Alkutex BFA Entferner Přípravek pro likvidaci biologických nečistot

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Alkutex BFA Entferner Přípravek pro likvidaci biologických nečistot"

Transkript

1 Na Vaši žádost zajistíme dopravu až k Vám domů, nebo na místo stavby. Doprava po celé ČR! Ostatní výrobky, typy a informace k doptání na: Tel: , info@cscstavby.cz Web: Výrobek Výr. číslo Oblasti použití Spotřeba Balení (netto) Katalogová cena (bez DPH) Alkutex BFA Entferner Přípravek pro likvidaci biologických nečistot 0673 Alkutex BFA-Entferner je vhodný pro odstraňování řas, lišejníků a mechů na minerálních stavebních materiálech, jako je přírodní, silikátové tvárnice, omítka, cihly, beton, vlákno beton, tak také pro sanaci nátěrových podkladů na plochách fasád a ve vlhkých prostorách. Minimálně 200 ml/m 2, podle znečištění plastové kanystry 24x 1 l 137 Kč / l 163 Kč / l 190 Kč / l Alkutex Schmutzlöser Čisticí prostředek na fasády Odstraňuje saze, pryžový otěr, znečištění mastnotou a silniční a průmyslový prach. Aktivní mycí látky jsou biologicky odbouratelné, produkt je prostý fosfátů a formaldehydu K čištění znečištěných ploch citlivých vůči kyselinám, zejména přírodního, jako je mramor, pískovec atd. V případě většího znečištění se čištění provede zařízením na stříkání páry nebo dvoustupňovým způsobem s konečným vysokotlakým čištěním. Při normálním znečištění cca 0,1 kg/m 2 30 kg 5 kg 171 Kč / kg 196 Kč / kg Alkutex Fassadenreiniger- Paste Čisticí pasta na fasády Zpráva o zkoušce je k dispozici. Pastovitý, kyselý čisticí prostředek na fasády, připravený k přímému použití. Odstraňuje šetrně nečistoty z porézních, minerálních a kyselinovzdorných fasádních stavebních materiálu. Čisticí prostředek je v podobě pasty a proto zůstává na povrchu stavebního materiálu. Prostředek se vyznačuje snadným zpracováním a lze jej nanášet ve značných tloušťkách vrstvy. Vydrží dlouho na vzduchu a tím je dobře účinný a jeho spotřeba je ekonomická. Hodnota ph = 5. Neobsahuje kyselinu solnou ani volnou kyselinu fluorovodíkovou Prostředek je určen pro fasádní plochy z omítky, pohledového betonu, kabřince, cihel a přírodního. Není vhodný pro vápenopískové zdivo. Na červených cihlách lze dosáhnout vyjasňovacího účinku. Prostředek je přihlášen k patentování v SRN. stupně znečištění cca 0,1 kg/m 2 Kbelík 30 kg 5 kg 12x 1 kg 178 Kč / kg 207 Kč / kg 239 Kč / kg Alkutex Abbeizer Biologicky odbouratelné mořidlo Zpráva o zkoušce je k dispozici. Produkt je biologicky odbouratelný a emulgovatelný vodou Odstraňuje disperzní, čistě akrylátové a syntetické laky, laky v nitroředidlech, matovací vrstvy, politury a minerální podklady z povrchu kovů a dřeva. Odstraňuje též zreagované silansiloxanové sloučeniny z okenních skel a jiných hustých podkladů, jako jsou kovy nebo plastická hmota. tloušťky vrstvy příslušného nátěru 0,3-0,5 I/m 2 Kbelík 2 Dóza 12x0,7 316 Kč / l 340 Kč / l 314 Kč / l Strana 1 (celkem 8)

2 Funcosil Fassadencreme Hydrofobizační krém na silansiloxanové bázi. Vysoký obsah aktivní složky (40%). Výhody: lehká zpracovatelnost, nízká spotřeba, nestéká, netvoří mlhu, nanášení válečkem, štětcem, stříkáním, lehce se nanáší na podhledy, čištění nářadí vodou, nanesení v jednom pracovním kroku Pro hydrofobní impregnaci porézních materiálů jako cihel, kabřince, omítky, přírodního a vláknocementových desek. Dle porózity 0,15 0,2 l/m 2 v jednom pracovním kroku 18 l Dóza 6x 0,7 726 Kč / l 772 Kč / l 849 Kč / l Funcosil Fassadencreme PLUS Hydrofobizační krém na silansiloxanové bázi s přísadami pro zvýraznění barevného tónu 0712 Pro hydrofobní impregnaci porézních materiálů. Dle porózity 0,15 0,2 l/m 2 Spotřebu je dobré odzkoušet na vzorkové ploše Kbelík 18 l Dóza 6x 0,7 728 Kč / l 774 Kč / l 851 Kč / l Strana 2 (celkem 8)

3 Funcosil WS Vodná silanová emulze obsahem škodlivin. Ekologická, vodná, jednosložková silanová emulze k přímému použití pro hydrofobní impregnaci všech minerálních podkladů. Odolává alkáliím. Dobře proniká i do mírně vlhkých podkladů na principu osmózy Slouží k hydrofobizaci minerálních podkladů, jako jsou cihly, vápenopískové cihly I beton a přírodní. Omezuje sklon ke špinění a k "zelenání" minerálních podkladů. Při vysýchání uvolňuje do okolí jen vodu, protože neobsahuje žádná organická rozpouštědla. U přírodního s botnatelnými jílovými minerály se účinnost impregnace podstatně zlepší kombinací s produktem Funcosil Antihygro. Cihly: min.0,8 I/m 2 Hrubě porézní cihly: 1,/m 2 hladký: 0,5 l/m 2. drsný: 0,7 I/m 2. Pórobeton: 1,31/m 2 Lehčený beton: 1,0 I/m 2 s jemnými min. 0,8 I/m 2. s hrubými 1,/m l 222 Kč / l 228 Kč / l 257 Kč / l Funcosil SNL -geruchsneutral- Baktericidní, fungicidní a algicidní hydrofobizační prostředek Baktericidní, fungicidní a algicidní, nezapáchající bezbarvý hydrofobizační prostředek pro porézní minerální stavební materiály k přímému použití. Zpomaluje růst řas atd. na extrémně namáhaných plochách. Hluboké vnikání do suchých povrchů. Produkt obsahuje rozpouštědlo. Pronikání vodních par není nijak podstatně omezeno. Materiál je odolný vůči alkáliím až do hodnoty ph 14, Pro lícovky, přírodní a vápenopískové cihly, omítku a pórobeton. Doporučuje se provést odzkoušen í na zkušební ploše nebo přezkoušen í v laboratoři. V případě jádrové izolace z polystyrenu a stavebních částí citlivých k rozpouštědlům, jako je například živice, živičné střešní pásy atd. se použije alkoholický roztok produktu Funcosil SN Silan Imprägnierung nebo Funcosil WS. U přírodního s bobtnatelnými jílovými minerály se účinnost impregnace podstatně zlepší kombinací s produktem Funcosil Antihygro. Lícovka: ml/m 2 s jemnými s hrubými hladký: 500 drsný: 700 Omítka: Pórobeton : Hustota: cca 0, Kč / l 278 Kč / l Strana 3 (celkem 8)

