Zápis ze schůze výboru konaná dne od 18 hod. v pohostinství U Bambuchů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze schůze výboru konaná dne 15. 01. 2013 od 18 hod. v pohostinství U Bambuchů"

Transkript

1 Zápis ze schůze výboru konaná dne od 18 hod. v pohostinství U Bambuchů Přítomni: P. Rutsch, K. Sysr st. a ml., T. Málek, Vl. Mrva, J. Řípa, P. Novotný, Fr. Souček, M. Klepetko, L. Slanařová, L. Beráková, Jar. Culek L.L., A. Pavliš, Stehno 1) Ukončení účetního roku 2) Příprava plesu 3) Příprava oslav 130. výročí 4) Různé 1) Stav financí k : BÚ Kč, pokladna Kč 2) Tradiční hasičský ples se bude konat na zámku Štěpánov z důvodu uzavření soukromého KD v Libici. Roznáška pozvánek se uskuteční od 13 hod. Dvojice: Mrva Bílek, P. Novotný A. Pavliš, Málek Souček a Klepetko Řípa. Vstupné: 100 Kč bez místenek. Nákup cen do tomboly z vlastní pokladny max Kč. 3) Slavnostní schůze se uskuteční v sobotu v jídelně býv. U. Štěpánov. Doprava se zajistí autobusem. Večeře dodavatelsky. Oslavy se uskuteční V sobotu dopoledne okrsková soutěž, odpoledne vystoupení MH, mužů a žen, zásah na modelu domku starou a novou technikou, Na večer posezení s hudbou u rybníka. V neděli položení věnce průvod mažoretky kapela Božejáci (23 tis.) - Doubravan (2 tis.) u Pilnov. 4) - termín maškarního průvodu Schválen nákup 6 ks vych. Uniforem ( P. Doležal, An. Pleskač, L. Slanařová, L. Němcová, D. Culková a S. Sysrová. - schválen nákup sad dresů ženy 10x, MH 20x - doporučeno p. Stehnovi přihlásit webové stránky do soutěže o Zlatý erb. - almanach ke 130. výročí výtisk kusů. Zapsal jednatel Karel Sysr st.

2 Zápis ze schůze výboru konané dne od 18. hod. v pohostinství U Bambuchů Přítomni: P. Rutsch, P. Bílek, Fr. Souček, A. Pavliš, P. Novotný, J. Culek, M. Klepetko, J. Řípa, T. Málek, L. Slanařová, K, Sysr st. a ml., Vl. Mrva a L. Beráková. 1) Příprava plesu 2) Příprava oslav 1) Svoz na ples do zámku Štěpánov bude od 19. h. zajišťovat třemi auty p. Bonaventura. Do tomboly bylo zajištěno asi 100 cen, nic se nekupovalo. Do prodeje bude dáno ks losů po 10 Kč. Prodej losů a vstupenek: Jos. Dymák, R. Němec a Jar. Málek. Šatna: L. Beráková a A. Řípová. 2) Žádost o dotace na oslavy byla podána. Bylo dokoupeno 6 nových uniforem Sysrová, Slanařová, Němcová, Culková, Culek L.L., Doležal. Zapsal jednatel Karel Sysr st.

3 Zápis ze schůze výboru SDH konané od 18. hod. v pohostinství U Bambuchů Přítomni: M. Klepetko, J. Řípa, L. Beráková, J. Culek, P. Novotný, P. Rutsch, H. Fialová, K. Sysr st. a ml., P. Bílek, T. Málek a Vl. Mrva. 1) Vyúčtování plesu 2) Příprava slavnostní schůze 3) Soutěž Zlatý erb 4) Školení členů 5) Různé 1) Vyúčtování plesu konaného na zámku Štěpánov. Příjem celkem Vydání celkem Zisk ,00 Kč 9 498,00 Kč ,00 Kč Současný stav financí pokladna BÚ ,00 Kč ,00 Kč 2) Slavnostní schůze se připravuje na od 17 hodin v jídelně býv. uč. školy Štěpánov. Předem se musí doplnit a dovézt židle, stoly, sklenice, talíře, příbory apod. Večeři bude připravovat pí. Málková a Marková. Týden před schůzí se musí vše doladit. Pozvánky jsou připraveny, budou se osobně roznášet dvojicemi členů v sobotu na večer s dotazem o účasti. Dvojice a roznášku: A. Pavliš, Vl. Mrva, K. Sysr ml., P. Bílek, T. Málek, H. Fialová, M. Klepetko, P. Rutsch, J. Řípa. J. Culek, L. Beráková. Na tuto schůzi budou pozváni: manž. Šťastnovi, Jos. Klepetko, Vl. Stehno, Vl. Pleskač, J. Bačkovský ml., V. Venhauer, Jos. Pleskač - Chloumek, Jiří Horník Barovice, zást. SDH Lhůta, Jar. Stehno Bezděkov, Jiří Prchal, B. Široký Chotěboř, V. Marek N. Ves, J. Kolář U. Příbram, J. Rakušan Č. Bělá, zást. ZJ Sokol, manž. Bambuchovi.

4 Na této slavnostní schůzi bude předáno 25 ks kronik: 865 let Libice n. D. těmto nejdéle činným členům: Jos. Bačkovský, manž. Culkovi 24, manž. Motlovi 135, K. Sysr st., An. Ptáček, Boh. Beráková, Jar. Saidl, J. Česalová, V. Pátková, M. Nermuť, J. Mateka, J. Nádvorník, M. Klepetková, Jos. Pešek, R. Němec, V. Zborník, Jos. Exner, Jar. Stehno, V. Novotný, Jar. Nepovím, J. Hanzal, H. Falcová, Fr. Souček st., Jiří Pešek st., Fr. Němec,. 3) Zástupci SDH - Vl. Stehno tvůrce inter. stránek, Vl. Mrva a K. Sysr st. Převzali na KÚ v Jihlavě 2. místo v soutěži Zlatý erb drobné věcné ceny včetně poukazu na zboží v hodnotě 3 tis. Kč od Požární bezpečnosti has. a záchranná technika- výzbroéj a výstroj. 4) 12. dubna od 18 hod. Se v Libici uskuteční školení: Všeobecná odbornost Hasič 3 pro členy sboru. Tohoto školení se zúčastní: P. Novotný, Vl. Mrva, P. Rutsch, M. Klepetko, J. Řípa, T. Málek, K. Sysr ml. J. Culek, H. Fialová, L. Beráková, P. Bílek a A. Pavliš. 5) V různém bylo projednáno: - sběr železa se uskuteční v pátek od 16 h. - pí. Tvrdíková připravila k odevzdání daňové přiznání podvojného účetnictví sboru za sjednanou odměnu Kč. - návštěva členů při živ. Jubileu: L. Žaloudek 50 let (P. Rutsch, T. Málek) J. Saidl 70 let (P. Rutsch, Vl. Mrva) Jar. Nepovím 80 let (K. Sysr st., Fr. Němec) Zapsal jednatel Karel Sysr st.

