis z 3. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 9.3.2015 od 16.00 hodin Zastupitelstva města, které se Strana č. 1 /8 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Kozák Roman, Panc Oldřich v 16.55, Rychtaříková Jana, Volfová Jitka, Zajícová Jana, Ulbrich Jaroslav, Svoboda Petr, Truhlář

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 54. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 26.10.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/54R/2016

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.3.2017 Přítomni: p. Zeman, Kameník, Konárková, Brandýský, Stárek, Zítko, Absolon Hosté: Petr Brandýský, David Švestka, Iva Švestková, Jan Burian,

Více

U snesení z 15. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 18. 04. 2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p.

U snesení z 15. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 18. 04. 2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. U snesení z 15. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 18. 04. 2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. 139 1. Organizační záležitosti 15/1.1 Program 15. zasedání

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 55. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 20.09.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Z á p i s č. 167 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 167 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 167 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 21. 2. 2018 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, Ing. Jiří Vojta, Mgr. Petr Kváča, Ing.

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1218/01-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1218/01-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne U S N E S E N Í z 54. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 16. ledna 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Delegování člena RM R 1215/01-13

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

6. zasedání Zastupitelstva města konané dne

6. zasedání Zastupitelstva města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 6. zasedání Zastupitelstva města konané dne 15.6.2015 66/6/ZM/2015 Závěrečný účet města Uherské Hradiště za rok 2014 I. souhlasí 1. S celoročním hospodařením města Uherské Hradiště za

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS budoucí Zápis [59/RM/1.10.201$] Page I of7 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 59. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 7.70.2018 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni:

Více

Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva města Tábora konaného v zasedací místnosti č. 410, Husovo nám. č. p. 2938, Tábor

Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva města Tábora konaného v zasedací místnosti č. 410, Husovo nám. č. p. 2938, Tábor Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva města Tábora konaného 21. 5. 2018 v zasedací místnosti č. 410, Husovo nám. č. p. 2938, Tábor Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Ing. Maxová Radka Datum vyhotovení

Více

20. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

20. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 20. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 24. dubna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 02.12.2015 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Bc. Hana Nevrlá, Mgr. Vladimír Švidrnoch, DiS. Mandátová komise: Mgr. Kateřina Čechová PRO:

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 106. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 14. března 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Anonymizovaný dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. ZÁPIS z 62/VII. schůze Rady městské části Brno-Chrlice ze dne

Anonymizovaný dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. ZÁPIS z 62/VII. schůze Rady městské části Brno-Chrlice ze dne RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO Anonymizovaný dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ZÁPIS z 62/VII. schůze Rady městské části Brno-Chrlice ze dne 31. 8. 2016 Přítomni dle

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více