PYROJACKET PYROJACKET VCO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PYROJACKET PYROJACKET VCO"

Transkript

1

2 PYROJACKET Ochranný obal Pyrojacket, vyrobený z objemné sklolaminátové trubice opatřené silnou povrchovou vrstvou červeného kaučuku obsahujícím oxid železa a silikon, odpuzuje odstříknuté kapky roztaveného kovu a odolává intenzivnímu žáru a plameni. Je proto ideální pro ochranu hadic, kabelů a potrubí v celé řadě krajně nepříznivých prostředí. Snese nepřetržité vystavení teplotě až 500 F (260 C), teplotě až 2000 F (1090 C) po dobu minut a teplotě až 3000 F (1650 C) po dobu sekund. Produkt dodáváme ve velikostech až do 5 (127 mm) v průměru. Pyrojacket má výborný modul elasticity a lze jej použít na svazování hadic a kabelů. Díky svým izolačním vlastnostem je schopen zajistit účinnou ochranu pracovníků před popálením způsobeným horkými hadicemi a potrubím a zároveň snižuje nákladné tepelné ztráty. Dodáváme jej v průmyslových i leteckých třídách. Na základě vaší speciální objednávky jsme schopni jej dodat i v jiných barvách. PYROJACKET VCO Varianta Pyrojacket VCO představuje řešení nevyžadující odstavení zařízení a odpojení hadic a kabelů kvůli instalaci obalu pro tepelnou ochranu. Varianta Pyrojacket VCO je montovaná výrobcem, který zajistí správné usazení a konstrukční celistvost produktu. Za vysoké teploty je sklolaminátovým vláknem uvnitř všitý uzávěr na zaklesnutí zpomalující postup plamenů. Velikost produktu Pyrojacket VCO je upravena tak, aby bylo dosaženo překrývání v místech, kde se setkávají uzávěry na zaklesnutí do sebe. Pyrojacket VCO dodáváme ve velikostech od 3/4 (19 mm) až 4 1/2 (115 mm) v průměru.

3 PYROTAPE Tato páska nabízí podobnou ochranu jako Pyrojacket. Je vyrobena z pletené sklolaminátové pásky povrchově upravené silnou vrstvou červeného kaučuku obsahujícím oxid železa a silikon. Pásku je možné omotat okolo hadice či kabelu jakéhokoli průměru. Páska Pyrotape není lepicí. Namotává se spirálovým pohybem, přičemž se překrývá 30-50% šířky pásky. Stejně jako v případě varianty Pyrojacket VCO lze i pásku Pyrotape aplikovat, aniž by muselo dojít k odpojení hadic či kabelů. Tuto pásku dodáváme v šířkách od 1 do 5 (25 mm až 125 mm). PÁSKA PYROSIL Pyrosil, nelepicí páska z červeného kaučuku obsahujícího oxid železa a silikon, je navržena tak, aby byla schopna zajistit izolační bariéru nepropouštějící tekutiny, která by se sama spojovala a vytvrzovala. Je ideální pro použití jako těsnění zakončení ve spojení s produktem Pyrojacket, neboť zabraňuje tomu, aby se hydraulické oleje a nečistoty uvolnily do vnitřní strany opletení kabelu. Díky své vysoké dielektrické pevnosti je páska Pyrosil výbornou alternativou k hadicím zmenšujícím své rozměry při působení tepla, vinylovým páskám a obalům. Mezi typické příklady použití patří: obalování kabelových svazků, ochrana spojů a zakončení silových kabelů či izolace cívek motorů a generátorů. Páska Pyrosil snáší nepřetržité vystavení teplotě 475 F (246 C). Dodáváme ji v šířkách 1 (25 mm), 1 1/2 (37 mm) a také v šířce 1 (25 mm) v případě varianty vyztužené sklolaminátem pro dosažení ještě větší pevnosti.

4 PYROBLANKET 32oz 1 Pyroblanket je tkanina odolná proti vysokým teplotám navržená tak, aby odpuzovala odstříknuté kapky při svařování a odolávala sálavému teplu a plameni. Je vyrobena z látky na bázi sklolaminátu a na obou stranách je povrchově upravena speciálním červeným kaučukem obsahujícím oxid železa a silikon. Při hmotnosti 32 oz/yd 2 (1085 g/m 2 ) má tato tkanina dostatečnou tloušťku a hmotnost na to, aby bylo možné ji používat jako pokrývku pro těžký provoz svařování či ochranu před jiskrami v lehkém slévárenském provozu. Tuto tkaninu nabízíme v šířkách 36 (915 mm) a 60 (1525 mm). Je možné ji šít a tak vyrobit na objednávku na téměř jakýkoli tvar nebo ji dodat s průchodkami vytvořenými výrobcem podle vašich požadavků. PYROBLANKET 96oz Tato tkanina je verzí Pyroblanket 32oz, která je určena pro extrémně těžký provoz. Při využití velmi silné sklolaminátové tkaniny se veškerý silikonový kaučuk aplikuje pouze z jedné strany, čímž se vytváří ultra lehký povlak na silně strukturované tkanině. Navržená tak, aby odpuzovala roztavenou ocel jako kachní peří odpuzuje vodu, je tato tkanina jedinečná jak svou formou, tak funkcí. Pyroblanket 96oz je určena pro ta nejextrémnější prostředí, hovoříme-li o odstřikování roztaveného kovu, jako jsou například elektrické obloukové pece, vysoké pece či zóny, ve kterých probíhá lití. Tato tkanina má hmotnost 96 oz/yd 2 (3260 g/m 2 ) a šířku 40 (1016 mm). Dodáváme ji buď jako trubici o velkém průměru nebo vyrobenou na základě objednávky v téměř jakémkoli tvaru. Můžeme ji rovněž dodat s průchodkami vytvořenými výrobcem podle vašich požadavků. 1 Oz je zkratka pro unci, hmotnostní jednotku v angloamerickém systému; podobně yd je zkratka pro yard, délkovou jednotku v tomtéž systému

5 EAF CABLE COVER EAF Cable Cover (Kryt na kabely pro elektrické obloukové pece) vyrobený z Pyroblanket 96oz je speciálně navržen tak, aby chránil vodou chlazené silové kabely elektrických obloukových pecí. Za použití tkaniny Pyroblanket 96oz je vyrobena trubice přizpůsobená podle požadavků zákazníka pomocí uzávěrů na zaklesnutí do sebe Nomex 2. Kryt na kabely lze instalovat, aniž by muselo dojít k odpojení těchto vodou chlazených kabelů. Tento kryt je odolný proti žáru, otěru, nárazům, plameni a odstřikování roztaveného kovu, se čímž se běžně setkáváme u provozu elektrických obloukových pecí jak na střídavý tak na stejnosměrný proud. Odpuzovány jsou dokonce i kapky, k odstřikování kterých dochází během mokré zavážky, čímž je umožněno pokračování provozu elektrické obloukové pece bez nenadálých poruch kabelů. Tento kryt je nevodivý a nemá žádný vliv na magnetickou indukci pece. Dodáváme jej v celé řadě velikostí až po průměr 12 (305 mm). SNÍMATELNÉ IZOLAČNÍ POKRÝVKY Snímatelné izolační pokrývky firmy Insulflex, vyrobené z tkaniny Pyroblanket 32oz a vnitřní sklolaminátové/silikonové/keramické izolace, splňují ty nejpřísnější standardy. Snímatelné izolační pokrývky jsou ideální pro námořnické, průmyslové, terénní použití či použití ve výrobě energie a jsou vyráběné na objednávku tak, aby splňovaly požadavky těch nejnáročnějších způsobů použití. Vlastní výrobní zařízení umožňuje firmě Insuflex dodávat tyto pokrývky ve velkém i malém množství, s řadou uzavíracích systémů a téměř v jakékoli velikosti. 2 Nomex je registrovaná obchodní značka firmy DuPont.