5 Zápis ze schůze výboru SDH Libice konané dne od 18 h. v pohostinství u Bambuchů. Přítomni: P. Rutsch, K. Sysr st. a ml., M. Klepetko, L. Beráková, L. Slanařová, T. Málek, P. Bílek, H. Fialová, F. Souček, J. Řípa, J. Culek a Vl. Mrva. 1) Vztah rady městyse a SDH ohledně dotací a grantu na oslavy SDH 1) V zápise ze schůze výboru SDH konané je uvedeno, že žádost o dotace na oslavy 130. výročí byla na KÚ odeslána. K tomu starosta sboru sdělil následující: V žádosti o dotace jsem m.j. Uvedl, že předpokládané náklady oslav budou činit cca Kč. Celá částka musí být proúčtována účetnictvím městyse, a po zdokladovány bude z KÚ převedena částka Kč (30 %) na městys pro SDH Libice. Dále bylo v žádosti uvedeno, že mimo obvyklého příspěvku na činnost sbor jinou podporu na oslavy od městyse nepožaduje. V navržených rozpočtových změnách pro jednání zastupitelstva starosta městyse uvedl v položce výdaje Oslavy SDH Libice dotace od městyse Kč. S takto prezentovanou dotací od městyse SDH zásadně nesouhlasí, poněvadž mimo obvyklého příspěvku na činnost, jinou dotaci od městysu sbor nepožadoval. S tímto vyjádřením bude seznámeno zasedání zastupitelstva městyse, které se koná Zapsal jednatel Karel Sysr st.

6 Zápis ze schůze výboru SDH konané dne od 18:30 h v salonku u Bambuchů Přítomni: J. Řípa, L. Slanařová, L. Žaloudek, Vl. Mrva, P. Bílek, P. Rutsch, T. Málek, H. Fialová, P. Novotný, M. Klepetko, K. Sysr st. a ml., J. Culek 1) Příprava oslav 130. výročí založení SDH 1) Posečení a odvoz trávy zajistí do konce tohoto týdne DVPM Slavíkov. Dovoz překážek na okrskovou soutěž zajistí T. Málek. Sečení břehů křovinořezy se uskuteční zítra od 17. hodin. Okrsková soutěž startovné 400 Kč, Prezentace sobota 8:00 h, zahájení 9:00 h. Zajistit provoz obou udíren. Obsazení stánků zajistí ženy. Po ukončení okrskové soutěže předvedou zástupci HZS Chotěboř likvidaci autonehody. Poté bude zapálena maketa domku a vyhlášen poplach pro místní hasiče, kteří předvedou likvidaci požáru tou nejstarší technikou koňskou stříkačkou po nynější techniku T815. Tímto bude program u rybníka ukončen. Ještě v soboru navečer se musí vše potřebné (stoly, lavice apod.) převést na Pilnův statek. V neděli odpoledne před 13. hodinou se seřadí průvod účastníků mažoretky, pěvecký sbor Doubravan, koňská potah. stříkačka, hudba Božejáci a hasiči v uniformách. Průvod přijde na náměstí kde bude položen věnec k pomníku, Doubravan zazpívá hymnu, průvod se vydá přes Shániště na křižovatku k zámku a na Pilnův statek. Zde budou k tanci i poslechu hrát do 17.hodin Božejáci. Občerstvení účinkujících bude zajištěno u Bambuchu. Zapsal jednatel K. Sysr st.

7 Zápis o průběhu okrskové soutěže konané dne na cvičišti u rybníka Okrsková soutěž zahájena v 9 hod. za nepříznivého počasí (dopoledne drobný déšť, odpoledne přeháňky). Štafety se běžely bez bariéry a kladiny. Výsledková část hodnocení Ženy Poř. č SDH Běh 100 m Pořadí Pož. útok Pořadí Celkové pořadí 1 Libice 25, Svinný 27, Příjemky 28, Rozsochatec B 28, Chloumek A 29, Dobkov 30, Chotěboř 37, Bezděkov 37, Rozsochatec A 45, Chloumek 47, Muži starší: Poř. č SDH Běh 100 m Pořadí Pož. útok Pořadí Celkové pořadí 1 Bezděkov 35, Svinný 38,13 2 2

8 3 Klouzovy 42, Muži Mladší Poř. č SDH Běh 100 m Pořadí Pož. útok Pořadí Celkové pořadí 1 Bezděkov 40, , Libice 42, Chotěboř B 41, , Barovice 41, , Rozsochatec 44, , Lhůta 39,53 1 NP 6 7 Chloumek A 43, , Čachotín 40,59 3 NP 8 9 Chotěboř A 41,51 5 NP 9 10 Příjemky 47, , Střížov 43, , Klouzovy 45, , Dobkov 43,96 9 NP Svinný 47, , Chloumek B 45, , Bílek 48, ,

9 Po ukončení požárních útoků předvedl přítomným HZS Chotěboř vyprošťování osob po autohavárii. Poté za přeháňkového počasí byly vyhlášeny výsledky soutěže a předání hodnotných cen a pohárů. Následovalo zapálení staré buňky u řeky v rohu cvičiště. Přítomným byl předveden zákrok následující technikou: koňská stříkačka, koně p. Karlíka z Nové Vsi, hasiči K. Sysr st., A. Ptáček, M. Nermuť, F. Němec, J. Saidl, R. Němec a Jar. Málek. Praga RN hasiči K. Sysr ml., Jos. Pešek a V. Marek. Avia 31 + PS 12 J. Řípa + družstvo žen T 815 M. Klepetko Tímto byl program u rybníka ukončen, odvezeny stoly a lavice a proveden celkový úklid areálu. Večer v chatě oslavilo družstvo žen 1. místo. V neděli dopoledne bylo oblačné a chladné (10 o C) počasí. Z tohoto důvodu byl přemístěn velký stan od rybníka do zadní části hlediště u Pilnova statku, rozneseny lavice a úklid podia pro muzikanty. Odpolední občerstvení diváků bude zajišťovat p. Bonaventura. Před 13. hodinou se seřadil průvod u zámku, koňská stříkačka obsazená p. Karlíkem a hasiči (R. Němec, V. Marek, J. Saidl a Jos. Pešek), dvojice hasičů s věncem, dva praporečníci s prapory sboru, ženy a muži v has. Uniformách, mladí hasiči, mažoretky a hudba Božejáci. Průvod prošel okolo PZ na náměstí kde byl k pomníku položen věnec. Pěvecký sbor Doubravan zazpíval hymnu. Poté se průvod vydal přes Shániště na křižovatku okolo PZ do Pilnova statku. Zde měli vystoupení mažoretky, pěvecký soubor Doubravan a dechová kapela Božejáci. Škoda, že bylo chladné počasí s občasnými přeháňkami. Po ukončení v 17:20 h byl prostor mimo stanu uklizen. Zapsal jednatel K. Sysr st.

