Zápis z pracovní schůze ohledně obsazení maš. průvodu konaná od 17 h. V poh. U Bambuchů.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z pracovní schůze ohledně obsazení maš. průvodu 19. 02. 2011 konaná 06. 01. 2011 od 17 h. V poh. U Bambuchů."

Transkript

1 Zápis z pracovní schůze ohledně obsazení maš. průvodu konaná od 17 h. V poh. U Bambuchů. Přítomni: Fr. Němec, Fr. Souček ml., Jar. Novotný ml., P. Bílek, P. Novotný, P. Rutsch, Mich. Novotný, A. Pavliš, Vl. Pleskač LL, Vl. Mrva, Ant. Pleskač, Fr. Samek, Jar. Culek LL, M. Bohuněk, Jos. Pešek ml, M. Klepetko, K. Sysr st., T. Málek, M. Pavliš, L. Žaloudek ml. a st., M. Fiala ml. V úvodu schůze vystoupil starosta sboru p. Rutsch a informoval přítomné, že průběh průvodu bude za stejných podmínek jako před třemi lety jen s tím rozdílem, že oběd bude pravděpodobně zajištěn v pohostinství u Bambuchů. Obsazení jednotlivých masek: Bílý Jaromír Málek, Petr Novotný Červený Pavel Rutsch, Mil. Klepetko Tanečníci L. Žaloudek, P. Rutsch, M. Ptáček Medvěd a medvědář Jiří Pešek ml., Josef Stehno Cikáni Fr. Němec Řezníci Mir. Fiala, M. Škarýd Fotograf Mil. Bohuněk, Fr. Miksa ml. Ševci Martin Málek, Fr. Souček ml. Holiči L. Žaloudek, Vl. Mrva Doktoři A. Pavliš, D. Peřina, Jan Řípa Šašci Jos. Pešek, Jar. Novotný Strakatí T. Málek, Fr. Samek Kozel Jan Culek Kominíci V. Novotný, J. Mrva ml. Židi Jiří pešek ml., Ant. Pleskač Flašinetář Mich. Novotný, Michal Pavliš Ostatní detaily budou projednány na schůzi výboru.

2 Zápis ze schůze výboru konané dne od 18 hod. V klubovně PZ. Přítomni: P. Rutsch, K. Sysr st. a ml., M. Klepetklo, P. Novotný, Vl. Mrva, A. Pavliš, P. Bílek, Fr. Souček, T. Málek 1) Příprava maš. průvodu ) Různé 1) V úvodu přípravy maš. průvodu byl přečten a doplněn seznam jednotlivých masek. Sraz masek je v 6:30 h. U Bambuchů, kde bude provedeno líčení a podána polévka. Dovoz muzikantů Avií Zajistí Jar. Málek. S přepravou masek (asi v 8:00 h) vypomůže p. Bonaventura a K. Sysr st. s os. Autem a vlekem k přepravě kočárků, vozíků apod. do L. Lhotky. Oběd se bude podávat v přístavbě obchodu p. Klepetky, uvaření guláše zajistí pí. Málková čp. 8. Dovoz stolů a lavic ve čtvrtek odpoledne. 2) V různém bylo projednáno - počet dospělých a MH celkem k je 119 členů - dnes navečer odjelo Avií 21 dětí (MH) do ZŠ v Malči (Tělocvičky) kde přespí a v sobotu se zúčastní různých her. Částečné stravování zajistí rodiče, na ostatní bylo schváleno poskytnout z pokladny sboru Kč. Tato akce je namísto účasti na VVH. - byla změřena potřeba dřeva na horná stojan lanovky, písemně bude požádán úř. Městyse o spolup Country u ryb okr. soutěž parket - navrženo koupit nábytek do klubovny Zapsal K. Sysr st.

3 Zápis ze schůze výboru konané dne od 18. hod. V klubovně PZ. Přítomni: K. Sysr st. a ml., P. Rutsch, P. Bílek, A. Pavliš, M. Klepetko, L. Beráková, F. Souček, P. Novotný, T. Málek, Vl. Mrva a H. Fialová 1) Zhodnocení masopust. průvodu 2) Příprava čarodějnic 3) Sběr železa 4) Žádost o příspěvek na činnost 5) Noční soutěž 6) TZ na parketě 7) Různé 1) Masopustní průvod v L. Lhotce a Libici konaný splnil svůj účel. Absence sněhu a poměrně nepř. Počasí ovlivnilo účast při průvodu. Rovněž zájem byl slabší. Příjem: Kč, Vydání: Kč. 2) Dřevo a čarodějnice je zajištěno. Organizací přípravy byl pověřen P. Novotný a A. Pavliš. Při této příležitosti je zapotřebí provést vnější nátěr chaty 3) Sběr železa bude proveden v pátek od 16. hodin. 4) Výbor schválil podání žádosti o příspěvek na činnost SDH (opakovaně každý rok) na úřad městyse. Podání žádosti písemnou formou byl pověřen starosta SDH 5) Noční soutěž se uskuteční v pátek večer Výbor schválil nákup 2 kusů putovních pohárů. 6) Taneční zábava na parketě se bude konat Prostor u kulturní stodoly nelze využít (svatba) proto bylo schváleno pořádat tuto akci u rybníka. K tomuto účelu výbor schválil nákup velkého stanu za cca 40 tis. Kč. 7) V různém bylo projednáno - informaci o odeslání čl. příspěvků a daň. Přiznání. - pokud se týče oplocenek pro místní lesy a zeleň starosta městyse prosazuje, aby i ostatní sbory tuto možnost výdělku využili (SDH Chloumek). Zatím však zájem neprojevili. Příští brigáda na oplocenku Na Leštinách bude v sobotu oprava lanovky zatím není dřevo - současný stav financí: BÚ cca 91 tis. Kč, pokladna 54 tis. - jednáno o návrhu zájezdu do Libice n/c, ponecháno k projednání na VVH - nákup obleků pro ženy záleží, až se dohodnou o druhu oblečení.