6 POKRÝVKA SILICAFLEX Tkané textilní pokrývky Silicaflex jsou výbornou alternativou azbestu. Protože jsou vyrobeny z 96% silikonového vlákna, vyznačují se vyšší pevností a vyšší odolností proti otěru než konkurenční produkty. Jsou vhodné pro nepřetržité použití při teplotě 1800 F (982 C); snáší i krátké vystavení teplotám až 3000 F (1650 C), čímž udávají standard pro pružnost a minimální smrštění v přímém směru za vysokých teplot. Pokrývky Silicaflex dodáváme v tloušťkách 0,030 (0,76 mm) a 0,050 (1,27 mm). Standardní šířka je 36 (915 mm). Tyto pokrývky jsme schopni vyrobit na objednávku v téměř jakémkoli tvaru nebo dodat s průchodkami vytvořenými podle vašich požadavků. TRUBICE SILICAFLEX Trubice Silicaflex, vyrobená z vlákna amorfního dinasu (SiO 2 ), se vyznačuje stejnou odolností proti vysokým teplotám jako pokrývka Silicaflex. Vlákna Silicaflex jsou odolná proti většině průmyslových chemikálií vyjma kyseliny fluorovodíkové, kyseliny fosforečné a silných zásaditých látek. Trubice Silicaflex je naprosto nehořlavá a její obsah čistého dinasu představující více než 96% jí umožňuje ochranu hadic a kabelů v prostředích s těmi nejvyššími teplotami. Všechna vlákna trubice Silicaflex si ponechávají svou pevnost a pružnost i po opakovaném vystavení vysokým teplotám a mají dielektrickou pevnost 40V/mil, díky čemuž jsou produkty Silicaflex ideální pro izolaci elektrických vedení a elektrické instalace přístrojové techniky. Průměr trubic Silicaflex se pohybuje mezi 3/8 (10 mm) a 7 (178 mm).

7 PÁSKA SILICAFLEX AB Páska Silicaflex AB má všechny vlastnosti pokrývky a trubice Silicaflex, je však dodávána ve formě pásky určené pro výhodné omotávání hadic, kabelů a trubek. Tato páska, která je po jedné straně ošetřena lepicí vrstvou citlivou na tlak, přináší díky své snadné instalaci výhodné a široce použitelné řešení problémů souvisejících s vysokými teplotami. Lepidlo citlivé na tlak se při vysokých teplotách rozkládá a zanechává tak dokonale nainstalovanou hadici, kabel nebo trubku, které jsou omotány touto páskou. Stejně jako všechny produkty Silicaflex je i tato páska schopna snášet nepřetržité vystavení teplotě 1800 F (982 C); snáší i krátké vystavení teplotám až 3000 F (1650 C). Páska Silicaflex AB je dodávána v šířkách 2 (50 mm) a 4 (102 mm). PYROSEALANT Jedná se o žáruvzdorný červený těsnicí materiál z oxidu železa, který se vytvrzuje při pokojové teplotě na tuhou kaučukovitou pevnou látku. Skládá se z amorfního dinasu, polydimethyl-siloxanu, oxidu železa a speciálně vyvinutého vytvrzovacího katalyzátoru, který umožňuje tvrzení citlivé na vlhkost při pokojové teplotě během přibližně 18 hodin. Pyrosealant přestává lepit za minut. Díky svému vysokému obsahu dinasu přináší Pyrosealant lepší výsledky než jiné těsnicí materiály používané při vysokých teplotách. Snáší nepřetržité vystavení teplotě 550 F (287 C); snáší i přerušované vystavení teplotě 1000 F (538 C). Je tedy ideální pro použití jako těsnicí materiál v těch nejnáročnějších prostředích s vysokými teplotami. Pyrosealant dodáváme v zásobnících o objemu 10,9 oz (310 ml).

8 THERMOSLEEVE B Jedná se o silně opletenou sklolaminátovou trubici, která je schopna snášet nepřetržité vystavení teplotě 1000 F (538 C). Výborné izolační vlastnosti a nízká cena trubice Thermosleeve B znamenají dobře zvolenou hospodárnou ochranu hadic a kabelů v případech, kdy nedochází k odstřikování roztaveného kovu. Strukturovaná a neupravovaná konstrukce umožňuje tomuto výrobku projevovat svou výbornou odolnost proti tepelné vodivosti, takže je velmi dobrá jak pro samostatné použití, tak pro použití pod dalšími trubicovými produkty jako je Pyrojacket, Pyreflect či Silicaflex v případech, kdy je požadována ještě další tepelná izolace. Dodáváme ve velikostech od 1/2" (13 mm) až 4 (102 mm) v průměru. THERMOSLEEVE S Jedná se o roztažitelnou sklolaminátovou trubici, která pokrývá širokou řadu velikostí. Thermosleeve S je za tepla čištěn a povrchově ošetřen akrylovým impregnačním prostředkem, díky kterému se dále snižuje uvolňování vláken, zlepšují se manipulační vlastnosti a odolnost proti otěru. Thermosleeve S se může roztáhnout a stáhnout o přibližně 25% své nominální velikosti a snáší nepřetržité vystavení teplotě 1000 F (538 C). Akrylový impregnační prostředek se začíná rozkládat přibližně při teplotě 400 F (204 C), na funkci trubice však nemá vliv. Z důvodu širokého rozsahu roztažení a stažení nabízíme trubici Thermosleeve S pouze ve 4 velikostech, které pokrývají celou řadu velikostí od 3/8 (10 mm) až po 3 1/2 (89 mm) v průměru.

9 POKRÝVKA PYREFLECT Pokrývka Pyreflect se skládá ze 2 hliníkových povrchových vrstev a ochranného filmu, to vše navrstvené do silné pokrývky z aramidového vlákna a slepené žáruvzdorným lepidlem. Hliníkové vrstvy se z aramidové pokrývky neoddělí ani v případě nejextrémnějších tepelných podmínek. Při zkoušce vystavení teplotě 3000 F (1650 C) po dobu 1 minuty odráží pokrývka Pyreflect minimálně 90% energie sálavého tepla. Je tedy ideální volbou v případě, kdy je třeba pozastavit či úplně zastavit občasné proudění infračerveného (sálavého) tepla. Povrch pokrývky podobající se zrcadlu odráží teplo od tkaniny namísto toho, aby je absorboval a rozváděl po tkanině. Pokrývku Pyreflect prodáváme ve svitcích širokých 40 (1016 mm), případně ji na objednávku vyrobíme na téměř jakýkoli tvar i s uzavřeními. Můžeme ji rovněž dodat s průchodkami vytvořenými na základě vašich požadavků. TRUBICE PYREFLECT Trubice Pyreflect je vyrobena z pokrývky Pyreflect, která je přeložena a po okraji sešita za vysoké teploty sklolaminátovým vláknem. Z důvodu zajištění ještě větší pevnosti jsou okrajové švy dvojitě zapošity. Trubice Pyreflect je ideální volbou pro ochranu důležitých hadic, kabelů nebo poplašných systémů před nahodilým plamenem či sálavým teplem. Trubici Pyreflect dodáváme v jakémkoli průměru od 3/8 (10 mm) až 12 (305 mm). Lze ji také dodat s variantou VCO, kde je systém uzávěru zaklesnutím všit uvnitř trubice a umožňuje tak instalaci, aniž by bylo třeba odpojit hadice či kabely.