4 Funcosil SNL Silan-Imprägnierung Silanová impregnace Zpráva o zkoušce je k dispozici. Bezbarvá, vodoodpudivá impregnace, odolná vůči alkáliím, na bázi "nahydrolyzovaných silanů" (siloxanů) s velkou hloubkou vnikání. Pronikání vodních par není nijak podstatně omezeno. Materiál je odolný vůči alkáliím až do hodnoty ph 14, Pro lícovky, přírodní a vápenopískové cihly, omítku a pórobeton. Doporučuje se provést odzkoušení v laboratoři. V případě jádrové izolace z polystyrenu a stavebních částí citlivých k rozpouštědlům, jako je například živice, živičné střešní pásy atd., se použije alkoholický roztok produktu Funcosil SN Silan Imprägnierung nebo Funcosil WS. U přírodního s bobtnatelnými jílovými minerály se účinnost impregnace podstatně zlepší kombinací s produktem Funcosil Antihygro. Lícovka: ml/m 2 s jemnými s hrubými hladký: 500 drsný: 700 Omítka: Pórobeton: Hustota: cca 0,8. 10 l 12 x 1 l 238 Kč / l 252 Kč / l 268 Kč / l 297 Kč / l Funcosil SN Silan-Imprägnierung Silanová impregnace Zpráva o zkoušce je k dispozici. Vodoodpudivá, bezbarvá impregnace, odolná vůči alkáliím, na bázi "nahydrolyzovaných silanů" (siloxanů) s velkou hloubkou vnikání. Pronikání vodních par není nijak podstatně omezeno. Obsahuje alkoholické rozpouštědlo a proto nedochází k narušení polystyrénového izolačního jádra ani stavebních dílů citlivých k rozpouštědlům. Materiál je odolný vůči alkáliím až do hodnoty ph 14, Vhodná na cihlové pohledové zdivo a na vápenopískové cihly. Jako bezbarvá ochrana vnitřních clonových ploch ve stájích. Pro impregnaci přírodního se použije Funcosil SL, příp. Funcosil SNL. Cihlové zdivo: hladký: 500 drsný: 700 Beton: Vláknitý cement: Hustota: cca 0, Kč / l 340 Kč / l Strana 4 (celkem 8)

5 Funcosil SL Siloxanlösung Siloxanový roztok Oligomerní siloxanový roztok k přímému použití, zejména pro přírodní. Bezbarvý impregnační prostředek s velkou hloubkou pronikání a s odolností vůči alkáliím Produkt je zvlášť vhodný jako univerzální impregnační prostředek pro přírodní. U přírodního s bobtnatelnými jílovými minerály se účinnost impregnace podstatně zlepší kombinací s produktem Funcosil Antihygro. s jemnými s hrubými ml/m 2 Hustota: 0, Kč / l 259 Kč / l Funcosil Graffiti-Schutz Impregnace na ochranu fasád obsahem škodlivin. Ekologická, jednosložková impregnace pro ochranu proti nápisům, k přímému použití. Preventivní ochrana proti nápisům a jinému a řady jiných ploch. Sprejové laky se odstraňují vysokotlakým čisticím prostředkem a vodou o teplotě 80 C bez přídavku dalších chemikálií Preventivní opatření pro povrchovou ochranu ohrožených fasád, příp. v případě potřeby jejich jednoduché čištění vodou o teplotě 80 C. Produkt působí jednak hydrofobizačně, na druhé straně pak skýtá preventivní ochranu proti sprejování fasád. Působí na minerální podklady, na plasty a kovy. Tvrdý pálený kabřinec: 0,1-0,5I/m 2 Cihla: 0,2-0,5 I/m 2 Vápenopísk ová cihla: 0,2-0,5I/m 2 : 0,3-0,8I/m 2 Žula: 0,1-0,2 I/m Kč / l 393 Kč / l Funcosil Antihygro Prostředek na ochranu přírodních kamenů Ochranný prostředek pro přírodní s jílovou minerální strukturou proti bobtnání vodou Produkt slouží k omezení bobtnání hornin s vrstvenými silikáty (jílové minerály), které vykazují v přítomnosti vlhkosti (vysoké vlhkosti vzduchu) nízkou odolnost vůči povětrnostním vlivům. Doporučuje se kombinace se zpevňovači Funcosil, hydrofobizačními prostředky nebo s barvami na bázi silikonové pryskyřice. Výzkum probíhá v závodních laboratořích Remmers. Pískovec: 1,0-4,5 I/m 2 Pestrý pískovec: 0,3-2,5I/m 2 Tuf: 1,0-6,0 I/m 2 Cihla: 0,2-0,3 I/m Kč / l 565 Kč / l Funcosil Steinfestiger 100 obsahem škodlivin Jednosložkový prostředek pro zpevnění na bázi esteru kyseliny křemičité. Obsahuje alifatické uhlovodíky. Obsah účinné látky: 20%. Rychlost vylučování gelu 10%. Bezbarvý, nežloutne, vyznačuje se dobrou penetrací a velkou hloubkou vniknutí Mírné zpevnění s mimořádně jemnou porézní strukturou, jako je například Baumbergský pískovec. Nadměrnému zpevnění se zabrání mírným vylučováním gelu. Teplota při zpracování +8 C až +20 C. Reakční doba: cca 20 dní. s bobtnajícími jílovými minerály vyžaduje předběžnou úpravu produktem Funcosil Antihygro. Výzkumy probíhají v závodních laboratořích Remmers. stupně a hloubky zvětrání. Spotřeba a účinnost se stanoví na zkušební ploše. 348 Kč / l 377 Kč / l Strana 5 (celkem 8)

6 Funcosil Steinfestiger 300 obsahem škodlivin. Jednosložkový prostředek pro zpevnění na bázi esteru kyseliny křemičité, prostý rozpouštědla. Obsah účinné látky: 100%. Rychlost vylučování gelu nad 30%. Bezbarvý, nežloutne, vyznačuje se dobrou penetrací a velkou hloubkou vniknutí. Lze na něj nanášet prostředek Funcosil Restauriermörtel, Funcosil LA Siliconfarbe a Funcosil Imprägniermittel, jímž se dosáhne hydrofobní úpravy Pro zvětralý, narušený, středně porézní přírodní, zejména pískovec a na umělý, omítku a spáry v maltě. Teplota při zpracování +8 C až +30 C. Nutno zabránit přímému slunečnímu záření. Reakční doba: cca 20 dní. s bobtnajícími jílovými minerály vyžaduje předběžnou úpravu produktem Funcosil Antihygro. Výzkumy probíhají v závodních laboratořích Remmers. stupně a hloubky zvětrání. Spotřeba a účinnost se stanoví na zkušební ploše. 200 l 544 Kč / l 571 Kč / l 599 Kč / l Funcosil Steinfestiger 510 obsahem škodlivin. Jednosložkový prostředek pro zpevnění na bázi esteru kyseliny křemičité, prostý rozpouštědla. Obsah účinné látky: 100%. Rychlost vylučování gelu nad 40%. Bezbarvý, nežloutne, vyznačuje se dobrou penetrací a velkou hloubkou vniknutí. Lze na něj nanášet prostředek Funcosil LA Siliconfarbe a Funcosil Imprägniermittel, jímž se dosáhne hydrofobní úpravy. U kritických podkladů zajistí dobrou adhezi naneseného prostředku Funcosil Restauriermörtel a jeho lepší adhezní pevnost Pro zvětralý, narušený, hrubě porézní přírodní, zejména pískovec. Slouží ke zpevňování minerálních omítek a spár v maltě. Teplota při zpracování +8 C až +30 C. Nutno zabránit přímému slunečnímu záření. Reakční doba: cca 20 dní. s bobtnajícími jílovými minerály vyžaduje předběžnou úpravu produktem Funcosil Antihygro. Výzkumy probíhají v závodních laboratořích Remmers. stupně a hloubky zvětrání. Spotřeba a účinnost se stanoví na zkušební ploše. 649 Kč / l 675 Kč / l Funcosil Steinfestiger OH Jednosložkový prostředek pro zpevnění na bázi esteru kyseliny křemičité, s obsahem rozpouštědla. Obsah účinné látky: 75%. Rychlost vylučování gelu nad 30%. Bezbarvý, nežloutne, vyznačuje se dobrou penetrací a velkou hloubkou vniknutí. Lze na něj nanášet prostředky Funcosil Restauriermörtel, Funcosil LA Siliconfarbe a Funcosil Imprägniermittel Pro zvětralý, narušený, středně porézní přírodní, zejména pískovec a na umělý, omítku a spáry v maltě. Teplota při zpracování +8 C až +20 C. Nutno zabránit přímému slunečnímu záření. Reakční doba: cca 20 dní. s bobtnajícími jílovými minerály vyžaduje předběžnou úpravu produktem Funcosil Antihygro. Výzkumy probíhají v závodních laboratořích Remmers. stupně a hloubky zvětrání. Spotřeba a účinnost se stanoví na zkušební ploše. 590 Kč / l 622 Kč / l Funcosil KSE 300 E Elastifikovaný zpevňovač ze stavebnicového systému esterů kyseliny křemičité Funcosil KSE. Základ účinné složky: etylester kyseliny křemičité (KSE) se středním množstvím vyloučeného gelu (cca 30%). Vylučuje se přes křemičitý gel spojený změkčovacími segmenty ("elastifikovaný") jako pojivo Vhodný především na morbidní, značně nesoudržné zvětralé povrchy, jemně až hrubě porézní pískovce, určité vulkanity (např. tufy) a zvětralé cihly. Na zpevnění historických omítek a spár, u kterých se vyžaduje zachování substance. Kameny, které na základě bobtnavosti jílových minerálů vykazují výrazné bobtnání a smršťování, se musejí nejprve ošetřit prostředkem Funcosil Antihygro, který snižuje bobtnavost. Zkoušky v podnikové laboratoři firmy Remmers. Spotřeba závisí rozhodující m způsobem na druhu a stavu ošetřovanéh o podkladu a na vymezení úkolu. 655 Kč / l 686 Kč / l Strana 6 (celkem 8)