10 Zápis ze schůze výboru SDH konané od 18. hod. V salonku u Bambuchů Přítomni: H. Fialová, J. Culek, P. Rutsch, K. Sysr st. a ml., P. Bílek, P. Novotný, F. Souček, M. Klepetko, J. Řípa, T. Málek, A. Pavliš a L. Beráková 1) Zhodnocení oslav 2) Příprava noční soutěže 3) Havlíčkobrodské turné 4) Úprava chaty Okrsková soutěž proběhla za dobré organizace bez problémů. Umístění je uvedeno v předešlém zápise. Oslavy proběhly dle předpokladu za chladného a přeháňkového počasí, a tím i menšího zájmu veřejnosti. Zbývá roznést nevyzvednuté odměny. Stav financí po oslavách, zbývá proplatit cca 35 tis. Úřadu městyse přes který byly placeny některé částky z důvodu dotací kraje. BÚ Kč, pokladna Kč Noční soutěž bude od 21 hod. Časomíru ze Sobiňova od p. Bouchnera přiveze T. Málek. Dokoupení cen za cca 5 tis. Kč zajistí v úterý P. Rutsch a M. Klepetko. Startovné 100 Kč, bez svačin. Montáž světel ve středu večer. Dovoz stolů a lavic, postavení stanu ve čtvrtek. Ke svačině se budou prodávat klobásy, bramboráky, langoše a párky. Zbývá doladit obsazení stánků. Do akce Havlíčkobrodské turné je přihlášeno 56 družstev tj. v neděli odpoledne za velmi deštivého a chladného počasí se ve Vepříkově konala soutěž v pož. Útoku. Naši MH získali a 15. místo. Za 14 dní je soutěž v Kojetíně. Výbor schválil nákup hutního materiálu a dalších drobností na zhotovení stěn u přístavby chaty a schodů na půdu v hodnotě cca 12 tis. Kč. Zhotovení větší části provede K. Sysr st. Zapsal jednatel K. Sysr. St

11 Zápis ze schůze výboru konané dne od 18. hod v průjezdu u PZ Přítomni: P. Rutsch, L. Slanařová, A. Pavliš, K. Sysr st. a ml., S. Sysrová, J. Culek, M. Klepetko, J. Řípa, T. Málek, L. Žaloudek, L. Beráková a F. Souček. 1) Soustředění MH 2) Noční soutěž MH 3) Různé 1) V současné době je 21 dětí MH na soustředění ve volnočasovém zařízení obce Kámen. Obědy mají zajištěny v míst. ZD ( ). Výbor schválil příspěvek na tuto akci ve výši Kč. Zbytek doplatí rodiče. 2) V rámci konání havlíčkobrodského turné MH se uskuteční dětská noční soutěž v PÚ v pátek od 19. hod v areálu u rybníka. V současné době je přihlášeno 24 družstev, počítá se s účastí asi 50 družstev, jako minulý rok. Startovné je 100 Kč, bez zajištění večeří, které budou ve volném prodeji (langoše, bramboráky, párek v rohlíku a přiuzená klobása). Startovat se bude ze dvou základen na jedny terče ze Sobiňova. Jedna nádrž bude dovezena z Chotěboře. Starosta sboru zajistí pro soutěžící poháry, medaile, drobné upom. Předměty do igel. tašek (pro všechny zúč. Družstva). V týdnu před soutěží bude věnován přípravě areálu. Jedná se o sečení trávy, postavení stanů, vytyčení soutěžního prostoru a ostatních prací. 3) -soutěž IZS se uskuteční 14. září v H. Brodě. Přihlásit se mohou do družstva mužů, žen a MH. Pravděpodobně se přihlásí pouze muži zajistí velitel. - pro účastníky školení Všeobecná odbornost konané v Libici jsou na OS připraveny proti zaplacení odznaky odbornosti. - stav financí: pokladna: Kč, BÚ: Kč - za poukaz na 3 tis. Kč za Zlatý erb bylo navrženo koupit přetlakový ventil dle výše ceny. - jednatel sboru K. Sysr st informoval výbor, že má zhotoveny stěny (přední kovová, zadní dřevěná) k uzavření přístavby chaty. Dále jsou zhotoveny kovové schody na půdu. Vše je připraveno k montáži. Dohodnuta pomoc montáže na Zapsal jednatel K. Sysr st.

12

13 Zápis ze schůze výboru konané dne od 18 h v pohostinství u Bambuchů Přítomni: P. Rutsch, J. Culek, L. Slanařová, K. Sysr st. a ml., P. Bílek, P. Novotný, M. Klepetko, Vl. Mrva, T. Málek, L. Žaloudek, A. Pavliš, L. Beráková a J. Řípa. 1) Příprava VVH 2) Stav financí neproúčtované výdaje oslav 3) Různé 1) VVH se uskuteční od 17. hodin v pohostinství U Bambuchů. Po ukončení schůze bude na náklad sboru podána večeře poté hudba, tanec. Roznáška pozvánek včetně výběru čl. Příspěvku 100 Kč se uskuteční v sobotu odpoledne. Dvojice: Vl. Mrva-P. Bílek, A. Pavliš-P. Novotný, J. Řípa-L. Beráková Návrh plánu činnosti sboru na příští rok, který bude předložen ke schválení VVH: 1) Výběr čl. příspěvků 2) Uspořádání maškarního průvodu ) Příprava a provedení STK 4) Pálení čarodějnic 5) Noční soutěž dospělých 2) Hospodářka L. Beráková informovala výbor, že městys dosud neprovedl vyúčtování oslav. Náklady měli dle odhadu činit Kč. KÚ na naši žádost přislíbil podporu ve výši 30% tj Kč s podmínkou, že skutečné výdaje budou účtovány úřadem městyse. Rozdíl proplatí sbor městysu. V současné době před vyúčtováním je stav fin. prostředků následující: BÚ: Kč, pokladna: Kč. 3) -jednatel sboru K. Sysr st konstatoval, že má připraven popis činnosti sboru od jejího založení. S podstatnou částí byla čl. základna seznámena K. Sysr st požádal výbor o možnost osob. Použití 3 ks I 16 o délce 3 m, které jsou odloženy v PZ po sběru železa SCHVÁLENO. Zapsal K. Sysr st.

Zápis z pracovní schůze ohledně obsazení maš. průvodu 19. 02. 2011 konaná 06. 01. 2011 od 17 h. V poh. U Bambuchů.