10 Průmyslová třída PYROJAKET Rozměry: Vnitřní průměr v mm Kusové číslo 08 PJ 5 10 PJ 6 11 PJ 7 13 PJ 8 16 PJ PJ PJ PJ PJ PJ PJ PJ PJ PJ PJ PJ PJ PJ PJ PJ PJ PJ PJ 64

Hydraulika Tepelné ochrany.

Hydraulika Tepelné ochrany. tradice a zkušenosti v oblasti hydrauliky široké portfolio produktů skladem v ČR kvalitní produkty předních světových výrobců krátké dodací termíny www.haberkorn.sk hydraulika@haberkorn.sk Obsah 2 příslušenství

Více

Účinná energetická úspora a ochrana potrubí

Účinná energetická úspora a ochrana potrubí Kaifoam PE je vysoce kvalitní a snadno zpracovatelný polyetylenový izolační materiál pro topná a sanitární zařízení. Má nízkou tepelnou vodivost, snižuje energetické ztráty a trvale tak omezuje emise CO

Více

Flexibilní systém opláštění s přesvědčivým kovovým vzhledem

Flexibilní systém opláštění s přesvědčivým kovovým vzhledem Kaiflex Protect Alu-TEC je flexibilní systém opláštění se vzhledem napodobujícím plech. Skládá se z pružné tvrdé folie kašírované hliníkovým povrchem odolným vůči povětrnostním vlivům. Vyznačuje se nízkou

Více

Účinná energetická úspora a ochrana potrubí.

Účinná energetická úspora a ochrana potrubí. Kaifoam PE je vysoce kvalitní a snadno zpracovatelný polyetylenový izolační materiál pro topná a sanitární zařízení. Má nízkou tepelnou vodivost, snižuje energetické ztráty a trvale tak omezuje emise CO

Více

ZAŘÍZENÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ - zabezpečení a těsnění SPRING

ZAŘÍZENÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ - zabezpečení a těsnění SPRING SPRING Galvanizovaná ocel Ochranná spirála z ocelového drátu, určená k ochraně hadic (kabelů) před otěrem, zalomením a deformací. Standardní 10 m. mezera mezi závity drátu RF-SPRING-10 10 5 1,6 RF-SPRING-12

Více

Konstrukční lepidla. Pro náročné požadavky. Proč používat konstrukční lepidla Henkel? Lepení:

Konstrukční lepidla. Pro náročné požadavky. Proč používat konstrukční lepidla Henkel? Lepení: Konstrukční lepidla Pro náročné požadavky Proč používat konstrukční lepidla Henkel? Sortiment konstrukčních lepidel společnosti Henkel zahrnuje širokou nabídku řešení pro různé požadavky a podmínky, které

Více

Nejlepší pružné sběrnice

Nejlepší pružné sběrnice Nejlepší pružné sběrnice ERIFLEX STANDARD a ERIFLEX SUMMUM je tvořen vrstvami tenké pocínované nebo holé elektrolytické mědi Propojení ERIFLEX se provádí přímým děrováním lamel. Odpadá nutnost použití

Více

isofoniko technický list příprava podkladu 01/08 173 ISOFONIKO

isofoniko technický list příprava podkladu 01/08 173 ISOFONIKO 01/08 173 technický list Akustická izolace pro pod potěry pro plovoucí i lepené podlahy v soukromém, komerčním i průmyslovém prostředí. Vhodná rovněž pod podlahové vytápění. ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI Vynikající

Více

HADICE A POTRUBÍ. Používaná na motorových vozidlech

HADICE A POTRUBÍ. Používaná na motorových vozidlech HADICE A POTRUBÍ Používaná na motorových vozidlech Zdeněk Vlasák, Odysseus 2004 Hadicové spony Šneková spona Hadicové šnekové šroubovací spony jsou určené pro rychlé a jednoduché upínání tlakových hadic

Více

OBSAH. www.dimer-group.com

OBSAH. www.dimer-group.com 1 OBSAH DIMERPACK 0011 3 DIMERPACK 0021 3 DIMERPACK 1110 3 DIMERPACK 1120 4 DIMERPACK 1130 4 DIMERPACK 1140 4 DIMERPACK 1170 5 DIMERPACK 1180 5 DIMERPACK 2210 5 DIMERPACK 2220 6 DIMERPACK 2230 6 DIMERPACK

Více

Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů.

Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů. Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů. Na adrese oop.cz@mmm.com, nebo telefonicky na: +420 261 380 111 Nebo navštivte náš web: www.3m.cz/oopp,

Více

Pouzdro ROCKWOOL 800. Nehořlavé potrubní pouzdro z kamenné vlny CREATE AND PROTECT. = 0,033 W.m -1.K -1 stejná lambda v celém průřezu.

Pouzdro ROCKWOOL 800. Nehořlavé potrubní pouzdro z kamenné vlny CREATE AND PROTECT. = 0,033 W.m -1.K -1 stejná lambda v celém průřezu. ROCKWOOL, a.s. Pouzdro Nehořlavé potrubní pouzdro z kamenné vlny TEPELNÉ A PROTIPOŽÁRNÍ IZOLACE nové uspořádání vláken = výrazná úspora tepla nehořlavost A2 L -s1,d0 λ 10 = 0,033 W.m -1.K -1 stejná lambda

Více

PRACOVNÍ TLAK DO 3Bar

PRACOVNÍ TLAK DO 3Bar Tkaninové kompenzátory Tkaninové kompenzátory jsou pružné propojovací elementy potrubí pro přenos plynných nebo sypkých médií. Mají za úkol zabezpečit správný chod zařízení, a to i v případě vibrací nebo

Více

NABÍDKA STŘEŠNÍCH KRYTIN 2010

NABÍDKA STŘEŠNÍCH KRYTIN 2010 NABÍDKA STŘEŠNÍCH KRYTIN 2010 www.strechyvsacko.cz obchod@strechyvsacko.cz Hliník je jedním z nejčastěji používaných materiálů na výrobu střešní krytiny. Výhodami hliníkových plechových krytin je : vysoká

Více

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem HIDROSTOP FLEX Jednosložkový pružný vodotěsný nátěr Jednosložkový vysoce pružný vodotěsný (při kladném a záporném tlaku vody) nátěr na cementové bázi, který propouští vodní páry a je mrazuvzdorný. Na utěsňování

Více

PRŮMYSLOVÉ HADICE - teflonové

PRŮMYSLOVÉ HADICE - teflonové CHEMFLUOR TH Černý, vodivý PTFE Oplet z nerezi AISI 304 Od -50 C do +200 C Elastická teflonová hadice, určená pro vysokoé rozvody hydrauliky, pneumatiky a plynů. Duše vyrobena z vodivého teflonu eliminuje

Více

kapitola příslušenství 12 Příslušenství Ceny jsou uvedeny bez DPH

kapitola příslušenství 12 Příslušenství Ceny jsou uvedeny bez DPH 12 kapitola příslušenství 12 638 Ventilátory / Koše na dřevo 1 208 Kč 1 868 Kč Ventilátory Kód: 21.00.381.2 Krbový ventilátor volně stojící Kód: 21.00.382.2 Krbový ventilátor na kouřovody Koše na dřevo

Více

INFORMACE O VÝROBKU ÖLFLEX HEAT 260 SC. Info Vynikající chemické, tepelné a elektrické vlastnosti Úspora prostoru a hmotnosti.