7 Funcosil KSE 500 E Elastifikovaný zpevňovač ze stavebnicového systému esterů kyseliny křemičité Funcosil KSE. Základ účinné složky: etylester kyseliny křemičité (KSE) s vysokým množstvím vyloučeného gelu (cca 50%). Vylučuje se přes křemičitý gel spojený změkčovacími segmenty ("elastifikovaný") jako pojivo Vhodný především na hrubě porézní, nasákavé a minerální stavební materiály (např. pískovce, cihly). Na zpevnění historických omítek a spár, u kterých se vyžaduje zachování substance. Kameny, které na základě bobtnavosti jílových minerálů vykazují výrazné bobtnání a smršťování, se musejí nejprve ošetřit prostředkem Funcosil Antihygro, který snižuje bobtnavost. Zkoušky v podnikové laboratoři firmy Remmers. Spotřeba závisí rozhodující m způsobem na druhu a stavu ošetřovanéh o podkladu a na vymezení úkolu. 664 Kč / l 690 Kč / l Funcosil Restauriermörtel Restaurátorská malta Suchá malta, vyrobená z minerálních surovin bez přídavku plastických hmot. Je téměř bez vnitřního pnutí. Pigmenty, přimíchávané podle barevného odstínu, jsou odolné vůči vápnu, cementu a světlu. Funcosil Restauriermörtel -weich- Měkká restaurátorská malta Suchá malta, vyrobená z minerálních surovin pro nepříliš pevné podklady. Pigmenty, přimíchávané podle barevného odstínu, jsou odolné vůči vápnu, cementu a světlu Pro opticky působivé a velmi dobře ulpívající restaurování pískovce jakéhokoli tvaru (doplňování ). Barevný tón lze přizpůsobit podle barvy pískovce ve výrobním závodě. Pro určení barevného odstínu zašlete vzorek. bílá RM 003 okrová RM 011 červenohnědá RM 015 tyrkysová RM 017 Baumbergský pískovec RM 019 žlutozelená RM 029 starobílá RM 030 cihlově červená RM 034 světle béžová RM 089 antracitová RM 094 slínová RM 124 světložlutá RM 202 pestrý pískovec RM 214 cihlová oranž RM 235 krémová RM 248 světle šedá RM 002 šedá RM 001 speciální barevný odstín. Restaurování (doplňování ) a reprodukce dekorativních částí budov licím způsobem. Pro určení barevného odstínu zašlete vzorek. speciální barevný odstín Cca 1,8 kg/l dutiny. Cca 1,3 kg/l dutiny. Papírový pytel 30 kg 88 Kč / kg Papírový pytel 30 kg 100 Kč / kg Funcosil Historic Lasur Polo-lazurovací barva na bázi přírodních obsažených látek Pro vytváření lazurovacích nátěrů při zachování optiky přírodně-minerálního, barevného a plastického podkladu. Funcosil Historic Kalkspatzenmörtel Vápenná malta s hrudkami vápna Funcosil Historic Lasur byl primárně vyvinut pro památkově chráněné objekty, především v oblasti přírodního. Produkt se vyznačuje malou kryvostí při zachování charakteru reálného nátěru Vápenná malta pro obnovu historického zdiva vyráběná podle tradičních výrobních postupů. Neobsahuje cement, tras, hydraulická vápna ani jiná nehistorická pojiva. 150 ml/m² Plastové nádoby 1 Bez přidání přísad cca 16 kg/m 2 na tlošťku vrstvy 10mm. 377 Kč / l 327 Kč / l 2-komponentní balení 35 kg 124 Kč / kg Strana 7 (celkem 8)

8 Aida Kiesol Hloubková minerální ochrana 1810 Aida Antifrost Tekutý prostředek pro práce za mrazu 0130 Výrobek používaný v kombinaci s jinými přípravky a tvořený vodoodpudivými sloučeninami kyseliny křemičité bez obsahu alkálií k hloubkové ochraně při izolování ploch a jako injektáž proti kapilárně vzlínající vlhkosti. Urychlovač s plastifikačním účinkem, bez chloridových přísad. Záleží na použití. 24x30 kg 30 kg 10 kg 5 kg 12x 1 kg 30 kg 5 kg 24x 1 kg 170 Kč / kg 178 Kč / kg 186 Kč / kg 199 Kč / kg 250 Kč / kg 68 Kč / kg 96 Kč / kg 116 Kč / kg S použitím konkrétních výrobků Vám rádi poradíme, zajistíme certifikační doklady a technické listy... RSG Remmers System Garantie Staré hodnoty zachovává, nové chrání pro budoucnost......mezi námi vzniká to nejlepší spojení! Dodavatel staveb a distributor chemicko-technických produktů pro stavebnictví a výrobu hmot Strana 8 (celkem 8)

Funcosil Historic Lasur Fasádní lazurovací barva

Funcosil Historic Lasur Fasádní lazurovací barva Funcosil Historic Lasur Fasádní lazurovací barva Číslo výrobku: 6475 + 6476 Lazurovací / polokryvá nátěrová hmota s plnivy na bázi přírodních látek. Pro vytváření lazurních barevných nátěrů při zachování

Více

NÁTĚRY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ

NÁTĚRY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ NÁTĚRY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ Kdyby tak stěny mohly mluvit! Na tisíce stěn a tisíce odstínu... Vyberte svůj příbeh! 1 O stupeň lepší! 2 3 BARVY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ 4 5 BRAVO FAS fasádní

Více

katalog 2017 # antigraffiti

katalog 2017 # antigraffiti katalog 2017 # antigraffiti Antigraffiti systém - odstraňovače IG 111 GRAFFITISOLV IG 111 je speciálně vyrobený pro rychlé čištění tagů nebo graffiti, které jsou aplikované na materiály, jako jsou barvy, fasády,

Více

Základní barevná škála omítek a barev MAMUT

Základní barevná škála omítek a barev MAMUT Vnitřní i vnější omítky MAMUT jsou moderním řešením povrchové úpravy fasád a zateplovacích systémů. Splňují požadavky nejen estetické, ale také ochranné. Nabízená široká barevná škála Vám umožní vytvořit

Více

Aida Porenmörtel-Konzentrat Koncentrát pro pórovité malty Aida

Aida Porenmörtel-Konzentrat Koncentrát pro pórovité malty Aida Aida Porenmörtel-Konzentrat Koncentrát pro pórovité malty Aida Číslo výrobku: 0255 Provzdušňovací, hydrofobní aktivní přísada pro malty a omítky. Přírodní mýdlové sloučeniny a syntetické látky. Údaje o