Zápis z pracovní schůze ohledně obsazení maš. průvodu 19. 02. 2011 konaná 06. 01. 2011 od 17 h. V poh. U Bambuchů. Zápis z pracovní schůze ohledně obsazení maš. průvodu 19. 02. 2011 konaná 06. 01. 2011 od 17 h. V poh. U Bambuchů. Přítomni: Fr. Němec, Fr. Souček ml., Jar. Novotný ml., P. Bílek, P. Novotný, P. Rutsch,

Více

Zápis ze schůze výboru SDH konané dne 18. 01. od 18. hod. v salonku u Bambuchu.

Zápis ze schůze výboru SDH konané dne 18. 01. od 18. hod. v salonku u Bambuchu. Zápis ze schůze výboru SDH konané dne 18. 01. od 18. hod. v salonku u Bambuchu. Přítomni: T. Málek, K. Sysr st. a ml., L. Beráková, M. Klepetko, P. Novotný, P. Rutsch, A. Pavliš, J. Culek, Vl. Mrva, F.

Více

Zápis o pracovní schůzce konané 11. 01. 2014 od 18 hod. v pohostinství U Bambuchů ohledně obsazení maškarního průvodu.

Zápis o pracovní schůzce konané 11. 01. 2014 od 18 hod. v pohostinství U Bambuchů ohledně obsazení maškarního průvodu. Zápis o pracovní schůzce konané. 0. 204 od 8 hod. v pohostinství U Bambuchů ohledně obsazení maškarního průvodu. Přítomní: Fr. Němec, Jos. Pešek ml., P. Novotný,, K. Sysr ml., M. Klepetko, V. Novotný,

Více

Zápis ze schůze výboru SDH konané dne od 18 hod. v res. U Mloka.

Zápis ze schůze výboru SDH konané dne od 18 hod. v res. U Mloka. Zápis ze schůze výboru SDH konané dne 09. 01. 2009 od 18 hod. v res. U Mloka. Přítomni: P. Rutsch, Vl. Mrva, T. Málek, K. Sysr st., Fr. Němec, L. Žaloudek, Ant. Pleskač, M. Klepetko, P. Bílek, P. Čejka,

Více

Zápis ze schůze výboru konané 08.01.2010 v klub. PZ od 18 hod.

Zápis ze schůze výboru konané 08.01.2010 v klub. PZ od 18 hod. Zápis ze schůze výboru konané 08.01.2010 v klub. PZ od 18 hod. Přítomni: Jos. Nermuť, H. Klepetková, H. Fialová, P. Novotný, A. Pavliš, P. Bílek, M. Klepetko, Fr. Souček ml., P. Rustch, K. Sysr st., Vl.

Více

Zápis z výroční valné hromady konané dne 11.12.2010 od 17. hod. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů

Zápis z výroční valné hromady konané dne 11.12.2010 od 17. hod. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů Zápis z výroční valné hromady konané dne 11.12.2010 od 17. hod. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů Program: 1) Zahájení, seznámení sprogramem a jeho schválení. 2) Volba návrhové komise 3) Přečtení usnesení

Více

Zápis z výroční valné hromady konané 14. 12. 2013 v pohostinství U Bambuchů od 17. h za účasti 52 členů.

Zápis z výroční valné hromady konané 14. 12. 2013 v pohostinství U Bambuchů od 17. h za účasti 52 členů. Program: Zápis z výroční valné hromady konané 14. 12. 2013 v pohostinství U Bambuchů od 17. h za účasti 52 členů. 1) Zahájení, seznámení s programem a jeho schválení. 2) Volba návrhové komise 3) Přečtení

Více

Zápis z výroční valné hromady SDH Libice n/d konané 13. 12. 2014 od 17 hod. v pohostinství U Bambuchů za účasti 56 členů

Zápis z výroční valné hromady SDH Libice n/d konané 13. 12. 2014 od 17 hod. v pohostinství U Bambuchů za účasti 56 členů Zápis z výroční valné hromady SDH Libice n/d konané 13. 12. 2014 od 17 hod. v pohostinství U Bambuchů za účasti 56 členů Program: 1) Zahájení, schválení programu schůze 2) Volba návrhové a volební komise

Více

Zápis z výroční valné hromady konané dne od 17 h. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů.

Zápis z výroční valné hromady konané dne od 17 h. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů. Zápis z výroční valné hromady konané dne 12. 12. 2009 od 17 h. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů. Program: 1) Zahájení, seznámení s programem a jeho schválení. 2) Volba návrhové komise 3) Volba volební

Více

Zápis z výroční valné hromady konané dne 15. 12. 2012 od 17 hod. v pohostinství u Bambuchů za účasti 51 členů.

Zápis z výroční valné hromady konané dne 15. 12. 2012 od 17 hod. v pohostinství u Bambuchů za účasti 51 členů. Zápis z výroční valné hromady konané dne 15. 12. 2012 od 17 hod. v pohostinství u Bambuchů za účasti 51 členů. Program: 1) Zahájení, seznámení s programem a jeho schválení 2) Volba návrhové komise 3) Přečtení

Více

HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV.

HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV. HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV. V roce 2012 se za SDH Kyjov v hasičských soutěžích v požárním útoku účastnili: Za ŽENY: Brožová Veronika,

Více

Popis akce/projektu. Účel použití dotace na akci/projekt a jeho cíl

Popis akce/projektu. Účel použití dotace na akci/projekt a jeho cíl 111 1 SH ČMS - Sbor dobrovolných hasičů Kostelec na Hané 12. ročník soutěže hasičské všestrannosti O hanáckó sekyrko a prezentace techniky a dovedností pro veřejnost Jakubské náměstí 552 79841 Kostelec

Více

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok:

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Leden V lednu proběhla každoroční Tříkrálová sbírka, při

Více

Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v klasické soutěži

Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v klasické soutěži Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v klasické soutěži Pořadatel soutěže: Sbor dobrovolných hasičů Dobřany Datum konání soutěže: 7. září 2019 Místa konání: areál Kynologického klubu Dobřany

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - Kraj Pardubický Pořadatel: ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Krajského kola soutěže mladých hasičů ve hře PLAMEN 2016 - Skuteč SHČMS - KSH Pardubice, OSH Chrudim, odborná

Více

Schůze 1/ ORV OSH Ústí nad Orlicí. konaná dne 14. dubna 2015 od 15:00 hodin v Ústí nad Orlicí.

Schůze 1/ ORV OSH Ústí nad Orlicí. konaná dne 14. dubna 2015 od 15:00 hodin v Ústí nad Orlicí. Schůze 1/2015 - ORV OSH Ústí nad Orlicí konaná dne 14. dubna 2015 od 15:00 hodin v Ústí nad Orlicí. Přítomní členové Odborné rady velitelů: Kubík Jiří - vedoucí ORV ANO, Beneš Miloš - člen ORV omluven,

Více

Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 2014

Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 2014 SH ČMS Krajské sdružení hasičů Zlínského kraje spolu s Okresním sdružením hasičů Kroměříž pod záštitou hejtmana Zlínského kraje Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 0 Organizátor soutěže :

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:00 hodin.