INFORMACE O VÝROBKU ÖLFLEX HEAT 260 SC. Info Vynikající chemické, tepelné a elektrické vlastnosti Úspora prostoru a hmotnosti. Pro extrémní provozní požadavky PTFE jednožilový kabel pro použití v náročných podmínkách, s dobrou chemickou odolností, skladný, pro použití v přístrojích a při konstrukci provozů při teplotách: -190

Více

HeatMasters. Zařízení pro tepelné zpracování TOPNÉ PRVKY

HeatMasters. Zařízení pro tepelné zpracování TOPNÉ PRVKY HeatMasters Zařízení pro tepelné zpracování TOPNÉ PRVKY Výhradní zastoupení pro Českou republiku a Slovensko: ARC-H Welding s.r.o., Kaštanová 34, 620 00 Brno INDUKČNÍ CÍVKY Indukční cívky Heatmasters jsou

Více

D BIS Objímky pro izolované potrubí

D BIS Objímky pro izolované potrubí D BIS Objímky pro izolované potrubí BIS Objímky s izolačním pouzdrem BISOFIX E13 3 BISOFIX E19 4 BISOFIX PIR20 5 BISOFIX PIR30 6 BISOFIX PIR40 7 BISOFIX PIR50 8 BISOFIX 88 9 BIS Objímky pro izolované potrubí

Více

www.datex.com DATEX Ochranné autopotahy pro všechny modely s jistotou chrání šetří náklady zlepšují image

www.datex.com DATEX Ochranné autopotahy pro všechny modely s jistotou chrání šetří náklady zlepšují image www.datex.com DATEX Ochranné autopotahy pro všechny modely s jistotou chrání šetří náklady zlepšují image Univerzální postranní ochranný potah obj. č. D-U 12 Postranní potah chrání přední blatník proti

Více

dodávaná v baleních 3 x 1 m skládané desky, 12 m 2 v balení (kód 4506P0020) dodávaná v baleních 3 x 1 m, 12 m 2 v balení (kód 4506P0030)

dodávaná v baleních 3 x 1 m skládané desky, 12 m 2 v balení (kód 4506P0020) dodávaná v baleních 3 x 1 m, 12 m 2 v balení (kód 4506P0030) 11 - SPECIFIKACE 11.17 Izolační deska s výstupky Předtvarovaná deska z pěnového polystyrenu podle Evropské normy EN 13163, ohnivzdorná (třída E), s následujícími charakteristikami: užitná tloušťka 10mm,

Více

ColFlex FT TECHNICKÝ LIST. Pružná páska pro těsnění spár

ColFlex FT TECHNICKÝ LIST. Pružná páska pro těsnění spár Popis Výhody Typické aplikace je, trvale pružný pás ze speciální gumy (polyesterová pletenina a termoplastický elastomer odolný proti stárnutí) se speciální povrchovou úpravou pleteniny. Pás má i přetvarované

Více

MOŽNÉ VYBAVIT SUCHÝM ZIPEM PRO DODATEČNOU MONTÁŽ MATERIÁLY ODOLNÉ AŽ DO 750 C

MOŽNÉ VYBAVIT SUCHÝM ZIPEM PRO DODATEČNOU MONTÁŽ MATERIÁLY ODOLNÉ AŽ DO 750 C HENNLICH KRYTOVÁNÍ KRYCÍ MĚCHY KRUHOVÉ MOŽNÉ VYBAVIT SUCHÝM ZIPEM PRO DODATEČNOU MONTÁŽ MATERIÁLY ODOLNÉ AŽ DO 750 C SPECIÁLNÍ KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ PRODLUŽUJE ŽIVOTNOST MĚCHU 2.1 HENNLICH s.r.o. tel.: 416

Více

Intertherm. nátěry odolné vysokým teplotám. Cyklické střídání teplot

Intertherm. nátěry odolné vysokým teplotám. Cyklické střídání teplot Intertherm nátěry odolné vysokým teplotám Ochrana oceli vystavené vysokým teplotám je jednou z nejžádanějších vlastností ochranných nátěru. Společnost International Coatings vyvinula sérii produktů pod

Více

MASKOVÁNÍ PLOCH POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-21 POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-22 POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-23 MASKOVACÍ A KRYCÍ MATERIÁL PRO POVRCHOVÉ ÚPRAVY STANDARD

MASKOVÁNÍ PLOCH POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-21 POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-22 POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-23 MASKOVACÍ A KRYCÍ MATERIÁL PRO POVRCHOVÉ ÚPRAVY STANDARD do 200 C POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-21 Polyesterová fólie / silikonové lepidlo Celková tloušťka 0,08 mm Role - 66 m (zelená barva) V nabídce také s podkladovou (nosnou) fólií pro výrobu tvarových výseků do

Více

DELTA -FOXX PLUS. Ještě vyšší ochrana díky inovativním lepicím okrajům. rychlá a snadná pokládka

DELTA -FOXX PLUS. Ještě vyšší ochrana díky inovativním lepicím okrajům. rychlá a snadná pokládka DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. DELTA -FOXX PLUS P R E M I U M Ještě vyšší ochrana díky inovativním lepicím okrajům. Ideální jako vodotěsné podstřeší. Vodotěsné disperzní povrstvení.

Více

OCHRANNÉ MĚCHY standardní provedení

OCHRANNÉ MĚCHY standardní provedení OCHRANNÉ MĚCHY ZA TEPLA SVAŘOVANÉ textilní materiál koncový rám 2 koncový rám 1 vodící rám / výztuha 2 zdvih = vytažení P.C. = stlačení zdvih = vytažení - stlačení P.C. B B = šířka měchu a = výška měchu

Více

Zátěžové vinylové podlahoviny. třída sama o sobě

Zátěžové vinylové podlahoviny. třída sama o sobě třída sama o sobě Nová kolekce materiálu NOVILUX 2009-20011 nabízí vysoce kvalitní měkčený vinyl, který byl vytvořen, aby splnil všechny nároky na kvalitní a krásnou podlahovou krytinu. V široké nabídce

Více

STARstrap.