Více

IMPREGNACE A ZÁKLADY. Hloubkový základ Lacryl LF 595. Silikonový zpevňující základ 916

IMPREGNACE A ZÁKLADY. Hloubkový základ Lacryl LF 595. Silikonový zpevňující základ 916 Hloubkový základ Lacryl LF 595 Vodní základ bez rozpouštědel, pachově neutrální a hluboce pronikající,. Difúzní, dobře, zlepšující přilnavost, odolný vůči zásadám a rychle schnoucí. V systému s CreaGlas

Více

OCHRANA A OPRAVY FASÁD. Katalog výrobků

OCHRANA A OPRAVY FASÁD. Katalog výrobků Katalog výrobků Obsah 1 Ochrana a opravy fasád 5 Prostředky pro čištění fasád 7 Čisticí Peeling 7 Příprava podkladu / penetrace 12 Opravné a lepicí malty 13 Tepelně izolační omítky 14 Románský cement 16

Více

Nátěry fasád Dříve než začnete První natírání vašeho domu je velkým okamžikem. Váš dům díky správně zvolené fasádní barvě získá originální výraz. Pokud jde o údržbu, jistě nechcete, aby váš dům byl jenom

Více

Fasády. vyhotovil: Břetislav Bardonek

Fasády. vyhotovil: Břetislav Bardonek Fasády vyhotovil: Břetislav Bardonek Co je fasáda Fasáda neboli průčelí je vnější stěna stavby, její konečná úprava. Bývá prolomena okny a vchody a členěna různými architektonickými prvky, například V

Více

Podkladem pro zhotovení návrhu je prohlídka a průzkum objektu z 2014.

Podkladem pro zhotovení návrhu je prohlídka a průzkum objektu z 2014. TECHNOLOGICKÉ ŘEŠENÍ - SKLADBY Cílem navrhovaného řešení je odstranění příčiny zavlhání objektu a vytvoření dodatečných bezesparých izolací s ohledem na charakter objektu a způsob jeho budoucího využití.

Více

SILIKÁTOVÉ FASÁDNÍ BARVY

SILIKÁTOVÉ FASÁDNÍ BARVY JUBOSIL FX silikátová fasádní barva mikroarmovaná silikátová fasádní barva JUBOSIL ANTIK silikátová lazurovací barva Popis a oblast použití Silikátové barvy jsou kvůli specifickému způsobu chemické vazby

Více

Možnosti ochrany fasád pomocí hydrofobizace

Možnosti ochrany fasád pomocí hydrofobizace Možnosti ochrany fasád pomocí hydrofobizace Pavel Šťastný 17.04.2008 1 Cíl hydrofobizace Redukce nasákavosti a tím zamezení škod způsobovaných vlhkostí Maximální vodoodpudivost Zlepšení tepelného odporu

Více

Funcosil KSE 500 STE Přípravek pro zpevnění kamenných povrchů

Funcosil KSE 500 STE Přípravek pro zpevnění kamenných povrchů Funcosil KSE 500 STE Přípravek pro zpevnění kamenných povrchů Číslo výrobku: 0713 Elastifikovaný přípravek pro zpevnění kamenných povrchů na bázi ethylesteru kyseliny křemičité (KSE) s vysokým stupněm

Více

Silikátové nátěrové systémy

Silikátové nátěrové systémy Silikátové nátěrové systémy Ideální pro historické i moderní budovy www.meffert.cz 13-0716_Profitec_Silikátové_naterove_systemy_v2.indd 1 10.4.2013 9:19:28 Profitec silikátové nátěry Přirozený pokrok ProfiTec

Více

BAUMIT FASÁDNÍ OMÍTKY, BARVY A TMELY

BAUMIT FASÁDNÍ OMÍTKY, BARVY A TMELY OMÍTKY NANOPOR OMÍTKY Pastovitá tenkovrstvá omítka škrábané struktury pro exteriér i intriér. Minerální, vysoce paropropustná, zvláště odolná vůči znečištění. K 1,5 škrábaná struktura 1,5 mm 2,5 kg 30

Více

KI 7 - Jádrová omítka s vlákny a s izolační přísadou

KI 7 - Jádrová omítka s vlákny a s izolační přísadou KI 7 - Jádrová omítka s vlákny a s izolační přísadou Číslo výrobku Popis výrobku Vodoodpudivá, jádrová omítka, zesílená vlákny, na bázi vápna a cementu pro vnitřní a venkovní použití. Složení Omítka KI

Více

LEPICÍ A STĚRKOVÉ HMOTY

LEPICÍ A STĚRKOVÉ HMOTY PENETRACE Prince Color Multigrund PGM - Základní penetrační nátěr na stěny, stropy a podlahy. Pod nátěry, omítka, obklady a samonivelační hmoty. Vodou ředitelný, pro vnitřní i vnější použití, používá se

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. Obj. č. 84421810 malířský válec

Více

SILIKONOVÉ SILIKONOVÁ ŘADA

SILIKONOVÉ SILIKONOVÁ ŘADA - SILIKONOVÁ ŘADA BARVY A OMÍTKY NA BÁZI SILOXANOVÝCH PRYSKYŘIC PŘEDSTAVUJÍ NEJLEPŠÍ ŘEŠENÍ PRO OCHRANU VAŠEHO DOMU PŘED VODOU, ZIMOU A PRACHEM. VÝHODY ŘADY Silikonové omítky v současné době představují

Více

CELULÓZOVÁ STRUKTURÁLNÍ STĚRKA CMS 15

CELULÓZOVÁ STRUKTURÁLNÍ STĚRKA CMS 15 CELULÓZOVÁ STRUKTURÁLNÍ STĚRKA CMS 15 Použití: Celulózová strukturální stěrka CMS 15 je dekorativní úprava povrchu, tvořená směsí buničiny a speciálních aditiv. Po aplikaci a důkladném vysušení v interiéru

Více

a čištění fasád * s taráme se a vnějších tepelně izolačních kompozitních systémů weber therm

a čištění fasád * s taráme se a vnějších tepelně izolačních kompozitních systémů weber therm Údržba a čištění fasád * s taráme se a vnějších tepelně izolačních kompozitních systémů weber therm Údržba a čištění fasád a vnějších tepelně izolačních kompozitních systémů weber therm Údržba fasád a

Více

VD Systém TECHNICKÝ LIST. Systém určený pro bezpečné a trvalé utěsnění tlakové vody vtékající z negativní strany

VD Systém TECHNICKÝ LIST. Systém určený pro bezpečné a trvalé utěsnění tlakové vody vtékající z negativní strany Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu VD-System je určený k bezpečnému a trvalému utěsnění tlakové vody. VD-System se skládá ze tří produktů: Stěrka VD-1 Screed je rychletuhnoucí minerální izolační

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. malířský válec na velké plochy,

Více

Silikonharz Reibeputz LF d10/0312

Silikonharz Reibeputz LF d10/0312 Informace o přípravku Účel použití: Silikonharz Reibeputz LF d10/0312 omítka na bázi silikonové pryskyřice - strukturovaná 1 / 3 Popis přípravku Kvalitní strukturní omítka na bázi silikonové pryskyřice

Více

MARIS POLYMERS CENÍK 2011

MARIS POLYMERS CENÍK 2011 MARIS POLYMERS CENÍ TEUTÉ HYDROIZOLAČNÍ MEMBRÁNY odstín balení / FLASH Elastická, tekutá, jednosložková, Spotřeba při 3 vrstvách,, kg/m Elastická, tekutá, tixotropní, jednosložková, polyuretanová, vodě

Více

FAST SIL + Tenkovrstvá silikonová omítka POUŽITÍ: FAST SIL + VLASTNOSTI: TECHNICKÝ LIST

FAST SIL + Tenkovrstvá silikonová omítka POUŽITÍ: FAST SIL + VLASTNOSTI: TECHNICKÝ LIST FAST SIL + POUŽITÍ: je vysoce kvalitní silikonová omítka určená pro ruční zhotovení tenkovrstvých šlechtěných omítek pro vnitřní i vnější použití. Může být použita na každém minerálním podkladu, který

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. Obj. č. 84421810 malířský válec

Více

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo!