4 Zápis ze schůze výboru konané dne od 18. h. v klub. SDH. Přítomni: P. Bílek, L. Žaloudek, P. Rutsch, K. Sysr st. a ml., M. Klepetko, H. Fialová, T. Marek, P. Novotný a Fr. Souček. 1) Zhodnocení čarodějnic 2) Nákup sacího koše a proudnice 3) Oplocenky 4) Noční soutěž 5) Country 1) Koncem dubna před pálením čarodějnic se podařilo postavit oba nové stojany lanovky. Z akce pálení čarodějnic zbylo nějaké palivo, které bude ponecháno na další akce. Finanční zhodnocení není ještě ukončeno. 2) Výbor schválil nákup nového soutěžního sacího koše a proudnic za cca 6 tis. Kč. 3) Starosta informoval výbor o zhotovení dvou oplocenek. 4) Noční soutěž v klas. pož. útoku O velkou cenu Železných hor se bude konat v pátek u rybníka. Schválen nákup 2 sad pohárů pro ženy a muže a další ceny od sponzorů neb zakoupené. Startovné 300 Kč, závaz. přihl. do u velitele, platba na místě, občerstvení pro soutěžící (guláš, langoš, párek) ze startovného. Prezence 20:00-20:30h, zahájení 21:00 h. 5) Kapela na posezení členů SDH zajištěna, poplatek účastníka 100 Kč, uzené a pivo zdarma.

5 Zápis ze schůze výboru konané dne od 18h v salonku u Bambuchů. Přítomni: P. Novotný, P. Bílek, Fr. Souček, H. Klepetková, M. Klepetko, L. Slanařová, L. Žaloudek. K. Sysr st. a ml., P. Rutsch, T. Málek, H. Fialová a Vl. Mrva. 1) Zhodnocení okrsk. soutěže 2) Příprava noční soutěže 1) Okrsková soutěž se konala v Příjemkách. Starosta poděkoval zúčastněným za jejich umístění: ženy 3. místo z 9, muži 8. místo z 19. 2) V současné době je přihlášeno asi 10 družstev žen a 20 družstev mužů. Plakáty jsou připraveny k vyvěšení. Od 19. hodin předvedou přítomným pož. útok 4 družstva MH. Soutěž dospělých bude zahájena v 21. h. Družstvy žen. Prezence L. Beráková, H. Klepetková. Ozvučení J. Řípa. Dodatečně objednáno 50 ks diplomů a 50 ks malých pohárků. Pro MH 20 ks zlatých medailí, které budou předány před noční soutěží za 1. místa v oblastní soutěži MH v U. Příbrami. Guláš zajistí pí. Málková čp. 8, klobásy od p. Klepetky, ostatní zboží u velkoskladu Jednoty v Chotěboři. Obsazení stánků: A. Pavliš, Jos. Dymák, družstva žen. Časomíra p. Jiří Rajniš z Habrů.

6 Zápis ze schůze výboru konané dne od 18.h.v klubovně PZ. Přítomni: K. Sysr st. a ml., A. Pavliš, J. Řípa, Fr. Souček, P. Novotný, P. Bílek, L. Žaloudek, P. Rutsch, L. Beráková, T. Málek, Vl. Mrva a M. Klepetko. 1) Zhodnocení noč. Soutěže 2) Příprava noč. soutěže pro MH 3) Dotace městyse 4) TZ na parketě 1) Noční soutěže pořádané v pátek od 21. h. Se zúčastnilo 11 družstev žen a 26 družstev mužů. Tato soutěž: O velkou cenu Železných hor měla mezi soutěžícími dobrou odezvu včetně veřejnosti. Je předpoklad v této věci pokračovat i v příštích letech. Vyúčtování zatím není ukončeno, dosud zbývá asi 23 tis. Místní družstvo žen skončilo na 4. místě, muži na 7. a 16. místě. Soutěž probíhala bez problémů mimo několika výpadků v osvětlení. 2) Po těchto dobrých zkušenostech výbor schválil pořádání noč. soutěže pro MH, která by se měla konat v pátek 2. září (před poutí). 3) Dotace od městyse na činnost SDH ve výši 25 tis. Zatím není k dispozici. 4) Tan. zábava na parketě u rybníka se bude konat v sobotu , hudba J. Řípa+2, občerstvení v chatce, vstupné 50 Kč, stavba parketu v pátek od 16. h., stanu v sobotu. Výbor schválil nákup nového grilu do ceny 1,5 tis. Kč.

7 Zápis ze schůze výboru konané dne od 18 h. v klubovně SDH. Přítomni: F. Souček, L. Beráková, P. Bílek, H. Fialová, L. Slanařová, P. Novotný, Vl. Mrva, P. Rutsch, A. Pavliš, T. Málek, K. Sysr st., M. Klepetko, H. Klepetková. Host: Fr. Miksa přednesl nabídky na pojištění. 1) Zhodnocení TZ na parketě 2) Dotace pro MH podvojné účetnictví 3) Stav financí 4) Podzimní soutěže 5) VVH datum, schv. hlavních úkolů na r ) Hasičský ples 1) Taneční zábavy na parketě u rybníka se zúčastnilo málo lidí, panovala dobrá nálada, finančně vyrovnaná. Výbor doporučil příští rok opakovat. 2) Dotace od okr. Sdružení pro MH (cca 6.tis. Kč) je podmíněna vedením podvojného účetnictví. Hospodářka L. Beráková odmítá vést podvojné účetnictví. Z tohoto důvodu se pokusí zajistit program podv. účet. na počítači. H. Fialová ve spolupráci s L. Slanařovou. Vše je závislé na fin. Částce za počítačový program. 3) Se stavem finančních prostředků seznámila výbor hospodářka L. Beráková: Pokladna: Kč účet: Kč Z úřadu ještě obdržíme dotaci 25. tis. Kč. V případě, že obdržíme dotace pro MH bude zakoupena sada soutěžních hadic pro muže a štafetové hadice. 4) Starosta sboru informoval výbor o došlé pozvánce SDH Rozsochatec o konání soutěže v pož. útoku MH a dospělých, přislíbil účast. Členové VJ se zúčastní poháru IZS v H. Brodě. Podzimní kolo MH se koná v Pohledu u H. Brodu ) Výbor schválil termín konání VVH v pátek od 18h u Bambuchů a návrh hl. úkolů na r ) Hasičský ples se bude konat v únoru 2012.