STARstrap. STARstrap TM www.fromm-cz.cz www.fromm-sk.sk FROMM polyesterové pásky - Vaše pojištění pro bezpečnou přepravu FROMM vyrábí páskovací zařízení na PET pásky světové třídy, ve výrobních závodech v Evropě,

Více

FERMACELL Firepanel A1. Nová dimenze protipožární ochrany

FERMACELL Firepanel A1. Nová dimenze protipožární ochrany FERMACELL Firepanel A1 Nová dimenze protipožární ochrany Firepanel A1 nová protipožární deska od FERMACELL Protipožární deska FERMACELL Firepanel A1 představuje novou dimenzi protipožární ochrany montovaných

Více

Příloha 1. Technické listy samolepicích pásek

Příloha 1. Technické listy samolepicích pásek Příloha 1 Technické listy samolepicích pásek PŘÍSLUŠENSTVÍ WATERPROOF TAPE R 34490 Vysokopevnostní multifunkční páska Vlastnosti: Vysoká pevnost a přilnavost Voděodolná Odolná teplotě Na bázi vláken Přelakovatelná

Více

CITORCH T NG. Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG. www.airliquidewelding.cz

CITORCH T NG. Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG. www.airliquidewelding.cz Vysoce kvalitní svařovací hořáky pro metodu TIG www.airliquidewelding.cz Nová řada svařovacích hořáků značky OERLIKON přináší inovativní řešení pro náročné práce v různých svařovacích aplikací. Vysoce

Více

Cembrit Plank a Cembrit Panel

Cembrit Plank a Cembrit Panel Cembrit Plank a Cembrit Panel 15 LET ZÁRUKY CEMBRIT Vláknocement Co je vláknocement? Cement vyztužený vlákny je atraktivní a houževnatý stavební materiál vhodný pro vytváření finálních vrstev stavebních

Více

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ Cokoli potřebujete udělat tesa má optimální řešení Vítejte u přehledu sortimentu samolepicích pásek tesa určených pro průmysl

Více

07/2016. Náš systém řízení je certifikován v souladu s normami ISO 9001, ISO/TS a ISO

07/2016. Náš systém řízení je certifikován v souladu s normami ISO 9001, ISO/TS a ISO 07/2016 Náš systém řízení je certifikován v souladu s normami ISO 9001, ISO/TS 16949 a ISO 14001. www.tesa-tape.cz přidávámehodnotu Samolepicí pásky pro výrobce lišt a profilů 2 PŘEHLED UPLATNĚNÍ tržníuplatnění

Více

Šité krycí kruhové měchy Šité kruhové krycí měchy jsou vhodné pro krytí: Šité kruhové měchy jsou zhotoveny z: 1.18

Šité krycí kruhové měchy Šité kruhové krycí měchy jsou vhodné pro krytí: Šité kruhové měchy jsou zhotoveny z: 1.18 ŠITÉ KRYCÍ KRUHOVÉ MÌCHY Šité krycí kruhové měchy Konstrukční řešení kruhových šitých měchů je velice variabilní. Vnitřní i vnější průměry lze nadefi novat přesně podle potřeb aplikace. Libovolně je možné

Více

DATEX - ochranné potahy pro INFINITI s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

DATEX - ochranné potahy pro INFINITI s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro INFINITI s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Seznam model - Infiniti poslední aktualizace: listopad 2018 aktuální modely postranní potah p ední

Více

IZOLTECH s.r.o. Izolační materiály ze syntetického kaučuku

IZOLTECH s.r.o. Izolační materiály ze syntetického kaučuku IZOLTECH s.r.o. ceník izolací K-FLEX Izolační materiály ze syntetického kaučuku Platnost od 1. 1. 2014 Ceník K-FLEX EC hadice 2m Použití: pro izolování rozvodů chladící vody v systémech chlazení pro izolování

Více

Science. Applied to Life TM. Ochranné oděvy. Zhotoveno pro ochranu. Navrženo pro komfort.

Science. Applied to Life TM. Ochranné oděvy. Zhotoveno pro ochranu. Navrženo pro komfort. Science. Applied to Life TM. Ochranné oděvy Zhotoveno pro ochranu. Navrženo pro komfort. 2016 Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů telefonicky

Více

NOVINKY 11-12/2012. obj. číslo: 100-05503. obj. číslo: 100-05504. obj. číslo: 100-05505

NOVINKY 11-12/2012. obj. číslo: 100-05503. obj. číslo: 100-05504. obj. číslo: 100-05505 obj. číslo: 100-05503 Čistič brzd - účinný a rychleschnoucí čistící prostředek brzdových součástí - čistí a odmašťuje brzdy a spojky obj. číslo: 100-05504 Čistič motoru - mimořádně účinný čistič a odmašťovač

Více

Odolnost teplotním šokům při vysokých teplotách

Odolnost teplotním šokům při vysokých teplotách 1600 C 64 1 6 0 0 C Odolnost teplotním šokům při vysokých teplotách Ohebné tepelně izolační a žárovzdorné výrobky firmy Promat disponují především nízkou akumulací tepla. Díky tomu lze výrazně zkrátit

Více

www.europack.cz Maskovací pásky povrchové úpravy + elektrotechnika pájení na vlně práškové lakování pokovování pískování

www.europack.cz Maskovací pásky povrchové úpravy + elektrotechnika pájení na vlně práškové lakování pokovování pískování www.europack.cz Maskovací pásky povrchové úpravy + elektrotechnika pájení na vlně práškové lakování pokovování pískování Maskovací pásky elektrotechniku a povrchové úpravy Rozumíme lepicím páskám. Poradíme

Více

Bezpečí Na povrchu se nachází protiskluzová latexová vrstva. Taus s.r.o.

Bezpečí Na povrchu se nachází protiskluzová latexová vrstva. Taus s.r.o. TOP 160 dřevovláknitá nadkrokevní izolace Číslo výrobku Popis výrobku Dřevovláknitá izolační deska TOP 160 je odolná vůči vlivům počasí pro izolaci střech formou nadkrokevní izolace. V případě střech se

Více

Produktový katalog 2018

Produktový katalog 2018 Produktový katalog 2018 Company that cares about your safety. výhradní distributor pro ČR Svářečské deky Svářečské a protipožární deky ROOSTERWELD se vyrábějí ze skelných vláken, nebo silikátových vláken,

Více

Kovy jako obalové materiály

Kovy jako obalové materiály Kovy jako obalový materiál Kovy používané pro potravinářské obaly spotřebitelské i přepravní obaly různé velikosti kovové fólie tuby plechovky konve sudy tanky kontejnery (i několik m 3 ) ocel hliník cín

Více

www.pkrealizace.cz PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk

www.pkrealizace.cz PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk Krátce o Nanoprotech výrobcích: Nanoprotech spreje fungují na bázi nejnovějších nanotechnologií. Vyžadují minimální přípravu povrchu. Lehce pronikají

Více

iglidur UW500 Pro horké tekutiny iglidur UW500 Pro použití pod vodou při vysokých teplotách Pro rychlé a konstantní pohyby

iglidur UW500 Pro horké tekutiny iglidur UW500 Pro použití pod vodou při vysokých teplotách Pro rychlé a konstantní pohyby Pro horké tekutiny iglidur Pro použití pod vodou při vysokých teplotách Pro rychlé a konstantní pohyby 341 iglidur Pro horké tekutiny. Kluzná pouzdra iglidur byla vyvinuta pro aplikace pod vodou při teplotách

Více

PVC-U desky vhodné pro každou příležitost

PVC-U desky vhodné pro každou příležitost potisk. lakování. nanášení tenkých vrstev. PVC-U desky vhodné pro každou příležitost Obchodní informace pro: dekoratéry reklamní techniky digitální tisk projektové a reklamní agentury vystavovatele výrobce

Více

SYSTÉMY PODLAHOVÉHO VYTÁPĚNÍ SE STĚRKOU.