Více

Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 2013

Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 2013 spolu s Okresním sdružením hasičů Zlín pod záštitou hejtmana Zlínského kraje a města Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 0 Organizátor soutěže : Termín konání soutěže : Místo konání : OSH

Více

Sbor dobrovolných hasičů v Únanově Únanov IČ:

Sbor dobrovolných hasičů v Únanově Únanov IČ: Zápis z Výroční valné hromady Sboru dobrovolných hasičů v Únanově v roce 2009 Základní údaje: termín konání sobota 19. prosince 2009 od 18:00 místo konání salónek Restaurace u Molíků přítomno 31 členů

Více

Zápis z jednání odborné rady mládeže

Zápis z jednání odborné rady mládeže Zápis z jednání odborné rady mládeže Datum a čas: Místo: Přítomni: Omluveni: Hosté: 11. září 2018 od 16.30 hodin kancelář OSH Plzeň - jih Ivana Zuberová, Marie Štychová, Lenka Škalová, František Hrubý

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdružením hasičů Čech, Moravy

Více

Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v požárním sportu

Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v požárním sportu Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v požárním sportu Pořadatel soutěže: Sbor dobrovolných hasičů Přeštice POZOR ZMĚNA Datum konání soutěže: 19. května 2019 Místa konání: areál Základní školy

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všesulov, konaného dne od 17:00hod v společenské místnosti č.p.12

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všesulov, konaného dne od 17:00hod v společenské místnosti č.p.12 Obec Všesulov Zastupitelstvo obce Všesulov Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všesulov, konaného dne 7.6.2016 od 17:00hod v společenské místnosti č.p.12 Přítomni: M. Diepold (starosta obce),

Více

Havlíčkobrodské stovkování

Havlíčkobrodské stovkování Havlíčkobrodské stovkování SOUTĚŽ V BĚHU NA 100 M PŘEKÁŽEK JEDNOTLIVCŮ V KATEGORIÍCH DOROSTENCŮ, DOSPĚLÝCH A VETERÁNŮ Pořadatel : Okresní sdružení hasičů Havlíčkův Brod Okresní odborná rada represe Okresní

Více

Zápis ze zasedání odborné rady

Zápis ze zasedání odborné rady Zápis ze zasedání odborné rady Doba zasedání: Místo zasedání: Svolavatel: Způsob svolání: 30. srpna 2018 od 17.00 hodin zasedací místnost SDH Nepomuk, Nepomuk Zbyšek Zuber, vedoucí odborné rady VV OSH

Více

Zápis č. 5/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 5. 5. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková, Vlastimil Krejčí, Radka

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 2. srpna 2012

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 2. srpna 2012 18. ročník srpen 2012 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 2. srpna 2012 Usnesením č. 35/2012 zastupitelé schválili rozpočtové opatření č. 3/2012. Tímto rozpočtovým opatřením byl plánovaný rozpočet

Více

Zápis ze zasedání odborné rady

Zápis ze zasedání odborné rady Zápis ze zasedání odborné rady Doba zasedání: Místo zasedání: Svolavatel: Způsob svolání: 9. ledna 2019 od 17.00 hodin restaurační zařízení Pivovar, Letiny Zbyšek Zuber, vedoucí odborné rady VV OSH schválený

Více

Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne v hostinci Na Ostrově v Pustovětech

Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne v hostinci Na Ostrově v Pustovětech Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne 12. 1. 2013 v hostinci Na Ostrově v Pustovětech Přítomni: dle přiložené prezenční listiny Za nadřízenou složku:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 5. 11. 2012

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 5. 11. 2012 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 5. 11. 2012 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

P O Z V Á N K A 2/2018

P O Z V Á N K A 2/2018 . 2/2018 P O Z V Á N K A Na veřejné zasedání zastupitelstva obce Morašice, které se uskuteční dne 22.června 2018 v hospodě VE DVOŘE od 18.00 hod. s následujícím programem: 1. Účetní závěrka obce za rok

Více

KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN" 2008

KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN 2008 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN" 2008 KONANÁ POD ZÁŠTITOU HEJTMANA JIHOČESKÉHO KRAJE RNDr. Jana Zahradníka Pořadatel: Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska KSH Jihočeského

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdružením hasičů Čech, Moravy

Více

Organizační zajištění. I. kola postupové soutěže v požárním sportu v roce 2015. dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav

Organizační zajištění. I. kola postupové soutěže v požárním sportu v roce 2015. dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav Organizační zajištění I. kola postupové soutěže v požárním sportu v roce 2015 dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav Pořadatelem I. kola postupové soutěže je Okresní sdružení hasičů Mladá Boleslav. Soutěž

Více

Organizační zabezpečení Okresního kola hry Plamen 2014/2015

Organizační zabezpečení Okresního kola hry Plamen 2014/2015 Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů Zlín Organizační zabezpečení Okresního kola hry Plamen 2014/2015 Místo konání: stadion Jiskra Otrokovice Datum konání: 15. 16. května 2015

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN PARDUBICKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN PARDUBICKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN PARDUBICKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Pardubického kraje pod záštitou Rady Pardubického kraje pořádají krajskou soutěž v celostátní

Více

ZOO Praha a botanická zahrada

ZOO Praha a botanická zahrada 5.10. 2014 ZOO Praha a botanická zahrada 5.12.2014 Proběhlo slavnostní otevření rozhledny na Pekelném kopci Rozsvícení stromku 2014 Mikuláš 5.12.2014 Zpívání pod stromem, rozdávání Betlémského světla 20.12.2014

Více

Propozice okresního kola. hry Plamen ročníku

Propozice okresního kola. hry Plamen ročníku Propozice okresního kola hry Plamen ročníku 2016 2017 Pořadatel: Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Hodonín Termín konání: 13. května 2017 Místo konání: Sportovní areál Ratíškovice Do 8:30 bude

Více

V Ř E S K O V Á K červenec 2003

V Ř E S K O V Á K červenec 2003 V Ř E S K O V Á K červenec 2003 Úvodní slovo Vážení spoluobčané,začínáte číst již sedmé číslo Vřeskováka. Toto číslo obsahuje důležitá telefonní čísla pro případ mimořádných událostí požárů apod. Co se

Více

Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany ve Staněticích 23.2.2013

Z Á P I S z Výroční valné hromady okrsku Zahořany ve Staněticích 23.2.2013 Program: 1) Zahájení: p. Dolejš 2) Volba návrhové komise p. Dolejš 3) Zpráva o činnosti okrsku p. Dolejš 4) Zpráva velitele okrsku p. Odvody 5) Zpráva hospodáře p. Kruml František 6) Zpráva strojníka p.