8 Zápis ze schůze výboru konané dne od 18 hod. V klubovně SDH. Přítomni: H. Fialová, L. Žaloudek, P. Bílek, Vl. Mrva, Aleš Pavliš, P. Novotný, K. Sysr st., J. Culek, P. Rutsch, M. Klepetko 1) Účetnictví 2) Pozvánky VVH 3) Různé 1) Podvojné účetnictví za r sestaví pí. Tvrdíková. 2) Pozvánky na VVH včetně výběru čl. příspěvku se uskuteční v sobotu odpoledne. 3) -sběr železa se provede v pátek od 15 hod. -zhotovení oplocenky se uskuteční v sobotu slav. Schůze s praporem v H. Brodě se zúčastní M. Klepetko a T. Málek v 16 h. Zapsal jednatel K. Sysr st

Zápis o pracovní schůzce konané 11. 01. 2014 od 18 hod. v pohostinství U Bambuchů ohledně obsazení maškarního průvodu.

Zápis o pracovní schůzce konané 11. 01. 2014 od 18 hod. v pohostinství U Bambuchů ohledně obsazení maškarního průvodu. Zápis o pracovní schůzce konané. 0. 204 od 8 hod. v pohostinství U Bambuchů ohledně obsazení maškarního průvodu. Přítomní: Fr. Němec, Jos. Pešek ml., P. Novotný,, K. Sysr ml., M. Klepetko, V. Novotný,

Více

Zápis ze schůze výboru SDH konané dne 18. 01. od 18. hod. v salonku u Bambuchu.

Zápis ze schůze výboru SDH konané dne 18. 01. od 18. hod. v salonku u Bambuchu. Zápis ze schůze výboru SDH konané dne 18. 01. od 18. hod. v salonku u Bambuchu. Přítomni: T. Málek, K. Sysr st. a ml., L. Beráková, M. Klepetko, P. Novotný, P. Rutsch, A. Pavliš, J. Culek, Vl. Mrva, F.

Více

Zápis ze schůze výboru konaná dne 15. 01. 2013 od 18 hod. v pohostinství U Bambuchů

Zápis ze schůze výboru konaná dne 15. 01. 2013 od 18 hod. v pohostinství U Bambuchů Zápis ze schůze výboru konaná dne 15. 01. 2013 od 18 hod. v pohostinství U Bambuchů Přítomni: P. Rutsch, K. Sysr st. a ml., T. Málek, Vl. Mrva, J. Řípa, P. Novotný, Fr. Souček, M. Klepetko, L. Slanařová,

Více

Zápis z výroční valné hromady konané dne 11.12.2010 od 17. hod. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů

Zápis z výroční valné hromady konané dne 11.12.2010 od 17. hod. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů Zápis z výroční valné hromady konané dne 11.12.2010 od 17. hod. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů Program: 1) Zahájení, seznámení sprogramem a jeho schválení. 2) Volba návrhové komise 3) Přečtení usnesení

Více

Zápis ze schůze výboru SDH konané dne od 18 hod. v res. U Mloka.

Zápis ze schůze výboru SDH konané dne od 18 hod. v res. U Mloka. Zápis ze schůze výboru SDH konané dne 09. 01. 2009 od 18 hod. v res. U Mloka. Přítomni: P. Rutsch, Vl. Mrva, T. Málek, K. Sysr st., Fr. Němec, L. Žaloudek, Ant. Pleskač, M. Klepetko, P. Bílek, P. Čejka,

Více

Zápis ze schůze výboru konané 08.01.2010 v klub. PZ od 18 hod.

Zápis ze schůze výboru konané 08.01.2010 v klub. PZ od 18 hod. Zápis ze schůze výboru konané 08.01.2010 v klub. PZ od 18 hod. Přítomni: Jos. Nermuť, H. Klepetková, H. Fialová, P. Novotný, A. Pavliš, P. Bílek, M. Klepetko, Fr. Souček ml., P. Rustch, K. Sysr st., Vl.

Více

Zápis z výroční valné hromady konané dne 15. 12. 2012 od 17 hod. v pohostinství u Bambuchů za účasti 51 členů.

Zápis z výroční valné hromady konané dne 15. 12. 2012 od 17 hod. v pohostinství u Bambuchů za účasti 51 členů. Zápis z výroční valné hromady konané dne 15. 12. 2012 od 17 hod. v pohostinství u Bambuchů za účasti 51 členů. Program: 1) Zahájení, seznámení s programem a jeho schválení 2) Volba návrhové komise 3) Přečtení

Více

Zápis z výroční valné hromady konané dne od 17 h. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů.

Zápis z výroční valné hromady konané dne od 17 h. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů. Zápis z výroční valné hromady konané dne 12. 12. 2009 od 17 h. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů. Program: 1) Zahájení, seznámení s programem a jeho schválení. 2) Volba návrhové komise 3) Volba volební

Více

Zápis z výroční valné hromady konané 14. 12. 2013 v pohostinství U Bambuchů od 17. h za účasti 52 členů.