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! Obsah: Floor Expert EP Kombinace designu a funkčnosti Designové nátěry Floor Expert splňují vysoké nároky na vizuální kvalitu a

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. struktura plyše, vysoká životnost

Více

PoroMap VÝROBKY NA SANACI ZDĚNÝCH BUDOV NA BÁZI HYDRAULICKÉHO POJIVA S PUCOLÁNOVOU REAKCÍ NA OPRAVY ZDIVA.

PoroMap VÝROBKY NA SANACI ZDĚNÝCH BUDOV NA BÁZI HYDRAULICKÉHO POJIVA S PUCOLÁNOVOU REAKCÍ NA OPRAVY ZDIVA. PoroMap VÝROBKY NA SANACI ZDĚNÝCH BUDOV NA BÁZI HYDRAULICKÉHO POJIVA S PUCOLÁNOVOU REAKCÍ NA OPRAVY ZDIVA www.mapei.cz LEPIDLA TĚSNICÍ TMELY PRODUKTY STAVEBNÍ CHEMIE Řada PoroMap Výrobky řady PoroMap jsou

Více

Biosil. Soldalit. Biosil. Granital. Romanit. Soldalit. Athenit. Romanit Athenit. Antrigraffiti. Purkristalat. Granital. Antrigraffiti.

Biosil. Soldalit. Biosil. Granital. Romanit. Soldalit. Athenit. Romanit Athenit. Antrigraffiti. Purkristalat. Granital. Antrigraffiti. od roku 1878 KEIM Systémy a produkty Granital Romanit Antrigraffiti Soldalit Soldalit Biosil Athenit Antrigraffiti Biosil Purkristalat Purkristalat Romanit Athenit Granital Granital www.keim.cz Obsah strana

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Ing. Zdeněk Kratochvíl vedoucí OTS HET spol. s r.o. David Fučík produktový manažer Spojené kartáčovny a.s. Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor,

Více

Viscacid CB farblos Dvousložková nátěrová hmota - bezbarvá

Viscacid CB farblos Dvousložková nátěrová hmota - bezbarvá Viscacid CB farblos Dvousložková nátěrová hmota - bezbarvá Číslo výrobku: 6171 Dvousložková nátěrová hmota na bázi speciálních kombinací epoxidových pryskyřic / polyaminu odolná proti chemikáliím a neobsahující

Více

Restaurátorský záměr Restaurování souboru pomníků ve Statenicích

Restaurátorský záměr Restaurování souboru pomníků ve Statenicích Restaurátorský záměr Restaurování souboru pomníků ve Statenicích Zadavatel: obecní úřad Statenice Statenice 23 25262 Horoměřice Vypracoval: MgA. Jan Kracík ak. soch. a rest 2014 Úvod: Jedná se o soubor

Více

Penetrace a TmelY. Znalosti. Zkušenosti. Dovednosti.

Penetrace a TmelY. Znalosti. Zkušenosti. Dovednosti. Penetrace a TmelY Znalosti. Zkušenosti. Dovednosti. www.technonicol.eu Obsah Penetrace 01 TECHNONICOL 1 Penetrace 03 TECHNONICOL 2 Penetrace 04 TECHNONICOL 3 Gumoasfaltová disperzní penetrace DB 4 Tmel

Více

DTM NOVÁ TECHNOLOGIE. antikorozní základní i vrchní barva DIRECT TO METAL. 11 m 2 /kg

DTM NOVÁ TECHNOLOGIE. antikorozní základní i vrchní barva DIRECT TO METAL. 11 m 2 /kg NOVÁ TECHNOLOGIE DTM DIRECT TO METAL antikorozní základní i vrchní barva 11 m 2 /kg Jednosložková antikorozní akrylátová matná barva Na všechny druhy kovů, plechů, dřevo, beton a další povrchy bez použití

Více

Povrchová úprava dřeva

Povrchová úprava dřeva Povrchová úprava dřeva Základní napouštědlo na dřevo Lazura na dřevo Ekologické zušlechtění dřeva Lazura s dlouhodobou ochranou dřeva Profi-Lazura na dřevo Týkový olej Akrylátový izolační základ na dřevo

Více

SILIKÁTOVÉ NÁTĚROVÉ SYSTÉMY

SILIKÁTOVÉ NÁTĚROVÉ SYSTÉMY SILIKÁTOVÉ NÁTĚROVÉ SYSTÉMY Ideální pro historické i moderní budovy www.meffert.cz ProfiTec silikátové nátěry Přirozený pokrok ProfiTec silikátové nátěrové systémy jsou přírodní minerální materiály s vysokým

Více

NANO ČISTIČKA VZDUCHU

NANO ČISTIČKA VZDUCHU FN VIRY, BAKTERIE, ALERGENY, ZÁPACH, CIGARETOVÝ KOUŘ, SBS, SMOG NANO ČISTIČKA VZDUCHU 1 NEVIDITELÁ ČISTIČKA VZDUCHU NANOČISTIČKA NENÍ PRAKTICKY VIDĚT A PŘITOM VELMI ÚČINNĚ ČISTÍ VZDUCH 2 NANOČISTIČKA NA

Více

Vyobrazení v originální velikosti. Výhrada barevných odchylek vzhledem k tiskovým možnostem.

Vyobrazení v originální velikosti. Výhrada barevných odchylek vzhledem k tiskovým možnostem. REVADRESS /RENOSTAR REVADRESS -Buntsteinputz Omítka z přírodních kamínků na sokly a vnější i vnitřní stěny Dekorativní barevná kamínková omítka charakteru vymývané omítky pro povrchovou bezesparou úpravu

Více

Číslo a název výrobku

Číslo a název výrobku Číslo a název výrobku 102 Olej na zahradní nábytek - Classic 0,750 537 18 30 106 Pečující olej 1,000 537 83 6 107 Pečující vosk 1,000 537 83 6 108 Olej na pracovní plochy - Pur Solid 0,375 510 8 64 0,500

Více

Omítkové směsi barvy a nátěry

Omítkové směsi barvy a nátěry Omítkové směsi barvy a nátěry Zdicí malty ZM Vápenocementová zdicí malta,5 MPa - ruční Pro vnitřní a vnější použití jako zdící malta, pro normálně namáhané zdivo. Je určena pro zdění všech ů zdiva, zejména

Více

Co to jsou stavební materiály (staviva)? materiály anorganického nebo organického původu používané k výstavbě budov

Co to jsou stavební materiály (staviva)? materiály anorganického nebo organického původu používané k výstavbě budov Co to jsou stavební materiály (staviva)? materiály anorganického nebo organického původu používané k výstavbě budov Co patří mezi stavební materiály? pojiva, malty betonové a železobetonové výrobky cihlářské

Více

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,-

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- LÉTOBARVY 7/19 HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- TÓNOVANÁ DISPERZNÍ OTĚRUVZDORNÁ BARVA doporučujeme pro obývací a komerční prostory, dětské pokoje, jídelny, chodby, kanceláře, prodejní prostory.