SYSTÉMY PODLAHOVÉHO VYTÁPĚNÍ SE STĚRKOU. UFH SYSTÉMY PODLAHOVÉHO VYTÁPĚNÍ SE STĚRKOU.. www.variotop.cz VIDEO Užívej si života v útulném prostředí a teplu.temperované podlahy po celý rok. S jedinečným profilem VarioProfile trubky a širokou škálou

Více

SikaForce -7550 elastické turbo 2-k polyuretanová technologie

SikaForce -7550 elastické turbo 2-k polyuretanová technologie SikaForce -7550 elastické turbo 2-k polyuretanová technologie Potřebujete urychlit Váš výrobní proces? Využijte skvělé vlastnosti lepidla, kombinující pevnost současně s pružností. SikaForce -7550 V moderních

Více

Požární kabelové přepážky a ucpávky 02/2015 - aktualizace katalogu Požární bezpečnost staveb dle EN - 4. vydání

Požární kabelové přepážky a ucpávky 02/2015 - aktualizace katalogu Požární bezpečnost staveb dle EN - 4. vydání Požární kabelové přepážky a ucpávky 0/0 - aktualizace katalogu Požární bezpečnost staveb dle EN -. vydání Požární bezpečnost staveb Požární kabelové přepážky a ucpávky PROMASTOP utěsnění prostupů instalací,

Více

DATEX - ochranné potahy pro LEXUS s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

DATEX - ochranné potahy pro LEXUS s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro LEXUS s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Seznam model - Lexus poslední aktualizace: kv ten 2018 aktualní modely kompletní potah pro p ední ást

Více

PRŮMYSLOVÉ HADICE - teflonové CORROFLON

PRŮMYSLOVÉ HADICE - teflonové CORROFLON Charakteristika: CORROFLON Materiál hadice: Výztuž: Prac. teplota: Spirálně vrapovaný PTFE (teflon) Spirála z nerezi AISI 304 Oplet z nerezi AISI 304 (verze SS) Oplet z polypropylenu (verze PB) Od -70

Více

3M Jednorázové ochranné oděvy. Ochrana a pohodlí... bez kompromisu

3M Jednorázové ochranné oděvy. Ochrana a pohodlí... bez kompromisu 3M Jednorázové ochranné oděvy 3M Ochrana a pohodlí...... bez kompromisu Evropské standardy 3M Jednorázové ochranné oděvy Společnost 3M, která celosvětově zastává přední postavení v oboru osobních ochranných

Více

1 PŘÍDAVNÝ MATERIÁL PRO PLAMENNÉ SVAŘOVÁNÍ

1 PŘÍDAVNÝ MATERIÁL PRO PLAMENNÉ SVAŘOVÁNÍ 1 PŘÍDAVNÝ MATERIÁL PRO PLAMENNÉ SVAŘOVÁNÍ 1.1 SVAŘOVACÍ DRÁTY Jako přídavný materiál se při plamenovém svařování používá drát. Svařovací drát podstatně ovlivňuje jakost svaru. Drát se volí vždy podobného

Více

Izolační rohože ProRox WM

Izolační rohože ProRox WM Vydání 11/2010/CZ NOVINKA Izolační rohože ProRox WM Nová generace rohoží na drátěném pletivu Oceněno na veletrhu ISO Wiesbaden 2010 ISO 2010 Wiesbaden ProRox WM Pouze pro profesionály 1 Nové izolační rohože

Více

Návod na výběr správné oboustranné lepicí pásky!

Návod na výběr správné oboustranné lepicí pásky! Návod na výběr správné oboustranné lepicí! Plocha 1 Polypropylen Polyetylen HD Polyetylen HD Měkčené PVC Styren ABS Neměkčené PVC Práškovaný povrch Sklo Hliník Nerezavějící ocel Plocha 2 Sklo Hliník Nerezavějící

Více

Rukavice pro svařování

Rukavice pro svařování Standardy EN pro rukavice a materiály Kategorie 1, jednoduchý design: Tyto produkty chrání před minimálními riziky a mohou být použity pouze v případě minimálního nebezpečí, které může být snadno identifikováno

Více

LCM - 05 Metakrylátové konstrukční lepidlo list technických údajů

LCM - 05 Metakrylátové konstrukční lepidlo list technických údajů LCM - 05 Metakrylátové konstrukční lepidlo list technických údajů Popis LCM - 05 je rychle tvrdnoucí dvousložkové akrylové lepidlo pro lepení kompozit, termoplastů a kovů. LCM - 05 je bezpodkladové lepidlo

Více

DATEX - ochranné potahy pro LAND ROVER s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

DATEX - ochranné potahy pro LAND ROVER s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro LAND ROVER s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Seznam model - LAND ROVER poslední aktualizace: erven 2018 aktuální modely postranní potah p ední

Více

DELTA -ALPINA. Extrémní spolehlivost! Svařitelná, difuzně otevřená, pojistná hydroizolace. Splňuje i rakouské a švýcarské normy

DELTA -ALPINA. Extrémní spolehlivost! Svařitelná, difuzně otevřená, pojistná hydroizolace. Splňuje i rakouské a švýcarské normy DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. DELTA -ALPINA P R E M I U M Extrémní spolehlivost! Svařitelná, difuzně otevřená, pojistná hydroizolace. Pro podstřeší s nejvyššími nároky na spolehlivost.

Více

Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C)

Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C) POTRAVINY Název ID Pracovní tlak Kaučuk Pracovní teplota Strana (mm) (bar) Duše/Obal ( C) HADICE PRO PÁRU DS1 13-75 18 / 55 EPDM / EPDM +210 / +120 73 DSE 13-50 16 / 50 EPDM / EPDM +204 / +95 74 DS3 13-50

Více

TEPELNÁ A ZVUKOVÁ IZOLACE Z POLYETYLENU MONTÁŽNÍ NÁVOD

TEPELNÁ A ZVUKOVÁ IZOLACE Z POLYETYLENU MONTÁŽNÍ NÁVOD TEPELNÁ A ZVUKOVÁ IZOLACE Z POLYETYLENU MONTÁŽNÍ NÁVOD Úvod Rady pro montáž izolace Několik rad pro montáž tepelně izolačních trubek TUBEX Předpokladem dobré a účinné funkce tepelně izolačních trubek z

Více

THERMANO TEPELNĚIZOLAČNÍ PANELY PIR

THERMANO TEPELNĚIZOLAČNÍ PANELY PIR THERMANO TEPELNĚIZOLAČNÍ PANELY PIR VÍC NEŽ ALTERNARIVA PRO MINERÁLNÍ VLNU A POLYSTYREN Thermano je revolucí na trhu s tepelnou izolací. Jeden panel izoluje téměř dvakrát lépe než stejně tlustý polystyren