Zápis z výroční valné hromady konané 14. 12. 2013 v pohostinství U Bambuchů od 17. h za účasti 52 členů. Program: Zápis z výroční valné hromady konané 14. 12. 2013 v pohostinství U Bambuchů od 17. h za účasti 52 členů. 1) Zahájení, seznámení s programem a jeho schválení. 2) Volba návrhové komise 3) Přečtení

Více

Zápis z výroční valné hromady SDH Libice n/d konané 13. 12. 2014 od 17 hod. v pohostinství U Bambuchů za účasti 56 členů

Zápis z výroční valné hromady SDH Libice n/d konané 13. 12. 2014 od 17 hod. v pohostinství U Bambuchů za účasti 56 členů Zápis z výroční valné hromady SDH Libice n/d konané 13. 12. 2014 od 17 hod. v pohostinství U Bambuchů za účasti 56 členů Program: 1) Zahájení, schválení programu schůze 2) Volba návrhové a volební komise

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:00 hodin.

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 5/2017. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 5/2017. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 5/2017 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 23.05.2017 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří - omluven Lic. Truneček Jan Rybář Václav Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo

Více

Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen ročník

Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen ročník Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Žďár nad Sázavou; kraj Vysočina Žďár nad Sázavou 3, Komenského 1, PSČ 591 01; tel. 566 621 139 e-mail: zdar@hvp.cz; www.dh-vysocina.cz IČ 488 996 15 DIČ CZ-488

Více

Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne

Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne 20. 5. 2019 Porada Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice (dále jen OORS) byla svolána na den 20.

Více

1/2014. Náš obecní kronikář. Vážení čtenáři,

1/2014. Náš obecní kronikář. Vážení čtenáři, 1/2014 Vážení čtenáři, vítám Vás u prvního letošního čísla našeho Zpravodaje, kterým se Vám snažíme již čtvrtým rokem přinášet informace o dění v obci i místních spolcích. V letošním roce nás kromě jiného

Více

Z Á P I S č. 1/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 25. 01. 2015

Z Á P I S č. 1/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 25. 01. 2015 Z Á P I S č. 1/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 25. 01. 2015 Přítomni: D. Vohryzková, M. Bláha, R. Vaněčková, Z. Jestřábová, V. Kuchta, J. Meloun, M. Necudová Omluveni: - Přítomno 7 členů

Více

Zápis. Navržený program jednání:

Zápis. Navržený program jednání: Zápis ze společného jednání výboru a DK MO Českého rybářského svazu, z.s., místní organizace v Letohradě, konané dne 15.12.2018 ve 18.00 hod. v klubovně MO. Přítomni: Členové výboru (dále jen V) : Ing.

Více

Zápis. Navržený program jednání:

Zápis. Navržený program jednání: Zápis ze společného jednání výboru a DK Českého rybářského svazu, z.s., místní organizace v Letohradě, konané dne 17.10.2018 ve 18.00 hod. v klubovně MO. Přítomni: Členové výboru (dále jen V): Ing. Lubomír

Více

Popis akce/projektu. Účel použití dotace na akci/projekt a jeho cíl

Popis akce/projektu. Účel použití dotace na akci/projekt a jeho cíl 111 1 SH ČMS - Sbor dobrovolných hasičů Kostelec na Hané 12. ročník soutěže hasičské všestrannosti O hanáckó sekyrko a prezentace techniky a dovedností pro veřejnost Jakubské náměstí 552 79841 Kostelec

Více

Zpráva o činnosti ORV OSH Pardubice za rok 2014

Zpráva o činnosti ORV OSH Pardubice za rok 2014 Zpráva o činnosti ORV OSH Pardubice za rok 2014 Vážená paní starostko Okresního sdružení, vážení hosté. Vážení zástupci jednotlivých sborů našeho okresu. Dovolte mi, abych Vás ve stručnosti seznámil s

Více

Zápis z jednání odborné rady mládeže

Zápis z jednání odborné rady mládeže Zápis z jednání odborné rady mládeže Datum a čas: Místo: Přítomni: Omluveni: Hosté: 11. září 2018 od 16.30 hodin kancelář OSH Plzeň - jih Ivana Zuberová, Marie Štychová, Lenka Škalová, František Hrubý

Více

HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV.

HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV. HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV. V roce 2012 se za SDH Kyjov v hasičských soutěžích v požárním útoku účastnili: Za ŽENY: Brožová Veronika,

Více

10. ročník. Soutěž v netradičním požárním útoku o putovní pohár starostky města Přelouče (o pohár muži a ženy) Všeobecná ustanovení

10. ročník. Soutěž v netradičním požárním útoku o putovní pohár starostky města Přelouče (o pohár muži a ženy) Všeobecná ustanovení 10. ročník Soutěž v požárním útoku o putovní pohár ředitele TEPOSTOP, spol. s.r.o. (o pohár starší a mladší žáci, přípravka formou libovolných ukázek) a součástí soutěže Prezidentské kolo v požárním sportu

Více

Zápis. Navržený program jednání:

Zápis. Navržený program jednání: Zápis ze společného jednání výboru a DK Českého rybářského svazu, z.s., místní organizace v Letohradě, konané dne 23.1.2018 ve 18.00 hod. v klubovně MO. Přítomni: Členové výboru (dále jen V) : Ing. Lubomír

Více

Z á p i s č. 5/2013. z jednání výkonného výboru OSH Rokycany dne 26. června 2013 Přítomni : dle prezenční listiny 10 členů

Z á p i s č. 5/2013. z jednání výkonného výboru OSH Rokycany dne 26. června 2013 Přítomni : dle prezenční listiny 10 členů Z á p i s č. 5/2013 z jednání výkonného výboru OSH Rokycany dne 26. června 2013 Přítomni : dle prezenční listiny 10 členů 1) Jednání zahájil starosta Miroslav Frost, který uvítal přítomné a seznámil s

Více

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod.