Více

Zápis č. 1/2008 Přílohy: Příloha č. 1 - Rozpočet na rok 2008 Příloha č. 2 - Opatření obecné povahy k VZÚ Soběraz

Zápis č. 1/2008 Přílohy: Příloha č. 1 - Rozpočet na rok 2008 Příloha č. 2 - Opatření obecné povahy k VZÚ Soběraz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Soběraz Konaného v sídle obecního úřadu dne 28.2.2008. Zápis č. 1/2008 Přílohy: Příloha č. 1 - Rozpočet na rok 2008 Příloha č. 2 - Opatření obecné povahy k VZÚ Soběraz

Více

HASIČSKÝ DEN SETKÁNÍ HASIČŮ, TECHNIKY A POŽÁRNÍCH AUTOMOBILŮ OD ZRODU HASIČSTVA V ČESKÝCH ZEMÍ BOSKOVICE - MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 16.

HASIČSKÝ DEN SETKÁNÍ HASIČŮ, TECHNIKY A POŽÁRNÍCH AUTOMOBILŮ OD ZRODU HASIČSTVA V ČESKÝCH ZEMÍ BOSKOVICE - MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 16. HASIČSKÝ DEN SETKÁNÍ HASIČŮ, TECHNIKY A POŽÁRNÍCH AUTOMOBILŮ OD ZRODU HASIČSTVA V ČESKÝCH ZEMÍ BOSKOVICE - MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 16. DUBNA 2016 Organizační výbor: OSH ČMS Blansko, Sadová 2, 678 15 Blansko

Více

Organizační zabezpečení krajského kola hry PLAMEN. Organizační zabezpečení krajského kola Pardubického kraje HRY PLAMEN 2015

Organizační zabezpečení krajského kola hry PLAMEN. Organizační zabezpečení krajského kola Pardubického kraje HRY PLAMEN 2015 Organizační zabezpečení krajského kola Pardubického kraje HRY PLAMEN 2015 Pořadatel: Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Svitavy ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem Pardubického kraje,

Více

Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen a dorostu

Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen a dorostu Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Louny Mírové náměstí 129, 440 01 Louny; tel. 415 653 997 e-mail: osh.louny@centrum.cz; www.oshlouny.cz Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen a

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 5/2017. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 5/2017. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 5/2017 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 23.05.2017 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří - omluven Lic. Truneček Jan Rybář Václav Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo

Více

Zápis ze schůze ZM Heraltice č. 5/2013, konané ve čtvrtek v 18,30 hodin budově úřadu městyse

Zápis ze schůze ZM Heraltice č. 5/2013, konané ve čtvrtek v 18,30 hodin budově úřadu městyse Zápis ze schůze ZM Heraltice č. 5/2013, konané ve čtvrtek 7.11.2013 v 18,30 hodin budově úřadu městyse Den a místo konání: 7.11.2013, úřad městyse Hodina zahájení a ukončení: 18:30 19:30 hod. Jména urč.

Více

Otevřené akademické mistrovství v požárním sportu Ostrava 2017

Otevřené akademické mistrovství v požárním sportu Ostrava 2017 Otevřené akademické mistrovství v požárním sportu Ostrava 2017 Akce se koná pod záštitou náměstka primátora města Ostravy a dotační podporou MŠMT ČR a ČAATS. Všeobecná ustanovení Pořadatel: Místo konání:

Více

Otevřené akademické mistrovství v požárním sportu Ostrava 2017

Otevřené akademické mistrovství v požárním sportu Ostrava 2017 Otevřené akademické mistrovství v požárním sportu Ostrava 2017 Akce se koná pod záštitou náměstka primátora města Ostravy a dotační podporou MŠMT ČR a ČAATS. Všeobecná ustanovení Pořadatel: Místo konání:

Více

V Ř E S K O V Á K únor 2004

V Ř E S K O V Á K únor 2004 V Ř E S K O V Á K únor 2004 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, nezadržitelně se blíží jaro a s ním spousta práce a to zejména na zahrádkách. Občané budou provádět jarní úklid, prostřihávat stromy a samozřejmě

Více

Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne

Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne 18. 11. 2014. Zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves bylo zahájeno v 16,00 hodin starostkou obce Ludmilou Němcovou (dále předsedající).

Více

Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen a dorostu

Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen a dorostu Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Louny Mírové náměstí 129, 440 01 Louny; tel. 415 653 997 e-mail: osh.louny@centrum.cz; www.oshlouny.cz Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen a

Více

Akce se koná pod záštitou náměstka primátora města Ostravy a dotační podporou MŠMT ČR a ČAATS.

Akce se koná pod záštitou náměstka primátora města Ostravy a dotační podporou MŠMT ČR a ČAATS. Akce se koná pod záštitou náměstka primátora města Ostravy a dotační podporou MŠMT ČR a ČAATS. Všeobecná ustanovení Pořadatel: Místo konání: Studentský klub požárního sportu při VŠB - TU Ostrava ve spolupráci

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2018 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE BEZDĚKOV

Obecně závazná vyhláška č. 1/2018 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE BEZDĚKOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2018 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE BEZDĚKOV Zastupitelstvo obce Bezděkov se na svém zasedání dne 23.8.2018, usnesením č. 50/4, usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) Zákona č. 133/1985

Více

3. ROČNÍK SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU O POHÁR STAROSTKY MĚSTYSE MALŠICE PROPOZICE HASIČSKÉ SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU DNE

3. ROČNÍK SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU O POHÁR STAROSTKY MĚSTYSE MALŠICE PROPOZICE HASIČSKÉ SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU DNE 3. ROČNÍK SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU O POHÁR STAROSTKY MĚSTYSE MALŠICE PROPOZICE HASIČSKÉ SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU DNE 16. 7. 2016 V MALŠICÍCH Datum soutěže: 16. 7. 2016 Místo konání: fotbalové hřiště

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - - Okresní sdružení hasičů OSTRAVA město ve spolupráci s HZS MSK

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - - Okresní sdružení hasičů OSTRAVA město ve spolupráci s HZS MSK Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - - Okresní sdružení hasičů OSTRAVA město ve spolupráci s HZS MSK ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ OKRESNÍHO KOLA družstev sborů dobrovolných hasičů SH ČMS v požárním sportu

Více

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne 11.12. 2015 Přítomni: Josef Šimonovský, Mgr. Petr Kozohorský, Mgr. Martina Volfová, Šárka Kočová, Josef Pecka, Zdeněk Žaloudek, Josef Tesárek. Program:

Více

Zápis č.1 ze schůzky výboru KRPŠ Pro školní rok 2009-2010

Zápis č.1 ze schůzky výboru KRPŠ Pro školní rok 2009-2010 Zápis č.1 ze schůzky výboru KRPŠ Pro školní rok 2009-2010 Dne: 1.10.2009 Přítomni: Výbor KRPŠ (p.holzmannová, p.koudelková, p.valčuhová, p.nitschová, p. Zlámalová) p.kanisová, p.langrová, p.vojáček Omluveni:

Více

Akademické mistrovství v požárním sportu Ostrava 2014

Akademické mistrovství v požárním sportu Ostrava 2014 Akademické mistrovství v požárním sportu Ostrava 2014 Akce se koná pod záštitou náměstka primátora města Ostravy a dotační podporou MŠMT ČR a ČAATS. Všeobecná ustanovení Pořadatel: Studentský klub požárního

Více

Z Á P I S č. 1/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 25. 01. 2015

Z Á P I S č. 1/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 25. 01. 2015 Z Á P I S č. 1/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 25. 01. 2015 Přítomni: D. Vohryzková, M. Bláha, R. Vaněčková, Z. Jestřábová, V. Kuchta, J. Meloun, M. Necudová Omluveni: - Přítomno 7 členů

Více

Zápis ze zasedání odborné rady

Zápis ze zasedání odborné rady Zápis ze zasedání odborné rady Doba zasedání: Místo zasedání: Svolavatel: Způsob svolání: 15. března 2018 od 17.00 hodin zasedací místnost SDH Jarov, Jarov Zbyšek Zuber, vedoucí odborné rady VV OSH schválený

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŢE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŢE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŢE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdruţení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdruţením hasičů Čech, Moravy

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdružením hasičů Čech, Moravy

Více

Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne

Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne 20. 5. 2019 Porada Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice (dále jen OORS) byla svolána na den 20.

Více

JABLONECKÁ HALA 2010 O POHÁR TRW LUCAS VARITY

JABLONECKÁ HALA 2010 O POHÁR TRW LUCAS VARITY OKRESNÍ SDRUŽENÍ HASIČŮ ČMS JABLONEC NAD NISOU ve spolupráci s ÚZEMNÍM ODBOREM JABLONEC NAD NISOU HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO KRAJE a GENERÁLNÍM ŘEDITELSTVÍM HZS ČR POŘÁDAJÍ XXIV. ročník HALOVÉ

Více

Pod záštitou senátora a starosty města Vlašimi Mgr. Luďka Jeniště H R Y P L A M E N A C E L O R O Č N Í Č I N N O S T I D O R O S T U

Pod záštitou senátora a starosty města Vlašimi Mgr. Luďka Jeniště H R Y P L A M E N A C E L O R O Č N Í Č I N N O S T I D O R O S T U Krajské sdružení hasičů Středočeského kraje, ve spolupráci s Pod záštitou senátora a starosty města Vlašimi Mgr. Luďka Jeniště p o ř á d á K R A J S K É K O L O H R Y P L A M E N A C E L O R O Č N Í Č

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů OSTRAVA - město

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů OSTRAVA - město Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů OSTRAVA - město ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ OKRESNÍHO KOLA družstev sborů dobrovolných hasičů SH ČMS v požárním sportu 2012 1. Pořadatelem Okresního

Více

Havlíčkobrodské stovkování

Havlíčkobrodské stovkování Havlíčkobrodské stovkování SOUTĚŽ V BĚHU NA 100 M PŘEKÁŽEK JEDNOTLIVCŮ V KATEGORIÍCH DOROSTENCŮ, DOSPĚLÝCH A VETERÁNŮ Pořadatel : Okresní sdružení hasičů Havlíčkův Brod Okresní odborná rada velitelů Okresní

Více

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Vážené sestry, vážení bratři, milí vzácní hosté, rok s rokem se sešel a opět jsme tu, abychom zhodnotili, co se povedlo či nepovedlo, v čem bychom se mohli

Více

POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE BEZDĚKOV

POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE BEZDĚKOV POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE BEZDĚKOV V souladu s ustanovením 29 zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o požární ochraně ), a 15 odst. 1 nařízení vlády č. 172/2001

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE ) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Libice nad Doubravou okres... Havlíčkův Brod konaných ve dnech (dne)...

Více

Obec Sviny Čj. 7/2014. Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne od 18 hodin.

Obec Sviny Čj. 7/2014. Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne od 18 hodin. Obec Sviny Čj. 7/2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 16. 12. 2014 od 18 hodin. Přítomni: Ing. František David, Ing. Pavla Slípková, p.anna Boubelíková, Ing. Martin Havelda,

Více

OSLAVY 110 LET SDH TRNOVÁ

OSLAVY 110 LET SDH TRNOVÁ 5. - 6. září 2014 OSLAVY 110 LET SDH TRNOVÁ Minihistorie trnovských hasičů Časté požáry vedly k zakládání Sborů dobrovolných hasičů (SDH). Roku 1898 zakládají SDH v Krašovicích, společný pro obce Trnová

Více

SH ČMS Sbor dobrovolných hasičů Praha Cholupice IČO: FESTIVAL PŘÍPRAVEK

SH ČMS Sbor dobrovolných hasičů Praha Cholupice IČO: FESTIVAL PŘÍPRAVEK SH ČMS Sbor dobrovolných hasičů Praha Cholupice Podchýšská 109, Praha 12 Cholupice, 143 00 tel: 728 335 826, e-mail: mhchholupice@centrum.cz IČO: 71246142 FESTIVAL PŘÍPRAVEK Místo konání - Hasičská tréninková

Více

Green Day Revival Praha datum začátku akce: 26.07.2014 čas začátku akce: 21:00 h.

Green Day Revival Praha datum začátku akce: 26.07.2014 čas začátku akce: 21:00 h. Festival fantazie 2014 datum začátku akce: 27.06.2014 datum ukončení akce: 06.07.2014 místo konání: KD Junior, sokolovna, kino, hotel Fantazie stručný popis akce: sci-fi, vesmír, technika, horor, záhady,

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum: 09.09.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 16.30 hodin dne 09.09.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Chotěbořští profesionální hasiči. Chotěbořští profesionální hasiči

Chotěbořští profesionální hasiči. Chotěbořští profesionální hasiči ští ští profesionální hasiči hasiči ští profesionální a dobrovolní a dobrovolní hasiči hasiči v druhé v druhé polovině polovině 70. let 70. let ští profesionální a dobrovolní a dobrovolní hasiči hasiči

Více

Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004

Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004 Reg.č. 3201237 IČO: 66132878 Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004 Dne 9.1.2004 byl náš sbor pověřen organizací Výročního okrskového aktivu. Aktiv byl uspořádán v hotelu U Novotných. Na aktivu