Více

Šroubení s nástrčnými koncovkami NPQM

Šroubení s nástrčnými koncovkami NPQM 2016/03 změny vyhrazeny internet: www.festo.cz 1 Použití Bez oklik ke správnému šroubení. Quick Star nabízí pro každé připojení bezpečné řešení. Komfortní systém šroubení obsahuje více než 1000 typů standardních

Více

Krása přírodního kamene

Krása přírodního kamene Krása přírodního kamene STONEPANEL JE MODERNÍ OBKLADOVÝ SYSTÉM Z PŘÍRODNÍHO KAMENE URČENÝ K OBKLÁDÁNÍ STĚN A FASÁD STONEPANEL je nabízen ve variantách břidlice, rula, křemenec, vápenec nebo pískovec. Přírodní

Více

Krása přírodního kamene

Krása přírodního kamene Krása přírodního kamene PŘEDSTAVUJE NEJUCELENĚJŠÍ NABÍDKU MODERNÍHO OBKLADOVÉHO SYSTÉMU Z PŘÍRODNÍHO KAMENE NA TRHU SPOLEČNOST CUPASTONE JE SOUČÁSTÍ ŠPANĚLSKÉ SPOLEČNOSTI CUPAGROUP, KTERÁ MÁ VÍCE NEŽ 25

Více

Textilní kompenzátory KOREMA

Textilní kompenzátory KOREMA Textilní kompenzátory KOREMA Sendvičová konstrukce kompenzátoru složená z textilních nosných částí minerálních textilií vyztužených nerezovými drátky, elastomerů a fólií, je díky speciálním lepidlům provedena

Více

HAFNERTEC KSS AKUMULAČNÍ DESKY 11.2 MALTY, OMÍTKY A LEPIDLA 11.4 KAMNOVÉ VLOŽKY 11.7 TEPLOVODNÍ KAMNOVÉ VLOŽKY 11.9 AWE VÝMĚNÍK 11.

HAFNERTEC KSS AKUMULAČNÍ DESKY 11.2 MALTY, OMÍTKY A LEPIDLA 11.4 KAMNOVÉ VLOŽKY 11.7 TEPLOVODNÍ KAMNOVÉ VLOŽKY 11.9 AWE VÝMĚNÍK 11. OBSAH Ӏ HAFNERTEC 11 HAFNERTEC KSS AKUMULAČNÍ DESKY 11.2 MALTY, OMÍTKY A LEPIDLA 11.4 KAMNOVÉ VLOŽKY 11.7 TEPLOVODNÍ KAMNOVÉ VLOŽKY 11.9 AWE VÝMĚNÍK 11.11 HAFNERTEC Ӏ KSS AKUMULAČNÍ DESKY KSS AKUMULAČNÍ

Více

DATEX - ochranné potahy pro LAND ROVER s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

DATEX - ochranné potahy pro LAND ROVER s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro LAND ROVER s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Seznam model - LAND ROVER poslední aktualizace: erven 2016 aktuální modely postranní potah p ední

Více

DATEX - ochranné potahy pro SUBARU s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

DATEX - ochranné potahy pro SUBARU s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro SUBARU s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Seznam model - Subaru poslední aktualizace: prosinec 2017 aktuální modely postranní potah p ední potah

Více

NT 611. Integrované uložení příslušenství. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Integrované čerpadlo na špinavou vodu

NT 611. Integrované uložení příslušenství. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Integrované čerpadlo na špinavou vodu Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s širokým příslušenstvím a objemem nádrže 55 l. Speciální filtrační systém umožňuje přepínat mezi mokrým a suchým vysáváním, aniž by bylo potřeba vyjmout

Více

Datex ochranné potahy pro dílny Saab s jistotou chrání šetří náklady zlepšují image

Datex ochranné potahy pro dílny Saab s jistotou chrání šetří náklady zlepšují image www.datex.com Datex ochranné potahy pro dílny Saab s jistotou chrání šetří náklady zlepšují image Značkový přední ochranný potah pro Saab Pro všechny modely. (obj. č. D-S 80-01) Vyrobeno z odolné modré

Více

Větrací systémy s rekuperací tepla

Větrací systémy s rekuperací tepla Větrací systémy s rekuperací tepla Vitovent 300 5825 965-3 CZ 09/2010 5825 965 CZ Systém větrání s rekuperací tepla a dálkovým ovládáním 5825 837-4 CZ 09/2010 Vitovent 300 H systém větrání bytů s rekuperací

Více

DuPont Voltatex 4230 1K-Impregnační pryskyřice

DuPont Voltatex 4230 1K-Impregnační pryskyřice DuPont Voltatex 4230 1K-Impregnační pryskyřice Datový list Báze Nenasycená polyesterimidová pryskyřice Charakteristika S naší produktovou řadou Voltatex 4200 Vám dodáváme nízkoemisní, jednosložkové impregnační

Více

Bez PTFE a silikonu iglidur C. Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost

Bez PTFE a silikonu iglidur C. Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost Bez PTFE a silikonu iglidur Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost HENNLIH s.r.o. Tel. 416 711 338 Fax 416 711 999 lin-tech@hennlich.cz www.hennlich.cz 613 iglidur Bez PTFE a

Více

polyuretanové výrobky Polyuretanové desky Speciální profily Zábrany proti najetí Polyuretanové ochrany na vidle

polyuretanové výrobky Polyuretanové desky Speciální profily Zábrany proti najetí Polyuretanové ochrany na vidle (PU) je všestranně použitelný materiál Má výborné vlastnosti v oblasti mechanické odolnosti a pružnosti obře se opracovává Odolává oděru Má výborné adhezní vlastnosti a dlouhou životnost Je možné ho použít

Více

LENSUN 50 Wp - flexibilní solární panel

LENSUN 50 Wp - flexibilní solární panel LENSUN 50 Wp - flexibilní solární panel 1 Adresář 1 Pokyny 2 Parametry 3 Rozměrový výkres 4 Zapojení a instalace Návod k obsluze 50 Wp flexibilnísolární modul Tato příručka obsahuje informace o bezpečném

Více

Podklad musí být hladký, čistý a bez nerovností. Izolaci nelze aplikovat, pokud jsou na ploše výstupky, otřepy, hřebíky, šrouby, kamínky atd.

Podklad musí být hladký, čistý a bez nerovností. Izolaci nelze aplikovat, pokud jsou na ploše výstupky, otřepy, hřebíky, šrouby, kamínky atd. λ Izolace vakuová má využití v místech, kde není dostatek prostoru pro vložení klasické tepelné izolace. Je vhodná i do skladeb podlah s podlahovým vytápěním. Používá se ve stavebnictví (v nezatížených

Více

Novinky a trendy v zateplení plochých a mírně šikmých střech

Novinky a trendy v zateplení plochých a mírně šikmých střech Novinky a trendy v zateplení plochých a mírně šikmých střech FATRAFOL-S Střešní hydroizolační systém Střešní hydroizolace FATRAFOL-S Střešní krytinu tvoří jediná vrstva fólie FATRAFOL o tloušťce izolační

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice 13. VYUŽITÍ NEKOVOVÝCH MATERIÁLŮ VE STROJÍRENSKÝCH APLIKACÍCH, TRENDY VÝVOJE NEKOVOVÝCH MATERIÁLŮ Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České

Více

KLINGER grafit-laminát tesnicí desky

KLINGER grafit-laminát tesnicí desky Grafit laminát PKM: hustota grafitu 1,6 g/cm 3 KLINGER grafit-laminát tesnicí desky grafitová folie G je oboustraně laminována polymerovou folií materiál TSM vyhovuje TA-Luft, dle VDI 2440 grafitová folie

Více

DATEX - ochranné potahy pro JAGUAR s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

DATEX - ochranné potahy pro JAGUAR s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro JAGUAR s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Seznam model - JAGUAR poslední aktualizace: kv ten 2016 aktuální modely postranní potah p ední potah

Více

Novinka! Optimalizovaná verze! DATEX - ochranné potahy pro JEEP. s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

Novinka! Optimalizovaná verze! DATEX - ochranné potahy pro JEEP. s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Novinka! Optimalizovaná verze! DATEX - ochranné potahy pro JEEP s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Seznam model - Jeep poslední aktualizace: listopad 2018 aktuální modely postranní potah

Více

NT 611 MWF. Integrované uložení příslušenství. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku.