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod. ZO-46-2014 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 11.3.2014 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.30 hod. Přítomni: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný, Jaroslav Peštál,

Více

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2014

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2014 Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2014 3. 1. 2015 Vážení bratři hasiči, sestry hasičky, vážení hosté. Dovolte, abych Vás seznámil se zprávou o činnosti SDH Veselice za rok 2014. K dnešnímu dni má náš

Více

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 10/2017

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 10/2017 Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc č. 10/2017 Datum a čas konání: 13. 12. 2017 (17:00-19:15) Místo konání: OMEGA centrum sportu a zdraví, Legionářská 1299/19, Olomouc, 779 00 Přítomni členové

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 16.01. 2013 v 19 hodin Termín: středa 16. 01. 2013 od 19 hodin v budově OÚ Nedrahovice Návrh programu: 1. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z Valné výroční hromady SDH Ohrobec 2012

Zápis z Valné výroční hromady SDH Ohrobec 2012 Zápis z Valné výroční hromady SDH Ohrobec 2012 Místo konání 21.1.2012 Restaurace U Trojánků Přítomni: S. Balík, F. Hatle, F. Kolář, L. Kolář ml., F. Král, O. Křehlík, M. Machata, J. Pikous, V. Plíhal,

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů V sobotu 12. ledna 2013 se v místním pohostinství konala od 16 hod. Výroční valná hromada SDH Lhoty u Potštejna. Za práci s mládeží bylo uděleno Čestné uznání Janu Havlovi, Lukáši

Více

Organizační zabezpečení Okresního kola hry Plamen 2014/2015

Organizační zabezpečení Okresního kola hry Plamen 2014/2015 Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů Zlín Organizační zabezpečení Okresního kola hry Plamen 2014/2015 Místo konání: stadion Jiskra Otrokovice Datum konání: 15. 16. května 2015

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 3/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 18.04.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Dlouhý Jaroslav Rybář Václav Truneček Jan Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - - Okresní sdružení hasičů OSTRAVA město ve spolupráci s HZS MSK

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - - Okresní sdružení hasičů OSTRAVA město ve spolupráci s HZS MSK Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - - Okresní sdružení hasičů OSTRAVA město ve spolupráci s HZS MSK ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ OKRESNÍHO KOLA družstev sborů dobrovolných hasičů SH ČMS v požárním sportu

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 1/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 1/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 1/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 07.02.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Rybář Václav Truneček Jan Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

20 000,00 Kč ,00 Kč

20 000,00 Kč ,00 Kč akce/ akce/ Přestavlky Přestavlky 109 Přestavlky 75002 Významné oslavy výročí založení SDH Okres Přerov Významné oslavy výročí založení SDH Přestavlky 60 IČO 64989372 B.Ú. 196454054/0300 20 000,00 Kč 10

Více

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2013

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2013 Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2013 4. 1. 2014 Vážení bratři hasiči, vážení hosté. Dovolte, abych Vás seznámil se zprávou o činnosti SDH Veselice za rok 2013. K dnešnímu dni má náš sbor 45 členů.

Více

Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen. O putovní pohár starostky městského obvodu Pustkovec. sobota 12.

Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen. O putovní pohár starostky městského obvodu Pustkovec. sobota 12. SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Ostrava-Pustkovec Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen O putovní pohár starostky městského obvodu Pustkovec sobota 12. července 2014 Ostrava-Pustkovec zařazena

Více

Místní výbor Vinary Přerov XI

Místní výbor Vinary Přerov XI 751 24 Přerov XI Zápis z 34. jednání Místního výboru místní části Vinary/2017 ze dne 19. 12. 2017 Místo konání: Přítomni: Omluveni: Hosté: Vinary Ing. Tomáš Grapl předseda Ing. Tomáš Přikryl pí Dita Kraváková

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Výroční zpráva SDH Suhrovice. Rok 2014. Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice

Výroční zpráva SDH Suhrovice. Rok 2014. Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice Výroční zpráva SDH Suhrovice Rok 2014 Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice Dovolte mi, abych Vás informoval prostřednictvím výroční zprávy o stavu a činnosti SDH Suhrovice v uplynulém roce

Více

Sbor dobrovolných hasičů v Únanově Únanov IČ:

Sbor dobrovolných hasičů v Únanově Únanov IČ: Zápis z Výroční valné hromady Sboru dobrovolných hasičů v Únanově v roce 2009 Základní údaje: termín konání sobota 19. prosince 2009 od 18:00 místo konání salónek Restaurace u Molíků přítomno 31 členů

Více

DC Lokomotiva Stádlec. SDH Slavňovice počet členů: 25

DC Lokomotiva Stádlec. SDH Slavňovice počet členů: 25 poskytnutý příspěvek v roce: 2011 11.000,- DC Lokomotiva Stádlec 2012 11.500,- 2013 13.000,- 15.000,- navrhuji přiznat příspěvek ve výši: 15.000,-Kč - došipná (turnaj pro veřejnost) - šipkový vánoční turnaj.