Více

Pracovní postupy Cemix Provádění hliněných malt a omítek

Pracovní postupy Cemix Provádění hliněných malt a omítek Pracovní postupy Cemix Provádění hliněných malt a omítek Pracovní postupy Cemix - Provádění hliněných malt a omítek Obsah 1 Použití... 3 2 Skladba systému... 3 3 Postup provádění... 3 3.1 Zdění... 3 3.2

Více

Příprava před zateplením fasády. 3. výběr typu fasádní omítky

Příprava před zateplením fasády. 3. výběr typu fasádní omítky Příprava před zateplením fasády 3. výběr typu fasádní omítky Výběr vhodné omítky závisí na požadovaných vlastnostech materiálu, podmínkách aplikace, požadavcích vyplývajících z konkrétního typu budovy,

Více

Tloušťka (mm) 10 kg na (m 2 ) Plastifikátor (kg. m -2 ) 40 77 0,13 45 67 0,15 50 59 0,17 55 55 0,18

Tloušťka (mm) 10 kg na (m 2 ) Plastifikátor (kg. m -2 ) 40 77 0,13 45 67 0,15 50 59 0,17 55 55 0,18 Je bezpodmínečně nutné brát do úvahy zásady a dodržovat příslušné normové předpisy a pravidla. POZOR! Důležitá je i kooperace prací topenářské, betonářské firmy a firmy pokládající krytinu. Plovoucí podlaha

Více

Flügger Facade impredur. Facade Universal

Flügger Facade impredur. Facade Universal Fasády 41 Facade program Facade program na ošetření fasád zahrnuje všechny typy fasádních nátěrů. Společným znakem všech typů je, že ponechávají zeď dýchat a pokud jsou naneseny správně, chrání fasádu

Více

KATALOG NÁTĚRŮ

KATALOG NÁTĚRŮ KATALOG NÁTĚRŮ www.honter.cz info@honter.cz 773 851 581 Společnost Honter nabízí špičkové stříkané, pěnové, izolační materiály, ale také hydroizolační a ochranné nátěry vhodné pro celou řadu povrchů a

Více

renesance vzdušného vápna

renesance vzdušného vápna renesance vzdušného vápna Systém Historic Kalkfarbe Dispergovaný vápenný hydrát Pro restaurování, ochranu historických památek a ekologické bydlení 1 Typy vápenných nátěrových hmot Modifikované vápenné

Více

www.hasit.cz Mistrovská díla s HASITEM Fasádní omítky

www.hasit.cz Mistrovská díla s HASITEM Fasádní omítky www.hasit.cz Mistrovská díla s HASITEM Fasádní omítky VŠEOBECNÉ INFORMACE Úvod Tak jako šaty dělají člověka, tak fasáda dělá dům. Fasáda je výrazem živé architektury a spolu se zařízením interiéru odráží

Více

MŮŽE BÝT JEN JEDEN! Nový Remmers Multi-Baudicht 2K

MŮŽE BÝT JEN JEDEN! Nový Remmers Multi-Baudicht 2K MŮŽE BÝT JEN JEDEN! Nový Remmers Multi-Baudicht 2K 2 IZOLACE vše v jednom MULTI-BAUDICHT 2K POSKYTUJE OCHRANU VŠUDE! Vnitřní i vnější použití, novostavby i staré stavby Multi-Baudicht 2K spojuje vlastnosti

Více

Obsah. Fasádní barvy 28. Zateplovací systémy 02. Tenkovrstvé dekorativní omítky 06. Vnitřní barvy 31. Doplňkový sortiment 34. Jmenný rejstřík 36

Obsah. Fasádní barvy 28. Zateplovací systémy 02. Tenkovrstvé dekorativní omítky 06. Vnitřní barvy 31. Doplňkový sortiment 34. Jmenný rejstřík 36 Produktový katalog Gültig ab 23.Januar 2017 Obsah Zateplovací systémy 02 AUS Therm EPS 03 AUS Therm MW 04 AUS Therm PLUS 05 Tenkovrstvé dekorativní omítky 06 Disperzní 07 AUS Putz K, R 07 AUS Putz S 07

Více

KATALOG NÁTĚROVÝCH HMOT

KATALOG NÁTĚROVÝCH HMOT KATALOG NÁTĚROVÝCH HMOT KVALITA ZA DOBROU CENU COLOR S.R.O. Barvy syntetické základní Primer S 2000 Barva syntetická základní Primer S-2000 je určen pro základní nátěry kovů a dřeva pod olejové, syntetické,

Více

SANACE VLHKÉHO ZDIVA

SANACE VLHKÉHO ZDIVA SANACE SANACE VLHKÉHO ZDIVA SANACE VLHKÉHO ZDIVA www.paulin.cz paulin@paulin.cz Hlavní důvody a příčiny degradace konstrukčních materiálů Penetrace vody do interiérového zdiva představuje ve stavebnictví

Více

Vulmproepox CS. Vulmproepox CS je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze složky A

Vulmproepox CS. Vulmproepox CS je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze složky A Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmproepox CS BETONOVÉ KONSTRUKCE Popis výrobku: Vulmproepox CS je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze složky A (vodní disperze, epoxidové

Více

Renovace kontaktních zateplovacích systémů (ETICS) kvalita bez kompromisu

Renovace kontaktních zateplovacích systémů (ETICS) kvalita bez kompromisu KEIM Reno Renovace kontaktních zateplovacích systémů (ETICS) kvalita bez kompromisu První kontaktní zateplovací systémy byly vyvinuty už v 60. letech minulého století, u nás se objevují od 90. let. Od

Více

SPÁROVACÍ HMOTY PRO OBKLADY A DLAŽBY A MOZAIKY A DLAŽBY A MOZAIKY

SPÁROVACÍ HMOTY PRO OBKLADY A DLAŽBY A MOZAIKY A DLAŽBY A MOZAIKY KATALOG VÝROBKŮ A DLAŽBY A MOZAIKY 45 COLORFILL FLEX 0-6 Jednosložková spárovací hmota pro obklady a dlažby s okamžitou přilnavostí, vodoodpudivá a pružná, pro spáry o velikosti 0-6 mm Jedná se o tmel

Více

Rychletuhnoucí opravný beton s vysokou brzkou pevností Třída R4

Rychletuhnoucí opravný beton s vysokou brzkou pevností Třída R4 Popis obsahuje směs modifikovaného portlandského cementu a vápenokamenného plniva s přídavkem akrylátového polymeru. Jde o kvalitní, vysoce účinnou opravnou maltu, která vykazuje výborné fyzikální vlastnosti,

Více

Krásná a čis tá fasáda

Krásná a čis tá fasáda Krásná a čis tá fasáda * s taráme se fasádní nátěry Mít krásnou fasádu Mít krásnou fasádu je snaha většiny majitelů domů. Fasáda tvoří dominantní část budov a bez hezké fasády nelze dosáhnout hodnotného

Více

Katedra materiálového inženýrství a chemie IZOLAČNÍ MATERIÁLY, 123IZMA

Katedra materiálového inženýrství a chemie IZOLAČNÍ MATERIÁLY, 123IZMA Katedra materiálového inženýrství a chemie IZOLAČNÍ MATERIÁLY, 123IZMA o Anotace a cíl předmětu: návrh stavebních konstrukcí - kromě statické funkce důležité zohlednit nároky na vnitřní pohodu uživatelů

Více

ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG

ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG SHINE PREMIUM WAX Vysoce hydrofobní efekt Hluboký zrcadlový lesk Odolnost proti otěru UV ochrana laku Ochrana před oxidací i korozí Dlouhá životnost (až 24 měsíců)

Více

198 00 Praha 9 - Kyje, Průmyslová 881 IČO 49614223 EN 13055-1 tel 272 701 281, fax 272 700 715 (PN 72 12 71) e-mail: perlit@perlitpraha.