Více

Zápis ze zasedání odborné rady

Zápis ze zasedání odborné rady Zápis ze zasedání odborné rady Doba zasedání: Místo zasedání: Svolavatel: Způsob svolání: 13. června 2017 od 17.00 hodin zasedací místnost SDH Nepomuk, Nepomuk Zbyšek Zuber, vedoucí odborné rady VV OSH

Více

127 let. SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ ve Tvarožné. pořádá

127 let. SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ ve Tvarožné. pořádá 1891 2018 127 let SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ ve Tvarožné pořádá soutěž hasičských družstev O putovní pohár Obecního zastupitelstva obce Tvarožná 3. června 2018 PROPOZICE SOUTĚŽE O PUTOVNÍ POHÁR OBECNÍHO

Více

1/2014. Náš obecní kronikář. Vážení čtenáři,

1/2014. Náš obecní kronikář. Vážení čtenáři, 1/2014 Vážení čtenáři, vítám Vás u prvního letošního čísla našeho Zpravodaje, kterým se Vám snažíme již čtvrtým rokem přinášet informace o dění v obci i místních spolcích. V letošním roce nás kromě jiného

Více

Organizační zabezpečení

Organizační zabezpečení Č.j. OSH 18/2014 Organizační zabezpečení OKRESNÍHO VYHODNOCENÍ CELOSTÁTNÍ HRY MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN 2 0 1 4 konaná pod záštitou senátora senátu ČR pana ing. Miroslava Krejči a starostky obce Varvažov paní

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2018

ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2018 ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2018 předložená VÝROČNÍ VALNÉ HROMADĚ SBORU DOBROVOLNÝCH HASIČŮ MARŠOV U ÚPICE Vážení hosté, vážení členové sboru. Vítáme vás na Výroční valné hromadě Sboru dobrovolných hasičů

Více

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 15.3.

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 15.3. - 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 15.3. 2012 (usnesení č. 73/8 86/8) 73/8 Zastupitelstvo městského obvodu

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 3/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 18.04.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Dlouhý Jaroslav Rybář Václav Truneček Jan Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

sobota 1. dubna 2017

sobota 1. dubna 2017 SH ČMS OKRESNÍ SDRUŽENÍ HASIČŮ JABLONEC NAD NISOU ve spolupráci s ÚZEMNÍM ODBOREM JABLONEC NAD NISOU HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO KRAJE, KRAJSKÝM ŘEDITELSTVÍM HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288418, IČO00268160 www.obecrusinov.cz e-mail: rusinov@seznam.cz Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Datum a

Více

Požární útok 2B/2C. Propozice. XVII. ročníku soutěže. O pohár města Kralovice. Sbor dobrovolných hasičů Kralovice. Náměstí Osvobození v Kralovicích

Požární útok 2B/2C. Propozice. XVII. ročníku soutěže. O pohár města Kralovice. Sbor dobrovolných hasičů Kralovice. Náměstí Osvobození v Kralovicích Propozice XVII. ročníku soutěže O pohár města Kralovice ORGANIZÁTOR: Sbor dobrovolných hasičů Kralovice DRUH ZÁVODU: Požární útok 2B/2C DATUM: 9. září 2017 MÍSTO: Náměstí Osvobození v Kralovicích Pořadatel

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 15. října 2007

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 15. října 2007 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 15. října 2007 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Juzková, Josef Brouček, Vlasta Tišlerová, Josef Novák, Josef Lácha Omluven: Stanislav

Více

Zápis ORM MSH hl. m.m Praha z aktivu vedoucích mládeže konaného dne 3. 9. 2013

Zápis ORM MSH hl. m.m Praha z aktivu vedoucích mládeže konaného dne 3. 9. 2013 Zápis ORM MSH hl. m.m Praha z aktivu vedoucích mládeže konaného dne 3. 9. 2013 Místo konání: MSH Praha, Ohradní 26, Praha 4 Začátek: 18.00 hod Svolavatel: ORM MSH hl. město Praha Přítomni: viz prezenční

Více

U S N E S E N Í. 21. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 12. prosince 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 21. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 12. prosince 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 21. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 12. prosince 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

SDH Praha 17 - Řepy MĚSTSKÉ SDRUŽENÍ HASIČŮ PRAHA. pořádá

SDH Praha 17 - Řepy MĚSTSKÉ SDRUŽENÍ HASIČŮ PRAHA. pořádá SDH Praha 17 - Řepy A MĚSTSKÉ SDRUŽENÍ HASIČŮ PRAHA pořádá Memoriál Františka Zvoníčka a Ludvíka Dlouhého v požárním sportu družstev SDH zařazené jako I. kolo postupových soutěží a soutěž družstev Mladých

Více

PROPOZICE OKRESNÍHO KOLA

PROPOZICE OKRESNÍHO KOLA PROPOZICE OKRESNÍHO KOLA Soutěže družstev SDH SH ČMS v požárním sportu v roce 2018 v okrese Zlín Pořadatel: Okresní sdružení hasičů Zlín Termín konání: 16. 6. 2018 Místo konání: sportovní areál Horní Lhota

Více

Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s. IČ

Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s. IČ Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s. IČ 470 05 581 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2016 Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s., zapsaný ve spolkovém rejstříku Městského soudu v Praze, v oddílu

Více

Místní výbor Vinary Přerov XI

Místní výbor Vinary Přerov XI 751 24 Přerov XI Zápis z 34. jednání Místního výboru místní části Vinary/2017 ze dne 19. 12. 2017 Místo konání: Přítomni: Omluveni: Hosté: Vinary Ing. Tomáš Grapl předseda Ing. Tomáš Přikryl pí Dita Kraváková

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 3. srpna 2015

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 3. srpna 2015 21. ročník září 2015 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 3. srpna 2015 Usnesením č. 38/2015 zastupitelé vzali na vědomí informaci o stavu smlouvy o smlouvě budoucí o realizaci projektu pro zpracování

Více

Propozice. XV. ročníku soutěže. O pohár města Kralovice. Sbor dobrovolných hasičů Kralovice. Náměstí Osvobození v Kralovicích

Propozice. XV. ročníku soutěže. O pohár města Kralovice. Sbor dobrovolných hasičů Kralovice. Náměstí Osvobození v Kralovicích Propozice XV. ročníku soutěže O pohár města Kralovice ORGANIZÁTOR: Sbor dobrovolných hasičů Kralovice DRUH ZÁVODU: Požární útok-netradiční pojetí s překážkami DATUM: 6. září 2014 MÍSTO: Náměstí Osvobození

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum: 23.04.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dne 23.04.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2010

V Ř E S K O V Á K březen 2010 V Ř E S K O V Á K březen 2010 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, tak jako každý rok vám připomínám s blížícím se jarem pálení dřevního odpadu ze zahrad. Prosím,abyste opět nepálili ořezané větve ze stromů

Více