Více

3. ROČNÍK SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU O POHÁR STAROSTKY MĚSTYSE MALŠICE PROPOZICE HASIČSKÉ SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU DNE

3. ROČNÍK SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU O POHÁR STAROSTKY MĚSTYSE MALŠICE PROPOZICE HASIČSKÉ SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU DNE 3. ROČNÍK SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU O POHÁR STAROSTKY MĚSTYSE MALŠICE PROPOZICE HASIČSKÉ SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU DNE 16. 7. 2016 V MALŠICÍCH Datum soutěže: 16. 7. 2016 Místo konání: fotbalové hřiště

Více

vyhlašují III. ročník seriálu STIMAX CUP

vyhlašují III. ročník seriálu STIMAX CUP KRAJSKÉ SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA ÚSTECKÉHO KRAJE a STIMAX International, s.r.o. vyhlašují III. ročník seriálu STIMAX CUP aneb šedesátkování a stovkování Ústeckého kraje, který se koná za

Více

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2015

Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2015 Zpráva o činnosti SDH Veselice za rok 2015 9. 1. 2016 Vážení bratři hasiči, sestry hasičky, vážení hosté. Dovolte, abych vás seznámil se zprávou o činnosti SDH Veselice za rok 2015. K dnešnímu dni má náš

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE NOČNÍ HLÍDKA 2014

PROPOZICE SOUTĚŽE NOČNÍ HLÍDKA 2014 PROPOZICE SOUTĚŽE NOČNÍ HLÍDKA 2014 SDH Březiny ve spolupráci s SDH Krásné, Daňkovice, Spělkov, Sněžné, Milovy a Křižánky, pořádají 1. ročník brutální noční soutěže hasičských družstev 1+5 Noční Hlídka.

Více

Zápis ze schůze ZM Heraltice č. 5/2013, konané ve čtvrtek v 18,30 hodin budově úřadu městyse

Zápis ze schůze ZM Heraltice č. 5/2013, konané ve čtvrtek v 18,30 hodin budově úřadu městyse Zápis ze schůze ZM Heraltice č. 5/2013, konané ve čtvrtek 7.11.2013 v 18,30 hodin budově úřadu městyse Den a místo konání: 7.11.2013, úřad městyse Hodina zahájení a ukončení: 18:30 19:30 hod. Jména urč.

Více

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Ostrava-Pustkovec. Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen. O putovní pohár Městského obvodu Pustkovec

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Ostrava-Pustkovec. Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen. O putovní pohár Městského obvodu Pustkovec SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Ostrava-Pustkovec Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen O putovní pohár Městského obvodu Pustkovec sobota 4. července 2015 Ostrava-Pustkovec zařazena do EXTRALIGY

Více

Velkou cenu Jižního Města 2018

Velkou cenu Jižního Města 2018 TTC ELIZZA PRAHA klub stolního tenisu pořádá Velkou cenu Jižního Města 2018 Bodovací turnaj mladšího a nejmladšího žactva ve stolním tenisu 8. 9. září 2018 Sportovní hala Jižního Města areál ZŠ Květnového

Více

Zápis ORM MSH hl. m.m Praha z aktivu vedoucích mládeže konaného dne 3. 9. 2013

Zápis ORM MSH hl. m.m Praha z aktivu vedoucích mládeže konaného dne 3. 9. 2013 Zápis ORM MSH hl. m.m Praha z aktivu vedoucích mládeže konaného dne 3. 9. 2013 Místo konání: MSH Praha, Ohradní 26, Praha 4 Začátek: 18.00 hod Svolavatel: ORM MSH hl. město Praha Přítomni: viz prezenční

Více

Účast: přítomni všichni zastupitelé plus hosté z řad občanů viz prezenční listiny.

Účast: přítomni všichni zastupitelé plus hosté z řad občanů viz prezenční listiny. Účast: přítomni všichni zastupitelé plus hosté z řad občanů viz prezenční listiny. Zahájení: 18,40 starostka. Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu jednání 3. Volba pracovních orgánů 4. Kontrola plnění

Více

XXI. ročník havlíčkobrodského setkání hasičů. Pohár ředitele ÚO Havlíčkův Brod a VII. ročník Poháru města Chotěboř. 24. září 2016 Chotěboř

XXI. ročník havlíčkobrodského setkání hasičů. Pohár ředitele ÚO Havlíčkův Brod a VII. ročník Poháru města Chotěboř. 24. září 2016 Chotěboř XXI. ročník havlíčkobrodského setkání hasičů Pohár ředitele ÚO Havlíčkův Brod a VII. ročník Poháru města Chotěboř 2016 24. září 2016 Chotěboř Havlíčkobrodské setkání hasičů je poděkování HZS Kraje Vysočina,

Více

Zápis ze zasedání odborné rady

Zápis ze zasedání odborné rady Zápis ze zasedání odborné rady Doba zasedání: Místo zasedání: Svolavatel: Způsob svolání: 13. listopadu 2018 od 17.00 hodin zasedací místnost SDH Střížovice, Střížovice Zbyšek Zuber, vedoucí odborné rady

Více

SPONZOŘI O P A T O V I C E

SPONZOŘI O P A T O V I C E SPONZOŘI O P A T O V I C E Svaz lyžařů České republiky úsek běžeckých disciplín a Lyžařský klub Veřovice ČESKÝ POHÁR V BĚHU NA LYŽÍCH RKZ DOROST 2008 ČÁST I. 5. 6. ledna 2008 Veřovice 3 I. Základní informace:

Více

ZÁPIS. Výroční valná hromada 01/11

ZÁPIS. Výroční valná hromada 01/11 Strana 1 /5 Program: 1) Zpráva o čínnosti SDH Cerhenice v roce 2010 2) Zpráva pokladní 3) Zpráva revizní 4) Zpráva z činnosti mládeže 5) Plán práce na letošní rok 2011 6) Rozpočet SDH 7) Přijmutí nových

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Havlíčkův Brod. Zajištění hodnotících valných hromad SDH a okrsků pro rok 2018/2019

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Havlíčkův Brod. Zajištění hodnotících valných hromad SDH a okrsků pro rok 2018/2019 Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Havlíčkův Brod Zajištění hodnotících valných hromad SDH a okrsků pro rok 2018/2019 Výroční valné hromady okrsků se uskuteční po skončení všech VVH SDH (termín

Více

Zápis ze zasedání OORM

Zápis ze zasedání OORM Zápis ze zasedání OORM 18. 8. 2016 Účast: Přítomni: Martina Vaňková,, Pavel Inderholz ml., Josef Tvardík, Rostislav Halada, Martin Kopecký Omluveni: Martin Jurčo, Ondřej Beneš, Kristýna Knopfová Neomluveni:

Více

Nová Ves u Chotěboře 63 tel ,

Nová Ves u Chotěboře 63 tel , OBEC NOVÁ VES U CHOTĚBOŘE 582 73 Nová Ves u Chotěboře 63 tel. 569621528, obec@novavesuchot.cz ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE Poř.číslo 2/2019 konaného dne 7.2. 2019 v 18.00 hod v zasedací místnosti

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 30. března 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 30. března 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 30. března 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml. Miloslav Vavřička; Zdeněk Polák (příchod 18:30) Omluveni:

Více

č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 815/02/2010 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 12/2010 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne 3.12.2010 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004

Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004 Reg.č. 3201237 IČO: 66132878 Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004 Dne 9.1.2004 byl náš sbor pověřen organizací Výročního okrskového aktivu. Aktiv byl uspořádán v hotelu U Novotných. Na aktivu

Více

Organizační zajištění. I. kola postupové soutěže v požárním sportu v roce 2015. dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav

Organizační zajištění. I. kola postupové soutěže v požárním sportu v roce 2015. dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav Organizační zajištění I. kola postupové soutěže v požárním sportu v roce 2015 dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav Pořadatelem I. kola postupové soutěže je Okresní sdružení hasičů Mladá Boleslav. Soutěž

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 23. dubna 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 23. dubna 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 23. dubna 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané v v hostinci U Šodka

Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané v v hostinci U Šodka Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané 17. 1. 2015 v 17 00 v hostinci U Šodka 1. Zahájení, uvítání hostů, minuta ticha, program schůze Vedením schůze byl pověřen Ing. Dalibor Vlček.

Více

Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v klasické soutěži

Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v klasické soutěži Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v klasické soutěži Pořadatel soutěže: Sbor dobrovolných hasičů Dobřany Datum konání soutěže: 7. září 2019 Místa konání: areál Kynologického klubu Dobřany

Více

P R O P O Z I C E II. krajské soutěže v disciplínách TFA O pohár ředitele HZS Středočeského kraje v TFA Bohdanka 2013

P R O P O Z I C E II. krajské soutěže v disciplínách TFA O pohár ředitele HZS Středočeského kraje v TFA Bohdanka 2013 P R O P O Z I C E II. krajské soutěže v disciplínách TFA O pohár ředitele HZS Středočeského kraje v TFA Bohdanka 2013 I. Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel soutěže: Hasičský záchranný sbor Středočeského

Více

Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne v hostinci Na Ostrově v Pustovětech

Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne v hostinci Na Ostrově v Pustovětech Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne 12. 1. 2013 v hostinci Na Ostrově v Pustovětech Přítomni: dle přiložené prezenční listiny Za nadřízenou složku:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 24. 3. 2011

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 24. 3. 2011 Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 24. 3. 2011 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:04

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů OSTRAVA - město

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů OSTRAVA - město Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů OSTRAVA - město ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ OKRESNÍHO KOLA družstev sborů dobrovolných hasičů SH ČMS v požárním sportu 2012 1. Pořadatelem Okresního

Více

Schůze 1/ ORV OSH Ústí nad Orlicí. konaná dne 14. dubna 2015 od 15:00 hodin v Ústí nad Orlicí.

Schůze 1/ ORV OSH Ústí nad Orlicí. konaná dne 14. dubna 2015 od 15:00 hodin v Ústí nad Orlicí. Schůze 1/2015 - ORV OSH Ústí nad Orlicí konaná dne 14. dubna 2015 od 15:00 hodin v Ústí nad Orlicí. Přítomní členové Odborné rady velitelů: Kubík Jiří - vedoucí ORV ANO, Beneš Miloš - člen ORV omluven,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.5/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.5/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.5/2019, konaného dne 05.09.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Němcová Věra, Klát Jiří

Více

Z KRONIKY VELKÉ LHOTY

Z KRONIKY VELKÉ LHOTY Z KRONIKY VELKÉ LHOTY 1894 Sepsaný při schůzi sboru dobrovolných hasičů obce Velké Lhoty. Odbývané dne 26. března 1894 v hostinci p. Františka Kobsy ve Velké Lhotě. Věc Nejprve předloženy byly vzorky na

Více

Zprá vá á usnesení Válne hromády SK Arniká Plzen o. s. ze dne 2. 7. 2015

Zprá vá á usnesení Válne hromády SK Arniká Plzen o. s. ze dne 2. 7. 2015 1/5 Zprá vá á usnesení Válne hromády SK Arniká Plzen o. s. ze dne 2. 7. 2015 1) Program: - Dle přiložené pozvánky (příloha č. 1) 2) Účastníci: - Bylo pozváno 24 delegátů SK Arniky Plzeň o.s. dle klíče

Více

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011.

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Kulturní akce Obce Šardice 2017

Kulturní akce Obce Šardice 2017 Kulturní akce Obce Šardice 2017 datum pořadatel název akce LEDEN 14.1.2017 MS HUBERT Šardice Myslivecký ples, DH Šardičanka 21.1.2017 SRPŠ Společenský ples 22.1.2017 ZŠ T.G. Masaryka Šardice Dětský ples

Více

Z Á P I S z výborové schůze ČRS MO Nymburk, konané dne

Z Á P I S z výborové schůze ČRS MO Nymburk, konané dne Z Á P I S z výborové schůze ČRS MO Nymburk, konané dne 1.3.2016 Přítomni: Dvořák, Vetešník, Trunecký,Hrstka, Rynekr, Šimáně a Hrábek. Omluven: Kemr a Strnad. Za dozorčí komisi : Tykva, Semecký a Dvořák