NT 611 MWF. Integrované uložení příslušenství. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s širokým příslušenstvím a objemem nádrže 55 l. Speciální filtrační systém umožňuje přepínat mezi mokrým a suchým vysáváním, aniž by bylo potřeba vyjmout

Více

DATEX - ochranné potahy pro PEUGEOT s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

DATEX - ochranné potahy pro PEUGEOT s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro PEUGEOT s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Seznam model - PEUGEOT poslední aktualizace: kv ten 2017 aktuální modely postranní ochranný potah p

Více

Rukavice pro svařování

Rukavice pro svařování Rukavice pro svařování metodou MIG/MAG/MMA Všechny rukavice ESAB a Murex mají certifikát CE. Svařovací a montážní rukavice pro velká zatížení byly testovány a ověřeny orgánem třetí strany. Rukavice jsou

Více

DATEX - ochranné potahy pro PEUGEOT s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

DATEX - ochranné potahy pro PEUGEOT s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro PEUGEOT s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Přední ochranný potah pro PEUGEOT obj. č. D-P 115-01 Přední ochranný potah chrání přední část všech

Více

Novinka! Optimalizovaná verze! DATEX - ochranné potahy pro ALFA ROMEO. s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

Novinka! Optimalizovaná verze! DATEX - ochranné potahy pro ALFA ROMEO. s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Novinka! Optimalizovaná verze! DATEX - ochranné potahy pro ALFA ROMEO s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Seznam model - ALFA ROMEO poslední aktualizace: duben 2018 aktuální modely postranní

Více

Scotch 70 SAMOSVAŘITELNÁ ELEKTROTECHNICKÁ PÁSKA ZE SILIKONOVÉHO KAUČUKU Technické informace

Scotch 70 SAMOSVAŘITELNÁ ELEKTROTECHNICKÁ PÁSKA ZE SILIKONOVÉHO KAUČUKU Technické informace Scotch 70 SAMOSVAŘITELNÁ ELEKTROTECHNICKÁ PÁSKA ZE SILIKONOVÉHO KAUČUKU Technické informace 1.0 Popis výrobku Elektrická páska Scotch 70 ze silikonového kaučuku je vysokoteplotní páska odolná proti oblouku

Více

Ventilátor» Nehlučný, jiskrám odolný» Odvětrávání

Ventilátor» Nehlučný, jiskrám odolný» Odvětrávání Ventilátory Ventilátor» Nehlučný, jiskrám odolný» Odvětrávání» Pro odsávací ramena, teleskopická ramena a odsávací hadice» Velké množství kouře a prachu» Nepřetržité používání Přednosti» Vzhledem k plášti

Více

Construction. Sikafloor Průrmyslové podlahové systémy. Sika CZ, s.r.o.

Construction. Sikafloor Průrmyslové podlahové systémy. Sika CZ, s.r.o. Construction Sikafloor Průrmyslové podlahové systémy Sika CZ, s.r.o. Úpravy betonových podkladů PŘÍPRAVA PODKLADU PRO APLIKACI EPOXIDOVÝCH (EP) A POLYURETANOVÝCH (PU) MATERIÁLŮ SIKAFLOOR odstranění starých

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD LIC Domovní průchodka suchá montáž Typ EK 459 pro vedení médií Ø 7 mm až 14 mm volitelně pro dvě mediální vedení Ø 7 mm POSTUP MONTÁŽE

MONTÁŽNÍ NÁVOD LIC Domovní průchodka suchá montáž Typ EK 459 pro vedení médií Ø 7 mm až 14 mm volitelně pro dvě mediální vedení Ø 7 mm POSTUP MONTÁŽE LIC Langmatz MONTÁŽNÍ NÁVOD LIC Domovní průchodka suchá montáž Typ EK 459 pro vedení médií Ø 7 mm až 14 mm volitelně pro dvě mediální vedení Ø 7 mm POSTUP MONTÁŽE Vnitřní strana (sklep) Otvor Ø 24-25 mm

Více

Č.d. 41609.1 Duben 2012. Fasády. přírodní a trvalé řešení. www.cembrit.cz

Č.d. 41609.1 Duben 2012. Fasády. přírodní a trvalé řešení. www.cembrit.cz Č.d. 41609.1 Duben 2012 Fasády přírodní a trvalé řešení www.cembrit.cz Obklady fasád HardiePlank jsou zdaleka nejlepší alternativou k dřevěným obkladům. Snoubí v sobě přirozenou krásu dřeva s trvanlivostí

Více

Utěsňování kontejnerů a modulárních staveb

Utěsňování kontejnerů a modulárních staveb Utěsňování kontejnerů a modulárních staveb illbruck vše perfektně těsné Technologie utěsňování stavebních konstrukcí je pro tremco illbruck srdeční záležitostí. Vášeň pro hledání nových technologií pro

Více

FIREMAN III komplet (bez nápisu HASIČI)

FIREMAN III komplet (bez nápisu HASIČI) ZÁSAHOVÉ A PRACOVNÍ OBLEKY FIREMAN III komplet (bez nápisu HASIČI) Certifikát ČSN EN 469:2006 - vnější vrstva NOMEX Tough, 195 g/m2 - membrána PU - 120 g/m2 - tepelná bariéra Nomex /VS FR, 250 g/m2 - reflexní

Více

DELTA -MAXX COMFORT. První tepelně izolační pojistná hydroizolace. Speciální vrstva tepelné izolace v tloušťce 3 cm. Výrazně snižuje tepelné ztráty.

DELTA -MAXX COMFORT. První tepelně izolační pojistná hydroizolace. Speciální vrstva tepelné izolace v tloušťce 3 cm. Výrazně snižuje tepelné ztráty. DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. DELTA -MAXX COMFORT P R E M I U M První tepelně izolační pojistná hydroizolace. Speciální vrstva tepelné izolace v tloušťce 3 cm. Výrazně snižuje tepelné

Více

KALOVÁ ČERPADLA ŘADY AF pro velká zatížení

KALOVÁ ČERPADLA ŘADY AF pro velká zatížení KALOVÁ ČERPADLA ŘADY AF pro velká zatížení CERTIFIKACE ISO 9001 VLASTNOSTI KONSTRUKCE velikost 04 75 Konstrukce vycházející z mezinárodních norem. Kabel, doplňková tepelná ochrana chránící motor proti

Více