198 00 Praha 9 - Kyje, Průmyslová 881 IČO 49614223 EN 13055-1 tel 272 701 281, fax 272 700 715 (PN 72 12 71) e-mail: perlit@perlitpraha. 198 00 Praha 9 - Kyje, Průmyslová 881 IČO 49614223 EN 13055-1 (PN 72 12 71) TECHNICKÝ LIST Vlastnosti: Expandovaný perlit je přírodní, jemně zrnitý prášek šedobílé barvy s vysokou tepelně izolační a zvukově

Více

Speciální injektážní krém do zdiva proti vzlínající vlhkosti

Speciální injektážní krém do zdiva proti vzlínající vlhkosti Speciální injektážní krém do zdiva proti vzlínající vlhkosti SANACE vlhkého zdiva Kiesol C Pracovní postup Hydrofobní prostředek pro sanaci vlhkého zdiva proti kapilárně vzlínající vlhkosti systémem vrtaných

Více

www.hasit.cz www.hasit.cz ColorDesign

www.hasit.cz www.hasit.cz ColorDesign www.hasit.cz ColorDesign HASIT Šumavské vápenice a omítkárny, s.r.o. CENTRáLA Velké Hydčice 91 341 01 Horažďovice IČO: 14706776 DIČ: CZ14706776 tel.: 376 531 111 fax: 376 531 495 prodej@hasit.cz www.hasit.cz

Více

Polymer beton. Použití Přírodní nebo dekorativní

Polymer beton. Použití Přírodní nebo dekorativní Polymer beton TF - PB Možnost aplikace v interiérech. Vysoká odolnost proti vlhku, vodě, ropným produktům a jiným chemickým mediím, Vyniká dlouhou životností. 18,25 KG 1m2/ 10 mm tloušťky 16+1,5+0,75 KG

Více

tvrdé dřevo (v panelech) Vnitřní stěny, vnitřní podpory beton, přírodní kámen, cihly, klinkerové cihly, vápenopískové cihly

tvrdé dřevo (v panelech) Vnitřní stěny, vnitřní podpory beton, přírodní kámen, cihly, klinkerové cihly, vápenopískové cihly NOSNÉ KONSTRUKCE Betonové základy 80-150 100 Venkovní stěny / -sloupy beton, železobeton (vnější prostředí) 60-80 70 přírodní kámen (vnější prostředí) 60-250 80 cihly, lícové cihly (vnější prostředí) 80-150

Více

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů Vysoce efektivní a ekonomické složení produktů Pro čisticí prostředky Kärcher jsou používány vysoce kvalitní suroviny. Díky tomu je možné používat produkty ve velmi malém dávkování, při kterém se šetří

Více

CAPAROL. Penetrace pod fasádní barvy Speciální hydrofobní penetrace bez rozpouštědel Caparol Tiefgrund LF 12 kg 0,2 kg 88,00 1 056,00

CAPAROL. Penetrace pod fasádní barvy Speciální hydrofobní penetrace bez rozpouštědel Caparol Tiefgrund LF 12 kg 0,2 kg 88,00 1 056,00 PENETRACE Penetrace pod omítky vodní-pigmentované Pigmentový speciální základní nátěr pro strukturované omítky v exteriéru i interiéru Capatect penetrace pod omítky B 25 kg 0,2 kg 55,00 1 375,00 Capatect

Více

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem HIDROSTOP FLEX Jednosložkový pružný vodotěsný nátěr Jednosložkový vysoce pružný vodotěsný (při kladném a záporném tlaku vody) nátěr na cementové bázi, který propouští vodní páry a je mrazuvzdorný. Na utěsňování

Více

Silan/siloxanový emulzní krém na vodní bázi pro injektáž zdiva proti vzlínající vlhkosti

Silan/siloxanový emulzní krém na vodní bázi pro injektáž zdiva proti vzlínající vlhkosti Popis je silan/siloxanový emulzní krém na čistě vodní bázi určený pro sanaci vlhkého zdiva a základů k dodatečnému vytvoření horizontální izolace proti kapilárně vzlínající vlhkosti. Neobsahuje žádné pomocné

Více

DOPLŇKOVÉ VÝROBKY PRO POKLÁDKU KERAMIKY, PŘÍRODNÍHO KAMENE, PARKET, PRUŽNÝCH A TEXTILNÍCH KRYTIN

DOPLŇKOVÉ VÝROBKY PRO POKLÁDKU KERAMIKY, PŘÍRODNÍHO KAMENE, PARKET, PRUŽNÝCH A TEXTILNÍCH KRYTIN DOPLŇKOVÉ VÝROBKY PRO POKLÁDKU KERAMIKY, PŘÍRODNÍHO KAMENE, PARKET, PRUŽNÝCH A TEXTILNÍCH KRYTIN 10. DOPLŇKOVÉ VÝROBKY PRO POKLÁDKU KERAMIKY, PŘÍRODNÍHO KAMENE, PARKET, PRUŽNÝCH A TEXTILNÍCH KRYTIN 10.1

Více

Kompletní sortiment MPL

Kompletní sortiment MPL Kompletní sortiment MPL DESKY PRO SUCHOU VÝSTAVBU Desky SDK bílé Desky SDK impregnované Desky SDK protipožární Desky SDK protipožární impreg. Desky cementové Desky sádrovláknité Desky speciální PODHLEDY

Více

IMPREGNAČNÍ PŘÍPRAVKY PRO BAZÉNY PRO BAZÉNY

IMPREGNAČNÍ PŘÍPRAVKY PRO BAZÉNY PRO BAZÉNY KATALOG VÝROBKŮ 79 NORPHEN POOL Epoxidový nátěr pro bazény. NORPHEN POOL je dvousložkový přípravek, který se připravuje k použití bezprostředně před aplikací smícháním dvou složek pomocí mechanického mixéru.

Více

PCI-Elastoprimer. Adhezní podkladová penetrace k úpravě podkladu při těsnění spár. Rozsah použití. Vlastnosti produktu

PCI-Elastoprimer. Adhezní podkladová penetrace k úpravě podkladu při těsnění spár. Rozsah použití. Vlastnosti produktu PCI-Elastoprimer Adhezní podkladová penetrace k úpravě podkladu při těsnění spár Výrobní list č.: 201 S PCI-tabulkou penetrací Rozsah použití Pro vnitřní i venkovní použití. Do spár na stěnách, podlahách

Více

Úvod Předpisy a normy Technické normy EU Hlavní kritéria kvality omítek...24

Úvod Předpisy a normy Technické normy EU Hlavní kritéria kvality omítek...24 Obsah Úvod..............................................................7 1 Druhy omítek.....................................................8 1.1 Rozdělení omítek dle složení......................................8

Více

Ochranné nátěrové hmoty

Ochranné nátěrové hmoty Ochranné nátěrové 4 Představení společnosti MFC - MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991, jako stavební fi rma se specializací na povrchové úpravy průmyslových betonových podlah a ploch. Po dobu svého

Více

Bezpečný a měkký povrch. N o v i n k a. Možnosti použití:

Bezpečný a měkký povrch. N o v i n k a. Možnosti použití: Bezpečný a měkký povrch N o v i n k a UNIXIN GRIP PROFI Bezpečný gumový povrch PU 4223CS je dvousložkový systém složený z gumového granulátu a pružného, vlhkostí vytvrzujícího pojiva pro profesionální

Více

Čisticí prostředky pro vysokotlaké čištění.

Čisticí prostředky pro vysokotlaké čištění. Čisticí prostředky pro vysokotlaké čištění. Rychlejší a dokonalejší čištění při menší spotřebě energie, menší zatížení odpadních vod zbytky minerálních olejů: Pro čisticí a ošetřovací prostředky Kärcher

Více

Vnější kontaktně zateplovací systémy Termo + s.r.o. se člení na: Obvyklé složení vnějších kontaktních zateplovacích systémů (ETICS) Oblast použití

Vnější kontaktně zateplovací systémy Termo + s.r.o. se člení na: Obvyklé složení vnějších kontaktních zateplovacích systémů (ETICS) Oblast použití Firma se také zabývá zateplovacími systémy Termo+ se sídlem v Ústí nad Labem která je součástí společnosti TERMO + holding a.s., na stavebním trhu působí od roku 1993 a orientuje se výhradně na dodávky

Více

Nátěry dřevěného obložení

Nátěry dřevěného obložení Nátěry dřevěného obložení Dříve než začnete Máte k disopozici dřevo přírodní a drsné nebo již dřevo natřené či jinak ošetřené? Dřevo je živý materiál, který vyžaduje speciální péči. Přestože je dřevo

Více

Trumf, renovace a sanace, s.r.o.