Více

Organizační zabezpečení okresního kola soutěže dorostu ročník

Organizační zabezpečení okresního kola soutěže dorostu ročník Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Žďár nad Sázavou; kraj Vysočina Žďár nad Sázavou 3, Komenského 1, PSČ 591 01; tel. 566 621 139 e-mail: zdar@hvp.cz; www.dh-vysocina.cz IČ 488 996 15 DIČ CZ-488

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 31. 1. 2011

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 31. 1. 2011 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 31. 1. 2011 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: 8- Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Zápis ze 7. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 10.března 2015 v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze 7. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 10.března 2015 v zasedací místnosti OÚ O b e c N í t k o v i c e Nítkovice 89, 768 13 Litenčice, tel/fax 573 374 057, email obec@nitkovice.cz, IČO 00544591 Zápis ze 7. veřejného zasedání členů zastupitelstva obce Nítkovice konaného dne 10.března

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů Starostou lhoteckého sboru byl v roce 2008 Milan Dědek, velitelem Václav Morávek, náměstkem starosty Jan Růžička, jednatelem Josef Kurka, hospodářem Jiří Fibikar, revizorem Libor

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva obce Kocelovice, konané dne v hodin, v místnosti obecního úřadu, Kocelovice čp.

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva obce Kocelovice, konané dne v hodin, v místnosti obecního úřadu, Kocelovice čp. Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva obce Kocelovice, konané dne 26.4.2016 v 19.00 hodin, v místnosti obecního úřadu, Kocelovice čp. 32 Přítomní: Bohuslava ANTONYOVÁ, Václav ČADEK, Karel LUKÁŠ, Martin

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 10. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 20.10.2015

Obec Nová Telib. Zápis č. 10. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 20.10.2015 Zápis č. 10 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 20.10.2015 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří (omluven) Lic. Truneček Jan Rybář Václav Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Poupová

Více

Zápis. Navržený program jednání:

Zápis. Navržený program jednání: Zápis ze společného jednání výboru a DK MO Českého rybářského svazu, z.s., místní organizace v Letohradě, konané dne 23.1.2019 ve 19.30 hod. v klubovně MO. Přítomni: Členové výboru (dále jen V) : Ing.

Více

Společné foto Sboru Dobrovolných Hasičů Novosedly SDH zaloţen 1905

Společné foto Sboru Dobrovolných Hasičů Novosedly SDH zaloţen 1905 1 Společné foto Sboru Dobrovolných Hasičů Novosedly SDH zaloţen 1905 foto ze dne 17.03. 2005 SDH Novosedly 2005 první řada zleva: Křižan J.,Viktora J.ml.,Michálek K.,Kutička V.,Talián S.,Hradecký B.st.,Korbel

Více

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317

Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ o Pořadatel: Výchovný ústav a střední škola, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 o Datum konání: 22.5.- 26.5. 2016 o Místo

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne od 17:30 hodin.

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne od 17:30 hodin. Zastupitelstvo obce Černava Stránka 1 Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 28.3.2018 od 17:30 hodin. Přítomni: Josef Krouza, Milena Částková, Zuzana Šťastná, Lenka Bauerová,

Více

Zápis. Navržený program jednání:

Zápis. Navržený program jednání: Zápis ze společného jednání výboru a DK Českého rybářského svazu, z.s., místní organizace v Letohradě, konané dne 14.2.2017 ve 18.00 hod. v klubovně MO. Přítomni: Členové výboru (dále jen V) : Ing. Lubomír

Více

vyhlašují VI. ročník seriálu STIMAX CUP

vyhlašují VI. ročník seriálu STIMAX CUP KRAJSKÉ SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA ÚSTECKÉHO KRAJE a STIMAX International, s.r.o. vyhlašují VI. ročník seriálu STIMAX CUP aneb šedesátkování a stovkování Ústeckého kraje který se koná pod záštitou

Více

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ OFS ÚSTÍ NAD LABEM 3.7.2015 Program: Prezence, administrativní a finanční náležitosti Zahájení Zpráva předsedy VV OFS Ústí

Více

Moravské Bránice 74, IČ: Zápis č.62

Moravské Bránice 74, IČ: Zápis č.62 Zápis č.62 o členské schůzi Bráničánek, z.s konané v sobotu 20.02.2016 od 18:00 hod. v Hospodě na Vodárně (nekuřácký salon). Přítomni (dle prezenční listiny): 1001, 1002, 1003, 1006, 1007, 1010, 1011,

Více

KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN" 2008

KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN 2008 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN" 2008 KONANÁ POD ZÁŠTITOU HEJTMANA JIHOČESKÉHO KRAJE RNDr. Jana Zahradníka Pořadatel: Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska KSH Jihočeského

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 35 Datum: 09.09.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 16.30 hodin dne 09.09.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 22. 4. 2015 v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 22. 4. 2015 v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti konaného dne 22. 4. 2015 v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulů. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ZLIVSKÁ STOVKA III. ROČNÍK

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ZLIVSKÁ STOVKA III. ROČNÍK ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ZLIVSKÁ STOVKA Soutěž jednotlivců v běhu na 100 metrů s překážkami III. ROČNÍK 2019 Pořadatel: Sbor dobrovolných hasičů Zliv Termín konání: Neděle 28.04.2019 Místo konání: Městské

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: 15.12.2017 Datum sejmutí: ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 8. 12. 2017 Číslo: 009/2017 Ověřovatelé: Přítomní zastupitelé: Martin

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 19. 11. 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.01

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum: 23.04.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dne 23.04.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Propozice hasičské soutěže II. kola v požárním sportu

Propozice hasičské soutěže II. kola v požárním sportu Propozice hasičské soutěže II. kola v požárním sportu Pořadatelem postupové soutěže II. kola je Okresní sdružení hasičů Plzeň jih a Sbor dobrovolných hasičů Přeštice. Soutěž se uskuteční dne 17. května

Více