Trumf, renovace a sanace, s.r.o. Trumf, renovace a sanace, s.r.o. Posouzení objektu K zámku 214, Praha 9 Dolní Počernice z hlediska vlhkosti a vlhkostních projevů a možné postupy a návrhy řešení Zpracovatel: Zadavatel: TRUMF, renovace

Více

Adesilex FIS 13. Lepidlo ve vodní disperzi k instalaci termoizolačních panelů

Adesilex FIS 13. Lepidlo ve vodní disperzi k instalaci termoizolačních panelů Adesilex FIS 13 Lepidlo ve vodní disperzi k instalaci termoizolačních panelů OBLASTI POUŽITÍ Lepení, vyrovnávání a vyhlazovaní izolačních panelů z lehčeného polystyrenu nebo polyuretanu, minerální vlny,

Více

Viscacid Epoxiflex-Beschichtung PH Epoxidová samonivelační podlahová hmota

Viscacid Epoxiflex-Beschichtung PH Epoxidová samonivelační podlahová hmota Viscacid Epoxiflex-Beschichtung PH Epoxidová samonivelační podlahová hmota Číslo výrobku: 6251-59 Trhliny překlenující podlahový povlak na epoxidovém základě bez obsahu rozpouštědel pro mechanicky silně

Více

Výrobní program let. ve světě barev. No. 1 v Německu

Výrobní program let. ve světě barev. No. 1 v Německu Výrobní program 100 + let ve světě barev No. 1 v Německu 100 + let ve světě barev Interiérové a fasádní barvy Alpina Forte Vysoce jakostní interiérová disperzní barva výtečná krycí schopnost při jedné

Více

Technický list StoColor Dryonic Wood

Technický list StoColor Dryonic Wood Fasádní barva s technologií Dryonic pro dřevěné podklady, bionický princip působení pro suché fasády Charakteristika Použití do exteriéru pro dřevěné podklady bez rozměrové stálosti nebo s podmíněnou rozměrovou

Více

STŘÍŠKY HLADKÉ A ŠTÍPANÉ

STŘÍŠKY HLADKÉ A ŠTÍPANÉ TECHNICKÝ LIST STŘÍŠKY HLADKÉ A ŠTÍPANÉ STŘÍŠKY HLADKÉ A ŠTÍPANÉ S11, Stříška sloupková S12, i sloupková S14, štípaná S6, S7, S8, Štípaný kámen pro suché zdění stříška, Stříška Universal 30, Stříška Universal

Více

Výčtové typy OTSKP-SPK Skupina stav. dílů 3

Výčtové typy OTSKP-SPK Skupina stav. dílů 3 Položka Výčtový typ Hodnoty výčtového typu Cena 31111 ZDI A STĚNY PODPĚR A VOLNÉ Z DÍLCŮ BETON M3 10 400 Kč Výška budovy do 12m přes 12m do 24m přes 24m do 36m přes 36m do 52m do 1,5t přes 1,5t do 3t přes

Více

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX FRONTAL

TECHNICKÝ LIST SUPRALUX FRONTAL Fasádní barva Vysoká krycí schopnost Ředitelná vodou Mat INFORMACE O PRODUKTU Použití Supralux Frontal je akrylátová, fasádní barva, určená pro dekorativní malby cementových, vápenocementových a betonových

Více

ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU

ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU Pro řešení problémů kondenzace vlhkosti na stěnách, hluku a vlivů teplotních změn 9 kg VNITŘNÍ - VNĚJŠÍ MIN. TLOUŠŤKA 5 mm, termoizolace v proporci k tloušťce

Více

Edice Karbon Mechanicky odolná fasáda nové generace

Edice Karbon Mechanicky odolná fasáda nové generace Edice Karbon Mechanicky odolná fasáda nové generace Edice Karbon Nová generace fasádních systémů, která určuje nejnovější trend Firma Caparol uvádí na trh inovační řadu produktů pro fasádní systémy, které

Více

Technický list StoColor Neosil

Technický list StoColor Neosil Fasádní barva na disperzní bázi, zušlechtěná silikonovou přísadou Charakteristika Použití do exteriéru na lehce vyplňující krycí nátěry, na minerální a organické, nikoliv na elastické podklady nevhodné

Více

2K-epoxidový průběžný nátěr možnost plnění křemičitým pískem -Osvědčení o nízké hořlavosti- -Nanášení válečkem pro OS 8-Systém-

2K-epoxidový průběžný nátěr možnost plnění křemičitým pískem -Osvědčení o nízké hořlavosti- -Nanášení válečkem pro OS 8-Systém- Stránka 1 z 5 TECHNICKÉ INFORMACE 2K-epoxidový průběžný nátěr možnost plnění křemičitým pískem -Osvědčení o nízké hořlavosti- -Nanášení válečkem pro OS 8-Systém- OBLAST POUŽITÍ VLASTNOSTI PRODUKTU se používá

Více

Primer pro bezesparé polymerní a epoxidové podlahy. V souladu s EN13813 SR-B2,0

Primer pro bezesparé polymerní a epoxidové podlahy. V souladu s EN13813 SR-B2,0 TRE-MLI s.r.o. Jankovcova 1055/13 budova C2, 170 00 Praha 7 E-mail: prodejna@tre-mli.cz, tel.: 220 561 139; mobil: 602 961 461; 774 432 211www.tre-mli.cz Přijímáme všechny druhy platebních karet, zasíláme

Více

TECHNICKÝ LIST. Datum vydání: Revize: Název výrobku: ThermoPRIM COLOR

TECHNICKÝ LIST. Datum vydání: Revize: Název výrobku: ThermoPRIM COLOR Popis produktu: Složení: ThermoPRIM COLOR je vysoce kvalitní silikátová nátěrová barva pro vnější i vnitřní využití. Jde o barvu s vysokou kryvostí a odolností proti vodě, a to i slané, povětrnostním podmínkám,

Více

MATERIÁLY PRO SANACI A RESTAUROVÁNÍ VLHKÉHO ZDIVA

MATERIÁLY PRO SANACI A RESTAUROVÁNÍ VLHKÉHO ZDIVA MATERIÁLY PRO SANACI A RESTAUROVÁNÍ VLHKÉHO ZDIVA Hlavní důvody a příčiny degradace konstrukčních materiálů Penetrace vody do interiérového zdiva představuje ve stavebnictví jednu z hlavních příčin jeho

Více

Video Jak si vytvořit samočistící fasádu (

Video Jak si vytvořit samočistící fasádu ( POPIS VÝROBKU: Jedná se o velmi účinný funkční minerální nátěr pro ochranu povrchů staveb, který funguje na bázi fyzikálního jevu zvaného fotokatalýza. Nátěrová vrstva je aktivována ultrafialovou složkou

Více

Epoxidová uzavírací vrstva.

Epoxidová uzavírací vrstva. Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Vzhled Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Vysoká odolnost proti chemikáliím. Dobrá nepropustnost oxidu uhličitého (hodnota Sd oxidu

Více

ZPRÁVA Z PRŮZKUMU ZDIVA Z POHLEDU VLHKOSTI A SALINITY

ZPRÁVA Z PRŮZKUMU ZDIVA Z POHLEDU VLHKOSTI A SALINITY ZPRÁVA Z PRŮZKUMU ZDIVA Z POHLEDU VLHKOSTI A SALINITY Posuzovaný objekt: Bytový dům Adresa: Široká č.p.87, Chrudim Zákazník: Ing. Patrik Boguaj Číslo zprávy: JS 1512 OBSAH 1. Popis objektu 2. Vlastní měření

Více

Construction. Flexibilní ochranný nátěr na pohledový beton. Popis výrobku. Testy

Construction. Flexibilní ochranný nátěr na pohledový beton. Popis výrobku. Testy Technický list Vydání 30/03/2009 Identifikační č.: 02 03 03 03 001 0 000003 Flexibilní ochranný nátěr na pohledový beton Popis výrobku je 1-komponentní, vodou ředitelný, flexibilní nátěr na bázi akrylátové

Více